Lischt vu dr Gmaine im Département Morbihan

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vu dr Gmaine im Département Morbihan zellt àlla 250 Gmeina ìm Département Morbihan uf.

Gmai Bretonisch Gallo Code
INSEE
PLZ Yywohner
(Stand 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Bevelkerigsdichti Kanton syt 2015
Kanton bis 2015
Arrondissement syt 2016
Arrondissement bis 2015
Kommunalverband
Allaire Alaer Alaèr 56001 56350 3854 41,74 92 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Ambon Ambon 56002 56190 1817 38,04 48 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Arradon Aradon 56003 56610 5340 18,49 289 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Arzal Arzhal 56004 56190 1656 23,44 71 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Arzon Arzhon-Rewiz 56005 56640 2073 8,93 232 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Augan Algam Augan 56006 56800 1547 40,93 38 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Auray An Alre 56007 56400 13.627 6,91 1972 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Baden Baden 56008 56870 4340 23,53 184 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Bangor Bangor 56009 56360 999 25,54 39 Quiberon
Belle-Île
Lorient
Lorient
Belle-Île-en-Mer
Baud Baod 56010 56150 6261 48,09 130 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Béganne Begaon 56011 56350 1404 35,5 40 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Beignon Benion 56012 56380 1863 24,87 75 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Belz Belz 56013 56550 3711 15,67 237 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Berné Berne 56014 56240 1531 34,77 44 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Berric Berrig 56015 56230 1904 21,45 89 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Bieuzy Bieuzhi-an-Dour 56016 56310 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 56016 18,98 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Bignan Begnen 56017 56500 2791 45,84 61 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Billiers Beler 56018 56190 959 5,87 163 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Billio Bilioù 56019 56420 353 12,03 29 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Bohal Bohal 56020 56140 830 8,45 98 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Bono Ar Bonoù 56262 56400 2466 5,96 414 Vannes-2
Auray
Vannes
Lorient
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Brandérion Branderion 56021 56700 1429 6,03 237 Pluvigner
Hennebont
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Brandivy Brandevi 56022 56390 1280 25,88 49 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Brech Brec'h 56023 56400 6637 40,86 162 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Bréhan Brehant-Loudieg 56024 56580 2305 51,65 45 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Brignac Brennieg 56025 56430 186 13,12 14 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Bubry Bubri 56026 56310 2374 69,09 34 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Buléon Buelion 56027 56420 534 12,27 44 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Caden Kaden Caden 56028 56220 1630 38,1 43 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Calan Kalann 56029 56240 1206 12,29 98 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Camoël Kamoel 56030 56130 1007 14,33 70 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Presqu’île de Guérande Atlantique
Camors Kamorzh 56031 56330 3030 37,09 82 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Campénéac Kampenieg 56032 56800 1903 60,57 31 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Carentoir Karantoer 56033 56910 3165 72,87 43 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Carnac Karnag 56034 56340 4251 32,71 130 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Caro Karozh 56035 56140 1151 37,74 30 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Caudan Kaodan 56036 56850 6838 42,63 160 Lanester
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Cléguer Kleger 56040 56620 3323 32,15 103 Guidel
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Cléguérec Klegereg 56041 56480 2906 62,99 46 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Colpo Kolpoù 56042 56390 2222 26,48 84 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Concoret Konkored 56043 56430 734 15,76 47 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Cournon Kornon 56044 56200 761 10,87 70 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Crach Krac'h 56046 56950 3339 30,54 109 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Crédin Kerzhin 56047 56580 1559 33,74 46 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Croixanvec Kroeshanveg 56049 56920 164 6,09 27 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Cruguel Krugell Crugèu 56051 56420 651 17,17 38 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Damgan Damgan 56052 56750 1702 10,16 168 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Elven An Elven 56053 56250 6021 64,05 94 Questembert
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Erdeven An Ardeven 56054 56410 3666 30,64 120 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Étel An Intel 56055 56410 1971 1,74 1133 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Évellys 56144 56500 3482 80,34 43 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Évriguet Evriged Evrigèt 56056 56490 181 4,98 36 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Férel Ferel 56058 56130 3220 28,9 111 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Presqu’île de Guérande Atlantique
Gâvres Gavr 56062 56680 675 1,88 359 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Gestel Yestael 56063 56530 2684 6,25 429 Guidel
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Gourhel Gourhael 56065 56800 702 2,83 248 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Gourin Gourin 56066 56110 3803 74,72 51 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Grand-Champ Gregam 56067 56390 5404 67,34 80 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Groix Groe (Enez-Groe) 56069 56590 2263 14,82 153 Lorient-2
Groix
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Guégon Gwegon 56070 56120 2287 53,52 43 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Guéhenno Gwezhennoù 56071 56420 796 23,33 34 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Gueltas Gweltaz 56072 56920 512 20,45 25 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Guémené-sur-Scorff Ar Gemene 56073 56160 1061 1,17 907 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Guénin Gwennin 56074 56150 1769 28,71 62 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Guer Gwern-Porc'hoed Gèrn 56075 56380 6192 52,11 119 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Guern Gwern 56076 56310 1306 47,01 28 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Guidel Gwidel 56078 56520 11.550 52,29 221 Guidel
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Guillac Gilieg Glac 56079 56800 1357 21,83 62 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Guilliers Gwiler-Porc'hoed 56080 56490 1313 35,14 37 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Guiscriff Gwiskri 56081 56560 2088 85,46 24 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Helléan Helean 56082 56120 375 7,87 48 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Hennebont Henbont 56083 56700 15.678 18,57 844 Hennebont
Hennebont
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Hœdic Edig 56085 56170 99 2,08 48 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Île-aux-Moines Enizenac'h 56087 56780 606 3,2 189 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Île-d’Arz An Arzh 56088 56840 225 3,3 68 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Île-d’Houat Houad 56086 56170 231 2,91 79 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Inguiniel An Ignel 56089 56240 2158 51,4 42 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Inzinzac-Lochrist Zinzag-Lokrist 56090 56650 6526 44,67 146 Guidel
Hennebont
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Josselin Josilin Joczelein 56091 56120 2495 4,48 557 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Kerfourn Kerforn 56092 56920 838 19,46 43 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Kergrist Kergrist 56093 56300 723 29,66 24 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Kernascléden Kernaskledenn 56264 56540 398 9,26 43 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Kervignac Kervignag 56094 56700 6596 39,56 167 Hennebont
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
La Chapelle-Neuve Ar Chapel-Nevez 56039 56500 980 21,87 45 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
La Croix-Helléan Ar Groez-Helean 56050 56120 891 14,4 62 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
La Gacilly Gazilieg La Gaczilhae 56061 56200 3975 37,97 105 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
La Grée-Saint-Laurent Ar C'hrav-Sant-Laorans 56068 56120 336 7,9 43 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
La Roche-Bernard Ar Roc'h Bernez 56195 56130 692 0,4 1730 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
La Trinité-Porhoët An Drinded-Porc'hoed 56257 56490 677 12,7 53 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
La Trinité-sur-Mer An Drinded-Karnag 56258 56470 1610 6,2 260 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
La Trinité-Surzur An Drinded-Surzhur 56259 56190 1611 2,3 700 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
La Vraie-Croix Langroez 56261 56250 1471 16,63 88 Questembert
Elven
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Landaul Landaol 56096 56690 2298 17,35 132 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Landévant Landevant 56097 56690 3810 22,34 171 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Lanester Lannarstêr 56098 56600 22.728 18,37 1237 Lanester
Lanester
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Langoëlan Lanwelan 56099 56160 380 22,27 17 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Langonnet Langoned 56100 56630 1757 85,4 21 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Languidic Langedig 56101 56440 7971 109,08 73 Hennebont
Hennebont
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Lanouée Lannoez 56102 56120 2223 43,76 51 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Lantillac Landeliav 56103 56120 306 7,72 40 Ploërmel
Rohan
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Lanvaudan Lanvodan 56104 56240 798 18,3 44 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Lanvénégen Lannejenn 56105 56320 1165 29,42 40 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Larmor-Baden An Arvor-Baden 56106 56870 887 3,93 226 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Larmor-Plage An Arvor 56107 56260 8299 7,27 1142 Ploemeur
Ploemeur
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Larré Lare 56108 56230 1040 17,02 61 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Lauzach Laozag 56109 56190 1146 10,76 107 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Le Cours Ar C'hour 56045 56230 670 15,63 43 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Le Croisty Ar C'hroesti 56048 56540 709 15,88 45 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Le Faouët Ar Faoued 56057 56320 2803 34,03 82 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Le Guerno Ar Gwernoù Le Guerno 56077 56190 969 9,75 99 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Le Hézo Hezoù 56084 56450 813 4,89 166 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Le Palais Porzh-Lae 56152 56360 2571 17,43 148 Quiberon
Belle-Île
Lorient
Lorient
Belle-Île-en-Mer
Le Saint Ar Sent 56201 56110 587 31,03 19 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Le Sourn Ar Sorn 56246 56300 2107 16,05 131 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Le Tour-du-Parc Tro-Park 56252 56370 1231 9,3 132 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Les Forges Ar Govelioù 56059 56120 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 56059 52,53 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Les Fougerêts Felgerieg-al-Lann 56060 56200 945 19,91 47 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Lignol An Ignol 56110 56160 853 38,43 22 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Limerzel Lizmerzher 56111 56220 1336 25,15 53 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Lizio Lizioù Lizio 56112 56460 735 16,96 43 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Locmalo Lokmac'hloù 56113 56160 904 23,91 38 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Locmaria Lokmaria-ar-Gerveur 56114 56360 868 20,55 42 Quiberon
Belle-Île
Lorient
Lorient
Belle-Île-en-Mer
Locmaria-Grand-Champ Lokmaria-Gregam 56115 56390 1707 14,06 121 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Locmariaquer Lokmaria-Kaer 56116 56740 1566 10,99 142 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Locminé Logunec'h 56117 56500 4332 4,86 891 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Locmiquélic Lokmikaelig 56118 56570 4046 3,58 1130 Hennebont
Port-Louis
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Locoal-Mendon Lokoal-Mendon 56119 56550 3416 39,97 85 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Locqueltas Lokeltas 56120 56390 1758 19,46 90 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Lorient An Oriant 56121 56100 57.149 17,48 3269 Lorient-1
Lorient-2
Lorient-Centre
Lorient-Nord
Lorient-Sud
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Loyat Loiad 56122 56800 1624 41,52 39 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Malansac Malanseg Malanczac 56123 56220 2202 36,18 61 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Malestroit Malastred Malestroec 56124 56140 2456 5,81 423 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Malguénac Malgeneg 56125 56300 1843 38,45 48 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Marzan Marzhan Marzan 56126 56130 2308 33,84 68 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Mauron Maoron Mauron 56127 56430 3082 67,23 46 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Melrand Melrant 56128 56310 1516 40,39 38 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Ménéac Menieg 56129 56490 1578 68,22 23 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Merlevenez Brelevenez 56130 56700 3207 17,67 181 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
Meslan Melann 56131 56320 1424 37,13 38 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Meucon Meukon 56132 56890 2248 5,73 392 Vannes-3
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Missiriac Megerieg Miczeriac 56133 56140 1145 13,47 85 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Mohon Mozhon Mohon 56134 56490 983 37,83 26 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Molac Moulleg Mólac 56135 56230 1569 28,4 55 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Monteneuf Monteneg 56136 56380 756 30,62 25 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Monterblanc Sterwenn 56137 56250 3275 25,41 129 Vannes-3
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Monterrein Mousterrin 56138 56800 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 56138 7,01 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Ploërmel
Malestroit
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Montertelot Mousterdelav 56139 56800 355 2,64 134 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Moréac Mourieg Moreiac 56140 56500 3765 60,3 62 Moréac
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Moustoir-Ac Moustouer-Logunec'h 56141 56500 1804 33,92 53 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Muzillac Muzilheg Mezuliac 56143 56190 5015 39,5 127 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Néant-sur-Yvel Neant Neiant 56145 56430 1087 32,3 34 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Neulliac Neulieg Nivilhac 56146 56300 1412 30,99 46 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Nivillac Nivilieg 56147 56130 4612 55,48 83 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Nostang Lostenk 56148 56690 1545 15,71 98 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
Noyal-Muzillac Noal-Muzilheg 56149 56190 2520 48,89 52 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Noyal-Pontivy Noal-Pondivi 56151 56920 3639 53,45 68 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Péaule Pleaol Pléaull 56153 56130 2682 39,25 68 Muzillac
Questembert
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Peillac Paolieg 56154 56220 1858 24,2 77 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Pénestin Pennestin 56155 56760 1946 21,69 90 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Presqu’île de Guérande Atlantique
Persquen Persken 56156 56160 346 19,96 17 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Plaudren Plaodren 56157 56420 1946 41,07 47 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Plescop Pleskob 56158 56890 5854 23,35 251 Vannes-2
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Pleucadeuc Plegadeg Picadoec 56159 56140 1804 34,56 52 Moréac
Questembert
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Pleugriffet Ploueg-Grifed Ploec-Grifèt 56160 56120 1272 38,49 33 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Ploemel Plenver 56161 56400 2888 25,16 115 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Ploemeur Planvour 56162 56270 17.853 39,72 449 Ploemeur
Ploemeur
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Ploërdut Pleurdud 56163 56160 1216 75,83 16 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Ploeren Ploveren 56164 56880 6575 20,44 322 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Ploërmel Ploermael Ploermaèu 56165 56800 9837 50,81 194 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Plouay Ploue 56166 56240 5670 67,33 84 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Plougoumelen Plougouvelen 56167 56400 2439 21,3 115 Vannes-2
Auray
Vannes
Lorient
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Plouharnel Plouharnel 56168 56340 2160 18,32 118 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Plouhinec Pleheneg 56169 56680 5353 35,58 150 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
Plouray Plourae 56170 56770 1121 39,09 29 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Pluherlin Pluhernin 56171 56220 1528 35,4 43 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Plumelec Pluveleg Ploemioec 56172 56420 2680 58,36 46 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Pluméliau Pluniav 56173 56930 4379 67,72 65 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Plumelin Pluverin 56174 56500 2723 31,33 87 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Plumergat Pluvergad 56175 56400 4112 41,94 98 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Pluneret Plunered 56176 56400 5722 26,2 218 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Pluvigner Pleuwigner 56177 56330 7543 82,83 91 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Pontivy Pondivi 56178 56300 14.606 24,85 588 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Pont-Scorff Pont-Skorf 56179 56620 3744 23,5 159 Guidel
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Porcaro Porzh-Karozh 56180 56380 722 15,73 46 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Port-Louis Porzh-Loeiz 56181 56290 2618 1,07 2447 Hennebont
Port-Louis
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Priziac Prizieg 56182 56320 976 44,63 22 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Questembert Kistreberzh Qistanbèrt 56184 56230 7585 66,38 114 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Quéven Kewenn 56185 56530 8676 23,93 363 Ploemeur
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Quiberon Kiberen 56186 56170 4741 8,83 537 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Quistinic Kistinid 56188 56310 1431 42,95 33 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Radenac Radeneg Radenac 56189 56500 1059 21,65 49 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Réguiny Regini 56190 56500 1992 27,92 71 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Réminiac Runenieg 56191 56140 384 12,15 32 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Riantec Rianteg 56193 56670 5622 14,06 400 Hennebont
Port-Louis
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Rieux Reoz 56194 56350 2845 27,78 102 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Rochefort-en-Terre Roc'ch-an-Argoed 56196 56220 632 1,22 518 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Rohan Roc'han 56198 56580 1636 23,43 70 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Roudouallec Roudoualleg 56199 56110 710 24,82 29 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Ruffiac Rufieg 56200 56140 1410 36,47 39 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Abraham Sant-Abran Saent-Abran 56202 56140 536 6,72 80 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Aignan Sant-Inan 56203 56480 605 27,33 22 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Saint-Allouestre Sant-Aleustr 56204 56500 627 16,48 38 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Saint-Armel Sant-Armael 56205 56450 886 7,95 111 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Saint-Avé Sant-Teve 56206 56890 11.642 26,09 446 Vannes-3
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Saint-Barthélemy Bartelame 56207 56150 1164 21,9 53 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Saint-Brieuc-de-Mauron Sant-Brieg-Maoron Saent-Berióc 56208 56430 331 14,35 23 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Saint-Caradec-Trégomel Sant-Karadeg-Tregonvael 56210 56540 480 16,12 30 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Saint-Congard Sant-Kongar Saent-Congar 56211 56140 764 21,87 35 Moréac
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Dolay Sant-Aelwez 56212 56130 2487 48,26 52 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Sainte-Anne-d’Auray Santez-Anna-Wened 56263 56400 2708 4,97 545 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Sainte-Brigitte Santez-Verc'hed 56209 56480 177 17,74 10 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Sainte-Hélène Santez-Elen 56220 56700 1247 8,08 154 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
Saint-Gérand Sant-Jelan 56213 56920 1115 18,05 62 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Saint-Gildas-de-Rhuys Lokentaz 56214 56730 1576 15,28 103 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Saint-Gonnery Sant-Goneri 56215 56920 1090 16,29 67 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Saint-Gorgon Sant-Gorgon Saent-Cogo 56216 56350 394 5,69 69 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Saint-Gravé Sant-Gravez 56218 56220 730 15,75 46 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Saint-Guyomard Sant-Gwionvarc'h 56219 56460 1362 19,66 69 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Jacut-les-Pins Sant-Yagu-ar-Bineg 56221 56220 1733 22,81 76 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Saint-Jean-Brévelay Sant-Yann-Brevele 56222 56660 2789 41,83 67 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Saint-Jean-la-Poterie Sant-Yann-ar-Wern 56223 56350 1500 8,44 178 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Saint-Laurent-sur-Oust Sant-Laorans-Graeneg Saent-Laurantz-de-Grénoec 56224 56140 366 3,88 94 Moréac
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Léry Sant-Leri 56225 56430 189 1,58 120 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Saint-Malo-de-Beignon Sant-Maloù-Benion 56226 56380 511 3,49 146 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Malo-des-Trois-Fontaines Sant-Maloù-an-Teir-Feunteun 56227 56490 568 16,19 35 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Saint-Marcel Sant-Marc'hell 56228 56140 1074 12,81 84 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Martin-sur-Oust Sant-Varzhin-an-Oud 56229 56200 1305 28,24 46 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Nicolas-du-Tertre Sant-Nikolaz-ar-Roz 56230 56910 468 12,93 36 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Nolff Sant-Nolf 56231 56250 3779 25,92 146 Vannes-3
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Saint-Perreux Sant-Pereg Saent-Péroec 56232 56350 1145 6,23 184 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Saint-Philibert Sant-Filiberzh 56233 56470 1496 7,05 212 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Saint-Pierre-Quiberon Sant-Pêr-Kiberen 56234 56510 2060 7,54 273 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Saint-Servant Sant-Servan-an-Oud Saent-Seran 56236 56120 811 22,4 36 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Saint-Thuriau Sant-Turiav 56237 56300 1863 21,47 87 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Saint-Tugdual Sant-Tudal 56238 56540 370 19,97 19 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Saint-Vincent-sur-Oust Sant-Visant-an-Oud 56239 56350 1512 15,66 97 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Sarzeau Sarzhav 56240 56370 8182 60,23 136 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Sauzon Saozon 56241 56360 988 22,11 45 Quiberon
Belle-Île
Lorient
Lorient
Belle-Île-en-Mer
Séglien Seglian 56242 56160 669 38,36 17 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Séné Sine 56243 56860 8947 19,94 449 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Sérent Serent 56244 56460 3048 59,67 51 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Silfiac Silieg 56245 56480 434 22,46 19 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Sulniac Sulnieg 56247 56250 3674 27,92 132 Questembert
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Surzur Surzhur 56248 56450 4429 57,29 77 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Taupont Talbont Taupont 56249 56800 2198 29,17 75 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Théhillac Tehelieg 56250 56130 596 14,46 41 Guer
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Theix-Noyalo 56251 56450 7966 52,06 153 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Tréal Treal 56253 56140 640 19,28 33 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Trédion Tredion Terdion 56254 56250 1273 25,76 49 Questembert
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Treffléan Trevlean 56255 56250 2324 18,26 127 Vannes-3
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Tréhorenteuc Trec'horanteg Terhantoec 56256 56430 122 5,42 23 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Val d’Oust 56197 56460
56800
2705 31,81 85 Moréac
Ploërmel
Malestroit
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Vannes Gwened 56260 56000 53.352 32,3 1652 Vannes-1
Vannes-2
Vannes-3
Vannes-Centre
Vannes-Est
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération

Veränderige syt 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017: