Lischt vun dr Gmeina im Département Meuse

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Meuse zellt àlla 499 Gmeina ìm Département Meuse uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abainville 55001 55130 301 13,67 22 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Abaucourt-Hautecourt 55002 55400 107 9,68 11 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Aincreville 55004 55110 69 9,11 8 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Amanty 55005 55130 40 11,17 4 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Ambly-sur-Meuse 55007 55300 245 6,34 39 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Amel-sur-l’Étang 55008 55230 151 14,74 10 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Ancemont 55009 55320 551 13,30 41 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Ancerville 55010 55170 2752 21,58 128 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Andernay 55011 55800 258 4,32 60 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Apremont-la-Forêt 55012 55300 397 32,89 12 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Arrancy-sur-Crusne 55013 55230 491 20,16 24 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Aubréville 55014 55120 374 28,99 13 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Aulnois-en-Perthois 55015 55170 506 10,75 47 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Autrécourt-sur-Aire 55017 55120 115 10,85 11 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Autréville-Saint-Lambert 55018 55700 40 4,01 10 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Avillers-Sainte-Croix 55021 55210 61 5,50 11 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Avioth 55022 55600 144 6,50 22 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Avocourt 55023 55270 108 14,66 7 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Azannes-et-Soumazannes 55024 55150 165 18,11 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Baâlon 55025 55700 290 14,76 20 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Badonvilliers-Gérauvilliers 55026 55130 138 21,03 7 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Bannoncourt 55027 55300 155 8,72 18 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Bantheville 55028 55110 119 14,28 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Bar-le-Duc 55029 55000 14.985 23,62 634 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-2
Bar-le-Duc-Nord
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Baudonvilliers 55031 55170 378 3,07 123 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Baudrémont 55032 55260 50 6,81 7 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Baulny 55033 55270 16 3,91 4 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Bazeilles-sur-Othain 55034 55600 116 7,66 15 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Bazincourt-sur-Saulx 55035 55170 147 10,34 14 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Beauclair 55036 55700 90 4,84 19 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Beaufort-en-Argonne 55037 55700 144 11,09 13 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Beaulieu-en-Argonne 55038 55250 36 29,56 1 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Beaumont-en-Verdunois 55039 55100 0 7,87 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Beausite 55040 55250 250 25,41 10 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Behonne 55041 55000 609 9,17 66 Bar-le-Duc-2
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Belleray 55042 55100 508 5,10 100 Verdun-2
Verdun-Centre
Verdun Grand Verdun
Belleville-sur-Meuse 55043 55430 3092 10,16 304 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Belrain 55044 55260 36 8,31 4 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Belrupt-en-Verdunois 55045 55100 572 9,39 61 Verdun-2
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Beney-en-Woëvre 55046 55210 131 17,20 8 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Béthelainville 55047 55100 171 11,94 14 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Béthincourt 55048 55270 35 13,32 3 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Beurey-sur-Saulx 55049 55000 417 11,62 36 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Bezonvaux 55050 55100 0 9,23 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Biencourt-sur-Orge 55051 55290 123 12,38 10 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Billy-sous-Mangiennes 55053 55230 373 24,66 15 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Bislée 55054 55300 61 4,96 12 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Blanzée 55055 55400 16 3,39 5 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Boinville-en-Woëvre 55057 55400 73 5,65 13 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Boncourt-sur-Meuse 55058 55200 328 10,84 30 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Bonnet 55059 55130 200 29,06 7 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Bonzée 55060 55160 350 21,14 17 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Bouconville-sur-Madt 55062 55300 111 6,98 16 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Bouligny 55063 55240 2558 10,99 233 Bouligny
Spincourt
Verdun Pays de l’Audunois et du Bassin de Landres
Bouquemont 55064 55300 111 7,49 15 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Boureuilles 55065 55270 120 21,33 6 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Bovée-sur-Barboure 55066 55190 142 13,37 11 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Boviolles 55067 55500 97 8,13 12 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Brabant-en-Argonne 55068 55120 106 7,79 14 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Brabant-le-Roi 55069 55800 230 11,08 21 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Brabant-sur-Meuse 55070 55100 124 6,90 18 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Brandeville 55071 55150 184 12,14 15 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Braquis 55072 55400 119 4,95 24 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Bras-sur-Meuse 55073 55100 698 13,69 51 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Brauvilliers 55075 55170 171 9,26 18 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Bréhéville 55076 55150 171 18,33 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Breux 55077 55600 258 12,99 20 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Brieulles-sur-Meuse 55078 55110 315 24,05 13 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Brillon-en-Barrois 55079 55000 671 11,35 59 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Brixey-aux-Chanoines 55080 55140 84 7,62 11 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Brizeaux 55081 55250 58 8,33 7 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Brocourt-en-Argonne 55082 55120 47 6,69 7 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Brouennes 55083 55700 150 12,22 12 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Broussey-en-Blois 55084 55190 59 11,04 5 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Broussey-Raulecourt 55085 55200 283 21,02 13 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Bure 55087 55290 84 18,39 5 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Burey-en-Vaux 55088 55140 154 6,47 24 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Burey-la-Côte 55089 55140 87 4,29 20 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Buxières-sous-les-Côtes 55093 55300 287 26,72 11 Saint-Mihiel
Stenay
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Buzy-Darmont 55094 55400 559 12,38 45 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Cesse 55095 55700 114 5,30 22 Stenay
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Chaillon 55096 55210 112 11,54 10 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Chalaines 55097 55140 318 8,10 39 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Champneuville 55099 55100 120 11,99 10 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Champougny 55100 55140 83 5,91 14 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Chanteraine 55358 55500 185 22,40 8 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Chardogne 55101 55000 304 12,82 24 Bar-le-Duc-2
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Charny-sur-Meuse 55102 55100 518 12,62 41 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Charpentry 55103 55270 22 4,41 5 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Chassey-Beaupré 55104 55130 88 14,11 6 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Châtillon-sous-les-Côtes 55105 55400 175 10,68 16 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Chattancourt 55106 55100 182 10,36 18 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Chaumont-devant-Damvillers 55107 55150 48 5,35 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Chaumont-sur-Aire 55108 55260 126 9,92 13 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Chauvency-le-Château 55109 55600 248 8,82 28 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Chauvency-Saint-Hubert 55110 55600 239 10,76 22 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Chauvoncourt 55111 55300 452 10,04 45 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Cheppy 55113 55270 149 14,83 10 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Chonville-Malaumont 55114 55200 212 18,80 11 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Cierges-sous-Montfaucon 55115 55270 52 9,15 6 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Clermont-en-Argonne 55117 55120 1480 66,94 22 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Cléry-le-Grand 55118 55110 91 7,18 13 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Cléry-le-Petit 55119 55110 186 4,58 41 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Combles-en-Barrois 55120 55000 797 10,26 78 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Combres-sous-les-Côtes 55121 55160 118 5,06 23 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Commercy 55122 55200 5536 35,37 157 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Consenvoye 55124 55110 307 15,85 19 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Contrisson 55125 55800 817 11,82 69 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Courcelles-en-Barrois 55127 55260 38 7,27 5 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Courcelles-sur-Aire 55128 55260 40 11,93 3 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Courouvre 55129 55260 35 8,66 4 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Cousances-les-Forges 55132 55170 1688 18,13 93 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Cousances-lès-Triconville 55518 55500 140 18,27 8 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Couvertpuis 55133 55290 87 8,87 10 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Couvonges 55134 55800 156 4,56 34 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Cuisy 55137 55270 46 5,56 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Culey 55138 55000 141 11,02 13 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Cumières-le-Mort-Homme 55139 55100 0 6,11 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Cunel 55140 55110 14 4,69 3 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Dagonville 55141 55500 85 13,01 7 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Dainville-Bertheléville 55142 55130 116 40,30 3 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Damloup 55143 55400 131 5,28 25 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Dammarie-sur-Saulx 55144 55500 422 11,34 37 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Damvillers 55145 55150 651 18,33 36 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Dannevoux 55146 55110 228 14,40 16 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Delouze-Rosières 55148 55130 113 15,08 7 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Delut 55149 55150 125 9,18 14 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Demange-Baudignécourt 55150 55130 554 31,14 18 Ligny-en-Barrois Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Dieppe-sous-Douaumont 55153 55400 189 15,06 13 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Dieue-sur-Meuse 55154 55320 1446 15,78 92 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Dombasle-en-Argonne 55155 55120 407 11,68 35 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Dombras 55156 55150 138 11,27 12 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Dommartin-la-Montagne 55157 55160 51 6,77 8 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Dommary-Baroncourt 55158 55240 737 12,49 59 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Dompcevrin 55159 55300 309 10,93 28 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Dompierre-aux-Bois 55160 55300 39 8,07 5 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Sammiellois
Domremy-la-Canne 55162 55240 36 3,11 12 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Doncourt-aux-Templiers 55163 55160 60 6,18 10 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Douaumont-Vaux 55537 55100
55400
81 12,70 6 Belleville-sur-Meuse Verdun Grand Verdun
Doulcon 55165 55110 445 8,57 52 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Dugny-sur-Meuse 55166 55100 1307 19,00 69 Verdun-2
Verdun-Centre
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Dun-sur-Meuse 55167 55110 661 6,41 103 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Duzey 55168 55230 42 5,50 8 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Écouviez 55169 55600 510 4,30 119 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Écurey-en-Verdunois 55170 55150 124 6,92 18 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Eix 55171 55400 249 12,06 21 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Épiez-sur-Meuse 55173 55140 41 8,19 5 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Épinonville 55174 55270 72 14,06 5 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Érize-la-Brûlée 55175 55260 188 10,82 17 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Érize-la-Petite 55177 55260 55 7,18 8 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Érize-Saint-Dizier 55178 55000 189 12,49 15 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Erneville-aux-Bois 55179 55500 160 28,05 6 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Esnes-en-Argonne 55180 55100 136 14,76 9 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Étain 55181 55400 3580 19,64 182 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Éton 55182 55240 209 11,00 19 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Étraye 55183 55150 39 7,99 5 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Euville 55184 55200 1665 29,76 56 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Èvres 55185 55250 103 11,65 9 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Fains-Véel 55186 55000 2140 18,30 117 Bar-le-Duc-2
Bar-le-Duc-Nord
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Flassigny 55188 55600 47 6,66 7 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Fleury-devant-Douaumont 55189 55100 0 10,27 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Foameix-Ornel 55191 55400 247 11,07 22 Bouligny
Étain
Verdun Pays d’Étain
Fontaines-Saint-Clair 55192 55110 55 6,23 9 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Forges-sur-Meuse 55193 55110 122 15,97 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Foucaucourt-sur-Thabas 55194 55250 57 9,92 6 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Fouchères-aux-Bois 55195 55500 134 5,57 24 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Frémeréville-sous-les-Côtes 55196 55200 137 6,44 21 Commercy
Commercy
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Fresnes-au-Mont 55197 55260 171 15,89 11 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Fresnes-en-Woëvre 55198 55160 673 9,08 74 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Froidos 55199 55120 98 8,74 11 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Fromeréville-les-Vallons 55200 55100 209 20,30 10 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Fromezey 55201 55400 53 5,96 9 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Futeau 55202 55120 161 1,73 93 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Génicourt-sur-Meuse 55204 55320 290 7,99 36 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Gercourt-et-Drillancourt 55206 55110 106 13,60 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Géry 55207 55000 55 4,80 11 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Gesnes-en-Argonne 55208 55110 59 7,06 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Geville 55258 55200 620 33,10 19 Commercy
Commercy
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Gimécourt 55210 55260 39 10,12 4 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Gincrey 55211 55400 64 9,69 7 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Girauvoisin 55212 55200 77 5,06 15 Commercy
Commercy
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Givrauval 55214 55500 290 9,69 30 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Gondrecourt-le-Château 55215 55130 1085 51,33 21 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Gouraincourt 55216 55230 59 5,71 10 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Goussaincourt 55217 55140 116 10,33 11 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Gremilly 55218 55150 40 17,81 2 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Grimaucourt-en-Woëvre 55219 55400 104 5,69 18 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Grimaucourt-près-Sampigny 55220 55500 85 9,27 9 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Guerpont 55221 55000 249 6,12 41 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Gussainville 55222 55400 35 10,48 3 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Haironville 55224 55000 595 9,79 61 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Halles-sous-les-Côtes 55225 55700 151 5,51 27 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Han-lès-Juvigny 55226 55600 121 5,44 22 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Hannonville-sous-les-Côtes 55228 55210 567 15,71 36 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Han-sur-Meuse 55229 55300 277 17,22 16 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Harville 55232 55160 118 5,54 21 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Haudainville 55236 55100 952 11,11 86 Verdun-2
Verdun-Est
Verdun Grand Verdun
Haudiomont 55237 55160 217 9,30 23 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Haumont-près-Samogneux 55239 55100 0 10,81 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Heippes 55241 55220 76 10,48 7 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Hennemont 55242 55160 111 10,82 10 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Herbeuville 55243 55210 180 6,71 27 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Herméville-en-Woëvre 55244 55400 241 14,64 16 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Heudicourt-sous-les-Côtes 55245 55210 166 13,56 12 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Hévilliers 55246 55290 146 10,60 14 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Horville-en-Ornois 55247 55130 57 7,62 7 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Houdelaincourt 55248 55130 299 16,07 19 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Inor 55250 55700 185 6,46 29 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Ippécourt 55251 55220 97 10,62 9 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Iré-le-Sec 55252 55600 154 8,31 19 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Jametz 55255 55600 257 17,44 15 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Jonville-en-Woëvre 55256 55160 149 10,81 14 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Jouy-en-Argonne 55257 55120 47 6,30 7 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Julvécourt 55260 55120 57 8,70 7 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Juvigny-en-Perthois 55261 55170 137 6,36 22 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Juvigny-sur-Loison 55262 55600 260 16,42 16 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Kœur-la-Grande 55263 55300 164 12,32 13 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Kœur-la-Petite 55264 55300 285 20,33 14 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Labeuville 55265 55160 135 9,58 14 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Lachalade 55266 55120 54 19,45 3 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Lachaussée 55267 55210 271 27,19 10 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Lacroix-sur-Meuse 55268 55300 720 21,15 34 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Lahaymeix 55269 55260 74 12,70 6 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Lahayville 55270 55300 27 3,96 7 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Laheycourt 55271 55800 405 18,00 23 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Laimont 55272 55800 461 10,77 43 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Lamorville 55274 55300 288 34,93 8 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Lamouilly 55275 55700 91 4,76 19 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Landrecourt-Lempire 55276 55100 211 14,63 14 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Laneuville-au-Rupt 55278 55190 198 13,23 15 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Laneuville-sur-Meuse 55279 55700 436 22,82 19 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Lanhères 55280 55400 61 4,60 13 Bouligny
Étain
Verdun Pays d’Étain
Latour-en-Woëvre 55281 55160 95 6,74 14 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Lavallée 55282 55260 92 12,58 7 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Lavincourt 55284 55170 70 4,70 15 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Lavoye 55285 55120 153 10,02 15 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Le Bouchon-sur-Saulx 55061 55500 241 5,42 44 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Le Claon 55116 55120 60 7,32 8 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Le Neufour 55379 55120 72 0,92 78 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Lemmes 55286 55220 249 11,05 23 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Lérouville 55288 55200 1433 14,38 100 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Les Éparges 55172 55160 67 9,52 7 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Les Hauts-de-Chée 55123 55000 728 50,17 15 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Les Islettes 55253 55120 747 5,55 135 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Les Monthairons 55347 55320 374 12,22 31 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Les Paroches 55401 55300 416 10,24 41 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Les Roises 55436 55130 30 3,92 8 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Les Souhesmes-Rampont 55497 55220 343 21,80 16 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Les Trois-Domaines 55254 55220 124 16,49 8 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Levoncourt 55289 55260 57 7,80 7 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Lignières-sur-Aire 55290 55260 53 9,30 6 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Ligny-en-Barrois 55291 55500 4052 32,70 124 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Liny-devant-Dun 55292 55110 190 10,90 17 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Lion-devant-Dun 55293 55110 170 15,51 11 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Lisle-en-Barrois 55295 55250 35 28,94 1 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
L’Isle-en-Rigault 55296 55000 481 10,54 46 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Lissey 55297 55150 111 9,97 11 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Loisey 55298 55000 300 13,47 22 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Loison 55299 55230 119 14,17 8 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Longchamps-sur-Aire 55301 55260 122 15,68 8 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Longeaux 55300 55500 227 7,49 30 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Longeville-en-Barrois 55302 55000 1160 15,44 75 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-Nord
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Loupmont 55303 55300 75 10,33 7 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Louppy-le-Château 55304 55800 157 18,76 8 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Louppy-sur-Loison 55306 55600 126 14,36 9 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Louvemont-Côte-du-Poivre 55307 55100 0 8,25 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Luzy-Saint-Martin 55310 55700 114 7,35 16 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Maizeray 55311 55160 33 3,87 9 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Maizey 55312 55300 165 14,91 11 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Malancourt 55313 55270 64 16,52 4 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Mandres-en-Barrois 55315 55290 118 17,71 7 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Mangiennes 55316 55150 395 18,32 22 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Manheulles 55317 55160 137 10,45 13 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Marchéville-en-Woëvre 55320 55160 68 5,63 12 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Marre 55321 55100 161 10,20 16 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Marson-sur-Barboure 55322 55190 47 5,90 8 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Martincourt-sur-Meuse 55323 55700 66 5,96 11 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Marville 55324 55600 504 19,55 26 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Maucourt-sur-Orne 55325 55400 57 6,43 9 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Maulan 55326 55500 117 4,22 28 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Mauvages 55327 55190 259 21,11 12 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Maxey-sur-Vaise 55328 55140 293 10,90 27 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Mécrin 55329 55300 224 10,19 22 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Méligny-le-Grand 55330 55190 95 11,52 8 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Méligny-le-Petit 55331 55190 80 8,39 10 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Menaucourt 55332 55500 238 6,30 38 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Ménil-aux-Bois 55333 55260 42 6,71 6 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Ménil-la-Horgne 55334 55190 169 16,56 10 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Ménil-sur-Saulx 55335 55500 256 12,03 21 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Merles-sur-Loison 55336 55150 150 11,45 13 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Milly-sur-Bradon 55338 55110 162 10,40 16 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Mogeville 55339 55400 85 6,37 13 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Mognéville 55340 55800 381 18,57 21 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Moirey-Flabas-Crépion 55341 55150 129 14,62 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Montblainville 55343 55270 61 12,06 5 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Montbras 55344 55140 19 5,40 4 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Mont-devant-Sassey 55345 55110 95 8,22 12 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Montfaucon-d’Argonne 55346 55270 307 23,61 13 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Montiers-sur-Saulx 55348 55290 380 45,92 8 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Montigny-devant-Sassey 55349 55110 117 9,72 12 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Montigny-lès-Vaucouleurs 55350 55140 68 11,83 6 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Montmédy 55351 55600 2136 23,49 91 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Montplonne 55352 55000 141 20,68 7 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Montsec 55353 55300 85 5,95 14 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Montzéville 55355 55100 155 17,65 9 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Moranville 55356 55400 108 6,80 16 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Morgemoulin 55357 55400 111 6,85 16 Bouligny
Étain
Verdun Pays d’Étain
Morley 55359 55290 205 24,75 8 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Mouilly 55360 55320 113 10,96 10 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Moulainville 55361 55400 124 11,15 11 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Moulins-Saint-Hubert 55362 55700 176 8,14 22 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Moulotte 55363 55160 101 5,53 18 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Mouzay 55364 55700 692 35,73 19 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Murvaux 55365 55110 141 14,21 10 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Muzeray 55367 55230 134 8,45 16 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Naives-en-Blois 55368 55190 151 15,70 10 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Naives-Rosières 55369 55000 802 15,93 50 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Naix-aux-Forges 55370 55500 221 6,32 35 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Nançois-le-Grand 55371 55500 73 9,25 8 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Nançois-sur-Ornain 55372 55500 384 7,98 48 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Nantillois 55375 55270 63 7,66 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Nant-le-Grand 55373 55500 79 11,26 7 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Nant-le-Petit 55374 55500 78 9,02 9 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Nantois 55376 55500 85 6,05 14 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Nepvant 55377 55700 86 5,15 17 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Nettancourt 55378 55800 252 11,45 22 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Neuville-en-Verdunois 55380 55260 58 13,44 4 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Neuville-lès-Vaucouleurs 55381 55140 176 8,35 21 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Neuville-sur-Ornain 55382 55800 362 11,66 31 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Neuvilly-en-Argonne 55383 55120 216 18,32 12 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Nicey-sur-Aire 55384 55260 123 11,01 11 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Nixéville-Blercourt 55385 55120 494 19,54 25 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Nonsard-Lamarche 55386 55210 210 18,18 12 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Nouillonpont 55387 55230 238 10,32 23 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Noyers-Auzécourt 55388 55800 281 17,22 16 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Nubécourt 55389 55250 249 27,52 9 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Olizy-sur-Chiers 55391 55700 192 9,22 21 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Ornes 55394 55150 5 18,52 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Osches 55395 55220 55 9,14 6 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Ourches-sur-Meuse 55396 55190 221 10,35 21 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Pagny-la-Blanche-Côte 55397 55140 237 12,43 19 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Pagny-sur-Meuse 55398 55190 1023 18,81 54 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Pareid 55399 55160 119 7,02 17 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Parfondrupt 55400 55400 45 8,53 5 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Peuvillers 55403 55150 55 4,86 11 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Pierrefitte-sur-Aire 55404 55260 316 17,56 18 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Pillon 55405 55230 264 15,69 17 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Pintheville 55406 55160 110 5,18 21 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Pont-sur-Meuse 55407 55200 133 3,63 37 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Pouilly-sur-Meuse 55408 55700 178 11,83 15 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Pretz-en-Argonne 55409 55250 72 9,89 7 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Quincy-Landzécourt 55410 55600 140 12,48 11 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Raival 55442 55260 254 19,22 13 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Rambluzin-et-Benoite-Vaux 55411 55220 102 18,42 6 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Rambucourt 55412 55300 189 14,86 13 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Rancourt-sur-Ornain 55414 55800 191 9,99 19 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Ranzières 55415 55300 82 14,09 6 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Rarécourt 55416 55120 222 15,41 14 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Récicourt 55419 55120 167 13,70 12 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Récourt-le-Creux 55420 55220 77 14,43 5 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Reffroy 55421 55190 73 9,41 8 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Regnéville-sur-Meuse 55422 55110 51 3,81 13 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Rembercourt-Sommaisne 55423 55250 353 22,32 16 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Remennecourt 55424 55800 55 2,74 20 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Remoiville 55425 55600 134 9,70 14 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Resson 55426 55000 391 8,40 47 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Revigny-sur-Ornain 55427 55800 2805 19,32 145 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Réville-aux-Bois 55428 55150 116 11,03 11 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Riaville 55429 55160 43 3,36 13 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Ribeaucourt 55430 55290 72 12,54 6 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Richecourt 55431 55300 59 6,23 9 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Rigny-la-Salle 55433 55140 365 10,28 36 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Rigny-Saint-Martin 55434 55140 53 16,11 3 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Robert-Espagne 55435 55000 823 7,33 112 Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Romagne-sous-les-Côtes 55437 55150 118 14,19 8 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Romagne-sous-Montfaucon 55438 55110 184 15,70 12 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Ronvaux 55439 55160 88 2,63 33 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Rouvres-en-Woëvre 55443 55400 604 16,74 36 Bouligny
Étain
Verdun Pays d’Étain
Rouvrois-sur-Meuse 55444 55300 207 6,13 34 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Rouvrois-sur-Othain 55445 55230 194 12,56 15 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Rumont 55446 55000 83 6,31 13 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Rupt-aux-Nonains 55447 55170 371 20,40 18 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Rupt-devant-Saint-Mihiel 55448 55260 56 6,32 9 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Rupt-en-Woëvre 55449 55320 299 17,05 18 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Rupt-sur-Othain 55450 55150 44 5,53 8 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Saint-Amand-sur-Ornain 55452 55500 53 6,06 9 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Saint-André-en-Barrois 55453 55220 66 9,33 7 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Saint-Aubin-sur-Aire 55454 55500 171 14,17 12 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Saint-Germain-sur-Meuse 55456 55140 257 7,67 34 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Saint-Hilaire-en-Woëvre 55457 55160 174 11,12 16 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Saint-Jean-lès-Buzy 55458 55400 370 10,34 36 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Saint-Joire 55459 55130 239 18,32 13 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Saint-Julien-sous-les-Côtes 55460 55200 140 4,95 28 Commercy
Commercy
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Saint-Laurent-sur-Othain 55461 55150 506 16,79 30 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Saint-Maurice-sous-les-Côtes 55462 55210 352 9,30 38 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Saint-Mihiel 55463 55300 4112 33,00 125 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Saint-Pierrevillers 55464 55230 156 11,12 14 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Saint-Remy-la-Calonne 55465 55160 103 8,04 13 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Salmagne 55466 55000 301 16,73 18 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Samogneux 55468 55100 95 6,16 15 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Sampigny 55467 55300 706 20,53 34 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Sassey-sur-Meuse 55469 55110 103 4,33 24 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Saudrupt 55470 55000 198 7,78 25 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Saulmory-Villefranche 55471 55110 87 6,85 13 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Saulvaux 55472 55500 115 22,42 5 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Saulx-lès-Champlon 55473 55160 118 7,81 15 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Sauvigny 55474 55140 232 17,51 13 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Sauvoy 55475 55190 62 7,82 8 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Savonnières-devant-Bar 55476 55000 474 5,16 92 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Savonnières-en-Perthois 55477 55170 409 10,07 41 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Seigneulles 55479 55000 173 11,70 15 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Senon 55481 55230 336 20,50 16 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Senoncourt-les-Maujouy 55482 55220 95 14,94 6 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Septsarges 55484 55270 47 8,86 5 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Sepvigny 55485 55140 74 6,31 12 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Seuil-d’Argonne 55517 55250 519 25,44 20 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Seuzey 55487 55300 115 4,61 25 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Sammiellois
Silmont 55488 55000 159 3,83 42 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Sivry-la-Perche 55489 55100 274 12,17 23 Verdun-1
Verdun-Ouest
Verdun Grand Verdun
Sivry-sur-Meuse 55490 55110 337 22,24 15 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Sommedieue 55492 55320 977 33,63 29 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Sommeilles 55493 55800 204 18,81 11 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Sommelonne 55494 55170 455 10,22 45 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Sorbey 55495 55230 272 12,64 22 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Sorcy-Saint-Martin 55496 55190 1105 21,72 51 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Souilly 55498 55220 446 26,59 17 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Spincourt 55500 55230 841 26,78 31 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Stainville 55501 55500 418 20,87 20 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Stenay 55502 55700 2597 27,16 96 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Taillancourt 55503 55140 127 11,09 11 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Tannois 55504 55000 403 13,34 30 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Thierville-sur-Meuse 55505 55840 3118 12,09 258 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Thillombois 55506 55260 30 13,03 2 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Thillot 55507 55210 232 3,65 64 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Thonne-la-Long 55508 55600 333 9,50 35 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Thonne-les-Près 55510 55600 135 5,42 25 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Thonne-le-Thil 55509 55600 269 11,38 24 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Thonnelle 55511 55600 134 6,09 22 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Tilly-sur-Meuse 55512 55220 288 13,69 21 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Trémont-sur-Saulx 55514 55000 607 11,90 51 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Trésauvaux 55515 55160 70 3,95 18 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Tréveray 55516 55130 572 17,18 33 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Tronville-en-Barrois 55519 55310 1438 12,64 114 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Troussey 55520 55190 464 17,23 27 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Troyon 55521 55300 263 13,07 20 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Ugny-sur-Meuse 55522 55140 109 4,29 25 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Vacherauville 55523 55100 177 7,29 24 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Vadelaincourt 55525 55220 80 5,44 15 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Vadonville 55526 55200 260 5,21 50 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Valbois 55530 55300 93 17,09 5 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Val-d’Ornain 55366 55000 988 24,16 41 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Varennes-en-Argonne 55527 55270 655 11,81 55 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Varnéville 55528 55300 54 6,44 8 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Vassincourt 55531 55800 266 7,94 34 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt 55532 55250 314 22,62 14 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Vaucouleurs 55533 55140 1943 39,35 49 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Vaudeville-le-Haut 55534 55130 55 9,71 6 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Vaudoncourt 55535 55230 89 6,18 14 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Vauquois 55536 55270 17 8,14 2 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Vaux-lès-Palameix 55540 55300 57 10,52 5 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Sammiellois
Vavincourt 55541 55000 514 15,93 32 Bar-le-Duc-2
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Velaines 55543 55500 950 10,71 89 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Velosnes 55544 55600 165 4,37 38 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Verdun 55545 55100 17.475 31,03 563 Verdun-1
Verdun-2
Verdun-Centre
Verdun-Est
Verdun-Ouest
Verdun Grand Verdun
Verneuil-Grand 55546 55600 203 6,21 33 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Verneuil-Petit 55547 55600 123 3,99 31 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Véry 55549 55270 90 11,74 8 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Vigneulles-lès-Hattonchâtel 55551 55210 1572 62,59 25 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Vigneul-sous-Montmédy 55552 55600 87 4,63 19 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Vignot 55553 55200 1309 16,02 82 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Villécloye 55554 55600 265 7,18 37 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Ville-devant-Belrain 55555 55260 35 6,12 6 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Ville-devant-Chaumont 55556 55150 50 4,21 12 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Ville-en-Woëvre 55557 55160 123 14,18 9 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Villeroy-sur-Méholle 55559 55190 37 6,47 6 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Villers-aux-Vents 55560 55800 132 6,14 21 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Villers-devant-Dun 55561 55110 52 7,97 7 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Villers-le-Sec 55562 55500 125 6,99 18 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Villers-lès-Mangiennes 55563 55150 81 8,23 10 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Villers-sous-Pareid 55565 55160 79 6,12 13 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Villers-sur-Meuse 55566 55220 307 7,30 42 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Ville-sur-Cousances 55567 55120 140 9,59 15 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Ville-sur-Saulx 55568 55000 287 4,07 71 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Villotte-devant-Louppy 55569 55250 164 11,23 15 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Villotte-sur-Aire 55570 55260 200 13,96 14 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Vilosnes-Haraumont 55571 55110 221 15,41 14 Clermont-en-Argonne
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Vittarville 55572 55150 78 8,15 10 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Void-Vacon 55573 55190 1639 35,58 46 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Vouthon-Bas 55574 55130 49 7,22 7 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Vouthon-Haut 55575 55130 84 13,23 6 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Waly 55577 55250 60 6,20 10 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Warcq 55578 55400 196 4,99 39 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Watronville 55579 55160 105 6,39 16 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Wavrille 55580 55150 50 5,31 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Willeroncourt 55581 55500 107 7,89 14 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Commercy-Void-Vaucouleurs
Wiseppe 55582 55700 97 5,69 17 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Woël 55583 55210 200 13,21 15 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Woimbey 55584 55300 122 15,30 8 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Xivray-et-Marvoisin 55586 55300 99 14,45 7 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: