Lischt vun dr Gmeina im Département Bouches-du-Rhône

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Bouches-du-Rhône zellt àlla 119 Gmeina ìm Département Bouches-du-Rhône uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aix-en-Provence Ais de Provença 13001 13090 145.133 186,08 780 Aix-en-Provence-1
Aix-en-Provence-2
Aix-en-Provence-Centre
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence-Sud-Ouest
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Allauch Alaug 13002 13190 21.372 50,24 425 Allauch
Allauch
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Alleins Alen 13003 13980 2626 16,78 156 Pélissanne
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Arles Arle 13004 13200 50.454 758,93 66 Arles
Arles-Est
Arles-Ouest
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Aubagne Aubanha 13005 13400 47.535 54,90 866 Aubagne
Aubagne-Est
Aubagne-Ouest
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Aureille Aurelha 13006 13930 1545 21,74 71 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Auriol Auriòu 13007 13390 12.922 44,64 289 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Aurons Aurons 13008 13121 563 12,82 44 Pélissanne
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Barbentane Barbentana 13010 13570 4192 27,13 155 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Beaurecueil Beurecuelh 13012 13100 593 9,86 60 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Belcodène Brecòda 13013 13720 1916 12,97 148 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Berre-l’Étang Bèrra de l'Estanh 13014 13130 13.660 43,64 313 Berre-l’Étang
Berre-l’Étang
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Bouc-Bel-Air Boc Bèl Èr 13015 13320 14.838 21,75 682 Vitrolles
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Boulbon Bolbon 13017 13150 1509 19,33 78 Châteaurenard
Tarascon
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Cabannes Cabanas 13018 13440 4439 20,91 212 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Cabriès Cabriés 13019 13480 9918 36,55 271 Vitrolles
Les Pennes-Mirabeau
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Cadolive Ca d'Oliva 13020 13950 2168 4,18 519 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Carnoux-en-Provence Carnós de Provença 13119 13470 6498 3,45 1883 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Carry-le-Rouet Carri lo Roet 13021 13620 5690 10,00 569 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Cassis Cassís 13022 13260 6905 26,86 257 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Ceyreste Ceiresta 13023 13600 4729 22,61 209 La Ciotat
La Ciotat
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Charleval Charlaval 13024 13350 2669 14,41 185 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Châteauneuf-le-Rouge Castèunòu lo Roge 13025 13790 2380 13,15 181 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Châteauneuf-les-Martigues Castèunòu dau Martegue 13026 13220 17.606 31,65 556 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Châteaurenard Castèurainard 13027 13160 16.063 34,95 460 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Cornillon-Confoux Cornilhon e Conforç 13029 13250 1437 14,95 96 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Coudoux Codoç 13118 13111 3702 12,65 293 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Cuges-les-Pins Cuja dei Pins 13030 13780 5244 38,81 135 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Éguilles Agulha 13032 13510 8030 34,07 236 Pélissanne
Aix-en-Provence-Sud-Ouest
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Ensuès-la-Redonne En Suá la Redona 13033 13820 5783 25,83 224 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Eygalières Aigalieras 13034 13810 1740 33,97 51 Salon-de-Provence-1
Orgon
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Eyguières Aiguiera 13035 13430 6844 68,75 100 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Eyragues Airaga 13036 13630 4496 20,78 216 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Fontvieille Fòntvièlha 13038 13990 3544 40,18 88 Salon-de-Provence-1
Arles-Est
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Fos-sur-Mer Fòs 13039 13270 15.687 92,31 170 Istres
Istres-Sud
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Fuveau Fuvèu 13040 13710 10.161 30,02 338 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Gardanne Gardana 13041 13120 21.521 27,02 796 Gardanne
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Gémenos Gèma 13042 13420 6635 32,75 203 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Gignac-la-Nerthe Ginhac de la Nerta 13043 13180 9887 8,64 1144 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Grans Grans 13044 13450 5196 27,60 188 Salon-de-Provence-2
Salon-de-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Graveson Graveson 13045 13690 4856 23,54 206 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Gréasque Griasca 13046 13850 4271 6,15 694 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Istres Istre 13047 13800 43.626 113,73 384 Istres
Istres-Nord
Istres-Sud
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Jouques Jocas 13048 13490 4406 80,35 55 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Barben La Barbent 13009 13330 828 22,85 36 Pélissanne
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Bouilladisse Bolhadissa 13016 13720 6270 12,61 497 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Ciotat La Ciutat 13028 13600 35.993 31,46 1144 La Ciotat
La Ciotat
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Destrousse La Destroça 13031 13112 3768 2,93 1286 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Fare-les-Oliviers La Fara deis Oliviers 13037 13580 8744 13,98 625 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Penne-sur-Huveaune La Pena d'Evèuna 13070 13821 6519 3,56 1831 Aubagne
Aubagne-Ouest
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
La Roque-d’Anthéron La Ròca d'Antarron 13084 13640 5426 25,49 213 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Lamanon Lamanon 13049 13113 2037 19,19 106 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Lambesc Lambesc 13050 13410 9909 65,34 152 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Lançon-Provence Lançon de Provença 13051 13680 8941 68,92 130 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Le Puy-Sainte-Réparade Lo Pueg de Santa Reparada 13080 13610 5882 46,29 127 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Le Rove Lo Ròve 13088 13740 5145 23,00 224 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Le Tholonet Lo Tolonet 13109 13100 2271 10,82 210 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Les Baux-de-Provence Lei Bauç de Provença 13011 13520 342 18,07 19 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Les Pennes-Mirabeau Lei Penas de Mirabèu 13071 13170 21.623 33,66 642 Gardanne
Les Pennes-Mirabeau
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Maillane Malhana 13052 13910 2667 16,77 159 Châteaurenard
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Terre de Provence
Mallemort Malamòrt 13053 13370 6134 28,16 218 Pélissanne
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Marignane Marinhana 13054 13700 32.384 23,16 1398 Marignane
Marignane
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Marseille Marselha 13055 13001–13016 919.305 240,62 3821 Marseille-1
Marseille-2
Marseille-3
Marseille-4
Marseille-5
Marseille-6
Marseille-7
Marseille-8
Marseille-9
Marseille-10
Marseille-11
Marseille-12
Marseille-Belsunce
Marseille-La Belle-de-Mai
Marseille-La Blancarde
Marseille-La Capelette
Marseille-La Pointe-Rouge
Marseille-La Pomme
Marseille-La Rose
Marseille-Le Camas
Marseille-Les Cinq-Avenues
Marseille-Les Grands-Carmes
Marseille-Les Olives
Marseille-Les Trois Lucs
Marseille-Mazargues
Marseille-Montolivet
Marseille-Notre-Dame-du-Mont
Marseille-Notre-Dame-Limite
Marseille-Saint-Barthélemy
Marseille-Sainte-Marguerite
Marseille-Saint-Giniez
Marseille-Saint-Just
Marseille-Saint-Lambert
Marseille-Saint-Marcel
Marseille-Saint-Mauront
Marseille-Vauban
Marseille-Verduron
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Martigues Lo Martegue 13056 13500 48.574 71,44 680 Martigues
Martigues-Est
Martigues-Ouest
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Mas-Blanc-des-Alpilles Mas Blanc deis Aupilhas 13057 13103 517 1,57 329 Salon-de-Provence-1
Tarascon
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Maussane-les-Alpilles Maussana deis Aupilhas 13058 13520 2362 31,59 75 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Meyrargues Mairarga 13059 13650 3855 41,67 93 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Meyreuil Mairuelh 13060 13590 5821 20,13 289 Trets
Aix-en-Provence-Sud-Ouest
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Mimet Mimet 13062 13105 4213 18,70 225 Gardanne
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Miramas Miramàs 13063 13140 26.428 25,74 1027 Salon-de-Provence-2
Istres-Nord
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Mollégès Molegés 13064 13940 2656 14,20 187 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Mouriès Moriés 13065 13890 3410 38,35 89 Salon-de-Provence-1
Eyguières
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Noves Nòvas 13066 13550 5847 27,92 209 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Orgon Orgon 13067 13660 2821 34,78 81 Salon-de-Provence-1
Orgon
Arles Terre de Provence
Paradou Lo Parador 13068 13520 2110 16,15 131 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Pélissanne Pelissana 13069 13330 10.487 19,11 549 Pélissanne
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peynier Puegnier 13072 13790 3540 24,76 143 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peypin Peipin 13073 13124 5598 13,35 419 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Peyrolles-en-Provence Peiròla de Provença 13074 13860 5134 34,90 147 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Plan-d’Orgon Lo Plan d'Orgon 13076 13750 3515 14,94 235 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Plan-de-Cuques Lo Plan de Cucas 13075 13380 11.649 8,52 1367 Allauch
Allauch
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Port-de-Bouc Lo Pòrt de Boc 13077 13110 16.651 11,46 1453 Martigues
Martigues-Ouest
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Port-Saint-Louis-du-Rhône Pòrt Sant Loís 13078 13230 8424 73,38 115 Arles
Port-Saint-Louis-du-Rhône
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Puyloubier Pueglobier 13079 13114 1783 40,85 44 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rognac Ronhac 13081 13340 12.086 17,46 692 Berre-l’Étang
Berre-l’Étang
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rognes Ronha 13082 13840 4637 58,32 80 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rognonas Ronhonaç 13083 13870 4058 9,41 431 Châteaurenard
Châteaurenard
Arles Terre de Provence
Roquefort-la-Bédoule Ròcafòrt e la Bedola 13085 13830 6015 31,15 193 La Ciotat
Aubagne-Est
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Roquevaire Ròcavaira 13086 13360 8713 23,83 366 Aubagne
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Rousset Rosset 13087 13790 4918 19,50 252 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Andiol Sant Andiòu 13089 13670 3346 16,00 209 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Saint-Antonin-sur-Bayon Sant Antonin de Baion 13090 13100 123 17,57 7 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Cannat Sant Canat 13091 13760 5638 36,54 154 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Chamas Sanch Amàs 13092 13250 8591 26,71 322 Berre-l’Étang
Berre-l’Étang
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saintes-Maries-de-la-Mer Lei Santei Marias de la Mar 13096 13460 2144 374,61 6 Arles
Saintes-Maries-de-la-Mer
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Saint-Estève-Janson Sant Estève Genson 13093 13610 379 8,65 44 Pélissanne
Lambesc
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Étienne-du-Grès Sant Estève dau Gres 13094 13103 2497 29,04 86 Salon-de-Provence-1
Tarascon
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Saint-Marc-Jaumegarde Sant Marc de Jaumegarda 13095 13100 1236 22,56 55 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Martin-de-Crau Sant Martin de Crau 13097 13310 13.413 214,87 62 Salon-de-Provence-2
Arles-Est
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Saint-Mitre-les-Remparts Sant Mitre dei Barris 13098 13920 5820 21,02 277 Istres
Istres-Sud
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Paul-lès-Durance Sant Pau de Durença 13099 13115 885 45,81 19 Trets
Peyrolles-en-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Pierre-de-Mézoargues Sant Pèire de Mesoarga 13061 13150 215 4,13 52 Châteaurenard
Tarascon
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Saint-Rémy-de-Provence Sant Romieg de Provença 13100 13210 9769 89,09 110 Salon-de-Provence-1
Saint-Rémy-de-Provence
Arles Vallée des Baux-Alpilles
Saint-Savournin Sant Savornin 13101 13119 3443 5,89 585 Allauch
Roquevaire
Marseille Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Saint-Victoret Sant Victoret 13102 13730 6631 4,73 1402 Vitrolles
Marignane
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Salon-de-Provence Selon de Provença 13103 13300 45.386 70,30 646 Salon-de-Provence-1
Salon-de-Provence
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Sausset-les-Pins Sausset dei Pins 13104 13960 7581 12,10 627 Marignane
Châteauneuf-Côte-Bleue
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Sénas Senàs 13105 13560 6894 30,61 225 Salon-de-Provence-1
Orgon
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Septèmes-les-Vallons Seteme 13106 13240 11.196 17,84 628 Gardanne
Les Pennes-Mirabeau
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Simiane-Collongue Sumiana e Caulònga 13107 13109 5808 29,84 195 Gardanne
Gardanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Tarascon Tarascon 13108 13150 15.811 73,97 214 Châteaurenard
Tarascon
Arles Arles-Crau-Camargue-Montagnette
Trets Tretz 13110 13530 10.303 70,31 147 Trets
Trets
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Vauvenargues Vauvenarga 13111 13126 1007 54,31 19 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Velaux Velaurs 13112 13880 8582 25,23 340 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Venelles Venèla 13113 13770 8400 20,54 409 Trets
Aix-en-Provence-Nord-Est
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Ventabren Ventabren 13114 13122 5407 28,50 190 Berre-l’Étang
Pélissanne
Aix-en-Provence Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Vernègues Lo Vernegue 13115 13116 2028 15,89 128 Pélissanne
Eyguières
Arles Métropole d’Aix-Marseille-Provence
Verquières Verquiera 13116 13670 819 4,59 178 Châteaurenard
Orgon
Arles Terre de Provence
Vitrolles Vitròla 13117 13127 33.333 36,58 911 Vitrolles
Vitrolles
Istres Métropole d’Aix-Marseille-Provence