Lischt vun dr Gmeina im Département Meuse

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Meuse zellt àlla 426 Gmeina ìm Département Haute-Marne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Ageville 52001 52340 309 19,55 16 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Aigremont 52002 52400 18 4,87 4 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Aillianville 52003 52700 172 23,63 7 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Aingoulaincourt 52004 52230 13 5,10 3 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Aizanville 52005 52120 33 3,50 9 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Allichamps 52006 52130 343 2,74 125 Saint-Dizier-1
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Ambonville 52007 52110 79 14,47 5 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Andelot-Blancheville 52008 52700 874 33,18 26 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Andilly-en-Bassigny 52009 52360 109 8,42 13 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Annéville-la-Prairie 52011 52310 82 5,22 16 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Annonville 52012 52230 33 6,19 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Anrosey 52013 52500 123 11,04 11 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Aprey 52014 52250 190 15,72 12 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Arbigny-sous-Varennes 52015 52500 92 9,84 9 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Arbot 52016 52160 72 13,15 5 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Arc-en-Barrois 52017 52210 766 50,44 15 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Arnancourt 52019 52110 91 9,31 10 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Attancourt 52021 52130 254 10,02 25 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Aubepierre-sur-Aube 52022 52210 189 43,10 4 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Auberive 52023 52160 181 70,64 3 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Audeloncourt 52025 52240 87 11,60 8 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Aujeurres 52027 52190 88 12,94 7 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Aulnoy-sur-Aube 52028 52160 50 9,31 5 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Autigny-le-Grand 52029 52300 150 3,59 42 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Autigny-le-Petit 52030 52300 62 2,53 25 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Autreville-sur-la-Renne 52031 52120 389 31,57 12 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Trois Forêts
Avrecourt 52033 52140 121 7,64 16 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Bailly-aux-Forges 52034 52130 140 10,51 13 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Baissey 52035 52250 193 9,97 19 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Bannes 52037 52360 376 9,16 41 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Bassoncourt 52038 52240 68 6,49 10 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Baudrecourt 52039 52110 94 8,78 11 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Bayard-sur-Marne 52265 52170 1341 15,39 87 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Bay-sur-Aube 52040 52160 51 9,75 5 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Beauchemin 52042 52260 103 11,92 9 Langres
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Belmont 52043 52500 57 7,47 8 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Bettancourt-la-Ferrée 52045 52100 1698 5,38 316 Saint-Dizier-3
Saint-Dizier-Nord-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Beurville 52047 52110 104 22,92 5 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Biesles 52050 52340 1356 23,84 57 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Bize 52051 52500 91 2,09 44 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Blaisy 52053 52330 76 5,62 14 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Blécourt 52055 52300 111 7,25 15 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Blessonville 52056 52120 200 9,76 20 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Blumeray 52057 52110 109 14,68 7 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Bologne 52058 52310 1909 31,26 61 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Bonnecourt 52059 52360 130 10,88 12 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Bourbonne-les-Bains 52060 52400 2133 64,93 33 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Bourdons-sur-Rognon 52061 52700 279 39,45 7 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Bourg 52062 52200 153 7,23 21 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Grand Langres
Bourg-Sainte-Marie 52063 52150 102 9,19 11 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Bourmont-entre-Meuse-et-Mouzon 52064 52150 814 42,55 19 Poissons Chaumont Meuse Rognon
Bouzancourt 52065 52110 65 11,75 6 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Brachay 52066 52110 58 7,40 8 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Brainville-sur-Meuse 52067 52150 81 5,93 14 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Braux-le-Châtel 52069 52120 144 10,62 14 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Brennes 52070 52200 140 9,88 14 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Brethenay 52072 52000 361 8,84 41 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Breuvannes-en-Bassigny 52074 52240 682 48,55 14 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Briaucourt 52075 52700 185 9,47 20 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Bricon 52076 52120 452 9,51 48 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Brousseval 52079 52130 684 6,01 114 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Bugnières 52082 52210 152 18,29 8 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Busson 52084 52700 38 9,88 4 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Bassin de Joinville en Champagne
Buxières-lès-Clefmont 52085 52240 26 5,92 4 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Buxières-lès-Villiers 52087 52000 190 4,97 38 Chaumont-2
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Ceffonds 52088 52220 638 36,52 17 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Celles-en-Bassigny 52089 52360 82 8,92 9 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Celsoy 52090 52600 108 5,42 20 Chalindrey
Neuilly-l’Évêque
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Cerisières 52091 52320 81 10,02 8 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Chalancey 52092 52160 105 13,49 8 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Chalindrey 52093 52600 2436 20,03 122 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Chalvraines 52095 52700 186 26,35 7 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Chamarandes-Choignes 52125 52000 1035 18,80 55 Chaumont-2
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Chambroncourt 52097 52700 49 10,18 5 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Bassin de Joinville en Champagne
Chamouilley 52099 52410 807 7,81 103 Eurville-Bienville
Saint-Dizier-Sud-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Champigneulles-en-Bassigny 52101 52150 46 6,82 7 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Champigny-lès-Langres 52102 52200 426 6,35 67 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Champigny-sous-Varennes 52103 52400 117 5,84 20 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Champsevraine 52083 52500 733 40,77 18 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Chancenay 52104 52100 1094 9,86 111 Saint-Dizier-3
Saint-Dizier-Nord-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Changey 52105 52360 302 6,67 45 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Chanoy 52106 52260 135 2,10 64 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Chantraines 52107 52700 218 10,42 21 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Charmes 52108 52360 146 6,04 24 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Charmes-en-l’Angle 52109 52110 10 7,36 1 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Charmes-la-Grande 52110 52110 157 11,43 14 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Chassigny 52113 52190 248 15,89 16 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Châteauvillain 52114 52120 1596 106,37 15 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Chatenay-Mâcheron 52115 52200 109 6,10 18 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Chatenay-Vaudin 52116 52360 53 3,72 14 Langres
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Chatonrupt-Sommermont 52118 52300 306 16,66 18 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Chaudenay 52119 52600 340 4,60 74 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Chauffourt 52120 52140 204 9,63 21 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Chaumont 52121 52000 22.367 55,26 405 Chaumont-1
Chaumont-1
Chaumont-3
Chaumont-Nord
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Chaumont-la-Ville 52122 52150 115 11,22 10 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Chevillon 52123 52170 1334 36,90 36 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Chézeaux 52124 52400 70 10,75 7 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Choilley-Dardenay 52126 52190 163 17,56 9 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Choiseul 52127 52240 78 8,63 9 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Cirey-lès-Mareilles 52128 52700 136 14,59 9 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Cirey-sur-Blaise 52129 52110 117 16,44 7 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Cirfontaines-en-Azois 52130 52370 189 11,61 16 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Cirfontaines-en-Ornois 52131 52230 76 13,95 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Clefmont 52132 52240 179 19,33 9 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Clinchamp 52133 52700 78 16,07 5 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Cohons 52134 52600 238 12,55 19 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Coiffy-le-Bas 52135 52400 92 11,32 8 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Coiffy-le-Haut 52136 52400 120 9,65 12 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Colmier-le-Bas 52137 52160 22 5,95 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Colmier-le-Haut 52138 52160 55 19,35 3 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Colombey les Deux Églises 52140 52330 723 83,84 9 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Condes 52141 52000 307 5,08 60 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Consigny 52142 52700 68 10,95 6 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Coublanc 52145 52500 116 19,19 6 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Coupray 52146 52210 148 12,10 12 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Courcelles-en-Montagne 52147 52200 91 15,16 6 Villegusien-le-Lac
Langres
Langres Grand Langres
Courcelles-sur-Blaise 52149 52110 101 5,67 18 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Cour-l’Évêque 52151 52210 168 18,95 9 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Culmont 52155 52600 552 8,29 67 Chalindrey
Langres
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Curel 52156 52300 415 7,63 54 Eurville-Bienville
Joinville
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Curmont 52157 52330 12 2,94 4 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Cusey 52158 52190 281 23,22 12 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Cuves 52159 52240 24 5,40 4 Nogent
Clefmont
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Daillancourt 52160 52110 69 7,91 9 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Daillecourt 52161 52240 75 7,37 10 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Dammartin-sur-Meuse 52162 52140 200 15,58 13 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Dampierre 52163 52360 389 16,39 24 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Damrémont 52164 52400 208 4,84 43 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Dancevoir 52165 52210 192 25,58 8 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Darmannes 52167 52700 257 18,15 14 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Dinteville 52168 52120 54 15,46 3 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Domblain 52169 52130 82 5,33 15 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Dommarien 52170 52190 159 17,75 9 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Dommartin-le-Franc 52171 52110 246 10,03 25 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Dommartin-le-Saint-Père 52172 52110 276 14,88 19 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Domremy-Landéville 52173 52270 79 18,64 4 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Meuse Rognon
Doncourt-sur-Meuse 52174 52150 41 5,93 7 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Donjeux 52175 52300 383 12,84 30 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Doulaincourt-Saucourt 52177 52270 836 43,86 19 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Meuse Rognon
Doulevant-le-Château 52178 52110 367 22,14 17 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Doulevant-le-Petit 52179 52130 29 3,03 10 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Échenay 52181 52230 94 9,44 10 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Éclaron-Braucourt-Sainte-Livière 52182 52290 2040 54,24 38 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Ecot-la-Combe 52183 52700 36 20,93 2 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Effincourt 52184 52300 62 12,31 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Enfonvelle 52185 52400 70 12,40 6 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Épizon 52187 52230 178 37,53 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Esnouveaux 52190 52340 298 16,87 18 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Euffigneix 52193 52000 305 9,00 34 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Eurville-Bienville 52194 52410 2094 20,73 101 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Farincourt 52195 52500 39 5,08 8 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Faverolles 52196 52260 103 17,28 6 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Fayl-Billot 52197 52500 1326 42,90 31 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Fays 52198 52130 75 5,98 13 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Ferrière-et-Lafolie 52199 52300 51 7,93 6 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Flagey 52200 52250 82 8,32 10 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Flammerécourt 52201 52110 68 10,52 6 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Fontaines-sur-Marne 52203 52170 149 6,47 23 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Forcey 52204 52700 66 5,28 13 Nogent
Andelot-Blancheville
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Foulain 52205 52800 701 26,28 27 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Frampas 52206 52220 163 10,22 16 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Frécourt 52207 52360 94 6,22 15 Bourbonne-les-Bains
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Fresnes-sur-Apance 52208 52400 151 16,47 9 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Froncles 52211 52320 1558 20,05 78 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Fronville 52212 52300 335 11,08 30 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Genevrières 52213 52500 133 12,95 10 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Germaines 52216 52160 36 8,69 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Germainvilliers 52217 52150 91 6,60 14 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Germay 52218 52230 46 11,96 4 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Germisay 52219 52230 19 6,73 3 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Giey-sur-Aujon 52220 52210 123 30,42 4 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Gillancourt 52221 52330 118 15,09 8 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Gillaumé 52222 52230 38 5,21 7 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Gilley 52223 52500 68 10,58 6 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Graffigny-Chemin 52227 52150 231 17,27 13 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Grandchamp 52228 52600 70 4,78 15 Chalindrey
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Grenant 52229 52500 149 12,94 12 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Gudmont-Villiers 52230 52320 297 16,77 18 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Guindrecourt-aux-Ormes 52231 52300 95 9,07 10 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Guindrecourt-sur-Blaise 52232 52330 54 5,52 10 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Guyonvelle 52233 52400 107 5,34 20 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Hâcourt 52234 52150 38 2,94 13 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Hallignicourt 52235 52100 284 11,86 24 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Harréville-les-Chanteurs 52237 52150 299 15,76 19 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Haute-Amance 52242 52600 950 46,33 21 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Heuilley-le-Grand 52240 52600 217 12,22 18 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Huilliécourt 52243 52150 118 8,87 13 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Humbécourt 52244 52290 794 20,84 38 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Humberville 52245 52700 70 6,44 11 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Humes-Jorquenay 52246 52200 567 15,64 36 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Illoud 52247 52150 227 13,85 16 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Is-en-Bassigny 52248 52140 550 19,37 28 Bourbonne-les-Bains
Nogent
Chaumont Grand Langres
Isômes 52249 52190 152 10,63 14 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Joinville 52250 52300 3177 18,94 168 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Jonchery 52251 52000 1022 28,98 35 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Juzennecourt 52253 52330 210 11,87 18 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
La Genevroye 52214 52320 31 2,83 11 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
La Porte du Der 52331 52220 2285 47,23 48 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Lachapelle-en-Blaisy 52254 52330 78 16,53 5 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Lafauche 52256 52700 77 5,16 15 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Laferté-sur-Amance 52257 52500 108 7,97 14 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Laferté-sur-Aube 52258 52120 341 32,54 10 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Lamancine 52260 52310 124 4,48 28 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Laneuvelle 52264 52400 69 11,03 6 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Laneuville-à-Rémy 52266 52220 65 5,96 11 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Laneuville-au-Pont 52267 52100 206 4,09 50 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Langres 52269 52200 7761 22,33 348 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Lanques-sur-Rognon 52271 52800 188 13,12 14 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Lanty-sur-Aube 52272 52120 125 22,42 6 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Larivière-Arnoncourt 52273 52400 114 20,32 6 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Latrecey-Ormoy-sur-Aube 52274 52120 290 46,27 6 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Lavernoy 52275 52140 76 4,50 17 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Laville-aux-Bois 52276 52000 205 13,44 15 Chaumont-2
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Lavilleneuve 52277 52140 62 5,15 12 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Lavilleneuve-au-Roi 52278 52330 81 10,45 8 Châteauvillain
Montier-en-Der
Chaumont Trois Forêts
Le Châtelet-sur-Meuse 52400 52400 154 21,31 7 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Le Montsaugeonnais 52405 52190 1277 33,33 38 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Le Pailly 52374 52600 285 7,21 40 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Le Val-d’Esnoms 52189 52190 382 32,48 12 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Lecey 52280 52360 215 7,85 27 Langres
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Leffonds 52282 52210 345 36,24 10 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Les Loges 52290 52500 137 10,79 13 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Leschères-sur-le-Blaiseron 52284 52110 101 14,93 7 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Leuchey 52285 52190 85 5,48 16 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Leurville 52286 52700 87 10,44 8 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Levécourt 52287 52150 87 6,70 13 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Lezéville 52288 52230 121 25,72 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Liffol-le-Petit 52289 52700 323 25,72 13 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Ouest Vosgien
Longchamp 52291 52240 75 6,11 12 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Longeau-Percey 52292 52250 742 7,48 99 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Louvemont 52294 52130 705 20,98 34 Saint-Dizier-1
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Louvières 52295 52800 99 8,62 11 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Luzy-sur-Marne 52297 52000 258 16,11 16 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Maâtz 52298 52500 76 10,84 7 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Magneux 52300 52130 172 5,80 30 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Maisoncelles 52301 52240 56 4,20 13 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Maizières 52302 52300 196 11,70 17 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Maizières-sur-Amance 52303 52500 100 7,97 13 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Malaincourt-sur-Meuse 52304 52150 59 3,83 15 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Mandres-la-Côte 52305 52800 526 11,30 47 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Manois 52306 52700 453 10,36 44 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Marac 52307 52260 213 21,92 10 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Maranville 52308 52370 416 12,42 33 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Trois Forêts
Marbéville 52310 52320 97 17,71 5 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Marcilly-en-Bassigny 52311 52360 212 19,56 11 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Mardor 52312 52200 49 7,44 7 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Mareilles 52313 52700 162 22,28 7 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Marnay-sur-Marne 52315 52800 317 10,62 30 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Mathons 52316 52300 68 13,40 5 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Melay 52318 52400 264 13,95 19 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Mennouveaux 52319 52240 70 7,80 9 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Merrey 52320 52240 105 6,84 15 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Mertrud 52321 52110 176 12,06 15 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Meures 52322 52310 136 8,17 17 Bologne
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Millières 52325 52240 112 14,09 8 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Mirbel 52326 52320 42 6,08 7 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Moëslains 52327 52100 430 1,62 265 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Montcharvot 52328 52400 34 3,52 10 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Montheries 52330 52330 62 16,22 4 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Trois Forêts
Montot-sur-Rognon 52335 52700 128 7,84 16 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Montreuil-sur-Blaise 52336 52130 163 1,36 120 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Montreuil-sur-Thonnance 52337 52230 63 8,09 8 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Morancourt 52341 52110 136 13,92 10 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Morionvilliers 52342 52700 29 6,88 4 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Bassin de Joinville en Champagne
Mouilleron 52344 52160 38 5,19 7 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Mussey-sur-Marne 52346 52300 367 9,92 37 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Narcy 52347 52170 251 11,12 23 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Neuilly-l’Évêque 52348 52360 602 23,76 25 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Neuilly-sur-Suize 52349 52000 314 14,67 21 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Neuvelle-lès-Voisey 52350 52400 74 5,65 13 Bourbonne-les-Bains
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Ninville 52352 52800 85 9,03 9 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Nogent 52353 52800 3834 54,63 70 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Noidant-Chatenoy 52354 52600 82 5,21 16 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Noidant-le-Rocheux 52355 52200 161 16,49 10 Villegusien-le-Lac
Langres
Langres Grand Langres
Nomécourt 52356 52300 109 10,77 10 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Noncourt-sur-le-Rongeant 52357 52230 175 9,31 19 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Noyers 52358 52240 81 7,29 11 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Nully 52359 52110 159 17,84 9 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Occey 52360 52190 153 16,87 9 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Orbigny-au-Mont 52362 52360 135 9,35 14 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Orbigny-au-Val 52363 52360 96 7,55 13 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Orcevaux 52364 52250 98 4,22 23 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Orges 52365 52120 361 17,52 21 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Ormancey 52366 52200 80 17,11 5 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Ormoy-lès-Sexfontaines 52367 52310 45 5,53 8 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Orquevaux 52369 52700 86 15,70 5 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Osne-le-Val 52370 52300 258 26,92 10 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Oudincourt 52371 52310 145 7,44 19 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Outremécourt 52372 52150 95 9,10 10 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Ozières 52373 52700 42 9,62 4 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Palaiseul 52375 52600 61 4,98 12 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Pansey 52376 52230 93 8,96 10 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Parnoy-en-Bassigny 52377 52400 299 40,75 7 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Paroy-sur-Saulx 52378 52300 47 7,47 6 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Peigney 52380 52200 372 8,22 45 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Perrancey-les-Vieux-Moulins 52383 52200 292 17,26 17 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Perrogney-les-Fontaines 52384 52160 118 14,79 8 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Perrusse 52385 52240 31 5,61 6 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Perthes 52386 52100 530 13,08 41 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Pierremont-sur-Amance 52388 52500 145 16,27 9 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Pisseloup 52390 52500 50 3,19 16 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Planrupt 52391 52220 306 8,33 37 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Plesnoy 52392 52360 112 9,03 12 Nogent
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Poinsenot 52393 52160 49 7,26 7 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Poinson-lès-Fayl 52394 52500 227 12,43 18 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Poinson-lès-Grancey 52395 52160 41 11,68 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Poinson-lès-Nogent 52396 52800 147 10,67 14 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Poiseul 52397 52360 73 4,58 16 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Poissons 52398 52230 685 15,48 44 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Pont-la-Ville 52399 52120 132 10,23 13 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Poulangy 52401 52800 400 17,39 23 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Praslay 52403 52160 72 11,28 6 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Pressigny 52406 52500 201 22,61 9 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Prez-sous-Lafauche 52407 52700 305 22,59 14 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Rachecourt-sur-Marne 52414 52170 782 5,65 138 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Rachecourt-Suzémont 52413 52130 104 3,57 29 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Rançonnières 52415 52140 108 8,35 13 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Rangecourt 52416 52140 64 6,81 9 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Rennepont 52419 52370 138 11,98 12 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Reynel 52420 52700 120 18,61 6 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Riaucourt 52421 52000 471 10,71 44 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Richebourg 52422 52120 281 21,20 13 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Rimaucourt 52423 52700 671 20,26 33 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Rives Dervoises 52411 52220 1385 76,70 18 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Rivière-les-Fosses 52425 52190 200 17,94 11 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Rivières-le-Bois 52424 52600 75 7,14 11 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Rizaucourt-Buchey 52426 52330 124 15,07 8 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Rochefort-sur-la-Côte 52428 52700 61 5,18 12 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Roches-Bettaincourt 52044 52270 575 41,38 14 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Meuse Rognon
Roches-sur-Marne 52429 52410 554 7,87 70 Eurville-Bienville
Saint-Dizier-Sud-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Rochetaillée 52431 52210 165 27,95 6 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Rolampont 52432 52260 1512 49,10 31 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Romain-sur-Meuse 52433 52150 114 16,44 7 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Rouécourt 52436 52320 48 7,82 6 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Rouelles 52437 52160 26 6,62 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Rougeux 52438 52500 113 9,82 12 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Rouvres-sur-Aube 52439 52160 106 20,18 5 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Rouvroy-sur-Marne 52440 52300 387 8,41 46 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Rupt 52442 52300 333 6,53 51 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Sailly 52443 52230 33 12,49 3 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Saint-Blin 52444 52700 395 22,33 18 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Saint-Broingt-le-Bois 52445 52190 83 4,49 18 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Saint-Broingt-les-Fosses 52446 52190 230 12,37 19 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Saint-Ciergues 52447 52200 189 12,45 15 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Saint-Dizier 52448 52100 24.932 47,69 523 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-2
Saint-Dizier-3
Saint-Dizier-Centre
Saint-Dizier-Nord-Est
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier-Sud-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Saint-Loup-sur-Aujon 52450 52210 149 19,33 8 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Saint-Martin-lès-Langres 52452 52200 109 3,64 30 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Saint-Maurice 52453 52200 137 3,55 39 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Saints-Geosmes 52449 52200 1137 27,61 41 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Saint-Thiébault 52455 52150 238 0,60 397 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Saint-Urbain-Maconcourt 52456 52300 649 25,85 25 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Saint-Vallier-sur-Marne 52457 52200 177 6,64 27 Chalindrey
Langres
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Sarcey 52459 52800 113 7,22 16 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Sarrey 52461 52140 378 14,21 27 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Saudron 52463 52230 47 9,06 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Saulles 52464 52500 45 17,18 3 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Saulxures 52465 52140 128 8,30 15 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Savigny 52467 52500 60 6,19 10 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Semilly 52468 52700 106 14,60 7 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Semoutiers-Montsaon 52469 52000 783 27,40 29 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Serqueux 52470 52400 435 25,63 17 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Sexfontaines 52472 52330 130 20,77 6 Bologne
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Signéville 52473 52700 93 8,08 12 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Silvarouvres 52474 52120 38 19,41 2 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Sommancourt 52475 52130 67 5,73 12 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Sommerécourt 52476 52150 81 7,66 11 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Sommevoire 52479 52220 707 32,68 22 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Soncourt-sur-Marne 52480 52320 373 13,63 27 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Soulaucourt-sur-Mouzon 52482 52150 98 9,20 11 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Soyers 52483 52400 59 6,05 10 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Suzannecourt 52484 52300 375 4,60 82 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Ternat 52486 52210 62 7,91 8 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Thilleux 52487 52220 79 9,71 8 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Thivet 52488 52800 273 15,37 18 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Thol-lès-Millières 52489 52240 35 6,91 5 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Thonnance-lès-Joinville 52490 52300 748 11,33 66 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Thonnance-les-Moulins 52491 52230 114 21,50 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Torcenay 52492 52600 550 8,49 65 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Tornay 52493 52500 33 7,30 5 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Treix 52494 52000 233 15,46 15 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Trémilly 52495 52110 80 10,72 7 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Troisfontaines-la-Ville 52497 52130 435 37,88 11 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Vaillant 52499 52160 44 7,50 6 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Valcourt 52500 52100 617 3,77 164 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Val-de-Meuse 52332 52140 1875 77,48 24 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Valleret 52502 52130 57 4,76 12 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Valleroy 52503 52500 22 3,43 6 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Vals-des-Tilles 52094 52160 161 36,89 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Varennes-sur-Amance 52504 52400 273 12,74 21 Chalindrey
Terre-Natale
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Vaudrecourt 52505 52150 36 2,60 14 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Vaudrémont 52506 52330 104 10,39 10 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Trois Forêts
Vauxbons 52507 52200 62 12,48 5 Villegusien-le-Lac
Langres
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Vaux-sur-Blaise 52510 52130 375 7,19 52 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Vaux-sur-Saint-Urbain 52511 52300 57 6,40 9 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Vecqueville 52512 52300 541 5,22 104 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Velles 52513 52500 69 4,29 16 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Verbiesles 52514 52000 324 11,36 29 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Verseilles-le-Bas 52515 52250 103 1,58 65 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Verseilles-le-Haut 52516 52250 47 2,83 17 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Vesaignes-sous-Lafauche 52517 52700 126 13,78 9 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Vesaignes-sur-Marne 52518 52800 106 8,45 13 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vesvres-sous-Chalancey 52519 52190 47 7,22 7 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Vicq 52520 52400 152 13,72 11 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Viéville 52522 52310 336 11,18 30 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vignes-la-Côte 52523 52700 62 3,10 20 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Vignory 52524 52320 248 19,46 13 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Villars-en-Azois 52525 52120 68 19,52 3 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Villars-Santenoge 52526 52160 89 19,95 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Ville-en-Blaisois 52528 52130 155 6,89 22 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Villegusien-le-Lac 52529 52190 1001 40,03 25 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Villiers-en-Lieu 52534 52100 1537 12,90 119 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Villiers-lès-Aprey 52536 52190 46 7,39 6 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Villiers-le-Sec 52535 52000 710 15,71 45 Chaumont-2
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Villiers-sur-Suize 52538 52210 268 17,55 15 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Violot 52539 52600 71 4,27 17 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Vitry-en-Montagne 52540 52160 24 9,53 3 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Vitry-lès-Nogent 52541 52800 176 7,95 22 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vivey 52542 52160 55 13,05 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Voillecomte 52543 52130 540 14,44 37 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Voisey 52544 52400 293 31,60 9 Bourbonne-les-Bains
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Voisines 52545 52200 95 19,08 5 Villegusien-le-Lac
Langres
Langres Grand Langres
Voncourt 52546 52500 17 3,50 5 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Vouécourt 52547 52320 209 13,42 16 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vraincourt 52548 52310 90 3,48 26 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vroncourt-la-Côte 52549 52240 24 4,19 6 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Wassy 52550 52130 2891 33,82 85 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: