Lischt vun dr Gmeina im Département Calvados

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Calvados zellt àlla 527 Gmeina ìm Département Calvados uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ablon 14001 14600 1198 12,00 101 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Agy 14003 14400 298 4,21 68 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Amayé-sur-Orne 14006 14210 1009 5,29 188 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Amayé-sur-Seulles 14007 14310 233 5,62 40 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Amfreville 14009 14860 1377 6,06 234 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Angerville 14012 14430 188 3,91 40 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Anisy 14015 14610 734 4,19 171 Courseulles-sur-Mer
Creully
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Annebault 14016 14430 466 5,54 78 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Arganchy 14019 14400 223 7,07 33 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Argences 14020 14370 3756 9,76 378 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Arromanches-les-Bains 14021 14117 481 1,37 367 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Asnelles 14022 14960 591 2,52 239 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Asnières-en-Bessin 14023 14710 66 4,61 14 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Auberville 14024 14640 584 2,62 206 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Aubigny 14025 14700 308 5,02 60 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Audrieu 14026 14250 1078 11,31 90 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Aure sur Mer 14591 14520
14710
737 10,55 70 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Aurseulles 14011 14240
14250
1907 46,00 42 Aunay-sur-Odon
Caumont-l’Éventé
Vire
Bayeux
Pré-Bocage Intercom
Authie 14030 14280 1607 3,21 493 Caen-2
Caen-2
Caen
Caen
Caen la Mer
Auvillars 14033 14340 220 11,62 20 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Avenay 14034 14210 563 5,62 98 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Balleroy-sur-Drôme 14035 14490 1414 11,77 119 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Banneville-la-Campagne 14036 14940 172 6,44 26 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Banville 14038 14480 789 4,68 166 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Barbery 14039 14220 822 8,60 95 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Barbeville 14040 14400 184 3,47 50 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Barneville-la-Bertran 14041 14600 125 4,18 31 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Baron-sur-Odon 14042 14210 962 6,43 143 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Barou-en-Auge 14043 14620 74 8,35 10 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Basly 14044 14610 1081 3,92 288 Courseulles-sur-Mer
Creully
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Basseneville 14045 14670 254 10,59 25 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Bavent 14046 14860 1869 18,45 97 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Bayeux 14047 14400 13.017 7,11 1902 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Bazenville 14049 14480 136 4,07 33 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Beaufour-Druval 14231 14340 447 11,34 39 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Beaumais 14053 14620 176 10,73 17 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Beaumesnil 14054 14380 201 4,99 40 Vire
Saint-Sever-Calvados
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Beaumont-en-Auge 14055 14950 401 7,98 51 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Belle Vie en Auge 14527 14270 535 23,57 22 Mézidon-Canon
Mézidon-Canon
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Bellengreville 14057 14370 1483 10,15 149 Troarn
Bourguébus
Caen
Caen
Val ès Dunes
Benerville-sur-Mer 14059 14910 417 3,03 145 Pont-l’Évêque
Trouville-sur-Mer
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Bénouville 14060 14970 2046 5,28 392 Ouistreham
Ouistreham
Caen
Caen
Caen la Mer
Bény-sur-Mer 14062 14440 445 6,65 67 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Bernesq 14063 14710 211 5,90 34 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Bernières-d’Ailly 14064 14170 233 9,39 27 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Bernières-sur-Mer 14066 14990 2286 7,66 304 Courseulles-sur-Mer
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Beuvillers 14069 14100 1337 4,92 277 Lisieux
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Beuvron-en-Auge 14070 14430 191 9,68 20 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Biéville-Beuville 14068 14112 3476 11,15 297 Ouistreham
Ouistreham
Caen
Caen
Caen la Mer
Blainville-sur-Orne 14076 14550 5942 7,11 802 Ouistreham
Ouistreham
Caen
Caen
Caen la Mer
Blangy-le-Château 14077 14130 699 10,62 66 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Blay 14078 14400 377 7,14 54 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Blonville-sur-Mer 14079 14910 1560 6,80 225 Pont-l’Évêque
Trouville-sur-Mer
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Bonnebosq 14083 14340 667 12,17 57 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Bonnemaison 14084 14260 403 8,40 48 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Bonneville-la-Louvet 14085 14130 775 20,75 36 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Bonneville-sur-Touques 14086 14800 336 6,63 54 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Bonnœil 14087 14700 126 7,19 19 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Bons-Tassilly 14088 14420 402 9,38 42 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Bougy 14089 14210 398 3,03 132 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Boulon 14090 14220 708 14,96 44 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Bourgeauville 14091 14430 105 6,15 18 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Bourguébus 14092 14540 2081 5,52 347 Évrecy
Bourguébus
Caen
Caen
Caen la Mer
Branville 14093 14430 199 6,39 32 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Brémoy 14096 14260 227 12,50 18 Aunay-sur-Odon
Aunay-sur-Odon
Vire
Vire
Pré-Bocage Intercom
Bretteville-le-Rabet 14097 14190 303 4,53 67 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Bretteville-sur-Laize 14100 14680 1915 9,68 190 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Bretteville-sur-Odon 14101 14760 3919 6,46 582 Caen-1
Caen-1
Caen
Caen
Caen la Mer
Bréville-les-Monts 14106 14860 657 4,75 137 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Bricqueville 14107 14710 173 6,70 27 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Brucourt 14110 14160 124 6,58 17 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Bucéels 14111 14250 420 4,84 80 Bretteville-l’Orgueilleuse
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Cabourg 14117 14390 3604 5,52 663 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Caen 14118 14000 105.512 25,70 4101 Caen-1
Caen-2
Caen-3
Caen-4
Caen-5
Caen-1
Caen-2
Caen-3
Caen-4
Caen-Hérouville (Caen-6)
Caen-7
Caen-8
Caen-9
Caen-10
Caen
Caen
Caen la Mer
Cagny 14119 14630 1944 8,46 216 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Cahagnes 14120 14240 1391 24,35 57 Aunay-sur-Odon
Aunay-sur-Odon
Vire
Vire
Pré-Bocage Intercom
Cahagnolles 14121 14490 252 7,17 35 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Cairon 14123 14610 2007 5,91 333 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Caen
Caen
Caen la Mer
Cambes-en-Plaine 14125 14610 1738 3,25 525 Ouistreham
Creully
Caen
Caen
Caen la Mer
Cambremer 14126 14340 1346 27,05 50 Mézidon-Canon Lisieux Lisieux Normandie
Campagnolles 14127 14500 542 10,06 53 Vire
Saint-Sever-Calvados
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Campigny 14130 14490 185 5,61 34 Bayeux
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Canapville 14131 14800 230 2,50 90 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Canchy 14132 14230 206 5,72 36 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Canteloup 14134 14370 183 2,32 79 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Carcagny 14135 14740 281 4,15 68 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Cardonville 14136 14230 106 3,29 33 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Carpiquet 14137 14650 2747 5,88 420 Caen-2
Caen-2
Caen
Caen
Caen la Mer
Cartigny-l’Épinay 14138 14330 295 10,23 29 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Castillon 14140 14490 347 11,02 31 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Castillon-en-Auge 14141 14140 165 7,23 23 Mézidon-Canon
Mézidon-Canon
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Castine-en-Plaine 14538 14540 1601 8,23 175 Évrecy Caen Caen la Mer
Caumont-sur-Aure 14143 14240 2358 39,93 59 Aunay-sur-Odon
Caumont-l’Éventé
Vire
Bayeux
Pré-Bocage Intercom
Cauvicourt 14145 14190 516 9,62 52 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Cauville 14146 14770 166 5,76 28 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Cernay 14147 14290 140 5,82 25 Livarot
Orbec
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Cesny-aux-Vignes 14149 14270 417 4,19 104 Troarn
Bourguébus
Caen
Caen
Val ès Dunes
Cesny-les-Sources 14150 14220 1333 33,89 39 Thury-Harcourt Caen Cingal-Suisse Normande
Chouain 14159 14250 222 3,15 72 Bayeux
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Cintheaux 14160 14680 189 7,58 25 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Clarbec 14161 14130 352 9,70 38 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Clécy 14162 14570 1292 24,63 51 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Cléville 14163 14370 377 8,53 44 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Colleville-Montgomery 14166 14880 2496 7,74 307 Ouistreham
Ouistreham
Caen
Caen
Caen la Mer
Colleville-sur-Mer 14165 14710 174 6,93 25 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Colombelles 14167 14460 6941 7,14 948 Hérouville-Saint-Clair
Cabourg
Caen
Caen
Caen la Mer
Colombières 14168 14710 208 10,64 20 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Colombiers-sur-Seulles 14169 14480 162 3,29 50 Bretteville-l’Orgueilleuse
Ryes
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Colomby-Anguerny 14014 14610 1105 5,61 200 Courseulles-sur-Mer
Creully
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Combray 14171 14220 146 4,51 33 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Commes 14172 14520 419 6,64 60 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Condé-en-Normandie 14174 14110
14770
6524 62,98 106 Condé-sur-Noireau
Condé-sur-Noireau
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Condé-sur-Ifs 14173 14270 446 11,34 41 Mézidon-Canon
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Val ès Dunes
Condé-sur-Seulles 14175 14400 289 2,44 122 Bayeux
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Coquainvilliers 14177 14130 852 11,90 72 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Cordebugle 14179 14100 164 8,97 17 Lisieux
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Cordey 14180 14700 155 4,52 34 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Cormelles-le-Royal 14181 14123 4959 3,48 1398 Ifs
Caen-10
Caen
Caen
Caen la Mer
Cormolain 14182 14240 412 11,04 38 Trévières
Caumont-l’Éventé
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Cossesseville 14183 14690 99 4,74 20 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Cottun 14184 14400 227 3,77 57 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Courcy 14190 14170 129 9,12 15 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Courseulles-sur-Mer 14191 14470 4242 7,92 525 Courseulles-sur-Mer
Creully
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Courtonne-la-Meurdrac 14193 14100 658 12,69 52 Lisieux
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Courtonne-les-Deux-Églises 14194 14290 653 13,68 48 Lisieux
Orbec
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Courvaudon 14195 14260 251 9,53 25 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Crépon 14196 14480 209 5,42 40 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Cresserons 14197 14440 1132 3,59 323 Courseulles-sur-Mer
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Cresseveuille 14198 14430 259 5,48 48 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Creully sur Seulles 14200 14480 2269 18,71 124 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Ryes
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Cricquebœuf 14202 14113 280 1,85 165 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Cricqueville-en-Auge 14203 14430 186 6,79 27 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Cricqueville-en-Bessin 14204 14450 187 8,55 23 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Cristot 14205 14250 217 3,92 54 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Crocy 14206 14620 304 10,07 31 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Croisilles 14207 14220 644 10,23 63 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Crouay 14209 14400 521 7,73 70 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Culey-le-Patry 14211 14220 363 7,81 45 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Cussy 14214 14400 189 2,34 78 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Cuverville 14215 14840 2227 2,01 1042 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Caen la Mer
Damblainville 14216 14620 240 6,35 37 Falaise
Falaise-Sud
Caen
Caen
Pays de Falaise
Danestal 14218 14430 393 6,38 59 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Deauville 14220 14800 3595 3,57 1030 Honfleur-Deauville
Trouville-sur-Mer
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Démouville 14221 14840 3169 3,56 901 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Caen la Mer
Deux-Jumeaux 14224 14230 51 4,07 14 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Dialan sur Chaîne 14347 14260 1054 21,93 49 Aunay-sur-Odon
Aunay-sur-Odon
Vire
Vire
Pré-Bocage Intercom
Dives-sur-Mer 14225 14160 5411 6,46 883 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Donnay 14226 14220 289 11,19 24 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Douville-en-Auge 14227 14430 211 6,17 35 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Douvres-la-Délivrande 14228 14440 4999 10,71 479 Courseulles-sur-Mer
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Dozulé 14229 14430 2284 5,23 437 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Drubec 14230 14130 118 3,14 37 Mézidon-Canon
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Ducy-Sainte-Marguerite 14232 14250 164 3,61 44 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Ellon 14236 14250 544 6,73 69 Bayeux
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Émiéville 14237 14630 603 3,92 150 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Englesqueville-en-Auge 14238 14800 109 3,61 31 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Englesqueville-la-Percée 14239 14710 106 7,88 13 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Épaney 14240 14170 511 11,59 45 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Épinay-sur-Odon 14241 14310 617 11,58 54 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Épron 14242 14610 1633 1,42 1151 Caen-3
Caen-4
Caen
Caen
Caen la Mer
Équemauville 14243 14600 1440 5,98 243 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Eraines 14244 14700 331 4,04 85 Falaise
Falaise-Sud
Caen
Caen
Pays de Falaise
Ernes 14245 14270 316 8,90 37 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Escoville 14246 14850 805 5,18 155 Troarn
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Espins 14248 14220 250 4,58 52 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Esquay-Notre-Dame 14249 14210 1436 3,02 476 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Esquay-sur-Seulles 14250 14400 288 2,90 103 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Esson 14251 14220 527 8,86 58 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Estrées-la-Campagne 14252 14190 255 7,45 33 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Éterville 14254 14930 1615 4,87 330 Caen-5
Évrecy
Caen
Caen
Caen la Mer
Étréham 14256 14400 343 4,24 81 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Évrecy 14257 14210 2000 8,31 243 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Falaise 14258 14700 8086 11,84 694 Falaise
Falaise-Nord
Falaise-Sud
Caen
Caen
Pays de Falaise
Fauguernon 14260 14100 248 7,41 33 Pont-l’Évêque
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Feuguerolles-Bully 14266 14320 1429 8,18 174 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Fierville-les-Parcs 14269 14130 219 4,91 42 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Firfol 14270 14100 405 5,01 84 Pont-l’Évêque
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Fleury-sur-Orne 14271 14123 4954 6,75 715 Caen-5
Caen-8
Caen
Caen
Caen la Mer
Fontaine-Étoupefour 14274 14790 2516 5,08 452 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Fontaine-Henry 14275 14610 462 5,81 81 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Fontaine-le-Pin 14276 14190 356 8,54 42 Falaise
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Pays de Falaise
Fontenay-le-Marmion 14277 14320 1935 10,16 188 Évrecy
Bourguébus
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Fontenay-le-Pesnel 14278 14250 1196 10,07 116 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Formentin 14280 14340 253 5,93 42 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Formigny La Bataille 14281 14710 734 26,24 28 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Foulognes 14282 14240 202 6,43 31 Trévières
Caumont-l’Éventé
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Fourches 14283 14620 227 4,78 48 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Fourneaux-le-Val 14284 14700 157 5,39 30 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Fourneville 14286 14600 490 6,86 73 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Frénouville 14287 14630 1933 6,45 304 Troarn
Bourguébus
Caen
Caen
Val ès Dunes
Fresné-la-Mère 14289 14700 588 8,14 76 Falaise
Falaise-Sud
Caen
Caen
Pays de Falaise
Fresney-le-Puceux 14290 14680 819 9,65 85 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Fresney-le-Vieux 14291 14220 282 2,48 109 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Fumichon 14293 14590 279 6,63 43 Pont-l’Évêque
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Gavrus 14297 14210 560 2,71 205 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Géfosse-Fontenay 14298 14230 138 11,11 13 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Genneville 14299 14600 832 9,36 86 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Gerrots 14300 14430 52 3,48 15 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Giberville 14301 14730 4951 5,00 997 Ifs
Troarn
Caen
Caen
Caen la Mer
Glanville 14302 14950 170 6,43 27 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Glos 14303 14100 921 12,93 72 Lisieux
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Gonneville-en-Auge 14306 14810 391 4,32 91 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Gonneville-sur-Honfleur 14304 14600 873 8,50 102 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Gonneville-sur-Mer 14305 14510 680 12,38 55 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Goustranville 14308 14430 234 10,35 18 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Gouvix 14309 14680 846 5,18 160 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Grainville-Langannerie 14310 14190 702 5,32 135 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Grainville-sur-Odon 14311 14210 1047 5,26 195 Évrecy
Tilly-sur-Seulles
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Grandcamp-Maisy 14312 14450 1554 14,85 105 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Grangues 14316 14160 257 6,61 36 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Graye-sur-Mer 14318 14470 714 6,54 100 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Grentheville 14319 14540 955 4,08 218 Évrecy
Bourguébus
Caen
Caen
Caen la Mer
Grimbosq 14320 14220 284 8,63 34 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Guéron 14322 14400 244 5,27 46 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Hermanville-sur-Mer 14325 14880 3105 8,05 381 Ouistreham
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Caen la Mer
Hermival-les-Vaux 14326 14100 807 13,76 59 Pont-l’Évêque
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Hérouville-Saint-Clair 14327 14200 22.638 10,64 2134 Hérouville-Saint-Clair
Caen-Hérouville (Caen-6)
Hérouville-Saint-Clair
Caen
Caen
Caen la Mer
Hérouvillette 14328 14850 1323 4,00 307 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Heuland 14329 14430 105 3,02 29 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Honfleur 14333 14600 7138 13,67 565 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Hotot-en-Auge 14335 14430 297 24,05 13 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Hottot-les-Bagues 14336 14250 480 8,39 57 Aunay-sur-Odon
Caumont-l’Éventé
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Houlgate 14338 14510 1792 4,69 416 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Ifs 14341 14123 11.567 9,06 1299 Ifs
Caen-10
Caen
Caen
Caen la Mer
Isigny-sur-Mer 14342 14230 3619 61,44 60 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Janville 14344 14670 372 4,44 82 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Jort 14345 14170 300 6,58 45 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Juaye-Mondaye 14346 14250 673 16,12 41 Bayeux
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Juvigny-sur-Seulles 14348 14250 82 3,53 24 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
L’Hôtellerie 14334 14100 315 5,74 55 Lisieux
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
La Bazoque 14050 14490 182 10,14 18 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
La Boissière 14082 14340 189 2,02 95 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
La Caine 14122 14210 158 2,41 63 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
La Cambe 14124 14230 554 11,17 51 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
La Folie 14272 14710 97 6,53 15 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
La Folletière-Abenon 14273 14290 133 10,75 12 Livarot
Orbec
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
La Hoguette 14332 14700 669 24,44 29 Falaise
Falaise-Sud
Caen
Caen
Pays de Falaise
La Houblonnière 14337 14340 331 7,10 46 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
La Pommeraye 14510 14690 55 2,80 21 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
La Rivière-Saint-Sauveur 14536 14600 2542 5,39 467 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
La Roque-Baignard 14541 14340 121 4,64 25 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
La Vespière-Friardel 14740 14290 1193 18,04 67 Livarot
Orbec
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
La Villette 14756 14570 232 9,74 23 Condé-sur-Noireau
Thury-Harcourt
Vire
Caen
Intercom de la Vire au Noireau
Laize-Clinchamps 14349 14320 2082 8,13 243 Évrecy
Bourguébus
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Landelles-et-Coupigny 14352 14380 846 24,67 36 Vire
Saint-Sever-Calvados
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Landes-sur-Ajon 14353 14310 438 6,00 69 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Langrune-sur-Mer 14354 14830 1879 4,74 373 Courseulles-sur-Mer
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Léaupartie 14358 14340 88 3,20 28 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Le Bô 14080 14690 120 3,90 29 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Le Breuil-en-Auge 14102 14130 1020 9,39 109 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Le Breuil-en-Bessin 14103 14330 402 4,37 94 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Le Brévedent 14104 14130 170 4,43 39 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Le Bû-sur-Rouvres 14116 14190 104 2,83 36 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Le Castelet 14554 14540 1576 12,55 116 Évrecy
Caen Caen la Mer
Le Détroit 14223 14690 87 5,52 16 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Le Faulq 14261 14130 340 4,45 78 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Le Fournet 14285 14340 66 2,99 20 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Le Fresne-Camilly 14288 14480 927 7,06 124 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Caen
Caen
Caen la Mer
Le Hom 14689 14220 3659 46,93 79 Thury-Harcourt
Évrecy
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Le Manoir 14400 14400 218 5,88 37 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Le Marais-la-Chapelle 14402 14620 108 2,42 45 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Le Mesnil-au-Grain 14412 14260 80 4,30 17 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Le Mesnil-Eudes 14419 14100 257 8,42 31 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Le Mesnil-Guillaume 14421 14100 605 3,85 158 Lisieux
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Le Mesnil-Robert 14424 14380 192 4,08 48 Vire
Saint-Sever-Calvados
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Le Mesnil-Simon 14425 14140 172 9,59 19 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Le Mesnil-sur-Blangy 14426 14130 163 7,37 23 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Le Mesnil-Villement 14427 14690 296 3,55 85 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Le Molay-Littry 14370 14330 3003 27,12 111 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Le Pin 14504 14590 813 11,53 70 Pont-l’Évêque
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Le Pré-d’Auge 14520 14340 876 10,72 83 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Le Theil-en-Auge 14687 14130 189 2,78 65 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Le Torquesne 14694 14130 509 5,26 97 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Le Tronquay 14714 14490 778 13,07 59 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Le Vey 14741 14570 119 3,53 33 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Leffard 14360 14700 210 6,89 29 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Les Authieux-sur-Calonne 14032 14130 281 10,20 29 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Les Isles-Bardel 14343 14690 63 5,69 12 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Les Loges 14374 14240 140 4,46 28 Aunay-sur-Odon
Aunay-sur-Odon
Vire
Vire
Pré-Bocage Intercom
Les Loges-Saulces 14375 14700 168 6,74 26 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Les Monceaux 14435 14100 190 3,72 47 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Les Monts d’Aunay 14027 14260
14770
4634 69,43 68 Aunay-sur-Odon
Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Vire
Pré-Bocage Intercom
Les Moutiers-en-Auge 14457 14620 126 10,10 12 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Les Moutiers-en-Cinglais 14458 14220 520 6,75 76 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Lessard-et-le-Chêne 14362 14140 159 10,09 15 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Lingèvres 14364 14250 465 14,46 32 Aunay-sur-Odon
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Lion-sur-Mer 14365 14780 2498 4,75 510 Ouistreham
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Caen la Mer
Lisieux 14366 14100 20.171 13,07 1553 Lisieux
Lisieux-1
Lisieux-2
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Lison 14367 14330 439 10,94 41 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Lisores 14368 14140 261 11,91 22 Livarot
Livarot
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Litteau 14369 14490 291 6,94 41 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Livarot-Pays-d’Auge 14371 14140
14290
6254 180,83 35 Livarot
Livarot
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Longues-sur-Mer 14377 14400 599 12,29 50 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Longueville 14378 14230 276 6,54 44 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Longvillers 14379 14310 361 6,65 54 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Loucelles 14380 14250 183 3,07 60 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Louvagny 14381 14170 61 5,50 11 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Louvigny 14383 14111 2712 5,64 491 Caen-5
Caen-8
Caen
Caen
Caen la Mer
Luc-sur-Mer 14384 14530 3228 3,64 874 Courseulles-sur-Mer
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Magny-en-Bessin 14385 14400 152 4,42 36 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Maisoncelles-Pelvey 14389 14310 264 5,40 49 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Maisoncelles-sur-Ajon 14390 14210 190 4,24 45 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Maisons 14391 14400 391 6,67 58 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Maizet 14393 14210 365 5,72 61 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Maizières 14394 14190 436 7,15 63 Falaise
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Pays de Falaise
Malherbe-sur-Ajon 14037 14260 558 11,77 47 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Maltot 14396 14930 1015 4,24 249 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Mandeville-en-Bessin 14397 14710 335 8,83 38 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Manerbe 14398 14340 552 18,27 30 Mézidon-Canon
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Manneville-la-Pipard 14399 14130 283 6,31 46 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Manvieux 14401 14117 131 2,82 46 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Marolles 14403 14100 756 12,22 64 Lisieux
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Martainville 14404 14220 119 5,84 21 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Martigny-sur-l’Ante 14405 14700 323 9,34 34 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Mathieu 14407 14920 2255 9,41 233 Ouistreham
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Caen la Mer
May-sur-Orne 14408 14320 1967 3,49 560 Évrecy
Bourguébus
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Merville-Franceville-Plage 14409 14810 2177 10,42 209 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Méry-Bissières-en-Auge 14410 14370 1093 9,12 123 Mézidon-Canon
Mézidon-Canon
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Meslay 14411 14220 301 5,69 50 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Meuvaines 14430 14960 140 7,36 20 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Mézidon Vallée d’Auge 14431 14270 9607 103,18 95 Mézidon-Canon
Mézidon-Canon
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Monceaux-en-Bessin 14436 14400 561 4,73 118 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Mondeville 14437 14120 9893 9,05 1084 Ifs
Caen-7
Caen
Caen
Caen la Mer
Mondrainville 14438 14210 534 3,17 158 Évrecy
Tilly-sur-Seulles
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Monfréville 14439 14230 90 7,22 14 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Montfiquet 14445 14490 100 19,54 5 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Montigny 14446 14210 97 3,91 25 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Montillières-sur-Orne 14713 14210 587 9,31 65 Thury-Harcourt Caen Cingal-Suisse Normande
Montreuil-en-Auge 14448 14340 61 3,37 16 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Monts-en-Bessin 14449 14310 409 7,16 58 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Morteaux-Coulibœuf 14452 14620 637 11,76 54 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Mosles 14453 14400 353 6,42 56 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Mouen 14454 14790 1613 4,16 376 Caen-1
Tilly-sur-Seulles
Caen
Caen
Caen la Mer
Moulines 14455 14220 294 9,38 32 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Moulins en Bessin 14406 14740 1143 17,30 67 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Moult-Chicheboville 14456 14370 3202 17,80 167 Troarn
Bourguébus
Caen
Caen
Val ès Dunes
Moyaux 14460 14590 1356 16,23 83 Pont-l’Évêque
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Mutrécy 14461 14220 429 6,71 54 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Nonant 14465 14400 497 6,82 73 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Norolles 14466 14100 329 6,52 47 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Noron-l’Abbaye 14467 14700 311 7,62 41 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Noron-la-Poterie 14468 14490 380 3,01 131 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Norrey-en-Auge 14469 14620 91 8,86 10 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Notre-Dame-d’Estrées-Corbon 14474 14340 213 11,52 21 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Notre-Dame-de-Livaye 14473 14340 113 2,67 45 Mézidon-Canon
Mézidon-Canon
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Noues de Sienne 14658 14380 4388 117,58 38 Vire
Saint-Sever-Calvados
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Olendon 14476 14170 177 7,45 26 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Orbec 14478 14290 1988 10,14 205 Livarot
Orbec
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Osmanville 14480 14230 528 10,88 50 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Ouézy 14482 14270 235 4,55 51 Troarn
Bourguébus
Caen
Caen
Val ès Dunes
Ouffières 14483 14220 189 4,21 45 Thury-Harcourt
Évrecy
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Ouilly-du-Houley 14484 14590 242 8,92 27 Pont-l’Évêque
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Ouilly-le-Tesson 14486 14190 580 12,00 50 Falaise
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Pays de Falaise
Ouilly-le-Vicomte 14487 14100 792 7,73 106 Pont-l’Évêque
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Ouistreham 14488 14150 9250 9,95 916 Ouistreham
Ouistreham
Caen
Caen
Caen la Mer
Parfouru-sur-Odon 14491 14310 196 3,65 54 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Pennedepie 14492 14600 302 5,68 49 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Périers-en-Auge 14494 14160 133 5,09 27 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Périers-sur-le-Dan 14495 14112 531 2,95 165 Ouistreham
Ouistreham
Caen
Caen
Caen la Mer
Périgny 14496 14770 58 2,66 22 Condé-sur-Noireau
Condé-sur-Noireau
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Perrières 14497 14170 330 8,17 40 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Pertheville-Ners 14498 14700 243 8,25 30 Falaise
Falaise-Sud
Caen
Caen
Pays de Falaise
Petiville 14499 14390 521 2,89 171 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Pierrefitte-en-Auge 14500 14130 159 5,48 29 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Pierrefitte-en-Cinglais 14501 14690 252 10,72 24 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Pierrepont 14502 14690 91 4,29 22 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Planquery 14506 14490 243 14,37 17 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Plumetot 14509 14440 213 1,23 180 Courseulles-sur-Mer
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Pont-Bellanger 14511 14380 67 3,54 18 Vire
Saint-Sever-Calvados
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Pont-d’Ouilly 14764 14690 985 19,50 52 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Pontécoulant 14512 14110 76 2,38 34 Condé-sur-Noireau
Condé-sur-Noireau
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Pont-l’Évêque 14514 14130 4634 12,98 365 Pont-l’Évêque Lisieux Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Ponts sur Seulles 14355 14480 1178 12,86 90 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Port-en-Bessin-Huppain 14515 14520 1940 7,56 257 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Potigny 14516 14420 2077 4,26 487 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Préaux-Bocage 14519 14210 126 4,32 28 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Prêtreville 14522 14140 394 11,23 37 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Putot-en-Auge 14524 14430 295 6,58 45 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Quetteville 14528 14130 383 10,32 36 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Pays de Honfleur-Beuzeville
Ranchy 14529 14400 254 5,14 47 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Ranville 14530 14860 1856 8,42 211 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Rapilly 14531 14690 48 4,19 11 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Repentigny 14533 14340 93 2,13 42 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Reux 14534 14130 401 7,39 57 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Reviers 14535 14470 559 4,38 131 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Rocques 14540 14100 286 6,14 47 Pont-l’Évêque
Lisieux-1
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Rosel 14542 14740 538 3,90 142 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Caen
Caen
Caen la Mer
Rots 14543 14980 2462 23,40 103 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Caen
Caen
Caen la Mer
Rouvres 14546 14190 221 8,87 24 Falaise
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Pays de Falaise
Rubercy 14547 14710 164 5,54 30 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Rumesnil 14550 14340 97 5,35 19 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Ryes 14552 14400 511 9,59 53 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Saint-André-d’Hébertot 14555 14130 445 9,79 45 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Saint-André-sur-Orne 14556 14320 1824 3,68 494 Caen-5
Bourguébus
Caen
Caen
Caen la Mer
Saint-Arnoult 14557 14800 1149 5,12 231 Pont-l’Évêque
Trouville-sur-Mer
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Saint-Aubin-d’Arquenay 14558 14970 1068 3,29 295 Ouistreham
Ouistreham
Caen
Caen
Caen la Mer
Saint-Aubin-des-Bois 14559 14380 232 8,26 29 Vire
Saint-Sever-Calvados
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Saint-Aubin-sur-Mer 14562 14750 2313 3,03 794 Courseulles-sur-Mer
Douvres-la-Délivrande
Caen
Caen
Cœur de Nacre
Saint-Benoît-d’Hébertot 14563 14130 427 7,13 59 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Saint-Côme-de-Fresné 14565 14960 261 4,31 61 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Saint-Contest 14566 14280 2515 8,05 312 Caen-2
Caen-2
Caen
Caen
Caen la Mer
Saint-Denis-de-Mailloc 14571 14100 305 4,25 70 Livarot
Orbec
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Saint-Denis-de-Méré 14572 14110 806 11,37 74 Condé-sur-Noireau
Thury-Harcourt
Vire
Caen
Intercom de la Vire au Noireau
Saint-Désir 14574 14100 1731 19,35 88 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Sainte-Croix-sur-Mer 14569 14480 241 2,08 121 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Sainte-Honorine-de-Ducy 14590 14240 130 4,99 26 Trévières
Caumont-l’Éventé
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Sainte-Honorine-du-Fay 14592 14210 1340 7,56 178 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Sainte-Marguerite-d’Elle 14614 14330 772 20,49 38 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Sainte-Marie-Outre-l’Eau 14619 14380 123 5,75 21 Vire
Saint-Sever-Calvados
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Saint-Étienne-la-Thillaye 14575 14950 396 12,36 35 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Saint-Gatien-des-Bois 14578 14130 1338 49,11 26 Honfleur-Deauville
Honfleur
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Saint-Germain-de-Livet 14582 14100 752 16,41 47 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Saint-Germain-du-Pert 14586 14230 172 6,03 30 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Saint-Germain-la-Blanche-Herbe 14587 14280 2302 2,63 878 Caen-2
Caen-2
Caen
Caen
Caen la Mer
Saint-Germain-Langot 14588 14700 318 10,35 31 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Saint-Germain-le-Vasson 14589 14190 944 9,41 101 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Saint-Hymer 14593 14130 675 12,32 52 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Saint-Jean-de-Livet 14595 14100 233 3,47 60 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Saint-Jouin 14598 14430 210 5,03 41 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Saint-Julien-sur-Calonne 14601 14130 167 8,54 19 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Saint-Lambert 14602 14570 271 7,45 37 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Saint-Laurent-de-Condel 14603 14220 502 12,31 40 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Saint-Laurent-sur-Mer 14605 14710 268 3,90 65 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Saint-Léger-Dubosq 14606 14430 197 4,06 41 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Saint-Louet-sur-Seulles 14607 14310 147 4,33 35 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Saint-Loup-Hors 14609 14400 531 5,29 91 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Saint-Manvieu-Norrey 14610 14740 1916 8,28 235 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Caen
Caen
Caen la Mer
Saint-Marcouf 14613 14330 98 5,03 20 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Saint-Martin-aux-Chartrains 14620 14130 413 5,06 81 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Saint-Martin-de-Bienfaite-la-Cressonnière 14621 14290 443 11,55 40 Livarot
Orbec
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Saint-Martin-de-Blagny 14622 14710 129 8,89 15 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Saint-Martin-de-Fontenay 14623 14320 2541 10,72 243 Évrecy
Bourguébus
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Saint-Martin-de-la-Lieue 14625 14100 777 8,40 93 Lisieux
Lisieux-2
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Saint-Martin-de-Mailloc 14626 14100 912 7,17 124 Mézidon-Canon
Orbec
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Saint-Martin-de-Mieux 14627 14700 405 10,12 43 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Saint-Martin-des-Entrées 14630 14400 695 5,99 117 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Saint-Omer 14635 14220 187 8,07 22 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Saint-Ouen-du-Mesnil-Oger 14637 14670 206 5,89 36 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Saint-Ouen-le-Pin 14639 14340 258 5,59 47 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Saint-Pair 14640 14670 229 3,28 67 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Saint-Paul-du-Vernay 14643 14490 824 15,13 54 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Saint-Philbert-des-Champs 14644 14130 650 12,03 53 Pont-l’Évêque
Blangy-le-Château
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Saint-Pierre-Azif 14645 14950 163 6,17 27 Pont-l’Évêque
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Saint-Pierre-Canivet 14646 14700 420 7,01 57 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Saint-Pierre-des-Ifs 14648 14100 452 11,16 41 Mézidon-Canon
Lisieux-3
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Saint-Pierre-du-Bû 14649 14700 476 7,39 64 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Saint-Pierre-du-Fresne 14650 14260 192 3,43 57 Aunay-sur-Odon
Aunay-sur-Odon
Vire
Vire
Pré-Bocage Intercom
Saint-Pierre-du-Jonquet 14651 14670 249 8,17 28 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Saint-Pierre-du-Mont 14652 14450 79 4,96 16 Trévières
Isigny-sur-Mer
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Saint-Pierre-en-Auge 14654 14170 7503 144,97 54 Livarot
Saint-Pierre-sur-Dives
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Saint-Rémy 14656 14570 995 7,52 134 Thury-Harcourt
Thury-Harcourt
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Saint-Samson 14657 14670 310 3,66 83 Troarn
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Saint-Sylvain 14659 14190 1432 13,48 107 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Saint-Vaast-en-Auge 14660 14640 95 2,98 32 Cabourg
Dozulé
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Saint-Vaast-sur-Seulles 14661 14250 150 4,25 33 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Saint-Vigor-le-Grand 14663 14400 2464 9,69 248 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Saline 14712 14670 3481 16,67 328 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Caen la Mer
Sallen 14664 14240 307 11,21 26 Trévières
Caumont-l’Éventé
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Sallenelles 14665 14121 293 1,25 239 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Saon 14667 14330 221 5,24 44 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Saonnet 14668 14330 311 5,34 56 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Sassy 14669 14170 206 9,56 22 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Seulline 14579 14260
14310
1332 31,67 42 Aunay-sur-Odon
Aunay-sur-Odon
Vire
Vire
Pré-Bocage Intercom
Soignolles 14674 14190 124 5,77 21 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Soliers 14675 14540 2049 5,08 411 Évrecy
Bourguébus
Caen
Caen
Caen la Mer
Sommervieu 14676 14400 987 4,30 233 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Soulangy 14677 14700 253 7,18 35 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Souleuvre en Bocage 14061 14260
14350
8899 187,28 47 Condé-sur-Noireau
Le Bény-Bocage
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Soumont-Saint-Quentin 14678 14420 551 6,87 79 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Subles 14679 14400 669 2,44 277 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Sully 14680 14400 147 4,00 35 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Surrain 14681 14710 154 7,08 22 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Surville 14682 14130 447 4,80 90 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Terres de Druance 14357 14770 929 37,19 26 Condé-sur-Noireau
Condé-sur-Noireau
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Tessel 14684 14250 251 5,54 45 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Thaon 14685 14610 1640 8,30 181 Bretteville-l’Orgueilleuse
Creully
Caen
Caen
Caen la Mer
Thue et Mue 14098 14740 6139 36,82 156 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Caen
Caen
Caen la Mer
Tilly-sur-Seulles 14692 14250 1722 8,98 189 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Touffréville 14698 14940 383 5,75 60 Troarn
Troarn
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Touques 14699 14800 3676 8,13 457 Honfleur-Deauville
Trouville-sur-Mer
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Tour-en-Bessin 14700 14400 663 10,31 63 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Tourgéville 14701 14800 790 12,01 67 Pont-l’Évêque
Trouville-sur-Mer
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Tournières 14705 14330 152 3,41 45 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Tourville-en-Auge 14706 14130 232 3,16 76 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Tourville-sur-Odon 14707 14210 1082 1,70 604 Caen-1
Évrecy
Caen
Caen
Caen la Mer
Tracy-Bocage 14708 14310 300 5,24 58 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Tracy-sur-Mer 14709 14117 343 3,72 91 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Tréprel 14710 14690 107 5,40 20 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Trévières 14711 14710 919 11,70 79 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Trouville-sur-Mer 14715 14360 4614 6,79 684 Honfleur-Deauville
Trouville-sur-Mer
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Trungy 14716 14490 214 7,07 31 Trévières
Balleroy
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Urville 14719 14190 680 6,02 109 Thury-Harcourt
Bretteville-sur-Laize
Caen
Caen
Cingal-Suisse Normande
Ussy 14720 14420 864 8,68 101 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Vacognes-Neuilly 14721 14210 629 7,90 78 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Val d’Arry 14475 14210 2305 24,54 93 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Val de Drôme 14672 14240 865 27,62 31 Aunay-sur-Odon
Aunay-sur-Odon
Caumont-l’Éventé
Vire
Bayeux
Pré-Bocage Intercom
Valambray 14005 14370 1746 41,16 43 Troarn
Bourguébus
Caen
Caen
Val ès Dunes
Valdallière 14726 14350
14410
5853 157,94 38 Condé-sur-Noireau
Vassy
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau
Val-de-Vie 14576 14140 532 19,17 29 Livarot
Livarot
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Valorbiquet 14570 14290 2512 28,66 87 Livarot
Orbec
Lisieux
Lisieux
Lisieux Normandie
Valsemé 14723 14340 273 5,62 49 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Varaville 14724 14390 976 16,49 58 Cabourg
Cabourg
Lisieux
Caen
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Vaucelles 14728 14400 509 3,56 113 Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Vauville 14731 14800 188 5,13 37 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Vaux-sur-Aure 14732 14400 321 7,60 46 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Vaux-sur-Seulles 14733 14400 309 6,56 46 Bayeux
Creully
Bayeux
Caen
Bayeux Intercom
Vendes 14734 14250 326 3,47 90 Bretteville-l’Orgueilleuse
Tilly-sur-Seulles
Bayeux
Caen
Seulles Terre et Mer
Vendeuvre 14735 14170 790 26,31 29 Livarot
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Versainville 14737 14700 477 7,70 60 Falaise
Falaise-Sud
Caen
Caen
Pays de Falaise
Verson 14738 14790 3649 10,36 343 Caen-1
Évrecy
Caen
Caen
Caen la Mer
Ver-sur-Mer 14739 14114 1644 9,01 178 Courseulles-sur-Mer
Ryes
Bayeux
Bayeux
Seulles Terre et Mer
Vicques 14742 14170 71 2,66 26 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Victot-Pontfol 14743 14430 98 10,66 11 Mézidon-Canon
Cambremer
Lisieux
Lisieux
Normandie-Cabourg-Pays d’Auge
Vienne-en-Bessin 14744 14400 298 4,10 73 Bayeux
Ryes
Bayeux
Bayeux
Bayeux Intercom
Vierville-sur-Mer 14745 14710 228 6,41 37 Trévières
Trévières
Bayeux
Bayeux
Isigny-Omaha Intercom
Vieux 14747 14930 683 5,50 127 Évrecy
Évrecy
Caen
Caen
Vallées de l’Orne et de l’Odon
Vieux-Bourg 14748 14130 73 1,30 64 Pont-l’Évêque
Pont-l’Évêque
Lisieux
Lisieux
Blangy Pont-l’Évêque Intercom
Vignats 14751 14700 291 8,80 32 Falaise
Morteaux-Coulibœuf
Caen
Caen
Pays de Falaise
Villers-Bocage 14752 14310 3134 5,76 540 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Villers-Canivet 14753 14420 750 12,24 65 Falaise
Falaise-Nord
Caen
Caen
Pays de Falaise
Villers-sur-Mer 14754 14640 2593 8,99 300 Pont-l’Évêque
Trouville-sur-Mer
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Villerville 14755 14113 594 3,30 200 Honfleur-Deauville
Trouville-sur-Mer
Lisieux
Lisieux
Cœur Côte Fleurie
Villons-les-Buissons 14758 14610 752 3,76 194 Caen-2
Creully
Caen
Caen
Caen la Mer
Villy-Bocage 14760 14310 762 11,39 70 Aunay-sur-Odon
Villers-Bocage
Vire
Caen
Pré-Bocage Intercom
Villy-lez-Falaise 14759 14700 270 4,95 56 Falaise
Falaise-Sud
Caen
Caen
Pays de Falaise
Vimont 14761 14370 781 8,96 79 Troarn
Troarn
Caen
Caen
Val ès Dunes
Vire Normandie 14762 14500 16.885 138,52 126 Vire
Vire
Vire
Vire
Intercom de la Vire au Noireau

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: