Lischt vun dr Gmeina im Département Ain

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ain zellt 393 àlla Gmeina ìm Département Ain uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ambérieu-en-Bugey Ambèriœx 01004 01500 14.081 24,6 572 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ambérieux-en-Dombes Ambèriœx-en-Domba 01005 01330 1671 15,92 105 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Ambléon 01006 01300 110 5,88 19 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Ambronay Ambronê 01007 01500 2684 33,55 80 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ambutrix Ambutrix 01008 01500 750 5,22 144 Ambérieu-en-Bugey
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Andert-et-Condon 01009 01300 336 6,94 48 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Anglefort 01010 01350 1124 29,26 38 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Apremont 01011 01100 383 14,57 26 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Aranc 01012 01110 326 21,65 15 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Arandas 01013 01230 148 14,1 10 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Arbent 01014 01100 3379 23,49 144 Oyonnax
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Arbigny 01016 01190 462 17,47 26 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Arboys en Bugey 01015 01300 640 22,49 28 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Argis 01017 01230 438 7,84 56 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Armix 01019 01510 26 6,82 4 Hauteville-Lompnes
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Ars-sur-Formans 01021 01480 1389 5,5 253 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Artemare 01022 01510 1227 3,75 327 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Arvière-en-Valromey 01453 01260
01510
716 37,18 19 Hauteville-Lompnes Belley Bugey Sud
Asnières-sur-Saône 01023 01570 63 4,68 13 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Attignat Ategnat 01024 01340 3270 18,69 175 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bâgé-Dommartin Bâgiê-la-Vela 01025 01380 4088 39,68 103 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Bâgé-le-Châtel Bâgiê-lo-Châtél / Bagiê-lo-Châtel 01026 01380 915 0,88 1040 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Balan 01027 01360 2856 18,04 158 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Baneins Banins 01028 01990 596 8,91 67 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Béard-Géovreissiat 01170 01460 1039 4,69 222 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Beaupont 01029 01270 685 14,07 49 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Beauregard 01030 01480 885 0,94 941 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Béligneux 01032 01360 3314 13,3 249 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Belley Bèlê 01034 01300 9133 22,42 407 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Belleydoux 01035 01130 317 17,63 18 Nantua
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bellignat 01031 01810 3618 7,83 462 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bénonces 01037 01470 294 15,33 19 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bény 01038 01370 762 18,25 42 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Béon 01039 01350 464 10,3 45 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Béréziat 01040 01340 494 10,83 46 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bettant 01041 01500 750 3,37 223 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bey 01042 01290 276 2,77 100 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Beynost 01043 01700 4557 10,64 428 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Billiat 01044 01200 611 13,7 45 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Birieux 01045 01330 285 15,83 18 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Biziat 01046 01290 857 11,39 75 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Blyes 01047 01150 993 9,32 107 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bohas-Meyriat-Rignat 01245 01250 895 23,51 38 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Boissey 01050 01190 338 9,05 37 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Bolozon 01051 01450 89 4,92 18 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bouligneux 01052 01330 319 26,09 12 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Bourg-en-Bresse Bôrg 01053 01000 41.365 23,86 1734 Bourg-en-Bresse-1
Bourg-en-Bresse-2
Bourg-en-Bresse-Est
Bourg-en-Bresse-Nord-Centre
Bourg-en-Bresse-Sud
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bourg-Saint-Christophe 01054 01800 1325 8,98 148 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Boyeux-Saint-Jérôme 01056 01640 354 16,94 21 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Boz 01057 01190 515 7,31 70 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Brégnier-Cordon 01058 01300 849 11,05 77 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Brénod 01060 01110 522 23,79 22 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Brens 01061 01300 1169 6,9 169 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Bresse Vallons 01130 01430 2263 25,98 87 Attignat Bourg-en-Bresse Bourg-en-Bresse
Bressolles 01062 01360 891 7,73 115 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Brion 01063 01460 515 4,48 115 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Briord 01064 01470 991 12,29 81 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Buellas 01065 01310 1767 10,21 173 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Ceignes 01067 01430 253 10,01 25 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Cerdon 01068 01450 785 12,3 64 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Certines Essèrtenes / Sèrtena 01069 01240 1532 15,92 96 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cessy 01071 01170 4836 6,39 757 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Ceyzériat Sêzeriat / Cêzeriat 01072 01250 3138 9,36 335 Ceyzériat
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Ceyzérieu 01073 01350 1012 19,72 51 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Chalamont Chalamont 01074 01320 2406 32,88 73 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chaleins 01075 01480 1296 17 76 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Chaley 01076 01230 137 4,6 30 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Challes-la-Montagne 01077 01450 193 7,65 25 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Challex 01078 01630 1450 8,67 167 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Champagne-en-Valromey 01079 01260 825 18,16 45 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Champdor-Corcelles 01080 01110 657 31,53 21 Hauteville-Lompnes
Brénod
Belley
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Champfromier 01081 01410 729 32,4 23 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Chanay 01082 01420 633 18,1 35 Bellegarde-sur-Valserine
Seyssel
Nantua
Belley
Pays Bellegardien
Chaneins Chanens 01083 01990 898 12,63 71 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chanoz-Châtenay 01084 01400 833 13,42 62 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Charix 01087 01130 285 18,27 16 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Charnoz-sur-Ain 01088 01800 923 6,62 139 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Château-Gaillard 01089 01500 2080 16,06 130 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Châtenay Châtenê 01090 01320 333 14,95 22 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Châtillon-la-Palud Châtelyon-la-Palud 01092 01320 1574 14,01 112 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Châtillon-sur-Chalaronne 01093 01400 4886 17,98 272 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chavannes-sur-Reyssouze 01094 01190 750 16,55 45 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Chaveyriat Chavèriat 01096 01660 1006 16,87 60 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Chazey-Bons 01098 01300 1079 10,59 102 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Chazey-sur-Ain 01099 01150 1513 21,95 69 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Cheignieu-la-Balme 01100 01510 136 6,26 22 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Chevillard 01101 01430 153 6,67 23 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Chevroux Chevrox / Chevrœx 01102 01190 957 17,2 56 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Chevry 01103 01170 1643 5,84 281 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Chézery-Forens 01104 01410 460 46,57 10 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Civrieux Séveriœ / Sivriœx 01105 01390 1606 19,76 81 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Cize 01106 01250 170 4,52 38 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cleyzieu Cllêziœx 01107 01230 135 7,82 17 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Coligny Colignê 01108 01270 1187 16,87 70 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Collonges 01109 01550 2223 16,25 137 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Colomieu 01110 01300 131 5,96 22 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Conand 01111 01230 120 15,28 8 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Condamine 01112 01430 414 4,64 89 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Condeissiat 01113 01400 825 21,64 38 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Confort 01114 01200 620 11,66 53 Bellegarde-sur-Valserine
Collonges
Nantua
Gex
Pays Bellegardien
Confrançon 01115 01310 1331 18,17 73 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Contrevoz 01116 01300 500 14,18 35 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Conzieu 01117 01300 146 7,2 20 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Corbonod 01118 01420 1255 31,59 40 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Corlier 01121 01110 113 5,45 21 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Cormoranche-sur-Saône 01123 01290 1118 9,85 114 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Cormoz 01124 01560 662 19,56 34 Saint-Étienne-du-Bois
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Corveissiat 01125 01250 625 22,69 28 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Courmangoux Cort-Mangôd / Cormàngôx 01127 01370 505 14,82 34 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Courtes 01128 01560 310 9,06 34 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Crans Crans 01129 01320 263 13,23 20 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Cressin-Rochefort 01133 01350 393 7,93 50 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Crottet Crotèt 01134 01290 1734 12,12 143 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Crozet 01135 01170 2126 27,47 77 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Cruzilles-lès-Mépillat 01136 01290 855 11,84 72 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Culoz 01138 01350 3053 19,36 158 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Bugey Sud
Curciat-Dongalon 01139 01560 443 23,94 19 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Curtafond Cortafon / Cœrtafond 01140 01310 770 12,41 62 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cuzieu 01141 01300 436 4,87 90 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Dagneux 01142 01120 4706 6,65 708 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Divonne-les-Bains 01143 01220 9465 33,88 279 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Dompierre-sur-Chalaronne 01146 01400 431 4,78 90 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Dompierre-sur-Veyle 01145 01240 1164 29,1 40 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Domsure 01147 01270 483 15,2 32 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Dortan 01148 01590 1846 18,11 102 Pont-d’Ain
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Douvres 01149 01500 1053 5,26 200 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Drom 01150 01250 217 7,78 28 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Druillat 01151 01160 1157 20,72 56 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Échallon 01152 01130 760 28,09 27 Nantua
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Échenevex 01153 01170 2172 16,44 132 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Évosges 01155 01230 145 12,08 12 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Faramans Faramans 01156 01800 801 11,22 71 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Fareins 01157 01480 2203 8,22 268 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Farges 01158 01550 1013 14,28 71 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Feillens Felyens / Felyèns 01159 01570 3254 14,91 218 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Ferney-Voltaire 01160 01210 9637 4,78 2016 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Flaxieu 01162 01350 69 2,79 25 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Foissiat 01163 01340 2062 40,36 51 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Francheleins 01165 01090 1574 13,56 116 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Frans 01166 01480 2334 7,98 292 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Garnerans 01167 01140 654 8,57 76 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Genouilleux 01169 01090 600 4,08 147 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Géovreisset 01171 01100 891 3,5 255 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Gex Gèx 01173 01170 12.652 32,02 395 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Giron 01174 01130 180 9,39 19 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Gorrevod Gorrevôd / Gorrevœd 01175 01190 861 6,88 125 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Grand-Corent 01177 01250 174 7,13 24 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Grièges 01179 01290 1881 14,87 126 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Grilly 01180 01220 808 7,5 108 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Groissiat 01181 01810 1223 6,32 194 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Groslée-Saint-Benoit 01338 01300
01680
1193 28,92 41 Belley
Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Bugey Sud
Guéreins 01183 01090 1435 4,51 318 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Haut Valromey 01187 01260 695 107,85 6 Hauteville-Lompnes
Brénod
Champagne-en-Valromey
Belley
Nantua
Bugey Sud
Hautecourt-Romanèche 01184 01250 784 21,6 36 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Illiat 01188 01140 615 20,37 30 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Injoux-Génissiat 01189 01200 1147 29,61 39 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Innimond 01190 01680 98 13,44 7 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Izenave 01191 01430 162 13,04 12 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Izernore 01192 01580 2257 20,86 108 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Izieu 01193 01300 242 7,67 32 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Jassans-Riottier 01194 01480 6391 4,81 1329 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Villefranche Beaujolais Saône
Jasseron Jâsseron 01195 01250 1762 18,93 93 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Jayat 01196 01340 1166 16,3 72 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Journans 01197 01250 355 2,43 146 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Joyeux Joyœx 01198 01800 274 16,58 17 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Jujurieux 01199 01640 2181 15,39 142 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
L’Abergement-Clémenciat 01001 01400 767 15,95 48 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
L’Abergement-de-Varey 01002 01640 243 9,15 27 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
La Boisse 01049 01120 3021 9,4 321 Miribel
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
La Burbanche 01066 01510 71 10,82 7 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
La Chapelle-du-Châtelard 01085 01240 387 13,37 29 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
La Tranclière 01425 01160 289 14,75 20 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Labalme 01200 01450 212 8,8 24 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Lagnieu Lagniœ 01202 01150 7090 27,25 260 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Laiz 01203 01290 1213 10,31 118 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Lantenay 01206 01430 272 6,59 41 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lapeyrouse 01207 01330 324 20,04 16 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Lavours 01208 01350 127 6,3 20 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Le Montellier 01260 01800 293 15,38 19 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Le Plantay 01299 01330 553 19,96 28 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Le Poizat-Lalleyriat 01204 01130 712 33,15 21 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Léaz 01209 01200 719 11,4 63 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Lélex 01210 01410 225 17,63 13 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Lent Lent 01211 01240 1416 31,48 45 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Les Neyrolles 01274 01130 636 9,5 67 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lescheroux 01212 01560 727 20,05 36 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Leyment Lêment 01213 01150 1285 14,18 91 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Leyssard 01214 01450 153 9,13 17 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lhuis Lués 01216 01680 890 24,43 36 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Lompnas 01219 01680 169 12,69 13 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Loyettes 01224 01360 3145 21,28 148 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Lurcy 01225 01090 379 4,81 79 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Magnieu 01227 01300 640 11,37 56 Belley Belley Bugey Sud
Maillat 01228 01430 623 11,31 55 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Malafretaz Monlafretât 01229 01340 1188 9,19 129 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Mantenay-Montlin 01230 01560 310 10,8 29 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Manziat Manziê / Mànziât 01231 01570 1977 12,63 157 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Marboz Mârbôsc / Màrbœz 01232 01851 2226 40,14 55 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Marchamp 01233 01680 131 13,11 10 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Marignieu 01234 01300 173 3,55 49 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Marlieux 01235 01240 1068 16,85 63 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Marsonnas 01236 01340 981 18,38 53 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Martignat Martegnê / Martegnât 01237 01810 1627 13,25 123 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Massieux 01238 01600 2519 3,1 813 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Massignieu-de-Rives 01239 01300 613 9,52 64 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Matafelon-Granges 01240 01580 645 21,54 30 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Meillonnas Melyonâs 01241 01370 1332 17,74 75 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Mérignat 01242 01450 126 3,17 40 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Messimy-sur-Saône 01243 01480 1210 5,95 203 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Meximieux Mèssemiox / Mèssemiœx 01244 01800 7669 13,75 558 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Mézériat 01246 01660 2134 19,17 111 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Mijoux 01247 01410 340 22 15 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Mionnay Mionê / Mionnê 01248 01390 2132 19,62 109 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Miribel Merebél / Mereber 01249 01700 9742 24,49 398 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Misérieux 01250 01600 1938 7,41 262 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Mogneneins 01252 01140 774 8,57 90 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montagnat 01254 01250 1960 13,75 143 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Montagnieu 01255 01470 609 6,22 98 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Montanges 01257 01200 341 13,7 25 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Montceaux 01258 01090 1182 10,03 118 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montcet 01259 01310 675 6,68 101 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Monthieux 01261 01390 648 10,75 60 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Montluel Montluèl 01262 01120 7005 40,11 175 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Montmerle-sur-Saône Montmèrlo 01263 01090 3811 4,16 916 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montracol Montracol 01264 01310 1052 14,56 72 Attignat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Montréal-la-Cluse 01265 01460 3409 12,83 266 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Montrevel-en-Bresse 01266 01340 2463 10,27 240 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Murs-et-Gélignieux 01268 01300 255 6,46 39 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Nantua Nantuat 01269 01460 3482 12,79 272 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Neuville-les-Dames 01272 01400 1505 26,59 57 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Neuville-sur-Ain 01273 01160 1741 19,79 88 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Neyron 01275 01700 2507 5,36 468 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Niévroz 01276 01120 1577 10,46 151 Miribel
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Nivigne et Suran 01095 01250 805 30,98 26 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Nivollet-Montgriffon 01277 01230 118 8,24 14 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Nurieux-Volognat 01267 01460 1030 19,34 53 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Oncieu 01279 01230 94 7,76 12 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ordonnaz 01280 01510 146 14,88 10 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ornex 01281 01210 4400 5,64 780 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Outriaz 01282 01430 261 5,91 44 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Oyonnax 01283 01100 22.559 35,99 627 Oyonnax
Oyonnax-Nord
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Ozan 01284 01190 674 6,6 102 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Parcieux 01285 01600 1188 3,14 378 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Parves et Nattages 01286 01300 937 15,86 59 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Péron 01288 01630 2584 26,01 99 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Péronnas 01289 01960 6287 17,55 358 Bourg-en-Bresse-2
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pérouges Pèrôges 01290 01800 1205 18,97 64 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Perrex 01291 01540 824 11,07 74 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Peyriat 01293 01430 164 5,96 28 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Peyrieu 01294 01300 862 14,13 61 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Peyzieux-sur-Saône 01295 01140 663 8,66 77 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Pirajoux 01296 01270 389 12,99 30 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pizay Pesê 01297 01120 796 11,18 71 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Plagne 01298 01130 123 6,2 20 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Plateau d’Hauteville 01185 01110 4845 106,11 46 Hauteville-Lompnes Belley Haut-Bugey Agglomération
Polliat 01301 01310 2504 20,07 125 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pollieu 01302 01350 161 3,71 43 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Poncin 01303 01450 1696 19,77 86 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Pont-d’Ain Pont d’En /Lo Pont d’En 01304 01160 2914 11,22 260 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Pont-de-Vaux Pont-de-Vâls / Vâlx 01305 01190 2290 7,54 304 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Pont-de-Veyle Pont-de-Vêla 01306 01290 1618 1,94 834 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Port 01307 01460 855 4,25 201 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Pougny 01308 01550 815 7,77 105 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Pouillat 01309 01250 90 6,23 14 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Prémeyzel 01310 01300 247 7,63 32 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Prémillieu 01311 01110 46 8,51 5 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Prévessin-Moëns 01313 01280 7991 12,07 662 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Priay Priê 01314 01160 1707 15,77 108 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Ramasse 01317 01250 321 9,86 33 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Rancé Rancê 01318 01390 727 9,53 76 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Relevant 01319 01990 463 12,38 37 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Replonges Replanjo / Replànjo 01320 01750 3702 16,6 223 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Revonnas 01321 01250 921 7,75 119 Ceyzériat
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Reyrieux 01322 01600 4670 15,7 297 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Reyssouze 01323 01190 975 9,54 102 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Rignieux-le-Franc 01325 01800 976 15,02 65 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Romans Romans 01328 01400 594 22,32 27 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Rossillon 01329 01510 153 8,07 19 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Ruffieu 01330 01260 184 14,03 13 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Alban 01331 01450 179 8,08 22 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Saint-André-d’Huiriat 01334 01290 602 9 67 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-André-de-Bâgé Sent-André / Sènt-Àndré 01332 01380 742 2,7 275 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-André-de-Corcy 01333 01390 3241 20,73 156 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-André-le-Bouchoux 01335 01240 384 9,32 41 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-André-sur-Vieux-Jonc 01336 01960 1126 24,22 79 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Bénigne Sent-Benimo 01337 01190 1254 16,49 76 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-Bernard 01339 01600 1434 3,15 455 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Cyr-sur-Menthon Sent-Ciro / Sènt-Ciro 01343 01380 1761 16,93 104 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Denis-en-Bugey Sant-Denis 01345 01500 2293 2,61 879 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Denis-lès-Bourg Sent-Denis 01344 01000 5667 12,58 450 Bourg-en-Bresse-2
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Didier-d’Aussiat 01346 01340 879 15,22 58 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Didier-de-Formans 01347 01600 1944 6,53 298 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Didier-sur-Chalaronne 01348 01140 2832 24,98 113 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Sainte-Croix Senta-Crouèx 01342 01120 566 10,62 53 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Sainte-Euphémie 01353 01600 1657 4,61 359 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Sainte-Julie 01366 01150 999 11,15 90 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Éloi 01349 01800 453 14,26 32 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Sainte-Olive Sente-Olivo 01382 01330 284 7,39 38 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Étienne-du-Bois 01350 01370 2490 28,38 88 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Étienne-sur-Chalaronne 01351 01140 1546 20,99 74 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Saint-Étienne-sur-Reyssouze 01352 01190 568 13,82 41 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-Genis-Pouilly 01354 01630 11.892 9,77 1217 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Saint-Genis-sur-Menthon 01355 01380 472 11,55 41 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Georges-sur-Renon 01356 01400 219 5,66 39 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Germain-de-Joux 01357 01130 507 11,27 45 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Saint-Germain-les-Paroisses 01358 01300 434 16,27 27 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Germain-sur-Renon 01359 01240 235 15,8 15 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Jean-de-Gonville 01360 01630 1720 12,36 139 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Saint-Jean-de-Niost 01361 01800 1427 14,19 101 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Saint-Jean-de-Thurigneux 01362 01390 773 16 48 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Jean-le-Vieux 01363 01640 1699 15,33 111 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Saint-Jean-sur-Reyssouze 01364 01560 737 27,48 27 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Jean-sur-Veyle 01365 01290 1122 11,21 100 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Julien-sur-Reyssouze 01367 01560 698 7,52 93 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Julien-sur-Veyle 01368 01540 798 9,84 81 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Just 01369 01250 917 3,38 271 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Laurent-sur-Saône Sent-Lôrent / Sènt-Lôrent 01370 01750 1754 0,53 3309 Vonnas
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Marcel 01371 01390 1303 11,64 112 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Martin-de-Bavel 01372 01510 438 8,5 52 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Martin-du-Frêne 01373 01430 1063 19,14 56 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Saint-Martin-du-Mont 01374 01160 1807 28,09 64 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Martin-le-Châtel 01375 01310 790 12,77 62 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Maurice-de-Beynost 01376 01700 3965 6,99 567 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Saint-Maurice-de-Gourdans 01378 01800 2537 25,39 100 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Saint-Maurice-de-Rémens 01379 01500 752 10,35 73 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Nizier-le-Bouchoux 01380 01560 683 28,3 24 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Nizier-le-Désert Sent-Neziér 01381 01320 914 24,96 37 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Paul-de-Varax Sent-Por 01383 01240 1502 25,97 58 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Rambert-en-Bugey 01384 01230 2310 28,55 81 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Rémy 01385 01310 999 7,38 135 Bourg-en-Bresse-2
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Sorlin-en-Bugey Sant-Sorlin 01386 01150 1150 9,07 127 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Sulpice 01387 01340 247 5,26 47 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Trivier-de-Courtes 01388 01560 1095 16,53 66 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Trivier-sur-Moignans 01389 01990 1822 41,99 43 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Vulbas 01390 01150 1306 21,44 61 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Salavre Salâvro 01391 01270 279 7,77 36 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Samognat 01392 01580 657 14,01 47 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Sandrans Sandrans 01393 01400 526 29,02 18 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Sault-Brénaz 01396 01150 960 5,61 171 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sauverny 01397 01220 1025 1,89 542 Gex
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Savigneux Savegnœx 01398 01480 1333 14,75 90 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Ségny 01399 01170 2016 3,24 622 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Seillonnaz 01400 01470 138 9,59 14 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sergy 01401 01630 2045 9,46 216 Thoiry
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Sermoyer 01402 01190 678 16,7 41 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Serrières-de-Briord 01403 01470 1262 8,03 157 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Serrières-sur-Ain 01404 01450 131 8,18 16 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Servas Sèrvas 01405 01960 1241 13,05 95 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Servignat 01406 01560 175 7,99 22 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Seyssel Sèssél 01407 01420 997 2,4 415 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Simandre-sur-Suran 01408 01250 677 16,3 42 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Sonthonnax-la-Montagne 01410 01580 318 14,14 22 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Souclin Socllin / Soncllin 01411 01150 268 13,19 20 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sulignat 01412 01400 577 10,8 53 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Surjoux-Lhopital 01215 01420 126 7,99 16 Bellegarde-sur-Valserine Nantua Pays Bellegardien
Talissieu 01415 01510 448 4,8 93 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Tenay 01416 01230 1044 13,12 80 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Thil 01418 01120 1072 5,15 208 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Thoiry 01419 01710 6094 28,93 211 Thoiry
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Thoissey 01420 01140 1725 1,34 1287 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Torcieu Torciœ 01421 01230 725 10,72 68 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Tossiat 01422 01250 1366 10,17 134 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Toussieux 01423 01600 1002 4,74 211 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Tramoyes 01424 01390 1664 12,93 129 Miribel
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Trévoux 01427 01600 6849 5,71 1199 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Valeins 01428 01140 131 4,36 30 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Val-Revermont 01426 01370 2581 45,42 57 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Valromey-sur-Séran 01036 01260 1299 56,71 23 Hauteville-Lompnes
Belley Bugey Sud
Valserhône 01033 01200 16.302 62,54 261 Bellegarde-sur-Valserine
Nantua Pays Bellegardien
Vandeins 01429 01660 685 9,4 73 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Varambon 01430 01160 531 7,99 66 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Vaux-en-Bugey 01431 01150 1228 8,22 149 Ambérieu-en-Bugey
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Verjon Vrejon / Vèrjon 01432 01270 278 5,11 54 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Vernoux 01433 01560 324 10,2 32 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Versailleux Vèrsalyœx 01434 01330 421 18,77 22 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Versonnex 01435 01210 2186 5,89 371 Gex
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Vesancy 01436 01170 490 10,7 46 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Vescours 01437 01560 250 12,48 20 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Vésines Vèsenes 01439 01570 99 3,88 26 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Vieu-d’Izenave 01441 01430 699 23,73 29 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Villars-les-Dombes 01443 01330 4628 24,65 188 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Villebois 01444 01150 1160 14,46 80 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Villemotier 01445 01270 677 13,86 49 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Villeneuve Velanôva 01446 01480 1481 26,79 55 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Villereversure 01447 01250 1275 17,45 73 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Villes 01448 01200 365 9,21 40 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Villette-sur-Ain 01449 01320 751 19,38 39 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Villieu-Loyes-Mollon 01450 01800 3586 15,91 225 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Viriat Veriat 01451 01440 6350 45,03 141 Bourg-en-Bresse-1
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Virieu-le-Grand 01452 01510 1056 12,55 84 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Virignin 01454 01300 1089 7,88 138 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Vongnes 01456 01350 70 2,05 34 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Vonnas Vonâs / Vonnâs 01457 01540 2929 17,81 164 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: