Lischt vu dr Gmaine im Département Morbihan

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vu dr Gmaine im Département Morbihan zellt àlla 250 Gmeina ìm Département Morbihan uf.

Gmai Bretonisch Gallo Code
INSEE
PLZ Yywohner
(Stand 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Bevelkerigsdichti Kanton syt 2015
Kanton bis 2015
Arrondissement syt 2016
Arrondissement bis 2015
Kommunalverband
Allaire Alaer Alaèr 56001 56350 3841 41,74 92 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Ambon Ambon 56002 56190 1822 38,04 48 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Arradon Aradon 56003 56610 5369 18,49 290 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Arzal Arzhal 56004 56190 1631 23,44 70 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Arzon Arzhon-Rewiz 56005 56640 2085 8,93 233 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Augan Algam Augan 56006 56800 1560 40,93 38 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Auray An Alre 56007 56400 13.667 6,91 1978 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Baden Baden 56008 56870 4376 23,53 186 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Bangor Bangor 56009 56360 990 25,54 39 Quiberon
Belle-Île
Lorient
Lorient
Belle-Île-en-Mer
Baud Baod 56010 56150 6264 48,09 130 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Béganne Begaon 56011 56350 1399 35,5 39 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Beignon Benion 56012 56380 1839 24,87 74 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Belz Belz 56013 56550 3725 15,67 238 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Berné Berne 56014 56240 1518 34,77 44 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Berric Berrig 56015 56230 1843 21,45 86 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Bieuzy Bieuzhi-an-Dour 56016 56310 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 56016 18,98 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Bignan Begnen 56017 56500 2787 45,84 61 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Billiers Beler 56018 56190 946 5,87 161 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Billio Bilioù 56019 56420 361 12,03 30 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Bohal Bohal 56020 56140 816 8,45 97 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Bono Ar Bonoù 56262 56400 2347 5,96 394 Vannes-2
Auray
Vannes
Lorient
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Brandérion Branderion 56021 56700 1409 6,03 234 Pluvigner
Hennebont
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Brandivy Brandevi 56022 56390 1281 25,88 49 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Brech Brec'h 56023 56400 6635 40,86 162 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Bréhan Brehant-Loudieg 56024 56580 2314 51,65 45 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Brignac Brennieg 56025 56430 184 13,12 14 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Bubry Bubri 56026 56310 2382 69,09 34 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Buléon Buelion 56027 56420 527 12,27 43 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Caden Kaden Caden 56028 56220 1650 38,1 43 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Calan Kalann 56029 56240 1187 12,29 97 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Camoël Kamoel 56030 56130 1002 14,33 70 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Presqu’île de Guérande Atlantique
Camors Kamorzh 56031 56330 3012 37,09 81 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Campénéac Kampenieg 56032 56800 1925 60,57 32 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Carentoir Karantoer 56033 56910 3229 72,87 44 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Carnac Karnag 56034 56340 4260 32,71 130 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Caro Karozh 56035 56140 1164 37,74 31 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Caudan Kaodan 56036 56850 6784 42,63 159 Lanester
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Cléguer Kleger 56040 56620 3326 32,15 103 Guidel
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Cléguérec Klegereg 56041 56480 2945 62,99 47 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Colpo Kolpoù 56042 56390 2227 26,48 84 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Concoret Konkored 56043 56430 729 15,76 46 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Cournon Kornon 56044 56200 767 10,87 71 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Crach Krac'h 56046 56950 3317 30,54 109 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Crédin Kerzhin 56047 56580 1543 33,74 46 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Croixanvec Kroeshanveg 56049 56920 166 6,09 27 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Cruguel Krugell Crugèu 56051 56420 646 17,17 38 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Damgan Damgan 56052 56750 1700 10,16 167 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Elven An Elven 56053 56250 5868 64,05 92 Questembert
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Erdeven An Ardeven 56054 56410 3613 30,64 118 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Étel An Intel 56055 56410 1942 1,74 1116 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Évellys 56144 56500 3472 80,34 43 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Évriguet Evriged Evrigèt 56056 56490 171 4,98 34 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Férel Ferel 56058 56130 3179 28,9 110 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Presqu’île de Guérande Atlantique
Gâvres Gavr 56062 56680 673 1,88 358 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Gestel Yestael 56063 56530 2751 6,25 440 Guidel
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Gourhel Gourhael 56065 56800 692 2,83 245 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Gourin Gourin 56066 56110 3887 74,72 52 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Grand-Champ Gregam 56067 56390 5350 67,34 79 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Groix Groe (Enez-Groe) 56069 56590 2276 14,82 154 Lorient-2
Groix
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Guégon Gwegon 56070 56120 2291 53,52 43 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Guéhenno Gwezhennoù 56071 56420 794 23,33 34 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Gueltas Gweltaz 56072 56920 512 20,45 25 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Guémené-sur-Scorff Ar Gemene 56073 56160 1082 1,17 925 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Guénin Gwennin 56074 56150 1739 28,71 61 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Guer Gwern-Porc'hoed Gèrn 56075 56380 6259 52,11 120 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Guern Gwern 56076 56310 1325 47,01 28 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Guidel Gwidel 56078 56520 11.388 52,29 218 Guidel
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Guillac Gilieg Glac 56079 56800 1357 21,83 62 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Guilliers Gwiler-Porc'hoed 56080 56490 1327 35,14 38 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Guiscriff Gwiskri 56081 56560 2127 85,46 25 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Helléan Helean 56082 56120 365 7,87 46 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Hennebont Henbont 56083 56700 15.620 18,57 841 Hennebont
Hennebont
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Hœdic Edig 56085 56170 101 2,08 49 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Île-aux-Moines Enizenac'h 56087 56780 604 3,2 189 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Île-d’Arz An Arzh 56088 56840 226 3,3 68 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Île-d’Houat Houad 56086 56170 243 2,91 84 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Inguiniel An Ignel 56089 56240 2139 51,4 42 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Inzinzac-Lochrist Zinzag-Lokrist 56090 56650 6498 44,67 145 Guidel
Hennebont
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Josselin Josilin Joczelein 56091 56120 2504 4,48 559 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Kerfourn Kerforn 56092 56920 848 19,46 44 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Kergrist Kergrist 56093 56300 722 29,66 24 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Kernascléden Kernaskledenn 56264 56540 404 9,26 44 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Kervignac Kervignag 56094 56700 6578 39,56 166 Hennebont
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
La Chapelle-Neuve Ar Chapel-Nevez 56039 56500 980 21,87 45 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
La Croix-Helléan Ar Groez-Helean 56050 56120 896 14,4 62 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
La Gacilly Gazilieg La Gaczilhae 56061 56200 3976 37,97 105 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
La Grée-Saint-Laurent Ar C'hrav-Sant-Laorans 56068 56120 339 7,9 43 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
La Roche-Bernard Ar Roc'h Bernez 56195 56130 685 0,4 1713 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
La Trinité-Porhoët An Drinded-Porc'hoed 56257 56490 681 12,7 54 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
La Trinité-sur-Mer An Drinded-Karnag 56258 56470 1613 6,2 260 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
La Trinité-Surzur An Drinded-Surzhur 56259 56190 1563 2,3 680 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
La Vraie-Croix Langroez 56261 56250 1454 16,63 87 Questembert
Elven
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Landaul Landaol 56096 56690 2280 17,35 131 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Landévant Landevant 56097 56690 3711 22,34 166 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Lanester Lannarstêr 56098 56600 22.399 18,37 1219 Lanester
Lanester
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Langoëlan Lanwelan 56099 56160 380 22,27 17 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Langonnet Langoned 56100 56630 1808 85,4 21 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Languidic Langedig 56101 56440 7904 109,08 72 Hennebont
Hennebont
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Lanouée Lannoez 56102 56120 2246 43,76 51 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Lantillac Landeliav 56103 56120 308 7,72 40 Ploërmel
Rohan
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Lanvaudan Lanvodan 56104 56240 803 18,3 44 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Lanvénégen Lannejenn 56105 56320 1175 29,42 40 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Larmor-Baden An Arvor-Baden 56106 56870 896 3,93 228 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Larmor-Plage An Arvor 56107 56260 8240 7,27 1133 Ploemeur
Ploemeur
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Larré Lare 56108 56230 1029 17,02 60 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Lauzach Laozag 56109 56190 1133 10,76 105 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Le Cours Ar C'hour 56045 56230 669 15,63 43 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Le Croisty Ar C'hroesti 56048 56540 708 15,88 45 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Le Faouët Ar Faoued 56057 56320 2811 34,03 83 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Le Guerno Ar Gwernoù Le Guerno 56077 56190 960 9,75 98 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Le Hézo Hezoù 56084 56450 798 4,89 163 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Le Palais Porzh-Lae 56152 56360 2555 17,43 147 Quiberon
Belle-Île
Lorient
Lorient
Belle-Île-en-Mer
Le Saint Ar Sent 56201 56110 591 31,03 19 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Le Sourn Ar Sorn 56246 56300 2112 16,05 132 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Le Tour-du-Parc Tro-Park 56252 56370 1241 9,3 133 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Les Forges Ar Govelioù 56059 56120 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 56059 52,53 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Les Fougerêts Felgerieg-al-Lann 56060 56200 937 19,91 47 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Lignol An Ignol 56110 56160 869 38,43 23 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Limerzel Lizmerzher 56111 56220 1348 25,15 54 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Lizio Lizioù Lizio 56112 56460 736 16,96 43 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Locmalo Lokmac'hloù 56113 56160 906 23,91 38 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Locmaria Lokmaria-ar-Gerveur 56114 56360 870 20,55 42 Quiberon
Belle-Île
Lorient
Lorient
Belle-Île-en-Mer
Locmaria-Grand-Champ Lokmaria-Gregam 56115 56390 1706 14,06 121 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Locmariaquer Lokmaria-Kaer 56116 56740 1566 10,99 142 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Locminé Logunec'h 56117 56500 4227 4,86 870 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Locmiquélic Lokmikaelig 56118 56570 4072 3,58 1137 Hennebont
Port-Louis
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Locoal-Mendon Lokoal-Mendon 56119 56550 3408 39,97 85 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Locqueltas Lokeltas 56120 56390 1695 19,46 87 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Lorient An Oriant 56121 56100 57.274 17,48 3277 Lorient-1
Lorient-2
Lorient-Centre
Lorient-Nord
Lorient-Sud
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Loyat Loiad 56122 56800 1632 41,52 39 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Malansac Malanseg Malanczac 56123 56220 2184 36,18 60 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Malestroit Malastred Malestroec 56124 56140 2458 5,81 423 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Malguénac Malgeneg 56125 56300 1835 38,45 48 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Marzan Marzhan Marzan 56126 56130 2286 33,84 68 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Mauron Maoron Mauron 56127 56430 3092 67,23 46 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Melrand Melrant 56128 56310 1510 40,39 37 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Ménéac Menieg 56129 56490 1576 68,22 23 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Merlevenez Brelevenez 56130 56700 3212 17,67 182 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
Meslan Melann 56131 56320 1426 37,13 38 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Meucon Meukon 56132 56890 2249 5,73 392 Vannes-3
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Missiriac Megerieg Miczeriac 56133 56140 1140 13,47 85 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Mohon Mozhon Mohon 56134 56490 992 37,83 26 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Molac Moulleg Mólac 56135 56230 1549 28,4 55 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Monteneuf Monteneg 56136 56380 764 30,62 25 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Monterblanc Sterwenn 56137 56250 3267 25,41 129 Vannes-3
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Monterrein Mousterrin 56138 56800 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 56138 7,01 Expression-Fähler: Nit erwartete Operator: < Ploërmel
Malestroit
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Montertelot Mousterdelav 56139 56800 360 2,64 136 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Moréac Mourieg Moreiac 56140 56500 3764 60,3 62 Moréac
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Moustoir-Ac Moustouer-Logunec'h 56141 56500 1839 33,92 54 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Muzillac Muzilheg Mezuliac 56143 56190 4999 39,5 127 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Néant-sur-Yvel Neant Neiant 56145 56430 1058 32,3 33 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Neulliac Neulieg Nivilhac 56146 56300 1417 30,99 46 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Nivillac Nivilieg 56147 56130 4551 55,48 82 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Nostang Lostenk 56148 56690 1529 15,71 97 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
Noyal-Muzillac Noal-Muzilheg 56149 56190 2525 48,89 52 Muzillac
Muzillac
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Noyal-Pontivy Noal-Pondivi 56151 56920 3659 53,45 68 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Péaule Pleaol Pléaull 56153 56130 2651 39,25 68 Muzillac
Questembert
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Peillac Paolieg 56154 56220 1860 24,2 77 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Pénestin Pennestin 56155 56760 1878 21,69 87 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Presqu’île de Guérande Atlantique
Persquen Persken 56156 56160 340 19,96 17 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Plaudren Plaodren 56157 56420 1916 41,07 47 Grand-Champ
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Plescop Pleskob 56158 56890 5708 23,35 244 Vannes-2
Grand-Champ
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Pleucadeuc Plegadeg Picadoec 56159 56140 1778 34,56 51 Moréac
Questembert
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Pleugriffet Ploueg-Grifed Ploec-Grifèt 56160 56120 1255 38,49 33 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Ploemel Plenver 56161 56400 2841 25,16 113 Quiberon
Belz
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Ploemeur Planvour 56162 56270 17.911 39,72 451 Ploemeur
Ploemeur
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Ploërdut Pleurdud 56163 56160 1216 75,83 16 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Ploeren Ploveren 56164 56880 6594 20,44 323 Vannes-2
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Ploërmel Ploermael Ploermaèu 56165 56800 9890 50,81 195 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Plouay Ploue 56166 56240 5604 67,33 83 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Plougoumelen Plougouvelen 56167 56400 2461 21,3 116 Vannes-2
Auray
Vannes
Lorient
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Plouharnel Plouharnel 56168 56340 2148 18,32 117 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Plouhinec Pleheneg 56169 56680 5313 35,58 149 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
Plouray Plourae 56170 56770 1142 39,09 29 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Pluherlin Pluhernin 56171 56220 1526 35,4 43 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Plumelec Pluveleg Ploemioec 56172 56420 2684 58,36 46 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Pluméliau Pluniav 56173 56930 4395 67,72 65 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Plumelin Pluverin 56174 56500 2730 31,33 87 Grand-Champ
Locminé
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Plumergat Pluvergad 56175 56400 4088 41,94 97 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Pluneret Plunered 56176 56400 5584 26,2 213 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Pluvigner Pleuwigner 56177 56330 7480 82,83 90 Pluvigner
Pluvigner
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Pontivy Pondivi 56178 56300 14.491 24,85 583 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Pont-Scorff Pont-Skorf 56179 56620 3703 23,5 158 Guidel
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Porcaro Porzh-Karozh 56180 56380 722 15,73 46 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Port-Louis Porzh-Loeiz 56181 56290 2626 1,07 2454 Hennebont
Port-Louis
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Priziac Prizieg 56182 56320 981 44,63 22 Gourin
Le Faouët
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Questembert Kistreberzh Qistanbèrt 56184 56230 7454 66,38 112 Questembert
Questembert
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Quéven Kewenn 56185 56530 8571 23,93 358 Ploemeur
Pont-Scorff
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Quiberon Kiberen 56186 56170 4842 8,83 548 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Quistinic Kistinid 56188 56310 1438 42,95 33 Guidel
Plouay
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Radenac Radeneg Radenac 56189 56500 1053 21,65 49 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Réguiny Regini 56190 56500 2000 27,92 72 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Réminiac Runenieg 56191 56140 385 12,15 32 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Riantec Rianteg 56193 56670 5516 14,06 392 Hennebont
Port-Louis
Lorient
Lorient
Lorient Agglomération
Rieux Reoz 56194 56350 2831 27,78 102 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Rochefort-en-Terre Roc'ch-an-Argoed 56196 56220 627 1,22 514 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Rohan Roc'han 56198 56580 1635 23,43 70 Grand-Champ
Rohan
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Roudouallec Roudoualleg 56199 56110 719 24,82 29 Gourin
Gourin
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Ruffiac Rufieg 56200 56140 1428 36,47 39 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Abraham Sant-Abran Saent-Abran 56202 56140 541 6,72 81 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Aignan Sant-Inan 56203 56480 591 27,33 22 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Saint-Allouestre Sant-Aleustr 56204 56500 621 16,48 38 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Saint-Armel Sant-Armael 56205 56450 893 7,95 112 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Saint-Avé Sant-Teve 56206 56890 11.342 26,09 435 Vannes-3
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Saint-Barthélemy Bartelame 56207 56150 1178 21,9 54 Pontivy
Baud
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Saint-Brieuc-de-Mauron Sant-Brieg-Maoron Saent-Berióc 56208 56430 345 14,35 24 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Saint-Caradec-Trégomel Sant-Karadeg-Tregonvael 56210 56540 476 16,12 30 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Saint-Congard Sant-Kongar Saent-Congar 56211 56140 739 21,87 34 Moréac
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Dolay Sant-Aelwez 56212 56130 2465 48,26 51 Muzillac
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Arc Sud Bretagne
Sainte-Anne-d’Auray Santez-Anna-Wened 56263 56400 2660 4,97 535 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Sainte-Brigitte Santez-Verc'hed 56209 56480 177 17,74 10 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Sainte-Hélène Santez-Elen 56220 56700 1240 8,08 153 Pluvigner
Port-Louis
Lorient
Lorient
Blavet Bellevue Océan
Saint-Gérand Sant-Jelan 56213 56920 1109 18,05 61 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Saint-Gildas-de-Rhuys Lokentaz 56214 56730 1634 15,28 107 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Saint-Gonnery Sant-Goneri 56215 56920 1088 16,29 67 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Saint-Gorgon Sant-Gorgon Saent-Cogo 56216 56350 386 5,69 68 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Saint-Gravé Sant-Gravez 56218 56220 743 15,75 47 Questembert
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
Questembert Communauté
Saint-Guyomard Sant-Gwionvarc'h 56219 56460 1358 19,66 69 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Jacut-les-Pins Sant-Yagu-ar-Bineg 56221 56220 1736 22,81 76 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Saint-Jean-Brévelay Sant-Yann-Brevele 56222 56660 2773 41,83 66 Moréac
Saint-Jean-Brévelay
Pontivy
Pontivy
Centre Morbihan Communauté
Saint-Jean-la-Poterie Sant-Yann-ar-Wern 56223 56350 1503 8,44 178 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Saint-Laurent-sur-Oust Sant-Laorans-Graeneg Saent-Laurantz-de-Grénoec 56224 56140 366 3,88 94 Moréac
Rochefort-en-Terre
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Léry Sant-Leri 56225 56430 190 1,58 120 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Saint-Malo-de-Beignon Sant-Maloù-Benion 56226 56380 514 3,49 147 Guer
Guer
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Malo-des-Trois-Fontaines Sant-Maloù-an-Teir-Feunteun 56227 56490 562 16,19 35 Ploërmel
La Trinité-Porhoët
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Saint-Marcel Sant-Marc'hell 56228 56140 1058 12,81 83 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Martin-sur-Oust Sant-Varzhin-an-Oud 56229 56200 1319 28,24 47 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Nicolas-du-Tertre Sant-Nikolaz-ar-Roz 56230 56910 467 12,93 36 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Saint-Nolff Sant-Nolf 56231 56250 3719 25,92 143 Vannes-3
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Saint-Perreux Sant-Pereg Saent-Péroec 56232 56350 1182 6,23 190 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Saint-Philibert Sant-Filiberzh 56233 56470 1497 7,05 212 Auray
Auray
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Saint-Pierre-Quiberon Sant-Pêr-Kiberen 56234 56510 2068 7,54 274 Quiberon
Quiberon
Lorient
Lorient
Auray Quiberon Terre Atlantique
Saint-Servant Sant-Servan-an-Oud Saent-Seran 56236 56120 809 22,4 36 Ploërmel
Josselin
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Saint-Thuriau Sant-Turiav 56237 56300 1858 21,47 87 Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Saint-Tugdual Sant-Tudal 56238 56540 370 19,97 19 Gourin
Guémené-sur-Scorff
Pontivy
Pontivy
Roi Morvan Communauté
Saint-Vincent-sur-Oust Sant-Visant-an-Oud 56239 56350 1479 15,66 94 Guer
Allaire
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Sarzeau Sarzhav 56240 56370 7842 60,23 130 Séné
Sarzeau
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Sauzon Saozon 56241 56360 981 22,11 44 Quiberon
Belle-Île
Lorient
Lorient
Belle-Île-en-Mer
Séglien Seglian 56242 56160 680 38,36 18 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Séné Sine 56243 56860 8949 19,94 449 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Sérent Serent 56244 56460 3048 59,67 51 Moréac
Malestroit
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Silfiac Silieg 56245 56480 437 22,46 19 Gourin
Cléguérec
Pontivy
Pontivy
Pontivy Communauté
Sulniac Sulnieg 56247 56250 3591 27,92 129 Questembert
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Surzur Surzhur 56248 56450 4326 57,29 76 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Taupont Talbont Taupont 56249 56800 2204 29,17 76 Ploërmel
Ploërmel
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Théhillac Tehelieg 56250 56130 583 14,46 40 Guer
La Roche-Bernard
Vannes
Vannes
Redon Agglomération
Theix-Noyalo 56251 56450 7808 52,06 150 Séné
Vannes-Est
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Tréal Treal 56253 56140 646 19,28 34 Guer
La Gacilly
Vannes
Vannes
De l’Oust à Brocéliande Communauté
Trédion Tredion Terdion 56254 56250 1252 25,76 49 Questembert
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Treffléan Trevlean 56255 56250 2260 18,26 124 Vannes-3
Elven
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération
Tréhorenteuc Trec'horanteg Terhantoec 56256 56430 119 5,42 22 Ploërmel
Mauron
Pontivy
Vannes
Ploërmel Communauté
Val d’Oust 56197 56460
56800
2678 31,81 84 Moréac
Ploërmel
Malestroit
Pontivy
Pontivy
Ploërmel Communauté
Vannes Gwened 56260 56000 53.218 32,3 1648 Vannes-1
Vannes-2
Vannes-3
Vannes-Centre
Vannes-Est
Vannes-Ouest
Vannes
Vannes
Golfe du Morbihan – Vannes Agglomération

Veränderige syt 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017: