Lischt vun dr Gmeina im Département Loire

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Loire zellt àlla 323 Gmeina ìm Département Loire uf.

Gmein Okzitànisch Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement
Aboën 42001 42380 444 8,96 50 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Ailleux 42002 42130 170 9,31 18 Boën-sur-Lignon Montbrison
Ambierle Embièrle 42003 42820 1909 30,76 62 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Andrézieux-Bouthéon 42005 42160 9740 16,28 598 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Saint-Étienne
Apinac 42006 42550 411 15,35 27 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Arcinges 42007 42460 214 3,44 62 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Arcon 42008 42370 108 19,19 6 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Arthun 42009 42130 532 13,88 38 Boën-sur-Lignon Montbrison
Aveizieux 42010 42330 1649 9,02 183 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Balbigny 42011 42510 2902 16,98 171 Le Coteau
Néronde
Roanne
Bard 42012 42600 669 13,78 49 Montbrison Montbrison
Bellegarde-en-Forez 42013 42210 1998 18,91 106 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Belleroche Bèlaroche / Bèleroche 42014 42670 313 13,93 22 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Belmont-de-la-Loire Bèrmont / Bélmont 42015 42670 1485 23,71 63 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Bessey 42018 42520 458 6,24 73 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Boën-sur-Lignon 42019 42130 3214 6,00 536 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Boisset-lès-Montrond 42020 42210 1171 8,01 146 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Boisset-Saint-Priest 42021 42560 1237 18,28 68 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Bonson 42022 42160 3960 5,15 769 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Bourg-Argental Bôrg-Argental 42023 42220 2930 20,15 145 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Boyer 42025 42460 200 5,18 39 Charlieu Roanne
Briennon 42026 42720 1705 23,84 72 Charlieu
Roanne-Nord
Roanne
Bully 42027 42260 408 19,03 21 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Burdignes 42028 42220 368 30,81 12 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Bussières 42029 42510 1533 16,76 91 Le Coteau
Néronde
Roanne
Bussy-Albieux 42030 42260 535 19,65 27 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Caloire Deçai Léger 42031 42240 312 4,70 66 Firminy Saint-Étienne
Cellieu 42032 42320 1695 12,11 140 Sorbiers
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Cervières Cèrviére 42034 42440 114 7,56 15 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Cezay 42035 42130 215 10,52 20 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Chagnon 42036 42800 500 2,48 202 Sorbiers
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Chalain-d’Uzore 42037 42600 574 8,03 71 Montbrison
Montbrison
Montbrison
Chalain-le-Comtal 42038 42600 703 18,36 38 Montbrison Montbrison
Chalmazel-Jeansagnière 42039 42920 453 53,39 8 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Chambéon 42041 42110 582 16,85 35 Feurs Montbrison
Chambles 42042 42170 1018 18,90 54 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Chambœuf 42043 42330 1752 11,12 158 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Champdieu 42046 42600 1917 18,20 105 Boën-sur-Lignon
Montbrison
Montbrison
Champoly 42047 42430 328 14,89 22 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Chandon 42048 42190 1476 12,38 119 Charlieu Roanne
Changy 42049 42310 645 13,67 47 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Charlieu 42052 42190 3681 6,70 549 Charlieu Roanne
Châteauneuf 42053 42800 1625 13,65 119 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Châtelneuf 42054 42940 342 8,48 40 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Châtelus 42055 42140 138 2,53 55 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Chausseterre 42339 42430 221 16,58 13 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Chavanay 42056 42410 2883 15,06 191 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Chazelles-sur-Lavieu 42058 42560 262 9,85 27 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Chazelles-sur-Lyon 42059 42140 5364 20,91 257 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Chenereilles 42060 42560 524 8,97 58 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Cherier 42061 42430 563 28,11 20 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Chevrières 42062 42140 1158 14,54 80 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Chirassimont 42063 42114 400 10,69 37 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Chuyer 42064 42410 768 12,06 64 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Civens 42065 42110 1373 13,10 105 Feurs Montbrison
Cleppé 42066 42110 519 15,48 34 Feurs Montbrison
Colombier Colombiér 42067 42220 301 17,86 17 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Combre 42068 42840 432 4,01 108 Charlieu
Perreux
Roanne
Commelle-Vernay 42069 42120 2985 12,41 241 Le Coteau
Perreux
Roanne
Cordelle 42070 42123 914 26,64 34 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Cottance 42073 42360 727 13,55 54 Feurs Montbrison
Coutouvre 42074 42460 1091 21,87 50 Charlieu
Perreux
Roanne
Craintilleux 42075 42210 1352 8,22 164 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Cremeaux 42076 42260 901 33,32 27 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Croizet-sur-Gand 42077 42540 311 5,98 52 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Cuinzier 42079 42460 720 5,62 128 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Cuzieu 42081 42330 1548 11,51 134 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Dargoire 42083 42800 522 1,92 272 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Débats-Rivière-d’Orpra 42084 42130 157 3,41 46 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Doizieux 42085 42740 831 28,07 30 Le Pilat
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Écoche 42086 42670 527 11,70 45 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Écotay-l’Olme 42087 42600 1214 6,52 186 Montbrison Montbrison
Épercieux-Saint-Paul 42088 42110 750 7,92 95 Feurs Montbrison
Essertines-en-Châtelneuf 42089 42600 680 15,20 45 Boën-sur-Lignon
Montbrison
Montbrison
Essertines-en-Donzy 42090 42360 493 6,97 71 Feurs Montbrison
Estivareilles 42091 42380 683 22,56 30 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Farnay 42093 42320 1393 7,93 176 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Feurs 42094 42110 8252 24,39 338 Feurs Montbrison
Firminy 42095 42700 16.981 10,45 1625 Firminy Saint-Étienne
Fontanès 42096 42140 680 6,63 103 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Fourneaux 42098 42470 585 12,17 48 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Fraisses 42099 42490 3721 4,63 804 Firminy Saint-Étienne
Genilac 42225 42800 3906 8,67 451 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Graix 42101 42220 143 8,58 17 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Grammond 42102 42140 898 8,13 110 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Grézieux-le-Fromental 42105 42600 251 10,31 24 Montbrison Montbrison
Grézolles 42106 42260 259 5,60 46 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Gumières 42107 42560 321 16,12 20 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Jarnosse 42112 42460 427 11,88 36 Charlieu Roanne
Jas 42113 42110 228 6,22 37 Feurs Montbrison
Jonzieux 42115 42660 1197 10,32 116 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Juré 42116 42430 246 12,07 20 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
L’Étrat 42092 42580 2584 8,48 305 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
L’Hôpital-le-Grand 42108 42210 1066 12,86 83 Montbrison Montbrison
L’Hôpital-sous-Rochefort 42109 42130 109 1,15 95 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
L’Horme 42110 42152 4768 4,40 1084 Saint-Chamond
La Grand-Croix
Saint-Étienne
La Bénisson-Dieu 42016 42720 418 11,12 38 Charlieu
Roanne-Nord
Roanne
La Chamba La Chambaa 42040 42440 48 5,20 9 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Chambonie 42045 42440 40 4,42 9 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Chapelle-en-Lafaye 42050 42380 122 8,99 14 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
La Chapelle-Villars 42051 42410 530 8,25 64 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
La Côte-en-Couzan 42072 42111 67 9,11 7 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Fouillouse 42097 42480 4527 20,57 220 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
La Gimond 42100 42140 277 3,37 82 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
La Grand-Croix 42103 42320 5168 4,05 1276 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
La Gresle 42104 42460 852 14,75 58 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
La Pacaudière 42163 42310 1063 20,61 52 Renaison
La Pacaudière
Roanne
La Ricamarie 42183 42150 7889 6,95 1135 Saint-Étienne-2
Le Chambon-Feugerolles
Saint-Étienne
La Talaudière 42305 42350 6931 7,63 908 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
La Terrasse-sur-Dorlay 42308 42740 781 8,69 90 Le Pilat
La Grand-Croix
Saint-Étienne
La Tour-en-Jarez 42311 42580 1476 5,05 292 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
La Tourette 42312 42380 595 5,65 105 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
La Tuilière 42314 42830 290 31,09 9 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
La Valla-en-Gier 42322 42131 1065 34,78 31 Le Pilat
Saint-Chamond-Sud
Saint-Étienne
La Valla-sur-Rochefort 42321 42111 102 8,98 11 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Versanne 42329 42220 376 15,13 25 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Lavieu 42117 42560 116 4,45 26 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Lay 42118 42470 748 12,85 58 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Le Bessat 42017 42660 451 10,06 45 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Le Cergne 42033 42460 632 5,93 107 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Le Chambon-Feugerolles 42044 42500 12.200 17,51 697 Saint-Étienne-2
Le Chambon-Feugerolles
Saint-Étienne
Le Coteau 42071 42120 6881 4,89 1407 Le Coteau
Perreux
Roanne
Le Crozet 42078 42310 265 13,31 20 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Leigneux 42119 42130 372 4,53 82 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Lentigny 42120 42155 1757 11,30 155 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Lérigneux 42121 42600 150 9,76 15 Montbrison Montbrison
Les Noës 42158 42370 209 15,68 13 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Les Salles 42295 42440 554 25,22 22 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Lézigneux 42122 42600 1705 15,04 113 Montbrison Montbrison
Lorette 42123 42420 4684 3,41 1374 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Lupé 42124 42520 302 1,47 205 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Luré 42125 42260 141 6,23 23 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Luriecq 42126 42380 1298 20,28 64 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Mably 42127 42300 7641 32,80 233 Roanne-1
Roanne-Nord
Roanne
Machézal 42128 42114 386 13,88 28 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Maclas 42129 42520 1812 10,15 179 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Magneux-Haute-Rive 42130 42600 572 12,56 46 Montbrison Montbrison
Maizilly 42131 42750 335 5,12 65 Charlieu Roanne
Malleval 42132 42520 574 5,06 113 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Marcenod 42133 42140 703 9,00 78 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Marcilly-le-Châtel 42134 42130 1391 16,32 85 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Marclopt 42135 42210 516 8,43 61 Feurs Montbrison
Marcoux 42136 42130 750 15,3 49 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Margerie-Chantagret 42137 42560 801 7,71 104 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Maringes 42138 42140 667 9,17 73 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Marlhes 42139 42660 1319 32,6 40 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Marols 42140 42560 431 14,94 29 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Mars 42141 42750 562 12,03 47 Charlieu Roanne
Merle-Leignec 42142 42380 320 16,17 20 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Mizérieux 42143 42110 471 7,01 67 Feurs Montbrison
Montagny 42145 42840 1066 25,57 42 Charlieu
Perreux
Roanne
Montarcher 42146 42380 67 5,99 11 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Montbrison Montbréson 42147 42600 15.656 16,33 959 Montbrison Montbrison
Montchal 42148 42360 487 8,84 55 Feurs Montbrison
Montrond-les-Bains 42149 42210 5290 10,11 523 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Montverdun 42150 42130 1387 16,52 84 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Mornand-en-Forez 42151 42600 412 21,60 19 Montbrison Montbrison
Nandax 42152 42720 534 8,03 67 Charlieu Roanne
Neaux 42153 42470 480 17,36 28 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Néronde Nèronda 42154 42510 457 8,57 53 Le Coteau
Néronde
Roanne
Nervieux 42155 42510 1000 19,44 51 Feurs Montbrison
Neulise 42156 42590 1369 22,99 60 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Noailly 42157 42640 798 31,45 25 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Noirétable Neitrable 42159 42440 1577 40,34 39 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Nollieux 42160 42260 194 6,95 28 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Notre-Dame-de-Boisset 42161 42120 570 9,10 63 Le Coteau
Perreux
Roanne
Ouches 42162 42155 1156 10,12 114 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Palogneux 42164 42990 74 7,01 11 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Panissières 42165 42360 2911 26,71 109 Feurs Montbrison
Parigny 42166 42120 617 9,15 67 Le Coteau
Perreux
Roanne
Pavezin Pavèsin 42167 42410 363 8,87 41 Le Pilat
Rive-de-Gier
Saint-Étienne
Pélussin 42168 42410 3751 32,16 117 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Périgneux 42169 42380 1546 32,00 48 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Perreux 42170 42120 2110 41,35 51 Le Coteau
Perreux
Roanne
Pinay 42171 42590 288 6,62 44 Le Coteau
Néronde
Roanne
Planfoy 42172 42660 1053 12,27 86 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Pommiers 42173 42260 360 23,84 15 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Poncins 42174 42110 1118 20,63 54 Feurs Montbrison
Pouilly-lès-Feurs 42175 42110 1220 13,03 94 Feurs Montbrison
Pouilly-les-Nonains 42176 42155 2161 10,23 211 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Pouilly-sous-Charlieu 42177 42720 2501 15,99 156 Charlieu Roanne
Pradines 42178 42630 818 11,60 71 Charlieu
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Pralong 42179 42600 852 8,03 106 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Précieux 42180 42600 1033 16,29 63 Montbrison Montbrison
Régny 42181 42630 1515 13,80 110 Charlieu
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Renaison 42182 42370 3170 23,04 138 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Riorges 42184 42153 10.757 15,51 694 Roanne-2
Roanne-Sud
Roanne
Rivas 42185 42340 680 4,60 148 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Rive-de-Gier Vèrs-de-Giér 42186 42800 15.105 7,33 2061 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Roanne Rouana 42187 42300 34.004 16,10 2112 Roanne-1
Roanne-2
Roanne-Nord
Roanne-Sud
Roanne
Roche 42188 42600 254 23,33 11 Montbrison Montbrison
Roche-la-Molière 42189 42230 9825 17,44 563 Saint-Étienne-3
Saint-Étienne-Nord-Ouest-2
Saint-Étienne
Roisey 42191 42520 954 13,03 73 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Rozier-Côtes-d’Aurec 42192 42380 440 13,89 32 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Rozier-en-Donzy 42193 42810 1435 9,51 151 Feurs Montbrison
Sail-les-Bains 42194 42310 200 21,11 9 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Sail-sous-Couzan 42195 42890 956 7,43 129 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Alban-les-Eaux 42198 42370 951 7,75 123 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-André-d’Apchon 42199 42370 1939 13,44 144 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-André-le-Puy 42200 42210 1533 8,66 177 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Saint-Appolinard 42201 42520 683 9,84 69 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Saint-Barthélemy-Lestra 42202 42110 685 11,06 62 Feurs Montbrison
Saint-Bonnet-des-Quarts 42203 42310 310 32,45 10 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Saint-Bonnet-le-Château 42204 42380 1517 1,87 811 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Bonnet-le-Courreau 42205 42940 688 50,18 14 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Bonnet-les-Oules 42206 42330 1652 12,41 133 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Saint-Chamond 42207 42400 34.979 54,88 637 Saint-Chamond
Saint-Chamond-Nord
Saint-Chamond-Sud
Saint-Étienne
Saint-Christo-en-Jarez 42208 42320 1897 21,77 87 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Saint-Cyprien 42211 42160 2466 7,28 339 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Saint-Cyr-de-Favières 42212 42123 941 14,11 67 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Cyr-de-Valorges 42213 42114 308 9,91 31 Le Coteau
Néronde
Roanne
Saint-Cyr-les-Vignes 42214 42210 1048 19,38 54 Feurs Montbrison
Saint-Denis-de-Cabanne 42215 42750 1256 7,65 164 Charlieu Roanne
Saint-Denis-sur-Coise 42216 42140 659 10,79 61 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Saint-Didier-sur-Rochefort 42217 42111 421 22,75 19 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Sainte-Agathe-en-Donzy 42196 42510 124 3,39 37 Le Coteau
Néronde
Roanne
Sainte-Agathe-la-Bouteresse 42197 42130 1034 11,75 88 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Sainte-Colombe-sur-Gand 42209 42540 401 13,56 30 Le Coteau
Néronde
Roanne
Sainte-Croix-en-Jarez 42210 42800 478 12,00 40 Le Pilat
Rive-de-Gier
Saint-Étienne
Sainte-Foy-Saint-Sulpice 42221 42110 514 29,12 18 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Étienne Sant-Ètiève / Sant-Etièno 42218 42000 173.089 79,97 2164 Saint-Étienne-1
Saint-Étienne-2
Saint-Étienne-3
Saint-Étienne-4
Saint-Étienne-5
Saint-Étienne-6
Saint-Étienne-Nord-Est-1
Saint-Étienne-Nord-Est-2
Saint-Étienne-Nord-Ouest-1
Saint-Étienne-Nord-Ouest-2
Saint-Étienne-Sud-Est-1
Saint-Étienne-Sud-Est-2
Saint-Étienne-Sud-Est-3
Saint-Étienne-Sud-Ouest-1
Saint-Étienne-Sud-Ouest-2
Saint-Étienne
Saint-Étienne-le-Molard 42219 42130 1022 16,55 62 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Forgeux-Lespinasse 42220 42640 635 16,19 39 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Saint-Galmier 42222 42330 5737 19,47 295 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Saint-Genest-Lerpt 42223 42530 6159 12,68 486 Saint-Étienne-3
Saint-Étienne-Nord-Ouest-2
Saint-Étienne
Saint-Genest-Malifaux 42224 42660 2891 47,08 61 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Saint-Georges-de-Baroille 42226 42510 426 15,24 28 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Georges-en-Couzan 42227 42990 409 23,64 17 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Georges-Haute-Ville 42228 42610 1458 9,63 151 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Saint-Germain-la-Montagne 42229 42670 235 12,54 19 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Saint-Germain-Laval 42230 42260 1621 17,08 95 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Germain-Lespinasse 42231 42640 1249 15,00 83 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Haon-le-Châtel 42232 42370 638 0,8 798 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Haon-le-Vieux 42233 42370 956 16,34 59 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Héand 42234 42570 3614 31,30 115 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Saint-Hilaire-Cusson-la-Valmitte 42235 42380 337 18,31 18 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Hilaire-sous-Charlieu 42236 42190 525 13,51 39 Charlieu Roanne
Saint-Jean-Bonnefonds 42237 42650 6627 11,59 572 Saint-Étienne-5
Saint-Étienne-Nord-Est-2
Saint-Étienne
Saint-Jean-la-Vêtre 42238 42440 318 16,22 20 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Saint-Jean-Saint-Maurice-sur-Loire 42239 42155 1150 23,57 49 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Saint-Jean-Soleymieux 42240 42560 859 16,47 52 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Saint-Jodard 42241 42590 402 6,65 60 Le Coteau
Néronde
Roanne
Saint-Joseph 42242 42800 1915 8,05 238 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Saint-Julien-d’Oddes 42243 42260 277 10,41 27 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Julien-Molin-Molette 42246 42220 1139 9,45 121 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Saint-Just-en-Bas 42247 42990 285 20,95 14 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Just-en-Chevalet 42248 42430 1138 29,19 39 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Just-la-Pendue 42249 42540 1649 19,88 83 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Just-Saint-Rambert 42279 42170 15.034 40,63 370 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Saint-Laurent-la-Conche 42251 42210 594 15,51 38 Feurs Montbrison
Saint-Laurent-Rochefort 42252 42130 250 15,60 16 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Léger-sur-Roanne 42253 42155 1151 4,51 255 Roanne-2
Roanne-Sud
Roanne
Saint-Marcel-d’Urfé 42255 42430 287 13,92 21 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Marcel-de-Félines 42254 42122 801 22,43 36 Le Coteau
Néronde
Roanne
Saint-Marcellin-en-Forez 42256 42680 4856 31,09 156 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Saint-Martin-d’Estréaux 42257 42620 843 29,60 28 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Saint-Martin-la-Plaine 42259 42800 3789 9,70 391 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Saint-Martin-la-Sauveté 42260 42260 923 29,74 31 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Martin-Lestra 42261 42110 900 16,33 55 Feurs Montbrison
Saint-Maurice-en-Gourgois 42262 42240 1811 31,83 57 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Médard-en-Forez 42264 42330 1010 10,39 97 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Saint-Michel-sur-Rhône 42265 42410 841 5,87 143 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Saint-Nizier-de-Fornas 42266 42380 665 15,88 42 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Nizier-sous-Charlieu 42267 42190 1699 12,83 132 Charlieu Roanne
Saint-Paul-d’Uzore 42269 42600 174 9,51 18 Montbrison Montbrison
Saint-Paul-en-Cornillon 42270 42240 1361 3,72 366 Firminy Saint-Étienne
Saint-Paul-en-Jarez 42271 42740 4831 19,98 242 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Saint-Pierre-de-Bœuf 42272 42520 1714 5,95 288 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Saint-Pierre-la-Noaille 42273 42190 377 7,21 52 Charlieu Roanne
Saint-Polgues 42274 42260 257 5,77 45 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Priest-en-Jarez 42275 42270 6092 3,07 1984 Saint-Étienne-5
Saint-Étienne-Nord-Est-2
Saint-Étienne
Saint-Priest-la-Prugne 42276 42830 432 36,68 12 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Priest-la-Roche 42277 42590 344 13,50 25 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Priest-la-Vêtre 42278 42440 145 5,17 28 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Saint-Régis-du-Coin 42280 42660 395 20,40 19 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Saint-Rirand 42281 42370 137 16,43 8 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Romain-d’Urfé 42282 42430 249 15,00 17 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Romain-en-Jarez 42283 42800 1222 16,96 72 Sorbiers
Rive-de-Gier
Saint-Étienne
Saint-Romain-la-Motte 42284 42640 1429 27,56 52 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Romain-le-Puy 42285 42610 4052 21,14 192 Montbrison
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Saint-Romain-les-Atheux 42286 42660 951 14,68 65 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Saint-Sauveur-en-Rue 42287 42220 1091 30,26 36 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Saint-Sixte 42288 42130 703 15,35 46 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Symphorien-de-Lay 42289 42470 1896 33,57 56 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Thomas-la-Garde 42290 42600 596 3,41 175 Montbrison Montbrison
Saint-Victor-sur-Rhins 42293 42630 1186 11,43 104 Charlieu
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Vincent-de-Boisset 42294 42120 965 4,11 235 Le Coteau
Perreux
Roanne
Salt-en-Donzy 42296 42110 545 8,93 61 Feurs Montbrison
Salvizinet 42297 42110 592 10,84 55 Feurs Montbrison
Sauvain 42298 42990 380 30,23 13 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Savigneux 42299 42600 3441 19,19 179 Montbrison Montbrison
Sevelinges 42300 42460 642 8,19 78 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Soleymieux 42301 42560 672 8,80 76 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Sorbiers 42302 42290 7856 12,19 644 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Souternon 42303 42260 284 17,05 17 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Sury-le-Comtal 42304 42450 6612 24,18 273 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Tarentaise 42306 42660 479 12,57 38 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Tartaras 42307 42800 877 3,91 224 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Thélis-la-Combe 42310 42220 153 14,57 11 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Trelins 42313 42130 657 8,09 81 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Unias 42315 42210 428 5,37 80 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Unieux 42316 42240 8408 8,58 980 Firminy Saint-Étienne
Urbise 42317 42310 127 15,50 8 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Usson-en-Forez 42318 42550 1485 47,24 31 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Valeille 42319 42110 719 16,43 44 Feurs Montbrison
Valfleury 42320 42320 708 8,77 81 Sorbiers
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Veauche 42323 42340 8976 10,41 862 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Veauchette 42324 42340 1170 7,54 155 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Vendranges 42325 42590 374 11,14 34 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Véranne 42326 42520 856 15,96 54 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Vérin 42327 42410 666 3,05 218 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Verrières-en-Forez 42328 42600 710 21,17 34 Montbrison Montbrison
Vêtre-sur-Anzon 42245 42111
42440
546 20,25 27 Boën-sur-Lignon Montbrison
Vézelin-sur-Loire 42268 42260
42590
796 39,36 20 Boën-sur-Lignon Roanne
Villars 42330 42390 7952 5,72 1390 Saint-Étienne-4
Saint-Étienne-Nord-Ouest-1
Saint-Étienne
Villemontais 42331 42155 1019 12,73 80 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Villerest 42332 42300 4965 14,82 335 Roanne-2
Roanne-Sud
Roanne
Villers 42333 42460 587 5,73 102 Charlieu Roanne
Violay 42334 42780 1244 27,07 46 Le Coteau
Néronde
Roanne
Viricelles 42335 42140 449 2,00 225 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Virigneux 42336 42140 635 11,84 54 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Vivans 42337 42310 229 25,16 9 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Vougy 42338 42720 1479 20,90 71 Charlieu Roanne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: