Lischt vun dr Gmeina im Département Indre

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Indre zellt àlla 241 Gmeina ìm Département Indre uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aigurande 36001 36140 1420 27,77 51 Neuvy-Saint-Sépulchre
Aigurande
La Châtre Marche Berrichonne
Aize 36002 36150 118 17,07 7 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Ambrault 36003 36120 891 25,59 35 Ardentes
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Anjouin 36004 36210 322 28,91 11 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun Chabris-Pays de Bazelle
Ardentes 36005 36120 3850 62,09 62 Ardentes Châteauroux Châteauroux Métropole
Argenton-sur-Creuse 36006 36200 4880 29,34 166 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Argy 36007 36500 601 38,89 15 Buzançais Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Arpheuilles 36008 36700 222 22,49 10 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Arthon 36009 36330 1218 46,80 26 Ardentes Châteauroux Châteauroux Métropole
Azay-le-Ferron 36010 36290 867 60,95 14 Le Blanc
Mézières-en-Brenne
Le Blanc Cœur de Brenne
Badecon-le-Pin 36158 36200 765 9,88 77 Argenton-sur-Creuse
Éguzon-Chantôme
Châteauroux
La Châtre
Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Bagneux 36011 36210 175 25,30 7 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun Chabris-Pays de Bazelle
Baraize 36012 36270 363 16,39 22 Argenton-sur-Creuse
Éguzon-Chantôme
Châteauroux
La Châtre
Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Baudres 36013 36110 428 27,40 16 Levroux Châteauroux Région de Levroux
Bazaiges 36014 36270 199 18,37 11 Argenton-sur-Creuse
Éguzon-Chantôme
Châteauroux
La Châtre
Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Beaulieu Bèuluec 36015 36310 54 7,48 7 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Bélâbre 36016 36370 945 40,14 24 Saint-Gaultier
Bélâbre
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Bommiers 36019 36120 312 28,38 11 La Châtre
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Bonneuil 36020 36310 74 11,41 6 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Bouesse 36022 36200 410 24,19 17 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Bouges-le-Château 36023 36110 261 34,77 8 Levroux
Levroux
Châteauroux
Châteauroux
Région de Levroux
Bretagne 36024 36110 130 18,36 7 Levroux Châteauroux Région de Levroux
Briantes 36025 36400 608 23,12 26 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte Sévère
Brion 36026 36110 596 44,20 13 Levroux Châteauroux Région de Levroux
Brives 36027 36100 249 19,61 13 La Châtre
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Buxeuil 36029 36150 230 19,75 12 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Buxières-d’Aillac 36030 36230 244 25,75 9 Neuvy-Saint-Sépulchre
Ardentes
La Châtre
Châteauroux
Val de Bouzanne
Buzançais 36031 36500 4516 58,64 77 Buzançais Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Ceaulmont 36032 36200 724 17,38 42 Argenton-sur-Creuse
Éguzon-Chantôme
Châteauroux
La Châtre
Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Celon 36033 36200 398 17,04 23 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Chabris 36034 36210 2763 41,22 67 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun Chabris-Pays de Bazelle
Chaillac Chalhac 36035 36310 1086 59,79 18 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Chalais 36036 36370 149 39,65 4 Saint-Gaultier
Bélâbre
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Champillet 36038 36160 137 6,94 20 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Chasseneuil 36042 36800 703 29,85 24 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Chassignolles 36043 36400 574 29,94 19 Neuvy-Saint-Sépulchre
La Châtre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Châteauroux 36044 36000 43.122 25,54 1688 Châteauroux-1
Châteauroux-2
Châteauroux-3
Châteauroux-Centre
Châteauroux-Est
Châteauroux-Ouest
Châteauroux-Sud
Châteauroux Châteauroux Métropole
Châtillon-sur-Indre 36045 36700 2360 45,30 52 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Chavin 36048 36200 271 14,01 19 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Chazelet 36049 36170 125 11,73 11 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Chezelles 36050 36500 457 17,32 26 Buzançais Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Chitray 36051 36800 186 19,94 9 Saint-Gaultier Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Chouday 36052 36100 153 30,00 5 Issoudun
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Ciron 36053 36300 543 57,94 9 Le Blanc Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Cléré-du-Bois 36054 36700 233 36,13 6 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Clion 36055 36700 1004 33,53 30 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Cluis 36056 36340 984 35,32 28 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Coings 36057 36130 881 29,33 30 Levroux Châteauroux Châteauroux Métropole
Concremiers 36058 36300 645 28,11 23 Le Blanc Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Condé 36059 36100 233 23,82 10 La Châtre
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Crevant 36060 36140 703 36,54 19 Neuvy-Saint-Sépulchre
Aigurande
La Châtre Marche Berrichonne
Crozon-sur-Vauvre 36061 36140 332 27,69 12 Neuvy-Saint-Sépulchre
Aigurande
La Châtre Marche Berrichonne
Cuzion 36062 36190 441 18,45 24 Argenton-sur-Creuse
Éguzon-Chantôme
Châteauroux
La Châtre
Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Déols 36063 36130 7609 31,74 240 Châteauroux-1
Châteauroux-Est
Châteauroux Châteauroux Métropole
Diors 36064 36130 749 25,44 29 Ardentes
Ardentes
Châteauroux
Châteauroux
Châteauroux Métropole
Diou 36065 36260 260 16,39 16 Levroux
Issoudun-Nord
Issoudun Pays d’Issoudun
Douadic 36066 36300 441 43,14 10 Le Blanc Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Dunet 36067 36310 101 9,24 11 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Dun-le-Poëlier 36068 36210 422 22,56 19 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun Chabris-Pays de Bazelle
Écueillé 36069 36240 1216 34,90 35 Valençay
Écueillé
Châteauroux Écueillé-Valençay
Éguzon-Chantôme Aguson e Chantòsma 36070 36270 1345 36,44 37 Argenton-sur-Creuse
Éguzon-Chantôme
Châteauroux
La Châtre
Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Étrechet 36071 36120 1012 17,89 57 Ardentes Châteauroux Châteauroux Métropole
Feusines 36073 36160 213 12,49 17 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Fléré-la-Rivière 36074 36700 536 25,31 21 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Fontenay 36075 36150 89 12,33 7 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Fontgombault 36076 36220 249 10,58 24 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Fontguenand 36077 36600 245 18,24 13 Valençay Châteauroux Écueillé-Valençay
Fougerolles 36078 36230 356 17,17 21 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Francillon 36079 36110 77 10,27 7 Levroux Châteauroux Région de Levroux
Frédille 36080 36180 72 6,31 11 Valençay
Écueillé
Châteauroux Écueillé-Valençay
Gargilesse-Dampierre 36081 36190 280 15,72 18 Argenton-sur-Creuse
Éguzon-Chantôme
Châteauroux
La Châtre
Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Gehée 36082 36240 252 22,75 11 Valençay
Écueillé
Châteauroux Écueillé-Valençay
Giroux 36083 36150 117 23,48 5 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Gournay 36084 36230 287 20,33 14 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Guilly 36085 36150 247 20,64 12 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Heugnes 36086 36180 390 42,17 9 Valençay
Écueillé
Châteauroux Écueillé-Valençay
Ingrandes 36087 36300 312 11,12 28 Le Blanc Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Issoudun 36088 36100 11.477 36,60 314 Issoudun
Issoudun-Nord
Issoudun-Sud
Issoudun Pays d’Issoudun
Jeu-les-Bois 36089 36120 405 38,32 11 Ardentes Châteauroux Châteauroux Métropole
Jeu-Maloches 36090 36240 118 12,73 9 Valençay
Écueillé
Châteauroux Écueillé-Valençay
La Berthenoux 36017 36400 368 39,82 9 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
La Buxerette 36028 36140 115 10,99 10 Neuvy-Saint-Sépulchre
Aigurande
La Châtre Marche Berrichonne
La Champenoise 36037 36100 283 44,34 6 Levroux
Issoudun-Nord
Issoudun Champagne Boischauts
La Chapelle-Orthemale 36040 36500 102 16,80 6 Buzançais Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
La Chapelle-Saint-Laurian 36041 36150 140 9,82 14 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
La Châtre 36046 36400 4054 6,06 669 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
La Châtre-Langlin 36047 36170 504 27,40 18 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
La Motte-Feuilly 36132 36160 64 5,68 11 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
La Pérouille 36157 36350 451 21,54 21 Saint-Gaultier
Ardentes
Le Blanc
Châteauroux
Brenne-Val de Creuse
La Vernelle 36233 36600 741 17,08 43 Valençay Châteauroux Écueillé-Valençay
Lacs 36091 36400 656 13,46 49 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Langé 36092 36600 270 20,63 13 Valençay Châteauroux Écueillé-Valençay
Le Blanc 36018 36300 6250 57,61 108 Le Blanc Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Le Magny 36109 36400 1054 17,84 59 Neuvy-Saint-Sépulchre
La Châtre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Le Menoux 36117 36200 429 5,58 77 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Le Pêchereau 36154 36200 1859 20,94 89 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Le Poinçonnet 36159 36330 5820 45,00 129 Ardentes Châteauroux Châteauroux Métropole
Le Pont-Chrétien-Chabenet 36161 36800 937 9,03 104 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Le Tranger 36225 36700 181 22,26 8 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Les Bordes 36021 36100 891 16,30 55 Issoudun
Issoudun-Nord
Issoudun Pays d’Issoudun
Levroux 36093 36110 2923 82,32 36 Levroux Châteauroux Région de Levroux
Lignac 36094 36370 449 67,03 7 Saint-Gaultier
Bélâbre
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Lignerolles 36095 36160 106 13,00 8 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Lingé 36096 36220 214 32,66 7 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Cœur de Brenne
Liniez 36097 36150 323 26,94 12 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Lizeray 36098 36100 85 35,41 2 Levroux
Issoudun-Nord
Issoudun Champagne Boischauts
Lourdoueix-Saint-Michel L’Ordoer de Sent Micheu 36099 36140 299 19,67 15 Neuvy-Saint-Sépulchre
Aigurande
La Châtre Marche Berrichonne
Lourouer-Saint-Laurent 36100 36400 261 11,21 23 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Luant 36101 36350 1536 31,06 49 Saint-Gaultier
Ardentes
Châteauroux Châteauroux Métropole
Luçay-le-Libre 36102 36150 102 11,85 9 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Luçay-le-Mâle 36103 36360 1340 68,08 20 Valençay Châteauroux Écueillé-Valençay
Lurais 36104 36220 234 13,61 17 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Lureuil 36105 36220 257 22,04 12 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Luzeret 36106 36800 155 26,78 6 Saint-Gaultier Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Lye 36107 36600 728 24,77 29 Valençay Châteauroux Écueillé-Valençay
Lys-Saint-Georges 36108 36230 214 12,98 16 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Maillet 36110 36340 260 25,02 10 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Malicornay 36111 36340 193 16,31 12 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Mâron 36112 36120 750 27,84 27 Ardentes Châteauroux Châteauroux Métropole
Martizay 36113 36220 938 39,00 24 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Cœur de Brenne
Mauvières 36114 36370 296 23,94 12 Saint-Gaultier
Bélâbre
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Menetou-sur-Nahon 36115 36210 128 6,98 18 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun Chabris-Pays de Bazelle
Ménétréols-sous-Vatan 36116 36150 118 27,83 4 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Méobecq 36118 36500 378 35,56 11 Saint-Gaultier
Buzançais
Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Mérigny 36119 36220 540 31,77 17 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Mers-sur-Indre 36120 36230 669 25,45 26 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Meunet-Planches 36121 36100 172 26,73 6 La Châtre
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Meunet-sur-Vatan 36122 36150 197 12,47 16 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Mézières-en-Brenne 36123 36290 990 57,57 17 Le Blanc
Mézières-en-Brenne
Le Blanc Cœur de Brenne
Migné 36124 36800 274 56,32 5 Saint-Gaultier Le Blanc Cœur de Brenne
Migny 36125 36260 120 13,35 9 Issoudun
Issoudun-Nord
Issoudun Pays d’Issoudun
Montchevrier 36126 36140 446 34,70 13 Neuvy-Saint-Sépulchre
Aigurande
La Châtre Marche Berrichonne
Montgivray 36127 36400 1570 25,48 62 Neuvy-Saint-Sépulchre
La Châtre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Montierchaume 36128 36130 1673 37,20 45 Ardentes
Châteauroux-Est
Châteauroux Châteauroux Métropole
Montipouret 36129 36230 557 27,89 20 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Montlevicq 36130 36400 108 18,79 6 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Mosnay 36131 36200 472 25,28 19 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Mouhers 36133 36340 216 17,89 12 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Mouhet 36134 36170 402 32,26 12 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Moulins-sur-Céphons 36135 36110 295 32,17 9 Levroux Châteauroux Région de Levroux
Murs 36136 36700 129 23,05 6 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Néons-sur-Creuse 36137 36220 365 19,85 18 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Néret 36138 36400 187 19,05 10 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Neuillay-les-Bois 36139 36500 657 47,63 14 Saint-Gaultier
Buzançais
Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Neuvy-Pailloux 36140 36100 1174 41,81 28 La Châtre
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Neuvy-Saint-Sépulchre 36141 36230 1652 35,11 47 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Niherne 36142 36250 1583 42,87 37 Buzançais
Châteauroux-Ouest
Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Nohant-Vic 36143 36400 449 21,25 21 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Nuret-le-Ferron 36144 36800 295 47,29 6 Saint-Gaultier Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Obterre 36145 36290 177 28,47 6 Le Blanc
Mézières-en-Brenne
Le Blanc Cœur de Brenne
Orsennes 36146 36190 728 49,28 15 Neuvy-Saint-Sépulchre
Aigurande
La Châtre Marche Berrichonne
Orville 36147 36210 138 9,35 15 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun Chabris-Pays de Bazelle
Oulches 36148 36800 410 43,36 9 Saint-Gaultier Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Palluau-sur-Indre 36149 36500 794 41,55 19 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Parnac 36150 36170 496 46,75 11 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Paudy 36152 36260 440 30,28 15 Levroux
Issoudun-Nord
Issoudun Pays d’Issoudun
Paulnay 36153 36290 339 38,48 9 Le Blanc
Mézières-en-Brenne
Le Blanc Cœur de Brenne
Pellevoisin 36155 36180 791 25,62 31 Valençay
Écueillé
Châteauroux Écueillé-Valençay
Pérassay 36156 36160 366 24,19 15 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Pommiers 36160 36190 214 12,19 18 Argenton-sur-Creuse
Éguzon-Chantôme
Châteauroux
La Châtre
Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Poulaines 36162 36210 826 46,32 18 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun Chabris-Pays de Bazelle
Pouligny-Notre-Dame Nòstra Dama de Polinhi 36163 36160 669 33,75 20 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Pouligny-Saint-Martin Sent Martin de Polinhi 36164 36160 225 15,66 14 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Pouligny-Saint-Pierre 36165 36300 1036 47,45 22 Le Blanc Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Préaux 36166 36240 166 32,54 5 Valençay
Écueillé
Châteauroux Écueillé-Valençay
Preuilly-la-Ville 36167 36220 157 4,23 37 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Prissac 36168 36370 586 62,83 9 Saint-Gaultier
Bélâbre
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Pruniers 36169 36120 511 49,00 10 La Châtre
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Reboursin 36170 36150 104 12,72 8 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Reuilly 36171 36260 2010 25,80 78 Levroux
Issoudun-Nord
Issoudun Pays d’Issoudun
Rivarennes 36172 36800 528 37,41 14 Saint-Gaultier Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Rosnay 36173 36300 519 59,03 9 Le Blanc Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Roussines 36174 36170 361 22,98 16 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Rouvres-les-Bois 36175 36110 276 30,85 9 Levroux Châteauroux Région de Levroux
Ruffec 36176 36300 586 40,93 14 Le Blanc Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Sacierges-Saint-Martin 36177 36170 325 31,17 10 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Saint-Aigny 36178 36300 277 14,86 19 Le Blanc Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Saint-Aoustrille 36179 36100 232 19,47 12 Levroux
Issoudun-Nord
Issoudun Champagne Boischauts
Saint-Août 36180 36120 825 54,11 15 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Saint-Aubin 36181 36100 167 28,32 6 La Châtre
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Saint-Benoît-du-Sault Sent Benet de Saut 36182 36170 576 1,80 320 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Saint-Chartier 36184 36400 495 27,52 18 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Saint-Christophe-en-Bazelle 36185 36210 362 13,94 26 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun Chabris-Pays de Bazelle
Saint-Christophe-en-Boucherie 36186 36400 256 26,89 10 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Saint-Civran 36187 36170 132 11,61 11 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Saint-Cyran-du-Jambot 36188 36700 182 14,21 13 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Saint-Denis-de-Jouhet 36189 36230 967 43,48 22 Neuvy-Saint-Sépulchre
Aigurande
La Châtre Marche Berrichonne
Sainte-Fauste 36190 36100 270 23,07 12 Ardentes
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Sainte-Gemme 36193 36500 256 32,50 8 Le Blanc
Mézières-en-Brenne
Le Blanc Cœur de Brenne
Sainte-Lizaigne 36199 36260 1145 26,36 43 Levroux
Issoudun-Nord
Issoudun Pays d’Issoudun
Sainte-Sévère-sur-Indre 36208 36160 774 26,03 30 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Saint-Florentin 36191 36150 532 15,95 33 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Saint-Gaultier 36192 36800 1772 9,20 193 Saint-Gaultier Le Blanc Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Saint-Genou 36194 36500 950 24,41 39 Buzançais Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Saint-Georges-sur-Arnon 36195 36100 571 23,87 24 Issoudun
Issoudun-Nord
Issoudun Pays d’Issoudun
Saint-Gilles 36196 36170 100 7,68 13 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Saint-Hilaire-sur-Benaize 36197 36370 292 32,61 9 Saint-Gaultier
Bélâbre
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Saint-Lactencin 36198 36500 406 32,20 13 Buzançais Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Saint-Marcel 36200 36200 1506 17,84 84 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Saint-Maur 36202 36250 3685 87,91 42 Buzançais
Levroux
Châteauroux-Ouest
Châteauroux Châteauroux Métropole
Saint-Médard 36203 36700 52 12,60 4 Buzançais
Châtillon-sur-Indre
Châteauroux Châtillonnais en Berry
Saint-Michel-en-Brenne 36204 36290 323 49,15 7 Le Blanc
Mézières-en-Brenne
Le Blanc Cœur de Brenne
Saint-Pierre-de-Jards 36205 36260 109 18,01 6 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Saint-Plantaire 36207 36190 611 34,07 18 Neuvy-Saint-Sépulchre
Aigurande
La Châtre Marche Berrichonne
Saint-Valentin 36209 36100 268 24,90 11 Levroux
Issoudun-Nord
Issoudun Champagne Boischauts
Sarzay 36210 36230 300 18,30 16 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Sassierges-Saint-Germain 36211 36120 457 31,72 14 Ardentes Châteauroux Châteauroux Métropole
Saulnay 36212 36290 155 22,20 7 Le Blanc
Mézières-en-Brenne
Le Blanc Cœur de Brenne
Sauzelles 36213 36220 256 12,86 20 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Sazeray 36214 36160 300 22,69 13 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Ségry 36215 36100 496 33,06 15 Issoudun
Issoudun-Sud
Issoudun Pays d’Issoudun
Selles-sur-Nahon 36216 36180 65 6,77 10 Valençay
Écueillé
Châteauroux Écueillé-Valençay
Sembleçay 36217 36210 98 8,08 12 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun Chabris-Pays de Bazelle
Sougé 36218 36500 144 13,02 11 Buzançais Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Tendu 36219 36200 648 42,17 15 Argenton-sur-Creuse Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Thenay 36220 36800 896 34,21 26 Saint-Gaultier Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Thevet-Saint-Julien 36221 36400 382 30,94 12 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Thizay 36222 36100 234 16,65 14 La Châtre
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts
Tilly 36223 36310 139 14,77 9 Saint-Gaultier
Bélâbre
Le Blanc Marche Occitane-Val d’Anglin
Tournon-Saint-Martin 36224 36220 1132 25,82 44 Le Blanc
Tournon-Saint-Martin
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Tranzault 36226 36230 353 17,97 20 Neuvy-Saint-Sépulchre La Châtre Val de Bouzanne
Urciers 36227 36160 248 19,02 13 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Valençay 36228 36600 2338 41,59 56 Valençay Châteauroux Écueillé-Valençay
Val-Fouzon 36229 36210 957 46,90 20 Valençay
Saint-Christophe-en-Bazelle
Issoudun
Issoudun
Chabris-Pays de Bazelle
Vatan 36230 36150 1945 29,80 65 Levroux
Vatan
Issoudun Champagne Boischauts
Velles 36231 36330 964 63,09 15 Argenton-sur-Creuse
Ardentes
Châteauroux Éguzon-Argenton-Vallée de la Creuse
Vendœuvres 36232 36500 1052 96,45 11 Saint-Gaultier
Buzançais
Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Verneuil-sur-Igneraie 36234 36400 326 9,84 33 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte Sévère
Veuil 36235 36600 376 18,84 20 Valençay Châteauroux Écueillé-Valençay
Vicq-Exemplet 36236 36400 317 38,74 8 La Châtre La Châtre La Châtre et Sainte Sévère
Vicq-sur-Nahon 36237 36600 716 49,08 15 Valençay Châteauroux Écueillé-Valençay
Vigoulant 36238 36160 99 9,71 10 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Vigoux 36239 36170 461 37,51 12 Saint-Gaultier
Saint-Benoît-du-Sault
Le Blanc Brenne-Val de Creuse
Vijon 36240 36160 298 21,26 14 La Châtre
Sainte-Sévère-sur-Indre
La Châtre La Châtre et Sainte-Sévère
Villedieu-sur-Indre 36241 36320 2687 57,77 47 Buzançais Châteauroux Val de l’Indre-Brenne
Villegongis 36242 36110 107 18,15 6 Levroux Châteauroux Région de Levroux
Villegouin 36243 36500 319 24,03 13 Valençay
Écueillé
Châteauroux Écueillé-Valençay
Villentrois-Faverolles-en-Berry 36244 36360
36600
873 73,79 12 Valençay Châteauroux Écueillé-Valençay
Villiers 36246 36290 168 24,53 7 Le Blanc
Mézières-en-Brenne
Le Blanc Cœur de Brenne
Vineuil 36247 36110 1228 44,41 28 Levroux Châteauroux Région de Levroux
Vouillon 36248 36100 231 14,98 15 Ardentes
Issoudun-Sud
Issoudun Champagne Boischauts

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: