Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Saône

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Saône zellt àlla 539 Gmeina ìm Département Haute-Saône uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abelcourt 70001 70300 352 7,46 47 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Aboncourt-Gesincourt 70002 70500 215 10,68 20 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Achey 70003 70180 71 7,05 10 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Adelans-et-le-Val-de-Bithaine 70004 70200 296 17,30 17 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Aillevans 70005 70110 154 5,78 27 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Aillevillers-et-Lyaumont 70006 70320 1.579 36,30 43 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Ailloncourt 70007 70300 304 9,29 33 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Ainvelle 70008 70800 148 6,75 22 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Aisey-et-Richecourt 70009 70500 105 7,80 13 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Alaincourt 70010 70210 116 5,83 20 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Amage 70011 70280 349 6,54 53 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Amance 70012 70160 656 17,54 37 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Ambiévillers 70013 70210 75 12,30 6 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Amblans-et-Velotte 70014 70200 393 9,76 40 Lure-2
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Amoncourt 70015 70170 292 4,04 72 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Amont-et-Effreney 70016 70310 166 16,83 10 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Anchenoncourt-et-Chazel 70017 70210 236 13,91 17 Port-sur-Saône
Amance
Lure
Vesoul
Haute Comté
Ancier 70018 70100 495 4,42 112 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Andelarre 70019 70000 133 4,57 29 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Andelarrot 70020 70000 235 5,71 41 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Andornay 70021 70200 206 1,48 139 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Angirey 70022 70700 137 8,87 15 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Anjeux 70023 70800 143 8,71 16 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Apremont 70024 70100 467 14,4 32 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Arbecey 70025 70160 263 16,71 16 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Arc-lès-Gray 70026 70100 2.537 12,10 210 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Argillières 70027 70600 76 9,58 8 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Aroz 70028 70360 152 6,57 23 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Arpenans 70029 70200 245 11,80 21 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Arsans 70030 70100 49 2,48 20 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Athesans-Étroitefontaine 70031 70110 657 12,88 51 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Attricourt 70032 70100 43 6,08 7 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Augicourt 70035 70500 176 9,06 19 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Aulx-lès-Cromary 70036 70190 164 4,33 38 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Autet 70037 70180 264 11,35 23 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Authoison 70038 70190 318 16,02 20 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Autoreille 70039 70700 328 9,98 33 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Autrey-lès-Cerre 70040 70110 233 5,48 43 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Autrey-lès-Gray 70041 70100 372 32,40 11 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Autrey-le-Vay 70042 70110 90 2,79 32 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Auvet-et-la-Chapelotte 70043 70100 243 14,43 17 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Auxon 70044 70000 422 12,51 34 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Avrigney-Virey 70045 70150 426 22,30 19 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Baignes 70047 70000 98 2,87 34 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Bard-lès-Pesmes 70048 70140 145 5,21 28 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Barges 70049 70500 90 7,91 11 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bassigney 70052 70800 132 6,18 21 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Battrans 70054 70100 230 5,32 43 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Baudoncourt 70055 70300 549 7,57 73 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Baulay 70056 70160 299 8,22 36 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Bay 70057 70150 134 4,87 28 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Beaujeu-Saint-Vallier-Pierrejux-et-Quitteur 70058 70100 930 35,12 26 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Beaumotte-Aubertans 70059 70190 444 13,57 33 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Beaumotte-lès-Pin 70060 70150 302 8,43 36 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Belfahy 70061 70290 80 3,07 26 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Belmont 70062 70270 135 4,50 30 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Belonchamp 70063 70270 201 6,87 29 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Belverne 70064 70400 145 6,15 24 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Besnans 70065 70230 79 2,94 27 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Betaucourt 70066 70500 166 7,17 23 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Betoncourt-lès-Brotte 70067 70300 119 3,07 39 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Betoncourt-Saint-Pancras 70069 70210 50 6,35 8 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Betoncourt-sur-Mance 70070 70500 30 3,72 8 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Beulotte-Saint-Laurent 70071 70310 58 14,2 4 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Beveuge 70072 70110 83 5,18 16 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Blondefontaine 70074 70500 282 13,40 21 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bonboillon 70075 70150 199 4,44 45 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Bonnevent-Velloreille 70076 70700 368 5,32 69 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Borey 70077 70110 235 14,5 16 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Bougey 70078 70500 94 8,56 11 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bougnon 70079 70170 544 9,18 59 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Bouhans-et-Feurg 70080 70100 249 9,75 26 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Bouhans-lès-Lure 70081 70200 322 9,11 35 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Bouhans-lès-Montbozon 70082 70230 140 5,15 27 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Bouligney 70083 70800 416 14,20 29 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Boulot 70084 70190 681 7,08 96 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Boult 70085 70190 595 14,62 41 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Bourbévelle 70086 70500 82 5,37 15 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bourguignon-lès-Conflans 70087 70800 139 8,02 17 Port-sur-Saône
Vauvillers
Vesoul
Lure
Terres de Saône
Bourguignon-lès-la-Charité 70088 70190 120 4,25 28 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Bourguignon-lès-Morey 70089 70120 48 9,84 5 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Boursières 70090 70000 58 2,28 25 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Bousseraucourt 70091 70500 50 7,58 7 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Bresilley 70092 70140 199 3,54 56 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Breuches 70093 70300 705 9,12 77 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Breuchotte 70094 70280 303 4,37 69 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Breurey-lès-Faverney 70095 70160 632 19,48 32 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Brevilliers 70096 70400 626 6,47 97 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Briaucourt 70097 70800 243 9,83 25 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Brotte-lès-Luxeuil 70098 70300 208 6,87 30 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Brotte-lès-Ray 70099 70180 75 5,06 15 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Broye-Aubigney-Montseugny 70101 70140 477 25,36 19 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Broye-les-Loups-et-Verfontaine 70100 70100 124 7,00 18 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Brussey 70102 70150 275 7,27 38 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Bucey-lès-Gy 70104 70700 601 21,30 28 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Bucey-lès-Traves 70105 70360 115 2,79 41 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Buffignécourt 70106 70500 119 6,27 19 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Bussières 70107 70190 412 6,11 67 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Buthiers 70109 70190 305 5,69 54 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Calmoutier 70111 70240 262 14,04 19 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Cemboing 70112 70500 183 10,51 17 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Cenans 70113 70230 121 5,02 24 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Cendrecourt 70114 70500 208 9,31 22 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Cerre-lès-Noroy 70115 70000 231 9,96 23 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Chagey 70116 70400 643 6,99 92 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Châlonvillars 70117 70400 1.252 7,60 165 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Chambornay-lès-Bellevaux 70118 70190 183 5,89 31 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Chambornay-lès-Pin 70119 70150 354 4,85 73 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Champagney 70120 70290 3.809 36,71 104 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Champey 70121 70400 869 11,30 77 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Champlitte 70122 70600 1.675 128,90 13 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Champtonnay 70124 70100 99 5,24 19 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Champvans 70125 70100 183 7,15 26 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Chancey 70126 70140 202 7,71 26 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Chantes 70127 70360 119 6,57 18 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Charcenne 70130 70700 339 7,16 47 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Chargey-lès-Gray 70132 70100 710 16,56 43 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Chargey-lès-Port 70133 70170 237 13,05 18 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Chariez 70134 70000 210 7,66 27 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Charmes-Saint-Valbert 70135 70120 42 5,00 8 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Charmoille 70136 70000 481 5,04 95 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Chassey-lès-Montbozon 70137 70230 215 15,60 14 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Chassey-lès-Scey 70138 70360 135 4,38 31 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Châteney 70140 70240 59 2,60 23 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Châtenois 70141 70240 127 5,75 22 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Chaumercenne 70142 70140 181 4,95 37 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Chauvirey-le-Châtel 70143 70500 122 11,76 10 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Chauvirey-le-Vieil 70144 70500 33 3,37 10 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Chaux-la-Lotière 70145 70190 442 8,88 50 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Chaux-lès-Port 70146 70170 153 4,15 37 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Chavanne 70147 70400 235 2,32 101 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Chemilly 70148 70360 88 3,77 23 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Chenebier 70149 70400 697 9,05 77 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Chenevrey-et-Morogne 70150 70150 304 8,86 34 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Chevigney 70151 70140 36 5,17 7 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Choye 70152 70700 447 14,40 31 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Cintrey 70153 70120 95 6,08 16 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Cirey 70154 70190 363 13,09 28 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Citers 70155 70300 767 15,17 51 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Citey 70156 70700 101 5,76 18 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Clairegoutte 70157 70200 382 10,48 36 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Clans 70158 70000 108 4,37 25 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Cognières 70159 70230 91 3,93 23 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Coisevaux 70160 70400 332 4,18 79 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Colombe-lès-Vesoul 70162 70000 460 7,94 58 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Colombier 70163 70000 449 13,91 32 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Colombotte 70164 70240 85 4,35 20 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Combeaufontaine 70165 70120 539 12,19 44 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Comberjon 70166 70000 167 3,57 47 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Conflandey 70167 70170 364 5,30 69 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Conflans-sur-Lanterne 70168 70800 622 13,09 48 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Confracourt 70169 70120 214 19,69 11 Jussey
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Combes
Contréglise 70170 70160 116 9,61 12 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Corbenay 70171 70320 1.289 15,73 82 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Cordonnet 70174 70190 143 10,45 14 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Cornot 70175 70120 140 11,19 13 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Corravillers 70176 70310 188 11,20 17 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Corre 70177 70500 590 9,13 65 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Coulevon 70179 70000 181 2,66 68 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Courchaton 70180 70110 450 13,53 33 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Courcuire 70181 70150 132 7,06 19 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Courmont 70182 70400 129 6,39 20 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Courtesoult-et-Gatey 70183 70600 61 10,17 6 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Couthenans 70184 70400 741 1,64 452 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Cresancey 70185 70100 182 9,60 19 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Crevans-et-la-Chapelle-lès-Granges 70187 70400 264 3,91 68 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Creveney 70188 70240 59 2,44 24 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Cromary 70189 70190 242 5,36 45 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Cubry-lès-Faverney 70190 70160 177 5,59 32 Port-sur-Saône
Vauvillers
Vesoul
Lure
Terres de Saône
Cugney 70192 70700 196 11,39 17 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Cult 70193 70150 228 6,88 33 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Cuve 70194 70800 145 8,10 18 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Dambenoît-lès-Colombe 70195 70200 279 8,69 32 Lure-1
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Dampierre-lès-Conflans 70196 70800 266 10,37 26 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Dampierre-sur-Linotte 70197 70230 803 32,48 25 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Dampierre-sur-Salon 70198 70180 1.276 18,80 68 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Dampvalley-lès-Colombe 70199 70000 110 6,26 18 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Dampvalley-Saint-Pancras 70200 70210 34 4,65 7 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Delain 70201 70180 222 12,20 18 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Demangevelle 70202 70210 289 14,62 20 Jussey
Jussey
Lure
Vesoul
Haute Comté
Denèvre 70204 70180 169 5,85 29 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Échavanne 70205 70400 205 3,21 64 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Échenans-sous-Mont-Vaudois 70206 70400 506 5,44 93 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Échenoz-la-Méline 70207 70000 3.215 8,09 397 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Échenoz-le-Sec 70208 70000 301 15,47 19 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Écromagny 70210 70270 156 6,80 23 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Écuelle 70211 70600 73 5,56 13 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Éhuns 70213 70300 240 5,53 43 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Équevilley 70214 70160 124 9,46 13 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Errevet 70215 70400 250 3,28 76 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Esboz-Brest 70216 70300 439 9,69 45 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Esmoulières 70217 70310 96 20,11 5 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Esmoulins 70218 70100 137 4,48 31 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Esprels 70219 70110 727 14,81 49 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Lure
Vesoul
Pays de Villersexel
Essertenne-et-Cecey 70220 70100 411 11,30 36 Gray
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Étobon 70221 70400 298 12,26 24 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Étrelles-et-la-Montbleuse 70222 70700 78 6,26 12 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Étuz 70224 70150 661 5,30 125 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Fahy-lès-Autrey 70225 70100 112 6,20 18 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Fallon 70226 70110 306 5,64 54 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Faucogney-et-la-Mer 70227 70310 557 14,14 39 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Faverney 70228 70160 953 18,23 52 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Faymont 70229 70200 261 7,99 33 Lure-2
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Lure
Fédry 70230 70120 96 8,76 11 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Ferrières-lès-Ray 70231 70130 34 4,00 9 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Ferrières-lès-Scey 70232 70360 125 6,20 20 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Filain 70234 70230 233 15,79 15 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Flagy 70235 70000 155 9,70 16 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Fleurey-lès-Faverney 70236 70160 462 11,29 41 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Fleurey-lès-Lavoncourt 70237 70120 100 9,50 11 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Fleurey-lès-Saint-Loup 70238 70800 132 3,54 37 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Fondremand 70239 70190 197 16,43 12 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Fontaine-lès-Luxeuil 70240 70800 1.356 27,73 49 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Fontenois-la-Ville 70242 70210 136 12,19 11 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Fontenois-lès-Montbozon 70243 70230 324 14,27 23 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Fouchécourt 70244 70160 109 4,47 24 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Fougerolles-Saint-Valbert 70245 70220
70300
3.859 55,02 70 Saint-Loup-sur-Semouse
Luxeuil-les-Bains
Lure Haute Comté
Fouvent-Saint-Andoche 70247 70600 221 34,70 6 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Frahier-et-Chatebier 70248 70400 1.357 17,39 78 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Framont 70252 70600 174 11,73 15 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Francalmont 70249 70800 121 6,86 18 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Franchevelle 70250 70200 417 10,42 40 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Francourt 70251 70180 104 7,04 15 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Frasne-le-Château 70253 70700 288 12,50 23 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Frédéric-Fontaine 70254 70200 260 3,48 75 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Fresne-Saint-Mamès 70255 70130 509 9,95 51 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Fresse 70256 70270 733 27,15 27 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Fretigney-et-Velloreille 70257 70130 736 22,02 33 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Froideconche 70258 70300 1.975 16,04 123 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Froideterre 70259 70200 368 2,83 130 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Frotey-lès-Lure 70260 70200 695 7,21 96 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Frotey-lès-Vesoul 70261 70000 1.435 7,63 188 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Genevreuille 70262 70240 169 6,42 26 Lure-2
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Genevrey 70263 70240 246 11,97 21 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Georfans 70264 70110 60 2,99 20 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Germigney 70265 70100 166 15,10 11 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Gevigney-et-Mercey 70267 70500 476 19,45 24 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Gézier-et-Fontenelay 70268 70700 207 12,10 17 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Girefontaine 70269 70210 38 3,56 11 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Gouhenans 70271 70110 395 8,45 47 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Gourgeon 70272 70120 225 13,69 16 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Grammont 70273 70110 64 5,94 11 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Grandecourt 70274 70120 44 3,39 13 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Grandvelle-et-le-Perrenot 70275 70190 368 10,44 35 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Granges-la-Ville 70276 70400 189 2,61 72 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Granges-le-Bourg 70277 70400 380 10,35 37 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Grattery 70278 70170 213 6,19 34 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Gray 70279 70100 5.482 20,26 271 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Gray-la-Ville 70280 70100 962 3,97 242 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Gy 70282 70700 1.076 24,60 44 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Haut-du-Them-Château-Lambert 70283 70440 435 25,16 17 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Hautevelle 70284 70800 264 7,78 34 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Héricourt 70285 70400 10.646 21,04 506 Héricourt-1
Héricourt-2
Lure Pays d’Héricourt
Hugier 70286 70150 126 7,08 18 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Hurecourt 70287 70210 41 4,93 8 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Hyet 70288 70190 123 6,47 19 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Igny 70289 70700 192 10,03 19 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Jasney 70290 70800 248 13,02 19 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Jonvelle 70291 70500 126 12,37 10 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Jussey 70292 70500 1.645 33,55 49 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
La Barre 70050 70190 102 1,93 53 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
La Basse-Vaivre 70051 70210 39 3,54 11 Jussey
Jussey
Lure
Vesoul
Haute Comté
La Bruyère 70103 70280 214 6,32 34 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Chapelle-lès-Luxeuil 70128 70300 386 7,69 50 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
La Chapelle-Saint-Quillain 70129 70700 150 10,42 14 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
La Corbière 70172 70300 106 3,15 34 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
La Côte 70178 70200 518 6,93 75 Lure-2
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
La Creuse 70186 70240 75 5,04 15 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
La Demie 70203 70000 143 6,26 23 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
La Grande-Résie 70443 70140 83 4,76 17 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
La Lanterne-et-les-Armonts 70295 70270 210 9,89 21 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Longine 70308 70310 227 12,40 18 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Malachère 70326 70190 306 5,46 56 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
La Montagne 70352 70310 38 12,61 3 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Neuvelle-lès-Lure 70385 70200 333 4,88 68 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
La Neuvelle-lès-Scey 70386 70360 185 6,46 29 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Combes
La Pisseure 70411 70800 36 2,30 16 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
La Proiselière-et-Langle 70425 70310 145 7,06 21 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Quarte 70430 70120 64 3,19 20 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Pays de Chalindrey, de Vannier Amance
et de la Région de Bourbonne-les-Bains
La Résie-Saint-Martin 70444 70140 155 3,27 47 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
La Rochelle 70450 70120 39 4,23 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Pays de Chalindrey, de Vannier Amance
et de la Région de Bourbonne-les-Bains
La Roche-Morey 70373 70120 274 29,39 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
La Romaine 70418 70130 510 21,22 24 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Combes
La Rosière 70453 70310 80 9,00 9 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
La Vaivre 70512 70320 213 3,04 70 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
La Vergenne 70544 70200 120 2,95 41 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
La Vernotte 70549 70130 74 5,53 13 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
La Villedieu-en-Fontenette 70555 70160 175 9,65 18 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
La Villeneuve-Bellenoye-et-la-Maize 70558 70240 138 9,21 15 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
La Voivre 70573 70310 144 11,87 12 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Lambrey 70293 70500 86 6,08 14 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Lantenot 70294 70200 352 8,26 43 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Larians-et-Munans 70296 70230 252 2,50 101 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Larret 70297 70600 58 5,58 10 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Lavigney 70298 70120 123 9,93 12 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Lavoncourt 70299 70120 314 5,55 57 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Le Magnoray 70316 70000 92 3,55 26 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Le Tremblois 70505 70100 183 5,49 33 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Le Val-de-Gouhenans 70515 70200 64 3,88 16 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Le Val-Saint-Éloi 70518 70160 100 7,06 14 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Les Aynans 70046 70200 338 7,82 43 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Les Bâties 70053 70130 79 7,56 10 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Les Fessey 70233 70310 139 5,54 25 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Les Magny 70317 70110 139 11,46 12 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Lieffrans 70301 70190 59 4,37 14 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Lieucourt 70302 70140 79 4,80 16 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Liévans 70303 70240 144 4,16 35 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Linexert 70304 70200 131 1,99 66 Lure-1
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Lœuilley 70305 70100 107 5,67 19 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Lomont 70306 70200 442 11,35 39 Lure-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays de Lure
Longevelle 70307 70110 128 4,10 31 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Loulans-Verchamp 70309 70230 455 8,16 56 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Lure 70310 70200 8.247 24,31 339 Lure-1
Lure-2
Lure-Nord
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Luxeuil-les-Bains 70311 70300 6.726 21,81 308 Luxeuil-les-Bains
Luxeuil-les-Bains
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Luze 70312 70400 708 10,69 66 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Lyoffans 70313 70200 380 4,49 85 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Magnivray 70314 70300 169 4,76 36 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Magnoncourt 70315 70800 424 6,67 64 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Magny-Danigon 70318 70200 442 7,52 59 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Magny-Jobert 70319 70200 109 3,68 30 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Magny-lès-Jussey 70320 70500 104 9,31 11 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Magny-Vernois 70321 70200 1.348 6,38 211 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Mailleroncourt-Charette 70322 70240 274 10,60 26 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Mailleroncourt-Saint-Pancras 70323 70210 191 14,90 13 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Mailley-et-Chazelot 70324 70000 649 25,03 26 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Maizières 70325 70190 351 11,68 30 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Malans 70327 70140 132 6,75 20 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Malbouhans 70328 70200 347 7,80 44 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Malvillers 70329 70120 63 7,09 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Mandrevillars 70330 70400 242 3,03 80 Héricourt-1
Héricourt-Est
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Mantoche 70331 70100 451 16,58 27 Gray
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Marast 70332 70110 51 3,06 17 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Marnay 70334 70150 1.485 10,37 143 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Maussans 70335 70230 67 3,92 17 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Mélecey 70336 70110 149 3,35 44 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Melin 70337 70120 56 5,73 10 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Melincourt 70338 70210 238 14,98 16 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Mélisey 70339 70270 1.680 20,67 81 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Membrey 70340 70180 213 11,01 19 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Menoux 70341 70160 304 14,70 21 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Mercey-sur-Saône 70342 70130 134 7,69 17 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Mersuay 70343 70160 291 11,75 25 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Meurcourt 70344 70300 325 11,89 27 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Mignavillers 70347 70400 338 7,59 45 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Moffans-et-Vacheresse 70348 70200 627 14,09 44 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Moimay 70349 70110 235 6,22 38 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Molay 70350 70120 68 7,66 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Mollans 70351 70240 237 13,45 18 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Triangle Vert
Montagney 70353 70140 519 9,21 56 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Montarlot-lès-Rioz 70355 70190 284 9,66 29 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Montboillon 70356 70700 263 8,43 31 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Montbozon 70357 70230 597 8,63 69 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Montcey 70358 70000 278 8,12 34 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Montcourt 70359 70500 55 4,92 11 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Montdoré 70360 70210 72 7,59 9 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Montessaux 70361 70270 164 3,05 54 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Montigny-lès-Cherlieu 70362 70500 157 20,98 7 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Montigny-lès-Vesoul 70363 70000 667 6,47 103 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Montjustin-et-Velotte 70364 70110 123 7,54 16 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Mont-le-Vernois 70367 70000 165 7,76 21 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Montot 70368 70180 135 10,03 13 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Mont-Saint-Léger 70369 70120 53 4,90 11 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Montureux-et-Prantigny 70371 70100 209 12,18 17 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Montureux-lès-Baulay 70372 70500 154 6,34 24 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Motey-Besuche 70374 70140 108 6,21 17 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Nantilly 70376 70100 488 10,00 49 Gray
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Navenne 70378 70000 1.670 3,91 427 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Neurey-en-Vaux 70380 70160 176 5,27 33 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Vesoul
Lure
Terres de Saône
Neurey-lès-la-Demie 70381 70000 331 9,70 34 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Neuvelle-lès-Cromary 70383 70190 387 6,29 62 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Neuvelle-lès-la-Charité 70384 70130 224 13,20 17 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Noidans-le-Ferroux 70387 70130 700 13,99 50 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Noidans-lès-Vesoul 70388 70000 1.999 8,64 231 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Noiron 70389 70100 57 5,58 10 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Noroy-le-Bourg 70390 70000 490 31,78 15 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Oigney 70392 70120 48 7,97 6 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Oiselay-et-Grachaux 70393 70700 423 22,99 18 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Onay 70394 70100 59 6,68 9 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Oppenans 70395 70110 56 3,57 16 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Oricourt 70396 70110 38 3,65 10 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Ormenans 70397 70230 75 3,61 21 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Ormoiche 70398 70300 66 5,72 12 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Ormoy 70399 70500 219 19,54 11 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Ouge 70400 70500 104 13,49 8 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Pays de Chalindrey, de Vannier Amance
et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Ovanches 70401 70360 132 6,70 20 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Oyrières 70402 70600 386 14,30 27 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Palante 70403 70200 236 3,46 68 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Passavant-la-Rochère 70404 70210 612 29,89 20 Jussey
Jussey
Lure
Vesoul
Haute Comté
Pennesières 70405 70190 189 9,07 21 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Percey-le-Grand 70406 70600 88 13,88 6 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Perrouse 70407 70190 265 4,39 60 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Pesmes 70408 70140 1.092 18,64 59 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Pierrecourt 70409 70600 109 15,60 7 Dampierre-sur-Salon
Champlitte
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Pin 70410 70150 690 14,04 49 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Plainemont 70412 70800 70 3,30 21 Port-sur-Saône
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Plancher-Bas 70413 70290 1.962 29,12 67 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Plancher-les-Mines 70414 70290 991 25,59 39 Héricourt-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Polaincourt-et-Clairefontaine 70415 70210 734 21,40 34 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Pomoy 70416 70240 210 7,51 28 Lure-2
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Pontcey 70417 70360 301 5,87 51 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Pont-du-Bois 70419 70210 109 8,15 13 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Pont-sur-l’Ognon 70420 70110 69 4,16 17 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Port-sur-Saône 70421 70170 2.999 24,59 122 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Poyans 70422 70100 143 12,17 12 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Preigney 70423 70120 108 12,18 9 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Provenchère 70426 70170 264 5,82 45 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Purgerot 70427 70160 345 14,11 24 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Pusey 70428 70000 1.490 8,18 182 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Pusy-et-Épenoux 70429 70000 551 10,07 55 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Quenoche 70431 70190 250 9,71 26 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Quers 70432 70200 356 9,93 36 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Triangle Vert
Quincey 70433 70000 1.397 12,63 111 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Raddon-et-Chapendu 70435 70280 867 12,50 69 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Raincourt 70436 70500 124 8,28 15 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Ranzevelle 70437 70500 18 2,38 8 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Ray-sur-Saône 70438 70130 208 7,88 26 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Raze 70439 70000 348 10,02 35 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Recologne 70440 70130 31 1,15 27 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Recologne-lès-Rioz 70441 70190 249 10,18 24 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Renaucourt 70442 70120 104 6,14 17 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Rignovelle 70445 70200 110 4,37 25 Mélisey
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Rigny 70446 70100 590 12,72 46 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Rioz 70447 70190 2.236 17,20 130 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Roche-et-Raucourt 70448 70180 165 13,38 12 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Roche-sur-Linotte-et-Sorans-les-Cordiers 70449 70230 68 9,34 7 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Ronchamp 70451 70250 2.767 23,54 118 Lure-1
Champagney
Lure
Lure
Rahin et Cherimont
Rosey 70452 70000 274 14,64 19 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Rosières-sur-Mance 70454 70500 50 5,22 10 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Roye 70455 70200 1.570 10,37 151 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Ruhans 70456 70190 158 4,95 32 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Rupt-sur-Saône 70457 70360 113 10,24 11 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Saint-Barthélemy 70459 70270 1.113 13,46 83 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Saint-Bresson 70460 70280 438 26,60 16 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Saint-Broing 70461 70100 115 10,17 11 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Sainte-Marie-en-Chanois 70469 70310 213 4,79 44 Mélisey
Faucogney-et-la-Mer
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Sainte-Marie-en-Chaux 70470 70300 165 2,43 68 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Sainte-Reine 70471 70700 33 6,18 5 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Saint-Ferjeux 70462 70110 78 1,77 44 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Saint-Gand 70463 70130 135 15,83 9 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Saint-Germain 70464 70200 1.340 14,12 95 Lure-1
Lure-Nord
Lure
Lure
Pays de Lure
Saint-Loup-Nantouard 70466 70100 115 7,64 15 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Saint-Loup-sur-Semouse 70467 70800 3.249 16,54 196 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Loup-sur-Semouse
Lure
Lure
Haute Comté
Saint-Marcel 70468 70500 95 7,10 13 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Saint-Rémy-en-Comté 70472 70160 570 9,08 63 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Saint-Sauveur 70473 70300 1.922 12,02 160 Luxeuil-les-Bains
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Pays de Luxeuil
Saint-Sulpice 70474 70110 133 3,53 38 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Saponcourt 70476 70210 63 4,89 13 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Saulnot 70477 70400 739 26,73 28 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Saulx 70478 70240 908 15,12 60 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Sauvigney-lès-Gray 70479 70100 105 10,44 10 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Sauvigney-lès-Pesmes 70480 70140 145 6,35 23 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Savoyeux 70481 70130 219 6,14 36 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin 70482 70360 1.550 28,25 55 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Scye 70483 70170 134 5,84 23 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Secenans 70484 70400 179 2,88 62 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Selles 70485 70210 213 14,36 15 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Semmadon 70486 70120 121 10,82 11 Jussey
Combeaufontaine
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Senargent-Mignafans 70487 70110 297 10,77 28 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Senoncourt 70488 70160 206 11,26 18 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Servance-Miellin 70489 70440 828 52,60 16 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Servigney 70490 70240 124 5,78 21 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Seveux-Motey 70491 70130 482 19,88 24 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin Vesoul Quatre Rivières
Soing-Cubry-Charentenay 70492 70130 557 28,63 19 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Combes
Sorans-lès-Breurey 70493 70190 436 14,37 30 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Sornay 70494 70150 333 6,29 53 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Tartécourt 70496 70500 29 2,29 13 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Ternuay-Melay-et-Saint-Hilaire 70498 70270 505 25,74 20 Mélisey
Mélisey
Lure
Lure
Haute Vallée de l’Ognon
Theuley 70499 70120 108 7,50 14 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Thieffrans 70500 70230 175 9,36 19 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Thiénans 70501 70230 94 4,11 23 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Tincey-et-Pontrebeau 70502 70120 85 6,95 12 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Traitiéfontaine 70503 70190 162 5,92 27 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Traves 70504 70360 359 12,29 29 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Trémoins 70506 70400 381 4,03 95 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Trésilley 70507 70190 223 11,08 20 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Tromarey 70509 70150 95 6,12 16 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Vadans 70510 70140 136 12,95 11 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Vaite 70511 70180 215 9,39 23 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Vaivre-et-Montoille 70513 70000 2.417 8,48 285 Vesoul-1
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Valay 70514 70140 691 17,40 40 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Vallerois-le-Bois 70516 70000 257 12,59 20 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Vallerois-Lorioz 70517 70000 375 6,31 59 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Vandelans 70519 70190 115 3,08 37 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Vanne 70520 70130 97 9,72 10 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Vantoux-et-Longevelle 70521 70700 176 9,67 18 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Varogne 70522 70240 141 4,41 32 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Vars 70523 70600 201 16,16 12 Dampierre-sur-Salon
Autrey-lès-Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Vauchoux 70524 70170 115 4,64 25 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Vauconcourt-Nervezain 70525 70120 218 18,53 12 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Vauvillers 70526 70210 676 9,50 71 Jussey
Vauvillers
Lure
Lure
Haute Comté
Vaux-le-Moncelot 70527 70700 71 7,04 10 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Velesmes-Échevanne 70528 70100 484 22,11 22 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Velet 70529 70100 384 6,05 63 Gray
Gray
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Vellechevreux-et-Courbenans 70530 70110 130 9,14 14 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Velleclaire 70531 70700 107 4,13 26 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Vellefaux 70532 70000 490 10,02 49 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Vellefrey-et-Vellefrange 70533 70700 120 7,13 17 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Vellefrie 70534 70240 132 5,91 22 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Velleguindry-et-Levrecey 70535 70000 159 10,54 15 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Velle-le-Châtel 70536 70000 137 3,00 46 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Velleminfroy 70537 70240 301 6,02 50 Lure-1
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Vellemoz 70538 70700 83 4,20 20 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Vellexon-Queutrey-et-Vaudey 70539 70130 463 24,98 19 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Fresne-Saint-Mamès
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Velloreille-lès-Choye 70540 70700 78 4,13 19 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Velorcey 70541 70300 215 6,18 35 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Venère 70542 70100 222 7,96 28 Marnay
Pesmes
Vesoul
Vesoul
Val de Gray
Venisey 70545 70500 139 6,80 20 Port-sur-Saône
Amance
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Vereux 70546 70180 230 9,02 25 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Verlans 70547 70400 183 1,64 112 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Vernois-sur-Mance 70548 70500 149 8,03 19 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Vesoul 70550 70000 14.998 9,07 1654 Vesoul-1
Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul-Ouest
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Villafans 70552 70110 210 6,44 33 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Villargent 70553 70110 122 2,86 43 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Villars-le-Pautel 70554 70500 193 12,18 16 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Villefrancon 70557 70700 138 5,65 24 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Villeparois 70559 70000 212 3,32 64 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Vesoul
Villers-Bouton 70560 70190 160 5,26 30 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Villers-Chemin-et-Mont-lès-Étrelles 70366 70700 122 7,32 17 Marnay
Gy
Vesoul
Vesoul
Monts de Gy
Villersexel 70561 70110 1.443 13,19 109 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Villers-la-Ville 70562 70110 142 5,87 24 Villersexel
Villersexel
Lure
Lure
Pays de Villersexel
Villers-le-Sec 70563 70000 529 11,11 48 Villersexel
Noroy-le-Bourg
Vesoul
Vesoul
Triangle Vert
Villers-lès-Luxeuil 70564 70300 304 9,10 33 Saint-Loup-sur-Semouse
Saulx
Lure
Lure
Triangle Vert
Villers-Pater 70565 70190 50 4,67 11 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Villers-sur-Port 70566 70170 213 10,25 21 Port-sur-Saône
Port-sur-Saône
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Villers-sur-Saulnot 70567 70400 135 2,37 57 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Villers-Vaudey 70568 70120 60 5,55 11 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Vilory 70569 70240 68 4,15 16 Vesoul-2
Vesoul-Est
Vesoul
Vesoul
Terres de Saône
Visoncourt 70571 70300 40 4,52 9 Saint-Loup-sur-Semouse
Saint-Sauveur
Lure
Lure
Triangle Vert
Vitrey-sur-Mance 70572 70500 271 13,48 20 Jussey
Vitrey-sur-Mance
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Volon 70574 70180 61 5,75 11 Dampierre-sur-Salon
Dampierre-sur-Salon
Vesoul
Vesoul
Quatre Rivières
Voray-sur-l’Ognon 70575 70190 820 6,90 119 Rioz
Rioz
Vesoul
Vesoul
Pays Riolais
Vougécourt 70576 70500 149 8,88 17 Jussey
Jussey
Vesoul
Vesoul
Hauts du Val de Saône
Vouhenans 70577 70200 366 8,36 44 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Vregille 70578 70150 173 4,28 40 Marnay
Marnay
Vesoul
Vesoul
Val Marnaysien
Vyans-le-Val 70579 70400 466 3,32 140 Héricourt-2
Héricourt-Ouest
Lure
Lure
Pays d’Héricourt
Vy-le-Ferroux 70580 70130 156 5,70 27 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes
Vy-lès-Filain 70583 70230 124 5,31 23 Rioz
Montbozon
Vesoul
Vesoul
Pays de Montbozon et du Chanois
Vy-lès-Lure 70581 70200 662 16,00 41 Lure-2
Lure-Sud
Lure
Lure
Pays de Lure
Vy-lès-Rupt 70582 70120 97 8,28 12 Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Scey-sur-Saône-et-Saint-Albin
Vesoul
Vesoul
Combes

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017: Füsion Miellin un ServanceServance-Miellin