Lischt vun dr Gmeina im Département Puy-de-Dôme

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Puy-de-Dôme zellt àlla 464 Gmeina ìm Département Puy-de-Dôme uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigueperse Guiparsa 63001 63260 2767 10,50 264 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Aix-la-Fayette Ais de la Faieta 63002 63980 94 13,00 7 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Ambert Embèrt 63003 63600 6655 60,48 110 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Antoingt Antonh 63005 63340 407 7,83 52 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Anzat-le-Luguet Antiac dau Luguet 63006 63420 173 66,56 3 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Apchat 63007 63420 164 35,86 5 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Arconsat 63008 63250 585 22,63 26 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Ardes 63009 63420 592 16,59 36 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Arlanc 63010 63220 1817 32,19 56 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Ars-les-Favets 63011 63700 221 14,60 15 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Artonne Artona 63012 63460 912 17,48 52 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Aubiat 63013 63260 924 14,79 62 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Aubière Aubèira 63014 63170 10.904 7,65 1425 Aubière
Aubière
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Aubusson-d’Auvergne Aubusson-d'Auvergne 63015 63120 236 6,79 35 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Augerolles 63016 63930 887 33,01 27 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Augnat 63017 63340 195 9,54 20 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Aulhat-Flat Aulhat-Saint-Privat 63160 63500 926 12,78 72 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Aulnat 63019 63510 4095 4,21 973 Gerzat
Gerzat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Aurières Aurièira 63020 63210 362 11,09 33 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Authezat 63021 63114 690 5,79 119 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Auzat-la-Combelle Ausac e la Combèla 63022 63570 2004 12,74 157 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Auzelles 63023 63590 377 33,42 11 Les Monts du Livradois
Cunlhat
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Avèze Avesa 63024 63690 182 22,07 8 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Ayat-sur-Sioule Aiat de Soila 63025 63390 139 14,20 10 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Aydat Aidat 63026 63970 2466 50,22 49 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Baffie Bèfia 63027 63600 111 10,62 10 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Bagnols Banhòus 63028 63810 416 42,46 10 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Bansat 63029 63570 258 10,31 25 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Bas-et-Lezat Bas de Lezat 63030 63310 340 12,59 27 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Beaulieu Beuluòc 63031 63570 467 8,65 54 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Beaumont Biaumont 63032 63110 10.664 4,01 2659 Beaumont
Beaumont
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Beaumont-lès-Randan Biaumont de Randans 63033 63310 306 5,99 51 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Beauregard-l’Évêque Biauregard 63034 63116 1537 12,02 128 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Beauregard-Vendon Biauregard de Vendon 63035 63460 1238 7,33 169 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Bergonne Bergona 63036 63500 319 5,75 55 Brassac-les-Mines
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Bertignat Bartinhat 63037 63480 455 24,31 19 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Besse-et-Saint-Anastaise Bèssa 63038 63610 1497 72,38 21 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Beurières 63039 63220 289 16,27 18 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Billom Bilhom 63040 63160 4777 16,96 282 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Biollet 63041 63640 320 23,46 14 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Blanzat 63042 63112 3840 6,96 552 Cébazat
Gerzat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Blot-l’Église Blot-l'Église 63043 63440 440 25,29 17 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Bongheat Bonjat 63044 63160 429 11,20 38 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Bort-l’Étang Bort-l'Étang 63045 63190 689 15,40 45 Lezoux
Billom
Thiers
Riom
Entre Dore et Allier
Boudes 63046 63340 292 7,92 37 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Bourg-Lastic 63048 63760 865 40,46 21 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Bouzel 63049 63910 729 4,21 173 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Brassac-les-Mines Braçac (Auvèrnhe) 63050 63570 3362 7,20 467 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Brenat 63051 63500 628 8,83 71 Issoire
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Briffons 63053 63820 261 40,32 6 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Bromont-Lamothe 63055 63230 982 38,07 26 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Brousse Brossa (Auvèrnhe) 63056 63490 336 22,45 15 Les Monts du Livradois
Cunlhat
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Bulhon 63058 63350 534 12,47 43 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Busséol 63059 63270 218 5,68 38 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Bussières Bussèiras 63060 63330 91 13,84 7 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Bussières-et-Pruns Bussèiras e Pruns 63061 63260 469 11,63 40 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Buxières-sous-Montaigut 63062 63700 236 10,88 22 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Cébazat 63063 63118 8805 10,02 879 Cébazat
Gerzat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Ceilloux 63065 63520 174 8,99 19 Les Monts du Livradois
Saint-Dier-d’Auvergne
Ambert
Clermont-Ferrand
Ambert Livradois Forez
Celles-sur-Durolle Cèla 63066 63250 1677 38,90 43 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Ceyrat Ceirat 63070 63122 6364 9,35 681 Beaumont
Beaumont
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Ceyssat 63071 63210 691 30,17 23 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Chabreloche Chabralòcha 63072 63250 1200 9,61 125 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Chadeleuf Chadalèu 63073 63320 432 5,70 76 Vic-le-Comte
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Chalus Chasluç 63074 63340 183 6,58 28 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Chamalières Chamaleiras (Auvèrnhe) 63075 63400 17.276 3,77 4582 Chamalières
Chamalières
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Chambaron sur Morge 63244 63200 1786 14,05 127 Riom
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Chambon-sur-Dolore Vès Chambon de Dolòra 63076 63980 149 19,70 8 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Chambon-sur-Lac Chambou 63077 63790 423 46,93 9 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Champagnat-le-Jeune Champanhat lo Jove 63079 63580 151 9,39 16 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Champeix Champeilhs 63080 63320 1405 12,12 116 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Champétières Champitèiras 63081 63600 271 18,54 15 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Champs 63082 63440 403 15,13 27 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Chanat-la-Mouteyre Chanat e la Moteira 63083 63530 927 14,27 65 Orcines
Royat
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Chanonat 63084 63450 1703 12,70 134 Les Martres-de-Veyre
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Chapdes-Beaufort 63085 63230 1119 31,79 35 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Chappes 63089 63720 1630 10,21 160 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Chaptuzat Chaptusac 63090 63260 505 8,24 61 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Charbonnières-les-Varennes 63092 63410 1789 32,12 56 Saint-Ours
Manzat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Charbonnières-les-Vieilles Charbonèiras las Vielhas 63093 63410 1122 32,62 34 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Charbonnier-les-Mines Charbonèir 63091 63340 901 3,36 268 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Charensat 63094 63640 489 46,68 10 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Charnat 63095 63290 206 5,42 38 Maringues
Lezoux
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Chas 63096 63160 387 3,52 110 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Chassagne Chassanha 63097 63320 79 16,06 5 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Chastreix Chastreis 63098 63680 223 45,12 5 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Châteaugay Chasteugai 63099 63119 3105 9,08 342 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Clermont-Ferrand
Riom
Clermont Auvergne Métropole
Châteauneuf-les-Bains 63100 63390 324 16,92 19 Saint-Éloy-les-Mines
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Château-sur-Cher Lo Chastèl de Char 63101 63330 68 11,87 6 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Châteldon Chasteladon 63102 63290 773 28,43 27 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Châtel-Guyon Chastel Guion 63103 63140 6239 14,06 444 Châtel-Guyon
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Chaumont-le-Bourg 63105 63220 229 8,28 28 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Chauriat 63106 63118 1699 8,64 197 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Chavaroux Chavarós 63107 63720 494 3,98 124 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Chidrac 63109 63320 527 3,57 148 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Cisternes-la-Forêt 63110 63740 463 33,58 14 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Clémensat 63111 63320 120 3,21 37 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Clerlande 63112 63720 620 8,31 75 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Clermont-Ferrand Clarmont-Ferrand 63113 63000
63100
147.865 42,67 3465 Clermont-Ferrand-1
Clermont-Ferrand-2
Clermont-Ferrand-3
Clermont-Ferrand-4
Clermont-Ferrand-5
Clermont-Ferrand-6
Clermont-Ferrand-Centre
Clermont-Ferrand-Est
Clermont-Ferrand-Nord
Clermont-Ferrand-Nord-Ouest
Clermont-Ferrand-Ouest
Clermont-Ferrand-Sud
Clermont-Ferrand-Sud-Est
Clermont-Ferrand-Sud-Ouest
Montferrand
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Collanges Colanjas 63114 63340 158 4,45 36 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Combrailles Combralha 63115 63380 221 20,61 11 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Combronde Conbronde 63116 63460 2170 18,00 121 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Compains 63117 63610 128 50,16 3 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Condat-en-Combraille Condat de Combralha 63118 63380 414 45,74 9 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Condat-lès-Montboissier Condat de Montboissèir 63119 63490 227 20,52 11 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Corent 63120 63730 762 2,68 284 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Coudes 63121 63114 1269 4,66 272 Vic-le-Comte
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Courgoul Corgol 63122 63320 62 8,44 7 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Cournols Cornòls 63123 63450 236 10,76 22 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Cournon-d’Auvergne Cornon d'Auvèrnhe 63124 63800 20.322 18,58 1094 Cournon-d’Auvergne
Cournon-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Courpière Corpèira 63125 63120 4017 31,82 126 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Crevant-Laveine 63128 63350 963 19,76 49 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Cros Cròs 63129 63810 167 19,62 9 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Culhat 63131 63350 1126 18,74 60 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Cunlhat 63132 63590 1297 29,55 44 Les Monts du Livradois
Cunlhat
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Dauzat-sur-Vodable Dausat 63134 63340 68 14,99 5 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Davayat 63135 63200 609 2,33 261 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Domaize 63136 63520 388 14,60 27 Les Monts du Livradois
Saint-Dier-d’Auvergne
Ambert
Clermont-Ferrand
Ambert Livradois Forez
Doranges 63137 63220 175 19,43 9 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Dorat 63138 63300 709 17,26 41 Thiers
Thiers
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Dore-l’Église Dore-l'Église 63139 63220 656 27,14 24 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Durmignat Durminhac 63140 63700 211 12,36 17 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Durtol 63141 63830 2057 4,01 513 Cébazat
Royat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Échandelys Eschandalis 63142 63980 252 23,59 11 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Effiat 63143 63260 1131 19,96 57 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Égliseneuve-d’Entraigues Gleianèva d'Entraigas 63144 63850 341 56,43 6 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Égliseneuve-des-Liards Glèisa Nòva 63145 63490 151 8,35 18 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Égliseneuve-près-Billom Gleianèva de Bilhom 63146 63160 808 16,66 48 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Églisolles Egleisòla 63147 63840 253 20,59 12 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Ennezat Enesac 63148 63720 2520 18,31 138 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Entraigues Entraigas 63149 63720 675 9,72 69 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Enval 63150 63530 1543 4,87 317 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Escoutoux Escotós 63151 63300 1344 27,40 49 Thiers
Thiers
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Espinasse Espinassa 63152 63390 291 23,95 12 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Espinchal 63153 63850 106 8,85 12 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Espirat 63154 63160 436 4,32 101 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Estandeuil Estanduelh 63155 63520 482 9,59 50 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Esteil Estelh 63156 63570 59 4,55 13 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Fayet-le-Château Faiet lo Chastèl 63157 63160 367 12,54 29 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Fayet-Ronaye Lo Faiet 63158 63630 106 20,25 5 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Fernoël 63159 63620 134 14,43 9 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Fournols Fornòls 63162 63980 320 29,02 11 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Gelles 63163 63740 954 47,53 20 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Gerzat Gerzac 63164 63360 10.289 16,28 632 Gerzat
Gerzat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Giat 63165 63620 797 47,95 17 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Gignat Ginhac 63166 63340 241 3,49 69 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Gimeaux Gimaus 63167 63200 401 2,19 183 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Glaine-Montaigut 63168 63160 580 12,92 45 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Gouttières Goteiras 63171 63390 329 25,63 13 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Grandeyrolles 63172 63320 53 5,28 10 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Grandrif 63173 63600 200 22,15 9 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Grandval Grandvau 63174 63890 120 9,83 12 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Herment Erment 63175 63470 236 9,70 24 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Heume-l’Église Eume 63176 63210 106 14,96 7 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Isserteaux Issartèl 63177 63270 408 17,66 23 Billom
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Issoire Soire 63178 63500 15.296 19,69 777 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Job 63179 63990 1027 42,68 24 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Joze 63180 63350 1132 19,35 59 Lezoux
Maringues
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Jozerand Jauserens 63181 63460 551 10,76 51 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Jumeaux 63182 63570 589 7,13 83 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
La Bourboule La Borbola 63047 63150 1768 12,74 139 Le Sancy
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Massif du Sancy
La Celette La Celeta 63067 63330 164 10,99 15 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
La Celle La Cela 63064 63620 78 15,85 5 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
La Chapelle-Agnon La Chapèla Anhon 63086 63590 337 26,08 13 Les Monts du Livradois
Cunlhat
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
La Chapelle-Marcousse 63087 63420 66 19,72 3 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
La Chapelle-sur-Usson 63088 63580 83 6,78 12 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
La Chaulme La Chauma 63104 63660 113 13,60 8 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
La Crouzille La Crosilha (Auvèrnhe) 63130 63700 259 18,60 14 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
La Forie 63161 63600 320 2,81 114 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
La Godivelle 63169 63850 16 15,44 1 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
La Goutelle La Gotèla 63170 63230 623 24,25 26 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
La Monnerie-le-Montel 63231 63650 1685 4,65 362 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
La Renaudie La Renadiá 63298 63930 127 18,02 7 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
La Roche-Blanche La Ròcha Blancha 63302 63670 3483 11,60 300 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
La Roche-Noire La Ròcha Nèira 63306 63800 622 3,07 203 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
La Sauvetat 63413 63730 710 7,98 89 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
La Tour-d’Auvergne La Tor d'Auvèrnhe 63192 63680 643 48,29 13 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Labessette La Beceta 63183 63690 65 10,45 6 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Lachaux 63184 63290 279 22,27 13 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Lamontgie La Mongiá 63185 63570 639 7,09 90 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Landogne Landonha 63186 63380 228 17,37 13 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Lapeyrouse La Peirosa 63187 63700 523 36,14 14 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Laps 63188 63270 589 7,09 83 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Laqueuille 63189 63820 370 22,07 17 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Larodde 63190 63690 278 23,04 12 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Lastic 63191 63760 104 17,31 6 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Le Breuil-sur-Couze Lo Bruelh 63052 63340 1039 5,94 175 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Le Broc Lo Bròc 63054 63500 693 17,45 40 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Le Brugeron 63057 63880 242 27,42 9 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Le Cendre 63069 63670 5510 4,22 1306 Cournon-d’Auvergne
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Le Cheix Lo Cheir 63108 63200 677 4,63 146 Riom
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Le Crest Lo Crest 63126 63450 1269 6,84 186 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Le Monestier 63230 63890 228 17,31 13 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Le Quartier 63293 63330 215 23,37 9 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Le Vernet-Chaméane Lo Vernet e Chameana 63448 63580 813 46,01 18 Brassac-les-Mines Issoire Agglo Pays d’Issoire
Le Vernet-Sainte-Marguerite Le Varnet Santa Marguèita 63449 63710 302 25,03 12 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Issoire
Clermont-Ferrand
Massif du Sancy
Lempdes Lende 63193 63370 8677 12,30 705 Pont-du-Château
Pont-du-Château
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Lempty Lenti 63194 63190 389 4,76 82 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Les Ancizes-Comps Las Encisas 63004 63770 1694 21,20 80 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Les Martres-d’Artière Les Martres-d'Artière 63213 63430 2149 14,96 144 Aigueperse
Pont-du-Château
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Les Martres-de-Veyre Las Mastres 63214 63730 3984 9,28 429 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Les Pradeaux 63287 63500 344 5,54 62 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Lezoux Lesós 63195 63190 6256 34,69 180 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Limons 63196 63290 749 14,88 50 Maringues
Maringues
Riom
Thiers
Plaine Limagne
Lisseuil Lhieseiles 63197 63440 127 6,88 18 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Loubeyrat Lobeirac 63198 63410 1384 23,93 58 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Ludesse 63199 63320 516 8,47 61 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Lussat 63200 63360 907 9,17 99 Aigueperse
Pont-du-Château
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Luzillat 63201 63350 1134 23,19 49 Maringues
Maringues
Riom
Thiers
Plaine Limagne
Madriat 63202 63340 107 4,69 23 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Malauzat 63203 63200 1165 5,99 194 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Malintrat 63204 63510 1132 8,16 139 Gerzat
Gerzat
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Manglieu Manluòc 63205 63270 467 21,09 22 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Manzat Manzac 63206 63410 1387 39,06 36 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Marat 63207 63480 813 30,10 27 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Marcillat Marcilhac 63208 63440 292 11,76 25 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Mareugheol Marajòu 63209 63340 209 7,54 28 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Maringues Maringas 63210 63350 3125 22,11 141 Maringues
Maringues
Riom
Thiers
Plaine Limagne
Marsac-en-Livradois 63211 63940 1455 48,46 30 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Marsat 63212 63200 1425 4,08 349 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Martres-sur-Morge 63215 63720 676 8,22 82 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Mauzun Mausun 63216 63160 117 0,99 118 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Mayres 63218 63220 198 12,49 16 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Mazaye Masaia 63219 63230 716 21,73 33 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Mazoires Masoira 63220 63420 96 42,19 2 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Medeyrolles Medeiròla 63221 63220 122 17,12 7 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Meilhaud Melhau 63222 63320 489 4,47 109 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Menat 63223 63560 538 20,31 26 Saint-Éloy-les-Mines
Menat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Ménétrol 63224 63200 1623 8,94 182 Châtel-Guyon
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Messeix 63225 63750 1048 39,32 27 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Mirefleurs 63227 63730 2380 9,05 263 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Miremont 63228 63380 294 36,79 8 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Moissat 63229 63190 1226 13,00 94 Lezoux
Vertaizon
Thiers
Riom
Entre Dore et Allier
Mons 63232 63310 541 13,82 39 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Montaigut Montagut de Combralhas 63233 63700 982 8,18 120 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Montaigut-le-Blanc Montagut lo Blanc 63234 63320 875 22,26 39 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Montcel 63235 63460 538 9,43 57 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Mont-Dore Mont Dòr 63236 63240 1279 35,87 36 Le Sancy
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Massif du Sancy
Montel-de-Gelat Le Montelh de Gelat 63237 63380 427 25,02 17 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Montfermy Montferm 63238 63230 228 14,25 16 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Montmorin 63239 63160 720 13,65 53 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Montpensier Monpansèir 63240 63260 465 7,24 64 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Montpeyroux Montpeirós (Auvèrnhe) 63241 63114 326 3,29 99 Vic-le-Comte
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Moriat 63242 63340 380 10,81 35 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Moureuille Morelh 63243 63700 378 16,83 22 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Mozac 63245 63200 3876 4,05 957 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Murat-le-Quaire Murat e lo Caire 63246 63150 483 11,64 41 Le Sancy
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Massif du Sancy
Mur-sur-Allier 63226 63111
63115
3435 15,07 228 Billom Clermont-Ferrand Billom Communauté
Murol 63247 63790 580 15,05 39 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Nébouzat Nebosac 63248 63210 847 21,62 39 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Néronde-sur-Dore Neironda 63249 63120 523 8,93 59 Les Monts du Livradois
Lezoux
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Neschers 63250 63320 858 9,78 88 Vic-le-Comte
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Neuf-Église 63251 63560 296 14,94 20 Saint-Éloy-les-Mines
Menat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Neuville Neuviala 63252 63160 379 11,55 33 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Noalhat 63253 63290 239 5,13 47 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Nohanent 63254 63830 2218 4,20 528 Cébazat
Royat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Nonette-Orsonnette Lenede e Orsonede 63255 63340 595 10,65 56 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Novacelles Nòvacela 63256 63220 150 14,43 10 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Olby Orbie 63257 63210 829 17,38 48 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Olliergues Oliergues 63258 63880 763 16,41 46 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Olloix 63259 63450 313 11,92 26 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Olmet 63260 63880 158 15,54 10 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Orbeil Orbelh 63261 63500 843 9,65 87 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Orcet 63262 63670 2756 6,00 459 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Orcines 63263 63870 3493 42,73 82 Orcines
Royat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Orcival Orsivau 63264 63210 247 27,82 9 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Orléat 63265 63190 2192 26,43 83 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Palladuc 63267 63550 532 13,35 40 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Pardines 63268 63500 290 5,18 56 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Parent 63269 63270 882 3,76 235 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Issoire
Clermont-Ferrand
Agglo Pays d’Issoire
Parentignat Parentinhac 63270 63500 499 3,71 135 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Paslières 63271 63290 1490 27,77 54 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Pérignat-lès-Sarliève 63272 63170 2705 3,93 688 Aubière
Aubière
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Pérignat-sur-Allier Pairinhat 63273 63800 1507 4,90 308 Vic-le-Comte
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Perpezat Perpesat 63274 63210 428 36,19 12 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Perrier 63275 63500 891 6,37 140 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Peschadoires Peschadoira 63276 63920 2121 20,67 103 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Peslières 63277 63580 65 6,86 9 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Pessat-Villeneuve Pessat e Vilanòva 63278 63200 706 6,26 113 Riom
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Picherande Picharanda 63279 63113 318 44,26 7 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Pignols 63280 63270 345 9,29 37 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Pionsat 63281 63330 1062 24,68 43 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Plauzat 63282 63730 1713 13,01 132 Vic-le-Comte
Veyre-Monton
Issoire
Clermont-Ferrand
Agglo Pays d’Issoire
Pontaumur 63283 63380 634 13,81 46 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Pont-du-Château Pont dau Chastèl 63284 63430 12.182 21,61 564 Pont-du-Château
Pont-du-Château
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Pontgibaud 63285 63230 762 4,59 166 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Pouzol 63286 63440 270 13,93 19 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Prompsat 63288 63200 453 4,23 107 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Prondines 63289 63470 261 30,91 8 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Pulvérières 63290 63230 403 14,75 27 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Puy-Guillaume 63291 63290 2790 25,02 112 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Puy-Saint-Gulmier 63292 63470 150 20,19 7 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Queuille 63294 63780 289 10,03 29 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Randan 63295 63310 1591 15,65 102 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Ravel 63296 63190 762 10,03 76 Lezoux
Vertaizon
Thiers
Riom
Entre Dore et Allier
Reignat 63297 63160 382 4,10 93 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Rentières 63299 63420 103 15,59 7 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Riom Riam 63300 63200 19.004 31,97 594 Riom
Riom-Est
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Ris 63301 63290 747 15,76 47 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Roche-Charles-la-Mayrand 63303 63420 41 16,22 3 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Roche-d’Agoux Roche-d'Agoux 63304 63330 110 5,56 20 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Rochefort-Montagne 63305 63210 860 17,45 49 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Romagnat Romanhat 63307 63540 7791 16,84 463 Aubière
Aubière
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Royat Roiat 63308 63130 4359 6,62 658 Chamalières
Royat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Saillant 63309 63840 308 17,42 18 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Agoulin 63311 63260 339 9,34 36 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Alyre-d’Arlanc Sent Alire d'Arlanc 63312 63220 151 24,19 6 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Alyre-ès-Montagne Sent Alire de la Montanha 63313 63420 111 41,07 3 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Amant-Roche-Savine 63314 63890 494 23,99 21 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Amant-Tallende 63315 63450 1747 4,97 352 Les Martres-de-Veyre
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-André-le-Coq 63317 63310 529 18,02 29 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Angel 63318 63410 462 17,89 26 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Anthème Sent Antèma 63319 63660 706 68,89 10 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Avit 63320 63380 218 19,47 11 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Babel 63321 63500 935 19,31 48 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Beauzire Sent Baudili 63322 63360 2218 16,08 138 Gerzat
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Bonnet-le-Bourg Sent Bonet lo Borg 63323 63630 167 20,04 8 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Bonnet-le-Chastel Sant Bonet dau Chastèl 63324 63630 205 23,47 9 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Bonnet-lès-Allier Sent Bonet d'Alèir 63325 63800 418 1,51 277 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Saint-Bonnet-près-Orcival Sent Bonet d'Orcival 63326 63210 513 14,99 34 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Saint-Bonnet-près-Riom Sant Bonet de Rioms 63327 63200 2035 7,03 289 Riom
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Cirgues-sur-Couze Sent Cirgue de Cosa 63330 63320 351 1,54 228 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Clément-de-Régnat Sent Clemenç de Renhac 63332 63310 539 15,00 36 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Clément-de-Valorgue Sent Clemenç de Valòrja 63331 63660 232 13,37 17 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Denis-Combarnazat Sent Danís de Combarnasac 63333 63310 230 10,21 23 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Dier-d’Auvergne Sent Desidri 63334 63520 542 20,15 27 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Saint-Diéry Sant Dièir 63335 63320 525 24,11 22 Le Sancy Issoire Massif du Sancy
Saint-Donat Sent Donat 63336 63680 201 33,27 6 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Sainte-Agathe Santa Agata 63310 63120 173 18,31 9 Thiers
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Sainte-Catherine Senta Catarina 63328 63580 51 5,67 9 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Sainte-Catherine Senta Cristina 63329 63390 127 12,78 10 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Éloy-la-Glacière Sent Alòi de la Glaciera 63337 63890 61 12,02 5 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Éloy-les-Mines Sant Alòi de las Minas 63338 63700 3572 22,11 162 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Étienne-des-Champs Sant Estève dei Champs 63339 63380 134 23,74 6 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Étienne-sur-Usson Sent Estève d'Içon 63340 63580 259 15,58 17 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Ferréol-des-Côtes Sent Ferriòu 63341 63600 547 15,03 36 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Floret Sent Floret 63342 63320 245 12,16 20 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Flour Sant Flor 63343 63520 279 9,45 30 Les Monts du Livradois
Saint-Dier-d’Auvergne
Thiers
Riom
Thiers Dore et Montagne
Saint-Gal-sur-Sioule Sent Jau 63344 63440 144 9,52 15 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Genès-Champanelle Sent Genèst de Champanela 63345 63122 3659 51,58 71 Beaumont
Beaumont
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Saint-Genès-Champespe Sent Genèst de Champespe 63346 63850 218 32,33 7 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Saint-Genès-du-Retz Sent Genèst de Retz 63347 63260 464 8,24 56 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Genès-la-Tourette Sent Genèst de la Torreta 63348 63580 182 18,49 10 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Georges-de-Mons Sent Jòrgi de Mons 63349 63780 1933 34,15 57 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Georges-sur-Allier Sent Jòrdi d'Alèir 63350 63800 1287 9,42 137 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-Germain-l’Herm Sant German de l'Erm 63353 63630 483 36,68 13 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Germain-Lembron Sant German de Lembron 63352 63340 2008 15,70 128 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Germain-près-Herment Sent German de Herment 63351 63470 72 16,82 4 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Gervais-d’Auvergne Sent Gervais d'Auvèrnhe 63354 63390 1273 47,35 27 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Gervais-sous-Meymont Sent Gervasi de Maimont 63355 63880 224 10,17 22 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Gervazy Sant Gervasi 63356 63340 335 14,23 24 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Hérent Sent Eren 63357 63340 116 12,79 9 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Hilaire 63360 63330 154 17,63 9 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Hilaire-la-Croix Sent Alari de la Crotz 63358 63440 360 16,21 22 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Hilaire-les-Monges Sent Alari de los Monges 63359 63380 85 10,70 8 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Ignat Sent Inhat 63362 63720 915 15,37 60 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Jacques-d’Ambur Saint-Jacques-d'Ambur 63363 63230 281 20,40 14 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Jean-d’Heurs Saint-Jean-d'Heurs 63364 63190 664 11,13 60 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Saint-Jean-des-Ollières 63365 63520 431 19,56 22 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Saint-Jean-en-Val 63366 63490 353 12,09 29 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Jean-Saint-Gervais 63367 63570 123 14,39 9 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Julien-de-Coppel 63368 63160 1299 21,54 60 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Saint-Julien-la-Geneste 63369 63390 120 11,97 10 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Julien-Puy-Lavèze 63370 63820 365 29,09 13 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Saint-Just 63371 63600 154 19,42 8 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Laure 63372 63350 670 6,89 97 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Maigner Sent Manher 63373 63330 189 18,97 10 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Martin-d’Ollières Saint-Martin-d'Ollières 63376 63580 148 14,47 10 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Martin-des-Olmes 63374 63600 287 17,15 17 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Martin-des-Plains 63375 63570 166 3,87 43 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Maurice 63378 63270 941 5,40 174 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-Maurice-près-Pionsat Sant Maurici de Pionçat 63377 63330 372 30,88 12 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Myon Sent Mion 63379 63460 517 5,51 94 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Nectaire Sent Nectari 63380 63710 762 33,26 23 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Saint-Ours Sent Ors 63381 63230 1650 55,64 30 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Pardoux Sent Pardós 63382 63440 393 15,99 25 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Pierre-Colamine 63383 63610 250 17,20 15 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Saint-Pierre-la-Bourlhonne Sent Pèire de la Borlhona 63384 63480 132 11,89 11 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Pierre-le-Chastel 63385 63230 443 17,45 25 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Pierre-Roche 63386 63210 483 17,02 28 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Saint-Priest-Bramefant Sent Priest de Bramafam 63387 63310 863 19,06 45 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Priest-des-Champs 63388 63640 702 45,09 16 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Quentin-sur-Sauxillanges 63389 63490 111 8,25 13 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Quintin-sur-Sioule 63390 63440 384 14,32 27 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Rémy-de-Blot Sent Remesi de Blòt 63391 63440 238 15,22 16 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Rémy-de-Chargnat Sent Remesi de Charnhac 63392 63500 579 6,21 93 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Rémy-sur-Durolle Sant Ramèi 63393 63550 1754 18,17 97 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Saint-Romain Sant Roman 63394 63660 207 16,05 13 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Sandoux Sent Sandós 63395 63450 972 9,90 98 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-Saturnin Sent Sadornin 63396 63450 1164 16,86 69 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-Sauves-d’Auvergne Sent Sauve d'Auvèrnhe 63397 63950 1128 49,86 23 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Saint-Sauveur-la-Sagne Sant Sauvador de la Sanha 63398 63220 88 7,74 11 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Sulpice 63399 63760 85 18,22 5 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Sylvestre-Pragoulin 63400 63310 1076 23,81 45 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Victor-la-Rivière 63401 63790 252 18,89 13 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Saint-Victor-Montvianeix Sent Victor de Montvianés 63402 63550 250 45,18 6 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Saint-Vincent 63403 63320 414 5,84 71 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Yvoine 63404 63500 608 8,89 68 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Sallèdes 63405 63270 584 18,81 31 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Sardon 63406 63260 303 8,41 36 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saulzet-le-Froid Sause lo Freid 63407 63970 280 28,21 10 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Sauret-Besserve 63408 63390 166 10,33 16 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saurier 63409 63320 279 8,36 33 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Sauvagnat 63410 63470 138 24,13 6 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Sauvagnat-Sainte-Marthe Sauvanhac e Senta Marta 63411 63500 475 6,41 74 Vic-le-Comte
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Sauvessanges 63412 63840 529 33,19 16 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Sauviat 63414 63120 551 15,62 35 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Sauxillanges 63415 63490 1296 24,90 52 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Savennes 63416 63750 93 16,81 6 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Sayat 63417 63530 2429 8,29 293 Cébazat
Gerzat
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Sermentizon Sarmention 63418 63120 575 18,41 31 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Servant 63419 63560 549 26,56 21 Saint-Éloy-les-Mines
Menat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Seychalles Seichalas 63420 63190 799 9,21 87 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Singles 63421 63690 160 20,43 8 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Solignat Solenhac 63422 63500 510 11,07 46 Le Sancy
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Sugères 63423 63490 602 20,64 29 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Surat 63424 63720 580 8,73 66 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Tallende 63425 63450 1499 5,99 250 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Tauves 63426 63690 766 33,95 23 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Teilhède Telheda 63427 63460 486 11,82 41 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Teilhet Telhet 63428 63560 283 18,81 15 Saint-Éloy-les-Mines
Menat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Ternant-les-Eaux 63429 63340 32 3,59 9 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Thiers Tièrn 63430 63300 11.784 44,49 265 Thiers
Thiers
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Thiolières 63431 63600 162 5,30 31 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Thuret 63432 63260 915 16,66 55 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Tortebesse 63433 63470 73 11,64 6 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Tours-sur-Meymont 63434 63590 514 18,09 28 Les Monts du Livradois
Saint-Dier-d’Auvergne
Ambert
Clermont-Ferrand
Ambert Livradois Forez
Tourzel-Ronzières 63435 63320 215 11,77 18 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Tralaigues 63436 63380 75 5,11 15 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Trémouille-Saint-Loup 63437 63810 151 12,23 12 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Trézioux Tresiu 63438 63520 483 17,44 28 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Usson 63439 63490 298 5,43 55 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Valbeleix 63440 63610 125 22,41 6 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Valcivières 63441 63600 208 32,96 6 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Valz-sous-Châteauneuf Vals sota Chastèlnòu 63442 63580 52 5,14 10 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Varennes-sur-Morge Varenas de Morja 63443 63720 417 4,93 85 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Varennes-sur-Usson 63444 63500 300 6,15 49 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Vassel 63445 63910 302 2,95 102 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Vensat 63446 63260 523 16,11 32 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Vergheas Verjas 63447 63330 65 7,45 9 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Verneugheol Vernuèjols 63450 63470 236 34,14 7 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Vernines Verninas 63451 63210 413 17,72 23 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Verrières Veirièras 63452 63320 72 3,28 22 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Vertaizon Vartaizon 63453 63910 3258 12,83 254 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Vertolaye Vertolalha 63454 63480 537 10,76 50 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Veyre-Monton Vaira e Monton 63455 63960 3635 12,11 300 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Vichel 63456 63340 343 5,71 60 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Vic-le-Comte Vic la Còmte 63457 63270 5189 18,09 287 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Villeneuve Vilanòva de Lembron 63458 63340 151 4,23 36 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Villeneuve-les-Cerfs Vilanòva 63459 63310 526 9,89 53 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Villosanges Vilosanja 63460 63380 366 32,80 11 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Vinzelles Vinzèla 63461 63350 359 13,46 27 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Virlet 63462 63330 268 17,37 15 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Viscomtat 63463 63250 516 25,44 20 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Vitrac 63464 63410 346 13,23 26 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Viverols Veiròl 63465 63840 405 12,50 32 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Vodable 63466 63500 196 11,68 17 Le Sancy
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Voingt Vint 63467 63620 30 6,48 5 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Vollore-Montagne Volort 63468 63120 300 21,22 14 Thiers
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Vollore-Ville Volort Vila 63469 63120 720 30,41 24 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Volvic 63470 63530 4623 27,78 166 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Youx Ios 63471 63700 904 19,13 47 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Yronde-et-Buron Ironda e Buron 63472 63270 652 14,79 44 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Yssac-la-Tourette Issac de la Toreta 63473 63200 392 2,14 183 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: