Lischt vun dr Gmeina im Département Maine-et-Loire

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Maine-et-Loire zellt àlla 177 Gmeina ìm Département Maine-et-Loire uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Allonnes 49002 49650 3026 36,33 83 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Angers 49007 49000
49100
151.229 42,70 3542 Angers-1
Angers-2
Angers-3
Angers-4
Angers-5
Angers-6
Angers-7
Angers-Centre
Angers-Est
Angers-Nord
Angers-Nord-Ouest
Angers-Ouest
Angers-Sud
Angers-Trélazé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Angrie 49008 49440 947 40,93 23 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Antoigné 49009 49260 467 17,87 26 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Armaillé 49010 49420 313 16,78 19 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Artannes-sur-Thouet 49011 49260 426 6,61 64 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Aubigné-sur-Layon 49012 49540 366 5,32 69 Chemillé-Melay
Vihiers
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Avrillé 49015 49240 13.699 15,85 864 Angers-4
Angers-Nord-Ouest
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Baracé 49017 49430 572 13,46 42 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Baugé-en-Anjou 49018 49150 11.868 268,25 44 Beaufort-en-Vallée
Baugé
Saumur
Saumur
Baugeois Vallée
Beaucouzé 49020 49070 5002 19,34 259 Angers-3
Angers-Ouest
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Beaufort-en-Anjou 49021 49250 7166 42,04 170 Beaufort-en-Vallée
Beaufort-en-Vallée
Saumur
Angers
Baugeois Vallée
Beaulieu-sur-Layon 49022 49750 1413 12,78 111 Chemillé-Melay
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Beaupréau-en-Mauges 49023 49600 23.146 230,45 100 Beaupréau
Beaupréau
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Bécon-les-Granits 49026 49370 2810 46,17 61 Chalonnes-sur-Loire
Le Louroux-Béconnais
Segré
Angers
Vallées du Haut-Anjou
Bégrolles-en-Mauges 49027 49122 2040 14,69 139 Beaupréau
Beaupréau
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Béhuard 49028 49170 123 2,21 56 Angers-3
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Bellevigne-en-Layon 49345 49380
49750
5757 94,37 61 Chemillé-Melay
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Bellevigne-les-Châteaux 49060 49260
49400
3552 35,10 101 Saumur
Doué-la-Fontaine
Saumur Saumur Val de Loire
Blaison-Saint-Sulpice 49029 49320 1228 24,35 50 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Blou 49030 49160 998 21,46 47 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Bouchemaine 49035 49080 6709 19,81 339 Angers-2
Angers-Ouest
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Bouillé-Ménard 49036 49520 745 15,79 47 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Bourg-l’Évêque 49038 49520 251 5,29 47 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Brain-sur-Allonnes 49041 49650 1973 33,32 59 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Briollay 49048 49125 2898 14,28 203 Angers-5
Tiercé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Brissac Loire Aubance 49050 49250
49320
10.803 120,89 89 Doué-la-Fontaine
Les Ponts-de-Cé
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Brossay 49053 49700 371 4,79 77 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Candé 49054 49440 2845 4,91 579 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Cantenay-Épinard 49055 49460 2214 16,10 138 Angers-5
Angers-Nord
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Carbay 49056 49420 252 7,63 33 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Cernusson 49057 49310 362 8,45 43 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Challain-la-Potherie 49061 49440 816 47,87 17 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Chalonnes-sur-Loire 49063 49290 6557 38,56 170 Chalonnes-sur-Loire
Chalonnes-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Chambellay 49064 49220 392 12,86 30 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Champtocé-sur-Loire 49068 49123 1870 36,76 51 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Chanteloup-les-Bois 49070 49340 710 27,47 26 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Chaudefonds-sur-Layon 49082 49290 959 14,77 65 Chalonnes-sur-Loire
Chalonnes-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Chazé-sur-Argos 49089 49500 1059 30,82 34 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Cheffes 49090 49125 977 17,35 56 Tiercé
Tiercé
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Chemillé-en-Anjou 49092 49120 21.600 323,98 67 Chemillé-Melay
Chemillé-Melay
Cholet
Angers
Cholet
Saumur
Mauges Communauté
Chenillé-Champteussé 49067 49270
49530
354 16,78 21 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Cholet 49099 49300 53.718 87,47 614 Cholet-1
Cholet-2
Cholet-1
Cholet-2
Cholet-3
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Cizay-la-Madeleine 49100 49700 471 19,29 24 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Cléré-sur-Layon 49102 49560 343 21,74 16 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Cornillé-les-Caves 49107 49140 472 10,38 45 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Coron 49109 49690 1598 31,90 50 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Corzé 49110 49140 1819 31,49 58 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Courchamps 49113 49260 497 6,99 71 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Courléon 49114 49390 147 13,77 11 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Denée 49120 49190 1402 15,60 90 Chalonnes-sur-Loire
Chalonnes-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Dénezé-sous-Doué 49121 49700 464 23,77 20 Doué-la-Fontaine
Doué-la-Fontaine
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Distré 49123 49400 1673 14,72 114 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Doué-en-Anjou 49125 49700 10.981 148,55 74 Doué-la-Fontaine
Doué-la-Fontaine
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Durtal 49127 49430 3371 60,58 56 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Écouflant 49129 49000 4070 17,02 239 Angers-5
Angers-Nord-Est
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Écuillé 49130 49460 631 12,55 50 Angers-5
Tiercé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Épieds 49131 49260 747 26,99 28 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Erdre-en-Anjou 49367 49220
49370
5750 89,94 64 Chalonnes-sur-Loire
Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Étriché 49132 49330 1547 19,60 79 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Feneu 49135 49460 2216 25,52 87 Angers-5
Tiercé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Fontevraud-l’Abbaye 49140 49590 1532 14,82 103 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Gennes-Val-de-Loire 49261 49160
49320
49350
8679 144,94 60 Doué-la-Fontaine
Gennes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Grez-Neuville 49155 49220 1449 26,90 54 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Huillé-Lézigné 49174 49430 1321 21,83 61 Angers-6 Angers Anjou Loir et Sarthe
Ingrandes-Le Fresne sur Loire 49160 49123 2601 12,94 201 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Pays d’Ancenis
Jarzé Villages 49163 49140 2746 60,50 45 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Juvardeil 49170 49330 822 18,95 43 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
La Breille-les-Pins 49045 49390 599 27,57 22 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
La Chapelle-Saint-Laud 49076 49140 743 10,63 70 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
La Jaille-Yvon 49161 49220 320 12,55 25 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
La Lande-Chasles 49171 49150 122 5,08 24 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
La Ménitré 49201 49250 2089 17,37 120 Angers-7
Beaufort-en-Vallée
Saumur
Angers
Baugeois Vallée
La Pellerine 49237 49490 145 5,30 27 Beaufort-en-Vallée
Noyant
Saumur
Saumur
Baugeois Vallée
La Plaine 49240 49360 1031 22,24 46 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
La Possonnière 49247 49170 2429 18,36 132 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
La Romagne 49260 49740 1835 16,11 114 Saint-Macaire-en-Mauges
Montfaucon-Montigné
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
La Séguinière 49332 49280 4092 31,48 130 Saint-Macaire-en-Mauges
Cholet-1
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
La Tessoualle 49343 49280 3162 21,21 149 Cholet-2
Cholet-3
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Le Coudray-Macouard 49112 49260 917 13,40 68 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Le Lion-d’Angers 49176 49220 4870 47,74 102 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Le May-sur-Èvre 49193 49122 3822 31,85 120 Saint-Macaire-en-Mauges
Beaupréau
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Le Plessis-Grammoire 49241 49124 2326 9,14 254 Angers-7
Angers-Est
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Le Puy-Notre-Dame 49253 49260 1193 15,87 75 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Les Bois d’Anjou 49138 49250 2637 60,22 44 Beaufort-en-Vallée
Beaufort-en-Vallée
Saumur
Angers
Baugeois Vallée
Les Cerqueux 49058 49360 880 13,82 64 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Les Garennes sur Loire 49167 49610 4495 25,25 178 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Les Hauts d’Anjou 49080 49330 8776 143,36 61 Tiercé Segré Vallées du Haut-Anjou
Les Ponts-de-Cé 49246 49130 12.708 19,55 650 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Les Rairies 49257 49430 1006 8,41 120 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Les Ulmes 49359 49700 581 8,10 72 Doué-la-Fontaine
Doué-la-Fontaine
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Loiré 49178 49440 861 33,73 26 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Loire-Authion 49307 49140
49250
49630
49800
15.821 113,66 139 Angers-7
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Longué-Jumelles 49180 49160 6813 96,20 71 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Longuenée-en-Anjou 49200 49770 6351 53,50 119 Angers-4
Tiercé
Angers-Nord
Angers
Segré
Angers Loire Métropole
Louresse-Rochemenier 49182 49700 844 25,82 33 Doué-la-Fontaine
Doué-la-Fontaine
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Lys-Haut-Layon 49373 49310
49540
49560
7882 178,84 44 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Marcé 49188 49140 842 21,09 40 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Mauges-sur-Loire 49244 49110
49290
49410
49570
49620
18.366 191,84 96 La Pommeraye
Saint-Florent-le-Vieil
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Maulévrier 49192 49360 3161 33,63 94 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Mazé-Milon 49194 49630 5787 41,79 138 Beaufort-en-Vallée
Beaufort-en-Vallée
Saumur
Angers
Baugeois Vallée
Mazières-en-Mauges 49195 49280 1154 8,86 130 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Miré 49205 49330 989 17,73 56 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Montigné-lès-Rairies 49209 49430 414 9,01 46 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Montilliers 49211 49310 1225 26,36 46 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Montreuil-Bellay 49215 49260 3903 48,96 80 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Montreuil-Juigné 49214 49460 7513 13,81 544 Angers-4
Angers-Nord
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Montreuil-sur-Loir 49216 49140 570 11,99 48 Angers-6
Tiercé
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Montreuil-sur-Maine 49217 49220 744 11,13 67 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Montrevault-sur-Èvre 49218 49110
49270
49600
15.971 198,85 80 Beaupréau
Montrevault
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Montsoreau 49219 49730 441 5,19 85 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Morannes sur Sarthe-Daumeray 49220 49640 3642 87,88 41 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Mouliherne 49221 49390 864 40,79 21 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Mozé-sur-Louet 49222 49610 2006 25,53 79 Chemillé-Melay
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Mûrs-Erigné 49223 49610 5453 17,29 315 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Neuillé 49224 49680 991 13,56 73 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Noyant-Villages 49228 49390
49490
5680 299,45 19 Beaufort-en-Vallée
Noyant
Saumur
Saumur
Baugeois Vallée
Nuaillé 49231 49340 1489 13,61 109 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Ombrée d’Anjou 49248 49420
49520
9013 202,16 45 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Orée d’Anjou 49069 49220 16.324 156,34 104 La Pommeraye
Champtoceaux
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Parnay 49235 49730 435 6,54 67 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Passavant-sur-Layon 49236 49560 126 4,91 26 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Rives-du-Loir-en-Anjou 49377 49140 5503 47,23 117 Angers-6 Angers Angers Loire Métropole
Rochefort-sur-Loire 49259 49190 2343 27,80 84 Chalonnes-sur-Loire
Chalonnes-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Rou-Marson 49262 49400 664 12,66 52 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Saint-Augustin-des-Bois 49266 49170 1214 27,28 45 Chalonnes-sur-Loire
Le Louroux-Béconnais
Segré
Angers
Vallées du Haut-Anjou
Saint-Barthélemy-d’Anjou 49267 49124 9209 14,58 632 Angers-6
Angers-Est
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Christophe-du-Bois 49269 49280 2699 21,75 124 Saint-Macaire-en-Mauges
Cholet-3
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Saint-Clément-de-la-Place 49271 49370 2161 33,23 65 Angers-3
Le Louroux-Béconnais
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Clément-des-Levées 49272 49350 1118 10,22 109 Longué-Jumelles
Saumur-Nord
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Sainte-Gemmes-sur-Loire 49278 49130 3416 14,83 230 Angers-2
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Georges-sur-Loire 49283 49170 3570 33,36 107 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Saint-Germain-des-Prés 49284 49170 1399 19,76 71 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Saint-Jean-de-la-Croix 49288 49130 230 1,83 126 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Saint-Just-sur-Dive 49291 49260 396 7,24 55 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Saint-Lambert-la-Potherie 49294 49070 2731 13,81 198 Angers-3
Angers-Nord
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Léger-de-Linières 49298 49070
49170
3529 24,08 147 Angers-3 Angers Angers Loire Métropole
Saint-Léger-sous-Cholet 49299 49280 2817 9,72 290 Saint-Macaire-en-Mauges
Cholet-1
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Saint-Macaire-du-Bois 49302 49260 457 13,06 35 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Saint-Martin-du-Fouilloux 49306 49170 1672 14,82 113 Angers-3
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Melaine-sur-Aubance 49308 49610 2040 5,11 399 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Saint-Paul-du-Bois 49310 49310 599 26,58 23 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Saint-Philbert-du-Peuple 49311 49160 1297 16,38 79 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Saint-Sigismond 49321 49123 375 12,72 29 Chalonnes-sur-Loire
Le Louroux-Béconnais
Segré
Angers
Vallées du Haut-Anjou
Sarrigné 49326 49800 815 2,97 274 Angers-7
Angers-Trélazé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saumur 49328 49400 27.125 66,35 409 Saumur
Saumur-Nord
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Savennières 49329 49170 1338 21,01 64 Angers-3
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Sceaux-d’Anjou 49330 49330 1183 17,18 69 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Segré-en-Anjou Bleu 49331 49500
49520
17.577 241,53 73 Segré
Segré
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Seiches-sur-le-Loir 49333 49140 2980 28,83 103 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Sermaise 49334 49140 319 7,19 44 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Sèvremoine 49301 49230
49450
49660
49710
25.681 213,23 120 Saint-Macaire-en-Mauges
Montfaucon-Montigné
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Somloire 49336 49360 897 31,83 28 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Soulaines-sur-Aubance 49338 49610 1418 12,72 111 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Soulaire-et-Bourg 49339 49460 1484 18,08 82 Angers-5
Tiercé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Souzay-Champigny 49341 49400 760 8,92 85 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Terranjou 49086 49380
49540
3959 57,05 69 Chemillé-Melay
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Thorigné-d’Anjou 49344 49220 1222 16,45 74 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Tiercé 49347 49125 4349 33,70 129 Tiercé
Tiercé
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Toutlemonde 49352 49360 1336 12,90 104 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Trélazé 49353 49800 14.402 12,20 1180 Angers-7
Angers-Trélazé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Trémentines 49355 49340 2956 34,83 85 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Tuffalun 49003 49700 1774 39,42 45 Doué-la-Fontaine
Gennes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Turquant 49358 49730 585 7,86 74 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Val d’Erdre-Auxence 49183 49370 4856 213,22 23 Chalonnes-sur-Loire
Le Louroux-Béconnais
Segré
Angers
Vallées du Haut-Anjou
Val-du-Layon 49292 49190
49750
3397 29,63 115 Chalonnes-sur-Loire
Chemillé-Melay
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Varennes-sur-Loire 49361 49730 1829 22,66 81 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Varrains 49362 49400 1224 3,40 360 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Vaudelnay 49364 49260 1159 25,48 45 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Vernantes 49368 49390 1990 40,77 49 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Vernoil-le-Fourrier 49369 49390 1269 33,10 38 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Verrie 49370 49400 478 16,49 29 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Verrières-en-Anjou 49323 49112
49480
7060 24,83 284 Angers-6
Angers-Nord-Est
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Vezins 49371 49340 1704 18,36 93 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Villebernier 49374 49400 1540 9,91 155 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Vivy 49378 49680 2589 23,17 112 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Yzernay 49381 49360 1855 40,66 46 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016:

2015: