Lischt vun dr Gmeina im Département Ain

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ain zellt 393 àlla Gmeina ìm Département Ain uf.

Gmein Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Ambérieu-en-Bugey Ambèriœx 01004 01500 14.035 24,6 571 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ambérieux-en-Dombes Ambèriœx-en-Domba 01005 01330 1689 15,92 106 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Ambléon 01006 01300 111 5,88 19 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Ambronay Ambronê 01007 01500 2726 33,55 81 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ambutrix Ambutrix 01008 01500 752 5,22 144 Ambérieu-en-Bugey
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Andert-et-Condon 01009 01300 330 6,94 48 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Anglefort 01010 01350 1115 29,26 38 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Apremont 01011 01100 376 14,57 26 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Aranc 01012 01110 326 21,65 15 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Arandas 01013 01230 144 14,1 10 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Arbent 01014 01100 3367 23,49 143 Oyonnax
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Arbigny 01016 01190 463 17,47 27 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Arboys en Bugey 01015 01300 644 22,49 29 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Argis 01017 01230 442 7,84 56 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Armix 01019 01510 28 6,82 4 Hauteville-Lompnes
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Ars-sur-Formans 01021 01480 1408 5,5 256 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Artemare 01022 01510 1237 3,75 330 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Arvière-en-Valromey 01453 01260
01510
713 37,18 19 Hauteville-Lompnes Belley Bugey Sud
Asnières-sur-Saône 01023 01570 66 4,68 14 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Attignat Ategnat 01024 01340 3211 18,69 172 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bâgé-Dommartin Bâgiê-la-Vela 01025 01380 4092 39,68 103 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Bâgé-le-Châtel Bâgiê-lo-Châtél / Bagiê-lo-Châtel 01026 01380 923 0,88 1049 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Balan 01027 01360 2684 18,04 149 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Baneins Banins 01028 01990 602 8,91 68 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Béard-Géovreissiat 01170 01460 1051 4,69 224 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Beaupont 01029 01270 689 14,07 49 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Beauregard 01030 01480 866 0,94 921 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Béligneux 01032 01360 3333 13,3 251 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Belley Bèlê 01034 01300 9103 22,42 406 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Belleydoux 01035 01130 314 17,63 18 Nantua
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bellignat 01031 01810 3624 7,83 463 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bénonces 01037 01470 298 15,33 19 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bény 01038 01370 756 18,25 41 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Béon 01039 01350 454 10,3 44 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Béréziat 01040 01340 496 10,83 46 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bettant 01041 01500 748 3,37 222 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bey 01042 01290 279 2,77 101 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Beynost 01043 01700 4613 10,64 434 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Billiat 01044 01200 622 13,7 45 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Birieux 01045 01330 283 15,83 18 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Biziat 01046 01290 876 11,39 77 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Blyes 01047 01150 1007 9,32 108 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Bohas-Meyriat-Rignat 01245 01250 913 23,51 39 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Boissey 01050 01190 336 9,05 37 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Bolozon 01051 01450 89 4,92 18 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Bouligneux 01052 01330 328 26,09 13 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Bourg-en-Bresse Bôrg 01053 01000 41.527 23,86 1740 Bourg-en-Bresse-1
Bourg-en-Bresse-2
Bourg-en-Bresse-Est
Bourg-en-Bresse-Nord-Centre
Bourg-en-Bresse-Sud
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Bourg-Saint-Christophe 01054 01800 1366 8,98 152 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Boyeux-Saint-Jérôme 01056 01640 346 16,94 20 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Boz 01057 01190 512 7,31 70 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Brégnier-Cordon 01058 01300 839 11,05 76 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Brénod 01060 01110 509 23,79 21 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Brens 01061 01300 1166 6,9 169 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Bresse Vallons 01130 01430 2282 25,98 88 Attignat Bourg-en-Bresse Bourg-en-Bresse
Bressolles 01062 01360 911 7,73 118 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Brion 01063 01460 521 4,48 116 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Briord 01064 01470 1016 12,29 83 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Buellas 01065 01310 1782 10,21 175 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Ceignes 01067 01430 254 10,01 25 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Cerdon 01068 01450 783 12,3 64 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Certines Essèrtenes / Sèrtena 01069 01240 1517 15,92 95 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cessy 01071 01170 4856 6,39 760 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Ceyzériat Sêzeriat / Cêzeriat 01072 01250 3157 9,36 337 Ceyzériat
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Ceyzérieu 01073 01350 1007 19,72 51 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Chalamont Chalamont 01074 01320 2451 32,88 75 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chaleins 01075 01480 1342 17 79 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Chaley 01076 01230 130 4,6 28 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Challes-la-Montagne 01077 01450 194 7,65 25 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Challex 01078 01630 1481 8,67 171 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Champagne-en-Valromey 01079 01260 820 18,16 45 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Champdor-Corcelles 01080 01110 651 31,53 21 Hauteville-Lompnes
Brénod
Belley
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Champfromier 01081 01410 729 32,4 23 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Chanay 01082 01420 625 18,1 35 Bellegarde-sur-Valserine
Seyssel
Nantua
Belley
Pays Bellegardien
Chaneins Chanens 01083 01990 910 12,63 72 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chanoz-Châtenay 01084 01400 844 13,42 63 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Charix 01087 01130 285 18,27 16 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Charnoz-sur-Ain 01088 01800 913 6,62 138 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Château-Gaillard 01089 01500 2138 16,06 133 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Châtenay Châtenê 01090 01320 341 14,95 23 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Châtillon-la-Palud Châtelyon-la-Palud 01092 01320 1584 14,01 113 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Châtillon-sur-Chalaronne 01093 01400 4859 17,98 270 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Chavannes-sur-Reyssouze 01094 01190 753 16,55 45 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Chaveyriat Chavèriat 01096 01660 1008 16,87 60 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Chazey-Bons 01098 01300 1112 10,59 105 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Chazey-sur-Ain 01099 01150 1514 21,95 69 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Cheignieu-la-Balme 01100 01510 134 6,26 21 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Chevillard 01101 01430 151 6,67 23 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Chevroux Chevrox / Chevrœx 01102 01190 952 17,2 55 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Chevry 01103 01170 1812 5,84 310 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Chézery-Forens 01104 01410 467 46,57 10 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Civrieux Séveriœ / Sivriœx 01105 01390 1680 19,76 85 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Cize 01106 01250 173 4,52 38 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cleyzieu Cllêziœx 01107 01230 136 7,82 17 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Coligny Colignê 01108 01270 1181 16,87 70 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Collonges 01109 01550 2219 16,25 137 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Colomieu 01110 01300 140 5,96 23 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Conand 01111 01230 124 15,28 8 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Condamine 01112 01430 411 4,64 89 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Condeissiat 01113 01400 822 21,64 38 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Confort 01114 01200 648 11,66 56 Bellegarde-sur-Valserine
Collonges
Nantua
Gex
Pays Bellegardien
Confrançon 01115 01310 1336 18,17 74 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Contrevoz 01116 01300 499 14,18 35 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Conzieu 01117 01300 148 7,2 21 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Corbonod 01118 01420 1264 31,59 40 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Corlier 01121 01110 114 5,45 21 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Cormoranche-sur-Saône 01123 01290 1138 9,85 116 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Cormoz 01124 01560 664 19,56 34 Saint-Étienne-du-Bois
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Corveissiat 01125 01250 621 22,69 27 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Courmangoux Cort-Mangôd / Cormàngôx 01127 01370 507 14,82 34 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Courtes 01128 01560 313 9,06 35 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Crans Crans 01129 01320 266 13,23 20 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Cressin-Rochefort 01133 01350 392 7,93 49 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Crottet Crotèt 01134 01290 1734 12,12 143 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Crozet 01135 01170 2138 27,47 78 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Cruzilles-lès-Mépillat 01136 01290 868 11,84 73 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Culoz 01138 01350 3035 19,36 157 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Bugey Sud
Curciat-Dongalon 01139 01560 440 23,94 18 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Curtafond Cortafon / Cœrtafond 01140 01310 770 12,41 62 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Cuzieu 01141 01300 448 4,87 92 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Dagneux 01142 01120 4717 6,65 709 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Divonne-les-Bains 01143 01220 9644 33,88 285 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Dompierre-sur-Chalaronne 01146 01400 435 4,78 91 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Dompierre-sur-Veyle 01145 01240 1166 29,1 40 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Domsure 01147 01270 486 15,2 32 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Dortan 01148 01590 1846 18,11 102 Pont-d’Ain
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Douvres 01149 01500 1041 5,26 198 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Drom 01150 01250 216 7,78 28 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Druillat 01151 01160 1159 20,72 56 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Échallon 01152 01130 757 28,09 27 Nantua
Oyonnax-Nord
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Échenevex 01153 01170 2132 16,44 130 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Évosges 01155 01230 145 12,08 12 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Faramans Faramans 01156 01800 806 11,22 72 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Fareins 01157 01480 2204 8,22 268 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Farges 01158 01550 1038 14,28 73 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Feillens Felyens / Felyèns 01159 01570 3291 14,91 221 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Ferney-Voltaire 01160 01210 9766 4,78 2043 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Flaxieu 01162 01350 68 2,79 24 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Foissiat 01163 01340 2085 40,36 52 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Francheleins 01165 01090 1611 13,56 119 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Frans 01166 01480 2351 7,98 295 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Garnerans 01167 01140 647 8,57 75 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Genouilleux 01169 01090 612 4,08 150 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Géovreisset 01171 01100 874 3,5 250 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Gex Gèx 01173 01170 13.118 32,02 410 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Giron 01174 01130 183 9,39 19 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Gorrevod Gorrevôd / Gorrevœd 01175 01190 835 6,88 121 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Grand-Corent 01177 01250 177 7,13 25 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Grièges 01179 01290 1876 14,87 126 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Grilly 01180 01220 833 7,5 111 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Groissiat 01181 01810 1229 6,32 194 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Groslée-Saint-Benoit 01338 01300
01680
1193 28,92 41 Belley
Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Bugey Sud
Guéreins 01183 01090 1452 4,51 322 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Haut Valromey 01187 01260 669 107,85 6 Hauteville-Lompnes
Brénod
Champagne-en-Valromey
Belley
Nantua
Bugey Sud
Hautecourt-Romanèche 01184 01250 777 21,6 36 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Illiat 01188 01140 627 20,37 31 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Injoux-Génissiat 01189 01200 1136 29,61 38 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Innimond 01190 01680 89 13,44 7 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Izenave 01191 01430 156 13,04 12 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Izernore 01192 01580 2247 20,86 108 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Izieu 01193 01300 235 7,67 31 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Jassans-Riottier 01194 01480 6339 4,81 1318 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Villefranche Beaujolais Saône
Jasseron Jâsseron 01195 01250 1755 18,93 93 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Jayat 01196 01340 1182 16,3 73 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Journans 01197 01250 355 2,43 146 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Joyeux Joyœx 01198 01800 271 16,58 16 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Jujurieux 01199 01640 2156 15,39 140 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
L’Abergement-Clémenciat 01001 01400 776 15,95 49 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
L’Abergement-de-Varey 01002 01640 248 9,15 27 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
La Boisse 01049 01120 3229 9,4 344 Miribel
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
La Burbanche 01066 01510 77 10,82 7 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
La Chapelle-du-Châtelard 01085 01240 388 13,37 29 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
La Tranclière 01425 01160 286 14,75 19 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Labalme 01200 01450 210 8,8 24 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Lagnieu Lagniœ 01202 01150 7143 27,25 262 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Laiz 01203 01290 1212 10,31 118 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Lantenay 01206 01430 277 6,59 42 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lapeyrouse 01207 01330 316 20,04 16 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Lavours 01208 01350 124 6,3 20 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Le Montellier 01260 01800 297 15,38 19 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Le Plantay 01299 01330 564 19,96 28 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Le Poizat-Lalleyriat 01204 01130 720 33,15 22 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Léaz 01209 01200 739 11,4 65 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Lélex 01210 01410 227 17,63 13 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Lent Lent 01211 01240 1405 31,48 45 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Les Neyrolles 01274 01130 639 9,5 67 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lescheroux 01212 01560 735 20,05 37 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Leyment Lêment 01213 01150 1303 14,18 92 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Leyssard 01214 01450 152 9,13 17 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Lhuis Lués 01216 01680 889 24,43 36 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Lompnas 01219 01680 168 12,69 13 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Loyettes 01224 01360 3146 21,28 148 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Lurcy 01225 01090 384 4,81 80 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Magnieu 01227 01300 644 11,37 57 Belley Belley Bugey Sud
Maillat 01228 01430 635 11,31 56 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Malafretaz Monlafretât 01229 01340 1216 9,19 132 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Mantenay-Montlin 01230 01560 313 10,8 29 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Manziat Manziê / Mànziât 01231 01570 1963 12,63 155 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Marboz Mârbôsc / Màrbœz 01232 01851 2244 40,14 56 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Marchamp 01233 01680 131 13,11 10 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Marignieu 01234 01300 172 3,55 48 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Marlieux 01235 01240 1112 16,85 66 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Marsonnas 01236 01340 991 18,38 54 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Martignat Martegnê / Martegnât 01237 01810 1654 13,25 125 Nantua
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Massieux 01238 01600 2590 3,1 835 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Massignieu-de-Rives 01239 01300 614 9,52 64 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Matafelon-Granges 01240 01580 641 21,54 30 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Meillonnas Melyonâs 01241 01370 1335 17,74 75 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Mérignat 01242 01450 130 3,17 41 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Messimy-sur-Saône 01243 01480 1224 5,95 206 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Meximieux Mèssemiox / Mèssemiœx 01244 01800 7743 13,75 563 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Mézériat 01246 01660 2172 19,17 113 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Mijoux 01247 01410 341 22 16 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Mionnay Mionê / Mionnê 01248 01390 2100 19,62 107 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Miribel Merebél / Mereber 01249 01700 9963 24,49 407 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Misérieux 01250 01600 1941 7,41 262 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Mogneneins 01252 01140 778 8,57 91 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montagnat 01254 01250 1992 13,75 145 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Montagnieu 01255 01470 622 6,22 100 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Montanges 01257 01200 344 13,7 25 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Montceaux 01258 01090 1195 10,03 119 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montcet 01259 01310 691 6,68 103 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Monthieux 01261 01390 646 10,75 60 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Montluel Montluèl 01262 01120 6964 40,11 174 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Montmerle-sur-Saône Montmèrlo 01263 01090 3793 4,16 912 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Montracol Montracol 01264 01310 1040 14,56 71 Attignat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Montréal-la-Cluse 01265 01460 3435 12,83 268 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Montrevel-en-Bresse 01266 01340 2489 10,27 242 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Murs-et-Gélignieux 01268 01300 252 6,46 39 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Nantua Nantuat 01269 01460 3446 12,79 269 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Neuville-les-Dames 01272 01400 1510 26,59 57 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Neuville-sur-Ain 01273 01160 1756 19,79 89 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Neyron 01275 01700 2527 5,36 471 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Niévroz 01276 01120 1619 10,46 155 Miribel
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Nivigne et Suran 01095 01250 814 30,98 26 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Nivollet-Montgriffon 01277 01230 119 8,24 14 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Nurieux-Volognat 01267 01460 1028 19,34 53 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Oncieu 01279 01230 89 7,76 11 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ordonnaz 01280 01510 141 14,88 9 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Ornex 01281 01210 4410 5,64 782 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Outriaz 01282 01430 260 5,91 44 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Oyonnax 01283 01100 22.427 35,99 623 Oyonnax
Oyonnax-Nord
Oyonnax-Sud
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Ozan 01284 01190 686 6,6 104 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Parcieux 01285 01600 1206 3,14 384 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Parves et Nattages 01286 01300 942 15,86 59 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Péron 01288 01630 2620 26,01 101 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Péronnas 01289 01960 6385 17,55 364 Bourg-en-Bresse-2
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pérouges Pèrôges 01290 01800 1201 18,97 63 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Perrex 01291 01540 838 11,07 76 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Peyriat 01293 01430 157 5,96 26 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Peyrieu 01294 01300 873 14,13 62 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Peyzieux-sur-Saône 01295 01140 661 8,66 76 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Pirajoux 01296 01270 408 12,99 31 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pizay Pesê 01297 01120 820 11,18 73 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Plagne 01298 01130 132 6,2 21 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Plateau d’Hauteville 01185 01110 4853 106,11 46 Hauteville-Lompnes Belley Haut-Bugey Agglomération
Polliat 01301 01310 2511 20,07 125 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Pollieu 01302 01350 159 3,71 43 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Poncin 01303 01450 1703 19,77 86 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Pont-d’Ain Pont d’En /Lo Pont d’En 01304 01160 2964 11,22 264 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Pont-de-Vaux Pont-de-Vâls / Vâlx 01305 01190 2258 7,54 299 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Pont-de-Veyle Pont-de-Vêla 01306 01290 1625 1,94 838 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Port 01307 01460 849 4,25 200 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Pougny 01308 01550 812 7,77 105 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Pouillat 01309 01250 88 6,23 14 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Prémeyzel 01310 01300 248 7,63 33 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Prémillieu 01311 01110 45 8,51 5 Hauteville-Lompnes
Hauteville-Lompnes
Belley
Belley
Haut-Bugey Agglomération
Prévessin-Moëns 01313 01280 8233 12,07 682 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Priay Priê 01314 01160 1729 15,77 110 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Ramasse 01317 01250 324 9,86 33 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Rancé Rancê 01318 01390 727 9,53 76 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Relevant 01319 01990 463 12,38 37 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Replonges Replanjo / Replànjo 01320 01750 3717 16,6 224 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Revonnas 01321 01250 905 7,75 117 Ceyzériat
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Reyrieux 01322 01600 4797 15,7 306 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Reyssouze 01323 01190 980 9,54 103 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Rignieux-le-Franc 01325 01800 971 15,02 65 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Romans Romans 01328 01400 590 22,32 26 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Rossillon 01329 01510 151 8,07 19 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Ruffieu 01330 01260 186 14,03 13 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Alban 01331 01450 178 8,08 22 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Saint-André-d’Huiriat 01334 01290 626 9 70 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-André-de-Bâgé Sent-André / Sènt-Àndré 01332 01380 751 2,7 278 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-André-de-Corcy 01333 01390 3354 20,73 162 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-André-le-Bouchoux 01335 01240 390 9,32 42 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-André-sur-Vieux-Jonc 01336 01960 1147 24,22 81 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Bénigne Sent-Benimo 01337 01190 1265 16,49 77 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-Bernard 01339 01600 1433 3,15 455 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Cyr-sur-Menthon Sent-Ciro / Sènt-Ciro 01343 01380 1776 16,93 105 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Denis-en-Bugey Sant-Denis 01345 01500 2309 2,61 885 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Denis-lès-Bourg Sent-Denis 01344 01000 5747 12,58 457 Bourg-en-Bresse-2
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Didier-d’Aussiat 01346 01340 871 15,22 57 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Didier-de-Formans 01347 01600 1960 6,53 300 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Didier-sur-Chalaronne 01348 01140 2875 24,98 115 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Sainte-Croix Senta-Crouèx 01342 01120 570 10,62 54 Meximieux
Montluel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Côtière à Montluel
Sainte-Euphémie 01353 01600 1667 4,61 362 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Sainte-Julie 01366 01150 1017 11,15 91 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Éloi 01349 01800 456 14,26 32 Meximieux
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Sainte-Olive Sente-Olivo 01382 01330 283 7,39 38 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Étienne-du-Bois 01350 01370 2448 28,38 86 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Étienne-sur-Chalaronne 01351 01140 1555 20,99 74 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Saint-Étienne-sur-Reyssouze 01352 01190 571 13,82 41 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Saint-Genis-Pouilly 01354 01630 12.544 9,77 1284 Saint-Genis-Pouilly
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Saint-Genis-sur-Menthon 01355 01380 472 11,55 41 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Georges-sur-Renon 01356 01400 214 5,66 38 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Germain-de-Joux 01357 01130 501 11,27 44 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Saint-Germain-les-Paroisses 01358 01300 434 16,27 27 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Germain-sur-Renon 01359 01240 236 15,8 15 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Jean-de-Gonville 01360 01630 1787 12,36 145 Thoiry
Collonges
Gex
Gex
Pays de Gex
Saint-Jean-de-Niost 01361 01800 1477 14,19 104 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Saint-Jean-de-Thurigneux 01362 01390 771 16 48 Villars-les-Dombes
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Saint-Jean-le-Vieux 01363 01640 1723 15,33 112 Pont-d’Ain
Poncin
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Saint-Jean-sur-Reyssouze 01364 01560 744 27,48 27 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Jean-sur-Veyle 01365 01290 1149 11,21 102 Vonnas
Pont-de-Veyle
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Julien-sur-Reyssouze 01367 01560 749 7,52 100 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Julien-sur-Veyle 01368 01540 817 9,84 83 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle
Saint-Just 01369 01250 926 3,38 274 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Laurent-sur-Saône Sent-Lôrent / Sènt-Lôrent 01370 01750 1722 0,53 3249 Vonnas
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Marcel 01371 01390 1279 11,64 110 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Martin-de-Bavel 01372 01510 438 8,5 52 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Saint-Martin-du-Frêne 01373 01430 1049 19,14 55 Nantua
Nantua
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Saint-Martin-du-Mont 01374 01160 1826 28,09 65 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Martin-le-Châtel 01375 01310 787 12,77 62 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Maurice-de-Beynost 01376 01700 3967 6,99 568 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Saint-Maurice-de-Gourdans 01378 01800 2572 25,39 101 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Saint-Maurice-de-Rémens 01379 01500 756 10,35 73 Ambérieu-en-Bugey
Ambérieu-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Nizier-le-Bouchoux 01380 01560 680 28,3 24 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Nizier-le-Désert Sent-Neziér 01381 01320 916 24,96 37 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Paul-de-Varax Sent-Por 01383 01240 1529 25,97 59 Châtillon-sur-Chalaronne
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Rambert-en-Bugey 01384 01230 2269 28,55 79 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Rémy 01385 01310 994 7,38 135 Bourg-en-Bresse-2
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Sorlin-en-Bugey Sant-Sorlin 01386 01150 1157 9,07 128 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Saint-Sulpice 01387 01340 257 5,26 49 Attignat
Montrevel-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Trivier-de-Courtes 01388 01560 1093 16,53 66 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Saint-Trivier-sur-Moignans 01389 01990 1799 41,99 43 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Saint-Vulbas 01390 01150 1286 21,44 60 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Salavre Salâvro 01391 01270 272 7,77 35 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Samognat 01392 01580 653 14,01 47 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Sandrans Sandrans 01393 01400 530 29,02 18 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Sault-Brénaz 01396 01150 953 5,61 170 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sauverny 01397 01220 1009 1,89 534 Gex
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Savigneux Savegnœx 01398 01480 1351 14,75 92 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Ségny 01399 01170 2062 3,24 636 Thoiry
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Seillonnaz 01400 01470 137 9,59 14 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sergy 01401 01630 2084 9,46 220 Thoiry
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Sermoyer 01402 01190 668 16,7 40 Replonges
Pont-de-Vaux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Serrières-de-Briord 01403 01470 1264 8,03 157 Lagnieu
Lhuis
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Serrières-sur-Ain 01404 01450 134 8,18 16 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Servas Sèrvas 01405 01960 1247 13,05 96 Ceyzériat
Péronnas
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Servignat 01406 01560 175 7,99 22 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Seyssel Sèssél 01407 01420 999 2,4 416 Hauteville-Lompnes
Seyssel
Belley
Belley
Usses et Rhône
Simandre-sur-Suran 01408 01250 671 16,3 41 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Sonthonnax-la-Montagne 01410 01580 312 14,14 22 Pont-d’Ain
Izernore
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Souclin Socllin / Soncllin 01411 01150 273 13,19 21 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Sulignat 01412 01400 586 10,8 54 Châtillon-sur-Chalaronne
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Surjoux-Lhopital 01215 01420 131 7,99 16 Bellegarde-sur-Valserine Nantua Pays Bellegardien
Talissieu 01415 01510 450 4,8 94 Hauteville-Lompnes
Champagne-en-Valromey
Belley
Belley
Bugey Sud
Tenay 01416 01230 1035 13,12 79 Hauteville-Lompnes
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Thil 01418 01120 1088 5,15 211 Miribel
Miribel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Thoiry 01419 01710 6038 28,93 209 Thoiry
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Thoissey 01420 01140 1741 1,34 1299 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Val de Saône Centre
Torcieu Torciœ 01421 01230 726 10,72 68 Ambérieu-en-Bugey
Saint-Rambert-en-Bugey
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Tossiat 01422 01250 1362 10,17 134 Ceyzériat
Pont-d’Ain
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Toussieux 01423 01600 1091 4,74 230 Trévoux
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Tramoyes 01424 01390 1681 12,93 130 Miribel
Reyrieux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Miribel et du Plateau
Trévoux 01427 01600 6845 5,71 1199 Trévoux
Trévoux
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Valeins 01428 01140 130 4,36 30 Châtillon-sur-Chalaronne
Thoissey
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Val-Revermont 01426 01370 2601 45,42 57 Saint-Étienne-du-Bois
Treffort-Cuisiat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Valromey-sur-Séran 01036 01260 1311 56,71 23 Hauteville-Lompnes
Belley Bugey Sud
Valserhône 01033 01200 16.423 62,54 263 Bellegarde-sur-Valserine
Nantua Pays Bellegardien
Vandeins 01429 01660 687 9,4 73 Attignat
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Varambon 01430 01160 584 7,99 73 Pont-d’Ain
Pont-d’Ain
Nantua
Bourg-en-Bresse
Rives de l’Ain-Pays du Cerdon
Vaux-en-Bugey 01431 01150 1224 8,22 149 Ambérieu-en-Bugey
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Verjon Vrejon / Vèrjon 01432 01270 295 5,11 58 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Vernoux 01433 01560 330 10,2 32 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Versailleux Vèrsalyœx 01434 01330 438 18,77 23 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Versonnex 01435 01210 2176 5,89 369 Gex
Ferney-Voltaire
Gex
Gex
Pays de Gex
Vesancy 01436 01170 484 10,7 45 Gex
Gex
Gex
Gex
Pays de Gex
Vescours 01437 01560 241 12,48 19 Replonges
Saint-Trivier-de-Courtes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Vésines Vèsenes 01439 01570 99 3,88 26 Replonges
Bâgé-le-Châtel
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bresse et Saône
Vieu-d’Izenave 01441 01430 707 23,73 30 Hauteville-Lompnes
Brénod
Nantua
Nantua
Haut-Bugey Agglomération
Villars-les-Dombes 01443 01330 4795 24,65 195 Villars-les-Dombes
Villars-les-Dombes
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Villebois 01444 01150 1173 14,46 81 Lagnieu
Lagnieu
Belley
Belley
Plaine de l’Ain
Villemotier 01445 01270 656 13,86 47 Saint-Étienne-du-Bois
Coligny
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Villeneuve Velanôva 01446 01480 1501 26,79 56 Villars-les-Dombes
Saint-Trivier-sur-Moignans
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes Saône Vallée
Villereversure 01447 01250 1291 17,45 74 Saint-Étienne-du-Bois
Ceyzériat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Villes 01448 01200 376 9,21 41 Bellegarde-sur-Valserine
Bellegarde-sur-Valserine
Nantua
Nantua
Pays Bellegardien
Villette-sur-Ain 01449 01320 755 19,38 39 Ceyzériat
Chalamont
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Dombes
Villieu-Loyes-Mollon 01450 01800 3653 15,91 230 Lagnieu
Meximieux
Belley
Bourg-en-Bresse
Plaine de l’Ain
Viriat Veriat 01451 01440 6418 45,03 143 Bourg-en-Bresse-1
Viriat
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Bassin de Bourg-en-Bresse
Virieu-le-Grand 01452 01510 1081 12,55 86 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Virignin 01454 01300 1097 7,88 139 Belley
Belley
Belley
Belley
Bugey Sud
Vongnes 01456 01350 70 2,05 34 Belley
Virieu-le-Grand
Belley
Belley
Bugey Sud
Vonnas Vonâs / Vonnâs 01457 01540 2961 17,81 166 Vonnas
Châtillon-sur-Chalaronne
Bourg-en-Bresse
Bourg-en-Bresse
Veyle

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: