Lischt vun dr Gmeina im Département Bouches-du-Rhône

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Bouches-du-Rhône zellt àlla 119 Gmeina ìm Département Bouches-du-Rhône uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aix-en-Provence Ais de Provença 13001 13090 143.006 186,08 769 Aix-en-Provence-1
Aix-en-Provence-2
Aix-en-Provence-Centre
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence-Sud-Ouest
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Allauch Alaug 13002 13190 21.228 50,24 423 Allauch
Allauch
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Alleins Alen 13003 13980 2519 16,78 150 Pélissanne
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Arles Arle 13004 13200 52.857 758,93 70 Arles
Arles-Est
Arles-Ouest
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Aubagne Aubanha 13005 13400 45.290 54,90 825 Aubagne
Aubagne-Est
Aubagne-Ouest
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Aureille Aurelha 13006 13930 1537 21,74 71 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Auriol Auriòu 13007 13390 11.417 44,64 256 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Aurons Aurons 13008 13121 542 12,82 42 Pélissanne
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Barbentane Barbentana 13010 13570 4127 27,13 152 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Beaurecueil Beurecuelh 13012 13100 578 9,86 59 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Belcodène Brecòda 13013 13720 1902 12,97 147 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Berre-l’Étang Bèrra de l'Estanh 13014 13130 13.483 43,64 309 Berre-l’Étang
Berre-l’Étang
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Bouc-Bel-Air Boc Bèl Èr 13015 13320 14.477 21,75 666 Vitrolles
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Boulbon Bolbon 13017 13150 1495 19,33 77 Châteaurenard
Tarascon
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Cabannes Cabanas 13018 13440 4439 20,91 212 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Cabriès Cabriés 13019 13480 9708 36,55 266 Vitrolles
Les Pennes-Mirabeau
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Cadolive Ca d'Oliva 13020 13950 2159 4,18 517 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Carnoux-en-Provence Carnós de Provença 13119 13470 6546 3,45 1897 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Carry-le-Rouet Carri lo Roet 13021 13620 5892 10,00 589 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Cassis Cassís 13022 13260 7162 26,86 267 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Ceyreste Ceiresta 13023 13600 4539 22,61 201 La Ciotat
La Ciotat
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Charleval Charlaval 13024 13350 2715 14,41 188 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Châteauneuf-le-Rouge Castèunòu lo Roge 13025 13790 2162 13,15 164 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Châteauneuf-les-Martigues Castèunòu dau Martegue 13026 13220 16.349 31,65 517 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Châteaurenard Castèurainard 13027 13160 15.440 34,95 442 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Cornillon-Confoux Cornilhon e Conforç 13029 13250 1372 14,95 92 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Coudoux Codoç 13118 13111 3698 12,65 292 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Cuges-les-Pins Cuja dei Pins 13030 13780 5043 38,81 130 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Éguilles Agulha 13032 13510 7764 34,07 228 Pélissanne
Aix-en-Provence-Sud-Ouest
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Ensuès-la-Redonne En Suá la Redona 13033 13820 5483 25,83 212 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Eygalières Aigalieras 13034 13810 1889 33,97 56 Salon-de-Provence-1
Orgon
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Eyguières Aiguiera 13035 13430 7112 68,75 103 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Eyragues Airaga 13036 13630 4436 20,78 213 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Fontvieille Fòntvièlha 13038 13990 3614 40,18 90 Salon-de-Provence-1
Arles-Est
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Fos-sur-Mer Fòs 13039 13270 15.608 92,31 169 Istres
Istres-Sud
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Fuveau Fuvèu 13040 13710 9971 30,02 332 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Gardanne Gardana 13041 13120 20.407 27,02 755 Gardanne
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Gémenos Gèma 13042 13420 6452 32,75 197 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Gignac-la-Nerthe Ginhac de la Nerta 13043 13180 9045 8,64 1047 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Grans Grans 13044 13450 4911 27,60 178 Salon-de-Provence-2
Salon-de-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Graveson Graveson 13045 13690 4874 23,54 207 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Gréasque Griasca 13046 13850 4217 6,15 686 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Istres Istre 13047 13800 42.925 113,73 377 Istres
Istres-Nord
Istres-Sud
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Jouques Jocas 13048 13490 4403 80,35 55 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Barben La Barbent 13009 13330 853 22,85 37 Pélissanne
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Bouilladisse Bolhadissa 13016 13720 6135 12,61 487 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Ciotat La Ciutat 13028 13600 35.366 31,46 1124 La Ciotat
La Ciotat
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Destrousse La Destroça 13031 13112 3442 2,93 1175 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Fare-les-Oliviers La Fara deis Oliviers 13037 13580 8287 13,98 593 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Penne-sur-Huveaune La Pena d'Evèuna 13070 13821 6433 3,56 1807 Aubagne
Aubagne-Ouest
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Roque-d’Anthéron La Ròca d'Antarron 13084 13640 5455 25,49 214 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Lamanon Lamanon 13049 13113 2020 19,19 105 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Lambesc Lambesc 13050 13410 9657 65,34 148 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Lançon-Provence Lançon de Provença 13051 13680 8885 68,92 129 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Le Puy-Sainte-Réparade Lo Pueg de Santa Reparada 13080 13610 5637 46,29 122 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Le Rove Lo Ròve 13088 13740 5121 23,00 223 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Le Tholonet Lo Tolonet 13109 13100 2344 10,82 217 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Les Baux-de-Provence Lei Bauç de Provença 13011 13520 361 18,07 20 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Les Pennes-Mirabeau Lei Penas de Mirabèu 13071 13170 21.361 33,66 635 Gardanne
Les Pennes-Mirabeau
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Maillane Malhana 13052 13910 2540 16,77 151 Châteaurenard
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Terre de Provence
Mallemort Malamòrt 13053 13370 5948 28,16 211 Pélissanne
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Marignane Marinhana 13054 13700 33.658 23,16 1453 Marignane
Marignane
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Marseille Marselha 13055 13001–13016 862.211 240,62 3583 Marseille-1
Marseille-2
Marseille-3
Marseille-4
Marseille-5
Marseille-6
Marseille-7
Marseille-8
Marseille-9
Marseille-10
Marseille-11
Marseille-12
Marseille-Belsunce
Marseille-La Belle-de-Mai
Marseille-La Blancarde
Marseille-La Capelette
Marseille-La Pointe-Rouge
Marseille-La Pomme
Marseille-La Rose
Marseille-Le Camas
Marseille-Les Cinq-Avenues
Marseille-Les Grands-Carmes
Marseille-Les Olives
Marseille-Les Trois Lucs
Marseille-Mazargues
Marseille-Montolivet
Marseille-Notre-Dame-du-Mont
Marseille-Notre-Dame-Limite
Marseille-Saint-Barthélemy
Marseille-Sainte-Marguerite
Marseille-Saint-Giniez
Marseille-Saint-Just
Marseille-Saint-Lambert
Marseille-Saint-Marcel
Marseille-Saint-Mauront
Marseille-Vauban
Marseille-Verduron
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Martigues Lo Martegue 13056 13500 48.783 71,44 683 Martigues
Martigues-Est
Martigues-Ouest
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Mas-Blanc-des-Alpilles Mas Blanc deis Aupilhas 13057 13103 516 1,57 329 Salon-de-Provence-1
Tarascon
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Maussane-les-Alpilles Maussana deis Aupilhas 13058 13520 2253 31,59 71 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Meyrargues Mairarga 13059 13650 3751 41,67 90 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Meyreuil Mairuelh 13060 13590 5543 20,13 275 Trets
Aix-en-Provence-Sud-Ouest
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Mimet Mimet 13062 13105 4617 18,70 247 Gardanne
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Miramas Miramàs 13063 13140 25.756 25,74 1001 Salon-de-Provence-2
Istres-Nord
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Mollégès Molegés 13064 13940 2581 14,20 182 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Mouriès Moriés 13065 13890 3419 38,35 89 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Noves Nòvas 13066 13550 5849 27,92 209 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Orgon Orgon 13067 13660 3037 34,78 87 Salon-de-Provence-1
Orgon
Arles Terre de Provence
Paradou Lo Parador 13068 13520 1979 16,15 123 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Pélissanne Pelissana 13069 13330 10.217 19,11 535 Pélissanne
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peynier Puegnier 13072 13790 3405 24,76 138 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peypin Peipin 13073 13124 5441 13,35 408 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peyrolles-en-Provence Peiròla de Provença 13074 13860 5041 34,90 144 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Plan-d’Orgon Lo Plan d'Orgon 13076 13750 3429 14,94 230 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Plan-de-Cuques Lo Plan de Cucas 13075 13380 10.363 8,52 1216 Allauch
Allauch
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Port-de-Bouc Lo Pòrt de Boc 13077 13110 16.682 11,46 1456 Martigues
Martigues-Ouest
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Port-Saint-Louis-du-Rhône Pòrt Sant Loís 13078 13230 8519 73,38 116 Arles
Port-Saint-Louis-du-Rhône
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Puyloubier Pueglobier 13079 13114 1780 40,85 44 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rognac Ronhac 13081 13340 12.016 17,46 688 Berre-l’Étang
Berre-l’Étang
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rognes Ronha 13082 13840 4765 58,32 82 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rognonas Ronhonaç 13083 13870 4073 9,41 433 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Roquefort-la-Bédoule Ròcafòrt e la Bedola 13085 13830 5632 31,15 181 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Roquevaire Ròcavaira 13086 13360 8962 23,83 376 Aubagne
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rousset Rosset 13087 13790 4811 19,50 247 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Andiol Sant Andiòu 13089 13670 3204 16,00 200 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Saint-Antonin-sur-Bayon Sant Antonin de Baion 13090 13100 124 17,57 7 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Cannat Sant Canat 13091 13760 5590 36,54 153 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Chamas Sanch Amàs 13092 13250 8418 26,71 315 Berre-l’Étang
Berre-l’Étang
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saintes-Maries-de-la-Mer Lei Santei Marias de la Mar 13096 13460 2504 374,61 7 Arles
Saintes-Maries-de-la-Mer
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Saint-Estève-Janson Sant Estève Genson 13093 13610 380 8,65 44 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Étienne-du-Grès Sant Estève dau Gres 13094 13103 2469 29,04 85 Salon-de-Provence-1
Tarascon
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Saint-Marc-Jaumegarde Sant Marc de Jaumegarda 13095 13100 1226 22,56 54 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Martin-de-Crau Sant Martin de Crau 13097 13310 13.097 214,87 61 Salon-de-Provence-2
Arles-Est
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Saint-Mitre-les-Remparts Sant Mitre dei Barris 13098 13920 5875 21,02 279 Istres
Istres-Sud
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Paul-lès-Durance Sant Pau de Durença 13099 13115 855 45,81 19 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Pierre-de-Mézoargues Sant Pèire de Mesoarga 13061 13150 207 4,13 50 Châteaurenard
Tarascon
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Saint-Rémy-de-Provence Sant Romieg de Provença 13100 13210 9612 89,09 108 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Saint-Savournin Sant Savornin 13101 13119 3338 5,89 567 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Victoret Sant Victoret 13102 13730 6587 4,73 1393 Vitrolles
Marignane
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Salon-de-Provence Selon de Provença 13103 13300 45.574 70,30 648 Salon-de-Provence-1
Salon-de-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Sausset-les-Pins Sausset dei Pins 13104 13960 7608 12,10 629 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Sénas Senàs 13105 13560 7005 30,61 229 Salon-de-Provence-1
Orgon
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Septèmes-les-Vallons Seteme 13106 13240 10.848 17,84 608 Gardanne
Les Pennes-Mirabeau
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Simiane-Collongue Sumiana e Caulònga 13107 13109 5561 29,84 186 Gardanne
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Tarascon Tarascon 13108 13150 15.020 73,97 203 Châteaurenard
Tarascon
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Trets Tretz 13110 13530 10.919 70,31 155 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Vauvenargues Vauvenarga 13111 13126 1015 54,31 19 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Velaux Velaurs 13112 13880 8783 25,23 348 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Venelles Venèla 13113 13770 8354 20,54 407 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Ventabren Ventabren 13114 13122 5357 28,50 188 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Vernègues Lo Vernegue 13115 13116 1754 15,89 110 Pélissanne
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Verquières Verquiera 13116 13670 826 4,59 180 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Vitrolles Vitròla 13117 13127 33.880 36,58 926 Vitrolles
Vitrolles
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence