Lischt vun dr Gmeina im Département Indre-et-Loire

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Indre-et-Loire zellt àlla 272 Gmeina ìm Département Indre-et-Loire uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abilly 37001 37160 1151 30,27 38 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Ambillou 37002 37340 1816 48,85 37 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Amboise 37003 37400 12.761 40,65 314 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Anché 37004 37500 415 7,99 52 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Antogny-le-Tillac 37005 37800 513 17,31 30 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Artannes-sur-Indre 37006 37260 2621 20,97 125 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Assay 37007 37120 163 14,53 11 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Athée-sur-Cher 37008 37270 2668 34,47 77 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Autrèche 37009 37110 429 20,72 21 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Auzouer-en-Touraine 37010 37110 2210 34,05 65 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Avoine 37011 37420 1736 12,58 138 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Avon-les-Roches 37012 37220 548 33,28 16 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Avrillé-les-Ponceaux 37013 37340 487 32,80 15 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Azay-le-Rideau 37014 37190 3434 27,34 126 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Azay-sur-Cher 37015 37270 3073 22,85 134 Bléré
Bléré
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Azay-sur-Indre 37016 37310 381 13,89 27 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Ballan-Miré 37018 37510 7943 26,16 304 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Barrou 37019 37350 478 30,71 16 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Beaulieu-lès-Loches 37020 37600 1782 3,88 459 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Beaumont-en-Véron 37022 37420 2699 18,83 143 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Beaumont-Louestault 37021 37360, 37370 1675 55,49 30 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Beaumont-Village 37023 37460 270 19,25 14 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Benais 37024 37140 931 20,08 46 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Berthenay 37025 37510 716 7,24 99 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Betz-le-Château 37026 37600 573 46,88 12 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Bléré 37027 37150 5308 30,80 172 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Bossay-sur-Claise 37028 37290 763 65,56 12 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Bossée 37029 37240 331 19,01 17 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Bourgueil 37031 37140 3912 32,95 119 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Bournan 37032 37240 273 14,67 19 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Boussay 37033 37290 234 27,54 8 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Braslou 37034 37120 308 15,79 20 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Braye-sous-Faye 37035 37120 325 15,67 21 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Braye-sur-Maulne 37036 37330 175 11,84 15 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Brèches 37037 37330 274 11,63 24 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Bréhémont 37038 37130 773 12,71 61 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Bridoré 37039 37600 527 14,54 36 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Brizay 37040 37220 289 14,27 20 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Bueil-en-Touraine 37041 37370 318 18,06 18 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Candes-Saint-Martin 37042 37500 212 5,77 37 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Cangey 37043 37530 1068 22,98 46 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Céré-la-Ronde 37046 37460 451 49,20 9 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Cerelles 37047 37390 1190 12,30 97 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Chambon 37048 37290 321 17,80 18 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chambourg-sur-Indre 37049 37310 1325 28,39 47 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chambray-lès-Tours 37050 37170 11.548 19,40 595 Montlouis-sur-Loire
Chambray-lès-Tours
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Champigny-sur-Veude 37051 37120 863 16,18 53 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Chançay 37052 37210 1135 15,04 75 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Chanceaux-près-Loches 37053 37600 134 14,58 9 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chanceaux-sur-Choisille 37054 37390 3503 18,47 190 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Channay-sur-Lathan 37055 37330 836 28,71 29 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Charentilly 37059 37390 1273 14,13 90 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Chargé 37060 37530 1303 8,46 154 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Charnizay 37061 37290 502 51,71 10 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Château-la-Vallière 37062 37330 1777 21,94 81 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Château-Renault 37063 37110 5019 3,51 1430 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Chaumussay 37064 37350 226 19,15 12 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chaveignes 37065 37120 554 21,34 26 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Chédigny 37066 37310 563 23,17 24 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Cheillé 37067 37190 1804 46,26 39 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Chemillé-sur-Dême 37068 37370 720 33,54 21 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Chemillé-sur-Indrois 37069 37460 215 24,87 9 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Chenonceaux 37070 37150 347 4,33 80 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Chezelles 37071 37220 135 15,17 9 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Chinon 37072 37500 8214 39,02 211 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Chisseaux 37073 37150 611 11,80 52 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Chouzé-sur-Loire 37074 37140 2080 28,04 74 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Cigogné 37075 37310 434 21,79 20 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Cinais 37076 37500 423 8,77 48 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Cinq-Mars-la-Pile 37077 37130 3510 20,11 175 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Ciran 37078 37240 417 13,86 30 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Civray-de-Touraine 37079 37150 1842 22,88 81 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Civray-sur-Esves 37080 37160 203 13,29 15 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Cléré-les-Pins 37081 37340 1416 35,62 40 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Continvoir 37082 37340 416 41,19 10 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Cormery 37083 37320 1777 6,07 293 Bléré
Chambray-lès-Tours
Loches
Tours
Loches Sud Touraine
Côteaux-sur-Loire 37232 37130, 37140 1918 44,15 43 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Couesmes 37084 37330 482 19,12 25 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Courçay 37085 37310 813 24,77 33 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Courcelles-de-Touraine 37086 37330 494 25,71 19 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Courcoué 37087 37120 262 15,66 17 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Couziers 37088 37500 118 12,05 10 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Cravant-les-Côteaux 37089 37500 684 38,21 18 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Crissay-sur-Manse 37090 37220 94 7,50 13 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Crotelles 37092 37380 696 15,89 44 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Crouzilles 37093 37220 540 14,54 37 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Cussay 37094 37240 574 25,80 22 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Dame-Marie-les-Bois 37095 37110 355 8,91 40 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Descartes 37115 37160 3570 38,08 94 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Dierre 37096 37150 602 10,27 59 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Dolus-le-Sec 37097 37310 669 27,27 25 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Draché 37098 37800 745 18,51 40 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Druye 37099 37190 961 22,87 42 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Épeigné-les-Bois 37100 37150 436 14,52 30 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Épeigné-sur-Dême 37101 37370 165 21,08 8 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Esves-le-Moutier 37103 37240 149 10,53 14 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Esvres 37104 37320 5849 35,85 163 Monts
Chambray-lès-Tours
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Faye-la-Vineuse 37105 37120 255 17,55 15 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Ferrière-Larçon 37107 37350 250 20,87 12 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Ferrière-sur-Beaulieu 37108 37600 737 19,63 38 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Fondettes 37109 37230 10.460 32,08 326 Saint-Cyr-sur-Loire
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Francueil 37110 37150 1372 12,91 106 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Genillé 37111 37460 1526 63,12 24 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Gizeux 37112 37340 400 21,06 19 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Hommes 37117 37340 892 29,59 30 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Huismes 37118 37420 1510 23,82 63 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Jaulnay 37121 37120 261 14,76 18 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Joué-lès-Tours 37122 37300 37.505 32,41 1157 Joué-lès-Tours
Joué-lès-Tours-Nord
Joué-lès-Tours-Sud
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
L’Île-Bouchard 37119 37220 1581 3,48 454 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
La Celle-Guenand 37044 37350 375 36,70 10 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
La Celle-Saint-Avant 37045 37160 1072 17,80 60 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
La Chapelle-aux-Naux 37056 37130 571 5,25 109 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
La Chapelle-Blanche-Saint-Martin 37057 37240 687 28,50 24 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
La Chapelle-sur-Loire 37058 37140 1453 19,17 76 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
La Croix-en-Touraine 37091 37150 2241 15,04 149 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
La Ferrière 37106 37110 308 15,76 20 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
La Guerche 37114 37350 183 5,27 35 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
La Membrolle-sur-Choisille 37151 37390 3337 6,87 486 Saint-Cyr-sur-Loire
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
La Riche 37195 37520 10.370 8,17 1269 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
La Roche-Clermault 37202 37500 513 18,03 28 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
La Tour-Saint-Gelin 37260 37120 527 13,45 39 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
La Ville-aux-Dames 37273 37700 5434 8,00 679 Montlouis-sur-Loire
Montlouis-sur-Loire
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Langeais 37123 37130 4612 64,55 71 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Larçay 37124 37270 2437 11,19 218 Montlouis-sur-Loire
Montlouis-sur-Loire
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Le Boulay 37030 37110 791 20,10 39 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Le Grand-Pressigny 37113 37350 937 39,55 24 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Le Liège 37127 37460 361 11,15 32 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Le Louroux 37136 37240 525 28,87 18 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Le Petit-Pressigny 37184 37350 333 32,05 10 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Lémeré 37125 37120 512 19,83 26 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Lerné 37126 37500 298 16,36 18 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Les Hermites 37116 37110 572 32,60 18 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Lignières-de-Touraine 37128 37130 1299 10,00 130 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Ligré 37129 37500 1069 27,70 39 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Ligueil 37130 37240 2200 29,72 74 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Limeray 37131 37530 1286 14,39 89 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Loches 37132 37600 6283 27,06 232 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Loché-sur-Indrois 37133 37460 534 74,13 7 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Louans 37134 37320 634 18,00 35 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Lublé 37137 37330 145 12,60 12 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Lussault-sur-Loire 37138 37400 764 9,36 82 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Luynes 37139 37230 5143 34,01 151 Saint-Cyr-sur-Loire
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Luzé 37140 37120 256 20,30 13 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Luzillé 37141 37150 983 40,68 24 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Maillé 37142 37800 579 15,67 37 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Manthelan 37143 37240 1369 39,58 35 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Marçay 37144 37500 512 21,35 24 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Marcé-sur-Esves 37145 37160 244 10,99 22 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Marcilly-sur-Maulne 37146 37330 236 14,60 16 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Marcilly-sur-Vienne 37147 37800 549 10,99 50 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Marigny-Marmande 37148 37120 588 30,83 19 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Marray 37149 37370 463 23,81 19 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Mazières-de-Touraine 37150 37130 1299 34,18 38 Langeais
Langeais
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Mettray 37152 37390 2022 10,34 196 Vouvray
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Monnaie 37153 37380 4369 39,42 111 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Montbazon 37154 37250 4202 6,50 646 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Monthodon 37155 37110 618 33,91 18 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Montlouis-sur-Loire 37156 37270 10.628 24,55 433 Montlouis-sur-Loire
Montlouis-sur-Loire
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Montrésor 37157 37460 351 0,98 358 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Montreuil-en-Touraine 37158 37530 835 25,09 33 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Monts 37159 37260 7774 27,28 285 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Morand 37160 37110 352 14,62 24 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Mosnes 37161 37530 809 14,50 56 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Mouzay 37162 37600 477 23,71 20 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Nazelles-Négron 37163 37530 3575 22,32 160 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Neuil 37165 37190 438 18,82 23 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Neuillé-le-Lierre 37166 37380 805 16,63 48 Amboise
Vouvray
Loches
Tours
Val d’Amboise
Neuillé-Pont-Pierre 37167 37360 1969 39,00 50 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Neuilly-le-Brignon 37168 37160 306 22,00 14 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Neuville-sur-Brenne 37169 37110 896 6,89 130 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Neuvy-le-Roi 37170 37370 1087 47,50 23 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Noizay 37171 37210 1146 17,47 66 Amboise
Vouvray
Loches
Tours
Val d’Amboise
Notre-Dame-d’Oé 37172 37390 4085 7,73 528 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Nouans-les-Fontaines 37173 37460 759 63,31 12 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Nouâtre 37174 37800 829 9,65 86 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Nouzilly 37175 37380 1258 40,24 31 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Noyant-de-Touraine 37176 37800 1218 13,74 89 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Orbigny 37177 37460 748 65,88 11 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Panzoult 37178 37220 573 34,61 17 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Parçay-Meslay 37179 37210 2289 14,07 163 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Parçay-sur-Vienne 37180 37220 647 18,74 35 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Paulmy 37181 37350 232 25,97 9 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Pernay 37182 37230 1325 17,61 75 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Perrusson 37183 37600 1504 28,94 52 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Pocé-sur-Cisse 37185 37530 1636 10,61 154 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Pont-de-Ruan 37186 37260 1157 5,74 202 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Ports 37187 37800 355 11,01 32 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Pouzay 37188 37800 865 14,07 61 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Preuilly-sur-Claise 37189 37290 1003 12,00 84 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Pussigny 37190 37800 169 8,48 20 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Razines 37191 37120 238 14,73 16 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Reignac-sur-Indre 37192 37310 1211 22,44 54 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Restigné 37193 37140 1264 21,31 59 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Reugny 37194 37380 1660 29,72 56 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Richelieu 37196 37120 1755 5,09 345 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Rigny-Ussé 37197 37420 490 13,97 35 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Rillé 37198 37340 311 23,96 13 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Rilly-sur-Vienne 37199 37220 490 13,10 37 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Rivarennes 37200 37190 1016 18,92 54 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Rivière 37201 37500 714 3,66 195 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Rochecorbon 37203 37210 3162 17,09 185 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Rouziers-de-Touraine 37204 37360 1292 18,19 71 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saché 37205 37190 1380 28,29 49 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Saint-Antoine-du-Rocher 37206 37360 1714 24,23 71 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Aubin-le-Dépeint 37207 37370 304 15,19 20 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Avertin 37208 37550 14.988 13,25 1131 Saint-Pierre-des-Corps
Saint-Avertin
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Saint-Benoît-la-Forêt 37210 37500 852 35,25 24 Chinon
Azay-le-Rideau
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Saint-Branchs 37211 37320 2601 51,16 51 Monts
Chambray-lès-Tours
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Saint-Christophe-sur-le-Nais 37213 37370 1126 18,27 62 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Cyr-sur-Loire 37214 37540 15.763 13,50 1168 Saint-Cyr-sur-Loire
Saint-Cyr-sur-Loire
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Sainte-Catherine-de-Fierbois 37212 37800 754 15,49 49 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Sainte-Maure-de-Touraine 37226 37800 4285 40,41 106 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Saint-Épain 37216 37800 1557 62,65 25 Sainte-Maure-de-Touraine
Sainte-Maure-de-Touraine
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Saint-Étienne-de-Chigny 37217 37230 1583 21,11 75 Saint-Cyr-sur-Loire
Luynes
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Saint-Flovier 37218 37600 572 29,22 20 Descartes
Le Grand-Pressigny
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saint-Genouph 37219 37510 1058 4,74 223 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Saint-Germain-sur-Vienne 37220 37500 381 13,36 29 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Saint-Hippolyte 37221 37600 641 32,99 19 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saint-Jean-Saint-Germain 37222 37600 761 21,34 36 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saint-Laurent-de-Lin 37223 37330 322 13,86 23 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Saint-Laurent-en-Gâtines 37224 37380 951 31,62 30 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Saint-Martin-le-Beau 37225 37270 3148 18,44 171 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Saint-Nicolas-de-Bourgueil 37228 37140 1112 36,45 31 Langeais
Bourgueil
Chinon
Chinon
Touraine Ouest Val de Loire
Saint-Nicolas-des-Motets 37229 37110 268 12,77 21 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Saint-Ouen-les-Vignes 37230 37530 1017 18,55 55 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Saint-Paterne-Racan 37231 37370 1661 47,77 35 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Pierre-des-Corps 37233 37700 15.866 11,28 1407 Saint-Pierre-des-Corps
Saint-Pierre-des-Corps
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Saint-Quentin-sur-Indrois 37234 37310 512 27,23 19 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saint-Règle 37236 37530 567 6,49 87 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Saint-Roch 37237 37390 1266 4,75 267 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Saint-Senoch 37238 37600 559 24,08 23 Loches
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Saunay 37240 37110 692 25,98 27 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Savigné-sur-Lathan 37241 37340 1362 17,61 77 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Savigny-en-Véron 37242 37420 1535 21,31 72 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Savonnières 37243 37510 3151 16,46 191 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Sazilly 37244 37220 239 10,57 23 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Semblançay 37245 37360 2172 35,66 61 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Sennevières 37246 37600 210 23,54 9 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Sepmes 37247 37800 635 28,59 22 Descartes
Descartes
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Seuilly 37248 37500 346 15,73 22 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Sonzay 37249 37360 1395 48,34 29 Château-Renault
Neuillé-Pont-Pierre
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Sorigny 37250 37250 2577 43,43 59 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Souvigné 37251 37330 844 24,41 35 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Souvigny-de-Touraine 37252 37530 389 26,18 15 Amboise
Amboise
Loches
Tours
Val d’Amboise
Sublaines 37253 37310 196 14,44 14 Bléré
Bléré
Loches
Tours
Bléré Val de Cher
Tauxigny-Saint-Bauld 37254 37310 1665 40,94 41 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Tavant 37255 37220 265 5,22 51 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Theneuil 37256 37220 297 9,50 31 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Thilouze 37257 37260 1689 33,75 50 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Thizay 37258 37500 282 6,92 41 Chinon
Chinon
Chinon
Chinon
Chinon, Vienne et Loire
Tournon-Saint-Pierre 37259 37290 455 14,76 31 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Tours 37261 37000 136.565 34,36 3975 Tours-1
Tours-2
Tours-3
Tours-4
Tours-Centre
Tours-Est
Tours-Nord-Est
Tours-Nord-Ouest
Tours-Sud
Tours-Val-du-Cher
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Trogues 37262 37220 317 9,38 34 Sainte-Maure-de-Touraine
L’Île-Bouchard
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Truyes 37263 37320 2423 16,39 148 Monts
Chambray-lès-Tours
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Vallères 37264 37190 1233 14,72 84 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Varennes 37265 37600 246 11,07 22 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Veigné 37266 37250 6159 26,58 232 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Véretz 37267 37270 4441 13,86 320 Montlouis-sur-Loire
Montlouis-sur-Loire
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Verneuil-le-Château 37268 37120 127 8,44 15 Sainte-Maure-de-Touraine
Richelieu
Chinon
Chinon
Touraine Val de Vienne
Verneuil-sur-Indre 37269 37600 486 39,63 12 Loches
Loches
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Vernou-sur-Brenne 37270 37210 2705 25,91 104 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Villaines-les-Rochers 37271 37190 1060 12,47 85 Chinon
Azay-le-Rideau
Tours
Chinon
Touraine Vallée de l’Indre
Villandry 37272 37510 1105 17,80 62 Ballan-Miré
Ballan-Miré
Tours
Tours
Tours Métropole Val de Loire
Villebourg 37274 37370 296 12,36 24 Château-Renault
Neuvy-le-Roi
Chinon
Tours
Gâtine et Choisilles-Pays de Racan
Villedômain 37275 37460 116 16,47 7 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Villedômer 37276 37110 1384 35,49 39 Château-Renault
Château-Renault
Loches
Tours
Castelrenaudais
Villeloin-Coulangé 37277 37460 615 34,62 18 Loches
Montrésor
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Villeperdue 37278 37260 1012 11,95 85 Monts
Montbazon
Tours
Tours
Touraine Vallée de l’Indre
Villiers-au-Bouin 37279 37330 758 29,83 25 Langeais
Château-la-Vallière
Chinon
Tours
Touraine Ouest Val de Loire
Vou 37280 37240 202 21,95 9 Descartes
Ligueil
Loches
Loches
Loches Sud Touraine
Vouvray 37281 37210 3234 22,92 141 Vouvray
Vouvray
Tours
Tours
Touraine Est Vallées
Yzeures-sur-Creuse 37282 37290 1401 55,42 25 Descartes
Preuilly-sur-Claise
Loches
Loches
Loches Sud Touraine

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2018:

2017: