Lischt vun dr Gmeina im Département Seine-et-Marne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Seine-et-Marne zellt àlla 507 Gmeina ìm Département Seine-et-Marne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Achères-la-Forêt 77001 77760 1142 12,60 91 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Amillis 77002 77120 826 20,06 41 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Meaux
Provins
Coulommiers Pays de Brie
Amponville 77003 77760 337 12,30 27 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Andrezel 77004 77390 286 8,08 35 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Annet-sur-Marne 77005 77410 3281 13,19 249 Claye-Souilly
Claye-Souilly
Meaux
Torcy
Plaines et Monts de France
Arbonne-la-Forêt 77006 77630 979 15,08 65 Fontainebleau
Perthes
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Argentières 77007 77390 355 2,57 138 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Armentières-en-Brie 77008 77440 1225 7,27 169 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Arville 77009 77890 124 11,31 11 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Aubepierre-Ozouer-le-Repos 77010 77720 935 26,83 35 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
Aufferville 77011 77570 499 17,74 28 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Augers-en-Brie 77012 77560 294 13,49 22 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Aulnoy 77013 77120 359 14,25 25 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Avon 77014 77210 13.419 3,83 3504 Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Baby 77015 77480 94 4,12 23 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Bagneaux-sur-Loing 77016 77167 1623 5,26 309 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Bailly-Romainvilliers 77018 77700 7416 8,01 926 Serris
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Val d’Europe Agglomération
Balloy 77019 77118 333 13,22 25 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Bannost-Villegagnon 77020 77970 645 19,41 33 Provins
Nangis
Provins
Provins
Provinois
Barbey 77021 77130 152 4,32 35 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Barbizon 77022 77630 1207 5,27 229 Fontainebleau
Perthes
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Barcy 77023 77910 310 6,95 45 Claye-Souilly
Meaux-Nord
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Bassevelle 77024 77750 382 17,46 22 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Bazoches-lès-Bray 77025 77118 862 22,68 38 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Beauchery-Saint-Martin 77026 77560 358 27,96 13 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Beaumont-du-Gâtinais 77027 77890 1194 16,59 72 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Beautheil-Saints 77028 77120 1992 38,41 52 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Beauvoir 77029 77390 192 3,94 49 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Bellot 77030 77510 773 16,36 47 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Bernay-Vilbert 77031 77540 905 16,92 53 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Beton-Bazoches 77032 77320 921 18,32 50 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Bezalles 77033 77970 233 2,66 88 Provins
Nangis
Provins
Provins
Provinois
Blandy 77034 77115 749 13,99 54 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Blennes 77035 77940 548 20,29 27 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Provins
Fontainebleau
Pays de Montereau
Boisdon 77036 77970 133 4,30 31 Provins
Nangis
Provins
Provins
Provinois
Bois-le-Roi 77037 77590 5913 6,91 856 Nangis
Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Boissettes 77038 77350 409 1,54 266 Savigny-le-Temple
Le Mée-sur-Seine
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Boissise-la-Bertrand 77039 77350 1146 7,80 147 Savigny-le-Temple
Le Mée-sur-Seine
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Boissise-le-Roi 77040 77310 3739 7,09 527 Saint-Fargeau-Ponthierry
Perthes
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Boissy-aux-Cailles 77041 77760 280 16,40 17 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Boissy-le-Châtel 77042 77169 3216 9,95 323 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Boitron 77043 77750 348 5,14 68 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Bombon 77044 77720 960 15,00 64 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Bougligny 77045 77570 722 16,31 44 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Boulancourt 77046 77760 335 6,44 52 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Bouleurs 77047 77580 1680 8,25 204 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Bourron-Marlotte 77048 77780 2763 11,26 245 Fontainebleau
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Boutigny 77049 77470 844 9,88 85 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Bransles 77050 77620 541 13,85 39 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Bray-sur-Seine 77051 77480 2307 2,15 1073 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Bréau 77052 77720 345 1,35 256 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
Brie-Comte-Robert 77053 77170 18.812 19,93 944 Combs-la-Ville
Brie-Comte-Robert
Torcy
Melun
Orée de la Brie
Brou-sur-Chantereine 77055 77177 4809 4,28 1124 Villeparisis
Vaires-sur-Marne
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Burcy 77056 77760 148 7,20 21 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Bussières 77057 77750 519 8,81 59 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Bussy-Saint-Georges 77058 77600 26.597 13,39 1986 Torcy
Torcy
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Bussy-Saint-Martin 77059 77600 647 2,64 245 Torcy
Torcy
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Buthiers 77060 77760 732 19,67 37 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Cannes-Écluse 77061 77130 2482 8,63 288 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Carnetin 77062 77400 455 1,61 283 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Cély 77065 77930 1238 6,19 200 Fontainebleau
Perthes
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Cerneux 77066 77320 327 22,10 15 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Cesson 77067 77240 10.833 6,98 1552 Savigny-le-Temple
Le Mée-sur-Seine
Melun
Melun
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Cessoy-en-Montois 77068 77520 214 5,26 41 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Chailly-en-Bière 77069 77930 2074 13,08 159 Fontainebleau
Perthes
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Chailly-en-Brie 77070 77120 1479 17,36 85 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Chaintreaux 77071 77460 864 23,92 36 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Chalautre-la-Grande 77072 77171 685 18,33 37 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Chalautre-la-Petite 77073 77160 560 9,37 60 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Chalifert 77075 77144 1288 2,42 532 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Chalmaison 77076 77650 755 10,04 75 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Chambry 77077 77910 993 9,75 102 Claye-Souilly
Meaux-Nord
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Chamigny 77078 77260 1335 14,22 94 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Champagne-sur-Seine 77079 77430 6353 7,28 873 Montereau-Fault-Yonne
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Champcenest 77080 77560 196 12,46 16 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Champdeuil 77081 77390 727 3,97 183 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Champeaux 77082 77720 815 10,35 79 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Champs-sur-Marne 77083 77420 25.654 7,35 3490 Champs-sur-Marne
Champs-sur-Marne
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Changis-sur-Marne 77084 77660 1349 6,98 193 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Chanteloup-en-Brie 77085 77600 3991 3,17 1259 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Charmentray 77094 77410 299 4,76 63 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Charny 77095 77410 1354 12,54 108 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Chartrettes 77096 77590 2543 10,10 252 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Chartronges 77097 77320 299 8,20 36 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Châteaubleau 77098 77370 358 3,40 105 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
Château-Landon 77099 77570 2947 29,35 100 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Châtenay-sur-Seine 77101 77126 1063 13,03 82 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Châtenoy 77102 77167 163 4,87 33 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Châtillon-la-Borde 77103 77820 217 7,25 30 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Châtres 77104 77610 693 15,13 46 Fontenay-Trésigny
Tournan-en-Brie
Provins
Melun
Val Briard
Chauconin-Neufmontiers 77335 77124 3554 17,39 204 Claye-Souilly
Meaux-Nord
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Chauffry 77106 77169 1023 5,16 198 Coulommiers
Rebais
Meaux
Provins
Coulommiers Pays de Brie
Chaumes-en-Brie 77107 77390 3339 20,07 166 Fontenay-Trésigny
Tournan-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Chelles 77108 77500 55.154 15,90 3469 Chelles
Chelles
Vaires-sur-Marne
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Chenoise-Cucharmoy 77109 77160 1640 48,68 34 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Chenou 77110 77570 312 13,74 23 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Chessy 77111 77700 6304 5,74 1098 Serris
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Val d’Europe Agglomération
Chevrainvilliers 77112 77760 251 8,95 28 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Chevru 77113 77320 1088 13,94 78 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Meaux
Provins
Coulommiers Pays de Brie
Chevry-Cossigny 77114 77173 3927 16,75 234 Ozoir-la-Ferrière
Brie-Comte-Robert
Torcy
Melun
Orée de la Brie
Chevry-en-Sereine 77115 77710 515 22,81 23 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Provins
Fontainebleau
Pays de Montereau
Choisy-en-Brie 77116 77320 1308 25,03 52 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Citry 77117 77730 953 5,04 189 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Claye-Souilly 77118 77410 12.172 15,07 808 Claye-Souilly
Claye-Souilly
Meaux
Torcy
Roissy Pays de France
Clos-Fontaine 77119 77370 248 5,97 42 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
Cocherel 77120 77440 626 8,27 76 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Collégien 77121 77090 3359 4,27 787 Torcy
Torcy
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Combs-la-Ville 77122 77380 21.627 14,48 1494 Combs-la-Ville
Combs-la-Ville
Melun
Melun
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Compans 77123 77290 815 5,30 154 Mitry-Mory
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Conches-sur-Gondoire 77124 77600 1754 1,52 1154 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Condé-Sainte-Libiaire 77125 77450 1426 2,15 663 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Congis-sur-Thérouanne 77126 77440 1762 15,12 117 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Coubert 77127 77170 1885 8,36 225 Fontenay-Trésigny
Brie-Comte-Robert
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Couilly-Pont-aux-Dames 77128 77860 2097 4,75 441 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Coulombs-en-Valois 77129 77840 559 23,40 24 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Coulommes 77130 77580 488 3,68 133 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Coulommiers 77131 77120 14.779 10,93 1352 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Coupvray 77132 77700 2871 8,09 355 Serris
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Val d’Europe Agglomération
Courcelles-en-Bassée 77133 77126 199 10,79 18 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Courchamp 77134 77560 148 12,41 12 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Courpalay 77135 77540 1294 14,56 89 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Courquetaine 77136 77390 189 7,82 24 Fontenay-Trésigny
Tournan-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Courtacon 77137 77560 239 11,88 20 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Courtomer 77138 77390 548 4,62 119 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Val Briard
Courtry 77139 77181 6698 4,16 1610 Villeparisis
Claye-Souilly
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Coutençon 77140 77154 281 6,23 45 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Coutevroult 77141 77580 1167 7,79 150 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Crécy-la-Chapelle 77142 77580 4713 15,78 299 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Crégy-lès-Meaux 77143 77124 5223 3,67 1423 Claye-Souilly
Meaux-Nord
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Crèvecœur-en-Brie 77144 77610 429 9,19 47 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Crisenoy 77145 77390 620 12,87 48 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Croissy-Beaubourg 77146 77183 2026 11,63 174 Champs-sur-Marne
Torcy
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Crouy-sur-Ourcq 77148 77840 1825 19,42 94 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Cuisy 77150 77165 455 3,33 137 Claye-Souilly
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Dagny 77151 77320 278 7,89 35 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Meaux
Provins
Coulommiers Pays de Brie
Dammarie-les-Lys 77152 77190 22.128 10,24 2161 Saint-Fargeau-Ponthierry
Perthes
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Dammartin-en-Goële 77153 77230 10.355 8,97 1154 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Dammartin-sur-Tigeaux 77154 77163 1135 9,04 126 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Meaux
Provins
Coulommiers Pays de Brie
Dampmart 77155 77400 3417 5,92 577 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Darvault 77156 77140 896 7,83 114 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Dhuisy 77157 77440 311 8,14 38 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Diant 77158 77940 199 10,94 18 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Provins
Fontainebleau
Pays de Montereau
Donnemarie-Dontilly 77159 77520 2775 12,07 230 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Dormelles 77161 77130 802 13,02 62 Nemours
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Doue 77162 77510 1070 20,05 53 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Douy-la-Ramée 77163 77139 367 7,97 46 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Échouboulains 77164 77830 557 20,91 27 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Égligny 77167 77126 323 16,58 19 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Égreville 77168 77620 2152 31,84 68 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Émerainville 77169 77184 7659 5,46 1403 Pontault-Combault
Champs-sur-Marne
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Esbly 77171 77450 6404 3,12 2053 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Esmans 77172 77940 887 17,83 50 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Étrépilly 77173 77139 844 13,18 64 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Everly 77174 77157 582 8,76 66 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Évry-Grégy-sur-Yerres 77175 77166 3025 19,12 158 Fontenay-Trésigny
Brie-Comte-Robert
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Faremoutiers 77176 77515 2944 10,93 269 Fontenay-Trésigny
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Favières 77177 77220 1132 28,27 40 Ozoir-la-Ferrière
Tournan-en-Brie
Provins
Melun
Val Briard
Faÿ-lès-Nemours 77178 77167 495 7,78 64 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Féricy 77179 77133 594 9,33 64 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Férolles-Attilly 77180 77150 1257 12,76 99 Ozoir-la-Ferrière
Brie-Comte-Robert
Torcy
Melun
Portes Briardes entre Villes et Forêts
Ferrières-en-Brie 77181 77164 3768 6,75 558 Ozoir-la-Ferrière
Torcy
Provins
Torcy
Marne et Gondoire
Flagy 77184 77940 622 7,21 86 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Fleury-en-Bière 77185 77930 647 13,87 47 Fontainebleau
Perthes
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Fontainebleau 77186 77300 15.696 172,05 91 Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Fontaine-Fourches 77187 77480 588 11,84 50 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Fontaine-le-Port 77188 77590 998 7,89 126 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Fontains 77190 77370 258 14,36 18 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
Fontenailles 77191 77370 1052 27,44 38 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
Fontenay-Trésigny 77192 77610 5710 22,12 258 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Forfry 77193 77165 233 5,80 40 Claye-Souilly
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Forges 77194 77130 415 13,32 31 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Fouju 77195 77390 575 7,81 74 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Fresnes-sur-Marne 77196 77410 971 7,46 130 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Frétoy 77197 77320 166 6,43 26 Provins
Nangis
Provins
Provins
Provinois
Fromont 77198 77760 247 10,72 23 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Fublaines 77199 77470 1389 5,48 253 La Ferté-sous-Jouarre
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Garentreville 77200 77890 117 6,35 18 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Gastins 77201 77370 678 14,95 45 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
Germigny-l’Évêque 77203 77910 1326 11,76 113 La Ferté-sous-Jouarre
Meaux-Nord
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Germigny-sous-Coulombs 77204 77840 211 6,53 32 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Gesvres-le-Chapitre 77205 77165 148 4,23 35 Claye-Souilly
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Giremoutiers 77206 77120 181 6,01 30 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Gironville 77207 77890 153 13,71 11 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Gouaix 77208 77114 1400 14,64 96 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Gouvernes 77209 77400 1186 2,72 436 Lagny-sur-Marne
Lagny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Grandpuits-Bailly-Carrois 77211 77720 1025 24,50 42 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
Gravon 77212 77118 164 7,55 22 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Gressy 77214 77410 814 3,34 244 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Gretz-Armainvilliers 77215 77220 8476 13,51 627 Ozoir-la-Ferrière
Tournan-en-Brie
Torcy
Melun
Portes Briardes entre Villes et Forêts
Grez-sur-Loing 77216 77880 1413 12,97 109 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Grisy-Suisnes 77217 77166 2532 18,34 138 Fontenay-Trésigny
Brie-Comte-Robert
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Grisy-sur-Seine 77218 77480 108 6,57 16 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Guérard 77219 77580 2621 19,80 132 Fontenay-Trésigny
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Guercheville 77220 77760 266 9,21 29 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Guermantes 77221 77600 1144 1,26 908 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Guignes 77222 77390 4296 5,68 756 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Gurcy-le-Châtel 77223 77520 565 12,59 45 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Hautefeuille 77224 77515 253 9,80 26 Coulommiers
Rozay-en-Brie
Meaux
Provins
Coulommiers Pays de Brie
Héricy 77226 77850 2545 10,68 238 Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Hermé 77227 77114 624 15,90 39 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Hondevilliers 77228 77510 256 5,53 46 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Ichy 77230 77890 161 7,80 21 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Isles-les-Meldeuses 77231 77440 815 6,94 117 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Isles-lès-Villenoy 77232 77450 1149 6,97 165 Claye-Souilly
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Iverny 77233 77165 589 1,76 335 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Jablines 77234 77450 691 8,04 86 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Jaignes 77235 77440 316 10,11 31 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Jaulnes 77236 77480 345 15,84 22 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Jossigny 77237 77600 656 9,62 68 Torcy
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Jouarre 77238 77640 4349 42,19 103 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Jouy-le-Châtel 77239 77970 1509 37,68 40 Provins
Nangis
Provins
Provins
Provinois
Jouy-sur-Morin 77240 77320 2171 18,45 118 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Juilly 77241 77230 2003 7,77 258 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Jutigny 77242 77650 537 4,60 117 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
La Brosse-Montceaux 77054 77940 730 12,00 61 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
La Celle-sur-Morin 77063 77515 1267 7,56 168 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
La Chapelle-Gauthier 77086 77720 1441 17,36 83 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
La Chapelle-Iger 77087 77540 170 8,73 19 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
La Chapelle-la-Reine 77088 77760 2384 15,91 150 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
La Chapelle-Moutils 77093 77320 449 18,90 24 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
La Chapelle-Rablais 77089 77370 916 15,44 59 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
La Chapelle-Saint-Sulpice 77090 77160 241 6,37 38 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
La Croix-en-Brie 77147 77370 666 29,43 23 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
La Ferté-Gaucher 77182 77320 4933 17,32 285 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
La Ferté-sous-Jouarre 77183 77260 9637 10,06 958 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
La Genevraye 77202 77690 802 13,16 61 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
La Grande-Paroisse 77210 77130 2833 29,07 97 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
La Haute-Maison 77225 77580 318 12,96 25 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
La Houssaye-en-Brie 77229 77610 1650 12,43 133 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
La Madeleine-sur-Loing 77267 77570 360 6,16 58 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
La Rochette 77389 77000 3778 5,85 646 Melun
Melun-Sud
Melun
Melun
Melun Val de Seine
La Tombe 77467 77130 207 7,84 26 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
La Trétoire 77472 77510 504 9,28 54 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Lagny-sur-Marne 77243 77400 21.539 5,72 3766 Lagny-sur-Marne
Lagny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Larchant 77244 77760 681 29,24 23 Nemours
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Laval-en-Brie 77245 77148 410 20,29 20 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Le Châtelet-en-Brie 77100 77820 4339 22,71 191 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Le Mée-sur-Seine 77285 77350 20.917 5,34 3917 Savigny-le-Temple
Le Mée-sur-Seine
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Le Mesnil-Amelot 77291 77990 1068 9,84 109 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Le Pin 77363 77181 1568 6,70 234 Villeparisis
Claye-Souilly
Meaux
Torcy
Plaines et Monts de France
Le Plessis-aux-Bois 77364 77165 260 3,41 76 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Le Plessis-Feu-Aussoux 77365 77540 614 5,59 110 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Le Plessis-l’Évêque 77366 77165 292 3,53 83 Claye-Souilly
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Le Plessis-Placy 77367 77440 279 8,20 34 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Le Vaudoué 77485 77123 729 17,16 42 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Léchelle 77246 77171 587 22,05 27 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Les Chapelles-Bourbon 77091 77610 486 6,42 76 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Les Écrennes 77165 77820 599 18,54 32 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Les Marêts 77275 77560 148 5,28 28 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Les Ormes-sur-Voulzie 77347 77134 856 12,22 70 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Lescherolles 77247 77320 447 11,01 41 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Lesches 77248 77450 763 4,03 189 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Lésigny 77249 77150 7151 10,13 706 Ozoir-la-Ferrière
Brie-Comte-Robert
Torcy
Melun
Portes Briardes entre Villes et Forêts
Leudon-en-Brie 77250 77320 162 4,24 38 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Lieusaint 77251 77127 13.853 11,97 1157 Combs-la-Ville
Combs-la-Ville
Melun
Melun
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Limoges-Fourches 77252 77550 561 7,96 70 Fontenay-Trésigny
Brie-Comte-Robert
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Lissy 77253 77550 288 6,85 42 Fontenay-Trésigny
Brie-Comte-Robert
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Liverdy-en-Brie 77254 77220 1285 9,12 141 Fontenay-Trésigny
Tournan-en-Brie
Provins
Melun
Val Briard
Livry-sur-Seine 77255 77000 2181 4,97 439 Melun
Melun-Sud
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Lizines 77256 77650 186 5,77 32 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Lizy-sur-Ourcq 77257 77440 3533 11,16 317 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Lognes 77258 77185 14.353 3,37 4259 Champs-sur-Marne
Noisiel
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Longperrier 77259 77230 2331 4,63 503 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Longueville 77260 77650 1781 5,61 317 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Lorrez-le-Bocage-Préaux 77261 77710 1189 19,90 60 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Louan-Villegruis-Fontaine 77262 77560 490 38,05 13 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Luisetaines 77263 77520 236 5,04 47 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Lumigny-Nesles-Ormeaux 77264 77540 1526 36,30 42 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Luzancy 77265 77138 1112 6,58 169 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Machault 77266 77133 779 16,28 48 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Magny-le-Hongre 77268 77700 9107 4,66 1954 Serris
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Val d’Europe Agglomération
Maincy 77269 77950 1808 10,19 177 Melun
Melun-Nord
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Maisoncelles-en-Brie 77270 77580 926 13,57 68 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Maisoncelles-en-Gâtinais 77271 77570 134 8,58 16 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Maison-Rouge 77272 77370 862 13,91 62 Provins
Nangis
Provins
Provins
Provinois
Marchémoret 77273 77230 583 7,04 83 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Marcilly 77274 77139 442 6,93 64 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Mareuil-lès-Meaux 77276 77100 3231 7,17 451 Claye-Souilly
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Marles-en-Brie 77277 77610 1763 12,78 138 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Marolles-en-Brie 77278 77120 410 9,05 45 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Meaux
Provins
Coulommiers Pays de Brie
Marolles-sur-Seine 77279 77130 1814 20,19 90 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Mary-sur-Marne 77280 77440 1114 2,22 502 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Mauperthuis 77281 77120 476 1,97 242 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Mauregard 77282 77990 361 8,67 42 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
May-en-Multien 77283 77145 943 19,15 49 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Meaux 77284 77100 55.750 15,18 3673 Meaux
Meaux-Nord
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Meigneux 77286 77520 228 7,76 29 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Meilleray 77287 77320 496 7,77 64 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Melun 77288 77000 40.844 8,04 5080 Melun
Melun-Nord
Melun-Sud
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Melz-sur-Seine 77289 77171 351 18,50 19 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Méry-sur-Marne 77290 77730 673 5,79 116 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Messy 77292 77410 1199 10,32 116 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Misy-sur-Yonne 77293 77130 926 6,25 148 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Mitry-Mory 77294 77290 20.648 29,95 689 Mitry-Mory
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Moisenay 77295 77950 1387 8,72 159 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Moissy-Cramayel 77296 77550 17.849 14,28 1250 Combs-la-Ville
Combs-la-Ville
Melun
Melun
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Mondreville 77297 77570 329 20,27 16 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Mons-en-Montois 77298 77520 445 6,23 71 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Montceaux-lès-Meaux 77300 77470 604 4,72 128 La Ferté-sous-Jouarre
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Montceaux-lès-Provins 77301 77151 323 15,35 21 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Montcourt-Fromonville 77302 77140 1958 8,17 240 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Montdauphin 77303 77320 239 9,84 24 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Montenils 77304 77320 25 5,20 5 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Montereau-Fault-Yonne 77305 77130 21.229 9,10 2333 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Montereau-sur-le-Jard 77306 77950 503 11,29 45 Melun
Melun-Nord
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Montévrain 77307 77144 13.517 5,45 2480 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Montgé-en-Goële 77308 77230 743 11,56 64 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Monthyon 77309 77122 1753 12,11 145 Claye-Souilly
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Montigny-le-Guesdier 77310 77480 305 7,89 39 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Montigny-Lencoup 77311 77520 1427 20,37 70 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Montigny-sur-Loing 77312 77690 2660 9,20 289 Nemours
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Montmachoux 77313 77940 257 4,43 58 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Provins
Fontainebleau
Pays de Montereau
Montolivet 77314 77320 236 16,37 14 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Montry 77315 77450 3705 2,86 1295 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Moret-Loing-et-Orvanne 77316 77250 12.223 33,40 366 Montereau-Fault-Yonne
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Mormant 77317 77720 5014 16,60 302 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
Mortcerf 77318 77163 1431 17,84 80 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Mortery 77319 77160 145 13,20 11 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Mouroux 77320 77120 5654 16,77 337 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Mousseaux-lès-Bray 77321 77480 672 8,67 78 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Moussy-le-Neuf 77322 77230 3160 14,81 213 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Moussy-le-Vieux 77323 77230 1477 7,19 205 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Mouy-sur-Seine 77325 77480 359 8,62 42 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Nandy 77326 77176 6235 8,56 728 Saint-Fargeau-Ponthierry
Savigny-le-Temple
Melun
Melun
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Nangis 77327 77370 8867 24,16 367 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
Nanteau-sur-Essonne 77328 77760 429 12,92 33 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Nanteau-sur-Lunain 77329 77710 686 13,25 52 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Nanteuil-lès-Meaux 77330 77100 6225 7,62 817 La Ferté-sous-Jouarre
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Nanteuil-sur-Marne 77331 77730 429 1,25 343 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Nantouillet 77332 77230 286 5,15 56 Mitry-Mory
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Nemours 77333 77140 13.088 10,83 1208 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Neufmoutiers-en-Brie 77336 77610 1185 15,90 75 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Noisiel 77337 77187 15.960 4,35 3669 Champs-sur-Marne
Noisiel
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Noisy-Rudignon 77338 77940 597 4,16 144 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Provins
Fontainebleau
Pays de Montereau
Noisy-sur-École 77339 77123 1827 29,91 61 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Nonville 77340 77140 602 11,43 53 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Noyen-sur-Seine 77341 77114 381 12,24 31 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Obsonville 77342 77890 111 7,08 16 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Ocquerre 77343 77440 392 10,12 39 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Oissery 77344 77178 2431 15,17 160 Claye-Souilly
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Orly-sur-Morin 77345 77750 666 5,87 113 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Ormesson 77348 77167 234 3,81 61 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Othis 77349 77280 6725 13,04 516 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Ozoir-la-Ferrière 77350 77330 20.532 15,58 1318 Ozoir-la-Ferrière
Roissy-en-Brie
Torcy
Torcy
Portes Briardes entre Villes et Forêts
Ozouer-le-Voulgis 77352 77390 1921 11,30 170 Fontenay-Trésigny
Tournan-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Paley 77353 77710 425 9,26 46 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Pamfou 77354 77830 940 10,41 90 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Paroy 77355 77520 159 4,25 37 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Passy-sur-Seine 77356 77480 45 4,53 10 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Pécy 77357 77970 851 21,07 40 Fontenay-Trésigny
Nangis
Provins
Provins
Val Briard
Penchard 77358 77124 1315 4,34 303 Claye-Souilly
Meaux-Nord
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Perthes 77359 77930 1980 12,22 162 Fontainebleau
Perthes
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Pézarches 77360 77131 386 8,94 43 Coulommiers
Rozay-en-Brie
Meaux
Provins
Coulommiers Pays de Brie
Pierre-Levée 77361 77580 463 12,93 36 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Poigny 77368 77160 515 6,02 86 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Poincy 77369 77470 724 6,24 116 La Ferté-sous-Jouarre
Meaux-Nord
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Poligny 77370 77167 787 27,34 29 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Pommeuse 77371 77515 2966 12,80 232 Fontenay-Trésigny
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Pomponne 77372 77400 4183 7,17 583 Lagny-sur-Marne
Lagny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Pontault-Combault 77373 77340 37.617 13,64 2758 Pontault-Combault
Pontault-Combault
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Pontcarré 77374 77135 2186 9,46 231 Ozoir-la-Ferrière
Roissy-en-Brie
Provins
Torcy
Marne et Gondoire
Précy-sur-Marne 77376 77410 809 4,81 168 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Presles-en-Brie 77377 77220 2312 17,39 133 Fontenay-Trésigny
Tournan-en-Brie
Provins
Melun
Val Briard
Pringy 77378 77310 2954 4,10 720 Saint-Fargeau-Ponthierry
Perthes
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Provins 77379 77160 12.132 14,72 824 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Puisieux 77380 77139 320 9,21 35 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Quiers 77381 77720 666 11,91 56 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
Quincy-Voisins 77382 77860 5439 10,33 527 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Rampillon 77383 77370 826 23,12 36 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
Réau 77384 77550 1919 13,32 144 Combs-la-Ville
Combs-la-Ville
Melun
Melun
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Rebais 77385 77510 2292 11,05 207 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Recloses 77386 77760 614 9,35 66 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Remauville 77387 77710 466 10,88 43 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Reuil-en-Brie 77388 77260 826 5,92 140 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Roissy-en-Brie 77390 77680 22.851 13,65 1674 Pontault-Combault
Roissy-en-Brie
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Rouilly 77391 77160 489 7,62 64 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Rouvres 77392 77230 910 4,14 220 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Rozay-en-Brie 77393 77540 2808 3,17 886 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Rubelles 77394 77950 2831 3,91 724 Melun
Melun-Nord
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Rumont 77395 77760 121 6,61 18 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Rupéreux 77396 77560 98 6,33 15 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Saâcy-sur-Marne 77397 77730 1844 13,80 134 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Sablonnières 77398 77510 717 13,98 51 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Augustin 77400 77515 1729 10,37 167 Coulommiers
Coulommiers
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Saint-Barthélemy 77402 77320 338 14,99 23 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Brice 77403 77160 807 11,46 70 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Saint-Cyr-sur-Morin 77405 77750 1969 19,09 103 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Denis-lès-Rebais 77406 77510 997 15,12 66 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Sainte-Aulde 77401 77260 673 8,63 78 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Sainte-Colombe 77404 77650 1826 8,16 224 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Saint-Fargeau-Ponthierry 77407 77310 14.121 16,57 852 Saint-Fargeau-Ponthierry
Perthes
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Saint-Fiacre 77408 77470 417 2,75 152 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Saint-Germain-Laval 77409 77130 2707 8,85 306 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Saint-Germain-Laxis 77410 77950 738 7,18 103 Melun
Melun-Nord
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Saint-Germain-sous-Doue 77411 77169 553 10,01 55 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Germain-sur-École 77412 77930 380 2,53 150 Fontainebleau
Perthes
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Saint-Germain-sur-Morin 77413 77860 3770 4,81 784 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Saint-Hilliers 77414 77160 483 19,13 25 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Saint-Jean-les-Deux-Jumeaux 77415 77660 1277 13,36 96 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Saint-Just-en-Brie 77416 77370 238 7,36 32 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
Saint-Léger 77417 77510 260 9,63 27 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Loup-de-Naud 77418 77650 874 10,95 80 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Saint-Mammès 77419 77670 3391 2,24 1514 Montereau-Fault-Yonne
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Saint-Mard 77420 77230 3875 6,26 619 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Saint-Mars-Vieux-Maisons 77421 77320 265 19,02 14 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Martin-des-Champs 77423 77320 655 10,42 63 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Martin-du-Boschet 77424 77320 278 17,06 16 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Saint-Martin-en-Bière 77425 77630 737 7,81 94 Fontainebleau
Perthes
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Saint-Méry 77426 77720 337 9,94 34 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Saint-Mesmes 77427 77410 612 7,69 80 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Saint-Ouen-en-Brie 77428 77720 834 5,69 147 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
Saint-Ouen-sur-Morin 77429 77750 537 3,79 142 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Pathus 77430 77178 6110 5,36 1140 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Saint-Pierre-lès-Nemours 77431 77140 5394 21,62 249 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Saint-Rémy-la-Vanne 77432 77320 992 15,07 66 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Sauveur-lès-Bray 77434 77480 364 6,52 56 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Saint-Sauveur-sur-École 77435 77930 1107 7,32 151 Fontainebleau
Perthes
Fontainebleau
Melun
Pays de Fontainebleau
Saint-Siméon 77436 77169 896 12,27 73 Coulommiers
La Ferté-Gaucher
Provins
Provins
Deux Morin
Saint-Soupplets 77437 77165 3224 13,78 234 Claye-Souilly
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Saint-Thibault-des-Vignes 77438 77400 6354 4,70 1352 Lagny-sur-Marne
Lagny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Salins 77439 77148 1169 10,55 111 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Sammeron 77440 77260 1132 6,06 187 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Samois-sur-Seine 77441 77920 2040 6,33 322 Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Samoreau 77442 77210 2396 5,65 424 Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Sancy-les-Meaux 77443 77580 389 5,48 71 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Sancy-lès-Provins 77444 77320 318 18,21 17 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Savigny-le-Temple 77445 77176 29.987 11,97 2505 Savigny-le-Temple
Savigny-le-Temple
Melun
Melun
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Savins 77446 77650 603 6,60 91 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Seine-Port 77447 77240 1853 8,53 217 Saint-Fargeau-Ponthierry
Savigny-le-Temple
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Sept-Sorts 77448 77260 522 3,22 162 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Serris 77449 77700 9494 5,65 1680 Serris
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Val d’Europe Agglomération
Servon 77450 77170 3288 7,40 444 Ozoir-la-Ferrière
Brie-Comte-Robert
Torcy
Melun
Orée de la Brie
Signy-Signets 77451 77640 582 13,43 43 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Sigy 77452 77520 65 4,73 14 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Sivry-Courtry 77453 77115 1155 22,47 51 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Sognolles-en-Montois 77454 77520 376 10,12 37 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Soignolles-en-Brie 77455 77111 2009 10,77 187 Fontenay-Trésigny
Brie-Comte-Robert
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Soisy-Bouy 77456 77650 814 11,34 72 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Solers 77457 77111 1179 6,28 188 Fontenay-Trésigny
Brie-Comte-Robert
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Souppes-sur-Loing 77458 77460 5383 27,63 195 Nemours
Château-Landon
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Sourdun 77459 77171 1504 23,33 64 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Tancrou 77460 77440 349 12,21 29 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Thénisy 77461 77520 295 5,37 55 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Thieux 77462 77230 872 12,07 72 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Thomery 77463 77810 3420 3,71 922 Montereau-Fault-Yonne
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Thorigny-sur-Marne 77464 77400 10.454 5,17 2022 Lagny-sur-Marne
Thorigny-sur-Marne
Torcy
Torcy
Marne et Gondoire
Thoury-Férottes 77465 77156 655 16,49 40 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Provins
Fontainebleau
Pays de Montereau
Tigeaux 77466 77163 381 6,12 62 Serris
Rozay-en-Brie
Meaux
Provins
Pays Créçois
Torcy 77468 77200 22.030 6,00 3672 Torcy
Torcy
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Touquin 77469 77131 1221 11,34 108 Coulommiers
Rozay-en-Brie
Meaux
Provins
Coulommiers Pays de Brie
Tournan-en-Brie 77470 77220 8521 15,47 551 Ozoir-la-Ferrière
Tournan-en-Brie
Torcy
Melun
Portes Briardes entre Villes et Forêts
Tousson 77471 77123 363 13,24 27 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Treuzy-Levelay 77473 77710 411 14,10 29 Nemours
Nemours
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Trilbardou 77474 77450 657 7,95 83 Claye-Souilly
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Trilport 77475 77470 5045 10,97 460 La Ferté-sous-Jouarre
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Trocy-en-Multien 77476 77440 233 7,46 31 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Ury 77477 77760 850 8,21 104 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Ussy-sur-Marne 77478 77260 1097 13,93 79 La Ferté-sous-Jouarre
La Ferté-sous-Jouarre
Meaux
Meaux
Coulommiers Pays de Brie
Vaires-sur-Marne 77479 77360 13.368 6,02 2221 Villeparisis
Vaires-sur-Marne
Torcy
Torcy
Paris-Vallée de la Marne
Valence-en-Brie 77480 77830 1048 11,03 95 Nangis
Le Châtelet-en-Brie
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux
Vanvillé 77481 77370 188 7,53 25 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
Varennes-sur-Seine 77482 77130 3601 10,02 359 Montereau-Fault-Yonne
Montereau-Fault-Yonne
Provins
Provins
Pays de Montereau
Varreddes 77483 77910 2032 8,00 254 Claye-Souilly
Meaux-Nord
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Vaucourtois 77484 77580 276 4,68 59 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Vaudoy-en-Brie 77486 77141 898 26,98 33 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Vaux-le-Pénil 77487 77000 11.101 11,64 954 Melun
Melun-Nord
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Vaux-sur-Lunain 77489 77710 232 8,47 27 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Vendrest 77490 77440 696 17,73 39 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Verdelot 77492 77510 657 25,60 26 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Verneuil-l’Étang 77493 77390 3204 7,81 410 Nangis
Mormant
Provins
Melun
Brie Nangissienne
Vernou-la-Celle-sur-Seine 77494 77670 2643 22,42 118 Montereau-Fault-Yonne
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Vert-Saint-Denis 77495 77240 8238 16,13 511 Savigny-le-Temple
Le Mée-sur-Seine
Melun
Melun
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Vieux-Champagne 77496 77370 189 8,89 21 Nangis
Nangis
Provins
Provins
Brie Nangissienne
Vignely 77498 77450 307 3,58 86 Claye-Souilly
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Villebéon 77500 77710 468 16,45 28 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Fontainebleau
Fontainebleau
Gâtinais-Val de Loing
Villecerf 77501 77250 719 10,94 66 Montereau-Fault-Yonne
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Villemaréchal 77504 77710 1111 17,46 64 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Villemareuil 77505 77470 385 10,67 36 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Villemer 77506 77250 782 18,54 42 Nemours
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Villenauxe-la-Petite 77507 77480 410 20,81 20 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Villeneuve-le-Comte 77508 77174 1816 19,09 95 Ozoir-la-Ferrière
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val d’Europe Agglomération
Villeneuve-les-Bordes 77509 77154 610 20,60 30 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Villeneuve-Saint-Denis 77510 77174 982 7,40 133 Ozoir-la-Ferrière
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val d’Europe Agglomération
Villeneuve-sous-Dammartin 77511 77230 645 7,56 85 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Roissy Pays de France
Villeneuve-sur-Bellot 77512 77510 1129 9,52 119 Coulommiers
Rebais
Provins
Provins
Deux Morin
Villenoy 77513 77124 4975 7,37 675 Claye-Souilly
Meaux-Sud
Meaux
Meaux
Pays de Meaux
Villeparisis 77514 77270 26.580 8,29 3206 Villeparisis
Claye-Souilly
Meaux
Torcy
Roissy Pays de France
Villeroy 77515 77410 705 5,71 123 Claye-Souilly
Mitry-Mory
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Ville-Saint-Jacques 77516 77130 862 10,74 80 Montereau-Fault-Yonne
Moret-sur-Loing
Fontainebleau
Fontainebleau
Moret Seine et Loing
Villevaudé 77517 77410 2137 9,98 214 Villeparisis
Claye-Souilly
Meaux
Torcy
Plaines et Monts de France
Villiers-en-Bière 77518 77190 208 10,76 19 Fontainebleau
Perthes
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Villiers-Saint-Georges 77519 77560 1189 33,27 36 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Villiers-sous-Grez 77520 77760 646 12,25 53 Fontainebleau
La Chapelle-la-Reine
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Nemours
Villiers-sur-Morin 77521 77580 1935 6,28 308 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Villiers-sur-Seine 77522 77114 298 11,37 26 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Villuis 77523 77480 261 9,26 28 Provins
Bray-sur-Seine
Provins
Provins
Bassée-Montois
Vimpelles 77524 77520 522 11,33 46 Provins
Donnemarie-Dontilly
Provins
Provins
Bassée-Montois
Vinantes 77525 77230 383 5,27 73 Mitry-Mory
Dammartin-en-Goële
Meaux
Meaux
Plaines et Monts de France
Vincy-Manœuvre 77526 77139 277 4,96 56 La Ferté-sous-Jouarre
Lizy-sur-Ourcq
Meaux
Meaux
Pays de l’Ourcq
Voinsles 77527 77540 576 28,44 20 Fontenay-Trésigny
Rozay-en-Brie
Provins
Provins
Val Briard
Voisenon 77528 77950 1154 3,36 343 Melun
Melun-Nord
Melun
Melun
Melun Val de Seine
Voulangis 77529 77580 1494 9,58 156 Serris
Crécy-la-Chapelle
Meaux
Meaux
Pays Créçois
Voulton 77530 77560 316 26,29 12 Provins
Villiers-Saint-Georges
Provins
Provins
Provinois
Voulx 77531 77940 1664 12,60 132 Nemours
Lorrez-le-Bocage-Préaux
Provins
Fontainebleau
Pays de Montereau
Vulaines-lès-Provins 77532 77160 66 10,75 6 Provins
Provins
Provins
Provins
Provinois
Vulaines-sur-Seine 77533 77870 2748 4,42 622 Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Fontainebleau
Pays de Fontainebleau
Yèbles 77534 77390 953 11,68 82 Nangis
Mormant
Melun
Melun
Brie des Rivières et Châteaux

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: