Lischt vun dr Gmeina im Département Saône-et-Loire

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Saône-et-Loire zellt àlla 565 Gmeina ìm Département Saône-et-Loire uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Allerey-sur-Saône 71003 71350 799 16,42 49 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Allériot 71004 71380 1149 13,46 82 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Aluze 71005 71510 251 6,01 42 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Amanzé 71006 71800 180 11,29 16 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Ameugny 71007 71460 170 6,47 26 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Anglure-sous-Dun 71008 71170 154 7,00 23 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Anost 71009 71550 724 51,91 14 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Antully 71010 71400 858 37,13 23 Autun-2
Autun-Sud
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Anzy-le-Duc 71011 71110 456 25,06 19 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Artaix 71012 71110 329 21,41 15 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Authumes 71013 71270 262 12,88 20 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Autun 71014 71400 13.157 61,52 0 Autun-1
Autun-2
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Auxy 71015 71400 922 36,98 26 Autun-2
Autun-Sud
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Azé 71016 71260 1064 14,97 68 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Ballore 71017 71220 94 10,75 8 Charolles
La Guiche
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Bantanges 71018 71500 548 10,73 52 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Barizey 71019 71640 144 5,58 24 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Barnay 71020 71540 99 15,40 8 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Baron 71021 71120 292 13,29 22 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Baudemont 71022 71800 632 7,97 82 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Baudrières 71023 71370 947 27,00 35 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Baugy 71024 71110 505 12,61 40 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Beaubery 71025 71220 363 22,98 16 Charolles
Saint-Bonnet-de-Joux
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Beaumont-sur-Grosne 71026 71240 342 7,82 45 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Beaurepaire-en-Bresse 71027 71580 717 10,42 62 Pierre-de-Bresse
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Beauvernois 71028 71270 108 8,94 14 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Bellevesvre 71029 71270 290 7,13 37 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Bergesserin 71030 71250 204 7,22 29 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Berzé-la-Ville 71032 71960 683 5,53 119 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Berzé-le-Châtel 71031 71960 59 5,53 11 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Bey 71033 71620 853 8,92 90 Gergy
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Bissey-sous-Cruchaud 71034 71390 338 11,22 31 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Bissy-la-Mâconnaise 71035 71260 204 4,96 42 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Bissy-sous-Uxelles 71036 71460 69 3,10 23 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Bissy-sur-Fley 71037 71460 87 4,80 19 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Blanot 71039 71250 180 11,52 14 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Blanzy 71040 71450 6097 39,95 159 Blanzy
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Bois-Sainte-Marie 71041 71800 193 2,69 74 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Bonnay 71042 71460 322 11,99 28 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Bosjean 71044 71330 302 18,64 17 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Bouhans 71045 71330 177 10,21 16 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Bourbon-Lancy 71047 71140 4820 55,73 91 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Bourg-le-Comte 71048 71110 178 11,40 16 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Bourgvilain 71050 71520 335 11,81 28 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Bouzeron 71051 71150 133 3,70 39 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Boyer 71052 71700 723 16,93 41 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Bragny-sur-Saône 71054 71350 659 14,79 41 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Branges 71056 71500 2359 24,59 97 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Bray 71057 71250 123 9,89 13 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Bresse-sur-Grosne 71058 71460 185 10,02 19 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Briant 71060 71110 226 13,31 17 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Brienne 71061 71290 464 5,65 84 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Brion 71062 71190 295 16,57 18 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Broye 71063 71190 759 28,39 27 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Bruailles 71064 71500 991 22,36 44 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Buffières 71065 71250 276 12,13 22 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Burgy 71066 71260 121 2,87 41 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Burnand 71067 71460 127 6,52 19 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Sud Côte Chalonnaise
Burzy 71068 71460 58 5,31 13 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Bussières 71069 71960 573 4,08 139 Hurigny
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Buxy 71070 71390 2132 11,92 176 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Céron 71071 71110 261 23,53 11 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Cersot 71072 71390 140 6,02 23 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Chagny 71073 71150 5535 18,90 300 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Beaune Côte et Sud
Chaintré 71074 71570 572 3,31 170 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Chalmoux 71075 71140 632 38,47 17 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Chalon-sur-Saône 71076 71100 44.810 15,22 3 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-2
Chalon-sur-Saône-3
Chalon-sur-Saône-Centre
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône-Ouest
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Chambilly 71077 71110 514 13,63 37 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Chamilly 71078 71510 155 4,70 33 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Champagnat 71079 71480 457 13,18 34 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Champagny-sous-Uxelles 71080 71460 97 5,05 19 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Champforgeuil 71081 71530 2580 7,29 336 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Champlecy 71082 71120 222 22,82 10 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Chânes 71084 71570 535 2,24 250 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Change 71085 21340 221 6,56 34 Chagny
Épinac
Chalon-sur-Saône
Autun
Beaune Côte et Sud
Changy 71086 71120 465 20,12 23 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Chapaize 71087 71460 161 13,76 11 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Charbonnat 71098 71320 249 22,23 11 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Charbonnières 71099 71260 322 4,17 82 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Chardonnay 71100 71700 199 6,37 31 Tournus
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Charette-Varennes 71101 71270 454 16,47 27 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Charmoy 71103 71710 266 39,54 6 Autun-2
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Charnay-lès-Chalon 71104 71350 190 9,24 20 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Charnay-lès-Mâcon 71105 71850 7559 12,56 559 Mâcon-1
Mâcon-Centre
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Charolles 71106 71120 2810 19,98 138 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Charrecey 71107 71510 327 5,48 56 Chagny
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Chasselas 71108 71570 172 2,56 69 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Chassey-le-Camp 71109 71150 348 8,62 40 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Chassigny-sous-Dun 71110 71170 572 13,28 43 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Chassy 71111 71130 308 13,43 24 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Château 71112 71250 223 13,63 17 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Châteauneuf 71113 71740 104 1,34 82 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Châtel-Moron 71115 71510 97 6,54 15 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Châtenay 71116 71800 167 8,07 20 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Châtenoy-en-Bresse 71117 71380 1103 6,69 166 Ouroux-sur-Saône
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Châtenoy-le-Royal 71118 71880 6153 12,55 496 Chalon-sur-Saône-3
Chalon-sur-Saône-Ouest
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Chaudenay 71119 71150 1114 8,17 136 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Beaune Côte et Sud
Chauffailles 71120 71170 3700 22,63 165 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Cheilly-lès-Maranges 71122 71150 557 7,00 77 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Le Grand Chalon
Chenay-le-Châtel 71123 71340 376 32,14 12 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Chenôves 71124 71390 204 10,54 19 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Chérizet 71125 71250 20 2,88 8 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Chevagny-les-Chevrières 71126 71960 589 3,80 157 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Chevagny-sur-Guye 71127 71220 67 6,29 12 Cluny
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Chiddes 71128 71220 90 7,61 12 Cluny
Saint-Bonnet-de-Joux
Mâcon
Charolles
Clunisois
Chissey-en-Morvan 71129 71540 272 29,90 9 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Chissey-lès-Mâcon 71130 71460 233 15,28 16 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Ciel 71131 71350 767 17,19 46 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Ciry-le-Noble 71132 71420 2262 33,07 70 Saint-Vallier
Toulon-sur-Arroux
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Clessé 71135 71260 881 10,06 84 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Clessy 71136 71130 264 16,99 14 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Cluny 71137 71250 4880 23,71 203 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Clux-Villeneuve 71578 71270 319 15,36 22 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Collonge-en-Charollais 71139 71460 142 12,17 12 Blanzy
La Guiche
Chalon-sur-Saône
Charolles
Sud Côte Chalonnaise
Collonge-la-Madeleine 71140 71360 48 5,29 8 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Colombier-en-Brionnais 71141 71800 308 13,37 23 Charolles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Condal 71143 71480 450 16,43 26 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Cordesse 71144 71540 190 10,52 18 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Cormatin 71145 71460 562 9,17 62 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Cortambert 71146 71250 232 16,02 14 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Cortevaix 71147 71460 252 10,42 24 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Coublanc 71148 71170 838 8,76 97 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Couches 71149 71490 1336 19,52 72 Chagny
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Crêches-sur-Saône 71150 71680 3037 9,33 316 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Créot 71151 71490 80 2,17 38 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Cressy-sur-Somme 71152 71760 184 28,13 7 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Crissey 71154 71530 2475 10,97 228 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Cronat 71155 71140 522 60,62 9 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Cruzille 71156 71260 263 11,11 23 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Cuiseaux 71157 71480 1841 21,26 88 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Cuisery 71158 71290 1555 11,29 137 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Culles-les-Roches 71159 71460 200 8,90 22 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Curbigny 71160 71800 315 9,64 33 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Curdin 71161 71130 314 8,00 40 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Curgy 71162 71400 1148 31,58 36 Autun-1
Autun-Sud
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Curtil-sous-Buffières 71163 71520 90 5,24 17 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Curtil-sous-Burnand 71164 71460 131 8,34 16 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Cussy-en-Morvan 71165 71550 383 34,77 12 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Cuzy 71166 71320 116 17,91 7 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Damerey 71167 71620 555 11,62 48 Gergy
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Dampierre-en-Bresse 71168 71310 172 11,09 15 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Davayé 71169 71960 697 4,17 161 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Demigny 71170 71150 1803 29,63 60 Gergy
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Dennevy 71171 71510 305 4,62 66 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Dettey 71172 71190 83 22,5 4 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Devrouze 71173 71330 310 14,64 21 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Dezize-lès-Maranges 71174 71150 173 5,10 35 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Beaune Côte et Sud
Diconne 71175 71330 340 15,94 22 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Digoin 71176 71160 7777 34,72 228 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Dommartin-lès-Cuiseaux 71177 71480 798 18,86 42 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Dompierre-les-Ormes 71178 71520 898 30,23 30 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Dompierre-sous-Sanvignes 71179 71420 80 13,58 6 Gueugnon
Toulon-sur-Arroux
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Donzy-le-Pertuis 71181 71250 167 6,11 27 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Dracy-le-Fort 71182 71640 1395 6,36 202 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Dracy-lès-Couches 71183 71490 155 8,27 18 Chagny
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Dracy-Saint-Loup 71184 71400 587 21,20 27 Autun-1
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Dyo 71185 71800 337 15,80 22 Charolles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Écuelles 71186 71350 268 9,93 27 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Écuisses 71187 71210 1581 13,38 122 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Épertully 71188 71360 61 3,36 19 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Épervans 71189 71380 1619 12,50 129 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Épinac 71190 71360 2182 25,77 87 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Essertenne 71191 71510 475 12,82 37 Chagny
Couches
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Étang-sur-Arroux 71192 71190 1835 34,63 55 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Étrigny 71193 71240 473 19,22 24 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Farges-lès-Chalon 71194 71150 786 3,94 190 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Farges-lès-Mâcon 71195 71700 221 5,73 38 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Flacey-en-Bresse 71198 71580 405 13,72 28 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Flagy 71199 71250 172 8,38 20 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Fleurville 71591 71260 520 3,91 129 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Fleury-la-Montagne 71200 71340 696 8,75 78 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Fley 71201 71390 201 8,52 27 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Fontaines 71202 71150 1902 24,73 79 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Fontenay 71203 71120 48 2,46 16 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Fragnes-La Loyère 71204 71530 1499 9,63 153 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Frangy-en-Bresse 71205 71330 636 23,68 27 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Fretterans 71207 71270 288 10,27 28 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Frontenard 71208 71270 217 12,31 19 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Frontenaud 71209 71580 729 15,19 49 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Fuissé 71210 71960 377 4,86 78 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Génelard 71212 71420 1380 22,13 62 Saint-Vallier
Toulon-sur-Arroux
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Genouilly 71214 71460 423 10,88 39 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Gergy 71215 71590 2563 38,84 65 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Germagny 71216 71460 200 3,47 60 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Germolles-sur-Grosne 71217 71520 126 7,23 18 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Gibles 71218 71800 586 19,66 31 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Gigny-sur-Saône 71219 71240 551 14,36 38 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Gilly-sur-Loire 71220 71160 478 22,63 22 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Givry 71221 71640 3695 26,03 141 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Gourdon 71222 71300 895 25,41 36 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Grandvaux 71224 71430 79 6,18 12 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Granges 71225 71390 521 10,83 50 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Grevilly 71226 71700 32 2,65 13 Tournus
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Grury 71227 71760 524 46,02 12 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Guerfand 71228 71620 207 6,44 32 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Gueugnon 71230 71130 6948 28,51 252 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Hautefond 71232 71600 203 13,62 16 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Huilly-sur-Seille 71234 71290 339 12,13 26 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Hurigny 71235 71870 1968 9,20 213 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Igé 71236 71960 875 14,61 59 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Igornay 71237 71540 530 21,71 25 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Iguerande 71238 71340 993 21,43 47 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Issy-l’Évêque 71239 71760 703 71,13 11 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Jalogny 71240 71250 371 10,15 35 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Jambles 71241 71640 491 8,25 60 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Joncy 71242 71460 526 15,15 35 Blanzy
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Joudes 71243 71480 374 11,16 35 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Jouvençon 71244 71290 433 6,30 67 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Jugy 71245 71240 318 7,69 43 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Juif 71246 71440 254 11,80 22 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Jully-lès-Buxy 71247 71390 343 16,63 22 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
L’Abergement-de-Cuisery 71001 71290 797 7,96 97 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
L’Abergement-Sainte-Colombe 71002 71370 1237 19,53 62 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
L’Hôpital-le-Mercier 71233 71600 304 16,47 18 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
La Boulaye 71046 71320 95 13,86 8 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Celle-en-Morvan 71509 71400 475 20,17 24 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Chapelle-au-Mans 71088 71130 228 27,50 8 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
La Chapelle-de-Bragny 71089 71240 243 15,87 16 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
La Chapelle-de-Guinchay 71090 71570 4158 12,44 326 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
La Chapelle-du-Mont-de-France 71091 71520 188 9,11 21 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
La Chapelle-Naude 71092 71500 512 19,06 30 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
La Chapelle-Saint-Sauveur 71093 71310 678 27,36 25 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
La Chapelle-sous-Brancion 71094 71700 137 9,94 13 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
La Chapelle-sous-Dun 71095 71800 443 8,51 51 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
La Chapelle-sous-Uchon 71096 71190 193 16,59 11 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Chapelle-Thècle 71097 71470 478 16,48 27 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
La Charmée 71102 71100 691 13,95 50 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
La Chaux 71121 71310 309 11,00 28 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
La Clayette 71133 71800 1636 3,12 547 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
La Comelle 71142 71990 232 22,73 9 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Frette 71206 71440 242 11,22 22 Cuiseaux
Montret
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
La Genête 71213 71290 571 11,57 49 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
La Grande-Verrière 71223 71990 565 46,54 12 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Guiche 71231 71220 624 27,77 22 Cluny
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
La Motte-Saint-Jean 71325 71160 1211 21,32 58 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
La Petite-Verrière 71349 71400 52 9,88 5 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Racineuse 71364 71310 175 7,11 24 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
La Roche-Vineuse 71371 71960 1557 11,96 128 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
La Salle 71494 71260 535 5,67 97 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
La Tagnière 71531 71190 222 34,07 7 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Truchère 71549 71290 220 5,09 43 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
La Vineuse sur Fregande 71582 71250 654 35,81 18 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Lacrost 71248 71700 720 10,53 69 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Laives 71249 71240 1005 12,62 81 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Laizé 71250 71870 1085 10,44 105 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Laizy 71251 71190 585 31,18 19 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Lalheue 71252 71240 382 6,87 59 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Lans 71253 71380 925 8,11 114 Ouroux-sur-Saône
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Lays-sur-le-Doubs 71254 71270 147 10,38 14 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Le Breuil 71059 71670 3556 28,80 124 Le Creusot-2
Le Creusot-Est
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Le Creusot 71153 71200 21.491 18,11 1 Le Creusot-1
Le Creusot-2
Le Creusot-Est
Le Creusot-Ouest
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Le Fay 71196 71580 638 20,88 31 Louhans
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Le Miroir 71300 71480 614 18,48 32 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Le Planois 71352 71330 90 5,17 19 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Le Puley 71363 71460 92 5,30 18 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Le Rousset-Marizy 71279 71220 634 55,49 12 Charolles
La Guiche
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Le Tartre 71534 71330 114 3,83 31 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Le Villars 71576 71700 282 5,58 50 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Les Bizots 71038 71710 466 21,69 21 Blanzy
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Les Bordes 71043 71350 83 2,28 39 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Les Guerreaux 71229 71160 235 20,01 12 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Lesme 71255 71140 183 5,08 38 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Lessard-en-Bresse 71256 71440 539 8,20 68 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Lessard-le-National 71257 71530 649 10,56 58 Gergy
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Leynes 71258 71570 511 4,83 110 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Ligny-en-Brionnais 71259 71110 352 15,94 21 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Loisy 71261 71290 656 14,64 44 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Longepierre 71262 71270 163 12,05 15 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Louhans 71263 71500 6399 22,58 281 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Lournand 71264 71250 328 11,22 29 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Lucenay-l’Évêque 71266 71540 316 25,36 13 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Lugny 71267 71260 863 13,88 65 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Lugny-lès-Charolles 71268 71120 349 16,72 21 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Lux 71269 71100 2048 6,18 315 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Mâcon 71270 71000 33.810 27,04 1 Mâcon-1
Mâcon-2
Kanton Mâcon-Centre
Mâcon-Nord
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Mailly 71271 71340 152 5,47 29 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Malay 71272 71460 204 12,14 18 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Maltat 71273 71140 283 31,35 9 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Mancey 71274 71240 387 10,02 38 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Marcigny 71275 71110 1754 8,15 222 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Marcilly-la-Gueurce 71276 71120 122 11,08 10 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Marcilly-lès-Buxy 71277 71390 678 18,98 37 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Marigny 71278 71300 155 22,30 7 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Marly-sous-Issy 71280 71760 88 21,42 4 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Marly-sur-Arroux 71281 71420 315 25,60 13 Gueugnon
Toulon-sur-Arroux
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Marmagne 71282 71710 1241 32,26 38 Autun-2
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Marnay 71283 71240 548 5,08 109 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Martailly-lès-Brancion 71284 71700 142 8,85 15 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Martigny-le-Comte 71285 71220 414 37,27 11 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Mary 71286 71300 254 14,55 16 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Massilly 71287 71250 342 5,44 66 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Matour 71289 71520 1123 27,99 38 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Mazille 71290 71250 380 9,48 41 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Melay 71291 71340 980 36,50 27 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Mellecey 71292 71640 1311 14,23 91 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Ménetreuil 71293 71470 409 15,04 27 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Mercurey 71294 71640 1213 15,44 77 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Mervans 71295 71310 1499 28,78 52 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Messey-sur-Grosne 71296 71390 752 15,21 49 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Mesvres 71297 71190 757 23,46 33 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Milly-Lamartine 71299 71960 322 2,88 124 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Mont 71301 71140 174 16,18 13 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Montagny-lès-Buxy 71302 71390 216 5,27 42 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Montagny-près-Louhans 71303 71500 470 9,51 47 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Montbellet 71305 71260 816 19,78 40 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Montceau-les-Mines 71306 71300 17.897 16,62 1 Montceau-les-Mines
Montceau-les-Mines-Nord
Montceau-les-Mines-Sud
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Montceaux-l’Étoile 71307 71110 290 9,64 31 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Montceaux-Ragny 71308 71240 31 2,53 13 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Montcenis 71309 71710 2009 12,33 177 Le Creusot-1
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Montchanin 71310 71210 4963 7,82 662 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Montcony 71311 71500 261 10,74 27 Louhans
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Montcoy 71312 71620 253 9,06 28 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Monthelon 71313 71400 383 24,57 16 Autun-1
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Montjay 71314 71310 204 11,03 18 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Mont-lès-Seurre 71315 71270 183 6,43 27 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Montmelard 71316 71520 364 22,35 15 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Montmort 71317 71320 180 31,73 6 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Montpont-en-Bresse 71318 71470 1097 37,46 29 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Montret 71319 71440 790 14,59 55 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Mont-Saint-Vincent 71320 71300 321 13,60 25 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Morey 71321 71510 195 13,32 16 Chagny
Givry
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Morlet 71322 71360 54 6,69 12 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Mornay 71323 71220 136 20,18 6 Charolles
Saint-Bonnet-de-Joux
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Moroges 71324 71390 574 8,72 66 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Mouthier-en-Bresse 71326 71270 424 30,32 14 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Mussy-sous-Dun 71327 71170 349 10,00 35 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Nanton 71328 71240 635 14,03 45 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Navilly 71329 71270 417 9,68 44 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Navour-sur-Grosne 71134 71520 660 22,76 28 La Chapelle-de-Guinchay Mâcon Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Neuvy-Grandchamp 71330 71130 758 49,64 15 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Nochize 71331 71600 115 11,07 10 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Ormes 71332 71290 473 9,80 52 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Oslon 71333 71380 1224 4,76 261 Ouroux-sur-Saône
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Oudry 71334 71420 385 20,78 19 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Ouroux-sous-le-Bois-Sainte-Marie 71335 71800 67 4,80 14 Charolles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Ouroux-sur-Saône 71336 71370 3073 22,62 136 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Oyé 71337 71800 301 18,38 17 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Ozenay 71338 71700 217 13,31 17 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Ozolles 71339 71120 404 27,20 16 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Palinges 71340 71430 1513 36,55 42 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Palleau 71341 71350 249 10,68 21 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Paray-le-Monial 71342 71600 9209 25,20 365 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Paris-l’Hôpital 71343 71150 310 2,74 108 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Beaune Côte et Sud
Passy 71344 71220 64 4,36 14 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Péronne 71345 71260 661 10,56 62 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Perrecy-les-Forges 71346 71420 1597 33,82 49 Saint-Vallier
Toulon-sur-Arroux
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Perreuil 71347 71510 551 9,16 59 Chagny
Couches
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Perrigny-sur-Loire 71348 71160 133 15,40 9 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Pierreclos 71350 71960 890 12,41 73 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Pierre-de-Bresse 71351 71270 1940 28,06 70 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Plottes 71353 71700 529 10,07 55 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Poisson 71354 71600 569 35,48 16 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Pontoux 71355 71270 279 13,77 19 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Pouilloux 71356 71230 982 18,40 55 Charolles
La Guiche
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Pourlans 71357 71270 215 16,04 13 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Pressy-sous-Dondin 71358 71220 101 12,38 8 Cluny
Saint-Bonnet-de-Joux
Mâcon
Charolles
Clunisois
Préty 71359 71290 558 12,40 44 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Prissé 71360 71960 1952 10,85 186 Hurigny
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Prizy 71361 71800 60 4,26 17 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Pruzilly 71362 71570 338 4,29 73 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Rancy 71365 71290 577 5,76 91 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Ratenelle 71366 71290 384 8,03 49 Cuiseaux
Tournus
Louhans
Mâcon
Terres de Bresse
Ratte 71367 71500 364 8,99 41 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Reclesne 71368 71540 312 20,83 16 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Remigny 71369 71150 430 2,45 180 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Rigny-sur-Arroux 71370 71160 634 48,17 14 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Romanèche-Thorins 71372 71570 2010 9,76 203 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Romenay 71373 71470 1687 48,90 34 Cuiseaux
Tournus
Louhans
Mâcon
Terres de Bresse
Rosey 71374 71390 164 4,24 38 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Roussillon-en-Morvan 71376 71550 273 30,59 9 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Royer 71377 71700 130 5,89 22 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Rully 71378 71150 1551 15,61 100 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Sagy 71379 71580 1229 34,21 36 Louhans
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saillenard 71380 71580 789 17,88 43 Pierre-de-Bresse
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Sailly 71381 71250 79 8,96 10 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saint-Agnan 71382 71160 701 25,72 28 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Albain 71383 71260 523 5,64 89 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Saint-Ambreuil 71384 71240 505 18,26 28 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Saint-Amour-Bellevue 71385 71570 567 5,09 106 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-André-en-Bresse 71386 71440 96 4,86 21 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-André-le-Désert 71387 71220 250 17,87 14 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saint-Aubin-en-Charollais 71388 71430 469 19,61 25 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Aubin-sur-Loire 71389 71140 284 10,86 28 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Saint-Berain-sous-Sanvignes 71390 71300 1088 45,07 24 Montceau-les-Mines
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Bérain-sur-Dheune 71391 71510 556 12,67 44 Chagny
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Boil 71392 71390 492 11,66 42 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Bonnet-de-Cray 71393 71340 488 22,41 22 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Saint-Bonnet-de-Joux 71394 71220 764 29,43 25 Charolles
Saint-Bonnet-de-Joux
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Bonnet-de-Vieille-Vigne 71395 71430 205 17,81 11 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Bonnet-en-Bresse 71396 71310 488 17,61 27 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Saint-Christophe-en-Bresse 71398 71370 1066 20,39 54 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Saint-Christophe-en-Brionnais 71399 71800 525 15,07 35 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Saint-Clément-sur-Guye 71400 71460 131 7,40 18 Cluny
Mont-Saint-Vincent
Mâcon
Chalon-sur-Saône
Clunisois
Saint-Cyr 71402 71240 739 13,12 56 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Saint-Denis-de-Vaux 71403 71640 261 3,71 73 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Désert 71404 71390 889 4,99 175 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Didier-en-Bresse 71405 71620 193 11,29 15 Gergy
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Didier-en-Brionnais 71406 71110 130 11,34 13 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Saint-Didier-sur-Arroux 71407 71190 226 27,94 9 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Sainte-Cécile 71397 71250 286 7,26 40 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Sainte-Croix 71401 71470 630 20,87 30 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Edmond 71408 71740 420 10,38 36 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Sainte-Foy 71415 71110 138 8,30 16 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Sainte-Hélène 71426 71390 529 14,27 35 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Émiland 71409 71490 327 23,90 15 Autun-2
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Sainte-Radegonde 71474 71320 150 22,95 7 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Saint-Étienne-en-Bresse 71410 71370 790 19,41 42 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Eugène 71411 71190 156 35,27 4 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Eusèbe 71412 71210 1196 21,21 56 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Firmin 71413 71670 861 15,77 55 Le Creusot-2
Le Creusot-Est
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Forgeot 71414 71400 456 15,96 30 Autun-1
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Gengoux-de-Scissé 71416 71260 600 10,90 57 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Saint-Gengoux-le-National 71417 71460 1049 9,36 111 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Germain-du-Bois 71419 71330 1888 30,33 63 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Saint-Germain-du-Plain 71420 71370 2300 19,31 116 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Saint-Germain-en-Brionnais 71421 71800 189 5,96 33 Charolles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Germain-lès-Buxy 71422 71390 267 13,42 21 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Gervais-en-Vallière 71423 71350 436 16,27 27 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Gervais-sur-Couches 71424 71490 206 20,47 10 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Gilles 71425 71510 277 3,64 71 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Huruge 71427 71460 52 4,03 14 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saint-Igny-de-Roche 71428 71170 763 7,94 95 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Jean-de-Trézy 71431 71490 374 11,10 32 Chagny
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Jean-de-Vaux 71430 71640 401 2,26 178 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Julien-de-Civry 71433 71800 489 21,01 23 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Julien-de-Jonzy 71434 71110 346 22,66 14 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Saint-Julien-sur-Dheune 71435 71210 244 5,32 45 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Laurent-d’Andenay 71436 71210 1012 11,49 89 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Laurent-en-Brionnais 71437 71800 325 12,98 26 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Léger-du-Bois 71438 71360 533 21,26 25 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Léger-lès-Paray 71439 71600 740 13,37 53 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Léger-sous-Beuvray 71440 71990 375 34,97 11 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Léger-sous-la-Bussière 71441 71520 275 8,64 29 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Saint-Léger-sur-Dheune 71442 71510 1567 12,16 129 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Loup-de-Varennes 71444 71240 1179 8,32 138 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Loup-Géanges 71443 71350 1636 25,72 63 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Marcel 71445 71380 6113 10,17 588 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Marcelin-de-Cray 71446 71460 187 13,58 14 Cluny
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Saint-Mard-de-Vaux 71447 71640 273 6,63 42 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Martin-Belle-Roche 71448 71118 1390 4,54 304 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Martin-d’Auxy 71449 71390 118 7,32 13 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Martin-de-Commune 71450 71490 103 14,57 8 Autun-2
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Martin-de-Lixy 71451 71740 94 4,19 21 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Martin-de-Salencey 71452 71220 98 15,78 7 Cluny
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Saint-Martin-du-Lac 71453 71110 242 14,04 17 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Saint-Martin-du-Mont 71454 71580 195 5,26 40 Louhans
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Martin-du-Tartre 71455 71460 159 8,03 19 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Martin-en-Bresse 71456 71620 1916 34,59 56 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Martin-en-Gâtinois 71457 71350 122 7,29 17 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Martin-la-Patrouille 71458 71460 61 6,76 9 Blanzy
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Saint-Martin-sous-Montaigu 71459 71640 344 3,65 102 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Maurice-de-Satonnay 71460 71260 477 10,33 48 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Maurice-des-Champs 71461 71460 62 5,83 11 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Maurice-en-Rivière 71462 71620 537 18,57 32 Gergy
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Maurice-lès-Châteauneuf 71463 71740 568 10,84 54 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Maurice-lès-Couches 71464 71490 188 4,69 40 Chagny
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Micaud 71465 71460 273 20,91 13 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Nizier-sur-Arroux 71466 71190 123 10,16 13 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Pierre-de-Varennes 71468 71670 850 23,08 37 Le Creusot-2
Couches
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Pierre-le-Vieux 71469 71520 361 15,79 22 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Saint-Point 71470 71520 338 14,24 22 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Saint-Privé 71471 71390 90 5,21 12 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Prix 71472 71990 213 34,14 6 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Racho 71473 71800 161 10,57 17 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Rémy 71475 71100 6617 10,38 634 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Romain-sous-Gourdon 71477 71230 485 18,78 25 Charolles
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Romain-sous-Versigny 71478 71420 86 17,73 5 Gueugnon
Toulon-sur-Arroux
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Saint-Sernin-du-Bois 71479 71200 1775 14,67 128 Le Creusot-2
Le Creusot-Est
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Sernin-du-Plain 71480 71510 588 14,45 40 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Le Grand Chalon
Saint-Symphorien-d’Ancelles 71481 71570 1168 6,13 192 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Symphorien-de-Marmagne 71482 71710 841 37,31 23 Autun-2
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Symphorien-des-Bois 71483 71800 432 10,65 42 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Usuge 71484 71500 1308 31,84 42 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Vallerin 71485 71390 261 6,73 40 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Vallier 71486 71230 8616 24,21 361 Saint-Vallier
Montceau-les-Mines-Sud
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Vérand 71487 71570 164 2,45 70 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Vincent-Bragny 71490 71430 1008 41,00 25 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Vincent-des-Prés 71488 71250 106 6,30 18 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saint-Vincent-en-Bresse 71489 71440 571 15,75 36 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Yan 71491 71600 1159 26,15 45 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Ythaire 71492 71460 126 9,30 13 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saisy 71493 71360 338 17,12 19 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Salornay-sur-Guye 71495 71250 872 11,02 78 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Sampigny-lès-Maranges 71496 71150 145 2,70 56 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Le Grand Chalon
Sancé 71497 71000 2134 6,56 295 Mâcon-1
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Santilly 71498 71460 133 7,22 19 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Sanvignes-les-Mines 71499 71410 4311 35,48 124 Saint-Vallier
Toulon-sur-Arroux
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Sarry 71500 71110 95 9,67 13 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Sassangy 71501 71390 145 6,25 24 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Sassenay 71502 71530 1582 18,91 84 Gergy
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saules 71503 71390 128 2,06 62 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saunières 71504 71350 80 7,40 11 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Savianges 71505 71460 75 6,56 12 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Savigny-en-Revermont 71506 71580 1142 27,21 44 Pierre-de-Bresse
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Savigny-sur-Grosne 71507 71460 169 6,52 27 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Savigny-sur-Seille 71508 71440 414 14,48 29 Cuiseaux
Montret
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Semur-en-Brionnais 71510 71110 607 15,56 42 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Sennecey-le-Grand 71512 71240 3080 26,76 117 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Senozan 71513 71260 1126 4,86 230 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Sens-sur-Seille 71514 71330 417 11,70 34 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Sercy 71515 71460 99 5,80 16 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Serley 71516 71310 607 22,60 27 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Sermesse 71517 71350 234 8,36 29 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Serrières 71518 71960 276 9,84 29 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Serrigny-en-Bresse 71519 71310 194 12,36 16 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Sevrey 71520 71100 1285 8,44 152 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Sigy-le-Châtel 71521 71250 104 6,95 14 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Simandre 71522 71290 1739 22,79 75 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Simard 71523 71330 1189 22,12 56 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Sivignon 71524 71220 169 12,50 13 Cluny
Saint-Bonnet-de-Joux
Mâcon
Charolles
Clunisois
Sologny 71525 71960 584 10,65 55 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Solutré-Pouilly 71526 71960 358 6,16 58 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Sommant 71527 71540 210 20,57 10 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Sornay 71528 71500 2012 18,12 114 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Suin 71529 71220 261 21,98 12 Charolles
Saint-Bonnet-de-Joux
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Sully 71530 71360 491 31,84 16 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Taizé 71532 71250 186 3,16 54 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Tancon 71533 71740 535 9,48 59 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Tavernay 71535 71400 504 25,56 19 Autun-1
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Thil-sur-Arroux 71537 71190 131 13,44 11 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Thurey 71538 71440 449 18,22 25 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Tintry 71539 71490 78 9,66 8 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Torcy 71540 71210 2886 19,62 155 Le Creusot-1
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Torpes 71541 71270 372 15,70 24 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Toulon-sur-Arroux 71542 71320 1548 43,73 36 Gueugnon
Toulon-sur-Arroux
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Tournus 71543 71700 5524 14,62 387 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Toutenant 71544 71350 194 13,62 14 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Tramayes 71545 71520 1060 18,60 56 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Trambly 71546 71520 402 12,08 33 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Trivy 71547 71520 267 11,64 24 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Tronchy 71548 71440 253 7,76 33 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Uchizy 71550 71700 834 12,49 68 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Uchon 71551 71190 93 11,86 9 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Uxeau 71552 71130 518 32,75 16 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Vareilles 71553 71800 270 8,62 30 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Varenne-l’Arconce 71554 71110 115 8,30 15 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Varenne-Saint-Germain 71557 71600 718 15,62 45 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Varennes-le-Grand 71555 71240 2319 19,08 116 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Varennes-lès-Mâcon 71556 71000 557 4,75 113 Mâcon-2
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Varennes-Saint-Sauveur 71558 71480 1135 30,16 37 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Varennes-sous-Dun 71559 71800 556 17,76 33 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Vauban 71561 71800 222 13,63 17 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Vaudebarrier 71562 71120 215 8,00 29 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Vaux-en-Pré 71563 71460 77 4,39 20 Cluny
Mont-Saint-Vincent
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Vendenesse-lès-Charolles 71564 71120 742 27,38 27 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Vendenesse-sur-Arroux 71565 71130 576 16,09 36 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Verdun-sur-le-Doubs 71566 71350 1071 7,27 158 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Vergisson 71567 71960 256 5,77 44 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Vérissey 71568 71440 56 8,27 6 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Verjux 71570 71590 522 12,09 44 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Verosvres 71571 71220 457 22,96 20 La Chapelle-de-Guinchay
Saint-Bonnet-de-Joux
Mâcon
Charolles
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Vers 71572 71240 232 4,18 56 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Versaugues 71573 71110 193 10,86 18 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Verzé 71574 71960 805 19,84 39 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Villegaudin 71577 71620 212 8,96 23 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Villeneuve-en-Montagne 71579 71390 165 15,57 10 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Vincelles 71580 71500 421 5,61 76 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Vindecy 71581 71110 255 16,56 15 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Vinzelles 71583 71680 710 4,43 159 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Viré 71584 71260 1195 11,28 101 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Virey-le-Grand 71585 71530 1354 12,65 105 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Viry 71586 71120 256 20,14 12 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Vitry-en-Charollais 71588 71600 1098 21,24 52 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Vitry-sur-Loire 71589 71140 427 27,38 16 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Volesvres 71590 71600 621 21,53 28 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: