Lischt vun dr Gmeina im Département Loire

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Loire zellt àlla 323 Gmeina ìm Département Loire uf.

Gmein Okzitànisch Àrpitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement
Aboën 42001 42380 439 8,96 49 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Ailleux 42002 42130 164 9,31 18 Boën-sur-Lignon Montbrison
Ambierle Embièrle 42003 42820 1915 30,76 62 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Andrézieux-Bouthéon 42005 42160 9790 16,28 601 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Saint-Étienne
Apinac 42006 42550 416 15,35 27 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Arcinges 42007 42460 212 3,44 62 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Arcon 42008 42370 108 19,19 6 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Arthun 42009 42130 542 13,88 39 Boën-sur-Lignon Montbrison
Aveizieux 42010 42330 1647 9,02 183 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Balbigny 42011 42510 2965 16,98 175 Le Coteau
Néronde
Roanne
Bard 42012 42600 664 13,78 48 Montbrison Montbrison
Bellegarde-en-Forez 42013 42210 2004 18,91 106 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Belleroche Bèlaroche / Bèleroche 42014 42670 312 13,93 22 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Belmont-de-la-Loire Bèrmont / Bélmont 42015 42670 1491 23,71 63 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Bessey 42018 42520 457 6,24 73 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Boën-sur-Lignon 42019 42130 3309 6,00 552 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Boisset-lès-Montrond 42020 42210 1167 8,01 146 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Boisset-Saint-Priest 42021 42560 1223 18,28 67 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Bonson 42022 42160 3889 5,15 755 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Bourg-Argental Bôrg-Argental 42023 42220 2922 20,15 145 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Boyer 42025 42460 199 5,18 38 Charlieu Roanne
Briennon 42026 42720 1692 23,84 71 Charlieu
Roanne-Nord
Roanne
Bully 42027 42260 408 19,03 21 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Burdignes 42028 42220 368 30,81 12 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Bussières 42029 42510 1545 16,76 92 Le Coteau
Néronde
Roanne
Bussy-Albieux 42030 42260 537 19,65 27 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Caloire Deçai Léger 42031 42240 316 4,70 67 Firminy Saint-Étienne
Cellieu 42032 42320 1697 12,11 140 Sorbiers
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Cervières Cèrviére 42034 42440 120 7,56 16 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Cezay 42035 42130 219 10,52 21 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Chagnon 42036 42800 490 2,48 198 Sorbiers
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Chalain-d’Uzore 42037 42600 557 8,03 69 Montbrison
Montbrison
Montbrison
Chalain-le-Comtal 42038 42600 705 18,36 38 Montbrison Montbrison
Chalmazel-Jeansagnière 42039 42920 451 53,39 8 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Chambéon 42041 42110 562 16,85 33 Feurs Montbrison
Chambles 42042 42170 1000 18,90 53 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Chambœuf 42043 42330 1711 11,12 154 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Champdieu 42046 42600 1919 18,20 105 Boën-sur-Lignon
Montbrison
Montbrison
Champoly 42047 42430 329 14,89 22 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Chandon 42048 42190 1484 12,38 120 Charlieu Roanne
Changy 42049 42310 637 13,67 47 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Charlieu 42052 42190 3667 6,70 547 Charlieu Roanne
Châteauneuf 42053 42800 1599 13,65 117 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Châtelneuf 42054 42940 335 8,48 40 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Châtelus 42055 42140 137 2,53 54 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Chausseterre 42339 42430 224 16,58 14 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Chavanay 42056 42410 2885 15,06 192 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Chazelles-sur-Lavieu 42058 42560 272 9,85 28 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Chazelles-sur-Lyon 42059 42140 5357 20,91 256 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Chenereilles 42060 42560 523 8,97 58 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Cherier 42061 42430 559 28,11 20 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Chevrières 42062 42140 1128 14,54 78 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Chirassimont 42063 42114 400 10,69 37 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Chuyer 42064 42410 775 12,06 64 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Civens 42065 42110 1359 13,10 104 Feurs Montbrison
Cleppé 42066 42110 529 15,48 34 Feurs Montbrison
Colombier Colombiér 42067 42220 305 17,86 17 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Combre 42068 42840 439 4,01 109 Charlieu
Perreux
Roanne
Commelle-Vernay 42069 42120 2955 12,41 238 Le Coteau
Perreux
Roanne
Cordelle 42070 42123 916 26,64 34 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Cottance 42073 42360 719 13,55 53 Feurs Montbrison
Coutouvre 42074 42460 1101 21,87 50 Charlieu
Perreux
Roanne
Craintilleux 42075 42210 1328 8,22 162 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Cremeaux 42076 42260 904 33,32 27 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Croizet-sur-Gand 42077 42540 314 5,98 53 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Cuinzier 42079 42460 728 5,62 130 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Cuzieu 42081 42330 1525 11,51 132 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Dargoire 42083 42800 521 1,92 271 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Débats-Rivière-d’Orpra 42084 42130 156 3,41 46 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Doizieux 42085 42740 831 28,07 30 Le Pilat
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Écoche 42086 42670 537 11,70 46 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Écotay-l’Olme 42087 42600 1212 6,52 186 Montbrison Montbrison
Épercieux-Saint-Paul 42088 42110 738 7,92 93 Feurs Montbrison
Essertines-en-Châtelneuf 42089 42600 696 15,20 46 Boën-sur-Lignon
Montbrison
Montbrison
Essertines-en-Donzy 42090 42360 490 6,97 70 Feurs Montbrison
Estivareilles 42091 42380 686 22,56 30 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Farnay 42093 42320 1408 7,93 178 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Feurs 42094 42110 8173 24,39 335 Feurs Montbrison
Firminy 42095 42700 17.135 10,45 1640 Firminy Saint-Étienne
Fontanès 42096 42140 678 6,63 102 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Fourneaux 42098 42470 588 12,17 48 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Fraisses 42099 42490 3723 4,63 804 Firminy Saint-Étienne
Genilac 42225 42800 3896 8,67 449 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Graix 42101 42220 146 8,58 17 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Grammond 42102 42140 906 8,13 111 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Grézieux-le-Fromental 42105 42600 233 10,31 23 Montbrison Montbrison
Grézolles 42106 42260 267 5,60 48 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Gumières 42107 42560 322 16,12 20 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Jarnosse 42112 42460 435 11,88 37 Charlieu Roanne
Jas 42113 42110 222 6,22 36 Feurs Montbrison
Jonzieux 42115 42660 1170 10,32 113 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Juré 42116 42430 242 12,07 20 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
L’Étrat 42092 42580 2531 8,48 298 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
L’Hôpital-le-Grand 42108 42210 1054 12,86 82 Montbrison Montbrison
L’Hôpital-sous-Rochefort 42109 42130 110 1,15 96 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
L’Horme 42110 42152 4790 4,40 1089 Saint-Chamond
La Grand-Croix
Saint-Étienne
La Bénisson-Dieu 42016 42720 418 11,12 38 Charlieu
Roanne-Nord
Roanne
La Chamba La Chambaa 42040 42440 50 5,20 10 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Chambonie 42045 42440 42 4,42 10 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Chapelle-en-Lafaye 42050 42380 113 8,99 13 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
La Chapelle-Villars 42051 42410 530 8,25 64 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
La Côte-en-Couzan 42072 42111 68 9,11 7 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Fouillouse 42097 42480 4501 20,57 219 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
La Gimond 42100 42140 277 3,37 82 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
La Grand-Croix 42103 42320 5136 4,05 1268 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
La Gresle 42104 42460 842 14,75 57 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
La Pacaudière 42163 42310 1057 20,61 51 Renaison
La Pacaudière
Roanne
La Ricamarie 42183 42150 7906 6,95 1138 Saint-Étienne-2
Le Chambon-Feugerolles
Saint-Étienne
La Talaudière 42305 42350 6860 7,63 899 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
La Terrasse-sur-Dorlay 42308 42740 785 8,69 90 Le Pilat
La Grand-Croix
Saint-Étienne
La Tour-en-Jarez 42311 42580 1479 5,05 293 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
La Tourette 42312 42380 584 5,65 103 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
La Tuilière 42314 42830 289 31,09 9 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
La Valla-en-Gier 42322 42131 1042 34,78 30 Le Pilat
Saint-Chamond-Sud
Saint-Étienne
La Valla-sur-Rochefort 42321 42111 104 8,98 12 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
La Versanne 42329 42220 373 15,13 25 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Lavieu 42117 42560 116 4,45 26 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Lay 42118 42470 745 12,85 58 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Le Bessat 42017 42660 446 10,06 44 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Le Cergne 42033 42460 642 5,93 108 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Le Chambon-Feugerolles 42044 42500 12.317 17,51 703 Saint-Étienne-2
Le Chambon-Feugerolles
Saint-Étienne
Le Coteau 42071 42120 6872 4,89 1405 Le Coteau
Perreux
Roanne
Le Crozet 42078 42310 272 13,31 20 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Leigneux 42119 42130 377 4,53 83 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Lentigny 42120 42155 1736 11,30 154 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Lérigneux 42121 42600 143 9,76 15 Montbrison Montbrison
Les Noës 42158 42370 208 15,68 13 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Les Salles 42295 42440 541 25,22 21 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Lézigneux 42122 42600 1695 15,04 113 Montbrison Montbrison
Lorette 42123 42420 4700 3,41 1378 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Lupé 42124 42520 307 1,47 209 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Luré 42125 42260 142 6,23 23 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Luriecq 42126 42380 1311 20,28 65 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Mably 42127 42300 7605 32,80 232 Roanne-1
Roanne-Nord
Roanne
Machézal 42128 42114 382 13,88 28 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Maclas 42129 42520 1804 10,15 178 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Magneux-Haute-Rive 42130 42600 578 12,56 46 Montbrison Montbrison
Maizilly 42131 42750 337 5,12 66 Charlieu Roanne
Malleval 42132 42520 578 5,06 114 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Marcenod 42133 42140 710 9,00 79 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Marcilly-le-Châtel 42134 42130 1390 16,32 85 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Marclopt 42135 42210 503 8,43 60 Feurs Montbrison
Marcoux 42136 42130 735 15,3 48 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Margerie-Chantagret 42137 42560 805 7,71 104 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Maringes 42138 42140 666 9,17 73 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Marlhes 42139 42660 1292 32,6 40 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Marols 42140 42560 416 14,94 28 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Mars 42141 42750 560 12,03 47 Charlieu Roanne
Merle-Leignec 42142 42380 320 16,17 20 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Mizérieux 42143 42110 453 7,01 65 Feurs Montbrison
Montagny 42145 42840 1049 25,57 41 Charlieu
Perreux
Roanne
Montarcher 42146 42380 67 5,99 11 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Montbrison Montbréson 42147 42600 15.641 16,33 958 Montbrison Montbrison
Montchal 42148 42360 492 8,84 56 Feurs Montbrison
Montrond-les-Bains 42149 42210 5302 10,11 524 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Montverdun 42150 42130 1381 16,52 84 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Mornand-en-Forez 42151 42600 407 21,60 19 Montbrison Montbrison
Nandax 42152 42720 521 8,03 65 Charlieu Roanne
Neaux 42153 42470 480 17,36 28 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Néronde Nèronda 42154 42510 457 8,57 53 Le Coteau
Néronde
Roanne
Nervieux 42155 42510 993 19,44 51 Feurs Montbrison
Neulise 42156 42590 1366 22,99 59 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Noailly 42157 42640 802 31,45 26 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Noirétable Neitrable 42159 42440 1588 40,34 39 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Nollieux 42160 42260 197 6,95 28 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Notre-Dame-de-Boisset 42161 42120 566 9,10 62 Le Coteau
Perreux
Roanne
Ouches 42162 42155 1158 10,12 114 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Palogneux 42164 42990 78 7,01 11 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Panissières 42165 42360 2929 26,71 110 Feurs Montbrison
Parigny 42166 42120 609 9,15 67 Le Coteau
Perreux
Roanne
Pavezin Pavèsin 42167 42410 354 8,87 40 Le Pilat
Rive-de-Gier
Saint-Étienne
Pélussin 42168 42410 3765 32,16 117 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Périgneux 42169 42380 1512 32,00 47 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Perreux 42170 42120 2114 41,35 51 Le Coteau
Perreux
Roanne
Pinay 42171 42590 284 6,62 43 Le Coteau
Néronde
Roanne
Planfoy 42172 42660 1039 12,27 85 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Pommiers 42173 42260 359 23,84 15 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Poncins 42174 42110 1097 20,63 53 Feurs Montbrison
Pouilly-lès-Feurs 42175 42110 1239 13,03 95 Feurs Montbrison
Pouilly-les-Nonains 42176 42155 2123 10,23 208 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Pouilly-sous-Charlieu 42177 42720 2471 15,99 155 Charlieu Roanne
Pradines 42178 42630 803 11,60 69 Charlieu
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Pralong 42179 42600 847 8,03 105 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Précieux 42180 42600 1031 16,29 63 Montbrison Montbrison
Régny 42181 42630 1525 13,80 111 Charlieu
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Renaison 42182 42370 3143 23,04 136 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Riorges 42184 42153 10.774 15,51 695 Roanne-2
Roanne-Sud
Roanne
Rivas 42185 42340 663 4,60 144 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Rive-de-Gier Vèrs-de-Giér 42186 42800 15.184 7,33 2071 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Roanne Rouana 42187 42300 34.366 16,10 2135 Roanne-1
Roanne-2
Roanne-Nord
Roanne-Sud
Roanne
Roche 42188 42600 254 23,33 11 Montbrison Montbrison
Roche-la-Molière 42189 42230 9697 17,44 556 Saint-Étienne-3
Saint-Étienne-Nord-Ouest-2
Saint-Étienne
Roisey 42191 42520 936 13,03 72 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Rozier-Côtes-d’Aurec 42192 42380 447 13,89 32 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Rozier-en-Donzy 42193 42810 1444 9,51 152 Feurs Montbrison
Sail-les-Bains 42194 42310 200 21,11 9 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Sail-sous-Couzan 42195 42890 941 7,43 127 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Alban-les-Eaux 42198 42370 969 7,75 125 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-André-d’Apchon 42199 42370 1946 13,44 145 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-André-le-Puy 42200 42210 1539 8,66 178 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Saint-Appolinard 42201 42520 678 9,84 69 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Saint-Barthélemy-Lestra 42202 42110 684 11,06 62 Feurs Montbrison
Saint-Bonnet-des-Quarts 42203 42310 318 32,45 10 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Saint-Bonnet-le-Château 42204 42380 1527 1,87 817 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Bonnet-le-Courreau 42205 42940 687 50,18 14 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Bonnet-les-Oules 42206 42330 1638 12,41 132 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Saint-Chamond 42207 42400 34.967 54,88 637 Saint-Chamond
Saint-Chamond-Nord
Saint-Chamond-Sud
Saint-Étienne
Saint-Christo-en-Jarez 42208 42320 1891 21,77 87 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Saint-Cyprien 42211 42160 2485 7,28 341 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Saint-Cyr-de-Favières 42212 42123 917 14,11 65 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Cyr-de-Valorges 42213 42114 304 9,91 31 Le Coteau
Néronde
Roanne
Saint-Cyr-les-Vignes 42214 42210 1042 19,38 54 Feurs Montbrison
Saint-Denis-de-Cabanne 42215 42750 1251 7,65 164 Charlieu Roanne
Saint-Denis-sur-Coise 42216 42140 657 10,79 61 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Saint-Didier-sur-Rochefort 42217 42111 417 22,75 18 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Sainte-Agathe-en-Donzy 42196 42510 129 3,39 38 Le Coteau
Néronde
Roanne
Sainte-Agathe-la-Bouteresse 42197 42130 1023 11,75 87 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Sainte-Colombe-sur-Gand 42209 42540 408 13,56 30 Le Coteau
Néronde
Roanne
Sainte-Croix-en-Jarez 42210 42800 478 12,00 40 Le Pilat
Rive-de-Gier
Saint-Étienne
Sainte-Foy-Saint-Sulpice 42221 42110 512 29,12 18 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Étienne Sant-Ètiève / Sant-Etièno 42218 42000 172.565 79,97 2158 Saint-Étienne-1
Saint-Étienne-2
Saint-Étienne-3
Saint-Étienne-4
Saint-Étienne-5
Saint-Étienne-6
Saint-Étienne-Nord-Est-1
Saint-Étienne-Nord-Est-2
Saint-Étienne-Nord-Ouest-1
Saint-Étienne-Nord-Ouest-2
Saint-Étienne-Sud-Est-1
Saint-Étienne-Sud-Est-2
Saint-Étienne-Sud-Est-3
Saint-Étienne-Sud-Ouest-1
Saint-Étienne-Sud-Ouest-2
Saint-Étienne
Saint-Étienne-le-Molard 42219 42130 1019 16,55 62 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Forgeux-Lespinasse 42220 42640 646 16,19 40 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Saint-Galmier 42222 42330 5722 19,47 294 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Saint-Genest-Lerpt 42223 42530 6131 12,68 484 Saint-Étienne-3
Saint-Étienne-Nord-Ouest-2
Saint-Étienne
Saint-Genest-Malifaux 42224 42660 2861 47,08 61 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Saint-Georges-de-Baroille 42226 42510 419 15,24 27 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Georges-en-Couzan 42227 42990 420 23,64 18 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Georges-Haute-Ville 42228 42610 1440 9,63 150 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Saint-Germain-la-Montagne 42229 42670 240 12,54 19 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Saint-Germain-Laval 42230 42260 1635 17,08 96 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Germain-Lespinasse 42231 42640 1251 15,00 83 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Haon-le-Châtel 42232 42370 638 0,8 798 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Haon-le-Vieux 42233 42370 958 16,34 59 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Héand 42234 42570 3592 31,30 115 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Saint-Hilaire-Cusson-la-Valmitte 42235 42380 335 18,31 18 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Hilaire-sous-Charlieu 42236 42190 535 13,51 40 Charlieu Roanne
Saint-Jean-Bonnefonds 42237 42650 6638 11,59 573 Saint-Étienne-5
Saint-Étienne-Nord-Est-2
Saint-Étienne
Saint-Jean-la-Vêtre 42238 42440 316 16,22 19 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Saint-Jean-Saint-Maurice-sur-Loire 42239 42155 1148 23,57 49 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Saint-Jean-Soleymieux 42240 42560 860 16,47 52 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Saint-Jodard 42241 42590 414 6,65 62 Le Coteau
Néronde
Roanne
Saint-Joseph 42242 42800 1901 8,05 236 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Saint-Julien-d’Oddes 42243 42260 272 10,41 26 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Julien-Molin-Molette 42246 42220 1147 9,45 121 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Saint-Just-en-Bas 42247 42990 289 20,95 14 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Saint-Just-en-Chevalet 42248 42430 1141 29,19 39 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Just-la-Pendue 42249 42540 1642 19,88 83 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Just-Saint-Rambert 42279 42170 15.083 40,63 371 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Saint-Laurent-la-Conche 42251 42210 608 15,51 39 Feurs Montbrison
Saint-Laurent-Rochefort 42252 42130 246 15,60 16 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Léger-sur-Roanne 42253 42155 1145 4,51 254 Roanne-2
Roanne-Sud
Roanne
Saint-Marcel-d’Urfé 42255 42430 290 13,92 21 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Marcel-de-Félines 42254 42122 809 22,43 36 Le Coteau
Néronde
Roanne
Saint-Marcellin-en-Forez 42256 42680 4848 31,09 156 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Saint-Martin-d’Estréaux 42257 42620 839 29,60 28 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Saint-Martin-la-Plaine 42259 42800 3755 9,70 387 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Saint-Martin-la-Sauveté 42260 42260 955 29,74 32 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Martin-Lestra 42261 42110 895 16,33 55 Feurs Montbrison
Saint-Maurice-en-Gourgois 42262 42240 1813 31,83 57 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Médard-en-Forez 42264 42330 1040 10,39 100 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Saint-Michel-sur-Rhône 42265 42410 826 5,87 141 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Saint-Nizier-de-Fornas 42266 42380 666 15,88 42 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Saint-Nizier-sous-Charlieu 42267 42190 1702 12,83 133 Charlieu Roanne
Saint-Paul-d’Uzore 42269 42600 170 9,51 18 Montbrison Montbrison
Saint-Paul-en-Cornillon 42270 42240 1364 3,72 367 Firminy Saint-Étienne
Saint-Paul-en-Jarez 42271 42740 4844 19,98 242 Rive-de-Gier
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Saint-Pierre-de-Bœuf 42272 42520 1726 5,95 290 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Saint-Pierre-la-Noaille 42273 42190 383 7,21 53 Charlieu Roanne
Saint-Polgues 42274 42260 259 5,77 45 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Saint-Priest-en-Jarez 42275 42270 6120 3,07 1993 Saint-Étienne-5
Saint-Étienne-Nord-Est-2
Saint-Étienne
Saint-Priest-la-Prugne 42276 42830 433 36,68 12 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Priest-la-Roche 42277 42590 350 13,50 26 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Priest-la-Vêtre 42278 42440 148 5,17 29 Boën-sur-Lignon
Noirétable
Montbrison
Saint-Régis-du-Coin 42280 42660 387 20,40 19 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Saint-Rirand 42281 42370 140 16,43 9 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Romain-d’Urfé 42282 42430 260 15,00 17 Renaison
Saint-Just-en-Chevalet
Roanne
Saint-Romain-en-Jarez 42283 42800 1226 16,96 72 Sorbiers
Rive-de-Gier
Saint-Étienne
Saint-Romain-la-Motte 42284 42640 1434 27,56 52 Renaison
Saint-Haon-le-Châtel
Roanne
Saint-Romain-le-Puy 42285 42610 3998 21,14 189 Montbrison
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Saint-Romain-les-Atheux 42286 42660 960 14,68 65 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Saint-Sauveur-en-Rue 42287 42220 1095 30,26 36 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Saint-Sixte 42288 42130 710 15,35 46 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Saint-Symphorien-de-Lay 42289 42470 1887 33,57 56 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Thomas-la-Garde 42290 42600 595 3,41 174 Montbrison Montbrison
Saint-Victor-sur-Rhins 42293 42630 1181 11,43 103 Charlieu
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Saint-Vincent-de-Boisset 42294 42120 966 4,11 235 Le Coteau
Perreux
Roanne
Salt-en-Donzy 42296 42110 544 8,93 61 Feurs Montbrison
Salvizinet 42297 42110 589 10,84 54 Feurs Montbrison
Sauvain 42298 42990 380 30,23 13 Boën-sur-Lignon
Saint-Georges-en-Couzan
Montbrison
Savigneux 42299 42600 3432 19,19 179 Montbrison Montbrison
Sevelinges 42300 42460 647 8,19 79 Charlieu
Belmont-de-la-Loire
Roanne
Soleymieux 42301 42560 654 8,80 74 Montbrison
Saint-Jean-Soleymieux
Montbrison
Sorbiers 42302 42290 7933 12,19 651 Sorbiers
Saint-Héand
Saint-Étienne
Souternon 42303 42260 288 17,05 17 Boën-sur-Lignon
Saint-Germain-Laval
Roanne
Sury-le-Comtal 42304 42450 6552 24,18 271 Saint-Just-Saint-Rambert Montbrison
Tarentaise 42306 42660 475 12,57 38 Le Pilat
Saint-Genest-Malifaux
Saint-Étienne
Tartaras 42307 42800 854 3,91 218 Rive-de-Gier Saint-Étienne
Thélis-la-Combe 42310 42220 158 14,57 11 Le Pilat
Bourg-Argental
Saint-Étienne
Trelins 42313 42130 654 8,09 81 Boën-sur-Lignon
Belmont-de-la-Loire
Montbrison
Unias 42315 42210 433 5,37 81 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Unieux 42316 42240 8597 8,58 1002 Firminy Saint-Étienne
Urbise 42317 42310 130 15,50 8 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Usson-en-Forez 42318 42550 1482 47,24 31 Saint-Just-Saint-Rambert
Saint-Bonnet-le-Château
Montbrison
Valeille 42319 42110 737 16,43 45 Feurs Montbrison
Valfleury 42320 42320 708 8,77 81 Sorbiers
La Grand-Croix
Saint-Étienne
Veauche 42323 42340 8984 10,41 863 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Galmier
Montbrison
Veauchette 42324 42340 1180 7,54 156 Andrézieux-Bouthéon
Saint-Just-Saint-Rambert
Montbrison
Vendranges 42325 42590 371 11,14 33 Le Coteau
Saint-Symphorien-de-Lay
Roanne
Véranne 42326 42520 835 15,96 52 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Vérin 42327 42410 669 3,05 219 Le Pilat
Pélussin
Saint-Étienne
Verrières-en-Forez 42328 42600 705 21,17 33 Montbrison Montbrison
Vêtre-sur-Anzon 42245 42111
42440
550 20,25 27 Boën-sur-Lignon Montbrison
Vézelin-sur-Loire 42268 42260
42590
789 39,36 20 Boën-sur-Lignon Roanne
Villars 42330 42390 7970 5,72 1393 Saint-Étienne-4
Saint-Étienne-Nord-Ouest-1
Saint-Étienne
Villemontais 42331 42155 1017 12,73 80 Renaison
Roanne-Sud
Roanne
Villerest 42332 42300 4902 14,82 331 Roanne-2
Roanne-Sud
Roanne
Villers 42333 42460 585 5,73 102 Charlieu Roanne
Violay 42334 42780 1239 27,07 46 Le Coteau
Néronde
Roanne
Viricelles 42335 42140 457 2,00 229 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Virigneux 42336 42140 631 11,84 53 Feurs
Chazelles-sur-Lyon
Montbrison
Vivans 42337 42310 230 25,16 9 Renaison
La Pacaudière
Roanne
Vougy 42338 42720 1466 20,90 70 Charlieu Roanne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: