Lischt vun dr Gmeina im Unterelsàss

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Unterelsàss zellt àlla 514 Gmeina ìm Département Bas-Rhin uf.

Gmein frànzeesche Nàme ditscher Nàme Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2015
Arrondissement bìs 2014
Kommünàlverbànd
Àchene Achenheim Achenheim 67001 67204 2145 6,03 Lingolsheim
Lingolsheim
Strasbourg
Strasbourg
Eurométropole de Strasbourg
Àdàmswiller Adamswiller Adamsweiler 67002 67320 383 3,4 Ingwiller
Ingwiller
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Äiwiller Eywiller Eyweiler 67136 67320 278 4,69 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Àldorf Altorf Altdorf 67008 67120 1328 10,19 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Àltackedorf Alteckendorf Alteckendorf 67005 67270 852 5,72 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Àltene Altenheim Altenheim 67006 67490 214 2,71 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Àltwiller Altwiller Altweiler 67009 67260 384 16,22 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Àndlöi Andlau Andlau 67010 67140 1738 23,69 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Angwìller Engwiller Engweiler 67123 67350 499 3,74 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Anze Entzheim Enzheim 67124 67960 2422 8,17 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Apfig Epfig Epfig 67125 67680 2257 21,9 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Arelse Ernolsheim-Bruche Ernolsheim 67128 67120 1880 6,59 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Arelse Ernolsheim-lès-Saverne Ernolsheim bei Zabern 67129 67330 594 10,94 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Arische Ergersheim Ergersheim 67127 67120 1408 6,51 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Àrtelse Artolsheim Artolsheim 67011 67390 995 11,25 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Àschbàch Aschbach Aschbach 67012 67250 665 4,32 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Äschhoffe Eichhoffen Eichhoffen 67120 67140 528 2,3 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Aschöi Eschau Eschau 67131 67114 5372 11,83 Illkirch-Graffenstaden
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Àsswiller Asswiller Aßweiler 67013 67320 270 6,02 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Attedorf Ettendorf Ettendorf 67135 67350 768 6,34 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Àvelse Avolsheim Avolsheim 67016 67120 738 1,83 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Äwerbàch Eberbach-Seltz Eberbach bei Selz 67113 67470 424 4,14 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Awersche Ebersheim Ebersheim 67115 67600 2261 13,66 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Awerschmìnster Ebersmunster Ebersmünster 67116 67600 525 7,39 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Bàldene Baldenheim Baldenheim 67019 67600 1178 9,44 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Bàlwere Balbronn Balbronn 67018 67310 663 10,18 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Bänem Beinheim Beinheim 67025 67930 1928 15,23 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Banfald Benfeld Benfeld 67028 67230 5756 7,79 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Banze Bernolsheim Bernolsheim 67033 67170 602 3,39 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Bäredorf Baerendorf Bärendorf 67017 67320 300 7,53 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Barembach Barembach Barembach 67020 67130 856 9,92 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Baribiete Bergbieten Bergbieten 67030 67310 710 4,24 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Bärich Berg Berg 67029 67320 362 7,72 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Barige-Ìrmstett Scharrachbergheim-Irmstett Bergheim- Irmstett 67442 67310 1223 3,22 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Bàrr Barr Barr 67021 67140 7219 20,61 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Barschem Berstheim Berstheim 67035 67170 445 3,09 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Barstett Berstett Berstett 67034 67370 2448 17,88 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Bassemberg Bassemberg Bassemberg 67022 67220 241 1,78 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Batschdorf Betschdorf Betschdorf 67339 67660 4185 28,11 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Batschwiller Bernardswiller Bernhardsweiler 67031 67210 1446 5,53 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Batschwiller (ìm Loch) Bernardvillé Bernhardsweiler im Loch 67032 67140 222 2,76 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Bättwiller Bettwiller Bettweiler 67036 67320 307 4,06 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Bàtzedorf Batzendorf Batzendorf 67023 67500 983 6,74 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Bellefosse Bellefosse Schöngrund 67026 67130 157 7,34 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Belmont Belmont Schönenberg 67027 67130 172 10,34 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Bersch Bœrsch Börsch 67052 67530 2442 23,35 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Biese Bœsenbiesen Bösenbiesen 67053 67390 323 3,81 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Bietle Bietlenheim Bietlenheim 67038 67720 287 2,13 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Bihl Buhl Bühl 67069 67470 518 4,4 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Bìlse Bilwisheim Bilwisheim 67039 67170 491 2,56 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Bìndre Bindernheim Bindernheim 67040 67600 1040 6,62 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Bìsche Bischheim Bischheim 67043 67800 17.137 4,41 Schiltigheim
Bischheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Bìsche Bischoffsheim Bischoffsheim 67045 67870 3329 12,33 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Bìscholz Bischholtz Bischholz 67044 67340 266 2,39 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Bìscht Bust Büst 67071 67320 467 6,76 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Bìschwiller Bischwiller Bischweiler 67046 67240 12.615 17,25 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Bìssert Bissert Bissert 67047 67260 156 3,37 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Bìtschoffe Bitschhoffen Bitschhoffen 67048 67350 462 2,54 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Bìtte Butten Bütten 67072 67430 663 15,19 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Bìwelse Biblisheim Biblisheim 67037 67360 365 2,24 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Blaase Blæsheim Bläsheim 67049 67113 1307 9,96 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Blancherupt Blancherupt Bliensbach 67050 67130 36 2,65 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Bleschwiller Blienschwiller Blienschweiler 67051 67650 317 3,07 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Bofze Boofzheim Boofzheim 67055 67860 1381 11,94 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Bolsene Bolsenheim Bolsenheim 67054 67150 538 4,35 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Booze Bootzheim Boozheim 67056 67390 745 5,91 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Bossedorf Bossendorf Bossendorf 67058 67270 395 3,98 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Bosselshüse Bosselshausen Bosselshausen 67057 67330 170 3,27 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Bourg-Bruche Bourg-Bruche Burg 67059 67420 439 15,02 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Braitebàch Breitenbach Breitenbach 67063 67220 660 11,73 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Breitenau Breitenau Breitenau 67062 67220 320 4,29 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Bröömt Brumath Brumath 67067 67170 9970 29,54 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Buckenum Sarre-Union Saarunion 67434 67260 2811 15,39 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Burbàch Burbach Burbach 67070 67260 276 6,34 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Burige Bourgheim Burgheim 67060 67140 644 2,83 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Büswiller Buswiller Büsweiler 67068 67350 277 2,3 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Buxwiller Bouxwiller Buchsweiler 67061 67330 3860 25,59 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Colroy-la-Roche Colroy-la-Roche Kolrein 67076 67420 485 8,18 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
d Wànzenöi La Wantzenau Wanzenau 67519 67610 5838 25,39 Brumath
Brumath
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Dààl Thal-Drulingen Thal bei Drulingen 67488 67320 185 5,25 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dààl Thal-Marmoutier Thal bei Maursmünster 67489 67440 794 3,42 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Dàchstaan Dachstein Dachstein 67080 67120 1802 7,46 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Dàhle Dahlenheim Dahlenheim 67081 67310 775 5,35 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Dählinge Dehlingen Dehlingen 67088 67430 360 10,02 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dàiedorf Dauendorf Dauendorf 67087 67350 1436 7,63 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Dalhunde Dalhunden Dalhunden 67082 67770 1199 7,45 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Dàmbàch Dambach Dambach 67083 67110 745 30,5 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Dàmbàch Dambach-la-Ville Dambach 67084 67650 2216 28,83 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Dàngelse Dangolsheim Dangolsheim 67085 67310 724 4,47 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Dawiller Thanvillé Thannweiler 67490 67220 589 1,91 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
de Hoowàld Le Hohwald Hohwald 67210 67140 508 20,84 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Deedenoff Diedendorf Diedendorf 67091 67260 337 10,11 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dettwiller Dettwiller Dettweiler 67089 67490 2610 10,77 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Diefebàch Dieffenbach-au-Val Dieffenbach im Tal 67092 67220 629 2,95 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Diefebàch Dieffenbach-lès-Wœrth Dieffenbach bei Wörth 67093 67360 348 3,61 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Diefebàch Tieffenbach Tieffenbach 67491 67290 255 5,03 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Diefetal Dieffenthal Dieffental 67094 67650 254 1,51 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Dììmerìnge Diemeringen Diemeringen 67095 67430 1601 8,81 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dìmschtel Dimbsthal Dimbstal 67096 67440 314 1,91 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Dìngse Dingsheim Dingsheim 67097 67370 1256 4,95 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Dìnse Dinsheim-sur-Bruche Dinsheim 67098 67190 1485 4,98 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Dìppje Duppigheim Düppigheim 67108 67120 1608 7,38 Molsheim
Geispolsheim
Molsheim
Strasbourg-Campagne
Région de Molsheim-Mutzig
Dìrnìnge Durningen Dürningen 67109 67270 644 4,02 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Dìrrebàch Durrenbach Dürrenbach 67110 67360 1078 5,3 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Dìttle Duttlenheim Düttelnheim 67112 67120 2880 8,6 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Dìwelse Diebolsheim Diebolsheim 67090 67230 684 7,03 Erstein
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Domfassel Domfessel Domfessel 67099 67430 285 6,23 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Doosne Dossenheim-Kochersberg Dossenheim-Kochersberg 67102 67117 293 1,79 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Dorelse Dorlisheim Dorlisheim 67101 67120 2633 11,53 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Draane Traenheim Tränheim 67492 67310 649 3,1 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Dràchebrunn-Bìrlebach Drachenbronn-Birlenbach Drachenbronn-Birlenbach 67104 67160 685 7,13 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Driembàch Triembach-au-Val Triembach 67493 67220 451 2,74 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Drimbàch Trimbach Trimbach 67494 67470 579 3,94 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Drösem Drusenheim Drusenheim 67106 67410 5211 15,73 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Drulìnge Drulingen Drulingen 67105 67320 1444 4,49 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dunnene Donnenheim Donnenheim 67100 67170 350 3,76 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Dunzne Duntzenheim Dunzenheim 67107 67270 645 6,21 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Durschtel Durstel Durstel 67111 67320 418 4,76 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Duusne Dossenheim-sur-Zinsel Dossenheim 67103 67330 1043 17,2 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Düwesànd Daubensand Daubensand 67086 67150 430 3,87 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Eckbersche Eckwersheim Eckwersheim 67119 67550 1339 7,46 Brumath
Brumath
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Eckelse Eckbolsheim Eckbolsheim 67118 67201 6986 5,34 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Eckertswiller Eckartswiller Eckartsweiler 67117 67700 432 12,43 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Eerstain Erstein Erstein 67130 67150 10.621 36,22 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Else Elsenheim Elsenheim 67121 67390 816 9,61 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Erkertswiller Erckartswiller Erkartsweiler 67126 67290 299 10,46 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Erlebàch Albé Erlenbach 67003 67220 447 10,83 Mutzig
Mutzig
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Ermìnge Oermingen Örmingen 67355 67970 1208 14,63 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Eschbàch Eschbach Eschbach 67132 67360 943 3,97 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Eschburi Eschbourg Eschburg 67133 67320 478 14,05 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Eschwiller Eschwiller Eschweiler 67134 67320 183 3,49 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Ewerhoffe Oberhoffen-sur-Moder Oberhofen an der Moder 67345 67240 3495 14,25 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Ewerhosle Oberhaslach Oberhaslach 67342 67280 1769 25,22 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Ewernahn Obernai Oberehnheim 67348 67210 11.350 25,78 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Fajersche Fegersheim Fegersheim 67137 67640 5736 6,25 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Fassne Fessenheim-le-Bas Fessenheim 67138 67117 567 4,95 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Filgriese Pfulgriesheim Pfülgriesheim 67375 67370 1310 4,81 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Fìrne Furdenheim Fürdenheim 67150 67117 1313 5,81 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Flagschburi Flexbourg Flexburg 67139 67310 466 1,7 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
For-Lui Fort-Louis Fort-Louis 67142 67480 293 12,31 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Forschem Forstheim Forstheim 67141 67580 591 5,05 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Forschfald Forstfeld Forstfeld 67140 67480 745 4,9 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Fouchy Fouchy Grube 67143 67220 649 7,87 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Fouday Fouday Urbach 67144 67130 335 2,05 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Freschwiller Frœschwiller Fröschweiler 67147 67360 500 5,75 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Frìdelse Friedolsheim Friedolsheim 67145 67490 247 3,52 Saverne
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de Saverne
Friesene Friesenheim Friesenheim 67146 67860 622 12,03 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Frohmìl Frohmuhl Frohmühl 67148 67290 175 1,64 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Furichhüse Furchhausen Furchhausen 67149 67700 422 2,86 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Gaiderte Geudertheim Geudertheim 67156 67170 2564 11,27 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Gäispìtze Geispolsheim Geispolsheim 67152 67118 7605 21,95 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Gäiswiller-Zäwerschdorf Geiswiller-Zœbersdorf Geisweiler-Zöbersdorf 67153 67270 403 5,05 Bouxwiller Saverne Pays de la Zorn
Gàmbse Gambsheim Gambsheim 67151 67760 4956 17,38 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Pays Rhénan
Geerlinge Gœrlingen Görlingen 67159 67320 215 3,77 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Geerschte Gerstheim Gerstheim 67154 67150 3447 16,42 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Gerschdorf Gœrsdorf Görsdorf 67160 67360 1064 13,14 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Gertwiller Gertwiller Gertweiler 67155 67140 1252 4,89 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Gogschwiller Goxwiller Goxweiler 67164 67210 841 3,3 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Göine Gougenheim Gugenheim 67163 67270 546 6,58 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Gottehüse Gottenhouse Gottenhausen 67161 67700 382 1,25 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Gottsne Gottesheim Gottesheim 67162 67490 352 5,11 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Grandelbrüech Grendelbruch Grendelbruch 67167 67190 1209 14,63 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Gràscht Crastatt Krastatt 67078 67310 270 3,39 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Gràssedorf Grassendorf Grassendorf 67166 67350 249 2,24 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Grasswiller Gresswiller Gressweiler 67168 67190 1681 9,27 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Gries Gries Gries 67169 67240 2869 12,23 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Griese Griesheim-près-Molsheim Griesheim 67172 67870 2203 4,62 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Griese Griesheim-sur-Souffel Griesheim 67173 67370 1163 4,19 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Grit Neubois Gereuth 67317 67220 685 11,42 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Grossbrunn Grandfontaine Großbrunn 67165 67130 393 39,52 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Gumbertshoffe Gumbrechtshoffen Gumbrechtshoffen 67174 67110 1172 5,74 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Gunderschoffe Gundershoffen Gundershoffen 67176 67110 3702 17,55 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Gungwiller Gungwiller Gungweiler 67178 67320 278 1,65 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Gunstett Gunstett Günstett 67177 67360 648 6,3 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Haaje Haegen Hägen 67179 67700 664 20,32 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Haidelse Heidolsheim Heidolsheim 67187 67390 531 5,92 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Hajenai Hegeney Hegeney 67186 67360 429 1,76 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Hàmbàch Waldhambach Waldhambach 67514 67430 629 12,59 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hàngebiete Hangenbieten Hangenbieten 67182 67980 1601 4,11 Lingolsheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Hangwiller Hengwiller Hengweiler 67190 67440 192 2,15 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Hänsche Handschuheim Handschuheim 67181 67117 270 2,4 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Harelse Herrlisheim Herrlisheim 67194 67850 4796 14,38 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Hàschkìech Harskirchen Harskirchen 67183 67260 873 14,42 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hàtte Hatten Hatten 67184 67690 1919 18,91 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Hàttmàtt Hattmatt Hattmatt 67185 67330 697 4,15 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Hàwenau Haguenau Hagenau 67180 67500 34.789 182,59 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Heene Hœnheim Hönheim 67204 67800 11.145 3,42 Hœnheim
Bischheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Heestett Hochstett Hochstett 67203 67170 373 2,13 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Heljestään Heiligenstein Heiligenstein 67189 67140 961 3,99 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Hellebari Heiligenberg Heiligenberg 67188 67190 693 5,47 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Herbse Herbsheim Herbsheim 67192 67230 930 8,6 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Herdt Hœrdt Hördt 67205 67720 4442 16,56 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Herzum Herbitzheim Herbitzheim 67191 67260 1839 21,73 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hesse Hessenheim Hessenheim 67195 67390 620 5,21 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Hìlse Hilsenheim Hilsenheim 67196 67600 2638 19,91 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Hìndse Hindisheim Hindisheim 67197 67150 1498 11,84 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Hìnschburi Hinsbourg Hinsburg 67198 67290 111 3,28 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Hinsìnge Hinsingen Hinsingen 67199 67260 84 2,98 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hìpse Hipsheim Hipsheim 67200 67150 1006 4,52 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Hìrrige Hurtigheim Hürtigheim 67214 67117 923 4,63 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Hìrschland Hirschland Hirschland 67201 67320 315 10,73 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hìttedorf Huttendorf Hüttendorf 67215 67270 501 4,4 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Hìttene Huttenheim Hüttenheim 67216 67230 2686 12,55 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Hoffe Hoffen Hoffen 67206 67250 1122 9,45 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Hohgäft Hohengœft Hohengöft 67208 67310 544 3,43 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Holze Holtzheim Holzheim 67212 67810 3696 6,91 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Huffalde Hochfelden Hochfelden 67202 67270 4009 15,76 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Huhfrànkne Hohfrankenheim Hohfrankenheim 67209 67270 270 2,76 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Hunschpàch Hunspach Hunspach 67213 67250 637 5,49 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Ìllkìrich-Gràffestàde Illkirch-Graffenstaden Illkirch-Grafenstaden 67218 67400 26.830 22,21 Illkirch-Graffenstaden
Illkirch-Graffenstaden
Strasbourg
Strasbourg
Eurométropole de Strasbourg
Ìngelse Ingolsheim Ingolsheim 67221 67250 333 4,46 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Ìngerhosle Niederhaslach Niederhaslach 67325 67280 1402 6,63 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Ìngne Ingenheim Ingenheim 67220 67270 330 5,37 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Ìngwiller Ingwiller Ingweiler 67222 67340 4057 18,05 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Ìnnle Innenheim Innenheim 67223 67880 1188 6,24 Molsheim
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Ischterze Ichtratzheim Ichtratzheim 67217 67640 345 3,09 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Issehüse Issenhausen Issenhausen 67225 67330 111 2,1 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Ittene Ittenheim Ittenheim 67226 67117 2112 6,71 Bouxwiller
Mundolsheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Itterschwiller Itterswiller Ittersweiler 67227 67140 237 1,18 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Ìwerhüsbàrje Oberhausbergen Oberhausbergen 67343 67205 5398 3,79 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Jetterschwiller Jetterswiller Jettersweiler 67229 67440 196 3,54 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Kafem Kauffenheim Kauffenheim 67231 67480 212 2,24 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Kàltehüse Kaltenhouse Kaltenhausen 67230 67240 2435 3,72 Bischwiller
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Kàschel Keskastel Keskastel 67234 67260 1518 18,87 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Keffenàch Keffenach Keffenach 67232 67250 198 2,39 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Kerzfald Kertzfeld Kerzfeld 67233 67230 1207 9,43 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Keschteholz Châtenois Kestenholz 67073 67730 4191 14,57 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Kesseldorf Kesseldorf Kesseldorf 67235 67930 415 7,26 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Kieberich Kirrberg Kirrberg 67241 67320 146 6,35 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Kiene Kienheim Kienheim 67236 67270 551 3,18 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Kìlstett Kilstett Kilstett 67237 67840 2482 6,9 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Pays Rhénan
Kìndwìller Kindwiller Kindweiler 67238 67350 641 5,97 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Kìnze Kintzheim Kinzheim 67239 67600 1644 18,78 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Kìriche Kirchheim Kirchheim 67240 67520 712 2,3 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Kìrrwiller Kirrwiller Kirrweiler 67242 67330 528 4,89 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Kìttelse Kuttolsheim Küttolsheim 67253 67520 629 4,59 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Klängäft Kleingœft Kleingöft 67244 67440 155 2,5 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Kleeburi Cleebourg Kleeburg 67074 67160 693 10,59 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Klimbàch Climbach Klimbach 67075 67510 435 7,15 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Knersche Knœrsheim Knörsheim 67245 67310 215 2,36 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Koiene Kogenheim Kogenheim 67246 67230 1258 11,77 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Kolbse Kolbsheim Kolbsheim 67247 67120 961 3,33 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Kosswiller Cosswiller Kossweiler 67077 67310 579 15,75 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Krappere Crœttwiller Kröttweiler 67079 67470 178 2,55 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Kriejse Kriegsheim Kriegsheim 67250 67170 787 3,93 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Krüterrische Krautergersheim Krautergersheim 67248 67880 1697 6,37 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Krütwiller Krautwiller Krautweiler 67249 67170 247 1,48 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Kurzehüse Kurtzenhouse Kurzenhausen 67252 67240 1052 3,58 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Kutzehüse Kutzenhausen Kutzenhausen 67254 67250 912 7,2 Reichshoffen
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
La Broque La Broque Vorbruck 67066 67130
67570
2646 23,07 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Lalaye Lalaye Laach 67255 67220 476 8,18 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Lämbàch Lembach Lembach 67263 67510 1549 48,89 Reichshoffen
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Làmperte Lampertheim Lampertheim 67256 67450 3351 6,58 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Làmpertschloch Lampertsloch Lampertsloch 67257 67250 714 10,43 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Làndersche Landersheim Landersheim 67258 67700 194 2,13 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Làngesulzbàch Langensoultzbach Langensulzbach 67259 67360 928 13,09 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Laubàch Laubach Laubach 67260 67580 322 1,69 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Lììschteburi Lichtenberg Lichtenberg 67265 67340 553 12,12 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Limersche Limersheim Limersheim 67266 67150 651 5,58 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Lìngelse Lingolsheim Lingolsheim 67267 67380 18.930 5,69 Lingolsheim
Illkirch-Graffenstaden
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Lìpse Lipsheim Lipsheim 67268 67640 2632 4,96 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Littenem Leutenheim Leutenheim 67264 67480 833 10,39 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Littne Littenheim Littenheim 67269 67490 291 4,21 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Lìtzelhüse Lutzelhouse Lützelhausen 67276 67130 1900 28,58 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Lìtzelstäin La Petite-Pierre Lützelstein 67371 67290 621 19,57 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Lìxhüse Lixhausen Lixhausen 67270 67270 387 3,29 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Lochwiller Lochwiller Lochweiler 67272 67440 406 4,63 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Lohr Lohr Lohr 67273 67290 498 10,41 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Loränze Lorentzen Lorenzen 67274 67430 246 7,85 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Lupschte Lupstein Lupstein 67275 67490 800 7,82 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Lüsann Lobsann Lobsann 67271 67250 644 2,73 Reichshoffen
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Lüterburi Lauterbourg Lauterburg 67261 67630 2318 11,25 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Mààrle Marlenheim Marlenheim 67282 67520 4267 14,59 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Màckene Mackenheim Mackenheim 67277 67390 762 11,79 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Màckwiller Mackwiller Mackweiler 67278 67430 561 9,02 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Mäischterze Meistratzheim Meistrazheim 67286 67210 1500 12,82 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Maisegott Maisonsgoutte Meisengott 67280 67220 801 4,87 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Malse Melsheim Melsheim 67287 67270 590 5,21 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Mammelshoffe Memmelshoffen Memmelshofen 67288 67250 328 1,82 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Manischoffe Menchhoffen Menchhofen 67289 67340 625 4,27 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Mannelse Maennolsheim Männolsheim 67279 67700 232 2,74 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Màrkelse Marckolsheim Marckolsheim 67281 67390 4161 33,36 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Màschmìnschter Marmoutier Maursmünster 67283 67440 2723 14,07 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Màtzene Matzenheim Matzenheim 67285 67150 1459 7,14 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Merikwiller-Beschelbrunn Merkwiller-Pechelbronn Merkweiler-Pechelbronn 67290 67250 918 3,76 Reichshoffen
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Merzwiller Mertzwiller Merzweiler 67291 67580 3350 6,96 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Mielhüse Mulhausen Mülhausen 67307 67350 475 4 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Mieterschulz Muttersholtz Müttersholz 67311 67600 2075 12,67 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Mietsem Mietesheim Mietesheim 67292 67580 670 8,49 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Mìhlbàch Muhlbach-sur-Bruche Mühlbach 67306 67130 639 8,38 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Minichhause Munchhausen Münchhausen 67308 67470 793 5,92 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Mìnversche Minversheim Minversheim 67293 67270 653 5,45 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Mìttelbarige Mittelbergheim Mittelbergheim 67295 67140 635 3,83 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Mìttelhüsbarje Mittelhausbergen Mittelhausbergen 67296 67206 2035 1,72 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Mìttelschafelse Mittelschaeffolsheim Mittelschäffolsheim 67298 67170 573 2,64 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Modere Mothern Mothern 67305 67470 1978 10,3 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Mollkìrich Mollkirch Mollkirch 67299 67190 914 12,47 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Molse Molsheim Molsheim 67300 67120 9334 10,85 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Monswiller Monswiller Monsweiler 67302 67700 2045 4,72 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Morschbrunn Morsbronn-les-Bains Morsbronn 67303 67360 689 6,87 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Morschwìller Morschwiller Morschweiler 67304 67350 583 4,62 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Mummle Mommenheim Mommenheim 67301 67670 2012 8,16 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Mundelse Mundolsheim Mundolsheim 67309 67450 4767 4,2 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Müssig Mussig Mussig 67310 67600 1168 11,73 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Mutzehüse Mutzenhouse Mutzenhausen 67312 67270 465 2,21 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Mützig Mutzig Mutzig 67313 67190 6042 8,01 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Nààrde Nordheim Nordheim 67335 67520 909 6,32 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Nààrds Nordhouse Nordhausen 67336 67150 1737 11 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Nàswil Natzwiller Natzweiler 67314 67130 537 7,29 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Nawiller Neewiller-près-Lauterbourg Nehweiler 67315 67630 662 7,34 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Neiderfel Reinhardsmunster Reinhardsmünster 67391 67440 447 18,63 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Neierte-Ìttle Neugartheim-Ittlenheim Neugartheim-Ittlenheim 67228 67370 791 4,06 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Neihisel Neuhaeusel Neuhäusel 67319 67480 358 3,05 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Neikìrich Neuve-Église Neukirch 67320 67220 626 5,48 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Neiwiller Neuwiller-lès-Saverne Neuweiler 67322 67330 1108 31,89 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Neuviller-la-Roche Neuviller-la-Roche Neuweiler 67321 67130 335 9,19 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Nìderbrunn Niederbronn-les-Bains Niederbronn 67324 67110 4393 31,4 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Nìderhüsbarje Niederhausbergen Niederhausbergen 67326 67207 1657 3,06 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Niderlauterbach Niederlauterbach Niederlauterbach 67327 67630 963 11,22 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Nìdermodere Niedermodern Niedermodern 67328 67350 895 4,39 Reichshoffen
Bouxwiller
Haguenau-Wissembourg
Saverne
Haguenau
Nìdernahn Niedernai Niederehnheim 67329 67210 1271 11,33 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Nìderreddere Niederrœdern Niederrödern 67330 67470 928 6,88 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Nìderschafelse Niederschaeffolsheim Niederschäffolsheim 67331 67500 1382 6,24 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Nìderstanbach Niedersteinbach Niedersteinbach 67334 67510 118 8,3 Reichshoffen
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Nìdersulzbàch Niedersoultzbach Niedersulzbach 67333 67330 288 4,19 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Nuutelt Nothalten Nothalten 67337 67680 456 4 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Oderze Odratzheim Odrazheim 67354 67520 507 1,54 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Offedorf Offendorf Offendorf 67356 67850 2486 14,22 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Offwiller Offwiller Offweiler 67358 67340 799 15,92 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Ohlunge Ohlungen Ohlungen 67359 67590 1309 8,39 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Ohscht Osthouse Osthausen 67364 67150 925 9,72 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Olse Olwisheim Olwisheim 67361 67170 498 2,96 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Orschwiller Orschwiller Orschweiler 67362 67600 590 6,32 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Örwìller Uhrwiller Uhrweiler 67498 67350 702 11,02 Reichshoffen
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Oschthoffe Osthoffen Osthoffen 67363 67990 820 5,11 Lingolsheim
Truchtersheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Oschwàld Ostwald Ostwald 67365 67540 12.586 7,11 Illkirch-Graffenstaden
Illkirch-Graffenstaden
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Ötehoffe Uttenhoffen Uttenhoffen 67502 67110 206 1,95 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Otterschdal Ottersthal Otterstal 67366 67700 747 3,13 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Otterschwiller Otterswiller Ottersweiler 67367 67700 1333 3,28 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Ottrott Ottrott Ottrott 67368 67530 1543 28,89 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Ottwiller Ottwiller Ottweiler 67369 67320 260 5,09 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Owene Obenheim Obenheim 67338 67230 1338 7,99 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Owerbrunn Oberbronn Oberbronn 67340 67110 1563 21,15 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Owerdorf-Spàchbàch Oberdorf-Spachbach Oberdorf-Spachbach 67341 67360 377 2,36 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Owerhoffe Oberhoffen-lès-Wissembourg Oberhoffen 67344 67160 317 3,03 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Owerlauterbàch Oberlauterbach Oberlauterbach 67346 67160 539 5,32 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Owermodre-Zutzedorf Obermodern-Zutzendorf Obermodern-Zutzendorf 67347 67330 1683 14,46 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Owerreddere Oberrœdern Oberrödern 67349 67250 519 5 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Owerstanbach Obersteinbach Obersteinbach 67353 67510 231 9,18 Reichshoffen
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Owersulzbach Obersoultzbach Obersulzbach 67352 67330 421 5,16 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Peterschbàch Petersbach Petersbach 67370 67290 653 8,88 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Pfàlzweier Pfalzweyer Pfalzweyer 67373 67320 320 2,23 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Plaine Plaine Blen 67377 67420 998 22,84 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Plobse Plobsheim Plobsheim 67378 67115 4493 16,64 Illkirch-Graffenstaden
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Prìnze Printzheim Prinzheim 67380 67490 203 4,3 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Prischdorf Preuschdorf Preuschdorf 67379 67250 893 7,57 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Puberich Puberg Puberg 67381 67290 355 4,91 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Rànge Rangen Rangen 67383 67310 191 1,65 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Ranrupt Ranrupt Roggensbach 67384 67420 318 14,68 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Reschwuch Rœschwoog Röschwoog 67405 67480 2275 9,75 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Retschwiller Retschwiller Retschweiler 67394 67250 282 3,26 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Rexinge Rexingen Rexingen 67396 67320 202 2,32 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Rhinài Rhinau Rheinau 67397 67860 2681 17,35 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Richstett Reichstett Reichstett 67389 67116 4406 7,61 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Rìchtelse Richtolsheim Richtolsheim 67398 67390 352 3,63 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Ridselz Riedseltz Riedselz 67400 67160 1098 10,02 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Rìmschdroff Rimsdorf Rimsdorf 67401 67260 307 6,07 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Rìngeldorf Ringendorf Ringendorf 67403 67350 435 3,66 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Hanau-La Petite Pierre
Rippertswiller Reipertswiller Reipertsweiler 67392 67340 854 19,21 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Risfald Reichsfeld Reichsfeld 67387 67140 298 4,95 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Risshoffe Reichshoffen Reichshoffen 67388 67110 5399 17,64 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Riteburi Reutenbourg Reutenburg 67395 67440 406 4,4 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Ritterschoffe Rittershoffen Rittershoffen 67404 67690 910 12,13 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Roose Rosheim Rosheim 67411 67560 5224 29,55 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Roppenem Roppenheim Roppenheim 67409 67480 1007 6,88 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Roschtai Rosteig Rosteig 67413 67290 530 7,69 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Rosewiller Rosenwiller Rosenweiler 67410 67560 673 5,5 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Rossfald Rossfeld Rossfeld 67412 67230 1013 6,15 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Rothau Rothau Rothau 67414 67570 1570 3,88 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Rotschwiller Ratzwiller Ratzweiler 67385 67430 250 8,72 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Rott Rott Rott 67416 67160 470 3,24 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Rottelse Rottelsheim Rottelsheim 67417 67170 302 2,39 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Rowiller Rohrwiller Rohrweiler 67407 67410 1627 2,95 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Rumedswiller Romanswiller Romansweiler 67408 67310 1223 11,42 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Runzenem-Auenem Rountzenheim-Auenheim Runzenheim-Auenheim 67418 67480 1930 10,91 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Russ Russ Russ 67420 67130 1244 11,55 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Ruubach Rothbach Rothbach 67415 67340 469 7,99 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Ruur Rohr Rohr 67406 67270 331 3,34 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Ruuwiller Rauwiller Rauweiler 67386 67320 208 4,89 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Saales Saales Saal 67421 67420 833 9,88 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Sààrwerde Sarrewerden Saarwerden 67435 67260 842 16,73 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Sààse Saasenheim Saasenheim 67422 67390 595 7,8 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Saint-Blaise-la-Roche Saint-Blaise-la-Roche Sankt Blasius 67424 67420 229 2,39 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Saint-Maurice Saint-Maurice Sankt Moritz 67427 67220 345 1,4 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Sàlembàch Salmbach Salmbach 67432 67160 579 8,91 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Sàm Peterschulz Saint-Pierre-Bois Sankt Petersholz 67430 67220 769 7,3 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Sàm-Màrte Saint-Martin Sankt Martin 67426 67220 359 3,97 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Sàm-Nawer Saint-Nabor Sankt Nabor 67428 67530 491 1,89 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Sàm-Peeter Saint-Pierre Sankt Peter 67429 67140 638 3,21 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Sànd Sand Sand 67433 67230 1330 6,35 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Sànt Johànn Saint-Jean-Saverne Sankt Johann 67425 67700 547 6,39 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Sarmersche Sermersheim Sermersheim 67464 67230 940 10,12 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Saselse Saessolsheim Sässolsheim 67423 67270 574 6,49 Saverne
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de Saverne
Sasem Sessenheim Sesenheim 67465 67770 2323 9,18 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Saulxures Saulxures Salzern 67436 67420 508 12,84 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Schafelse Oberschaeffolsheim Oberschäffolsheim 67350 67203 2290 9,3 Lingolsheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Schafersche Schaeffersheim Schäffersheim 67438 67150 824 3,96 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Schàffhöise Schaffhouse-près-Seltz Schaffhausen 67440 67470 556 4,49 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Schaiwert Scheibenhard Scheibenhard 67443 67630 833 4,62 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Schàlkedorf Schalkendorf Schalkendorf 67441 67350 330 5,21 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Scharle Scherlenheim Scherlenheim 67444 67270 124 2,32 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Scheenài Schœnau Schönau 67453 67390 607 10,37 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Scheenburi Schœnbourg Schönburg 67454 67320 414 5,06 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Scheeneburi Schœnenbourg Schönenburg 67455 67250 691 5,47 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Scherwiller Scherwiller Scherweiler 67445 67750 3206 18,08 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Schìlige Schiltigheim Schiltigheim 67447 67300 33.069 7,63 Schiltigheim
Schiltigheim
Strasbourg
Strasbourg
Eurométropole de Strasbourg
Schìllerschdorf Schillersdorf Schillersdorf 67446 67340 431 7,53 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Schirain Schirrhein Schirrhein 67449 67240 2242 6,49 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Schìrmeck Schirmeck Schirmeck 67448 67130 2167 11,42 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Schirroft Schirrhoffen Schirrhoffen 67450 67240 687 0,63 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Schlatel Schleithal Schleithal 67451 67160 1411 9,12 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Schlettstàdt Sélestat Schlettstadt 67462 67600 19.360 44,4 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Schnarsche Schnersheim Schnersheim 67452 67370 1673 10,82 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Schopperte Schopperten Schopperten 67456 67260 448 4,19 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Schwaighüse Schweighouse-sur-Moder Schweighausen 67458 67590 4957 9,91 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Schwäne Schwenheim Schwenheim 67459 67440 753 4,96 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Schwìngelse Schwindratzheim Schwindratzheim 67460 67270 1721 9,14 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Schwobse Schwobsheim Schwobsheim 67461 67390 325 2,58 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Seebàch Seebach Seebach 67351 67160 1689 17,11 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Selz Seltz Selz 67463 67470 3163 21 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Sììwiller Siewiller Sieweiler 67467 67320 384 6,2 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Sije Siegen Siegen 67466 67160 509 8,1 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Sìlze Siltzheim Silzheim 67468 67260 626 6,96 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Sarreguemines Confluences
Solbàch Solbach Solbach 67470 67440 101 2,79 Mutzig
Marmoutier
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Sommerau Sommerau Sommerau 67004 67004
67310
67440
1534 15,96 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Spàrschbàch Sparsbach Sparsbach 67475 67340 234 13,58 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Staiweri Steinbourg Steinburg 67478 67790 1965 12,73 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Stanselz Steinseltz Steinselz 67479 67160 601 5,47 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Stàttmàtte Stattmatten Stattmatten 67476 67770 724 3,93 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Steige Steige Steige 67477 67220 604 9,86 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Stìll Still Still 67480 67190 1813 23,2 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Stìtze-Offne Stutzheim-Offenheim Stutzheim-Offenheim 67485 67370 1524 7,14 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Stotze Stotzheim Stotzheim 67481 67140 1096 13,61 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Stroosburi Strasbourg Straßburg 67482 67000 284.677 78,26 Strasbourg-1, Strasbourg-2, Strasbourg-3, Strasbourg-4, Strasbourg-5, Strasbourg-6
Strasbourg-1, Strasbourg-2, Strasbourg-3, Strasbourg-4, Strasbourg-5, Strasbourg-6, Strasbourg-7, Strasbourg-8, Strasbourg-9, Strasbourg-10
Strasbourg
Strasbourg-Ville
Eurométropole de Strasbourg
Struth Struth Struth 67483 67290 243 4,12 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Stundwiller Stundwiller Stundweiler 67484 67250 489 3,32 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Süffelwirsche Souffelweyersheim Suffelweyersheim 67471 67460 8005 4,51 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Süfflum Soufflenheim Sufflenheim 67472 67620 4858 13,24 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Sulz Soultz-les-Bains Sulzbad 67473 67120 954 3,55 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Sulz Soultz-sous-Forêts Sulz unterm Wald 67474 67250 3186 15,15 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Sundhüse Sundhouse Sundhausen 67486 67920 1818 15,69 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Sürburi Surbourg Surburg 67487 67250 1720 10,46 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Trüdersche Truchtersheim Truchtersheim 67495 67370 4148 14,76 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Üetene Uttenheim Uttenheim 67501 67150 560 4,77 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Üetwiller Uttwiller Uttweiler 67503 67330 161 2,99 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Ühlwìller Uhlwiller Uhlweiler 67497 67350 679 7,46 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Urbeis Urbeis Urbeis 67499 67220 320 11,6 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Ürmott Urmatt Urmatt 67500 67280 1469 13,83 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Uune Ohnenheim Ohnenheim 67360 67390 1050 12,12 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Val de Moder Val de Moder Val de Moder 67372 67350 5068 9,01 Reichshoffen
Bouxwiller
Haguenau-Wissembourg
Saverne
Haguenau
Vàlf Valff Walf 67504 67210 1381 10,91 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Vangene Vendenheim Vendenheim 67506 67550 5817 15,89 Brumath
Brumath
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Vellerdìnge Vœllerdingen Völlerdingen 67508 67430 415 13,05 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Volkschburi Volksberg Volksberg 67509 67290 353 9,45 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Wàhle Wahlenheim Wahlenheim 67510 67170 553 2,55 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Waisseburch Wissembourg Weißenburg 67544 67160 7519 48,18 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Wàlburi Walbourg Walburg 67511 67360 931 5,33 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Wàlderschbàch Waldersbach Waldersbach 67513 67130 129 3,37 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Wàltene Waltenheim-sur-Zorn Waltenheim 67516 67670 667 5,04 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Wànge Wangen Wangen 67517 67520 684 3,87 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Wàngeburi-Angedààl Wangenbourg-Engenthal Wangenburg- Engenthal 67122 67710 1341 31,52 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Wànzel La Vancelle Wanzel 67505 67730 402 7,88 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Wàssle Wasselonne Wasselnheim 67520 67310 5661 15 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Weier Weyer Weyer 67528 67320 573 11,58 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Werth Wœrth Wörth 67550 67360 1746 6,47 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Wesch Westhouse Westhausen 67526 67230 1543 11,94 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Weschthoffe Westhoffen Westhoffen 67525 67310 1644 20,65 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Weschthüse Westhouse-Marmoutier Westhausen 67527 67440 320 3,96 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Wickersche Breuschwickersheim Breuschwickersheim 67065 67112 1283 5,06 Lingolsheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Wickersche Wickersheim-Wilshausen Wickersheim-Wilshausen 67530 67270 386 5,45 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Widbrüsch Weitbruch Weitbruch 67523 67500 2802 15,11 Brumath
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Basse Zorn
Wìlde Willgottheim Willgottheim 67532 67370 1095 9 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Wildersbach Wildersbach Wildersbach 67531 67130 287 3,3 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Willer Villé Weiler 67507 67220 1818 2,84 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Wìlse Wilwisheim Wilwisheim 67534 67270 728 5,3 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Wimburi Weinbourg Weinburg 67521 67340 441 5,29 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Wimmenau Wimmenau Wimmenau 67535 67290 1059 20,76 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Wìndstain Windstein Windstein 67536 67110 161 11,97 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Wìnge Wingen Wingen 67537 67510 450 16,79 Reichshoffen
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Wìnge Wingen-sur-Moder Wingen 67538 67290 1606 17,37 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Wingersheim les Quatre Bans Wingersheim les Quatre Bans Wingersheim les Quatre Bans 67539 67170 2311 18,52 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Wìnterschhüse Wintershouse Wintershausen 67540 67590 880 3,66 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Wìnzebàch Wintzenbach Winzenbach 67541 67470 539 6,96 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Wìnzne Wintzenheim-Kochersberg Winzenheim-Kochersberg 67542 67370 453 1,95 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Wirsche Weyersheim Weyersheim 67529 67720 3377 18,89 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Wisches Wisches Wisch 67543 67130 2100 19,25 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Wislìnge Weislingen Weislingen 67522 67290 540 7,01 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Witerschwiller Weiterswiller Weitersweiler 67524 67340 521 7,91 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Wìttersche Wittersheim Wittersheim 67546 67670 666 7,05 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Wìttre Witternheim Witternheim 67545 67230 505 4,99 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Wìttse Wittisheim Wittisheim 67547 67820 2058 11,47 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Wiwersche Wiwersheim Wiwersheim 67548 67370 887 3,29 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Wolfskìrich Wolfskirchen Wolfskirchen 67552 67260 345 10,48 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Wolfze Wolfisheim Wolfisheim 67551 67202 4174 5,57 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Wolixe Wolxheim Wolxheim 67554 67120 972 2,92 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Wololse Waldolwisheim Waldolwisheim 67515 67700 573 5,65 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Wolsche Wolschheim Wolschheim 67553 67700 321 3,65 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Zäine Zeinheim Zeinheim 67556 67310 205 2,46 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Zallwiller Zellwiller Zellweiler 67557 67140 810 8,79 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Zàwere Saverne Zabern 67437 67700 11.289 26,01 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Zehnàcker Zehnacker Zehnacker 67555 67310 248 2,18 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Zìnswìller Zinswiller Zinsweiler 67558 67110 758 7,14 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Zìttersche Zittersheim Zittersheim 67559 67290 249 7,92 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Zwàtzne Quatzenheim Quatzenheim 67382 67117 782 3,07 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017:

2018:

2019: