Lischt vun dr Gmeina im Département Cantal

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Cantal zellt àlla 246 Gmeina ìm Département Cantal uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Albepierre-Bredons Alapèira e Bredòm 15025 15300 243 34,42 7 Murat
Murat
Saint-Flour Hautes Terres
Allanche Alancha 15001 15160 805 49,89 16 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Alleuze Alueisa 15002 15100 219 22,85 10 Neuvéglise
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Ally Ali 15003 15700 599 23,11 26 Mauriac
Pleaux
Mauriac Pays de Salers
Andelat Andelac 15004 15100 469 21,05 22 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Anglards-de-Saint-Flour Anglars de Sant Flor 15005 15100 352 12,28 29 Neuvéglise
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Anglards-de-Salers Anglars de Salèrn 15006 15380 754 48,36 16 Mauriac
Salers
Mauriac Pays de Salers
Anterrieux Antarrius 15007 15110 122 16,16 8 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Antignac Antinhac 15008 15240 283 16,02 18 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Apchon Apchon 15009 15400 186 12,43 15 Riom-ès-Montagnes
Riom-ès-Montagnes
Mauriac Pays Gentiane
Arches Archas 15010 15200 185 16,15 11 Ydes
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Arnac Arnac 15011 15150 180 20,15 9 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Arpajon-sur-Cère Arpajon 15012 15130 6245 47,67 131 Arpajon-sur-Cère
Arpajon-sur-Cère
Aurillac Bassin d’Aurillac
Auriac-l’Église Auriac 15013 15500 148 19,73 8 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Aurillac Orlhac 15014 15000 25.531 28,76 888 Aurillac-1
Aurillac-2
Aurillac-3
Aurillac-1
Aurillac-2
Aurillac-3
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Auzers Osèrs 15015 15240 166 19,27 9 Riom-ès-Montagnes
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Ayrens Airen 15016 15250 641 25,50 25 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Bassin d’Aurillac
Badailhac Badalhac 15017 15800 142 12,48 11 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Barriac-les-Bosquets Barriac 15018 15700 128 12,80 10 Mauriac
Pleaux
Mauriac Pays de Salers
Bassignac Bassinhac 15019 15240 235 11,95 20 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Beaulieu Bèlluòc 15020 15270 95 7,64 12 Ydes
Champs-sur-Tarentaine-Marchal
Mauriac Sumène Artense
Besse Beça 15269 15140 128 3,77 34 Naucelles
Saint-Cernin
Aurillac Pays de Salers
Boisset Boisset 15021 15600 638 37,73 17 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Bonnac Bonnac 15022 15500 164 22,60 7 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Brageac Brajac 15024 15700 76 12,23 6 Mauriac
Pleaux
Mauriac Pays de Salers
Brezons Breson 15026 15230 182 43,20 4 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Carlat Carlat 15028 15130 354 20,88 17 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Bassin d’Aurillac
Cassaniouze Cassanhosa 15029 15340 518 35,84 14 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Cayrols Cairòls 15030 15290 294 9,22 32 Saint-Paul-des-Landes
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Celoux Celós 15032 15500 62 9,62 6 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Hautes Terres
Cézens Cesens 15033 15230 216 31,82 7 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Chaliers Chalalher 15034 15320 153 18,37 8 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Chalvignac Chalvinhac 15036 15200 470 35,89 13 Mauriac
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Champagnac Champanhac 15037 15350 1071 28,01 38 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Champs-sur-Tarentaine-Marchal Champs e Marchalm 15038 15270 1046 60,32 17 Ydes
Champs-sur-Tarentaine-Marchal
Mauriac Sumène Artense
Chanterelle Chantarela 15040 15190 96 19,72 5 Riom-ès-Montagnes
Condat
Saint-Flour Hautes Terres
Charmensac Charmençac 15043 15500 86 15,17 6 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Chaudes-Aigues Chaldasaigas 15045 15110 863 53,16 16 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Chaussenac Chaucinac 15046 15700 219 16,13 14 Mauriac
Pleaux
Mauriac Pays de Salers
Chazelles Chasèlas 15048 15500 32 6,28 5 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Hautes Terres
Cheylade Chailada 15049 15400 221 32,81 7 Murat
Murat
Saint-Flour Pays Gentiane
Clavières Clavèiras 15051 15320 208 44,66 5 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Collandres Colandre 15052 15400 155 43,32 4 Riom-ès-Montagnes
Riom-ès-Montagnes
Mauriac Pays Gentiane
Coltines Coltinas 15053 15170 447 19,02 24 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Condat Condat 15054 15190 992 40,24 25 Riom-ès-Montagnes
Condat
Saint-Flour Hautes Terres
Coren Coren 15055 15100 440 16,86 26 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Crandelles Crandèlas 15056 15250 850 12,46 68 Naucelles
Jussac
Aurillac Bassin d’Aurillac
Cros-de-Montvert Cròs de Montverd 15057 15150 191 29,28 7 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Cros-de-Ronesque Cròs de Ronesca 15058 15130 145 16,23 9 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Cussac Cuçac 15059 15430 124 13,68 9 Saint-Flour-2
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Deux-Verges Las Vèrjas 15060 15110 49 11,20 4 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Dienne Dièna 15061 15300 272 46,33 6 Murat
Murat
Saint-Flour Hautes Terres
Drugeac Drujac 15063 15140 340 18,24 19 Mauriac
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Escorailles Escoralha 15064 15700 80 2,79 29 Mauriac
Pleaux
Mauriac Pays de Salers
Espinasse Espinassa 15065 15110 80 16,72 5 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Ferrières-Saint-Mary Farreiras e Sant Mari 15069 15170 246 19,17 13 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Fontanges Fontanjas 15070 15140 199 18,04 11 Mauriac
Salers
Mauriac Pays de Salers
Freix-Anglards Frais Anglars 15072 15310 219 17,69 12 Naucelles
Saint-Cernin
Aurillac Pays de Salers
Fridefont Freidafònt 15073 15110 97 13,96 7 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Giou-de-Mamou Jòu de Mamon 15074 15130 774 14,23 54 Vic-sur-Cère
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Girgols Girgols 15075 15310 75 12,62 6 Naucelles
Saint-Cernin
Aurillac Pays de Salers
Glénat Glenat 15076 15150 172 24,27 7 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Gourdièges Gordieja 15077 15230 60 8,46 7 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Jabrun Jabrun 15078 15110 152 34,03 4 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Jaleyrac Jaleirac 15079 15200 371 16,86 22 Ydes
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Joursac Jorçac 15080 15170 146 21,11 7 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Jou-sous-Monjou Jòu de Monjòu 15081 15800 100 6,16 16 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Junhac Junhac 15082 15120 299 27,71 11 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Jussac Jussac 15083 15250 2021 18,43 110 Naucelles
Jussac
Aurillac Bassin d’Aurillac
La Chapelle-d’Alagnon La Chapèla d'Alanhon 15041 15300 250 9,20 27 Murat
Murat
Saint-Flour Hautes Terres
La Chapelle-Laurent La Chapèla Laurenç 15042 15500 257 26,09 10 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
La Monselie La Monciliá 15128 15240 116 9,49 12 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
La Ségalassière La Segalassièira 15224 15290 127 6,57 19 Saint-Paul-des-Landes
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
La Trinitat La Trinitat 15241 15110 48 17,57 3 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Labesserette La Beceireta 15084 15120 294 13,64 22 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Labrousse La Brossa 15085 15130 504 19,86 25 Vic-sur-Cère
Arpajon-sur-Cère
Aurillac Bassin d’Aurillac
Lacapelle-Barrès La Capèla de Barrés 15086 15230 58 6,30 9 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Lacapelle-del-Fraisse La Capèla del Fraisse 15087 15120 352 15,29 23 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Lacapelle-Viescamp Lacapelle Viescamp 15088 15150 515 15,62 33 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Bassin d’Aurillac
Ladinhac Ladinhac 15089 15120 458 26,72 17 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Lafeuillade-en-Vézie La Folhada de Vesia 15090 15130 593 16,54 36 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Landeyrat Landairac 15091 15160 89 21,28 4 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Lanobre Lanòbre 15092 15270 1413 40,99 34 Ydes
Champs-sur-Tarentaine-Marchal
Mauriac Sumène Artense
Lapeyrugue La Peiruga 15093 15120 100 8,47 12 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Laroquebrou Laròcabrau 15094 15150 855 17,15 50 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Laroquevieille La Ròca Vielha 15095 15250 357 15,68 23 Naucelles
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Lascelle Las Celas 15096 15590 292 19,10 15 Vic-sur-Cère
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Lastic Lastic 15097 15500 117 10,47 11 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Laurie Làuria 15098 15500 93 19,23 5 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Laveissenet La Vaissanet 15100 15300 130 10,79 12 Murat
Murat
Saint-Flour Hautes Terres
Laveissière La Vaisseira (Auvèrnhe) 15101 15300 514 34,93 15 Murat
Murat
Saint-Flour Hautes Terres
Lavigerie La Vijairá 15102 15300 107 24,25 4 Murat
Murat
Saint-Flour Hautes Terres
Le Claux Lo Claus 15050 15400 175 28,07 6 Murat
Murat
Saint-Flour Pays Gentiane
Le Falgoux Lo Faugós 15066 15380 116 30,59 4 Riom-ès-Montagnes
Salers
Mauriac Pays de Salers
Le Fau Lo Fau 15067 15140 28 19,46 1 Mauriac
Salers
Mauriac Pays de Salers
Le Monteil Lo Montelh 15131 15240 285 23,47 12 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Le Rouget-Pers Lo Roget e Pers 15268 15290 1237 24,28 51 Saint-Paul-des-Landes
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Le Trioulou Lo Trioulou 15242 15600 101 5,87 17 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Le Vaulmier Lo Vaulmier 15249 15380 67 17,51 4 Riom-ès-Montagnes
Salers
Mauriac Pays de Salers
Le Vigean Lo Vijan 15261 15200 824 28,99 28 Mauriac
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Les Ternes Las Tèrnas 15235 15100 579 19,13 30 Saint-Flour-2
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Leucamp Leucam 15103 15120 235 13,50 17 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Leynhac Lainhac 15104 15600 346 27,68 13 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Leyvaux Las Vaus 15105 43450 36 14,95 2 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Lieutadès Lutadés 15106 15110 159 39,91 4 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Lorcières Lorsèira 15107 15320 172 21,82 8 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Lugarde Lugarda 15110 15190 137 13,43 10 Riom-ès-Montagnes
Condat
Saint-Flour Pays Gentiane
Madic Madic 15111 15210 208 6,63 31 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Malbo Maubòsc 15112 15230 94 29,34 3 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Mandailles-Saint-Julien Mandalha e Sant Julian 15113 15590 185 35,37 5 Vic-sur-Cère
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Marcenat Marcenac 15114 15190 520 51,47 10 Riom-ès-Montagnes
Condat
Saint-Flour Hautes Terres
Marchastel Marchastèl 15116 15400 154 22,92 7 Riom-ès-Montagnes
Condat
Saint-Flour Pays Gentiane
Marcolès Marcolés 15117 15220 597 52,89 11 Maurs
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Marmanhac Marmanhac 15118 15250 729 24,24 30 Naucelles
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Massiac Maciac 15119 15500 1771 34,78 51 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Mauriac Mauriac 15120 15200 3550 27,61 129 Mauriac
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Maurines Maurinas 15121 15110 109 14,29 8 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Maurs Maurç 15122 15600 2128 30,84 69 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Méallet Mialet 15123 15200 167 21,52 8 Riom-ès-Montagnes
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Menet Menet 15124 15400 544 29,86 18 Riom-ès-Montagnes
Riom-ès-Montagnes
Mauriac Pays Gentiane
Mentières Mentèira 15125 15100 127 13,17 10 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Molèdes Moledas 15126 15500 87 22,38 4 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Molompize Molompise 15127 15500 284 17,12 17 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Montboudif Montbodiu 15129 15190 182 20,42 9 Riom-ès-Montagnes
Condat
Saint-Flour Hautes Terres
Montchamp Montchalm 15130 15100 137 15,90 9 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Montgreleix Montgralés 15132 15190 45 17,63 3 Riom-ès-Montagnes
Condat
Saint-Flour Massif du Sancy
Montmurat Montmurat 15133 15600 135 5,07 27 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Montsalvy Montsauvi 15134 15120 814 20,29 40 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Montvert Montverd 15135 15150 117 11,37 10 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Moussages Moçajas 15137 15380 272 19,03 14 Riom-ès-Montagnes
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Murat Murat 15138 15300 1855 20,26 92 Murat
Murat
Saint-Flour Hautes Terres
Narnhac Larnhac 15139 15230 70 10,29 7 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Naucelles Naucèla 15140 15000
15250
2052 11,69 176 Naucelles
Jussac
Aurillac Bassin d’Aurillac
Neussargues en Pinatelle Nuçargues en Pinatèla 15141 15170 1811 91,98 20 Murat
Murat
Saint-Flour Hautes Terres
Neuvéglise-sur-Truyère Nòvaglèisa 15142 15260 1744 125,23 14 Neuvéglise
Saint-Flour-2
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Nieudan Noudòm 15143 15150 103 12,4 8 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Omps Omps 15144 15290 334 12,62 26 Saint-Paul-des-Landes
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Pailherols Palhairòls 15146 15800 126 25,98 5 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Parlan Parlan 15147 15290 444 24,12 18 Saint-Paul-des-Landes
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Paulhac Paulhac 15148 15430 423 46,92 9 Saint-Flour-2
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Paulhenc Paulhenc 15149 15230 255 23,69 11 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Peyrusse Peirussa 15151 15170 152 29,26 5 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Pierrefort Pèirafòrt 15152 15230 891 24,59 36 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Pleaux Pleus 15153 15700 1475 92,39 16 Mauriac
Pleaux
Mauriac Pays de Salers
Polminhac Polminhac 15154 15800 1176 29,03 41 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Pradiers Pradèirs 15155 15160 88 23,61 4 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Puycapel 15027 15340 753 43,72 17 Arpajon-sur-Cère Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Prunet Prunet 15156 15130 678 27,34 25 Arpajon-sur-Cère
Arpajon-sur-Cère
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Quézac Quesac 15157 15600 348 16,43 21 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Rageade Rajada 15158 15500 102 12,59 8 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Hautes Terres
Raulhac Raulhac 15159 15800 268 16,98 16 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Reilhac Relhac 15160 15250 1100 8,89 124 Naucelles
Jussac
Aurillac Bassin d’Aurillac
Rézentières Resenteiras 15161 15170 109 13,29 8 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Riom-ès-Montagnes Riòm de las Montanhas 15162 15400 2491 46,48 54 Riom-ès-Montagnes
Riom-ès-Montagnes
Mauriac Pays Gentiane
Roannes-Saint-Mary Roana de Sant Mari 15163 15220 1096 35,36 31 Maurs
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Roffiac Rofiac (de Sant Flor) 15164 15100 618 21,26 29 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Rouffiac Rofiac 15165 15150 204 23,12 9 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Roumégoux Romegós 15166 15290 311 13,29 23 Saint-Paul-des-Landes
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Rouziers Rogièr 15167 15600 119 8,61 14 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Ruynes-en-Margeride Ruenas de Marjarida 15168 15320 711 29,66 24 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Saignes Sanhas 15169 15240 828 6,81 122 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Saint-Amandin Senta Amandina 15170 15190 231 31,89 7 Riom-ès-Montagnes
Condat
Saint-Flour Pays Gentiane
Saint-Antoine Sant Antòni 15172 15220 99 7,22 14 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Bonnet-de-Condat Sant Bonet de Condat 15173 15190 116 17,32 7 Riom-ès-Montagnes
Condat
Saint-Flour Hautes Terres
Saint-Bonnet-de-Salers Sant Bonet de Salèrn 15174 15140 274 32,67 8 Mauriac
Salers
Mauriac Pays de Salers
Saint-Cernin Sant Sarnin 15175 15310 1072 46,75 23 Naucelles
Saint-Cernin
Aurillac Pays de Salers
Saint-Chamant Sanch Amanç 15176 15140 240 13,72 17 Naucelles
Salers
Mauriac Pays de Salers
Saint-Cirgues-de-Jordanne Sant Cirgue de Jordana 15178 15590 141 16,24 9 Vic-sur-Cère
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Saint-Cirgues-de-Malbert Sant Cirgue de Malbèrt 15179 15140 249 16,21 15 Naucelles
Saint-Cernin
Aurillac Pays de Salers
Saint-Clément Sant Clamenç 15180 15800 75 17,43 4 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Saint-Constant-Fournoulès Sant Constant e Fornolés 15181 15600 591 28,98 20 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Sainte-Eulalie Santa Alària 15186 15140 227 14,51 16 Mauriac
Pleaux
Mauriac Pays de Salers
Sainte-Marie Senta Mària 15198 15230 107 17,87 6 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Saint-Étienne-Cantalès Sant Estèfe de Cantalés 15182 15150 138 11,21 12 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Étienne-de-Carlat Sant Estève de Carlat 15183 15130 134 10,62 13 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Saint-Étienne-de-Chomeil Sent Estèfe de Chaumelh 15185 15400 236 27,57 9 Riom-ès-Montagnes
Riom-ès-Montagnes
Mauriac Pays Gentiane
Saint-Étienne-de-Maurs Sant Estève de Maurs 15184 15600 785 17,27 45 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Flour Sant Flor 15187 15100 6365 27,14 235 Saint-Flour-1
Saint-Flour-2
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Saint-Georges Sant Georges 15188 15100 1183 33,14 36 Neuvéglise
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Saint-Gérons Sant Geronç 15189 15150 219 16,68 13 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Hippolyte Sanch Ipòlit 15190 15400 110 13,92 8 Riom-ès-Montagnes
Riom-ès-Montagnes
Mauriac Pays Gentiane
Saint-Illide Sant Alire 15191 15310 650 39,71 16 Naucelles
Saint-Cernin
Aurillac Pays de Salers
Saint-Jacques-des-Blats Sant Jaume dels Blats 15192 15800 312 31,48 10 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Saint-Julien-de-Toursac Sant Julien de Toursac 15194 15600 108 9,44 11 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Mamet-la-Salvetat Sant Mamet e La Salvetat 15196 15220 1549 51,49 30 Maurs
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Martial Sant Marçal 15199 15110 78 14,19 5 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Saint-Martin-Cantalès Sant Martin de Chantalés 15200 15140 146 19,59 7 Mauriac
Pleaux
Mauriac Pays de Salers
Saint-Martin-sous-Vigouroux Sant Martin jos Vigron 15201 15230 229 19,29 12 Saint-Flour-2
Pierrefort
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Saint-Martin-Valmeroux Sant Martin de Valmaron 15202 15140 727 25,92 28 Mauriac
Salers
Mauriac Pays de Salers
Saint-Mary-le-Plain Sant Mari lo Plan 15203 15500 166 21,80 8 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Saint-Paul-de-Salers Sant Pau de Salèrn 15205 15140 105 36,57 3 Mauriac
Salers
Mauriac Pays de Salers
Saint-Paul-des-Landes Sant Pau de las Landas 15204 15250 1531 19,00 81 Saint-Paul-des-Landes
Aurillac-2
Aurillac Bassin d’Aurillac
Saint-Pierre Sant Pierre 15206 15350 138 14,27 10 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Saint-Poncy Sant Pònci 15207 15500 358 40,37 9 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Saint-Projet-de-Salers Sent Prejet (de Salèrn) 15208 15140 136 36,32 4 Naucelles
Salers
Mauriac Pays de Salers
Saint-Rémy-de-Chaudes-Aigues Sent Remise de Chaldas Aigas 15209 15110 122 14,87 8 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Saint-Santin-Cantalès Sent Santin de Cantalés 15211 15150 303 34,28 9 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Santin-de-Maurs Sant Santin de Maurs 15212 15600 362 14,52 25 Maurs
Maurs
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Saturnin Sant Saturnin 15213 15190 204 38,71 5 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Saint-Saury Sant Saurin 15214 15290 181 30,11 6 Saint-Paul-des-Landes
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Simon Sant Simon 15215 15130 1127 27,27 41 Vic-sur-Cère
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Saint-Urcize Sant Urcise 15216 15110 409 54,30 8 Neuvéglise
Chaudes-Aigues
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Saint-Victor Sant Victor 15217 15150 107 13,53 8 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Saint-Vincent-de-Salers Sant Vincenç de Salèrn 15218 15380 67 18,87 4 Riom-ès-Montagnes
Salers
Mauriac Pays de Salers
Salers Salèrn 15219 15140 328 4,85 68 Mauriac
Salers
Mauriac Pays de Salers
Salins Salhens 15220 15200 145 8,75 17 Mauriac
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Sansac-de-Marmiesse Sansac de Marmiesse 15221 15130 1362 14,35 95 Maurs
Aurillac-2
Aurillac Bassin d’Aurillac
Sansac-Veinazès Sansac de Veinasés 15222 15120 217 12,56 17 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Sauvat Sauvat 15223 15240 214 14,48 15 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Ségur-les-Villas Segur 15225 15300 207 26,69 8 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Sénezergues Senesergue 15226 15340 199 17,61 11 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Siran Siran 15228 15150 470 50,88 9 Saint-Paul-des-Landes
Laroquebrou
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Soulages Solatge 15229 15100 80 15,09 5 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Sourniac Sornhac 15230 15200 199 11,72 17 Ydes
Mauriac
Mauriac Pays de Mauriac
Talizat Talisac 15231 15170 589 37,62 16 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Tanavelle Tanavela 15232 15100 229 13,58 17 Saint-Flour-2
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Teissières-de-Cornet Teissièras de Cornet 15233 15250 297 9,32 32 Naucelles
Jussac
Aurillac Bassin d’Aurillac
Teissières-lès-Bouliès Teissièras 15234 15130 329 19,51 17 Vic-sur-Cère
Arpajon-sur-Cère
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Thiézac Tiesac 15236 15800 601 41,70 14 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Tiviers Tivièr 15237 15100 174 13,53 13 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Tournemire Tornamira 15238 15310 128 9,68 13 Naucelles
Saint-Cernin
Aurillac Pays de Salers
Trémouille Tremolha 15240 15270 174 29,09 6 Ydes
Champs-sur-Tarentaine-Marchal
Mauriac Sumène Artense
Trizac Trisac 15243 15400 507 44,90 11 Riom-ès-Montagnes
Riom-ès-Montagnes
Mauriac Pays Gentiane
Ussel Ussèl 15244 15300 476 10,34 46 Murat
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Vabres Vabres 15245 15100 251 18,83 13 Neuvéglise
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Val d’Arcomie Val d'Arcomie 15108 15320 989 86,27 11 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Valette Valeta 15246 15400 232 14,90 16 Riom-ès-Montagnes
Riom-ès-Montagnes
Mauriac Pays Gentiane
Valjouze Valjosa 15247 15170 24 3,05 8 Saint-Flour-1
Massiac
Saint-Flour Hautes Terres
Valuéjols Valuèjol 15248 15300 564 38,51 15 Saint-Flour-2
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Vebret Vebret 15250 15240 508 24,43 21 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Védrines-Saint-Loup Vedrenas 15251 15100 140 27,56 5 Neuvéglise
Ruynes-en-Margeride
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Velzic Velzic 15252 15590 421 11,26 37 Vic-sur-Cère
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Vernols Vernòls 15253 15160 64 24,20 3 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Veyrières Veirièiras 15254 15350 116 13,67 8 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Vézac Vesac 15255 15130 1229 15,02 82 Vic-sur-Cère
Arpajon-sur-Cère
Aurillac Bassin d’Aurillac
Vèze Vesa 15256 15160 54 25,46 2 Murat
Allanche
Saint-Flour Hautes Terres
Vezels-Roussy Vesèls e Rossin 15257 15130 127 12,87 10 Vic-sur-Cère
Arpajon-sur-Cère
Aurillac Bassin d’Aurillac
Vic-sur-Cère Vic de Cera 15258 15800 1829 29,37 62 Vic-sur-Cère
Vic-sur-Cère
Aurillac Cère et Goul en Carladès
Vieillespesse Vièlhespessa 15259 15500 245 24,91 10 Saint-Flour-1
Saint-Flour-Nord
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Vieillevie Vièlhaviá 15260 15120 110 9,65 11 Arpajon-sur-Cère
Montsalvy
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Villedieu Vialadieu 15262 15100 563 18,99 30 Saint-Flour-2
Saint-Flour-Sud
Saint-Flour Saint-Flour Communauté
Virargues Virargues 15263 15300 128 11,03 12 Murat
Murat
Saint-Flour Hautes Terres
Vitrac Vitrac 15264 15220 269 17,88 15 Maurs
Saint-Mamet-la-Salvetat
Aurillac Châtaigneraie Cantalienne
Ydes Ide 15265 15210 1660 17,36 96 Ydes
Saignes
Mauriac Sumène Artense
Yolet Yolet 15266 15130 547 9,82 56 Vic-sur-Cère
Aurillac-4
Aurillac Bassin d’Aurillac
Ytrac Eitrac 15267 15130 4315 38,37 112 Aurillac-1
Aurillac-2
Aurillac Bassin d’Aurillac

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: