Lischt vun dr Gmeina im Département Meuse

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Meuse zellt àlla 499 Gmeina ìm Département Meuse uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abainville 55001 55130 305 13,67 22 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Abaucourt-Hautecourt 55002 55400 111 9,68 11 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Aincreville 55004 55110 71 9,11 8 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Amanty 55005 55130 42 11,17 4 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Ambly-sur-Meuse 55007 55300 255 6,34 40 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Amel-sur-l’Étang 55008 55230 159 14,74 11 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Ancemont 55009 55320 562 13,30 42 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Ancerville 55010 55170 2766 21,58 128 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Andernay 55011 55800 254 4,32 59 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Apremont-la-Forêt 55012 55300 398 32,89 12 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Arrancy-sur-Crusne 55013 55230 491 20,16 24 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Aubréville 55014 55120 382 28,99 13 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Aulnois-en-Perthois 55015 55170 511 10,75 48 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Autrécourt-sur-Aire 55017 55120 113 10,85 10 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Autréville-Saint-Lambert 55018 55700 41 4,01 10 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Avillers-Sainte-Croix 55021 55210 60 5,50 11 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Avioth 55022 55600 142 6,50 22 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Avocourt 55023 55270 110 14,66 8 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Azannes-et-Soumazannes 55024 55150 166 18,11 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Baâlon 55025 55700 300 14,76 20 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Badonvilliers-Gérauvilliers 55026 55130 139 21,03 7 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Bannoncourt 55027 55300 153 8,72 18 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Bantheville 55028 55110 122 14,28 9 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Bar-le-Duc 55029 55000 15.221 23,62 644 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-2
Bar-le-Duc-Nord
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Baudonvilliers 55031 55170 383 3,07 125 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Baudrémont 55032 55260 52 6,81 8 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Baulny 55033 55270 15 3,91 4 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Bazeilles-sur-Othain 55034 55600 117 7,66 15 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Bazincourt-sur-Saulx 55035 55170 147 10,34 14 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Beauclair 55036 55700 91 4,84 19 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Beaufort-en-Argonne 55037 55700 144 11,09 13 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Beaulieu-en-Argonne 55038 55250 35 29,56 1 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Beaumont-en-Verdunois 55039 55100 0 7,87 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Beausite 55040 55250 249 25,41 10 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Behonne 55041 55000 618 9,17 67 Bar-le-Duc-2
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Belleray 55042 55100 496 5,10 97 Verdun-2
Verdun-Centre
Verdun Grand Verdun
Belleville-sur-Meuse 55043 55430 3092 10,16 304 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Belrain 55044 55260 37 8,31 4 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Belrupt-en-Verdunois 55045 55100 576 9,39 61 Verdun-2
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Beney-en-Woëvre 55046 55210 133 17,20 8 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Béthelainville 55047 55100 176 11,94 15 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Béthincourt 55048 55270 36 13,32 3 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Beurey-sur-Saulx 55049 55000 412 11,62 35 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Bezonvaux 55050 55100 0 9,23 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Biencourt-sur-Orge 55051 55290 122 12,38 10 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Billy-sous-Mangiennes 55053 55230 374 24,66 15 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Bislée 55054 55300 61 4,96 12 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Blanzée 55055 55400 17 3,39 5 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Boinville-en-Woëvre 55057 55400 70 5,65 12 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Boncourt-sur-Meuse 55058 55200 329 10,84 30 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Bonnet 55059 55130 205 29,06 7 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Bonzée 55060 55160 353 21,14 17 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Bouconville-sur-Madt 55062 55300 111 6,98 16 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Bouligny 55063 55240 2605 10,99 237 Bouligny
Spincourt
Verdun Pays de l’Audunois et du Bassin de Landres
Bouquemont 55064 55300 113 7,49 15 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Boureuilles 55065 55270 119 21,33 6 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Bovée-sur-Barboure 55066 55190 150 13,37 11 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Boviolles 55067 55500 95 8,13 12 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Brabant-en-Argonne 55068 55120 105 7,79 13 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Brabant-le-Roi 55069 55800 232 11,08 21 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Brabant-sur-Meuse 55070 55100 125 6,90 18 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Brandeville 55071 55150 186 12,14 15 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Braquis 55072 55400 124 4,95 25 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Bras-sur-Meuse 55073 55100 705 13,69 51 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Brauvilliers 55075 55170 166 9,26 18 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Bréhéville 55076 55150 173 18,33 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Breux 55077 55600 257 12,99 20 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Brieulles-sur-Meuse 55078 55110 325 24,05 14 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Brillon-en-Barrois 55079 55000 659 11,35 58 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Brixey-aux-Chanoines 55080 55140 85 7,62 11 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Brizeaux 55081 55250 58 8,33 7 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Brocourt-en-Argonne 55082 55120 47 6,69 7 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Brouennes 55083 55700 148 12,22 12 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Broussey-en-Blois 55084 55190 57 11,04 5 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Broussey-Raulecourt 55085 55200 278 21,02 13 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Bure 55087 55290 83 18,39 5 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Burey-en-Vaux 55088 55140 155 6,47 24 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Burey-la-Côte 55089 55140 88 4,29 21 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Buxières-sous-les-Côtes 55093 55300 287 26,72 11 Saint-Mihiel
Stenay
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Buzy-Darmont 55094 55400 564 12,38 46 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Cesse 55095 55700 119 5,30 22 Stenay
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Chaillon 55096 55210 111 11,54 10 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Chalaines 55097 55140 323 8,10 40 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Champneuville 55099 55100 120 11,99 10 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Champougny 55100 55140 93 5,91 16 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Chanteraine 55358 55500 183 22,40 8 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Chardogne 55101 55000 308 12,82 24 Bar-le-Duc-2
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Charny-sur-Meuse 55102 55100 522 12,62 41 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Charpentry 55103 55270 22 4,41 5 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Chassey-Beaupré 55104 55130 93 14,11 7 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Châtillon-sous-les-Côtes 55105 55400 174 10,68 16 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Chattancourt 55106 55100 182 10,36 18 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Chaumont-devant-Damvillers 55107 55150 48 5,35 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Chaumont-sur-Aire 55108 55260 133 9,92 13 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Chauvency-le-Château 55109 55600 249 8,82 28 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Chauvency-Saint-Hubert 55110 55600 249 10,76 23 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Chauvoncourt 55111 55300 453 10,04 45 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Cheppy 55113 55270 146 14,83 10 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Chonville-Malaumont 55114 55200 215 18,80 11 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Cierges-sous-Montfaucon 55115 55270 55 9,15 6 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Clermont-en-Argonne 55117 55120 1491 66,94 22 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Cléry-le-Grand 55118 55110 90 7,18 13 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Cléry-le-Petit 55119 55110 185 4,58 40 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Combles-en-Barrois 55120 55000 814 10,26 79 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Combres-sous-les-Côtes 55121 55160 118 5,06 23 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Commercy 55122 55200 5673 35,37 160 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Consenvoye 55124 55110 306 15,85 19 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Contrisson 55125 55800 815 11,82 69 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Courcelles-en-Barrois 55127 55260 37 7,27 5 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Courcelles-sur-Aire 55128 55260 40 11,93 3 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Courouvre 55129 55260 33 8,66 4 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Cousances-les-Forges 55132 55170 1700 18,13 94 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Cousances-lès-Triconville 55518 55500 142 18,27 8 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Couvertpuis 55133 55290 88 8,87 10 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Couvonges 55134 55800 158 4,56 35 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Cuisy 55137 55270 48 5,56 9 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Culey 55138 55000 146 11,02 13 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Cumières-le-Mort-Homme 55139 55100 0 6,11 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Cunel 55140 55110 13 4,69 3 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Dagonville 55141 55500 84 13,01 6 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Dainville-Bertheléville 55142 55130 119 40,30 3 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Damloup 55143 55400 133 5,28 25 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Dammarie-sur-Saulx 55144 55500 440 11,34 39 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Damvillers 55145 55150 652 18,33 36 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Dannevoux 55146 55110 227 14,40 16 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Delouze-Rosières 55148 55130 117 15,08 8 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Delut 55149 55150 128 9,18 14 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Demange-Baudignécourt 55150 55130 570 31,14 18 Ligny-en-Barrois Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Dieppe-sous-Douaumont 55153 55400 186 15,06 12 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Dieue-sur-Meuse 55154 55320 1447 15,78 92 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Dombasle-en-Argonne 55155 55120 415 11,68 36 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Dombras 55156 55150 136 11,27 12 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Dommartin-la-Montagne 55157 55160 51 6,77 8 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Dommary-Baroncourt 55158 55240 751 12,49 60 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Dompcevrin 55159 55300 315 10,93 29 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Dompierre-aux-Bois 55160 55300 40 8,07 5 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Sammiellois
Domremy-la-Canne 55162 55240 36 3,11 12 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Doncourt-aux-Templiers 55163 55160 67 6,18 11 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Douaumont-Vaux 55537 55100
55400
81 12,70 6 Belleville-sur-Meuse Verdun Grand Verdun
Doulcon 55165 55110 455 8,57 53 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Dugny-sur-Meuse 55166 55100 1294 19,00 68 Verdun-2
Verdun-Centre
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Dun-sur-Meuse 55167 55110 665 6,41 104 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Duzey 55168 55230 42 5,50 8 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Écouviez 55169 55600 506 4,30 118 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Écurey-en-Verdunois 55170 55150 127 6,92 18 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Eix 55171 55400 254 12,06 21 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Épiez-sur-Meuse 55173 55140 41 8,19 5 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Épinonville 55174 55270 70 14,06 5 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Érize-la-Brûlée 55175 55260 189 10,82 17 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Érize-la-Petite 55177 55260 59 7,18 8 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Érize-Saint-Dizier 55178 55000 191 12,49 15 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Erneville-aux-Bois 55179 55500 164 28,05 6 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Esnes-en-Argonne 55180 55100 136 14,76 9 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Étain 55181 55400 3592 19,64 183 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Éton 55182 55240 208 11,00 19 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Étraye 55183 55150 40 7,99 5 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Euville 55184 55200 1673 29,76 56 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Èvres 55185 55250 109 11,65 9 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Fains-Véel 55186 55000 2162 18,30 118 Bar-le-Duc-2
Bar-le-Duc-Nord
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Flassigny 55188 55600 48 6,66 7 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Fleury-devant-Douaumont 55189 55100 0 10,27 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Foameix-Ornel 55191 55400 241 11,07 22 Bouligny
Étain
Verdun Pays d’Étain
Fontaines-Saint-Clair 55192 55110 54 6,23 9 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Forges-sur-Meuse 55193 55110 121 15,97 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Foucaucourt-sur-Thabas 55194 55250 57 9,92 6 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Fouchères-aux-Bois 55195 55500 140 5,57 25 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Frémeréville-sous-les-Côtes 55196 55200 145 6,44 23 Commercy
Commercy
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Fresnes-au-Mont 55197 55260 172 15,89 11 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Fresnes-en-Woëvre 55198 55160 681 9,08 75 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Froidos 55199 55120 102 8,74 12 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Fromeréville-les-Vallons 55200 55100 210 20,30 10 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Fromezey 55201 55400 51 5,96 9 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Futeau 55202 55120 167 1,73 97 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Génicourt-sur-Meuse 55204 55320 285 7,99 36 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Gercourt-et-Drillancourt 55206 55110 110 13,60 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Géry 55207 55000 56 4,80 12 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Gesnes-en-Argonne 55208 55110 59 7,06 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Geville 55258 55200 623 33,10 19 Commercy
Commercy
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Gimécourt 55210 55260 39 10,12 4 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Gincrey 55211 55400 63 9,69 7 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Girauvoisin 55212 55200 73 5,06 14 Commercy
Commercy
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Givrauval 55214 55500 296 9,69 31 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Gondrecourt-le-Château 55215 55130 1087 51,33 21 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Gouraincourt 55216 55230 56 5,71 10 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Goussaincourt 55217 55140 120 10,33 12 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Gremilly 55218 55150 41 17,81 2 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Grimaucourt-en-Woëvre 55219 55400 105 5,69 18 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Grimaucourt-près-Sampigny 55220 55500 86 9,27 9 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Guerpont 55221 55000 250 6,12 41 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Gussainville 55222 55400 33 10,48 3 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Haironville 55224 55000 595 9,79 61 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Halles-sous-les-Côtes 55225 55700 155 5,51 28 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Han-lès-Juvigny 55226 55600 123 5,44 23 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Hannonville-sous-les-Côtes 55228 55210 586 15,71 37 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Han-sur-Meuse 55229 55300 280 17,22 16 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Harville 55232 55160 118 5,54 21 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Haudainville 55236 55100 960 11,11 86 Verdun-2
Verdun-Est
Verdun Grand Verdun
Haudiomont 55237 55160 220 9,30 24 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Haumont-près-Samogneux 55239 55100 0 10,81 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Heippes 55241 55220 75 10,48 7 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Hennemont 55242 55160 111 10,82 10 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Herbeuville 55243 55210 183 6,71 27 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Herméville-en-Woëvre 55244 55400 240 14,64 16 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Heudicourt-sous-les-Côtes 55245 55210 168 13,56 12 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Hévilliers 55246 55290 141 10,60 13 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Horville-en-Ornois 55247 55130 58 7,62 8 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Houdelaincourt 55248 55130 306 16,07 19 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Inor 55250 55700 186 6,46 29 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Ippécourt 55251 55220 95 10,62 9 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Iré-le-Sec 55252 55600 155 8,31 19 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Jametz 55255 55600 255 17,44 15 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Jonville-en-Woëvre 55256 55160 149 10,81 14 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Jouy-en-Argonne 55257 55120 49 6,30 8 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Julvécourt 55260 55120 60 8,70 7 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Juvigny-en-Perthois 55261 55170 134 6,36 21 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Juvigny-sur-Loison 55262 55600 264 16,42 16 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Kœur-la-Grande 55263 55300 168 12,32 14 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Kœur-la-Petite 55264 55300 295 20,33 15 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Labeuville 55265 55160 133 9,58 14 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Lachalade 55266 55120 61 19,45 3 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Lachaussée 55267 55210 270 27,19 10 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Lacroix-sur-Meuse 55268 55300 720 21,15 34 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Lahaymeix 55269 55260 77 12,70 6 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Lahayville 55270 55300 26 3,96 7 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Laheycourt 55271 55800 405 18,00 23 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Laimont 55272 55800 463 10,77 43 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Lamorville 55274 55300 286 34,93 8 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Lamouilly 55275 55700 92 4,76 19 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Landrecourt-Lempire 55276 55100 208 14,63 14 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Laneuville-au-Rupt 55278 55190 200 13,23 15 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Laneuville-sur-Meuse 55279 55700 432 22,82 19 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Lanhères 55280 55400 65 4,60 14 Bouligny
Étain
Verdun Pays d’Étain
Latour-en-Woëvre 55281 55160 95 6,74 14 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Lavallée 55282 55260 93 12,58 7 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Lavincourt 55284 55170 69 4,70 15 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Lavoye 55285 55120 150 10,02 15 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Le Bouchon-sur-Saulx 55061 55500 247 5,42 46 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Le Claon 55116 55120 60 7,32 8 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Le Neufour 55379 55120 73 0,92 79 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Lemmes 55286 55220 244 11,05 22 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Lérouville 55288 55200 1449 14,38 101 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Les Éparges 55172 55160 69 9,52 7 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Les Hauts-de-Chée 55123 55000 739 50,17 15 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Les Islettes 55253 55120 756 5,55 136 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Les Monthairons 55347 55320 390 12,22 32 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Les Paroches 55401 55300 418 10,24 41 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Les Roises 55436 55130 30 3,92 8 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Les Souhesmes-Rampont 55497 55220 346 21,80 16 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Les Trois-Domaines 55254 55220 127 16,49 8 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Levoncourt 55289 55260 57 7,80 7 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Lignières-sur-Aire 55290 55260 53 9,30 6 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Ligny-en-Barrois 55291 55500 4058 32,70 124 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Liny-devant-Dun 55292 55110 191 10,90 18 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Lion-devant-Dun 55293 55110 169 15,51 11 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Lisle-en-Barrois 55295 55250 39 28,94 1 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
L’Isle-en-Rigault 55296 55000 484 10,54 46 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Lissey 55297 55150 113 9,97 11 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Loisey 55298 55000 303 13,47 22 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Loison 55299 55230 119 14,17 8 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Longchamps-sur-Aire 55301 55260 123 15,68 8 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Longeaux 55300 55500 228 7,49 30 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Longeville-en-Barrois 55302 55000 1164 15,44 75 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-Nord
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Loupmont 55303 55300 77 10,33 7 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Louppy-le-Château 55304 55800 157 18,76 8 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Louppy-sur-Loison 55306 55600 137 14,36 10 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Louvemont-Côte-du-Poivre 55307 55100 0 8,25 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Luzy-Saint-Martin 55310 55700 113 7,35 15 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Maizeray 55311 55160 35 3,87 9 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Maizey 55312 55300 166 14,91 11 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Malancourt 55313 55270 62 16,52 4 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Mandres-en-Barrois 55315 55290 121 17,71 7 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Mangiennes 55316 55150 396 18,32 22 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Manheulles 55317 55160 139 10,45 13 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Marchéville-en-Woëvre 55320 55160 69 5,63 12 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Marre 55321 55100 162 10,20 16 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Marson-sur-Barboure 55322 55190 48 5,90 8 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Martincourt-sur-Meuse 55323 55700 66 5,96 11 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Marville 55324 55600 497 19,55 25 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Maucourt-sur-Orne 55325 55400 60 6,43 9 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Maulan 55326 55500 116 4,22 27 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Mauvages 55327 55190 268 21,11 13 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Maxey-sur-Vaise 55328 55140 302 10,90 28 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Mécrin 55329 55300 222 10,19 22 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Méligny-le-Grand 55330 55190 100 11,52 9 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Méligny-le-Petit 55331 55190 81 8,39 10 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Menaucourt 55332 55500 237 6,30 38 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Ménil-aux-Bois 55333 55260 42 6,71 6 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Ménil-la-Horgne 55334 55190 171 16,56 10 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Ménil-sur-Saulx 55335 55500 263 12,03 22 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Merles-sur-Loison 55336 55150 153 11,45 13 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Milly-sur-Bradon 55338 55110 173 10,40 17 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Mogeville 55339 55400 83 6,37 13 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Mognéville 55340 55800 376 18,57 20 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Moirey-Flabas-Crépion 55341 55150 131 14,62 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Montblainville 55343 55270 62 12,06 5 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Montbras 55344 55140 17 5,40 3 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Mont-devant-Sassey 55345 55110 92 8,22 11 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Montfaucon-d’Argonne 55346 55270 315 23,61 13 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Montiers-sur-Saulx 55348 55290 404 45,92 9 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Montigny-devant-Sassey 55349 55110 120 9,72 12 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Montigny-lès-Vaucouleurs 55350 55140 65 11,83 5 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Montmédy 55351 55600 2178 23,49 93 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Montplonne 55352 55000 140 20,68 7 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Montsec 55353 55300 84 5,95 14 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Montzéville 55355 55100 156 17,65 9 Clermont-en-Argonne
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Moranville 55356 55400 109 6,80 16 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Morgemoulin 55357 55400 110 6,85 16 Bouligny
Étain
Verdun Pays d’Étain
Morley 55359 55290 205 24,75 8 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Mouilly 55360 55320 111 10,96 10 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Moulainville 55361 55400 123 11,15 11 Belleville-sur-Meuse
Étain
Verdun Pays d’Étain
Moulins-Saint-Hubert 55362 55700 174 8,14 21 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Moulotte 55363 55160 105 5,53 19 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Mouzay 55364 55700 705 35,73 20 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Murvaux 55365 55110 141 14,21 10 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Muzeray 55367 55230 133 8,45 16 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Naives-en-Blois 55368 55190 155 15,70 10 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Naives-Rosières 55369 55000 805 15,93 51 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Naix-aux-Forges 55370 55500 215 6,32 34 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Nançois-le-Grand 55371 55500 72 9,25 8 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Nançois-sur-Ornain 55372 55500 386 7,98 48 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Nantillois 55375 55270 63 7,66 8 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Nant-le-Grand 55373 55500 77 11,26 7 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Nant-le-Petit 55374 55500 80 9,02 9 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Nantois 55376 55500 83 6,05 14 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Nepvant 55377 55700 85 5,15 17 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Nettancourt 55378 55800 254 11,45 22 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Neuville-en-Verdunois 55380 55260 60 13,44 4 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Neuville-lès-Vaucouleurs 55381 55140 177 8,35 21 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Neuville-sur-Ornain 55382 55800 360 11,66 31 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Neuvilly-en-Argonne 55383 55120 218 18,32 12 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Nicey-sur-Aire 55384 55260 123 11,01 11 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Nixéville-Blercourt 55385 55120 489 19,54 25 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Nonsard-Lamarche 55386 55210 212 18,18 12 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Nouillonpont 55387 55230 235 10,32 23 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Noyers-Auzécourt 55388 55800 283 17,22 16 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Nubécourt 55389 55250 246 27,52 9 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Olizy-sur-Chiers 55391 55700 190 9,22 21 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Ornes 55394 55150 6 18,52 0 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Osches 55395 55220 54 9,14 6 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Ourches-sur-Meuse 55396 55190 218 10,35 21 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Pagny-la-Blanche-Côte 55397 55140 240 12,43 19 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Pagny-sur-Meuse 55398 55190 1026 18,81 55 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Pareid 55399 55160 120 7,02 17 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Parfondrupt 55400 55400 46 8,53 5 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Peuvillers 55403 55150 54 4,86 11 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Pierrefitte-sur-Aire 55404 55260 313 17,56 18 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Pillon 55405 55230 271 15,69 17 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Pintheville 55406 55160 110 5,18 21 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Pont-sur-Meuse 55407 55200 136 3,63 37 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Pouilly-sur-Meuse 55408 55700 180 11,83 15 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Pretz-en-Argonne 55409 55250 76 9,89 8 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Quincy-Landzécourt 55410 55600 144 12,48 12 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Raival 55442 55260 256 19,22 13 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Rambluzin-et-Benoite-Vaux 55411 55220 100 18,42 5 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Rambucourt 55412 55300 192 14,86 13 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Rancourt-sur-Ornain 55414 55800 197 9,99 20 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Ranzières 55415 55300 80 14,09 6 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Rarécourt 55416 55120 215 15,41 14 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Récicourt 55419 55120 170 13,70 12 Clermont-en-Argonne
Clermont-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Récourt-le-Creux 55420 55220 78 14,43 5 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Reffroy 55421 55190 71 9,41 8 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Regnéville-sur-Meuse 55422 55110 50 3,81 13 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Rembercourt-Sommaisne 55423 55250 347 22,32 16 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Remennecourt 55424 55800 55 2,74 20 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Remoiville 55425 55600 134 9,70 14 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Resson 55426 55000 393 8,40 47 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Revigny-sur-Ornain 55427 55800 2860 19,32 148 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Réville-aux-Bois 55428 55150 118 11,03 11 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Riaville 55429 55160 43 3,36 13 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Ribeaucourt 55430 55290 76 12,54 6 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Richecourt 55431 55300 60 6,23 10 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Rigny-la-Salle 55433 55140 368 10,28 36 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Rigny-Saint-Martin 55434 55140 54 16,11 3 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Robert-Espagne 55435 55000 843 7,33 115 Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Romagne-sous-les-Côtes 55437 55150 114 14,19 8 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Romagne-sous-Montfaucon 55438 55110 187 15,70 12 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Ronvaux 55439 55160 88 2,63 33 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Rouvres-en-Woëvre 55443 55400 610 16,74 36 Bouligny
Étain
Verdun Pays d’Étain
Rouvrois-sur-Meuse 55444 55300 203 6,13 33 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Rouvrois-sur-Othain 55445 55230 197 12,56 16 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Rumont 55446 55000 87 6,31 14 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Rupt-aux-Nonains 55447 55170 365 20,40 18 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Rupt-devant-Saint-Mihiel 55448 55260 56 6,32 9 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Rupt-en-Woëvre 55449 55320 302 17,05 18 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Rupt-sur-Othain 55450 55150 47 5,53 8 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Saint-Amand-sur-Ornain 55452 55500 55 6,06 9 Ligny-en-Barrois
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Saint-André-en-Barrois 55453 55220 67 9,33 7 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Saint-Aubin-sur-Aire 55454 55500 170 14,17 12 Vaucouleurs
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Saint-Germain-sur-Meuse 55456 55140 270 7,67 35 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Saint-Hilaire-en-Woëvre 55457 55160 175 11,12 16 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Saint-Jean-lès-Buzy 55458 55400 370 10,34 36 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Saint-Joire 55459 55130 235 18,32 13 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Saint-Julien-sous-les-Côtes 55460 55200 143 4,95 29 Commercy
Commercy
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Saint-Laurent-sur-Othain 55461 55150 505 16,79 30 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Saint-Maurice-sous-les-Côtes 55462 55210 370 9,30 40 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Saint-Mihiel 55463 55300 4149 33,00 126 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Saint-Pierrevillers 55464 55230 157 11,12 14 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Saint-Remy-la-Calonne 55465 55160 106 8,04 13 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Salmagne 55466 55000 302 16,73 18 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Samogneux 55468 55100 94 6,16 15 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Sampigny 55467 55300 722 20,53 35 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Sammiellois
Sassey-sur-Meuse 55469 55110 109 4,33 25 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Saudrupt 55470 55000 201 7,78 26 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Saulmory-Villefranche 55471 55110 91 6,85 13 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Saulvaux 55472 55500 114 22,42 5 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Saulx-lès-Champlon 55473 55160 121 7,81 15 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Sauvigny 55474 55140 232 17,51 13 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Sauvoy 55475 55190 63 7,82 8 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Savonnières-devant-Bar 55476 55000 479 5,16 93 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Savonnières-en-Perthois 55477 55170 412 10,07 41 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Seigneulles 55479 55000 178 11,70 15 Bar-le-Duc-1
Vavincourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Senon 55481 55230 335 20,50 16 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Senoncourt-les-Maujouy 55482 55220 90 14,94 6 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Septsarges 55484 55270 48 8,86 5 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Sepvigny 55485 55140 75 6,31 12 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Seuil-d’Argonne 55517 55250 518 25,44 20 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Seuzey 55487 55300 107 4,61 23 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Sammiellois
Silmont 55488 55000 161 3,83 42 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Sivry-la-Perche 55489 55100 272 12,17 22 Verdun-1
Verdun-Ouest
Verdun Grand Verdun
Sivry-sur-Meuse 55490 55110 341 22,24 15 Clermont-en-Argonne
Montfaucon-d’Argonne
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Sommedieue 55492 55320 965 33,63 29 Dieue-sur-Meuse
Verdun-Est
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Sommeilles 55493 55800 205 18,81 11 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Sommelonne 55494 55170 469 10,22 46 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Sorbey 55495 55230 270 12,64 21 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Sorcy-Saint-Martin 55496 55190 1101 21,72 51 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Souilly 55498 55220 439 26,59 17 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Spincourt 55500 55230 846 26,78 32 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Stainville 55501 55500 434 20,87 21 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Stenay 55502 55700 2673 27,16 98 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Taillancourt 55503 55140 129 11,09 12 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Tannois 55504 55000 397 13,34 30 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Thierville-sur-Meuse 55505 55840 3076 12,09 254 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Thillombois 55506 55260 30 13,03 2 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Thillot 55507 55210 237 3,65 65 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Thonne-la-Long 55508 55600 326 9,50 34 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Thonne-les-Près 55510 55600 139 5,42 26 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Thonne-le-Thil 55509 55600 268 11,38 24 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Thonnelle 55511 55600 146 6,09 24 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Tilly-sur-Meuse 55512 55220 293 13,69 21 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Trémont-sur-Saulx 55514 55000 612 11,90 51 Bar-le-Duc-1
Bar-le-Duc-Sud
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Trésauvaux 55515 55160 70 3,95 18 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Tréveray 55516 55130 583 17,18 34 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Tronville-en-Barrois 55519 55310 1480 12,64 117 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Troussey 55520 55190 454 17,23 26 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Troyon 55521 55300 266 13,07 20 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Sammiellois
Ugny-sur-Meuse 55522 55140 108 4,29 25 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Vacherauville 55523 55100 175 7,29 24 Belleville-sur-Meuse
Charny-sur-Meuse
Verdun Grand Verdun
Vadelaincourt 55525 55220 83 5,44 15 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Vadonville 55526 55200 261 5,21 50 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Valbois 55530 55300 91 17,09 5 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Val-d’Ornain 55366 55000 985 24,16 41 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Varennes-en-Argonne 55527 55270 663 11,81 56 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Varnéville 55528 55300 54 6,44 8 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Vassincourt 55531 55800 269 7,94 34 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt 55532 55250 316 22,62 14 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Vaucouleurs 55533 55140 1944 39,35 49 Vaucouleurs
Vaucouleurs
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Vaudeville-le-Haut 55534 55130 56 9,71 6 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Vaudoncourt 55535 55230 86 6,18 14 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Vauquois 55536 55270 18 8,14 2 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Vaux-lès-Palameix 55540 55300 55 10,52 5 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Sammiellois
Vavincourt 55541 55000 507 15,93 32 Bar-le-Duc-2
Vavincourt
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Velaines 55543 55500 955 10,71 89 Ancerville
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Bar-le-Duc Sud Meuse
Velosnes 55544 55600 172 4,37 39 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Verdun 55545 55100 17.913 31,03 577 Verdun-1
Verdun-2
Verdun-Centre
Verdun-Est
Verdun-Ouest
Verdun Grand Verdun
Verneuil-Grand 55546 55600 201 6,21 32 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Verneuil-Petit 55547 55600 126 3,99 32 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Véry 55549 55270 94 11,74 8 Clermont-en-Argonne
Varennes-en-Argonne
Verdun Argonne-Meuse
Vigneulles-lès-Hattonchâtel 55551 55210 1572 62,59 25 Saint-Mihiel
Vigneulles-lès-Hattonchâtel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre
Vigneul-sous-Montmédy 55552 55600 91 4,63 20 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Vignot 55553 55200 1303 16,02 81 Commercy
Commercy
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Villécloye 55554 55600 266 7,18 37 Montmédy
Montmédy
Verdun Pays de Montmédy
Ville-devant-Belrain 55555 55260 34 6,12 6 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Ville-devant-Chaumont 55556 55150 50 4,21 12 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Ville-en-Woëvre 55557 55160 124 14,18 9 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Villeroy-sur-Méholle 55559 55190 32 6,47 5 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Villers-aux-Vents 55560 55800 132 6,14 21 Revigny-sur-Ornain
Revigny-sur-Ornain
Bar-le-Duc Pays de Revigny-sur-Ornain
Villers-devant-Dun 55561 55110 55 7,97 7 Stenay
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Villers-le-Sec 55562 55500 124 6,99 18 Ligny-en-Barrois
Montiers-sur-Saulx
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Villers-lès-Mangiennes 55563 55150 81 8,23 10 Bouligny
Spincourt
Verdun Damvillers Spincourt
Villers-sous-Pareid 55565 55160 79 6,12 13 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Villers-sur-Meuse 55566 55220 304 7,30 42 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Ville-sur-Cousances 55567 55120 139 9,59 14 Dieue-sur-Meuse
Souilly
Verdun Val de Meuse-Voie Sacrée
Ville-sur-Saulx 55568 55000 289 4,07 71 Ancerville
Ancerville
Bar-le-Duc Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Villotte-devant-Louppy 55569 55250 165 11,23 15 Revigny-sur-Ornain
Vaubecourt
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Villotte-sur-Aire 55570 55260 195 13,96 14 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Vilosnes-Haraumont 55571 55110 218 15,41 14 Clermont-en-Argonne
Dun-sur-Meuse
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Vittarville 55572 55150 74 8,15 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Void-Vacon 55573 55190 1641 35,58 46 Vaucouleurs
Void-Vacon
Commercy Commercy-Void-Vaucouleurs
Vouthon-Bas 55574 55130 51 7,22 7 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Vouthon-Haut 55575 55130 81 13,23 6 Ligny-en-Barrois
Gondrecourt-le-Château
Commercy Haute Saulx et Perthois-Val d’Ornois
Waly 55577 55250 61 6,20 10 Dieue-sur-Meuse
Seuil-d’Argonne
Bar-le-Duc Aire à l’Argonne
Warcq 55578 55400 205 4,99 41 Étain
Étain
Verdun Pays d’Étain
Watronville 55579 55160 108 6,39 17 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Wavrille 55580 55150 48 5,31 9 Montmédy
Damvillers
Verdun Damvillers Spincourt
Willeroncourt 55581 55500 107 7,89 14 Vaucouleurs
Ligny-en-Barrois
Bar-le-Duc Commercy-Void-Vaucouleurs
Wiseppe 55582 55700 102 5,69 18 Stenay
Stenay
Verdun Pays de Stenay et du Val Dunois
Woël 55583 55210 201 13,21 15 Étain
Fresnes-en-Woëvre
Verdun Territoire de Fresnes-en-Woëvre
Woimbey 55584 55300 123 15,30 8 Dieue-sur-Meuse
Pierrefitte-sur-Aire
Commercy Aire à l’Argonne
Xivray-et-Marvoisin 55586 55300 98 14,45 7 Saint-Mihiel
Saint-Mihiel
Commercy Côtes de Meuse Woëvre

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: