Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Garonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Garonne zellt àlla 586 Gmeina ìm Département Haute-Garonne uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agassac Agassac 31001 31230 118 9,58 12 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Aignes Anhas 31002 31550 245 21,81 11 Escalquens
Cintegabelle
Toulouse
Muret
Terres du Lauragais
Aigrefeuille Cruefuèlha 31003 31280 1275 4,62 263 Escalquens
Lanta
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Alan Alan 31005 31420 305 11,29 29 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Albiac Albiac 31006 31460 210 4,71 44 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Ambax Ambats 31007 31230 67 5,95 11 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Anan Anan 31008 31230 243 13,43 18 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Antichan-de-Frontignes Antishan de Frontinhas 31009 31510 157 4,27 23 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Antignac Antinhac 31010 31110 116 5,80 19 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Arbas Arbàs 31011 31160 263 7,32 34 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Arbon Arbon 31012 31160 102 4,47 22 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Ardiège Ardièja 31013 31210 364 3,76 95 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Arguenos Arguenòs 31014 31160 72 11,09 6 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Argut-Dessous Argut 31015 31440 23 2,70 10 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Arlos Arlòs 31017 31440 100 9,41 11 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Arnaud-Guilhem Arnaud Guilhèm 31018 31360 231 7,70 30 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Artigue Artiga 31019 31110 30 9,72 3 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Aspet Aspèth 31020 31160 879 26,37 35 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Aspret-Sarrat Aspret e eth Sarrat 31021 31800 136 3,82 37 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Aucamville Aucamvila 31022 31140
31420
8408 3,96 2055 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Aulon Aulon 31023 31420 309 14,90 21 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Auragne Auranha 31024 31190 427 13,63 32 Escalquens
Nailloux
Muret
Toulouse
Lèze Ariège
Aureville Aurevila 31025 31320 899 6,80 125 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Auriac-sur-Vendinelle Auriac de Vendinèla 31026 31460 1035 30,71 33 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Auribail Aurivalh 31027 31190 204 8,94 23 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Aurignac Aurinhac 31028 31420 1193 17,95 67 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Aurin Aurinh 31029 31570 332 7,49 43 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Ausseing Aussen 31030 31260 72 5,88 12 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Ausson Ausson 31031 31210 586 4,39 131 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Aussonne Aussòna 31032 31840 6984 13,76 507 Blagnac
Grenade
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Auterive Autariba 31033 31190 9752 36,54 258 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Auzas Ausàs 31034 31360 239 7,89 30 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Auzeville-Tolosane Ausevila Tolosana 31035 31320 4126 6,66 625 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Auzielle Ausièla 31036 31650 1500 4,59 303 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Avignonet-Lauragais Avinhonet de Lauragués 31037 31290 1534 40,66 36 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Ayguesvives Aigas Vivas 31004 31450 2655 13,11 197 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Azas Asàs 31038 31380 664 12,83 50 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Tarn-Agout
Bachas Baishàs 31039 31420 71 2,62 26 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bachos Baishòs 31040 31440 38 2,67 14 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bagiry Bagiri 31041 31510 112 2,78 35 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bagnères-de-Luchon Banhèras de Luishon 31042 31110 2312 52,80 45 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Balesta Balestar 31043 31580 148 7,16 23 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Balma Balmar 31044 31130 16.568 16,59 953 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Barbazan Barbasan 31045 31510 490 6,05 76 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Baren Baren / Varenh 31046 31440 12 3,06 4 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bax Vaths 31047 31310 89 5,99 14 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Baziège Basièja 31048 31450 3346 19,72 167 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Bazus Basús 31049 31380 553 9,13 62 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Beauchalot Bèuchalòt 31050 31360 640 6,33 99 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Beaufort Bèuhòrt 31051 31370 462 8,51 49 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Beaumont-sur-Lèze Bèumont de Lesat 31052 31870 1557 26,31 59 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Beaupuy Bèlpuèg 31053 31850 1340 5,84 224 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Beauteville Bautevila 31054 31290 175 4,49 38 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Beauville Bauvila 31055 31460 170 6,06 26 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Beauzelle Bausèla 31056 31700 6387 4,42 1403 Blagnac
Blagnac
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Belberaud Bèlberaud 31057 31450 1503 7,47 185 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Belbèze-de-Lauragais Bèlvéser de Lauragués 31058 31450 123 3,71 31 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Belbèze-en-Comminges Bèthvéder de Comenge 31059 31260 113 9,56 11 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Bélesta-en-Lauragais Belestar de Lauragués 31060 31540 115 5,59 19 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Bellegarde-Sainte-Marie Bèragarda e Senta Maria 31061 31530 192 11,66 17 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Bellesserre Bèrasèrra 31062 31480 110 3,39 34 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Benque Benca 31063 31420 162 11,30 14 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Benque-Dessous-et-Dessus Benque 31064 31110 25 3,72 7 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bérat Berat 31065 31370 3016 24,46 121 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Bessières Becièras 31066 31660 4073 16,68 237 Villemur-sur-Tarn
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Bezins-Garraux Vedins e Garraus 31067 31440 44 7,71 5 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Billière Vilhèra 31068 31110 22 2,18 10 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Binos Binòs 31590 31440 43 1,96 22 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Blagnac Blanhac 31069 31700 24.517 16,88 1408 Blagnac
Blagnac
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Blajan Blajan 31070 31350 504 12,68 41 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bois-de-la-Pierre Bòsc de la Pèira 31071 31390 429 7,42 57 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Boissède Boisheda 31072 31230 70 3,84 19 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bondigoux Bondigós 31073 31340 537 7,46 71 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Bonrepos-Riquet Bonrepaus Riquet 31074 31590 293 5,69 50 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Bonrepos-sur-Aussonnelle Bonrepaus d'Aussonèra 31075 31470 1187 10,17 112 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Bordes-de-Rivière Bòrdas d'Arribèra 31076 31210 483 8,52 58 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Boudrac Bodrac 31078 31580 144 11,64 12 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bouloc Bonlòc 31079 31620 4659 18,55 242 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Boulogne-sur-Gesse Bolonha de Gessa 31080 31350 1612 24,73 64 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bourg-d’Oueil Borg de Guelh 31081 31110 6 9,52 1 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bourg-Saint-Bernard Borg de Sant Bernat 31082 31570 1038 16,60 60 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Boussan Bossan 31083 31420 239 12,45 20 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Boussens Bossens 31084 31360 1074 4,33 255 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Boutx Bots 31085 31160
31440
244 47,28 5 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bouzin Bodin 31086 31420 96 4,27 22 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bragayrac Bragairac 31087 31470 326 8,25 39 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Brax Brats 31088 31490 2811 4,42 600 Toulouse-7
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Bretx Bretz 31089 31530 663 8,41 75 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Brignemont Brinhamont / Brinhemont 31090 31480 387 21,96 18 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Bruguières Bruguièras 31091 31150 5832 9,03 612 Castelginest
Fronton
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Burgalays Burgalais 31092 31440 123 5,05 25 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Buzet-sur-Tarn Buset de Tarn 31094 31660 2767 30,19 88 Villemur-sur-Tarn
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Tarn-Agout
Cabanac-Cazaux Cabanac e Casaus 31095 31160 126 3,81 34 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Cabanac-Séguenville Cabanac e Seguenvila 31096 31480 170 10,18 16 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Cadours Cadors 31098 31480 1086 10,58 103 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Caignac Canhac 31099 31560 356 9,36 31 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Calmont Calmont 31100 31560 2371 40,27 59 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Cambernard Campbernat 31101 31470 466 8,48 55 Cazères
Saint-Lys
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Cambiac Cambiac 31102 31460 215 7,74 28 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Canens Canens 31103 31310 60 4,84 11 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Capens Capens 31104 31410 662 6,77 100 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Caragoudes Caragodas 31105 31460 223 8,31 26 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Caraman Caramanh 31106 31460 2500 30,19 81 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Carbonne Carbona 31107 31390 5712 26,59 207 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Cardeilhac Cardelhac 31108 31350 267 18,41 14 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cassagnabère-Tournas Cassanhabèra e Tornàs 31109 31420 461 25,24 18 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cassagne Cassanha 31110 31260 634 10,97 57 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Castagnac Castanhac 31111 31310 288 10,77 28 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Castagnède Castanheda 31112 31260 189 3,32 56 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Castanet-Tolosan Castanet Tolosan 31113 31320 13.529 8,22 1561 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Castelbiague Castèthviague 31114 31160 251 5,84 44 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Castelgaillard Castèthgalhard 31115 31230 61 6,82 9 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Castelginest Castèlginèst 31116 31780 10.467 8,11 1223 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Castelmaurou Castèlmauron 31117 31180 4273 16,77 249 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Castelnau-d’Estrétefonds Castèlnau d'Estratasfonts 31118 31620 6334 28,32 217 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Castelnau-Picampeau Castèthnau Picampau 31119 31430 215 11,30 19 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Castéra-Vignoles Casterar e Vinhòlas 31121 31350 64 4,19 15 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Casties-Labrande Castia de la Branda 31122 31430 117 8,70 14 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Castillon-de-Larboust Castilhon de Larbost 31123 31110 63 20,67 2 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Castillon-de-Saint-Martory Castilhon de Sent Martòri 31124 31360 382 10,98 34 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Cathervielle Catervièla 31125 31110 36 3,70 10 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Caubiac Caubiac 31126 31480 382 7,99 46 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Caubous Caubós 31127 31110 4 3,78 1 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Caujac Caujac 31128 31190 837 10,82 77 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Cazac Casac 31593 31230 88 6,23 14 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cazarilh-Laspènes Casarilh e las Penas 31129 31110 24 2,37 11 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cazaril-Tambourès Casarilh de Tamborés / Casarilh de Montrejau 31130 31580 88 6,93 13 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cazaunous Casaunaus 31131 31160 72 4,66 16 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Cazaux-Layrisse Casaus de Lairiça 31132 31440 60 2,76 20 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cazeaux-de-Larboust Cadau de Larbost 31133 31110 97 19,14 5 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cazeneuve-Montaut Casanava de Montaut 31134 31420 74 4,59 15 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cazères Caseras 31135 31220 4889 19,55 249 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Cépet Cepet 31136 31620 1878 7,11 229 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Cessales Cessalas 31137 31290 167 3,34 50 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Charlas Charlàs 31138 31350 242 11,32 21 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Chaum Shaum 31139 31440 189 5,70 33 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Chein-Dessus Shen 31140 31160 182 12,69 15 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Ciadoux Siadors 31141 31350 232 9,73 26 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cier-de-Luchon Cièr de Luishon 31142 31110 248 10,59 24 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cier-de-Rivière Cièr d'Arribèra 31143 31510 279 9,26 30 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cierp-Gaud Cièrp e Gaud 31144 31440 734 13,90 54 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cintegabelle Senta Gabèla 31145 31550 2904 52,92 54 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Cirès Cirés 31146 31110 13 5,11 2 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Clarac Clarac 31147 31210 630 4,74 129 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Clermont-le-Fort Clarmont 31148 31810 506 10,04 51 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Colomiers Colomièrs 31149 31770 38.951 20,83 1863 Toulouse-7
Toulouse-13
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Cornebarrieu Còrnabarriu 31150 31700 6592 18,70 345 Blagnac
Blagnac
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Corronsac Corronsac 31151 31450 813 6,34 123 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Coueilles Coèlhas 31152 31230 94 6,45 15 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Couladère Coladèra 31153 31220 425 2,18 202 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Couret Coreth 31155 31160 239 4,34 56 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Cox Còths 31156 31480 341 4,07 84 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Cugnaux Cunhaus 31157 31270 17.974 13,01 14 Tournefeuille
Tournefeuille
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Cuguron Cuguron 31158 31210 185 7,07 27 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Daux Daus 31160 31700 2361 16,88 135 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Deyme Dèime 31161 31450 1192 7,05 148 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Donneville Dònevila 31162 31450 1009 2,67 386 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Drémil-Lafage Dremil e La Faja 31163 31280 2652 12,49 210 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Drudas Drudàs 31164 31480 216 11,17 19 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Eaunes Èunas 31165 31600 6162 14,95 403 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Empeaux Empèuts 31166 31470 256 4,56 54 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Encausse-les-Thermes Encausse 31167 31160 694 8,15 86 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Eoux Èus 31168 31420 119 9,17 13 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Escalquens Escalquens 31169 31750 6660 8,42 762 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Escanecrabe Escanacraba 31170 31350 246 16,07 15 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Escoulis Escolís 31591 31260 80 4,64 18 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Espanès Espanés 31171 31450 325 3,53 90 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Esparron Esparron 31172 31420 57 5,53 11 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Esperce Espèrça 31173 31190 259 16,42 15 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Estadens Estaden 31174 31160 528 17,47 30 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Estancarbon Estanhcarbon 31175 31800 606 6,23 97 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Esténos Estenòs 31176 31440 187 3,41 55 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Eup Eup 31177 31440 133 2,22 57 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Fabas Havars 31178 31230 201 18,68 11 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Falga Falgar 31180 31540 124 5,38 22 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Fenouillet Fenolhet 31182 31150 5161 9,51 533 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Figarol Higaròu 31183 31260 305 11,60 25 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Flourens Florenç 31184 31130 1963 9,74 194 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Folcarde Fòlcarda 31185 31290 118 2,33 54 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Fonbeauzard Fontboscat 31186 31140 2973 1,32 2239 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Fonsorbes Fontsòrbas 31187 31470 11.743 19,03 62 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Fontenilles Fontanilhas 31188 31470 5935 20,22 274 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Gascogne Toulousaine
Forgues Hòrgas 31189 31370 212 5,24 39 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Fos Hòs 31190 31440 237 18,17 14 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Fougaron Hogaron 31191 31160 95 9,14 11 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Fourquevaux Forcasvals 31192 31450 771 10,03 74 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Francarville Francarvila 31194 31460 174 7,00 26 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Francazal Hrancasau 31195 31260 29 5,46 5 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Francon Francon 31196 31420 243 9,54 25 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Franquevielle Francaevièla 31197 31210 332 10,88 31 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Fronsac Fronsac 31199 31440 210 4,15 50 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Frontignan-de-Comminges Frontinhan de Comenge 31200 31510 77 2,53 28 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Frontignan-Savès Frontinhan de Savés 31201 31230 70 2,81 23 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Fronton Frontonh 31202 31620 6079 45,79 129 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Frouzins Frosins 31203 31270 9022 7,91 1119 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Fustignac Hustinhac 31204 31430 80 3,96 20 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Gagnac-sur-Garonne Ganhac de Garona 31205 31150 3110 4,34 682 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Gaillac-Toulza Galhac Tolzan 31206 31550 1265 40,40 31 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Galié Galièr 31207 31510 82 2,86 30 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Ganties Gantiás 31208 31160 327 12,03 27 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Garac Garac 31209 31480 154 6,05 27 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Gardouch Gardog 31210 31290 1268 16,31 78 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Gargas Gargàs 31211 31620 685 7,28 95 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Garidech Garidèit 31212 31380 1768 7,11 245 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Garin Garin 31213 31110 145 5,62 25 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Gauré Gaure 31215 31590 494 13,47 37 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Gémil Gemilh 31216 31380 270 2,81 98 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Génos Genós 31217 31510 70 3,47 22 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Gensac-de-Boulogne Gençac de Bolonha 31218 31350 125 10,96 11 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Gensac-sur-Garonne Gençac de Garona 31219 31310 442 10,14 41 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Gibel Gibèl 31220 31560 361 19,40 18 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Gouaux-de-Larboust Guaus de Larbost 31221 31110 67 10,67 6 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Gouaux-de-Luchon Goaus de Luishon 31222 31110 46 14,49 3 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Goudex Godets 31223 31230 47 2,61 20 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Gourdan-Polignan Gordan e Polinhan 31224 31210 1203 5,26 231 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Goutevernisse Gotavernissa 31225 31310 187 4,69 38 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Gouzens Gosens 31226 31310 81 5,70 15 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Goyrans Goirans 31227 31120 843 5,75 148 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Gragnague Granhaga 31228 31380 1817 13,04 134 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Gratens Gratens 31229 31430 684 15,15 44 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Gratentour Gratentorn 31230 31150 4158 4,09 862 Castelginest
Fronton
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Grazac Grasac 31231 31190 587 7,17 78 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Grenade Granada de Garona 31232 31330 8847 37,01 235 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Grépiac Grepiac 31233 31190 982 8,18 121 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Guran Guran 31235 31440 44 5,28 9 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Herran Herran 31236 31160 75 15,37 5 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
His Hins 31237 31260 223 5,05 44 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Huos Uòs 31238 31210 489 4,09 120 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Issus Aissús 31240 31450 595 7,11 82 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Izaut-de-l’Hôtel Aisaut 31241 31160 314 9,68 33 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Jurvielle Jurvièla 31242 31110 20 5,79 4 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Juzes Jusas 31243 31540 85 3,75 25 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Juzet-d’Izaut Judèth d'Aisaut 31245 31160 188 15,74 13 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Juzet-de-Luchon Judèth de Luishon 31244 31110 369 6,80 54 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
L’Isle-en-Dodon L'Isla de Haut 31239 31230 1631 22,58 74 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
L’Union L'Union 31561 31240 11.715 6,77 1713 Toulouse-9
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
La Magdelaine-sur-Tarn La Magdalena 31311 31340 1171 6,82 169 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
La Salvetat-Lauragais La Salvetat de Lauragués 31527 31460 143 3,66 39 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
La Salvetat-Saint-Gilles La Sauvetat Sent Gili 31526 31880 8321 5,75 1393 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Labarthe-Inard Era Barta d'Inard 31246 31800 852 9,97 87 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Labarthe-Rivière Era Barta d'Arribèra 31247 31800 1332 13,65 99 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Labarthe-sur-Lèze La Barta de Lesat 31248 31860 6178 10,43 537 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Labastide-Beauvoir La Bastida 31249 31450 1272 10,20 112 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Labastide-Clermont La Bastida de Clarmont 31250 31370 664 14,58 46 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Labastide-Paumès La Bastida de Paumèrs 31251 31230 146 8,04 19 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Labastide-Saint-Sernin La Bastida de Sant Sarnin 31252 31620 1909 4,97 377 Pechbonnieu
Fronton
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Labastidette La Bastideta 31253 31600 2563 6,27 390 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Labège Labeja 31254 31670 4044 7,65 559 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Labroquère Era Broquèra 31255 31510 323 4,37 76 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Labruyère-Dorsa La Bruguèra Dorçan 31256 31190 284 2,19 124 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Lacaugne La Caunha 31258 31390 218 6,06 34 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Lacroix-Falgarde La Crotz e Falgarda 31259 31120 2068 6,09 333 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Laffite-Toupière Era Hita Topièra 31260 31360 103 4,84 21 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Lafitte-Vigordane La Hita Bigordana 31261 31390 1188 11,38 100 Auterive
Le Fousseret
Muret
Muret
Volvestre
Lagarde La Garda de Lauragués 31262 31290 409 11,69 34 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Lagardelle-sur-Lèze La Gardèla 31263 31870 3045 13,78 210 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Lèze Ariège
Lagrâce-Dieu La Gràcia de Dieu 31264 31190 571 8,52 68 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Lagraulet-Saint-Nicolas L'Agraulet Sent Nicolau 31265 31480 251 16,11 16 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Lahage La Haja 31266 31370 208 7,65 29 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lahitère La Hitèra 31267 31310 60 3,90 14 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Lalouret-Laffiteau Laloret e era Fitau 31268 31800 134 5,39 24 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lamasquère La Masquèra 31269 31600 1462 6,11 234 Muret
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Landorthe Era Andòrta 31270 31800 991 9,65 102 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lanta Lantar 31271 31570 2070 30,12 64 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Lapeyrère La Peirèra 31272 31310 68 6,30 11 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Lapeyrouse-Fossat La Peirosa e Fossat 31273 31180 2821 9,49 290 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Larcan Larcan 31274 31800 177 6,96 26 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Laréole La Reula 31275 31480 171 8,88 19 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Larra Larran 31592 31330 1891 16,36 108 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Larroque Era Arròca 31276 31580 292 19,83 15 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lasserre-Pradère La Sèrra 31277 31530 1522 14,40 102 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Latoue Era Toa 31278 31800 323 17,62 18 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Latour La Tor 31279 31310 77 6,24 12 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Latrape La Trapa 31280 31310 364 19,08 19 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Launac Launac 31281 31330 1382 22,32 63 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Launaguet Launaguet 31282 31140 8880 7,02 1175 Toulouse-8
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Lautignac Lautinhac 31283 31370 265 17,77 15 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lauzerville Lauservila 31284 31650 1588 3,46 445 Escalquens
Lanta
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Lavalette La Valeta 31285 31590 738 13,75 53 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Lavelanet-de-Comminges L'Avereit 31286 31220 625 13,54 46 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Lavernose-Lacasse La Vernosa e La Caça 31287 31410 3050 17,83 165 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Layrac-sur-Tarn Lairac 31288 31340 322 7,25 45 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Le Born Lo Bòrn 31077 31340 548 10,85 47 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Le Burgaud Le Burgau 31093 31330 979 24,18 39 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Le Cabanial Le Cabanial 31097 31460 454 8,47 55 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Le Castéra Le Casterar 31120 31530 736 16,71 47 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Le Cuing Cunh 31159 31210 465 13,05 35 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Le Faget Le Faget 31179 31460 343 11,31 31 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Le Fauga Le Haugar 31181 31410 2048 8,92 224 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Le Fousseret Le Hosseret 31193 31430 1897 38,31 50 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Le Fréchet Eth Hreishet 31198 31360 103 4,21 26 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Le Grès Le Gres 31234 31480 433 8,13 53 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Le Pin-Murelet Le Pin Murelet 31419 31370 176 12,04 14 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Le Plan Le Plan 31425 31220 447 8,02 57 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lécussan Lecussan 31289 31580 268 7,43 34 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lège Leja 31290 31440 43 2,72 15 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Léguevin Legavin 31291 31490 9196 24,45 366 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Les Tourreilles Eras Torrelhas 31556 31210 384 12,33 31 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lescuns Les Cunhs 31292 31220 72 3,01 23 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lespinasse L'Espinassa 31293 31150 2737 4,24 625 Castelginest
Fronton
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Lespiteau Eth Espitau 31294 31160 103 1,81 51 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lespugue Era Espuga 31295 31350 81 4,91 16 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lestelle-de-Saint-Martory Era Estela de Sant Martòri 31296 31360 440 9,40 47 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Lévignac Levinhac 31297 31530 2113 12,22 165 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Lherm L'Èrm 31299 31600 3678 27,26 132 Cazères
Muret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lieoux Lionç 31300 31800 126 5,85 21 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lilhac Lilhac 31301 31230 130 7,30 18 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lodes Lòdas 31302 31800 292 13,74 21 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Longages Longatges 31303 31410 3082 21,42 138 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Loubens-Lauragais Lobens de Lauragués 31304 31460 461 6,47 70 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Loudet Lodet 31305 31580 196 5,13 39 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lourde Lorda 31306 31510 92 1,24 73 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Luscan Luscan 31308 31510 55 3,33 18 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Lussan-Adeilhac Luçan e Adelhac 31309 31430 227 12,62 18 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lux Lutz 31310 31290 344 7,59 46 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mailholas Malholàs 31312 31310 34 2,94 12 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Malvezie Malvedia 31313 31510 115 8,52 14 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Mancioux Mancius 31314 31360 409 7,22 62 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Mane Mana 31315 31260 963 6,59 148 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Marignac Marinhac 31316 31440 484 12,95 37 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Marignac-Lasclares Marinhac e Las Claras 31317 31430 478 10,01 47 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Marignac-Laspeyres Marinhac e as Pèiras 31318 31220 218 12,41 18 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Marliac Marlhac 31319 31550 145 7,20 18 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Marquefave Marcahava 31320 31390 967 18,92 53 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Marsoulas Marsolàs 31321 31260 123 2,40 51 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Martisserre Martissèrra 31322 31230 61 6,17 10 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Martres-de-Rivière Martras de Ribèra 31323 31210 357 3,59 105 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Martres-Tolosane Martras Tolosana 31324 31220 2383 23,52 99 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Mascarville Mascarvila 31325 31460 179 5,27 32 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Massabrac Massabrac 31326 31310 89 4,00 21 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Mauran Mauran 31327 31220 233 5,09 43 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Mauremont Mauremont 31328 31290 323 5,63 59 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Maurens Maurens 31329 31540 206 6,60 30 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Mauressac Moressac 31330 31190 518 4,52 113 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Maureville Maurevila 31331 31460 304 9,90 30 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mauvaisin Malvesin 31332 31190 233 11,05 22 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mauvezin Mauvesin 31333 31230 93 4,76 19 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Mauzac Mausac 31334 31410 1281 9,27 134 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Mayrègne Mairenha 31335 31110 25 5,19 5 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Mazères-sur-Salat Maseras de Salat 31336 31260 621 6,68 87 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Melles Mèles 31337 31440 89 45,32 2 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Menville Menvila 31338 31530 768 5,07 144 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Mérenvielle Merenvièla 31339 31530 486 10,45 46 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Mervilla Mervilar 31340 31320 269 2,76 95 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Merville Mervila 31341 31330 5615 30,68 171 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Milhas Milhars 31342 31160 177 19,68 9 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Mirambeau Mirambèu 31343 31230 63 3,96 17 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Miramont-de-Comminges Miramont de Comenge 31344 31800 780 8,09 96 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Miremont Miramont 31345 31190 2494 22,40 107 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Mirepoix-sur-Tarn Mirepeis de Tarn 31346 31340 1014 5,46 178 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Molas Molas 31347 31230 167 10,43 16 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Moncaup Moncauv 31348 31160 39 7,14 5 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Mondavezan Montdavesan 31349 31220 905 21,09 43 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Mondilhan Mondilhan 31350 31350 92 10,02 10 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Mondonville Mondonvila 31351 31700 4546 11,89 380 Blagnac
Blagnac
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Mondouzil Montdosilh 31352 31850 235 4,09 58 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Monès Monés 31353 31370 96 2,52 36 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Monestrol Monestròl 31354 31560 62 5,23 14 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mons Monts 31355 31280 1780 7,32 240 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Montaigut-sur-Save Montagut de Sava 31356 31530 1682 12,65 126 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Montastruc-de-Salies Montastruc de Salias 31357 31160 288 16,12 16 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Montastruc-la-Conseillère Montastruc e la Conselhièra 31358 31380 3430 15,49 215 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Montastruc-Savès Montastruc de Savés 31359 31370 77 5,75 13 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montauban-de-Luchon Montauban de Luishon 31360 31110 496 6,02 80 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Montaut Montaut 31361 31410 506 17,88 30 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Montberaud Montberaud 31362 31220 211 15,87 13 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montbernard Montbernard 31363 31230 222 18,31 12 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montberon Montberon 31364 31140 2925 6,35 456 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Montbrun-Bocage Montbrun 31365 31310 476 30,61 16 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Montbrun-Lauragais Montbrun de Lauragués 31366 31450 611 10,92 53 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Montclar-de-Comminges Montclar de Comenge 31367 31220 84 6,45 15 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montclar-Lauragais Montclar de Lauragués 31368 31290 246 3,62 65 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mont-de-Galié Mont de Galié 31369 31510 42 2,42 17 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Montégut-Bourjac Montagut de Borjac 31370 31430 135 5,52 24 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montégut-Lauragais Montagut de Lauragués 31371 31540 442 7,72 60 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Montespan Montespan 31372 31260 455 12,57 36 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Montesquieu-Guittaut Montesquiu de Guitaud 31373 31230 176 10,06 17 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montesquieu-Lauragais Montesquiu de Lauragués 31374 31450 977 24,75 38 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Montesquieu-Volvestre Montesquiu de Volvèstre 31375 31310 3032 59,82 51 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Montgaillard-de-Salies Montgalhard de Saliás 31376 31260 103 6,04 17 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Montgaillard-Lauragais Montgaillard Lauragués 31377 31290 743 11,12 66 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Montgaillard-sur-Save Montgalhard de Sava 31378 31350 84 4,13 20 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montgazin Montgasin 31379 31410 197 6,89 28 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Montgeard Montjard 31380 31560 487 9,32 51 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Montgiscard Montgiscard 31381 31450 2430 13,16 169 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Montgras Montgràs 31382 31370 106 3,99 26 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montjoire Montjòire 31383 31380 1274 20,29 64 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Montlaur Montlaur 31384 31450 1576 9,61 137 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Montmaurin Montmaurin 31385 31350 210 8,45 25 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montoulieu-Saint-Bernard Montoliu de Sant Bernat 31386 31420 213 4,83 44 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montoussin Montossin 31387 31430 132 4,83 27 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montpitol Montpitòl 31388 31380 387 5,96 66 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Montrabé Montrabe 31389 31850 4106 5,23 788 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Montréjeau Montrejau 31390 31210 2796 8,21 349 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montsaunès Montsaunés 31391 31260 445 9,12 49 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Mourvilles-Basses Morvilas Bassas 31392 31460 75 4,58 15 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mourvilles-Hautes Morvilas Nautas 31393 31540 169 6,59 25 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Moustajon Mostajon 31394 31110 136 2,30 66 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Muret Murèth 31395 31600 24.945 57,84 437 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Nailloux Nalhós 31396 31560 3873 18,55 200 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Nénigan Nenigan 31397 31350 65 2,38 26 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Nizan-Gesse Nisan de Gessa 31398 31350 87 8,64 9 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Noé Noèr 31399 31410 2897 9,65 302 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Nogaret Nogaret 31400 31540 83 4,00 20 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Noueilles Navelhas 31401 31450 401 5,51 72 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Odars Audars 31402 31450 872 6,65 127 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Ondes Ondas 31403 31330 733 6,57 108 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Òu 31404 31110 92 32,53 3 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Ore Òra 31405 31510 101 2,86 38 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Palaminy Palamenic 31406 31220 808 11,13 72 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Paulhac Paulhac 31407 31380 1236 14,03 88 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Payssous Paishons 31408 31510 90 4,08 22 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Péchabou Pujabon 31409 31320 2330 3,57 599 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Pechbonnieu Puègbonieu 31410 31140 4425 7,52 587 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Pechbusque Puègbusca 31411 31320 882 3,14 269 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Péguilhan Pegulhan 31412 31350 286 23,58 13 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Pelleport Pelapòrc 31413 31480 515 10,38 51 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Peyrissas Peiriçans 31414 31420 85 7,82 10 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Peyrouzet Peirosèt 31415 31420 84 4,88 19 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Peyssies Peishias 31416 31390 570 6,37 88 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Pibrac Pibrac 31417 31820 8459 25,86 321 Toulouse-7
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Pin-Balma Pin de Balmar 31418 31130 903 6,63 136 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Pinsaguel Pinsaguel 31420 31120 2771 5,20 533 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Pins-Justaret Pins e Justaret 31421 31860 4410 4,51 981 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Plagne Planha 31422 31220 97 4,15 25 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Plagnole Planhòla 31423 31370 305 7,24 42 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Plaisance-du-Touch Plasença deu Toish 31424 31830 18.715 26,53 675 Plaisance-du-Touch
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Pointis-de-Rivière Poentís de Ribèra 31426 31210 840 6,58 129 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Pointis-Inard Poentís d'Inard 31427 31800 924 14,66 61 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Polastron Polastron 31428 31430 54 4,78 12 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Pompertuzat Pontpertusat 31429 31450 2312 5,44 404 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Ponlat-Taillebourg Pontlat e Talhaborg 31430 31210 619 8,60 73 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Portet-d’Aspet Portèth d'Aspèth 31431 31160 64 13,93 5 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Portet-de-Luchon Portèth de Luishon 31432 31110 39 4,11 10 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Portet-sur-Garonne Portèth de Garona 31433 31120 9721 16,19 600 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Poubeau Pobòu 31434 31110 76 4,21 18 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Poucharramet Pojarramet 31435 31370 880 22,53 38 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Pouy-de-Touges Poi de Tojas 31436 31430 407 13,79 29 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Pouze Posa 31437 31450 88 3,82 24 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Préserville Preservila 31439 31570 707 12,19 60 Escalquens
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Proupiary Propiari 31440 31360 73 4,95 14 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Prunet Prunet 31441 31460 150 4,66 32 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Puydaniel Puègdanièl 31442 31190 518 7,38 65 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Puymaurin Poimaurin 31443 31230 296 22,24 14 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Puysségur Poisegur 31444 31480 147 5,44 26 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Quint-Fonsegrives Quint e Fontsagrivas 31445 31130 5674 7,38 738 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Ramonville-Saint-Agne Ramonvila e Sant Anha 31446 31520 14.388 6,46 2141 Toulouse-11
Toulouse-9
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Razecueillé Raculhèr 31447 31160 37 6,50 6 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Rebigue Rebiga 31448 31320 478 5,16 97 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Régades Regadas 31449 31800 133 3,62 36 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Renneville Rennevila 31450 31290 550 8,42 64 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Revel Revèl 31451 31250 9582 35,31 270 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Rieucazé Riucasèr 31452 31800 54 2,03 25 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Rieumajou Riumajor 31453 31290 136 3,77 35 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Rieumes Riumas 31454 31370 3509 30,90 114 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Rieux-Volvestre Rius 31455 31310 2583 32,38 79 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Riolas Riulàs 31456 31230 48 2,86 16 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Roquefort-sur-Garonne Ròcahòrt de Garona 31457 31360 794 13,56 59 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Roques Ròcas 31458 31120 4550 9,30 481 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Roquesérière Ròcacerièra 31459 31380 689 10,64 67 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Roquettes Roquetas 31460 31120 4049 3,36 1243 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Rouède Arrueda 31461 31160 292 6,20 47 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Rouffiac-Tolosan Rofiac Tolosan 31462 31180 1944 4,67 431 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Roumens Romens 31463 31540 242 3,57 68 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Sabonnères Sabonèras 31464 31370 315 12,30 25 Plaisance-du-Touch
Rieumes
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saccourvielle Sacorvièla 31465 31110 15 3,41 4 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saiguède Següeda 31466 31470 790 11,86 66 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saint-Alban Sant Alban 31467 31140 6150 4,26 1401 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Saint-André Sant Andrèu 31468 31420 223 18,69 12 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Araille Senta Aralha 31469 31430 152 6,54 23 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Saint-Aventin Sent Avantin 31470 31110 80 17,40 6 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Béat-Lez Sent Beat 31471 31440 382 9,97 41 Bagnères-de-Luchon Saint-Gaudens Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Bertrand-de-Comminges Sant Bertran de Comenge 31472 31510 244 11,17 22 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Cézert Sent Cesèrt 31473 31330 434 8,94 48 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Saint-Christaud Sent Cristau 31474 31310 244 10,87 23 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Saint-Clar-de-Rivière Sent Clar de Ribèra 31475 31600 1338 10,07 129 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Sainte-Foy-d’Aigrefeuille Santa Fe de Grefuèlha 31480 31570 2011 9,68 201 Escalquens
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Sainte-Foy-de-Peyrolières Santa Fe de Peirolièras 31481 31470 2074 38,02 54 Cazères
Saint-Lys
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Sainte-Livrade Senta Liurada 31496 31530 271 6,16 47 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Saint-Élix-le-Château Sent Helitz deu Castèth 31476 31430 883 10,52 81 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Saint-Élix-Séglan Sent Helitz e Saglan 31477 31420 42 2,86 15 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Félix-Lauragais Sant Felitz de Lauragués 31478 31540 1271 51,88 25 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Saint-Ferréol-de-Comminges Sent Harriòu 31479 31350 58 5,88 8 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Frajou Sent Frajó 31482 31230 215 16,61 13 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Gaudens Sent Gaudenç 31483 31800 11.517 33,18 341 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Geniès-Bellevue Sant Genèst 31484 31180 2466 3,78 620 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Saint-Germier Sant Germièr 31485 31290 111 3,74 30 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Saint-Hilaire Sant Alari 31486 31410 1219 6,33 175 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saint-Ignan Sant Inhan 31487 31800 226 5,35 44 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Jean Sant Joan le Vièlh 31488 31240 10.694 5,94 1784 Toulouse-9
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Saint-Jean-Lherm Sent Joan de L'Èrm 31489 31380 371 7,92 46 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Saint-Jory Sent Jòri 31490 31790 5797 19,10 301 Castelginest
Fronton
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Saint-Julia Sent Julian 31491 31540 412 11,46 36 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Saint-Julien-sur-Garonne Sent Julian de Garona 31492 31220 553 8,15 66 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Saint-Lary-Boujean Sant Lari e Bojan 31493 31350 141 8,39 16 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Laurent Sent Laurenç 31494 31230 181 8,39 20 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Léon Sent Lon 31495 31560 1268 24,21 51 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Saint-Loup-Cammas Sent Lop 31497 31140 2164 3,65 571 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Saint-Loup-en-Comminges Sent Lop de Comenge 31498 31350 36 4,73 7 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Lys Sent Lis 31499 31470 9470 21,30 433 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saint-Mamet Sent Mamet 31500 31110 557 11,16 49 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Marcel-Paulel Sent Marcèl e Paulèl 31501 31590 404 7,10 56 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Saint-Marcet Sent Marcèth 31502 31800 360 14,06 26 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Martory Sent Martòri 31503 31360 981 8,30 114 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Saint-Médard Sent Mesard 31504 31360 221 5,32 42 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Saint-Michel Sent Miquèu 31505 31220 318 15,53 20 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Saint-Orens-de-Gameville Sant Orenç de Gamevila 31506 31650 11.830 13,06 891 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Saint-Paul-d’Oueil Sent Pau d'Oelh 31508 31110 34 7,46 5 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Paul-sur-Save Sent Pau de Sava 31507 31530 1625 5,07 300 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Saint-Pé-d’Ardet Sent Pèr d'Ardet 31509 31510 148 3,47 40 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Pé-Delbosc Sent Pèr deth Bòsc 31510 31350 134 5,51 22 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Pierre Sent Pèire 31511 31590 239 4,74 54 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Saint-Pierre-de-Lages Sant Pèire de Latge 31512 31570 886 7,20 114 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Saint-Plancard Sent Blancat 31513 31580 364 16,09 22 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Rome Sent Roma 31514 31290 51 3,63 14 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Saint-Rustice Sent Rostesi 31515 31620 460 2,36 200 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Saint-Sauveur Sent Salvador 31516 31790 1766 7,04 252 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Saint-Sulpice-sur-Lèze Sent Somplesi 31517 31410 2389 13,91 168 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Saint-Thomas Sent Tomàs 31518 31470 573 14,01 40 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saint-Vincent Sent Vincenç 31519 31290 192 3,07 63 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Sajas Sajàs 31520 31370 125 5,00 24 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Saleich Saleish 31521 31260 341 14,29 24 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Salerm Salèrm 31522 31230 56 5,87 9 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Salies-du-Salat Saliás deth Salat 31523 31260 1788 6,81 267 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Salles-et-Pratviel Sales e Pratvièlh 31524 31110 133 2,12 63 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Salles-sur-Garonne Salas de Garona 31525 31390 573 5,68 97 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Saman Saman 31528 31350 130 5,54 27 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Samouillan Samolhan 31529 31420 124 5,33 25 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Sana Sanà 31530 31220 258 2,74 88 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Sarrecave Sarracauva 31531 31350 78 2,49 31 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Sarremezan Sarramesan 31532 31350 97 4,25 22 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saubens Saubens 31533 31600 2225 5,99 363 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saussens Saussens 31534 31460 209 3,02 67 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Sauveterre-de-Comminges Sauvatèrra de Comenge 31535 31510 634 30,52 21 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saux-et-Pomarède Sauç e Pomareda 31536 31800 272 12,52 22 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Savarthès Eth Savartés 31537 31800 173 3,05 57 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Savères Savèra 31538 31370 218 10,71 20 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Sédeilhac Sedelhac 31539 31580 61 6,16 10 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Ségreville Segrevila 31540 31460 297 4,98 55 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Seilh Sèlh 31541 31840 3268 6,16 519 Blagnac
Grenade
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Seilhan Selhan 31542 31510 207 4,68 43 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Sénarens Senarens 31543 31430 104 6,93 16 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Sengouagnet Sengoanhet 31544 31160 206 18,60 11 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Sepx Seps 31545 31360 224 12,37 18 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Seyre Sèira 31546 31560 133 3,89 33 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Seysses Sèishes 31547 31600 9055 25,26 340 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Signac Sinhac 31548 31440 48 3,51 13 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Sode Sòda 31549 31110 18 5,53 3 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Soueich Soeish 31550 31160 531 11,33 48 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Tarabel Tarabèl 31551 31570 460 7,42 55 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Terrebasse Tèrrabaisha 31552 31420 137 9,56 15 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Thil Tilh 31553 31530 1176 23,68 50 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Touille Tolha 31554 31260 246 6,49 39 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Toulouse Tolosa 31555 31000
31100
31200
31300
31400
31500
479.553 118,30 3989 Toulouse-1
Toulouse-2
Toulouse-3
Toulouse-4
Toulouse-5
Toulouse-6
Toulouse-7
Toulouse-8
Toulouse-9
Toulouse-10
Toulouse-11
Toulouse-1
Toulouse-2
Toulouse-3
Toulouse-4
Toulouse-5
Toulouse-6
Toulouse-7
Toulouse-8
Toulouse-9
Toulouse-10
Toulouse-11
Toulouse-12
Toulouse-13
Toulouse-14
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Tournefeuille Tornafuèlha 31557 31170 26.962 18,17 1457 Tournefeuille
Tournefeuille
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Toutens Totens 31558 31460 335 4,86 66 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Trébons-de-Luchon Trebòns de Luishon 31559 31110 5 0,83 5 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Trébons-sur-la-Grasse Trebons 31560 31290 450 10,87 41 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Urau Urau 31562 31260 123 18,45 7 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Vacquiers Vaquièrs 31563 31340 1307 19,61 68 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Valcabrère Vathcrabèra 31564 31510 143 1,61 90 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Valentine Valentina 31565 31800 877 8,03 109 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Vallègue Valèga 31566 31290 524 4,18 126 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Vallesvilles Bèlasvilas 31567 31570 418 8,16 49 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Varennes Las Varenas 31568 31450 271 4,61 57 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Vaudreuille Vaudrulha 31569 31250 379 11,30 32 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Vaux Le Bauç 31570 31540 295 10,41 27 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Vendine Vendina 31571 31460 284 2,87 98 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Venerque Venèrca 31572 31810 2548 14,57 176 Portet-sur-Garonne
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Verfeil Vrudfuèlh 31573 31590 3595 41,23 85 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Vernet Vernet 31574 31810 2871 10,07 267 Portet-sur-Garonne
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Vieille-Toulouse Vièlha Tolosa 31575 31320 1169 5,53 208 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Vieillevigne Vièlhavinha 31576 31290 339 3,14 101 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Vignaux Vinhaus 31577 31480 135 4,04 30 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Vigoulet-Auzil Vigolen Ausil 31578 31320 904 3,46 262 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Villariès Vilariès 31579 31380 792 7,33 111 Pechbonnieu
Fronton
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Villate Vilata 31580 31860 920 1,82 500 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Villaudric Vilaudric 31581 31620 1545 12,16 126 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Villefranche-de-Lauragais Vilafranca de Lauragués 31582 31290 4519 10,35 420 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Villematier Vilamatièr 31583 31340 1053 14,96 68 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Villemur-sur-Tarn Vilamur de Tarn 31584 31340 5888 46,57 126 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Villeneuve-de-Rivière Vilanava d'Arribèra 31585 31800 1794 13,57 132 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Villeneuve-Lécussan Vièlanava de Lecussan 31586 31580 556 16,10 35 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Villeneuve-lès-Bouloc Vilanava de Bonlòc 31587 31620 1622 12,66 120 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Villeneuve-Tolosane Vilanava Tolosana 31588 31270 9720 5,08 1808 Tournefeuille
Tournefeuille
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Villenouvelle Vilanovèla 31589 31290 1391 7,95 175 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: Füsion Saint-Béat un LezSaint-Béat-Lez

2018: Füsion Lasserre un Pradère-les-BourguetsLasserre-Pradère

2017: Füsion Lunax un Péguilhan (Péguilhan)Péguilhan