Lischt vun dr Gmeina im Département Landes

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Landes zellt àlla 327 Gmeina ìm Département Landes uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aire-sur-l’Adour Aira 40001 40800 6119 57,78 106 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Amou Amor 40002 40330 1550 27,25 57 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Angoumé En Gomèr 40003 40990 278 7,83 36 Dax-1
Dax-Nord
Dax Grand Dax
Angresse Angressa 40004 40150 2065 7,68 269 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Arboucave Arbocava 40005 40320 202 9,89 20 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Arengosse Arangòssa 40006 40110 691 62,48 11 Pays Morcenais Tarusate
Morcenx
Mont-de-Marsan Pays Morcenais
Argelos Argelòs 40007 40700 165 6,44 26 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Argelouse Argelosa 40008 40430 97 22,79 4 Haute Lande Armagnac
Sore
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Arsague Arsague 40011 40330 336 7,18 47 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Artassenx Artassen 40012 40090 254 5,50 46 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Arthez-d’Armagnac Artés d'Armanhac 40013 40190 106 11,17 9 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Arue Arua 40014 40120 353 48,11 7 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Arx Arcs 40015 40310 50 24,18 2 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Aubagnan Aubanhan 40016 40700 255 3,40 75 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Audignon Audinhon 40017 40500 395 9,31 42 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Audon Audon 40018 40400 378 7,55 50 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Est
Dax Pays Tarusate
Aureilhan Aurelhan 40019 40200 1071 11,51 93 Côte d’Argent
Mimizan
Mont-de-Marsan Mimizan
Aurice Aurice 40020 40500 614 17,31 35 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Azur Asur 40021 40140 863 16,94 51 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Bahus-Soubiran Baús Sobiran 40022 40320 402 14,53 28 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Baigts Vaths 40023 40380 357 11,64 31 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Banos Banòs 40024 40500 268 5,77 46 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Bascons Bascons 40025 40090 840 18,70 45 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Bas-Mauco Mau Còrn Baish 40026 40500 361 11,50 31 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Bassercles Basserclas 40027 40700 154 6,59 23 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Bastennes Bastenas 40028 40360 253 7,29 35 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Bats Vaths 40029 40320 312 7,35 42 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Baudignan Baudinhan 40030 40310 52 23,30 2 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Bégaar Begar 40031 40400 1177 27,80 42 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Belhade Vath Lada 40032 40410 203 28,55 7 Grands Lacs
Pissos
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Bélis Belís 40033 40120 166 20,46 8 Haute Lande Armagnac
Labrit
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Bélus Belús 40034 40300 605 11,84 51 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Bénesse-lès-Dax Benessa d'Acs 40035 40180 531 5,89 90 Dax-2
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Bénesse-Maremne Benessa de Maremne 40036 40230 3459 18,69 185 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Benquet Benquet 40037 40280 1782 29,33 61 Mont-de-Marsan-2
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Bergouey Vergüei 40038 40250 101 4,39 23 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Betbezer-d’Armagnac Bèthvéser d'Armanhac 40039 40240 150 8,10 19 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Beylongue Vath Longa 40040 40370 360 37,51 10 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Beyries Veirias 40041 40700 128 4,29 30 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Biarrotte Biarròta 40042 40390 308 4,90 63 Seignanx
Saint-Martin-de-Seignanx
Dax Seignanx
Bias Biars 40043 40170 761 20,95 36 Côte d’Argent
Mimizan
Mont-de-Marsan Mimizan
Biaudos Biudòs 40044 40390 907 15,59 58 Seignanx
Saint-Martin-de-Seignanx
Dax Seignanx
Biscarrosse Biscarròssa 40046 40600 13.946 160,48 87 Grands Lacs
Parentis-en-Born
Mont-de-Marsan Grands Lacs
Bonnegarde Bona Guarda 40047 40330 271 9,67 28 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Bordères-et-Lamensans Bordèras e Lamensan 40049 40270 392 15,60 25 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Bostens Bausten 40050 40090 208 7,66 27 Mont-de-Marsan-1
Mont-de-Marsan-Nord
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Bougue Boga 40051 40090 792 21,96 36 Mont-de-Marsan-2
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Bourdalat Bordalat 40052 40190 238 14,15 17 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Bourriot-Bergonce Borriòt e Bergonsa 40053 40120 308 82,65 4 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Brassempouy Brassempoi 40054 40330 264 10,72 25 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Bretagne-de-Marsan Bretanha de Marsan 40055 40280 1571 12,93 122 Mont-de-Marsan-2
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Brocas Brocars 40056 40420 785 53,46 15 Haute Lande Armagnac
Labrit
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Buanes Buanas 40057 40320 256 6,62 39 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Cachen Caishen 40058 40120 227 35,66 6 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Cagnotte Canhòta 40059 40300 762 14,68 52 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Callen Calen 40060 40430 143 87,86 2 Haute Lande Armagnac
Sore
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Campagne Campanha 40061 40090 986 33,91 29 Mont-de-Marsan-2
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Campet-et-Lamolère Campet e La Molèra 40062 40090 480 18,97 25 Mont-de-Marsan-1
Mont-de-Marsan-Nord
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Candresse Candressa 40063 40180 805 8,54 94 Dax-2
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Canenx-et-Réaut Canens Arriu Aub 40064 40090 162 28,07 6 Haute Lande Armagnac
Labrit
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Capbreton Cap Berton 40065 40130 8892 21,75 409 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Carcarès-Sainte-Croix Carcarèrs e Senta Crotz 40066 40400 525 15,57 34 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Est
Dax Pays Tarusate
Carcen-Ponson Carcen e Ponson 40067 40400 633 36,72 17 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Cassen Cassen 40068 40380 578 5,97 97 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Castaignos-Souslens Castanhós-Solens 40069 40700 401 7,45 54 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Castandet Castandet 40070 40270 395 16,66 24 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Castelnau-Chalosse Castèlnau de Shalòssa 40071 40360 600 10,66 56 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Castelnau-Tursan Castèthnau de Tursan 40072 40320 189 9,27 20 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Castelner Castèth Ner 40073 40700 111 5,73 19 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Castel-Sarrazin Los Sarrasins 40074 40330 550 12,01 46 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Castets Castèths 40075 40260 2425 90,18 27 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Cauna Caunar 40076 40500 445 13,39 33 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Cauneille Caunelha 40077 40300 799 15,42 52 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Caupenne Caupena 40078 40250 395 15,22 26 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Cazalis Casalís 40079 40700 135 5,13 26 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Cazères-sur-l’Adour Casèras 40080 40270 1092 31,25 35 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Cère Cèra 40081 40090 412 39,87 10 Haute Lande Armagnac
Labrit
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Classun Classun 40082 40320 265 8,82 30 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Clèdes Cledas 40083 40320 125 6,84 18 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Clermont Clarmont 40084 40180 764 15,02 51 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Commensacq Comensac 40085 40210 425 71,24 6 Haute Lande Armagnac
Sabres
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Coudures Coduras 40086 40500 479 11,65 41 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Créon-d’Armagnac Creon d'Armanhac 40087 40240 362 21,26 17 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Dax D'Acs 40088 40100 20.762 19,70 1054 Dax-1
Dax-2
Dax-Nord
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Doazit Doasit 40089 40700 857 22,16 39 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Donzacq Donzac 40090 40360 473 11,70 40 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Duhort-Bachen Dur Hòrt-Baishen 40091 40800 659 34,17 19 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Dumes Dume 40092 40500 234 2,48 94 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Escalans Escalans 40093 40310 255 30,31 8 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Escource Escorce 40094 40210 727 102,74 7 Haute Lande Armagnac
Sabres
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Estibeaux Estivaus 40095 40290 699 16,72 42 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Estigarde Estiguarda 40096 40240 113 29,65 4 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Eugénie-les-Bains Las Aigas 40097 40320 451 11,03 41 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Eyres-Moncube Èiras de Mont Cube 40098 40500 360 12,19 30 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Fargues Fargas 40099 40500 325 11,84 27 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Gaas Gars 40101 40350 486 9,13 53 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Gabarret Gavarret 40102 40310 1288 16,90 76 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Gaillères Galhèra 40103 40090 622 14,04 44 Mont-de-Marsan-1
Mont-de-Marsan-Nord
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Gamarde-les-Bains Gamarde 40104 40380 1365 18,95 72 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Garein Garenh 40105 40420 436 57,10 8 Haute Lande Armagnac
Labrit
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Garrey Garrei 40106 40180 206 4,93 42 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Gastes Gastas 40108 40160 842 35,23 24 Grands Lacs
Parentis-en-Born
Mont-de-Marsan Grands Lacs
Gaujacq Gaujac 40109 40330 432 16,14 27 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Geaune Gèuna 40110 40320 695 10,53 66 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Geloux Gelós 40111 40090 694 51,70 13 Mont-de-Marsan-1
Mont-de-Marsan-Nord
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Gibret Gibret 40112 40380 101 2,58 39 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Goos Gòs 40113 40180 515 10,49 49 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Gourbera Gorberar 40114 40990 368 27,73 13 Dax-1
Dax-Nord
Dax Grand Dax
Gousse Gossa 40115 40465 301 4,09 74 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Gouts Gots 40116 40400 274 10,88 25 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Est
Dax Pays Tarusate
Grenade-sur-l’Adour Granada 40117 40270 2456 19,72 125 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Habas Havars 40118 40290 1484 18,75 79 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Hagetmau Haget o Hagetmau 40119 40700 4671 28,37 165 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Hastingues Hastings 40120 40300 586 14,54 40 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Hauriet Hauriet 40121 40250 277 7,57 37 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Haut-Mauco Mau Còrn Haut 40122 40280 959 18,64 51 Chalosse Tursan
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Herm Èrm 40123 40990 1142 52,08 22 Dax-1
Dax-Nord
Dax Grand Dax
Herré Herrèr 40124 40310 141 23,14 6 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Heugas Heugars 40125 40180 1347 18,79 72 Dax-2
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Hinx Hins 40126 40180 1879 15,51 121 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Hontanx Hontans 40127 40190 606 30,48 20 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Horsarrieu Horcs Arriu 40128 40700 686 11,02 62 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Josse Jòssa 40129 40230 847 9,48 89 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Labastide-Chalosse La Bastida de Shalòssa 40130 40700 153 4,56 34 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Labastide-d’Armagnac La Bastida d'Armanhac 40131 40240 689 31,87 22 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Labatut L'Abatut 40132 40300 1424 20,95 68 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Labenne La Vena 40133 40530 6717 24,48 274 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Labouheyre La Boèira 40134 40210 2739 36,13 76 Haute Lande Armagnac
Sabres
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Labrit Labrit 40135 40420 861 72,18 12 Haute Lande Armagnac
Labrit
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Lacajunte La Cau Junta 40136 40320 156 5,63 28 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Lacquy Laqui 40137 40120 282 19,28 15 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Lacrabe La Craba 40138 40700 274 6,27 44 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Laglorieuse La Gloriosa 40139 40090 551 11,59 48 Mont-de-Marsan-2
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Lagrange La Granja 40140 40240 187 21,13 9 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Lahosse La Hòssa 40141 40250 306 8,08 38 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Laluque La Luca 40142 40465 1033 52,81 20 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Lamothe La Mòta 40143 40250 307 12,63 24 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Est
Dax Pays Tarusate
Larbey Larbei 40144 40250 243 6,00 41 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Larrivière-Saint-Savin L'Arribèra-Sent Savin 40145 40270 636 16,85 38 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Latrille La Trilha 40146 40800 160 6,84 23 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Laurède Laureda 40147 40250 379 5,70 66 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Lauret Lauret 40148 40320 84 7,34 11 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Le Frêche Lo Hrèishe 40100 40190 409 23,41 17 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Le Leuy Lo Lui 40153 40250 244 9,46 26 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Est
Dax Pays Tarusate
Le Sen Sèrras Gaston 40297 40420 230 51,10 5 Haute Lande Armagnac
Labrit
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Le Vignau Vilanava 40329 40270 487 11,07 44 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Lencouacq Lencoac 40149 40120 378 96,62 4 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Léon Lon 40150 40550 1927 64,45 30 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Lesgor Lesgòr 40151 40400 435 28,19 15 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Lesperon L'Esperon 40152 40260 1038 102,81 10 Pays Morcenais Tarusate
Morcenx
Mont-de-Marsan Pays Morcenais
Lévignacq Aubinhac/Lo Binhac 40154 40170 313 42,32 7 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Linxe Linsa 40155 40260 1490 80,93 18 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Liposthey Lipostèir 40156 40410 544 23,97 23 Grands Lacs
Pissos
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Lit-et-Mixe Lit e Micse 40157 40170 1632 112,95 14 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Losse Lòssa 40158 40240 276 102,69 3 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Louer Loèr 40159 40380 307 2,85 108 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Lourquen Lórquen 40160 40250 180 5,90 31 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Lubbon Luc Bon 40161 40240 95 47,74 2 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Lucbardez-et-Bargues Luc Bardés e Bargas 40162 40090 581 21,48 27 Mont-de-Marsan-1
Mont-de-Marsan-Nord
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Lüe Lua 40163 40210 564 96,72 6 Grands Lacs
Sabres
Mont-de-Marsan Grands Lacs
Luglon Luc Long 40165 40630 393 41,07 10 Haute Lande Armagnac
Sabres
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Lussagnet Lussanhet 40166 40270 74 8,43 9 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Luxey Lucsèir 40167 40430 661 160,07 4 Haute Lande Armagnac
Sore
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Magescq Magesc 40168 40140 2244 77,12 29 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Maillas Malhàs 40169 40120 129 63,84 2 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Maillères Malhèras 40170 40120 239 15,05 16 Haute Lande Armagnac
Labrit
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Mano Manòr 40171 40410 120 32,27 4 Grands Lacs
Pissos
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Mant Mant 40172 40700 268 19,34 14 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Marpaps Marpaps 40173 40330 140 6,84 20 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Mauries Maurias 40174 40320 88 5,49 16 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Maurrin Maurin 40175 40270 438 13,38 33 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Mauvezin-d’Armagnac Mauvesin d'Armanhac 40176 40240 90 4,68 19 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Maylis Mailís 40177 40250 314 12,21 26 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Mazerolles Maseròlas 40178 40090 625 15,97 39 Mont-de-Marsan-2
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Mées Mers 40179 40990 1818 15,11 120 Dax-1
Dax-Nord
Dax Grand Dax
Meilhan Melhan 40180 40400 1147 39,07 29 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Est
Dax Pays Tarusate
Messanges Massanjas 40181 40660 972 34,00 29 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Mézos Mesòs 40182 40170 824 89,05 9 Côte d’Argent
Mimizan
Mont-de-Marsan Mimizan
Mimbaste Mimbasta 40183 40350 992 20,60 48 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Mimizan Mamisan 40184 40200 7137 114,83 62 Côte d’Argent
Mimizan
Mont-de-Marsan Mimizan
Miramont-Sensacq Miramont e Sensac 40185 40320 358 25,32 14 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Misson Misson 40186 40290 796 14,69 54 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Moliets-et-Maa Moliets e Mar 40187 40660 1179 27,66 43 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Momuy Momui 40188 40700 461 13,30 35 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Monget Monget 40189 40700 87 5,64 15 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Monségur Montsegur 40190 40700 386 19,69 20 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Montaut Mont Aut 40191 40500 617 14,88 41 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Mont-de-Marsan Lo Mont 40192 40000 29.683 36,88 805 Mont-de-Marsan-1
Mont-de-Marsan-2
Mont-de-Marsan-Nord
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Montégut Montagut 40193 40190 74 4,82 15 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Montfort-en-Chalosse Monthòrt 40194 40380 1170 11,57 101 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Montgaillard Montgalhard 40195 40500 625 20,46 31 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Montsoué Mont Soèr 40196 40500 568 17,98 32 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Morcenx-la-Nouvelle Morcens 40197 40110 5022 138,30 36 Pays Morcenais Tarusate Mont-de-Marsan Pays Morcenais
Morganx Morgans 40198 40700 173 5,22 33 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Mouscardès Moscardés 40199 40290 268 9,14 29 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Moustey Mostèirs-Viganon 40200 40410 684 67,31 10 Grands Lacs
Pissos
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Mugron Mugron 40201 40250 1352 16,53 82 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Narrosse Narròssa 40202 40180 3217 10,53 306 Dax-2
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Nassiet Nassiet 40203 40330 335 11,77 28 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Nerbis Nerbis 40204 40250 266 4,15 64 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Nousse Nossa 40205 40380 247 3,87 64 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Oeyregave Ueire Gave 40206 40300 334 8,03 42 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Oeyreluy Ueire Lui 40207 40180 1507 5,72 263 Dax-2
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Onard Onard 40208 40380 368 6,15 60 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Ondres Ondres 40209 40440 5356 15,13 354 Seignanx
Saint-Martin-de-Seignanx
Dax Seignanx
Onesse-Laharie Onessa e Laharí 40210 40110 1018 132,13 8 Pays Morcenais Tarusate
Morcenx
Mont-de-Marsan Pays Morcenais
Orist Orist 40211 40300 737 14,76 50 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Orthevielle Òrta Vièla 40212 40300 961 13,94 69 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Orx Òrcs 40213 40230 625 11,89 53 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Ossages Ossadjas 40214 40290 502 14,31 35 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Ousse-Suzan Ossa-Susan 40215 40110 281 24,48 11 Pays Morcenais Tarusate
Morcenx
Mont-de-Marsan Pays Morcenais
Ozourt Osort 40216 40380 202 3,97 51 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Parentis-en-Born Parentís 40217 40160 6466 111,55 58 Grands Lacs
Parentis-en-Born
Mont-de-Marsan Grands Lacs
Parleboscq Parlebòsc 40218 40310 506 40,19 13 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Payros-Cazautets Peiròs-Casauteths 40219 40320 107 6,35 17 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Pécorade Pecorada 40220 40320 140 4,17 34 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Perquie Perquia 40221 40190 342 26,34 13 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Pey Pei 40222 40300 683 13,85 49 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Peyre Pèira 40223 40700 236 10,25 23 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Peyrehorade Pèira Horada 40224 40300 3659 16,11 227 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Philondenx Hilhondé 40225 40320 202 9,66 21 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Pimbo Pimbo 40226 40320 209 10,89 19 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Pissos Pissòs 40227 40410 1445 140,75 10 Grands Lacs
Pissos
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Pomarez Pissòs 40228 40360 1558 30,57 51 Coteau de Chalosse
Amou
Dax Coteaux et Vallées des Luys
Pontenx-les-Forges Pontens 40229 40200 1633 80,62 20 Côte d’Argent
Mimizan
Mont-de-Marsan Mimizan
Pontonx-sur-l’Adour Pontons 40230 40465 2839 49,42 57 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Port-de-Lanne Lanas 40231 40300 1114 12,68 88 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Poudenx Podens 40232 40700 223 7,46 30 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Pouillon Polhon 40233 40350 3081 49,74 62 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Pouydesseaux Poi de Sauç 40234 40120 913 34,09 27 Mont-de-Marsan-1
Roquefort
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Poyanne Poiana 40235 40380 686 10,72 64 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Poyartin Poi Artin 40236 40380 808 13,04 62 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Préchacq-les-Bains Preishac 40237 40465 757 8,63 88 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Pujo-le-Plan Pujòu-Lo Plan 40238 40190 623 18,51 34 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Puyol-Cazalet Pujòu-Casalet 40239 40320 107 4,59 23 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Renung Renun 40240 40270 527 21,95 24 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Retjons Retjons 40164 40120 353 77,84 5 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Rimbez-et-Baudiets Rimbés e Baudiet 40242 40310 105 32,84 3 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Rion-des-Landes Arrion 40243 40370 3012 134,06 22 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Rivière-Saas-et-Gourby Ribèra-Saas e Gorbí 40244 40180 1225 27,37 45 Dax-1
Dax-Nord
Dax Grand Dax
Roquefort Ròcahòrt 40245 40120 1898 12,12 157 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Sabres Sabres 40246 40630 1170 160,13 7 Haute Lande Armagnac
Sabres
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Saint-Agnet Sent Anhet 40247 40800 181 7,80 23 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Saint-André-de-Seignanx Sent Andrèu de Senhans 40248 40390 1812 19,49 93 Seignanx
Saint-Martin-de-Seignanx
Dax Seignanx
Saint-Aubin Sent Aubin 40249 40250 504 9,72 52 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Saint-Avit Sent Avit 40250 40090 683 40,74 17 Mont-de-Marsan-1
Mont-de-Marsan-Nord
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Saint-Barthélemy Sent Bertomiu 40251 40390 421 5,66 74 Seignanx
Saint-Martin-de-Seignanx
Dax Seignanx
Saint-Cricq-Chalosse Sent Cric deu Gave 40253 40700 643 20,23 32 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Saint-Cricq-du-Gave Sent Cric-Vilanava 40254 40300 425 8,70 49 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Saint-Cricq-Villeneuve Sent Estiene 40255 40190 478 15,76 30 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Sainte-Colombe Sent Cric de Shalòssa 40252 40700 651 12,79 51 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Sainte-Eulalie-en-Born Senta He 40257 40200 1264 70,83 18 Grands Lacs
Parentis-en-Born
Mont-de-Marsan Grands Lacs
Sainte-Foy Sent Genh 40258 40190 257 9,10 28 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Sainte-Marie-de-Gosse Sent Martin de Hins 40271 40390 1187 26,54 45 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Saint-Étienne-d’Orthe Senta Aulàdia de Bòrn 40256 40300 705 11,07 64 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Saint-Gein Sent Jors d'Auribat 40259 40190 434 17,85 24 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Saint-Geours-d’Auribat Sent Jorns de Maremne 40260 40380 421 5,47 77 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Saint-Geours-de-Maremne Sengòr 40261 40230 2712 42,90 63 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Saint-Gor Sent Joan de Lièr 40262 40120 307 53,72 6 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Saint-Jean-de-Lier Sent Joan de Marsac 40263 40380 414 8,15 51 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Saint-Jean-de-Marsacq Sent Julian d'Armanhac 40264 40230 1675 26,40 63 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Saint-Julien-d’Armagnac Sent Julian de Bòrn 40265 40240 110 14,64 8 Haute Lande Armagnac
Gabarret
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Saint-Julien-en-Born Sent Justin 40266 40170 1672 72,93 23 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Saint-Justin Sent Laurenç de Gòssa 40267 40240 988 65,62 15 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Saint-Laurent-de-Gosse Sent Lon 40268 40390 671 17,39 39 Seignanx
Saint-Martin-de-Seignanx
Dax Seignanx
Saint-Lon-les-Mines Sent Loboèr 40269 40300 1224 21,82 56 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Saint-Loubouer Senta Maria de Gòssa 40270 40320 443 16,95 26 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Saint-Martin-d’Oney Sent Maurici 40274 40090 1389 34,40 40 Mont-de-Marsan-1
Mont-de-Marsan-Nord
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Saint-Martin-de-Hinx Sent Martin de Senhans 40272 40390 1552 25,48 61 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Saint-Martin-de-Seignanx Sent Martin d'Onei 40273 40390 5632 45,35 124 Seignanx
Saint-Martin-de-Seignanx
Dax Seignanx
Saint-Maurice-sur-Adour Sent Miquèu-Escalús 40275 40270 595 9,53 62 Adour Armagnac
Grenade-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Pays Grenadois
Saint-Michel-Escalus Sent Pandelon 40276 40550 311 17,59 18 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Saint-Pandelon Sent Pau de Bòrn 40277 40180 716 9,18 78 Dax-2
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Saint-Paul-en-Born Sent Pau d'Acs 40278 40200 964 43,53 22 Côte d’Argent
Mimizan
Mont-de-Marsan Mimizan
Saint-Paul-lès-Dax Sent Perdon 40279 40990 13.436 58,45 230 Dax-1
Dax-Nord
Dax Grand Dax
Saint-Perdon Sent Pèr deu Mont 40280 40090 1733 30,62 57 Mont-de-Marsan-2
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Saint-Pierre-du-Mont Sent Sever 40281 40280 9625 26,25 367 Mont-de-Marsan-2
Mont-de-Marsan-Sud
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Saint-Sever Lo Poi (d'Acs) / Sent Vincenç de Pau 40282 40500 4966 46,96 106 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Saint-Vincent-de-Paul Sent Vincenç de Tiròssa 40283 40990 3165 32,37 98 Dax-1
Dax-Nord
Dax Grand Dax
Saint-Vincent-de-Tyrosse Sent Jàguen 40284 40230 7669 20,98 366 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Saint-Yaguen Samadèth 40285 40400 628 37,59 17 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Samadet Sanguinet 40286 40320 1165 26,19 44 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Sanguinet Sarbasan 40287 40460 4343 81,43 53 Grands Lacs
Parentis-en-Born
Mont-de-Marsan Grands Lacs
Sarbazan Sarrasiet 40288 40120 1167 22,44 52 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Sarraziet Sarron 40289 40500 244 7,01 35 Chalosse Tursan
Saint-Sever
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Sarron Sauvion 40290 40800 109 3,90 28 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Saubion Saubrigas 40291 40230 1616 7,80 207 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Saubrigues Saubuça 40292 40230 1455 21,44 68 Pays Tyrossais
Saint-Vincent-de-Tyrosse
Dax Maremne Adour Côte Sud
Saubusse Saunhac e Cambran 40293 40180 1113 10,53 106 Marensin-Sud
Dax-Nord
Dax Maremne Adour Côte Sud
Saugnac-et-Cambran Saunhac e Lo Muret 40294 40180 1551 13,28 117 Dax-2
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Saugnacq-et-Muret Senhòssa-Lo Penon 40295 40410 1072 109,37 10 Grands Lacs
Pissos
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Seignosse Lo Sen 40296 40510 3874 35,09 110 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Serres-Gaston Sèrraslós e Arribans 40298 40700 395 8,88 44 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Serreslous-et-Arribans Seiressa 40299 40700 194 5,46 36 Chalosse Tursan
Hagetmau
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Seyresse Sièst 40300 40180 946 2,23 424 Dax-2
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Siest Sindèras 40301 40180 137 2,91 47 Dax-1
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Solférino Sòrts e Òssagòr 40303 40210 323 97,83 3 Haute Lande Armagnac
Sabres
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Soorts-Hossegor Sorbets 40304 40150 3459 14,51 238 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Sorbets Sòrda l'Abadia 40305 40320 197 11,88 17 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Sorde-l’Abbaye Sòra 40306 40300 626 16,34 38 Orthe et Arrigans
Peyrehorade
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Sore Sòrt 40307 40430 1138 147,72 8 Haute Lande Armagnac
Sore
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Sort-en-Chalosse Sopròssa 40308 40180 924 15,39 60 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Souprosse Soston 40309 40250 1133 42,56 27 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Est
Dax Pays Tarusate
Soustons Talèr 40310 40140 8056 100,38 80 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Taller Tarnòs 40311 40260 618 41,07 15 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Tarnos Tartàs 40312 40220 12.498 26,26 476 Seignanx
Saint-Martin-de-Seignanx
Dax Seignanx
Tartas Tèrcis 40313 40400 3242 30,37 107 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Est
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Tercis-les-Bains Tetiu 40314 40180 1242 10,19 122 Dax-1
Dax-Sud
Dax Grand Dax
Téthieu Tilh 40315 40990 765 11,03 69 Dax-1
Dax-Nord
Dax Grand Dax
Tilh Tòssa 40316 40360 824 22,86 36 Orthe et Arrigans
Pouillon
Dax Pays d’Orthe et Arrigans
Tosse Toloseta 40317 40230 3119 17,94 174 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Toulouzette Trensac 40318 40250 325 11,26 29 Coteau de Chalosse
Mugron
Dax Terres de Chalosse
Trensacq Uishac e Parentís 40319 40630 242 79,25 3 Haute Lande Armagnac
Sabres
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Uchacq-et-Parentis Urgons 40320 40090 598 38,58 16 Mont-de-Marsan-1
Mont-de-Marsan-Nord
Mont-de-Marsan Mont-de-Marsan Agglomération
Urgons Husar 40321 40320 247 11,53 21 Chalosse Tursan
Geaune
Mont-de-Marsan Chalosse Tursan
Uza Vert 40322 40170 196 12,88 15 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Vert Vic d'Auribat 40323 40420 262 40,03 7 Haute Lande Armagnac
Labrit
Mont-de-Marsan Cœur Haute Lande
Vicq-d’Auribat Vièla de Tursan 40324 40380 261 4,20 62 Coteau de Chalosse
Montfort-en-Chalosse
Dax Terres de Chalosse
Vielle-Saint-Girons Vièla Sobiran 40326 40560 1362 72,03 19 Côte d’Argent
Castets
Dax Côte Landes Nature
Vielle-Soubiran Lo Bocau vielh 40327 40240 227 32,71 7 Haute Lande Armagnac
Roquefort
Mont-de-Marsan Landes d’Armagnac
Vielle-Tursan Vièla-Sent Gironç 40325 40320 264 12,81 21 Adour Armagnac
Aire-sur-l’Adour
Mont-de-Marsan Aire-sur-l’Adour
Vieux-Boucau-les-Bains Lo Vinhau 40328 40480 1624 4,25 382 Marensin-Sud
Soustons
Dax Maremne Adour Côte Sud
Villenave Vilanava de Marsan 40330 40110 321 27,37 12 Pays Morcenais Tarusate
Tartas-Ouest
Dax Pays Tarusate
Villeneuve-de-Marsan Ishós 40331 40190 2428 23,14 105 Adour Armagnac
Villeneuve-de-Marsan
Mont-de-Marsan Pays de Villeneuve en Armagnac Landais
Ychoux Igòs-Sent Saturnin 40332 40160 2284 111,28 21 Grands Lacs
Parentis-en-Born
Mont-de-Marsan Grands Lacs
Ygos-Saint-Saturnin Isòssa 40333 40110 1329 57,88 23 Pays Morcenais Tarusate
Morcenx
Mont-de-Marsan Pays Morcenais
Yzosse Isòssa 40334 40180 374 5,32 70 Dax-2
Dax-Sud
Dax Grand Dax

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: Füsion Morcenx, Arjuzanx, Garrosse un SindèresMorcenx-la-Nouvelle

2017: Füsion Boos un Rion-des-LandesRion-des-Landes