Lischt vun dr Gmeina im Moselle

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Moselle zellt àlla 725 Gmeina ìm Département Moselle uf.

Gmein Ditsch Lothrìngìsch Patois Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Arrondissement bìs 2014
Kommünàlverbànd
Aboncourt Endorf Aubonco 57001 57920 330 5,9 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Aboncourt-sur-Seille 1915–18 un 1940–44 Abenhofen 57002 57590 70 3,63 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Abreschviller Alberschweiler,
1941–44 Albersweiler
Abrechoui 57003 57560 1400 41,29 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Achain Eschen 57004 57340 79 4,79 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Achen Achen Ache 57006 57412 991 12,12 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Adaincourt 1915–18 un 1940–44 Adinghofen Audinco 57007 57580 124 3,42 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Adelange Edelingen Aidlingen 57008 57380 204 5,81 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Ajoncourt 1915–18 un 1940–44 Analdshofen Aujoncot 57009 57590 104 3,5 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Alaincourt-la-Côte 1915–18 und 1940–44 Allenhofen 57010 57590 156 4,17 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Albestroff Albesdorf Alstroff 57011 57670 618 19,3 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Algrange Algringen Oolgrengen 57012 57440 6120 6,96 Algrange
Algrange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Alsting Alstingen Alschtinge 57013 57515 2535 5,73 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Altrippe Altrip Altrippe 57014 57660 370 4,88 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Altviller Altweiler Oltwiller 57015 57730 577 4,85 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Alzing Alzingen Oljhéngen 57016 57320 389 4,54 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Amanvillers Amanweiler,
1940–44 Almansweiler
57017 57865 2098 9,76 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Amelécourt 1915–1918 un 1940–44 Almerichshofen 57018 57170 132 7,56 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Amnéville 1902–1919 un 1940–1944 Stahlheim Aumnevelle 57019 57360 10.416 10,46 Rombas
Rombas
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Ancerville 1915–18 Anserweiler, 1940–44 Answeiler Ansrevelle 57020 57580 305 5,23 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Ancy-Dornot 57021 57130 1518 10,25 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Angevillers Arsweiler Aasler 57022 57440 1253 8,71 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Antilly 1915–18 Antullen, 1940–44 Antingen Anc’hi 57024 57640 184 4,74 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Anzeling Anzelingen Aselingen, Aasléngen 57025 57320 527 5,92 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Apach Apach Opéch 57026 57480 1070 3,35 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Argancy 1915–1918: Argannen, 1940–1944 Argesingen Ercanci 57028 57640 1339 11,45 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Arraincourt Armsdorf Harainco 57027 57380 126 4,74 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Arriance Argenchen,
1940–44 Argen
Airiance 57029 57580 215 6,98 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Arry 1915–1918 Arrich, 1940–1944 Aringen 57030 57680 565 6,88 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Ars-Laquenexy 1915–18 un 1940–44 Ars bei Kenchen A Lai Quenehi 57031 57530 899 6,25 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Ars-sur-Moselle Ars an der Mosel 57032 57130 4704 11,6 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Arzviller Arzweiler Eerschwiller 57033 57405 537 5,21 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Aspach Aspach 57034 57790 35 4,13 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Assenoncourt Essesdorf,
1940–44 Hesselsdorf
Assnonco 57035 57260 117 16,69 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Attilloncourt 1915–18 un 1940–44 Edelinghofen 57036 57170 103 3,37 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Aube Alben 57037 57580 269 5,31 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Audun-le-Tiche Deutschoth Au'du 57038 57390 7048 15,43 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Augny 1915–18 Auning, 1940–44 Auningen 57039 57685 2165 14,98 Les Coteaux de Moselle
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Aulnois-sur-Seille 1915–18 un 1940–44 Erlen 57040 57590 278 5,09 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Aumetz Aumetz Aalmet, Armet 57041 57710 2351 10,35 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Avricourt Deutsch-Avricourt,
1915–18 und 1940–44 Elfringen
Avrico 57042 57810 593 10,32 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Ay-sur-Moselle 1915–18 un 1940–44 Aich an der Mosel Welsch-Esch 57043 57300 1469 4,69 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Azoudange 1915–18 Anslingen, 1940–44 Aßlingen Azoudoche 57044 57810 123 15,73 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bacourt 1915–18 Badenhofen 57045 57590 109 3,89 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Baerenthal Bärenthal Bäredal 57046 57230 763 39,19 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Bambiderstroff Baumbiedersdorf Bambidaschtroff, Bidaschtroff 57047 57690 1055 11,05 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Bannay Bizingen Bénaïe 57048 57220 73 4,11 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Barchain Barchingen Barching 57050 57830 112 1,7 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Baronville Baronweiler Baironvelle 57051 57340 368 6,18 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Barst Barst Barscht 57052 57450 576 5,79 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Basse-Ham Niederham,
1940–44 Niederhamm
57287 57970 2226 10,05 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Basse-Rentgen Nieder-Rentgen Nidder-Rentgen 57574 57570 512 10,46 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Bassing Bessingen 57053 57260 111 6,3 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Baudrecourt 1915–18 Baldershofen 57054 57580 188 5,07 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bazoncourt 1915–18 Basonhofen, 1940–44 Basenhofen 57055 57530 536 13,21 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Bébing Bebingen 57056 57830 194 9,57 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Béchy 1915–18 und 1940–44 Bechingen 57057 57580 608 9,57 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Behren-lès-Forbach Behren Bäre 57058 57460 6562 5,54 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Bellange Böllingen 57059 57340 51 3,83 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Belles-Forêts 57086 57930 235 26,57 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bénestroff Bensdorf 57060 57670 532 9,56 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Béning-lès-Saint-Avold Beningen Beninge 57061 57800 1152 3,69 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Berg-sur-Moselle Berg Bierg 57062 57570 432 2,91 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Bérig-Vintrange Berg-Wintringen 57063 57660 216 8,52 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Berling Berlingen 57064 57370 261 3,15 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Bermering Bermeringen 57065 57340 220 5,73 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Berthelming Berthelmingen,
1940–1944 Bartolfingen
57066 57930 514 10,67 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bertrange Bertringen Bertréng, Bertréngen 57067 57310 2801 6,82 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Berviller-en-Moselle Berweiller Bersch 57069 57550 463 5,52 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Bettange Bettingen Bétting 57070 57220 248 3,73 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Bettborn Bettborn 57071 57930 387 6,57 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bettelainville Bettsdorf Berschdrëf 57072 57640 622 13,71 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Betting Bettingen Bettinge 57073 57800 870 4,45 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Bettviller Bettweiler Bettwiller 57074 57410 824 18,41 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Beux 1915–18 und 1940–44 Niederbö 57075 57580 293 5,03 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Beyren-lès-Sierck Beiern Beiren 57076 57570 508 9,28 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Bezange-la-Petite Kleinbessingen 57077 57630 97 7,93 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bibiche Bibisch Bibësch 57079 57320 445 12,52 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Bickenholtz Bickenholz Bickeholz 57080 57635 83 2,46 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bidestroff Biedesdorf 57081 57260 131 7,95 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Biding Biedingen,
1915–18 un 1940–44 Büdingen
Bidinge 57082 57660 331 6,72 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Bining Biningen Binninge 57083 57410 1211 15,91 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Bioncourt 1915–18 un 1940–44 Bionshofen 57084 57170 303 8,21 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bionville-sur-Nied Bingen Bingen 57085 57220 384 8,43 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Bisten-en-Lorraine Bisten im Loch,
1940–44 Bisten in Lothringen
Beschten ém Loch 57087 57220 248 4,48 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Bistroff Bischdorf Bischtroff 57088 57660 313 19,28 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Bitche Bitsch Bitsch 57089 57230 4951 41,13 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Blanche-Église Weißkirchen 57090 57260 111 6,89 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bliesbruck Bliesbrücken Bliisbrigge 57091 57200 1010 10,88 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Blies-Ébersing Bliesebersingen Ebersinge 57092 57200 619 5,24 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Blies-Guersviller Bliesgersweiler Gerschwiller 57093 57200 646 3,6 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Boucheporn Buschborn Boschborn 57095 57220 578 6,65 Faulquemont
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Boulange Bollingen Bettchden 57096 57655 2476 12,78 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Boulay-Moselle Bolchen Bolchin 57097 57220 5580 19,55 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Bourdonnay Bortenach 57099 57810 230 17,4 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bourgaltroff Burgaltdorf 57098 57260 239 9,75 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bourscheid Burscheid Buerjsching 57100 57370 174 3,99 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Bousbach Buschbach Buschboch 57101 57460 1248 5,91 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Bousse Buss Buuss 57102 57310 3205 8,81 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Bousseviller Busweiler,
1941–44 Bußweiler
Busswiller 57103 57230 125 4,01 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Boust Bust Buscht 57104 57570 1180 7,01 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Boustroff Buschdorf Bouschtroff 57105 57380 150 3,47 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Bouzonville Busendorf Busendroff 57106 57320 3926 13,9 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Bréhain 1915–18 un 1940–44 Bruchheim Bierchem 57107 57340 106 3,59 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Breidenbach Breidenbach Breidebach 57108 57720 318 10,89 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Breistroff-la-Grande Breisdorf Grouss-Breeschtrëf 57109 57570 761 10,63 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Brettnach Brettnach Brettnachen 57110 57320 430 5,9 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Bronvaux 1915–18 Brunwals, 1940–44 Brauntal 57111 57535 525 1,57 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Brouck Bruchen Brouchen 57112 57220 85 2,98 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Brouderdorff Bruderdorf,
1940–44 Brudersdorf
57113 57565 972 4,78 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Brouviller Brauweiler Brëwiller 57114 57635 425 11,24 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Brulange Brülingen 57115 57340 96 5,85 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Buchy 1915–18 und 1940–44 Buchingen 57116 57420 95 3,58 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Buding Büdingen Bëddéngen 57117 57920 588 6,36 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Budling Bidlingen Bidléngen 57118 57970 167 5,73 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Buhl-Lorraine Bühl,
1940–44 Bühl am Kanal
57119 57400 1191 11,2 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Burlioncourt 1915–18 un 1940–44 Burlingshofen 57120 57170 123 7,36 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Burtoncourt Brittendorf Brittenduerf, Britendrëf un Brittendrof Beurtonco 57121 57220 212 5,11 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Cappel Cappel Kapple 57122 57450 685 5,97 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Carling Karlingen Karlinge 57123 57490 3415 2,67 Saint-Avold
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Cattenom Kattenhofen Kettenuewen 57124 57570 2628 25,53 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Chailly-lès-Ennery 1915–18 Kettenchen, 1940–44 Kettingen 57125 57365 420 7,29 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Chambrey Kambrich 57126 57170 325 14,39 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Chanville 1915–18 und 1940–44 Hanhausen 57127 57580 147 3,89 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Charleville-sous-Bois 1915–18 Karlheim, 1940–44 Karlsheim am Wald 57128 57220 321 12,82 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Charly-Oradour 1915–18 und 1940–44 Karlen 57129 57640 672 6,77 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Château-Bréhain 1915–18 und 1940–44 Bruch-Kastel 57130 57340 75 6,11 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Château-Rouge Rothendorf Roudendroff 57131 57320 286 4,32 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Château-Salins 1915–18 Salzburg, 1940–44 Salzburgen 57132 57170 2357 10,76 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Château-Voué Dürkastel 57133 57170 96 7,47 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Châtel-Saint-Germain 1915–18 Sankt German, 1940–44 Germannsburg 57134 57160 1916 12,88 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Chémery-les-Deux Schemmerich Scheemréch 57136 57320 570 10,03 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Cheminot 1915–18 Kemnat, 1940–44 Kemmen 57137 57420 812 11,5 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Chenois 1915–18 und 1940–44 Eichendorf 57138 57580 83 3,62 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Chérisey 1915–18 und 1940–44 Schersingen 57139 57420 291 5,07 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Chesny 1915–18 und 1940–44 Kessenach 57140 57245 577 4,34 Le Pays messin
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Chicourt 1915–18 Diexingen, 1940–44 Dixingen 57141 57590 91 5,52 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Chieulles Schöllen 57142 57070 423 2,61 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Clouange 1907–18 Kluingen, 1940–44 Klingen Kluéngen 57143 57185 3374 3,01 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Cocheren Kochern Kochere 57144 57800 3380 5,62 Forbach
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Coincy 1915–18 und 1940–44 Konzich 57145 57530 326 7,15 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Coin-lès-Cuvry 1915–18 und 1940–44 Kuberneck 57146 57420 796 6,65 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Coin-sur-Seille 1915–18 und 1940–44 Selzeck 57147 57420 338 3,31 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Colligny-Maizery 57148 57530 567 6,77 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Colmen Kolmen Kolmen 57149 57320 200 4,82 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Condé-Northen Konden Konchen 57150 57220 691 10,92 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Conthil Conthil 57151 57340 153 9,31 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Contz-les-Bains Niederkontz Nidderkonz 57152 57480 510 3,19 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Corny-sur-Moselle 1915–18 Corningen, 1940–44 Korningen Courni 57153 57680 2185 8,2 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Coume Kuhmen Kum 57154 57220 634 14,9 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Courcelles-Chaussy Kurzel,
1940–44 Kurzel an der Straße
57155 57530 3006 19,02 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Courcelles-sur-Nied Courcelles an der Nied,
1915–18 un 1940–44 Kurzel an der Nied
57156 57530 1172 5,06 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Craincourt Kranhofen 57158 57590 246 9,06 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Créhange Kriechingen Krischingen 57159 57690 3871 10,46 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Creutzwald Kreuzwald Krizwald, Kreizwald 57160 57150 13.042 26,72 Boulay-Moselle
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Cutting Kuttingen 57161 57260 116 5,62 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Cuvry 1915–18 und 1940–44 Kubern 57162 57420 864 5,44 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Dabo Dagsburg Dockschbuerj Dabo 57163 57850 2430 48,12 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Dalem Dalem Dale 57165 57550 690 7,32 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Dalhain Dalheim 57166 57340 107 4,83 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Dalstein Dalstein Doolschten, Duelsten 57167 57320 371 3,97 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Danne-et-Quatre-Vents Dann und Vierwinden Gotterwong 57168 57370 679 7,2 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Dannelbourg Dannelburg Dännelbuerj 57169 57820 497 2,95 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Delme 1915–18 und 1940–44 Delm 57171 57590 1148 5,09 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Denting Dentingen Denting 57172 57220 282 9,67 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Desseling Disselingen Desselé 57173 57930 101 5,05 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Destry Destrich 57174 57340 96 6,93 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Diane-Capelle Dianenkappel,
1940–44 Jägersdorf
Compe 57175 57830 221 6,07 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Diebling Dieblingen Diwlinge 57176 57980 1680 7,84 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Diesen Diesen Diesen 57765 57890 1057 5,47 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Dieuze 1915–18 und 1940–44 Duss 57177 57260 2800 9,35 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Diffembach-lès-Hellimer Diefenbach bei Hellimer Difebach-Hellmer 57178 57660 346 5,79 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Distroff Diesdorf Dischdrëf, Dischtrof 57179 57925 1828 7,93 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Dolving Dolvingen,
1940–44 Dolfingen
Dolwing 57180 57400 345 6,66 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Domnom-lès-Dieuze Dommenheim 57181 57260 78 6,63 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Donjeux 1915–18 und 1940–44 Domningen 57182 57590 96 3,25 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Donnelay Dunningen,
1940–44 Karpfendorf
Donleneu 57183 57810 189 13,02 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ébersviller Ebersweiler Ebeschwiller 57186 57320 954 14,07 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Éblange Eblingen Eibling 57187 57220 367 3,32 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Éguelshardt Egelshardt Egelshat 57188 57230 419 16,8 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Eincheville Enschweiler Äschwiller 57189 57340 222 6,78 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Elvange Elwingen Ilwingen 57190 57690 418 7,12 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Elzange Elsingen Eelséngen 57191 57970 705 4,01 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Enchenberg Enchenberg Enschebärsch, Enscheperi 57192 57415 1239 9,73 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Ennery 1915–18 Ennerchen, 1940–44 Hochschloß Enerchen 57193 57365 2157 7,24 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Entrange Entringen Entréngen 57194 57330 1242 3,99 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Epping Eppingen Eppinge 57195 57720 572 10,65 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Erching Erchigen Erschinge 57196 57720 420 6,76 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Ernestviller Ernstweiler Ernschtwiller 57197 57510 513 4,44 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Erstroff Ersdorf Erschtroff 57198 57660 193 5,05 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Escherange Escheringen Eescheréngen 57199 57330 686 13,18 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Etting Ettingen Ettinge 57201 57412 725 7,06 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Etzling Etzlingen Etzlinge 57202 57460 1161 4,94 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Évrange Ewringen,
1940–44 Eweringen
Iewréngen 57203 57570 228 2,25 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Failly 1915–18 und 1940–44 Failen 57204 57640 530 6,74 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Falck Falk Falk 57205 57550 2506 6,07 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Fameck Fameck Felmer 57206 57290 14.442 12,45 Fameck
Fameck
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Farébersviller Pfarrebersweiler Äwaschwilla 57207 57450 5493 6,88 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Farschviller Farschweiler Faarschwiller 57208 57450 1355 11,25 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Faulquemont Falkenberg Folkenburch 57209 57380 5154 18,79 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Fénétrange Finstingen Finschtinge 57210 57930 686 14,49 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Fèves 1915–18 und 1940–44 Fewen 57211 57280 1179 4,8 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Féy 1915–18 Buch in Lothringen, 1940–44 Buchen 57212 57420 730 5,66 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Filstroff Filsdorf Félschtroff 57213 57320 773 16,76 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Fixem Fixheim Fecksem 57214 57570 414 3,53 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Flastroff Flasdorf Floostroff 57215 57320 324 8,38 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Fleisheim Fleisheim 57216 57635 144 4,11 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Flétrange Fletringen Flétringen 57217 57690 900 6,07 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Fleury 1915–18 un 1940–44 Flöringen 57218 57420 1286 9,71 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Flévy 1915–18 Flaich, 1940–44 Karlshof Flaiweg, Flaiwesch 57219 57365 546 11,58 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Flocourt 1915–18 Flodoaldshofen, 1940–44 Flodoashofen 57220 57580 119 4,53 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Florange Flörchingen Fléschéngen, Flörschéngen, Fléischéngen 57221 57190 11.972 13,18 Fameck
Florange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Folkling Folklingen Folklinge 57222 57600 1325 11,87 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Folschviller Folschweiler Folschwiller 57224 57730 3949 9,46 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Fonteny 1915–18 Fonteningen, 1940–1944 Springen 57225 57590 140 15,7 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Fontoy Fentsch Fonteu 57226 57650 3095 16,88 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Forbach Forbach Fuerboch 57227 57600 21.597 16,32 Forbach
[[Forbach, Stiring-Wendel|]]
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Fossieux Fossigen 57228 57590 200 5,06 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Foulcrey 1915–18 und 1940–44 Folkringen Foulerey 57229 57830 156 12,34 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Fouligny Füllingen Fillingen 57230 57220 195 5,96 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Foville 1915–18 und 1940–44 Folkheim 57231 57420 99 3,45 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Francaltroff Freialtdorf 57232 57670 776 12,46 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Fraquelfing 1915–18 und 1940–44 Frackelfingen Frankling 57233 57790 85 4,44 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Frauenberg Frauenberg Frambursch 57234 57200 597 2,75 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Freistroff Freisdorf Freeschdroff 57235 57320 1037 14,67 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Frémery 1915–18 Fremerchen, 1940–44 Fremersheim 57236 57590 84 4,39 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Frémestroff Fremersdorf Fremeschtroff 57237 57660 304 5,51 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Fresnes-en-Saulnois 1915–18 Eschen, 1941–44 Eschen am Wald 57238 57170 190 12,89 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Freybouse Freibuss Frejbuse 57239 57660 432 5,87 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Freyming-Merlebach Freimingen-Merlenbach Ménge-Merleboch 57240 57800 12.725 9,06 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Fribourg Freiburg Fribo 57241 57810 166 17,42 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Gandrange Gandringen Gandréngen, 57242 57175 3028 4,08 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Rives de Moselle
Garrebourg Garburg Gaarbuerj 57244 57820 491 8,34 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Gavisse Gauwies,
1940–44 Gauwiesen
Gawis 57245 57570 570 4,15 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Gelucourt Gisselfingen 57246 57260 215 12,34 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Gerbécourt 1915–18 und 1940–44 Gerbertshofen 57247 57170 80 2,95 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Givrycourt 1915–18 Hampat, 1940–44 Gierenhofen 57248 57670 87 2,77 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Glatigny 1915–18 und 1940–44 Glatingen 57249 57530 259 6,23 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Goetzenbruck Götzenbrück Getzebrick 57250 57620 1494 8,12 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Goin 1915–18 Göhn, 1940–44 Godingen 57251 57420 339 9,07 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Gomelange Gelmingen Gelmingen 57252 57220 480 9,4 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Gondrexange 1915–18 und 1940–44 Gunderchingen Gondreuhonche 57253 57815 501 22,88 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Gorze 1915–18 Gorz, 1940–44 Gorschen 57254 57680 1157 17,94 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Gosselming Gosselmingen 57255 57930 575 10,15 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Gravelotte Gravelotte 57256 57130 827 5,66 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Grémecey 1915–18 und 1940–44 Gremsich 57257 57170 105 9,04 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Gréning Greningen Greninge 57258 57660 118 2,78 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Grindorff-Bizing Grindorf,
1941–44 Gründorf
Gréinsdroff-Béiséngen 57259 57480 319 6,86 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Grosbliederstroff Großblittersdorf Groschbliderschtroff 57260 57520 3296 13,07 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Gros-Réderching Großrederchingen Gross-Rederschinge 57261 57410 1350 15,73 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Grostenquin Großtänchen Tensching 57262 57660 647 21,77 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Grundviller Grundweiler Grendwiller 57263 57510 642 6,27 Sarralbe
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Guebenhouse Gebenhausen Gewehuuse 57264 57510 411 4,46 Sarralbe
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Guébestroff Gebesdorf 57265 57260 58 3,81 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Guéblange-lès-Dieuze Güblingen 57266 57260 150 4,89 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Guébling Gebling 57268 57260 123 6,86 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Guénange Niederginingen,
1940–44 Niederganingen
Genéngen 57269 57310 7559 8,35 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Guenviller Genweiler Genwiller 57271 57470 667 4,74 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Guermange Germingen Guérmanje 57272 57260 88 17,64 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Guerstling Gerstlingen Gerschlingen 57273 57320 395 4,42 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Guerting Gertingen Gerténgen 57274 57880 856 5,64 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Guessling-Hémering Gesslingen-Hemeringen Gessling-Hemering 57275 57380 919 10,06 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Guinglange Gänglingen Genglingen 57276 57690 328 10,38 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Guinkirchen Gehnkirchen Gängkerchin 57277 57220 149 5,15 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Guinzeling Geinslingen 57278 57670 66 4,83 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Guntzviller Gunzweiler 57280 57405 370 5,39 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Haboudange Habudingen 57281 57340 246 10,5 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Hagen Hagen Hoën 57282 57570 357 3,51 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Hagondange Hagendingen Hoendéngen 57283 57300 9287 5,5 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Hallering Halleringen Halleringen 57284 57690 113 3,55 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Halstroff Halsdorf Hoolstroff 57286 57480 305 10,78 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Hambach Hambach Hombach 57289 57910 2875 17,6 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Hampont 1915–18 Hudingen, 1940–44 Hüdingen 57290 57170 180 11,23 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ham-sous-Varsberg Ham unter Varsberg,
1941–1944 Hamm unter Warsberg
Homm 57288 57880 2848 6,53 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Hangviller Hangweiler Hangwiller 57291 57370 263 4,52 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Hannocourt 1915–18 und 1940–44 Handorf 57292 57590 20 4,21 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Han-sur-Nied Han an der Nied 57293 57580 258 2,02 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Hanviller Hanweiler Honnwiller 57294 57230 198 8,66 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Haraucourt-sur-Seille Harraucourt an der Seille, 1915–18 Haraldshofen 57295 57630 106 8,08 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Hargarten-aux-Mines Hargarten Hergorten 57296 57550 1096 5,51 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Harprich Harprich Harprich 57297 57340 183 8,78 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Harreberg Haarberg Hoerberj 57298 57870 382 6,34 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hartzviller Harzweiler Hortwiller 57299 57870 917 4,14 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Haselbourg Haselburg Hoselbuerch 57300 57850 330 6,11 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Haspelschiedt Haspelscheid Haschbelschitt 57301 57230 304 25,2 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Hattigny 1915–18 und 1940–44 Hattingen Heintgné 57302 57790 189 13,14 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hauconcourt 1915–18 und 1940–44 Halkenhofen 57303 57280 599 7,9 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Haut-Clocher Zittersdorf 57304 57400 355 11,44 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Haute-Kontz Oberkontz Uewer-Konz 57371 57480 584 6,41 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Haute-Vigneulles Oberfillen Oberfiln 57714 57690 431 9,53 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Havange Havingen Hiewéng 57305 57650 451 9,65 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Hayange Hayingen Heengen, Héngen 57306 57700 16.005 12,23 Hayange
Hayange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Hayes Haiss 57307 57530 249 11,99 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Hazembourg Hassenburg Hasebursch 57308 57430 149 1,72 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Heining-lès-Bouzonville Heiningen bei Busendorf Heining 57309 57320 483 6,03 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Hellering-lès-Fénétrange Helleringen 57310 57930 190 4,05 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hellimer Hellimer Hellmer 57311 57660 527 10,42 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Helstroff Helsdorf Helschtroff 57312 57220 506 7,91 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Hémilly 1915–18 und 1940–44 Hemelich Hemly 57313 57690 141 14,04 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Héming Heming,
1940–44 Hemingen
Heinming 57314 57830 496 3,69 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Henridorff Heinrichsdorf Henridorf 57315 57820 712 7,31 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Henriville Herrchweiler Herrichwiller 57316 57450 744 3,95 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Hérange Heringen Häring 57317 57635 108 2,73 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Hermelange Hermelingen 57318 57790 215 2,58 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Herny Herlingen 57319 57580 521 9,64 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Hertzing Herzing,
1940–44 Herzingen
57320 57830 183 1,54 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hesse Hessen Hess 57321 57400 563 12,85 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hestroff Hessdorf Heschtroff, Heschdrëf 57322 57320 466 7,43 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Hettange-Grande Großhettingen Grouss-Hetténgen 57323 57330 7779 16,27 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Hilbesheim Hilbesheim Hilshum 57324 57400 617 7,52 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hilsprich Hilsprich Hilschprich 57325 57510 832 10,34 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Hinckange Heinkingen Hängking 57326 57220 333 6,07 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Holacourt 1915–18 und 1940–44 Ollhofen 57328 57380 89 2,92 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Holling Hollingen Holléngen 57329 57220 433 4,86 Bouzonville
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Holving Holvingen Holwinge 57330 57510 1283 10,75 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Hombourg-Budange Homburg-Bidingen Homrech-Biddéngen 57331 57920 543 15,44 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Hombourg-Haut Oberhomburg Hummerich, Humerich 57332 57470 6283 12,25 Freyming-Merlebach
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Hommarting Hommartingen,
1940–1944 Humbertingen
Hummeding 57333 57405 827 10,19 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hommert Hommert Hommert 57334 57870 324 3,49 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Honskirch Hunkirch,
1941–44 Hunkirchen
57335 57670 221 6,55 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Hoste Oberhost Hoscht 57337 57510 593 9,47 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Hottviller Hottweiler Hottwiller 57338 57720 515 8,36 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Hultehouse Hültenhausen Hiltehüse 57339 57820 367 4,58 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Hundling Hundlingen Hundlinge, Hunnlinge 57340 57990 1345 6,63 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Hunting Hüntingen Hënténgen 57341 57480 707 3,78 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Ibigny Ibingen Ibgneu 57342 57830 96 4,77 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Illange Illingen Illéngen 57343 57970 1835 5,65 Yutz
Yutz
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Imling Imlingen Emling 57344 57400 734 6,11 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Inglange Inglingen Engléng, Engléngen 57345 57970 422 5,72 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Insming Insmingen 57346 57670 590 7,21 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Insviller Insweiler 57347 57670 174 8,34 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ippling Iplingen Iblinge 57348 57990 797 3,29 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Jallaucourt 1915–18 un 1940–44 Gellshofen 57349 57590 154 8,41 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Jouy-aux-Arches 1915–18 un 1940–44 Gaudach 57350 57130 1438 6,01 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Jury 1915–18 un 1940–44 Giringen 57351 57245 1223 3,17 Le Pays messin
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Jussy 1915–1918 un 1940–1944 Jussingen 57352 57130 445 2,91 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Juvelize 1915–18 Geistkirch, 1940–44 Geistkirchen Juvelize 57353 57630 72 7,82 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Juville 1915–18 Juweiler, 1940–44 Jungweiler 57354 57590 122 6,05 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Kalhausen Kalhausen Kalhuse 57355 57412 806 13,52 Sarreguemines
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Kanfen Kanfen Kaunfen, Kanfen 57356 57330 1198 8,5 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Kappelkinger Kappelkinger Kappelkinger 57357 57430 404 8,58 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Kédange-sur-Canner Kedingen Kedéngen, Kiedéngen. 57358 57920 1080 3,91 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Kemplich Kemplich Kemplech, Kemplesch 57359 57920 170 5,54 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Kerbach Kerbach Kerboch 57360 57460 1199 4,45 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Kerling-lès-Sierck Kerlingen Kiirléngen 57361 57480 598 17,82 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Kerprich-aux-Bois Kirchberg am Wald Kierpi 57362 57830 174 6,45 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Kirsch-lès-Sierck Kirsch bei Sierck Kiisch 57364 57480 312 8,85 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Kirschnaumen Kirchnaumen Naumen 57365 57480 474 19,93 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Kirviller Kirweiler Kirwiller 57366 57430 139 2,54 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Klang Klangen 57367 57920 225 4,19 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Knutange Kneuttingen Knéiténgen, Knéiténg 57368 57240 3192 2,43 Algrange
Algrange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Kœnigsmacker Königsmachern Macher 57370 57970 2256 18,4 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Kuntzig Künzig Kënzeg, Kënzech 57372 57970 1357 4,51 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
L’Hôpital Spittel Spitel 57336 57490 5229 3,99 Saint-Avold
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
La Maxe 1915–18 und 1940–44 Masch 57452 57140 1011 7,55 Le Sillon mosellan
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Lachambre Kammern Kammeren 57373 57730 932 7,86 Saint-Avold
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Lafrimbolle Laschemborn,
1915–18 un 1940–44 Lassenborn
Leinfribol 57374 57560 198 10,72 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Lagarde 1915–18 un 1940–44 Gerden Lingatche 57375 57810 186 22,26 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lambach Lambach Lambach 57376 57410 504 5,54 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Landange Landingen Landonche 57377 57830 243 4,85 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Landroff Landorf 57379 57340 273 7,73 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Laneuveville-en-Saulnois 1915–18 un 1940–44 Neuheim in Lothringen 57381 57590 292 6,49 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Laneuveville-lès-Lorquin 1915–18 un 1940–44 Neuendorf bei Lörchingen 57380 57790 106 2,24 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Langatte Langd,
1940–44 Langen
Land 57382 57400 557 12,97 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Languimberg Langenberg Languimberg 57383 57810 164 18,38 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Laning Lanningen 57384 57660 620 6,71 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Laquenexy 1915–18 un 1940–44 Kenchen 57385 57530 1220 9,09 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Laudrefang Lauterfangen Lodderfang 57386 57385 345 4,7 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Laumesfeld Laumesfeld Laumëschfeld 57387 57480 290 8,3 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Launstroff Launsdorf Launschtroff 57388 57480 267 7,81 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Le Ban-Saint-Martin 1915–18 Sankt Martinsbann, 1940–44 Martinsbann 57049 57050 4517 1,59 Montigny-lès-Metz
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Le Val-de-Guéblange Geblingen Gewlingedal 57267 57430 850 19,08 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Lelling Lellingen 57389 57660 471 4,92 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Lemberg Lemberg Lembärsch 57390 57620 1432 10,94 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Lemoncourt 1915–1918 un 1940–1944 Lemhofen 57391 57590 65 5,41 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lemud 1915–18 Mud, 1940–44 Ulmen 57392 57580 527 4,24 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Lengelsheim Lengelsheim Lengelse 57393 57720 206 5,3 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Léning Leiningen Läning 57394 57670 340 6,49 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Les Étangs Tennschen 57200 57530 399 6,05 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Lesse 1915–18 un 1940–44 Lesch 57395 57580 204 8,34 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lessy 1915–18 un 1940–44 Lessingen 57396 57160 736 2,85 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Ley Ley,
1940–44 Leyen
57397 57810 102 6,13 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Leyviller Leyweiler Leiwiller 57398 57660 502 7,25 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Lezey 1915–18 un 1940–44 Litzingen 57399 57630 94 7,51 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lhor Lohr Lohr 57410 57670 137 5,4 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lidrezing Liedersingen 57401 57340 85 10,04 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Liederschiedt Liederscheidt Liderschid 57402 57230 120 5,99 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Liéhon 1915–18 un 1940–44 Lieheim 57403 57420 123 5,38 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Lindre-Basse 1915–18 Niederlinder, 1940–44 Niederlinden 57404 57260 209 8,28 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lindre-Haute 1915–18 Oberlinder, 1940–44 Oberlinden 57405 57260 53 2,46 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Liocourt 1915–18 un 1940–44 Linhofen 57406 57590 138 3,17 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lixheim Lixheim Lixhum 57407 57635 591 3,96 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Lixing-lès-Rouhling Lixingen Lixinge 57408 57520 877 4,22 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Lixing-lès-Saint-Avold Lixingen Lixinge 57409 57660 673 6,32 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Lommerange Lommeringen Lumréngen 57411 57650 334 7,97 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Longeville-lès-Metz 1915–18 un 1940–44 Langenheim bei Metz 57412 57050 3955 2,71 Montigny-lès-Metz
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Longeville-lès-Saint-Avold Lubeln,
1940–44 Langsdorf
Lubeln, Luuwle 57413 57740 3651 24,54 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Lorquin Lörchingen Louonrking 57414 57790 1147 8,77 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Lorry-lès-Metz 1915–18 Lorringen un 1940–44 Loringen 57415 57050 1748 6,09 Les Coteaux de Moselle
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Lorry-Mardigny 1915–18 Lorringen-Mardeningen, 1940–44 Lörringen-Mardeningen 57416 57420 657 11,36 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Lostroff Losdorf 57417 57670 68 4,96 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Loudrefing Lauterfingen Luterfing 57418 57670 322 23 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Loupershouse Lupershausen Lupperschhuse 57419 57510 904 7,73 Sarralbe
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Loutzviller Lutzweiler Luzwiller 57421 57720 153 3,22 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Louvigny 1915–18 Loveningen, 1940–44 Loweningen 57422 57420 880 15,82 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Lubécourt 1915–1918 un 1940–1944 Lubenhofen 57423 57170 75 3,45 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lucy 1915–18 Lixingen, 1940–1944 Lixingen bei Delmen 57424 57590 233 7,36 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Luppy 1915–1918 un 1940–1944 Luppingen 57425 57580 573 16,26 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Luttange Lüttingen Liténgen, Léiténg, Léiténgen 57426 57935 896 12,83 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Lutzelbourg Lützelburg Litzelbuerj 57427 57820 568 5,84 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Macheren Machern 57428 57730 2753 16,95 Saint-Avold
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Mainvillers Maiweiler Maiwilla 57430 57380 330 6,7 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Maizeroy 1915–18 un 1940–44 Macherich Mach’reu 57431 57530 401 8,73 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Maizières-lès-Metz 1915–18 Macheren, 1940–44 Machern bei Metz Mahires 57433 57280 11.668 8,92 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Maizières-lès-Vic 1915–18 un 1940–44 Machern bei Wich Mainhère 57434 57810 488 25,99 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Malaucourt-sur-Seille 1915–18 un 1940–44 Mallhofen 57436 57590 127 7,17 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Malling Mallingen Malléngen 57437 57480 631 4,42 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Malroy 1915–18 un 1940–44 Malrich Malreu 57438 57640 348 3,54 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Manderen Mandern Manneren 57439 57480 602 8,92 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Manhoué 1915–18 un 1940–44 Manwald 57440 57590 142 4,1 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Manom Monhofen Monuwen 57441 57100 2915 10,39 Yutz
Yutz
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Many Niederum 57442 57380 242 8,22 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Marange-Silvange Maringen-Silvingen Märéngen-Silwéngen 57443 57535 6458 15,24 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Marange-Zondrange Möhringen-Zondringen Mëringen-Sonneringen 57444 57690 351 8,28 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Marieulles 1915–18 Mariellen, 1940–44 Marendorf 57445 57420 701 8,19 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Marimont-lès-Bénestroff 1915–18 un 1940–44 Morsberg 57446 57670 41 3,99 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Marly 1915–18 Marleien, 1940–44 Marlingen 57447 57155 10.108 11 Montigny-lès-Metz
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Marsal 1915–1918 un 1940–1944 Salzmar 57448 57630 257 11,11 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Marsilly 1915–18 un 1940–44 Marzellingen 57449 57530 598 3,22 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Marthille 1940–44 Marten 57451 57340 168 10,2 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Maxstadt Maxstadt Maxstadt 57453 57660 298 7,91 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Mécleuves 1915–18 Mekleven, 1940–44 Klöwern Mekieuf 57454 57245 1139 12,88 Le Pays messin
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Mégange Mengen Mengen, Mägen 57455 57220 149 4,96 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Meisenthal Meisenthal Meisetal 57456 57960 674 6,36 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Menskirch Menskirchen Menschkérch, Menschkichen 57457 57320 139 4,48 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Merschweiller Merschweiler Meeschweiler, Meeschweller 57459 57480 286 5,76 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Merten Merten Méerten 57460 57550 1481 5,23 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Métairies-Saint-Quirin 1915–18 un 1940–44 Quirinsweiler 57461 57560 273 9,57 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Metting Mettingen Metting 57462 57370 419 5,21 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Metz Metz Metz 57463 57000 118.489 41,94 Metz-2, Metz-3
[[Metz-Ville-1, Metz-Ville-2, Metz-Ville-3, Metz-Ville-4]]
Arrondissement MetzMetz
Arrondissement Metz-VilleMetz-Ville
Metz Métropole
Metzeresche Metzeresch Metzeresch 57464 57920 968 9,56 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Metzervisse Metzerwiese ,1940–44 Metzerwiesen Metzerwis 57465 57940 2264 8,99 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Metzing Metzingen Metzinge 57466 57980 659 6,45 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Mey 1915–18 un 1940–44 Maien 57467 57070 294 1,91 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Mittelbronn Mittelbronn Mittelbrunn 57468 57370 689 7,71 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Mittersheim Mittersheim Mittesch 57469 57930 603 16,77 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Molring Molringen 57470 57670 5 3,26 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Momerstroff Momersdorf Momerschtroff 57471 57220 297 6,17 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Moncheux 1915–18 Monchern, 1940–44 Mingen 57472 57420 148 7,35 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Moncourt 1915–18 Monhofen in Lothringen, 1940–44 Mohnhofen bei Duß 57473 57810 67 6,74 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Mondelange Mondelingen Mondléngen, Mondléng 57474 57300 5631 4,1 Fameck
Fameck
Thionville
Thionville-Ouest
Rives de Moselle
Mondorff Mondorf Munnerëf 57475 57570 525 3,84 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Monneren Monneren Monner 57476 57920 410 11,06 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Montbronn Mombronn,
1940–44 Bergbrunn
Mumere 57477 57415 1621 14,99 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Montdidier Diedersberg 57478 57670 87 1,93 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Montenach Montenach Montléch 57479 57480 465 9,19 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Montigny-lès-Metz 1915–18 Monteningen, 1940–44 Montenich Montgneu 57480 57950 21.879 6,7 Montigny-lès-Metz
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Montois-la-Montagne 1940–44 Montingen 57481 57860 2732 7,1 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Morhange Mörchingen Märchinge 57483 57340 3408 15,38 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Morsbach Morsbach Morschbach 57484 57600 2684 5,09 Forbach
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Morville-lès-Vic Morville bei Vic,
1915–18 und 1940–44 Morsheim
57485 57170 124 8,14 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Morville-sur-Nied 1915–18 un 1940–44 Morsweiler an der Nied 57486 57590 117 5,64 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Moulins-lès-Metz 1915–18 un 1940–44 Mühlen bei Metz 57487 57160 5007 6,98 Les Coteaux de Moselle
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Moussey Mulsach 57488 57770 562 7,89 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Mouterhouse Mutterhausen Muterhüse 57489 57620 302 42,6 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Moyenvic 1915–18 Medewich, 1940–44 Mettwich 57490 57630 345 14,48 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Moyeuvre-Grande Groß-Moyeuvre,
1915–18 Großmövern, 1940–44 Mövern
57491 57250 7506 9,59 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Moyeuvre-Petite Klein-Moyeuvre, 1915–18 un 1940–44 Kleinmövern Mövern Kleng-Moder 57492 57250 451 5,43 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Mulcey 1915–18 un 1940–44 Milzingen 57493 57260 211 8,34 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Munster Münster Minschder 57494 57670 239 6,6 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Narbéfontaine Memersbronn Memerschbronn 57495 57220 116 3,58 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Nébing Nebingen 57496 57670 335 7,36 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Nelling Nellingen Nellinge 57497 57670 263 7,4 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Neufchef 1910–18 Neunhäuser, 1940–44 Neunhausen Néngsen 57498 57700 2590 16,74 Algrange
Algrange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Neufgrange Neuscheuern Nejschire, Schire 57499 57910 1357 7,17 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Neufmoulins 1915–18 un 1940–44 Neumühlen Nieumoling 57500 57830 43 1,93 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Neufvillage 1915–18 Neudörfel, 1940–44 Neudorf an der Albe 57501 57670 36 0,61 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Neunkirchen-lès-Bouzonville Neunkirchen Nongkérchen 57502 57320 330 3,8 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Niderhoff Niederhof Nidreho 57504 57560 280 5,3 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Niderviller Niederweiler 57505 57565 1211 10,75 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Niederstinzel Niederstinzel Nidderstinzle 57506 57930 252 12,96 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Niedervisse Niederwiese Nidderwis 57507 57220 266 5,77 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Nilvange Nilvingen Nilwéngen 57508 57240 4515 2,81 Algrange
Algrange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Nitting Nitting,
1940–44 Nittingen
57509 57790 479 8,86 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Noisseville Noisseville,
1940–1944 Neußenheim
Noéssefelle 57510 57645 1072 2,6 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Norroy-le-Veneur 1915–18 un 1940–44 Norringen 57511 57140 1033 8,45 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Nouilly 1915–18 Niverlach, 1940–44 Nieverlach 57512 57645 716 2,4 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Nousseviller-lès-Bitche Nussweiler Nusswiller 57513 57720 150 4,86 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Nousseviller-Saint-Nabor Nussweiler Nusswiller 57514 57990 1194 6,13 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Novéant-sur-Moselle 1915–18 Neuburg in Lothringen, 1940–44 Neuburg an der Mosel 57515 57680 1823 12,89 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Oberdorff Oberdorf Owerdorf 57516 57320 337 4,22 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Obergailbach Obergailbach Owergailbach 57517 57720 283 8,99 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Oberstinzel Oberstinzel 57518 57930 331 5,07 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Obervisse Oberwiese,
1940–1944 Oberwiesen
Oberwis 57519 57220 160 4,4 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Obreck Obreck 57520 57170 33 3,24 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Œting Ötingen Ëttinge 57521 57600 2706 4,39 Forbach
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Ogy-Montoy-Flanville 57482 57530/57645 1759 10,06 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Ommeray 1915–18 un 1940–44 Ommerich Yommereu 57524 57810 128 10,12 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Oriocourt 1915–18 un 1940–44 Orhofen 57525 57590 55 4,44 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ormersviller Ormersweiler Omerschwiller 57526 57720 383 7,3 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Orny 1915–18 un 1940–44 Ornach Ourni 57527 57420 356 7,3 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Oron 1915–18 Orn, 1940–44 Oren 57528 57590 101 5,37 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ottange Öttingen,
1940–44 Ottingen
Ëtteng 57529 57840 3099 15,48 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Ottonville Ottendorf Ottendroff 57530 57220 442 15,71 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Oudrenne Udern Uderen 57531 57970 743 20,38 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Pagny-lès-Goin 1915–18 un 1940–44 Paningen 57532 57420 229 5,17 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Pange 1915–18 Spangen, 1940–44 Spangen an der Nied 57533 57530 874 8,57 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Peltre 1915–18 Pelter, 1940–44 Pelters Pête 57534 57245 1842 8,37 Le Pays messin
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Petite-Rosselle Kleinrosseln Klänrossle 57537 57540 6298 5,05 Forbach
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Petit-Réderching Kleinrederchingen Klä-Reterschinge 57535 57410 1443 11 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Petit-Tenquin Kleintänchen Klä-Tenschen 57536 57660 221 4,88 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Pettoncourt 1915–18 un 1940–44 Pettenhofen 57538 57170 295 4,9 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Pévange Pewingen 57539 57340 46 1,94 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Phalsbourg Pfalzburg Polsbuerj 57540 57370 4729 13,15 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Philippsbourg Philippsburg Fillipsbueri 57541 57230 593 23,71 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Piblange Pieblingen Piwlingen 57542 57220 974 9,59 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Pierrevillers 1915–18 un 1940–44 Petersweiler Stenweller 57543 57120 1498 5,83 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Plaine-de-Walsch Hochwalsch,
1940–44 Plinterwald
Hochwalsch 57544 57870 615 4,98 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Plappeville 1915–18 Papolsheim, 1940–44 Pleppweiler 57545 57050 2021 2,54 Montigny-lès-Metz
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Plesnois 1915–17 Plenach, 1917-18 Plenau, 1940–44 Plenach Plenw 57546 57140 811 3,11 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Pommérieux 1915–18 un 1940–44 Pommeringen Peumerieu 57547 57420 699 4,31 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Pontoy 1915–18 un 1940–44 Pontingen Ponteu 57548 57420 543 10,12 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Pontpierre Steinbiedersdorf Stémbidaschtroff 57549 57380 733 8,48 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Porcelette 1915–18 Porzelet, 1940–44 Grünwald Porzelett 57550 57890 2478 13,44 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Postroff Postdorf Boschtroff 57551 57930 213 5 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Pouilly 1915–18 un 1940–44 Pullingen 57552 57420 627 5,11 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Pournoy-la-Chétive 1915–18 un 1940–44 Kleinprunach Poneu lai Chaitif, lai p'tiat Poneu 57553 57420 630 2,56 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Pournoy-la-Grasse 1915–18 un 1940–44 Grossprunach Lai grouss' Poneu 57554 57420 694 7,19 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Prévocourt 1915–18 un 1940–44 Probsthofen 57555 57590 111 6,77 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Puttelange-aux-Lacs Püttlingen Pittlinge 57556 57510 3089 16,66 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Puttelange-lès-Thionville Püttlingen Pëttléngen, Pëttléng 57557 57570 1009 10,67 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Puttigny 1915–18 Püttingen, 1940–44 Pütten 57558 57170 80 7,47 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Puzieux 1915–18 un 1940–44 Püschingen 57559 57590 176 6,27 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Racrange Rakringen Rakringe 57560 57340 624 7,16 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Rahling Rahlingen Rahlinge 57561 57410 737 21,3 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Ranguevaux Rangwall Ranconval 57562 57700 847 10,17 Hayange
Hayange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Raville Rollingen Rauvelle 57563 57530 256 7,06 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Réchicourt-le-Château Rixingen Rchico 57564 57810 557 24,14 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Rédange Redingen Réidéng 57565 57390 995 5,5 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Réding Rieding,
1940–44 Riedingen
57566 57445 2358 11,61 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Rémelfang Remelfangen Remelfangen 57567 57320 147 3,3 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Rémelfing Remelfingen Rimelfinge 57568 57200 1397 2,62 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Rémeling Reimelingen Reimléngen 57569 57480 320 6,47 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Rémering Reimeringen Reimeringen 57570 57550 423 4,94 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Rémering-lès-Puttelange Remeringen Remringe 57571 57510 1049 9,24 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Rémilly 1915–18 un 1940–44 Remelach Rem'hy 57572 57580 2006 18,94 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Réning Reiningen 57573 57670 135 3,95 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Retonfey 1915–18 un 1940–44 Raitenbuchen 57575 57645 1357 9,77 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Rettel Rettel Rettel 57576 57480 770 6,89 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Reyersviller Reyersweiler Reierschwiller 57577 57230 375 8,32 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Rezonville 1940–44 Resenweiler 57578 57130 496 13,45 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Rhodes Rodt 57579 57810 128 11,39 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Riche Reich 57580 57340 187 6,34 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Richeling Richelingen Rischelinge 57581 57510 351 4,21 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Richemont Reichersberg Räichersbierg, Räichper 57582 57270 2092 8,48 Fameck
Fameck
Thionville
Thionville-Ouest
Rives de Moselle
Richeval Reichental Rougeri 57583 57830 136 4,92 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Rimling Rimlingen Rimlinge 57584 57720 652 13,26 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Ritzing Ritzingen Réitzéngen 57585 57480 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 57585 6,15 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Rochonvillers Ruxweiler Rucksler 57586 57840 186 5,64 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Rodalbe Rodalben 57587 57340 250 10,57 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Rodemack Rodemachern Ruedemaacher 57588 57570 1265 9,96 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Rohrbach-lès-Bitche Rohrbach Roerbach 57589 57410 2313 13,28 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Rolbing Rolbingen Rolwinge 57590 57720 256 5,97 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Rombas Rombach Rombéch 57591 57120 9861 11,69 Rombas
Rombas
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Romelfing Rommelfingen Romelfing 57592 57930 348 10,69 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Roncourt 1915–18 un 1940–44 Ronhofen 57593 57860 1018 6,73 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Roppeviller Roppweiler Roppwiller 57594 57230 98 13,77 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Rorbach-lès-Dieuze Rohrbach 57595 57260 50 4,21 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Rosbruck Roßbrücken Rossbrigg 57596 57800 747 1,41 Forbach
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Rosselange Rosslingen Rossléngen 57597 57780 2650 5,35 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Rouhling Ruhlingen Rulinge 57598 57520 2005 6,02 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Roupeldange Ruplingen Roupling 57599 57220 362 2,52 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Roussy-le-Village Rüttgen Rëttgen 57600 57330 1408 12,5 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Rozérieulles 1915–18 un 1940–44 Roseringen 57601 57160 1343 6,58 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Rurange-lès-Thionville Rörchingen Rurchéngen 57602 57310 2431 8,87 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Russange Rüssingen Réisséng 57603 57390 1273 3,46 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Rustroff Rüsdorf Réischtroff 57604 57480 624 3,23 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Sailly-Achâtel 1915–18 un 1940–44 Sallach 57605 57420 299 8,18 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Saint-Avold Sankt Avold Sänt Avor, Sänt Avuur 57606 57500 15.415 35,48 Saint-Avold
[[Saint-Avold-1, Saint-Avold-2|]]
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Sainte-Barbe 1915–18 un 1940–44 Sankt Barbara 57607 57640 761 13,84 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sainte-Marie-aux-Chênes 1940–44 Marieneichen 57620 57255 4350 10,19 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Saint-Epvre 1915–18 un 1940–44 St. Erffert 57609 57580 174 4,67 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Sainte-Ruffine 1915–18 un 1940–44 Sankt Ruffin 57624 57130 584 0,71 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Saint-François-Lacroix Sankt Franz Franz 57610 57320 303 7,33 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Saint-Georges St. Georg Saint Jouonh 57611 57830 191 8,1 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Saint-Hubert Sankt Hubert 57612 57640 240 16,04 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Saint-Jean-de-Bassel Sankt Johann von Bassel,
1940–44 Basseln
57613 57930 357 10,05 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Saint-Jean-Kourtzerode Sankt-Johann-Kurzerode Zischang-Kuerzrott 57614 57370 709 1,58 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Saint-Jean-Rohrbach Johannsrohrbach Gehonns-Roerboch 57615 57510 968 12,19 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Saint-Julien-lès-Metz 1915–18 un 1940–44 Sankt Julian bei Metz 57616 57070 3373 4,55 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Saint-Jure 1915–18 un 1940–44 Sankt Jürgen 57617 57420 284 10,61 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Saint-Louis Sankt Ludwig bei Pfalzburg,
1940–44 Heiersberg
Sînt-Lui 57618 57820 653 9,28 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Saint-Louis-lès-Bitche Münzthal-St.Louis,
1915–18 un 1940–44 Münztal
Minztal 57619 57620 472 4,53 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Saint-Médard Sankt Medard 57621 57260 109 9,89 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Saint-Privat-la-Montagne Sankt Privat 57622 57855 1909 5,84 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Saint-Quirin Sankt Quirin Saint Kurieng 57623 57560 711 53,34 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Salonnes 1915–18 un 1940–44 Salzdorf 57625 57170 178 12,69 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Sanry-lès-Vigy 1915–18 Sanringen, 1940–44 Senn bei Wigingen 57626 57640 531 5,55 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sanry-sur-Nied 1915–18 Sanringen an der Nied, 1940–44 Senn an der Nied 57627 57530 324 4,81 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sarralbe Saaralben Alwe 57628 57430 4485 27,29 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Sarraltroff Saaraltdorf Saaraltroff 57629 57400 777 11,97 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Sarrebourg Saarburg Saarbuerj Sonlbo 57630 57400 12.449 16,4 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Sarreguemines Saargemünd Saargemìnn 57631 57200 20.635 29,67 Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Sarreinsming Saareinsmingen Ääsminge 57633 57905 1262 6,98 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Saulny 1915–18 un 1940–44 Salnach 57634 57140 1507 9,79 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Schalbach Schalbach Scholboch 57635 57370 364 12,58 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Schmittviller Schmittweiler Schmittwiller 57636 57412 316 2,33 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Schneckenbusch Schneckenbusch Schneggebesch 57637 57400 304 2,12 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Schœneck Schöneck Schëneck 57638 57350 2491 4,06 Forbach
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Schorbach Schorbach Schorbach 57639 57230 540 13,36 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Schwerdorff Schwerdorf Schweerdroff 57640 57320 479 9,42 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Schweyen Schweyen Schweije 57641 57720 303 11,35 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Scy-Chazelles 1915–18 un 1940–44 Siegach 57642 57160 2675 4,52 Montigny-lès-Metz
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Secourt 1915–18 un 1940–44 Unterhofen Seco 57643 57420 199 7,31 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Seingbouse Sengbusch Bus 57644 57455 1753 8,05 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Semécourt 1915–18 un 1940–44 Sigmarshofen 57645 57280 1021 2,3 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Serémange-Erzange Schremingen-Ersingen 57647 57290 4163 3,75 Hayange
Hayange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Servigny-lès-Raville 1915–18 un 1940–44 Silbernachen 57648 57530 493 14,2 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Servigny-lès-Sainte-Barbe 1915–18 un 1940–44 Servingen bei Sainte-Barbe 57649 57640 475 3,09 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sierck-les-Bains Bad Sierck Siirk 57650 57480 1776 4,8 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Siersthal Siersthal,
1941-44 Sierstal
Siirschel 57651 57410 648 10,51 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Sillegny 1915–18 un 1940–44 Sillningen 57652 57420 552 10,46 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Silly-en-Saulnois 1915–18 Sillingen, 1940–44 Sillich 57653 57420 33 2,35 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Silly-sur-Nied Sillers 57654 57530 693 4,54 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Solgne Solgen 57655 57420 1119 7,29 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Sorbey 1915–18 un 1940–44 Sorbach 57656 57580 382 5,59 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sotzeling Sotzeling 57657 57170 19 3,66 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Soucht Sucht Sucht 57658 57960 1053 10,75 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Spicheren Spichern Spischere 57659 57350 3232 8,11 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Stiring-Wendel Stieringen-Wendel Stiringe 57660 57350 11.178 3,6 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Stuckange Stückingen Stickéng 57767 57970 1308 4,44 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Sturzelbronn Stürzelbronn Stirzelbrunn 57661 57230 174 32,51 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Suisse Sülzen 57662 57340 100 5,03 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Talange Talingen Taléng, Taléngen 57663 57525 7781 3,7 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Tarquimpol 1915–18 Taichenphul, 1940–44 Taichen 57664 57260 61 4,09 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Tenteling Tentelingen Täntelinge 57665 57980 1060 7,19 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Terville Terwen Tierwen 57666 57180 7134 3,83 Thionville
Yutz
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Téterchen Teterchen,
1940–44 Diedringen
Téterchen 57667 57220 790 8,75 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Teting-sur-Nied Tetingen,
1940–44 Tetlingen
Tétingen, Teting 57668 57385 1280 9,83 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Théding Thedingen Thädinge 57669 57450 2473 8,13 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Thicourt Diedersdorf Thico 57670 57380 135 5,5 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Thimonville 1915–18 Thimmenheim, 1940–44 Timmweiler 57671 57580 154 7,4 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Thionville Diedenhofen Diddenuewen, Diddenowen, Déionwen 57672 57100 40.778 49,86 Thionville, Yutz
[[Thionville-Est, Thionville-Ouest]]
Arrondissement ThionvilleThionville
Arrondissement Thionville-EstThionville-Est
Communauté d’agglomération Portes de France-ThionvillePortes de France-Thionville
Thonville 1915–18 un 1940–44 Odersdorf 57673 57380 47 2,53 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Tincry 1915–18 Dinkrich, 1940–44 Dinkirchen 57674 57590 174 8,47 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Torcheville Dorsweiler 57675 57670 115 6,14 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Tragny 1915–1918 un 1940–1944 Tranach 57676 57580 93 5,43 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Trémery 1915–18 Tremerchen, 1940–44 Tremeringen 57677 57300 1047 7,53 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Tressange Tressingen Träisséng 57678 57710 2220 9,36 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Tritteling-Redlach Trittelingen-Redlach Trittelingen-Rédlach 57679 57385 533 6 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Troisfontaines Dreibrunnen 57680 57870 1256 12,9 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Tromborn Tromborn Tromborren 57681 57320 338 6,13 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Turquestein-Blancrupt Türkstein Trehting 57682 57560 11 30,04 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Uckange Ückingen Ickéngen 57683 57270 6926 5,56 Fameck
Florange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Vahl-Ebersing Vahl-Ebersing,
1941-44 Ebersingen
Ebersinge 57684 57660 513 6,29 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Vahl-lès-Bénestroff Vahl 57685 57670 151 8,97 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vahl-lès-Faulquemont Vahlen,
1915–18 un 1940–44 Wahlen
Wahl 57686 57380 250 6,18 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Val-de-Bride Genesdorf 57270 57260 583 11,12 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vallerange Walleringen 57687 57340 213 6,64 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Valmestroff Walmesdorf Wameschdrëf 57689 57970 314 3,78 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Valmont Walmen Walmen 57690 57730 3019 9,24 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Valmunster Valmünster Walminschter 57691 57220 86 3,14 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Vannecourt 1915–18 un 1940–44 Warnhofen 57692 57340 74 9,55 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vantoux 1915–18 un 1940–44 Wanten 57693 57070 823 2,45 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Vany 1915–18 Warningen, 1940–44 Warnich 57694 57070 438 3,1 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Varize-Vaudoncourt Waibelskirchen Wibelskirch 57695 57220 521 13,87 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Varsberg 1915–18 un 1940–44 Warsberg Warschberg 57696 57880 961 4,15 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Vasperviller Wasperweiler Woschperwiller 57697 57560 315 1,54 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Vatimont Wallersberg Vautieumont 57698 57580 317 8,13 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Vaudreching Wallerchen,
1940–44 Waldreich
Walachen 57700 57320 504 4,69 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Vaux 1915–18 un 1940–44 Wals 57701 57130 810 6,63 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Vaxy 1915–18 Wastingen, 1940–44 Wessingen 57702 57170 168 5,31 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Veckersviller Weckersweiler Weckerschwiller 57703 57370 233 4,79 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Veckring Weckringen Weckréngen 57704 57920 650 6,65 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Velving Welwingen Welwing 57705 57220 207 4,71 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Vergaville Widersdorf,
1915–18 un 1940–44 Wirtsdorf
57706 57260 549 13,17 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vernéville 1915–18 un 1940–44 Wernheim 57707 57130 652 9,18 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Verny 1915–18 un 1940–44 Werningen 57708 57420 1953 3,9 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Vescheim Weschheim Weschum 57709 57370 310 1,81 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Vibersviller Wiebersweiler Wiberschwiller 57711 57670 418 13,02 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vic-sur-Seille 1915–18 un 1940–44 Wich 57712 57630 1283 19,5 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vieux-Lixheim Altlixheim 57713 57635 248 6,45 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Vigny 1915–18 un 1940–44 Wingert 57715 57420 377 5,83 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Vigy 1915–18 un 1940–44 Wigingen Vigy 57716 57640 1741 17,07 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Viller Weiler Willer 57717 57340 186 7,27 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Villers-Stoncourt 1915–18 un 1940–44 Stondorf 57718 57530 218 10,57 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Villers-sur-Nied 1915–18 un 1940–44 Niedweiler 57719 57340 79 4,25 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Villing Willingen Wéllingen 57720 57550 495 4,93 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Vilsberg Wilsberg Wilschbuerj 57721 57370 346 5 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Vionville Vionville Vionvelle) 57722 57130 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 57722 9,65 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Virming Wirmingen Wirminge 57723 57340 293 10,77 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vitry-sur-Orne Wallingen Walléngen 57724 57185 3021 7,61 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Vittersbourg Wittersburg 57725 57670 348 7,13 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vittoncourt 1915–18 Wittenhofen, 1940–44 Wittenhofen an der Nied Utonco 57726 57580 382 9,51 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Viviers 1915–18 un 1940–44 Weiher 57727 57590 122 7,2 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vœlfling-lès-Bouzonville Wölflingen bei Busendorf Welfling 57749 57320 156 2,9 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Voimhaut 1915–18 Wainwalz, 1940–44 Weintal Wémhaut 57728 57580 253 4,02 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Volmerange-lès-Boulay Volmeringen Wolmeringen 57730 57220 566 5,96 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Volmerange-les-Mines Wollmeringen Wuelmeréngen 57731 57330 2269 12,92 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Volmunster Wolmünster Wolminschter 57732 57720 777 14,91 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Volstroff Wolsdorf Wolschdrëf, Wolschtrof 57733 57940 2034 12,22 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Voyer Weiher Vuyer 57734 57560 458 4,48 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Vry 1915–18 Verich, 1940–44 Werich 57736 57640 614 15,08 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Vulmont 1915–18 Wulberg, 1940–44 Walburg 57737 57420 31 3,09 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Waldhouse Waldhausen Waldhuuse 57738 57720 405 6,58 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Waldweistroff Waldweisdorf Waldweischtroff 57739 57320 504 7,73 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Waldwisse Waldwiese,
1940–44 Waldwiesen
Waldwis 57740 57480 807 11,74 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Walschbronn Walschbronn Walschbronn 57741 57720 438 10,11 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Walscheid Walscheid Wolscheid, Walsched 57742 57870 1499 38,35 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Waltembourg Waltenburg Woltebuerj 57743 57370 243 1,4 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Wiesviller Wiesweiler Wiiswiller 57745 57200 931 8,83 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Willerwald Willerwald Willerwald 57746 57430 1548 6,31 Sarreguemines
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Wintersbourg Wintersburg Winterschbuerj 57747 57635 269 3,95 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Wittring Wittringen Wittringe 57748 57905 765 8,09 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Wœlfling-lès-Sarreguemines Wölflingen,
1940–44 Wölflingen bei Bliesbrück
Welflinge 57750 57200 718 6,24 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Woippy 1915–18 un 1940–44 Wappingen 57751 57140 14.014 14,58 Le Sillon mosellan
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Woustviller Wustweiler Wuschwiller 57752 57915 2986 10,97 Sarralbe
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Wuisse 1915–18 un 1940–44 Wiß 57753 57170 60 14,56 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Xanrey 1915–18 Schenris, 1940–44 Serrich Shanré 57754 57630 111 7,81 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Xocourt 1915–18 Schollhofen, 1940–44 Schellhofen 57755 57590 98 4,88 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Xouaxange Schweixingen Souagsonche 57756 57830 310 5,16 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Yutz Jeutz Jäitz 57757 57970 17.143 13,97 Yutz
Yutz
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Zarbeling Sarbelingen 57759 57340 63 3,87 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Zetting Settingen Settinge 57760 57905 844 6,94 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Zilling Zillingen Zillinge 57761 57370 267 3,58 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Zimming Zimmingen Zéming 57762 57690 707 7,87 Faulquemont
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Zommange Zemmingen 57763 57260 46 6,34 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Zoufftgen Suftgen Suftge 57764 57330 1245 16,7 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017:

2016: