Lischt vun dr Gmeina im Département Rhône

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Rhône zellt àlla 208 Gmeina ìm Département Rhône uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Affoux Afous / Affous 69001 69170 369 10,65 35 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Aigueperse Égouepârsa 69002 69790 248 12,95 19 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Alix Alé 69004 69380 763 3,61 211 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Ambérieux Ambèriô / Ambériu 69005 69480 578 4,55 127 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Amplepuis Amplopouéts / Amplepus 69006 69550 4976 38,44 129 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Ampuis Ampouéts 69007 69420 2713 15,57 174 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Ancy Anci / Ancy 69008 69490 640 11,84 54 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Anse Ansa / Anse 69009 69480 7178 15,23 471 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Arnas Arnâs 69013 69400 3778 17,52 216 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Aveize Vers-Avèse / Vézavèze 69014 69610 1127 16,64 68 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Azolette Azœlètes 69016 69790 120 4,18 29 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Bagnols 69017 69620 731 7,35 99 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Beaujeu Biôjor / Biauju 69018 69430 2157 17,85 121 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Beauvallon Sant-Anduér 69179 69700 4013 24,85 161 Mornant
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays Mornantais
Belleville-en-Beaujolais Bèlavela / Bellavela 69019 69220 12.971 22,86 567 Belleville Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Belmont-d’Azergues 69020 69380 631 1,51 418 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Bessenay Bèssenê / Bèssena 69021 69690 2293 14,01 164 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Bibost 69022 69690 575 5,23 110 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Blacé 69023 69460 1631 11,00 148 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Brignais 69027 69530 11.434 10,36 1104 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Brindas 69028 69126 6174 11,27 548 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Brullioles Brelyôles / Bréyole 69030 69690 816 12,25 67 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Brussieu Bôrsi / Borsi 69031 69690 1376 6,74 204 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Bully Bulyi / Builly 69032 69210 1982 12,59 157 Le Bois-d’Oingt
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Cenves Cenva 69035 69840 391 26,48 15 Belleville
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Cercié 69036 69220 1128 4,94 228 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Chabanière Chabaniére 69228 69440 4183 34,87 120 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Chambost-Allières 69037 69870 839 14,14 59 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Chambost-Longessaigne 69038 69770 938 15,44 61 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Chamelet 69039 69620 682 14,43 47 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chaponnay 69270 69970 4273 18,89 226 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Chaponost 69043 69630 8717 16,32 534 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Charentay 69045 69220 1240 13,78 90 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Charnay 69047 69380 1057 7,06 150 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chasselay 69049 69380 2784 12,78 218 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Châtillon 69050 69380 2137 10,71 200 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chaussan Chôçan / Chôssan 69051 69440 1116 7,89 141 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Chazay-d’Azergues 69052 69380 4130 5,94 695 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chénas 69053 69840 545 8,18 67 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Chénelette 69054 69430 321 11,02 29 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Chessy 69056 69380 2063 4,55 453 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Chevinay 69057 69210 557 8,82 63 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Chiroubles 69058 69115 391 7,38 53 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Civrieux-d’Azergues 69059 69380 1515 5,02 302 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Claveisolles Cllàvêsôles 69060 69870 635 28,33 22 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Cogny 69061 69640 1167 5,83 200 Le Bois-d’Oingt
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Coise Couèse / Couéz 69062 69590 769 9,03 85 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Colombier-Saugnieu 69299 69124 2613 27,62 95 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Communay 69272 69360 4197 10,54 398 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Condrieu Condrié 69064 69420 3897 9,21 423 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Corcelles-en-Beaujolais 69065 69220 942 9,30 101 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Cours 69066 69470 4449 33,81 132 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Courzieu Corzi / Corzi 69067 69690 1118 27,04 41 L’Arbresle
Vaugneray
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Cublize 69070 69550 1266 15,56 81 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Denicé 69074 69640 1513 9,53 159 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Deux-Grosnes Moncéls 69135 69430
69860
1905 83,57 23 Thizy-les-Bourgs
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Dième 69075 69170 186 9,05 21 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Dommartin 69076 69380 2576 7,22 357 Anse
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Dracé 69077 69220 956 14,87 64 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Duerne Douèrna / Douarn 69078 69850 829 11,41 73 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Échalas 69080 69700 1799 20,95 86 Mornant
Givors
Lyon Vienne Condrieu
Émeringes 69082 69840 259 3,01 86 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Éveux 69083 69210 1169 3,32 352 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Fleurie 69084 69820 1265 13,94 91 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Fleurieux-sur-l’Arbresle Flloriô / Flurieu 69086 69210 2334 9,51 245 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Frontenas Frontenâs / Frontenos 69090 69620 815 3,42 238 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Genas 69277 69740 12.734 23,84 534 Genas
Décines-Charpieu
Lyon Est Lyonnais
Gleizé 69092 69400 7472 10,46 714 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Grandris 69093 69870 1181 15,22 78 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Grézieu-la-Varenne 69094 69290 5734 7,45 770 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Grézieu-le-Marché Grèsi-lo-Marchiê / Grézi-lo-Marchi 69095 69610 815 11,49 71 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Haute-Rivoire Hiôtaravouère / Tarravouèr 69099 69610 1444 20,29 71 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Jons 69280 69330 1487 7,41 201 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Joux 69102 69170 691 25,18 27 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Juliénas Juliènâs / Dzuliéno 69103 69840 909 7,56 120 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Jullié 69104 69840 435 9,88 44 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
L’Arbresle L’Âbrèla / L’Abréla 69010 69210 6398 3,36 1904 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
La Chapelle-sur-Coise La Chapèla / La Chapel 69042 69590 573 6,58 87 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Lacenas 69105 69640 972 3,36 289 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Lachassagne 69106 69480 1118 3,53 317 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lamure-sur-Azergues 69107 69870 1048 15,61 67 Tarare
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Lancié 69108 69220 1021 6,60 155 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Lantignié 69109 69430 880 7,40 119 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Larajasse Laràjace / Larjass 69110 69590 1853 33,61 55 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Le Breuil Le Bruely / Le Bry 69026 69620 530 5,63 94 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Le Perréon Le Pèrreyon 69151 69460 1587 14,58 109 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Légny 69111 69620 667 3,97 168 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lentilly Lentilyi / Lintilly 69112 69210 5793 18,39 315 Anse
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Les Ardillats Los Ardilyàts 69012 69430 622 23,10 27 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Les Chères Léchiéres 69055 69380 1453 5,46 266 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Les Haies 69097 69420 785 15,97 49 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Les Halles Les Hàles / Lez Ele 69098 69610 492 3,09 159 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Les Sauvages Los Sarvâjos / Lôs Sarvajes 69174 69170 612 12,55 49 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Létra 69113 69620 922 14,64 63 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Limas 69115 69400 4803 5,52 870 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Loire-sur-Rhône Luére 69118 69700 2559 16,60 154 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Longes 69119 69420 977 24,06 41 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Longessaigne Longessagne / Lonjissagni 69120 69770 595 11,92 50 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Lozanne Lozana / Losàna 69121 69380 2626 5,50 477 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Lucenay 69122 69480 1808 6,27 288 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marchampt 69124 69430 462 17,74 26 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Marcilly-d’Azergues 69125 69380 875 4,18 209 Anse
Limonest
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marcy 69126 69480 726 3,33 218 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Marennes 69281 69970 1688 12,44 136 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Meaux-la-Montagne 69130 69550 237 9,19 26 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Messimy Mensemi / Minsemi 69131 69510 3381 11,10 305 Brignais
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Meys Mês / Mè 69132 69610 850 14,65 58 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Millery Milyeri 69133 69390 4331 9,22 470 Saint-Symphorien-d’Ozon
Givors
Lyon Vallée du Garon
Moiré 69134 69620 210 2,03 103 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Montagny 69136 69700 2959 8,30 357 Saint-Symphorien-d’Ozon
Givors
Lyon Vallée du Garon
Montmelas-Saint-Sorlin 69137 69640 502 4,24 118 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Montromant Montroman / Monroman 69138 69610 456 10,99 41 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Montrottier Mont-Trotiér / Montrœty 69139 69770 1385 23,10 60 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Morancé 69140 69480 1970 9,25 213 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Mornant Mornant 69141 69440 5938 15,76 377 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Odenas 69145 69460 927 9,02 103 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Orliénas 69148 69530 2444 10,42 235 Saint-Symphorien-d’Ozon
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Pollionnay Polyonê / Pollionâ 69154 69290 2637 15,80 167 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Pomeys Pomê / Pomè 69155 69590 1145 13,10 87 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Pommiers 69156 69480 2637 7,76 340 Anse
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Porte des Pierres Dorées Pôrta-de-les-Piérres-Dorâs 69159 69400
69640
3753 13,33 282 Le Bois-d’Oingt Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Poule-les-Écharmeaux 69160 69870 1102 31,23 35 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Propières Prœpiéres 69161 69790 468 16,00 29 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Pusignan 69285 69330 4114 13,04 315 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Quincié-en-Beaujolais 69162 69430 1325 22,05 60 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Ranchal Rànchal 69164 69470 319 15,14 21 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Régnié-Durette 69165 69430 1119 11,72 95 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Riverie Reviéria / Reviria 69166 69440 322 0,42 767 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Rivolet Rivolèt 69167 69640 579 16,30 36 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Ronno Rono / Rœne 69169 69550 636 22,92 28 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Rontalon Rantalon / Rantalon 69170 69510 1162 12,67 92 Vaugneray
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Sain-Bel 69171 69210 2316 3,68 629 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-André-la-Côte Sant-André / Sant-Andri 69180 69440 284 4,77 60 Vaugneray
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Saint-Appolinaire 69181 69170 213 5,73 37 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Bonnet-de-Mure 69287 69720 6800 16,34 416 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Saint-Bonnet-des-Bruyères 69182 69790 356 21,20 17 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Bonnet-le-Troncy 69183 69870 313 15,65 20 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Clément-de-Vers 69186 69790 226 8,60 26 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Clément-les-Places Sant-Cllèment / San-Clémin 69187 69930 640 12,42 52 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Clément-sur-Valsonne 69188 69170 909 14,51 63 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Cyr-le-Chatoux 69192 69870 145 6,28 23 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Cyr-sur-le-Rhône 69193 69560 1306 6,02 217 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Didier-sur-Beaujeu 69196 69430 616 14,62 42 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Sainte-Catherine Sente-Catèrena / Sintch 69184 69440 980 13,76 71 Vaugneray
Mornant
Lyon Monts du Lyonnais
Sainte-Colombe 69189 69560 1909 1,60 1193 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Sainte-Consorce 69190 69280 1939 5,81 334 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Sainte-Foy-l’Argentière Sente-Fê-l’Argentiére / Sint 69201 69610 1281 1,54 832 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Sainte-Paule Sente-Pola / Sainti-Pœla 69230 69620 324 7,50 43 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Étienne-des-Oullières 69197 69460 2207 9,66 228 Gleizé
Belleville
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Étienne-la-Varenne 69198 69460 741 6,96 106 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Forgeux 69200 69490 1486 22,27 67 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Genis-l’Argentière Sant-Genés / San-Jeni 69203 69610 1041 10,65 98 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Georges-de-Reneins 69206 69830 4378 27,49 159 Gleizé
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Germain-Nuelles 69208 69210 2265 8,54 265 Le Bois-d’Oingt
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Igny-de-Vers 69209 69790 582 27,35 21 Thizy-les-Bourgs
Monsols
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Jean-des-Vignes 69212 69380 432 2,57 168 Le Bois-d’Oingt
Anse
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Jean-la-Bussière 69214 69550 1214 15,48 78 Thizy-les-Bourgs
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Julien 69215 69640 854 6,89 124 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Saint-Julien-sur-Bibost 69216 69690 562 13,28 42 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Just-d’Avray 69217 69870 747 17,50 43 Tarare
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Lager 69218 69220 1040 7,74 134 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Saint-Laurent-d’Agny 69219 69440 2139 10,55 203 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Saint-Laurent-de-Chamousset Sant-Lôrent / San-Lorin 69220 69930 1827 17,25 106 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Laurent-de-Mure 69288 69720 5377 18,63 289 Genas
Meyzieu
Lyon Est Lyonnais
Saint-Marcel-l’Éclairé 69225 69170 524 11,88 44 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Martin-en-Haut Sant-Martin / San-Martchïn 69227 69850 3865 38,64 100 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Nizier-d’Azergues 69229 69870 790 24,23 33 Thizy-les-Bourgs
Lamure-sur-Azergues
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Pierre-de-Chandieu 69289 69780 4520 29,28 154 Genas
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Est Lyonnais
Saint-Pierre-la-Palud 69231 69210 2635 7,53 350 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Saint-Romain-de-Popey Sànt-Reman-de-Popél / Sorman-dé-Popé 69234 69490 1560 17,02 92 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Saint-Romain-en-Gal 69235 69560 1889 13,39 141 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Romain-en-Gier 69236 69700 579 4,05 143 Mornant
Givors
Lyon Vienne Condrieu
Saint-Symphorien-d’Ozon Sant-Safurin 69291 69360 5735 13,37 429 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Saint-Symphorien-sur-Coise Sant-Safurin / San-Safurïn 69238 69590 3682 4,07 905 Vaugneray
Saint-Symphorien-sur-Coise
Lyon Monts du Lyonnais
Saint-Vérand 69239 69620 1192 17,58 68 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Saint-Vincent-de-Reins 69240 69240 630 13,87 45 Thizy-les-Bourgs
Amplepuis
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Salles-Arbuissonnas-en-Beaujolais 69172 69460 791 4,35 182 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Sarcey Sarsê / Sarsà 69173 69490 1002 9,99 100 Tarare
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Savigny Savegni / Savigny 69175 69210 2009 21,42 94 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Sérézin-du-Rhône 69294 69360 2664 3,97 671 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Simandres 69295 69360 1812 10,45 173 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Soucieu-en-Jarrest Sociô 69176 69510 4515 14,20 318 Mornant
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Sourcieux-les-Mines Sèrciô 69177 69210 2029 9,96 204 L’Arbresle
L’Arbresle
Villefranche-sur-Saône Pays de L’Arbresle
Souzy Sôsi / Souzi 69178 69610 813 5,09 160 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Taluyers Taloyérs 69241 69440 2539 8,09 314 Saint-Symphorien-d’Ozon
Mornant
Lyon Pays Mornantais
Taponas Taponâs 69242 69220 976 7,64 128 Belleville
Belleville
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Tarare Tarâro / Taròre 69243 69170 10.582 13,99 756 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Ternand Tèrnant / Tarnan 69245 69620 684 10,75 64 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Ternay Tèrnê 69297 69360 5514 8,06 684 Saint-Symphorien-d’Ozon
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Pays de l’Ozon
Theizé Têsé / Tasy 69246 69620 1247 11,89 105 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Thizy-les-Bourgs Tisé-los-Bôrgs / Tisy-lôs-Beurgs 69248 69240 6031 44,44 136 Thizy-les-Bourgs
Thizy-les-Bourgs
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Thurins Turins / Turin 69249 69510 3050 19,36 158 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Toussieu Tôci 69298 69780 3080 5,02 614 Genas
Saint-Symphorien-d’Ozon
Lyon Est Lyonnais
Trèves Trêvo 69252 69420 737 7,56 97 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Tupin-et-Semons Tepins-et-Semont 69253 69420 617 8,26 75 Mornant
Condrieu
Lyon Vienne Condrieu
Val d’Oingt Vâr-d’Ueng / Var-de-Yin 69024 69620 4037 18,10 223 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Beaujolais Pierres Dorées
Valsonne Vârsoana / Varsoana 69254 69170 952 18,25 52 Tarare
Tarare
Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Vaugneray Vâlgnerê / Vognerè 69255 69670 5734 25,02 229 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais
Vaux-en-Beaujolais Vâls 69257 69460 1087 17,74 61 Gleizé
Gleizé
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Vauxrenard Vâlregnôd 69258 69820 321 19,19 17 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Vernay Vèrnê 69261 69430 101 5,59 18 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Villechenève Vielyechevena / Viçevena 69263 69770 883 14,15 62 L’Arbresle
Saint-Laurent-de-Chamousset
Lyon Monts du Lyonnais
Villefranche-sur-Saône Velafranche / Velafrantse 69264 69400 36.857 9,48 3888 Villefranche-sur-Saône
Villefranche-sur-Saône
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Ville-sur-Jarnioux 69265 69640 806 10,11 80 Le Bois-d’Oingt
Le Bois-d’Oingt
Villefranche-sur-Saône Villefranche Beaujolais Saône
Villié-Morgon Vilyê-Morgon / Villé-Morgon 69267 69910 2111 18,74 113 Belleville
Beaujeu
Villefranche-sur-Saône Saône-Beaujolais
Vindry-sur-Turdine Pont-Charrâ / Ponçarò 69157 69490 5133 23,87 215 Tarare Villefranche-sur-Saône Ouest Rhodanien
Vourles Vorla 69268 69390 3411 5,60 609 Brignais
Saint-Genis-Laval
Lyon Vallée du Garon
Yzeron Iseron / Izeron 69269 69510 1022 10,75 95 Vaugneray
Vaugneray
Lyon Vallons du Lyonnais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016:

2015: