Lischt vun dr Gmeine im Unterelsàss

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Lischt vun dr Gmeine im Unterelsàss (Département Bas-Rhin)

Gmein frànzeesche Nàme ditscher Nàme Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stand 1. Januar 2015)
Fleche
ìn km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2015
Arrondissement bìs 2014
Kommünàlverbànd
Àchene Achenheim Achenheim 67001 67204 2042 6,03 Lingolsheim
Lingolsheim
Strasbourg
Strasbourg
Eurométropole de Strasbourg
Àdàmswiller Adamswiller Adamsweiler 67002 67320 378 3,4 Ingwiller
Ingwiller
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Äiwiller Eywiller Eyweiler 67136 67320 274 4,69 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Àldorf Altorf Altdorf 67008 67120 1243 10,19 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Àltackedorf Alteckendorf Alteckendorf 67005 67270 900 5,72 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Àltene Altenheim Altenheim 67006 67490 208 2,71 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Àltwiller Altwiller Altweiler 67009 67260 417 16,22 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Àndlöi Andlau Andlau 67010 67140 1751 23,69 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Angwìller Engwiller Engweiler 67123 67350 496 3,74 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Anze Entzheim Enzheim 67124 67960 2204 8,17 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Apfig Epfig Epfig 67125 67680 2280 21,9 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Arelse Ernolsheim-Bruche Ernolsheim 67128 67120 1826 6,59 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Arelse Ernolsheim-lès-Saverne Ernolsheim bei Zabern 67129 67330 563 10,94 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Arische Ergersheim Ergersheim 67127 67120 1293 6,51 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Àrtelse Artolsheim Artolsheim 67011 67390 998 11,25 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Àschbàch Aschbach Aschbach 67012 67250 701 4,32 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Äschhoffe Eichhoffen Eichhoffen 67120 67140 549 2,3 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Aschöi Eschau Eschau 67131 67114 4984 11,83 Illkirch-Graffenstaden
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Àsswiller Asswiller Aßweiler 67013 67320 287 6,02 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Attedorf Ettendorf Ettendorf 67135 67350 778 6,34 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Auenem Auenheim Auenheim 67014 67480 924 4,24 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Àvelse Avolsheim Avolsheim 67016 67120 743 1,83 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Äwerbàch Eberbach-Seltz Eberbach bei Selz 67113 67470 427 4,14 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Awersche Ebersheim Ebersheim 67115 67600 2260 13,66 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Awerschmìnster Ebersmunster Ebersmünster 67116 67600 505 7,39 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Bàldene Baldenheim Baldenheim 67019 67600 1152 9,44 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Bàlwere Balbronn Balbronn 67018 67310 649 10,18 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Bänem Beinheim Beinheim 67025 67930 1870 15,23 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Banfald Benfeld Benfeld 67028 67230 5724 7,79 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Banze Bernolsheim Bernolsheim 67033 67170 609 3,39 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Bäredorf Baerendorf Bärendorf 67017 67320 314 7,53 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Barembach Barembach Barembach 67020 67130 886 9,92 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Baribiete Bergbieten Bergbieten 67030 67310 693 4,24 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Bärich Berg Berg 67029 67320 374 7,72 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Barige-Ìrmstett Scharrachbergheim-Irmstett Bergheim- Irmstett 67442 67310 1192 3,22 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Bàrr Barr Barr 67021 67140 7246 20,61 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Barschem Berstheim Berstheim 67035 67170 431 3,09 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Barstett Berstett Berstett 67034 67370 2422 17,88 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Bassemberg Bassemberg Bassemberg 67022 67220 256 1,78 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Batschdorf Betschdorf Betschdorf 67339 67660 4113 28,11 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Batschwiller Bernardswiller Bernhardsweiler 67031 67210 1460 5,53 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Batschwiller (ìm Loch) Bernardvillé Bernhardsweiler im Loch 67032 67140 230 2,76 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Bättwiller Bettwiller Bettweiler 67036 67320 309 4,06 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Bàtzedorf Batzendorf Batzendorf 67023 67500 992 6,74 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Bellefosse Bellefosse Schöngrund 67026 67130 147 7,34 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Belmont Belmont Schönenberg 67027 67130 169 10,34 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Bersch Bœrsch Börsch 67052 67530 2436 23,35 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Biese Bœsenbiesen Bösenbiesen 67053 67390 312 3,81 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Bietle Bietlenheim Bietlenheim 67038 67720 271 2,13 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Bihl Buhl Bühl 67069 67470 528 4,4 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Bìlse Bilwisheim Bilwisheim 67039 67170 444 2,56 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Bìndre Bindernheim Bindernheim 67040 67600 1017 6,62 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Bìsche Bischheim Bischheim 67043 67800 17.188 4,41 Schiltigheim
Bischheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Bìsche Bischoffsheim Bischoffsheim 67045 67870 3339 12,33 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Bìscholz Bischholtz Bischholz 67044 67340 282 2,39 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Bìscht Bust Büst 67071 67320 455 6,76 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Bìschwiller Bischwiller Bischweiler 67046 67240 12.579 17,25 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Bìssert Bissert Bissert 67047 67260 156 3,37 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Bìtschoffe Bitschhoffen Bitschhoffen 67048 67350 445 2,54 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Bìtte Butten Bütten 67072 67430 680 15,19 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Bìwelse Biblisheim Biblisheim 67037 67360 343 2,24 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Blaase Blæsheim Bläsheim 67049 67113 1334 9,96 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Blancherupt Blancherupt Bliensbach 67050 67130 39 2,65 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Bleschwiller Blienschwiller Blienschweiler 67051 67650 328 3,07 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Bofze Boofzheim Boofzheim 67055 67860 1331 11,94 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Bolsene Bolsenheim Bolsenheim 67054 67150 500 4,35 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Booze Bootzheim Boozheim 67056 67390 722 5,91 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Bossedorf Bossendorf Bossendorf 67058 67270 401 3,98 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Bosselshüse Bosselshausen Bosselshausen 67057 67330 158 3,27 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Bourg-Bruche Bourg-Bruche Burg 67059 67420 471 15,02 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Braitebàch Breitenbach Breitenbach 67063 67220 683 11,73 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Breitenau Breitenau Breitenau 67062 67220 310 4,29 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Bröömt Brumath Brumath 67067 67170 9840 29,54 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Buckenum Sarre-Union Saarunion 67434 67260 2906 15,39 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Burbàch Burbach Burbach 67070 67260 269 6,34 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Burige Bourgheim Burgheim 67060 67140 592 2,83 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Büswiller Buswiller Büsweiler 67068 67350 264 2,3 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Buxwiller Bouxwiller Buchsweiler 67061 67330 4071 25,59 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Colroy-la-Roche Colroy-la-Roche Kolrein 67076 67420 494 8,18 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
d Wànzenöi La Wantzenau Wanzenau 67519 67610 5768 25,39 Brumath
Brumath
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Dààl Thal-Drulingen Thal bei Drulingen 67488 67320 181 5,25 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dààl Thal-Marmoutier Thal bei Maursmünster 67489 67440 792 3,42 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Dàchstaan Dachstein Dachstein 67080 67120 1805 7,46 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Dàhle Dahlenheim Dahlenheim 67081 67310 763 5,35 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Dählinge Dehlingen Dehlingen 67088 67430 362 10,02 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dàiedorf Dauendorf Dauendorf 67087 67350 1448 7,63 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Dalhunde Dalhunden Dalhunden 67082 67770 1066 7,45 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Dàmbàch Dambach Dambach 67083 67110 753 30,5 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Dàmbàch Dambach-la-Ville Dambach 67084 67650 2108 28,83 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Dàngelse Dangolsheim Dangolsheim 67085 67310 737 4,47 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Dawiller Thanvillé Thannweiler 67490 67220 605 1,91 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
de Hoowàld Le Hohwald Hohwald 67210 67140 500 20,84 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Deedenoff Diedendorf Diedendorf 67091 67260 315 10,11 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dettwiller Dettwiller Dettweiler 67089 67490 2619 10,77 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Diefebàch Dieffenbach-au-Val Dieffenbach im Tal 67092 67220 628 2,95 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Diefebàch Dieffenbach-lès-Wœrth Dieffenbach bei Wörth 67093 67360 354 3,61 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Diefebàch Tieffenbach Tieffenbach 67491 67290 274 5,03 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Diefetal Dieffenthal Dieffental 67094 67650 259 1,51 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Dììmerìnge Diemeringen Diemeringen 67095 67430 1625 8,81 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dìmschtel Dimbsthal Dimbstal 67096 67440 311 1,91 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Dìngse Dingsheim Dingsheim 67097 67370 1325 4,95 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Dìnse Dinsheim-sur-Bruche Dinsheim 67098 67190 1418 4,98 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Dìppje Duppigheim Düppigheim 67108 67120 1576 7,38 Molsheim
Geispolsheim
Molsheim
Strasbourg-Campagne
Région de Molsheim-Mutzig
Dìrnìnge Durningen Dürningen 67109 67270 640 4,02 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Dìrrebàch Durrenbach Dürrenbach 67110 67360 1080 5,3 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Dìttle Duttlenheim Düttelnheim 67112 67120 2883 8,6 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Dìwelse Diebolsheim Diebolsheim 67090 67230 702 7,03 Erstein
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Domfassel Domfessel Domfessel 67099 67430 299 6,23 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Doosne Dossenheim-Kochersberg Dossenheim-Kochersberg 67102 67117 267 1,79 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Dorelse Dorlisheim Dorlisheim 67101 67120 2588 11,53 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Draane Traenheim Tränheim 67492 67310 649 3,1 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Dràchebrunn-Bìrlebach Drachenbronn-Birlenbach Drachenbronn-Birlenbach 67104 67160 836 7,13 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Driembàch Triembach-au-Val Triembach 67493 67220 465 2,74 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Drimbàch Trimbach Trimbach 67494 67470 564 3,94 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Drösem Drusenheim Drusenheim 67106 67410 5102 15,73 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Drulìnge Drulingen Drulingen 67105 67320 1491 4,49 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Dunnene Donnenheim Donnenheim 67100 67170 309 3,76 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Dunzne Duntzenheim Dunzenheim 67107 67270 630 6,21 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Durschtel Durstel Durstel 67111 67320 400 4,76 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Duusne Dossenheim-sur-Zinsel Dossenheim 67103 67330 1089 17,2 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Düwesànd Daubensand Daubensand 67086 67150 378 3,87 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Eckbersche Eckwersheim Eckwersheim 67119 67550 1329 7,46 Brumath
Brumath
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Eckelse Eckbolsheim Eckbolsheim 67118 67201 6595 5,34 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Eckertswiller Eckartswiller Eckartsweiler 67117 67700 422 12,43 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Eerstain Erstein Erstein 67130 67150 10.969 36,22 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Else Elsenheim Elsenheim 67121 67390 833 9,61 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Erkertswiller Erckartswiller Erkartsweiler 67126 67290 305 10,46 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Erlebàch Albé Erlenbach 67003 67220 461 10,83 Mutzig
Mutzig
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Ermìnge Oermingen Örmingen 67355 67970 1252 14,63 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Eschbàch Eschbach Eschbach 67132 67360 929 3,97 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Eschburi Eschbourg Eschburg 67133 67320 489 14,05 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Eschwiller Eschwiller Eschweiler 67134 67320 187 3,49 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Ewerhoffe Oberhoffen-sur-Moder Oberhofen an der Moder 67345 67240 3441 14,25 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Ewerhosle Oberhaslach Oberhaslach 67342 67280 1763 25,22 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Ewernahn Obernai Oberehnheim 67348 67210 10.751 25,78 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Fajersche Fegersheim Fegersheim 67137 67640 5476 6,25 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Fassne Fessenheim-le-Bas Fessenheim 67138 67117 534 4,95 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Filgriese Pfulgriesheim Pfülgriesheim 67375 67370 1273 4,81 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Fìrne Furdenheim Fürdenheim 67150 67117 1320 5,81 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Flagschburi Flexbourg Flexburg 67139 67310 472 1,7 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
For-Lui Fort-Louis Fort-Louis 67142 67480 300 12,31 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Forschem Forstheim Forstheim 67141 67580 574 5,05 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Forschfald Forstfeld Forstfeld 67140 67480 731 4,9 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Fouchy Fouchy Grube 67143 67220 658 7,87 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Fouday Fouday Urbach 67144 67130 353 2,05 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Freschwiller Frœschwiller Fröschweiler 67147 67360 510 5,75 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Frìdelse Friedolsheim Friedolsheim 67145 67490 243 3,52 Saverne
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de Saverne
Friesene Friesenheim Friesenheim 67146 67860 623 12,03 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Frohmìl Frohmuhl Frohmühl 67148 67290 183 1,64 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Furichhüse Furchhausen Furchhausen 67149 67700 414 2,86 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Gaiderte Geudertheim Geudertheim 67156 67170 2439 11,27 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Gäispìtze Geispolsheim Geispolsheim 67152 67118 7460 21,95 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Gäiswiller-Zäwerschdorf Geiswiller-Zœbersdorf Geisweiler-Zöbersdorf 67153 67270 396 5,05 Bouxwiller Saverne Pays de la Zorn
Gàmbse Gambsheim Gambsheim 67151 67760 4726 17,38 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Pays Rhénan
Geerlinge Gœrlingen Görlingen 67159 67320 250 3,77 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Geerschte Gerstheim Gerstheim 67154 67150 3382 16,42 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Gerschdorf Gœrsdorf Görsdorf 67160 67360 1087 13,14 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Gertwiller Gertwiller Gertweiler 67155 67140 1269 4,89 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Gogschwiller Goxwiller Goxweiler 67164 67210 858 3,3 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Göine Gougenheim Gugenheim 67163 67270 540 6,58 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Gottehüse Gottenhouse Gottenhausen 67161 67700 388 1,25 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Gottsne Gottesheim Gottesheim 67162 67490 335 5,11 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Grandelbrüech Grendelbruch Grendelbruch 67167 67190 1233 14,63 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Gràscht Crastatt Krastatt 67078 67310 262 3,39 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Gràssedorf Grassendorf Grassendorf 67166 67350 240 2,24 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Grasswiller Gresswiller Gressweiler 67168 67190 1690 9,27 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Gries Gries Gries 67169 67240 2747 12,23 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Griese Griesheim-près-Molsheim Griesheim 67172 67870 2160 4,62 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Griese Griesheim-sur-Souffel Griesheim 67173 67370 1109 4,19 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Grit Neubois Gereuth 67317 67220 694 11,42 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Grossbrunn Grandfontaine Großbrunn 67165 67130 423 39,52 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Gumbertshoffe Gumbrechtshoffen Gumbrechtshoffen 67174 67110 1160 5,74 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Gunderschoffe Gundershoffen Gundershoffen 67176 67110 3633 17,55 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Gungwiller Gungwiller Gungweiler 67178 67320 281 1,65 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Gunstett Gunstett Günstett 67177 67360 660 6,3 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Haaje Haegen Hägen 67179 67700 689 20,32 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Haidelse Heidolsheim Heidolsheim 67187 67390 500 5,92 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Hajenai Hegeney Hegeney 67186 67360 415 1,76 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Hàmbàch Waldhambach Waldhambach 67514 67430 613 12,59 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hàngebiete Hangenbieten Hangenbieten 67182 67980 1511 4,11 Lingolsheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Hangwiller Hengwiller Hengweiler 67190 67440 188 2,15 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Hänsche Handschuheim Handschuheim 67181 67117 278 2,4 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Harelse Herrlisheim Herrlisheim 67194 67850 4840 14,38 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Hàschkìech Harskirchen Harskirchen 67183 67260 852 14,42 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hàtte Hatten Hatten 67184 67690 1925 18,91 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Hàttmàtt Hattmatt Hattmatt 67185 67330 676 4,15 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Hàwenau Haguenau Hagenau 67180 67500 34.846 182,59 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Heene Hœnheim Hönheim 67204 67800 11.230 3,42 Hœnheim
Bischheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Heestett Hochstett Hochstett 67203 67170 353 2,13 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Heljestään Heiligenstein Heiligenstein 67189 67140 958 3,99 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Hellebari Heiligenberg Heiligenberg 67188 67190 642 5,47 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Herbse Herbsheim Herbsheim 67192 67230 914 8,6 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Herdt Hœrdt Hördt 67205 67720 4337 16,56 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Herzum Herbitzheim Herbitzheim 67191 67260 1849 21,73 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hesse Hessenheim Hessenheim 67195 67390 596 5,21 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Hìlse Hilsenheim Hilsenheim 67196 67600 2636 19,91 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Hìndse Hindisheim Hindisheim 67197 67150 1425 11,84 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Hìnschburi Hinsbourg Hinsburg 67198 67290 113 3,28 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Hinsìnge Hinsingen Hinsingen 67199 67260 89 2,98 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hìpse Hipsheim Hipsheim 67200 67150 962 4,52 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Hìrrige Hurtigheim Hürtigheim 67214 67117 656 4,63 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Hìrschland Hirschland Hirschland 67201 67320 333 10,73 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Hìttedorf Huttendorf Hüttendorf 67215 67270 506 4,4 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Hìttene Huttenheim Hüttenheim 67216 67230 2702 12,55 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Hoffe Hoffen Hoffen 67206 67250 1138 9,45 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Hohgäft Hohengœft Hohengöft 67208 67310 519 3,43 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Holze Holtzheim Holzheim 67212 67810 3577 6,91 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Huffalde Hochfelden Hochfelden 67202 67270 3954 15,76 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Huhfrànkne Hohfrankenheim Hohfrankenheim 67209 67270 255 2,76 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Hunschpàch Hunspach Hunspach 67213 67250 637 5,49 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Ìllkìrich-Gràffestàde Illkirch-Graffenstaden Illkirch-Grafenstaden 67218 67400 26.605 22,21 Illkirch-Graffenstaden
Illkirch-Graffenstaden
Strasbourg
Strasbourg
Eurométropole de Strasbourg
Ìngelse Ingolsheim Ingolsheim 67221 67250 294 4,46 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Ìngerhosle Niederhaslach Niederhaslach 67325 67280 1413 6,63 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Ìngne Ingenheim Ingenheim 67220 67270 326 5,37 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Ìngwiller Ingwiller Ingweiler 67222 67340 4106 18,05 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Ìnnle Innenheim Innenheim 67223 67880 1166 6,24 Molsheim
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Ischterze Ichtratzheim Ichtratzheim 67217 67640 288 3,09 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Issehüse Issenhausen Issenhausen 67225 67330 105 2,1 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Ittene Ittenheim Ittenheim 67226 67117 2120 6,71 Bouxwiller
Mundolsheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Itterschwiller Itterswiller Ittersweiler 67227 67140 249 1,18 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Ìwerhüsbàrje Oberhausbergen Oberhausbergen 67343 67205 5207 3,79 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Jetterschwiller Jetterswiller Jettersweiler 67229 67440 188 3,54 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Kafem Kauffenheim Kauffenheim 67231 67480 210 2,24 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Kàltehüse Kaltenhouse Kaltenhausen 67230 67240 2131 3,72 Bischwiller
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Kàschel Keskastel Keskastel 67234 67260 1529 18,87 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Keffenàch Keffenach Keffenach 67232 67250 189 2,39 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Kerzfald Kertzfeld Kerzfeld 67233 67230 1250 9,43 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Keschteholz Châtenois Kestenholz 67073 67730 4128 14,57 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Kesseldorf Kesseldorf Kesseldorf 67235 67930 408 7,26 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Kieberich Kirrberg Kirrberg 67241 67320 179 6,35 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Kiene Kienheim Kienheim 67236 67270 577 3,18 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Kìlstett Kilstett Kilstett 67237 67840 2566 6,9 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Pays Rhénan
Kìndwìller Kindwiller Kindweiler 67238 67350 626 5,97 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Kìnze Kintzheim Kinzheim 67239 67600 1612 18,78 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Kìriche Kirchheim Kirchheim 67240 67520 685 2,3 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Kìrrwiller Kirrwiller Kirrweiler 67242 67330 565 4,89 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Kìttelse Kuttolsheim Küttolsheim 67253 67520 635 4,59 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Klängäft Kleingœft Kleingöft 67244 67440 149 2,5 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Kleeburi Cleebourg Kleeburg 67074 67160 712 10,59 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Klimbàch Climbach Klimbach 67075 67510 464 7,15 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Knersche Knœrsheim Knörsheim 67245 67310 218 2,36 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Koiene Kogenheim Kogenheim 67246 67230 1217 11,77 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Kolbse Kolbsheim Kolbsheim 67247 67120 922 3,33 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Kosswiller Cosswiller Kossweiler 67077 67310 563 15,75 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Krappere Crœttwiller Kröttweiler 67079 67470 172 2,55 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Kriejse Kriegsheim Kriegsheim 67250 67170 757 3,93 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Krüterrische Krautergersheim Krautergersheim 67248 67880 1682 6,37 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Krütwiller Krautwiller Krautweiler 67249 67170 217 1,48 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Kurzehüse Kurtzenhouse Kurzenhausen 67252 67240 1046 3,58 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Kutzehüse Kutzenhausen Kutzenhausen 67254 67250 923 7,2 Reichshoffen
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
La Broque La Broque Vorbruck 67066 67130
67570
2704 23,07 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Lalaye Lalaye Laach 67255 67220 459 8,18 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Lämbàch Lembach Lembach 67263 67510 1580 48,89 Reichshoffen
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Làmperte Lampertheim Lampertheim 67256 67450 2886 6,58 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Làmpertschloch Lampertsloch Lampertsloch 67257 67250 736 10,43 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Làndersche Landersheim Landersheim 67258 67700 208 2,13 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Làngesulzbàch Langensoultzbach Langensulzbach 67259 67360 928 13,09 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Laubàch Laubach Laubach 67260 67580 317 1,69 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Lììschteburi Lichtenberg Lichtenberg 67265 67340 565 12,12 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Limersche Limersheim Limersheim 67266 67150 668 5,58 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Lìngelse Lingolsheim Lingolsheim 67267 67380 18.328 5,69 Lingolsheim
Illkirch-Graffenstaden
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Lìpse Lipsheim Lipsheim 67268 67640 2550 4,96 Lingolsheim
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Littenem Leutenheim Leutenheim 67264 67480 849 10,39 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Littne Littenheim Littenheim 67269 67490 288 4,21 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Lìtzelhüse Lutzelhouse Lützelhausen 67276 67130 1886 28,58 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Lìtzelstäin La Petite-Pierre Lützelstein 67371 67290 630 19,57 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Lìxhüse Lixhausen Lixhausen 67270 67270 369 3,29 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Lochwiller Lochwiller Lochweiler 67272 67440 435 4,63 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Lohr Lohr Lohr 67273 67290 497 10,41 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Loränze Lorentzen Lorenzen 67274 67430 229 7,85 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Lupschte Lupstein Lupstein 67275 67490 795 7,82 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Lüsann Lobsann Lobsann 67271 67250 634 2,73 Reichshoffen
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Lüterburi Lauterbourg Lauterburg 67261 67630 2273 11,25 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Mààrle Marlenheim Marlenheim 67282 67520 4217 14,59 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Màckene Mackenheim Mackenheim 67277 67390 765 11,79 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Màckwiller Mackwiller Mackweiler 67278 67430 573 9,02 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Mäischterze Meistratzheim Meistrazheim 67286 67210 1454 12,82 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Maisegott Maisonsgoutte Meisengott 67280 67220 805 4,87 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Malse Melsheim Melsheim 67287 67270 582 5,21 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Mammelshoffe Memmelshoffen Memmelshoffen 67288 67250 332 1,82 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Manischoffe Menchhoffen Menchhoffen 67289 67340 592 4,27 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Mannelse Maennolsheim Männolsheim 67279 67700 231 2,74 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Màrkelse Marckolsheim Marckolsheim 67281 67390 4154 33,36 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Màschmìnschter Marmoutier Maursmünster 67283 67440 2685 14,07 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Màtzene Matzenheim Matzenheim 67285 67150 1415 7,14 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Merikwiller-Beschelbrunn Merkwiller-Pechelbronn Merkweiler-Pechelbronn 67290 67250 919 3,76 Reichshoffen
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Merzwiller Mertzwiller Merzweiler 67291 67580 3371 6,96 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Mielhüse Mulhausen Mülhausen 67307 67350 471 4 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Mieterschulz Muttersholtz Müttersholz 67311 67600 2026 12,67 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Mietsem Mietesheim Mietesheim 67292 67580 669 8,49 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Mìhlbàch Muhlbach-sur-Bruche Mühlbach 67306 67130 656 8,38 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Minichhause Munchhausen Münchhausen 67308 67470 703 5,92 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Mìnversche Minversheim Minversheim 67293 67270 676 5,45 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Mìttelbarige Mittelbergheim Mittelbergheim 67295 67140 655 3,83 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Mìttelhüsbarje Mittelhausbergen Mittelhausbergen 67296 67206 1912 1,72 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Mìttelschafelse Mittelschaeffolsheim Mittelschäffolsheim 67298 67170 550 2,64 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Modere Mothern Mothern 67305 67470 2061 10,3 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Mollkìrich Mollkirch Mollkirch 67299 67190 925 12,47 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Molse Molsheim Molsheim 67300 67120 9294 10,85 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Monswiller Monswiller Monsweiler 67302 67700 2146 4,72 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Morschbrunn Morsbronn-les-Bains Morsbronn 67303 67360 681 6,87 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Morschwìller Morschwiller Morschweiler 67304 67350 596 4,62 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Mummle Mommenheim Mommenheim 67301 67670 1793 8,16 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Mundelse Mundolsheim Mundolsheim 67309 67450 4766 4,2 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Müssig Mussig Mussig 67310 67600 1150 11,73 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Mutzehüse Mutzenhouse Mutzenhausen 67312 67270 439 2,21 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Mützig Mutzig Mutzig 67313 67190 5926 8,01 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Nààrde Nordheim Nordheim 67335 67520 852 6,32 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Nààrds Nordhouse Nordhausen 67336 67150 1737 11 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Nàswil Natzwiller Natzweiler 67314 67130 558 7,29 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Nawiller Neewiller-près-Lauterbourg Nehweiler 67315 67630 639 7,34 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Neiderfel Reinhardsmunster Reinhardsmünster 67391 67440 457 18,63 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Neierte-Ìttle Neugartheim-Ittlenheim Neugartheim-Ittlenheim 67228 67370 794 4,06 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Neihisel Neuhaeusel Neuhäusel 67319 67480 349 3,05 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Neikìrich Neuve-Église Neukirch 67320 67220 634 5,48 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Neiwiller Neuwiller-lès-Saverne Neuweiler 67322 67330 1120 31,89 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Neuviller-la-Roche Neuviller-la-Roche Neuweiler 67321 67130 358 9,19 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Nìderbrunn Niederbronn-les-Bains Niederbronn 67324 67110 4355 31,4 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Nìderhüsbarje Niederhausbergen Niederhausbergen 67326 67207 1455 3,06 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Niderlauterbach Niederlauterbach Niederlauterbach 67327 67630 955 11,22 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Nìdermodere Niedermodern Niedermodern 67328 67350 917 4,39 Reichshoffen
Bouxwiller
Haguenau-Wissembourg
Saverne
Haguenau
Nìdernahn Niedernai Niederehnheim 67329 67210 1218 11,33 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Sainte-Odile
Nìderreddere Niederrœdern Niederrödern 67330 67470 923 6,88 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Nìderschafelse Niederschaeffolsheim Niederschäffolsheim 67331 67500 1375 6,24 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Nìderstanbach Niedersteinbach Niedersteinbach 67334 67510 127 8,3 Reichshoffen
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Nìdersulzbàch Niedersoultzbach Niedersulzbach 67333 67330 253 4,19 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Nuutelt Nothalten Nothalten 67337 67680 461 4 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Oderze Odratzheim Odrazheim 67354 67520 484 1,54 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Offedorf Offendorf Offendorf 67356 67850 2442 14,22 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Offwiller Offwiller Offweiler 67358 67340 811 15,92 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Ohlunge Ohlungen Ohlungen 67359 67590 1306 8,39 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Ohscht Osthouse Osthausen 67364 67150 922 9,72 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Olse Olwisheim Olwisheim 67361 67170 489 2,96 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Orschwiller Orschwiller Orschweiler 67362 67600 616 6,32 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Örwìller Uhrwiller Uhrweiler 67498 67350 706 11,02 Reichshoffen
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Oschthoffe Osthoffen Osthoffen 67363 67990 834 5,11 Lingolsheim
Truchtersheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Oschwàld Ostwald Ostwald 67365 67540 12.325 7,11 Illkirch-Graffenstaden
Illkirch-Graffenstaden
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Ötehoffe Uttenhoffen Uttenhoffen 67502 67110 195 1,95 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Otterschdal Ottersthal Otterstal 67366 67700 682 3,13 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Otterschwiller Otterswiller Ottersweiler 67367 67700 1352 3,28 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Ottrott Ottrott Ottrott 67368 67530 1551 28,89 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Ottwiller Ottwiller Ottweiler 67369 67320 257 5,09 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Owene Obenheim Obenheim 67338 67230 1405 7,99 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Owerbrunn Oberbronn Oberbronn 67340 67110 1542 21,15 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Owerdorf-Spàchbàch Oberdorf-Spachbach Oberdorf-Spachbach 67341 67360 366 2,36 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Owerhoffe Oberhoffen-lès-Wissembourg Oberhoffen 67344 67160 339 3,03 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Owerlauterbàch Oberlauterbach Oberlauterbach 67346 67160 531 5,32 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Owermodre-Zutzedorf Obermodern-Zutzendorf Obermodern-Zutzendorf 67347 67330 1691 14,46 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Owerreddere Oberrœdern Oberrödern 67349 67250 536 5 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Owerstanbach Obersteinbach Obersteinbach 67353 67510 228 9,18 Reichshoffen
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Owersulzbach Obersoultzbach Obersulzbach 67352 67330 433 5,16 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Peterschbàch Petersbach Petersbach 67370 67290 642 8,88 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Pfàlzweier Pfalzweyer Pfalzweyer 67373 67320 319 2,23 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Plaine Plaine Blen 67377 67420 984 22,84 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Plobse Plobsheim Plobsheim 67378 67115 4349 16,64 Illkirch-Graffenstaden
Geispolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Prìnze Printzheim Prinzheim 67380 67490 199 4,3 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Prischdorf Preuschdorf Preuschdorf 67379 67250 920 7,57 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Puberich Puberg Puberg 67381 67290 350 4,91 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Rànge Rangen Rangen 67383 67310 207 1,65 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Ranrupt Ranrupt Roggensbach 67384 67420 352 14,68 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Reschwuch Rœschwoog Röschwoog 67405 67480 2306 9,75 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Retschwiller Retschwiller Retschweiler 67394 67250 279 3,26 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Rexinge Rexingen Rexingen 67396 67320 205 2,32 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Rhinài Rhinau Rheinau 67397 67860 2735 17,35 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Richstett Reichstett Reichstett 67389 67116 4442 7,61 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Rìchtelse Richtolsheim Richtolsheim 67398 67390 348 3,63 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Ridselz Riedseltz Riedselz 67400 67160 1099 10,02 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Rìmschdroff Rimsdorf Rimsdorf 67401 67260 313 6,07 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Rìngeldorf Ringeldorf Ringeldorf 67402 67350 130 2,78 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Rìngeldorf Ringendorf Ringendorf 67403 67350 442 3,66 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Hanau-La Petite Pierre
Rippertswiller Reipertswiller Reipertsweiler 67392 67340 886 19,21 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Risfald Reichsfeld Reichsfeld 67387 67140 298 4,95 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Risshoffe Reichshoffen Reichshoffen 67388 67110 5397 17,64 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Riteburi Reutenbourg Reutenburg 67395 67440 422 4,4 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Ritterschoffe Rittershoffen Rittershoffen 67404 67690 910 12,13 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Roose Rosheim Rosheim 67411 67560 5018 29,55 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Roppenem Roppenheim Roppenheim 67409 67480 966 6,88 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Roschtai Rosteig Rosteig 67413 67290 558 7,69 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Rosewiller Rosenwiller Rosenweiler 67410 67560 696 5,5 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Rossfald Rossfeld Rossfeld 67412 67230 976 6,15 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Rothau Rothau Rothau 67414 67570 1554 3,88 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Rotschwiller Ratzwiller Ratzweiler 67385 67430 254 8,72 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Rott Rott Rott 67416 67160 481 3,24 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Rottelse Rottelsheim Rottelsheim 67417 67170 318 2,39 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Haguenau
Rowiller Rohrwiller Rohrweiler 67407 67410 1689 2,95 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Rumedswiller Romanswiller Romansweiler 67408 67310 1278 11,42 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Runzenem Rountzenheim Runzenheim 67418 67480 1043 6,67 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Russ Russ Russ 67420 67130 1273 11,55 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Ruubach Rothbach Rothbach 67415 67340 475 7,99 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Ruur Rohr Rohr 67406 67270 271 3,34 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Ruuwiller Rauwiller Rauweiler 67386 67320 207 4,89 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Saales Saales Saal 67421 67420 821 9,88 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Sààrwerde Sarrewerden Saarwerden 67435 67260 860 16,73 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Sààse Saasenheim Saasenheim 67422 67390 607 7,8 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Saint-Blaise-la-Roche Saint-Blaise-la-Roche Sankt Blasius 67424 67420 239 2,39 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Saint-Maurice Saint-Maurice Sankt Moritz 67427 67220 410 1,4 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Sàlembàch Salmbach Salmbach 67432 67160 575 8,91 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Sàm Peterschulz Saint-Pierre-Bois Sankt Petersholz 67430 67220 775 7,3 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Sàm-Màrte Saint-Martin Sankt Martin 67426 67220 352 3,97 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Sàm-Nawer Saint-Nabor Sankt Nabor 67428 67530 480 1,89 Molsheim
Rosheim
Molsheim
Molsheim
Portes de Rosheim
Sàm-Peeter Saint-Pierre Sankt Peter 67429 67140 645 3,21 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Sànd Sand Sand 67433 67230 1189 6,35 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Sànt Johànn Saint-Jean-Saverne Sankt Johann 67425 67700 577 6,39 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Sarmersche Sermersheim Sermersheim 67464 67230 895 10,12 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Saselse Saessolsheim Sässolsheim 67423 67270 556 6,49 Saverne
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de Saverne
Sasem Sessenheim Sesenheim 67465 67770 2270 9,18 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Saulxures Saulxures Salzern 67436 67420 520 12,84 Mutzig
Saales
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Schafelse Oberschaeffolsheim Oberschäffolsheim 67350 67203 2295 9,3 Lingolsheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Schafersche Schaeffersheim Schäffersheim 67438 67150 857 3,96 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Schàffhöise Schaffhouse-près-Seltz Schaffhausen 67440 67470 561 4,49 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Schaiwert Scheibenhard Scheibenhard 67443 67630 814 4,62 Wissembourg
Lauterbourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Schàlkedorf Schalkendorf Schalkendorf 67441 67350 331 5,21 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Scharle Scherlenheim Scherlenheim 67444 67270 129 2,32 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Scheenài Schœnau Schönau 67453 67390 592 10,37 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Scheenburi Schœnbourg Schönburg 67454 67320 434 5,06 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Scheeneburi Schœnenbourg Schönenburg 67455 67250 687 5,47 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Scherwiller Scherwiller Scherweiler 67445 67750 3158 18,08 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Schìlige Schiltigheim Schiltigheim 67447 67300 31.767 7,63 Schiltigheim
Schiltigheim
Strasbourg
Strasbourg
Eurométropole de Strasbourg
Schìllerschdorf Schillersdorf Schillersdorf 67446 67340 441 7,53 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Schirain Schirrhein Schirrhein 67449 67240 2207 6,49 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Schirmeck Schirmeck Schirmeck 67448 67130 2301 11,42 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Schirroft Schirrhoffen Schirrhoffen 67450 67240 707 0,63 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Schlatel ]] Schleithal Schleithal 67451 67160 1463 9,12 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Schlettstàdt Sélestat Schlettstadt 67462 67600 19.252 44,4 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Schnarsche Schnersheim Schnersheim 67452 67370 1493 10,82 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Schopperte Schopperten Schopperten 67456 67260 433 4,19 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Schwaighüse Schweighouse-sur-Moder Schweighausen 67458 67590 4891 9,91 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Schwäne Schwenheim Schwenheim 67459 67440 760 4,96 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Schwìngelse Schwindratzheim Schwindratzheim 67460 67270 1620 9,14 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Schwobse Schwobsheim Schwobsheim 67461 67390 324 2,58 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Seebàch Seebach Seebach 67351 67160 1686 17,11 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Selz Seltz Selz 67463 67470 3378 21 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Sììwiller Siewiller Sieweiler 67467 67320 390 6,2 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Sije Siegen Siegen 67466 67160 502 8,1 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Sìlze Siltzheim Silzheim 67468 67260 654 6,96 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Sarreguemines Confluences
Solbàch Solbach Solbach 67470 67440 106 2,79 Mutzig
Marmoutier
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Sommerau Sommerau Sommerau 67004 67004
67310
67440
1505 15,96 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Spàrschbàch Sparsbach Sparsbach 67475 67340 248 13,58 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Staiweri Steinbourg Steinburg 67478 67790 2023 12,73 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Stanselz Steinseltz Steinselz 67479 67160 616 5,47 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Stàttmàtte Stattmatten Stattmatten 67476 67770 698 3,93 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Steige Steige Steige 67477 67220 601 9,86 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Stìll Still Still 67480 67190 1800 23,2 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Stìtze-Offne Stutzheim-Offenheim Stutzheim-Offenheim 67485 67370 1388 7,14 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Stotze Stotzheim Stotzheim 67481 67140 999 13,61 Obernai
Barr
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Stroosburi Strasbourg Straßburg 67482 67000 277.270 78,26 Strasbourg-1, Strasbourg-2, Strasbourg-3, Strasbourg-4, Strasbourg-5, Strasbourg-6
Strasbourg-1, Strasbourg-2, Strasbourg-3, Strasbourg-4, Strasbourg-5, Strasbourg-6, Strasbourg-7, Strasbourg-8, Strasbourg-9, Strasbourg-10
Strasbourg
Strasbourg-Ville
Eurométropole de Strasbourg
Struth Struth Struth 67483 67290 249 4,12 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Stundwiller Stundwiller Stundweiler 67484 67250 477 3,32 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Süffelwirsche Souffelweyersheim Suffelweyersheim 67471 67460 7795 4,51 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Süfflum Soufflenheim Sufflenheim 67472 67620 4943 13,24 Bischwiller
Bischwiller
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays Rhénan
Sulz Soultz-les-Bains Sulzbad 67473 67120 960 3,55 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Sulz Soultz-sous-Forêts Sulz unterm Wald 67474 67250 3127 15,15 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Sundhüse Sundhouse Sundhausen 67486 67920 1779 15,69 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Sürburi Surbourg Surburg 67487 67250 1667 10,46 Wissembourg
Soultz-sous-Forêts
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Outre-Forêt
Trüdersche Truchtersheim Truchtersheim 67495 67370 4033 14,76 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Üetene Uttenheim Uttenheim 67501 67150 555 4,77 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Üetwiller Uttwiller Uttweiler 67503 67330 161 2,99 Bouxwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Ühlwìller Uhlwiller Uhlweiler 67497 67350 706 7,46 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Urbeis Urbeis Urbeis 67499 67220 322 11,6 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Ürmott Urmatt Urmatt 67500 67280 1496 13,83 Mutzig
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Uune Ohnenheim Ohnenheim 67360 67390 996 12,12 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Val de Moder Val de Moder Val de Moder 67372 67350 4989 6,23 Reichshoffen
Bouxwiller
Haguenau-Wissembourg
Saverne
Haguenau
Vàlf Valff Valff 67504 67210 1274 10,91 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Vangene Vendenheim Vendenheim 67506 67550 5512 15,89 Brumath
Brumath
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Vellerdìnge Vœllerdingen Völlerdingen 67508 67430 394 13,05 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Volkschburi Volksberg Volksberg 67509 67290 350 9,45 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Wàhle Wahlenheim Wahlenheim 67510 67170 408 2,55 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Waisseburch Wissembourg Weißenburg 67544 67160 7662 48,18 Wissembourg
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Pays de Wissembourg
Wàlburi Walbourg Walburg 67511 67360 881 5,33 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Wàlderschbàch Waldersbach Waldersbach 67513 67130 136 3,37 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Wàltene Waltenheim-sur-Zorn Waltenheim 67516 67670 653 5,04 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Wànge Wangen Wangen 67517 67520 712 3,87 Molsheim
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Wàngeburi-Angedààl Wangenbourg-Engenthal Wangenburg- Engenthal 67122 67710 1369 31,52 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Wànzel La Vancelle Wanzel 67505 67730 406 7,88 Sélestat
Sélestat
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat
Wàssle Wasselonne Wasselnheim 67520 67310 5628 15 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Weier Weyer Weyer 67528 67320 591 11,58 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Werth Wœrth Wörth 67550 67360 1741 6,47 Reichshoffen
Wœrth
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Wesch Westhouse Westhausen 67526 67230 1545 11,94 Erstein
Erstein
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Weschthoffe Westhoffen Westhoffen 67525 67310 1676 20,65 Saverne
Wasselonne
Molsheim
Molsheim
Mossig et Vignoble
Weschthüse Westhouse-Marmoutier Westhausen 67527 67440 262 3,96 Saverne
Marmoutier
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Wickersche Breuschwickersheim Breuschwickersheim 67065 67112 1259 5,06 Lingolsheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Wickersche Wickersheim-Wilshausen Wickersheim-Wilshausen 67530 67270 418 5,45 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Widbrüsch Weitbruch Weitbruch 67523 67500 2848 15,11 Brumath
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Basse Zorn
Wìlde Willgottheim Willgottheim 67532 67370 1089 9 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Wildersbach Wildersbach Wildersbach 67531 67130 297 3,3 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Willer Villé Weiler 67507 67220 1845 2,84 Mutzig
Villé
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Vallée de Villé
Wìlse Wilwisheim Wilwisheim 67534 67270 726 5,3 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Wimburi Weinbourg Weinburg 67521 67340 434 5,29 Ingwiller
Bouxwiller
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Wimmenau Wimmenau Wimmenau 67535 67290 1125 20,76 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Wìndstain Windstein Windstein 67536 67110 169 11,97 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Wìnge Wingen Wingen 67537 67510 456 16,79 Reichshoffen
Wissembourg
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Sauer-Pechelbronn
Wìnge Wingen-sur-Moder Wingen 67538 67290 1623 17,37 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Wingersheim les Quatre Bans Wingersheim les Quatre Bans Wingersheim les Quatre Bans 67539 67170 2275 18,52 Bouxwiller
Hochfelden
Saverne
Strasbourg-Campagne
Pays de la Zorn
Wìnterschhüse Wintershouse Wintershausen 67540 67590 921 3,66 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Wìnzebàch Wintzenbach Winzenbach 67541 67470 555 6,96 Wissembourg
Seltz
Haguenau-Wissembourg
Wissembourg
Plaine du Rhin
Wìnzne Wintzenheim-Kochersberg Winzenheim-Kochersberg 67542 67370 380 1,95 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Wirsche Weyersheim Weyersheim 67529 67720 3329 18,89 Brumath
Brumath
Haguenau-Wissembourg
Strasbourg-Campagne
Basse Zorn
Wisches Wisches Wisch 67543 67130 2116 19,25 Mutzig
Schirmeck
Molsheim
Molsheim
Vallée de la Bruche
Wislìnge Weislingen Weislingen 67522 67290 537 7,01 Ingwiller
Drulingen
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Witerschwiller Weiterswiller Weitersweiler 67524 67340 529 7,91 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Wìttersche Wittersheim Wittersheim 67546 67670 627 7,05 Haguenau
Haguenau
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Haguenau
Wìttre Witternheim Witternheim 67545 67230 497 4,99 Erstein
Benfeld
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Canton d’Erstein
Wìttse Wittisheim Wittisheim 67547 67820 2059 11,47 Sélestat
Marckolsheim
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Ried de Marckolsheim
Wiwersche Wiwersheim Wiwersheim 67548 67370 866 3,29 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg
Wolfskìrich Wolfskirchen Wolfskirchen 67552 67260 354 10,48 Ingwiller
Sarre-Union
Saverne
Saverne
Alsace Bossue
Wolfze Wolfisheim Wolfisheim 67551 67202 4122 5,57 Hœnheim
Mundolsheim
Strasbourg
Strasbourg-Campagne
Eurométropole de Strasbourg
Wolixe Wolxheim Wolxheim 67554 67120 945 2,92 Molsheim
Molsheim
Molsheim
Molsheim
Région de Molsheim-Mutzig
Wololse Waldolwisheim Waldolwisheim 67515 67700 577 5,65 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Wolsche Wolschheim Wolschheim 67553 67700 317 3,65 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Zäine Zeinheim Zeinheim 67556 67310 202 2,46 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Zallwiller Zellwiller Zellweiler 67557 67140 750 8,79 Obernai
Obernai
Sélestat-Erstein
Sélestat-Erstein
Pays de Barr
Zàwere Saverne Zabern 67437 67700 11.238 26,01 Saverne
Saverne
Saverne
Saverne
Pays de Saverne
Zehnàcker Zehnacker Zehnacker 67555 67310 248 2,18 Saverne
Marmoutier
Molsheim
Saverne
Mossig et Vignoble
Zìnswìller Zinswiller Zinsweiler 67558 67110 774 7,14 Reichshoffen
Niederbronn-les-Bains
Haguenau-Wissembourg
Haguenau
Pays de Niederbronn-les-Bains
Zìttersche Zittersheim Zittersheim 67559 67290 240 7,92 Ingwiller
La Petite-Pierre
Saverne
Saverne
Hanau-La Petite Pierre
Zwàtzne Quatzenheim Quatzenheim 67382 67117 783 3,07 Bouxwiller
Truchtersheim
Saverne
Strasbourg-Campagne
Kochersberg

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017:

2018: