Lischt vun dr Gmeina im Owerelsàss

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Owerelsàss zellt àlla 366 Gmeina ìm Département Haut-Rhin uf.

Gmein frànzeesche Nàme ditscher Nàme Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Arrondissement bìs 2014
Kommünàlverbànd
Ààrze Artzenheim Arzenheim 68009 68320 846 9,69 Ensisheim
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Ààschpi Aspach Aspach 68010 68130 1128 4,2 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Ài Lauw Aue 68179 68290 915 4,61 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Albach Elbach Elbach 68079 68210 259 3,18 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Àlgelse Algolsheim Algolsheim 68001 68600 1141 7,22 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Àlt-Dànn Vieux-Thann Alt-Thann 68348 68800 2843 5,11 Cernay
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Àltenàch Altenach Altenach 68002 68210 393 6,18 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Àltkìrech Altkirch Altkirch 68004 68130 5737 9,54 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Àlt-Pfìrt Vieux-Ferrette Alt-Pfirt 68347 68480 688 6,63 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Altwihr Aubure Altweier 68014 68150 360 4,9 Sainte-Marie-aux-Mines
Sainte-Marie-aux-Mines
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Ammerschwihr Ammerschwihr Ammerschweier 68005 68770 1779 19,66 Sainte-Marie-aux-Mines
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Vallée de Kaysersberg
Àndelse Andolsheim Andolsheim 68007 68280 2162 11,6 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Anze Ensisheim Ensisheim 68082 68190 7508 36,59 Ensisheim
Ensisheim
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Centre du Haut-Rhin
Àppewihr Appenwihr Appenweiher 68008 68280 579 7,72 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Àschbàch-Mìchelbàch Aspach-Michelbach 68012 68700 1788 12,03 Cernay
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Aschedswiller Eschentzwiller Eschenzweiler 68084 68440 1473 3,19 Brunstatt
Habsheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Àtteschwìller Attenschwiller Attenschweiler 68013 68220 973 5,11 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Bàldersche Baldersheim Baldersheim 68015 68390 2616 12,76 Rixheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Bàlgäu Balgau Balgau 68016 68740 969 9,49 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Bàllerschdorf Ballersdorf Ballersdorf 68017 68210 824 10,72 Masevaux
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Bàlschwìller Balschwiller Balschweiler 68018 68210 757 9,79 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Bàlze Baltzenheim Balzenheim 68019 68320 574 6,52 Ensisheim
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Banderf Bendorf Bendorf 68025 68480 216 7,55 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Bànnwihr Bennwihr Bennwihr 68026 68126
68630
68630
1335 6,59 Sainte-Marie-aux-Mines
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Bànzene Bantzenheim Banzenheim 68020 68490 1608 21,22 Rixheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Barezwiller Berentzwiller Berenzweiler 68027 68130 324 6,08 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Barge Bergheim Bergheim 68028 68750 2121 19,16 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Bargholz Bergholtz Bergholz 68029 68500 1078 4,24 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Bargholzzàll Bergholtzzell Bergholzzell 68030 68500 433 2,29 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Barnwiller Bernwiller Bernwiller 68006 68210 1180 13,7 Masevaux
Cernay
Altkirch
Altkirch
Thann
Sud Alsace Largue
Barrwiller Berrwiller Berrweiler 68032 68500 1192 7,66 Wittenheim
Soultz-Haut-Rhin
Mulhouse
Mulhouse
Guebwiller
Mulhouse Alsace Agglomération
Bàrtene Bartenheim Bartenheim 68021 68870 3837 12,86 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Bàttene Battenheim Battenheim 68022 68390 1587 16,88 Rixheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Batterf Bettendorf Bettendorf 68033 68560 450 4,73 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Bättlàch Bettlach Bettlach 68034 68480 311 4,09 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Bawle Beblenheim Bebelnheim 68023 68980 941 5,61 Sainte-Marie-aux-Mines
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Bellemagny Bellemagny Baronsweiler 68024 68210 190 2,1 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Bierthel Biederthal Biederthal 68035 68480 317 4,16 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Biese Biesheim Biesheim 68036 68600 2571 16,55 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Bìhl Buhl Bühl 68058 68530 3310 8,8 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Bìlze Biltzheim Bilzheim 68037 68127 444 7,15 Ensisheim
Ensisheim
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Centre du Haut-Rhin
Bìschwihr Bischwihr Bischweier 68038 68320 1039 3,23 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Bìsel Bisel Bisel 68039 68580 544 8,1 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Bitschwiller Bitschwiller-lès-Thann Bitschweiler 68040 68620 1960 12,64 Cernay
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Blodelse Blodelsheim Blodelsheim 68041 68740 1957 20,69 Ensisheim
Ensisheim
Colmar-Ribeauvillé
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays Rhin-Brisach
Blohze Blotzheim Blotzheim 68042 68730 4526 14,6 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Bollwiller Bollwiller Bollweiler 68043 68540 4027 8,63 Wittenheim
Soultz-Haut-Rhin
Mulhouse
Mulhouse
Guebwiller
Mulhouse Alsace Agglomération
Bräitebàch Breitenbach-Haut-Rhin Breitenbach 68051 68380 828 9,37 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Bratte Bretten Bretten 68052 68780 181 4,16 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Brìnke Brinckheim Brinkheim 68054 68870 405 3,41 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Bruckedswiller Bréchaumont Brückensweiler 68050 68210 412 6,51 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Brüebi Bruebach Brubach 68055 68440 1061 7,01 Brunstatt
Mulhouse-Sud
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Brunscht-Dìdena Brunstatt-Didenheim 68056 68350 8012 14,1 Brunstatt
Mulhouse-Sud
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Büethwiller Buethwiller Bütweiler 68057 68210 277 3,84 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Bulwersche Pulversheim Pulversheim 68258 68840 2960 8,56 Wittenheim
Ensisheim
Mulhouse
Mulhouse
Guebwiller
Mulhouse Alsace Agglomération
Büschwìller Buschwiller Buschweiler 68061 68220 1040 4,16 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Buxwiller Bouxwiller Buchsweiler 68049 68480 459 6,47 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Chàppele Kappelen Kappelen 68160 68510 587 5,15 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Chäschli Kœstlach Köstlach 68169 68480 506 8,23 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Chavannes-sur-l'Étang Chavannes-sur-l’Étang Schaffnatt am Weiher 68065 68210 693 6,04 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Chems Kembs Kembs 68163 68680 5257 16,45 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Chìfis Kiffis Kiffis 68165 68480 249 6,55 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Colmer Colmar Colmar 68066 68000 69.105 66,57 Colmar-1, Colmar-2
Colmar-Nord, Colmar-Sud
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Courtavon Courtavon Ottendorf 68067 68480 368 9,6 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Dàgelse Tagolsheim Tagolsheim 68332 68720 928 3,19 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Dàgschdorf Tagsdorf Tagsdorf 68333 68130 294 2,5 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Dàmmerkìlch Dannemarie Dammerkirch 68068 68210 2255 4,35 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Dànn Thann Thann 68334 68800 7780 12,51 Cernay
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Dànnekìrich Thannenkirch Thannenkirch 68335 68590 463 4,6 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Dassene Dessenheim Dessenheim 68069 68600 1420 19,16 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Diefmàtte Diefmatten Diefmatten 68071 68780 290 3,17 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Dietwiller Dietwiller Dietwiller 68072 68440 1447 11,06 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Dìlleschdorf Durlinsdorf Durlinsdorf 68074 68480 566 7,78 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Dìrke Turckheim Türkheim 68338 68230 3776 16,46 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Dìrmene Durmenach Durmenach 68075 68480 841 5,76 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Dìrrenanze Durrenentzen Dürrenenzen 68076 68320 907 6,22 Ensisheim
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Dollere Dolleren Dollern 68073 68290 475 8,37 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Eglìnge Eglingen Eglingen 68077 68720 365 3,72 Masevaux
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Emlìnge Emlingen Emlingen 68080 68130 287 2,42 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Eschbe im Dàl Eschbach-au-Val Eschbach im Tal 68083 68140 362 4,84 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Eteimbes Eteimbes Welschensteinbach 68085 68210 380 4,96 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Ewerburnhaipt Burnhaupt-le-Haut Oberburnhaupt 68060 68520 1802 12,49 Masevaux
Cernay
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Exe Eguisheim Egisheim 68078 68420 1726 14,13 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Falbe Feldbach Feldbach 68087 68640 444 5,02 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Faldkìrech Feldkirch Feldkirch 68088 68540 990 4,21 Wittenheim
Soultz-Haut-Rhin
Mulhouse
Mulhouse
Guebwiller
Mulhouse Alsace Agglomération
Fàlkwiller Falkwiller Falkweiler 68086 68210 191 3,55 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Falleri Fellering Fellering 68089 68470 1606 21,29 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Fassene Fessenheim Fessenheim 68091 68740 2353 18,4 Ensisheim
Ensisheim
Colmar-Ribeauvillé
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays Rhin-Brisach
Feeslis Fislis Fislis 68092 68480 418 7,53 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Fìllere Fulleren Fülleren 68100 68210 342 5,31 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Flàxlànde Flaxlanden Flaxlanden 68093 68720 1448 4,33 Brunstatt
Mulhouse-Sud
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Folgeschburg Folgensbourg Folgensburg 68094 68220 918 6,72 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Fortschwihr Fortschwihr Fortschweier 68095 68320 1157 4,78 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Frànke Franken Franken 68096 68130 349 6,22 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Frehnige Frœningen Fröningen 68099 68720 739 4,44 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Fréland Fréland Urbach bei Kaysersberg 68097 68240 1343 19,74 Sainte-Marie-aux-Mines
Lapoutroie
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Vallée de Kaysersberg
Friese Friesen Friesen 68098 68580 644 8,42 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Gaishüse Geishouse Geishausen 68102 68690 441 7,28 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Gaispìtze Geispitzen Geispitzen 68103 68510 449 6,02 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Gaiwene Guewenheim Gewenheim 68115 68116 1302 8,55 Masevaux
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Gàlfìnge Galfingue Galfingen 68101 68990 805 5,36 Kingersheim
Mulhouse-Sud
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Gavenàtt Guevenatten Gevenatten 68114 68210 140 2,15 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Gawerschwihr Gueberschwihr Geberschweier 68111 68420 837 8,91 Wintzenheim
Rouffach
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Gawiller Guebwiller Gebweiler 68112 68500 11.094 9,68 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Geemàr Guémar Gemar 68113 68970 1384 18,22 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Geisswàsser Geiswasser Geiswasser 68104 68600 306 8,24 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Gìldwìller Gildwiller Gildweiler 68105 68210 271 5,02 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Gìnschbe Gunsbach Gunsbach 68117 68140 907 6,18 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Golbàch-Àltebàch Goldbach-Altenbach Goldbach-Altenbach 68106 68760 286 9,14 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Grischbe im Dàl Griesbach-au-Val Griesbach im Tal 68109 68140 714 4,73 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Grüese Grussenheim Grussenheim 68110 68320 830 7,53 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Ried de Marckolsheim
Gummerschdorf Gommersdorf Gommersdorf 68107 68210 361 4,15 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Gungelse Gundolsheim Gundolsheim 68116 68250 699 8,2 Wintzenheim
Rouffach
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Hàbse Habsheim Habsheim 68118 68440 4894 15,63 Rixheim
Habsheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Hàgebàch Hagenbach Hagenbach 68119 68210 706 4,81 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Hagene Hégenheim Hegenheim 68126 68220 3420 6,7 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Haidwìller Heidwiller Heidweiler 68127 68720 624 4,48 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Haimersdorf Heimersdorf Heimersdorf 68128 68560 660 7,59 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Haitre Heiteren Heiteren 68130 68600 1040 22,4 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Haiwìller Heiwiller Heiweiler 68131 68130 169 2,04 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Halfrànzchìlech Helfrantzkirch Helfranzkirch 68132 68510 692 6,23 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Hàrtmànnswiller Hartmannswiller Hartmannsweiler 68122 68500 638 4,78 Guebwiller
Soultz-Haut-Rhin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Häsige Hésingue Hesingen 68135 68220 2719 9,14 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Hàttschet Hattstatt Hattstatt 68123 68420 785 5,98 Wintzenheim
Rouffach
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Hecke Hecken Hecken 68125 68210 497 2,45 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Heilikriz Sainte-Croix-en-Plaine Heiligkreuz 68295 68127 2978 25,77 Colmar-2
Colmar-Sud
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Hemschprung Heimsbrunn Heimsbrunn 68129 68990 1325 10,59 Kingersheim
Mulhouse-Sud
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Herrlese Herrlisheim-près-Colmar Herrlisheim 68134 68420 1818 7,68 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Hetteschlàg Hettenschlag Hettenschlag 68136 68600 331 7,71 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Hìndlìnge Hindlingen Hindlingen 68137 68580 636 8 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Hìnige Huningue Hüningen 68149 68330 7238 2,86 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Hìrsinge Hirsingue Hirsingen 68138 68560 2121 12,88 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Hìrzbàch Hirtzbach Hirzbach 68139 68118 1442 13,91 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Hìrzfalde Hirtzfelden Hirzfelden 68140 68740 1261 22,1 Ensisheim
Ensisheim
Colmar-Ribeauvillé
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays Rhin-Brisach
Hìsre Husseren-les-Châteaux Häusern 68150 68420 514 1,2 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Hohrod Hohrod Hohrod 68142 68140 365 5,49 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Horwrig-Wihr Horbourg-Wihr Horburg-Weier 68145 68180 5967 9,42 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Humburg Hombourg Homburg 68144 68490 1334 15,32 Rixheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Hundsbe Hundsbach Hundsbach 68148 68130 346 4,03 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Hunewihr Hunawihr Hunaweier 68147 68150 602 4,81 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Hüse Houssen Haussen 68146 68125 2249 6,7 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Hüser-Wasserlìng Husseren-Wesserling Häusern-Wesserling 68151 68470 1048 5,09 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Hüsgaie Hausgauen Hausgauen 68124 68130 383 5,79 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Huuscht Hochstatt Hochstatt 68141 68720 2143 8,55 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Iebse Jebsheim Jebsheim 68157 68320 1403 14,85 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Ìlldàl Illtal 68240 68960 1420 11,96 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Ìllfert Illfurth Illfurth 68152 68720 2474 9,16 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Ìllhisre Illhaeusern Illhäusern 68153 68970 702 10,46 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Ìllzig Illzach Illzach 68154 68110 14.691 7,5 Mulhouse-3
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
ìngersche Ingersheim Ingersheim 68155 68040 4678 7,44 Colmar-1
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Colmar Agglomération
Ìsene Issenheim Isenheim 68156 68500 3416 8,18 Guebwiller
Soultz-Haut-Rhin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Ìwerburbàch Bourbach-le-Haut Burbach 68046 68290 420 6,86 Cernay
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Ìwerstrooss Ueberstrass Überstrass 68340 68580 375 5,12 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Ìwertràibàch Traubach-le-Haut Traubach 68337 68210 604 6,91 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Jettinge Jettingen Jettingen 68158 68130 502 6,3 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Jungholz Jungholtz Jungholz 68159 68500 898 4 Guebwiller
Soultz-Haut-Rhin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Kaiserschbàrig Kaysersberg Vignoble Kaysersberg 68162 68240 4523 35,45 Sainte-Marie-aux-Mines
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Vallée de Kaysersberg
Karschbach Carspach Karspach 68062 68130 2044 17,17 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Kàtzedàl Katzenthal Katzenthal 68161 68230 528 3,5 Sainte-Marie-aux-Mines
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Vallée de Kaysersberg
Ketzige Kœtzingue Kötzingen 68170 68510 600 5,14 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Kiene Kunheim Kunheim 68172 68320 1763 11,75 Ensisheim
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Kìngersche Kingersheim Kingersheim 68166 68260 13.055 6,69 Kingersheim
Wittenheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Kìrechbarg Kirchberg Kirchberg 68167 68290 762 6,74 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Knehrige Knœringue Knöringen 68168 68220 381 4,68 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Krit Kruth Krüt 68171 68820 941 22,06 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Labaroche Labaroche Zell 68173 68910 2165 13,44 Sainte-Marie-aux-Mines
Lapoutroie
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Vallée de Kaysersberg
Laimbàch Leimbach Leimbach 68180 68800 888 3,57 Cernay
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Làndài Petit-Landau Landau 68254 68490 828 17,51 Rixheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Làndser Landser Landser 68174 68440 1601 3,04 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Lapoutroie Lapoutroie Schnierlach 68175 68650 1908 21,12 Sainte-Marie-aux-Mines
Lapoutroie
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Vallée de Kaysersberg
Làrgìtze Largitzen Largizen 68176 68580 314 5,6 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Layme Leymen Leymen 68182 68220 1208 11,64 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Le Bonhomme Le Bonhomme Diedolshausen 68044 68650 752 21,98 Sainte-Marie-aux-Mines
Lapoutroie
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Vallée de Kaysersberg
Le Haut Soultzbach Le Haut Soultzbach 68219 68780 914 11,6 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Levoncourt Levoncourt Luffendorf 68181 68480 240 5,28 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Liebedswìller Liebenswiller Liebensweiler 68183 68220 194 3,87 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Liebsderf Liebsdorf Liebsdorf 68184 68480 307 4,22 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Lièpvre Lièpvre Leberau 68185 68660 1724 12,55 Sainte-Marie-aux-Mines
Sainte-Marie-aux-Mines
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Val d’Argent
Lìgschderf Ligsdorf Ligsdorf 68186 68480 311 10,03 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Lìnschderf Linsdorf Linsdorf 68187 68480 321 3,36 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Lìntel Linthal Linthal 68188 68610 599 20,84 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Lìtzel Lucelle Lützel 68190 68480 34 10,27 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Logele Logelheim Logelheim 68189 68280 818 4,33 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Lüemschwìller Luemschwiller Lümschweiler 68191 68720 777 7,27 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Lütebàch Lautenbach Lautenbach 68177 68610 1511 13,02 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Lütebàchzall Lautenbachzell Lautenbachzell 68178 68610 955 23,14 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Lüttebà bi Mìnschter Luttenbach-près-Munster Luttenbach 68193 68140 742 7,86 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Lütter Lutter Lutter 68194 68480 279 8,46 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Lütterbàch Lutterbach Lutterbach 68195 68460 6310 8,56 Kingersheim
Wittenheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Magny Magny Magny 68196 68210 308 4,3 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Maiene Meyenheim Meienheim 68205 68890 1480 12,78 Ensisheim
Ensisheim
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Centre du Haut-Rhin
Màlmerschbàch Malmerspach Malmerspach 68199 68550 504 2,66 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Mànschbàch Manspach Manspach 68200 68210 560 5,33 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Màrkìrisch Sainte-Marie-aux-Mines Markirch 68298 68160 5095 45,23 Sainte-Marie-aux-Mines
Sainte-Marie-aux-Mines
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Val d’Argent
Märnà Mœrnach Mörnach 68212 68480 529 6,79 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Marxe Merxheim Merxheim 68203 68500 1261 9,1 Guebwiller
Soultz-Haut-Rhin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Màschgetz Magstatt-le-Bas Niedermagstatt 68197 68510 475 3,35 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Màsmìnschter-Nìderbrucke Masevaux-Niederbruck Masmünster-Niederbruck 68201 68290 3797 26,99 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Matzeràl Metzeral Metzeral 68204 68380 1060 30,43 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Merze Mertzen Merzen 68202 68210 209 2,01 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Mìlbe Muhlbach-sur-Munster Mühlbach im Elsaß 68223 68380 767 7,88 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Milhüüsa Mulhouse Mülhausen 68224 68100
68200
109.443 22,18 Mulhouse-1, Mulhouse-2, Mulhouse-3
Mulhouse-Est, Mulhouse-Nord, Mulhouse-Ouest, Mulhouse-Sud
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Mìnkhüse Munchhouse Münchhausen 68225 68740 1519 24,05 Ensisheim
Ensisheim
Colmar-Ribeauvillé
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays Rhin-Brisach
Mìnschter Munster Münster im Elsass 68226 68140 4606 8,64 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Mìttelwihr Mittelwihr Mittelweier 68209 68630 832 2,42 Sainte-Marie-aux-Mines
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Mìttlàch Mittlach Mittlach 68210 68380 335 11,39 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Mìtzàch Mitzach Mitzach 68211 68470 390 6,41 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Mohsch Moosch Moosch 68217 68690 1677 15,25 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Mollài Mollau Mollau 68213 68470 349 8,82 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Montreux-Jeune Montreux-Jeune Jung-Münsterol 68214 68210 370 3,36 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Montreux-Vieux Montreux-Vieux Alt-Münsterol 68215 68210 899 4,14 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Moos-Nìderlàrg Mooslargue Moos-Niederlarg 68216 68580 417 5,63 Masevaux
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Morschwiller Morschwiller-le-Bas Morschweiler 68218 68790 3766 7,55 Kingersheim
Mulhouse-Sud
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Müerbàch Murbach Murbach 68229 68530 159 6,66 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Müeschbe Muespach Muspach 68221 68640 899 11,37 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Munwiller Munwiller Munweiler 68228 68250 475 6,74 Ensisheim
Ensisheim
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Centre du Haut-Rhin
Munze Muntzenheim Munzenheim 68227 68320 1257 6,48 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Näiwil Neuwiller Neuweiler 68232 68220 463 3,72 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Nàmbse Nambsheim Nambsheim 68230 68740 586 10,03 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Neidorf Village-Neuf Neudorf 68349 68128 4284 6,83 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Nej-Brisàch Neuf-Brisach Neu-Breisach 68231 68600 1931 1,33 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Nìderanze Niederentzen Niederenzen 68234 68127 715 8,88 Ensisheim
Ensisheim
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Centre du Haut-Rhin
Nìderburbàch Bourbach-le-Bas Niederburbach 68045 68290 560 6,04 Cernay
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Nìderburnhaipt Burnhaupt-le-Bas Niederburnhaupt 68059 68520 1878 11,77 Masevaux
Cernay
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Nìderhàgedàl Hagenthal-le-Bas Niederhagenthal 68120 68220 1220 6,2 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Nìderherge Niederhergheim Niederhergheim 68235 68127 1129 12,51 Ensisheim
Ensisheim
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Centre du Haut-Rhin
Nìdermorschwìhr Niedermorschwihr Niedermorschweier 68237 68230 539 3,35 Wintzenheim
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Colmar Agglomération
Nìderraischbe Ranspach-le-Bas Niederranspach 68263 68730 646 4,43 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Nìdersulzbàch Soppe-le-Bas Niedersulzbach 68313 68780 763 5,68 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Nìdertràibàch Traubach-le-Bas Traubach 68336 68210 478 6,78 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Niedermìchelbe Michelbach-le-Bas Niedermichelbach 68207 68730 697 4,94 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Niederstaibrunn Steinbrunn-le-Bas Niedersteinbrunn 68323 68440 757 8,58 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Niffer Niffer Niffer 68238 68680 946 8,72 Rixheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Oberhàgedàl Hagenthal-le-Haut Oberhagenthal 68121 68220 664 4,92 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Oberlàrg Oberlarg Oberlarg 68243 68480 138 8,21 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Obermàschgetz Magstatt-le-Haut Obermagstatt 68198 68510 283 3,91 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Obermìchelbe Michelbach-le-Haut Obermichelbach 68208 68220 597 7,38 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Obermüeschbe Muespach-le-Haut Obermuspach 68222 68640 1065 6,91 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Oberraispe Ranspach-le-Haut Oberranspach 68264 68220 628 4,39 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Obersept Seppois-le-Haut Obersept 68306 68580 511 6,27 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Oberstaibrunn Steinbrunn-le-Haut Obersteinbrunn 68324 68440 583 9,21 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Odere Oderen Odern 68247 68830 1268 19,12 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Oltìnge Oltingue Oltingen 68248 68480 686 13,42 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Ooschte Ostheim Ostheim (Haut-Rhin) 68252 68150 1612 8,16 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Orbey Orbey Urbeis 68249 68370 3552 46,02 Sainte-Marie-aux-Mines
Lapoutroie
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Vallée de Kaysersberg
Orschwihr Orschwihr Orschweier 68250 68500 1043 7,09 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Osebàch Osenbach Osenbach 68251 68570 890 5,6 Wintzenheim
Rouffach
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Ottmersche Ottmarsheim Ottmarsheim 68253 68490 1885 25,67 Rixheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Owerherge Oberhergheim Oberhergheim 68242 68127 1202 19,86 Ensisheim
Ensisheim
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Centre du Haut-Rhin
Owermorschwihr Obermorschwihr Obermorschweier 68244 68420 359 1,59 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Owermorschwìller Obermorschwiller Obermorschweiler 68245 68130 407 6,05 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Owweranze Oberentzen Oberenzen 68241 68127 637 8,81 Ensisheim
Ensisheim
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Centre du Haut-Rhin
Owwerbrucke Oberbruck Oberbruck 68239 68290 393 4,3 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Pfàffene Pfaffenheim Pfaffenheim 68255 68250 1457 14,57 Wintzenheim
Rouffach
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Pfàscht Pfastatt Pfastatt 68256 68120 9579 5,24 Kingersheim
Wittenheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Pfatterhüse Pfetterhouse Pfetterhausen 68257 68480 980 14,28 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Pfìrt Ferrette Pfirt 68090 68480 729 1,94 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Porte du Ried Porte du Ried 68143 68320 1782 9,49 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Raderschderf Raedersdorf Rädersdorf 68259 68480 513 7,39 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Radersche Raedersheim Rädersheim 68260 68190 1108 5,69 Guebwiller
Soultz-Haut-Rhin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Ràmmerschmàtt Rammersmatt Rammersmatt 68261 68800 223 5,47 Cernay
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Rànschbàch Ranspach Ranspach 68262 68470 819 11,4 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Rànzwiller Rantzwiller Ranzweiler 68265 68510 795 5,47 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Ràppschwihr Ribeauvillé Rappoltsweiler 68269 68150 4729 32,21 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Ratzwìller Retzwiller Retzweiler 68268 68210 709 4,1 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Regse Réguisheim Regisheim 68266 68890 1895 23,87 Ensisheim
Ensisheim
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Centre du Haut-Rhin
Reinige Reiningue Reiningen 68267 68950 1981 18,54 Kingersheim
Wittenheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Reschehart Rustenhart Rüstenhart 68290 68740 859 12,22 Ensisheim
Ensisheim
Colmar-Ribeauvillé
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays Rhin-Brisach
Richewihr Riquewihr Reichenweier 68277 68340 1077 17,04 Sainte-Marie-aux-Mines
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Richwiller Richwiller Reichweiler 68270 68120 3689 5,55 Kingersheim
Wittenheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Riedse Riedisheim Riedisheim 68271 68400 12.645 6,96 Rixheim
Habsheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Rieschbi Riespach Riespach 68273 68640 643 7,57 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Rìmbàch Rimbach-près-Guebwiller Rimbach 68274 68500 187 4,84 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Rìmbàch Rimbach-près-Masevaux Rimbach 68275 68290 464 16,66 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Rìmbàchzall Rimbachzell Rimbachzell 68276 68500 198 1,79 Guebwiller
Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Rìxe Rixheim Rixheim 68278 68170 13.902 19,53 Rixheim
Habsheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Rodere Roderen Rodern 68279 68800 887 7,16 Cernay
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Rodere Rodern Rodern 68280 68590 362 7,05 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Roggehüse Roggenhouse Roggenhausen 68281 68740 469 6,45 Ensisheim
Ensisheim
Colmar-Ribeauvillé
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays Rhin-Brisach
Romagny Romagny Romagny 68282 68210 263 2,89 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Rombach-le-Franc Rombach-le-Franc Rombach-le-Franc 68283 68660 780 17,87 Sainte-Marie-aux-Mines
Sainte-Marie-aux-Mines
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Val d’Argent
Ropperzwiller Roppentzwiller Roppenzweiler 68284 68480 698 4,15 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Rorschwihr Rorschwihr Rorschweier 68285 68590 372 2,47 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Rosenöi Rosenau Rosenau 68286 68128 2374 6,47 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Rüederbi Ruederbach Rüderbach 68288 68560 399 4,46 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Rüelse Ruelisheim Rülisheim 68289 68270 2297 7,27 Wittenheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Ruffàch Rouffach Rufach 68287 68250 4518 40,05 Wintzenheim
Rouffach
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Rümersche Rumersheim-le-Haut Rumersheim 68291 68740 1079 16,67 Ensisheim
Ensisheim
Colmar-Ribeauvillé
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays Rhin-Brisach
Sààse Obersaasheim Obersaasheim 68246 68600 1033 12,88 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Saint-Cosme Saint-Cosme Sankt Kosman 68293 68210 91 2,71 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Sainte-Croix-aux-Mines Sainte-Croix-aux-Mines Sankt Kreuz 68294 68160 1922 27,85 Sainte-Marie-aux-Mines
Sainte-Marie-aux-Mines
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Val d’Argent
Saint-Louis Saint-Louis Sankt Ludwig 68297 68300 21.177 16,85 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Sàise Sausheim Sausheim 68300 68390 5501 16,91 Rixheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Sampìlt Saint-Hippolyte Sankt Pilt 68296 68590 966 17,86 Sainte-Marie-aux-Mines
Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Sànkt Bernhàrd Saint-Bernard Sankt Bernhard 68081 68720 571 6,04 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Sanne Cernay Sennheim 68063 68700 11.565 18,04 Cernay
Cernay
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Sant Üelri Saint-Ulrich Sankt Ulrich 68299 68210 308 3,85 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Sàntàmàrì Saint-Amarin Sankt Amarin 68292 68550 2262 11,61 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Sante Sentheim Sentheim 68304 68780 1577 6,18 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Schàlàmpi Chalampé Eichwald 68064 68490 950 4,77 Rixheim
Illzach
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Schlierbi Schlierbach Schlierbach 68301 68440 1227 11,8 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Schwaighüse-Thànn Schweighouse-Thann Schweighausen 68302 68520 767 10,78 Cernay
Cernay
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Schwobe Schwoben Schwoben 68303 68130 228 2,38 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Sept Seppois-le-Bas Niedersept 68305 68580 1378 6,73 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Sìckert Sickert Sickert 68308 68290 327 5,12 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Sierez Sierentz Sierenz 68309 68510 3696 13,22 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Siewe Sewen Sewen 68307 68290 501 21,5 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Spachbi Spechbach 68320 68720 1334 8,06 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Stàffelfalde Staffelfelden Staffelfelden 68321 68850 3959 7,42 Wittenheim
Cernay
Mulhouse
Mulhouse
Thann
Mulhouse Alsace Agglomération
Staibàch Steinbach Steinbach 68322 68700 1360 6,09 Cernay
Cernay
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Staisulz Steinsoultz Steinsulz 68325 68640 769 4,06 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Starnebarg Sternenberg Sternenberg 68326 68780 155 3,44 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Stätte Stetten Stetten 68327 68510 351 4,32 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Stooswihr Stosswihr Stossweier 68329 68140 1352 26,4 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Storksoh Storckensohn Storckensohn 68328 68470 207 5,1 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Strüeth Strueth Strüth 68330 68580 331 4,31 Masevaux
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Sulz Soultz-Haut-Rhin Sulz 68315 68360 7072 29,56 Guebwiller
Soultz-Haut-Rhin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Sulzbàch Soultzbach-les-Bains Sulzbach 68316 68230 735 7,06 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Sulzere Soultzeren Sulzern 68317 68140 1121 18,37 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Sulzmàtt Soultzmatt Sulzmatt 68318 68570 2411 19,57 Wintzenheim
Rouffach
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Sundernà Sondernach Sondernach 68311 68380 615 24,72 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Sundhoffe Sundhoffen Sundhoffen 68331 68280 1938 12,75 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Sungerschderf Sondersdorf Sondersdorf 68312 68480 335 8,44 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Üffe Uffheim Uffheim 68341 68510 885 4,36 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Üffholz Uffholtz Uffholz 68342 68700 1795 11,91 Cernay
Cernay
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Ungersche Ungersheim Ungersheim 68343 68190 2341 13,51 Wittenheim
Soultz-Haut-Rhin
Mulhouse
Mulhouse
Guebwiller
Mulhouse Alsace Agglomération
Unteràschbàch Aspach-le-Bas Niederaspach 68011 68700 1321 8,01 Cernay
Cernay
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Ürsche Urschenheim Urschenheim 68345 68320 735 6,42 Ensisheim
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Urwes Urbès Urbis 68344 68121 435 12,68 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Valdieu-Lutran Valdieu-Lutran Gottestal-Lüttern 68192 68210 421 5,17 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Vegelshofe Vœgtlinshoffen Vögtlinshofen 68350 68420 489 3,99 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Vogelgrien Vogelgrun Vogelgrün 68351 68600 649 5,03 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Volgelse Volgelsheim Volgelsheim 68352 68600 2668 8,64 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Wackelse Weckolsheim Weckolsheim 68360 68600 665 6,93 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Wagschaid Wegscheid Wegscheid 68361 68290 322 10,06 Masevaux
Masevaux
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de la Doller et du Soultzbach
Wàhlbi Wahlbach Wahlbach 68353 68130 497 6,41 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Wàlbàch Walbach Walbach 68354 68230 904 5,45 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Wàldighofe Waldighofen Waldighofen 68355 68640 1540 4,14 Altkirch
Hirsingue
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Wàle Walheim Walheim 68356 68130 896 4,83 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Wàltene Waltenheim Waltenheim 68357 68510 532 2,32 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Wanzwìller Wentzwiller Wenzweiler 68362 68220 756 4,71 Saint-Louis
Huningue
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Waschthàlte Westhalten Westhalten 68364 68250 988 10,98 Wintzenheim
Rouffach
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Pays de Rouffach, Vignobles et Châteaux
Wàsserburig Wasserbourg Wasserburg 68358 68230 463 9,47 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Wattelse Wettolsheim Wettolsheim 68365 68920 1733 8,86 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Wàttwiller Wattwiller Wattweiler 68359 68700 1634 13,61 Cernay
Cernay
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Werenzhüse Werentzhouse Werenzhausen 68363 68480 544 4,5 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Wickerschwìhr Wickerschwihr Wickerschweier 68366 68320 732 2,25 Colmar-2
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Widsole Widensolen Widensolen 68367 68320 1177 10,67 Ensisheim
Andolsheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Wihr ìm Dàl Wihr-au-Val Weier im Thal 68368 68230 1263 12,54 Wintzenheim
Munster
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Vallée de Munster
Wìldestai Wildenstein Wildenstein 68370 68820 180 9,86 Cernay
Saint-Amarin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Vallée de Saint-Amarin
Willer Willer Weiler 68371 68960 308 6,21 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Willer Willer-sur-Thur Weiler 68372 68760 1825 18 Cernay
Thann
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Thann
Thann-Cernay
Wìnkel Winkel Winkel 68373 68480 304 7,87 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Wìnzne Wintzenheim Winzenheim 68374 68920 7594 18,97 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Wittelse Wittelsheim Wittelsheim 68375 68310 10.355 23,63 Wittenheim
Cernay
Mulhouse
Mulhouse
Thann
Mulhouse Alsace Agglomération
Wittene Wittenheim Wittenheim 68376 68270 14.317 19,01 Wittenheim
Wittenheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Witterschdorf Wittersdorf Wittersdorf 68377 68130 806 4,76 Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Wolferschdorf Wolfersdorf Wolfersdorf 68378 68210 372 3,66 Masevaux
Dannemarie
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sud Alsace Largue
Wolfgàntze Wolfgantzen Wolfganzen 68379 68600 1048 9,38 Ensisheim
Neuf-Brisach
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Pays Rhin-Brisach
Wolschwìller Wolschwiller Wolschweiler 68380 68480 453 10,14 Altkirch
Ferrette
Altkirch
Altkirch
Altkirch
Sundgau
Wüene Wuenheim Wünheim 68381 68500 799 6,17 Guebwiller
Soultz-Haut-Rhin
Thann-Guebwiller
Thann-Guebwiller
Guebwiller
Région de Guebwiller
Zallebarg Zellenberg Zellenberg 68383 68340 322 4,96 Sainte-Marie-aux-Mines
Kaysersberg
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Ribeauvillé
Pays de Ribeauvillé
Zäsige Zaessingue Zässingen 68382 68130 378 4,99 Brunstatt
Sierentz
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Saint-Louis Agglomération
Zìlse Zillisheim Zillisheim 68384 68720 2572 8,22 Brunstatt
Mulhouse-Sud
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération
Zìmmerbàch Zimmerbach Zimmerbach 68385 68230 843 2,26 Wintzenheim
Wintzenheim
Colmar-Ribeauvillé
Colmar-Ribeauvillé
Colmar
Colmar Agglomération
Zìmmersche Zimmersheim Zimmersheim 68386 68440 1016 3,15 Brunstatt
Habsheim
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse
Mulhouse Alsace Agglomération

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016: