Lischt vun dr Gmeina im Département Vaucluse

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Vaucluse zellt àlla 151 Gmeina ìm Département Vaucluse uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Althen-des-Paluds Lei Palús (Alten) 84001 84210 2823 6,40 441 Monteux
Carpentras-Sud
Carpentras
Carpentras
Sorgues du Comtat
Ansouis Ansoís 84002 84240 1023 17,63 58 Cheval-Blanc
Cavaillon
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Apt Ate 84003 84400 11.425 44,57 256 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Aubignan Aubinhan 84004 84810 5661 15,70 361 Carpentras
Carpentras-Nord
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Aurel Aurèu 84005 84390 206 28,90 7 Pernes-les-Fontaines
Sault
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Auribeau Auribèu 84006 84400 71 7,50 9 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Avignon Avinhon 84007 84000 91.921 64,78 1419 Avignon-1
Avignon-2
Avignon-3
Avignon-Est
Avignon-Nord
Avignon-Ouest
Avignon-Sud
Avignon
Avignon
Grand Avignon
Beaumes-de-Venise Baumas de Venisa 84012 84190 2409 18,89 128 Monteux
Beaumes-de-Venise
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Beaumettes Lei Baumetas 84013 84220 255 2,59 98 Apt
Gordes
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Beaumont-de-Pertuis Bèumont de Pertús 84014 84120 1137 56,07 20 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Beaumont-du-Ventoux Bèumont dau Ventor 84015 84340 280 28,16 10 Vaison-la-Romaine
Malaucène
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Bédarrides Bedarrida 84016 84370 5171 24,79 209 Sorgues
Bédarrides
Avignon
Avignon
Sorgues du Comtat
Bédoin Bedoin 84017 84410 3099 91,03 34 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Blauvac Blauvac 84018 84570 511 20,80 25 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Bollène Bolena 84019 84500 13.504 54,03 250 Bollène
Bollène
Carpentras
Avignon
Rhône Lez Provence
Bonnieux Bonius 84020 84480 1315 51,12 26 Apt
Bonnieux
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Brantes Brantas 84021 84390 86 28,18 3 Vaison-la-Romaine
Malaucène
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Buisson Boisson 84022 84110 298 9,49 31 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Buoux Buòus 84023 84480 68 17,54 4 Apt
Bonnieux
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Cabrières-d’Aigues Cabrièras d'Egues 84024 84240 955 18,96 50 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Cabrières-d’Avignon Cabrièras d'Avinhon 84025 84220 1816 14,68 124 Cheval-Blanc
L’Isle-sur-la-Sorgue
Apt
Carpentras
Luberon Monts de Vaucluse
Cadenet Cadenet 84026 84160 4190 25,08 167 Cheval-Blanc
Cadenet
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Caderousse Cadarossa 84027 84860 2667 32,39 82 Orange
Orange-Ouest
Carpentras
Avignon
Pays Réuni d’Orange
Cairanne Cairana 84028 84290 1072 22,51 48 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Camaret-sur-Aigues Camaret 84029 84850 4543 17,53 259 Vaison-la-Romaine
Orange-Est
Carpentras
Avignon
Aygues-Ouvèze en Provence
Caromb Caromb 84030 84330 3348 17,98 186 Monteux
Carpentras-Nord
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Carpentras Carpentràs 84031 84200 28.309 37,92 747 Carpentras
Carpentras-Nord
Carpentras-Sud
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Caseneuve Canòva 84032 84750 489 18,11 27 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Castellet-en-Luberon Castelet 84033 84400 131 9,84 13 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Caumont-sur-Durance Caumont de Durença 84034 84510 4885 18,23 268 Cavaillon
Cavaillon
Avignon
Apt
Grand Avignon
Cavaillon Cavalhon 84035 84300 26.641 45,96 580 Cavaillon
Cavaillon
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Châteauneuf-de-Gadagne Castèunòu de Gadanha 84036 84470 3311 13,48 246 L’Isle-sur-la-Sorgue
L’Isle-sur-la-Sorgue
Avignon
Avignon
Pays des Sorgues et des Monts de Vaucluse
Châteauneuf-du-Pape Castèunòu de Papa 84037 84230 2116 25,85 82 Sorgues
Orange-Ouest
Carpentras
Avignon
Pays Réuni d’Orange
Cheval-Blanc Cavau Blanc 84038 84460 4276 58,56 73 Cheval-Blanc
Cavaillon
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Courthézon Corteson 84039 84350 5639 32,78 172 Sorgues
Bédarrides
Avignon
Avignon
Pays Réuni d’Orange
Crestet Lo Crestet 84040 84110 412 11,48 36 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Crillon-le-Brave Crilhon 84041 84410 470 7,63 62 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Cucuron Cucuron 84042 84160 1766 32,68 54 Cheval-Blanc
Cadenet
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Entraigues-sur-la-Sorgue Entraigas de Sòrga 84043 84320 8472 16,57 511 Monteux
Carpentras-Sud
Avignon
Carpentras
Grand Avignon
Entrechaux Entrechaums 84044 84340 1112 14,91 75 Vaison-la-Romaine
Malaucène
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Faucon Faucon 84045 84110 433 8,65 50 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Flassan Flassan 84046 84410 465 20,60 23 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Fontaine-de-Vaucluse La Fònt de Vauclusa 84139 84800 604 7,14 85 L’Isle-sur-la-Sorgue
L’Isle-sur-la-Sorgue
Avignon
Avignon
Pays des Sorgues et des Monts de Vaucluse
Gargas Gargas 84047 84400 3039 14,9 204 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Gignac Ginhac 84048 84400 68 8,15 8 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Gigondas Gigondàs 84049 84190 501 27,14 18 Vaison-la-Romaine
Beaumes-de-Venise
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Gordes Gòrda 84050 84220 1773 48,04 37 Apt
Gordes
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Goult Gòud 84051 84220 1099 23,77 46 Apt
Gordes
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Grambois Gramboès 84052 84240 1251 31,46 40 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Grillon Grilhon 84053 84600 1750 14,92 117 Valréas
Valréas
Carpentras
Avignon
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Jonquerettes Joncairetas 84055 84450 1507 2,57 586 Le Pontet
L’Isle-sur-la-Sorgue
Avignon
Avignon
Grand Avignon
Jonquières Jonquieras 84056 84150 5399 23,87 226 Sorgues
Orange-Est
Carpentras
Avignon
Pays Réuni d’Orange
Joucas Jocaç 84057 84220 338 8,29 41 Apt
Gordes
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
L’Isle-sur-la-Sorgue L'Illa de Sòrga 84054 84800 19.421 44,57 436 L’Isle-sur-la-Sorgue
L’Isle-sur-la-Sorgue
Avignon
Avignon
Pays des Sorgues et des Monts de Vaucluse
La Bastide-des-Jourdans La Bastida dei Jordans 84009 84240 1566 27,74 56 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
La Bastidonne La Bastidona 84010 84120 817 5,90 138 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
La Motte-d’Aigues La Mota d'Egues 84084 84240 1334 14,63 91 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
La Roque-Alric La Ròca Alric 84100 84190 51 4,87 10 Vaison-la-Romaine
Beaumes-de-Venise
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
La Roque-sur-Pernes La Ròca de Pèrnas 84101 84210 415 11,03 38 Pernes-les-Fontaines
Pernes-les-Fontaines
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
La Tour-d’Aigues La Torre d'Egues 84133 84240 4287 41,30 104 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Lacoste La Còsta 84058 84480 409 10,66 38 Apt
Bonnieux
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Lafare La Fara 84059 84190 116 4,54 26 Vaison-la-Romaine
Beaumes-de-Venise
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Lagarde-d’Apt La Gàrda d'Ate 84060 84400 36 21,79 2 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Lagarde-Paréol La Gàrda Pariòu 84061 84290 330 9,29 36 Bollène
Bollène
Carpentras
Avignon
Aygues-Ouvèze en Provence
Lagnes Lanhas 84062 84800 1635 16,93 97 Cheval-Blanc
L’Isle-sur-la-Sorgue
Apt
Carpentras
Luberon Monts de Vaucluse
Lamotte-du-Rhône La Mota de Ròse 84063 84840 398 11,97 33 Bollène
Bollène
Carpentras
Avignon
Rhône Lez Provence
Lapalud La Palú 84064 84840 3805 17,37 219 Bollène
Bollène
Carpentras
Avignon
Rhône Lez Provence
Lauris Làurias 84065 84360 3856 21,81 177 Cheval-Blanc
Cadenet
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Le Barroux Lo Barós 84008 84330 629 16,04 39 Vaison-la-Romaine
Malaucène
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Le Beaucet Lo Baucet 84011 84210 351 9,04 39 Pernes-les-Fontaines
Pernes-les-Fontaines
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Le Pontet Lo Pontet 84092 84130 17.530 10,77 1628 Le Pontet
Avignon-Nord
Avignon
Avignon
Grand Avignon
Le Thor Lo Tòr 84132 84250 9071 35,53 255 L’Isle-sur-la-Sorgue
L’Isle-sur-la-Sorgue
Avignon
Avignon
Pays des Sorgues et des Monts de Vaucluse
Lioux Lieus 84066 84220 288 38,89 7 Apt
Gordes
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Loriol-du-Comtat L'Auriòu de la Comtat 84067 84870 2603 11,29 231 Carpentras
Carpentras-Nord
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Lourmarin Lormarin 84068 84160 1076 20,18 53 Cheval-Blanc
Cadenet
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Malaucène Malaucena 84069 84340 2903 45,33 64 Vaison-la-Romaine
Malaucène
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Malemort-du-Comtat Malamòrt de la Comtat 84070 84570 1782 11,92 149 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Maubec Maubèc 84071 84660 1930 9,13 211 Cheval-Blanc
Cavaillon
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Mazan Masan 84072 84380 6036 37,92 159 Pernes-les-Fontaines
Carpentras-Sud
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Ménerbes Menèrba 84073 84560 990 30,27 33 Apt
Bonnieux
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Mérindol Merindòu 84074 84360 2097 26,59 79 Cheval-Blanc
Cadenet
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Méthamis Metàmias 84075 84570 436 36,81 12 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Mirabeau Mirabèu 84076 84120 1288 31,66 41 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Modène Maudena 84077 84330 453 4,73 96 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Mondragon Montdragon 84078 84430 3792 40,65 93 Bollène
Bollène
Carpentras
Avignon
Rhône Lez Provence
Monieux Monius 84079 84390 317 47,12 7 Pernes-les-Fontaines
Sault
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Monteux Monteus 84080 84170 12.909 39,02 331 Monteux
Carpentras-Sud
Carpentras
Carpentras
Sorgues du Comtat
Morières-lès-Avignon Morieras d'Avinhon 84081 84310 8317 10,35 804 Avignon-3
Avignon-Est
Avignon
Avignon
Grand Avignon
Mormoiron Mormeiron 84082 84570 1873 25,03 75 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Mornas Mornats 84083 84550 2407 26,09 92 Bollène
Bollène
Carpentras
Avignon
Rhône Lez Provence
Murs Murs 84085 84220 419 31,26 13 Apt
Gordes
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Oppède Opeda 84086 84580 1332 24,10 55 Apt
Bonnieux
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Orange Aurenja 84087 84100 28.919 74,20 390 Orange
Orange-Est
Orange-Ouest
Carpentras
Avignon
Pays Réuni d’Orange
Pernes-les-Fontaines Pèrnas dei Fònts 84088 84210 9620 51,12 188 Pernes-les-Fontaines
Pernes-les-Fontaines
Carpentras
Carpentras
Sorgues du Comtat
Pertuis Pertús 84089 84120 20.380 66,23 308 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peypin-d’Aigues Puègpin d'Egues 84090 84240 674 17,36 39 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Piolenc Puegoulen 84091 84420 5253 24,80 212 Orange
Orange-Ouest
Carpentras
Avignon
Aygues-Ouvèze en Provence
Puget Puget 84093 84360 769 17,90 43 Cheval-Blanc
Cadenet
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Puyméras Puègmeiràs 84094 84110 595 14,59 41 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Puyvert Puègvèrd 84095 84160 817 9,78 84 Cheval-Blanc
Cadenet
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Rasteau Lo Rastèu 84096 84110 846 18,81 45 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Richerenches Richarenchas 84097 84600 619 10,96 56 Valréas
Valréas
Carpentras
Avignon
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Roaix Roais 84098 84110 644 5,83 110 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Robion Robion 84099 84440 4531 17,07 265 Cheval-Blanc
Cavaillon
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Roussillon Rossilhon 84102 84220 1305 29,77 44 Apt
Gordes
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Rustrel Rustrèu 84103 84400 688 28,26 24 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Sablet Sablet 84104 84110 1284 11,10 116 Vaison-la-Romaine
Beaumes-de-Venise
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Saignon Sanhon 84105 84400 980 19,60 50 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Saint-Christol Sant Cristòu 84107 84390 1345 46,08 29 Pernes-les-Fontaines
Sault
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Saint-Didier Sant Deidier 84108 84210 2144 3,62 592 Pernes-les-Fontaines
Pernes-les-Fontaines
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Sainte-Cécile-les-Vignes Santa Celha dei Vinhas 84106 84290 2505 19,82 126 Bollène
Bollène
Carpentras
Avignon
Aygues-Ouvèze en Provence
Saint-Hippolyte-le-Graveyron Sant Ipolite lo Graveiron 84109 84330 178 4,94 36 Monteux
Carpentras-Nord
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Saint-Léger-du-Ventoux Sant Laugier dau Ventor 84110 84390 34 19,29 2 Vaison-la-Romaine
Malaucène
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Saint-Marcellin-lès-Vaison Sant Marcelin de Vaison 84111 84110 312 3,56 88 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Saint-Martin-de-Castillon Sant Martin de Castilhon 84112 84750 781 38,21 20 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Saint-Martin-de-la-Brasque Sant Martin de la Brasca 84113 84760 840 5,64 149 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Saint-Pantaléon Sant Pantali 84114 84220 200 0,78 256 Apt
Gordes
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Saint-Pierre-de-Vassols Sant Pèire de Vassòus 84115 84330 525 4,93 106 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Saint-Romain-en-Viennois Sant Roman de Vienés 84116 84110 802 9,00 89 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Saint-Roman-de-Malegarde Sant Roman de Malagarda 84117 84290 325 8,21 40 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Saint-Saturnin-lès-Apt Sant Savornin d'Ate 84118 84490 2811 75,79 37 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Saint-Saturnin-lès-Avignon Sant Savornin d'Avinhon 84119 84450 4846 6,25 775 Le Pontet
L’Isle-sur-la-Sorgue
Avignon
Avignon
Grand Avignon
Saint-Trinit Sant Ternit 84120 84390 121 16,66 7 Pernes-les-Fontaines
Sault
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Sannes Çana 84121 84240 240 4,60 52 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Sarrians Sarrian 84122 84260 6065 37,49 162 Monteux
Carpentras-Nord
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Sault Saut 84123 84390 1381 111,15 12 Pernes-les-Fontaines
Sault
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Saumane-de-Vaucluse Saumana de Vauclusa 84124 84800 948 20,81 46 L’Isle-sur-la-Sorgue
L’Isle-sur-la-Sorgue
Avignon
Avignon
Pays des Sorgues et des Monts de Vaucluse
Savoillan Savolhan 84125 84390 63 8,81 7 Vaison-la-Romaine
Malaucène
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Séguret Seguret 84126 84110 844 21,04 40 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Sérignan-du-Comtat Serinhan dau Comtat 84127 84830 2676 19,82 135 Bollène
Orange-Est
Carpentras
Avignon
Aygues-Ouvèze en Provence
Sivergues Civèrgas 84128 84400 43 9,39 5 Apt
Bonnieux
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Sorgues Sòrgas 84129 84700 18.680 33,40 559 Sorgues
Bédarrides
Avignon
Avignon
Sorgues du Comtat
Suzette Suseta 84130 84190 119 6,75 18 Vaison-la-Romaine
Beaumes-de-Venise
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Taillades Lei Talhadas 84131 84300 1909 6,86 278 Cheval-Blanc
Cavaillon
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Travaillan Travalhan 84134 84850 722 17,65 41 Vaison-la-Romaine
Orange-Est
Carpentras
Avignon
Aygues-Ouvèze en Provence
Uchaux Uchau 84135 84100 1649 18,48 89 Bollène
Orange-Est
Carpentras
Avignon
Aygues-Ouvèze en Provence
Vacqueyras Vacairaç 84136 84190 1308 8,97 146 Vaison-la-Romaine
Beaumes-de-Venise
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Vaison-la-Romaine Vaison 84137 84110 5999 26,99 222 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Valréas Vauriàs 84138 84600 9422 57,97 163 Valréas
Valréas
Carpentras
Avignon
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Vaugines Vaugina 84140 84160 568 15,55 37 Cheval-Blanc
Cadenet
Apt
Apt
Luberon Monts de Vaucluse
Vedène Vedena 84141 84270 11.259 11,18 1007 Le Pontet
Bédarrides
Avignon
Avignon
Grand Avignon
Velleron Veleron 84142 84740 2960 16,39 181 Le Pontet
Pernes-les-Fontaines
Avignon
Carpentras
Grand Avignon
Venasque Venasca 84143 84210 1012 35,01 29 Pernes-les-Fontaines
Pernes-les-Fontaines
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Comtat-Venaissin
Viens Viènç 84144 84750 636 34,59 18 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Villars Lo Vilar 84145 84400 776 30,05 26 Apt
Apt
Apt
Apt
Pays d’Apt-Luberon
Villedieu Viladieu 84146 84110 504 11,38 44 Vaison-la-Romaine
Vaison-la-Romaine
Carpentras
Carpentras
Vaison Ventoux
Villelaure Vilalaura 84147 84530 3477 18,25 191 Pertuis
Cadenet
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon
Villes-sur-Auzon Vielas d'Auson 84148 84570 1287 27,08 48 Pernes-les-Fontaines
Mormoiron
Carpentras
Carpentras
Ventoux-Sud
Violès Viaulés 84149 84150 1677 14,79 113 Vaison-la-Romaine
Orange-Est
Carpentras
Avignon
Aygues-Ouvèze en Provence
Visan Visan 84150 84820 1983 41,07 48 Valréas
Valréas
Carpentras
Avignon
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Vitrolles-en-Lubéron Vitròla de Leberon 84151 84240 164 16,15 10 Pertuis
Pertuis
Apt
Apt
Territoriale Sud-Luberon