Lischt vu dr Gmaine im Département Aisne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Lag vum Département Aisne

D Lischt vu dr Gmaine im Département Aisne zellt alli 800 Gmaine im Département Aisne uf.

Gmai Code
INSEE
PLZ Yywohner
(Stand 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Bevelkerigsdichti Kanton syt 2015
Kanton bis 2015
Arrondissement Kommunalverband
Abbécourt 02001 02300 502 5,96 83 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Achery 02002 02800 610 6,90 88 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Acy 02003 02200 1021 11,67 87 Soissons-2
Braine
Soissons
Soissons
Soissonnais
Agnicourt-et-Séchelles 02004 02340 182 10,79 17 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Aguilcourt 02005 02190 380 10,57 38 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Aisonville-et-Bernoville 02006 02110 262 8,73 29 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Aizelles 02007 02820 122 4,88 25 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Aizy-Jouy 02008 02370 294 14,63 20 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Alaincourt 02009 02240 534 5,90 93 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Allemant 02010 02320 173 5,13 34 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Ambleny 02011 02290 1138 17,32 67 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Ambrief 02012 02200 71 4,5 16 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Amifontaine 02013 02190 386 27,9 15 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Amigny-Rouy 02014 02700 729 13,08 57 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Ancienville 02015 02600 72 3,85 20 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Andelain 02016 02800 216 2,91 77 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Anguilcourt-le-Sart 02017 02800 323 9,14 34 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Anizy-le-Grand 02018 02320 2574 20,57 206 Laon-1 Laon Picardie des Châteaux
Annois 02019 02480 362 5,90 63 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Any-Martin-Rieux 02020 02500 455 17,73 26 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Archon 02021 02360 84 6,37 14 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Arcy-Sainte-Restitue 02022 02130 403 26,43 15 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Armentières-sur-Ourcq 02023 02210 102 6,81 16 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Arrancy 02024 02860 51 5,57 10 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Artemps 02025 02480 367 6,31 58 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Assis-sur-Serre 02027 02270 214 8,04 29 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Athies-sous-Laon 02028 02840 2606 15,44 169 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Attilly 02029 02490 354 11,81 32 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Aubencheul-aux-Bois 02030 02420 257 2,11 135 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Aubenton 02031 02500 661 23,70 28 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Aubigny-aux-Kaisnes 02032 02590 253 3,72 66 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Aubigny-en-Laonnois 02033 02820 104 4,41 24 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Audignicourt 02034 02300 121 5,66 19 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Soissons
Laon
Retz en Valois
Audigny 02035 02120 280 10,73 26 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Augy 02036 02220 72 2,60 34 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Aulnois-sous-Laon 02037 02000 1386 10,01 144 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Autremencourt 02039 02250 173 9,15 19 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Autreppes 02040 02580 180 6,78 26 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Autreville 02041 02300 807 3,55 230 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Azy-sur-Marne 02042 02400 384 2,78 142 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bagneux 02043 02290 65 2,21 32 Soissons-1
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Soissonnais
Bancigny 02044 02140 25 3,32 8 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Barenton-Bugny 02046 02000 557 11,38 48 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Barenton-Cel 02047 02000 108 6,69 18 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Barenton-sur-Serre 02048 02270 133 8,05 16 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Barisis-aux-Bois 02049 02700 739 15,11 49 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Barzy-en-Thiérache 02050 02170 323 7,63 42 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Barzy-sur-Marne 02051 02850 391 7,55 51 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bassoles-Aulers 02052 02380 135 7,03 21 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Bazoches-sur-Vesles 02054 02220 542 9,49 49 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Beaumé 02055 02500 88 9,18 11 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Beaumont-en-Beine 02056 02300 179 5,41 32 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Beaurevoir 02057 02110 1406 21,73 66 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Beaurieux 02058 02160 856 9,69 84 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Beautor 02059 02800 2714 7,44 362 Tergnier
Tergnier
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Beauvois-en-Vermandois 02060 02590 257 7,51 38 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Becquigny 02061 02110 246 4,67 58 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Belleau 02062 02400 137 6,72 21 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bellenglise 02063 02420 378 6,40 60 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Belleu 02064 02200 3832 4,53 834 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Bellicourt 02065 02420 600 9,77 63 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Benay 02066 02440 196 6,81 31 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Bergues-sur-Sambre 02067 02450 210 4,41 48 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Berlancourt 02068 02250 88 5,20 21 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Berlise 02069 02340 105 6,59 18 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Bernot 02070 02120 445 16,56 27 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Berny-Rivière 02071 02290 658 7,87 82 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Berrieux 02072 02820 186 4,98 38 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Berry-au-Bac 02073 02190 670 8,10 78 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Bertaucourt-Epourdon 02074 02800 593 7,46 82 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Berthenicourt 02075 02240 195 3,07 67 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Bertricourt 02076 02190 152 4,48 39 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Berzy-le-Sec 02077 02200 379 11,69 34 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Besmé 02078 02300 163 2,66 58 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Besmont 02079 02500 149 15,86 10 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Besny-et-Loizy 02080 02870 333 9,76 37 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Béthancourt-en-Vaux 02081 02300 434 4,30 113 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Beugneux 02082 02210 110 7,68 14 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Beuvardes 02083 02130 750 15,66 47 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bézu-le-Guéry 02084 02310 257 11,10 23 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Bézu-Saint-Germain 02085 02400 1015 11,13 97 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bichancourt 02086 02300 1006 7,73 139 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Bieuxy 02087 02290 34 4,50 6 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Bièvres 02088 02860 92 2,64 30 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Billy-sur-Aisne 02089 02200 1148 7,47 157 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Billy-sur-Ourcq 02090 02210 207 10,17 21 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Blanzy-lès-Fismes 02091 02160 95 5,27 21 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Blérancourt 02093 02300 1298 10,80 116 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Blesmes 02094 02400 464 9,70 44 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bohain-en-Vermandois 02095 02110 5686 31,74 179 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Bois-lès-Pargny 02096 02270 197 10,32 19 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Boncourt 02097 02350 256 13,29 20 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Bonneil 02098 02400 379 2,11 180 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bonnesvalyn 02099 02400 221 6,34 38 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bony 02100 02420 138 7,98 17 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Bosmont-sur-Serre 02101 02250 192 9,68 20 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Bouconville-Vauclair 02102 02860 191 13,04 15 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Boué 02103 02450 1339 10,44 125 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Bouffignereux 02104 02160 99 4,36 23 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Bouresches 02105 02400 196 7,52 27 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bourg-et-Comin 02106 02160 810 5,12 163 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Bourguignon-sous-Coucy 02107 02300 107 2,80 35 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Bourguignon-sous-Montbavin 02108 02000 159 1,92 79 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Braine 02110 02220 2235 11,61 194 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Brancourt-en-Laonnois 02111 02320 721 6,56 107 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Brancourt-le-Grand 02112 02110 553 13,14 45 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Brasles 02114 02400 1563 7,45 193 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Braye 02118 02880 129 1,34 89 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Braye-en-Laonnois 02115 02000 190 8,09 27 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Braye-en-Thiérache 02116 02140 147 9,17 15 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Bray-Saint-Christophe 02117 02480 68 2,88 24 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Brécy 02119 02210 327 9,98 35 Château-Thierry
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Brenelle 02120 02220 196 4,34 45 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Breny 02121 02210 240 4,52 56 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Brie 02122 02870 54 2,80 19 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Brissay-Choigny 02123 02240 301 8,98 33 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Brissy-Hamégicourt 02124 02240 651 12,38 53 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Brumetz 02125 02810 193 7,24 29 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Brunehamel 02126 02360 455 8,90 55 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Bruyères-et-Montbérault 02128 02860 1475 11,61 132 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Bruyères-sur-Fère 02127 02130 192 9,05 20 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bruys 02129 02220 18 5,70 4 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Bucilly 02130 02500 194 12,85 14 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Bucy-le-Long 02131 02880 1861 12,86 147 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Bucy-lès-Cerny 02132 02870 194 8,74 25 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Bucy-lès-Pierrepont 02133 02350 404 14,46 29 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Buire 02134 02500 862 4,13 211 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Buironfosse 02135 02620 1157 17,60 66 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Burelles 02136 02140 128 13,83 9 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Bussiares 02137 02810 160 7,40 19 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Buzancy 02138 02200 200 4,75 40 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Caillouël-Crépigny 02139 02300 442 6,63 66 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Camelin 02140 02300 456 9,15 50 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Castres 02142 02680 253 5,71 43 Saint-Quentin-3
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Caulaincourt 02144 02490 144 5,96 24 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Caumont 02145 02300 545 5,71 98 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Celles-lès-Condé 02146 02330 94 3,91 21 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Celles-sur-Aisne 02148 02370 255 6,16 42 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Cerizy 02149 02240 62 4,00 17 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Cerny-en-Laonnois 02150 02860 63 7,22 9 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Cerny-lès-Bucy 02151 02870 116 3,19 36 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Cerseuil 02152 02220 89 4,61 20 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Cessières-Suzy 02153 02320 764 20,21 44 Laon-1 Laon Pays de Laon
Chacrise 02154 02200 365 12,74 28 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Chaillevois 02155 02000 166 2,17 82 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Chalandry 02156 02270 257 7,66 32 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Chambry 02157 02000 836 8,89 93 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Chamouille 02158 02860 273 3,34 87 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Champs 02159 02670 295 9,16 31 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Chaourse 02160 02340 544 18,6 29 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Charly-sur-Marne 02163 02310 2585 20,52 129 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Charmes 02165 02800 1654 3,66 446 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Chartèves 02166 02400 356 8,76 40 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Chassemy 02167 02370 890 10,85 80 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Château-Thierry 02168 02400 15.254 16,55 882 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Châtillon-lès-Sons 02169 02270 84 10,56 8 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Châtillon-sur-Oise 02170 02240 125 2,62 49 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Chaudardes 02171 02160 88 4,70 18 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Chaudun 02172 02200 252 8,52 29 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Chauny 02173 02300 11.653 13,28 891 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Chavignon 02174 02000 829 11,55 71 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Chavigny 02175 02880 161 5,28 25 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Chavonne 02176 02370 206 3,62 56 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Chérêt 02177 02860 139 3,71 38 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Chermizy-Ailles 02178 02860 106 10,95 10 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Chéry-Chartreuve 02179 02220 385 13,69 28 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Chéry-lès-Pouilly 02180 02000 721 17,22 41 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Chéry-lès-Rozoy 02181 02360 79 4,73 19 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Chevennes 02182 02250 117 6,06 22 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Chevregny 02183 02000 185 8,85 22 Guignicourt
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Chemin des Dames
Chevresis-Monceau 02184 02270 351 16,85 22 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Chézy-en-Orxois 02185 02810 390 16,15 25 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Chézy-sur-Marne 02186 02570 1351 22,43 60 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Chierry 02187 02400 1134 2,82 383 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Chigny 02188 02120 147 10,47 14 Guise
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Chivres-en-Laonnois 02189 02350 350 13,56 28 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Chivres-Val 02190 02880 518 5,54 100 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Chivy-lès-Étouvelles 02191 02000 523 3,54 143 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Chouy 02192 02210 371 20,03 19 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Cierges 02193 02130 65 8,22 9 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Cilly 02194 02250 186 9,30 23 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Ciry-Salsogne 02195 02220 910 8,95 103 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Clacy-et-Thierret 02196 02000 311 4,21 76 Laon-1
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Clairfontaine 02197 02260 535 14,31 39 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Clamecy 02198 02880 228 3,40 66 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Clastres 02199 02440 601 8,24 78 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Clermont-les-Fermes 02200 02340 106 9,30 14 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Cœuvres-et-Valsery 02201 02600 441 12,52 36 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Coincy 02203 02210 1282 17,24 78 Château-Thierry
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Coingt 02204 02360 65 7,31 9 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Colligis-Crandelain 02205 02860 229 6,53 36 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Colonfay 02206 02120 76 3,29 25 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Commenchon 02207 02300 216 3,33 63 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Concevreux 02208 02160 267 12,51 23 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Condé-en-Brie 02209 02330 708 4,56 146 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Condé-sur-Aisne 02210 02370 364 3,73 99 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Condé-sur-Suippe 02211 02190 294 5,83 44 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Condren 02212 02700 708 5,58 128 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Connigis 02213 02330 343 5,46 59 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Contescourt 02214 02680 61 3,42 18 Saint-Quentin-3
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Corbeny 02215 02820 841 15,23 48 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Corcy 02216 02600 294 7,25 43 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Coucy-la-Ville 02219 02380 200 6,11 35 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Coucy-le-Château-Auffrique 02217 02380 992 11,46 90 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Coucy-lès-Eppes 02218 02840 628 6,03 103 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Coulonges-Cohan 02220 02130 436 28,75 15 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Coupru 02221 02310 152 7,82 20 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Courbes 02222 02800 32 3,16 10 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Courboin 02223 02330 301 14,07 21 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Courcelles-sur-Vesle 02224 02220 346 8,81 41 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Courchamps 02225 02810 84 2,72 34 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Courmelles 02226 02200 1863 6,76 266 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Courmont 02227 02130 120 9,86 14 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Courtemont-Varennes 02228 02850 339 5,98 52 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Courtrizy-et-Fussigny 02229 02820 71 4,22 16 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Couvrelles 02230 02220 186 7,50 25 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Couvron-et-Aumencourt 02231 02270 941 13,33 69 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Coyolles 02232 02600 362 24,55 14 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Cramaille 02233 02130 145 8,12 17 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Craonne 02234 02160 83 8,62 9 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Craonnelle 02235 02160 115 5,91 20 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Crécy-au-Mont 02236 02380 330 11,83 29 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Crécy-sur-Serre 02237 02270 1502 17,90 83 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Crépy 02238 02870 1816 27,70 69 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Crézancy 02239 02650 1244 7,06 173 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Croix-Fonsomme 02240 02110 218 9,37 27 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Crouttes-sur-Marne 02242 02310 641 4,33 148 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Crouy 02243 02880 2923 10,38 277 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Crupilly 02244 02120 63 3,52 20 Guise
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Cuffies 02245 02880 1805 5,02 359 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Cugny 02246 02480 611 9,40 63 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Cuirieux 02248 02350 156 6,46 25 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Cuiry-Housse 02249 02220 100 8,54 13 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Cuiry-lès-Chaudardes 02250 02160 73 5,15 14 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Cuiry-lès-Iviers 02251 02360 27 4,79 6 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Cuissy-et-Geny 02252 02160 71 4,97 13 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Cuisy-en-Almont 02253 02200 358 9,17 38 Soissons-1
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Soissonnais
Cutry 02254 02600 129 4,79 26 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Cys-la-Commune 02255 02220 153 4,39 32 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Dagny-Lambercy 02256 02140 129 10,04 13 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Dallon 02257 02680 437 5,81 75 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Dammard 02258 02470 370 7,96 50 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Dampleux 02259 02600 392 8,19 49 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Danizy 02260 02800 650 4,49 136 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Dercy 02261 02270 391 11,17 35 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Deuillet 02262 02700 211 3,76 59 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Dhuizel 02263 02220 112 6,81 17 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Dhuys et Morin-en-Brie 02458 02540 820 40,04 21 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Dizy-le-Gros 02264 02340 730 19,96 38 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Dohis 02265 02360 99 8,10 12 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Dolignon 02266 02360 46 3,38 15 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Dommiers 02267 02600 292 7,24 40 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Domptin 02268 02310 647 4,56 146 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Dorengt 02269 02450 155 10,5 15 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Douchy 02270 02590 164 5,05 31 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Dravegny 02271 02130 130 15,67 9 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Droizy 02272 02210 78 5,42 13 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Dury 02273 02480 207 7,74 28 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Ébouleau 02274 02350 195 13,03 16 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Effry 02275 02500 319 2,77 120 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Englancourt 02276 02260 117 7,97 17 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Épagny 02277 02290 342 11,00 30 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Éparcy 02278 02500 28 7,52 5 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Épaux-Bézu 02279 02400 553 19,50 29 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Épieds 02280 02400 409 18,66 21 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Eppes 02282 02840 427 7,71 54 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Erlon 02283 02250 287 8,90 32 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Erloy 02284 02260 102 7,44 12 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Esquéhéries 02286 02170 867 16,21 53 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Essigny-le-Grand 02287 02690 1048 13,38 79 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Essigny-le-Petit 02288 02100 347 4,53 77 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Essises 02289 02570 411 7,31 59 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Essômes-sur-Marne 02290 02400 2745 28,55 98 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Estrées 02291 02420 410 7,04 59 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Étampes-sur-Marne 02292 02400 1305 2,24 562 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Étaves-et-Bocquiaux 02293 02110 553 13,69 42 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Étouvelles 02294 02000 207 2,38 89 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Étréaupont 02295 02580 853 17,59 50 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Étreillers 02296 02590 1197 8,69 139 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Étrépilly 02297 02400 121 5,13 21 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Étreux 02298 02510 1420 10,36 143 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Évergnicourt 02299 02190 546 9,15 63 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Faverolles 02302 02600 321 13,79 22 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Fayet 02303 02100 680 5,86 115 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fère-en-Tardenois 02305 02130 3001 20,40 154 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Fesmy-le-Sart 02308 02450 476 16,06 31 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Festieux 02309 02840 671 6,67 100 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Fieulaine 02310 02110 248 7,74 35 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Filain 02311 02000 120 4,78 27 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Flavigny-le-Grand-et-Beaurain 02313 02120 444 13,63 35 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Flavy-le-Martel 02315 02520 1669 12,83 131 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fleury 02316 02600 128 6,51 21 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Fluquières 02317 02590 218 5,24 42 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Folembray 02318 02670 1381 8,85 159 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Fonsomme 02319 02110 490 9,60 51 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fontaine-lès-Clercs 02320 02680 237 5,33 50 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fontaine-lès-Vervins 02321 02140 901 19,74 47 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Fontaine-Notre-Dame 02322 02110 386 11,90 33 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fontaine-Uterte 02323 02110 134 5,77 22 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Fontenelle 02324 02170 281 10,47 26 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Fontenoy 02326 02290 470 9,03 55 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Foreste 02327 02590 163 4,94 35 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Fossoy 02328 02650 513 7,18 76 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Fourdrain 02329 02870 425 9,45 44 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Francilly-Selency 02330 02760 530 5,43 77 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Franqueville 02331 02140 110 3,04 39 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Fresnes-en-Tardenois 02332 02130 265 8,84 30 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Fresnes-sous-Coucy 02333 02380 164 7,30 22 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Fresnoy-le-Grand 02334 02230 2958 15,07 196 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Fressancourt 02335 02800 183 2,51 79 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Frières-Faillouël 02336 02700 983 15,26 66 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Froidestrées 02337 02260 168 4,91 38 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Froidmont-Cohartille 02338 02270 252 8,81 30 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Gandelu 02339 02810 690 10,03 69 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Gauchy 02340 02430 5235 6,24 855 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Gercy 02341 02140 268 6,33 46 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Gergny 02342 02260 134 5,86 22 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Germaine 02343 02590 81 4,54 17 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Gibercourt 02345 02440 41 2,69 16 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Gizy 02346 02350 664 10,25 66 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Gland 02347 02400 444 5,65 80 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Goudelancourt-lès-Berrieux 02349 02820 56 5,54 10 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Goudelancourt-lès-Pierrepont 02350 02350 136 8,73 16 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Goussancourt 02351 02130 113 8,43 15 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Gouy 02352 02420 560 17,6 32 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Grandlup-et-Fay 02353 02350 287 20,3 15 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Grandrieux 02354 02360 80 4,35 21 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Grand-Rozoy 02665 02210 300 12,45 25 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Grand-Verly 02783 02120 138 3,80 37 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Gricourt 02355 02100 953 9,92 100 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Grisolles 02356 02210 240 10,63 22 Château-Thierry
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Gronard 02357 02140 71 7,10 11 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Grougis 02358 02110 333 11,26 33 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Grugies 02359 02680 1301 5,08 258 Saint-Quentin-3
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Guignicourt 02360 02190 2751 17,74 124 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Guise 02361 02120 4645 16,13 305 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Guivry 02362 02300 238 7,15 35 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Guny 02363 02300 390 9,32 45 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Guyencourt 02364 02160 258 4,20 57 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Hannapes 02366 02510 324 9,16 34 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Happencourt 02367 02480 130 5,18 27 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Haramont 02368 02600 574 12,24 48 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Harcigny 02369 02140 242 7,57 32 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Hargicourt 02370 02420 610 8,12 72 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Harly 02371 02100 1578 3,76 439 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Hartennes-et-Taux 02372 02210 347 6,31 63 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Hary 02373 02140 197 11,04 20 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Hautevesnes 02375 02810 159 7,29 23 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Hauteville 02376 02120 174 7,10 23 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Haution 02377 02140 135 9,34 16 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Hinacourt 02380 02440 24 3,09 9 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Hirson 02381 02500 8710 33,77 271 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Holnon 02382 02760 1367 6,37 222 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Homblières 02383 02720 1452 14,29 104 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Houry 02384 02140 56 3,48 14 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Housset 02385 02250 160 13,2 12 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Iron 02386 02510 225 9,51 26 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Itancourt 02387 02240 1015 7,11 146 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Iviers 02388 02360 225 7,45 30 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Jaulgonne 02389 02850 659 1,78 356 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Jeancourt 02390 02490 264 5,82 47 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Jeantes 02391 02140 206 15,61 14 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Joncourt 02392 02420 311 7,25 42 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Jouaignes 02393 02220 141 7,84 19 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Jumencourt 02395 02380 141 6,20 25 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Jumigny 02396 02160 64 2,49 25 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Jussy 02397 02480 1252 13,37 92 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Juvigny 02398 02880 284 13,85 20 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Juvincourt-et-Damary 02399 02190 607 29,82 20 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
L’Épine-aux-Bois 02281 02540 256 12,37 21 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
La Bouteille 02109 02140 475 19,00 26 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Capelle 02141 02260 1778 12,26 148 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Chapelle-sur-Chézy 02162 02570 291 7,90 36 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
La Croix-sur-Ourcq 02241 02210 96 10,45 10 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
La Fère 02304 02800 2838 6,73 424 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
La Ferté-Chevresis 02306 02270 510 23,92 23 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
La Ferté-Milon 02307 02460 2060 18,35 116 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
La Flamengrie 02312 02260 1100 26,43 44 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Hérie 02378 02500 129 4,22 36 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
La Malmaison 02454 02190 404 25,61 16 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
La Neuville-Bosmont 02545 02250 187 9,98 20 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
La Neuville-en-Beine 02546 02300 193 3,81 54 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
La Neuville-Housset 02547 02250 66 4,99 13 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Neuville-lès-Dorengt 02548 02450 377 10,88 36 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Selve 02705 02150 210 4,77 46 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
La Vallée-au-Blé 02759 02140 370 5,17 71 Marle
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Vallée-Mulâtre 02760 02110 142 5,28 30 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
La Ville-aux-Bois-lès-Dizy 02802 02340 209 10,22 19 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
La Ville-aux-Bois-lès-Pontavert 02803 02160 146 8,32 16 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Laffaux 02400 02880 148 6,76 22 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Laigny 02401 02140 194 10,83 19 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Lanchy 02402 02590 37 3,69 11 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Landifay-et-Bertaignemont 02403 02120 260 19,60 14 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Landouzy-la-Cour 02404 02140 190 10,12 19 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Landouzy-la-Ville 02405 02140 535 15,76 36 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Landricourt 02406 02380 132 5,83 24 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Laniscourt 02407 02000 199 3,00 58 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Pays de Laon
Laon 02408 02000 24.304 42,00 604 Laon-1
Laon-2
Laon-Nord
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Lappion 02409 02150 268 23,71 12 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Largny-sur-Automne 02410 02600 244 9,53 26 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Latilly 02411 02210 203 9,32 23 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Launoy 02412 02210 100 9,10 11 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Laval-en-Laonnois 02413 02860 244 4,51 55 Laon-2
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Pays de Laon
Lavaqueresse 02414 02450 201 4,44 47 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Laversine 02415 02600 160 7,22 23 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Le Catelet 02143 02420 185 0,41 478 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Le Charmel 02164 02850 325 9,83 32 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Le Hérie-la-Viéville 02379 02120 209 9,27 25 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Le Nouvion-en-Thiérache 02558 02170 2557 48,42 55 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Le Plessier-Huleu 02606 02210 70 5,20 14 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Le Sourd 02731 02140 171 7,36 22 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Le Thuel 02743 02340 158 7,06 26 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Le Verguier 02782 02490 220 4,28 50 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Lehaucourt 02374 02420 861 9,37 96 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Lemé 02416 02140 420 11,36 39 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Lempire 02417 02420 116 2,62 35 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Lerzy 02418 02260 223 11,54 18 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Les Autels 02038 02360 59 5,99 11 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Les Septvallons 02439 02160 1177 38,14 31 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Leschelle 02419 02170 269 14,69 19 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Lesdins 02420 02100 829 10,63 78 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Lesges 02421 02220 106 6,65 14 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Lesquielles-Saint-Germain 02422 02120 805 16,21 50 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Leuilly-sous-Coucy 02423 02380 422 12,69 32 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Leury 02424 02880 104 3,69 29 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Leuze 02425 02500 172 10,19 17 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Levergies 02426 02420 540 7,67 72 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Lhuys 02427 02220 138 4,95 29 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Licy-Clignon 02428 02810 74 4,09 18 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Lierval 02429 02860 122 3,77 30 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Liesse-Notre-Dame 02430 02350 1281 9,96 130 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Liez (Aisne) 02431 02700 383 5,45 75 Tergnier
Tergnier
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Limé 02432 02220 189 5,55 33 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Lislet 02433 02340 221 8,20 28 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Logny-lès-Aubenton 02435 02500 79 8,15 9 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Longpont 02438 02600 249 10,94 25 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Lor 02440 02190 138 8,87 17 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Louâtre 02441 02600 188 11,02 19 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Loupeigne 02442 02130 90 7,30 12 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Lucy-le-Bocage 02443 02400 203 7,75 25 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Lugny 02444 02140 121 4,77 22 Marle
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Luzoir 02445 02500 282 10,99 26 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Ly-Fontaine 02446 02440 118 3,47 36 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Maast-et-Violaine 02447 02220 147 10,96 13 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Mâchecourt 02448 02350 121 10,08 12 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Macogny 02449 02470 66 6,17 12 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Macquigny 02450 02120 366 20,18 19 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Magny-la-Fosse 02451 02420 124 3,63 34 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Maissemy 02452 02490 236 8,17 30 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Maizy 02453 02160 404 7,09 60 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Malzy 02455 02120 204 10,30 19 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Manicamp 02456 02300 299 10,24 31 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Marchais 02457 02350 404 15,30 28 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Marcy 02459 02720 161 7,30 25 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Marcy-sous-Marle 02460 02250 201 4,39 44 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Marest-Dampcourt 02461 02300 383 8,35 43 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Mareuil-en-Dôle 02462 02130 231 8,81 29 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Marfontaine 02463 02140 89 9,21 9 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Margival 02464 02880 365 5,47 69 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Marigny-en-Orxois 02465 02810 513 15,56 31 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Marizy-Sainte-Geneviève 02466 02470 133 7,71 17 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Marizy-Saint-Mard 02467 02470 51 4,54 11 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Marle 02468 02250 2235 13,79 165 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Marly-Gomont 02469 02120 485 12,91 35 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Martigny 02470 02500 435 16,96 25 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Martigny-Courpierre 02471 02860 135 4,46 27 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Mauregny-en-Haye 02472 02820 409 10,46 41 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Mayot 02473 02800 215 3,42 61 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Mennessis 02474 02700 392 5,23 82 Tergnier
Tergnier
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Menneville 02475 02190 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 02475 7,29 62 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Mennevret 02476 02630 669 11,89 53 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Mercin-et-Vaux 02477 02200 964 7,77 125 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Merlieux-et-Fouquerolles 02478 02000 261 5,77 47 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Mesbrecourt-Richecourt 02480 02270 312 8,98 34 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Mesnil-Saint-Laurent 02481 02720 473 5,45 83 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Meurival 02482 02160 54 2,89 17 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Mézières-sur-Oise 02483 02240 513 9,59 54 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Mézy-Moulins 02484 02650 527 4,48 117 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Missy-aux-Bois 02485 02200 94 3,04 34 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Missy-lès-Pierrepont 02486 02350 107 6,60 17 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Missy-sur-Aisne 02487 02880 627 3,25 199 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Molain 02488 02110 156 1,81 84 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Molinchart 02489 02000 342 4,47 73 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Monampteuil 02490 02000 126 5,86 22 Fère-en-Tardenois
Anizy-le-Château
Soissons
Laon
Val de l’Aisne
Monceau-le-Neuf-et-Faucouzy 02491 02270 324 19,72 16 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Monceau-lès-Leups 02492 02270 454 13,30 36 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Monceau-le-Waast 02493 02840 224 5,41 39 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Monceau-sur-Oise 02494 02120 127 5,86 21 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Mondrepuis 02495 02500 1046 20,33 50 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Monnes 02496 02470 100 4,92 22 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Mons-en-Laonnois 02497 02000 1154 4,10 291 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Pays de Laon
Montaigu 02498 02820 763 23,51 32 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Montbavin 02499 02000 43 5,44 9 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Montbrehain 02500 02110 810 9,90 84 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Montchâlons 02501 02860 93 6,76 10 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Montcornet 02502 02340 1324 5,74 241 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Mont-d’Origny 02503 02390 831 13,52 65 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Montescourt-Lizerolles 02504 02440 1616 6,29 266 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Montfaucon 02505 02540 206 15,36 13 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Montgobert 02506 02600 195 11,18 17 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Montgru-Saint-Hilaire 02507 02210 31 3,24 10 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Monthenault 02508 02860 151 2,94 53 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Monthiers 02509 02400 156 7,37 21 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Monthurel 02510 02330 151 3,86 39 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Montigny-en-Arrouaise 02511 02110 295 9,77 31 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Montigny-l’Allier 02512 02810 270 10,14 27 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Montigny-le-Franc 02513 02250 138 9,90 15 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Montigny-Lengrain 02514 02290 704 11,38 60 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Montigny-lès-Condé 02515 02330 55 4,77 13 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Montigny-sous-Marle 02516 02250 67 7,33 8 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Montigny-sur-Crécy 02517 02270 299 8,53 40 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Montlevon 02518 02330 303 22,65 13 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Montloué 02519 02340 186 15,58 12 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Mont-Notre-Dame 02520 02220 741 9,63 77 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Montreuil-aux-Lions 02521 02310 1364 12,99 106 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Mont-Saint-Jean 02522 02360 74 3,95 17 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Mont-Saint-Martin 02523 02220 72 5,81 13 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Mont-Saint-Père 02524 02400 694 10,69 65 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Morcourt 02525 02100 577 6,07 95 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Morgny-en-Thiérache 02526 02360 99 6,99 12 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Morsain 02527 02290 458 14,34 29 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Mortefontaine 02528 02600 228 11,90 20 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Mortiers 02529 02270 178 6,39 30 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Moulins 02530 02160 78 1,60 48 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Moussy-Verneuil 02531 02160 118 6,43 19 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Moÿ-de-l’Aisne 02532 02610 986 6,26 154 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Muret-et-Crouttes 02533 02210 111 5,24 24 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Muscourt 02534 02160 48 2,18 27 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Nampcelles-la-Cour 02535 02140 113 10,89 11 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Nampteuil-sous-Muret 02536 02200 103 3,38 28 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Nanteuil-la-Fosse 02537 02880 202 7,36 25 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Nanteuil-Notre-Dame 02538 02210 70 3,72 17 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Nauroy 02539 02420 702 6,27 115 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Nesles-la-Montagne 02540 02400 1227 17,21 71 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Neufchâtel-sur-Aisne 02541 02190 421 2,86 147 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Neuflieux 02542 02300 82 1,90 51 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Neuilly-Saint-Front 02543 02470 2066 17,89 119 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Neuve-Maison 02544 02500 616 8,42 71 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Neuville-Saint-Amand 02549 02100 846 8,26 103 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Neuville-sur-Ailette 02550 02860 115 4,45 23 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Neuville-sur-Margival 02551 02880 115 3,65 33 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Neuvillette 02552 02390 187 6,44 29 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Nizy-le-Comte 02553 02150 244 31,53 8 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Nogentel 02554 02400 1071 6,93 145 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Nogent-l’Artaud 02555 02310 2108 23,99 92 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Noircourt 02556 02340 81 5,45 15 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Noroy-sur-Ourcq 02557 02600 127 5,15 26 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Nouvion-et-Catillon 02559 02270 462 16,67 30 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Nouvion-le-Comte 02560 02800 246 7,98 32 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Nouvion-le-Vineux 02561 02860 153 3,53 46 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Nouvron-Vingré 02562 02290 212 9,25 25 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Noyales 02563 02120 164 7,18 24 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Noyant-et-Aconin 02564 02200 495 4,60 110 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Œuilly 02565 02160 291 2,86 101 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Ognes 02566 02300 1104 6,14 187 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Ohis 02567 02500 279 6,48 49 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Oigny-en-Valois 02568 02600 162 11,88 13 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Oisy 02569 02450 471 10,79 43 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Ollezy 02570 02480 177 5,31 35 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Omissy 02571 02100 717 7,09 99 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Orainville 02572 02190 502 8,69 60 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Orgeval 02573 02860 60 2,41 27 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Origny-en-Thiérache 02574 02550 1432 16,48 91 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Origny-Sainte-Benoite 02575 02390 1670 23,30 73 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Osly-Courtil 02576 02290 330 5,23 60 Soissons-1
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Soissonnais
Ostel 02577 02370 90 9,10 8 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Oulches-la-Vallée-Foulon 02578 02160 86 4,45 21 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Oulchy-la-Ville 02579 02210 125 7,13 16 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Oulchy-le-Château 02580 02210 816 15,08 55 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Paars 02581 02220 323 5,15 59 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Paissy 02582 02160 76 7,08 10 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Pancy-Courtecon 02583 02860 54 6,37 9 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Papleux 02584 02260 121 1,93 64 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Parcy-et-Tigny 02585 02210 259 10,59 24 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Parfondeval 02586 02360 139 10,91 13 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Parfondru 02587 02840 355 9,08 39 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Pargnan 02588 02160 68 2,39 32 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Pargny-Filain 02589 02000 261 5,01 50 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Pargny-la-Dhuys 02590 02330 169 12,66 14 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Pargny-les-Bois 02591 02270 135 6,83 18 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Parpeville 02592 02240 192 15,82 12 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Pasly 02593 02200 1064 3,02 333 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Passy-en-Valois 02594 02470 132 3,41 46 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Passy-sur-Marne 02595 02850 133 3,71 36 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Pavant 02596 02310 763 5,43 146 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Pernant 02598 02200 669 9,83 68 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Petit-Verly 02784 02630 138 5,19 31 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Pierremande 02599 02300 255 7,57 37 Chauny
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Pierrepont 02600 02350 347 10,54 38 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Pignicourt 02601 02190 197 7,01 28 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Pinon 02602 02320 1698 9,48 186 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Pithon 02604 02480 84 2,44 32 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Est de la Somme
Pleine-Selvee 02605 02240 192 6,05 27 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Ploisy 02607 02200 78 2,87 27 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Plomion 02608 02140 473 16,39 27 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Ployart-et-Vaurseine 02609 02860 20 4,93 4 Guignicourt
Laon-Sud
Laon
Laon
Chemin des Dames
Pommiers 02610 02200 736 6,69 91 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Pont-Arcy 02612 02160 127 3,18 41 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Pontavert 02613 02160 605 13,37 45 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Pontru 02614 02490 265 14,98 17 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Pontruet 02615 02490 360 6,75 49 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Pont-Saint-Mard 02616 02380 211 6,79 29 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Pouilly-sur-Serre 02617 02270 508 9,90 53 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Prémon 02618 02110 694 12,21 58 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Prémontré 02619 02320 658 8,33 84 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Presles-et-Boves 02620 02370 347 9,61 39 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Presles-et-Thierny 02621 02860 379 8,33 47 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Priez 02622 02470 54 4,93 10 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Prisces 02623 02140 97 6,63 17 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Proisy 02624 02120 275 5,20 57 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Proix 02625 02120 142 3,45 43 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Prouvais 02626 02190 334 18,22 18 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Proviseux-et-Plesnoy 02627 02190 123 11,21 11 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Puiseux-en-Retz 02628 02600 217 9,88 22 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Puisieux-et-Clanlieu 02629 02120 311 17,42 17 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Quierzy 02631 02300 411 8,09 53 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Quincy-Basse 02632 02380 57 3,87 16 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Quincy-sous-le-Mont 02633 02220 60 5,04 12 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Raillimont 02634 02360 82 4,90 16 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Ramicourt 02635 02110 146 3,82 41 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Regny 02636 02240 199 11,89 17 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Remaucourt 02637 02100 293 6,35 48 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Remies 02638 02270 237 8,98 26 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Remigny 02639 02440 346 10,07 36 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Renansart 02640 02240 157 8,71 20 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Renneval 02641 02340 111 6,82 19 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Résigny 02642 02360 173 7,83 23 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Ressons-le-Long 02643 02290 769 10,55 73 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Retheuil 02644 02600 346 14,87 25 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Reuilly-Sauvigny 02645 02850 192 6,54 33 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Ribeauville 02647 02110 60 3,58 19 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Ribemont 02648 02240 1937 26,91 73 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Rocourt-Saint-Martin 02649 02210 307 5,76 45 Château-Thierry
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Rocquigny 02650 02260 357 10,99 33 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Rogécourt 02651 02800 106 5,54 18 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Rogny 02652 02140 104 5,61 20 Marle
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Romeny-sur-Marne 02653 02310 500 4,23 117 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Romery 02654 02120 82 3,96 22 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Ronchères 02655 02130 135 6,06 19 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Roucy 02656 02160 394 6,96 55 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Rougeries 02657 02140 250 4,13 57 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Roupy 02658 02590 236 5,90 39 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Rouvroy 02659 02100 504 5,05 102 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Rouvroy-sur-Serre 02660 02360 38 3,90 10 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Royaucourt-et-Chailvet 02661 02000 254 3,04 77 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Rozet-Saint-Albin 02662 02210 322 7,95 39 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Rozières-sur-Crise 02663 02200 221 7,32 32 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Rozoy-Bellevalle 02664 02540 123 6,79 17 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Rozoy-sur-Serre 02666 02360 1002 16,53 61 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Vervins
Portes de la Thiérache
Saconin-et-Breuil 02667 02200 203 8,53 28 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Sains-Richaumont 02668 02120 1057 12,46 83 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Saint-Algis 02670 02260 151 6,89 24 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Saint-Aubin 02671 02300 287 8,36 36 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Saint-Bandry 02672 02290 261 6,02 47 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Saint-Christophe-à-Berry 02673 02290 444 7,78 56 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Saint-Clément 02674 02360 48 5,01 11 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Sainte-Croix 02675 02820 133 3,35 37 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Sainte-Geneviève 02678 02340 68 4,53 17 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Sainte-Preuve 02690 02350 80 9,61 9 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Saint-Erme-Outre-et-Ramecourt 02676 02820 1716 20,11 89 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Saint-Eugène 02677 02330 240 6,75 36 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Saint-Gengoulph 02679 02810 150 7,57 19 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Saint-Gobain 02680 02410 2294 29,73 76 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Saint-Gobert 02681 02140 279 7,78 34 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Saint-Mard 02682 02220 114 4,69 23 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Saint-Martin-Rivière 02683 02110 110 5,52 23 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Saint-Michel 02684 02830 3314 42,20 82 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Saint-Nicolas-aux-Bois 02685 02410 120 6,64 18 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Saint-Paul-aux-Bois 02686 02300 373 11,13 35 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Saint-Pierre-Aigle 02687 02600 333 12,02 28 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Saint-Pierre-lès-Franqueville 02688 02140 48 7,00 8 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Saint-Pierremont 02689 02250 41 6,98 7 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Saint-Quentin 02691 02100 53.570 22,56 2467 Saint-Quentin-1
Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Centre
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Saint-Rémy-Blanzy 02693 02210 221 13,99 15 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Saint-Simon 02694 02640 641 6,34 98 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Saint-Thibaut 02695 02220 81 4,13 16 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Saint-Thomas 02696 02820 76 2,50 34 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Samoussy 02697 02840 384 25,04 15 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Sancy-les-Cheminots 02698 02880 101 4,53 22 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Saponay 02699 02130 280 9,93 29 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Saulchery 02701 02310 708 2,63 273 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Savy 02702 02590 602 7,49 81 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Seboncourt 02703 02110 1083 11,79 94 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Selens 02704 02300 247 7,65 32 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Septmonts 02706 02200 566 4,80 117 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Septvaux 02707 02410 181 8,56 19 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Sequehart 02708 02420 215 6,38 33 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Serain 02709 02110 407 6,65 62 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Seraucourt-le-Grand 02710 02790 742 10,56 74 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Serches 02711 02220 293 9,10 34 Soissons-2
Braine
Soissons
Soissons
Soissonnais
Sergy 02712 02130 142 13,32 12 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Seringes-et-Nesles 02713 02130 270 13,49 21 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Sermoise 02714 02220 358 5,51 62 Soissons-2
Braine
Soissons
Soissons
Soissonnais
Servais 02716 02700 290 5,51 53 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Serval 02715 02160 45 2,14 23 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Séry-lès-Mézières 02717 02240 590 11,51 52 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Silly-la-Poterie 02718 02460 121 2,31 57 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Sinceny 02719 02300 2028 13,13 155 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Sissonne 02720 02150 2034 53,53 39 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Sissy 02721 02240 476 10,76 44 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Soissons 02722 02200 28.712 12,32 231 Soissons-1
Soissons-2
Soissons-Nord
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Soize 02723 02340 98 5,91 17 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Sommelans 02724 02470 61 4,28 14 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Sommeron 02725 02260 139 4,68 30 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Sommette-Eaucourt 02726 02480 181 6,28 30 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Sons-et-Ronchères 02727 02270 221 9,20 25 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Sorbais 02728 02580 264 13,72 21 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Soucy 02729 02600 81 5,22 20 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Soupir 02730 02160 267 10,20 27 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Surfontaine 02732 02240 104 6,38 16 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Taillefontaine 02734 02600 274 10,63 25 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Tannières 02735 02220 17 2,55 6 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Tartiers 02736 02290 167 8,89 19 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Tavaux-et-Pontséricourt 02737 02250 552 25,42 23 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Tergnier 02738 02700 13.588 17,95 765 Tergnier
Tergnier
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Terny-Sorny 02739 02880 335 7,07 46 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Thenailles 02740 02140 221 16,43 14 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Thenelles 02741 02390 539 6,99 79 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Thiernu 02742 02250 114 6,16 16 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Torcy-en-Valois 02744 02810 72 3,62 23 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Toulis-et-Attencourt 02745 02250 121 7,42 17 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Travecy 02746 02800 658 14,52 47 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Trefcon 02747 02490 83 4,02 22 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Trélou-sur-Marne 02748 02850 939 20,35 47 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Troësnes 02749 02460 219 2,75 84 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Trosly-Loire 02750 02300 583 15,21 40 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Trucy 02751 02860 144 3,01 47 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Tugny-et-Pont 02752 02640 281 5,89 46 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Tupigny 02753 02120 328 12,84 27 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Ugny-le-Gay 02754 02300 185 5,90 30 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Urcel 02755 02000 589 7,20 79 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Urvillers 02756 02690 684 13,69 47 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Vadencourt 02757 02120 529 12,24 46 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Vailly-sur-Aisne 02758 02370 2012 9,97 201 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Vallées en Champagne 02053 02330 571 41,24 14 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Variscourt 02761 02190 211 5,56 34 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Vassens 02762 02290 139 9,87 17 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Soissons
Laon
Retz en Valois
Vasseny 02763 02220 219 3,18 65 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Vassogne 02764 02160 88 2,93 28 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Vaucelles-et-Beffecourt 02765 02000 246 4,03 63 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Pays de Laon
Vaudesson 02766 02320 235 8,42 29 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Vauxaillon 02768 02320 542 13,77 38 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Vaux-Andigny 02769 02110 898 15,75 60 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Vauxbuin 02770 02200 788 5,00 158 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Vaux-en-Vermandois 02772 02590 160 3,85 37 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Vauxrezis 02767 02200 322 6,54 51 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Vauxtin 02773 02220 39 2,27 19 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Vendelles 02774 02490 118 5,28 22 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Vendeuil 02775 02800 936 14,45 66 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Vendhuile 02776 02420 558 10,96 52 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Vendières 02777 02540 142 12,35 13 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Vendresse-Beaulne 02778 02160 97 8,71 13 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Vénérolles 02779 02510 219 8,89 26 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Venizel 02780 02200 1378 3,71 368 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Verdilly 02781 02400 453 5,10 91 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Vermand 02785 02490 1100 15,75 69 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Verneuil-sous-Coucy 02786 02380 127 4,58 28 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Verneuil-sur-Serre 02787 02000 258 7,86 31 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Versigny 02788 02800 460 12,89 37 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Vervins 02789 02140 2587 10,35 242 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Vesles-et-Caumont 02790 02350 238 10,34 22 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Veslud 02791 02840 259 4,13 58 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Veuilly-la-Poterie 02792 02810 157 7,54 20 Essômes-sur-Marne
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Vézaponin 02793 02290 119 3,18 42 Vic-sur-Aisne
Braine
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Vézilly 02794 02130 188 10,74 17 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Vichel-Nanteuil 02796 02210 83 6,39 14 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Vic-sur-Aisne 02795 02290 1618 5,23 322 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Viel-Arcy 02797 02160 172 6,59 28 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Viels-Maisons 02798 02540 1221 21,44 55 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Vierzy 02799 02210 407 12,73 35 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Viffort 02800 02540 313 9,83 33 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Vigneux-Hocquet 02801 02340 272 13,72 20 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Villemontoire 02804 02210 186 7,65 25 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Villeneuve-Saint-Germain 02805 02200 2549 4,54 555 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Villeneuve-sur-Aisne align='center' | 02360 02190 2751 25,03 2642 Guignicourt Laon Champagne Picarde
Villeneuve-sur-Fère 02806 02130 294 10,30 26 Château-Thierry
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Villequier-Aumont 02807 02300 656 12,34 51 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Villeret 02808 02420 289 3,95 77 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Villers-Agron-Aiguizy 02809 02130 69 12,79 6 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Villers-Cotterêts 02810 02600 10.424 41,71 263 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Villers-Hélon 02812 02600 207 8,07 28 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Villers-le-Sec 02813 02240 252 10,57 27 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Villers-lès-Guise 02814 02120 162 8,06 21 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Villers-Saint-Christophe 02815 02590 430 8,99 49 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Villers-sur-Fère 02816 02130 531 10,79 48 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Ville-Savoye 02817 02220 82 2,64 29 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Villiers-Saint-Denis 02818 02310 1166 7,57 137 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Vincy-Reuil-et-Magny 02819 02340 116 11,78 10 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Viry-Noureuil 02820 02300 1688 17,76 96 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Vivaise 02821 02870 680 9,02 80 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Vivières 02822 02600 391 13,96 29 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Voharies 02823 02140 74 3,32 22 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Vorges 02824 02860 375 4,78 78 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Voulpaix 02826 02140 356 11,55 35 Marle
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Voyenne 02827 02250 312 13,97 23 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Vregny 02828 02880 94 4,50 20 Soissons-1
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Soissonnais
Vuillery 02829 02880 42 1,09 40 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Wassigny 02830 02630 955 6,79 143 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Watigny 02831 02830 379 21,12 18 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Wiège-Faty 02832 02120 189 7,47 29 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Wimy 02833 02500 508 12,04 39 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Wissignicourt 02834 02320 169 4,46 34 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux

Veränderige syt 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017:

2019: