Lischt vun dr Gmeina im Département Meuse

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Meuse zellt àlla 426 Gmeina ìm Département Haute-Marne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Ageville 52001 52340 312 19,55 16 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Aigremont 52002 52400 23 4,87 5 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Aillianville 52003 52700 150 23,63 6 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Aingoulaincourt 52004 52230 13 5,10 3 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Aizanville 52005 52120 34 3,50 10 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Allichamps 52006 52130 355 2,74 130 Saint-Dizier-1
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Ambonville 52007 52110 87 14,47 6 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Andelot-Blancheville 52008 52700 867 33,18 26 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Andilly-en-Bassigny 52009 52360 105 8,42 12 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Annéville-la-Prairie 52011 52310 91 5,22 17 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Annonville 52012 52230 30 6,19 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Anrosey 52013 52500 124 11,04 11 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Aprey 52014 52250 187 15,72 12 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Arbigny-sous-Varennes 52015 52500 86 9,84 9 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Arbot 52016 52160 68 13,15 5 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Arc-en-Barrois 52017 52210 729 50,44 14 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Arnancourt 52019 52110 90 9,31 10 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Attancourt 52021 52130 267 10,02 27 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Aubepierre-sur-Aube 52022 52210 185 43,10 4 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Auberive 52023 52160 155 70,64 2 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Audeloncourt 52025 52240 87 11,60 8 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Aujeurres 52027 52190 73 12,94 6 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Aulnoy-sur-Aube 52028 52160 54 9,31 6 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Autigny-le-Grand 52029 52300 138 3,59 38 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Autigny-le-Petit 52030 52300 56 2,53 22 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Autreville-sur-la-Renne 52031 52120 371 31,57 12 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Trois Forêts
Avrecourt 52033 52140 108 7,64 14 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Bailly-aux-Forges 52034 52130 143 10,51 14 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Baissey 52035 52250 186 9,97 19 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Bannes 52037 52360 370 9,16 40 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Bassoncourt 52038 52240 64 6,49 10 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Baudrecourt 52039 52110 89 8,78 10 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Bayard-sur-Marne 52265 52170 1298 15,39 84 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Bay-sur-Aube 52040 52160 54 9,75 6 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Beauchemin 52042 52260 107 11,92 9 Langres
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Belmont 52043 52500 58 7,47 8 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Bettancourt-la-Ferrée 52045 52100 1792 5,38 333 Saint-Dizier-3
Saint-Dizier-Nord-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Beurville 52047 52110 103 22,92 4 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Biesles 52050 52340 1340 23,84 56 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Bize 52051 52500 85 2,09 41 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Blaisy 52053 52330 73 5,62 13 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Blécourt 52055 52300 115 7,25 16 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Blessonville 52056 52120 187 9,76 19 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Blumeray 52057 52110 104 14,68 7 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Bologne 52058 52310 1851 31,26 59 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Bonnecourt 52059 52360 141 10,88 13 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Bourbonne-les-Bains 52060 52400 1977 64,93 30 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Bourdons-sur-Rognon 52061 52700 291 39,45 7 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Bourg 52062 52200 160 7,23 22 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Grand Langres
Bourg-Sainte-Marie 52063 52150 99 9,19 11 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Bourmont-entre-Meuse-et-Mouzon 52064 52150 781 42,55 18 Poissons Chaumont Meuse Rognon
Bouzancourt 52065 52110 65 11,75 6 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Brachay 52066 52110 63 7,40 9 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Brainville-sur-Meuse 52067 52150 75 5,93 13 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Braux-le-Châtel 52069 52120 144 10,62 14 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Brennes 52070 52200 123 9,88 12 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Brethenay 52072 52000 379 8,84 43 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Breuvannes-en-Bassigny 52074 52240 673 48,55 14 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Briaucourt 52075 52700 177 9,47 19 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Bricon 52076 52120 448 9,51 47 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Brousseval 52079 52130 659 6,01 110 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Bugnières 52082 52210 155 18,29 8 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Busson 52084 52700 42 9,88 4 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Bassin de Joinville en Champagne
Buxières-lès-Clefmont 52085 52240 26 5,92 4 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Buxières-lès-Villiers 52087 52000 197 4,97 40 Chaumont-2
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Ceffonds 52088 52220 645 36,52 18 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Celles-en-Bassigny 52089 52360 76 8,92 9 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Celsoy 52090 52600 102 5,42 19 Chalindrey
Neuilly-l’Évêque
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Cerisières 52091 52320 85 10,02 8 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Chalancey 52092 52160 105 13,49 8 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Chalindrey 52093 52600 2429 20,03 121 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Chalvraines 52095 52700 190 26,35 7 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Chamarandes-Choignes 52125 52000 1042 18,80 55 Chaumont-2
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Chambroncourt 52097 52700 49 10,18 5 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Bassin de Joinville en Champagne
Chamouilley 52099 52410 798 7,81 102 Eurville-Bienville
Saint-Dizier-Sud-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Champigneulles-en-Bassigny 52101 52150 41 6,82 6 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Champigny-lès-Langres 52102 52200 422 6,35 66 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Champigny-sous-Varennes 52103 52400 113 5,84 19 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Champsevraine 52083 52500 737 40,77 18 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Chancenay 52104 52100 1045 9,86 106 Saint-Dizier-3
Saint-Dizier-Nord-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Changey 52105 52360 300 6,67 45 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Chanoy 52106 52260 122 2,10 58 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Chantraines 52107 52700 226 10,42 22 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Charmes 52108 52360 146 6,04 24 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Charmes-en-l’Angle 52109 52110 7 7,36 1 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Charmes-la-Grande 52110 52110 153 11,43 13 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Chassigny 52113 52190 261 15,89 16 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Châteauvillain 52114 52120 1579 106,37 15 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Chatenay-Mâcheron 52115 52200 99 6,10 16 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Chatenay-Vaudin 52116 52360 49 3,72 13 Langres
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Chatonrupt-Sommermont 52118 52300 279 16,66 17 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Chaudenay 52119 52600 345 4,60 75 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Chauffourt 52120 52140 189 9,63 20 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Chaumont 52121 52000 21.847 55,26 395 Chaumont-1
Chaumont-1
Chaumont-3
Chaumont-Nord
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Chaumont-la-Ville 52122 52150 116 11,22 10 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Chevillon 52123 52170 1297 36,90 35 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Chézeaux 52124 52400 76 10,75 7 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Choilley-Dardenay 52126 52190 159 17,56 9 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Choiseul 52127 52240 78 8,63 9 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Cirey-lès-Mareilles 52128 52700 145 14,59 10 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Cirey-sur-Blaise 52129 52110 121 16,44 7 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Cirfontaines-en-Azois 52130 52370 189 11,61 16 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Cirfontaines-en-Ornois 52131 52230 74 13,95 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Clefmont 52132 52240 168 19,33 9 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Clinchamp 52133 52700 71 16,07 4 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Cohons 52134 52600 223 12,55 18 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Coiffy-le-Bas 52135 52400 88 11,32 8 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Coiffy-le-Haut 52136 52400 111 9,65 12 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Colmier-le-Bas 52137 52160 22 5,95 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Colmier-le-Haut 52138 52160 63 19,35 3 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Colombey les Deux Églises 52140 52330 706 83,84 8 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Condes 52141 52000 298 5,08 59 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Consigny 52142 52700 72 10,95 7 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Coublanc 52145 52500 118 19,19 6 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Coupray 52146 52210 155 12,10 13 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Courcelles-en-Montagne 52147 52200 89 15,16 6 Villegusien-le-Lac
Langres
Langres Grand Langres
Courcelles-sur-Blaise 52149 52110 93 5,67 16 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Cour-l’Évêque 52151 52210 148 18,95 8 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Culmont 52155 52600 513 8,29 62 Chalindrey
Langres
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Curel 52156 52300 407 7,63 53 Eurville-Bienville
Joinville
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Curmont 52157 52330 12 2,94 4 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Cusey 52158 52190 282 23,22 12 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Cuves 52159 52240 26 5,40 5 Nogent
Clefmont
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Daillancourt 52160 52110 64 7,91 8 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Daillecourt 52161 52240 72 7,37 10 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Dammartin-sur-Meuse 52162 52140 197 15,58 13 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Dampierre 52163 52360 384 16,39 23 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Damrémont 52164 52400 197 4,84 41 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Dancevoir 52165 52210 194 25,58 8 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Darmannes 52167 52700 262 18,15 14 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Dinteville 52168 52120 60 15,46 4 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Domblain 52169 52130 78 5,33 15 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Dommarien 52170 52190 166 17,75 9 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Dommartin-le-Franc 52171 52110 243 10,03 24 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Dommartin-le-Saint-Père 52172 52110 280 14,88 19 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Domremy-Landéville 52173 52270 77 18,64 4 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Meuse Rognon
Doncourt-sur-Meuse 52174 52150 37 5,93 6 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Donjeux 52175 52300 390 12,84 30 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Doulaincourt-Saucourt 52177 52270 790 43,86 18 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Meuse Rognon
Doulevant-le-Château 52178 52110 362 22,14 16 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Doulevant-le-Petit 52179 52130 20 3,03 7 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Échenay 52181 52230 91 9,44 10 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Éclaron-Braucourt-Sainte-Livière 52182 52290 2017 54,24 37 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Ecot-la-Combe 52183 52700 39 20,93 2 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Effincourt 52184 52300 59 12,31 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Enfonvelle 52185 52400 61 12,40 5 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Épizon 52187 52230 159 37,53 4 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Esnouveaux 52190 52340 286 16,87 17 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Euffigneix 52193 52000 302 9,00 34 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Eurville-Bienville 52194 52410 2033 20,73 98 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Farincourt 52195 52500 37 5,08 7 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Faverolles 52196 52260 96 17,28 6 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Fayl-Billot 52197 52500 1298 42,90 30 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Fays 52198 52130 70 5,98 12 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Ferrière-et-Lafolie 52199 52300 50 7,93 6 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Flagey 52200 52250 77 8,32 9 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Flammerécourt 52201 52110 69 10,52 7 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Fontaines-sur-Marne 52203 52170 146 6,47 23 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Forcey 52204 52700 63 5,28 12 Nogent
Andelot-Blancheville
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Foulain 52205 52800 687 26,28 26 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Frampas 52206 52220 154 10,22 15 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Frécourt 52207 52360 99 6,22 16 Bourbonne-les-Bains
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Fresnes-sur-Apance 52208 52400 146 16,47 9 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Froncles 52211 52320 1449 20,05 72 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Fronville 52212 52300 308 11,08 28 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Genevrières 52213 52500 131 12,95 10 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Germaines 52216 52160 47 8,69 5 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Germainvilliers 52217 52150 87 6,60 13 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Germay 52218 52230 48 11,96 4 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Germisay 52219 52230 18 6,73 3 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Giey-sur-Aujon 52220 52210 142 30,42 5 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Gillancourt 52221 52330 118 15,09 8 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Gillaumé 52222 52230 35 5,21 7 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Gilley 52223 52500 65 10,58 6 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Graffigny-Chemin 52227 52150 215 17,27 12 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Grandchamp 52228 52600 78 4,78 16 Chalindrey
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Grenant 52229 52500 151 12,94 12 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Gudmont-Villiers 52230 52320 281 16,77 17 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Guindrecourt-aux-Ormes 52231 52300 91 9,07 10 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Guindrecourt-sur-Blaise 52232 52330 62 5,52 11 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Guyonvelle 52233 52400 104 5,34 19 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Hâcourt 52234 52150 41 2,94 14 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Hallignicourt 52235 52100 260 11,86 22 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Harréville-les-Chanteurs 52237 52150 278 15,76 18 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Haute-Amance 52242 52600 962 46,33 21 Chalindrey
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Heuilley-le-Grand 52240 52600 193 12,22 16 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Huilliécourt 52243 52150 120 8,87 14 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Humbécourt 52244 52290 761 20,84 37 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Humberville 52245 52700 62 6,44 10 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Humes-Jorquenay 52246 52200 579 15,64 37 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Illoud 52247 52150 207 13,85 15 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Is-en-Bassigny 52248 52140 545 19,37 28 Bourbonne-les-Bains
Nogent
Chaumont Grand Langres
Isômes 52249 52190 147 10,63 14 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Joinville 52250 52300 3015 18,94 159 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Jonchery 52251 52000 995 28,98 34 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Juzennecourt 52253 52330 212 11,87 18 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
La Genevroye 52214 52320 31 2,83 11 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
La Porte du Der 52331 52220 2282 47,23 48 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Lachapelle-en-Blaisy 52254 52330 85 16,53 5 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Lafauche 52256 52700 75 5,16 15 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Laferté-sur-Amance 52257 52500 105 7,97 13 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Laferté-sur-Aube 52258 52120 311 32,54 10 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Lamancine 52260 52310 123 4,48 27 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Laneuvelle 52264 52400 61 11,03 6 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Laneuville-à-Rémy 52266 52220 66 5,96 11 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Laneuville-au-Pont 52267 52100 216 4,09 53 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Langres 52269 52200 7668 22,33 343 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Lanques-sur-Rognon 52271 52800 197 13,12 15 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Lanty-sur-Aube 52272 52120 114 22,42 5 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Larivière-Arnoncourt 52273 52400 121 20,32 6 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Latrecey-Ormoy-sur-Aube 52274 52120 291 46,27 6 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Lavernoy 52275 52140 69 4,50 15 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Laville-aux-Bois 52276 52000 223 13,44 17 Chaumont-2
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Lavilleneuve 52277 52140 59 5,15 11 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Lavilleneuve-au-Roi 52278 52330 71 10,45 7 Châteauvillain
Montier-en-Der
Chaumont Trois Forêts
Le Châtelet-sur-Meuse 52400 52400 155 21,31 7 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Le Montsaugeonnais 52405 52190 1188 33,33 36 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Le Pailly 52374 52600 276 7,21 38 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Le Val-d’Esnoms 52189 52190 400 32,48 12 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Lecey 52280 52360 199 7,85 25 Langres
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Leffonds 52282 52210 340 36,24 9 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Les Loges 52290 52500 132 10,79 12 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Leschères-sur-le-Blaiseron 52284 52110 94 14,93 6 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Leuchey 52285 52190 78 5,48 14 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Leurville 52286 52700 77 10,44 7 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Levécourt 52287 52150 88 6,70 13 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Lezéville 52288 52230 121 25,72 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Liffol-le-Petit 52289 52700 315 25,72 12 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Ouest Vosgien
Longchamp 52291 52240 62 6,11 10 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Longeau-Percey 52292 52250 722 7,48 97 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Louvemont 52294 52130 696 20,98 33 Saint-Dizier-1
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Louvières 52295 52800 94 8,62 11 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Luzy-sur-Marne 52297 52000 273 16,11 17 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Maâtz 52298 52500 73 10,84 7 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Magneux 52300 52130 163 5,80 28 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Maisoncelles 52301 52240 61 4,20 15 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Maizières 52302 52300 189 11,70 16 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Maizières-sur-Amance 52303 52500 95 7,97 12 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Malaincourt-sur-Meuse 52304 52150 52 3,83 14 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Mandres-la-Côte 52305 52800 553 11,30 49 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Manois 52306 52700 444 10,36 43 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Marac 52307 52260 214 21,92 10 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Maranville 52308 52370 403 12,42 32 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Trois Forêts
Marbéville 52310 52320 99 17,71 6 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Marcilly-en-Bassigny 52311 52360 224 19,56 11 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Mardor 52312 52200 53 7,44 7 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Mareilles 52313 52700 143 22,28 6 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Marnay-sur-Marne 52315 52800 336 10,62 32 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Mathons 52316 52300 69 13,40 5 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Melay 52318 52400 245 13,95 18 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Mennouveaux 52319 52240 71 7,80 9 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Merrey 52320 52240 94 6,84 14 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Mertrud 52321 52110 179 12,06 15 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Meures 52322 52310 132 8,17 16 Bologne
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Millières 52325 52240 117 14,09 8 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Mirbel 52326 52320 43 6,08 7 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Moëslains 52327 52100 444 1,62 274 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Montcharvot 52328 52400 32 3,52 9 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Montheries 52330 52330 68 16,22 4 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Trois Forêts
Montot-sur-Rognon 52335 52700 120 7,84 15 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Montreuil-sur-Blaise 52336 52130 147 1,36 108 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Montreuil-sur-Thonnance 52337 52230 59 8,09 7 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Morancourt 52341 52110 131 13,92 9 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Morionvilliers 52342 52700 27 6,88 4 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Bassin de Joinville en Champagne
Mouilleron 52344 52160 31 5,19 6 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Mussey-sur-Marne 52346 52300 381 9,92 38 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Narcy 52347 52170 237 11,12 21 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Neuilly-l’Évêque 52348 52360 580 23,76 24 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Neuilly-sur-Suize 52349 52000 307 14,67 21 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Neuvelle-lès-Voisey 52350 52400 68 5,65 12 Bourbonne-les-Bains
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Ninville 52352 52800 68 9,03 8 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Nogent 52353 52800 3591 54,63 66 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Noidant-Chatenoy 52354 52600 84 5,21 16 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Noidant-le-Rocheux 52355 52200 151 16,49 9 Villegusien-le-Lac
Langres
Langres Grand Langres
Nomécourt 52356 52300 108 10,77 10 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Noncourt-sur-le-Rongeant 52357 52230 177 9,31 19 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Noyers 52358 52240 90 7,29 12 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Nully 52359 52110 150 17,84 8 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Occey 52360 52190 165 16,87 10 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Orbigny-au-Mont 52362 52360 136 9,35 15 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Orbigny-au-Val 52363 52360 98 7,55 13 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Orcevaux 52364 52250 102 4,22 24 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Orges 52365 52120 345 17,52 20 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Ormancey 52366 52200 77 17,11 5 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Ormoy-lès-Sexfontaines 52367 52310 41 5,53 7 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Orquevaux 52369 52700 70 15,70 4 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Osne-le-Val 52370 52300 255 26,92 9 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Oudincourt 52371 52310 139 7,44 19 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Outremécourt 52372 52150 84 9,10 9 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Ozières 52373 52700 33 9,62 3 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Palaiseul 52375 52600 55 4,98 11 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Pansey 52376 52230 106 8,96 12 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Parnoy-en-Bassigny 52377 52400 288 40,75 7 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Paroy-sur-Saulx 52378 52300 46 7,47 6 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Peigney 52380 52200 382 8,22 46 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Perrancey-les-Vieux-Moulins 52383 52200 292 17,26 17 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Perrogney-les-Fontaines 52384 52160 112 14,79 8 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Perrusse 52385 52240 30 5,61 5 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Perthes 52386 52100 515 13,08 39 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Pierremont-sur-Amance 52388 52500 149 16,27 9 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Pisseloup 52390 52500 56 3,19 18 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Planrupt 52391 52220 306 8,33 37 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Plesnoy 52392 52360 115 9,03 13 Nogent
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Poinsenot 52393 52160 55 7,26 8 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Poinson-lès-Fayl 52394 52500 213 12,43 17 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Poinson-lès-Grancey 52395 52160 55 11,68 5 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Poinson-lès-Nogent 52396 52800 140 10,67 13 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Poiseul 52397 52360 71 4,58 16 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Poissons 52398 52230 632 15,48 41 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Pont-la-Ville 52399 52120 105 10,23 10 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Poulangy 52401 52800 367 17,39 21 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Praslay 52403 52160 78 11,28 7 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Pressigny 52406 52500 198 22,61 9 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Prez-sous-Lafauche 52407 52700 281 22,59 12 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Rachecourt-sur-Marne 52414 52170 770 5,65 136 Eurville-Bienville
Chevillon
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Rachecourt-Suzémont 52413 52130 106 3,57 30 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Rançonnières 52415 52140 115 8,35 14 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Grand Langres
Rangecourt 52416 52140 63 6,81 9 Bourbonne-les-Bains
Clefmont
Chaumont Grand Langres
Rennepont 52419 52370 131 11,98 11 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Reynel 52420 52700 126 18,61 7 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Riaucourt 52421 52000 477 10,71 45 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Richebourg 52422 52120 262 21,20 12 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Rimaucourt 52423 52700 671 20,26 33 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Rives Dervoises 52411 52220 1329 76,70 17 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Rivière-les-Fosses 52425 52190 196 17,94 11 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Rivières-le-Bois 52424 52600 69 7,14 10 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Rizaucourt-Buchey 52426 52330 128 15,07 8 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Rochefort-sur-la-Côte 52428 52700 64 5,18 12 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Roches-Bettaincourt 52044 52270 553 41,38 13 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Meuse Rognon
Roches-sur-Marne 52429 52410 556 7,87 71 Eurville-Bienville
Saint-Dizier-Sud-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Rochetaillée 52431 52210 168 27,95 6 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Rolampont 52432 52260 1413 49,10 29 Nogent
Neuilly-l’Évêque
Langres Grand Langres
Romain-sur-Meuse 52433 52150 91 16,44 6 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Rouécourt 52436 52320 49 7,82 6 Bologne
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Rouelles 52437 52160 25 6,62 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Rougeux 52438 52500 104 9,82 11 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Rouvres-sur-Aube 52439 52160 76 20,18 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Rouvroy-sur-Marne 52440 52300 375 8,41 45 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Rupt 52442 52300 343 6,53 53 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Sailly 52443 52230 33 12,49 3 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Saint-Blin 52444 52700 352 22,33 16 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Saint-Broingt-le-Bois 52445 52190 69 4,49 15 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Saint-Broingt-les-Fosses 52446 52190 233 12,37 19 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Saint-Ciergues 52447 52200 183 12,45 15 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Saint-Dizier 52448 52100 22.928 47,69 481 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-2
Saint-Dizier-3
Saint-Dizier-Centre
Saint-Dizier-Nord-Est
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier-Sud-Est
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Saint-Loup-sur-Aujon 52450 52210 129 19,33 7 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Saint-Martin-lès-Langres 52452 52200 109 3,64 30 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Saint-Maurice 52453 52200 132 3,55 37 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Saints-Geosmes 52449 52200 1116 27,61 40 Langres
Langres
Langres Grand Langres
Saint-Thiébault 52455 52150 236 0,60 393 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Saint-Urbain-Maconcourt 52456 52300 638 25,85 25 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Saint-Vallier-sur-Marne 52457 52200 172 6,64 26 Chalindrey
Langres
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Sarcey 52459 52800 113 7,22 16 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Sarrey 52461 52140 380 14,21 27 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Saudron 52463 52230 45 9,06 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Saulles 52464 52500 48 17,18 3 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Saulxures 52465 52140 130 8,30 16 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Savigny 52467 52500 59 6,19 10 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Semilly 52468 52700 110 14,60 8 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Semoutiers-Montsaon 52469 52000 741 27,40 27 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Serqueux 52470 52400 369 25,63 14 Bourbonne-les-Bains
Bourbonne-les-Bains
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Sexfontaines 52472 52330 141 20,77 7 Bologne
Juzennecourt
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Signéville 52473 52700 90 8,08 11 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Silvarouvres 52474 52120 36 19,41 2 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Sommancourt 52475 52130 60 5,73 10 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Sommerécourt 52476 52150 81 7,66 11 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Sommevoire 52479 52220 664 32,68 20 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Soncourt-sur-Marne 52480 52320 362 13,63 27 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Soulaucourt-sur-Mouzon 52482 52150 97 9,20 11 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Soyers 52483 52400 68 6,05 11 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Suzannecourt 52484 52300 360 4,60 78 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Ternat 52486 52210 64 7,91 8 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Thilleux 52487 52220 70 9,71 7 Wassy
Montier-en-Der
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Thivet 52488 52800 271 15,37 18 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Thol-lès-Millières 52489 52240 35 6,91 5 Poissons
Clefmont
Chaumont Meuse Rognon
Thonnance-lès-Joinville 52490 52300 682 11,33 60 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Thonnance-les-Moulins 52491 52230 116 21,50 5 Poissons
Poissons
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Torcenay 52492 52600 554 8,49 65 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Tornay 52493 52500 30 7,30 4 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Treix 52494 52000 221 15,46 14 Chaumont-1
Chaumont-Nord
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Trémilly 52495 52110 85 10,72 8 Joinville
Doulevant-le-Château
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Troisfontaines-la-Ville 52497 52130 433 37,88 11 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Vaillant 52499 52160 43 7,50 6 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Valcourt 52500 52100 622 3,77 165 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Val-de-Meuse 52332 52140 1832 77,48 24 Bourbonne-les-Bains
Val-de-Meuse
Langres Grand Langres
Valleret 52502 52130 65 4,76 14 Eurville-Bienville
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Valleroy 52503 52500 25 3,43 7 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Vals-des-Tilles 52094 52160 178 36,89 5 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Varennes-sur-Amance 52504 52400 261 12,74 20 Chalindrey
Terre-Natale
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Vaudrecourt 52505 52150 35 2,60 13 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Vaudrémont 52506 52330 96 10,39 9 Châteauvillain
Juzennecourt
Chaumont Trois Forêts
Vauxbons 52507 52200 56 12,48 4 Villegusien-le-Lac
Langres
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Vaux-sur-Blaise 52510 52130 372 7,19 52 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Vaux-sur-Saint-Urbain 52511 52300 56 6,40 9 Joinville
Doulaincourt-Saucourt
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Vecqueville 52512 52300 512 5,22 98 Joinville
Joinville
Saint-Dizier Bassin de Joinville en Champagne
Velles 52513 52500 62 4,29 14 Chalindrey
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Verbiesles 52514 52000 342 11,36 30 Chaumont-3
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Verseilles-le-Bas 52515 52250 103 1,58 65 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Verseilles-le-Haut 52516 52250 49 2,83 17 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Vesaignes-sous-Lafauche 52517 52700 134 13,78 10 Poissons
Saint-Blin
Chaumont Meuse Rognon
Vesaignes-sur-Marne 52518 52800 101 8,45 12 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vesvres-sous-Chalancey 52519 52190 46 7,22 6 Villegusien-le-Lac
Prauthoy
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Vicq 52520 52400 149 13,72 11 Bourbonne-les-Bains
Varennes-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Viéville 52522 52310 339 11,18 30 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vignes-la-Côte 52523 52700 67 3,10 22 Bologne
Andelot-Blancheville
Chaumont Meuse Rognon
Vignory 52524 52320 233 19,46 12 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Villars-en-Azois 52525 52120 69 19,52 4 Châteauvillain
Châteauvillain
Chaumont Trois Forêts
Villars-Santenoge 52526 52160 79 19,95 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Ville-en-Blaisois 52528 52130 146 6,89 21 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Villegusien-le-Lac 52529 52190 983 40,03 25 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Villiers-en-Lieu 52534 52100 1498 12,90 116 Saint-Dizier-1
Saint-Dizier-Ouest
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Villiers-lès-Aprey 52536 52190 45 7,39 6 Villegusien-le-Lac
Longeau-Percey
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Villiers-le-Sec 52535 52000 714 15,71 45 Chaumont-2
Chaumont-Sud
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Villiers-sur-Suize 52538 52210 263 17,55 15 Châteauvillain
Arc-en-Barrois
Chaumont Trois Forêts
Violot 52539 52600 67 4,27 16 Chalindrey
Longeau-Percey
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Vitry-en-Montagne 52540 52160 22 9,53 2 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Vitry-lès-Nogent 52541 52800 204 7,95 26 Nogent
Nogent
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vivey 52542 52160 52 13,05 4 Villegusien-le-Lac
Auberive
Langres Auberive, Vingeanne et Montsaugeonnais
Voillecomte 52543 52130 516 14,44 36 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise
Voisey 52544 52400 277 31,60 9 Bourbonne-les-Bains
Laferté-sur-Amance
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Voisines 52545 52200 107 19,08 6 Villegusien-le-Lac
Langres
Langres Grand Langres
Voncourt 52546 52500 15 3,50 4 Chalindrey
Fayl-Billot
Langres Pays de Chalindrey, de Vannier Amance et de la Région de Bourbonne-les-Bains
Vouécourt 52547 52320 202 13,42 15 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vraincourt 52548 52310 92 3,48 26 Bologne
Vignory
Chaumont Chaumont, Bassin Nogentais et Bassin de Bologne Vignory Froncles
Vroncourt-la-Côte 52549 52240 27 4,19 6 Poissons
Bourmont
Chaumont Meuse Rognon
Wassy 52550 52130 2819 33,82 83 Wassy
Wassy
Saint-Dizier Saint-Dizier, Der et Blaise

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: