Lischt vun dr Gmeina im Département Charente-Maritime

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Charente-Maritime zellt àlla 463 Gmeina ìm Département Charente-Maritime uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agudelle 17002 17500 134 5,36 25 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Aigrefeuille-d’Aunis 17003 17290 4117 16,76 246 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Allas-Bocage 17005 17150 198 10,87 18 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Allas-Champagne 17006 17500 254 7,65 33 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Anais 17007 17540 316 9,44 33 La Jarrie
La Jarrie
Rochefort
La Rochelle
Aunis Sud
Andilly 17008 17230 2254 28,63 79 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Angliers 17009 17540 1096 10,74 102 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Angoulins 17010 17690 3995 7,86 508 Châtelaillon-Plage
Aytré
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Annepont 17011 17350 386 8,81 44 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Annezay 17012 17380 156 7,43 21 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Antezant-la-Chapelle 17013 17400 344 18,63 18 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Arces 17015 17120 762 21,74 35 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Archiac 17016 17520 777 4,48 173 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Archingeay 17017 17380 674 16,61 41 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Ardillières 17018 17290 852 15,70 54 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Ars-en-Ré 17019 17590 1301 10,95 119 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Arthenac 17020 17520 347 12,66 27 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Arvert 17021 17530 3489 26,22 133 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Asnières-la-Giraud 17022 17400 1027 18,64 55 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Aujac 17023 17770 371 8,73 42 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Aulnay 17024 17470 1344 30,97 43 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Aumagne 17025 17770 706 20,50 34 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Authon-Ébéon 17026 17770 382 11,65 33 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Avy 17027 17800 476 14,64 33 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Aytré 17028 17440 9205 12,22 753 Aytré
Aytré
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Bagnizeau 17029 17160 207 9,63 21 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Balanzac 17030 17600 548 12,75 43 Saint-Porchaire
Saujon
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Ballans 17031 17160 196 6,94 28 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Ballon 17032 17290 800 12,18 66 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Barzan 17034 17120 467 8,07 58 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Bazauges 17035 17490 114 8,28 14 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Beaugeay 17036 17620 779 14,51 54 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Beauvais-sur-Matha 17037 17490 643 12,48 52 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Bedenac 17038 17210 689 40,23 17 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Belluire 17039 17800 209 4,50 46 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Benon 17041 17170 1650 46,62 35 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Bercloux 17042 17770 441 9,35 47 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Bernay-Saint-Martin 17043 17330 760 24,90 31 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Berneuil 17044 17460 1147 25,45 45 Thénac
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Beurlay 17045 17250 1030 9,71 106 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Bignay 17046 17400 399 8,73 46 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Biron 17047 17800 234 8,71 27 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Blanzac-lès-Matha 17048 17160 320 9,42 34 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Blanzay-sur-Boutonne 17049 17470 78 5,75 14 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Bois 17050 17240 523 21,12 25 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Boisredon 17052 17150 699 21,60 32 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Bords 17053 17430 1335 15,47 86 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Boresse-et-Martron 17054 17270 207 11,19 18 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Boscamnant 17055 17360 374 13,98 27 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Bougneau 17056 17800 602 14,54 41 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Bouhet 17057 17540 911 15,20 60 La Jarrie
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Bourcefranc-le-Chapus 17058 17560 3461 12,40 279 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Bourgneuf 17059 17220 1334 2,68 498 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Boutenac-Touvent 17060 17120 227 3,11 73 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Bran 17061 17210 134 4,14 32 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Bresdon 17062 17490 219 16,67 13 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Breuil-la-Réorte 17063 17700 456 16,07 28 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Breuillet 17064 17920 2988 19,99 149 La Tremblade
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Breuil-Magné 17065 17870 1731 22,25 78 Tonnay-Charente
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Brie-sous-Archiac 17066 17520 238 7,49 32 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Brie-sous-Matha 17067 17160 176 6,30 28 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Brie-sous-Mortagne 17068 17120 239 7,22 33 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Brives-sur-Charente 17069 17800 234 5,94 39 Thénac
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Brizambourg 17070 17770 915 21,26 43 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Burie 17072 17770 1287 9,19 140 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Bussac-Forêt 17074 17210 1046 34,78 30 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Bussac-sur-Charente 17073 17100 1271 9,98 127 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Cabariot 17075 17430 1364 15,12 90 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Celles 17076 17520 322 6,00 54 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Cercoux 17077 17270 1203 41,88 29 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chadenac 17078 17800 504 14,11 36 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Chaillevette 17079 17890 1587 10,03 158 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Chambon 17080 17290 945 18,33 52 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Chamouillac 17081 17130 373 8,19 46 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Champagnac 17082 17500 527 12,89 41 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Champagne 17083 17620 615 19,53 31 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Champagnolles 17084 17240 662 17,03 39 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Champdolent 17085 17430 406 12,02 34 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Chaniers 17086 17610 3588 26,53 135 Chaniers
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
Chantemerle-sur-la-Soie 17087 17380 195 5,72 34 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Charron 17091 17230 1995 37,54 53 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Chartuzac 17092 17130 156 2,38 66 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Châtelaillon-Plage 17094 17340 5871 6,59 891 Châtelaillon-Plage
Aytré
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Chatenet 17095 17210 216 9,64 22 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chaunac 17096 17130 77 2,26 34 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chenac-Saint-Seurin-d’Uzet 17098 17120 599 20,23 30 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Chepniers 17099 17210 640 28,21 23 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chérac 17100 17610 1113 29,88 37 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Cherbonnières 17101 17470 333 16,58 20 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Chermignac 17102 17460 1255 13,43 93 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Chevanceaux 17104 17210 1073 21,77 49 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Chives 17105 17510 323 20,66 16 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Cierzac 17106 17520 310 5,20 60 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Ciré-d’Aunis 17107 17290 1381 25,76 54 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Clam 17108 17500 413 6,83 60 Jonzac
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Clavette 17109 17220 1423 6,29 226 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Clérac 17110 17270 971 43,08 23 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Clion 17111 17240 820 15,84 52 Jonzac
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Coivert 17114 17330 212 14,78 14 Matha
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Colombiers 17115 17460 311 7,14 44 Thénac
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
Consac 17116 17150 218 9,13 24 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Contré 17117 17470 143 12,32 12 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Corignac 17118 17130 352 11,57 30 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Corme-Écluse 17119 17600 1121 17,49 64 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Corme-Royal 17120 17600 1854 27,18 68 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Saintes
Coulonges 17122 17800 235 9,16 26 Thénac
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Courant 17124 17330 421 15,46 27 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Courcelles 17125 17400 467 6,77 69 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Courcerac 17126 17160 297 6,20 48 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Courçon 17127 17170 1750 19,11 92 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Courcoury 17128 17100 692 12,66 55 Thénac
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
Courpignac 17129 17130 415 14,97 28 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Coux 17130 17130 465 13,21 35 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Cozes 17131 17120 2147 16,56 130 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Cramchaban 17132 17170 653 16,06 41 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Cravans 17133 17260 880 14,72 60 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Crazannes 17134 17350 433 4,81 90 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Cressé 17135 17160 235 10,96 21 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Croix-Chapeau 17136 17220 1266 4,83 262 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Dampierre-sur-Boutonne 17138 17470 284 14,04 20 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Dœuil-sur-le-Mignon 17139 17330 337 19,33 17 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Dolus-d’Oléron 17140 17550 3187 29,02 110 Île d’Oléron
Le Château-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Dompierre-sur-Charente 17141 17610 464 8,29 56 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Dompierre-sur-Mer 17142 17139 5560 18,35 303 Aytré
La Rochelle-8
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Échebrune 17145 17800 484 17,08 28 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Échillais 17146 17620 3546 14,72 241 Tonnay-Charente
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Écoyeux 17147 17770 1356 20,34 67 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Écurat 17148 17810 465 10,55 44 Saint-Porchaire
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Épargnes 17152 17120 854 23,40 36 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Esnandes 17153 17137 2072 7,45 278 Lagord
La Rochelle-5
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Essouvert 17277 17400 1125 30,23 37 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Étaules 17155 17750 2546 11,55 220 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Expiremont 17156 17130 128 5,66 23 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Fenioux 17157 17350 162 9,36 17 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Ferrières 17158 17170 968 7,59 128 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Fléac-sur-Seugne 17159 17800 367 8,28 44 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Floirac 17160 17120
17240
392 16,02 24 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Fontaine-Chalendray 17162 17510 199 18,86 11 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Fontaines-d’Ozillac 17163 17500 517 13,87 37 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Fontcouverte 17164 17100 2323 11,58 201 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Fontenet 17165 17400 390 10,27 38 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Forges 17166 17290 1315 13,58 97 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Fouras 17168 17450 3968 9,51 417 Châtelaillon-Plage
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Geay 17171 17250 754 15,90 47 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Gémozac 17172 17260 2848 31,93 89 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Genouillé 17174 17430 904 34,41 26 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Germignac 17175 17520 640 14,42 44 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Gibourne 17176 17160 109 11,00 10 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Givrezac 17178 17260 69 2,70 26 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Gourvillette 17180 17490 89 8,01 11 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Grandjean 17181 17350 304 6,10 50 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Grézac 17183 17120 932 20,06 46 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Guitinières 17187 17500 530 9,18 58 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Haimps 17188 17160 457 18,47 25 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Île-d’Aix 17004 17123 211 1,19 177 Châtelaillon-Plage
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Jarnac-Champagne 17192 17520 810 21,95 37 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Jazennes 17196 17260 542 10,84 50 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Jonzac 17197 17500 3457 13,09 264 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Juicq 17198 17770 295 9,25 32 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Jussas 17199 17130 155 9,11 17 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
L’Éguille 17151 17600 878 5,49 160 Saujon
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
L’Houmeau 17190 17137 2850 4,22 675 Lagord
La Rochelle-9
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
La Barde 17033 17360 497 21,25 23 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
La Brée-les-Bains 17486 17840 689 7,27 95 Île d’Oléron
Saint-Pierre-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
La Brousse 17071 17160 514 18,84 27 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
La Chapelle-des-Pots 17089 17100 1004 10,27 98 Chaniers
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
La Clisse 17112 17600 701 5,18 135 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Saintes
La Clotte 17113 17360 713 17,84 40 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
La Couarde-sur-Mer 17121 17670 1172 8,80 133 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
La Croix-Comtesse 17137 17330 223 2,62 85 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
La Devise 17438 17380 308 26,83 11 Surgères
Saint-Jean-d’Angély
Surgères
Rochefort
Rochefort
Gémozac et la Saintonge Viticole
La Flotte 17161 17630 2759 12,32 224 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
La Genétouze 17173 17360 232 37,03 6 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
La Grève-sur-Mignon 17182 17170 560 11,48 49 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
La Gripperie-Saint-Symphorien 17184 17620 589 18,16 32 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
La Jard 17191 17460 424 8,48 50 Thénac
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
La Jarne 17193 17220 2516 8,42 299 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
La Jarrie 17194 17220 3300 9,45 349 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
La Jarrie-Audouin 17195 17330 269 8,41 32 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
La Laigne 17201 17170 476 4,26 112 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
La Rochelle 17300 17000 76.114 28,43 2677 La Rochelle-1
La Rochelle-2
La Rochelle-3
La Rochelle-1
La Rochelle-2
La Rochelle-3
La Rochelle-4
La Rochelle-5
La Rochelle-6
La Rochelle-7
La Rochelle-8
La Rochelle-9
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
La Ronde 17303 17170 1040 20,79 50 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
La Tremblade 17452 17390 4340 69,13 63 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
La Vallée 17455 17250 674 16,37 41 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
La Vergne 17465 17400 588 13,97 42 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
La Villedieu 17471 17470 208 22,27 9 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Lagord 17200 17140 7130 8,04 887 Lagord
La Rochelle-9
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Landes 17202 17380 599 16,05 37 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Landrais 17203 17290 733 15,40 48 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Le Bois-Plage-en-Ré 17051 17580 2246 12,18 184 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Le Château-d’Oléron 17093 17480 4229 15,67 270 Île d’Oléron
Le Château-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Le Chay 17097 17600 767 12,01 64 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Le Douhet 17143 17100 708 18,35 39 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Le Fouilloux 17167 17270 773 29,55 26 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Le Gicq 17177 17160 118 5,97 20 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Le Grand-Village-Plage 17485 17370 1060 6,05 175 Île d’Oléron
Le Château-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Le Gua 17185 17600 2099 36,09 58 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Le Gué-d’Alleré 17186 17540 945 7,55 125 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Le Mung 17252 17350 301 7,52 40 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Le Pin 17276 17210 78 2,46 32 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Le Seure 17426 17770 254 5,68 45 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Le Thou 17447 17290 1932 19,00 102 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Léoville 17204 17500 310 9,89 31 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Les Éduts 17149 17510 59 8,05 7 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Les Églises-d’Argenteuil 17150 17400 517 14,29 36 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Les Essards 17154 17250 704 9,66 73 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Les Gonds 17179 17100 1755 12,96 135 Thénac
Saintes-Est
Saintes
Saintes
Saintes
Les Mathes 17225 17570 2042 34,38 59 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Les Nouillers 17266 17380 712 24,15 29 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Les Portes-en-Ré 17286 17880 599 8,51 70 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Les Touches-de-Périgny 17451 17160 559 21,56 26 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Loire-les-Marais 17205 17870 396 12,46 32 Tonnay-Charente
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Loiré-sur-Nie 17206 17470 284 14,40 20 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Loix 17207 17111 731 6,70 109 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Longèves 17208 17230 1002 12,63 79 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Lonzac 17209 17520 270 6,24 43 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Lorignac 17210 17240 499 17,53 28 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Loulay 17211 17330 759 7,30 104 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Louzignac 17212 17160 163 6,13 27 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Lozay 17213 17330 134 11,85 11 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Luchat 17214 17600 535 4,67 115 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Saintes
Lussac 17215 17500 48 1,72 28 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Lussant 17216 17430 1009 8,79 115 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Macqueville 17217 17490 290 11,21 26 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Marans 17218 17230 4489 82,49 54 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Marennes-Hiers-Brouage 17219 17320 6250 51,44 122 Marennes Rochefort Bassin de Marennes
Marignac 17220 17800 415 13,50 31 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Marsais 17221 17700 931 23,98 39 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Marsilly 17222 17137 3087 11,91 259 Lagord
La Rochelle-5
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Massac 17223 17490 179 9,15 20 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Matha 17224 17160 2161 19,08 113 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Mazeray 17226 17400 968 19,38 50 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Mazerolles 17227 17800 224 5,23 43 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Médis 17228 17600 2936 23,46 125 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Mérignac 17229 17210 221 4,41 50 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Meschers-sur-Gironde 17230 17132 3117 15,98 195 Saintonge Estuaire
Cozes
Rochefort
Saintes
Royan Atlantique
Messac 17231 17130 105 7,24 15 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Meursac 17232 17120 1510 26,17 58 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Meux 17233 17500 321 8,23 39 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Migré 17234 17330 340 14,30 24 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Migron 17235 17770 723 15,06 48 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Mirambeau 17236 17150 1496 26,94 56 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Moëze 17237 17780 574 21,17 27 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Mons 17239 17160 441 15,63 28 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Montendre 17240 17130 3230 25,06 129 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Montguyon 17241 17270 1569 18,18 86 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Montils 17242 17800 866 23,64 37 Thénac
Pons
Saintes
Saintes
Saintes
Montlieu-la-Garde 17243 17210 1231 31,60 39 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Montpellier-de-Médillan 17244 17260 686 14,85 46 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Montroy 17245 17220 906 3,99 227 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Moragne 17246 17430 510 12,03 42 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Mornac-sur-Seudre 17247 17113 848 9,50 89 La Tremblade
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Mortagne-sur-Gironde 17248 17120 911 18,87 48 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Mortiers 17249 17500 177 6,53 27 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Mosnac 17250 17240 473 12,44 38 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Muron 17253 17430 1346 39,06 34 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Nachamps 17254 17380 190 4,18 45 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Nancras 17255 17600 797 3,06 260 Saint-Porchaire
Saujon
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Nantillé 17256 17770 326 10,78 30 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Néré 17257 17510 709 29,97 24 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Neuillac 17258 17520 302 10,57 29 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Neulles 17259 17500 151 5,90 26 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Neuvicq 17260 17270 458 22,72 20 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Neuvicq-le-Château 17261 17490 317 15,14 21 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Nieul-lès-Saintes 17262 17810 1260 20,41 62 Saint-Porchaire
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Nieulle-sur-Seudre 17265 17600 1217 20,75 59 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Nieul-le-Virouil 17263 17150 581 22,64 26 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Nieul-sur-Mer 17264 17137 5720 10,96 522 Lagord
La Rochelle-9
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Nuaillé-d’Aunis 17267 17540 1140 16,47 69 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Nuaillé-sur-Boutonne 17268 17470 192 10,48 18 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Orignolles 17269 17210 681 13,66 50 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Ozillac 17270 17500 623 15,93 39 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Paillé 17271 17470 318 12,44 26 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Pérignac 17273 17800 1014 27,56 37 Thénac
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Périgny 17274 17180 8575 10,78 795 Aytré
La Rochelle-8
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Pessines 17275 17810 763 9,05 84 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Pisany 17278 17600 742 6,59 113 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Saintes
Plassac 17279 17240 612 15,48 40 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Plassay 17280 17250 727 16,87 43 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Polignac 17281 17210 165 4,64 36 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Pommiers-Moulons 17282 17130 213 9,60 22 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Pons 17283 17800 4202 27,63 152 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Pont-l’Abbé-d’Arnoult 17284 17250 1791 12,41 144 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Port-d’Envaux 17285 17350 1151 22,55 51 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Port-des-Barques 17484 17730 1773 5,66 313 Tonnay-Charente
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Pouillac 17287 17210 248 4,59 54 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Poursay-Garnaud 17288 17400 314 5,22 60 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Préguillac 17289 17460 443 6,60 67 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Prignac 17290 17160 296 6,77 44 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Puilboreau 17291 17138 6369 7,88 808 Aytré
La Rochelle-5
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Puy-du-Lac 17292 17380 500 14,62 34 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Puyravault 17293 17700 684 13,68 50 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Puyrolland 17294 17380 204 12,98 16 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Réaux sur Trèfle 17295 17500 808 20,45 40 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Rétaud 17296 17460 1066 19,92 54 Thénac
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Rioux 17298 17460 977 18,98 51 Thénac
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Rivedoux-Plage 17297 17940 2291 4,52 507 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Rochefort 17299 17300 23.583 21,95 1074 Rochefort
Rochefort-Sud
Rochefort-Centre
/Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Romazières 17301 17510 71 8,70 8 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Romegoux 17302 17250 597 13,25 45 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Rouffiac 17304 17800 468 5,85 80 Thénac
Pons
Saintes
Saintes
Saintes
Rouffignac 17305 17130 420 14,62 29 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Royan 17306 17200 18.499 19,30 958 Royan
Royan-Est
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Sablonceaux 17307 17600 1394 22,09 63 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Saint-Agnant 17308 17620 2691 22,49 120 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Aigulin 17309 17360 1903 28,36 67 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-André-de-Lidon 17310 17260 1106 23,83 46 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Saint-Augustin 17311 17570 1374 18,83 73 La Tremblade
La Tremblade
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Saint-Bonnet-sur-Gironde 17312 17150 829 30,60 27 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Bris-des-Bois 17313 17770 387 9,06 43 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Césaire 17314 17770 884 10,41 85 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Christophe 17315 17220 1351 13,64 99 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Ciers-Champagne 17316 17520 407 18,08 23 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Ciers-du-Taillon 17317 17240 555 22,10 25 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Clément-des-Baleines 17318 17590 663 6,80 98 Île de Ré
Ars-en-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Saint-Coutant-le-Grand 17320 17430 417 12,80 33 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Crépin 17321 17380 353 13,94 25 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Rochefort
Saint-Jean-d’Angély
Aunis Sud
Saint-Cyr-du-Doret 17322 17170 665 17,08 39 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Saint-Denis-d’Oléron 17323 17650 1302 11,75 111 Île d’Oléron
Saint-Pierre-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Saint-Dizant-du-Bois 17324 17150 111 4,16 27 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Dizant-du-Gua 17325 17240 536 18,44 29 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Sainte-Colombe 17319 17210 108 4,38 25 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Sainte-Gemme 17330 17250 1324 40,91 32 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Sainte-Lheurine 17355 17520 506 17,78 28 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Sainte-Marie-de-Ré 17360 17740 3367 9,84 342 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Sainte-Même 17374 17770 243 6,15 40 Chaniers
Saint-Hilaire-de-Villefranche
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Sainte-Radegonde 17389 17250 579 11,14 52 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Sainte-Ramée 17390 17240 118 4,67 25 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saintes 17415 17100 25.148 45,55 552 Saintes
Saintes-Est
Saintes-Nord
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Sainte-Soulle 17407 17220 4703 21,82 216 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Eugène 17326 17520 280 16,56 17 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Félix 17327 17330 305 15,23 20 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Fort-sur-Gironde 17328 17240 906 24,22 37 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Froult 17329 17780 346 6,39 54 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Genis-de-Saintonge 17331 17240 1255 11,02 114 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Georges-Antignac 17332 17240 385 10,10 38 Jonzac
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Georges-d’Oléron 17337 17190 3738 46,55 80 Île d’Oléron
Saint-Pierre-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Saint-Georges-de-Didonne 17333 17110 5340 10,58 505 Royan
Royan-Est
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Saint-Georges-de-Longuepierre 17334 17470 228 10,69 21 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Georges-des-Agoûts 17335 17150 287 6,31 45 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Georges-des-Coteaux 17336 17810 2708 19,23 141 Saint-Porchaire
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Georges-du-Bois 17338 17700 1768 27,90 63 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Germain-de-Lusignan 17339 17500 1290 18,05 71 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Germain-de-Vibrac 17341 17500 188 7,17 26 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Germain-du-Seudre 17342 17240 427 16,09 27 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Grégoire-d’Ardennes 17343 17240 148 3,50 42 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Hilaire-de-Villefranche 17344 17770 1320 25,08 53 Chaniers Saint-Jean-d’Angély Vals de Saintonge
Saint-Hilaire-du-Bois 17345 17500 320 7,48 43 Jonzac
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Hippolyte 17346 17430 1436 23,28 62 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Jean-d’Angély 17347 17400 6886 18,78 367 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Jean-d’Angle 17348 17620 692 21,61 32 Marennes
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Jean-de-Liversay 17349 17170 2953 41,42 71 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Saint-Julien-de-l’Escap 17350 17400 881 8,68 101 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Just-Luzac 17351 17320 2006 47,74 42 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Saint-Laurent-de-la-Prée 17353 17450 2163 27,51 79 Châtelaillon-Plage
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Léger 17354 17800 639 15,88 40 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Saint-Loup 17356 17380 307 16,42 19 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Maigrin 17357 17520 535 21,49 25 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Mandé-sur-Brédoire 17358 17470 310 23,21 13 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Mard 17359 17700 1206 21,21 57 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Martial 17361 17330 115 4,07 28 Matha
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Martial-de-Mirambeau 17362 17150 284 9,08 31 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martial-de-Vitaterne 17363 17500 546 2,78 196 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martial-sur-Né 17364 17520 445 11,60 38 Jonzac
Archiac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martin-d’Ary 17365 17270 470 8,61 55 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martin-de-Coux 17366 17360 474 15,71 30 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Martin-de-Juillers 17367 17400 157 8,38 19 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Martin-de-Ré 17369 17410 2207 4,70 470 Île de Ré
Saint-Martin-de-Ré
La Rochelle
La Rochelle
Île de Ré
Saint-Médard 17372 17500 77 3,81 20 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Médard-d’Aunis 17373 17220 2279 22,53 101 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Nazaire-sur-Charente 17375 17780 1191 20,31 59 Tonnay-Charente
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Saint-Ouen-d’Aunis 17376 17230 1812 8,82 205 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Saint-Ouen-la-Thène 17377 17490 119 7,01 17 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Palais-de-Négrignac 17378 17210 436 18,51 24 Les Trois Monts
Montlieu-la-Garde
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Palais-de-Phiolin 17379 17800 208 11,01 19 Pons
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Palais-sur-Mer 17380 17420 3905 15,69 249 La Tremblade
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Saint-Pardoult 17381 17400 235 5,60 42 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Pierre-d’Amilly 17382 17700 533 19,81 27 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Pierre-d’Oléron 17385 17310 6683 40,55 165 Île d’Oléron
Saint-Pierre-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Saint-Pierre-de-Juillers 17383 17400 356 17,59 20 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Pierre-de-l’Isle 17384 17330 261 6,43 41 Matha
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Pierre-du-Palais 17386 17270 360 12,93 28 Les Trois Monts
Montguyon
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Pierre-la-Noue 17340 17700 1556 24,91 62 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Porchaire 17387 17250 1869 17,40 107 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Saint-Quantin-de-Rançanne 17388 17800 257 9,11 28 Pons
Gémozac
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Saint-Rogatien 17391 17220 2279 5,08 449 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Romain-de-Benet 17393 17600 1724 32,78 53 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Saint-Saturnin-du-Bois 17394 17700 909 25,21 36 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Saint-Sauvant 17395 17610 487 7,05 69 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Sauveur-d’Aunis 17396 17540 1717 19,66 87 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Saint-Savinien 17397 17350 2440 47,00 52 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Seurin-de-Palenne 17398 17800 165 4,03 41 Pons
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Saint-Sever-de-Saintonge 17400 17800 622 8,13 77 Thénac
Pons
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Séverin-sur-Boutonne 17401 17330 96 7,78 12 Matha
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Saint-Sigismond-de-Clermont 17402 17240 158 5,28 30 Jonzac
Saint-Genis-de-Saintonge
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Simon-de-Bordes 17403 17500 741 14,08 53 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Simon-de-Pellouaille 17404 17260 657 8,95 73 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Saint-Sorlin-de-Conac 17405 17150 200 15,37 13 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Sornin 17406 17600 403 13,49 30 Marennes
Marennes
Rochefort
Rochefort
Bassin de Marennes
Saint-Sulpice-d’Arnoult 17408 17250 873 16,12 54 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Saint-Sulpice-de-Royan 17409 17200 3259 20,81 157 Saujon
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Saint-Thomas-de-Conac 17410 17150 567 28,04 20 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Saint-Trojan-les-Bains 17411 17370 1204 17,53 69 Île d’Oléron
Le Château-d’Oléron
Rochefort
Rochefort
Île d’Oléron
Saint-Vaize 17412 17100 662 4,61 144 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Saint-Vivien 17413 17220 1333 8,27 161 Châtelaillon-Plage
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saint-Xandre 17414 17138 4905 13,29 369 Lagord
La Rochelle-5
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saleignes 17416 17510 61 7,89 8 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Salignac-de-Mirambeau 17417 17130 164 7,56 22 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Salignac-sur-Charente 17418 17800 602 10,22 59 Thénac
Pons
Jonzac
Saintes
Haute-Saintonge
Salles-sur-Mer 17420 17220 2208 14,03 157 Châtelaillon-Plage
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Saujon 17421 17600 7146 18,01 397 Saujon
Saujon
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Seigné 17422 17510 75 6,43 12 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Semillac 17423 17150 73 2,47 30 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Semoussac 17424 17150 371 9,62 39 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Semussac 17425 17120 2379 24,85 96 Saujon
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
Siecq 17427 17490 217 11,66 19 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Sonnac 17428 17160 502 17,12 29 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Soubise 17429 17780 3024 10,93 277 Tonnay-Charente
Saint-Agnant
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Soubran 17430 17150 393 13,25 30 Pons
Mirambeau
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Soulignonne 17431 17250 697 14,31 49 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Souméras 17432 17130 362 6,26 58 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Sousmoulins 17433 17130 217 7,70 28 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Surgères 17434 17700 6797 28,71 237 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Taillant 17435 17350 179 4,96 36 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Taillebourg 17436 17350 743 14,25 52 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Savinien
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Talmont-sur-Gironde 17437 17120 100 4,44 23 Saintonge Estuaire
Cozes
Saintes
Saintes
Royan Atlantique
La Devise 17438 17260 308 11,23 27 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Taugon 17439 17170 788 15,70 50 Marans
Courçon
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Ternant 17440 17400 380 5,61 68 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Tesson 17441 17460 1105 12,13 91 Thénac
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Thaims 17442 17120 386 8,74 44 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Thairé 17443 17290 1707 18,74 91 La Jarrie
Aigrefeuille-d’Aunis
La Rochelle
Rochefort
La Rochelle
Thénac 17444 17460 1676 19,17 87 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Thézac 17445 17600 325 12,42 26 Thénac
Saujon
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Thors 17446 17160 462 5,55 83 Matha
Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Tonnay-Boutonne 17448 17380 1161 22,73 51 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Tonnay-Charente 17449 17430 8048 34,39 234 Tonnay-Charente
Tonnay-Charente
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Torxé 17450 17380 216 11,43 19 Saint-Jean-d’Angély
Tonnay-Boutonne
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Trizay 17453 17250 1471 14,13 104 Saint-Porchaire
Saint-Porchaire
Saintes
Saintes
Charente-Arnoult-Cœur de Saintonge
Tugéras-Saint-Maurice 17454 17130 378 13,77 27 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Vanzac 17458 17500 160 6,39 25 Les Trois Monts
Montendre
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Varaize 17459 17400 560 20,48 27 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Varzay 17460 17460 824 14,04 59 Thénac
Saintes-Ouest
Saintes
Saintes
Saintes
Vaux-sur-Mer 17461 17640 3862 5,97 647 Royan
Royan-Ouest
Rochefort
Rochefort
Royan Atlantique
Vénérand 17462 17100 762 9,65 79 Chaniers
Saintes-Nord
Saintes
Saintes
Saintes
Vergeroux 17463 17300 1218 5,53 220 Tonnay-Charente
Rochefort-Nord
Rochefort
Rochefort
Rochefort Océan
Vergné 17464 17330 144 8,00 18 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Vérines 17466 17540 2271 13,35 170 La Jarrie
La Jarrie
La Rochelle
La Rochelle
La Rochelle
Vervant 17467 17400 236 5,62 42 Matha
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Vibrac 17468 17130 150 5,02 30 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Villars-en-Pons 17469 17260 570 13,32 43 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Villars-les-Bois 17470 17770 235 8,60 27 Chaniers
Burie
Saintes
Saintes
Saintes
Villedoux 17472 17230 2235 15,84 141 Marans
Marans
La Rochelle
La Rochelle
Aunis Atlantique
Villemorin 17473 17470 107 10,67 10 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Villeneuve-la-Comtesse 17474 17330 740 15,90 47 Saint-Jean-d’Angély
Loulay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Villexavier 17476 17500 272 9,97 27 Jonzac
Jonzac
Jonzac
Jonzac
Haute-Saintonge
Villiers-Couture 17477 17510 112 8,37 13 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Vinax 17478 17510 60 9,19 7 Matha
Aulnay
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Virollet 17479 17260 288 10,01 29 Saintonge Estuaire
Gémozac
Saintes
Saintes
Gémozac et la Saintonge Viticole
Virson 17480 17290 762 9,92 77 Surgères
Aigrefeuille-d’Aunis
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Voissay 17481 17400 160 5,06 32 Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Saint-Jean-d’Angély
Vals de Saintonge
Vouhé 17482 17700 646 15,61 41 Surgères
Surgères
Rochefort
Rochefort
Aunis Sud
Yves 17483 17340 1482 25,75 58 Châtelaillon-Plage
Rochefort-Nord
La Rochelle
Rochefort
La Rochelle

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2016: