Lischt vun dr Gmeina im Département Mayenne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Mayenne zellt àlla 242 Gmeina ìm Département Mayenne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ahuillé 53001 53940 1812 28,97 63 L’Huisserie
Saint-Berthevin
Laval
Laval
Laval
Alexain 53002 53240 599 16,24 37 Mayenne
Mayenne-Ouest
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Ambrières-les-Vallées 53003 53300 2812 38,78 73 Gorron
Ambrières-les-Vallées
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Andouillé 53005 53240 2281 36,54 62 Ernée
Chailland
Mayenne
Laval
Ernée
Argentré 53007 53210 2782 36,77 76 Bonchamp-lès-Laval
Argentré
Laval
Laval
Laval
Aron 53008 53440 1788 32,85 54 Lassay-les-Châteaux
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Arquenay 53009 53170 640 25,25 25 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Assé-le-Bérenger 53010 53600 442 11,68 38 Évron
Évron
Mayenne
Laval
Coëvrons
Astillé 53011 53230 866 20,73 42 Cossé-le-Vivien
Saint-Berthevin
Château-Gontier
Laval
Pays de Craon
Athée 53012 53400 497 17,23 29 Cossé-le-Vivien
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Averton 53013 53700 596 40,62 15 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Bais 53016 53160 1244 26,23 47 Évron
Bais
Mayenne
Mayenne
Coëvrons
Ballots 53018 53350 1275 36,01 35 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Bannes 53019 53340 123 8,32 15 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Bazougers 53025 53170 1119 31,72 35 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Beaulieu-sur-Oudon 53026 53320 504 19,73 26 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Beaumont-Pied-de-Bœuf 53027 53290 184 13,31 14 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Belgeard 53028 53440 614 13,01 47 Lassay-les-Châteaux
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Bierné-les-Villages 53029 53290 1254 47,73 26 Azé Château-Gontier Pays de Château-Gontier
Blandouet-Saint Jean 53228 53270 616 36,72 17 Meslay-du-Maine
Sainte-Suzanne
Mayenne
Laval
Coëvrons
Bonchamp-lès-Laval 53034 53960 5948 27,51 216 Bonchamp-lès-Laval
Argentré
Laval
Laval
Laval
Bouchamps-lès-Craon 53035 53800 553 18,15 30 Château-Gontier
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Bouère 53036 53290 1102 42,54 26 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Bouessay 53037 53290 742 9,34 79 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Sablé-sur-Sarthe
Boulay-les-Ifs 53038 53370 164 9,05 18 Villaines-la-Juhel
Pré-en-Pail
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Bourgon 53040 53410 648 20,97 31 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Brains-sur-les-Marches 53041 53350 265 7,68 35 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Brecé 53042 53120 814 35,27 23 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Brée 53043 53150 535 16,41 33 Évron
Montsûrs
Mayenne
Laval
Coëvrons
Carelles 53047 53120 265 13,23 20 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Chailland 53048 53420 1197 35,86 33 Ernée
Chailland
Mayenne
Laval
Ernée
Châlons-du-Maine 53049 53470 708 9,66 73 Bonchamp-lès-Laval
Argentré
Laval
Laval
Laval
Champéon 53051 53640 580 21,15 27 Lassay-les-Châteaux
Le Horps
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Champfrémont 53052 53370 305 13,13 23 Villaines-la-Juhel
Pré-en-Pail
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Champgenéteux 53053 53160 521 25,11 21 Évron
Bais
Mayenne
Mayenne
Coëvrons
Changé 53054 53810 5950 34,68 172 Saint-Berthevin
Laval-Nord-Est
Laval
Laval
Laval
Chantrigné 53055 53300 612 18,62 33 Gorron
Ambrières-les-Vallées
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Charchigné 53061 53250 495 14,91 33 Lassay-les-Châteaux
Le Horps
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Château-Gontier-sur-Mayenne 53062 53200 16.858 68,49 246 Château-Gontier
Azé
Château-Gontier Pays de Château-Gontier
Châtelain 53063 53200 479 13,91 34 Azé
Bierné
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Châtillon-sur-Colmont 53064 53100 1046 39,62 26 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Chemazé 53066 53200 1364 38,54 35 Azé
Château-Gontier-Ouest
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Chémeré-le-Roi 53067 53340 406 15,18 27 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Chérancé 53068 53400 161 8,73 18 Château-Gontier
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Chevaigné-du-Maine 53069 53250 175 13,05 13 Villaines-la-Juhel
Couptrain
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Colombiers-du-Plessis 53071 53120 482 21,97 22 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Commer 53072 53470 1204 22,88 53 Lassay-les-Châteaux
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Congrier 53073 53800 904 24,28 37 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Contest 53074 53100 851 22,96 37 Mayenne
Mayenne-Ouest
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Cosmes 53075 53230 287 13,68 21 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Cossé-en-Champagne 53076 53340 315 20,88 15 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Cossé-le-Vivien 53077 53230 3098 44,41 70 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Coudray 53078 53200 867 11,01 79 Azé
Bierné
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Couesmes-Vaucé 53079 53300 366 19,13 19 Gorron
Ambrières-les-Vallées
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Couptrain 53080 53250 127 0,71 179 Villaines-la-Juhel
Couptrain
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Courbeveille 53082 53230 640 18,02 36 Cossé-le-Vivien
Saint-Berthevin
Château-Gontier
Laval
Pays de Craon
Courcité 53083 53700 902 30,69 29 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Craon 53084 53400 4513 24,56 184 Château-Gontier
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Crennes-sur-Fraubée 53085 53700 193 12,77 15 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Cuillé 53088 53540 890 21,66 41 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Daon 53089 53200 490 17,93 27 Azé
Bierné
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Denazé 53090 53400 158 9,30 17 Château-Gontier
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Désertines 53091 53190 484 26,03 19 Gorron
Landivy
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Entrammes 53094 53260 2249 26,16 86 L’Huisserie
Laval-Est
Laval
Laval
Laval
Ernée 53096 53500 5731 36,53 157 Ernée
Ernée
Mayenne
Mayenne
Ernée
Évron 53097 53150
53600
8757 68,24 128 Évron Mayenne Coëvrons
Fontaine-Couverte 53098 53350 439 21,65 20 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Forcé 53099 53260 1067 4,94 216 L’Huisserie
Argentré
Laval
Laval
Laval
Fougerolles-du-Plessis 53100 53190 1228 33,29 37 Gorron
Landivy
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Fromentières 53101 53200 829 22,06 38 Azé
Château-Gontier-Est
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Gastines 53102 53540 162 8,85 18 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Gennes-Longuefuye 53104 53200 1328 40,29 33 Azé Château-Gontier Pays de Château-Gontier
Gesnes 53105 53150 229 11,21 20 Meslay-du-Maine
Montsûrs
Mayenne
Laval
Coëvrons
Gesvres 53106 53370 526 21,78 24 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Gorron 53107 53120 2592 14,32 181 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Grazay 53109 53440 623 16,97 37 Lassay-les-Châteaux
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Grez-en-Bouère 53110 53290 1017 27,29 37 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Hambers 53113 53160 608 25,93 23 Évron
Bais
Mayenne
Mayenne
Coëvrons
Hardanges 53114 53640 202 18,48 11 Lassay-les-Châteaux
Le Horps
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Hercé 53115 53120 311 10,20 30 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Houssay 53117 53360 486 14,26 34 Azé
Château-Gontier-Ouest
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Izé 53120 53160 472 28,15 17 Évron
Bais
Mayenne
Mayenne
Coëvrons
Javron-les-Chapelles 53121 53250 1391 38,13 36 Villaines-la-Juhel
Couptrain
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Jublains 53122 53160 727 36,01 20 Lassay-les-Châteaux
Bais
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Juvigné 53123 53380 1456 62,16 23 Ernée
Chailland
Mayenne
Laval
Ernée
La Baconnière 53015 53240 1923 27,36 70 Ernée
Chailland
Mayenne
Laval
Ernée
La Bazoge-Montpinçon 53021 53440 999 8,44 118 Lassay-les-Châteaux
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
La Bazouge-de-Chemeré 53022 53170 514 24,84 21 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
La Bazouge-des-Alleux 53023 53470 540 18,10 30 Évron
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Coëvrons
La Bigottière 53031 53240 499 18,40 27 Ernée
Chailland
Mayenne
Laval
Ernée
La Boissière 53033 53800 114 6,32 18 Cossé-le-Vivien
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
La Brûlatte 53045 53410 704 15,24 46 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
La Chapelle-Anthenaise 53056 53950 1009 19,89 51 Bonchamp-lès-Laval
Argentré
Laval
Laval
Laval
La Chapelle-au-Riboul 53057 53440 501 13,10 38 Lassay-les-Châteaux
Le Horps
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
La Chapelle-Craonnaise 53058 53230 346 10,32 34 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
La Chapelle-Rainsouin 53059 53150 415 18,05 23 Meslay-du-Maine
Montsûrs
Mayenne
Laval
Coëvrons
La Croixille 53086 53380 692 19,91 35 Ernée
Chailland
Mayenne
Laval
Ernée
La Cropte 53087 53170 216 14,15 15 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
La Dorée 53093 53190 285 17,84 16 Gorron
Landivy
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
La Gravelle 53108 53410 532 6,23 85 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
La Haie-Traversaine 53111 53300 479 10,70 45 Lassay-les-Châteaux
Ambrières-les-Vallées
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Landivy 53125 53190 1147 28,54 40 Gorron
Landivy
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
La Pallu 53173 53140 199 6,65 30 Villaines-la-Juhel
Couptrain
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
La Pellerine 53177 53220 355 8,18 43 Ernée
Ernée
Mayenne
Mayenne
Ernée
Larchamp 53126 53220 1107 40,17 28 Ernée
Ernée
Mayenne
Mayenne
Ernée
La Roche-Neuville 53136 53200 1165 28,67 41 Azé Château-Gontier Pays de Château-Gontier
La Roë 53191 53350 244 8,76 28 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
La Rouaudière 53192 53390 333 19,02 18 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
La Selle-Craonnaise 53258 53800 956 29,17 33 Cossé-le-Vivien
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Lassay-les-Châteaux 53127 53110 2293 57,63 40 Lassay-les-Châteaux
Lassay-les-Châteaux
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Laubrières 53128 53540 350 8,31 42 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Launay-Villiers 53129 53410 386 9,05 43 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Laval 53130 53000 49.492 34,22 1446 Laval-1
Laval-2
Laval-3
Laval-Est
Laval-Nord-Est
Laval-Nord-Ouest
Laval-Saint-Nicolas
Laval-Sud-Ouest
Laval
Laval
Laval
Le Bignon-du-Maine 53030 53170 335 14,29 23 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Le Bourgneuf-la-Forêt 53039 53410 1799 28,60 63 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Le Buret 53046 53170 309 12,92 24 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Le Genest-Saint-Isle 53103 53940 2131 18,59 115 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Le Ham 53112 53250 398 25,28 16 Villaines-la-Juhel
Le Horps
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Le Horps 53116 53640 756 23,27 32 Lassay-les-Châteaux
Le Horps
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Le Housseau-Brétignolles 53118 53110 257 9,31 28 Lassay-les-Châteaux
Lassay-les-Châteaux
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Le Pas 53176 53300 546 21,90 25 Gorron
Ambrières-les-Vallées
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Le Ribay 53190 53640 458 17,36 26 Lassay-les-Châteaux
Le Horps
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Lesbois 53131 53120 194 5,99 32 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Levaré 53132 53120 303 11,53 26 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
L’Huisserie 53119 53970 4213 14,72 286 L’Huisserie
Saint-Berthevin
Laval
Laval
Laval
Lignières-Orgères 53133 53140 761 40,89 19 Villaines-la-Juhel
Couptrain
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Livet 53134 53150 148 11,16 13 Évron
Évron
Mayenne
Laval
Coëvrons
Livré-la-Touche 53135 53400 750 30,08 25 Cossé-le-Vivien
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Loiron-Ruillé 53137 53320 2640 39,86 66 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Loupfougères 53139 53700 404 18,76 22 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Louverné 53140 53950 4228 20,58 205 Bonchamp-lès-Laval
Argentré
Laval
Laval
Laval
Louvigné 53141 53210 1137 12,56 91 L’Huisserie
Argentré
Laval
Laval
Laval
Madré 53142 53250 310 17,55 18 Villaines-la-Juhel
Couptrain
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Maisoncelles-du-Maine 53143 53170 523 15,83 33 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Marcillé-la-Ville 53144 53440 816 26,96 30 Lassay-les-Châteaux
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Marigné-Peuton 53145 53200 549 16,61 33 Château-Gontier
Château-Gontier-Ouest
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Martigné-sur-Mayenne 53146 53470 1830 31,61 58 Lassay-les-Châteaux
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Mayenne 53147 53100 12.893 19,88 649 Mayenne
Mayenne-Est
Mayenne-Ouest
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Mée 53148 53400 221 8,75 25 Château-Gontier
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Ménil 53150 53200 963 28,70 34 Azé
Château-Gontier-Est
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Méral 53151 53230 1091 29,50 37 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Meslay-du-Maine 53152 53170 2908 24,18 120 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Mézangers 53153 53600 672 29,34 23 Évron
Évron
Mayenne
Laval
Coëvrons
Montaudin 53154 53220 906 21,66 42 Gorron
Landivy
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Montenay 53155 53500 1363 37,20 37 Ernée
Ernée
Mayenne
Mayenne
Ernée
Montflours 53156 53240 255 7,93 32 Bonchamp-lès-Laval
Argentré
Laval
Laval
Laval
Montigné-le-Brillant 53157 53970 1255 18,05 70 L’Huisserie
Saint-Berthevin
Laval
Laval
Laval
Montjean 53158 53320 1025 19,75 52 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Montreuil-Poulay 53160 53640 377 16,24 23 Lassay-les-Châteaux
Le Horps
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Montsûrs 53161 53150 3272 68,14 48 Évron
Meslay-du-Maine
Mayenne Coëvrons
Moulay 53162 53100 959 8,66 111 Lassay-les-Châteaux
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Neau 53163 53150 768 12,65 61 Évron
Évron
Mayenne
Laval
Coëvrons
Neuilly-le-Vendin 53164 53250 347 14,60 24 Villaines-la-Juhel
Couptrain
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Niafles 53165 53400 345 8,00 43 Château-Gontier
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Nuillé-sur-Vicoin 53168 53970 1217 23,59 52 L’Huisserie
Saint-Berthevin
Laval
Laval
Laval
Oisseau 53170 53300 1193 30,75 39 Gorron
Mayenne-Ouest
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Olivet 53169 53410 417 9,97 42 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Origné 53172 53360 422 10,05 42 Azé
Château-Gontier-Ouest
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Parigné-sur-Braye 53174 53100 846 9,88 86 Mayenne
Mayenne-Ouest
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Parné-sur-Roc 53175 53260 1335 23,74 56 L’Huisserie
Argentré
Laval
Laval
Laval
Peuton 53178 53360 228 10,58 22 Château-Gontier
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Placé 53179 53240 334 25,25 13 Mayenne
Mayenne-Ouest
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Pommerieux 53180 53400 661 23,20 28 Château-Gontier
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Pontmain 53181 53220 848 7,17 118 Gorron
Landivy
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Port-Brillet 53182 53410 1817 8,10 224 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Préaux 53184 53340 167 9,58 17 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Prée-d’Anjou 53124 53200 1435 42,66 34 Château-Gontier
Château-Gontier-Ouest
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Pré-en-Pail-Saint-Samson 53185 53140 2343 58,22 40 Villaines-la-Juhel
Pré-en-Pail
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Quelaines-Saint-Gault 53186 53360 2175 42,25 51 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Ravigny 53187 61420 233 6,54 36 Villaines-la-Juhel
Pré-en-Pail
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Renazé 53188 53800 2529 16,72 151 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Rennes-en-Grenouilles 53189 53110 109 7,86 14 Lassay-les-Châteaux
Lassay-les-Châteaux
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Ruillé-Froid-Fonds 53193 53170 564 23,56 24 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Sacé 53195 53470 497 12,46 40 Bonchamp-lès-Laval
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Saint-Aignan-de-Couptrain 53196 53250 374 17,42 21 Villaines-la-Juhel
Couptrain
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Saint-Aignan-sur-Roë 53197 53390 893 18,19 49 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Saint-Aubin-du-Désert 53198 53700 245 12,83 19 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Saint-Aubin-Fosse-Louvain 53199 53120 218 14,37 15 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Saint-Baudelle 53200 53100 1130 7,17 158 Mayenne
Mayenne-Ouest
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Saint-Berthevin 53201 53940 7344 32,11 229 Saint-Berthevin
Saint-Berthevin
Laval
Laval
Laval
Saint-Berthevin-la-Tannière 53202 53220 344 17,64 20 Gorron
Landivy
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Saint-Brice 53203 53290 529 13,23 40 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Saint-Calais-du-Désert 53204 53140 386 17,20 22 Villaines-la-Juhel
Couptrain
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Saint-Charles-la-Forêt 53206 53170 209 10,61 20 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Saint-Cyr-en-Pail 53208 53140 488 20,65 24 Villaines-la-Juhel
Pré-en-Pail
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Saint-Cyr-le-Gravelais 53209 53320 536 19,82 27 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Saint-Denis-d’Anjou 53210 53290 1557 41,89 37 Azé
Bierné
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Château-Gontier
Saint-Denis-de-Gastines 53211 53500 1548 48,01 32 Ernée
Ernée
Mayenne
Mayenne
Ernée
Saint-Denis-du-Maine 53212 53170 428 14,55 29 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Sainte-Gemmes-le-Robert 53218 53600 877 35,62 25 Évron
Évron
Mayenne
Laval
Coëvrons
Saint-Ellier-du-Maine 53213 53220 524 17,49 30 Gorron
Landivy
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Sainte-Marie-du-Bois 53235 53110 212 11,34 19 Lassay-les-Châteaux
Lassay-les-Châteaux
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Saint-Erblon 53214 53390 174 5,68 31 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Sainte-Suzanne-et-Chammes 53255 53270 1314 44,20 30 Meslay-du-Maine
Sainte-Suzanne
Mayenne
Laval
Coëvrons
Saint-Fraimbault-de-Prières 53216 53300 1001 16,85 59 Lassay-les-Châteaux
Mayenne-Est
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Saint-Georges-Buttavent 53219 53100 1432 36,87 39 Mayenne
Mayenne-Ouest
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Saint-Georges-le-Fléchard 53220 53480 418 8,44 50 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Mayenne
Laval
Coëvrons
Saint-Georges-sur-Erve 53221 53600 382 20,17 19 Évron
Évron
Mayenne
Laval
Coëvrons
Saint-Germain-d’Anxure 53222 53240 400 10,35 39 Mayenne
Mayenne-Ouest
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Saint-Germain-de-Coulamer 53223 53700 362 17,72 20 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Saint-Germain-le-Fouilloux 53224 53240 1158 15,48 75 Saint-Berthevin
Laval-Nord-Est
Laval
Laval
Laval
Saint-Germain-le-Guillaume 53225 53240 488 13,23 37 Ernée
Chailland
Mayenne
Laval
Ernée
Saint-Hilaire-du-Maine 53226 53380 851 31,06 27 Ernée
Chailland
Mayenne
Laval
Ernée
Saint-Jean-sur-Mayenne 53229 53240 1653 17,81 93 Saint-Berthevin
Laval-Nord-Est
Laval
Laval
Laval
Saint-Julien-du-Terroux 53230 53110 238 11,29 21 Lassay-les-Châteaux
Lassay-les-Châteaux
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Saint-Léger 53232 53480 304 17,22 18 Meslay-du-Maine
Sainte-Suzanne
Mayenne
Laval
Coëvrons
Saint-Loup-du-Dorat 53233 53290 376 8,29 45 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Saint-Loup-du-Gast 53234 53300 362 9,98 36 Gorron
Ambrières-les-Vallées
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Saint-Mars-du-Désert 53236 53700 161 11,87 14 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Saint-Mars-sur-Colmont 53237 53300 472 16,39 29 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Saint-Mars-sur-la-Futaie 53238 53220 553 21,45 26 Gorron
Landivy
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Saint-Martin-de-Connée 53239 53160 417 19,49 21 Évron
Bais
Mayenne
Mayenne
Coëvrons
Saint-Martin-du-Limet 53240 53800 443 12,36 36 Cossé-le-Vivien
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Saint-Michel-de-la-Roë 53242 53350 263 13,22 20 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Saint-Ouën-des-Toits 53243 53410 1746 21,26 82 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Saint-Pierre-des-Landes 53245 53500 942 40,90 23 Ernée
Chailland
Mayenne
Laval
Ernée
Saint-Pierre-des-Nids 53246 53370 1993 37,34 53 Villaines-la-Juhel
Pré-en-Pail
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Saint-Pierre-la-Cour 53247 53410 2153 15,69 137 Loiron
Loiron
Laval
Laval
Pays de Loiron
Saint-Pierre-sur-Erve 53248 53270 141 9,74 14 Meslay-du-Maine
Sainte-Suzanne
Mayenne
Laval
Coëvrons
Saint-Pierre-sur-Orthe 53249 53160 461 31,66 15 Évron
Bais
Mayenne
Mayenne
Coëvrons
Saint-Poix 53250 53540 404 7,38 55 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Saint-Quentin-les-Anges 53251 53400 420 17,81 24 Château-Gontier
Craon
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Saint-Saturnin-du-Limet 53253 53800 508 10,70 47 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Saint-Thomas-de-Courceriers 53256 53160 191 12,95 15 Évron
Bais
Mayenne
Mayenne
Coëvrons
Saulges 53257 53340 313 21,81 14 Meslay-du-Maine
Meslay-du-Maine
Mayenne
Laval
Coëvrons
Senonnes 53259 53390 349 13,13 27 Cossé-le-Vivien
Saint-Aignan-sur-Roë
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Simplé 53260 53360 443 9,10 49 Cossé-le-Vivien
Cossé-le-Vivien
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Craon
Soucé 53261 53300 165 6,67 25 Gorron
Ambrières-les-Vallées
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Soulgé-sur-Ouette 53262 53210 1087 22,94 47 L’Huisserie
Montsûrs
Laval
Laval
Laval
Thorigné-en-Charnie 53264 53270 196 17,57 11 Meslay-du-Maine
Sainte-Suzanne
Mayenne
Laval
Coëvrons
Thubœuf 53263 53110 292 13,88 21 Lassay-les-Châteaux
Lassay-les-Châteaux
Mayenne
Mayenne
Mayenne Communauté
Torcé-Viviers-en-Charnie 53265 53270 756 48,77 16 Meslay-du-Maine
Sainte-Suzanne
Mayenne
Laval
Coëvrons
Trans 53266 53160 235 15,43 15 Évron
Bais
Mayenne
Mayenne
Coëvrons
Vaiges 53267 53480 1160 36,26 32 Meslay-du-Maine
Sainte-Suzanne
Mayenne
Laval
Coëvrons
Val-du-Maine 53017 53340 914 23,67 39 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Laval
Pays de Meslay-Grez
Vautorte 53269 53500 592 23,64 25 Ernée
Ernée
Mayenne
Mayenne
Ernée
Vieuvy 53270 53120 127 7,11 18 Gorron
Gorron
Mayenne
Mayenne
Bocage Mayennais
Villaines-la-Juhel 53271 53700 2855 28,90 99 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Villepail 53272 53250 173 15,70 11 Villaines-la-Juhel
Villaines-la-Juhel
Mayenne
Mayenne
Mont des Avaloirs
Villiers-Charlemagne 53273 53170 1135 27,57 41 Meslay-du-Maine
Grez-en-Bouère
Château-Gontier
Château-Gontier
Pays de Meslay-Grez
Vimarcé 53274 53160 240 20,77 12 Évron
Évron
Mayenne
Laval
Coëvrons
Voutré 53276 53600 911 18,57 49 Évron
Évron
Mayenne
Laval
Coëvrons

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: