Lischt vun dr Gmeina im Département Puy-de-Dôme

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Puy-de-Dôme zellt àlla 464 Gmeina ìm Département Puy-de-Dôme uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigueperse Guiparsa 63001 63260 2720 10,50 259 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Aix-la-Fayette Ais de la Faieta 63002 63980 91 13,00 7 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Ambert Embèrt 63003 63600 6707 60,48 111 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Antoingt Antonh 63005 63340 392 7,83 50 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Anzat-le-Luguet Antiac dau Luguet 63006 63420 181 66,56 3 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Apchat 63007 63420 166 35,86 5 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Arconsat 63008 63250 613 22,63 27 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Ardes 63009 63420 538 16,59 32 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Arlanc 63010 63220 1922 32,19 60 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Ars-les-Favets 63011 63700 225 14,60 15 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Artonne Artona 63012 63460 890 17,48 51 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Aubiat 63013 63260 882 14,79 60 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Aubière Aubèira 63014 63170 10.185 7,65 1331 Aubière
Aubière
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Aubusson-d’Auvergne Aubusson-d'Auvergne 63015 63120 256 6,79 38 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Augerolles 63016 63930 894 33,01 27 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Augnat 63017 63340 160 9,54 17 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Aulhat-Flat Aulhat-Saint-Privat 63160 63500 908 12,78 71 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Aulnat 63019 63510 4027 4,21 957 Gerzat
Gerzat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Aurières Aurièira 63020 63210 315 11,09 28 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Authezat 63021 63114 673 5,79 116 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Auzat-la-Combelle Ausac e la Combèla 63022 63570 2106 12,74 165 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Auzelles 63023 63590 354 33,42 11 Les Monts du Livradois
Cunlhat
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Avèze Avesa 63024 63690 181 22,07 8 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Ayat-sur-Sioule Aiat de Soila 63025 63390 147 14,20 10 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Aydat Aidat 63026 63970 2337 50,22 47 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Baffie Bèfia 63027 63600 113 10,62 11 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Bagnols Banhòus 63028 63810 440 42,46 10 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Bansat 63029 63570 251 10,31 24 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Bas-et-Lezat Bas de Lezat 63030 63310 326 12,59 26 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Beaulieu Beuluòc 63031 63570 442 8,65 51 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Beaumont Biaumont 63032 63110 10.976 4,01 2737 Beaumont
Beaumont
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Beaumont-lès-Randan Biaumont de Randans 63033 63310 289 5,99 48 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Beauregard-l’Évêque Biauregard 63034 63116 1473 12,02 123 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Beauregard-Vendon Biauregard de Vendon 63035 63460 1172 7,33 160 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Bergonne Bergona 63036 63500 349 5,75 61 Brassac-les-Mines
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Bertignat Bartinhat 63037 63480 455 24,31 19 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Besse-et-Saint-Anastaise Bèssa 63038 63610 1503 72,38 21 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Beurières 63039 63220 301 16,27 19 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Billom Bilhom 63040 63160 4732 16,96 279 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Biollet 63041 63640 334 23,46 14 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Blanzat 63042 63112 3735 6,96 537 Cébazat
Gerzat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Blot-l’Église Blot-l'Église 63043 63440 403 25,29 16 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Bongheat Bonjat 63044 63160 432 11,20 39 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Bort-l’Étang Bort-l'Étang 63045 63190 651 15,40 42 Lezoux
Billom
Thiers
Riom
Entre Dore et Allier
Boudes 63046 63340 287 7,92 36 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Bourg-Lastic 63048 63760 877 40,46 22 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Bouzel 63049 63910 719 4,21 171 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Brassac-les-Mines Braçac (Auvèrnhe) 63050 63570 3306 7,20 459 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Brenat 63051 63500 617 8,83 70 Issoire
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Briffons 63053 63820 271 40,32 7 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Bromont-Lamothe 63055 63230 974 38,07 26 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Brousse Brossa (Auvèrnhe) 63056 63490 342 22,45 15 Les Monts du Livradois
Cunlhat
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Bulhon 63058 63350 532 12,47 43 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Busséol 63059 63270 219 5,68 39 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Bussières Bussèiras 63060 63330 93 13,84 7 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Bussières-et-Pruns Bussèiras e Pruns 63061 63260 438 11,63 38 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Buxières-sous-Montaigut 63062 63700 238 10,88 22 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Cébazat 63063 63118 8275 10,02 826 Cébazat
Gerzat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Ceilloux 63065 63520 178 8,99 20 Les Monts du Livradois
Saint-Dier-d’Auvergne
Ambert
Clermont-Ferrand
Ambert Livradois Forez
Celles-sur-Durolle Cèla 63066 63250 1742 38,90 45 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Ceyrat Ceirat 63070 63122 6372 9,35 681 Beaumont
Beaumont
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Ceyssat 63071 63210 692 30,17 23 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Chabreloche Chabralòcha 63072 63250 1227 9,61 128 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Chadeleuf Chadalèu 63073 63320 425 5,70 75 Vic-le-Comte
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Chalus Chasluç 63074 63340 176 6,58 27 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Chamalières Chamaleiras (Auvèrnhe) 63075 63400 17.282 3,77 4584 Chamalières
Chamalières
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Chambaron sur Morge 63244 63200 1713 14,05 122 Riom
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Chambon-sur-Dolore Vès Chambon de Dolòra 63076 63980 163 19,70 8 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Chambon-sur-Lac Chambou 63077 63790 410 46,93 9 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Champagnat-le-Jeune Champanhat lo Jove 63079 63580 148 9,39 16 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Champeix Champeilhs 63080 63320 1337 12,12 110 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Champétières Champitèiras 63081 63600 270 18,54 15 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Champs 63082 63440 396 15,13 26 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Chanat-la-Mouteyre Chanat e la Moteira 63083 63530 948 14,27 66 Orcines
Royat
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Chanonat 63084 63450 1671 12,70 132 Les Martres-de-Veyre
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Chapdes-Beaufort 63085 63230 1079 31,79 34 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Chappes 63089 63720 1667 10,21 163 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Chaptuzat Chaptusac 63090 63260 493 8,24 60 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Charbonnières-les-Varennes 63092 63410 1698 32,12 53 Saint-Ours
Manzat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Charbonnières-les-Vieilles Charbonèiras las Vielhas 63093 63410 1079 32,62 33 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Charbonnier-les-Mines Charbonèir 63091 63340 896 3,36 267 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Charensat 63094 63640 508 46,68 11 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Charnat 63095 63290 212 5,42 39 Maringues
Lezoux
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Chas 63096 63160 373 3,52 106 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Chassagne Chassanha 63097 63320 69 16,06 4 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Chastreix Chastreis 63098 63680 226 45,12 5 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Châteaugay Chasteugai 63099 63119 3179 9,08 350 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Clermont-Ferrand
Riom
Clermont Auvergne Métropole
Châteauneuf-les-Bains 63100 63390 308 16,92 18 Saint-Éloy-les-Mines
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Château-sur-Cher Lo Chastèl de Char 63101 63330 77 11,87 6 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Châteldon Chasteladon 63102 63290 775 28,43 27 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Châtel-Guyon Chastel Guion 63103 63140 6155 14,06 438 Châtel-Guyon
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Chaumont-le-Bourg 63105 63220 232 8,28 28 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Chauriat 63106 63118 1666 8,64 193 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Chavaroux Chavarós 63107 63720 470 3,98 118 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Chidrac 63109 63320 509 3,57 143 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Cisternes-la-Forêt 63110 63740 466 33,58 14 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Clémensat 63111 63320 117 3,21 36 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Clerlande 63112 63720 552 8,31 66 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Clermont-Ferrand Clarmont-Ferrand 63113 63000
63100
142.686 42,67 3344 Clermont-Ferrand-1
Clermont-Ferrand-2
Clermont-Ferrand-3
Clermont-Ferrand-4
Clermont-Ferrand-5
Clermont-Ferrand-6
Clermont-Ferrand-Centre
Clermont-Ferrand-Est
Clermont-Ferrand-Nord
Clermont-Ferrand-Nord-Ouest
Clermont-Ferrand-Ouest
Clermont-Ferrand-Sud
Clermont-Ferrand-Sud-Est
Clermont-Ferrand-Sud-Ouest
Montferrand
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Collanges Colanjas 63114 63340 157 4,45 35 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Combrailles Combralha 63115 63380 217 20,61 11 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Combronde Conbronde 63116 63460 2182 18,00 121 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Compains 63117 63610 124 50,16 2 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Condat-en-Combraille Condat de Combralha 63118 63380 430 45,74 9 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Condat-lès-Montboissier Condat de Montboissèir 63119 63490 225 20,52 11 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Corent 63120 63730 727 2,68 271 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Coudes 63121 63114 1231 4,66 264 Vic-le-Comte
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Courgoul Corgol 63122 63320 70 8,44 8 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Cournols Cornòls 63123 63450 239 10,76 22 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Cournon-d’Auvergne Cornon d'Auvèrnhe 63124 63800 20.126 18,58 1083 Cournon-d’Auvergne
Cournon-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Courpière Corpèira 63125 63120 4142 31,82 130 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Crevant-Laveine 63128 63350 969 19,76 49 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Cros Cròs 63129 63810 179 19,62 9 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Culhat 63131 63350 1182 18,74 63 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Cunlhat 63132 63590 1251 29,55 42 Les Monts du Livradois
Cunlhat
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Dauzat-sur-Vodable Dausat 63134 63340 86 14,99 6 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Davayat 63135 63200 603 2,33 259 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Domaize 63136 63520 389 14,60 27 Les Monts du Livradois
Saint-Dier-d’Auvergne
Ambert
Clermont-Ferrand
Ambert Livradois Forez
Doranges 63137 63220 150 19,43 8 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Dorat 63138 63300 710 17,26 41 Thiers
Thiers
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Dore-l’Église Dore-l'Église 63139 63220 621 27,14 23 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Durmignat Durminhac 63140 63700 199 12,36 16 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Durtol 63141 63830 2006 4,01 500 Cébazat
Royat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Échandelys Eschandalis 63142 63980 260 23,59 11 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Effiat 63143 63260 1113 19,96 56 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Égliseneuve-d’Entraigues Gleianèva d'Entraigas 63144 63850 358 56,43 6 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Égliseneuve-des-Liards Glèisa Nòva 63145 63490 136 8,35 16 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Égliseneuve-près-Billom Gleianèva de Bilhom 63146 63160 803 16,66 48 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Églisolles Egleisòla 63147 63840 261 20,59 13 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Ennezat Enesac 63148 63720 2485 18,31 136 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Entraigues Entraigas 63149 63720 655 9,72 67 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Enval 63150 63530 1471 4,87 302 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Escoutoux Escotós 63151 63300 1359 27,40 50 Thiers
Thiers
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Espinasse Espinassa 63152 63390 293 23,95 12 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Espinchal 63153 63850 103 8,85 12 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Espirat 63154 63160 394 4,32 91 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Estandeuil Estanduelh 63155 63520 450 9,59 47 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Esteil Estelh 63156 63570 63 4,55 14 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Fayet-le-Château Faiet lo Chastèl 63157 63160 351 12,54 28 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Fayet-Ronaye Lo Faiet 63158 63630 106 20,25 5 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Fernoël 63159 63620 130 14,43 9 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Fournols Fornòls 63162 63980 320 29,02 11 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Gelles 63163 63740 965 47,53 20 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Gerzat Gerzac 63164 63360 10.534 16,28 647 Gerzat
Gerzat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Giat 63165 63620 826 47,95 17 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Gignat Ginhac 63166 63340 241 3,49 69 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Gimeaux Gimaus 63167 63200 401 2,19 183 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Glaine-Montaigut 63168 63160 565 12,92 44 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Gouttières Goteiras 63171 63390 352 25,63 14 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Grandeyrolles 63172 63320 53 5,28 10 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Grandrif 63173 63600 179 22,15 8 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Grandval Grandvau 63174 63890 114 9,83 12 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Herment Erment 63175 63470 264 9,70 27 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Heume-l’Église Eume 63176 63210 107 14,96 7 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Isserteaux Issartèl 63177 63270 416 17,66 24 Billom
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Issoire Soire 63178 63500 14.662 19,69 745 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Job 63179 63990 1014 42,68 24 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Joze 63180 63350 1103 19,35 57 Lezoux
Maringues
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Jozerand Jauserens 63181 63460 555 10,76 52 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Jumeaux 63182 63570 640 7,13 90 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
La Bourboule La Borbola 63047 63150 1782 12,74 140 Le Sancy
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Massif du Sancy
La Celette La Celeta 63067 63330 170 10,99 15 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
La Celle La Cela 63064 63620 86 15,85 5 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
La Chapelle-Agnon La Chapèla Anhon 63086 63590 357 26,08 14 Les Monts du Livradois
Cunlhat
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
La Chapelle-Marcousse 63087 63420 63 19,72 3 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
La Chapelle-sur-Usson 63088 63580 68 6,78 10 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
La Chaulme La Chauma 63104 63660 117 13,60 9 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
La Crouzille La Crosilha (Auvèrnhe) 63130 63700 268 18,60 14 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
La Forie 63161 63600 322 2,81 115 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
La Godivelle 63169 63850 13 15,44 1 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
La Goutelle La Gotèla 63170 63230 622 24,25 26 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
La Monnerie-le-Montel 63231 63650 1740 4,65 374 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
La Renaudie La Renadiá 63298 63930 120 18,02 7 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
La Roche-Blanche La Ròcha Blancha 63302 63670 3341 11,60 288 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
La Roche-Noire La Ròcha Nèira 63306 63800 608 3,07 198 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
La Sauvetat 63413 63730 715 7,98 90 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
La Tour-d’Auvergne La Tor d'Auvèrnhe 63192 63680 644 48,29 13 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Labessette La Beceta 63183 63690 62 10,45 6 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Lachaux 63184 63290 280 22,27 13 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Lamontgie La Mongiá 63185 63570 652 7,09 92 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Landogne Landonha 63186 63380 237 17,37 14 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Lapeyrouse La Peirosa 63187 63700 565 36,14 16 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Laps 63188 63270 596 7,09 84 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Laqueuille 63189 63820 366 22,07 17 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Larodde 63190 63690 270 23,04 12 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Lastic 63191 63760 109 17,31 6 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Le Breuil-sur-Couze Lo Bruelh 63052 63340 1052 5,94 177 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Le Broc Lo Bròc 63054 63500 678 17,45 39 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Le Brugeron 63057 63880 247 27,42 9 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Le Cendre 63069 63670 5330 4,22 1263 Cournon-d’Auvergne
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Le Cheix Lo Cheir 63108 63200 641 4,63 138 Riom
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Le Crest Lo Crest 63126 63450 1270 6,84 186 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Le Monestier 63230 63890 207 17,31 12 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Le Quartier 63293 63330 213 23,37 9 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Le Vernet-Chaméane Lo Vernet e Chameana 63448 63580 826 46,01 18 Brassac-les-Mines Issoire Agglo Pays d’Issoire
Le Vernet-Sainte-Marguerite Le Varnet Santa Marguèita 63449 63710 295 25,03 12 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Issoire
Clermont-Ferrand
Massif du Sancy
Lempdes Lende 63193 63370 8306 12,30 675 Pont-du-Château
Pont-du-Château
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Lempty Lenti 63194 63190 389 4,76 82 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Les Ancizes-Comps Las Encisas 63004 63770 1568 21,20 74 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Les Martres-d’Artière Les Martres-d'Artière 63213 63430 2178 14,96 146 Aigueperse
Pont-du-Château
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Les Martres-de-Veyre Las Mastres 63214 63730 3955 9,28 426 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Les Pradeaux 63287 63500 333 5,54 60 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Lezoux Lesós 63195 63190 6062 34,69 175 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Limons 63196 63290 739 14,88 50 Maringues
Maringues
Riom
Thiers
Plaine Limagne
Lisseuil Lhieseiles 63197 63440 118 6,88 17 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Loubeyrat Lobeirac 63198 63410 1297 23,93 54 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Ludesse 63199 63320 485 8,47 57 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Lussat 63200 63360 919 9,17 100 Aigueperse
Pont-du-Château
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Luzillat 63201 63350 1110 23,19 48 Maringues
Maringues
Riom
Thiers
Plaine Limagne
Madriat 63202 63340 108 4,69 23 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Malauzat 63203 63200 1137 5,99 190 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Malintrat 63204 63510 1132 8,16 139 Gerzat
Gerzat
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Manglieu Manluòc 63205 63270 462 21,09 22 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Manzat Manzac 63206 63410 1369 39,06 35 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Marat 63207 63480 823 30,10 27 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Marcillat Marcilhac 63208 63440 280 11,76 24 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Mareugheol Marajòu 63209 63340 192 7,54 25 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Maringues Maringas 63210 63350 3118 22,11 141 Maringues
Maringues
Riom
Thiers
Plaine Limagne
Marsac-en-Livradois 63211 63940 1458 48,46 30 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Marsat 63212 63200 1322 4,08 324 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Martres-sur-Morge 63215 63720 667 8,22 81 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Mauzun Mausun 63216 63160 113 0,99 114 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Mayres 63218 63220 195 12,49 16 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Mazaye Masaia 63219 63230 727 21,73 33 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Mazoires Masoira 63220 63420 99 42,19 2 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Medeyrolles Medeiròla 63221 63220 116 17,12 7 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Meilhaud Melhau 63222 63320 515 4,47 115 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Menat 63223 63560 554 20,31 27 Saint-Éloy-les-Mines
Menat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Ménétrol 63224 63200 1631 8,94 182 Châtel-Guyon
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Messeix 63225 63750 1044 39,32 27 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Mirefleurs 63227 63730 2442 9,05 270 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Miremont 63228 63380 300 36,79 8 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Moissat 63229 63190 1228 13,00 94 Lezoux
Vertaizon
Thiers
Riom
Entre Dore et Allier
Mons 63232 63310 537 13,82 39 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Montaigut Montagut de Combralhas 63233 63700 987 8,18 121 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Montaigut-le-Blanc Montagut lo Blanc 63234 63320 860 22,26 39 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Montcel 63235 63460 487 9,43 52 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Mont-Dore Mont Dòr 63236 63240 1303 35,87 36 Le Sancy
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Massif du Sancy
Montel-de-Gelat Le Montelh de Gelat 63237 63380 443 25,02 18 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Montfermy Montferm 63238 63230 227 14,25 16 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Montmorin 63239 63160 725 13,65 53 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Montpensier Monpansèir 63240 63260 445 7,24 61 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Montpeyroux Montpeirós (Auvèrnhe) 63241 63114 341 3,29 104 Vic-le-Comte
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Moriat 63242 63340 367 10,81 34 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Moureuille Morelh 63243 63700 346 16,83 21 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Mozac 63245 63200 3899 4,05 963 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Murat-le-Quaire Murat e lo Caire 63246 63150 476 11,64 41 Le Sancy
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Massif du Sancy
Mur-sur-Allier 63226 63111
63115
3403 15,07 226 Billom Clermont-Ferrand Billom Communauté
Murol 63247 63790 587 15,05 39 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Nébouzat Nebosac 63248 63210 834 21,62 39 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Néronde-sur-Dore Neironda 63249 63120 505 8,93 57 Les Monts du Livradois
Lezoux
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Neschers 63250 63320 832 9,78 85 Vic-le-Comte
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Neuf-Église 63251 63560 294 14,94 20 Saint-Éloy-les-Mines
Menat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Neuville Neuviala 63252 63160 380 11,55 33 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Noalhat 63253 63290 246 5,13 48 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Nohanent 63254 63830 2229 4,20 531 Cébazat
Royat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Nonette-Orsonnette Lenede e Orsonede 63255 63340 563 10,65 53 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Novacelles Nòvacela 63256 63220 141 14,43 10 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Olby Orbie 63257 63210 778 17,38 45 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Olliergues Oliergues 63258 63880 751 16,41 46 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Olloix 63259 63450 316 11,92 27 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Olmet 63260 63880 162 15,54 10 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Orbeil Orbelh 63261 63500 839 9,65 87 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Orcet 63262 63670 2637 6,00 440 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Orcines 63263 63870 3364 42,73 79 Orcines
Royat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Orcival Orsivau 63264 63210 239 27,82 9 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Orléat 63265 63190 2139 26,43 81 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Palladuc 63267 63550 551 13,35 41 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Pardines 63268 63500 270 5,18 52 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Parent 63269 63270 841 3,76 224 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Issoire
Clermont-Ferrand
Agglo Pays d’Issoire
Parentignat Parentinhac 63270 63500 523 3,71 141 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Paslières 63271 63290 1525 27,77 55 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Pérignat-lès-Sarliève 63272 63170 2675 3,93 681 Aubière
Aubière
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Pérignat-sur-Allier Pairinhat 63273 63800 1516 4,90 309 Vic-le-Comte
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Perpezat Perpesat 63274 63210 427 36,19 12 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Perrier 63275 63500 893 6,37 140 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Peschadoires Peschadoira 63276 63920 2120 20,67 103 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Peslières 63277 63580 67 6,86 10 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Pessat-Villeneuve Pessat e Vilanòva 63278 63200 656 6,26 105 Riom
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Picherande Picharanda 63279 63113 362 44,26 8 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Pignols 63280 63270 334 9,29 36 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Pionsat 63281 63330 1100 24,68 45 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Plauzat 63282 63730 1638 13,01 126 Vic-le-Comte
Veyre-Monton
Issoire
Clermont-Ferrand
Agglo Pays d’Issoire
Pontaumur 63283 63380 659 13,81 48 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Pont-du-Château Pont dau Chastèl 63284 63430 11.191 21,61 518 Pont-du-Château
Pont-du-Château
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Pontgibaud 63285 63230 755 4,59 164 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Pouzol 63286 63440 276 13,93 20 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Prompsat 63288 63200 417 4,23 99 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Prondines 63289 63470 258 30,91 8 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Pulvérières 63290 63230 406 14,75 28 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Puy-Guillaume 63291 63290 2743 25,02 110 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Puy-Saint-Gulmier 63292 63470 156 20,19 8 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Queuille 63294 63780 270 10,03 27 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Randan 63295 63310 1571 15,65 100 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Ravel 63296 63190 708 10,03 71 Lezoux
Vertaizon
Thiers
Riom
Entre Dore et Allier
Reignat 63297 63160 382 4,10 93 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Rentières 63299 63420 117 15,59 8 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Riom Riam 63300 63200 19.029 31,97 595 Riom
Riom-Est
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Ris 63301 63290 781 15,76 50 Maringues
Châteldon
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Roche-Charles-la-Mayrand 63303 63420 41 16,22 3 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Roche-d’Agoux Roche-d'Agoux 63304 63330 103 5,56 19 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Rochefort-Montagne 63305 63210 876 17,45 50 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Romagnat Romanhat 63307 63540 7634 16,84 453 Aubière
Aubière
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Royat Roiat 63308 63130 4798 6,62 725 Chamalières
Royat
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Saillant 63309 63840 278 17,42 16 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Agoulin 63311 63260 334 9,34 36 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Alyre-d’Arlanc Sent Alire d'Arlanc 63312 63220 171 24,19 7 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Alyre-ès-Montagne Sent Alire de la Montanha 63313 63420 134 41,07 3 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Amant-Roche-Savine 63314 63890 495 23,99 21 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Amant-Tallende 63315 63450 1757 4,97 354 Les Martres-de-Veyre
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-André-le-Coq 63317 63310 524 18,02 29 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Angel 63318 63410 410 17,89 23 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Anthème Sent Antèma 63319 63660 697 68,89 10 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Avit 63320 63380 242 19,47 12 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Babel 63321 63500 949 19,31 49 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Beauzire Sent Baudili 63322 63360 2141 16,08 133 Gerzat
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Bonnet-le-Bourg Sent Bonet lo Borg 63323 63630 154 20,04 8 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Bonnet-le-Chastel Sant Bonet dau Chastèl 63324 63630 208 23,47 9 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Bonnet-lès-Allier Sent Bonet d'Alèir 63325 63800 432 1,51 286 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Saint-Bonnet-près-Orcival Sent Bonet d'Orcival 63326 63210 474 14,99 32 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Saint-Bonnet-près-Riom Sant Bonet de Rioms 63327 63200 2142 7,03 305 Riom
Riom-Est
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Cirgues-sur-Couze Sent Cirgue de Cosa 63330 63320 352 1,54 229 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Clément-de-Régnat Sent Clemenç de Renhac 63332 63310 554 15,00 37 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Clément-de-Valorgue Sent Clemenç de Valòrja 63331 63660 230 13,37 17 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Denis-Combarnazat Sent Danís de Combarnasac 63333 63310 224 10,21 22 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Dier-d’Auvergne Sent Desidri 63334 63520 507 20,15 25 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Saint-Diéry Sant Dièir 63335 63320 476 24,11 20 Le Sancy Issoire Massif du Sancy
Saint-Donat Sent Donat 63336 63680 209 33,27 6 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Sainte-Agathe Santa Agata 63310 63120 190 18,31 10 Thiers
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Sainte-Catherine Senta Catarina 63328 63580 53 5,67 9 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Sainte-Catherine Senta Cristina 63329 63390 131 12,78 10 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Éloy-la-Glacière Sent Alòi de la Glaciera 63337 63890 56 12,02 5 Les Monts du Livradois
Saint-Amant-Roche-Savine
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Éloy-les-Mines Sant Alòi de las Minas 63338 63700 3715 22,11 168 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Étienne-des-Champs Sant Estève dei Champs 63339 63380 140 23,74 6 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Étienne-sur-Usson Sent Estève d'Içon 63340 63580 284 15,58 18 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Ferréol-des-Côtes Sent Ferriòu 63341 63600 543 15,03 36 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Floret Sent Floret 63342 63320 250 12,16 21 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Flour Sant Flor 63343 63520 282 9,45 30 Les Monts du Livradois
Saint-Dier-d’Auvergne
Thiers
Riom
Thiers Dore et Montagne
Saint-Gal-sur-Sioule Sent Jau 63344 63440 137 9,52 14 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Genès-Champanelle Sent Genèst de Champanela 63345 63122 3525 51,58 68 Beaumont
Beaumont
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Clermont Auvergne Métropole
Saint-Genès-Champespe Sent Genèst de Champespe 63346 63850 221 32,33 7 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Saint-Genès-du-Retz Sent Genèst de Retz 63347 63260 492 8,24 60 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Genès-la-Tourette Sent Genèst de la Torreta 63348 63580 177 18,49 10 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Georges-de-Mons Sent Jòrgi de Mons 63349 63780 1976 34,15 58 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Georges-sur-Allier Sent Jòrdi d'Alèir 63350 63800 1244 9,42 132 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-Germain-l’Herm Sant German de l'Erm 63353 63630 492 36,68 13 Les Monts du Livradois
Saint-Germain-l’Herm
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Germain-Lembron Sant German de Lembron 63352 63340 1957 15,70 125 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Germain-près-Herment Sent German de Herment 63351 63470 84 16,82 5 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Gervais-d’Auvergne Sent Gervais d'Auvèrnhe 63354 63390 1323 47,35 28 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Gervais-sous-Meymont Sent Gervasi de Maimont 63355 63880 239 10,17 24 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Gervazy Sant Gervasi 63356 63340 324 14,23 23 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Hérent Sent Eren 63357 63340 111 12,79 9 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Hilaire 63360 63330 162 17,63 9 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Hilaire-la-Croix Sent Alari de la Crotz 63358 63440 344 16,21 21 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Hilaire-les-Monges Sent Alari de los Monges 63359 63380 96 10,70 9 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Ignat Sent Inhat 63362 63720 880 15,37 57 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Jacques-d’Ambur Saint-Jacques-d'Ambur 63363 63230 274 20,40 13 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Jean-d’Heurs Saint-Jean-d'Heurs 63364 63190 657 11,13 59 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Saint-Jean-des-Ollières 63365 63520 461 19,56 24 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Saint-Jean-en-Val 63366 63490 354 12,09 29 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Jean-Saint-Gervais 63367 63570 124 14,39 9 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Julien-de-Coppel 63368 63160 1270 21,54 59 Billom
Billom
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Saint-Julien-la-Geneste 63369 63390 122 11,97 10 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Julien-Puy-Lavèze 63370 63820 358 29,09 12 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Saint-Just 63371 63600 158 19,42 8 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Laure 63372 63350 647 6,89 94 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Maigner Sent Manher 63373 63330 192 18,97 10 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Martin-d’Ollières Saint-Martin-d'Ollières 63376 63580 150 14,47 10 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Martin-des-Olmes 63374 63600 290 17,15 17 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Martin-des-Plains 63375 63570 146 3,87 38 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Maurice 63378 63270 831 5,40 154 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-Maurice-près-Pionsat Sant Maurici de Pionçat 63377 63330 369 30,88 12 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Myon Sent Mion 63379 63460 469 5,51 85 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Nectaire Sent Nectari 63380 63710 728 33,26 22 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Saint-Ours Sent Ors 63381 63230 1689 55,64 30 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Saint-Pardoux Sent Pardós 63382 63440 409 15,99 26 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Pierre-Colamine 63383 63610 249 17,20 14 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Saint-Pierre-la-Bourlhonne Sent Pèire de la Borlhona 63384 63480 128 11,89 11 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Pierre-le-Chastel 63385 63230 430 17,45 25 Saint-Ours
Pontgibaud
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Pierre-Roche 63386 63210 447 17,02 26 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Saint-Priest-Bramefant Sent Priest de Bramafam 63387 63310 868 19,06 46 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Priest-des-Champs 63388 63640 718 45,09 16 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saint-Quentin-sur-Sauxillanges 63389 63490 112 8,25 14 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Quintin-sur-Sioule 63390 63440 381 14,32 27 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Rémy-de-Blot Sent Remesi de Blòt 63391 63440 230 15,22 15 Saint-Georges-de-Mons
Menat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Saint-Rémy-de-Chargnat Sent Remesi de Charnhac 63392 63500 568 6,21 91 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Rémy-sur-Durolle Sant Ramèi 63393 63550 1734 18,17 95 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Saint-Romain Sant Roman 63394 63660 214 16,05 13 Ambert
Saint-Anthème
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Sandoux Sent Sandós 63395 63450 948 9,90 96 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-Saturnin Sent Sadornin 63396 63450 1167 16,86 69 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Saint-Sauves-d’Auvergne Sent Sauve d'Auvèrnhe 63397 63950 1128 49,86 23 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Saint-Sauveur-la-Sagne Sant Sauvador de la Sanha 63398 63220 96 7,74 12 Ambert
Arlanc
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Saint-Sulpice 63399 63760 87 18,22 5 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Saint-Sylvestre-Pragoulin 63400 63310 1077 23,81 45 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saint-Victor-la-Rivière 63401 63790 248 18,89 13 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Saint-Victor-Montvianeix Sent Victor de Montvianés 63402 63550 248 45,18 5 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Saint-Vincent 63403 63320 410 5,84 70 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Saint-Yvoine 63404 63500 589 8,89 66 Issoire
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Sallèdes 63405 63270 589 18,81 31 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Sardon 63406 63260 313 8,41 37 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Saulzet-le-Froid Sause lo Freid 63407 63970 267 28,21 9 Orcines
Saint-Amant-Tallende
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Sauret-Besserve 63408 63390 168 10,33 16 Saint-Éloy-les-Mines
Saint-Gervais-d’Auvergne
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Saurier 63409 63320 266 8,36 32 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Sauvagnat 63410 63470 129 24,13 5 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Sauvagnat-Sainte-Marthe Sauvanhac e Senta Marta 63411 63500 482 6,41 75 Vic-le-Comte
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Sauvessanges 63412 63840 517 33,19 16 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Sauviat 63414 63120 543 15,62 35 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Sauxillanges 63415 63490 1235 24,90 50 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Savennes 63416 63750 94 16,81 6 Saint-Ours
Bourg-Lastic
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Sayat 63417 63530 2300 8,29 277 Cébazat
Gerzat
Riom
Clermont-Ferrand
Riom Limagne et Volcans
Sermentizon Sarmention 63418 63120 578 18,41 31 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Servant 63419 63560 535 26,56 20 Saint-Éloy-les-Mines
Menat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Seychalles Seichalas 63420 63190 768 9,21 83 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Singles 63421 63690 170 20,43 8 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Solignat Solenhac 63422 63500 491 11,07 44 Le Sancy
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Sugères 63423 63490 607 20,64 29 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Surat 63424 63720 567 8,73 65 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Tallende 63425 63450 1539 5,99 257 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Tauves 63426 63690 787 33,95 23 Le Sancy
Tauves
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Teilhède Telheda 63427 63460 443 11,82 37 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Teilhet Telhet 63428 63560 297 18,81 16 Saint-Éloy-les-Mines
Menat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Ternant-les-Eaux 63429 63340 39 3,59 11 Brassac-les-Mines
Ardes
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Thiers Tièrn 63430 63300 11.700 44,49 263 Thiers
Thiers
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Thiolières 63431 63600 163 5,30 31 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Thuret 63432 63260 925 16,66 56 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Tortebesse 63433 63470 65 11,64 6 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Tours-sur-Meymont 63434 63590 516 18,09 29 Les Monts du Livradois
Saint-Dier-d’Auvergne
Ambert
Clermont-Ferrand
Ambert Livradois Forez
Tourzel-Ronzières 63435 63320 250 11,77 21 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Tralaigues 63436 63380 83 5,11 16 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Trémouille-Saint-Loup 63437 63810 143 12,23 12 Le Sancy
La Tour-d’Auvergne
Issoire
Issoire
Dômes Sancy Artense
Trézioux Tresiu 63438 63520 470 17,44 27 Billom
Saint-Dier-d’Auvergne
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Usson 63439 63490 277 5,43 51 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Valbeleix 63440 63610 129 22,41 6 Le Sancy
Besse-et-Saint-Anastaise
Issoire
Issoire
Massif du Sancy
Valcivières 63441 63600 209 32,96 6 Ambert
Ambert
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Valz-sous-Châteauneuf Vals sota Chastèlnòu 63442 63580 51 5,14 10 Brassac-les-Mines
Jumeaux
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Varennes-sur-Morge Varenas de Morja 63443 63720 402 4,93 82 Aigueperse
Ennezat
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Varennes-sur-Usson 63444 63500 281 6,15 46 Brassac-les-Mines
Sauxillanges
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Vassel 63445 63910 289 2,95 98 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Vensat 63446 63260 500 16,11 31 Aigueperse
Aigueperse
Riom
Riom
Plaine Limagne
Vergheas Verjas 63447 63330 63 7,45 8 Saint-Éloy-les-Mines
Pionsat
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Verneugheol Vernuèjols 63450 63470 241 34,14 7 Saint-Ours
Herment
Riom
Clermont-Ferrand
Chavanon Combrailles et Volcans
Vernines Verninas 63451 63210 423 17,72 24 Orcines
Rochefort-Montagne
Issoire
Clermont-Ferrand
Dômes Sancy Artense
Verrières Veirièras 63452 63320 71 3,28 22 Le Sancy
Champeix
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Vertaizon Vartaizon 63453 63910 3190 12,83 249 Billom
Vertaizon
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Billom Communauté
Vertolaye Vertolalha 63454 63480 537 10,76 50 Les Monts du Livradois
Olliergues
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Veyre-Monton Vaira e Monton 63455 63960 3489 12,11 288 Les Martres-de-Veyre
Veyre-Monton
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Vichel 63456 63340 347 5,71 61 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Vic-le-Comte Vic la Còmte 63457 63270 5075 18,09 281 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Villeneuve Vilanòva de Lembron 63458 63340 161 4,23 38 Brassac-les-Mines
Saint-Germain-Lembron
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Villeneuve-les-Cerfs Vilanòva 63459 63310 537 9,89 54 Maringues
Randan
Riom
Riom
Plaine Limagne
Villosanges Vilosanja 63460 63380 334 32,80 10 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Vinzelles Vinzèla 63461 63350 353 13,46 26 Lezoux
Lezoux
Thiers
Thiers
Entre Dore et Allier
Virlet 63462 63330 271 17,37 16 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Viscomtat 63463 63250 537 25,44 21 Thiers
Saint-Rémy-sur-Durolle
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Vitrac 63464 63410 345 13,23 26 Saint-Georges-de-Mons
Manzat
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge
Viverols Veiròl 63465 63840 410 12,50 33 Ambert
Viverols
Ambert
Ambert
Ambert Livradois Forez
Vodable 63466 63500 196 11,68 17 Le Sancy
Issoire
Issoire
Issoire
Agglo Pays d’Issoire
Voingt Vint 63467 63620 33 6,48 5 Saint-Ours
Pontaumur
Riom
Riom
Chavanon Combrailles et Volcans
Vollore-Montagne Volort 63468 63120 307 21,22 14 Thiers
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Vollore-Ville Volort Vila 63469 63120 758 30,41 25 Les Monts du Livradois
Courpière
Thiers
Thiers
Thiers Dore et Montagne
Volvic 63470 63530 4429 27,78 159 Châtel-Guyon
Riom-Ouest
Riom
Riom
Riom Limagne et Volcans
Youx Ios 63471 63700 918 19,13 48 Saint-Éloy-les-Mines
Montaigut
Riom
Riom
Pays de Saint-Éloy
Yronde-et-Buron Ironda e Buron 63472 63270 653 14,79 44 Vic-le-Comte
Vic-le-Comte
Clermont-Ferrand
Clermont-Ferrand
Mond’Arverne Communauté
Yssac-la-Tourette Issac de la Toreta 63473 63200 380 2,14 178 Saint-Georges-de-Mons
Combronde
Riom
Riom
Combrailles Sioule et Morge

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: