Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Loire

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Haute-Loire zellt àlla 257 Gmeina ìm Département Haute-Loire uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Agnat Anhac 43001 43100 187 19,65 10 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Brioude Sud Auvergne
Aiguilhe Agulha 43002 43000 1531 1,10 1392 Le Puy-en-Velay-2
Le Puy-en-Velay-Nord
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Allègre Alègre 43003 43270 929 23,57 39 Plateau du Haut-Velay granitique
Allègre
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Alleyrac Alairac 43004 43150 116 11,34 10 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Alleyras Alairacs 43005 43580 164 24,86 7 Velay volcanique
Cayres
Saugues
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Ally Ali 43006 43380 145 31,13 5 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Araules Araulas 43007 43200 597 31,10 19 Yssingeaux
Yssingeaux
Yssingeaux Sucs
Arlempdes Arlempdes 43008 43490 134 13,74 10 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Arlet Arlet 43009 43380 25 5,78 4 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Arsac-en-Velay Arsac de Velai 43010 43700 1216 12,15 100 Le Puy-en-Velay-4
Le Puy-en-Velay-Sud-Est
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Aubazat Aubazat 43011 43380 174 16,38 11 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Aurec-sur-Loire Aurec 43012 43110 6111 22,44 272 Aurec-sur-Loire
Aurec-sur-Loire
Yssingeaux Loire et Semène
Autrac Autrac 43014 43450 62 8,46 7 Sainte-Florine
Blesle
Brioude Brioude Sud Auvergne
Auvers Auvers 43015 43300 58 21,50 3 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Pinols
Brioude Rives du Haut Allier
Auzon Auson 43016 43390 888 16,96 52 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Azérat Azérat 43017 43390 268 18,11 15 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Bains Bains 43018 43370 1347 37,56 36 Velay volcanique
Solignac-sur-Loire
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Barges Barges 43019 43340 85 7,02 12 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Bas-en-Basset Bas de Bassès 43020 43210 4351 46,76 93 Bas-en-Basset
Bas-en-Basset
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Beaulieu Beaulieu 43021 43800 1023 22,27 46 Emblavez-et-Meygal
Vorey
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Beaumont Beaumont 43022 43100 290 12,03 24 Brioude
Brioude-Nord
Brioude Brioude Sud Auvergne
Beaune-sur-Arzon Beaune-sur-Arzon 43023 43500 227 14,38 16 Plateau du Haut-Velay granitique
Craponne-sur-Arzon
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Beaux Beaux 43024 43200 833 16,78 50 Yssingeaux
Yssingeaux
Yssingeaux Sucs
Beauzac Beauzac 43025 43590 2923 36,33 80 Bas-en-Basset
Monistrol-sur-Loire
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Bellevue-la-Montagne Sant Just 43026 43350 406 32,74 12 Saint-Paulien
Allègre
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Berbezit Berbezit 43027 43160 48 10,39 5 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Rives du Haut Allier
Bessamorel Bessamorel 43028 43200 444 7,37 60 Yssingeaux
Yssingeaux
Yssingeaux Sucs
Blanzac Blanzac 43030 43350 403 8,58 47 Saint-Paulien
Saint-Paulien
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Blassac Blassac 43031 43380 139 12,56 11 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Blavozy Blavòsi 43032 43700 1650 6,38 259 Le Puy-en-Velay-3
Le Puy-en-Velay-Est
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Blesle Bleila 43033 43450 635 29,80 21 Sainte-Florine
Blesle
Brioude Brioude Sud Auvergne
Boisset Boisset 43034 43500 333 14,04 24 Bas-en-Basset
Bas-en-Basset
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Bonneval Bonaval 43035 43160 72 14,66 5 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
Borne Borne 43036 43350 418 5,48 76 Saint-Paulien
Saint-Paulien
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Bournoncle-Saint-Pierre Bornoncle 43038 43360 996 16,16 62 Brioude
Brioude-Nord
Brioude Brioude Sud Auvergne
Brioude Briude 43040 43100 6718 13,52 497 Brioude
Brioude-Nord
Brioude-Sud
Brioude Brioude Sud Auvergne
Brives-Charensac Brives-Charensac 43041 43700 4118 4,87 846 Le Puy-en-Velay-3
Le Puy-en-Velay-Est
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Cayres Caires 43042 43510 727 29,22 25 Velay volcanique
Cayres
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Céaux-d’Allègre Ceu d'Alègre 43043 43270 476 32,41 15 Saint-Paulien
Allègre
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Cerzat Cerzat 43044 43380 207 10,41 20 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Ceyssac Ceyssac 43045 43000 414 10,86 38 Le Puy-en-Velay-1
Le Puy-en-Velay-Ouest
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Chadrac Chadrac 43046 43770 2549 2,48 1028 Le Puy-en-Velay-2
Le Puy-en-Velay-Nord
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Chadron Chadron 43047 43150 272 13,62 20 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Chamalières-sur-Loire Chamaleiras 43049 43800 495 13,40 37 Emblavez-et-Meygal
Vorey
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Chambezon Chambeçon 43050 43410 111 5,09 22 Sainte-Florine
Blesle
Brioude Auzon Communauté
Champagnac-le-Vieux Champanhac lo Velh 43052 43440 212 20,61 10 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Champclause Chalmclausa 43053 43260 199 22,27 9 Mézenc
Fay-sur-Lignon
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Chanaleilles Chanalelha 43054 43170 184 48,52 4 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Rives du Haut Allier
Chaniat Chaniat 43055 43100 172 13,93 12 Brioude
Brioude-Sud
Brioude Brioude Sud Auvergne
Chanteuges Chanteuges 43056 43300 448 16,33 27 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Charraix Charraix 43060 43300 77 9,46 8 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Chaspinhac Chaspinhac 43061 43700 833 16,44 51 Le Puy-en-Velay-2
Le Puy-en-Velay-Nord
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Chaspuzac Chaspuzac 43062 43320 773 9,77 79 Saint-Paulien
Loudes
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Chassagnes Chassanha 43063 43230 159 12,24 13 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Chassignolles Chassinhòla 43064 43440 64 18,27 4 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Chastel Chastel 43065 43300 132 27,69 5 Pays de Lafayette
Pinols
Brioude Rives du Haut Allier
Chaudeyrolles Chaudeyrolles 43066 43430 101 18,90 5 Mézenc
Fay-sur-Lignon
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Chavaniac-Lafayette Chavanhac de La Faieta 43067 43230 279 8,41 33 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Chazelles Chaselas 43068 43300 37 4,90 8 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Pinols
Brioude Rives du Haut Allier
Chenereilles Chanarelhas 43069 43190 328 14,42 23 Boutières
Tence
Yssingeaux Haut-Lignon
Chilhac Chilhac 43070 43380 187 4,11 45 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Chomelix Chomelh 43071 43500 476 26,47 18 Plateau du Haut-Velay granitique
Craponne-sur-Arzon
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Cistrières Cistrières 43073 43160 144 21,89 7 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
Cohade Cohade 43074 43100 853 9,99 85 Brioude
Brioude-Nord
Brioude Brioude Sud Auvergne
Collat Collat 43075 43230 82 10,22 8 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Connangles Connangles 43076 43160 148 21,89 7 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
Costaros Costaros 43077 43490 545 3,85 142 Velay volcanique
Cayres
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Coubon Coubon 43078 43700 3187 22,73 140 Le Puy-en-Velay-4
Le Puy-en-Velay-Sud-Est
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Couteuges Couteuges 43079 43230 300 10,34 29 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Craponne-sur-Arzon Crapòna 43080 43500 2001 33,37 60 Plateau du Haut-Velay granitique
Craponne-sur-Arzon
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Cronce Cronce 43082 43300 79 16,15 5 Pays de Lafayette
Pinols
Brioude Rives du Haut Allier
Cubelles Cubelles 43083 43170 152 12,13 13 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Rives du Haut Allier
Cussac-sur-Loire Cussac-sur-Loire 43084 43370 1731 10,27 169 Velay volcanique
Solignac-sur-Loire
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Desges Desges 43085 43300 59 16,83 4 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Pinols
Brioude Rives du Haut Allier
Domeyrat Daumairac 43086 43230 194 9,57 20 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Dunières Dunèira 43087 43220 2846 34,75 82 Boutières
Montfaucon-en-Velay
Yssingeaux Pays de Montfaucon
Espalem Espalem 43088 43450 298 14,62 20 Sainte-Florine
Blesle
Brioude Brioude Sud Auvergne
Espaly-Saint-Marcel Espaly-Saint-Marcel 43089 43000 3518 6,29 559 Le Puy-en-Velay-1
Le Puy-en-Velay-Ouest
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Esplantas-Vazeilles Esplantas 43090 43170 128 17,13 7 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Rives du Haut Allier
Fay-sur-Lignon Fai 43092 43430 368 13,24 28 Mézenc
Fay-sur-Lignon
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Félines Felinas 43093 43160 311 20,50 15 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
Ferrussac Ferruçac 43094 43300 80 17,08 5 Pays de Lafayette
Pinols
Brioude Rives du Haut Allier
Fix-Saint-Geneys Fins-Sent-Genèis 43095 43320 124 7,91 16 Saint-Paulien
Allègre
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Fontannes Fontannes 43096 43100 962 9,77 98 Brioude
Brioude-Sud
Brioude Brioude Sud Auvergne
Freycenet-la-Cuche Fraissenet de la Cucha 43097 43150 106 16,25 7 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Freycenet-la-Tour Fraissenet de la Tor 43098 43150 99 7,93 12 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Frugères-les-Mines Frogueiret 43099 43250 559 1,08 518 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Frugières-le-Pin Frugières-le-Pin 43100 43230 156 11,57 13 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Brioude Sud Auvergne
Goudet Goudet 43101 43150 59 4,50 13 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Grazac Grazac 43102 43200 1044 21,66 48 Yssingeaux
Yssingeaux
Yssingeaux Sucs
Grenier-Montgon Grenier-Montgon 43103 43450 115 5,01 23 Sainte-Florine
Blesle
Brioude Brioude Sud Auvergne
Grèzes Grèzes 43104 43170 197 35,79 6 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Rives du Haut Allier
Javaugues Javaugues 43105 43100 195 6,98 28 Pays de Lafayette
Brioude-Sud
Brioude Brioude Sud Auvergne
Jax Jax 43106 43230 147 11,93 12 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Josat Josat 43107 43230 80 12,44 6 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Jullianges Julhanja 43108 43500 439 18,44 24 Plateau du Haut-Velay granitique
Craponne-sur-Arzon
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
La Besseyre-Saint-Mary La Becèira 43029 43170 101 21,57 5 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Pinols
Brioude Rives du Haut Allier
La Chaise-Dieu La Chas-Dieu 43048 43160 608 13,58 45 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
La Chapelle-Bertin La Chapèla Bertin 43057 43270 50 11,29 4 Plateau du Haut-Velay granitique
Allègre
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
La Chapelle-d’Aurec La Chapèla d'Aurec 43058 43120 1003 11,79 85 Monistrol-sur-Loire
Monistrol-sur-Loire
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
La Chapelle-Geneste La Chapèla Genesta 43059 43160 110 18,06 6 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
La Chomette La Chaumeta 43072 43230 154 6,90 22 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
La Séauve-sur-Semène La Seuva de Semena 43236 43140 1466 7,86 187 Deux Rivières et Vallées
Saint-Didier-en-Velay
Yssingeaux Loire et Semène
Lafarre La Fara 43109 43490 68 13,02 5 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Lamothe La Mòta 43110 43100 870 12,24 71 Brioude
Brioude-Nord
Brioude Brioude Sud Auvergne
Landos Landos 43111 43340 893 36,51 24 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Langeac Lanjac 43112 43300 3743 33,94 110 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Lantriac Lantriac 43113 43260 1931 22,83 85 Mézenc
Saint-Julien-Chapteuil
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Lapte Lapte 43114 43200 1710 30,75 56 Yssingeaux
Yssingeaux
Yssingeaux Sucs
Laussonne Laussonne 43115 43150 1009 25,11 40 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Laval-sur-Doulon Laval-sur-Doulon 43116 43440 63 12,28 5 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
Lavaudieu Lavaudieu 43117 43100 237 17,54 14 Brioude
Brioude-Sud
Brioude Brioude Sud Auvergne
Lavoûte-Chilhac La Vòuta 43118 43380 286 3,61 79 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Lavoûte-sur-Loire La Vòuta de Leir 43119 43800 847 10,16 83 Emblavez-et-Meygal
Saint-Paulien
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Le Bouchet-Saint-Nicolas Lo Bochet de Sant Nicolàs 43037 43510 277 19,31 14 Velay volcanique
Cayres
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Le Brignon Lo Brinhon 43039 43370 598 34,90 17 Velay volcanique
Solignac-sur-Loire
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Le Chambon-sur-Lignon Lo Chambon 43051 43400 2483 41,71 60 Mézenc
Tence
Yssingeaux Haut-Lignon
Le Mas-de-Tence Lo Mas de Tença 43129 43190 177 12,83 14 Boutières
Tence
Yssingeaux Haut-Lignon
Le Monastier-sur-Gazeille Lo Monestier de Gaselha 43135 43150 1790 39,39 45 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Le Monteil Lo Montelh 43140 43700 665 2,22 300 Le Puy-en-Velay-2
Le Puy-en-Velay-Nord
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Le Pertuis Lo Pertús 43150 43200 448 11,89 38 Emblavez-et-Meygal
Saint-Julien-Chapteuil
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Le Puy-en-Velay Lo Puèi de Velai 43157 43000 19.115 16,79 1138 Le Puy-en-Velay-1
Le Puy-en-Velay-2
Le Puy-en-Velay-1
Le Puy-en-Velay-4
Le Puy-en-Velay-Est
Le Puy-en-Velay-Nord
Le Puy-en-Velay-Ouest
Le Puy-en-Velay-Sud-Est
Le Puy-en-Velay-Sud-Ouest
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Le Vernet Lo Vernet 43260 43320 23 3,82 6 Saint-Paulien
Loudes
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Lempdes-sur-Allagnon Lende 43120 43410 1338 10,40 129 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Léotoing Lauton 43121 43410 242 19,56 12 Sainte-Florine
Blesle
Brioude Brioude Sud Auvergne
Les Estables Los Estables 43091 43150 330 33,94 10 Mézenc
Fay-sur-Lignon
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Les Vastres Les Vastres 43253 43430 203 30,34 7 Mézenc
Fay-sur-Lignon
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Les Villettes Las Vialetas 43265 43600 1401 11,78 119 Monistrol-sur-Loire
Sainte-Sigolène
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Lissac Lissac 43122 43350 268 12,03 22 Saint-Paulien
Saint-Paulien
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Lorlanges Lorlanja 43123 43360 372 14,49 26 Sainte-Florine
Blesle
Brioude Brioude Sud Auvergne
Loudes Lodes 43124 43320 908 24,33 37 Saint-Paulien
Loudes
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Lubilhac Lubilhac 43125 43100 87 24,09 4 Pays de Lafayette
Blesle
Brioude Brioude Sud Auvergne
Malrevers Malrevers 43126 43800 750 14,09 53 Emblavez-et-Meygal
Le Puy-en-Velay-Nord
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Malvalette Malvalette 43127 43210 828 21,01 39 Bas-en-Basset
Bas-en-Basset
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Malvières Malvières 43128 43160 136 13,72 10 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
Mazerat-Aurouze Maserat d'Aurosa 43131 43230 206 16,35 13 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Mazet-Saint-Voy Maset de Sent Vòi 43130 43520 1114 45,02 25 Mézenc
Tence
Yssingeaux Haut-Lignon
Mazeyrat-d’Allier Maserac d'Alèir 43132 43300 1497 44,95 33 Pays de Lafayette
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Mercœur Mercuèr 43133 43100 140 27,51 5 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Mézères Mézères 43134 43800 160 8,58 19 Emblavez-et-Meygal
Vorey
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Monistrol-d’Allier Monistròl d'Alèir 43136 43580 197 27,32 7 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Puy-en-Velay
Monistrol-sur-Loire Monistròl de Leir 43137 43120 8756 48,25 181 Monistrol-sur-Loire
Monistrol-sur-Loire
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Monlet Monlet 43138 43270 409 35,70 11 Plateau du Haut-Velay granitique
Allègre
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Montclard Montclard 43139 43230 56 9,58 6 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Montfaucon-en-Velay Montfaucon de Velai 43141 43290 1229 4,99 246 Boutières
Montfaucon-en-Velay
Yssingeaux Pays de Montfaucon
Montregard Montregard 43142 43290 601 39,93 15 Boutières
Montfaucon-en-Velay
Yssingeaux Pays de Montfaucon
Montusclat Montusclat 43143 43260 144 10,47 14 Mézenc
Saint-Julien-Chapteuil
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Moudeyres Moudeyres 43144 43150 104 9,25 11 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Ouides Oides 43145 43510 57 10,69 5 Velay volcanique
Cayres
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Paulhac Paulhac 43147 43100 642 8,40 76 Brioude
Brioude-Nord
Brioude Brioude Sud Auvergne
Paulhaguet Paulhaguet 43148 43230 875 11,23 78 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Pébrac Pébrac 43149 43300 115 17,85 6 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Pinols Pinòus 43151 43300 198 34,92 6 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Pinols
Brioude Rives du Haut Allier
Polignac Polinhac 43152 43000 2816 33,05 85 Le Puy-en-Velay-2
Le Puy-en-Velay-Nord
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Pont-Salomon Pont-Salomon 43153 43330 2077 8,43 246 Aurec-sur-Loire
Saint-Didier-en-Velay
Yssingeaux Loire et Semène
Pradelles Pradèlas 43154 43420 556 17,48 32 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Prades Pradas 43155 43300 65 4,82 13 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Présailles Présailles 43156 43150 126 22,23 6 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Queyrières Cairièras 43158 43260 304 13,95 22 Emblavez-et-Meygal
Saint-Julien-Chapteuil
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Raucoules Raucoules 43159 43290 913 21,01 43 Boutières
Montfaucon-en-Velay
Yssingeaux Pays de Montfaucon
Rauret Rauret 43160 43340 195 20,75 9 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Retournac Retornac 43162 43130 2898 45,76 63 Bas-en-Basset
Retournac
Yssingeaux Sucs
Riotord Riutòrt 43163 43220 1174 51,88 23 Boutières
Montfaucon-en-Velay
Yssingeaux Pays de Montfaucon
Roche-en-Régnier Ròcha de Renier 43164 43810 501 26,92 19 Plateau du Haut-Velay granitique
Vorey
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Rosières Rosières 43165 43800 1532 26,82 57 Emblavez-et-Meygal
Vorey
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Pal-de-Mons Saint-Pal-de-Mons 43213 43620 2277 27,11 84 Deux Rivières et Vallées
Sainte-Sigolène
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Saint-André-de-Chalencon Sent Andieu de Chalencon 43166 43130 347 17,20 20 Bas-en-Basset
Retournac
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Saint-Arcons-d’Allier Sent Arcon d'Alèir 43167 43300 195 16,08 12 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Saint-Arcons-de-Barges Saint-Arcons-de-Barges 43168 43420 121 15,38 8 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Saint-Austremoine Sent Austremòni 43169 43380 43 11,55 4 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Saint-Beauzire Sent Baudeli 43170 43100 381 23,46 16 Pays de Lafayette
Brioude-Nord
Brioude Brioude Sud Auvergne
Saint-Bérain Sent Beninh 43171 43300 87 13,00 7 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Saint-Bonnet-le-Froid Sant Bonet lo Freid 43172 43290 260 13,09 20 Boutières
Montfaucon-en-Velay
Yssingeaux Pays de Montfaucon
Saint-Christophe-d’Allier Sant Cristòu d'Alèir 43173 43340 92 19,30 5 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Pays de Cayres et de Pradelles
Saint-Christophe-sur-Dolaison Sant Cristofòri de Dolason 43174 43370 952 27,34 35 Velay volcanique
Solignac-sur-Loire
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Cirgues Sant Cirgue 43175 43380 159 13,62 12 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Saint-Didier-en-Velay Sant Desdèir de Velai 43177 43140 3424 25,56 134 Deux Rivières et Vallées
Saint-Didier-en-Velay
Yssingeaux Loire et Semène
Saint-Didier-sur-Doulon Sant Desdèir de Dolon 43178 43440 196 34,14 6 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Sainte-Eugénie-de-Villeneuve Senta Gènia de Vilanòva 43183 43230 99 6,11 16 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Sainte-Florine Sainte-Florine 43185 43250 3123 7,67 407 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Sainte-Marguerite Senta Margarida 43208 43230 44 5,39 8 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Sainte-Sigolène Santa Sigolena 43224 43600 5959 30,64 194 Deux Rivières et Vallées
Sainte-Sigolène
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Saint-Étienne-du-Vigan Sent Estève dau Vigan 43180 43420 101 9,43 11 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Saint-Étienne-Lardeyrol Sant Estève 43181 43260 760 11,80 64 Emblavez-et-Meygal
Saint-Julien-Chapteuil
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Étienne-sur-Blesle Sent Estefe de Bleila 43182 43450 56 17,65 3 Sainte-Florine
Blesle
Brioude Brioude Sud Auvergne
Saint-Ferréol-d’Auroure Saint-Ferréol-d'Auroure 43184 43330 2445 10,85 225 Aurec-sur-Loire
Saint-Didier-en-Velay
Yssingeaux Loire et Semène
Saint-Front Sant Front 43186 43550 401 52,33 8 Mézenc
Fay-sur-Lignon
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Saint-Geneys-près-Saint-Paulien Saint-Geneys-près-Saint-Paulien 43187 43350 313 16,49 19 Saint-Paulien
Saint-Paulien
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Georges-d’Aurac Sent Jòrgi d'Aurac 43188 43230 469 17,42 27 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Saint-Georges-Lagricol Sent Jòrdi l'Agricòl 43189 43500 533 19,17 28 Plateau du Haut-Velay granitique
Craponne-sur-Arzon
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Germain-Laprade Sent German de la Prada 43190 43700 3611 28,09 129 Le Puy-en-Velay-3
Le Puy-en-Velay-Est
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Géron Sant Geronç 43191 43360 258 10,76 24 Brioude
Brioude-Nord
Brioude Brioude Sud Auvergne
Saint-Haon Saint-Haon 43192 43340 308 37,57 8 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Saint-Hilaire Sant Alari 43193 43390 161 14,64 11 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Saint-Hostien Sant Ostian 43194 43260 745 13,49 55 Emblavez-et-Meygal
Saint-Julien-Chapteuil
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Ilpize Saint-Ilpize 43195 43380 190 11,81 16 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Brioude Sud Auvergne
Saint-Jean-d’Aubrigoux Sant Joan d'Abrigós 43196 43500 179 17,80 10 Plateau du Haut-Velay granitique
Craponne-sur-Arzon
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Jean-de-Nay Sant Joan de Nai 43197 43320 356 28,26 13 Saint-Paulien
Loudes
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Jean-Lachalm Sant Joan de la Chalm 43198 43510 285 34,64 8 Velay volcanique
Cayres
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Saint-Jeures Sant Gèire 43199 43200 963 34,14 28 Boutières
Tence
Yssingeaux Haut-Lignon
Saint-Julien-Chapteuil Sant Julian e Chaptuèlh 43200 43260 1881 28,26 67 Emblavez-et-Meygal
Saint-Julien-Chapteuil
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Saint-Julien-d’Ance Sant Julian d'Ança 43201 43500 248 17,82 14 Plateau du Haut-Velay granitique
Craponne-sur-Arzon
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Julien-des-Chazes Sent Julian de las Chasas 43202 43300 66 6,63 10 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Saint-Julien-du-Pinet Sant Julian lo Pinet 43203 43200 464 17,20 27 Yssingeaux
Yssingeaux
Yssingeaux Sucs
Saint-Julien-Molhesabate Sent Julian Molhasabata 43204 43220 175 27,50 6 Boutières
Montfaucon-en-Velay
Yssingeaux Pays de Montfaucon
Saint-Just-Malmont Sent Just de Malmont 43205 43240 4165 23,28 179 Aurec-sur-Loire
Saint-Didier-en-Velay
Yssingeaux Loire et Semène
Saint-Just-près-Brioude Sent Just de Briude 43206 43100 426 46,94 9 Pays de Lafayette
Brioude-Sud
Brioude Brioude Sud Auvergne
Saint-Laurent-Chabreuges Sent Laurenç de Chabruejol 43207 43100 263 8,27 32 Brioude
Brioude-Nord
Brioude Brioude Sud Auvergne
Saint-Martin-de-Fugères Saint-Martin-de-Fugères 43210 43150 218 20,87 10 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Saint-Maurice-de-Lignon Sent Maurici de Linhon 43211 43200 2579 30,23 85 Monistrol-sur-Loire
Monistrol-sur-Loire
Yssingeaux Sucs
Saint-Pal-de-Chalencon Saint-Pal-de-Chalencon 43212 43500 1016 28,95 35 Plateau du Haut-Velay granitique
Bas-en-Basset
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Saint-Pal-de-Senouire Sent Pal de Senoira 43214 43160 110 18,35 6 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
Saint-Paul-de-Tartas Saint-Paul-de-Tartas 43215 43420 201 27,47 7 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Saint-Paulien Sant Pàulhan 43216 43350 2405 40,63 59 Saint-Paulien
Saint-Paulien
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Pierre-du-Champ Sent Pèire delh Champ 43217 43130 518 31,09 17 Plateau du Haut-Velay granitique
Vorey
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Pierre-Eynac Sant Pèire-Aenac 43218 43260 1125 23,99 47 Emblavez-et-Meygal
Saint-Julien-Chapteuil
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Saint-Préjet-Armandon Saint-Préjet-Armandon 43219 43230 103 8,47 12 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Saint-Préjet-d’Allier Sant Prejet d'Alèir 43220 43580 159 24,46 7 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Puy-en-Velay
Saint-Privat-d’Allier Sent Privat d'Alèir 43221 43580 405 37,67 11 Saint-Paulien
Loudes
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Privat-du-Dragon Saint-Privat-du-Dragon 43222 43380 157 21,66 7 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Saint-Romain-Lachalm Saint-Romain-Lachalm 43223 43620 1082 19,02 57 Boutières
Saint-Didier-en-Velay
Yssingeaux Pays de Montfaucon
Saint-Vénérand Sent Venerand 43225 43580 51 9,68 5 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Pays de Cayres et de Pradelles
Saint-Vert Saint-Vert 43226 43440 111 20,67 5 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Saint-Victor-Malescours Sent Victor de las Malascorts 43227 43140 826 14,47 57 Deux Rivières et Vallées
Saint-Didier-en-Velay
Yssingeaux Loire et Semène
Saint-Victor-sur-Arlanc Sent Victor d'Alanc 43228 43500 86 11,88 7 Plateau du Haut-Velay granitique
Craponne-sur-Arzon
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Vidal Saint-Vidal 43229 43320 597 7,71 77 Saint-Paulien
Loudes
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saint-Vincent Saint-Vincent 43230 43800 1000 20,40 49 Emblavez-et-Meygal
Saint-Paulien
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Salettes Salettes 43231 43150 138 20,28 7 Mézenc
Le Monastier-sur-Gazeille
Le Puy-en-Velay Mézenc-Loire-Meygal
Salzuit Salzuit 43232 43230 365 8,05 45 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Sanssac-l’Église Sanssac-l'Église 43233 43320 1136 15,28 74 Saint-Paulien
Loudes
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Saugues Saug 43234 43170 1772 78,80 22 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Rives du Haut Allier
Sembadel Sant Badèu 43237 43160 230 18,59 12 Plateau du Haut-Velay granitique
La Chaise-Dieu
Brioude Puy-en-Velay
Séneujols Séneujols 43238 43510 315 12,24 26 Velay volcanique
Cayres
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Siaugues-Sainte-Marie Siaugues-Sainte-Marie 43239 43300 801 40,01 20 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Solignac-sous-Roche Solenhac sota Ròcha 43240 43130 233 8,65 27 Bas-en-Basset
Retournac
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Solignac-sur-Loire Solanhac 43241 43370 1264 24,00 53 Velay volcanique
Solignac-sur-Loire
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Tailhac Tailhac 43242 43300 73 12,52 6 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Pinols
Brioude Rives du Haut Allier
Tence Tença 43244 43190 3084 52,12 59 Boutières
Tence
Yssingeaux Haut-Lignon
Thoras Toràs 43245 43170 234 44,93 5 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Rives du Haut Allier
Tiranges Tiranges 43246 43530 476 26,83 18 Bas-en-Basset
Bas-en-Basset
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Torsiac Torsiac 43247 43450 71 9,06 8 Sainte-Florine
Blesle
Brioude Brioude Sud Auvergne
Valprivas Valprivas 43249 43210 496 23,66 21 Bas-en-Basset
Bas-en-Basset
Yssingeaux Marches du Velay-Rochebaron
Vals-le-Chastel Vals-le-Chastel 43250 43230 44 3,99 11 Pays de Lafayette
Paulhaguet
Brioude Rives du Haut Allier
Vals-près-le-Puy Val delh Puèi 43251 43750 3354 5,12 655 Le Puy-en-Velay-1
Le Puy-en-Velay-Sud-Ouest
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Varennes-Saint-Honorat Varenas de Sent Onorat 43252 43270 24 11,91 2 Plateau du Haut-Velay granitique
Allègre
Le Puy-en-Velay Rives du Haut Allier
Vazeilles-Limandre Vazeilles-Limandre 43254 43320 251 11,72 21 Saint-Paulien
Loudes
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Venteuges Venteuges 43256 43170 351 39,35 9 Gorges de l’Allier-Gévaudan
Saugues
Brioude Rives du Haut Allier
Vergezac Vergezac 43257 43320 497 20,31 24 Saint-Paulien
Loudes
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Vergongheon Vergonjon 43258 43360 1858 12,61 147 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Vernassal Vernassal 43259 43270 351 19,23 18 Saint-Paulien
Allègre
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay
Vézézoux Venesós 43261 43390 588 7,13 82 Sainte-Florine
Auzon
Brioude Auzon Communauté
Vieille-Brioude Vièlha Briude 43262 43100 1203 27,70 43 Brioude
Brioude-Sud
Brioude Brioude Sud Auvergne
Vielprat Vielprat 43263 43490 49 7,24 7 Velay volcanique
Pradelles
Le Puy-en-Velay Pays de Cayres et de Pradelles
Villeneuve-d’Allier Vilanòva d'Alèir 43264 43380 290 14,31 20 Pays de Lafayette
Lavoûte-Chilhac
Brioude Rives du Haut Allier
Vissac-Auteyrac Vissac e Auteirac 43013 43300 338 17,10 20 Pays de Lafayette
Langeac
Brioude Rives du Haut Allier
Vorey Vorèi 43267 43800 1434 39,23 37 Emblavez-et-Meygal
Vorey
Le Puy-en-Velay Puy-en-Velay

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017:

2016: