Lischt vun dr Gmeina im Département Rhône

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Rhône zellt àlla 208 Gmeina ìm Département Rhône uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Affoux Afous / Affous 69001 69170 358 10,65 34 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Aigueperse Égouepârsa 69002 69790 251 12,95 19 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Alix Alé 69004 69380 758 3,61 210 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Ambérieux Ambèriô / Ambériu 69005 69480 571 4,55 125 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Amplepuis Amplopouéts / Amplepus 69006 69550 5024 38,44 131 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Ampuis Ampouéts 69007 69420 2712 15,57 174 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Ancy Anci / Ancy 69008 69490 628 11,84 53 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Anse Ansa / Anse 69009 69480 7094 15,23 466 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Arnas Arnâs 69013 69400 3686 17,52 210 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Aveize Vers-Avèse / Vézavèze 69014 69610 1136 16,64 68 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Azolette Azœlètes 69016 69790 121 4,18 29 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Bagnols 69017 69620 705 7,35 96 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Beaujeu Biôjor / Biauju 69018 69430 2122 17,85 119 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Beauvallon Sant-Anduér 69179 69700 3973 24,85 160 Mornant
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays Mornantais
Belleville-en-Beaujolais Bèlavela / Bellavela 69019 69220 12.776 22,86 559 Belleville Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Belmont-d’Azergues 69020 69380 635 1,51 421 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Bessenay Bèssenê / Bèssena 69021 69690 2266 14,01 162 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Bibost 69022 69690 574 5,23 110 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Blacé 69023 69460 1583 11,00 144 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Brignais 69027 69530 11.265 10,36 1087 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Brindas 69028 69126 6067 11,27 538 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Brullioles Brelyôles / Bréyole 69030 69690 818 12,25 67 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Brussieu Bôrsi / Borsi 69031 69690 1373 6,74 204 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Bully Bulyi / Builly 69032 69210 2021 12,59 161 Le Bois-d’Oingt
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Cenves Cenva 69035 69840 399 26,48 15 Belleville
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Cercié 69036 69220 1123 4,94 227 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Chabanière Chabaniére 69228 69440 4174 34,87 120 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Chambost-Allières 69037 69870 833 14,14 59 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Chambost-Longessaigne 69038 69770 939 15,44 61 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Chamelet 69039 69620 669 14,43 46 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chaponnay 69270 69970 4212 18,89 223 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Chaponost 69043 69630 8577 16,32 526 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Charentay 69045 69220 1240 13,78 90 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Charnay 69047 69380 1062 7,06 150 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chasselay 69049 69380 2775 12,78 217 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Châtillon 69050 69380 2158 10,71 201 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chaussan Chôçan / Chôssan 69051 69440 1117 7,89 142 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Chazay-d’Azergues 69052 69380 4130 5,94 695 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chénas 69053 69840 551 8,18 67 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Chénelette 69054 69430 327 11,02 30 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Chessy 69056 69380 2056 4,55 452 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chevinay 69057 69210 545 8,82 62 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Chiroubles 69058 69115 401 7,38 54 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Civrieux-d’Azergues 69059 69380 1520 5,02 303 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Claveisolles Cllàvêsôles 69060 69870 664 28,33 23 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Cogny 69061 69640 1170 5,83 201 Le Bois-d’Oingt
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Coise Couèse / Couéz 69062 69590 765 9,03 85 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Colombier-Saugnieu 69299 69124 2602 27,62 94 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Communay 69272 69360 4175 10,54 396 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Condrieu Condrié 69064 69420 3877 9,21 421 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Corcelles-en-Beaujolais 69065 69220 927 9,30 100 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Cours 69066 69470 4519 33,81 134 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Courzieu Corzi / Corzi 69067 69690 1094 27,04 40 L’Arbresle
Vaugneray
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Cublize 69070 69550 1268 15,56 81 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Denicé 69074 69640 1467 9,53 154 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Deux-Grosnes Moncéls 69135 69430
69860
1904 83,57 23 Thizy-les-Bourgs
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Dième 69075 69170 194 9,05 21 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Dommartin 69076 69380 2580 7,22 357 Anse
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Dracé 69077 69220 957 14,87 64 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Duerne Douèrna / Douarn 69078 69850 823 11,41 72 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Échalas 69080 69700 1771 20,95 85 Mornant
Givors
Lyon Vienne Condrieu
Émeringes 69082 69840 251 3,01 83 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Éveux 69083 69210 1186 3,32 357 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Fleurie 69084 69820 1256 13,94 90 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Fleurieux-sur-l’Arbresle Flloriô / Flurieu 69086 69210 2356 9,51 248 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Frontenas Frontenâs / Frontenos 69090 69620 818 3,42 239 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Genas 69277 69740 12.624 23,84 530 Genas
Décines-Charpieu
Lyon Est Lyonnais
Gleizé 69092 69400 7473 10,46 714 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Grandris 69093 69870 1163 15,22 76 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Grézieu-la-Varenne 69094 69290 5629 7,45 756 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Grézieu-le-Marché Grèsi-lo-Marchiê / Grézi-lo-Marchi 69095 69610 809 11,49 70 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Haute-Rivoire Hiôtaravouère / Tarravouèr 69099 69610 1450 20,29 71 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Jons 69280 69330 1467 7,41 198 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Joux 69102 69170 683 25,18 27 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Juliénas Juliènâs / Dzuliéno 69103 69840 915 7,56 121 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Jullié 69104 69840 439 9,88 44 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
L’Arbresle L’Âbrèla / L’Abréla 69010 69210 6421 3,36 1911 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
La Chapelle-sur-Coise La Chapèla / La Chapel 69042 69590 578 6,58 88 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Lacenas 69105 69640 948 3,36 282 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Lachassagne 69106 69480 1086 3,53 308 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lamure-sur-Azergues 69107 69870 1048 15,61 67 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Lancié 69108 69220 1020 6,60 155 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Lantignié 69109 69430 887 7,40 120 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Larajasse Laràjace / Larjass 69110 69590 1857 33,61 55 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Le Breuil Le Bruely / Le Bry 69026 69620 524 5,63 93 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Le Perréon Le Pèrreyon 69151 69460 1566 14,58 107 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Légny 69111 69620 664 3,97 167 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lentilly Lentilyi / Lintilly 69112 69210 5450 18,39 296 Anse
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Les Ardillats Los Ardilyàts 69012 69430 627 23,10 27 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Les Chères Léchiéres 69055 69380 1451 5,46 266 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Les Haies 69097 69420 791 15,97 50 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Les Halles Les Hàles / Lez Ele 69098 69610 493 3,09 160 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Les Sauvages Los Sarvâjos / Lôs Sarvajes 69174 69170 628 12,55 50 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Létra 69113 69620 932 14,64 64 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Limas 69115 69400 4754 5,52 861 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Loire-sur-Rhône Luére 69118 69700 2559 16,60 154 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Longes 69119 69420 961 24,06 40 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Longessaigne Longessagne / Lonjissagni 69120 69770 597 11,92 50 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Lozanne Lozana / Losàna 69121 69380 2639 5,50 480 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lucenay 69122 69480 1820 6,27 290 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marchampt 69124 69430 455 17,74 26 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Marcilly-d’Azergues 69125 69380 870 4,18 208 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marcy 69126 69480 709 3,33 213 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marennes 69281 69970 1649 12,44 133 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Meaux-la-Montagne 69130 69550 239 9,19 26 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Messimy Mensemi / Minsemi 69131 69510 3371 11,10 304 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Meys Mês / Mè 69132 69610 852 14,65 58 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Millery Milyeri 69133 69390 4341 9,22 471 Saint-Symphorien-d’Ozon
Givors
Lyon Vallée du Garon
Moiré 69134 69620 201 2,03 99 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Montagny 69136 69700 2892 8,30 348 Saint-Symphorien-d’Ozon
Givors
Lyon Vallée du Garon
Montmelas-Saint-Sorlin 69137 69640 491 4,24 116 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Montromant Montroman / Monroman 69138 69610 457 10,99 42 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Montrottier Mont-Trotiér / Montrœty 69139 69770 1392 23,10 60 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Morancé 69140 69480 1975 9,25 214 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Mornant Mornant 69141 69440 5725 15,76 363 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Odenas 69145 69460 930 9,02 103 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Orliénas 69148 69530 2408 10,42 231 Saint-Symphorien-d’Ozon
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Pollionnay Polyonê / Pollionâ 69154 69290 2512 15,80 159 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Pomeys Pomê / Pomè 69155 69590 1145 13,10 87 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Pommiers 69156 69480 2605 7,76 336 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Porte des Pierres Dorées Pôrta-de-les-Piérres-Dorâs 69159 69400
69640
3686 13,33 277 Le Bois-d’Oingt Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Poule-les-Écharmeaux 69160 69870 1099 31,23 35 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Propières Prœpiéres 69161 69790 450 16,00 28 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Pusignan 69285 69330 4063 13,04 312 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Quincié-en-Beaujolais 69162 69430 1322 22,05 60 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Ranchal Rànchal 69164 69470 317 15,14 21 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Régnié-Durette 69165 69430 1114 11,72 95 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Riverie Reviéria / Reviria 69166 69440 316 0,42 752 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Rivolet Rivolèt 69167 69640 578 16,30 35 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Ronno Rono / Rœne 69169 69550 631 22,92 28 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Rontalon Rantalon / Rantalon 69170 69510 1176 12,67 93 Vaugneray
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Sain-Bel 69171 69210 2299 3,68 625 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-André-la-Côte Sant-André / Sant-Andri 69180 69440 284 4,77 60 Vaugneray
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Saint-Appolinaire 69181 69170 207 5,73 36 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Bonnet-de-Mure 69287 69720 6827 16,34 418 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Saint-Bonnet-des-Bruyères 69182 69790 356 21,20 17 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Bonnet-le-Troncy 69183 69870 310 15,65 20 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Clément-de-Vers 69186 69790 227 8,60 26 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Clément-les-Places Sant-Cllèment / San-Clémin 69187 69930 638 12,42 51 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Clément-sur-Valsonne 69188 69170 903 14,51 62 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Cyr-le-Chatoux 69192 69870 141 6,28 22 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Cyr-sur-le-Rhône 69193 69560 1324 6,02 220 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Didier-sur-Beaujeu 69196 69430 616 14,62 42 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Sainte-Catherine Sente-Catèrena / Sintch 69184 69440 988 13,76 72 Vaugneray
Mornant
Lyon Monts du Lyonnais
Sainte-Colombe 69189 69560 1932 1,60 1208 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Sainte-Consorce 69190 69280 1923 5,81 331 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Sainte-Foy-l’Argentière Sente-Fê-l’Argentiére / Sint 69201 69610 1286 1,54 835 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Sainte-Paule Sente-Pola / Sainti-Pœla 69230 69620 332 7,50 44 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Étienne-des-Oullières 69197 69460 2191 9,66 227 Gleizé
Belleville
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Étienne-la-Varenne 69198 69460 743 6,96 107 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Forgeux 69200 69490 1493 22,27 67 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Genis-l’Argentière Sant-Genés / San-Jeni 69203 69610 1052 10,65 99 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Georges-de-Reneins 69206 69830 4363 27,49 159 Gleizé
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Germain-Nuelles 69208 69210 2267 8,54 265 Le Bois-d’Oingt
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Igny-de-Vers 69209 69790 588 27,35 21 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Jean-des-Vignes 69212 69380 408 2,57 159 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Jean-la-Bussière 69214 69550 1220 15,48 79 Thizy-les-Bourgs
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Julien 69215 69640 842 6,89 122 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Julien-sur-Bibost 69216 69690 562 13,28 42 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Just-d’Avray 69217 69870 752 17,50 43 Tarare
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Lager 69218 69220 1030 7,74 133 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Laurent-d’Agny 69219 69440 2134 10,55 202 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Saint-Laurent-de-Chamousset Sant-Lôrent / San-Lorin 69220 69930 1857 17,25 108 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Laurent-de-Mure 69288 69720 5380 18,63 289 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Saint-Marcel-l’Éclairé 69225 69170 509 11,88 43 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Martin-en-Haut Sant-Martin / San-Martchïn 69227 69850 3886 38,64 101 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Nizier-d’Azergues 69229 69870 792 24,23 33 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Pierre-de-Chandieu 69289 69780 4521 29,28 154 Genas
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Est Lyonnais
Saint-Pierre-la-Palud 69231 69210 2636 7,53 350 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Romain-de-Popey Sànt-Reman-de-Popél / Sorman-dé-Popé 69234 69490 1558 17,02 92 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Romain-en-Gal 69235 69560 1844 13,39 138 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Romain-en-Gier 69236 69700 581 4,05 143 Mornant
Givors
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Symphorien-d’Ozon Sant-Safurin 69291 69360 5706 13,37 427 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Saint-Symphorien-sur-Coise Sant-Safurin / San-Safurïn 69238 69590 3654 4,07 898 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Vérand 69239 69620 1176 17,58 67 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Vincent-de-Reins 69240 69240 644 13,87 46 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Salles-Arbuissonnas-en-Beaujolais 69172 69460 809 4,35 186 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Sarcey Sarsê / Sarsà 69173 69490 995 9,99 100 Tarare
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Savigny Savegni / Savigny 69175 69210 2017 21,42 94 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Sérézin-du-Rhône 69294 69360 2626 3,97 661 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Simandres 69295 69360 1769 10,45 169 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Soucieu-en-Jarrest Sociô 69176 69510 4473 14,20 315 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Sourcieux-les-Mines Sèrciô 69177 69210 2013 9,96 202 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Souzy Sôsi / Souzi 69178 69610 808 5,09 159 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Taluyers Taloyérs 69241 69440 2530 8,09 313 Saint-Symphorien-d’Ozon
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Taponas Taponâs 69242 69220 972 7,64 127 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Tarare Tarâro / Taròre 69243 69170 10.532 13,99 753 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Ternand Tèrnant / Tarnan 69245 69620 670 10,75 62 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Ternay Tèrnê 69297 69360 5437 8,06 675 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Theizé Têsé / Tasy 69246 69620 1205 11,89 101 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Thizy-les-Bourgs Tisé-los-Bôrgs / Tisy-lôs-Beurgs 69248 69240 6036 44,44 136 Thizy-les-Bourgs
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Thurins Turins / Turin 69249 69510 3032 19,36 157 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Toussieu Tôci 69298 69780 2959 5,02 589 Genas
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Est Lyonnais
Trèves Trêvo 69252 69420 731 7,56 97 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Tupin-et-Semons Tepins-et-Semont 69253 69420 617 8,26 75 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Val d’Oingt Vâr-d’Ueng / Var-de-Yin 69024 69620 3966 18,10 219 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Valsonne Vârsoana / Varsoana 69254 69170 932 18,25 51 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Vaugneray Vâlgnerê / Vognerè 69255 69670 5571 25,02 223 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Vaux-en-Beaujolais Vâls 69257 69460 1087 17,74 61 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Vauxrenard Vâlregnôd 69258 69820 322 19,19 17 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Vernay Vèrnê 69261 69430 104 5,59 19 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Villechenève Vielyechevena / Viçevena 69263 69770 889 14,15 63 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Villefranche-sur-Saône Velafranche / Velafrantse 69264 69400 37.266 9,48 3931 Villefranche-sur-Saône
Villefranche-sur-Saône
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Ville-sur-Jarnioux 69265 69640 814 10,11 81 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Villié-Morgon Vilyê-Morgon / Villé-Morgon 69267 69910 2109 18,74 113 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Vindry-sur-Turdine Pont-Charrâ / Ponçarò 69157 69490 5095 23,87 213 Tarare Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Vourles Vorla 69268 69390 3375 5,60 603 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Yzeron Iseron / Izeron 69269 69510 1038 10,75 97 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016:

2015: