Lischt vun dr Gmeina im Département Saône-et-Loire

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Saône-et-Loire zellt àlla 565 Gmeina ìm Département Saône-et-Loire uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Allerey-sur-Saône 71003 71350 795 16,42 49 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Allériot 71004 71380 1164 13,46 82 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Aluze 71005 71510 251 6,01 42 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Amanzé 71006 71800 185 11,29 16 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Ameugny 71007 71460 167 6,47 26 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Anglure-sous-Dun 71008 71170 151 7,00 23 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Anost 71009 71550 719 51,91 14 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Antully 71010 71400 864 37,13 23 Autun-2
Autun-Sud
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Anzy-le-Duc 71011 71110 444 25,06 19 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Artaix 71012 71110 331 21,41 15 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Authumes 71013 71270 272 12,88 20 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Autun 71014 71400 12.987 61,52 0 Autun-1
Autun-2
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Auxy 71015 71400 914 36,98 26 Autun-2
Autun-Sud
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Azé 71016 71260 1082 14,97 68 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Ballore 71017 71220 95 10,75 8 Charolles
La Guiche
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Bantanges 71018 71500 547 10,73 52 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Barizey 71019 71640 143 5,58 24 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Barnay 71020 71540 98 15,40 8 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Baron 71021 71120 291 13,29 22 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Baudemont 71022 71800 625 7,97 82 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Baudrières 71023 71370 956 27,00 35 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Baugy 71024 71110 509 12,61 40 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Beaubery 71025 71220 358 22,98 16 Charolles
Saint-Bonnet-de-Joux
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Beaumont-sur-Grosne 71026 71240 337 7,82 45 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Beaurepaire-en-Bresse 71027 71580 721 10,42 62 Pierre-de-Bresse
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Beauvernois 71028 71270 106 8,94 14 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Bellevesvre 71029 71270 292 7,13 37 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Bergesserin 71030 71250 203 7,22 29 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Berzé-la-Ville 71032 71960 690 5,53 119 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Berzé-le-Châtel 71031 71960 59 5,53 11 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Bey 71033 71620 861 8,92 90 Gergy
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Bissey-sous-Cruchaud 71034 71390 335 11,22 31 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Bissy-la-Mâconnaise 71035 71260 204 4,96 42 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Bissy-sous-Uxelles 71036 71460 69 3,10 23 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Bissy-sur-Fley 71037 71460 84 4,80 19 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Blanot 71039 71250 181 11,52 14 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Blanzy 71040 71450 6060 39,95 159 Blanzy
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Bois-Sainte-Marie 71041 71800 190 2,69 74 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Bonnay 71042 71460 318 11,99 28 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Bosjean 71044 71330 296 18,64 17 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Bouhans 71045 71330 179 10,21 16 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Bourbon-Lancy 71047 71140 4713 55,73 91 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Bourg-le-Comte 71048 71110 175 11,40 16 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Bourgvilain 71050 71520 340 11,81 28 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Bouzeron 71051 71150 130 3,70 39 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Boyer 71052 71700 729 16,93 41 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Bragny-sur-Saône 71054 71350 685 14,79 41 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Branges 71056 71500 2354 24,59 97 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Bray 71057 71250 124 9,89 13 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Bresse-sur-Grosne 71058 71460 185 10,02 19 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Briant 71060 71110 228 13,31 17 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Brienne 71061 71290 460 5,65 84 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Brion 71062 71190 292 16,57 18 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Broye 71063 71190 753 28,39 27 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Bruailles 71064 71500 985 22,36 44 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Buffières 71065 71250 273 12,13 22 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Burgy 71066 71260 119 2,87 41 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Burnand 71067 71460 124 6,52 19 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Sud Côte Chalonnaise
Burzy 71068 71460 57 5,31 13 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Bussières 71069 71960 579 4,08 139 Hurigny
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Buxy 71070 71390 2138 11,92 176 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Céron 71071 71110 263 23,53 11 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Cersot 71072 71390 141 6,02 23 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Chagny 71073 71150 5528 18,90 300 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Beaune Côte et Sud
Chaintré 71074 71570 564 3,31 170 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Chalmoux 71075 71140 627 38,47 17 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Chalon-sur-Saône 71076 71100 45.056 15,22 3 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-2
Chalon-sur-Saône-3
Chalon-sur-Saône-Centre
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône-Ouest
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Chambilly 71077 71110 513 13,63 37 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Chamilly 71078 71510 151 4,70 33 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Champagnat 71079 71480 463 13,18 34 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Champagny-sous-Uxelles 71080 71460 97 5,05 19 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Champforgeuil 71081 71530 2588 7,29 336 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Champlecy 71082 71120 223 22,82 10 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Chânes 71084 71570 529 2,24 250 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Change 71085 21340 222 6,56 34 Chagny
Épinac
Chalon-sur-Saône
Autun
Beaune Côte et Sud
Changy 71086 71120 466 20,12 23 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Chapaize 71087 71460 165 13,76 11 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Charbonnat 71098 71320 250 22,23 11 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Charbonnières 71099 71260 316 4,17 82 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Chardonnay 71100 71700 203 6,37 31 Tournus
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Charette-Varennes 71101 71270 452 16,47 27 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Charmoy 71103 71710 274 39,54 6 Autun-2
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Charnay-lès-Chalon 71104 71350 190 9,24 20 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Charnay-lès-Mâcon 71105 71850 7742 12,56 559 Mâcon-1
Mâcon-Centre
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Charolles 71106 71120 2888 19,98 138 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Charrecey 71107 71510 331 5,48 56 Chagny
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Chasselas 71108 71570 168 2,56 69 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Chassey-le-Camp 71109 71150 352 8,62 40 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Chassigny-sous-Dun 71110 71170 565 13,28 43 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Chassy 71111 71130 305 13,43 24 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Château 71112 71250 228 13,63 17 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Châteauneuf 71113 71740 98 1,34 82 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Châtel-Moron 71115 71510 92 6,54 15 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Châtenay 71116 71800 169 8,07 20 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Châtenoy-en-Bresse 71117 71380 1095 6,69 166 Ouroux-sur-Saône
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Châtenoy-le-Royal 71118 71880 6148 12,55 496 Chalon-sur-Saône-3
Chalon-sur-Saône-Ouest
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Chaudenay 71119 71150 1119 8,17 136 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Beaune Côte et Sud
Chauffailles 71120 71170 3703 22,63 165 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Cheilly-lès-Maranges 71122 71150 557 7,00 77 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Le Grand Chalon
Chenay-le-Châtel 71123 71340 373 32,14 12 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Chenôves 71124 71390 203 10,54 19 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Chérizet 71125 71250 20 2,88 8 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Chevagny-les-Chevrières 71126 71960 584 3,80 157 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Chevagny-sur-Guye 71127 71220 60 6,29 12 Cluny
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Chiddes 71128 71220 88 7,61 12 Cluny
Saint-Bonnet-de-Joux
Mâcon
Charolles
Clunisois
Chissey-en-Morvan 71129 71540 271 29,90 9 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Chissey-lès-Mâcon 71130 71460 229 15,28 16 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Ciel 71131 71350 851 17,19 46 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Ciry-le-Noble 71132 71420 2260 33,07 70 Saint-Vallier
Toulon-sur-Arroux
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Clessé 71135 71260 891 10,06 84 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Clessy 71136 71130 276 16,99 14 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Cluny 71137 71250 4929 23,71 203 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Clux-Villeneuve 71578 71270 313 15,36 22 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Collonge-en-Charollais 71139 71460 144 12,17 12 Blanzy
La Guiche
Chalon-sur-Saône
Charolles
Sud Côte Chalonnaise
Collonge-la-Madeleine 71140 71360 50 5,29 8 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Colombier-en-Brionnais 71141 71800 310 13,37 23 Charolles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Condal 71143 71480 459 16,43 26 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Cordesse 71144 71540 191 10,52 18 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Cormatin 71145 71460 564 9,17 62 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Cortambert 71146 71250 232 16,02 14 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Cortevaix 71147 71460 251 10,42 24 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Coublanc 71148 71170 843 8,76 97 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Couches 71149 71490 1323 19,52 72 Chagny
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Crêches-sur-Saône 71150 71680 3089 9,33 316 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Créot 71151 71490 78 2,17 38 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Cressy-sur-Somme 71152 71760 180 28,13 7 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Crissey 71154 71530 2469 10,97 228 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Cronat 71155 71140 519 60,62 9 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Cruzille 71156 71260 262 11,11 23 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Cuiseaux 71157 71480 1829 21,26 88 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Cuisery 71158 71290 1571 11,29 137 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Culles-les-Roches 71159 71460 202 8,90 22 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Curbigny 71160 71800 310 9,64 33 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Curdin 71161 71130 319 8,00 40 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Curgy 71162 71400 1153 31,58 36 Autun-1
Autun-Sud
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Curtil-sous-Buffières 71163 71520 90 5,24 17 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Curtil-sous-Burnand 71164 71460 129 8,34 16 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Cussy-en-Morvan 71165 71550 378 34,77 12 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Cuzy 71166 71320 112 17,91 7 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Damerey 71167 71620 552 11,62 48 Gergy
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Dampierre-en-Bresse 71168 71310 174 11,09 15 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Davayé 71169 71960 700 4,17 161 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Demigny 71170 71150 1794 29,63 60 Gergy
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Dennevy 71171 71510 305 4,62 66 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Dettey 71172 71190 85 22,5 4 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Devrouze 71173 71330 311 14,64 21 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Dezize-lès-Maranges 71174 71150 173 5,10 35 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Beaune Côte et Sud
Diconne 71175 71330 338 15,94 22 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Digoin 71176 71160 7741 34,72 228 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Dommartin-lès-Cuiseaux 71177 71480 802 18,86 42 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Dompierre-les-Ormes 71178 71520 889 30,23 30 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Dompierre-sous-Sanvignes 71179 71420 81 13,58 6 Gueugnon
Toulon-sur-Arroux
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Donzy-le-Pertuis 71181 71250 168 6,11 27 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Dracy-le-Fort 71182 71640 1458 6,36 202 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Dracy-lès-Couches 71183 71490 153 8,27 18 Chagny
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Dracy-Saint-Loup 71184 71400 608 21,20 27 Autun-1
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Dyo 71185 71800 332 15,80 22 Charolles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Écuelles 71186 71350 262 9,93 27 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Écuisses 71187 71210 1580 13,38 122 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Épertully 71188 71360 60 3,36 19 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Épervans 71189 71380 1616 12,50 129 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Épinac 71190 71360 2164 25,77 87 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Essertenne 71191 71510 472 12,82 37 Chagny
Couches
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Étang-sur-Arroux 71192 71190 1811 34,63 55 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Étrigny 71193 71240 473 19,22 24 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Farges-lès-Chalon 71194 71150 790 3,94 190 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Farges-lès-Mâcon 71195 71700 220 5,73 38 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Flacey-en-Bresse 71198 71580 412 13,72 28 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Flagy 71199 71250 174 8,38 20 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Fleurville 71591 71260 521 3,91 129 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Fleury-la-Montagne 71200 71340 704 8,75 78 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Fley 71201 71390 196 8,52 27 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Fontaines 71202 71150 1877 24,73 79 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Fontenay 71203 71120 52 2,46 16 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Fragnes-La Loyère 71204 71530 1487 9,63 153 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Frangy-en-Bresse 71205 71330 651 23,68 27 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Fretterans 71207 71270 288 10,27 28 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Frontenard 71208 71270 210 12,31 19 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Frontenaud 71209 71580 728 15,19 49 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Fuissé 71210 71960 373 4,86 78 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Génelard 71212 71420 1387 22,13 62 Saint-Vallier
Toulon-sur-Arroux
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Genouilly 71214 71460 420 10,88 39 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Gergy 71215 71590 2581 38,84 65 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Germagny 71216 71460 197 3,47 60 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Germolles-sur-Grosne 71217 71520 125 7,23 18 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Gibles 71218 71800 581 19,66 31 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Gigny-sur-Saône 71219 71240 547 14,36 38 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Gilly-sur-Loire 71220 71160 473 22,63 22 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Givry 71221 71640 3684 26,03 141 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Gourdon 71222 71300 899 25,41 36 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Grandvaux 71224 71430 82 6,18 12 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Granges 71225 71390 525 10,83 50 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Grevilly 71226 71700 30 2,65 13 Tournus
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Grury 71227 71760 513 46,02 12 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Guerfand 71228 71620 210 6,44 32 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Gueugnon 71230 71130 6760 28,51 252 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Hautefond 71232 71600 202 13,62 16 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Huilly-sur-Seille 71234 71290 341 12,13 26 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Hurigny 71235 71870 1954 9,20 213 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Igé 71236 71960 879 14,61 59 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Igornay 71237 71540 524 21,71 25 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Iguerande 71238 71340 986 21,43 47 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Issy-l’Évêque 71239 71760 697 71,13 11 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Jalogny 71240 71250 384 10,15 35 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Jambles 71241 71640 486 8,25 60 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Joncy 71242 71460 521 15,15 35 Blanzy
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Joudes 71243 71480 371 11,16 35 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Jouvençon 71244 71290 438 6,30 67 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Jugy 71245 71240 322 7,69 43 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Juif 71246 71440 250 11,80 22 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Jully-lès-Buxy 71247 71390 365 16,63 22 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
L’Abergement-de-Cuisery 71001 71290 799 7,96 97 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
L’Abergement-Sainte-Colombe 71002 71370 1243 19,53 62 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
L’Hôpital-le-Mercier 71233 71600 304 16,47 18 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
La Boulaye 71046 71320 94 13,86 8 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Celle-en-Morvan 71509 71400 476 20,17 24 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Chapelle-au-Mans 71088 71130 226 27,50 8 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
La Chapelle-de-Bragny 71089 71240 238 15,87 16 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
La Chapelle-de-Guinchay 71090 71570 4171 12,44 326 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
La Chapelle-du-Mont-de-France 71091 71520 189 9,11 21 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
La Chapelle-Naude 71092 71500 504 19,06 30 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
La Chapelle-Saint-Sauveur 71093 71310 662 27,36 25 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
La Chapelle-sous-Brancion 71094 71700 139 9,94 13 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
La Chapelle-sous-Dun 71095 71800 437 8,51 51 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
La Chapelle-sous-Uchon 71096 71190 192 16,59 11 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Chapelle-Thècle 71097 71470 480 16,48 27 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
La Charmée 71102 71100 688 13,95 50 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
La Chaux 71121 71310 316 11,00 28 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
La Clayette 71133 71800 1637 3,12 547 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
La Comelle 71142 71990 240 22,73 9 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Frette 71206 71440 239 11,22 22 Cuiseaux
Montret
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
La Genête 71213 71290 569 11,57 49 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
La Grande-Verrière 71223 71990 563 46,54 12 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Guiche 71231 71220 630 27,77 22 Cluny
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
La Motte-Saint-Jean 71325 71160 1206 21,32 58 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
La Petite-Verrière 71349 71400 51 9,88 5 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Racineuse 71364 71310 176 7,11 24 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
La Roche-Vineuse 71371 71960 1577 11,96 128 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
La Salle 71494 71260 526 5,67 97 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
La Tagnière 71531 71190 215 34,07 7 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
La Truchère 71549 71290 214 5,09 43 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
La Vineuse sur Fregande 71582 71250 650 35,81 18 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Lacrost 71248 71700 710 10,53 69 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Laives 71249 71240 991 12,62 81 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Laizé 71250 71870 1087 10,44 105 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Laizy 71251 71190 590 31,18 19 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Lalheue 71252 71240 370 6,87 59 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Lans 71253 71380 928 8,11 114 Ouroux-sur-Saône
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Lays-sur-le-Doubs 71254 71270 151 10,38 14 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Le Breuil 71059 71670 3538 28,80 124 Le Creusot-2
Le Creusot-Est
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Le Creusot 71153 71200 21.269 18,11 1 Le Creusot-1
Le Creusot-2
Le Creusot-Est
Le Creusot-Ouest
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Le Fay 71196 71580 634 20,88 31 Louhans
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Le Miroir 71300 71480 621 18,48 32 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Le Planois 71352 71330 88 5,17 19 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Le Puley 71363 71460 88 5,30 18 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Le Rousset-Marizy 71279 71220 628 55,49 12 Charolles
La Guiche
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Le Tartre 71534 71330 112 3,83 31 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Le Villars 71576 71700 279 5,58 50 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Les Bizots 71038 71710 468 21,69 21 Blanzy
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Les Bordes 71043 71350 83 2,28 39 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Les Guerreaux 71229 71160 231 20,01 12 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Lesme 71255 71140 179 5,08 38 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Lessard-en-Bresse 71256 71440 539 8,20 68 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Lessard-le-National 71257 71530 653 10,56 58 Gergy
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Leynes 71258 71570 509 4,83 110 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Ligny-en-Brionnais 71259 71110 363 15,94 21 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Loisy 71261 71290 662 14,64 44 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Longepierre 71262 71270 161 12,05 15 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Louhans 71263 71500 6433 22,58 281 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Lournand 71264 71250 328 11,22 29 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Lucenay-l’Évêque 71266 71540 315 25,36 13 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Lugny 71267 71260 859 13,88 65 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Lugny-lès-Charolles 71268 71120 350 16,72 21 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Lux 71269 71100 2067 6,18 315 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Mâcon 71270 71000 33.908 27,04 1 Mâcon-1
Mâcon-2
Kanton Mâcon-Centre
Mâcon-Nord
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Mailly 71271 71340 149 5,47 29 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Malay 71272 71460 199 12,14 18 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Maltat 71273 71140 283 31,35 9 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Mancey 71274 71240 388 10,02 38 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Marcigny 71275 71110 1727 8,15 222 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Marcilly-la-Gueurce 71276 71120 128 11,08 10 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Marcilly-lès-Buxy 71277 71390 665 18,98 37 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Marigny 71278 71300 155 22,30 7 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Marly-sous-Issy 71280 71760 87 21,42 4 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Marly-sur-Arroux 71281 71420 307 25,60 13 Gueugnon
Toulon-sur-Arroux
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Marmagne 71282 71710 1243 32,26 38 Autun-2
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Marnay 71283 71240 537 5,08 109 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Martailly-lès-Brancion 71284 71700 143 8,85 15 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Martigny-le-Comte 71285 71220 410 37,27 11 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Mary 71286 71300 263 14,55 16 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Massilly 71287 71250 328 5,44 66 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Matour 71289 71520 1145 27,99 38 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Mazille 71290 71250 377 9,48 41 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Melay 71291 71340 968 36,50 27 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Mellecey 71292 71640 1322 14,23 91 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Ménetreuil 71293 71470 409 15,04 27 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Mercurey 71294 71640 1212 15,44 77 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Mervans 71295 71310 1505 28,78 52 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Messey-sur-Grosne 71296 71390 749 15,21 49 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Mesvres 71297 71190 754 23,46 33 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Milly-Lamartine 71299 71960 316 2,88 124 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Mont 71301 71140 170 16,18 13 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Montagny-lès-Buxy 71302 71390 215 5,27 42 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Montagny-près-Louhans 71303 71500 485 9,51 47 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Montbellet 71305 71260 828 19,78 40 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Montceau-les-Mines 71306 71300 17.678 16,62 1 Montceau-les-Mines
Montceau-les-Mines-Nord
Montceau-les-Mines-Sud
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Montceaux-l’Étoile 71307 71110 290 9,64 31 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Montceaux-Ragny 71308 71240 31 2,53 13 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Montcenis 71309 71710 1924 12,33 177 Le Creusot-1
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Montchanin 71310 71210 4964 7,82 662 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Montcony 71311 71500 256 10,74 27 Louhans
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Montcoy 71312 71620 255 9,06 28 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Monthelon 71313 71400 381 24,57 16 Autun-1
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Montjay 71314 71310 206 11,03 18 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Mont-lès-Seurre 71315 71270 183 6,43 27 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Montmelard 71316 71520 371 22,35 15 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Montmort 71317 71320 183 31,73 6 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Montpont-en-Bresse 71318 71470 1100 37,46 29 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Montret 71319 71440 779 14,59 55 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Mont-Saint-Vincent 71320 71300 315 13,60 25 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Morey 71321 71510 192 13,32 16 Chagny
Givry
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Morlet 71322 71360 52 6,69 12 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Mornay 71323 71220 136 20,18 6 Charolles
Saint-Bonnet-de-Joux
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Moroges 71324 71390 579 8,72 66 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Mouthier-en-Bresse 71326 71270 418 30,32 14 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Mussy-sous-Dun 71327 71170 343 10,00 35 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Nanton 71328 71240 631 14,03 45 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Navilly 71329 71270 410 9,68 44 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Navour-sur-Grosne 71134 71520 661 22,76 28 La Chapelle-de-Guinchay Mâcon Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Neuvy-Grandchamp 71330 71130 754 49,64 15 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Nochize 71331 71600 117 11,07 10 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Ormes 71332 71290 469 9,80 52 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Oslon 71333 71380 1222 4,76 261 Ouroux-sur-Saône
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Oudry 71334 71420 383 20,78 19 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Ouroux-sous-le-Bois-Sainte-Marie 71335 71800 66 4,80 14 Charolles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Ouroux-sur-Saône 71336 71370 3110 22,62 136 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Oyé 71337 71800 303 18,38 17 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Ozenay 71338 71700 216 13,31 17 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Ozolles 71339 71120 391 27,20 16 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Palinges 71340 71430 1507 36,55 42 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Palleau 71341 71350 254 10,68 21 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Paray-le-Monial 71342 71600 9214 25,20 365 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Paris-l’Hôpital 71343 71150 318 2,74 108 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Beaune Côte et Sud
Passy 71344 71220 66 4,36 14 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Péronne 71345 71260 672 10,56 62 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Perrecy-les-Forges 71346 71420 1568 33,82 49 Saint-Vallier
Toulon-sur-Arroux
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Perreuil 71347 71510 553 9,16 59 Chagny
Couches
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Perrigny-sur-Loire 71348 71160 131 15,40 9 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Pierreclos 71350 71960 874 12,41 73 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Pierre-de-Bresse 71351 71270 1938 28,06 70 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Plottes 71353 71700 525 10,07 55 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Poisson 71354 71600 570 35,48 16 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Pontoux 71355 71270 280 13,77 19 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Pouilloux 71356 71230 974 18,40 55 Charolles
La Guiche
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Pourlans 71357 71270 217 16,04 13 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Pressy-sous-Dondin 71358 71220 102 12,38 8 Cluny
Saint-Bonnet-de-Joux
Mâcon
Charolles
Clunisois
Préty 71359 71290 568 12,40 44 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Prissé 71360 71960 1910 10,85 186 Hurigny
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Prizy 71361 71800 58 4,26 17 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Pruzilly 71362 71570 344 4,29 73 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Rancy 71365 71290 591 5,76 91 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Ratenelle 71366 71290 380 8,03 49 Cuiseaux
Tournus
Louhans
Mâcon
Terres de Bresse
Ratte 71367 71500 366 8,99 41 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Reclesne 71368 71540 303 20,83 16 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Remigny 71369 71150 430 2,45 180 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Rigny-sur-Arroux 71370 71160 626 48,17 14 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Romanèche-Thorins 71372 71570 2021 9,76 203 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Romenay 71373 71470 1704 48,90 34 Cuiseaux
Tournus
Louhans
Mâcon
Terres de Bresse
Rosey 71374 71390 162 4,24 38 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Roussillon-en-Morvan 71376 71550 275 30,59 9 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Royer 71377 71700 128 5,89 22 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Rully 71378 71150 1557 15,61 100 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Sagy 71379 71580 1233 34,21 36 Louhans
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saillenard 71380 71580 789 17,88 43 Pierre-de-Bresse
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Sailly 71381 71250 74 8,96 10 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saint-Agnan 71382 71160 697 25,72 28 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Albain 71383 71260 534 5,64 89 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Saint-Ambreuil 71384 71240 506 18,26 28 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Saint-Amour-Bellevue 71385 71570 566 5,09 106 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-André-en-Bresse 71386 71440 94 4,86 21 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-André-le-Désert 71387 71220 249 17,87 14 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saint-Aubin-en-Charollais 71388 71430 467 19,61 25 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Aubin-sur-Loire 71389 71140 281 10,86 28 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Saint-Berain-sous-Sanvignes 71390 71300 1084 45,07 24 Montceau-les-Mines
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Bérain-sur-Dheune 71391 71510 555 12,67 44 Chagny
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Boil 71392 71390 491 11,66 42 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Bonnet-de-Cray 71393 71340 491 22,41 22 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Saint-Bonnet-de-Joux 71394 71220 765 29,43 25 Charolles
Saint-Bonnet-de-Joux
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Bonnet-de-Vieille-Vigne 71395 71430 209 17,81 11 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Bonnet-en-Bresse 71396 71310 488 17,61 27 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Saint-Christophe-en-Bresse 71398 71370 1044 20,39 54 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Saint-Christophe-en-Brionnais 71399 71800 532 15,07 35 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Saint-Clément-sur-Guye 71400 71460 129 7,40 18 Cluny
Mont-Saint-Vincent
Mâcon
Chalon-sur-Saône
Clunisois
Saint-Cyr 71402 71240 750 13,12 56 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Saint-Denis-de-Vaux 71403 71640 260 3,71 73 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Désert 71404 71390 896 4,99 175 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Didier-en-Bresse 71405 71620 198 11,29 15 Gergy
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Didier-en-Brionnais 71406 71110 126 11,34 13 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Saint-Didier-sur-Arroux 71407 71190 221 27,94 9 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Sainte-Cécile 71397 71250 283 7,26 40 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Sainte-Croix 71401 71470 629 20,87 30 Cuiseaux
Montpont-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Edmond 71408 71740 428 10,38 36 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Sainte-Foy 71415 71110 138 8,30 16 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Sainte-Hélène 71426 71390 540 14,27 35 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Émiland 71409 71490 310 23,90 15 Autun-2
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Sainte-Radegonde 71474 71320 147 22,95 7 Gueugnon
Issy-l’Évêque
Charolles
Autun
Entre Arroux, Loire et Somme
Saint-Étienne-en-Bresse 71410 71370 794 19,41 42 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Eugène 71411 71190 154 35,27 4 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Eusèbe 71412 71210 1200 21,21 56 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Firmin 71413 71670 833 15,77 55 Le Creusot-2
Le Creusot-Est
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Forgeot 71414 71400 443 15,96 30 Autun-1
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Gengoux-de-Scissé 71416 71260 592 10,90 57 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Saint-Gengoux-le-National 71417 71460 1058 9,36 111 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Germain-du-Bois 71419 71330 1895 30,33 63 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Saint-Germain-du-Plain 71420 71370 2310 19,31 116 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Saint-Germain-en-Brionnais 71421 71800 185 5,96 33 Charolles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Germain-lès-Buxy 71422 71390 276 13,42 21 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Gervais-en-Vallière 71423 71350 433 16,27 27 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Gervais-sur-Couches 71424 71490 211 20,47 10 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Gilles 71425 71510 279 3,64 71 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Huruge 71427 71460 51 4,03 14 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saint-Igny-de-Roche 71428 71170 763 7,94 95 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Jean-de-Trézy 71431 71490 377 11,10 32 Chagny
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Jean-de-Vaux 71430 71640 395 2,26 178 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Julien-de-Civry 71433 71800 491 21,01 23 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Julien-de-Jonzy 71434 71110 345 22,66 14 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Saint-Julien-sur-Dheune 71435 71210 243 5,32 45 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Laurent-d’Andenay 71436 71210 1004 11,49 89 Blanzy
Montchanin
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Laurent-en-Brionnais 71437 71800 323 12,98 26 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Léger-du-Bois 71438 71360 529 21,26 25 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Léger-lès-Paray 71439 71600 748 13,37 53 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Léger-sous-Beuvray 71440 71990 374 34,97 11 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Léger-sous-la-Bussière 71441 71520 279 8,64 29 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Saint-Léger-sur-Dheune 71442 71510 1567 12,16 129 Chagny
Chagny
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Loup-de-Varennes 71444 71240 1199 8,32 138 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Loup-Géanges 71443 71350 1640 25,72 63 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Marcel 71445 71380 6190 10,17 588 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Marcelin-de-Cray 71446 71460 189 13,58 14 Cluny
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Saint-Mard-de-Vaux 71447 71640 273 6,63 42 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Martin-Belle-Roche 71448 71118 1389 4,54 304 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Martin-d’Auxy 71449 71390 120 7,32 13 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Martin-de-Commune 71450 71490 101 14,57 8 Autun-2
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Martin-de-Lixy 71451 71740 94 4,19 21 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Martin-de-Salencey 71452 71220 96 15,78 7 Cluny
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Saint-Martin-du-Lac 71453 71110 242 14,04 17 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Saint-Martin-du-Mont 71454 71580 187 5,26 40 Louhans
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Martin-du-Tartre 71455 71460 159 8,03 19 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Martin-en-Bresse 71456 71620 1911 34,59 56 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Martin-en-Gâtinois 71457 71350 120 7,29 17 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Martin-la-Patrouille 71458 71460 61 6,76 9 Blanzy
La Guiche
Mâcon
Charolles
Clunisois
Saint-Martin-sous-Montaigu 71459 71640 340 3,65 102 Givry
Givry
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Maurice-de-Satonnay 71460 71260 468 10,33 48 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Maurice-des-Champs 71461 71460 62 5,83 11 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Maurice-en-Rivière 71462 71620 528 18,57 32 Gergy
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Saint-Maurice-lès-Châteauneuf 71463 71740 571 10,84 54 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Maurice-lès-Couches 71464 71490 184 4,69 40 Chagny
Couches
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Micaud 71465 71460 274 20,91 13 Blanzy
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Nizier-sur-Arroux 71466 71190 122 10,16 13 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Pierre-de-Varennes 71468 71670 848 23,08 37 Le Creusot-2
Couches
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Pierre-le-Vieux 71469 71520 364 15,79 22 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Saint-Point 71470 71520 347 14,24 22 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Saint-Privé 71471 71390 92 5,21 12 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Prix 71472 71990 209 34,14 6 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Saint-Racho 71473 71800 150 10,57 17 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Rémy 71475 71100 6615 10,38 634 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saint-Romain-sous-Gourdon 71477 71230 484 18,78 25 Charolles
Mont-Saint-Vincent
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Romain-sous-Versigny 71478 71420 85 17,73 5 Gueugnon
Toulon-sur-Arroux
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Saint-Sernin-du-Bois 71479 71200 1758 14,67 128 Le Creusot-2
Le Creusot-Est
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Sernin-du-Plain 71480 71510 596 14,45 40 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Le Grand Chalon
Saint-Symphorien-d’Ancelles 71481 71570 1150 6,13 192 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Symphorien-de-Marmagne 71482 71710 836 37,31 23 Autun-2
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Symphorien-des-Bois 71483 71800 425 10,65 42 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Saint-Usuge 71484 71500 1282 31,84 42 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Vallerin 71485 71390 258 6,73 40 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saint-Vallier 71486 71230 8576 24,21 361 Saint-Vallier
Montceau-les-Mines-Sud
Autun
Chalon-sur-Saône
Le Creusot Montceau-les-Mines
Saint-Vérand 71487 71570 162 2,45 70 La Chapelle-de-Guinchay
La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Saint-Vincent-Bragny 71490 71430 1015 41,00 25 Charolles
Palinges
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Vincent-des-Prés 71488 71250 104 6,30 18 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saint-Vincent-en-Bresse 71489 71440 570 15,75 36 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Saint-Yan 71491 71600 1156 26,15 45 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Saint-Ythaire 71492 71460 126 9,30 13 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Saisy 71493 71360 343 17,12 19 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Salornay-sur-Guye 71495 71250 874 11,02 78 Cluny
Cluny
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Sampigny-lès-Maranges 71496 71150 143 2,70 56 Chagny
Couches
Chalon-sur-Saône
Autun
Le Grand Chalon
Sancé 71497 71000 2150 6,56 295 Mâcon-1
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Santilly 71498 71460 132 7,22 19 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Sanvignes-les-Mines 71499 71410 4316 35,48 124 Saint-Vallier
Toulon-sur-Arroux
Autun
Charolles
Le Creusot Montceau-les-Mines
Sarry 71500 71110 93 9,67 13 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Sassangy 71501 71390 142 6,25 24 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Sassenay 71502 71530 1577 18,91 84 Gergy
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Saules 71503 71390 128 2,06 62 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Saunières 71504 71350 80 7,40 11 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Savianges 71505 71460 76 6,56 12 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Savigny-en-Revermont 71506 71580 1137 27,21 44 Pierre-de-Bresse
Beaurepaire-en-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Savigny-sur-Grosne 71507 71460 169 6,52 27 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Chalon-sur-Saône
Mâcon
Entre Saône et Grosne
Savigny-sur-Seille 71508 71440 406 14,48 29 Cuiseaux
Montret
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Semur-en-Brionnais 71510 71110 610 15,56 42 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Sennecey-le-Grand 71512 71240 3012 26,76 117 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Senozan 71513 71260 1127 4,86 230 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Sens-sur-Seille 71514 71330 419 11,70 34 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Sercy 71515 71460 100 5,80 16 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Serley 71516 71310 607 22,60 27 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Sermesse 71517 71350 232 8,36 29 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Serrières 71518 71960 274 9,84 29 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Serrigny-en-Bresse 71519 71310 189 12,36 16 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Sevrey 71520 71100 1290 8,44 152 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Sigy-le-Châtel 71521 71250 106 6,95 14 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Simandre 71522 71290 1737 22,79 75 Cuiseaux
Cuisery
Louhans
Louhans
Terres de Bresse
Simard 71523 71330 1188 22,12 56 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Sivignon 71524 71220 173 12,50 13 Cluny
Saint-Bonnet-de-Joux
Mâcon
Charolles
Clunisois
Sologny 71525 71960 576 10,65 55 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Solutré-Pouilly 71526 71960 361 6,16 58 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Sommant 71527 71540 210 20,57 10 Autun-1
Lucenay-l’Évêque
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Sornay 71528 71500 2001 18,12 114 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Suin 71529 71220 257 21,98 12 Charolles
Saint-Bonnet-de-Joux
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Sully 71530 71360 488 31,84 16 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Taizé 71532 71250 194 3,16 54 Cluny
Saint-Gengoux-le-National
Mâcon
Mâcon
Clunisois
Tancon 71533 71740 532 9,48 59 Chauffailles
Chauffailles
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Tavernay 71535 71400 507 25,56 19 Autun-1
Autun-Nord
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Thil-sur-Arroux 71537 71190 131 13,44 11 Autun-2
Saint-Léger-sous-Beuvray
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Thurey 71538 71440 439 18,22 25 Pierre-de-Bresse
Saint-Germain-du-Bois
Louhans
Louhans
Bresse Revermont 71
Tintry 71539 71490 79 9,66 8 Autun-1
Épinac
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Torcy 71540 71210 2813 19,62 155 Le Creusot-1
Montcenis
Autun
Autun
Le Creusot Montceau-les-Mines
Torpes 71541 71270 374 15,70 24 Pierre-de-Bresse
Pierre-de-Bresse
Louhans
Louhans
Bresse Nord Intercom’
Toulon-sur-Arroux 71542 71320 1510 43,73 36 Gueugnon
Toulon-sur-Arroux
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Tournus 71543 71700 5489 14,62 387 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Toutenant 71544 71350 194 13,62 14 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Tramayes 71545 71520 1056 18,60 56 La Chapelle-de-Guinchay
Tramayes
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Trambly 71546 71520 404 12,08 33 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Trivy 71547 71520 259 11,64 24 La Chapelle-de-Guinchay
Matour
Mâcon
Mâcon
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Tronchy 71548 71440 249 7,76 33 Ouroux-sur-Saône
Saint-Germain-du-Plain
Louhans
Chalon-sur-Saône
Terres de Bresse
Uchizy 71550 71700 825 12,49 68 Tournus
Tournus
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Uchon 71551 71190 91 11,86 9 Autun-2
Mesvres
Autun
Autun
Grand Autunois Morvan
Uxeau 71552 71130 520 32,75 16 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Vareilles 71553 71800 275 8,62 30 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Varenne-l’Arconce 71554 71110 113 8,30 15 Chauffailles
Semur-en-Brionnais
Charolles
Charolles
Canton de Semur-en-Brionnais
Varenne-Saint-Germain 71557 71600 728 15,62 45 Digoin
Digoin
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Varennes-le-Grand 71555 71240 2317 19,08 116 Saint-Rémy
Chalon-sur-Saône-Sud
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Varennes-lès-Mâcon 71556 71000 566 4,75 113 Mâcon-2
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Varennes-Saint-Sauveur 71558 71480 1132 30,16 37 Cuiseaux
Cuiseaux
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Varennes-sous-Dun 71559 71800 539 17,76 33 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Vauban 71561 71800 225 13,63 17 Chauffailles
La Clayette
Charolles
Charolles
La Clayette Chauffailles en Brionnais
Vaudebarrier 71562 71120 212 8,00 29 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Vaux-en-Pré 71563 71460 74 4,39 20 Cluny
Mont-Saint-Vincent
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Vendenesse-lès-Charolles 71564 71120 746 27,38 27 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Vendenesse-sur-Arroux 71565 71130 569 16,09 36 Gueugnon
Gueugnon
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Verdun-sur-le-Doubs 71566 71350 1060 7,27 158 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Vergisson 71567 71960 257 5,77 44 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Vérissey 71568 71440 57 8,27 6 Louhans
Montret
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Verjux 71570 71590 516 12,09 44 Gergy
Verdun-sur-le-Doubs
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Verosvres 71571 71220 447 22,96 20 La Chapelle-de-Guinchay
Saint-Bonnet-de-Joux
Mâcon
Charolles
Saint-Cyr Mère Boitier entre Charolais et Mâconnais
Vers 71572 71240 233 4,18 56 Tournus
Sennecey-le-Grand
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Entre Saône et Grosne
Versaugues 71573 71110 192 10,86 18 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Verzé 71574 71960 813 19,84 39 Hurigny
Mâcon-Nord
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Villegaudin 71577 71620 219 8,96 23 Ouroux-sur-Saône
Saint-Martin-en-Bresse
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Saône Doubs Bresse
Villeneuve-en-Montagne 71579 71390 167 15,57 10 Givry
Buxy
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Sud Côte Chalonnaise
Vincelles 71580 71500 418 5,61 76 Louhans
Louhans
Louhans
Louhans
Bresse Louhannaise Intercom’
Vindecy 71581 71110 254 16,56 15 Paray-le-Monial
Marcigny
Charolles
Charolles
Marcigny
Vinzelles 71583 71680 718 4,43 159 La Chapelle-de-Guinchay
Mâcon-Sud
Mâcon
Mâcon
Mâconnais Beaujolais Agglomération
Viré 71584 71260 1189 11,28 101 Hurigny
Lugny
Mâcon
Mâcon
Mâconnais-Tournugeois
Virey-le-Grand 71585 71530 1366 12,65 105 Chalon-sur-Saône-1
Chalon-sur-Saône-Nord
Chalon-sur-Saône
Chalon-sur-Saône
Le Grand Chalon
Viry 71586 71120 258 20,14 12 Charolles
Charolles
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Vitry-en-Charollais 71588 71600 1099 21,24 52 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais
Vitry-sur-Loire 71589 71140 423 27,38 16 Digoin
Bourbon-Lancy
Charolles
Charolles
Entre Arroux, Loire et Somme
Volesvres 71590 71600 632 21,53 28 Paray-le-Monial
Paray-le-Monial
Charolles
Charolles
Le Grand Charolais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: