Lischt vun dr Gmeina im Département Ain

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ain zellt 393 àlla Gmeina ìm Département Ain uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ambérieu-en-Bugey Ambèriœx 01004 01500 14.134 24,6 575 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ambérieux-en-Dombes Ambèriœx-en-Domba 01005 01330 1751 15,92 110 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Ambléon 01006 01300 112 5,88 19 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Ambronay Ambronê 01007 01500 2800 33,55 83 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ambutrix Ambutrix 01008 01500 762 5,22 146 Ambérieu-en-Bugey
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Andert-et-Condon 01009 01300 326 6,94 47 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Anglefort 01010 01350 1105 29,26 38 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Apremont 01011 01100 368 14,57 25 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Aranc 01012 01110 329 21,65 15 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Arandas 01013 01230 143 14,1 10 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Arbent 01014 01100 3349 23,49 143 Oyonnax
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Arbigny 01016 01190 460 17,47 26 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Arboys en Bugey 01015 01300 650 22,49 29 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Argis 01017 01230 457 7,84 58 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Armix 01019 01510 27 6,82 4 Hauteville-Lompnes
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Ars-sur-Formans 01021 01480 1457 5,5 265 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Artemare 01022 01510 1249 3,75 333 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Arvière-en-Valromey 01453 01260
01510
710 37,18 19 Hauteville-Lompnes Belley Bugey Sud
Asnières-sur-Saône 01023 01570 76 4,68 16 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Attignat Ategnat 01024 01340 3251 18,69 174 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bâgé-Dommartin Bâgiê-la-Vela 01025 01380 4065 39,68 102 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Bâgé-le-Châtel Bâgiê-lo-Châtél / Bagiê-lo-Châtel 01026 01380 973 0,88 1106 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Balan 01027 01360 2563 18,04 142 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Baneins Banins 01028 01990 617 8,91 69 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Béard-Géovreissiat 01170 01460 1053 4,69 225 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Beaupont 01029 01270 685 14,07 49 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Beauregard 01030 01480 829 0,94 882 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Béligneux 01032 01360 3376 13,3 254 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Belley Bèlê 01034 01300 9182 22,42 410 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Belleydoux 01035 01130 310 17,63 18 Nantua
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bellignat 01031 01810 3652 7,83 466 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bénonces 01037 01470 308 15,33 20 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bény 01038 01370 754 18,25 41 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Béon 01039 01350 443 10,3 43 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Béréziat 01040 01340 486 10,83 45 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bettant 01041 01500 748 3,37 222 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bey 01042 01290 291 2,77 105 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Beynost 01043 01700 4754 10,64 447 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Billiat 01044 01200 632 13,7 46 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Birieux 01045 01330 283 15,83 18 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Biziat 01046 01290 895 11,39 79 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Blyes 01047 01150 1182 9,32 127 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bohas-Meyriat-Rignat 01245 01250 943 23,51 40 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Boissey 01050 01190 365 9,05 40 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Bolozon 01051 01450 91 4,92 18 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bouligneux 01052 01330 328 26,09 13 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Bourg-en-Bresse Bôrg 01053 01000 41.111 23,86 1723 Bourg-en-Bresse-1
Bourg-en-Bresse-2
Bourg-en-Bresse-Est
Bourg-en-Bresse-Nord-Centre
Bourg-en-Bresse-Sud
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bourg-Saint-Christophe 01054 01800 1457 8,98 162 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Boyeux-Saint-Jérôme 01056 01640 349 16,94 21 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Boz 01057 01190 519 7,31 71 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Brégnier-Cordon 01058 01300 828 11,05 75 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Brénod 01060 01110 493 23,79 21 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Brens 01061 01300 1144 6,9 166 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Bresse Vallons 01130 01430 2363 25,98 91 Attignat Bourg-en-Bresse Bourg-en-Bresse
Bressolles 01062 01360 934 7,73 121 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Brion 01063 01460 533 4,48 119 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Briord 01064 01470 1070 12,29 87 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Buellas 01065 01310 1812 10,21 177 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Ceignes 01067 01430 255 10,01 25 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Cerdon 01068 01450 775 12,3 63 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Certines Essèrtenes / Sèrtena 01069 01240 1503 15,92 94 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cessy 01071 01170 4808 6,39 752 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Ceyzériat Sêzeriat / Cêzeriat 01072 01250 3194 9,36 341 Ceyzériat
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Ceyzérieu 01073 01350 1000 19,72 51 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Chalamont Chalamont 01074 01320 2589 32,88 79 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chaleins 01075 01480 1382 17 81 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Chaley 01076 01230 125 4,6 27 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Challes-la-Montagne 01077 01450 196 7,65 26 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Challex 01078 01630 1557 8,67 180 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Champagne-en-Valromey 01079 01260 811 18,16 45 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Champdor-Corcelles 01080 01110 643 31,53 20 Hauteville-Lompnes
Brénod
Belley
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Champfromier 01081 01410 735 32,4 23 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Chanay 01082 01420 628 18,1 35 Bellegarde-sur-Valserine
Seyssel
Nantua
Belley
Pays Bellegardien
Chaneins Chanens 01083 01990 927 12,63 73 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chanoz-Châtenay 01084 01400 895 13,42 67 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Charix 01087 01130 282 18,27 15 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Charnoz-sur-Ain 01088 01800 903 6,62 136 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Château-Gaillard 01089 01500 2253 16,06 140 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Châtenay Châtenê 01090 01320 356 14,95 24 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Châtillon-la-Palud Châtelyon-la-Palud 01092 01320 1604 14,01 114 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Châtillon-sur-Chalaronne 01093 01400 4931 17,98 274 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chavannes-sur-Reyssouze 01094 01190 761 16,55 46 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Chaveyriat Chavèriat 01096 01660 1034 16,87 61 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Chazey-Bons 01098 01300 1159 10,59 109 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Chazey-sur-Ain 01099 01150 1566 21,95 71 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Cheignieu-la-Balme 01100 01510 131 6,26 21 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Chevillard 01101 01430 152 6,67 23 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Chevroux Chevrox / Chevrœx 01102 01190 961 17,2 56 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Chevry 01103 01170 2149 5,84 368 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Chézery-Forens 01104 01410 461 46,57 10 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Civrieux Séveriœ / Sivriœx 01105 01390 1829 19,76 93 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Cize 01106 01250 179 4,52 40 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cleyzieu Cllêziœx 01107 01230 133 7,82 17 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Coligny Colignê 01108 01270 1176 16,87 70 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Collonges 01109 01550 2226 16,25 137 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Colomieu 01110 01300 156 5,96 26 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Conand 01111 01230 132 15,28 9 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Condamine 01112 01430 450 4,64 97 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Condeissiat 01113 01400 817 21,64 38 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Confort 01114 01200 667 11,66 57 Bellegarde-sur-Valserine
Collonges
Nantua
Gex
Pays Bellegardien
Confrançon 01115 01310 1333 18,17 73 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Contrevoz 01116 01300 498 14,18 35 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Conzieu 01117 01300 151 7,2 21 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Corbonod 01118 01420 1278 31,59 40 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Corlier 01121 01110 116 5,45 21 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Cormoranche-sur-Saône 01123 01290 1162 9,85 118 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Cormoz 01124 01560 689 19,56 35 Saint-Étienne-du-Bois
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Corveissiat 01125 01250 612 22,69 27 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Courmangoux Cort-Mangôd / Cormàngôx 01127 01370 508 14,82 34 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Courtes 01128 01560 305 9,06 34 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Crans Crans 01129 01320 291 13,23 22 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Cressin-Rochefort 01133 01350 394 7,93 50 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Crottet Crotèt 01134 01290 1758 12,12 145 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Crozet 01135 01170 2171 27,47 79 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Cruzilles-lès-Mépillat 01136 01290 893 11,84 75 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Culoz 01138 01350 3004 19,36 155 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Bugey Sud
Curciat-Dongalon 01139 01560 444 23,94 19 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Curtafond Cortafon / Cœrtafond 01140 01310 767 12,41 62 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cuzieu 01141 01300 453 4,87 93 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Dagneux 01142 01120 4777 6,65 718 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Divonne-les-Bains 01143 01220 9951 33,88 294 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Dompierre-sur-Chalaronne 01146 01400 436 4,78 91 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Dompierre-sur-Veyle 01145 01240 1179 29,1 41 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Domsure 01147 01270 492 15,2 32 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Dortan 01148 01590 1879 18,11 104 Pont-d’Ain
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Douvres 01149 01500 1076 5,26 205 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Drom 01150 01250 214 7,78 28 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Druillat 01151 01160 1146 20,72 55 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Échallon 01152 01130 748 28,09 27 Nantua
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Échenevex 01153 01170 2115 16,44 129 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Évosges 01155 01230 143 12,08 12 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Faramans Faramans 01156 01800 815 11,22 73 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Fareins 01157 01480 2250 8,22 274 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Farges 01158 01550 1048 14,28 73 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Feillens Felyens / Felyèns 01159 01570 3365 14,91 226 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Ferney-Voltaire 01160 01210 10.026 4,78 2097 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Flaxieu 01162 01350 65 2,79 23 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Foissiat 01163 01340 2038 40,36 50 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Francheleins 01165 01090 1594 13,56 118 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Frans 01166 01480 2423 7,98 304 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Garnerans 01167 01140 634 8,57 74 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Genouilleux 01169 01090 641 4,08 157 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Géovreisset 01171 01100 844 3,5 241 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Gex Gèx 01173 01170 13.121 32,02 410 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Giron 01174 01130 178 9,39 19 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Gorrevod Gorrevôd / Gorrevœd 01175 01190 784 6,88 114 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Grand-Corent 01177 01250 183 7,13 26 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Grièges 01179 01290 1881 14,87 126 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Grilly 01180 01220 839 7,5 112 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Groissiat 01181 01810 1241 6,32 196 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Groslée-Saint-Benoit 01338 01300
01680
1227 28,92 42 Belley
Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Bugey Sud
Guéreins 01183 01090 1479 4,51 328 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Haut Valromey 01187 01260 618 107,85 6 Hauteville-Lompnes
Brénod
Champagne-en-Valromey
Belley
Nantua
Bugey Sud
Hautecourt-Romanèche 01184 01250 763 21,6 35 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Illiat 01188 01140 663 20,37 33 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Injoux-Génissiat 01189 01200 1115 29,61 38 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Innimond 01190 01680 87 13,44 6 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Izenave 01191 01430 154 13,04 12 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Izernore 01192 01580 2277 20,86 109 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Izieu 01193 01300 222 7,67 29 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Jassans-Riottier 01194 01480 6346 4,81 1319 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Villefranche Beaujolais Saône
Jasseron Jâsseron 01195 01250 1783 18,93 94 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Jayat 01196 01340 1226 16,3 75 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Journans 01197 01250 351 2,43 144 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Joyeux Joyœx 01198 01800 268 16,58 16 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Jujurieux 01199 01640 2137 15,39 139 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
L’Abergement-Clémenciat 01001 01400 779 15,95 49 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
L’Abergement-de-Varey 01002 01640 256 9,15 28 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
La Boisse 01049 01120 3283 9,4 349 Miribel
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
La Burbanche 01066 01510 89 10,82 8 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
La Chapelle-du-Châtelard 01085 01240 400 13,37 30 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
La Tranclière 01425 01160 288 14,75 20 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Labalme 01200 01450 214 8,8 24 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Lagnieu Lagniœ 01202 01150 7161 27,25 263 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Laiz 01203 01290 1313 10,31 127 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Lantenay 01206 01430 277 6,59 42 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lapeyrouse 01207 01330 317 20,04 16 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Lavours 01208 01350 131 6,3 21 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Le Montellier 01260 01800 302 15,38 20 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Le Plantay 01299 01330 584 19,96 29 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Le Poizat-Lalleyriat 01204 01130 735 33,15 22 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Léaz 01209 01200 778 11,4 68 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Lélex 01210 01410 228 17,63 13 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Lent Lent 01211 01240 1395 31,48 44 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Les Neyrolles 01274 01130 645 9,5 68 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lescheroux 01212 01560 718 20,05 36 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Leyment Lêment 01213 01150 1341 14,18 95 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Leyssard 01214 01450 158 9,13 17 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lhuis Lués 01216 01680 894 24,43 37 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Lompnas 01219 01680 164 12,69 13 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Loyettes 01224 01360 3225 21,28 152 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Lurcy 01225 01090 372 4,81 77 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Magnieu 01227 01300 643 11,37 57 Belley Belley Bugey Sud
Maillat 01228 01430 660 11,31 58 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Malafretaz Monlafretât 01229 01340 1235 9,19 134 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Mantenay-Montlin 01230 01560 312 10,8 29 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Manziat Manziê / Mànziât 01231 01570 1948 12,63 154 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Marboz Mârbôsc / Màrbœz 01232 01851 2276 40,14 57 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Marchamp 01233 01680 130 13,11 10 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Marignieu 01234 01300 169 3,55 48 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Marlieux 01235 01240 1159 16,85 69 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Marsonnas 01236 01340 1011 18,38 55 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Martignat Martegnê / Martegnât 01237 01810 1667 13,25 126 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Massieux 01238 01600 2670 3,1 861 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Massignieu-de-Rives 01239 01300 620 9,52 65 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Matafelon-Granges 01240 01580 627 21,54 29 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Meillonnas Melyonâs 01241 01370 1356 17,74 76 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Mérignat 01242 01450 135 3,17 43 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Messimy-sur-Saône 01243 01480 1253 5,95 211 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Meximieux Mèssemiox / Mèssemiœx 01244 01800 7923 13,75 576 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Mézériat 01246 01660 2217 19,17 116 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Mijoux 01247 01410 312 22 14 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Mionnay Mionê / Mionnê 01248 01390 2197 19,62 112 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Miribel Merebél / Mereber 01249 01700 10.122 24,49 413 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Misérieux 01250 01600 1974 7,41 266 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Mogneneins 01252 01140 786 8,57 92 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montagnat 01254 01250 2116 13,75 154 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Montagnieu 01255 01470 647 6,22 104 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Montanges 01257 01200 351 13,7 26 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Montceaux 01258 01090 1190 10,03 119 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montcet 01259 01310 702 6,68 105 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Monthieux 01261 01390 668 10,75 62 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Montluel Montluèl 01262 01120 6886 40,11 172 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Montmerle-sur-Saône Montmèrlo 01263 01090 3772 4,16 907 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montracol Montracol 01264 01310 1016 14,56 70 Attignat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Montréal-la-Cluse 01265 01460 3456 12,83 269 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Montrevel-en-Bresse 01266 01340 2576 10,27 251 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Murs-et-Gélignieux 01268 01300 246 6,46 38 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Nantua Nantuat 01269 01460 3454 12,79 270 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Neuville-les-Dames 01272 01400 1500 26,59 56 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Neuville-sur-Ain 01273 01160 1800 19,79 91 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Neyron 01275 01700 2569 5,36 479 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Niévroz 01276 01120 1624 10,46 155 Miribel
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Nivigne et Suran 01095 01250 853 30,98 28 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Nivollet-Montgriffon 01277 01230 117 8,24 14 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Nurieux-Volognat 01267 01460 1025 19,34 53 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Oncieu 01279 01230 80 7,76 10 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ordonnaz 01280 01510 138 14,88 9 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ornex 01281 01210 4483 5,64 795 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Outriaz 01282 01430 258 5,91 44 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Oyonnax 01283 01100 22.456 35,99 624 Oyonnax
Oyonnax-Nord
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Ozan 01284 01190 694 6,6 105 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Parcieux 01285 01600 1229 3,14 391 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Parves et Nattages 01286 01300 951 15,86 60 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Péron 01288 01630 2717 26,01 104 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Péronnas 01289 01960 6520 17,55 372 Bourg-en-Bresse-2
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pérouges Pèrôges 01290 01800 1273 18,97 67 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Perrex 01291 01540 842 11,07 76 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Peyriat 01293 01430 148 5,96 25 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Peyrieu 01294 01300 886 14,13 63 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Peyzieux-sur-Saône 01295 01140 686 8,66 79 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Pirajoux 01296 01270 420 12,99 32 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pizay Pesê 01297 01120 867 11,18 78 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Plagne 01298 01130 150 6,2 24 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Plateau d’Hauteville 01185 01110 4844 106,11 46 Hauteville-Lompnes Belley Haut-Bugey Agglomération
Polliat 01301 01310 2547 20,07 127 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pollieu 01302 01350 163 3,71 44 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Poncin 01303 01450 1699 19,77 86 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Pont-d’Ain Pont d’En /Lo Pont d’En 01304 01160 2924 11,22 261 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Pont-de-Vaux Pont-de-Vâls / Vâlx 01305 01190 2213 7,54 294 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Pont-de-Veyle Pont-de-Vêla 01306 01290 1641 1,94 846 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Port 01307 01460 836 4,25 197 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Pougny 01308 01550 807 7,77 104 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Pouillat 01309 01250 85 6,23 14 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Prémeyzel 01310 01300 251 7,63 33 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Prémillieu 01311 01110 44 8,51 5 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Prévessin-Moëns 01313 01280 8711 12,07 722 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Priay Priê 01314 01160 1729 15,77 110 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Ramasse 01317 01250 330 9,86 33 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Rancé Rancê 01318 01390 726 9,53 76 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Relevant 01319 01990 466 12,38 38 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Replonges Replanjo / Replànjo 01320 01750 3791 16,6 228 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Revonnas 01321 01250 888 7,75 115 Ceyzériat
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Reyrieux 01322 01600 4984 15,7 317 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Reyssouze 01323 01190 989 9,54 104 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Rignieux-le-Franc 01325 01800 1032 15,02 69 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Romans Romans 01328 01400 597 22,32 27 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Rossillon 01329 01510 153 8,07 19 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Ruffieu 01330 01260 182 14,03 13 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Alban 01331 01450 187 8,08 23 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Saint-André-d’Huiriat 01334 01290 658 9 73 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-André-de-Bâgé Sent-André / Sènt-Àndré 01332 01380 779 2,7 289 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-André-de-Corcy 01333 01390 3369 20,73 163 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-André-le-Bouchoux 01335 01240 402 9,32 43 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-André-sur-Vieux-Jonc 01336 01960 1174 24,22 83 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Bénigne Sent-Benimo 01337 01190 1311 16,49 80 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-Bernard 01339 01600 1463 3,15 464 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Cyr-sur-Menthon Sent-Ciro / Sènt-Ciro 01343 01380 1793 16,93 106 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Denis-en-Bugey Sant-Denis 01345 01500 2266 2,61 868 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Denis-lès-Bourg Sent-Denis 01344 01000 5943 12,58 472 Bourg-en-Bresse-2
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Didier-d’Aussiat 01346 01340 858 15,22 56 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Didier-de-Formans 01347 01600 2035 6,53 312 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Didier-sur-Chalaronne 01348 01140 2938 24,98 118 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Sainte-Croix Senta-Crouèx 01342 01120 554 10,62 52 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Sainte-Euphémie 01353 01600 1700 4,61 369 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Sainte-Julie 01366 01150 1082 11,15 97 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Éloi 01349 01800 503 14,26 35 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Sainte-Olive Sente-Olivo 01382 01330 279 7,39 38 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Étienne-du-Bois 01350 01370 2542 28,38 90 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Étienne-sur-Chalaronne 01351 01140 1571 20,99 75 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Saint-Étienne-sur-Reyssouze 01352 01190 583 13,82 42 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-Genis-Pouilly 01354 01630 13.943 9,77 1427 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Saint-Genis-sur-Menthon 01355 01380 486 11,55 42 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Georges-sur-Renon 01356 01400 208 5,66 37 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Germain-de-Joux 01357 01130 502 11,27 45 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Saint-Germain-les-Paroisses 01358 01300 429 16,27 26 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Germain-sur-Renon 01359 01240 246 15,8 16 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Jean-de-Gonville 01360 01630 1895 12,36 153 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Saint-Jean-de-Niost 01361 01800 1577 14,19 111 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Saint-Jean-de-Thurigneux 01362 01390 786 16 49 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Jean-le-Vieux 01363 01640 1772 15,33 116 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Saint-Jean-sur-Reyssouze 01364 01560 756 27,48 28 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Jean-sur-Veyle 01365 01290 1162 11,21 104 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Julien-sur-Reyssouze 01367 01560 746 7,52 99 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Julien-sur-Veyle 01368 01540 838 9,84 85 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Just 01369 01250 942 3,38 279 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Laurent-sur-Saône Sent-Lôrent / Sènt-Lôrent 01370 01750 1688 0,53 3185 Vonnas
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Marcel 01371 01390 1242 11,64 107 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Martin-de-Bavel 01372 01510 444 8,5 52 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Martin-du-Frêne 01373 01430 1023 19,14 53 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Saint-Martin-du-Mont 01374 01160 1871 28,09 67 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Martin-le-Châtel 01375 01310 782 12,77 61 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Maurice-de-Beynost 01376 01700 3962 6,99 567 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Saint-Maurice-de-Gourdans 01378 01800 2645 25,39 104 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Saint-Maurice-de-Rémens 01379 01500 760 10,35 73 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Nizier-le-Bouchoux 01380 01560 632 28,3 22 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Nizier-le-Désert Sent-Neziér 01381 01320 921 24,96 37 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Paul-de-Varax Sent-Por 01383 01240 1562 25,97 60 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Rambert-en-Bugey 01384 01230 2188 28,55 77 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Rémy 01385 01310 985 7,38 133 Bourg-en-Bresse-2
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Sorlin-en-Bugey Sant-Sorlin 01386 01150 1127 9,07 124 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Sulpice 01387 01340 256 5,26 49 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Trivier-de-Courtes 01388 01560 1102 16,53 67 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Trivier-sur-Moignans 01389 01990 1834 41,99 44 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Vulbas 01390 01150 1246 21,44 58 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Salavre Salâvro 01391 01270 271 7,77 35 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Samognat 01392 01580 656 14,01 47 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Sandrans Sandrans 01393 01400 544 29,02 19 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Sault-Brénaz 01396 01150 977 5,61 174 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sauverny 01397 01220 978 1,89 517 Gex
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Savigneux Savegnœx 01398 01480 1421 14,75 96 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Ségny 01399 01170 2107 3,24 650 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Seillonnaz 01400 01470 139 9,59 14 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sergy 01401 01630 2167 9,46 229 Thoiry
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Sermoyer 01402 01190 652 16,7 39 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Serrières-de-Briord 01403 01470 1295 8,03 161 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Serrières-sur-Ain 01404 01450 135 8,18 17 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Servas Sèrvas 01405 01960 1280 13,05 98 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Servignat 01406 01560 174 7,99 22 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Seyssel Sèssél 01407 01420 1002 2,4 418 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Simandre-sur-Suran 01408 01250 661 16,3 41 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Sonthonnax-la-Montagne 01410 01580 300 14,14 21 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Souclin Socllin / Soncllin 01411 01150 273 13,19 21 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sulignat 01412 01400 595 10,8 55 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Surjoux-Lhopital 01215 01420 140 7,99 18 Bellegarde-sur-Valserine Nantua Pays Bellegardien
Talissieu 01415 01510 499 4,8 104 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Tenay 01416 01230 1014 13,12 77 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Thil 01418 01120 1087 5,15 211 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Thoiry 01419 01710 6021 28,93 208 Thoiry
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Thoissey 01420 01140 1690 1,34 1261 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Torcieu Torciœ 01421 01230 729 10,72 68 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Tossiat 01422 01250 1355 10,17 133 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Toussieux 01423 01600 1124 4,74 237 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Tramoyes 01424 01390 1776 12,93 137 Miribel
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Trévoux 01427 01600 6920 5,71 1212 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Valeins 01428 01140 126 4,36 29 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Val-Revermont 01426 01370 2538 45,42 56 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Valromey-sur-Séran 01036 01260 1326 56,71 23 Hauteville-Lompnes
Belley Bugey Sud
Valserhône 01033 01200 16.378 62,54 262 Bellegarde-sur-Valserine
Nantua Pays Bellegardien
Vandeins 01429 01660 707 9,4 75 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Varambon 01430 01160 619 7,99 77 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Vaux-en-Bugey 01431 01150 1227 8,22 149 Ambérieu-en-Bugey
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Verjon Vrejon / Vèrjon 01432 01270 323 5,11 63 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Vernoux 01433 01560 313 10,2 31 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Versailleux Vèrsalyœx 01434 01330 472 18,77 25 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Versonnex 01435 01210 2157 5,89 366 Gex
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Vesancy 01436 01170 481 10,7 45 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Vescours 01437 01560 223 12,48 18 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Vésines Vèsenes 01439 01570 99 3,88 26 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Vieu-d’Izenave 01441 01430 734 23,73 31 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Villars-les-Dombes 01443 01330 4978 24,65 202 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Villebois 01444 01150 1196 14,46 83 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Villemotier 01445 01270 615 13,86 44 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Villeneuve Velanôva 01446 01480 1548 26,79 58 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Villereversure 01447 01250 1342 17,45 77 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Villes 01448 01200 389 9,21 42 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Villette-sur-Ain 01449 01320 759 19,38 39 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Villieu-Loyes-Mollon 01450 01800 3717 15,91 234 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Viriat Veriat 01451 01440 6595 45,03 146 Bourg-en-Bresse-1
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Virieu-le-Grand 01452 01510 1132 12,55 90 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Virignin 01454 01300 1112 7,88 141 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Vongnes 01456 01350 71 2,05 35 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Vonnas Vonâs / Vonnâs 01457 01540 3181 17,81 179 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: