Lischt vun dr Gmeina im Département Maine-et-Loire

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Maine-et-Loire zellt àlla 177 Gmeina ìm Département Maine-et-Loire uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Allonnes 49002 49650 3029 36,33 83 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Angers 49007 49000
49100
152.960 42,70 3582 Angers-1
Angers-2
Angers-3
Angers-4
Angers-5
Angers-6
Angers-7
Angers-Centre
Angers-Est
Angers-Nord
Angers-Nord-Ouest
Angers-Ouest
Angers-Sud
Angers-Trélazé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Angrie 49008 49440 949 40,93 23 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Antoigné 49009 49260 465 17,87 26 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Armaillé 49010 49420 314 16,78 19 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Artannes-sur-Thouet 49011 49260 424 6,61 64 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Aubigné-sur-Layon 49012 49540 366 5,32 69 Chemillé-Melay
Vihiers
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Avrillé 49015 49240 13.692 15,85 864 Angers-4
Angers-Nord-Ouest
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Baracé 49017 49430 580 13,46 43 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Baugé-en-Anjou 49018 49150 11.892 268,25 44 Beaufort-en-Vallée
Baugé
Saumur
Saumur
Baugeois Vallée
Beaucouzé 49020 49070 5156 19,34 267 Angers-3
Angers-Ouest
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Beaufort-en-Anjou 49021 49250 7226 42,04 172 Beaufort-en-Vallée
Beaufort-en-Vallée
Saumur
Angers
Baugeois Vallée
Beaulieu-sur-Layon 49022 49750 1391 12,78 109 Chemillé-Melay
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Beaupréau-en-Mauges 49023 49600 23.228 230,45 101 Beaupréau
Beaupréau
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Bécon-les-Granits 49026 49370 2803 46,17 61 Chalonnes-sur-Loire
Le Louroux-Béconnais
Segré
Angers
Vallées du Haut-Anjou
Bégrolles-en-Mauges 49027 49122 2068 14,69 141 Beaupréau
Beaupréau
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Béhuard 49028 49170 125 2,21 57 Angers-3
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Bellevigne-en-Layon 49345 49380
49750
5730 94,37 61 Chemillé-Melay
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Bellevigne-les-Châteaux 49060 49260
49400
3520 35,10 100 Saumur
Doué-la-Fontaine
Saumur Saumur Val de Loire
Blaison-Saint-Sulpice 49029 49320 1250 24,35 51 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Blou 49030 49160 994 21,46 46 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Bouchemaine 49035 49080 6774 19,81 342 Angers-2
Angers-Ouest
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Bouillé-Ménard 49036 49520 750 15,79 47 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Bourg-l’Évêque 49038 49520 251 5,29 47 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Brain-sur-Allonnes 49041 49650 2003 33,32 60 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Briollay 49048 49125 2967 14,28 208 Angers-5
Tiercé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Brissac Loire Aubance 49050 49250
49320
10.807 120,89 89 Doué-la-Fontaine
Les Ponts-de-Cé
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Brossay 49053 49700 364 4,79 76 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Candé 49054 49440 2834 4,91 577 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Cantenay-Épinard 49055 49460 2303 16,10 143 Angers-5
Angers-Nord
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Carbay 49056 49420 260 7,63 34 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Cernusson 49057 49310 354 8,45 42 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Challain-la-Potherie 49061 49440 808 47,87 17 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Chalonnes-sur-Loire 49063 49290 6535 38,56 169 Chalonnes-sur-Loire
Chalonnes-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Chambellay 49064 49220 403 12,86 31 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Champtocé-sur-Loire 49068 49123 1868 36,76 51 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Chanteloup-les-Bois 49070 49340 700 27,47 25 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Chaudefonds-sur-Layon 49082 49290 952 14,77 64 Chalonnes-sur-Loire
Chalonnes-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Chazé-sur-Argos 49089 49500 1055 30,82 34 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Cheffes 49090 49125 974 17,35 56 Tiercé
Tiercé
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Chemillé-en-Anjou 49092 49120 21.392 323,98 66 Chemillé-Melay
Chemillé-Melay
Cholet
Angers
Cholet
Saumur
Mauges Communauté
Chenillé-Champteussé 49067 49270
49530
351 16,78 21 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Cholet 49099 49300 53.917 87,47 616 Cholet-1
Cholet-2
Cholet-1
Cholet-2
Cholet-3
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Cizay-la-Madeleine 49100 49700 464 19,29 24 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Cléré-sur-Layon 49102 49560 341 21,74 16 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Cornillé-les-Caves 49107 49140 470 10,38 45 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Coron 49109 49690 1593 31,90 50 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Corzé 49110 49140 1841 31,49 58 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Courchamps 49113 49260 506 6,99 72 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Courléon 49114 49390 147 13,77 11 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Denée 49120 49190 1394 15,60 89 Chalonnes-sur-Loire
Chalonnes-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Dénezé-sous-Doué 49121 49700 470 23,77 20 Doué-la-Fontaine
Doué-la-Fontaine
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Distré 49123 49400 1713 14,72 116 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Doué-en-Anjou 49125 49700 11.005 148,55 74 Doué-la-Fontaine
Doué-la-Fontaine
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Durtal 49127 49430 3387 60,58 56 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Écouflant 49129 49000 4159 17,02 244 Angers-5
Angers-Nord-Est
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Écuillé 49130 49460 639 12,55 51 Angers-5
Tiercé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Épieds 49131 49260 761 26,99 28 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Erdre-en-Anjou 49367 49220
49370
5746 89,94 64 Chalonnes-sur-Loire
Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Étriché 49132 49330 1549 19,60 79 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Feneu 49135 49460 2193 25,52 86 Angers-5
Tiercé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Fontevraud-l’Abbaye 49140 49590 1536 14,82 104 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Gennes-Val-de-Loire 49261 49160
49320
49350
8724 144,94 60 Doué-la-Fontaine
Gennes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Grez-Neuville 49155 49220 1441 26,90 54 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Huillé-Lézigné 49174 49430 1322 21,83 61 Angers-6 Angers Anjou Loir et Sarthe
Ingrandes-Le Fresne sur Loire 49160 49123 2624 12,94 203 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Pays d’Ancenis
Jarzé Villages 49163 49140 2742 60,50 45 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Juvardeil 49170 49330 815 18,95 43 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
La Breille-les-Pins 49045 49390 602 27,57 22 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
La Chapelle-Saint-Laud 49076 49140 762 10,63 72 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
La Jaille-Yvon 49161 49220 321 12,55 26 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
La Lande-Chasles 49171 49150 124 5,08 24 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
La Ménitré 49201 49250 2072 17,37 119 Angers-7
Beaufort-en-Vallée
Saumur
Angers
Baugeois Vallée
La Pellerine 49237 49490 139 5,30 26 Beaufort-en-Vallée
Noyant
Saumur
Saumur
Baugeois Vallée
La Plaine 49240 49360 1017 22,24 46 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
La Possonnière 49247 49170 2437 18,36 133 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
La Romagne 49260 49740 1879 16,11 117 Saint-Macaire-en-Mauges
Montfaucon-Montigné
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
La Séguinière 49332 49280 4150 31,48 132 Saint-Macaire-en-Mauges
Cholet-1
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
La Tessoualle 49343 49280 3198 21,21 151 Cholet-2
Cholet-3
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Le Coudray-Macouard 49112 49260 923 13,40 69 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Le Lion-d’Angers 49176 49220 4924 47,74 103 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Le May-sur-Èvre 49193 49122 3805 31,85 119 Saint-Macaire-en-Mauges
Beaupréau
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Le Plessis-Grammoire 49241 49124 2381 9,14 261 Angers-7
Angers-Est
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Le Puy-Notre-Dame 49253 49260 1192 15,87 75 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Les Bois d’Anjou 49138 49250 2653 60,22 44 Beaufort-en-Vallée
Beaufort-en-Vallée
Saumur
Angers
Baugeois Vallée
Les Cerqueux 49058 49360 873 13,82 63 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Les Garennes sur Loire 49167 49610 4508 25,25 179 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Les Hauts d’Anjou 49080 49330 8759 143,36 61 Tiercé Segré Vallées du Haut-Anjou
Les Ponts-de-Cé 49246 49130 12.679 19,55 649 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Les Rairies 49257 49430 1013 8,41 120 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Les Ulmes 49359 49700 579 8,10 71 Doué-la-Fontaine
Doué-la-Fontaine
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Loiré 49178 49440 864 33,73 26 Segré
Candé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Loire-Authion 49307 49140
49250
49630
49800
15.702 113,66 138 Angers-7
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Longué-Jumelles 49180 49160 6794 96,20 71 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Longuenée-en-Anjou 49200 49770 6331 53,50 118 Angers-4
Tiercé
Angers-Nord
Angers
Segré
Angers Loire Métropole
Louresse-Rochemenier 49182 49700 864 25,82 33 Doué-la-Fontaine
Doué-la-Fontaine
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Lys-Haut-Layon 49373 49310
49540
49560
7880 178,84 44 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Marcé 49188 49140 841 21,09 40 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Mauges-sur-Loire 49244 49110
49290
49410
49570
49620
18.284 191,84 95 La Pommeraye
Saint-Florent-le-Vieil
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Maulévrier 49192 49360 3176 33,63 94 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Mazé-Milon 49194 49630 5799 41,79 139 Beaufort-en-Vallée
Beaufort-en-Vallée
Saumur
Angers
Baugeois Vallée
Mazières-en-Mauges 49195 49280 1177 8,86 133 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Miré 49205 49330 984 17,73 55 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Montigné-lès-Rairies 49209 49430 423 9,01 47 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Montilliers 49211 49310 1223 26,36 46 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Montreuil-Bellay 49215 49260 3822 48,96 78 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Montreuil-Juigné 49214 49460 7517 13,81 544 Angers-4
Angers-Nord
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Montreuil-sur-Loir 49216 49140 569 11,99 47 Angers-6
Tiercé
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Montreuil-sur-Maine 49217 49220 759 11,13 68 Tiercé
Le Lion-d’Angers
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Montrevault-sur-Èvre 49218 49110
49270
49600
15.859 198,85 80 Beaupréau
Montrevault
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Montsoreau 49219 49730 446 5,19 86 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Morannes sur Sarthe-Daumeray 49220 49640 3664 87,88 42 Tiercé
Durtal
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Mouliherne 49221 49390 849 40,79 21 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Mozé-sur-Louet 49222 49610 1991 25,53 78 Chemillé-Melay
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Mûrs-Erigné 49223 49610 5522 17,29 319 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Neuillé 49224 49680 992 13,56 73 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Noyant-Villages 49228 49390
49490
5633 299,45 19 Beaufort-en-Vallée
Noyant
Saumur
Saumur
Baugeois Vallée
Nuaillé 49231 49340 1469 13,61 108 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Ombrée d’Anjou 49248 49420
49520
8998 202,16 45 Segré
Pouancé
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Orée d’Anjou 49069 49220 16.413 156,34 105 La Pommeraye
Champtoceaux
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Parnay 49235 49730 431 6,54 66 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Passavant-sur-Layon 49236 49560 125 4,91 25 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Rives-du-Loir-en-Anjou 49377 49140 5560 47,23 118 Angers-6 Angers Angers Loire Métropole
Rochefort-sur-Loire 49259 49190 2355 27,80 85 Chalonnes-sur-Loire
Chalonnes-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Rou-Marson 49262 49400 664 12,66 52 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Saint-Augustin-des-Bois 49266 49170 1218 27,28 45 Chalonnes-sur-Loire
Le Louroux-Béconnais
Segré
Angers
Vallées du Haut-Anjou
Saint-Barthélemy-d’Anjou 49267 49124 9195 14,58 631 Angers-6
Angers-Est
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Christophe-du-Bois 49269 49280 2755 21,75 127 Saint-Macaire-en-Mauges
Cholet-3
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Saint-Clément-de-la-Place 49271 49370 2131 33,23 64 Angers-3
Le Louroux-Béconnais
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Clément-des-Levées 49272 49350 1106 10,22 108 Longué-Jumelles
Saumur-Nord
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Sainte-Gemmes-sur-Loire 49278 49130 3406 14,83 230 Angers-2
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Georges-sur-Loire 49283 49170 3610 33,36 108 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Saint-Germain-des-Prés 49284 49170 1398 19,76 71 Chalonnes-sur-Loire
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Saint-Jean-de-la-Croix 49288 49130 229 1,83 125 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Saint-Just-sur-Dive 49291 49260 389 7,24 54 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Saint-Lambert-la-Potherie 49294 49070 2843 13,81 206 Angers-3
Angers-Nord
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Léger-de-Linières 49298 49070
49170
3597 24,08 149 Angers-3 Angers Angers Loire Métropole
Saint-Léger-sous-Cholet 49299 49280 2930 9,72 301 Saint-Macaire-en-Mauges
Cholet-1
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Saint-Macaire-du-Bois 49302 49260 457 13,06 35 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Saint-Martin-du-Fouilloux 49306 49170 1674 14,82 113 Angers-3
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saint-Melaine-sur-Aubance 49308 49610 2063 5,11 404 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Saint-Paul-du-Bois 49310 49310 589 26,58 22 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Saint-Philbert-du-Peuple 49311 49160 1309 16,38 80 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Saint-Sigismond 49321 49123 381 12,72 30 Chalonnes-sur-Loire
Le Louroux-Béconnais
Segré
Angers
Vallées du Haut-Anjou
Sarrigné 49326 49800 817 2,97 275 Angers-7
Angers-Trélazé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Saumur 49328 49400 26.734 66,35 403 Saumur
Saumur-Nord
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Savennières 49329 49170 1338 21,01 64 Angers-3
Saint-Georges-sur-Loire
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Sceaux-d’Anjou 49330 49330 1195 17,18 70 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Segré-en-Anjou Bleu 49331 49500
49520
17.562 241,53 73 Segré
Segré
Segré
Segré
Anjou Bleu Communauté
Seiches-sur-le-Loir 49333 49140 2978 28,83 103 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Sermaise 49334 49140 329 7,19 46 Angers-6
Seiches-sur-le-Loir
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Sèvremoine 49301 49230
49450
49660
49710
25.414 213,23 119 Saint-Macaire-en-Mauges
Montfaucon-Montigné
Cholet
Cholet
Mauges Communauté
Somloire 49336 49360 889 31,83 28 Cholet-2
Vihiers
Cholet
Saumur
Agglomération du Choletais
Soulaines-sur-Aubance 49338 49610 1423 12,72 112 Les Ponts-de-Cé
Les Ponts-de-Cé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Soulaire-et-Bourg 49339 49460 1495 18,08 83 Angers-5
Tiercé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Souzay-Champigny 49341 49400 761 8,92 85 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Terranjou 49086 49380
49540
3967 57,05 70 Chemillé-Melay
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Thorigné-d’Anjou 49344 49220 1226 16,45 75 Tiercé
Châteauneuf-sur-Sarthe
Segré
Segré
Vallées du Haut-Anjou
Tiercé 49347 49125 4381 33,70 130 Tiercé
Tiercé
Angers
Angers
Anjou Loir et Sarthe
Toutlemonde 49352 49360 1334 12,90 103 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Trélazé 49353 49800 14.658 12,20 1201 Angers-7
Angers-Trélazé
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Trémentines 49355 49340 3005 34,83 86 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Tuffalun 49003 49700 1772 39,42 45 Doué-la-Fontaine
Gennes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Turquant 49358 49730 576 7,86 73 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Val d’Erdre-Auxence 49183 49370 4892 213,22 23 Chalonnes-sur-Loire
Le Louroux-Béconnais
Segré
Angers
Vallées du Haut-Anjou
Val-du-Layon 49292 49190
49750
3402 29,63 115 Chalonnes-sur-Loire
Chemillé-Melay
Thouarcé
Angers
Angers
Loire Layon Aubance
Varennes-sur-Loire 49361 49730 1839 22,66 81 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Varrains 49362 49400 1221 3,40 359 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Vaudelnay 49364 49260 1143 25,48 45 Doué-la-Fontaine
Montreuil-Bellay
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Vernantes 49368 49390 1997 40,77 49 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Vernoil-le-Fourrier 49369 49390 1266 33,10 38 Longué-Jumelles
Longué-Jumelles
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Verrie 49370 49400 480 16,49 29 Saumur
Saumur-Sud
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Verrières-en-Anjou 49323 49112
49480
7153 24,83 288 Angers-6
Angers-Nord-Est
Angers
Angers
Angers Loire Métropole
Vezins 49371 49340 1717 18,36 94 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais
Villebernier 49374 49400 1490 9,91 150 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Vivy 49378 49680 2582 23,17 111 Longué-Jumelles
Allonnes
Saumur
Saumur
Saumur Val de Loire
Yzernay 49381 49360 1841 40,66 45 Cholet-2
Cholet-2
Cholet
Cholet
Agglomération du Choletais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016:

2015: