Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Garonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Garonne zellt àlla 586 Gmeina ìm Département Haute-Garonne uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agassac Agassac 31001 31230 122 9,58 12 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Aignes Anhas 31002 31550 241 21,81 11 Escalquens
Cintegabelle
Toulouse
Muret
Terres du Lauragais
Aigrefeuille Cruefuèlha 31003 31280 1272 4,62 263 Escalquens
Lanta
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Alan Alan 31005 31420 293 11,29 29 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Albiac Albiac 31006 31460 221 4,71 44 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Ambax Ambats 31007 31230 64 5,95 11 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Anan Anan 31008 31230 253 13,43 18 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Antichan-de-Frontignes Antishan de Frontinhas 31009 31510 186 4,27 23 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Antignac Antinhac 31010 31110 99 5,80 19 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Arbas Arbàs 31011 31160 268 7,32 34 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Arbon Arbon 31012 31160 99 4,47 22 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Ardiège Ardièja 31013 31210 358 3,76 95 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Arguenos Arguenòs 31014 31160 81 11,09 6 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Argut-Dessous Argut 31015 31440 22 2,70 10 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Arlos Arlòs 31017 31440 101 9,41 11 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Arnaud-Guilhem Arnaud Guilhèm 31018 31360 227 7,70 30 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Artigue Artiga 31019 31110 32 9,72 3 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Aspet Aspèth 31020 31160 874 26,37 35 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Aspret-Sarrat Aspret e eth Sarrat 31021 31800 128 3,82 37 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Aucamville Aucamvila 31022 31140
31420
8968 3,96 2055 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Aulon Aulon 31023 31420 310 14,90 21 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Auragne Auranha 31024 31190 421 13,63 32 Escalquens
Nailloux
Muret
Toulouse
Lèze Ariège
Aureville Aurevila 31025 31320 921 6,80 125 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Auriac-sur-Vendinelle Auriac de Vendinèla 31026 31460 1055 30,71 33 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Auribail Aurivalh 31027 31190 200 8,94 23 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Aurignac Aurinhac 31028 31420 1243 17,95 67 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Aurin Aurinh 31029 31570 335 7,49 43 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Ausseing Aussen 31030 31260 78 5,88 12 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Ausson Ausson 31031 31210 590 4,39 131 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Aussonne Aussòna 31032 31840 7209 13,76 507 Blagnac
Grenade
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Auterive Autariba 31033 31190 9923 36,54 258 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Auzas Ausàs 31034 31360 231 7,89 30 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Auzeville-Tolosane Ausevila Tolosana 31035 31320 4088 6,66 625 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Auzielle Ausièla 31036 31650 1578 4,59 303 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Avignonet-Lauragais Avinhonet de Lauragués 31037 31290 1602 40,66 36 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Ayguesvives Aigas Vivas 31004 31450 2679 13,11 197 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Azas Asàs 31038 31380 664 12,83 50 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Tarn-Agout
Bachas Baishàs 31039 31420 81 2,62 26 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bachos Baishòs 31040 31440 35 2,67 14 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bagiry Bagiri 31041 31510 113 2,78 35 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bagnères-de-Luchon Banhèras de Luishon 31042 31110 2285 52,80 45 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Balesta Balestar 31043 31580 140 7,16 23 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Balma Balmar 31044 31130 16.625 16,59 953 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Barbazan Barbasan 31045 31510 496 6,05 76 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Baren Baren / Varenh 31046 31440 12 3,06 4 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bax Vaths 31047 31310 92 5,99 14 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Baziège Basièja 31048 31450 3395 19,72 167 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Bazus Basús 31049 31380 579 9,13 62 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Beauchalot Bèuchalòt 31050 31360 643 6,33 99 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Beaufort Bèuhòrt 31051 31370 467 8,51 49 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Beaumont-sur-Lèze Bèumont de Lesat 31052 31870 1587 26,31 59 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Beaupuy Bèlpuèg 31053 31850 1340 5,84 224 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Beauteville Bautevila 31054 31290 184 4,49 38 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Beauville Bauvila 31055 31460 173 6,06 26 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Beauzelle Bausèla 31056 31700 6973 4,42 1403 Blagnac
Blagnac
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Belberaud Bèlberaud 31057 31450 1505 7,47 185 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Belbèze-de-Lauragais Bèlvéser de Lauragués 31058 31450 128 3,71 31 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Belbèze-en-Comminges Bèthvéder de Comenge 31059 31260 114 9,56 11 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Bélesta-en-Lauragais Belestar de Lauragués 31060 31540 111 5,59 19 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Bellegarde-Sainte-Marie Bèragarda e Senta Maria 31061 31530 191 11,66 17 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Bellesserre Bèrasèrra 31062 31480 107 3,39 34 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Benque Benca 31063 31420 166 11,30 14 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Benque-Dessous-et-Dessus Benque 31064 31110 27 3,72 7 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bérat Berat 31065 31370 3034 24,46 121 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Bessières Becièras 31066 31660 4127 16,68 237 Villemur-sur-Tarn
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Bezins-Garraux Vedins e Garraus 31067 31440 42 7,71 5 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Billière Vilhèra 31068 31110 27 2,18 10 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Binos Binòs 31590 31440 45 1,96 22 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Blagnac Blanhac 31069 31700 25.525 16,88 1408 Blagnac
Blagnac
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Blajan Blajan 31070 31350 451 12,68 41 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bois-de-la-Pierre Bòsc de la Pèira 31071 31390 441 7,42 57 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Boissède Boisheda 31072 31230 68 3,84 19 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bondigoux Bondigós 31073 31340 659 7,46 71 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Bonrepos-Riquet Bonrepaus Riquet 31074 31590 289 5,69 50 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Bonrepos-sur-Aussonnelle Bonrepaus d'Aussonèra 31075 31470 1225 10,17 112 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Bordes-de-Rivière Bòrdas d'Arribèra 31076 31210 471 8,52 58 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Boudrac Bodrac 31078 31580 147 11,64 12 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bouloc Bonlòc 31079 31620 4723 18,55 242 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Boulogne-sur-Gesse Bolonha de Gessa 31080 31350 1648 24,73 64 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bourg-d’Oueil Borg de Guelh 31081 31110 5 9,52 1 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bourg-Saint-Bernard Borg de Sant Bernat 31082 31570 1111 16,60 60 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Boussan Bossan 31083 31420 233 12,45 20 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Boussens Bossens 31084 31360 1061 4,33 255 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Boutx Bots 31085 31160
31440
249 47,28 5 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Bouzin Bodin 31086 31420 88 4,27 22 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Bragayrac Bragairac 31087 31470 323 8,25 39 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Brax Brats 31088 31490 2862 4,42 600 Toulouse-7
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Bretx Bretz 31089 31530 679 8,41 75 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Brignemont Brinhamont / Brinhemont 31090 31480 374 21,96 18 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Bruguières Bruguièras 31091 31150 5947 9,03 612 Castelginest
Fronton
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Burgalays Burgalais 31092 31440 120 5,05 25 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Buzet-sur-Tarn Buset de Tarn 31094 31660 2870 30,19 88 Villemur-sur-Tarn
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Tarn-Agout
Cabanac-Cazaux Cabanac e Casaus 31095 31160 128 3,81 34 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Cabanac-Séguenville Cabanac e Seguenvila 31096 31480 180 10,18 16 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Cadours Cadors 31098 31480 1089 10,58 103 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Caignac Canhac 31099 31560 399 9,36 31 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Calmont Calmont 31100 31560 2371 40,27 59 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Cambernard Campbernat 31101 31470 467 8,48 55 Cazères
Saint-Lys
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Cambiac Cambiac 31102 31460 220 7,74 28 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Canens Canens 31103 31310 59 4,84 11 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Capens Capens 31104 31410 677 6,77 100 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Caragoudes Caragodas 31105 31460 228 8,31 26 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Caraman Caramanh 31106 31460 2544 30,19 81 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Carbonne Carbona 31107 31390 5791 26,59 207 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Cardeilhac Cardelhac 31108 31350 269 18,41 14 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cassagnabère-Tournas Cassanhabèra e Tornàs 31109 31420 467 25,24 18 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cassagne Cassanha 31110 31260 644 10,97 57 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Castagnac Castanhac 31111 31310 279 10,77 28 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Castagnède Castanheda 31112 31260 190 3,32 56 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Castanet-Tolosan Castanet Tolosan 31113 31320 14.213 8,22 1561 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Castelbiague Castèthviague 31114 31160 241 5,84 44 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Castelgaillard Castèthgalhard 31115 31230 59 6,82 9 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Castelginest Castèlginèst 31116 31780 10.682 8,11 1223 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Castelmaurou Castèlmauron 31117 31180 4359 16,77 249 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Castelnau-d’Estrétefonds Castèlnau d'Estratasfonts 31118 31620 6579 28,32 217 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Castelnau-Picampeau Castèthnau Picampau 31119 31430 208 11,30 19 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Castéra-Vignoles Casterar e Vinhòlas 31121 31350 63 4,19 15 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Casties-Labrande Castia de la Branda 31122 31430 113 8,70 14 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Castillon-de-Larboust Castilhon de Larbost 31123 31110 74 20,67 2 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Castillon-de-Saint-Martory Castilhon de Sent Martòri 31124 31360 387 10,98 34 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Cathervielle Catervièla 31125 31110 36 3,70 10 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Caubiac Caubiac 31126 31480 396 7,99 46 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Caubous Caubós 31127 31110 4 3,78 1 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Caujac Caujac 31128 31190 850 10,82 77 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Cazac Casac 31593 31230 86 6,23 14 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cazarilh-Laspènes Casarilh e las Penas 31129 31110 17 2,37 11 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cazaril-Tambourès Casarilh de Tamborés / Casarilh de Montrejau 31130 31580 84 6,93 13 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cazaunous Casaunaus 31131 31160 70 4,66 16 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Cazaux-Layrisse Casaus de Lairiça 31132 31440 64 2,76 20 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cazeaux-de-Larboust Cadau de Larbost 31133 31110 99 19,14 5 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cazeneuve-Montaut Casanava de Montaut 31134 31420 83 4,59 15 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cazères Caseras 31135 31220 4799 19,55 249 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Cépet Cepet 31136 31620 2171 7,11 229 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Cessales Cessalas 31137 31290 155 3,34 50 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Charlas Charlàs 31138 31350 250 11,32 21 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Chaum Shaum 31139 31440 195 5,70 33 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Chein-Dessus Shen 31140 31160 177 12,69 15 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Ciadoux Siadors 31141 31350 218 9,73 26 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Cier-de-Luchon Cièr de Luishon 31142 31110 239 10,59 24 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cier-de-Rivière Cièr d'Arribèra 31143 31510 277 9,26 30 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cierp-Gaud Cièrp e Gaud 31144 31440 730 13,90 54 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Cintegabelle Senta Gabèla 31145 31550 2914 52,92 54 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Cirès Cirés 31146 31110 14 5,11 2 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Clarac Clarac 31147 31210 658 4,74 129 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Clermont-le-Fort Clarmont 31148 31810 507 10,04 51 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Colomiers Colomièrs 31149 31770 39.968 20,83 1863 Toulouse-7
Toulouse-13
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Cornebarrieu Còrnabarriu 31150 31700 7372 18,70 345 Blagnac
Blagnac
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Corronsac Corronsac 31151 31450 859 6,34 123 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Coueilles Coèlhas 31152 31230 94 6,45 15 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Couladère Coladèra 31153 31220 416 2,18 202 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Couret Coreth 31155 31160 231 4,34 56 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Cox Còths 31156 31480 358 4,07 84 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Cugnaux Cunhaus 31157 31270 19.344 13,01 14 Tournefeuille
Tournefeuille
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Cuguron Cuguron 31158 31210 178 7,07 27 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Daux Daus 31160 31700 2432 16,88 135 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Deyme Dèime 31161 31450 1236 7,05 148 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Donneville Dònevila 31162 31450 1080 2,67 386 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Drémil-Lafage Dremil e La Faja 31163 31280 2649 12,49 210 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Drudas Drudàs 31164 31480 202 11,17 19 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Eaunes Èunas 31165 31600 6349 14,95 403 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Empeaux Empèuts 31166 31470 279 4,56 54 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Encausse-les-Thermes Encausse 31167 31160 700 8,15 86 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Eoux Èus 31168 31420 130 9,17 13 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Escalquens Escalquens 31169 31750 6967 8,42 762 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Escanecrabe Escanacraba 31170 31350 246 16,07 15 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Escoulis Escolís 31591 31260 79 4,64 18 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Espanès Espanés 31171 31450 302 3,53 90 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Esparron Esparron 31172 31420 47 5,53 11 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Esperce Espèrça 31173 31190 266 16,42 15 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Estadens Estaden 31174 31160 538 17,47 30 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Estancarbon Estanhcarbon 31175 31800 608 6,23 97 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Esténos Estenòs 31176 31440 191 3,41 55 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Eup Eup 31177 31440 136 2,22 57 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Fabas Havars 31178 31230 200 18,68 11 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Falga Falgar 31180 31540 139 5,38 22 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Fenouillet Fenolhet 31182 31150 5307 9,51 533 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Figarol Higaròu 31183 31260 317 11,60 25 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Flourens Florenç 31184 31130 2056 9,74 194 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Folcarde Fòlcarda 31185 31290 117 2,33 54 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Fonbeauzard Fontboscat 31186 31140 3011 1,32 2239 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Fonsorbes Fontsòrbas 31187 31470 12.170 19,03 62 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Fontenilles Fontanilhas 31188 31470 5893 20,22 274 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Gascogne Toulousaine
Forgues Hòrgas 31189 31370 220 5,24 39 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Fos Hòs 31190 31440 233 18,17 14 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Fougaron Hogaron 31191 31160 96 9,14 11 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Fourquevaux Forcasvals 31192 31450 776 10,03 74 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Francarville Francarvila 31194 31460 169 7,00 26 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Francazal Hrancasau 31195 31260 32 5,46 5 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Francon Francon 31196 31420 244 9,54 25 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Franquevielle Francaevièla 31197 31210 327 10,88 31 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Fronsac Fronsac 31199 31440 200 4,15 50 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Frontignan-de-Comminges Frontinhan de Comenge 31200 31510 79 2,53 28 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Frontignan-Savès Frontinhan de Savés 31201 31230 73 2,81 23 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Fronton Frontonh 31202 31620 6271 45,79 129 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Frouzins Frosins 31203 31270 9292 7,91 1119 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Fustignac Hustinhac 31204 31430 82 3,96 20 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Gagnac-sur-Garonne Ganhac de Garona 31205 31150 3130 4,34 682 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Gaillac-Toulza Galhac Tolzan 31206 31550 1311 40,40 31 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Galié Galièr 31207 31510 78 2,86 30 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Ganties Gantiás 31208 31160 327 12,03 27 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Garac Garac 31209 31480 147 6,05 27 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Gardouch Gardog 31210 31290 1283 16,31 78 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Gargas Gargàs 31211 31620 702 7,28 95 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Garidech Garidèit 31212 31380 1928 7,11 245 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Garin Garin 31213 31110 155 5,62 25 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Gauré Gaure 31215 31590 467 13,47 37 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Gémil Gemilh 31216 31380 269 2,81 98 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Génos Genós 31217 31510 68 3,47 22 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Gensac-de-Boulogne Gençac de Bolonha 31218 31350 115 10,96 11 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Gensac-sur-Garonne Gençac de Garona 31219 31310 447 10,14 41 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Gibel Gibèl 31220 31560 376 19,40 18 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Gouaux-de-Larboust Guaus de Larbost 31221 31110 69 10,67 6 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Gouaux-de-Luchon Goaus de Luishon 31222 31110 46 14,49 3 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Goudex Godets 31223 31230 43 2,61 20 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Gourdan-Polignan Gordan e Polinhan 31224 31210 1203 5,26 231 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Goutevernisse Gotavernissa 31225 31310 186 4,69 38 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Gouzens Gosens 31226 31310 81 5,70 15 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Goyrans Goirans 31227 31120 843 5,75 148 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Gragnague Granhaga 31228 31380 1974 13,04 134 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Gratens Gratens 31229 31430 696 15,15 44 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Gratentour Gratentorn 31230 31150 4387 4,09 862 Castelginest
Fronton
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Grazac Grasac 31231 31190 691 7,17 78 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Grenade Granada de Garona 31232 31330 8844 37,01 235 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Grépiac Grepiac 31233 31190 997 8,18 121 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Guran Guran 31235 31440 44 5,28 9 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Herran Herran 31236 31160 73 15,37 5 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
His Hins 31237 31260 232 5,05 44 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Huos Uòs 31238 31210 482 4,09 120 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Issus Aissús 31240 31450 601 7,11 82 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Izaut-de-l’Hôtel Aisaut 31241 31160 295 9,68 33 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Jurvielle Jurvièla 31242 31110 18 5,79 4 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Juzes Jusas 31243 31540 69 3,75 25 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Juzet-d’Izaut Judèth d'Aisaut 31245 31160 188 15,74 13 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Juzet-de-Luchon Judèth de Luishon 31244 31110 381 6,80 54 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
L’Isle-en-Dodon L'Isla de Haut 31239 31230 1634 22,58 74 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
L’Union L'Union 31561 31240 11.798 6,77 1713 Toulouse-9
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
La Magdelaine-sur-Tarn La Magdalena 31311 31340 1181 6,82 169 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
La Salvetat-Lauragais La Salvetat de Lauragués 31527 31460 150 3,66 39 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
La Salvetat-Saint-Gilles La Sauvetat Sent Gili 31526 31880 8474 5,75 1393 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Labarthe-Inard Era Barta d'Inard 31246 31800 866 9,97 87 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Labarthe-Rivière Era Barta d'Arribèra 31247 31800 1303 13,65 99 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Labarthe-sur-Lèze La Barta de Lesat 31248 31860 6271 10,43 537 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Labastide-Beauvoir La Bastida 31249 31450 1259 10,20 112 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Labastide-Clermont La Bastida de Clarmont 31250 31370 675 14,58 46 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Labastide-Paumès La Bastida de Paumèrs 31251 31230 145 8,04 19 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Labastide-Saint-Sernin La Bastida de Sant Sarnin 31252 31620 1955 4,97 377 Pechbonnieu
Fronton
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Labastidette La Bastideta 31253 31600 2938 6,27 390 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Labège Labeja 31254 31670 4008 7,65 559 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Labroquère Era Broquèra 31255 31510 319 4,37 76 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Labruyère-Dorsa La Bruguèra Dorçan 31256 31190 290 2,19 124 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Lacaugne La Caunha 31258 31390 241 6,06 34 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Lacroix-Falgarde La Crotz e Falgarda 31259 31120 2081 6,09 333 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Laffite-Toupière Era Hita Topièra 31260 31360 96 4,84 21 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Lafitte-Vigordane La Hita Bigordana 31261 31390 1224 11,38 100 Auterive
Le Fousseret
Muret
Muret
Volvestre
Lagarde La Garda de Lauragués 31262 31290 421 11,69 34 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Lagardelle-sur-Lèze La Gardèla 31263 31870 3169 13,78 210 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Lèze Ariège
Lagrâce-Dieu La Gràcia de Dieu 31264 31190 557 8,52 68 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Lagraulet-Saint-Nicolas L'Agraulet Sent Nicolau 31265 31480 242 16,11 16 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Lahage La Haja 31266 31370 199 7,65 29 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lahitère La Hitèra 31267 31310 66 3,90 14 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Lalouret-Laffiteau Laloret e era Fitau 31268 31800 135 5,39 24 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lamasquère La Masquèra 31269 31600 1510 6,11 234 Muret
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Landorthe Era Andòrta 31270 31800 1013 9,65 102 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lanta Lantar 31271 31570 2155 30,12 64 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Lapeyrère La Peirèra 31272 31310 65 6,30 11 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Lapeyrouse-Fossat La Peirosa e Fossat 31273 31180 2886 9,49 290 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Larcan Larcan 31274 31800 182 6,96 26 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Laréole La Reula 31275 31480 160 8,88 19 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Larra Larran 31592 31330 2046 16,36 108 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Larroque Era Arròca 31276 31580 287 19,83 15 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lasserre-Pradère La Sèrra 31277 31530 1543 14,40 102 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Latoue Era Toa 31278 31800 317 17,62 18 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Latour La Tor 31279 31310 77 6,24 12 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Latrape La Trapa 31280 31310 372 19,08 19 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Launac Launac 31281 31330 1336 22,32 63 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Launaguet Launaguet 31282 31140 9050 7,02 1175 Toulouse-8
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Lautignac Lautinhac 31283 31370 267 17,77 15 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lauzerville Lauservila 31284 31650 1654 3,46 445 Escalquens
Lanta
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Lavalette La Valeta 31285 31590 759 13,75 53 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Lavelanet-de-Comminges L'Avereit 31286 31220 614 13,54 46 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Lavernose-Lacasse La Vernosa e La Caça 31287 31410 3255 17,83 165 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Layrac-sur-Tarn Lairac 31288 31340 311 7,25 45 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Le Born Lo Bòrn 31077 31340 593 10,85 47 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Le Burgaud Le Burgau 31093 31330 957 24,18 39 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Le Cabanial Le Cabanial 31097 31460 462 8,47 55 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Le Castéra Le Casterar 31120 31530 718 16,71 47 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Le Cuing Cunh 31159 31210 472 13,05 35 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Le Faget Le Faget 31179 31460 322 11,31 31 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Le Fauga Le Haugar 31181 31410 2089 8,92 224 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Le Fousseret Le Hosseret 31193 31430 1904 38,31 50 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Le Fréchet Eth Hreishet 31198 31360 101 4,21 26 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Le Grès Le Gres 31234 31480 440 8,13 53 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Le Pin-Murelet Le Pin Murelet 31419 31370 173 12,04 14 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Le Plan Le Plan 31425 31220 442 8,02 57 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lécussan Lecussan 31289 31580 280 7,43 34 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lège Leja 31290 31440 36 2,72 15 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Léguevin Legavin 31291 31490 9359 24,45 366 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Les Tourreilles Eras Torrelhas 31556 31210 377 12,33 31 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lescuns Les Cunhs 31292 31220 73 3,01 23 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lespinasse L'Espinassa 31293 31150 2828 4,24 625 Castelginest
Fronton
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Lespiteau Eth Espitau 31294 31160 91 1,81 51 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lespugue Era Espuga 31295 31350 83 4,91 16 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lestelle-de-Saint-Martory Era Estela de Sant Martòri 31296 31360 437 9,40 47 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Lévignac Levinhac 31297 31530 2139 12,22 165 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Lherm L'Èrm 31299 31600 3777 27,26 132 Cazères
Muret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lieoux Lionç 31300 31800 127 5,85 21 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lilhac Lilhac 31301 31230 131 7,30 18 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lodes Lòdas 31302 31800 291 13,74 21 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Longages Longatges 31303 31410 3160 21,42 138 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Loubens-Lauragais Lobens de Lauragués 31304 31460 451 6,47 70 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Loudet Lodet 31305 31580 197 5,13 39 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Lourde Lorda 31306 31510 92 1,24 73 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Luscan Luscan 31308 31510 48 3,33 18 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Lussan-Adeilhac Luçan e Adelhac 31309 31430 229 12,62 18 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Lux Lutz 31310 31290 339 7,59 46 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mailholas Malholàs 31312 31310 35 2,94 12 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Malvezie Malvedia 31313 31510 110 8,52 14 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Mancioux Mancius 31314 31360 384 7,22 62 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Mane Mana 31315 31260 956 6,59 148 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Marignac Marinhac 31316 31440 490 12,95 37 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Marignac-Lasclares Marinhac e Las Claras 31317 31430 469 10,01 47 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Marignac-Laspeyres Marinhac e as Pèiras 31318 31220 206 12,41 18 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Marliac Marlhac 31319 31550 138 7,20 18 Auterive
Cintegabelle
Muret
Muret
Lèze Ariège
Marquefave Marcahava 31320 31390 956 18,92 53 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Marsoulas Marsolàs 31321 31260 125 2,40 51 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Martisserre Martissèrra 31322 31230 66 6,17 10 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Martres-de-Rivière Martras de Ribèra 31323 31210 351 3,59 105 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Martres-Tolosane Martras Tolosana 31324 31220 2414 23,52 99 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Mascarville Mascarvila 31325 31460 187 5,27 32 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Massabrac Massabrac 31326 31310 93 4,00 21 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Mauran Mauran 31327 31220 214 5,09 43 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Mauremont Mauremont 31328 31290 317 5,63 59 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Maurens Maurens 31329 31540 208 6,60 30 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Mauressac Moressac 31330 31190 506 4,52 113 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Maureville Maurevila 31331 31460 307 9,90 30 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mauvaisin Malvesin 31332 31190 217 11,05 22 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mauvezin Mauvesin 31333 31230 89 4,76 19 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Mauzac Mausac 31334 31410 1301 9,27 134 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Mayrègne Mairenha 31335 31110 25 5,19 5 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Mazères-sur-Salat Maseras de Salat 31336 31260 628 6,68 87 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Melles Mèles 31337 31440 92 45,32 2 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Menville Menvila 31338 31530 781 5,07 144 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Mérenvielle Merenvièla 31339 31530 490 10,45 46 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Mervilla Mervilar 31340 31320 291 2,76 95 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Merville Mervila 31341 31330 6054 30,68 171 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Milhas Milhars 31342 31160 173 19,68 9 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Mirambeau Mirambèu 31343 31230 61 3,96 17 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Miramont-de-Comminges Miramont de Comenge 31344 31800 766 8,09 96 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Miremont Miramont 31345 31190 2623 22,40 107 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Mirepoix-sur-Tarn Mirepeis de Tarn 31346 31340 1104 5,46 178 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Molas Molas 31347 31230 167 10,43 16 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Moncaup Moncauv 31348 31160 37 7,14 5 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Mondavezan Montdavesan 31349 31220 905 21,09 43 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Mondilhan Mondilhan 31350 31350 81 10,02 10 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Mondonville Mondonvila 31351 31700 5166 11,89 380 Blagnac
Blagnac
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Mondouzil Montdosilh 31352 31850 224 4,09 58 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Monès Monés 31353 31370 88 2,52 36 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Monestrol Monestròl 31354 31560 54 5,23 14 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mons Monts 31355 31280 1758 7,32 240 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Montaigut-sur-Save Montagut de Sava 31356 31530 1839 12,65 126 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Montastruc-de-Salies Montastruc de Salias 31357 31160 305 16,12 16 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Montastruc-la-Conseillère Montastruc e la Conselhièra 31358 31380 3576 15,49 215 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Montastruc-Savès Montastruc de Savés 31359 31370 70 5,75 13 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montauban-de-Luchon Montauban de Luishon 31360 31110 503 6,02 80 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Montaut Montaut 31361 31410 516 17,88 30 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Montberaud Montberaud 31362 31220 203 15,87 13 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montbernard Montbernard 31363 31230 217 18,31 12 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montberon Montberon 31364 31140 3088 6,35 456 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Montbrun-Bocage Montbrun 31365 31310 470 30,61 16 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Montbrun-Lauragais Montbrun de Lauragués 31366 31450 654 10,92 53 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Montclar-de-Comminges Montclar de Comenge 31367 31220 76 6,45 15 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montclar-Lauragais Montclar de Lauragués 31368 31290 242 3,62 65 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mont-de-Galié Mont de Galié 31369 31510 42 2,42 17 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Montégut-Bourjac Montagut de Borjac 31370 31430 143 5,52 24 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montégut-Lauragais Montagut de Lauragués 31371 31540 423 7,72 60 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Montespan Montespan 31372 31260 459 12,57 36 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Montesquieu-Guittaut Montesquiu de Guitaud 31373 31230 179 10,06 17 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montesquieu-Lauragais Montesquiu de Lauragués 31374 31450 1009 24,75 38 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Montesquieu-Volvestre Montesquiu de Volvèstre 31375 31310 3111 59,82 51 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Montgaillard-de-Salies Montgalhard de Saliás 31376 31260 104 6,04 17 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Montgaillard-Lauragais Montgaillard Lauragués 31377 31290 711 11,12 66 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Montgaillard-sur-Save Montgalhard de Sava 31378 31350 82 4,13 20 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montgazin Montgasin 31379 31410 178 6,89 28 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Montgeard Montjard 31380 31560 507 9,32 51 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Montgiscard Montgiscard 31381 31450 2530 13,16 169 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Montgras Montgràs 31382 31370 112 3,99 26 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montjoire Montjòire 31383 31380 1304 20,29 64 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Montlaur Montlaur 31384 31450 1769 9,61 137 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Montmaurin Montmaurin 31385 31350 201 8,45 25 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montoulieu-Saint-Bernard Montoliu de Sant Bernat 31386 31420 214 4,83 44 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montoussin Montossin 31387 31430 129 4,83 27 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Montpitol Montpitòl 31388 31380 387 5,96 66 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Montrabé Montrabe 31389 31850 4111 5,23 788 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Montréjeau Montrejau 31390 31210 2751 8,21 349 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Montsaunès Montsaunés 31391 31260 453 9,12 49 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Mourvilles-Basses Morvilas Bassas 31392 31460 78 4,58 15 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Mourvilles-Hautes Morvilas Nautas 31393 31540 167 6,59 25 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Moustajon Mostajon 31394 31110 129 2,30 66 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Muret Murèth 31395 31600 24.797 57,84 437 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Nailloux Nalhós 31396 31560 3928 18,55 200 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Nénigan Nenigan 31397 31350 56 2,38 26 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Nizan-Gesse Nisan de Gessa 31398 31350 96 8,64 9 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Noé Noèr 31399 31410 2912 9,65 302 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Nogaret Nogaret 31400 31540 90 4,00 20 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Noueilles Navelhas 31401 31450 393 5,51 72 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Odars Audars 31402 31450 906 6,65 127 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Ondes Ondas 31403 31330 767 6,57 108 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Òu 31404 31110 101 32,53 3 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Ore Òra 31405 31510 114 2,86 38 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Palaminy Palamenic 31406 31220 814 11,13 72 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Paulhac Paulhac 31407 31380 1239 14,03 88 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Payssous Paishons 31408 31510 88 4,08 22 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Péchabou Pujabon 31409 31320 2352 3,57 599 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Pechbonnieu Puègbonieu 31410 31140 4544 7,52 587 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Pechbusque Puègbusca 31411 31320 947 3,14 269 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Péguilhan Pegulhan 31412 31350 267 23,58 13 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Pelleport Pelapòrc 31413 31480 509 10,38 51 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Peyrissas Peiriçans 31414 31420 80 7,82 10 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Peyrouzet Peirosèt 31415 31420 82 4,88 19 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Peyssies Peishias 31416 31390 585 6,37 88 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Pibrac Pibrac 31417 31820 8578 25,86 321 Toulouse-7
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Pin-Balma Pin de Balmar 31418 31130 938 6,63 136 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Pinsaguel Pinsaguel 31420 31120 2840 5,20 533 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Pins-Justaret Pins e Justaret 31421 31860 4318 4,51 981 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Plagne Planha 31422 31220 93 4,15 25 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Plagnole Planhòla 31423 31370 306 7,24 42 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Plaisance-du-Touch Plasença deu Toish 31424 31830 19.402 26,53 675 Plaisance-du-Touch
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Pointis-de-Rivière Poentís de Ribèra 31426 31210 854 6,58 129 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Pointis-Inard Poentís d'Inard 31427 31800 941 14,66 61 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Polastron Polastron 31428 31430 53 4,78 12 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Pompertuzat Pontpertusat 31429 31450 2307 5,44 404 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Ponlat-Taillebourg Pontlat e Talhaborg 31430 31210 596 8,60 73 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Portet-d’Aspet Portèth d'Aspèth 31431 31160 61 13,93 5 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Portet-de-Luchon Portèth de Luishon 31432 31110 38 4,11 10 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Portet-sur-Garonne Portèth de Garona 31433 31120 9812 16,19 600 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Poubeau Pobòu 31434 31110 80 4,21 18 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Poucharramet Pojarramet 31435 31370 935 22,53 38 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Pouy-de-Touges Poi de Tojas 31436 31430 412 13,79 29 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Pouze Posa 31437 31450 85 3,82 24 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Préserville Preservila 31439 31570 720 12,19 60 Escalquens
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Proupiary Propiari 31440 31360 71 4,95 14 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Prunet Prunet 31441 31460 148 4,66 32 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Puydaniel Puègdanièl 31442 31190 552 7,38 65 Auterive
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Puymaurin Poimaurin 31443 31230 291 22,24 14 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Puysségur Poisegur 31444 31480 139 5,44 26 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Quint-Fonsegrives Quint e Fontsagrivas 31445 31130 5896 7,38 738 Toulouse-10
Toulouse-8
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Ramonville-Saint-Agne Ramonvila e Sant Anha 31446 31520 14.600 6,46 2141 Toulouse-11
Toulouse-9
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Razecueillé Raculhèr 31447 31160 35 6,50 6 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Rebigue Rebiga 31448 31320 472 5,16 97 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Régades Regadas 31449 31800 139 3,62 36 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Renneville Rennevila 31450 31290 545 8,42 64 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Revel Revèl 31451 31250 9637 35,31 270 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Rieucazé Riucasèr 31452 31800 56 2,03 25 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Rieumajou Riumajor 31453 31290 137 3,77 35 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Rieumes Riumas 31454 31370 3578 30,90 114 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Rieux-Volvestre Rius 31455 31310 2611 32,38 79 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Riolas Riulàs 31456 31230 51 2,86 16 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Roquefort-sur-Garonne Ròcahòrt de Garona 31457 31360 794 13,56 59 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Roques Ròcas 31458 31120 4757 9,30 481 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Roquesérière Ròcacerièra 31459 31380 756 10,64 67 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Roquettes Roquetas 31460 31120 4212 3,36 1243 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Rouède Arrueda 31461 31160 289 6,20 47 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Rouffiac-Tolosan Rofiac Tolosan 31462 31180 1931 4,67 431 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Roumens Romens 31463 31540 247 3,57 68 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Sabonnères Sabonèras 31464 31370 323 12,30 25 Plaisance-du-Touch
Rieumes
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saccourvielle Sacorvièla 31465 31110 19 3,41 4 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saiguède Següeda 31466 31470 809 11,86 66 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saint-Alban Sant Alban 31467 31140 6217 4,26 1401 Castelginest
Toulouse-14
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Saint-André Sant Andrèu 31468 31420 233 18,69 12 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Araille Senta Aralha 31469 31430 137 6,54 23 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Saint-Aventin Sent Avantin 31470 31110 64 17,40 6 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Béat-Lez Sent Beat 31471 31440 383 9,97 41 Bagnères-de-Luchon Saint-Gaudens Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Bertrand-de-Comminges Sant Bertran de Comenge 31472 31510 240 11,17 22 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Cézert Sent Cesèrt 31473 31330 434 8,94 48 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Saint-Christaud Sent Cristau 31474 31310 239 10,87 23 Auterive
Montesquieu-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Saint-Clar-de-Rivière Sent Clar de Ribèra 31475 31600 1410 10,07 129 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Sainte-Foy-d’Aigrefeuille Santa Fe de Grefuèlha 31480 31570 2174 9,68 201 Escalquens
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Sainte-Foy-de-Peyrolières Santa Fe de Peirolièras 31481 31470 2093 38,02 54 Cazères
Saint-Lys
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Sainte-Livrade Senta Liurada 31496 31530 258 6,16 47 Léguevin
Léguevin
Toulouse
Toulouse
Save au Touch
Saint-Élix-le-Château Sent Helitz deu Castèth 31476 31430 919 10,52 81 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Saint-Élix-Séglan Sent Helitz e Saglan 31477 31420 42 2,86 15 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Félix-Lauragais Sant Felitz de Lauragués 31478 31540 1266 51,88 25 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Saint-Ferréol-de-Comminges Sent Harriòu 31479 31350 60 5,88 8 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Frajou Sent Frajó 31482 31230 213 16,61 13 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Gaudens Sent Gaudenç 31483 31800 11.773 33,18 341 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Geniès-Bellevue Sant Genèst 31484 31180 2522 3,78 620 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Saint-Germier Sant Germièr 31485 31290 116 3,74 30 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Saint-Hilaire Sant Alari 31486 31410 1373 6,33 175 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saint-Ignan Sant Inhan 31487 31800 228 5,35 44 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Jean Sant Joan le Vièlh 31488 31240 11.017 5,94 1784 Toulouse-9
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Saint-Jean-Lherm Sent Joan de L'Èrm 31489 31380 395 7,92 46 Pechbonnieu
Montastruc-la-Conseillère
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Saint-Jory Sent Jòri 31490 31790 6383 19,10 301 Castelginest
Fronton
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Saint-Julia Sent Julian 31491 31540 413 11,46 36 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Saint-Julien-sur-Garonne Sent Julian de Garona 31492 31220 552 8,15 66 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Saint-Lary-Boujean Sant Lari e Bojan 31493 31350 132 8,39 16 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Laurent Sent Laurenç 31494 31230 178 8,39 20 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Léon Sent Lon 31495 31560 1293 24,21 51 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Saint-Loup-Cammas Sent Lop 31497 31140 2221 3,65 571 Pechbonnieu
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Coteaux Bellevue
Saint-Loup-en-Comminges Sent Lop de Comenge 31498 31350 37 4,73 7 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Lys Sent Lis 31499 31470 9521 21,30 433 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saint-Mamet Sent Mamet 31500 31110 555 11,16 49 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Marcel-Paulel Sent Marcèl e Paulèl 31501 31590 436 7,10 56 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Saint-Marcet Sent Marcèth 31502 31800 361 14,06 26 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Martory Sent Martòri 31503 31360 997 8,30 114 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Saint-Médard Sent Mesard 31504 31360 223 5,32 42 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Saint-Michel Sent Miquèu 31505 31220 318 15,53 20 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Saint-Orens-de-Gameville Sant Orenç de Gamevila 31506 31650 12.696 13,06 891 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Saint-Paul-d’Oueil Sent Pau d'Oelh 31508 31110 34 7,46 5 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Paul-sur-Save Sent Pau de Sava 31507 31530 1622 5,07 300 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Saint-Pé-d’Ardet Sent Pèr d'Ardet 31509 31510 155 3,47 40 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saint-Pé-Delbosc Sent Pèr deth Bòsc 31510 31350 141 5,51 22 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Pierre Sent Pèire 31511 31590 234 4,74 54 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Saint-Pierre-de-Lages Sant Pèire de Latge 31512 31570 892 7,20 114 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Saint-Plancard Sent Blancat 31513 31580 392 16,09 22 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saint-Rome Sent Roma 31514 31290 59 3,63 14 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Saint-Rustice Sent Rostesi 31515 31620 436 2,36 200 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Saint-Sauveur Sent Salvador 31516 31790 1791 7,04 252 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Saint-Sulpice-sur-Lèze Sent Somplesi 31517 31410 2325 13,91 168 Auterive
Carbonne
Muret
Muret
Volvestre
Saint-Thomas Sent Tomàs 31518 31470 576 14,01 40 Plaisance-du-Touch
Saint-Lys
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saint-Vincent Sent Vincenç 31519 31290 200 3,07 63 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Sajas Sajàs 31520 31370 122 5,00 24 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Saleich Saleish 31521 31260 339 14,29 24 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Salerm Salèrm 31522 31230 59 5,87 9 Cazères
L’Isle-en-Dodon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Salies-du-Salat Saliás deth Salat 31523 31260 1763 6,81 267 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Salles-et-Pratviel Sales e Pratvièlh 31524 31110 129 2,12 63 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Salles-sur-Garonne Salas de Garona 31525 31390 588 5,68 97 Auterive
Rieux-Volvestre
Muret
Muret
Volvestre
Saman Saman 31528 31350 123 5,54 27 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Samouillan Samolhan 31529 31420 112 5,33 25 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Sana Sanà 31530 31220 249 2,74 88 Cazères
Cazères
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Sarrecave Sarracauva 31531 31350 78 2,49 31 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Sarremezan Sarramesan 31532 31350 93 4,25 22 Saint-Gaudens
Boulogne-sur-Gesse
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Saubens Saubens 31533 31600 2297 5,99 363 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Saussens Saussens 31534 31460 208 3,02 67 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Sauveterre-de-Comminges Sauvatèrra de Comenge 31535 31510 682 30,52 21 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Saux-et-Pomarède Sauç e Pomareda 31536 31800 252 12,52 22 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Savarthès Eth Savartés 31537 31800 180 3,05 57 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Savères Savèra 31538 31370 220 10,71 20 Cazères
Rieumes
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Sédeilhac Sedelhac 31539 31580 62 6,16 10 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Ségreville Segrevila 31540 31460 320 4,98 55 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Seilh Sèlh 31541 31840 3284 6,16 519 Blagnac
Grenade
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Seilhan Selhan 31542 31510 210 4,68 43 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Sénarens Senarens 31543 31430 113 6,93 16 Cazères
Le Fousseret
Muret
Muret
Cœur de Garonne
Sengouagnet Sengoanhet 31544 31160 215 18,60 11 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Sepx Seps 31545 31360 210 12,37 18 Bagnères-de-Luchon
Saint-Martory
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Seyre Sèira 31546 31560 130 3,89 33 Escalquens
Nailloux
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Seysses Sèishes 31547 31600 9481 25,26 340 Muret
Muret
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Signac Sinhac 31548 31440 51 3,51 13 Bagnères-de-Luchon
Saint-Béat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Sode Sòda 31549 31110 19 5,53 3 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Soueich Soeish 31550 31160 523 11,33 48 Bagnères-de-Luchon
Aspet
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Tarabel Tarabèl 31551 31570 539 7,42 55 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Terrebasse Tèrrabaisha 31552 31420 138 9,56 15 Cazères
Aurignac
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Thil Tilh 31553 31530 1146 23,68 50 Léguevin
Grenade
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Touille Tolha 31554 31260 238 6,49 39 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Toulouse Tolosa 31555 31000
31100
31200
31300
31400
31500
493.465 118,30 3989 Toulouse-1
Toulouse-2
Toulouse-3
Toulouse-4
Toulouse-5
Toulouse-6
Toulouse-7
Toulouse-8
Toulouse-9
Toulouse-10
Toulouse-11
Toulouse-1
Toulouse-2
Toulouse-3
Toulouse-4
Toulouse-5
Toulouse-6
Toulouse-7
Toulouse-8
Toulouse-9
Toulouse-10
Toulouse-11
Toulouse-12
Toulouse-13
Toulouse-14
Toulouse-15
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Tournefeuille Tornafuèlha 31557 31170 28.117 18,17 1457 Tournefeuille
Tournefeuille
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Toutens Totens 31558 31460 388 4,86 66 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Trébons-de-Luchon Trebòns de Luishon 31559 31110 7 0,83 5 Bagnères-de-Luchon
Bagnères-de-Luchon
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Trébons-sur-la-Grasse Trebons 31560 31290 475 10,87 41 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Urau Urau 31562 31260 120 18,45 7 Bagnères-de-Luchon
Salies-du-Salat
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cagire Garonne Salat
Vacquiers Vaquièrs 31563 31340 1339 19,61 68 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Valcabrère Vathcrabèra 31564 31510 142 1,61 90 Bagnères-de-Luchon
Barbazan
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Pyrénées Haut Garonnaises
Valentine Valentina 31565 31800 878 8,03 109 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Vallègue Valèga 31566 31290 519 4,18 126 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Vallesvilles Bèlasvilas 31567 31570 435 8,16 49 Revel
Lanta
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Varennes Las Varenas 31568 31450 272 4,61 57 Escalquens
Montgiscard
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Vaudreuille Vaudrulha 31569 31250 384 11,30 32 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Vaux Le Bauç 31570 31540 305 10,41 27 Revel
Revel
Toulouse
Toulouse
Lauragais Revel Sorèzois
Vendine Vendina 31571 31460 285 2,87 98 Revel
Caraman
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Venerque Venèrca 31572 31810 2702 14,57 176 Portet-sur-Garonne
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Verfeil Vrudfuèlh 31573 31590 3658 41,23 85 Pechbonnieu
Verfeil
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Vernet Vernet 31574 31810 3059 10,07 267 Portet-sur-Garonne
Auterive
Muret
Muret
Lèze Ariège
Vieille-Toulouse Vièlha Tolosa 31575 31320 1168 5,53 208 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Vieillevigne Vièlhavinha 31576 31290 354 3,14 101 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Vignaux Vinhaus 31577 31480 144 4,04 30 Léguevin
Cadours
Toulouse
Toulouse
Save Garonne et Coteaux de Cadours
Vigoulet-Auzil Vigolen Ausil 31578 31320 931 3,46 262 Castanet-Tolosan
Castanet-Tolosan
Toulouse
Toulouse
Sicoval
Villariès Vilariès 31579 31380 790 7,33 111 Pechbonnieu
Fronton
Toulouse
Toulouse
Coteaux du Girou
Villate Vilata 31580 31860 1007 1,82 500 Portet-sur-Garonne
Portet-sur-Garonne
Muret
Muret
Le Muretain Agglo
Villaudric Vilaudric 31581 31620 1578 12,16 126 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Villefranche-de-Lauragais Vilafranca de Lauragués 31582 31290 4806 10,35 420 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais
Villematier Vilamatièr 31583 31340 1083 14,96 68 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Villemur-sur-Tarn Vilamur de Tarn 31584 31340 6034 46,57 126 Villemur-sur-Tarn
Villemur-sur-Tarn
Toulouse
Toulouse
Val’Aïgo
Villeneuve-de-Rivière Vilanava d'Arribèra 31585 31800 1790 13,57 132 Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Villeneuve-Lécussan Vièlanava de Lecussan 31586 31580 561 16,10 35 Saint-Gaudens
Montréjeau
Saint-Gaudens
Saint-Gaudens
Cœur et Coteaux du Comminges
Villeneuve-lès-Bouloc Vilanava de Bonlòc 31587 31620 1627 12,66 120 Villemur-sur-Tarn
Fronton
Toulouse
Toulouse
Frontonnais
Villeneuve-Tolosane Vilanava Tolosana 31588 31270 10.050 5,08 1808 Tournefeuille
Tournefeuille
Toulouse
Toulouse
Toulouse Métropole
Villenouvelle Vilanovèla 31589 31290 1431 7,95 175 Revel
Villefranche-de-Lauragais
Toulouse
Toulouse
Terres du Lauragais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: Füsion Saint-Béat un LezSaint-Béat-Lez

2018: Füsion Lasserre un Pradère-les-BourguetsLasserre-Pradère

2017: Füsion Lunax un Péguilhan (Péguilhan)Péguilhan