Lischt vun dr Gmeina im Département Indre-et-Loire

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Indre-et-Loire zellt àlla 272 Gmeina ìm Département Indre-et-Loire uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abilly 37001 37160 1149 30,27 38 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Ambillou 37002 37340 1757 48,85 36 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Amboise 37003 37400 12.533 40,65 308 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Anché 37004 37500 423 7,99 53 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Antogny-le-Tillac 37005 37800 508 17,31 29 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Artannes-sur-Indre 37006 37260 2649 20,97 126 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Assay 37007 37120 166 14,53 11 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Athée-sur-Cher 37008 37270 2716 34,47 79 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Autrèche 37009 37110 439 20,72 21 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Auzouer-en-Touraine 37010 37110 2222 34,05 65 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Avoine 37011 37420 1868 12,58 148 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Avon-les-Roches 37012 37220 554 33,28 17 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Avrillé-les-Ponceaux 37013 37340 468 32,80 14 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Azay-le-Rideau 37014 37190 3501 27,34 128 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Azay-sur-Cher 37015 37270 3099 22,85 136 Bléré
Bléré
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Azay-sur-Indre 37016 37310 367 13,89 26 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Ballan-Miré 37018 37510 8102 26,16 310 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Barrou 37019 37350 455 30,71 15 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Beaulieu-lès-Loches 37020 37600 1761 3,88 454 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Beaumont-en-Véron 37022 37420 2689 18,83 143 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Beaumont-Louestault 37021 37360, 37370 1719 55,49 31 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Beaumont-Village 37023 37460 242 19,25 13 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Benais 37024 37140 906 20,08 45 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Berthenay 37025 37510 692 7,24 96 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Betz-le-Château 37026 37600 536 46,88 11 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Bléré 37027 37150 5257 30,80 171 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Bossay-sur-Claise 37028 37290 744 65,56 11 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Bossée 37029 37240 328 19,01 17 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Bourgueil 37031 37140 3894 32,95 118 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Bournan 37032 37240 271 14,67 18 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Boussay 37033 37290 210 27,54 8 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Braslou 37034 37120 301 15,79 19 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Braye-sous-Faye 37035 37120 291 15,67 19 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Braye-sur-Maulne 37036 37330 189 11,84 16 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Brèches 37037 37330 215 11,63 18 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Bréhémont 37038 37130 750 12,71 59 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Bridoré 37039 37600 494 14,54 34 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Brizay 37040 37220 262 14,27 18 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Bueil-en-Touraine 37041 37370 323 18,06 18 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Candes-Saint-Martin 37042 37500 185 5,77 32 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Cangey 37043 37530 1051 22,98 46 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Céré-la-Ronde 37046 37460 437 49,20 9 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Cerelles 37047 37390 1215 12,30 99 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Chambon 37048 37290 321 17,80 18 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chambourg-sur-Indre 37049 37310 1250 28,39 44 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chambray-lès-Tours 37050 37170 11.880 19,40 612 Montlouis-sur-Loire
Chambray-lès-Tours
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Champigny-sur-Veude 37051 37120 829 16,18 51 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Chançay 37052 37210 1135 15,04 75 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Chanceaux-près-Loches 37053 37600 119 14,58 8 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chanceaux-sur-Choisille 37054 37390 3525 18,47 191 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Channay-sur-Lathan 37055 37330 816 28,71 28 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Charentilly 37059 37390 1306 14,13 92 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Chargé 37060 37530 1311 8,46 155 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Charnizay 37061 37290 501 51,71 10 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Château-la-Vallière 37062 37330 1736 21,94 79 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Château-Renault 37063 37110 4917 3,51 1401 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Chaumussay 37064 37350 226 19,15 12 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chaveignes 37065 37120 549 21,34 26 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Chédigny 37066 37310 560 23,17 24 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Cheillé 37067 37190 1816 46,26 39 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Chemillé-sur-Dême 37068 37370 729 33,54 22 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Chemillé-sur-Indrois 37069 37460 230 24,87 9 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chenonceaux 37070 37150 351 4,33 81 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Chezelles 37071 37220 132 15,17 9 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Chinon 37072 37500 8104 39,02 208 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Chisseaux 37073 37150 583 11,80 49 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Chouzé-sur-Loire 37074 37140 2085 28,04 74 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Cigogné 37075 37310 461 21,79 21 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Cinais 37076 37500 398 8,77 45 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Cinq-Mars-la-Pile 37077 37130 3729 20,11 185 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Ciran 37078 37240 412 13,86 30 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Civray-de-Touraine 37079 37150 1791 22,88 78 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Civray-sur-Esves 37080 37160 203 13,29 15 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Cléré-les-Pins 37081 37340 1401 35,62 39 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Continvoir 37082 37340 447 41,19 11 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Cormery 37083 37320 1800 6,07 297 Bléré
Chambray-lès-Tours
Loches
Tours
Loches Sud Touraine
Côteaux-sur-Loire 37232 37130, 37140 1900 44,15 43 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Couesmes 37084 37330 538 19,12 28 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Courçay 37085 37310 801 24,77 32 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Courcelles-de-Touraine 37086 37330 498 25,71 19 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Courcoué 37087 37120 247 15,66 16 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Couziers 37088 37500 110 12,05 9 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Cravant-les-Côteaux 37089 37500 655 38,21 17 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Crissay-sur-Manse 37090 37220 109 7,50 15 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Crotelles 37092 37380 665 15,89 42 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Crouzilles 37093 37220 535 14,54 37 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Cussay 37094 37240 561 25,80 22 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Dame-Marie-les-Bois 37095 37110 347 8,91 39 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Descartes 37115 37160 3366 38,08 88 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Dierre 37096 37150 619 10,27 60 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Dolus-le-Sec 37097 37310 673 27,27 25 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Draché 37098 37800 751 18,51 41 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Druye 37099 37190 964 22,87 42 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Épeigné-les-Bois 37100 37150 406 14,52 28 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Épeigné-sur-Dême 37101 37370 155 21,08 7 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Esves-le-Moutier 37103 37240 144 10,53 14 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Esvres 37104 37320 6109 35,85 170 Monts
Chambray-lès-Tours
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Faye-la-Vineuse 37105 37120 253 17,55 14 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Ferrière-Larçon 37107 37350 238 20,87 11 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Ferrière-sur-Beaulieu 37108 37600 716 19,63 36 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Fondettes 37109 37230 10.301 32,08 321 Saint-Cyr-sur-Loire
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Francueil 37110 37150 1383 12,91 107 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Genillé 37111 37460 1505 63,12 24 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Gizeux 37112 37340 378 21,06 18 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Hommes 37117 37340 875 29,59 30 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Huismes 37118 37420 1425 23,82 60 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Jaulnay 37121 37120 253 14,76 17 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Joué-lès-Tours 37122 37300 38.444 32,41 1186 Joué-lès-Tours
Joué-lès-Tours-Nord
Joué-lès-Tours-Sud
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
L’Île-Bouchard 37119 37220 1527 3,48 439 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
La Celle-Guenand 37044 37350 369 36,70 10 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
La Celle-Saint-Avant 37045 37160 1059 17,80 59 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
La Chapelle-aux-Naux 37056 37130 569 5,25 108 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
La Chapelle-Blanche-Saint-Martin 37057 37240 681 28,50 24 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
La Chapelle-sur-Loire 37058 37140 1446 19,17 75 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
La Croix-en-Touraine 37091 37150 2379 15,04 158 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
La Ferrière 37106 37110 320 15,76 20 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
La Guerche 37114 37350 174 5,27 33 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
La Membrolle-sur-Choisille 37151 37390 3300 6,87 480 Saint-Cyr-sur-Loire
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
La Riche 37195 37520 10.317 8,17 1263 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
La Roche-Clermault 37202 37500 527 18,03 29 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
La Tour-Saint-Gelin 37260 37120 520 13,45 39 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
La Ville-aux-Dames 37273 37700 5585 8,00 698 Montlouis-sur-Loire
Montlouis-sur-Loire
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Langeais 37123 37130 4455 64,55 69 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Larçay 37124 37270 2500 11,19 223 Montlouis-sur-Loire
Montlouis-sur-Loire
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Le Boulay 37030 37110 795 20,10 40 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Le Grand-Pressigny 37113 37350 875 39,55 22 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Le Liège 37127 37460 339 11,15 30 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Le Louroux 37136 37240 527 28,87 18 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Le Petit-Pressigny 37184 37350 338 32,05 11 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Lémeré 37125 37120 531 19,83 27 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Lerné 37126 37500 325 16,36 20 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Les Hermites 37116 37110 557 32,60 17 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Lignières-de-Touraine 37128 37130 1296 10,00 130 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Ligré 37129 37500 1058 27,70 38 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Ligueil 37130 37240 2130 29,72 72 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Limeray 37131 37530 1278 14,39 89 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Loches 37132 37600 6199 27,06 229 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Loché-sur-Indrois 37133 37460 474 74,13 6 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Louans 37134 37320 677 18,00 38 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Lublé 37137 37330 140 12,60 11 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Lussault-sur-Loire 37138 37400 842 9,36 90 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Luynes 37139 37230 5101 34,01 150 Saint-Cyr-sur-Loire
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Luzé 37140 37120 239 20,30 12 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Luzillé 37141 37150 966 40,68 24 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Maillé 37142 37800 568 15,67 36 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Manthelan 37143 37240 1348 39,58 34 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Marçay 37144 37500 529 21,35 25 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Marcé-sur-Esves 37145 37160 240 10,99 22 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Marcilly-sur-Maulne 37146 37330 219 14,60 15 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Marcilly-sur-Vienne 37147 37800 562 10,99 51 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Marigny-Marmande 37148 37120 603 30,83 20 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Marray 37149 37370 483 23,81 20 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Mazières-de-Touraine 37150 37130 1390 34,18 41 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Mettray 37152 37390 2068 10,34 200 Vouvray
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Monnaie 37153 37380 4643 39,42 118 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Montbazon 37154 37250 4542 6,50 699 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Monthodon 37155 37110 641 33,91 19 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Montlouis-sur-Loire 37156 37270 10.868 24,55 443 Montlouis-sur-Loire
Montlouis-sur-Loire
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Montrésor 37157 37460 322 0,98 329 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Montreuil-en-Touraine 37158 37530 776 25,09 31 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Monts 37159 37260 7876 27,28 289 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Morand 37160 37110 343 14,62 23 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Mosnes 37161 37530 806 14,50 56 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Mouzay 37162 37600 468 23,71 20 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Nazelles-Négron 37163 37530 3508 22,32 157 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Neuil 37165 37190 439 18,82 23 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Neuillé-le-Lierre 37166 37380 794 16,63 48 Amboise
Vouvray
Loches
Tours
Val d’Amboise
Neuillé-Pont-Pierre 37167 37360 2098 39,00 54 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Neuilly-le-Brignon 37168 37160 289 22,00 13 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Neuville-sur-Brenne 37169 37110 920 6,89 134 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Neuvy-le-Roi 37170 37370 1081 47,50 23 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Noizay 37171 37210 1134 17,47 65 Amboise
Vouvray
Loches
Tours
Val d’Amboise
Notre-Dame-d’Oé 37172 37390 4234 7,73 548 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Nouans-les-Fontaines 37173 37460 737 63,31 12 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Nouâtre 37174 37800 812 9,65 84 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Nouzilly 37175 37380 1244 40,24 31 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Noyant-de-Touraine 37176 37800 1183 13,74 86 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Orbigny 37177 37460 715 65,88 11 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Panzoult 37178 37220 611 34,61 18 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Parçay-Meslay 37179 37210 2474 14,07 176 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Parçay-sur-Vienne 37180 37220 636 18,74 34 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Paulmy 37181 37350 234 25,97 9 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Pernay 37182 37230 1409 17,61 80 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Perrusson 37183 37600 1464 28,94 51 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Pocé-sur-Cisse 37185 37530 1675 10,61 158 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Pont-de-Ruan 37186 37260 1212 5,74 211 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Ports 37187 37800 360 11,01 33 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Pouzay 37188 37800 896 14,07 64 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Preuilly-sur-Claise 37189 37290 1004 12,00 84 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Pussigny 37190 37800 166 8,48 20 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Razines 37191 37120 231 14,73 16 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Reignac-sur-Indre 37192 37310 1278 22,44 57 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Restigné 37193 37140 1149 21,31 54 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Reugny 37194 37380 1751 29,72 59 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Richelieu 37196 37120 1664 5,09 327 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Rigny-Ussé 37197 37420 511 13,97 37 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Rillé 37198 37340 312 23,96 13 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Rilly-sur-Vienne 37199 37220 471 13,10 36 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Rivarennes 37200 37190 987 18,92 52 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Rivière 37201 37500 703 3,66 192 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Rochecorbon 37203 37210 3145 17,09 184 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Rouziers-de-Touraine 37204 37360 1345 18,19 74 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saché 37205 37190 1403 28,29 50 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Saint-Antoine-du-Rocher 37206 37360 1715 24,23 71 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Aubin-le-Dépeint 37207 37370 338 15,19 22 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Avertin 37208 37550 14.995 13,25 1132 Saint-Pierre-des-Corps
Saint-Avertin
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Saint-Benoît-la-Forêt 37210 37500 849 35,25 24 Chinon
Azay-le-Rideau
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Saint-Branchs 37211 37320 2625 51,16 51 Monts
Chambray-lès-Tours
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Saint-Christophe-sur-le-Nais 37213 37370 1105 18,27 60 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Cyr-sur-Loire 37214 37540 16.419 13,50 1216 Saint-Cyr-sur-Loire
Saint-Cyr-sur-Loire
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Sainte-Catherine-de-Fierbois 37212 37800 774 15,49 50 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Sainte-Maure-de-Touraine 37226 37800 4150 40,41 103 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Saint-Épain 37216 37800 1575 62,65 25 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Saint-Étienne-de-Chigny 37217 37230 1653 21,11 78 Saint-Cyr-sur-Loire
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Saint-Flovier 37218 37600 571 29,22 20 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saint-Genouph 37219 37510 1039 4,74 219 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Saint-Germain-sur-Vienne 37220 37500 364 13,36 27 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Saint-Hippolyte 37221 37600 623 32,99 19 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saint-Jean-Saint-Germain 37222 37600 761 21,34 36 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saint-Laurent-de-Lin 37223 37330 319 13,86 23 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Saint-Laurent-en-Gâtines 37224 37380 943 31,62 30 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Saint-Martin-le-Beau 37225 37270 3181 18,44 173 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Saint-Nicolas-de-Bourgueil 37228 37140 1095 36,45 30 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Saint-Nicolas-des-Motets 37229 37110 247 12,77 19 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Saint-Ouen-les-Vignes 37230 37530 993 18,55 54 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Saint-Paterne-Racan 37231 37370 1647 47,77 34 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Pierre-des-Corps 37233 37700 15.967 11,28 1416 Saint-Pierre-des-Corps
Saint-Pierre-des-Corps
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Saint-Quentin-sur-Indrois 37234 37310 497 27,23 18 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saint-Règle 37236 37530 608 6,49 94 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Saint-Roch 37237 37390 1254 4,75 264 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Senoch 37238 37600 541 24,08 22 Loches
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saunay 37240 37110 709 25,98 27 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Savigné-sur-Lathan 37241 37340 1342 17,61 76 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Savigny-en-Véron 37242 37420 1563 21,31 73 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Savonnières 37243 37510 3234 16,46 196 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Sazilly 37244 37220 250 10,57 24 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Semblançay 37245 37360 2173 35,66 61 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Sennevières 37246 37600 207 23,54 9 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Sepmes 37247 37800 617 28,59 22 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Seuilly 37248 37500 375 15,73 24 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Sonzay 37249 37360 1399 48,34 29 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Sorigny 37250 37250 2752 43,43 63 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Souvigné 37251 37330 874 24,41 36 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Souvigny-de-Touraine 37252 37530 393 26,18 15 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Sublaines 37253 37310 182 14,44 13 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Tauxigny-Saint-Bauld 37254 37310 1722 40,94 42 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Tavant 37255 37220 264 5,22 51 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Theneuil 37256 37220 293 9,50 31 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Thilouze 37257 37260 1769 33,75 52 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Thizay 37258 37500 288 6,92 42 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Tournon-Saint-Pierre 37259 37290 460 14,76 31 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Tours 37261 37000 137.087 34,36 3990 Tours-1
Tours-2
Tours-3
Tours-4
Tours-Centre
Tours-Est
Tours-Nord-Est
Tours-Nord-Ouest
Tours-Sud
Tours-Val-du-Cher
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Trogues 37262 37220 296 9,38 32 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Truyes 37263 37320 2452 16,39 150 Monts
Chambray-lès-Tours
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Vallères 37264 37190 1299 14,72 88 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Varennes 37265 37600 240 11,07 22 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Veigné 37266 37250 6423 26,58 242 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Véretz 37267 37270 4570 13,86 330 Montlouis-sur-Loire
Montlouis-sur-Loire
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Verneuil-le-Château 37268 37120 128 8,44 15 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Verneuil-sur-Indre 37269 37600 474 39,63 12 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Vernou-sur-Brenne 37270 37210 2713 25,91 105 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Villaines-les-Rochers 37271 37190 1048 12,47 84 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Villandry 37272 37510 1133 17,80 64 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Villebourg 37274 37370 301 12,36 24 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Villedômain 37275 37460 119 16,47 7 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Villedômer 37276 37110 1329 35,49 37 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Villeloin-Coulangé 37277 37460 588 34,62 17 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Villeperdue 37278 37260 1074 11,95 90 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Villiers-au-Bouin 37279 37330 754 29,83 25 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Vou 37280 37240 225 21,95 10 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Vouvray 37281 37210 3254 22,92 142 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Yzeures-sur-Creuse 37282 37290 1354 55,42 24 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2018:

2017: