Lischt vun dr Gmeina im Département Rhône

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Rhône zellt àlla 208 Gmeina ìm Département Rhône uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Affoux Afous / Affous 69001 69170 391 10,65 37 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Aigueperse Égouepârsa 69002 69790 245 12,95 19 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Alix Alé 69004 69380 768 3,61 213 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Ambérieux Ambèriô / Ambériu 69005 69480 584 4,55 128 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Amplepuis Amplopouéts / Amplepus 69006 69550 4919 38,44 128 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Ampuis Ampouéts 69007 69420 2749 15,57 177 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Ancy Anci / Ancy 69008 69490 668 11,84 56 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Anse Ansa / Anse 69009 69480 7538 15,23 495 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Arnas Arnâs 69013 69400 3897 17,52 222 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Aveize Vers-Avèse / Vézavèze 69014 69610 1129 16,64 68 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Azolette Azœlètes 69016 69790 121 4,18 29 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Bagnols 69017 69620 745 7,35 101 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Beaujeu Biôjor / Biauju 69018 69430 2148 17,85 120 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Beauvallon Sant-Anduér 69179 69700 4055 24,85 163 Mornant
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays Mornantais
Belleville-en-Beaujolais Bèlavela / Bellavela 69019 69220 13.314 22,86 582 Belleville Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Belmont-d’Azergues 69020 69380 681 1,51 451 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Bessenay Bèssenê / Bèssena 69021 69690 2340 14,01 167 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Bibost 69022 69690 558 5,23 107 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Blacé 69023 69460 1635 11,00 149 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Brignais 69027 69530 12.097 10,36 1168 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Brindas 69028 69126 6478 11,27 575 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Brullioles Brelyôles / Bréyole 69030 69690 818 12,25 67 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Brussieu Bôrsi / Borsi 69031 69690 1379 6,74 205 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Bully Bulyi / Builly 69032 69210 1988 12,59 158 Le Bois-d’Oingt
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Cenves Cenva 69035 69840 381 26,48 14 Belleville
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Cercié 69036 69220 1138 4,94 230 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Chabanière Chabaniére 69228 69440 4224 34,87 121 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Chambost-Allières 69037 69870 833 14,14 59 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Chambost-Longessaigne 69038 69770 928 15,44 60 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Chamelet 69039 69620 694 14,43 48 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chaponnay 69270 69970 4355 18,89 231 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Chaponost 69043 69630 8846 16,32 542 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Charentay 69045 69220 1248 13,78 91 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Charnay 69047 69380 1051 7,06 149 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chasselay 69049 69380 2791 12,78 218 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Châtillon 69050 69380 2113 10,71 197 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chaussan Chôçan / Chôssan 69051 69440 1170 7,89 148 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Chazay-d’Azergues 69052 69380 4132 5,94 696 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chénas 69053 69840 543 8,18 66 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Chénelette 69054 69430 343 11,02 31 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Chessy 69056 69380 2107 4,55 463 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chevinay 69057 69210 582 8,82 66 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Chiroubles 69058 69115 384 7,38 52 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Civrieux-d’Azergues 69059 69380 1537 5,02 306 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Claveisolles Cllàvêsôles 69060 69870 576 28,33 20 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Cogny 69061 69640 1188 5,83 204 Le Bois-d’Oingt
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Coise Couèse / Couéz 69062 69590 778 9,03 86 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Colombier-Saugnieu 69299 69124 2700 27,62 98 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Communay 69272 69360 4242 10,54 402 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Condrieu Condrié 69064 69420 3957 9,21 430 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Corcelles-en-Beaujolais 69065 69220 965 9,30 104 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Cours 69066 69470 4390 33,81 130 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Courzieu Corzi / Corzi 69067 69690 1168 27,04 43 L’Arbresle
Vaugneray
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Cublize 69070 69550 1266 15,56 81 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Denicé 69074 69640 1550 9,53 163 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Deux-Grosnes Moncéls 69135 69430
69860
1911 83,57 23 Thizy-les-Bourgs
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Dième 69075 69170 193 9,05 21 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Dommartin 69076 69380 2595 7,22 359 Anse
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Dracé 69077 69220 965 14,87 65 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Duerne Douèrna / Douarn 69078 69850 837 11,41 73 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Échalas 69080 69700 1901 20,95 91 Mornant
Givors
Lyon Vienne Condrieu
Émeringes 69082 69840 270 3,01 90 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Éveux 69083 69210 1164 3,32 351 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Fleurie 69084 69820 1282 13,94 92 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Fleurieux-sur-l’Arbresle Flloriô / Flurieu 69086 69210 2290 9,51 241 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Frontenas Frontenâs / Frontenos 69090 69620 809 3,42 237 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Genas 69277 69740 13.181 23,84 553 Genas
Décines-Charpieu
Lyon Est Lyonnais
Gleizé 69092 69400 7496 10,46 717 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Grandris 69093 69870 1187 15,22 78 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Grézieu-la-Varenne 69094 69290 6062 7,45 814 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Grézieu-le-Marché Grèsi-lo-Marchiê / Grézi-lo-Marchi 69095 69610 827 11,49 72 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Haute-Rivoire Hiôtaravouère / Tarravouèr 69099 69610 1442 20,29 71 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Jons 69280 69330 1528 7,41 206 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Joux 69102 69170 734 25,18 29 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Juliénas Juliènâs / Dzuliéno 69103 69840 899 7,56 119 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Jullié 69104 69840 432 9,88 44 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
L’Arbresle L’Âbrèla / L’Abréla 69010 69210 6410 3,36 1908 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
La Chapelle-sur-Coise La Chapèla / La Chapel 69042 69590 566 6,58 86 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Lacenas 69105 69640 1021 3,36 304 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Lachassagne 69106 69480 1181 3,53 335 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lamure-sur-Azergues 69107 69870 1055 15,61 68 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Lancié 69108 69220 1043 6,60 158 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Lantignié 69109 69430 861 7,40 116 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Larajasse Laràjace / Larjass 69110 69590 1862 33,61 55 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Le Breuil Le Bruely / Le Bry 69026 69620 548 5,63 97 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Le Perréon Le Pèrreyon 69151 69460 1524 14,58 105 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Légny 69111 69620 673 3,97 170 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lentilly Lentilyi / Lintilly 69112 69210 6480 18,39 352 Anse
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Les Ardillats Los Ardilyàts 69012 69430 611 23,10 26 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Les Chères Léchiéres 69055 69380 1448 5,46 265 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Les Haies 69097 69420 772 15,97 48 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Les Halles Les Hàles / Lez Ele 69098 69610 508 3,09 164 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Les Sauvages Los Sarvâjos / Lôs Sarvajes 69174 69170 614 12,55 49 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Létra 69113 69620 901 14,64 62 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Limas 69115 69400 4871 5,52 882 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Loire-sur-Rhône Luére 69118 69700 2618 16,60 158 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Longes 69119 69420 977 24,06 41 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Longessaigne Longessagne / Lonjissagni 69120 69770 595 11,92 50 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Lozanne Lozana / Losàna 69121 69380 2729 5,50 496 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lucenay 69122 69480 1916 6,27 306 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marchampt 69124 69430 459 17,74 26 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Marcilly-d’Azergues 69125 69380 876 4,18 210 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marcy 69126 69480 768 3,33 231 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marennes 69281 69970 1912 12,44 154 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Meaux-la-Montagne 69130 69550 233 9,19 25 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Messimy Mensemi / Minsemi 69131 69510 3402 11,10 306 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Meys Mês / Mè 69132 69610 847 14,65 58 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Millery Milyeri 69133 69390 4318 9,22 468 Saint-Symphorien-d’Ozon
Givors
Lyon Vallée du Garon
Moiré 69134 69620 227 2,03 112 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Montagny 69136 69700 3118 8,30 376 Saint-Symphorien-d’Ozon
Givors
Lyon Vallée du Garon
Montmelas-Saint-Sorlin 69137 69640 516 4,24 122 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Montromant Montroman / Monroman 69138 69610 445 10,99 40 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Montrottier Mont-Trotiér / Montrœty 69139 69770 1378 23,10 60 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Morancé 69140 69480 1995 9,25 216 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Mornant Mornant 69141 69440 6144 15,76 390 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Odenas 69145 69460 921 9,02 102 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Orliénas 69148 69530 2541 10,42 244 Saint-Symphorien-d’Ozon
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Pollionnay Polyonê / Pollionâ 69154 69290 2845 15,80 180 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Pomeys Pomê / Pomè 69155 69590 1132 13,10 86 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Pommiers 69156 69480 2713 7,76 350 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Porte des Pierres Dorées Pôrta-de-les-Piérres-Dorâs 69159 69400
69640
3907 13,33 293 Le Bois-d’Oingt Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Poule-les-Écharmeaux 69160 69870 1065 31,23 34 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Propières Prœpiéres 69161 69790 487 16,00 30 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Pusignan 69285 69330 4191 13,04 321 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Quincié-en-Beaujolais 69162 69430 1331 22,05 60 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Ranchal Rànchal 69164 69470 322 15,14 21 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Régnié-Durette 69165 69430 1126 11,72 96 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Riverie Reviéria / Reviria 69166 69440 328 0,42 781 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Rivolet Rivolèt 69167 69640 589 16,30 36 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Ronno Rono / Rœne 69169 69550 639 22,92 28 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Rontalon Rantalon / Rantalon 69170 69510 1157 12,67 91 Vaugneray
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Sain-Bel 69171 69210 2363 3,68 642 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-André-la-Côte Sant-André / Sant-Andri 69180 69440 288 4,77 60 Vaugneray
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Saint-Appolinaire 69181 69170 223 5,73 39 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Bonnet-de-Mure 69287 69720 6875 16,34 421 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Saint-Bonnet-des-Bruyères 69182 69790 356 21,20 17 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Bonnet-le-Troncy 69183 69870 317 15,65 20 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Clément-de-Vers 69186 69790 213 8,60 25 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Clément-les-Places Sant-Cllèment / San-Clémin 69187 69930 654 12,42 53 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Clément-sur-Valsonne 69188 69170 908 14,51 63 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Cyr-le-Chatoux 69192 69870 153 6,28 24 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Cyr-sur-le-Rhône 69193 69560 1269 6,02 211 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Didier-sur-Beaujeu 69196 69430 617 14,62 42 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Sainte-Catherine Sente-Catèrena / Sintch 69184 69440 991 13,76 72 Vaugneray
Mornant
Lyon Monts du Lyonnais
Sainte-Colombe 69189 69560 1884 1,60 1178 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Sainte-Consorce 69190 69280 2028 5,81 349 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Sainte-Foy-l’Argentière Sente-Fê-l’Argentiére / Sint 69201 69610 1286 1,54 835 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Sainte-Paule Sente-Pola / Sainti-Pœla 69230 69620 320 7,50 43 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Étienne-des-Oullières 69197 69460 2210 9,66 229 Gleizé
Belleville
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Étienne-la-Varenne 69198 69460 756 6,96 109 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Forgeux 69200 69490 1472 22,27 66 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Genis-l’Argentière Sant-Genés / San-Jeni 69203 69610 1018 10,65 96 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Georges-de-Reneins 69206 69830 4409 27,49 160 Gleizé
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Germain-Nuelles 69208 69210 2262 8,54 265 Le Bois-d’Oingt
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Igny-de-Vers 69209 69790 566 27,35 21 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Jean-des-Vignes 69212 69380 479 2,57 186 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Jean-la-Bussière 69214 69550 1204 15,48 78 Thizy-les-Bourgs
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Julien 69215 69640 879 6,89 128 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Julien-sur-Bibost 69216 69690 566 13,28 43 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Just-d’Avray 69217 69870 748 17,50 43 Tarare
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Lager 69218 69220 1048 7,74 135 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Laurent-d’Agny 69219 69440 2133 10,55 202 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Saint-Laurent-de-Chamousset Sant-Lôrent / San-Lorin 69220 69930 1805 17,25 105 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Laurent-de-Mure 69288 69720 5458 18,63 293 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Saint-Marcel-l’Éclairé 69225 69170 541 11,88 46 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Martin-en-Haut Sant-Martin / San-Martchïn 69227 69850 3853 38,64 100 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Nizier-d’Azergues 69229 69870 800 24,23 33 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Pierre-de-Chandieu 69289 69780 4579 29,28 156 Genas
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Est Lyonnais
Saint-Pierre-la-Palud 69231 69210 2596 7,53 345 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Romain-de-Popey Sànt-Reman-de-Popél / Sorman-dé-Popé 69234 69490 1583 17,02 93 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Romain-en-Gal 69235 69560 1967 13,39 147 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Romain-en-Gier 69236 69700 590 4,05 146 Mornant
Givors
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Symphorien-d’Ozon Sant-Safurin 69291 69360 5789 13,37 433 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Saint-Symphorien-sur-Coise Sant-Safurin / San-Safurïn 69238 69590 3710 4,07 912 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Vérand 69239 69620 1212 17,58 69 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Vincent-de-Reins 69240 69240 617 13,87 44 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Salles-Arbuissonnas-en-Beaujolais 69172 69460 761 4,35 175 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Sarcey Sarsê / Sarsà 69173 69490 1016 9,99 102 Tarare
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Savigny Savegni / Savigny 69175 69210 1996 21,42 93 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Sérézin-du-Rhône 69294 69360 2772 3,97 698 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Simandres 69295 69360 1810 10,45 173 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Soucieu-en-Jarrest Sociô 69176 69510 4590 14,20 323 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Sourcieux-les-Mines Sèrciô 69177 69210 2064 9,96 207 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Souzy Sôsi / Souzi 69178 69610 825 5,09 162 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Taluyers Taloyérs 69241 69440 2590 8,09 320 Saint-Symphorien-d’Ozon
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Taponas Taponâs 69242 69220 927 7,64 121 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Tarare Tarâro / Taròre 69243 69170 10.490 13,99 750 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Ternand Tèrnant / Tarnan 69245 69620 710 10,75 66 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Ternay Tèrnê 69297 69360 5512 8,06 684 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Theizé Têsé / Tasy 69246 69620 1295 11,89 109 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Thizy-les-Bourgs Tisé-los-Bôrgs / Tisy-lôs-Beurgs 69248 69240 6020 44,44 135 Thizy-les-Bourgs
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Thurins Turins / Turin 69249 69510 3053 19,36 158 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Toussieu Tôci 69298 69780 3188 5,02 635 Genas
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Est Lyonnais
Trèves Trêvo 69252 69420 745 7,56 99 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Tupin-et-Semons Tepins-et-Semont 69253 69420 637 8,26 77 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Val d’Oingt Vâr-d’Ueng / Var-de-Yin 69024 69620 4122 18,10 228 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Valsonne Vârsoana / Varsoana 69254 69170 971 18,25 53 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Vaugneray Vâlgnerê / Vognerè 69255 69670 6080 25,02 243 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Vaux-en-Beaujolais Vâls 69257 69460 1086 17,74 61 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Vauxrenard Vâlregnôd 69258 69820 322 19,19 17 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Vernay Vèrnê 69261 69430 104 5,59 19 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Villechenève Vielyechevena / Viçevena 69263 69770 881 14,15 62 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Villefranche-sur-Saône Velafranche / Velafrantse 69264 69400 36.291 9,48 3828 Villefranche-sur-Saône
Villefranche-sur-Saône
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Ville-sur-Jarnioux 69265 69640 802 10,11 79 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Villié-Morgon Vilyê-Morgon / Villé-Morgon 69267 69910 2137 18,74 114 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Vindry-sur-Turdine Pont-Charrâ / Ponçarò 69157 69490 5279 23,87 221 Tarare Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Vourles Vorla 69268 69390 3367 5,60 601 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Yzeron Iseron / Izeron 69269 69510 992 10,75 92 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016:

2015: