Lischt vun dr Gmeina im Département Bouches-du-Rhône

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Bouches-du-Rhône zellt àlla 119 Gmeina ìm Département Bouches-du-Rhône uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aix-en-Provence Ais de Provença 13001 13090 142.482 186,08 766 Aix-en-Provence-1
Aix-en-Provence-2
Aix-en-Provence-Centre
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence-Sud-Ouest
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Allauch Alaug 13002 13190 21.187 50,24 422 Allauch
Allauch
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Alleins Alen 13003 13980 2512 16,78 150 Pélissanne
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Arles Arle 13004 13200 52.548 758,93 69 Arles
Arles-Est
Arles-Ouest
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Aubagne Aubanha 13005 13400 46.209 54,90 842 Aubagne
Aubagne-Est
Aubagne-Ouest
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Aureille Aurelha 13006 13930 1522 21,74 70 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Auriol Auriòu 13007 13390 11.908 44,64 267 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Aurons Aurons 13008 13121 551 12,82 43 Pélissanne
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Barbentane Barbentana 13010 13570 4143 27,13 153 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Beaurecueil Beurecuelh 13012 13100 582 9,86 59 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Belcodène Brecòda 13013 13720 1898 12,97 146 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Berre-l’Étang Bèrra de l'Estanh 13014 13130 13.472 43,64 309 Berre-l’Étang
Berre-l’Étang
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Bouc-Bel-Air Boc Bèl Èr 13015 13320 14.654 21,75 674 Vitrolles
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Boulbon Bolbon 13017 13150 1506 19,33 78 Châteaurenard
Tarascon
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Cabannes Cabanas 13018 13440 4441 20,91 212 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Cabriès Cabriés 13019 13480 9751 36,55 267 Vitrolles
Les Pennes-Mirabeau
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Cadolive Ca d'Oliva 13020 13950 2161 4,18 517 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Carnoux-en-Provence Carnós de Provença 13119 13470 6600 3,45 1913 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Carry-le-Rouet Carri lo Roet 13021 13620 5823 10,00 582 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Cassis Cassís 13022 13260 7149 26,86 266 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Ceyreste Ceiresta 13023 13600 4584 22,61 203 La Ciotat
La Ciotat
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Charleval Charlaval 13024 13350 2700 14,41 187 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Châteauneuf-le-Rouge Castèunòu lo Roge 13025 13790 2235 13,15 170 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Châteauneuf-les-Martigues Castèunòu dau Martegue 13026 13220 16.850 31,65 532 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Châteaurenard Castèurainard 13027 13160 15.814 34,95 452 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Cornillon-Confoux Cornilhon e Conforç 13029 13250 1373 14,95 92 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Coudoux Codoç 13118 13111 3765 12,65 298 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Cuges-les-Pins Cuja dei Pins 13030 13780 5080 38,81 131 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Éguilles Agulha 13032 13510 7856 34,07 231 Pélissanne
Aix-en-Provence-Sud-Ouest
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Ensuès-la-Redonne En Suá la Redona 13033 13820 5484 25,83 212 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Eygalières Aigalieras 13034 13810 1839 33,97 54 Salon-de-Provence-1
Orgon
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Eyguières Aiguiera 13035 13430 7008 68,75 102 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Eyragues Airaga 13036 13630 4468 20,78 215 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Fontvieille Fòntvièlha 13038 13990 3591 40,18 89 Salon-de-Provence-1
Arles-Est
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Fos-sur-Mer Fòs 13039 13270 15.494 92,31 168 Istres
Istres-Sud
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Fuveau Fuvèu 13040 13710 10.157 30,02 338 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Gardanne Gardana 13041 13120 20.794 27,02 770 Gardanne
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Gémenos Gèma 13042 13420 6502 32,75 199 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Gignac-la-Nerthe Ginhac de la Nerta 13043 13180 9326 8,64 1079 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Grans Grans 13044 13450 5118 27,60 185 Salon-de-Provence-2
Salon-de-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Graveson Graveson 13045 13690 4864 23,54 207 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Gréasque Griasca 13046 13850 4235 6,15 689 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Istres Istre 13047 13800 43.133 113,73 379 Istres
Istres-Nord
Istres-Sud
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Jouques Jocas 13048 13490 4413 80,35 55 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Barben La Barbent 13009 13330 845 22,85 37 Pélissanne
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Bouilladisse Bolhadissa 13016 13720 6194 12,61 491 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Ciotat La Ciutat 13028 13600 35.174 31,46 1118 La Ciotat
La Ciotat
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Destrousse La Destroça 13031 13112 3503 2,93 1196 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Fare-les-Oliviers La Fara deis Oliviers 13037 13580 8476 13,98 606 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Penne-sur-Huveaune La Pena d'Evèuna 13070 13821 6436 3,56 1808 Aubagne
Aubagne-Ouest
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Roque-d’Anthéron La Ròca d'Antarron 13084 13640 5455 25,49 214 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Lamanon Lamanon 13049 13113 2004 19,19 104 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Lambesc Lambesc 13050 13410 9672 65,34 148 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Lançon-Provence Lançon de Provença 13051 13680 8959 68,92 130 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Le Puy-Sainte-Réparade Lo Pueg de Santa Reparada 13080 13610 5719 46,29 124 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Le Rove Lo Ròve 13088 13740 5128 23,00 223 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Le Tholonet Lo Tolonet 13109 13100 2305 10,82 213 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Les Baux-de-Provence Lei Bauç de Provença 13011 13520 355 18,07 20 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Les Pennes-Mirabeau Lei Penas de Mirabèu 13071 13170 21.046 33,66 625 Gardanne
Les Pennes-Mirabeau
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Maillane Malhana 13052 13910 2582 16,77 154 Châteaurenard
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Terre de Provence
Mallemort Malamòrt 13053 13370 6019 28,16 214 Pélissanne
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Marignane Marinhana 13054 13700 32.920 23,16 1421 Marignane
Marignane
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Marseille Marselha 13055 13001–13016 863.310 240,62 3588 Marseille-1
Marseille-2
Marseille-3
Marseille-4
Marseille-5
Marseille-6
Marseille-7
Marseille-8
Marseille-9
Marseille-10
Marseille-11
Marseille-12
Marseille-Belsunce
Marseille-La Belle-de-Mai
Marseille-La Blancarde
Marseille-La Capelette
Marseille-La Pointe-Rouge
Marseille-La Pomme
Marseille-La Rose
Marseille-Le Camas
Marseille-Les Cinq-Avenues
Marseille-Les Grands-Carmes
Marseille-Les Olives
Marseille-Les Trois Lucs
Marseille-Mazargues
Marseille-Montolivet
Marseille-Notre-Dame-du-Mont
Marseille-Notre-Dame-Limite
Marseille-Saint-Barthélemy
Marseille-Sainte-Marguerite
Marseille-Saint-Giniez
Marseille-Saint-Just
Marseille-Saint-Lambert
Marseille-Saint-Marcel
Marseille-Saint-Mauront
Marseille-Vauban
Marseille-Verduron
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Martigues Lo Martegue 13056 13500 48.188 71,44 675 Martigues
Martigues-Est
Martigues-Ouest
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Mas-Blanc-des-Alpilles Mas Blanc deis Aupilhas 13057 13103 511 1,57 325 Salon-de-Provence-1
Tarascon
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Maussane-les-Alpilles Maussana deis Aupilhas 13058 13520 2289 31,59 72 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Meyrargues Mairarga 13059 13650 3804 41,67 91 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Meyreuil Mairuelh 13060 13590 5669 20,13 282 Trets
Aix-en-Provence-Sud-Ouest
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Mimet Mimet 13062 13105 4482 18,70 240 Gardanne
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Miramas Miramàs 13063 13140 26.470 25,74 1028 Salon-de-Provence-2
Istres-Nord
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Mollégès Molegés 13064 13940 2594 14,20 183 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Mouriès Moriés 13065 13890 3409 38,35 89 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Noves Nòvas 13066 13550 5891 27,92 211 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Orgon Orgon 13067 13660 2963 34,78 85 Salon-de-Provence-1
Orgon
Arles Terre de Provence
Paradou Lo Parador 13068 13520 2023 16,15 125 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Pélissanne Pelissana 13069 13330 10.344 19,11 541 Pélissanne
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peynier Puegnier 13072 13790 3480 24,76 141 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peypin Peipin 13073 13124 5495 13,35 412 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peyrolles-en-Provence Peiròla de Provença 13074 13860 5105 34,90 146 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Plan-d’Orgon Lo Plan d'Orgon 13076 13750 3453 14,94 231 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Plan-de-Cuques Lo Plan de Cucas 13075 13380 10.934 8,52 1283 Allauch
Allauch
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Port-de-Bouc Lo Pòrt de Boc 13077 13110 16.516 11,46 1441 Martigues
Martigues-Ouest
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Port-Saint-Louis-du-Rhône Pòrt Sant Loís 13078 13230 8449 73,38 115 Arles
Port-Saint-Louis-du-Rhône
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Puyloubier Pueglobier 13079 13114 1792 40,85 44 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rognac Ronhac 13081 13340 12.223 17,46 700 Berre-l’Étang
Berre-l’Étang
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rognes Ronha 13082 13840 4735 58,32 81 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rognonas Ronhonaç 13083 13870 4101 9,41 436 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Roquefort-la-Bédoule Ròcafòrt e la Bedola 13085 13830 5688 31,15 183 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Roquevaire Ròcavaira 13086 13360 9003 23,83 378 Aubagne
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rousset Rosset 13087 13790 4844 19,50 248 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Andiol Sant Andiòu 13089 13670 3247 16,00 203 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Saint-Antonin-sur-Bayon Sant Antonin de Baion 13090 13100 124 17,57 7 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Cannat Sant Canat 13091 13760 5634 36,54 154 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Chamas Sanch Amàs 13092 13250 8574 26,71 321 Berre-l’Étang
Berre-l’Étang
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saintes-Maries-de-la-Mer Lei Santei Marias de la Mar 13096 13460 2330 374,61 6 Arles
Saintes-Maries-de-la-Mer
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Saint-Estève-Janson Sant Estève Genson 13093 13610 381 8,65 44 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Étienne-du-Grès Sant Estève dau Gres 13094 13103 2481 29,04 85 Salon-de-Provence-1
Tarascon
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Saint-Marc-Jaumegarde Sant Marc de Jaumegarda 13095 13100 1250 22,56 55 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Martin-de-Crau Sant Martin de Crau 13097 13310 13.389 214,87 62 Salon-de-Provence-2
Arles-Est
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Saint-Mitre-les-Remparts Sant Mitre dei Barris 13098 13920 5837 21,02 278 Istres
Istres-Sud
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Paul-lès-Durance Sant Pau de Durença 13099 13115 871 45,81 19 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Pierre-de-Mézoargues Sant Pèire de Mesoarga 13061 13150 207 4,13 50 Châteaurenard
Tarascon
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Saint-Rémy-de-Provence Sant Romieg de Provença 13100 13210 9893 89,09 111 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Saint-Savournin Sant Savornin 13101 13119 3361 5,89 571 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Victoret Sant Victoret 13102 13730 6625 4,73 1401 Vitrolles
Marignane
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Salon-de-Provence Selon de Provença 13103 13300 45.528 70,30 648 Salon-de-Provence-1
Salon-de-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Sausset-les-Pins Sausset dei Pins 13104 13960 7568 12,10 625 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Sénas Senàs 13105 13560 6965 30,61 228 Salon-de-Provence-1
Orgon
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Septèmes-les-Vallons Seteme 13106 13240 11.019 17,84 618 Gardanne
Les Pennes-Mirabeau
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Simiane-Collongue Sumiana e Caulònga 13107 13109 5596 29,84 188 Gardanne
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Tarascon Tarascon 13108 13150 14.813 73,97 200 Châteaurenard
Tarascon
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Trets Tretz 13110 13530 10.613 70,31 151 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Vauvenargues Vauvenarga 13111 13126 1013 54,31 19 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Velaux Velaurs 13112 13880 8689 25,23 344 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Venelles Venèla 13113 13770 8383 20,54 408 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Ventabren Ventabren 13114 13122 5459 28,50 192 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Vernègues Lo Vernegue 13115 13116 1845 15,89 116 Pélissanne
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Verquières Verquiera 13116 13670 818 4,59 178 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Vitrolles Vitròla 13117 13127 33.310 36,58 911 Vitrolles
Vitrolles
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence