Lischt vun dr Gmeina im Département Hauts-de-Seine

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Hauts-de-Seine zellt àlla 36 Gmeina ìm Département Hauts-de-Seine uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Antony 92002 92160 62.210 9,70 6413 Antony
Antony
Bourg-la-Reine
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Asnières-sur-Seine 92004 92600 85.973 4,82 17837 Asnières-sur-Seine
Asnières-sur-Seine-Nord
Asnières-sur-Seine-Sud
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine
Bagneux 92007 92220 39.763 4,19 9490 Bagneux
Bagneux
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Bois-Colombes 92009 92270 28.323 1,92 14752 Colombes-2
Bois-Colombes
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine
Boulogne-Billancourt 92012 92100 119.645 6,17 19391 Boulogne-Billancourt-1
Boulogne-Billancourt-2
Boulogne-Billancourt-Nord-Est
Boulogne-Billancourt-Nord-Ouest
Boulogne-Billancourt-Sud
Boulogne-Billancourt
Boulogne-Billancourt
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Seine Ouest
Bourg-la-Reine 92014 92340 20.531 1,87 10979 Bagneux
Bourg-la-Reine
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Châtenay-Malabry 92019 92290 33.016 6,38 5175 Châtenay-Malabry
Châtenay-Malabry
Sceaux
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Châtillon 92020 92320 36.779 2,92 12596 Châtillon
Châtillon
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Chaville 92022 92370 20.322 3,55 5725 Meudon
Chaville
Boulogne-Billancourt
Boulogne-Billancourt
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Seine Ouest
Clamart 92023 92140 52.528 8,77 5990 Clamart
Clamart
Le Plessis-Robinson
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Clichy 92024 92110 60.387 3,08 19606 Clichy
Clichy
Levallois-Perret-Nord
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine
Colombes 92025 92700 85.368 7,81 10931 Colombes-1
Colombes-2
Colombes-Nord-Est
Colombes-Nord-Ouest
Colombes-Sud
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine
Courbevoie 92026 92400 81.720 4,17 19597 Courbevoie-1
Courbevoie-2
Courbevoie-Nord
Courbevoie-Sud
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Fontenay-aux-Roses 92032 92260 24.117 2,51 9608 Châtillon
Fontenay-aux-Roses
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Garches 92033 92380 17.663 2,69 6566 Saint-Cloud
Garches
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
La Garenne-Colombes 92035 92250 29.248 1,78 16431 Colombes-2
La Garenne-Colombes
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Gennevilliers 92036 92230 46.653 11,64 4008 Gennevilliers
Gennevilliers-Nord
Gennevilliers-Sud
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine
Issy-les-Moulineaux 92040 92130 68.395 4,25 16093 Issy-les-Moulineaux
Issy-les-Moulineaux-Est
Issy-les-Moulineaux-Ouest
Boulogne-Billancourt
Boulogne-Billancourt
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Seine Ouest
Levallois-Perret 92044 92300 63.462 2,42 26224 Levallois-Perret
Levallois-Perret-Nord
Levallois-Perret-Sud
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Malakoff 92046 92240 29.973 2,07 14480 Montrouge
Malakoff
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Marnes-la-Coquette 92047 92430 1815 3,48 522 Saint-Cloud
Chaville
Boulogne-Billancourt
Boulogne-Billancourt
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Seine Ouest
Meudon 92048 92190
92360
45.328 9,90 4579 Meudon
Issy-les-Moulineaux-Ouest
Meudon
Boulogne-Billancourt
Boulogne-Billancourt
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Seine Ouest
Montrouge 92049 92120 49.128 2,07 23733 Montrouge
Montrouge
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Nanterre 92050 92000 94.258 12,19 7732 Nanterre-1
Nanterre-2
Nanterre-Nord
Nanterre-Sud-Est
Nanterre-Sud-Ouest
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Neuilly-sur-Seine 92051 92200 60.580 3,73 16241 Neuilly-sur-Seine
Neuilly-sur-Seine-Nord
Neuilly-sur-Seine-Sud
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Le Plessis-Robinson 92060 92350 29.028 3,92 7405 Châtenay-Malabry
Le Plessis-Robinson
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Puteaux 92062 92800 44.662 3,19 14001 Courbevoie-2
Puteaux
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Rueil-Malmaison 92063 92500 78.195 14,54 5378 Rueil-Malmaison
Garches
Rueil-Malmaison
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Saint-Cloud 92064 92210 30.193 7,52 4015 Saint-Cloud
Saint-Cloud
Nanterre
Boulogne-Billancourt
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Sceaux 92071 92330 19.479 3,60 5411 Châtenay-Malabry
Sceaux
Antony
Antony
Métropole du Grand Paris un
Vallée Sud-Grand Paris
Sèvres 92072 92310 23.675 3,88 6102 Boulogne-Billancourt-2
Sèvres
Boulogne-Billancourt
Boulogne-Billancourt
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Seine Ouest
Suresnes 92073 92150 48.620 3,79 12828 Nanterre-2
Suresnes
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Vanves 92075 92170 27.846 1,56 17850 Clamart
Vanves
Boulogne-Billancourt
Antony
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Seine Ouest
Vaucresson 92076 92420 8628 3,08 2801 Saint-Cloud
Chaville
Nanterre
Boulogne-Billancourt
Métropole du Grand Paris un
Paris Ouest La Défense
Ville-d’Avray 92077 92410 11.509 3,67 3136 Saint-Cloud
Chaville
Boulogne-Billancourt
Boulogne-Billancourt
Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Seine Ouest
Villeneuve-la-Garenne 92078 92390 24.248 3,20 7578 Gennevilliers
Villeneuve-la-Garenne
Nanterre
Nanterre
Métropole du Grand Paris un
Boucle Nord de Seine