Lischt vu dr Gmaine im Département Aisne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen
Lag vum Département Aisne

D Lischt vu dr Gmaine im Département Aisne zellt alli 800 Gmaine im Département Aisne uf.

Gmai Code
INSEE
PLZ Yywohner
(Stand 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Bevelkerigsdichti Kanton syt 2015
Kanton bis 2015
Arrondissement Kommunalverband
Abbécourt 02001 02300 498 5,96 83 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Achery 02002 02800 598 6,90 88 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Acy 02003 02200 1012 11,67 87 Soissons-2
Braine
Soissons
Soissons
Soissonnais
Agnicourt-et-Séchelles 02004 02340 177 10,79 17 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Aguilcourt 02005 02190 384 10,57 38 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Aisonville-et-Bernoville 02006 02110 255 8,73 29 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Aizelles 02007 02820 125 4,88 25 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Aizy-Jouy 02008 02370 291 14,63 20 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Alaincourt 02009 02240 543 5,90 93 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Allemant 02010 02320 177 5,13 34 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Ambleny 02011 02290 1155 17,32 67 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Ambrief 02012 02200 70 4,5 16 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Amifontaine 02013 02190 404 27,9 15 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Amigny-Rouy 02014 02700 744 13,08 57 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Ancienville 02015 02600 75 3,85 20 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Andelain 02016 02800 228 2,91 77 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Anguilcourt-le-Sart 02017 02800 315 9,14 34 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Anizy-le-Grand 02018 02320 2533 20,57 206 Laon-1 Laon Picardie des Châteaux
Annois 02019 02480 364 5,90 63 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Any-Martin-Rieux 02020 02500 456 17,73 26 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Archon 02021 02360 87 6,37 14 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Arcy-Sainte-Restitue 02022 02130 403 26,43 15 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Armentières-sur-Ourcq 02023 02210 103 6,81 16 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Arrancy 02024 02860 53 5,57 10 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Artemps 02025 02480 371 6,31 58 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Assis-sur-Serre 02027 02270 222 8,04 29 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Athies-sous-Laon 02028 02840 2604 15,44 169 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Attilly 02029 02490 363 11,81 32 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Aubencheul-aux-Bois 02030 02420 269 2,11 135 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Aubenton 02031 02500 657 23,70 28 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Aubigny-aux-Kaisnes 02032 02590 253 3,72 66 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Aubigny-en-Laonnois 02033 02820 105 4,41 24 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Audignicourt 02034 02300 118 5,66 19 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Soissons
Laon
Retz en Valois
Audigny 02035 02120 279 10,73 26 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Augy 02036 02220 82 2,60 34 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Aulnois-sous-Laon 02037 02000 1422 10,01 144 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Autremencourt 02039 02250 169 9,15 19 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Autreppes 02040 02580 178 6,78 26 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Autreville 02041 02300 814 3,55 230 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Azy-sur-Marne 02042 02400 389 2,78 142 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bagneux 02043 02290 69 2,21 32 Soissons-1
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Soissonnais
Bancigny 02044 02140 26 3,32 8 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Barenton-Bugny 02046 02000 555 11,38 48 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Barenton-Cel 02047 02000 114 6,69 18 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Barenton-sur-Serre 02048 02270 134 8,05 16 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Barisis-aux-Bois 02049 02700 740 15,11 49 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Barzy-en-Thiérache 02050 02170 330 7,63 42 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Barzy-sur-Marne 02051 02850 384 7,55 51 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bassoles-Aulers 02052 02380 139 7,03 21 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Bazoches-sur-Vesles 02054 02220 460 9,49 49 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Beaumé 02055 02500 92 9,18 11 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Beaumont-en-Beine 02056 02300 177 5,41 32 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Beaurevoir 02057 02110 1424 21,73 66 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Beaurieux 02058 02160 844 9,69 84 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Beautor 02059 02800 2699 7,44 362 Tergnier
Tergnier
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Beauvois-en-Vermandois 02060 02590 268 7,51 38 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Becquigny 02061 02110 250 4,67 58 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Belleau 02062 02400 136 6,72 21 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bellenglise 02063 02420 381 6,40 60 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Belleu 02064 02200 3810 4,53 834 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Bellicourt 02065 02420 602 9,77 63 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Benay 02066 02440 204 6,81 31 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Bergues-sur-Sambre 02067 02450 213 4,41 48 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Berlancourt 02068 02250 103 5,20 21 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Berlise 02069 02340 111 6,59 18 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Bernot 02070 02120 452 16,56 27 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Berny-Rivière 02071 02290 651 7,87 82 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Berrieux 02072 02820 188 4,98 38 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Berry-au-Bac 02073 02190 653 8,10 78 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Bertaucourt-Epourdon 02074 02800 604 7,46 82 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Berthenicourt 02075 02240 199 3,07 67 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Bertricourt 02076 02190 162 4,48 39 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Berzy-le-Sec 02077 02200 385 11,69 34 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Besmé 02078 02300 160 2,66 58 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Besmont 02079 02500 152 15,86 10 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Besny-et-Loizy 02080 02870 350 9,76 37 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Béthancourt-en-Vaux 02081 02300 440 4,30 113 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Beugneux 02082 02210 111 7,68 14 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Beuvardes 02083 02130 749 15,66 47 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bézu-le-Guéry 02084 02310 260 11,10 23 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Bézu-Saint-Germain 02085 02400 1043 11,13 97 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bichancourt 02086 02300 1048 7,73 139 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Bieuxy 02087 02290 30 4,50 6 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Bièvres 02088 02860 88 2,64 30 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Billy-sur-Aisne 02089 02200 1154 7,47 157 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Billy-sur-Ourcq 02090 02210 213 10,17 21 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Blanzy-lès-Fismes 02091 02160 106 5,27 21 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Blérancourt 02093 02300 1290 10,80 116 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Blesmes 02094 02400 447 9,70 44 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bohain-en-Vermandois 02095 02110 5664 31,74 179 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Bois-lès-Pargny 02096 02270 201 10,32 19 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Boncourt 02097 02350 259 13,29 20 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Bonneil 02098 02400 375 2,11 180 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bonnesvalyn 02099 02400 236 6,34 38 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bony 02100 02420 137 7,98 17 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Bosmont-sur-Serre 02101 02250 193 9,68 20 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Bouconville-Vauclair 02102 02860 187 13,04 15 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Boué 02103 02450 1324 10,44 125 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Bouffignereux 02104 02160 102 4,36 23 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Bouresches 02105 02400 202 7,52 27 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bourg-et-Comin 02106 02160 822 5,12 163 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Bourguignon-sous-Coucy 02107 02300 103 2,80 35 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Bourguignon-sous-Montbavin 02108 02000 158 1,92 79 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Braine 02110 02220 2213 11,61 194 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Brancourt-en-Laonnois 02111 02320 708 6,56 107 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Brancourt-le-Grand 02112 02110 565 13,14 45 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Brasles 02114 02400 1529 7,45 193 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Braye 02118 02880 121 1,34 89 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Braye-en-Laonnois 02115 02000 203 8,09 27 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Braye-en-Thiérache 02116 02140 146 9,17 15 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Bray-Saint-Christophe 02117 02480 67 2,88 24 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Brécy 02119 02210 340 9,98 35 Château-Thierry
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Brenelle 02120 02220 195 4,34 45 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Breny 02121 02210 244 4,52 56 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Brie 02122 02870 53 2,80 19 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Brissay-Choigny 02123 02240 303 8,98 33 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Brissy-Hamégicourt 02124 02240 653 12,38 53 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Brumetz 02125 02810 213 7,24 29 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Brunehamel 02126 02360 456 8,90 55 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Bruyères-et-Montbérault 02128 02860 1532 11,61 132 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Bruyères-sur-Fère 02127 02130 189 9,05 20 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Bruys 02129 02220 19 5,70 4 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Bucilly 02130 02500 193 12,85 14 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Bucy-le-Long 02131 02880 1880 12,86 147 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Bucy-lès-Cerny 02132 02870 203 8,74 25 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Bucy-lès-Pierrepont 02133 02350 411 14,46 29 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Buire 02134 02500 869 4,13 211 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Buironfosse 02135 02620 1168 17,60 66 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Burelles 02136 02140 128 13,83 9 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Bussiares 02137 02810 152 7,40 19 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Buzancy 02138 02200 190 4,75 40 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Caillouël-Crépigny 02139 02300 438 6,63 66 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Camelin 02140 02300 454 9,15 50 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Castres 02142 02680 244 5,71 43 Saint-Quentin-3
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Caulaincourt 02144 02490 145 5,96 24 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Caumont 02145 02300 546 5,71 98 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Celles-lès-Condé 02146 02330 87 3,91 21 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Celles-sur-Aisne 02148 02370 258 6,16 42 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Cerizy 02149 02240 67 4,00 17 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Cerny-en-Laonnois 02150 02860 64 7,22 9 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Cerny-lès-Bucy 02151 02870 115 3,19 36 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Cerseuil 02152 02220 89 4,61 20 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Cessières-Suzy 02153 02320 763 20,21 44 Laon-1 Laon Pays de Laon
Chacrise 02154 02200 361 12,74 28 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Chaillevois 02155 02000 174 2,17 82 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Chalandry 02156 02270 253 7,66 32 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Chambry 02157 02000 848 8,89 93 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Chamouille 02158 02860 284 3,34 87 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Champs 02159 02670 280 9,16 31 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Chaourse 02160 02340 539 18,6 29 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Charly-sur-Marne 02163 02310 2617 20,52 129 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Charmes 02165 02800 1652 3,66 446 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Chartèves 02166 02400 352 8,76 40 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Chassemy 02167 02370 881 10,85 80 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Château-Thierry 02168 02400 15.107 16,55 882 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Châtillon-lès-Sons 02169 02270 83 10,56 8 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Châtillon-sur-Oise 02170 02240 127 2,62 49 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Chaudardes 02171 02160 87 4,70 18 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Chaudun 02172 02200 249 8,52 29 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Chauny 02173 02300 11.878 13,28 891 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Chavignon 02174 02000 818 11,55 71 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Chavigny 02175 02880 150 5,28 25 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Chavonne 02176 02370 205 3,62 56 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Chérêt 02177 02860 142 3,71 38 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Chermizy-Ailles 02178 02860 106 10,95 10 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Chéry-Chartreuve 02179 02220 392 13,69 28 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Chéry-lès-Pouilly 02180 02000 710 17,22 41 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Chéry-lès-Rozoy 02181 02360 80 4,73 19 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Chevennes 02182 02250 125 6,06 22 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Chevregny 02183 02000 187 8,85 22 Guignicourt
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Chemin des Dames
Chevresis-Monceau 02184 02270 355 16,85 22 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Chézy-en-Orxois 02185 02810 404 16,15 25 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Chézy-sur-Marne 02186 02570 1353 22,43 60 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Chierry 02187 02400 1109 2,82 383 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Chigny 02188 02120 149 10,47 14 Guise
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Chivres-en-Laonnois 02189 02350 362 13,56 28 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Chivres-Val 02190 02880 530 5,54 100 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Chivy-lès-Étouvelles 02191 02000 510 3,54 143 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Chouy 02192 02210 370 20,03 19 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Cierges 02193 02130 66 8,22 9 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Cilly 02194 02250 193 9,30 23 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Ciry-Salsogne 02195 02220 930 8,95 103 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Clacy-et-Thierret 02196 02000 314 4,21 76 Laon-1
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Clairfontaine 02197 02260 552 14,31 39 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Clamecy 02198 02880 228 3,40 66 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Clastres 02199 02440 635 8,24 78 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Clermont-les-Fermes 02200 02340 120 9,30 14 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Cœuvres-et-Valsery 02201 02600 438 12,52 36 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Coincy 02203 02210 1310 17,24 78 Château-Thierry
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Coingt 02204 02360 68 7,31 9 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Colligis-Crandelain 02205 02860 248 6,53 36 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Colonfay 02206 02120 78 3,29 25 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Commenchon 02207 02300 214 3,33 63 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Concevreux 02208 02160 278 12,51 23 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Condé-en-Brie 02209 02330 685 4,56 146 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Condé-sur-Aisne 02210 02370 360 3,73 99 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Condé-sur-Suippe 02211 02190 285 5,83 44 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Condren 02212 02700 707 5,58 128 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Connigis 02213 02330 332 5,46 59 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Contescourt 02214 02680 61 3,42 18 Saint-Quentin-3
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Corbeny 02215 02820 801 15,23 48 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Corcy 02216 02600 306 7,25 43 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Coucy-la-Ville 02219 02380 219 6,11 35 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Coucy-le-Château-Auffrique 02217 02380 1014 11,46 90 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Coucy-lès-Eppes 02218 02840 624 6,03 103 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Coulonges-Cohan 02220 02130 436 28,75 15 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Coupru 02221 02310 149 7,82 20 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Courbes 02222 02800 31 3,16 10 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Courboin 02223 02330 300 14,07 21 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Courcelles-sur-Vesle 02224 02220 350 8,81 41 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Courchamps 02225 02810 88 2,72 34 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Courmelles 02226 02200 1826 6,76 266 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Courmont 02227 02130 133 9,86 14 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Courtemont-Varennes 02228 02850 333 5,98 52 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Courtrizy-et-Fussigny 02229 02820 66 4,22 16 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Couvrelles 02230 02220 188 7,50 25 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Couvron-et-Aumencourt 02231 02270 938 13,33 69 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Coyolles 02232 02600 344 24,55 14 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Cramaille 02233 02130 143 8,12 17 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Craonne 02234 02160 82 8,62 9 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Craonnelle 02235 02160 117 5,91 20 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Crécy-au-Mont 02236 02380 346 11,83 29 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Crécy-sur-Serre 02237 02270 1498 17,90 83 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Crépy 02238 02870 1837 27,70 69 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Crézancy 02239 02650 1230 7,06 173 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Croix-Fonsomme 02240 02110 257 9,37 27 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Crouttes-sur-Marne 02242 02310 647 4,33 148 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Crouy 02243 02880 2905 10,38 277 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Crupilly 02244 02120 64 3,52 20 Guise
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Cuffies 02245 02880 1789 5,02 359 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Cugny 02246 02480 606 9,40 63 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Cuirieux 02248 02350 157 6,46 25 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Cuiry-Housse 02249 02220 102 8,54 13 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Cuiry-lès-Chaudardes 02250 02160 76 5,15 14 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Cuiry-lès-Iviers 02251 02360 28 4,79 6 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Cuissy-et-Geny 02252 02160 71 4,97 13 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Cuisy-en-Almont 02253 02200 355 9,17 38 Soissons-1
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Soissonnais
Cutry 02254 02600 128 4,79 26 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Cys-la-Commune 02255 02220 143 4,39 32 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Dagny-Lambercy 02256 02140 125 10,04 13 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Dallon 02257 02680 436 5,81 75 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Dammard 02258 02470 379 7,96 50 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Dampleux 02259 02600 398 8,19 49 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Danizy 02260 02800 650 4,49 136 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Dercy 02261 02270 391 11,17 35 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Deuillet 02262 02700 216 3,76 59 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Dhuizel 02263 02220 114 6,81 17 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Dhuys et Morin-en-Brie 02458 02540 818 40,04 21 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Dizy-le-Gros 02264 02340 747 19,96 38 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Dohis 02265 02360 99 8,10 12 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Dolignon 02266 02360 49 3,38 15 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Dommiers 02267 02600 289 7,24 40 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Domptin 02268 02310 654 4,56 146 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Dorengt 02269 02450 154 10,5 15 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Douchy 02270 02590 162 5,05 31 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Dravegny 02271 02130 132 15,67 9 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Droizy 02272 02210 75 5,42 13 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Dury 02273 02480 222 7,74 28 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Ébouleau 02274 02350 200 13,03 16 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Effry 02275 02500 324 2,77 120 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Englancourt 02276 02260 122 7,97 17 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Épagny 02277 02290 340 11,00 30 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Éparcy 02278 02500 30 7,52 5 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Épaux-Bézu 02279 02400 556 19,50 29 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Épieds 02280 02400 392 18,66 21 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Eppes 02282 02840 417 7,71 54 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Erlon 02283 02250 284 8,90 32 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Erloy 02284 02260 97 7,44 12 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Esquéhéries 02286 02170 858 16,21 53 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Essigny-le-Grand 02287 02690 1022 13,38 79 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Essigny-le-Petit 02288 02100 344 4,53 77 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Essises 02289 02570 417 7,31 59 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Essômes-sur-Marne 02290 02400 2776 28,55 98 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Estrées 02291 02420 412 7,04 59 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Étampes-sur-Marne 02292 02400 1253 2,24 562 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Étaves-et-Bocquiaux 02293 02110 557 13,69 42 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Étouvelles 02294 02000 213 2,38 89 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Étréaupont 02295 02580 859 17,59 50 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Étreillers 02296 02590 1208 8,69 139 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Étrépilly 02297 02400 118 5,13 21 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Étreux 02298 02510 1459 10,36 143 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Évergnicourt 02299 02190 570 9,15 63 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Faverolles 02302 02600 317 13,79 22 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Fayet 02303 02100 654 5,86 115 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fère-en-Tardenois 02305 02130 3053 20,40 154 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Fesmy-le-Sart 02308 02450 486 16,06 31 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Festieux 02309 02840 680 6,67 100 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Fieulaine 02310 02110 256 7,74 35 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Filain 02311 02000 129 4,78 27 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Flavigny-le-Grand-et-Beaurain 02313 02120 468 13,63 35 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Flavy-le-Martel 02315 02520 1687 12,83 131 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fleury 02316 02600 136 6,51 21 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Fluquières 02317 02590 220 5,24 42 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Folembray 02318 02670 1386 8,85 159 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Fonsomme 02319 02110 469 9,60 51 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fontaine-lès-Clercs 02320 02680 250 5,33 50 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fontaine-lès-Vervins 02321 02140 913 19,74 47 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Fontaine-Notre-Dame 02322 02110 389 11,90 33 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Fontaine-Uterte 02323 02110 127 5,77 22 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Fontenelle 02324 02170 277 10,47 26 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Fontenoy 02326 02290 489 9,03 55 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Foreste 02327 02590 165 4,94 35 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Fossoy 02328 02650 524 7,18 76 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Fourdrain 02329 02870 419 9,45 44 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Francilly-Selency 02330 02760 474 5,43 77 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Franqueville 02331 02140 113 3,04 39 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Fresnes-en-Tardenois 02332 02130 268 8,84 30 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Fresnes-sous-Coucy 02333 02380 161 7,30 22 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Fresnoy-le-Grand 02334 02230 2945 15,07 196 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Fressancourt 02335 02800 192 2,51 79 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Frières-Faillouël 02336 02700 998 15,26 66 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Froidestrées 02337 02260 176 4,91 38 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Froidmont-Cohartille 02338 02270 261 8,81 30 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Gandelu 02339 02810 687 10,03 69 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Gauchy 02340 02430 5276 6,24 855 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Gercy 02341 02140 277 6,33 46 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Gergny 02342 02260 135 5,86 22 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Germaine 02343 02590 81 4,54 17 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Gibercourt 02345 02440 42 2,69 16 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Gizy 02346 02350 672 10,25 66 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Gland 02347 02400 450 5,65 80 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Goudelancourt-lès-Berrieux 02349 02820 57 5,54 10 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Goudelancourt-lès-Pierrepont 02350 02350 135 8,73 16 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Goussancourt 02351 02130 116 8,43 15 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Gouy 02352 02420 560 17,6 32 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Grandlup-et-Fay 02353 02350 301 20,3 15 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Grandrieux 02354 02360 83 4,35 21 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Grand-Rozoy 02665 02210 304 12,45 25 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Grand-Verly 02783 02120 138 3,80 37 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Gricourt 02355 02100 980 9,92 100 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Grisolles 02356 02210 252 10,63 22 Château-Thierry
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Gronard 02357 02140 73 7,10 11 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Grougis 02358 02110 358 11,26 33 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Grugies 02359 02680 1355 5,08 258 Saint-Quentin-3
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Guignicourt 02360 02190 2704 17,74 124 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Guise 02361 02120 4824 16,13 305 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Guivry 02362 02300 243 7,15 35 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Guny 02363 02300 423 9,32 45 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Guyencourt 02364 02160 253 4,20 57 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Hannapes 02366 02510 318 9,16 34 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Happencourt 02367 02480 133 5,18 27 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Haramont 02368 02600 580 12,24 48 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Harcigny 02369 02140 242 7,57 32 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Hargicourt 02370 02420 598 8,12 72 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Harly 02371 02100 1610 3,76 439 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Hartennes-et-Taux 02372 02210 371 6,31 63 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Hary 02373 02140 208 11,04 20 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Hautevesnes 02375 02810 167 7,29 23 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Hauteville 02376 02120 166 7,10 23 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Haution 02377 02140 144 9,34 16 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Hinacourt 02380 02440 25 3,09 9 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Hirson 02381 02500 8813 33,77 271 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Holnon 02382 02760 1387 6,37 222 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Homblières 02383 02720 1464 14,29 104 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Houry 02384 02140 53 3,48 14 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Housset 02385 02250 149 13,2 12 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Iron 02386 02510 239 9,51 26 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Itancourt 02387 02240 1031 7,11 146 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Iviers 02388 02360 232 7,45 30 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Jaulgonne 02389 02850 645 1,78 356 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Jeancourt 02390 02490 271 5,82 47 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Jeantes 02391 02140 205 15,61 14 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Joncourt 02392 02420 299 7,25 42 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Jouaignes 02393 02220 144 7,84 19 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Jumencourt 02395 02380 146 6,20 25 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Jumigny 02396 02160 64 2,49 25 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Jussy 02397 02480 1260 13,37 92 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Juvigny 02398 02880 277 13,85 20 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Juvincourt-et-Damary 02399 02190 599 29,82 20 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
L’Épine-aux-Bois 02281 02540 261 12,37 21 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
La Bouteille 02109 02140 486 19,00 26 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Capelle 02141 02260 1788 12,26 148 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Chapelle-sur-Chézy 02162 02570 278 7,90 36 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
La Croix-sur-Ourcq 02241 02210 105 10,45 10 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
La Fère 02304 02800 2859 6,73 424 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
La Ferté-Chevresis 02306 02270 542 23,92 23 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
La Ferté-Milon 02307 02460 2085 18,35 116 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
La Flamengrie 02312 02260 1118 26,43 44 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Hérie 02378 02500 143 4,22 36 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
La Malmaison 02454 02190 410 25,61 16 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
La Neuville-Bosmont 02545 02250 187 9,98 20 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
La Neuville-en-Beine 02546 02300 197 3,81 54 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
La Neuville-Housset 02547 02250 67 4,99 13 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Neuville-lès-Dorengt 02548 02450 380 10,88 36 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Selve 02705 02150 217 4,77 46 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
La Vallée-au-Blé 02759 02140 365 5,17 71 Marle
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
La Vallée-Mulâtre 02760 02110 148 5,28 30 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
La Ville-aux-Bois-lès-Dizy 02802 02340 207 10,22 19 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
La Ville-aux-Bois-lès-Pontavert 02803 02160 143 8,32 16 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Laffaux 02400 02880 149 6,76 22 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Laigny 02401 02140 196 10,83 19 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Lanchy 02402 02590 37 3,69 11 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Landifay-et-Bertaignemont 02403 02120 269 19,60 14 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Landouzy-la-Cour 02404 02140 187 10,12 19 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Landouzy-la-Ville 02405 02140 541 15,76 36 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Landricourt 02406 02380 137 5,83 24 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Laniscourt 02407 02000 182 3,00 58 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Pays de Laon
Laon 02408 02000 24.876 42,00 604 Laon-1
Laon-2
Laon-Nord
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Lappion 02409 02150 268 23,71 12 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Largny-sur-Automne 02410 02600 244 9,53 26 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Latilly 02411 02210 208 9,32 23 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Launoy 02412 02210 99 9,10 11 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Laval-en-Laonnois 02413 02860 250 4,51 55 Laon-2
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Pays de Laon
Lavaqueresse 02414 02450 202 4,44 47 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Laversine 02415 02600 159 7,22 23 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Le Catelet 02143 02420 192 0,41 478 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Le Charmel 02164 02850 316 9,83 32 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Le Hérie-la-Viéville 02379 02120 230 9,27 25 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Le Nouvion-en-Thiérache 02558 02170 2602 48,42 55 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Le Plessier-Huleu 02606 02210 71 5,20 14 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Le Sourd 02731 02140 168 7,36 22 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Le Thuel 02743 02340 168 7,06 26 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Le Verguier 02782 02490 219 4,28 50 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Lehaucourt 02374 02420 877 9,37 96 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Lemé 02416 02140 430 11,36 39 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Lempire 02417 02420 100 2,62 35 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Lerzy 02418 02260 213 11,54 18 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Les Autels 02038 02360 57 5,99 11 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Les Septvallons 02439 02160 1180 38,14 31 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Leschelle 02419 02170 270 14,69 19 Guise
Le Nouvion-en-Thiérache
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Lesdins 02420 02100 832 10,63 78 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Lesges 02421 02220 102 6,65 14 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Lesquielles-Saint-Germain 02422 02120 810 16,21 50 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Leuilly-sous-Coucy 02423 02380 420 12,69 32 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Leury 02424 02880 106 3,69 29 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Leuze 02425 02500 173 10,19 17 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Levergies 02426 02420 545 7,67 72 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Lhuys 02427 02220 141 4,95 29 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Licy-Clignon 02428 02810 74 4,09 18 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Lierval 02429 02860 118 3,77 30 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Liesse-Notre-Dame 02430 02350 1298 9,96 130 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Liez (Aisne) 02431 02700 391 5,45 75 Tergnier
Tergnier
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Limé 02432 02220 187 5,55 33 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Lislet 02433 02340 225 8,20 28 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Logny-lès-Aubenton 02435 02500 74 8,15 9 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Longpont 02438 02600 262 10,94 25 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Lor 02440 02190 142 8,87 17 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Louâtre 02441 02600 199 11,02 19 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Loupeigne 02442 02130 91 7,30 12 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Lucy-le-Bocage 02443 02400 195 7,75 25 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Lugny 02444 02140 114 4,77 22 Marle
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Luzoir 02445 02500 285 10,99 26 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Ly-Fontaine 02446 02440 121 3,47 36 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Maast-et-Violaine 02447 02220 147 10,96 13 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Mâchecourt 02448 02350 122 10,08 12 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Macogny 02449 02470 73 6,17 12 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Macquigny 02450 02120 376 20,18 19 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Magny-la-Fosse 02451 02420 125 3,63 34 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Maissemy 02452 02490 239 8,17 30 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Maizy 02453 02160 411 7,09 60 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Malzy 02455 02120 203 10,30 19 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Manicamp 02456 02300 307 10,24 31 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Marchais 02457 02350 435 15,30 28 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Marcy 02459 02720 173 7,30 25 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Marcy-sous-Marle 02460 02250 192 4,39 44 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Marest-Dampcourt 02461 02300 369 8,35 43 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Mareuil-en-Dôle 02462 02130 240 8,81 29 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Marfontaine 02463 02140 86 9,21 9 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Margival 02464 02880 370 5,47 69 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Marigny-en-Orxois 02465 02810 485 15,56 31 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Marizy-Sainte-Geneviève 02466 02470 130 7,71 17 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Marizy-Saint-Mard 02467 02470 50 4,54 11 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Marle 02468 02250 2268 13,79 165 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Marly-Gomont 02469 02120 475 12,91 35 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Martigny 02470 02500 434 16,96 25 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Martigny-Courpierre 02471 02860 124 4,46 27 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Mauregny-en-Haye 02472 02820 420 10,46 41 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Mayot 02473 02800 211 3,42 61 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Mennessis 02474 02700 408 5,23 82 Tergnier
Tergnier
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Menneville 02475 02190 Ungültiger Metadaten-Schlüssel 02475 7,29 62 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Mennevret 02476 02630 651 11,89 53 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Mercin-et-Vaux 02477 02200 962 7,77 125 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Merlieux-et-Fouquerolles 02478 02000 259 5,77 47 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Mesbrecourt-Richecourt 02480 02270 305 8,98 34 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Mesnil-Saint-Laurent 02481 02720 476 5,45 83 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Meurival 02482 02160 52 2,89 17 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Mézières-sur-Oise 02483 02240 516 9,59 54 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Mézy-Moulins 02484 02650 517 4,48 117 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Missy-aux-Bois 02485 02200 97 3,04 34 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Missy-lès-Pierrepont 02486 02350 108 6,60 17 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Missy-sur-Aisne 02487 02880 640 3,25 199 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Molain 02488 02110 152 1,81 84 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Molinchart 02489 02000 329 4,47 73 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Monampteuil 02490 02000 131 5,86 22 Fère-en-Tardenois
Anizy-le-Château
Soissons
Laon
Val de l’Aisne
Monceau-le-Neuf-et-Faucouzy 02491 02270 319 19,72 16 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Monceau-lès-Leups 02492 02270 473 13,30 36 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Monceau-le-Waast 02493 02840 220 5,41 39 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Monceau-sur-Oise 02494 02120 128 5,86 21 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Mondrepuis 02495 02500 1040 20,33 50 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Monnes 02496 02470 104 4,92 22 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Mons-en-Laonnois 02497 02000 1152 4,10 291 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Pays de Laon
Montaigu 02498 02820 761 23,51 32 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Montbavin 02499 02000 44 5,44 9 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Montbrehain 02500 02110 810 9,90 84 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Montchâlons 02501 02860 84 6,76 10 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Montcornet 02502 02340 1338 5,74 241 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Mont-d’Origny 02503 02390 847 13,52 65 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Montescourt-Lizerolles 02504 02440 1648 6,29 266 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Montfaucon 02505 02540 203 15,36 13 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Montgobert 02506 02600 193 11,18 17 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Montgru-Saint-Hilaire 02507 02210 32 3,24 10 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Monthenault 02508 02860 152 2,94 53 Laon-2
Craonne
Laon
Laon
Pays de Laon
Monthiers 02509 02400 161 7,37 21 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Monthurel 02510 02330 151 3,86 39 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Montigny-en-Arrouaise 02511 02110 291 9,77 31 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Montigny-l’Allier 02512 02810 274 10,14 27 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Montigny-le-Franc 02513 02250 142 9,90 15 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Montigny-Lengrain 02514 02290 702 11,38 60 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Montigny-lès-Condé 02515 02330 59 4,77 13 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Montigny-sous-Marle 02516 02250 63 7,33 8 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Montigny-sur-Crécy 02517 02270 315 8,53 40 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Montlevon 02518 02330 301 22,65 13 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Montloué 02519 02340 187 15,58 12 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Mont-Notre-Dame 02520 02220 736 9,63 77 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Montreuil-aux-Lions 02521 02310 1369 12,99 106 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Mont-Saint-Jean 02522 02360 75 3,95 17 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Mont-Saint-Martin 02523 02220 74 5,81 13 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Mont-Saint-Père 02524 02400 700 10,69 65 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Morcourt 02525 02100 574 6,07 95 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Morgny-en-Thiérache 02526 02360 89 6,99 12 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Morsain 02527 02290 444 14,34 29 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Mortefontaine 02528 02600 233 11,90 20 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Mortiers 02529 02270 187 6,39 30 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Moulins 02530 02160 76 1,60 48 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Moussy-Verneuil 02531 02160 123 6,43 19 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Moÿ-de-l’Aisne 02532 02610 975 6,26 154 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Muret-et-Crouttes 02533 02210 119 5,24 24 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Muscourt 02534 02160 52 2,18 27 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Nampcelles-la-Cour 02535 02140 118 10,89 11 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Nampteuil-sous-Muret 02536 02200 103 3,38 28 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Nanteuil-la-Fosse 02537 02880 193 7,36 25 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Nanteuil-Notre-Dame 02538 02210 62 3,72 17 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Nauroy 02539 02420 703 6,27 115 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Nesles-la-Montagne 02540 02400 1230 17,21 71 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Neufchâtel-sur-Aisne 02541 02190 423 2,86 147 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Neuflieux 02542 02300 91 1,90 51 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Neuilly-Saint-Front 02543 02470 2078 17,89 119 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Neuve-Maison 02544 02500 611 8,42 71 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Neuville-Saint-Amand 02549 02100 842 8,26 103 Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Neuville-sur-Ailette 02550 02860 105 4,45 23 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Neuville-sur-Margival 02551 02880 117 3,65 33 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Neuvillette 02552 02390 186 6,44 29 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Nizy-le-Comte 02553 02150 244 31,53 8 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Nogentel 02554 02400 1012 6,93 145 Essômes-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Nogent-l’Artaud 02555 02310 2167 23,99 92 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Noircourt 02556 02340 81 5,45 15 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Noroy-sur-Ourcq 02557 02600 130 5,15 26 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Nouvion-et-Catillon 02559 02270 474 16,67 30 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Nouvion-le-Comte 02560 02800 249 7,98 32 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Nouvion-le-Vineux 02561 02860 165 3,53 46 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Nouvron-Vingré 02562 02290 225 9,25 25 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Noyales 02563 02120 167 7,18 24 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Noyant-et-Aconin 02564 02200 502 4,60 110 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Œuilly 02565 02160 290 2,86 101 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Ognes 02566 02300 1113 6,14 187 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Ohis 02567 02500 303 6,48 49 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Oigny-en-Valois 02568 02600 155 11,88 13 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Oisy 02569 02450 466 10,79 43 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Ollezy 02570 02480 184 5,31 35 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Omissy 02571 02100 714 7,09 99 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Orainville 02572 02190 507 8,69 60 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Orgeval 02573 02860 66 2,41 27 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Origny-en-Thiérache 02574 02550 1453 16,48 91 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Origny-Sainte-Benoite 02575 02390 1685 23,30 73 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Osly-Courtil 02576 02290 326 5,23 60 Soissons-1
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Soissonnais
Ostel 02577 02370 80 9,10 8 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Oulches-la-Vallée-Foulon 02578 02160 85 4,45 21 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Oulchy-la-Ville 02579 02210 122 7,13 16 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Oulchy-le-Château 02580 02210 823 15,08 55 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Paars 02581 02220 314 5,15 59 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Paissy 02582 02160 75 7,08 10 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Pancy-Courtecon 02583 02860 56 6,37 9 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Papleux 02584 02260 128 1,93 64 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Parcy-et-Tigny 02585 02210 256 10,59 24 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Parfondeval 02586 02360 142 10,91 13 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Parfondru 02587 02840 352 9,08 39 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Pargnan 02588 02160 74 2,39 32 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Pargny-Filain 02589 02000 259 5,01 50 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Pargny-la-Dhuys 02590 02330 170 12,66 14 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Pargny-les-Bois 02591 02270 131 6,83 18 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Parpeville 02592 02240 189 15,82 12 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Pasly 02593 02200 1019 3,02 333 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Passy-en-Valois 02594 02470 148 3,41 46 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Passy-sur-Marne 02595 02850 126 3,71 36 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Pavant 02596 02310 781 5,43 146 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Pernant 02598 02200 650 9,83 68 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Petit-Verly 02784 02630 149 5,19 31 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Pierremande 02599 02300 279 7,57 37 Chauny
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Pierrepont 02600 02350 370 10,54 38 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Pignicourt 02601 02190 197 7,01 28 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Pinon 02602 02320 1765 9,48 186 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Pithon 02604 02480 83 2,44 32 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Est de la Somme
Pleine-Selvee 02605 02240 172 6,05 27 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Ploisy 02607 02200 77 2,87 27 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Plomion 02608 02140 462 16,39 27 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Ployart-et-Vaurseine 02609 02860 21 4,93 4 Guignicourt
Laon-Sud
Laon
Laon
Chemin des Dames
Pommiers 02610 02200 688 6,69 91 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Pont-Arcy 02612 02160 127 3,18 41 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Pontavert 02613 02160 610 13,37 45 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Pontru 02614 02490 251 14,98 17 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Pontruet 02615 02490 344 6,75 49 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Pont-Saint-Mard 02616 02380 205 6,79 29 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Pouilly-sur-Serre 02617 02270 502 9,90 53 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Prémon 02618 02110 700 12,21 58 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Prémontré 02619 02320 661 8,33 84 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Presles-et-Boves 02620 02370 360 9,61 39 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Presles-et-Thierny 02621 02860 385 8,33 47 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Priez 02622 02470 52 4,93 10 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Prisces 02623 02140 103 6,63 17 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Proisy 02624 02120 274 5,20 57 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Proix 02625 02120 144 3,45 43 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Prouvais 02626 02190 319 18,22 18 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Proviseux-et-Plesnoy 02627 02190 120 11,21 11 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Puiseux-en-Retz 02628 02600 214 9,88 22 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Puisieux-et-Clanlieu 02629 02120 289 17,42 17 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Quierzy 02631 02300 420 8,09 53 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Quincy-Basse 02632 02380 60 3,87 16 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Quincy-sous-le-Mont 02633 02220 61 5,04 12 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Raillimont 02634 02360 79 4,90 16 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Ramicourt 02635 02110 150 3,82 41 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Regny 02636 02240 201 11,89 17 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Remaucourt 02637 02100 299 6,35 48 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Remies 02638 02270 235 8,98 26 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Remigny 02639 02440 351 10,07 36 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Renansart 02640 02240 164 8,71 20 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Renneval 02641 02340 113 6,82 19 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Résigny 02642 02360 186 7,83 23 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Ressons-le-Long 02643 02290 772 10,55 73 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Retheuil 02644 02600 359 14,87 25 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Reuilly-Sauvigny 02645 02850 201 6,54 33 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Ribeauville 02647 02110 63 3,58 19 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Ribemont 02648 02240 1982 26,91 73 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Rocourt-Saint-Martin 02649 02210 289 5,76 45 Château-Thierry
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Rocquigny 02650 02260 361 10,99 33 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Rogécourt 02651 02800 105 5,54 18 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Rogny 02652 02140 112 5,61 20 Marle
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Romeny-sur-Marne 02653 02310 504 4,23 117 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Romery 02654 02120 82 3,96 22 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Ronchères 02655 02130 112 6,06 19 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Roucy 02656 02160 394 6,96 55 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Rougeries 02657 02140 243 4,13 57 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Roupy 02658 02590 230 5,90 39 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Rouvroy 02659 02100 510 5,05 102 Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Rouvroy-sur-Serre 02660 02360 39 3,90 10 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Royaucourt-et-Chailvet 02661 02000 252 3,04 77 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Rozet-Saint-Albin 02662 02210 309 7,95 39 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Rozières-sur-Crise 02663 02200 227 7,32 32 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Rozoy-Bellevalle 02664 02540 116 6,79 17 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Rozoy-sur-Serre 02666 02360 1007 16,53 61 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Vervins
Portes de la Thiérache
Saconin-et-Breuil 02667 02200 228 8,53 28 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Sains-Richaumont 02668 02120 1043 12,46 83 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Saint-Algis 02670 02260 156 6,89 24 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Saint-Aubin 02671 02300 291 8,36 36 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Saint-Bandry 02672 02290 267 6,02 47 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Saint-Christophe-à-Berry 02673 02290 447 7,78 56 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Saint-Clément 02674 02360 50 5,01 11 Hirson
Aubenton
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Sainte-Croix 02675 02820 130 3,35 37 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Sainte-Geneviève 02678 02340 71 4,53 17 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Sainte-Preuve 02690 02350 82 9,61 9 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Saint-Erme-Outre-et-Ramecourt 02676 02820 1726 20,11 89 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Saint-Eugène 02677 02330 244 6,75 36 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Saint-Gengoulph 02679 02810 148 7,57 19 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Saint-Gobain 02680 02410 2282 29,73 76 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Saint-Gobert 02681 02140 267 7,78 34 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Saint-Mard 02682 02220 112 4,69 23 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Saint-Martin-Rivière 02683 02110 115 5,52 23 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Saint-Michel 02684 02830 3417 42,20 82 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Saint-Nicolas-aux-Bois 02685 02410 119 6,64 18 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Saint-Paul-aux-Bois 02686 02300 389 11,13 35 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Saint-Pierre-Aigle 02687 02600 334 12,02 28 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Saint-Pierre-lès-Franqueville 02688 02140 53 7,00 8 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Saint-Pierremont 02689 02250 43 6,98 7 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Saint-Quentin 02691 02100 53.816 22,56 2467 Saint-Quentin-1
Saint-Quentin-2
Saint-Quentin-3
Saint-Quentin-Centre
Saint-Quentin-Nord
Saint-Quentin-Sud
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Saint-Rémy-Blanzy 02693 02210 219 13,99 15 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Saint-Simon 02694 02640 635 6,34 98 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Saint-Thibaut 02695 02220 78 4,13 16 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Saint-Thomas 02696 02820 80 2,50 34 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Samoussy 02697 02840 387 25,04 15 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Sancy-les-Cheminots 02698 02880 100 4,53 22 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Saponay 02699 02130 289 9,93 29 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Saulchery 02701 02310 724 2,63 273 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Savy 02702 02590 609 7,49 81 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Seboncourt 02703 02110 1097 11,79 94 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Selens 02704 02300 250 7,65 32 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Septmonts 02706 02200 560 4,80 117 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Septvaux 02707 02410 179 8,56 19 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Sequehart 02708 02420 209 6,38 33 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Serain 02709 02110 405 6,65 62 Bohain-en-Vermandois
Bohain-en-Vermandois
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Seraucourt-le-Grand 02710 02790 769 10,56 74 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Serches 02711 02220 309 9,10 34 Soissons-2
Braine
Soissons
Soissons
Soissonnais
Sergy 02712 02130 151 13,32 12 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Seringes-et-Nesles 02713 02130 276 13,49 21 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Sermoise 02714 02220 349 5,51 62 Soissons-2
Braine
Soissons
Soissons
Soissonnais
Servais 02716 02700 287 5,51 53 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Serval 02715 02160 52 2,14 23 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Séry-lès-Mézières 02717 02240 576 11,51 52 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Silly-la-Poterie 02718 02460 126 2,31 57 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Sinceny 02719 02300 2040 13,13 155 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Sissonne 02720 02150 2055 53,53 39 Guignicourt
Sissonne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Sissy 02721 02240 476 10,76 44 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Soissons 02722 02200 28.530 12,32 231 Soissons-1
Soissons-2
Soissons-Nord
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Soize 02723 02340 101 5,91 17 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Sommelans 02724 02470 61 4,28 14 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Sommeron 02725 02260 142 4,68 30 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Sommette-Eaucourt 02726 02480 193 6,28 30 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Sons-et-Ronchères 02727 02270 240 9,20 25 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Sorbais 02728 02580 274 13,72 21 Vervins
La Capelle
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Soucy 02729 02600 97 5,22 20 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Soupir 02730 02160 273 10,20 27 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Surfontaine 02732 02240 102 6,38 16 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Taillefontaine 02734 02600 276 10,63 25 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Tannières 02735 02220 16 2,55 6 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Tartiers 02736 02290 166 8,89 19 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Tavaux-et-Pontséricourt 02737 02250 569 25,42 23 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Tergnier 02738 02700 13.456 17,95 765 Tergnier
Tergnier
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Terny-Sorny 02739 02880 330 7,07 46 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Thenailles 02740 02140 220 16,43 14 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Thenelles 02741 02390 550 6,99 79 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Thiernu 02742 02250 102 6,16 16 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Torcy-en-Valois 02744 02810 73 3,62 23 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Toulis-et-Attencourt 02745 02250 128 7,42 17 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Travecy 02746 02800 670 14,52 47 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Trefcon 02747 02490 85 4,02 22 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Trélou-sur-Marne 02748 02850 948 20,35 47 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Troësnes 02749 02460 224 2,75 84 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Soissons
Château-Thierry
Retz en Valois
Trosly-Loire 02750 02300 613 15,21 40 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Trucy 02751 02860 145 3,01 47 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Tugny-et-Pont 02752 02640 275 5,89 46 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Tupigny 02753 02120 335 12,84 27 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Ugny-le-Gay 02754 02300 182 5,90 30 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Urcel 02755 02000 585 7,20 79 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Urvillers 02756 02690 659 13,69 47 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Vadencourt 02757 02120 540 12,24 46 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Vailly-sur-Aisne 02758 02370 2003 9,97 201 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Vallées en Champagne 02053 02330 570 41,24 14 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Variscourt 02761 02190 197 5,56 34 Guignicourt
Neufchâtel-sur-Aisne
Laon
Laon
Champagne Picarde
Vassens 02762 02290 151 9,87 17 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Soissons
Laon
Retz en Valois
Vasseny 02763 02220 215 3,18 65 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Vassogne 02764 02160 87 2,93 28 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Vaucelles-et-Beffecourt 02765 02000 265 4,03 63 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Pays de Laon
Vaudesson 02766 02320 238 8,42 29 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Vauxaillon 02768 02320 540 13,77 38 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Vaux-Andigny 02769 02110 923 15,75 60 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Vauxbuin 02770 02200 786 5,00 158 Soissons-2
Soissons-Sud
Soissons
Soissons
Soissonnais
Vaux-en-Vermandois 02772 02590 153 3,85 37 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Vauxrezis 02767 02200 324 6,54 51 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Vauxtin 02773 02220 39 2,27 19 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Vendelles 02774 02490 117 5,28 22 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Vendeuil 02775 02800 951 14,45 66 Ribemont
Moÿ-de-l’Aisne
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Vendhuile 02776 02420 556 10,96 52 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Vendières 02777 02540 160 12,35 13 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Vendresse-Beaulne 02778 02160 102 8,71 13 Guignicourt
Craonne
Laon
Laon
Chemin des Dames
Vénérolles 02779 02510 223 8,89 26 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Venizel 02780 02200 1378 3,71 368 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Verdilly 02781 02400 461 5,10 91 Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Vermand 02785 02490 1092 15,75 69 Saint-Quentin-1
Vermand
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Verneuil-sous-Coucy 02786 02380 129 4,58 28 Vic-sur-Aisne
Coucy-le-Château-Auffrique
Laon
Laon
Picardie des Châteaux
Verneuil-sur-Serre 02787 02000 254 7,86 31 Marle
Crécy-sur-Serre
Laon
Laon
Pays de la Serre
Versigny 02788 02800 468 12,89 37 Tergnier
La Fère
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Vervins 02789 02140 2552 10,35 242 Vervins
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Vesles-et-Caumont 02790 02350 231 10,34 22 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Veslud 02791 02840 242 4,13 58 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Veuilly-la-Poterie 02792 02810 155 7,54 20 Essômes-sur-Marne
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Vézaponin 02793 02290 125 3,18 42 Vic-sur-Aisne
Braine
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Vézilly 02794 02130 185 10,74 17 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Vichel-Nanteuil 02796 02210 87 6,39 14 Villers-Cotterêts
Neuilly-Saint-Front
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Vic-sur-Aisne 02795 02290 1645 5,23 322 Vic-sur-Aisne
Vic-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Viel-Arcy 02797 02160 179 6,59 28 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Viels-Maisons 02798 02540 1234 21,44 55 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Vierzy 02799 02210 435 12,73 35 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Viffort 02800 02540 320 9,83 33 Essômes-sur-Marne
Condé-en-Brie
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Vigneux-Hocquet 02801 02340 268 13,72 20 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Villemontoire 02804 02210 186 7,65 25 Villers-Cotterêts
Oulchy-le-Château
Soissons
Soissons
Canton d’Oulchy-le-Château
Villeneuve-Saint-Germain 02805 02200 2490 4,54 555 Soissons-1
Soissons-Nord
Soissons
Soissons
Soissonnais
Villeneuve-sur-Aisne align='center' | 02360 02190 2704 25,03 2642 Guignicourt Laon Champagne Picarde
Villeneuve-sur-Fère 02806 02130 285 10,30 26 Château-Thierry
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Villequier-Aumont 02807 02300 646 12,34 51 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Villeret 02808 02420 300 3,95 77 Bohain-en-Vermandois
Le Catelet
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Pays du Vermandois
Villers-Agron-Aiguizy 02809 02130 74 12,79 6 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Villers-Cotterêts 02810 02600 10.872 41,71 263 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Villers-Hélon 02812 02600 217 8,07 28 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Villers-le-Sec 02813 02240 267 10,57 27 Ribemont
Ribemont
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Val de l’Oise
Villers-lès-Guise 02814 02120 169 8,06 21 Guise
Guise
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Villers-Saint-Christophe 02815 02590 435 8,99 49 Ribemont
Saint-Simon
Saint-Quentin
Saint-Quentin
Saint-Quentinois
Villers-sur-Fère 02816 02130 527 10,79 48 Fère-en-Tardenois
Fère-en-Tardenois
Château-Thierry
Château-Thierry
Région de Château-Thierry
Ville-Savoye 02817 02220 82 2,64 29 Fère-en-Tardenois
Braine
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Villiers-Saint-Denis 02818 02310 1127 7,57 137 Essômes-sur-Marne
Charly-sur-Marne
Château-Thierry
Château-Thierry
Canton de Charly-sur-Marne
Vincy-Reuil-et-Magny 02819 02340 117 11,78 10 Vervins
Rozoy-sur-Serre
Vervins
Laon
Portes de la Thiérache
Viry-Noureuil 02820 02300 1695 17,76 96 Chauny
Chauny
Laon
Laon
Chauny Tergnier la Fère
Vivaise 02821 02870 698 9,02 80 Laon-1
Laon-Nord
Laon
Laon
Pays de Laon
Vivières 02822 02600 394 13,96 29 Villers-Cotterêts
Villers-Cotterêts
Soissons
Soissons
Retz en Valois
Voharies 02823 02140 73 3,32 22 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Vorges 02824 02860 370 4,78 78 Laon-2
Laon-Sud
Laon
Laon
Pays de Laon
Voulpaix 02826 02140 372 11,55 35 Marle
Vervins
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Voyenne 02827 02250 324 13,97 23 Marle
Marle
Laon
Laon
Pays de la Serre
Vregny 02828 02880 93 4,50 20 Soissons-1
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Soissonnais
Vuillery 02829 02880 43 1,09 40 Fère-en-Tardenois
Vailly-sur-Aisne
Soissons
Soissons
Val de l’Aisne
Wassigny 02830 02630 959 6,79 143 Guise
Wassigny
Vervins
Vervins
Thiérache Sambre et Oise
Watigny 02831 02830 379 21,12 18 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Wiège-Faty 02832 02120 200 7,47 29 Marle
Sains-Richaumont
Vervins
Vervins
Thiérache du Centre
Wimy 02833 02500 487 12,04 39 Hirson
Hirson
Vervins
Vervins
Trois Rivières
Wissignicourt 02834 02320 167 4,46 34 Laon-1
Anizy-le-Château
Laon
Laon
Picardie des Châteaux

Veränderige syt 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016:

2017:

2019: