Lischt vun dr Gmeina im Département Pyrénées-Atlantiques

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Pyrénées-Atlantiques zellt àlla 546 Gmeina ìm Département Pyrénées-Atlantiques uf.

Gmein Okzitànisch Bàskisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aast Aast 64001 64460 185 4,75 36 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Montaner
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Abère Avera 64002 64160 165 5,81 27 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Abidos Avidòs 64003 64150 220 3,06 77 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Abitain Avitenh 64004 64390 106 6,59 14 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Abos Abòs 64005 64360 539 8,45 63 Le Cœur de Béarn
Monein
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Lacq-Orthez
Accous Acós 64006 64490 460 60,68 8 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Agnos Anhòs 64007 64400 1022 9,18 107 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Ahaxe-Alciette-Bascassan Ahatsa-Altzieta-Bazkazane 64008 64220 271 14,64 19 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ahetze Ahetze 64009 64210 2114 10,56 192 Ustaritz-Vallées de Nive et Nivelle
Ustaritz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Aïcirits-Camou-Suhast Aiziritze-Gamue-Zohazti 64010 64120 669 9,60 70 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Aincille Aintzila 64011 64220 114 6,26 19 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ainharp Ainharbe 64012 64130 139 14,07 10 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Ainhice-Mongelos Ainhize-Monjolose 64013 64220 172 10,30 17 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ainhoa Ainhoa 64014 64250 671 16,19 41 Ustaritz-Vallées de Nive et Nivelle
Espelette
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Alçay-Alçabéhéty-Sunharette Altzai-Altzabeheti-Zunharreta 64015 64470 220 34,40 7 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Aldudes Aldude 64016 64430 327 23,27 13 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Alos-Sibas-Abense Aloze-Ziboze-Onizegaine 64017 64470 323 5,78 54 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Amendeuix-Oneix Amendüze-Unaso 64018 64120 448 7,66 58 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Amorots-Succos Amorotze-Zokotze 64019 64120 229 15,20 16 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ance Féas Hiars 64225 64570 613 23,83 26 Oloron-Sainte-Marie-1
Aramits
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Andoins Andonsh 64021 64420 650 12,22 51 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Andrein Andrenh 64022 64390 133 7,80 17 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Angaïs Angais 64023 64510 896 5,94 147 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Anglet Anglet 64024 64600 39.604 26,93 1438 Anglet
Bayonne-1
Anglet-Nord
Anglet-Sud
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Angous Angós 64025 64190 100 6,22 17 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Anhaux Anhauze 64026 64220 380 12,33 32 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Anos Anòs 64027 64160 190 1,79 104 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Anoye Anoja 64028 64350 139 9,65 16 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Aramits Aràmits 64029 64570 666 29,55 23 Oloron-Sainte-Marie-1
Aramits
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Arancou Arancon 64031 64270 168 5,30 29 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Bidache
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Araujuzon Lajuson 64032 64190 189 6,92 30 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Araux Araus 64033 64190 138 5,40 26 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Arbérats-Sillègue Arberatze-Zilhekoa 64034 64120 277 5,29 52 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Arbonne Arbona 64035 64210 2283 10,59 202 Ustaritz-Vallées de Nive et Nivelle
Ustaritz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Arbouet-Sussaute Arboti-Zohota 64036 64120 319 14,55 21 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Arbus Arbús 64037 64230 1213 13,89 84 Lescar, Gave et Terres du Pont-Long
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Arcangues Arrangoitze 64038 64200 3188 17,47 180 Ustaritz-Vallées de Nive et Nivelle
Ustaritz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Aren Aren 64039 64400 246 7,39 34 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Aressy Arèssi 64041 64320 737 2,15 310 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Pau-Sud
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Arette Areta 64040 64570 1074 92,23 11 Oloron-Sainte-Marie-1
Aramits
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Argagnon Arganhon 64042 64300 705 9,33 76 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Argelos Argelòs 64043 64450 288 6,01 43 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Arget Arget 64044 64410 78 4,00 20 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Arhansus Arhantsusi 64045 64120 74 5,32 14 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Armendarits Armendaritze 64046 64640 402 17,27 24 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Arnéguy Arnegi 64047 64220 237 21,21 11 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Arnos Arnós 64048 64370 123 5,69 16 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Aroue-Ithorots-Olhaïby Arüe-Ithorrotze-Olhaibi 64049 64120 236 17,85 14 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Arrast-Larrebieu Ürrüstoi-Larrabile 64050 64130 95 7,56 13 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Arraute-Charritte Arrueta-Sarrikota 64051 64120 396 22,81 16 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Arricau-Bordes Arricau-Bòrdas 64052 64350 108 8,10 13 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Arrien Arrien 64053 64420 187 4,46 40 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Arros-de-Nay Arròs (de Nai) 64054 64800 772 13,47 60 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Arrosès Arrosés 64056 64350 139 9,64 15 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Arthez-d’Asson Artés (d'Asson) 64058 64800 480 7,32 70 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Arthez-de-Béarn Artés (Bearn) 64057 64370 1849 27,92 66 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Artigueloutan Artigalotan 64059 64420 1090 8,12 125 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Pau-Est
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Artiguelouve Artigaloba 64060 64230 1664 10,74 150 Lescar, Gave et Terres du Pont-Long
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Artix Artics 64061 64170 3435 9,11 380 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Arudy Arudi 64062 64260 2226 28,23 78 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Arzacq-Arraziguet Arsac 64063 64410 1073 15,26 72 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Asasp-Arros Asasp-Arròs 64064 64660 455 23,59 20 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Ascain Azkaine 64065 64310 4209 19,27 220 Ustaritz-Vallées de Nive et Nivelle
Saint-Jean-de-Luz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ascarat Azkarate 64066 64220 318 5,82 54 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Assat Assat 64067 64510 1850 9,47 190 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Pau-Sud
Pau
Pau
Pays de Nay
Asson Asson 64068 64800 2018 83,02 25 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Aste-Béon Asta-Bion 64069 64260 234 19,05 13 Oloron-Sainte-Marie-2
Laruns
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Astis Astís 64070 64450 305 3,16 97 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Athos-Aspis Atòs-Aspins 64071 64390 210 5,90 35 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Aubertin Aubertin 64072 64290 653 17,16 38 Billère et Coteaux de Jurançon
Lasseube
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Pau Béarn Pyrénées
Aubin Aubin 64073 64230 249 5,84 40 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Aubous Aubons 64074 64330 45 3,78 14 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Audaux Audaus 64075 64190 166 7,33 23 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Auga Augar 64077 64450 163 4,03 35 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Auriac Auriac 64078 64450 237 5,23 46 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Aurions-Idernes Aurions-Idèrnas 64079 64350 103 6,32 16 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Aussevielle Aussavièla 64080 64230 779 3,26 241 Artix et Pays de Soubestre
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Aussurucq Altzürükü 64081 64130 242 47,12 5 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Auterrive Autarriba 64082 64270 135 3,08 41 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Autevielle-Saint-Martin-Bideren Autivièla-Sent Martin-Vidèren 64083 64390 205 5,87 37 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Aydie Aidia 64084 64330 141 7,86 17 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Aydius Aidius 64085 64490 111 34,72 3 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Ayherre Aiherra 64086 64240 1068 27,65 37 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
La Bastide-Clairence
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Baigts-de-Béarn Vaths 64087 64300 870 13,53 64 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Balansun Valensun 64088 64300 293 10,73 27 Artix et Pays de Soubestre
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Baleix Balèish 64089 64460 143 6,47 23 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Baliracq-Maumusson Valirac-Maumusson 64090 64330 121 6,06 21 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Baliros Valiròs 64091 64510 484 3,64 124 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Banca Banka 64092 64430 347 49,60 7 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Barcus Barkoxe 64093 64130 636 46,93 14 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Bardos Bardoze 64094 64520 1828 42,53 42 Nive-Adour
Bidache
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Barinque Barinco 64095 64160 597 9,00 69 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Barraute-Camu Berrauta-Camun 64096 64390 173 3,94 43 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Barzun Barzun 64097 64530 600 8,19 73 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Bassillon-Vauzé Bassillhon-Bausèr 64098 64350 64 4,96 14 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Bassussarry Basusarri 64100 64200 3179 6,51 435 Ustaritz-Vallées de Nive et Nivelle
Ustaritz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bastanès Bastanès 64099 64190 98 5,26 19 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Baudreix Baudreish 64101 64800 594 2,00 291 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Bayonne Baiona 64102 64100 51.411 21,68 2270 Bayonne-1
Bayonne-2
Bayonne-3
Bayonne-Est
Bayonne-Nord
Bayonne-Ouest
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bédeille Avedelha* 64103 64460 207 3,85 54 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Bedous Bedós 64104 64490 600 11,64 50 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Béguios Behauze 64105 64120 256 11,26 22 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Béhasque-Lapiste Behaskane-Laphizketa 64106 64120 515 5,64 86 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Béhorléguy Behorlegi 64107 64220 73 20,58 4 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bellocq Bailòc 64108 64270 908 12,65 71 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Bénéjacq Benejac 64109 64800 1947 17,04 113 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Bentayou-Sérée Ventajor-Serèr 64111 64460 110 8,26 13 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Béost Biost 64110 64440 222 43,50 5 Oloron-Sainte-Marie-2
Laruns
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Bérenx Berencs 64112 64300 435 13,59 32 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Bergouey-Viellenave Vergüei-Vièlanava 64113 64270 116 11,37 10 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Bidache
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bernadets Vernadèts 64114 64160 580 3,68 158 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Berrogain-Laruns Berrogaine-Larüntze 64115 64130 159 2,68 64 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Bescat Bescat 64116 64260 250 6,81 39 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Bésingrand Vesingran 64117 64150 141 2,29 54 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Bétracq Vetrac 64118 64350 51 4,70 11 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Beuste Beuste 64119 64800 649 5,84 101 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Beyrie-en-Béarn Veiria 64121 64230 192 2,72 73 Artix et Pays de Soubestre
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Beyrie-sur-Joyeuse Bithiriña 64120 64120 521 22,80 23 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Biarritz Biàrrits 64122 64200 25.532 11,66 2098 Biarritz
Biarritz-Est
Biarritz-Ouest
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bidache Bidaishe 64123 64520 1364 30,43 44 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Bidache
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bidarray Bidarrai 64124 64780 667 38,20 18 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bidart Bidarte 64125 64210 6892 12,15 542 Saint-Jean-de-Luz
Saint-Jean-de-Luz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bidos Bidòs 64126 64400 1121 1,36 859 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Bielle Vièla 64127 64260 390 25,37 16 Oloron-Sainte-Marie-2
Laruns
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Bilhères Vilhèras 64128 64260 160 17,19 9 Oloron-Sainte-Marie-2
Laruns
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Billère Vilhèra 64129 64140 12.628 4,57 2874 Billère et Coteaux de Jurançon
Billère
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Biriatou Biriatu 64130 64700 1224 11,04 110 Hendaye-Côte Basque-Sud
Hendaye
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Biron Viron 64131 64300 658 4,00 150 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Bizanos Visanòs 64132 64320 4590 4,42 1058 Pau-3
Pau-Sud
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Boeil-Bezing Buelh-Vesing 64133 64510 1314 8,50 149 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Bonloc Lekuine 64134 64240 366 1,02 359 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Hasparren
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bonnut Bonnut 64135 64300 782 22,01 34 Artix et Pays de Soubestre
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Borce Bòrça 64136 64490 135 58,05 2 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Bordères Bordèras 64137 64800 661 4,58 138 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Bordes Bòrdas 64138 64510 2885 7,27 386 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Bosdarros Lo Bòsc d'Arròs 64139 64290 1001 24,77 41 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Jurançon
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Boucau Lo Bocau 64140 64340 8489 5,82 1366 Bayonne-2
Bayonne-Nord
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Boueilh-Boueilho-Lasque Buelh-Buelhòu-Lasque 64141 64330 362 17,35 19 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Bougarber Borg Garbèr 64142 64230 834 10,29 85 Artix et Pays de Soubestre
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Bouillon Bolhon 64143 64410 157 3,27 46 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Boumourt Bomort 64144 64370 160 8,03 19 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Bourdettes Bordetas 64145 64800 514 2,24 226 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Bournos Bornòs 64146 64450 332 5,74 58 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Briscous Beskoitze 64147 64240 2879 31,29 85 Nive-Adour
La Bastide-Clairence
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bruges-Capbis-Mifaget Brutges-Capbís-Mieihaget 64148 64800 879 16,55 54 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Bugnein Bunhenh 64149 64190 242 11,36 19 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Bunus Bunuze 64150 64120 129 6,60 20 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Burgaronne Bergarona 64151 64390 99 5,27 19 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Buros Buròs 64152 64160 1895 13,81 133 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Burosse-Mendousse Buròssa-Mendossa 64153 64330 67 5,62 11 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Bussunarits-Sarrasquette Duzunaritze-Sarasketa 64154 64220 206 12,04 16 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Bustince-Iriberry Buztintze-Hiriberri 64155 64220 103 5,67 14 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Buziet Busiet 64156 64680 480 8,18 60 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Buzy Busi 64157 64260 981 16,70 57 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Cabidos Cabidòs 64158 64410 175 7,26 26 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Cadillon Cadilhon 64159 64330 112 5,37 20 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Cambo-les-Bains Kanbo 64160 64250 6609 22,49 298 Baïgura et Mondarrain
Espelette
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Came Càmer 64161 64520 981 33,90 28 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Bidache
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Camou-Cihigue Gamere-Zihiga 64162 64470 101 10,08 10 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Cardesse Cardessa 64165 64360 299 7,67 38 Le Cœur de Béarn
Oloron-Sainte-Marie-Est
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Lacq-Orthez
Caro Zaro 64166 64220 198 4,01 48 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Carrère Carrèra 64167 64160 215 6,61 33 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Carresse-Cassaber Carressa-Cassabè 64168 64270 669 13,91 47 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Castagnède Castanheda 64170 64270 204 8,33 25 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Casteide-Cami Castèida deu Camin 64171 64170 254 6,80 34 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Casteide-Candau Castèida-Candau 64172 64370 301 9,24 28 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Casteide-Doat Castèida-Doat 64173 64460 163 5,34 27 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Castéra-Loubix Casterar-Lobish 64174 64460 52 3,43 16 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Castet Castèth 64175 64260 155 23,53 7 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Castetbon Castètbon 64176 64190 174 14,20 12 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Castétis Castethins 64177 64300 619 9,06 68 Artix et Pays de Soubestre
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Castetnau-Camblong Castètnau-Camplong 64178 64190 461 11,37 39 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Castetner Castètner 64179 64300 134 6,56 21 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Castetpugon Castètpugon 64180 64330 214 7,49 27 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Castillon Castilhon (d'Artés) 64181 64370 323 6,71 45 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Castillon Castilhon (de Lenveja) 64182 64350 69 4,72 14 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Caubios-Loos Cauviòs-Loòs 64183 64230 581 7,20 73 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lescar
Pau
Pau
Luys en Béarn
Cescau Sescau 64184 64170 605 7,98 72 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Cette-Eygun Cèta-Eigun 64185 64490 64 18,97 4 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Charre Sharra 64186 64190 215 11,41 18 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Charritte-de-Bas Sarrikotapea 64187 64130 261 7,40 37 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Chéraute Sohüta 64188 64130 1085 35,26 31 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Ciboure Ziburu 64189 64500 6220 7,44 869 Saint-Jean-de-Luz
Hendaye
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Claracq Clarac 64190 64330 232 9,87 23 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Coarraze Coarrasa 64191 64800 2165 14,84 146 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Conchez-de-Béarn Conchès 64192 64330 116 4,49 28 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Corbère-Abères Corbèras-Avera 64193 64350 103 7,08 16 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Coslédaà-Lube-Boast Còuledan-Lube-Boast 64194 64160 388 13,92 28 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Coublucq Cobluc 64195 64410 98 5,54 19 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Crouseilles Croselhas 64196 64350 123 7,90 17 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Cuqueron Cuqueron 64197 64360 187 3,48 55 Le Cœur de Béarn
Monein
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Lacq-Orthez
Denguin Denguin 64198 64230 1756 12,29 141 Artix et Pays de Soubestre
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Diusse Diussa 64199 64330 144 5,31 27 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Doazon Doason 64200 64370 186 6,14 32 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Dognen Dònhen 64201 64190 224 6,79 31 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Domezain-Berraute Domintxaine-Berroeta 64202 64120 485 21,56 24 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Doumy Domin 64203 64450 311 6,39 47 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Eaux-Bonnes Aigas Bonas 64204 64440 194 38,52 9 Oloron-Sainte-Marie-2
Laruns
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Escos Escòs 64205 64270 237 5,61 42 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Escot Escòt 64206 64490 124 22,66 6 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Escou Escor 64207 64870 418 6,19 68 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Escoubès Escobès 64208 64160 419 6,44 61 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Escout Escot 64209 64870 438 9,52 46 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Escurès Escuras 64210 64350 147 4,18 36 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Eslourenties-Daban Eslorentias Davant 64211 64420 353 5,06 57 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Espéchède Espeisheda 64212 64160 143 9,32 17 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Espelette Ezpeleta 64213 64250 1987 26,85 78 Baïgura et Mondarrain
Espelette
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Espès-Undurein Ezpeize-Ündüreine 64214 64130 493 9,78 53 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Espiute Espiuta 64215 64390 107 4,09 26 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Espoey Espuei 64216 64420 1179 13,43 84 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Esquiule Eskiula 64217 64400 537 28,58 19 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Estérençuby Ezterenzubi 64218 64220 337 45,87 8 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Estialescq Estialesc 64219 64290 264 5,14 53 Oloron-Sainte-Marie-2
Lasseube
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Estos Estòs 64220 64400 516 3,22 163 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Etcharry Etxarri 64221 64120 135 7,43 16 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Etchebar Etxebarre 64222 64470 74 8,23 9 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Etsaut Eth Saut 64223 64490 62 34,95 2 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Eysus Eisús 64224 64400 642 6,72 97 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Fichous-Riumayou Fishós-Rimajor 64226 64410 179 6,41 28 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Gabaston Gabaston 64227 64160 664 12,73 51 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Gabat Gabadi 64228 64120 267 8,31 28 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Gamarthe Gamarte 64229 64220 127 9,91 12 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Gan Gant 64230 64290 5565 39,62 140 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Jurançon
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Garindein Garindaine 64231 64130 499 6,87 74 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Garlède-Mondebat Garraleda-Mondevath 64232 64450 221 8,65 25 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Garlin Garlin 64233 64330 1371 18,30 77 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Garos Garòs 64234 64410 260 12,06 20 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Garris Garrüze 64235 64120 281 3,13 94 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Gayon Gaion 64236 64350 55 3,95 14 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Gelos Gelòs 64237 64110 3598 11,03 320 Pau-4
Pau-Ouest
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Ger Gèr 64238 64530 1934 31,49 60 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Gerderest Jarderés 64239 64160 137 6,56 20 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Gère-Bélesten Gèra-Belesten 64240 64260 186 12,82 16 Oloron-Sainte-Marie-2
Laruns
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Géronce Geronce 64241 64400 466 15,99 28 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Gestas Gestars 64242 64190 73 2,19 29 Le Cœur de Béarn
Saint-Palais
Oloron-Sainte-Marie
Bayonne
Béarn des Gaves
Géus-d’Arzacq Gèus (d'Arsac) 64243 64370 198 4,12 49 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Geüs-d’Oloron Gèus (d'Auloron) 64244 64400 253 6,57 38 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Goès Güèrs 64245 64400 600 4,76 128 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Gomer Gomèr 64246 64420 308 3,24 96 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Gotein-Libarrenx Gotaine-Irabarne 64247 64130 475 11,75 40 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Guéthary Getaria 64249 64210 1329 1,40 931 Saint-Jean-de-Luz
Saint-Jean-de-Luz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Guiche Guishe 64250 64520 979 24,85 38 Nive-Adour
Bidache
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Guinarthe-Parenties Guinarte-Parentias 64251 64390 223 2,48 95 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Gurmençon Gurmençon 64252 64400 882 2,98 292 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Gurs Gurs 64253 64190 421 10,96 39 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Hagetaubin Hagetaubin 64254 64370 571 18,87 31 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Halsou Haltsu 64255 64480 612 5,08 113 Baïgura et Mondarrain
Ustaritz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Hasparren Hazparne 64256 64240 7173 77,01 85 Baïgura et Mondarrain
Hasparren
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Haut-de-Bosdarros Lo Chapelòt 64257 64800 346 12,31 26 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Haux Hauze 64258 64470 84 17,01 5 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Hélette Heleta 64259 64640 724 23,45 30 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Hendaye Hendaia 64260 64700 16.805 7,95 2054 Hendaye-Côte Basque-Sud
Hendaye
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Herrère Herrèra 64261 64680 388 8,93 42 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Higuères-Souye Higuèra-Soja 64262 64160 275 7,35 38 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Hosta Hozta 64265 64120 87 17,08 5 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Hours Horcs 64266 64420 256 5,79 45 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Ibarrolle Ibarrola 64267 64120 79 8,87 10 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Idaux-Mendy Idauze-Mendi 64268 64130 275 9,67 27 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Idron Idron 64269 64320 4928 7,78 602 Pau-2
Pau-Est
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Igon Aigon 64270 64800 972 5,33 179 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Iholdy Iholdi 64271 64640 545 21,63 26 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ilharre Ilharre 64272 64120 149 10,55 14 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Irissarry Irisarri 64273 64780 897 26,39 33 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Irouléguy Irulegi 64274 64220 359 9,38 40 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ispoure Izpura 64275 64220 673 7,85 86 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Issor Issòr 64276 64570 233 23,00 11 Oloron-Sainte-Marie-1
Aramits
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Isturits Izturitze 64277 64240 518 13,60 37 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
La Bastide-Clairence
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Itxassou Itsasu 64279 64250 2184 39,37 51 Baïgura et Mondarrain
Espelette
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Izeste Isesta 64280 64260 428 6,84 63 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Jasses Jaces 64281 64190 142 5,22 26 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Jatxou Jatsu (Lapurdi) 64282 64480 1161 13,95 81 Baïgura et Mondarrain
Ustaritz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Jaxu Jatsu (Garazi) 64283 64220 198 10,65 18 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Jurançon Juranson 64284 64110 7098 18,78 379 Billère et Coteaux de Jurançon
Jurançon
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Juxue Jutsi 64285 64120 208 15,17 14 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
L’Hôpital-d’Orion L'Espitau d'Orion 64263 64270 133 8,47 17 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
L’Hôpital-Saint-Blaise Ospitalepea 64264 64130 65 2,11 36 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
La Bastide-Clairence La Bastida de Clarença 64289 64240 970 23,39 43 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
La Bastide-Clairence
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Laà-Mondrans Laà - Los Mondrans 64286 64300 428 6,10 69 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Laàs Laàs 64287 64390 137 6,46 20 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Labastide-Cézéracq Ceserac 64288 64170 556 5,01 112 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Labastide-Monréjeau Lahòra 64290 64170 598 8,19 72 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Labastide-Villefranche La Bastida 64291 64270 322 15,27 24 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Labatmale La Vatmala 64292 64530 255 3,32 75 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Pays de Nay
Labatut Labatut 64293 64460 172 8,44 21 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Labets-Biscay Labetze-Bizkai 64294 64120 159 8,79 18 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Labeyrie La Veiria 64295 64300 119 3,69 33 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Lacadée La Cadea 64296 64300 152 4,81 34 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Lacarre Lakarra 64297 64220 172 4,40 40 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Lacarry-Arhan-Charritte-de-Haut Lakarri-Arhane-Sarrikotagaine 64298 64470 130 23,32 5 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Lacommande La Comanda 64299 64360 204 3,33 65 Le Cœur de Béarn
Lasseube
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Lacq-Orthez
Lacq Lac 64300 64170 729 17,05 43 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Lagor Lagòr 64301 64150 1176 20,97 57 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Lagos Lagòs 64302 64800 467 4,46 106 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Laguinge-Restoue Liginaga-Astüe 64303 64470 157 6,00 29 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Lahonce Lehuntze 64304 64990 2462 9,47 246 Nive-Adour
Saint-Pierre-d’Irube
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Lahontan Lahontan 64305 64270 515 14,64 34 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Lahourcade La Horcada 64306 64150 698 10,94 64 Le Cœur de Béarn
Monein
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Lalongue Lalonga 64307 64350 210 7,94 27 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lalonquette Lalonqueta 64308 64450 269 5,32 53 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Lamayou Lamajor 64309 64460 204 9,51 21 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Lannecaube Lanacauva 64311 64350 157 8,67 18 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lanne-en-Barétous Lana 64310 64570 494 41,48 12 Oloron-Sainte-Marie-1
Aramits
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Lanneplaà Lanaplan 64312 64300 305 7,26 42 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Lantabat Landibarre 64313 64640 279 28,86 10 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Larceveau-Arros-Cibits Larzabale-Arroze-Zibitze 64314 64120 425 18,08 22 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Laroin Laruenh 64315 64110 1084 7,04 150 Billère et Coteaux de Jurançon
Jurançon
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Larrau Larraine 64316 64560 197 126,80 2 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Larressore Larresoro 64317 64480 2098 10,76 179 Baïgura et Mondarrain
Ustaritz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Larreule La Reula 64318 64410 181 10,05 18 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Larribar-Sorhapuru Larribarre-Sorhapürü 64319 64120 186 10,65 18 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Laruns Laruns 64320 64440 1190 248,96 5 Oloron-Sainte-Marie-2
Laruns
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Lasclaveries Las Claverias 64321 64450 240 6,13 40 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Lasse Lasa 64322 64220 335 14,79 22 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Lasserre La Sèrra 64323 64350 96 4,23 22 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lasseube La Seuva 64324 64290 1743 48,60 36 Oloron-Sainte-Marie-2
Lasseube
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Lasseubetat La Sauvetat 64325 64290 208 7,06 29 Oloron-Sainte-Marie-2
Lasseube
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Lay-Lamidou Lai-Lamidon 64326 64190 118 5,47 23 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Lecumberry Lekunberri 64327 64220 173 58,09 3 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ledeuix Laduish 64328 64400 1029 13,52 77 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Lée Lee 64329 64320 1260 2,94 436 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Pau-Est
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Lées-Athas Lées-Atàs 64330 64490 257 44,81 6 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Lembeye Lenveja 64331 64350 762 8,39 95 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lème Lème 64332 64450 166 6,72 25 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Léren Lèren 64334 64270 219 4,57 47 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Lescar Lescar 64335 64230 9735 26,50 376 Lescar, Gave et Terres du Pont-Long
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Lescun Lascun 64336 64490 166 60,66 3 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Lespielle Lespièla 64337 64350 153 7,11 22 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lespourcy Lesporcin 64338 64160 190 7,09 28 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lestelle-Bétharram L'Estela - Bètharram 64339 64800 828 8,63 98 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Lichans-Sunhar Lexantzü-Zunharre 64340 64470 83 3,43 23 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Lichos Lixoze 64341 64130 134 3,38 41 Montagne Basque
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Licq-Athérey Ligi-Atherei 64342 64560 204 17,87 12 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Limendous Limendós 64343 64420 725 7,48 87 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Livron Liuron 64344 64530 393 7,54 56 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lohitzun-Oyhercq Lohitzüne-Oihergi 64345 64120 202 17,52 11 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Lombia Lombiar 64346 64160 207 7,63 28 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lonçon Lonçon 64347 64410 204 5,52 35 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Lons Lons 64348 64140 13.720 11,53 1103 Lescar, Gave et Terres du Pont-Long
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Loubieng Lobienh 64349 64300 510 23,43 22 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Louhossoa Luhuso 64350 64250 869 7,38 125 Baïgura et Mondarrain
Espelette
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Lourdios-Ichère Lordiòs-Ishèra (Ardiòs-Ishèra) 64351 64490 138 16,24 10 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Lourenties Hlorentias 64352 64420 376 8,94 39 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Louvie-Juzon Lobier de Baish 64353 64260 1049 55,65 19 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Louvie-Soubiron Lobièr de Haut 64354 64440 121 26,66 5 Oloron-Sainte-Marie-2
Laruns
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Louvigny Lobinhèr 64355 64410 139 7,02 19 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Luc-Armau Lo Luc - Armau 64356 64350 112 5,85 20 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lucarré Luc Arrèr 64357 64350 61 3,32 17 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lucgarier Lucgarrièr 64358 64420 248 5,67 46 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Lucq-de-Béarn Luc 64359 64360 927 48,77 19 Le Cœur de Béarn
Monein
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Lacq-Orthez
Lurbe-Saint-Christau Lurbe - Sent Cristau 64360 64660 193 7,47 27 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Lussagnet-Lusson Lussanhet-Lusson 64361 64160 175 6,74 25 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Luxe-Sumberraute Lüküze-Altzümarta 64362 64120 406 8,31 48 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Lys Lo Lis 64363 64260 329 15,40 22 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Macaye Makea 64364 64240 585 19,75 28 Baïgura et Mondarrain
Hasparren
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Malaussanne Malaussana 64365 64410 412 17,49 24 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Mascaraàs-Haron Mascaraàs-Haron 64366 64330 126 8,76 15 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Maslacq Marslac 64367 64300 886 13,33 69 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Masparraute Martxueta 64368 64120 242 8,16 27 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Maspie-Lalonquère-Juillacq Maspièr-La Lonquèra-Julhac 64369 64350 256 10,76 24 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Maucor Maucòr 64370 64160 547 4,92 101 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Mauléon-Licharre Maule-Lextarre 64371 64130 2950 12,80 232 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Maure Maura 64372 64460 99 3,59 30 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Mazères-Lezons Masèras-Leson 64373 64110 1820 4,00 465 Pau-3
Pau-Ouest
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Mazerolles Maseròlas 64374 64230 1120 11,71 93 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Méharin Mehaine 64375 64120 276 12,73 21 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Hasparren
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Meillon Melhon 64376 64510 922 7,08 126 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Pau-Sud
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Mendionde Lekorne 64377 64240 845 21,47 39 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Hasparren
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Menditte Mendikota 64378 64130 200 6,33 30 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Mendive Mendibe 64379 64220 163 41,77 4 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Méracq L'Omerac 64380 64410 229 8,24 27 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Méritein Meritenh 64381 64190 285 6,90 42 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Mesplède Mespleda 64382 64370 355 11,47 31 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Mialos Mialòs 64383 64410 129 4,54 26 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Miossens-Lanusse Miaucenç-Lanuça 64385 64450 273 9,16 28 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Mirepeix Mirapeish 64386 64800 1267 3,29 385 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Momas Monmans 64387 64230 598 14,51 39 Artix et Pays de Soubestre
Lescar
Pau
Pau
Luys en Béarn
Momy Momin 64388 64350 122 6,00 22 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Monassut-Audiracq Monassut-Audirac 64389 64160 362 9,92 36 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Moncaup Montcauv 64390 64350 157 11,35 14 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Moncayolle-Larrory-Mendibieu Mitikile-Larrori-Mendibile 64391 64130 309 16,27 20 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Moncla Montclar 64392 64330 84 5,83 18 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Monein Monenh 64393 64360 4428 80,84 55 Le Cœur de Béarn
Monein
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Lacq-Orthez
Monpezat Montpesat 64394 64350 85 3,48 22 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Monségur Montsegur 64395 64460 127 2,84 48 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Mont Mont 64396 64300 1131 18,24 61 Artix et Pays de Soubestre
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Montagut Montagut 64397 64410 117 6,18 19 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Montaner Montaner 64398 64460 431 19,13 24 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Montardon Montardon 64399 64121 2305 8,42 268 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Morlaàs
Pau
Pau
Luys en Béarn
Montaut Montaut 64400 64800 1113 15,41 73 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Mont-Disse Lo Mont-Dissa 64401 64330 75 5,35 14 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Montfort Monthòrt 64403 64190 179 8,64 22 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Montory Montori 64404 64470 310 20,45 15 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Morlaàs Morlans 64405 64160 4294 13,15 316 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Morlanne Morlana 64406 64370 602 12,94 45 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Mouguerre Mugerre 64407 64990 5201 22,57 222 Nive-Adour
Saint-Pierre-d’Irube
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Mouhous Mohós 64408 64330 57 3,30 17 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Moumour Momor 64409 64400 833 8,05 105 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Mourenx Morencs 64410 64150 6341 6,34 1031 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Musculdy Muskildi 64411 64130 237 24,06 10 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Nabas Navars 64412 64190 101 6,40 17 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Narcastet Narcastèth 64413 64510 758 4,65 153 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Pau-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Narp Narp 64414 64190 114 6,33 19 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Navailles-Angos Navalhas-Angòs 64415 64450 1522 14,22 104 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Navarrenx Navarrencs 64416 64190 1052 6,21 168 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Nay Nai 64417 64800 3268 5,27 627 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Est
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Noguères Noguèras 64418 64150 140 1,95 71 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Nousty Nostin 64419 64420 1603 9,70 167 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pau-Est
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Ogenne-Camptort Augèna-Camptòrt 64420 64190 245 11,81 21 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Ogeu-les-Bains Augeu 64421 64680 1282 23,07 56 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Oloron-Sainte-Marie Auloron - Senta Maria 64422 64400 10.629 68,31 158 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Oraàs Oràs 64423 64390 179 10,57 16 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Ordiarp Urdiñarbe 64424 64130 534 29,71 18 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Orègue Oragarre 64425 64120 484 36,43 13 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Orin Orin 64426 64400 241 4,29 56 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Orion Orion 64427 64390 146 9,80 15 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Orriule Aurriula 64428 64390 135 6,36 22 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Orsanco Ostankoa 64429 64120 113 9,35 11 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Orthez Ortès 64430 64300 10.515 45,86 233 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Os-Marsillon Òs-Marcelhon 64431 64150 534 5,45 96 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Ossas-Suhare Ozaze-Zühara 64432 64470 85 7,17 13 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Osse-en-Aspe Òussa 64433 64490 328 43,03 8 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Ossenx Aussencs 64434 64190 51 4,02 12 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Osserain-Rivareyte Ozaraine-Erribareita 64435 64390 213 6,56 32 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ossès Ortzaize 64436 64780 826 42,38 20 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ostabat-Asme Izura-Azme 64437 64120 194 15,26 13 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ouillon Aulhon 64438 64160 545 6,38 87 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Ousse Ossa 64439 64320 1659 4,46 374 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Pau-Est
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Ozenx-Montestrucq Ausencs-Montestruc 64440 64300 386 16,34 23 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Pagolle Pagola 64441 64120 260 15,90 17 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Parbayse Partbaïsa 64442 64360 331 6,46 46 Le Cœur de Béarn
Monein
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Lacq-Orthez
Pardies Pardias 64443 64150 855 5,82 146 Le Cœur de Béarn
Monein
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Lacq-Orthez
Pardies-Piétat Pardias-Pietat 64444 64800 454 7,47 60 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Pau Pau 64445 64000 76.275 31,51 2450 Pau-1
Pau-2
Pau-3
Pau-4
Jurançon
Pau-Centre
Pau-Est
Pau-Nord
Pau-Ouest
Pau-Sud
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Peyrelongue-Abos Pèiralonga-Abòs 64446 64350 152 8,66 17 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Piets-Plasence-Moustrou Piets-Plasença-Mostròu 64447 64410 139 8,34 17 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Poey-d’Oloron Puei (d'Auloron) 64449 64400 165 4,79 35 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Poey-de-Lescar Puei (de Lescar) 64448 64230 1713 6,74 237 Lescar, Gave et Terres du Pont-Long
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Pomps Pomps 64450 64370 291 7,77 37 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Ponson-Debat-Pouts Ponson Devath - Lo Potz 64451 64460 96 5,72 16 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Ponson-Dessus Ponson Dessús 64452 64460 259 10,77 24 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Montaner
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Pontacq Pontac 64453 64530 2930 28,85 101 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Pontiacq-Viellepinte Pontiac-Vièlapinta 64454 64460 185 6,98 25 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Portet Portèth 64455 64330 168 7,89 22 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Pouliacq Poliac 64456 64410 52 3,41 17 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Poursiugues-Boucoue Porciuvas-Bocoa 64457 64410 188 9,02 22 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Préchacq-Josbaig Preishac de Geusvath 64458 64190 295 8,31 35 Oloron-Sainte-Marie-1
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Préchacq-Navarrenx Preishac (Navarrencs) 64459 64190 169 5,10 31 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Précilhon Precilhon 64460 64400 411 6,39 62 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Puyoô Pujòu 64461 64270 1132 9,32 124 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Ramous Ramós 64462 64270 495 7,58 67 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Rébénacq Revenac 64463 64260 672 10,50 65 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Ribarrouy Rivarroi 64464 64330 83 2,27 37 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Riupeyrous Riupeirós 64465 64160 219 4,81 40 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Rivehaute Ribahauta 64466 64190 264 8,41 31 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Rontignon Hrontinhon 64467 64110 841 7,06 115 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Pau-Ouest
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Roquiague Arrokiaga 64468 64130 124 10,44 11 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Saint-Abit Sent Avit 64469 64800 314 4,22 77 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Nay-Ouest
Pau
Pau
Pays de Nay
Saint-Armou Saint Armon 64470 64160 640 12,38 51 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Saint-Boès Semboès 64471 64300 364 9,49 37 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Saint-Castin Sent Castin 64472 64160 877 7,00 123 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Saint-Dos Sendòs 64474 64270 158 1,84 85 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Sainte-Colome Senta Coloma 64473 64260 356 9,35 38 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Sainte-Engrâce Santa Grazi 64475 64560 193 72,69 3 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Saint-Esteben Donoztiri 64476 64640 409 13,71 32 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Hasparren
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry Baigorri 64477 64430 1480 69,44 22 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Faust Sent Haust 64478 64110 743 13,51 56 Billère et Coteaux de Jurançon
Jurançon
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Saint-Girons-en-Béarn Sent Guirons 64479 64300 159 5,20 32 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Saint-Gladie-Arrive-Munein Sent Gladia-Arriba-Munenh 64480 64390 199 6,53 31 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Saint-Goin Sent Güenh 64481 64400 237 5,54 39 Oloron-Sainte-Marie-1
Oloron-Sainte-Marie-Ouest
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Saint-Jammes Sent Jacme 64482 64160 623 4,05 160 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Saint-Jean-de-Luz Donibane Lohizune 64483 64500 14.198 19,05 742 Saint-Jean-de-Luz
Saint-Jean-de-Luz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Jean-le-Vieux Donazaharre 64484 64220 847 11,64 73 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port Donibane Garazi 64485 64220 1553 2,73 579 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Jean-Poudge Sent Joan Potge 64486 64330 70 3,93 20 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Saint-Just-Ibarre Donaixti-Ibarre 64487 64120 215 30,03 8 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Laurent-Bretagne Sent Laurenç - Bretanha 64488 64160 444 10,59 41 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Saint-Martin-d’Arberoue Donamartiri 64489 64640 324 14,69 22 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Hasparren
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Martin-d’Arrossa Arrosa 64490 64780 538 18,43 29 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Médard Sent Medard 64491 64370 206 11,23 19 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Saint-Michel Eiheralarre 64492 64220 294 30,30 10 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Palais Donapaleu 64493 64120 1840 7,44 249 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Pé-de-Léren Sent Pèr de Lèren 64494 64270 258 5,31 48 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Saint-Pée-sur-Nivelle Senpere 64495 64310 6888 65,08 100 Ustaritz-Vallées de Nive et Nivelle
Ustaritz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Pierre-d’Irube Hiriburu 64496 64990 5167 7,68 621 Nive-Adour
Saint-Pierre-d’Irube
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Saint-Vincent Sent Vincenç 64498 64800 397 16,61 24 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Nay-Est
Pau
Pau
Pays de Nay
Salies-de-Béarn Salias 64499 64270 4589 52,08 91 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Salies-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Pau
Béarn des Gaves
Salles-Mongiscard Salas de Baura 64500 64300 303 5,84 53 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Sallespisse Salas 64501 64300 574 15,16 39 Artix et Pays de Soubestre
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Sames Samas 64502 64520 703 13,26 53 Nive-Adour
Bidache
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Samsons-Lion Sansons-Aulhon 64503 64350 89 5,03 17 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Sare Sara 64504 64310 2670 51,34 51 Ustaritz-Vallées de Nive et Nivelle
Espelette
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Sarpourenx Sarporencs 64505 64300 323 3,35 95 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Sarrance Sarrança 64506 64490 163 46,75 4 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Saubole Sauvòla 64507 64420 142 5,10 28 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Saucède Sauceda 64508 64400 129 7,10 18 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Sauguis-Saint-Étienne Zalgize-Doneztebe 64509 64470 170 8,81 18 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Sault-de-Navailles Saut de Navalhas 64510 64300 920 22,26 39 Artix et Pays de Soubestre
Orthez
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Sauvagnon Sauvanhon 64511 64230 3362 16,74 190 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lescar
Pau
Pau
Luys en Béarn
Sauvelade Seuvalada 64512 64150 268 11,86 22 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Sauveterre-de-Béarn Sauvatèrra 64513 64390 1362 14,54 97 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Séby Sevin 64514 64410 194 5,97 33 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Sedze-Maubecq Sètza-Maubèc 64515 64160 263 7,61 35 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Montaner
Pau
Pau
Adour Madiran
Sedzère Setzèra 64516 64160 381 12,59 32 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Séméacq-Blachon Semiac-Blaishon 64517 64350 163 10,92 16 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Sendets Sendèts 64518 64320 1020 7,73 126 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Serres-Castet Sèrras Castèth 64519 64121 4302 13,71 306 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Morlaàs
Pau
Pau
Luys en Béarn
Serres-Morlaàs Sèrra Morlaàs 64520 64160 782 4,19 184 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Serres-Sainte-Marie Sèrra Senta Maria 64521 64170 566 9,49 58 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Sévignacq Sevinhac 64523 64160 752 17,43 43 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Sévignacq-Meyracq Sevinhac-Meirac 64522 64260 532 14,81 37 Oloron-Sainte-Marie-2
Arudy
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Vallée d’Ossau
Simacourbe Cimacorba 64524 64350 411 11,08 35 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Lembeye
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Siros Siròs 64525 64230 765 2,21 331 Lescar, Gave et Terres du Pont-Long
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Soumoulou Somolon 64526 64420 1581 2,79 560 Vallées de l’Ousse et du Lagoin
Pontacq
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Souraïde Zuraide 64527 64250 1407 16,86 83 Baïgura et Mondarrain
Espelette
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Suhescun Suhuskune 64528 64780 172 11,83 15 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Iholdy
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Sus Sus 64529 64190 376 11,50 33 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Susmiou Susmior 64530 64190 350 3,50 106 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Tabaille-Usquain Tabalha-Usquenh 64531 64190 46 4,50 9 Orthez et Terres des Gaves et du Sel
Sauveterre-de-Béarn
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Tadousse-Ussau Tadossa-Aussau 64532 64330 68 4,73 15 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Tardets-Sorholus Atharratze-Sorholüze 64533 64470 551 14,99 37 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Taron-Sadirac-Viellenave Taron-Sadirac-Vièlanava 64534 64330 192 13,86 14 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Tarsacq Tarsac 64535 64360 524 4,23 118 Le Cœur de Béarn
Monein
Pau
Oloron-Sainte-Marie
Lacq-Orthez
Thèze Tèsa 64536 64450 849 7,93 102 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn
Trois-Villes Iruri 64537 64470 129 6,39 22 Montagne Basque
Tardets-Sorholus
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Uhart-Cize Uharte Garazi 64538 64220 805 11,66 68 Montagne Basque
Saint-Jean-Pied-de-Port
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Uhart-Mixe Uhartehiri 64539 64120 210 11,74 18 Pays de Bidache, Amikuze et Ostibarre
Saint-Palais
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Urcuit Urketa 64540 64990 2606 13,69 173 Nive-Adour
Saint-Pierre-d’Irube
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Urdès Urdès 64541 64370 303 5,89 52 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Urdos Urdòs 64542 64490 65 36,27 2 Oloron-Sainte-Marie-1
Accous
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Urepel Urepele 64543 64430 280 26,44 11 Montagne Basque
Saint-Étienne-de-Baïgorry
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Urost Uròst 64544 64160 76 2,33 33 Pays de Morlaàs et du Montanérès
Morlaàs
Pau
Pau
Nord Est Béarn
Urrugne Urruña 64545 64122 10.432 50,57 191 Hendaye-Côte Basque-Sud
Hendaye
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Urt Urt 64546 64240 2316 18,99 118 Nive-Adour
La Bastide-Clairence
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Ustaritz Uztaritze 64547 64480 6818 32,75 208 Ustaritz-Vallées de Nive et Nivelle
Ustaritz
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Uzan Usand 64548 64370 168 6,20 28 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Uzein Usenh 64549 64230 1229 16,19 77 Lescar, Gave et Terres du Pont-Long
Lescar
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Uzos Usòs 64550 64110 759 3,52 201 Ouzom, Gave et Rives du Neez
Pau-Ouest
Pau
Pau
Pau Béarn Pyrénées
Verdets Berdets 64551 64400 278 5,62 47 Oloron-Sainte-Marie-2
Oloron-Sainte-Marie-Est
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Haut Béarn
Vialer Lo Vialèr 64552 64330 185 7,29 26 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Garlin
Pau
Pau
Luys en Béarn
Viellenave-d’Arthez Vièlanava 64554 64170 204 3,92 47 Artix et Pays de Soubestre
Arthez-de-Béarn
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Viellenave-de-Navarrenx Vièlanava 64555 64190 164 5,68 29 Le Cœur de Béarn
Navarrenx
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Béarn des Gaves
Vielleségure Vièla Segura 64556 64150 377 14,31 25 Le Cœur de Béarn
Lagor
Pau
Pau
Lacq-Orthez
Vignes Vinhas 64557 64410 454 7,97 52 Artix et Pays de Soubestre
Arzacq-Arraziguet
Pau
Pau
Luys en Béarn
Villefranque Milafranga 64558 64990 2747 17,17 152 Nive-Adour
Saint-Pierre-d’Irube
Bayonne
Bayonne
Pays Basque
Viodos-Abense-de-Bas Bildoze-Onizepea 64559 64130 720 12,71 57 Montagne Basque
Mauléon-Licharre
Oloron-Sainte-Marie
Oloron-Sainte-Marie
Pays Basque
Viven Vivent 64560 64450 183 3,63 52 Terres des Luys et Coteaux du Vic-Bilh
Thèze
Pau
Pau
Luys en Béarn

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017: Füsion Ance un FéasAnce Féas