Lischt vun dr Gmeina im Moselle

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Moselle zellt àlla 725 Gmeina ìm Département Moselle uf.

Gmein Ditsch Lothrìngìsch Patois Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Arrondissement bìs 2014
Kommünàlverbànd
Aboncourt Endorf Aubonco 57001 57920 361 5,9 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Aboncourt-sur-Seille 1915–18 un 1940–44 Abenhofen 57002 57590 72 3,63 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Abreschviller Alberschweiler,
1941–44 Albersweiler
Abrechoui 57003 57560 1442 41,29 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Achain Eschen 57004 57340 83 4,79 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Achen Achen Ache 57006 57412 1007 12,12 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Adaincourt 1915–18 un 1940–44 Adinghofen Audinco 57007 57580 127 3,42 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Adelange Edelingen Aidlingen 57008 57380 210 5,81 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Ajoncourt 1915–18 un 1940–44 Analdshofen Aujoncot 57009 57590 102 3,5 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Alaincourt-la-Côte 1915–18 und 1940–44 Allenhofen 57010 57590 143 4,17 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Albestroff Albesdorf Alstroff 57011 57670 630 19,3 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Algrange Algringen Oolgrengen 57012 57440 6144 6,96 Algrange
Algrange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Alsting Alstingen Alschtinge 57013 57515 2573 5,73 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Altrippe Altrip Altrippe 57014 57660 387 4,88 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Altviller Altweiler Oltwiller 57015 57730 586 4,85 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Alzing Alzingen Oljhéngen 57016 57320 397 4,54 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Amanvillers Amanweiler,
1940–44 Almansweiler
57017 57865 2176 9,76 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Amelécourt 1915–1918 un 1940–44 Almerichshofen 57018 57170 165 7,56 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Amnéville 1902–1919 un 1940–1944 Stahlheim Aumnevelle 57019 57360 10.443 10,46 Rombas
Rombas
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Ancerville 1915–18 Anserweiler, 1940–44 Answeiler Ansrevelle 57020 57580 301 5,23 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Ancy-Dornot 57021 57130 1581 10,25 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Angevillers Arsweiler Aasler 57022 57440 1251 8,71 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Antilly 1915–18 Antullen, 1940–44 Antingen Anc’hi 57024 57640 167 4,74 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Anzeling Anzelingen Aselingen, Aasléngen 57025 57320 513 5,92 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Apach Apach Opéch 57026 57480 1031 3,35 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Argancy 1915–1918: Argannen, 1940–1944 Argesingen Ercanci 57028 57640 1351 11,45 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Arraincourt Armsdorf Harainco 57027 57380 128 4,74 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Arriance Argenchen,
1940–44 Argen
Airiance 57029 57580 210 6,98 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Arry 1915–1918 Arrich, 1940–1944 Aringen 57030 57680 545 6,88 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Ars-Laquenexy 1915–18 un 1940–44 Ars bei Kenchen A Lai Quenehi 57031 57530 929 6,25 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Ars-sur-Moselle Ars an der Mosel 57032 57130 4685 11,6 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Arzviller Arzweiler Eerschwiller 57033 57405 539 5,21 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Aspach Aspach 57034 57790 33 4,13 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Assenoncourt Essesdorf,
1940–44 Hesselsdorf
Assnonco 57035 57260 115 16,69 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Attilloncourt 1915–18 un 1940–44 Edelinghofen 57036 57170 106 3,37 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Aube Alben 57037 57580 267 5,31 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Audun-le-Tiche Deutschoth Au'du 57038 57390 6800 15,43 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Augny 1915–18 Auning, 1940–44 Auningen 57039 57685 1875 14,98 Les Coteaux de Moselle
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Aulnois-sur-Seille 1915–18 un 1940–44 Erlen 57040 57590 278 5,09 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Aumetz Aumetz Aalmet, Armet 57041 57710 2311 10,35 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Avricourt Deutsch-Avricourt,
1915–18 und 1940–44 Elfringen
Avrico 57042 57810 621 10,32 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Ay-sur-Moselle 1915–18 un 1940–44 Aich an der Mosel Welsch-Esch 57043 57300 1499 4,69 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Azoudange 1915–18 Anslingen, 1940–44 Aßlingen Azoudoche 57044 57810 115 15,73 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bacourt 1915–18 Badenhofen 57045 57590 110 3,89 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Baerenthal Bärenthal Bäredal 57046 57230 777 39,19 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Bambiderstroff Baumbiedersdorf Bambidaschtroff, Bidaschtroff 57047 57690 1047 11,05 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Bannay Bizingen Bénaïe 57048 57220 72 4,11 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Barchain Barchingen Barching 57050 57830 110 1,7 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Baronville Baronweiler Baironvelle 57051 57340 368 6,18 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Barst Barst Barscht 57052 57450 582 5,79 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Basse-Ham Niederham,
1940–44 Niederhamm
57287 57970 2253 10,05 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Basse-Rentgen Nieder-Rentgen Nidder-Rentgen 57574 57570 471 10,46 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Bassing Bessingen 57053 57260 121 6,3 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Baudrecourt 1915–18 Baldershofen 57054 57580 186 5,07 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bazoncourt 1915–18 Basonhofen, 1940–44 Basenhofen 57055 57530 542 13,21 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Bébing Bebingen 57056 57830 197 9,57 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Béchy 1915–18 und 1940–44 Bechingen 57057 57580 641 9,57 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Behren-lès-Forbach Behren Bäre 57058 57460 6578 5,54 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Bellange Böllingen 57059 57340 55 3,83 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Belles-Forêts 57086 57930 250 26,57 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bénestroff Bensdorf 57060 57670 550 9,56 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Béning-lès-Saint-Avold Beningen Beninge 57061 57800 1136 3,69 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Berg-sur-Moselle Berg Bierg 57062 57570 430 2,91 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Bérig-Vintrange Berg-Wintringen 57063 57660 222 8,52 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Berling Berlingen 57064 57370 280 3,15 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Bermering Bermeringen 57065 57340 228 5,73 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Berthelming Berthelmingen,
1940–1944 Bartolfingen
57066 57930 508 10,67 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bertrange Bertringen Bertréng, Bertréngen 57067 57310 2727 6,82 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Berviller-en-Moselle Berweiller Bersch 57069 57550 478 5,52 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Bettange Bettingen Bétting 57070 57220 239 3,73 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Bettborn Bettborn 57071 57930 409 6,57 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bettelainville Bettsdorf Berschdrëf 57072 57640 628 13,71 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Betting Bettingen Bettinge 57073 57800 862 4,45 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Bettviller Bettweiler Bettwiller 57074 57410 840 18,41 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Beux 1915–18 und 1940–44 Niederbö 57075 57580 265 5,03 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Beyren-lès-Sierck Beiern Beiren 57076 57570 527 9,28 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Bezange-la-Petite Kleinbessingen 57077 57630 92 7,93 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bibiche Bibisch Bibësch 57079 57320 451 12,52 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Bickenholtz Bickenholz Bickeholz 57080 57635 80 2,46 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Bidestroff Biedesdorf 57081 57260 127 7,95 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Biding Biedingen,
1915–18 un 1940–44 Büdingen
Bidinge 57082 57660 325 6,72 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Bining Biningen Binninge 57083 57410 1166 15,91 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Bioncourt 1915–18 un 1940–44 Bionshofen 57084 57170 316 8,21 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bionville-sur-Nied Bingen Bingen 57085 57220 382 8,43 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Bisten-en-Lorraine Bisten im Loch,
1940–44 Bisten in Lothringen
Beschten ém Loch 57087 57220 244 4,48 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Bistroff Bischdorf Bischtroff 57088 57660 310 19,28 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Bitche Bitsch Bitsch 57089 57230 5179 41,13 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Blanche-Église Weißkirchen 57090 57260 115 6,89 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bliesbruck Bliesbrücken Bliisbrigge 57091 57200 1010 10,88 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Blies-Ébersing Bliesebersingen Ebersinge 57092 57200 660 5,24 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Blies-Guersviller Bliesgersweiler Gerschwiller 57093 57200 630 3,6 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Boucheporn Buschborn Boschborn 57095 57220 581 6,65 Faulquemont
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Boulange Bollingen Bettchden 57096 57655 2495 12,78 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Boulay-Moselle Bolchen Bolchin 57097 57220 5604 19,55 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Bourdonnay Bortenach 57099 57810 230 17,4 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bourgaltroff Burgaltdorf 57098 57260 250 9,75 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Bourscheid Burscheid Buerjsching 57100 57370 181 3,99 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Bousbach Buschbach Buschboch 57101 57460 1217 5,91 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Bousse Buss Buuss 57102 57310 3158 8,81 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Bousseviller Busweiler,
1941–44 Bußweiler
Busswiller 57103 57230 125 4,01 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Boust Bust Buscht 57104 57570 1217 7,01 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Boustroff Buschdorf Bouschtroff 57105 57380 149 3,47 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Bouzonville Busendorf Busendroff 57106 57320 3970 13,9 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Bréhain 1915–18 un 1940–44 Bruchheim Bierchem 57107 57340 107 3,59 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Breidenbach Breidenbach Breidebach 57108 57720 331 10,89 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Breistroff-la-Grande Breisdorf Grouss-Breeschtrëf 57109 57570 694 10,63 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Brettnach Brettnach Brettnachen 57110 57320 447 5,9 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Bronvaux 1915–18 Brunwals, 1940–44 Brauntal 57111 57535 557 1,57 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Brouck Bruchen Brouchen 57112 57220 84 2,98 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Brouderdorff Bruderdorf,
1940–44 Brudersdorf
57113 57565 970 4,78 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Brouviller Brauweiler Brëwiller 57114 57635 427 11,24 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Brulange Brülingen 57115 57340 102 5,85 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Buchy 1915–18 und 1940–44 Buchingen 57116 57420 108 3,58 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Buding Büdingen Bëddéngen 57117 57920 591 6,36 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Budling Bidlingen Bidléngen 57118 57970 181 5,73 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Buhl-Lorraine Bühl,
1940–44 Bühl am Kanal
57119 57400 1225 11,2 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Burlioncourt 1915–18 un 1940–44 Burlingshofen 57120 57170 148 7,36 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Burtoncourt Brittendorf Brittenduerf, Britendrëf un Brittendrof Beurtonco 57121 57220 194 5,11 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Cappel Cappel Kapple 57122 57450 700 5,97 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Carling Karlingen Karlinge 57123 57490 3439 2,67 Saint-Avold
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Cattenom Kattenhofen Kettenuewen 57124 57570 2694 25,53 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Chailly-lès-Ennery 1915–18 Kettenchen, 1940–44 Kettingen 57125 57365 364 7,29 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Chambrey Kambrich 57126 57170 343 14,39 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Chanville 1915–18 und 1940–44 Hanhausen 57127 57580 126 3,89 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Charleville-sous-Bois 1915–18 Karlheim, 1940–44 Karlsheim am Wald 57128 57220 319 12,82 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Charly-Oradour 1915–18 und 1940–44 Karlen 57129 57640 680 6,77 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Château-Bréhain 1915–18 und 1940–44 Bruch-Kastel 57130 57340 76 6,11 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Château-Rouge Rothendorf Roudendroff 57131 57320 294 4,32 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Château-Salins 1915–18 Salzburg, 1940–44 Salzburgen 57132 57170 2453 10,76 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Château-Voué Dürkastel 57133 57170 108 7,47 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Châtel-Saint-Germain 1915–18 Sankt German, 1940–44 Germannsburg 57134 57160 1853 12,88 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Chémery-les-Deux Schemmerich Scheemréch 57136 57320 557 10,03 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Cheminot 1915–18 Kemnat, 1940–44 Kemmen 57137 57420 773 11,5 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Chenois 1915–18 und 1940–44 Eichendorf 57138 57580 76 3,62 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Chérisey 1915–18 und 1940–44 Schersingen 57139 57420 298 5,07 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Chesny 1915–18 und 1940–44 Kessenach 57140 57245 603 4,34 Le Pays messin
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Chicourt 1915–18 Diexingen, 1940–44 Dixingen 57141 57590 95 5,52 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Chieulles Schöllen 57142 57070 417 2,61 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Clouange 1907–18 Kluingen, 1940–44 Klingen Kluéngen 57143 57185 3602 3,01 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Cocheren Kochern Kochere 57144 57800 3527 5,62 Forbach
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Coincy 1915–18 und 1940–44 Konzich 57145 57530 307 7,15 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Coin-lès-Cuvry 1915–18 und 1940–44 Kuberneck 57146 57420 710 6,65 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Coin-sur-Seille 1915–18 und 1940–44 Selzeck 57147 57420 338 3,31 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Colligny-Maizery 57148 57530 579 6,77 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Colmen Kolmen Kolmen 57149 57320 200 4,82 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Condé-Northen Konden Konchen 57150 57220 669 10,92 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Conthil Conthil 57151 57340 170 9,31 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Contz-les-Bains Niederkontz Nidderkonz 57152 57480 509 3,19 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Corny-sur-Moselle 1915–18 Corningen, 1940–44 Korningen Courni 57153 57680 2221 8,2 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Coume Kuhmen Kum 57154 57220 664 14,9 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Courcelles-Chaussy Kurzel,
1940–44 Kurzel an der Straße
57155 57530 3092 19,02 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Courcelles-sur-Nied Courcelles an der Nied,
1915–18 un 1940–44 Kurzel an der Nied
57156 57530 1198 5,06 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Craincourt Kranhofen 57158 57590 258 9,06 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Créhange Kriechingen Krischingen 57159 57690 3918 10,46 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Creutzwald Kreuzwald Krizwald, Kreizwald 57160 57150 13.189 26,72 Boulay-Moselle
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Cutting Kuttingen 57161 57260 138 5,62 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Cuvry 1915–18 und 1940–44 Kubern 57162 57420 839 5,44 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Dabo Dagsburg Dockschbuerj Dabo 57163 57850 2527 48,12 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Dalem Dalem Dale 57165 57550 624 7,32 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Dalhain Dalheim 57166 57340 112 4,83 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Dalstein Dalstein Doolschten, Duelsten 57167 57320 354 3,97 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Danne-et-Quatre-Vents Dann und Vierwinden Gotterwong 57168 57370 681 7,2 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Dannelbourg Dannelburg Dännelbuerj 57169 57820 495 2,95 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Delme 1915–18 und 1940–44 Delm 57171 57590 1119 5,09 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Denting Dentingen Denting 57172 57220 270 9,67 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Desseling Disselingen Desselé 57173 57930 107 5,05 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Destry Destrich 57174 57340 91 6,93 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Diane-Capelle Dianenkappel,
1940–44 Jägersdorf
Compe 57175 57830 223 6,07 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Diebling Dieblingen Diwlinge 57176 57980 1656 7,84 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Diesen Diesen Diesen 57765 57890 1064 5,47 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Dieuze 1915–18 und 1940–44 Duss 57177 57260 2942 9,35 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Diffembach-lès-Hellimer Diefenbach bei Hellimer Difebach-Hellmer 57178 57660 357 5,79 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Distroff Diesdorf Dischdrëf, Dischtrof 57179 57925 1745 7,93 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Dolving Dolvingen,
1940–44 Dolfingen
Dolwing 57180 57400 357 6,66 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Domnom-lès-Dieuze Dommenheim 57181 57260 82 6,63 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Donjeux 1915–18 und 1940–44 Domningen 57182 57590 88 3,25 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Donnelay Dunningen,
1940–44 Karpfendorf
Donleneu 57183 57810 190 13,02 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ébersviller Ebersweiler Ebeschwiller 57186 57320 941 14,07 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Éblange Eblingen Eibling 57187 57220 375 3,32 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Éguelshardt Egelshardt Egelshat 57188 57230 428 16,8 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Eincheville Enschweiler Äschwiller 57189 57340 220 6,78 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Elvange Elwingen Ilwingen 57190 57690 382 7,12 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Elzange Elsingen Eelséngen 57191 57970 731 4,01 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Enchenberg Enchenberg Enschebärsch, Enscheperi 57192 57415 1252 9,73 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Ennery 1915–18 Ennerchen, 1940–44 Hochschloß Enerchen 57193 57365 2010 7,24 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Entrange Entringen Entréngen 57194 57330 1247 3,99 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Epping Eppingen Eppinge 57195 57720 567 10,65 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Erching Erchigen Erschinge 57196 57720 407 6,76 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Ernestviller Ernstweiler Ernschtwiller 57197 57510 501 4,44 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Erstroff Ersdorf Erschtroff 57198 57660 199 5,05 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Escherange Escheringen Eescheréngen 57199 57330 604 13,18 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Etting Ettingen Ettinge 57201 57412 756 7,06 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Etzling Etzlingen Etzlinge 57202 57460 1195 4,94 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Évrange Ewringen,
1940–44 Eweringen
Iewréngen 57203 57570 239 2,25 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Failly 1915–18 und 1940–44 Failen 57204 57640 501 6,74 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Falck Falk Falk 57205 57550 2480 6,07 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Fameck Fameck Felmer 57206 57290 14.010 12,45 Fameck
Fameck
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Farébersviller Pfarrebersweiler Äwaschwilla 57207 57450 5519 6,88 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Farschviller Farschweiler Faarschwiller 57208 57450 1395 11,25 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Faulquemont Falkenberg Folkenburch 57209 57380 5394 18,79 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Fénétrange Finstingen Finschtinge 57210 57930 718 14,49 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Fèves 1915–18 und 1940–44 Fewen 57211 57280 1074 4,8 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Féy 1915–18 Buch in Lothringen, 1940–44 Buchen 57212 57420 743 5,66 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Filstroff Filsdorf Félschtroff 57213 57320 780 16,76 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Fixem Fixheim Fecksem 57214 57570 423 3,53 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Flastroff Flasdorf Floostroff 57215 57320 322 8,38 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Fleisheim Fleisheim 57216 57635 152 4,11 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Flétrange Fletringen Flétringen 57217 57690 947 6,07 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Fleury 1915–18 un 1940–44 Flöringen 57218 57420 1179 9,71 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Flévy 1915–18 Flaich, 1940–44 Karlshof Flaiweg, Flaiwesch 57219 57365 567 11,58 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Flocourt 1915–18 Flodoaldshofen, 1940–44 Flodoashofen 57220 57580 118 4,53 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Florange Flörchingen Fléschéngen, Flörschéngen, Fléischéngen 57221 57190 11.895 13,18 Fameck
Florange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Folkling Folklingen Folklinge 57222 57600 1295 11,87 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Folschviller Folschweiler Folschwiller 57224 57730 4041 9,46 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Fonteny 1915–18 Fonteningen, 1940–1944 Springen 57225 57590 144 15,7 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Fontoy Fentsch Fonteu 57226 57650 3023 16,88 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Forbach Forbach Fuerboch 57227 57600 21.627 16,32 Forbach
[[Forbach, Stiring-Wendel|]]
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Fossieux Fossigen 57228 57590 217 5,06 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Foulcrey 1915–18 und 1940–44 Folkringen Foulerey 57229 57830 180 12,34 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Fouligny Füllingen Fillingen 57230 57220 195 5,96 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Foville 1915–18 und 1940–44 Folkheim 57231 57420 102 3,45 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Francaltroff Freialtdorf 57232 57670 762 12,46 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Fraquelfing 1915–18 und 1940–44 Frackelfingen Frankling 57233 57790 80 4,44 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Frauenberg Frauenberg Frambursch 57234 57200 575 2,75 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Freistroff Freisdorf Freeschdroff 57235 57320 1074 14,67 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Frémery 1915–18 Fremerchen, 1940–44 Fremersheim 57236 57590 78 4,39 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Frémestroff Fremersdorf Fremeschtroff 57237 57660 299 5,51 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Fresnes-en-Saulnois 1915–18 Eschen, 1941–44 Eschen am Wald 57238 57170 179 12,89 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Freybouse Freibuss Frejbuse 57239 57660 434 5,87 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Freyming-Merlebach Freimingen-Merlenbach Ménge-Merleboch 57240 57800 13.004 9,06 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Fribourg Freiburg Fribo 57241 57810 164 17,42 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Gandrange Gandringen Gandréngen, 57242 57175 2846 4,08 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Rives de Moselle
Garrebourg Garburg Gaarbuerj 57244 57820 499 8,34 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Gavisse Gauwies,
1940–44 Gauwiesen
Gawis 57245 57570 566 4,15 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Gelucourt Gisselfingen 57246 57260 220 12,34 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Gerbécourt 1915–18 und 1940–44 Gerbertshofen 57247 57170 94 2,95 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Givrycourt 1915–18 Hampat, 1940–44 Gierenhofen 57248 57670 91 2,77 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Glatigny 1915–18 und 1940–44 Glatingen 57249 57530 251 6,23 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Goetzenbruck Götzenbrück Getzebrick 57250 57620 1551 8,12 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Goin 1915–18 Göhn, 1940–44 Godingen 57251 57420 333 9,07 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Gomelange Gelmingen Gelmingen 57252 57220 507 9,4 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Gondrexange 1915–18 und 1940–44 Gunderchingen Gondreuhonche 57253 57815 483 22,88 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Gorze 1915–18 Gorz, 1940–44 Gorschen 57254 57680 1176 17,94 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Gosselming Gosselmingen 57255 57930 594 10,15 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Gravelotte Gravelotte 57256 57130 830 5,66 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Grémecey 1915–18 und 1940–44 Gremsich 57257 57170 105 9,04 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Gréning Greningen Greninge 57258 57660 137 2,78 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Grindorff-Bizing Grindorf,
1941–44 Gründorf
Gréinsdroff-Béiséngen 57259 57480 318 6,86 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Grosbliederstroff Großblittersdorf Groschbliderschtroff 57260 57520 3326 13,07 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Gros-Réderching Großrederchingen Gross-Rederschinge 57261 57410 1338 15,73 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Grostenquin Großtänchen Tensching 57262 57660 617 21,77 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Grundviller Grundweiler Grendwiller 57263 57510 670 6,27 Sarralbe
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Guebenhouse Gebenhausen Gewehuuse 57264 57510 427 4,46 Sarralbe
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Guébestroff Gebesdorf 57265 57260 44 3,81 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Guéblange-lès-Dieuze Güblingen 57266 57260 163 4,89 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Guébling Gebling 57268 57260 126 6,86 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Guénange Niederginingen,
1940–44 Niederganingen
Genéngen 57269 57310 7191 8,35 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Guenviller Genweiler Genwiller 57271 57470 651 4,74 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Guermange Germingen Guérmanje 57272 57260 93 17,64 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Guerstling Gerstlingen Gerschlingen 57273 57320 417 4,42 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Guerting Gertingen Gerténgen 57274 57880 860 5,64 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Guessling-Hémering Gesslingen-Hemeringen Gessling-Hemering 57275 57380 916 10,06 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Guinglange Gänglingen Genglingen 57276 57690 332 10,38 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Guinkirchen Gehnkirchen Gängkerchin 57277 57220 154 5,15 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Guinzeling Geinslingen 57278 57670 69 4,83 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Guntzviller Gunzweiler 57280 57405 388 5,39 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Haboudange Habudingen 57281 57340 270 10,5 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Hagen Hagen Hoën 57282 57570 365 3,51 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Hagondange Hagendingen Hoendéngen 57283 57300 9275 5,5 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Hallering Halleringen Halleringen 57284 57690 109 3,55 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Halstroff Halsdorf Hoolstroff 57286 57480 320 10,78 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Hambach Hambach Hombach 57289 57910 2877 17,6 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Hampont 1915–18 Hudingen, 1940–44 Hüdingen 57290 57170 185 11,23 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ham-sous-Varsberg Ham unter Varsberg,
1941–1944 Hamm unter Warsberg
Homm 57288 57880 2820 6,53 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Hangviller Hangweiler Hangwiller 57291 57370 268 4,52 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Hannocourt 1915–18 und 1940–44 Handorf 57292 57590 21 4,21 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Han-sur-Nied Han an der Nied 57293 57580 259 2,02 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Hanviller Hanweiler Honnwiller 57294 57230 211 8,66 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Haraucourt-sur-Seille Harraucourt an der Seille, 1915–18 Haraldshofen 57295 57630 106 8,08 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Hargarten-aux-Mines Hargarten Hergorten 57296 57550 1119 5,51 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Harprich Harprich Harprich 57297 57340 167 8,78 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Harreberg Haarberg Hoerberj 57298 57870 402 6,34 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hartzviller Harzweiler Hortwiller 57299 57870 910 4,14 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Haselbourg Haselburg Hoselbuerch 57300 57850 313 6,11 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Haspelschiedt Haspelscheid Haschbelschitt 57301 57230 305 25,2 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Hattigny 1915–18 und 1940–44 Hattingen Heintgné 57302 57790 192 13,14 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hauconcourt 1915–18 und 1940–44 Halkenhofen 57303 57280 635 7,9 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Haut-Clocher Zittersdorf 57304 57400 341 11,44 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Haute-Kontz Oberkontz Uewer-Konz 57371 57480 586 6,41 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Haute-Vigneulles Oberfillen Oberfiln 57714 57690 408 9,53 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Havange Havingen Hiewéng 57305 57650 448 9,65 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Hayange Hayingen Heengen, Héngen 57306 57700 15.776 12,23 Hayange
Hayange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Hayes Haiss 57307 57530 223 11,99 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Hazembourg Hassenburg Hasebursch 57308 57430 133 1,72 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Heining-lès-Bouzonville Heiningen bei Busendorf Heining 57309 57320 488 6,03 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Hellering-lès-Fénétrange Helleringen 57310 57930 192 4,05 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hellimer Hellimer Hellmer 57311 57660 560 10,42 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Helstroff Helsdorf Helschtroff 57312 57220 535 7,91 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Hémilly 1915–18 und 1940–44 Hemelich Hemly 57313 57690 144 14,04 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Héming Heming,
1940–44 Hemingen
Heinming 57314 57830 500 3,69 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Henridorff Heinrichsdorf Henridorf 57315 57820 695 7,31 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Henriville Herrchweiler Herrichwiller 57316 57450 757 3,95 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Hérange Heringen Häring 57317 57635 106 2,73 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Hermelange Hermelingen 57318 57790 229 2,58 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Herny Herlingen 57319 57580 503 9,64 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Hertzing Herzing,
1940–44 Herzingen
57320 57830 193 1,54 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hesse Hessen Hess 57321 57400 576 12,85 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hestroff Hessdorf Heschtroff, Heschdrëf 57322 57320 454 7,43 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Hettange-Grande Großhettingen Grouss-Hetténgen 57323 57330 7636 16,27 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Hilbesheim Hilbesheim Hilshum 57324 57400 611 7,52 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hilsprich Hilsprich Hilschprich 57325 57510 873 10,34 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Hinckange Heinkingen Hängking 57326 57220 316 6,07 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Holacourt 1915–18 und 1940–44 Ollhofen 57328 57380 87 2,92 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Holling Hollingen Holléngen 57329 57220 439 4,86 Bouzonville
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Holving Holvingen Holwinge 57330 57510 1304 10,75 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Hombourg-Budange Homburg-Bidingen Homrech-Biddéngen 57331 57920 563 15,44 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Hombourg-Haut Oberhomburg Hummerich, Humerich 57332 57470 6594 12,25 Freyming-Merlebach
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Hommarting Hommartingen,
1940–1944 Humbertingen
Hummeding 57333 57405 861 10,19 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Hommert Hommert Hommert 57334 57870 340 3,49 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Honskirch Hunkirch,
1941–44 Hunkirchen
57335 57670 226 6,55 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Hoste Oberhost Hoscht 57337 57510 620 9,47 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Hottviller Hottweiler Hottwiller 57338 57720 529 8,36 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Hultehouse Hültenhausen Hiltehüse 57339 57820 366 4,58 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Hundling Hundlingen Hundlinge, Hunnlinge 57340 57990 1345 6,63 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Hunting Hüntingen Hënténgen 57341 57480 732 3,78 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Ibigny Ibingen Ibgneu 57342 57830 100 4,77 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Illange Illingen Illéngen 57343 57970 1892 5,65 Yutz
Yutz
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Imling Imlingen Emling 57344 57400 713 6,11 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Inglange Inglingen Engléng, Engléngen 57345 57970 432 5,72 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Insming Insmingen 57346 57670 578 7,21 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Insviller Insweiler 57347 57670 179 8,34 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ippling Iplingen Iblinge 57348 57990 761 3,29 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Jallaucourt 1915–18 un 1940–44 Gellshofen 57349 57590 162 8,41 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Jouy-aux-Arches 1915–18 un 1940–44 Gaudach 57350 57130 1487 6,01 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Jury 1915–18 un 1940–44 Giringen 57351 57245 1034 3,17 Le Pays messin
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Jussy 1915–1918 un 1940–1944 Jussingen 57352 57130 454 2,91 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Juvelize 1915–18 Geistkirch, 1940–44 Geistkirchen Juvelize 57353 57630 72 7,82 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Juville 1915–18 Juweiler, 1940–44 Jungweiler 57354 57590 119 6,05 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Kalhausen Kalhausen Kalhuse 57355 57412 853 13,52 Sarreguemines
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Kanfen Kanfen Kaunfen, Kanfen 57356 57330 1154 8,5 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Kappelkinger Kappelkinger Kappelkinger 57357 57430 401 8,58 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Kédange-sur-Canner Kedingen Kedéngen, Kiedéngen. 57358 57920 1090 3,91 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Kemplich Kemplich Kemplech, Kemplesch 57359 57920 167 5,54 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Kerbach Kerbach Kerboch 57360 57460 1197 4,45 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Kerling-lès-Sierck Kerlingen Kiirléngen 57361 57480 565 17,82 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Kerprich-aux-Bois Kirchberg am Wald Kierpi 57362 57830 155 6,45 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Kirsch-lès-Sierck Kirsch bei Sierck Kiisch 57364 57480 310 8,85 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Kirschnaumen Kirchnaumen Naumen 57365 57480 469 19,93 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Kirviller Kirweiler Kirwiller 57366 57430 143 2,54 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Klang Klangen 57367 57920 239 4,19 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Knutange Kneuttingen Knéiténgen, Knéiténg 57368 57240 3199 2,43 Algrange
Algrange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Kœnigsmacker Königsmachern Macher 57370 57970 2233 18,4 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Kuntzig Künzig Kënzeg, Kënzech 57372 57970 1310 4,51 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
L’Hôpital Spittel Spitel 57336 57490 5411 3,99 Saint-Avold
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
La Maxe 1915–18 und 1940–44 Masch 57452 57140 881 7,55 Le Sillon mosellan
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Lachambre Kammern Kammeren 57373 57730 898 7,86 Saint-Avold
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Lafrimbolle Laschemborn,
1915–18 un 1940–44 Lassenborn
Leinfribol 57374 57560 205 10,72 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Lagarde 1915–18 un 1940–44 Gerden Lingatche 57375 57810 190 22,26 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lambach Lambach Lambach 57376 57410 512 5,54 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Landange Landingen Landonche 57377 57830 235 4,85 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Landroff Landorf 57379 57340 272 7,73 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Laneuveville-en-Saulnois 1915–18 un 1940–44 Neuheim in Lothringen 57381 57590 302 6,49 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Laneuveville-lès-Lorquin 1915–18 un 1940–44 Neuendorf bei Lörchingen 57380 57790 105 2,24 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Langatte Langd,
1940–44 Langen
Land 57382 57400 558 12,97 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Languimberg Langenberg Languimberg 57383 57810 171 18,38 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Laning Lanningen 57384 57660 594 6,71 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Laquenexy 1915–18 un 1940–44 Kenchen 57385 57530 1139 9,09 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Laudrefang Lauterfangen Lodderfang 57386 57385 338 4,7 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Laumesfeld Laumesfeld Laumëschfeld 57387 57480 276 8,3 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Launstroff Launsdorf Launschtroff 57388 57480 262 7,81 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Le Ban-Saint-Martin 1915–18 Sankt Martinsbann, 1940–44 Martinsbann 57049 57050 4340 1,59 Montigny-lès-Metz
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Le Val-de-Guéblange Geblingen Gewlingedal 57267 57430 860 19,08 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Lelling Lellingen 57389 57660 473 4,92 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Lemberg Lemberg Lembärsch 57390 57620 1468 10,94 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Lemoncourt 1915–1918 un 1940–1944 Lemhofen 57391 57590 72 5,41 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lemud 1915–18 Mud, 1940–44 Ulmen 57392 57580 457 4,24 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Lengelsheim Lengelsheim Lengelse 57393 57720 217 5,3 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Léning Leiningen Läning 57394 57670 326 6,49 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Les Étangs Tennschen 57200 57530 400 6,05 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Lesse 1915–18 un 1940–44 Lesch 57395 57580 207 8,34 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lessy 1915–18 un 1940–44 Lessingen 57396 57160 749 2,85 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Ley Ley,
1940–44 Leyen
57397 57810 101 6,13 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Leyviller Leyweiler Leiwiller 57398 57660 489 7,25 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Lezey 1915–18 un 1940–44 Litzingen 57399 57630 99 7,51 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lhor Lohr Lohr 57410 57670 133 5,4 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lidrezing Liedersingen 57401 57340 86 10,04 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Liederschiedt Liederscheidt Liderschid 57402 57230 125 5,99 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Liéhon 1915–18 un 1940–44 Lieheim 57403 57420 110 5,38 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Lindre-Basse 1915–18 Niederlinder, 1940–44 Niederlinden 57404 57260 223 8,28 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lindre-Haute 1915–18 Oberlinder, 1940–44 Oberlinden 57405 57260 47 2,46 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Liocourt 1915–18 un 1940–44 Linhofen 57406 57590 136 3,17 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lixheim Lixheim Lixhum 57407 57635 593 3,96 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Lixing-lès-Rouhling Lixingen Lixinge 57408 57520 927 4,22 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Lixing-lès-Saint-Avold Lixingen Lixinge 57409 57660 691 6,32 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Lommerange Lommeringen Lumréngen 57411 57650 285 7,97 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Longeville-lès-Metz 1915–18 un 1940–44 Langenheim bei Metz 57412 57050 4068 2,71 Montigny-lès-Metz
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Longeville-lès-Saint-Avold Lubeln,
1940–44 Langsdorf
Lubeln, Luuwle 57413 57740 3696 24,54 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Lorquin Lörchingen Louonrking 57414 57790 1153 8,77 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Lorry-lès-Metz 1915–18 Lorringen un 1940–44 Loringen 57415 57050 1767 6,09 Les Coteaux de Moselle
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Lorry-Mardigny 1915–18 Lorringen-Mardeningen, 1940–44 Lörringen-Mardeningen 57416 57420 640 11,36 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Lostroff Losdorf 57417 57670 69 4,96 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Loudrefing Lauterfingen Luterfing 57418 57670 322 23 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Loupershouse Lupershausen Lupperschhuse 57419 57510 941 7,73 Sarralbe
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Loutzviller Lutzweiler Luzwiller 57421 57720 149 3,22 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Louvigny 1915–18 Loveningen, 1940–44 Loweningen 57422 57420 909 15,82 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Lubécourt 1915–1918 un 1940–1944 Lubenhofen 57423 57170 72 3,45 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Lucy 1915–18 Lixingen, 1940–1944 Lixingen bei Delmen 57424 57590 222 7,36 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Luppy 1915–1918 un 1940–1944 Luppingen 57425 57580 569 16,26 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Luttange Lüttingen Liténgen, Léiténg, Léiténgen 57426 57935 903 12,83 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Lutzelbourg Lützelburg Litzelbuerj 57427 57820 597 5,84 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Macheren Machern 57428 57730 2781 16,95 Saint-Avold
Saint-Avold-2
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Mainvillers Maiweiler Maiwilla 57430 57380 336 6,7 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Maizeroy 1915–18 un 1940–44 Macherich Mach’reu 57431 57530 384 8,73 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Maizières-lès-Metz 1915–18 Macheren, 1940–44 Machern bei Metz Mahires 57433 57280 11.232 8,92 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Maizières-lès-Vic 1915–18 un 1940–44 Machern bei Wich Mainhère 57434 57810 510 25,99 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Malaucourt-sur-Seille 1915–18 un 1940–44 Mallhofen 57436 57590 127 7,17 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Malling Mallingen Malléngen 57437 57480 623 4,42 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Malroy 1915–18 un 1940–44 Malrich Malreu 57438 57640 360 3,54 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Manderen Mandern Manneren 57439 57480 587 8,92 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Manhoué 1915–18 un 1940–44 Manwald 57440 57590 143 4,1 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Manom Monhofen Monuwen 57441 57100 2757 10,39 Yutz
Yutz
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Many Niederum 57442 57380 272 8,22 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Marange-Silvange Maringen-Silvingen Märéngen-Silwéngen 57443 57535 5993 15,24 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Marange-Zondrange Möhringen-Zondringen Mëringen-Sonneringen 57444 57690 338 8,28 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Marieulles 1915–18 Mariellen, 1940–44 Marendorf 57445 57420 697 8,19 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Marimont-lès-Bénestroff 1915–18 un 1940–44 Morsberg 57446 57670 39 3,99 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Marly 1915–18 Marleien, 1940–44 Marlingen 57447 57155 10.049 11 Montigny-lès-Metz
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Marsal 1915–1918 un 1940–1944 Salzmar 57448 57630 277 11,11 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Marsilly 1915–18 un 1940–44 Marzellingen 57449 57530 539 3,22 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Marthille 1940–44 Marten 57451 57340 173 10,2 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Maxstadt Maxstadt Maxstadt 57453 57660 325 7,91 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Mécleuves 1915–18 Mekleven, 1940–44 Klöwern Mekieuf 57454 57245 1164 12,88 Le Pays messin
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Mégange Mengen Mengen, Mägen 57455 57220 165 4,96 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Meisenthal Meisenthal Meisetal 57456 57960 702 6,36 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Menskirch Menskirchen Menschkérch, Menschkichen 57457 57320 141 4,48 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Merschweiller Merschweiler Meeschweiler, Meeschweller 57459 57480 236 5,76 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Merten Merten Méerten 57460 57550 1517 5,23 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Métairies-Saint-Quirin 1915–18 un 1940–44 Quirinsweiler 57461 57560 270 9,57 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Metting Mettingen Metting 57462 57370 385 5,21 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Metz Metz Metz 57463 57000 117.890 41,94 Metz-2, Metz-3
[[Metz-Ville-1, Metz-Ville-2, Metz-Ville-3, Metz-Ville-4]]
Arrondissement MetzMetz
Arrondissement Metz-VilleMetz-Ville
Metz Métropole
Metzeresche Metzeresch Metzeresch 57464 57920 940 9,56 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Metzervisse Metzerwiese ,1940–44 Metzerwiesen Metzerwis 57465 57940 2274 8,99 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Metzing Metzingen Metzinge 57466 57980 638 6,45 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Mey 1915–18 un 1940–44 Maien 57467 57070 274 1,91 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Mittelbronn Mittelbronn Mittelbrunn 57468 57370 688 7,71 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Mittersheim Mittersheim Mittesch 57469 57930 593 16,77 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Molring Molringen 57470 57670 7 3,26 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Momerstroff Momersdorf Momerschtroff 57471 57220 279 6,17 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Moncheux 1915–18 Monchern, 1940–44 Mingen 57472 57420 150 7,35 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Moncourt 1915–18 Monhofen in Lothringen, 1940–44 Mohnhofen bei Duß 57473 57810 72 6,74 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Mondelange Mondelingen Mondléngen, Mondléng 57474 57300 5739 4,1 Fameck
Fameck
Thionville
Thionville-Ouest
Rives de Moselle
Mondorff Mondorf Munnerëf 57475 57570 537 3,84 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Monneren Monneren Monner 57476 57920 423 11,06 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Montbronn Mombronn,
1940–44 Bergbrunn
Mumere 57477 57415 1631 14,99 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Montdidier Diedersberg 57478 57670 77 1,93 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Montenach Montenach Montléch 57479 57480 455 9,19 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Montigny-lès-Metz 1915–18 Monteningen, 1940–44 Montenich Montgneu 57480 57950 21.713 6,7 Montigny-lès-Metz
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Montois-la-Montagne 1940–44 Montingen 57481 57860 2636 7,1 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Morhange Mörchingen Märchinge 57483 57340 3465 15,38 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Morsbach Morsbach Morschbach 57484 57600 2680 5,09 Forbach
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Morville-lès-Vic Morville bei Vic,
1915–18 und 1940–44 Morsheim
57485 57170 128 8,14 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Morville-sur-Nied 1915–18 un 1940–44 Morsweiler an der Nied 57486 57590 122 5,64 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Moulins-lès-Metz 1915–18 un 1940–44 Mühlen bei Metz 57487 57160 5093 6,98 Les Coteaux de Moselle
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Moussey Mulsach 57488 57770 561 7,89 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Mouterhouse Mutterhausen Muterhüse 57489 57620 309 42,6 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Moyenvic 1915–18 Medewich, 1940–44 Mettwich 57490 57630 374 14,48 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Moyeuvre-Grande Groß-Moyeuvre,
1915–18 Großmövern, 1940–44 Mövern
57491 57250 7790 9,59 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Moyeuvre-Petite Klein-Moyeuvre, 1915–18 un 1940–44 Kleinmövern Mövern Kleng-Moder 57492 57250 468 5,43 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Mulcey 1915–18 un 1940–44 Milzingen 57493 57260 210 8,34 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Munster Münster Minschder 57494 57670 255 6,6 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Narbéfontaine Memersbronn Memerschbronn 57495 57220 118 3,58 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Nébing Nebingen 57496 57670 350 7,36 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Nelling Nellingen Nellinge 57497 57670 264 7,4 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Neufchef 1910–18 Neunhäuser, 1940–44 Neunhausen Néngsen 57498 57700 2568 16,74 Algrange
Algrange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Neufgrange Neuscheuern Nejschire, Schire 57499 57910 1412 7,17 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Neufmoulins 1915–18 un 1940–44 Neumühlen Nieumoling 57500 57830 42 1,93 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Neufvillage 1915–18 Neudörfel, 1940–44 Neudorf an der Albe 57501 57670 37 0,61 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Neunkirchen-lès-Bouzonville Neunkirchen Nongkérchen 57502 57320 344 3,8 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Niderhoff Niederhof Nidreho 57504 57560 281 5,3 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Niderviller Niederweiler 57505 57565 1222 10,75 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Niederstinzel Niederstinzel Nidderstinzle 57506 57930 260 12,96 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Niedervisse Niederwiese Nidderwis 57507 57220 259 5,77 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Nilvange Nilvingen Nilwéngen 57508 57240 4758 2,81 Algrange
Algrange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Nitting Nitting,
1940–44 Nittingen
57509 57790 461 8,86 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Noisseville Noisseville,
1940–1944 Neußenheim
Noéssefelle 57510 57645 1019 2,6 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Norroy-le-Veneur 1915–18 un 1940–44 Norringen 57511 57140 1018 8,45 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Nouilly 1915–18 Niverlach, 1940–44 Nieverlach 57512 57645 705 2,4 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Nousseviller-lès-Bitche Nussweiler Nusswiller 57513 57720 136 4,86 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Nousseviller-Saint-Nabor Nussweiler Nusswiller 57514 57990 1191 6,13 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Novéant-sur-Moselle 1915–18 Neuburg in Lothringen, 1940–44 Neuburg an der Mosel 57515 57680 1823 12,89 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Oberdorff Oberdorf Owerdorf 57516 57320 347 4,22 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Obergailbach Obergailbach Owergailbach 57517 57720 317 8,99 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Oberstinzel Oberstinzel 57518 57930 348 5,07 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Obervisse Oberwiese,
1940–1944 Oberwiesen
Oberwis 57519 57220 159 4,4 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Obreck Obreck 57520 57170 38 3,24 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Œting Ötingen Ëttinge 57521 57600 2650 4,39 Forbach
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Ogy-Montoy-Flanville 57482 57530/57645 1691 10,06 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Ommeray 1915–18 un 1940–44 Ommerich Yommereu 57524 57810 122 10,12 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Oriocourt 1915–18 un 1940–44 Orhofen 57525 57590 58 4,44 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ormersviller Ormersweiler Omerschwiller 57526 57720 395 7,3 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Orny 1915–18 un 1940–44 Ornach Ourni 57527 57420 365 7,3 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Oron 1915–18 Orn, 1940–44 Oren 57528 57590 90 5,37 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Ottange Öttingen,
1940–44 Ottingen
Ëtteng 57529 57840 2984 15,48 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Ottonville Ottendorf Ottendroff 57530 57220 437 15,71 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Oudrenne Udern Uderen 57531 57970 736 20,38 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Pagny-lès-Goin 1915–18 un 1940–44 Paningen 57532 57420 242 5,17 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Pange 1915–18 Spangen, 1940–44 Spangen an der Nied 57533 57530 877 8,57 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Peltre 1915–18 Pelter, 1940–44 Pelters Pête 57534 57245 1861 8,37 Le Pays messin
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Petite-Rosselle Kleinrosseln Klänrossle 57537 57540 6358 5,05 Forbach
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Petit-Réderching Kleinrederchingen Klä-Reterschinge 57535 57410 1512 11 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Petit-Tenquin Kleintänchen Klä-Tenschen 57536 57660 232 4,88 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Pettoncourt 1915–18 un 1940–44 Pettenhofen 57538 57170 288 4,9 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Pévange Pewingen 57539 57340 54 1,94 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Phalsbourg Pfalzburg Polsbuerj 57540 57370 4725 13,15 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Philippsbourg Philippsburg Fillipsbueri 57541 57230 616 23,71 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Piblange Pieblingen Piwlingen 57542 57220 1030 9,59 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Pierrevillers 1915–18 un 1940–44 Petersweiler Stenweller 57543 57120 1513 5,83 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Plaine-de-Walsch Hochwalsch,
1940–44 Plinterwald
Hochwalsch 57544 57870 638 4,98 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Plappeville 1915–18 Papolsheim, 1940–44 Pleppweiler 57545 57050 2009 2,54 Montigny-lès-Metz
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Plesnois 1915–17 Plenach, 1917-18 Plenau, 1940–44 Plenach Plenw 57546 57140 825 3,11 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Pommérieux 1915–18 un 1940–44 Pommeringen Peumerieu 57547 57420 697 4,31 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Pontoy 1915–18 un 1940–44 Pontingen Ponteu 57548 57420 428 10,12 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Pontpierre Steinbiedersdorf Stémbidaschtroff 57549 57380 719 8,48 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Porcelette 1915–18 Porzelet, 1940–44 Grünwald Porzelett 57550 57890 2490 13,44 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Postroff Postdorf Boschtroff 57551 57930 210 5 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Pouilly 1915–18 un 1940–44 Pullingen 57552 57420 620 5,11 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Pournoy-la-Chétive 1915–18 un 1940–44 Kleinprunach Poneu lai Chaitif, lai p'tiat Poneu 57553 57420 642 2,56 Les Coteaux de Moselle
Verny
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Pournoy-la-Grasse 1915–18 un 1940–44 Grossprunach Lai grouss' Poneu 57554 57420 598 7,19 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Prévocourt 1915–18 un 1940–44 Probsthofen 57555 57590 109 6,77 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Puttelange-aux-Lacs Püttlingen Pittlinge 57556 57510 2995 16,66 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Puttelange-lès-Thionville Püttlingen Pëttléngen, Pëttléng 57557 57570 957 10,67 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Puttigny 1915–18 Püttingen, 1940–44 Pütten 57558 57170 86 7,47 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Puzieux 1915–18 un 1940–44 Püschingen 57559 57590 187 6,27 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Racrange Rakringen Rakringe 57560 57340 595 7,16 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Rahling Rahlingen Rahlinge 57561 57410 768 21,3 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Ranguevaux Rangwall Ranconval 57562 57700 836 10,17 Hayange
Hayange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Raville Rollingen Rauvelle 57563 57530 277 7,06 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Réchicourt-le-Château Rixingen Rchico 57564 57810 547 24,14 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Rédange Redingen Réidéng 57565 57390 993 5,5 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Réding Rieding,
1940–44 Riedingen
57566 57445 2406 11,61 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Rémelfang Remelfangen Remelfangen 57567 57320 173 3,3 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Rémelfing Remelfingen Rimelfinge 57568 57200 1406 2,62 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Rémeling Reimelingen Reimléngen 57569 57480 302 6,47 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Rémering Reimeringen Reimeringen 57570 57550 436 4,94 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Rémering-lès-Puttelange Remeringen Remringe 57571 57510 1116 9,24 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Rémilly 1915–18 un 1940–44 Remelach Rem'hy 57572 57580 2059 18,94 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Réning Reiningen 57573 57670 125 3,95 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Retonfey 1915–18 un 1940–44 Raitenbuchen 57575 57645 1385 9,77 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Rettel Rettel Rettel 57576 57480 726 6,89 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Reyersviller Reyersweiler Reierschwiller 57577 57230 363 8,32 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Rezonville 1940–44 Resenweiler 57578 57130 507 13,45 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Rhodes Rodt 57579 57810 119 11,39 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Riche Reich 57580 57340 189 6,34 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Richeling Richelingen Rischelinge 57581 57510 341 4,21 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Richemont Reichersberg Räichersbierg, Räichper 57582 57270 2013 8,48 Fameck
Fameck
Thionville
Thionville-Ouest
Rives de Moselle
Richeval Reichental Rougeri 57583 57830 135 4,92 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Rimling Rimlingen Rimlinge 57584 57720 632 13,26 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Ritzing Ritzingen Réitzéngen 57585 57480 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 57585 6,15 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Rochonvillers Ruxweiler Rucksler 57586 57840 193 5,64 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Rodalbe Rodalben 57587 57340 246 10,57 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Rodemack Rodemachern Ruedemaacher 57588 57570 1204 9,96 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Rohrbach-lès-Bitche Rohrbach Roerbach 57589 57410 2272 13,28 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Rolbing Rolbingen Rolwinge 57590 57720 247 5,97 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Rombas Rombach Rombéch 57591 57120 9857 11,69 Rombas
Rombas
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Romelfing Rommelfingen Romelfing 57592 57930 357 10,69 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Roncourt 1915–18 un 1940–44 Ronhofen 57593 57860 997 6,73 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Roppeviller Roppweiler Roppwiller 57594 57230 109 13,77 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Rorbach-lès-Dieuze Rohrbach 57595 57260 54 4,21 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Rosbruck Roßbrücken Rossbrigg 57596 57800 777 1,41 Forbach
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Rosselange Rosslingen Rossléngen 57597 57780 2712 5,35 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Rouhling Ruhlingen Rulinge 57598 57520 2088 6,02 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Roupeldange Ruplingen Roupling 57599 57220 376 2,52 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Roussy-le-Village Rüttgen Rëttgen 57600 57330 1350 12,5 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Rozérieulles 1915–18 un 1940–44 Roseringen 57601 57160 1377 6,58 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Rurange-lès-Thionville Rörchingen Rurchéngen 57602 57310 2494 8,87 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Russange Rüssingen Réisséng 57603 57390 1273 3,46 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Haut Val d’Alzette
Rustroff Rüsdorf Réischtroff 57604 57480 606 3,23 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Sailly-Achâtel 1915–18 un 1940–44 Sallach 57605 57420 288 8,18 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Saint-Avold Sankt Avold Sänt Avor, Sänt Avuur 57606 57500 15.446 35,48 Saint-Avold
[[Saint-Avold-1, Saint-Avold-2|]]
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Sainte-Barbe 1915–18 un 1940–44 Sankt Barbara 57607 57640 737 13,84 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sainte-Marie-aux-Chênes 1940–44 Marieneichen 57620 57255 4143 10,19 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Pays Orne-Moselle
Saint-Epvre 1915–18 un 1940–44 St. Erffert 57609 57580 177 4,67 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Sainte-Ruffine 1915–18 un 1940–44 Sankt Ruffin 57624 57130 553 0,71 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Saint-François-Lacroix Sankt Franz Franz 57610 57320 302 7,33 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Saint-Georges St. Georg Saint Jouonh 57611 57830 201 8,1 Sarrebourg
Réchicourt-le-Château
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Saint-Hubert Sankt Hubert 57612 57640 232 16,04 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Saint-Jean-de-Bassel Sankt Johann von Bassel,
1940–44 Basseln
57613 57930 345 10,05 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Saint-Jean-Kourtzerode Sankt-Johann-Kurzerode Zischang-Kuerzrott 57614 57370 722 1,58 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Saint-Jean-Rohrbach Johannsrohrbach Gehonns-Roerboch 57615 57510 979 12,19 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Saint-Julien-lès-Metz 1915–18 un 1940–44 Sankt Julian bei Metz 57616 57070 3366 4,55 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Saint-Jure 1915–18 un 1940–44 Sankt Jürgen 57617 57420 302 10,61 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Saint-Louis Sankt Ludwig bei Pfalzburg,
1940–44 Heiersberg
Sînt-Lui 57618 57820 660 9,28 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Saint-Louis-lès-Bitche Münzthal-St.Louis,
1915–18 un 1940–44 Münztal
Minztal 57619 57620 499 4,53 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Saint-Médard Sankt Medard 57621 57260 95 9,89 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Saint-Privat-la-Montagne Sankt Privat 57622 57855 1843 5,84 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Saint-Quirin Sankt Quirin Saint Kurieng 57623 57560 727 53,34 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Salonnes 1915–18 un 1940–44 Salzdorf 57625 57170 193 12,69 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Sanry-lès-Vigy 1915–18 Sanringen, 1940–44 Senn bei Wigingen 57626 57640 531 5,55 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sanry-sur-Nied 1915–18 Sanringen an der Nied, 1940–44 Senn an der Nied 57627 57530 296 4,81 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sarralbe Saaralben Alwe 57628 57430 4556 27,29 Sarralbe
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Sarraltroff Saaraltdorf Saaraltroff 57629 57400 734 11,97 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Sarrebourg Saarburg Saarbuerj Sonlbo 57630 57400 11.987 16,4 Sarrebourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Sarreguemines Saargemünd Saargemìnn 57631 57200 20.944 29,67 Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Sarreinsming Saareinsmingen Ääsminge 57633 57905 1276 6,98 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Saulny 1915–18 un 1940–44 Salnach 57634 57140 1389 9,79 Rombas
Marange-Silvange
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Schalbach Schalbach Scholboch 57635 57370 332 12,58 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Schmittviller Schmittweiler Schmittwiller 57636 57412 326 2,33 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Schneckenbusch Schneckenbusch Schneggebesch 57637 57400 301 2,12 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Schœneck Schöneck Schëneck 57638 57350 2623 4,06 Forbach
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Schorbach Schorbach Schorbach 57639 57230 541 13,36 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Schwerdorff Schwerdorf Schweerdroff 57640 57320 472 9,42 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Schweyen Schweyen Schweije 57641 57720 317 11,35 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Scy-Chazelles 1915–18 un 1940–44 Siegach 57642 57160 2670 4,52 Montigny-lès-Metz
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Secourt 1915–18 un 1940–44 Unterhofen Seco 57643 57420 199 7,31 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Seingbouse Sengbusch Bus 57644 57455 1856 8,05 Freyming-Merlebach
Freyming-Merlebach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Freyming-Merlebach
Semécourt 1915–18 un 1940–44 Sigmarshofen 57645 57280 974 2,3 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Serémange-Erzange Schremingen-Ersingen 57647 57290 4328 3,75 Hayange
Hayange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Servigny-lès-Raville 1915–18 un 1940–44 Silbernachen 57648 57530 478 14,2 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Servigny-lès-Sainte-Barbe 1915–18 un 1940–44 Servingen bei Sainte-Barbe 57649 57640 459 3,09 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sierck-les-Bains Bad Sierck Siirk 57650 57480 1733 4,8 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Siersthal Siersthal,
1941-44 Sierstal
Siirschel 57651 57410 669 10,51 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Sillegny 1915–18 un 1940–44 Sillningen 57652 57420 469 10,46 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Silly-en-Saulnois 1915–18 Sillingen, 1940–44 Sillich 57653 57420 31 2,35 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Silly-sur-Nied Sillers 57654 57530 692 4,54 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Solgne Solgen 57655 57420 1105 7,29 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Sorbey 1915–18 un 1940–44 Sorbach 57656 57580 367 5,59 Le Pays messin
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Sotzeling Sotzeling 57657 57170 21 3,66 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Soucht Sucht Sucht 57658 57960 1052 10,75 Bitche
Rohrbach-lès-Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Spicheren Spichern Spischere 57659 57350 3225 8,11 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Stiring-Wendel Stieringen-Wendel Stiringe 57660 57350 11.991 3,6 Stiring-Wendel
Stiring-Wendel
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Stuckange Stückingen Stickéng 57767 57970 1051 4,44 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Sturzelbronn Stürzelbronn Stirzelbrunn 57661 57230 178 32,51 Bitche
Bitche
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Suisse Sülzen 57662 57340 105 5,03 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Talange Talingen Taléng, Taléngen 57663 57525 7699 3,7 Le Sillon mosellan
Maizières-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Tarquimpol 1915–18 Taichenphul, 1940–44 Taichen 57664 57260 63 4,09 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Tenteling Tentelingen Täntelinge 57665 57980 1076 7,19 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Terville Terwen Tierwen 57666 57180 6929 3,83 Thionville
Yutz
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Téterchen Teterchen,
1940–44 Diedringen
Téterchen 57667 57220 799 8,75 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Teting-sur-Nied Tetingen,
1940–44 Tetlingen
Tétingen, Teting 57668 57385 1358 9,83 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Théding Thedingen Thädinge 57669 57450 2515 8,13 Stiring-Wendel
Behren-lès-Forbach
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Forbach Porte de France
Thicourt Diedersdorf Thico 57670 57380 143 5,5 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Thimonville 1915–18 Thimmenheim, 1940–44 Timmweiler 57671 57580 156 7,4 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Thionville Diedenhofen Diddenuewen, Diddenowen, Déionwen 57672 57100 40.586 49,86 Thionville, Yutz
[[Thionville-Est, Thionville-Ouest]]
Arrondissement ThionvilleThionville
Arrondissement Thionville-EstThionville-Est
Communauté d’agglomération Portes de France-ThionvillePortes de France-Thionville
Thonville 1915–18 un 1940–44 Odersdorf 57673 57380 47 2,53 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Tincry 1915–18 Dinkrich, 1940–44 Dinkirchen 57674 57590 174 8,47 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Torcheville Dorsweiler 57675 57670 114 6,14 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Tragny 1915–1918 un 1940–1944 Tranach 57676 57580 100 5,43 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Trémery 1915–18 Tremerchen, 1940–44 Tremeringen 57677 57300 1060 7,53 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Rives de Moselle
Tressange Tressingen Träisséng 57678 57710 2107 9,36 Algrange
Fontoy
Thionville
Thionville-Ouest
Portes de France-Thionville
Tritteling-Redlach Trittelingen-Redlach Trittelingen-Rédlach 57679 57385 535 6 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Troisfontaines Dreibrunnen 57680 57870 1279 12,9 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Tromborn Tromborn Tromborren 57681 57320 372 6,13 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Turquestein-Blancrupt Türkstein Trehting 57682 57560 16 30,04 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Uckange Ückingen Ickéngen 57683 57270 6793 5,56 Fameck
Florange
Thionville
Thionville-Ouest
Val de Fensch
Vahl-Ebersing Vahl-Ebersing,
1941-44 Ebersingen
Ebersinge 57684 57660 516 6,29 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Vahl-lès-Bénestroff Vahl 57685 57670 144 8,97 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vahl-lès-Faulquemont Vahlen,
1915–18 un 1940–44 Wahlen
Wahl 57686 57380 252 6,18 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Val-de-Bride Genesdorf 57270 57260 591 11,12 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vallerange Walleringen 57687 57340 207 6,64 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Valmestroff Walmesdorf Wameschdrëf 57689 57970 289 3,78 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Valmont Walmen Walmen 57690 57730 3185 9,24 Saint-Avold
Saint-Avold-1
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Valmunster Valmünster Walminschter 57691 57220 98 3,14 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Vannecourt 1915–18 un 1940–44 Warnhofen 57692 57340 81 9,55 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vantoux 1915–18 un 1940–44 Wanten 57693 57070 868 2,45 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Vany 1915–18 Warningen, 1940–44 Warnich 57694 57070 390 3,1 Le Pays messin
Montigny-lès-Metz
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Varize-Vaudoncourt Waibelskirchen Wibelskirch 57695 57220 547 13,87 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Varsberg 1915–18 un 1940–44 Warsberg Warschberg 57696 57880 940 4,15 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Warndt
Vasperviller Wasperweiler Woschperwiller 57697 57560 317 1,54 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Vatimont Wallersberg Vautieumont 57698 57580 325 8,13 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Vaudreching Wallerchen,
1940–44 Waldreich
Walachen 57700 57320 546 4,69 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Bouzonvillois-Trois Frontières
Vaux 1915–18 un 1940–44 Wals 57701 57130 803 6,63 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Vaxy 1915–18 Wastingen, 1940–44 Wessingen 57702 57170 155 5,31 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Veckersviller Weckersweiler Weckerschwiller 57703 57370 237 4,79 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Veckring Weckringen Weckréngen 57704 57920 683 6,65 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Velving Welwingen Welwing 57705 57220 205 4,71 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Vergaville Widersdorf,
1915–18 un 1940–44 Wirtsdorf
57706 57260 592 13,17 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vernéville 1915–18 un 1940–44 Wernheim 57707 57130 618 9,18 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Verny 1915–18 un 1940–44 Werningen 57708 57420 1940 3,9 Faulquemont
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Vescheim Weschheim Weschum 57709 57370 327 1,81 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Vibersviller Wiebersweiler Wiberschwiller 57711 57670 461 13,02 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vic-sur-Seille 1915–18 un 1940–44 Wich 57712 57630 1291 19,5 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vieux-Lixheim Altlixheim 57713 57635 259 6,45 Sarrebourg
Fénétrange
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Vigny 1915–18 un 1940–44 Wingert 57715 57420 349 5,83 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Vigy 1915–18 un 1940–44 Wigingen Vigy 57716 57640 1710 17,07 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Viller Weiler Willer 57717 57340 208 7,27 Sarralbe
Grostenquin
Forbach-Boulay-Moselle
Forbach
Saint-Avold Synergie
Villers-Stoncourt 1915–18 un 1940–44 Stondorf 57718 57530 232 10,57 Faulquemont
Pange
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Villers-sur-Nied 1915–18 un 1940–44 Niedweiler 57719 57340 77 4,25 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Villing Willingen Wéllingen 57720 57550 494 4,93 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Vilsberg Wilsberg Wilschbuerj 57721 57370 361 5 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Vionville Vionville Vionvelle) 57722 57130 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 57722 9,65 Les Coteaux de Moselle
Ars-sur-Moselle
Metz
Metz-Campagne
Mad et Moselle
Virming Wirmingen Wirminge 57723 57340 296 10,77 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vitry-sur-Orne Wallingen Walléngen 57724 57185 3015 7,61 Hayange
Moyeuvre-Grande
Thionville
Thionville-Ouest
Pays Orne-Moselle
Vittersbourg Wittersburg 57725 57670 365 7,13 Le Saulnois
Albestroff
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vittoncourt 1915–18 Wittenhofen, 1940–44 Wittenhofen an der Nied Utonco 57726 57580 378 9,51 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Viviers 1915–18 un 1940–44 Weiher 57727 57590 124 7,2 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Vœlfling-lès-Bouzonville Wölflingen bei Busendorf Welfling 57749 57320 154 2,9 Bouzonville
Bouzonville
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Voimhaut 1915–18 Wainwalz, 1940–44 Weintal Wémhaut 57728 57580 253 4,02 Faulquemont
Faulquemont
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Volmerange-lès-Boulay Volmeringen Wolmeringen 57730 57220 563 5,96 Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
Houve-Pays Boulageois
Volmerange-les-Mines Wollmeringen Wuelmeréngen 57731 57330 2170 12,92 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs
Volmunster Wolmünster Wolminschter 57732 57720 802 14,91 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Volstroff Wolsdorf Wolschdrëf, Wolschtrof 57733 57940 1969 12,22 Metzervisse
Metzervisse
Thionville
Thionville-Est
Arc mosellan
Voyer Weiher Vuyer 57734 57560 446 4,48 Phalsbourg
Lorquin
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Vry 1915–18 Verich, 1940–44 Werich 57736 57640 590 15,08 Le Pays messin
Vigy
Metz
Metz-Campagne
Haut Chemin-Pays de Pange
Vulmont 1915–18 Wulberg, 1940–44 Walburg 57737 57420 31 3,09 Le Saulnois
Verny
Metz
Metz-Campagne
Sud Messin
Waldhouse Waldhausen Waldhuuse 57738 57720 400 6,58 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Waldweistroff Waldweisdorf Waldweischtroff 57739 57320 493 7,73 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Waldwisse Waldwiese,
1940–44 Waldwiesen
Waldwis 57740 57480 833 11,74 Bouzonville
Sierck-les-Bains
Thionville
Thionville-Est
Bouzonvillois-Trois Frontières
Walschbronn Walschbronn Walschbronn 57741 57720 498 10,11 Bitche
Volmunster
Sarreguemines
Sarreguemines
Pays de Bitche
Walscheid Walscheid Wolscheid, Walsched 57742 57870 1558 38,35 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Waltembourg Waltenburg Woltebuerj 57743 57370 244 1,4 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Wiesviller Wiesweiler Wiiswiller 57745 57200 987 8,83 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Willerwald Willerwald Willerwald 57746 57430 1544 6,31 Sarreguemines
Sarralbe
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Wintersbourg Wintersburg Winterschbuerj 57747 57635 267 3,95 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Wittring Wittringen Wittringe 57748 57905 793 8,09 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Wœlfling-lès-Sarreguemines Wölflingen,
1940–44 Wölflingen bei Bliesbrück
Welflinge 57750 57200 750 6,24 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Woippy 1915–18 un 1940–44 Wappingen 57751 57140 14.103 14,58 Le Sillon mosellan
Woippy
Metz
Metz-Campagne
Metz Métropole
Woustviller Wustweiler Wuschwiller 57752 57915 3194 10,97 Sarralbe
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Wuisse 1915–18 un 1940–44 Wiß 57753 57170 63 14,56 Le Saulnois
Château-Salins
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Xanrey 1915–18 Schenris, 1940–44 Serrich Shanré 57754 57630 117 7,81 Le Saulnois
Vic-sur-Seille
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Xocourt 1915–18 Schollhofen, 1940–44 Schellhofen 57755 57590 90 4,88 Le Saulnois
Delme
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Xouaxange Schweixingen Souagsonche 57756 57830 302 5,16 Phalsbourg
Sarrebourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Sarrebourg Moselle Sud
Yutz Jeutz Jäitz 57757 57970 16.338 13,97 Yutz
Yutz
Thionville
Thionville-Est
Portes de France-Thionville
Zarbeling Sarbelingen 57759 57340 58 3,87 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Zetting Settingen Settinge 57760 57905 833 6,94 Sarreguemines
Sarreguemines-Campagne
Sarreguemines
Sarreguemines
Sarreguemines Confluences
Zilling Zillingen Zillinge 57761 57370 277 3,58 Phalsbourg
Phalsbourg
Sarrebourg-Château-Salins
Sarrebourg
Pays de Phalsbourg
Zimming Zimmingen Zéming 57762 57690 711 7,87 Faulquemont
Boulay-Moselle
Forbach-Boulay-Moselle
Boulay-Moselle
District urbain de Faulquemont
Zommange Zemmingen 57763 57260 42 6,34 Le Saulnois
Dieuze
Sarrebourg-Château-Salins
Boulay-Moselle
Saulnois
Zoufftgen Suftgen Suftge 57764 57330 1208 16,7 Yutz
Cattenom
Thionville
Thionville-Est
Cattenom et environs

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017:

2016: