Lischt vun dr Gmeina im Département Rhône

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Rhône zellt àlla 208 Gmeina ìm Département Rhône uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Affoux Afous / Affous 69001 69170 379 10,65 36 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Aigueperse Égouepârsa 69002 69790 246 12,95 19 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Alix Alé 69004 69380 768 3,61 213 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Ambérieux Ambèriô / Ambériu 69005 69480 586 4,55 129 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Amplepuis Amplopouéts / Amplepus 69006 69550 4929 38,44 128 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Ampuis Ampouéts 69007 69420 2715 15,57 174 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Ancy Anci / Ancy 69008 69490 653 11,84 55 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Anse Ansa / Anse 69009 69480 7443 15,23 489 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Arnas Arnâs 69013 69400 3847 17,52 220 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Aveize Vers-Avèse / Vézavèze 69014 69610 1126 16,64 68 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Azolette Azœlètes 69016 69790 121 4,18 29 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Bagnols 69017 69620 739 7,35 101 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Beaujeu Biôjor / Biauju 69018 69430 2155 17,85 121 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Beauvallon Sant-Anduér 69179 69700 4061 24,85 163 Mornant
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays Mornantais
Belleville-en-Beaujolais Bèlavela / Bellavela 69019 69220 13.057 22,86 571 Belleville Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Belmont-d’Azergues 69020 69380 661 1,51 438 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Bessenay Bèssenê / Bèssena 69021 69690 2317 14,01 165 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Bibost 69022 69690 566 5,23 108 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Blacé 69023 69460 1630 11,00 148 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Brignais 69027 69530 11.697 10,36 1129 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Brindas 69028 69126 6315 11,27 560 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Brullioles Brelyôles / Bréyole 69030 69690 813 12,25 66 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Brussieu Bôrsi / Borsi 69031 69690 1377 6,74 204 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Bully Bulyi / Builly 69032 69210 1990 12,59 158 Le Bois-d’Oingt
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Cenves Cenva 69035 69840 383 26,48 14 Belleville
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Cercié 69036 69220 1133 4,94 229 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Chabanière Chabaniére 69228 69440 4212 34,87 121 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Chambost-Allières 69037 69870 836 14,14 59 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Chambost-Longessaigne 69038 69770 938 15,44 61 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Chamelet 69039 69620 688 14,43 48 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chaponnay 69270 69970 4336 18,89 230 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Chaponost 69043 69630 8790 16,32 539 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Charentay 69045 69220 1243 13,78 90 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Charnay 69047 69380 1054 7,06 149 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chasselay 69049 69380 2793 12,78 219 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Châtillon 69050 69380 2117 10,71 198 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chaussan Chôçan / Chôssan 69051 69440 1139 7,89 144 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Chazay-d’Azergues 69052 69380 4131 5,94 695 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chénas 69053 69840 544 8,18 67 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Chénelette 69054 69430 332 11,02 30 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Chessy 69056 69380 2085 4,55 458 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chevinay 69057 69210 570 8,82 65 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Chiroubles 69058 69115 387 7,38 52 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Civrieux-d’Azergues 69059 69380 1533 5,02 305 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Claveisolles Cllàvêsôles 69060 69870 605 28,33 21 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Cogny 69061 69640 1178 5,83 202 Le Bois-d’Oingt
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Coise Couèse / Couéz 69062 69590 774 9,03 86 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Colombier-Saugnieu 69299 69124 2657 27,62 96 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Communay 69272 69360 4219 10,54 400 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Condrieu Condrié 69064 69420 3927 9,21 426 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Corcelles-en-Beaujolais 69065 69220 954 9,30 103 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Cours 69066 69470 4379 33,81 130 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Courzieu Corzi / Corzi 69067 69690 1142 27,04 42 L’Arbresle
Vaugneray
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Cublize 69070 69550 1258 15,56 81 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Denicé 69074 69640 1531 9,53 161 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Deux-Grosnes Moncéls 69135 69430
69860
1909 83,57 23 Thizy-les-Bourgs
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Dième 69075 69170 189 9,05 21 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Dommartin 69076 69380 2573 7,22 356 Anse
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Dracé 69077 69220 954 14,87 64 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Duerne Douèrna / Douarn 69078 69850 830 11,41 73 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Échalas 69080 69700 1841 20,95 88 Mornant
Givors
Lyon Vienne Condrieu
Émeringes 69082 69840 268 3,01 89 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Éveux 69083 69210 1169 3,32 352 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Fleurie 69084 69820 1275 13,94 91 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Fleurieux-sur-l’Arbresle Flloriô / Flurieu 69086 69210 2312 9,51 243 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Frontenas Frontenâs / Frontenos 69090 69620 814 3,42 238 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Genas 69277 69740 13.022 23,84 546 Genas
Décines-Charpieu
Lyon Est Lyonnais
Gleizé 69092 69400 7470 10,46 714 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Grandris 69093 69870 1184 15,22 78 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Grézieu-la-Varenne 69094 69290 5838 7,45 784 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Grézieu-le-Marché Grèsi-lo-Marchiê / Grézi-lo-Marchi 69095 69610 821 11,49 71 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Haute-Rivoire Hiôtaravouère / Tarravouèr 69099 69610 1442 20,29 71 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Jons 69280 69330 1508 7,41 204 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Joux 69102 69170 713 25,18 28 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Juliénas Juliènâs / Dzuliéno 69103 69840 906 7,56 120 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Jullié 69104 69840 433 9,88 44 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
L’Arbresle L’Âbrèla / L’Abréla 69010 69210 6418 3,36 1910 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
La Chapelle-sur-Coise La Chapèla / La Chapel 69042 69590 568 6,58 86 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Lacenas 69105 69640 997 3,36 297 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Lachassagne 69106 69480 1149 3,53 325 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lamure-sur-Azergues 69107 69870 1049 15,61 67 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Lancié 69108 69220 1041 6,60 158 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Lantignié 69109 69430 870 7,40 118 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Larajasse Laràjace / Larjass 69110 69590 1848 33,61 55 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Le Breuil Le Bruely / Le Bry 69026 69620 537 5,63 95 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Le Perréon Le Pèrreyon 69151 69460 1555 14,58 107 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Légny 69111 69620 670 3,97 169 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lentilly Lentilyi / Lintilly 69112 69210 6137 18,39 334 Anse
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Les Ardillats Los Ardilyàts 69012 69430 616 23,10 27 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Les Chères Léchiéres 69055 69380 1448 5,46 265 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Les Haies 69097 69420 777 15,97 49 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Les Halles Les Hàles / Lez Ele 69098 69610 505 3,09 163 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Les Sauvages Los Sarvâjos / Lôs Sarvajes 69174 69170 613 12,55 49 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Létra 69113 69620 911 14,64 62 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Limas 69115 69400 4843 5,52 877 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Loire-sur-Rhône Luére 69118 69700 2605 16,60 157 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Longes 69119 69420 975 24,06 41 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Longessaigne Longessagne / Lonjissagni 69120 69770 594 11,92 50 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Lozanne Lozana / Losàna 69121 69380 2737 5,50 498 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lucenay 69122 69480 1864 6,27 297 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marchampt 69124 69430 463 17,74 26 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Marcilly-d’Azergues 69125 69380 890 4,18 213 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marcy 69126 69480 755 3,33 227 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marennes 69281 69970 1831 12,44 147 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Meaux-la-Montagne 69130 69550 234 9,19 25 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Messimy Mensemi / Minsemi 69131 69510 3392 11,10 306 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Meys Mês / Mè 69132 69610 849 14,65 58 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Millery Milyeri 69133 69390 4324 9,22 469 Saint-Symphorien-d’Ozon
Givors
Lyon Vallée du Garon
Moiré 69134 69620 218 2,03 107 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Montagny 69136 69700 3056 8,30 368 Saint-Symphorien-d’Ozon
Givors
Lyon Vallée du Garon
Montmelas-Saint-Sorlin 69137 69640 507 4,24 120 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Montromant Montroman / Monroman 69138 69610 452 10,99 41 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Montrottier Mont-Trotiér / Montrœty 69139 69770 1379 23,10 60 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Morancé 69140 69480 2005 9,25 217 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Mornant Mornant 69141 69440 6050 15,76 384 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Odenas 69145 69460 924 9,02 102 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Orliénas 69148 69530 2448 10,42 235 Saint-Symphorien-d’Ozon
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Pollionnay Polyonê / Pollionâ 69154 69290 2761 15,80 175 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Pomeys Pomê / Pomè 69155 69590 1141 13,10 87 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Pommiers 69156 69480 2664 7,76 343 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Porte des Pierres Dorées Pôrta-de-les-Piérres-Dorâs 69159 69400
69640
3841 13,33 288 Le Bois-d’Oingt Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Poule-les-Écharmeaux 69160 69870 1084 31,23 35 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Propières Prœpiéres 69161 69790 477 16,00 30 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Pusignan 69285 69330 4110 13,04 315 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Quincié-en-Beaujolais 69162 69430 1329 22,05 60 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Ranchal Rànchal 69164 69470 321 15,14 21 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Régnié-Durette 69165 69430 1124 11,72 96 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Riverie Reviéria / Reviria 69166 69440 324 0,42 771 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Rivolet Rivolèt 69167 69640 585 16,30 36 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Ronno Rono / Rœne 69169 69550 641 22,92 28 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Rontalon Rantalon / Rantalon 69170 69510 1153 12,67 91 Vaugneray
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Sain-Bel 69171 69210 2362 3,68 642 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-André-la-Côte Sant-André / Sant-Andri 69180 69440 286 4,77 60 Vaugneray
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Saint-Appolinaire 69181 69170 219 5,73 38 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Bonnet-de-Mure 69287 69720 6875 16,34 421 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Saint-Bonnet-des-Bruyères 69182 69790 357 21,20 17 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Bonnet-le-Troncy 69183 69870 317 15,65 20 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Clément-de-Vers 69186 69790 220 8,60 26 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Clément-les-Places Sant-Cllèment / San-Clémin 69187 69930 643 12,42 52 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Clément-sur-Valsonne 69188 69170 909 14,51 63 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Cyr-le-Chatoux 69192 69870 149 6,28 24 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Cyr-sur-le-Rhône 69193 69560 1287 6,02 214 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Didier-sur-Beaujeu 69196 69430 617 14,62 42 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Sainte-Catherine Sente-Catèrena / Sintch 69184 69440 986 13,76 72 Vaugneray
Mornant
Lyon Monts du Lyonnais
Sainte-Colombe 69189 69560 1886 1,60 1179 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Sainte-Consorce 69190 69280 1956 5,81 337 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Sainte-Foy-l’Argentière Sente-Fê-l’Argentiére / Sint 69201 69610 1284 1,54 834 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Sainte-Paule Sente-Pola / Sainti-Pœla 69230 69620 320 7,50 43 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Étienne-des-Oullières 69197 69460 2209 9,66 229 Gleizé
Belleville
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Étienne-la-Varenne 69198 69460 749 6,96 108 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Forgeux 69200 69490 1473 22,27 66 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Genis-l’Argentière Sant-Genés / San-Jeni 69203 69610 1030 10,65 97 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Georges-de-Reneins 69206 69830 4394 27,49 160 Gleizé
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Germain-Nuelles 69208 69210 2264 8,54 265 Le Bois-d’Oingt
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Igny-de-Vers 69209 69790 577 27,35 21 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Jean-des-Vignes 69212 69380 455 2,57 177 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Jean-la-Bussière 69214 69550 1209 15,48 78 Thizy-les-Bourgs
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Julien 69215 69640 867 6,89 126 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Julien-sur-Bibost 69216 69690 565 13,28 43 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Just-d’Avray 69217 69870 747 17,50 43 Tarare
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Lager 69218 69220 1049 7,74 136 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Laurent-d’Agny 69219 69440 2137 10,55 203 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Saint-Laurent-de-Chamousset Sant-Lôrent / San-Lorin 69220 69930 1817 17,25 105 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Laurent-de-Mure 69288 69720 5417 18,63 291 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Saint-Marcel-l’Éclairé 69225 69170 538 11,88 45 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Martin-en-Haut Sant-Martin / San-Martchïn 69227 69850 3885 38,64 101 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Nizier-d’Azergues 69229 69870 797 24,23 33 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Pierre-de-Chandieu 69289 69780 4541 29,28 155 Genas
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Est Lyonnais
Saint-Pierre-la-Palud 69231 69210 2615 7,53 347 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Romain-de-Popey Sànt-Reman-de-Popél / Sorman-dé-Popé 69234 69490 1567 17,02 92 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Romain-en-Gal 69235 69560 1934 13,39 144 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Romain-en-Gier 69236 69700 583 4,05 144 Mornant
Givors
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Symphorien-d’Ozon Sant-Safurin 69291 69360 5780 13,37 432 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Saint-Symphorien-sur-Coise Sant-Safurin / San-Safurïn 69238 69590 3687 4,07 906 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Vérand 69239 69620 1201 17,58 68 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Vincent-de-Reins 69240 69240 623 13,87 45 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Salles-Arbuissonnas-en-Beaujolais 69172 69460 773 4,35 178 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Sarcey Sarsê / Sarsà 69173 69490 1009 9,99 101 Tarare
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Savigny Savegni / Savigny 69175 69210 2003 21,42 94 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Sérézin-du-Rhône 69294 69360 2703 3,97 681 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Simandres 69295 69360 1799 10,45 172 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Soucieu-en-Jarrest Sociô 69176 69510 4557 14,20 321 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Sourcieux-les-Mines Sèrciô 69177 69210 2045 9,96 205 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Souzy Sôsi / Souzi 69178 69610 816 5,09 160 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Taluyers Taloyérs 69241 69440 2548 8,09 315 Saint-Symphorien-d’Ozon
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Taponas Taponâs 69242 69220 952 7,64 125 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Tarare Tarâro / Taròre 69243 69170 10.587 13,99 757 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Ternand Tèrnant / Tarnan 69245 69620 697 10,75 65 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Ternay Tèrnê 69297 69360 5514 8,06 684 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Theizé Têsé / Tasy 69246 69620 1274 11,89 107 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Thizy-les-Bourgs Tisé-los-Bôrgs / Tisy-lôs-Beurgs 69248 69240 6027 44,44 136 Thizy-les-Bourgs
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Thurins Turins / Turin 69249 69510 3068 19,36 158 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Toussieu Tôci 69298 69780 3129 5,02 623 Genas
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Est Lyonnais
Trèves Trêvo 69252 69420 740 7,56 98 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Tupin-et-Semons Tepins-et-Semont 69253 69420 617 8,26 75 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Val d’Oingt Vâr-d’Ueng / Var-de-Yin 69024 69620 4088 18,10 226 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Valsonne Vârsoana / Varsoana 69254 69170 970 18,25 53 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Vaugneray Vâlgnerê / Vognerè 69255 69670 5896 25,02 236 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Vaux-en-Beaujolais Vâls 69257 69460 1088 17,74 61 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Vauxrenard Vâlregnôd 69258 69820 322 19,19 17 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Vernay Vèrnê 69261 69430 104 5,59 19 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Villechenève Vielyechevena / Viçevena 69263 69770 879 14,15 62 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Villefranche-sur-Saône Velafranche / Velafrantse 69264 69400 36.288 9,48 3828 Villefranche-sur-Saône
Villefranche-sur-Saône
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Ville-sur-Jarnioux 69265 69640 804 10,11 80 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Villié-Morgon Vilyê-Morgon / Villé-Morgon 69267 69910 2124 18,74 113 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Vindry-sur-Turdine Pont-Charrâ / Ponçarò 69157 69490 5234 23,87 219 Tarare Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Vourles Vorla 69268 69390 3400 5,60 607 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Yzeron Iseron / Izeron 69269 69510 1005 10,75 93 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016:

2015: