Lischt vun dr Gmeina im Département Ardèche

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ardèche zellt àlla 335 Gmeina ìm Département Ardèche uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Accons Acons 07001 07160 376 9,87 38 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Ailhon Alhon 07002 07200 551 7,80 71 Aubenas-2
Aubenas
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Aizac Aisac 07003 07530 170 6,65 26 Aubenas-1
Antraigues-sur-Volane
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Ajoux Ajoux 07004 07000 81 12,20 7 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Alba-la-Romaine Alba-la-Romaine 07005 07400 1464 30,46 48 Le Teil
Viviers
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Albon-d’Ardèche Aubon d'Ardecha 07006 07190 158 9,11 17 Le Cheylard
Saint-Pierreville
Tournon-sur-Rhône
Privas
Val Eyrieux
Alboussière Albossèira 07007 07440 989 18,39 54 Lamastre
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Alissas Alissas 07008 07210 1458 12,43 117 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Andance Andança 07009 07340 1205 6,52 185 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Porte de DrômArdèche
Annonay Anonai 07010 07100 16.297 21,20 769 Annonay-1
Annonay-2
Annonay-Nord
Annonay-Sud
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Arcens Arcens 07012 07310 377 18,55 20 Le Cheylard
Saint-Martin-de-Valamas
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Ardoix Ardoitz 07013 07290 1253 12,15 103 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Arlebosc Arlabòsc 07014 07410 326 12,35 26 Lamastre
Saint-Félicien
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Arras-sur-Rhône Airàs 07015 07370 535 5,89 91 Sarras
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Porte de DrômArdèche
Astet Astet 07018 07330 44 34,45 1 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Aubenas Aubenàs 07019 07200 12.479 14,32 871 Aubenas-1
Aubenas-2
Aubenas
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Aubignas Aubignas 07020 07400 468 15,42 30 Le Teil
Viviers
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Baix Baix 07022 07210 1254 17,39 72 Le Pouzin
Chomérac
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Balazuc Balasuc 07023 07120 374 18,90 20 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Banne Bana 07024 07460 661 32,68 20 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Barnas Barnas 07025 07330 206 26,51 8 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Beauchastel Bèuchastèl 07027 07800 1844 8,46 218 La Voulte-sur-Rhône
La Voulte-sur-Rhône
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Beaulieu Beuluòc 07028 07460 516 25,47 20 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Beaumont Bèlmont 07029 07110 251 19,16 13 Les Vans
Valgorge
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Beauvène Beauvène 07030 07190 207 11,82 18 Le Cheylard
Saint-Pierreville
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Belsentes 07165 07160 552 25,81 21 Haut-Eyrieux Tournon-sur-Rhône Val Eyrieux
Berrias-et-Casteljau Berriàs e Castèljau 07031 07460 761 26,42 29 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Berzème Bersèma 07032 07580 164 18,36 9 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Bessas Bessas 07033 07150 220 17,18 13 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Bidon Bidon 07034 07700 251 28,93 9 Bourg-Saint-Andéol
Bourg-Saint-Andéol
Privas
Privas
Rhône aux Gorges de l’Ardèche
Boffres Bofres 07035 07440 614 30,10 20 La Voulte-sur-Rhône
Vernoux-en-Vivarais
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Bogy Bògi 07036 07340 444 7,02 63 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Borée Borée 07037 07310 146 27,67 5 Le Cheylard
Saint-Martin-de-Valamas
Largentière
Tournon-sur-Rhône
Montagne d’Ardèche
Borne Borne 07038 07590 49 32,01 2 Thueyts
Saint-Étienne-de-Lugdarès
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Boucieu-le-Roi Bociu 07040 07270 259 8,94 29 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Boulieu-lès-Annonay Bonluòc 07041 07100 2376 9,45 251 Annonay-1
Annonay-Nord
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Bourg-Saint-Andéol Borg Sant Andiòu 07042 07700 7187 43,74 164 Bourg-Saint-Andéol
Bourg-Saint-Andéol
Privas
Privas
Rhône aux Gorges de l’Ardèche
Bozas Bozas 07039 07410 252 12,50 20 Lamastre
Saint-Félicien
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Brossainc Brossainc 07044 07340 260 4,38 59 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Burzet Burzet 07045 07450 522 38,06 14 Thueyts
Burzet
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Cellier-du-Luc Cellier du Luc 07047 07590 84 14,73 6 Thueyts
Saint-Étienne-de-Lugdarès
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Chalencon Chalencon 07048 07240 336 9,44 36 Le Cheylard
Vernoux-en-Vivarais
Privas
Tournon-sur-Rhône
Privas Centre Ardèche
Chambonas Chambonàs 07050 07140 941 12,08 78 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Champagne Champanha 07051 07340 581 4,10 142 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Porte de DrômArdèche
Champis Champis 07052 07440 616 16,34 38 Lamastre
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Chandolas Chandolas 07053 07230 523 11,63 45 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Chanéac Chanhac 07054 07310 254 15,73 16 Le Cheylard
Saint-Martin-de-Valamas
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Charmes-sur-Rhône Charmas de Ròse 07055 07800 2979 5,95 501 La Voulte-sur-Rhône
La Voulte-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Privas
Rhône Crussol
Charnas Charnas 07056 07340 913 5,39 169 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Chassiers Chassiers 07058 07110 1039 12,26 85 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Châteaubourg Chastelboc 07059 07130 240 4,27 56 Guilherand-Granges
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Châteauneuf-de-Vernoux Chastelnòu de Vernós 07060 07240 263 6,07 43 La Voulte-sur-Rhône
Vernoux-en-Vivarais
Privas
Tournon-sur-Rhône
Privas Centre Ardèche
Chauzon Chauzon 07061 07120 415 10,68 39 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Chazeaux Chasaus 07062 07110 150 4,62 32 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Cheminas Cheminas 07063 07300 397 9,39 42 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Chirols Chirols 07065 07380 236 6,91 34 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Chomérac Chaumairac 07066 07210 3015 18,94 159 Privas
Chomérac
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Colombier-le-Cardinal Colombier le Cardinal 07067 07430 318 2,50 127 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Colombier-le-Jeune Colombier le Jeune 07068 07270 572 15,14 38 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Colombier-le-Vieux Colombier le Vieux 07069 07410 657 15,49 42 Lamastre
Saint-Félicien
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Cornas Cornàs 07070 07130 2311 8,33 277 Guilherand-Granges
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Coucouron Cocoron 07071 07470 790 23,89 33 Thueyts
Coucouron
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Coux Cos 07072 07000 1662 12,02 138 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Creysseilles Creisselhas 07074 07000 151 10,25 15 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Cros-de-Géorand Cròs de Gieuran 07075 07510 149 43,39 3 Thueyts
Montpezat-sous-Bauzon
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Cruas Cruàs 07076 07350 3063 15,45 198 Le Pouzin
Rochemaure
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Darbres Darbres 07077 07170 254 16,52 15 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Davézieux Davesiu 07078 07430 3168 5,59 567 Annonay-1
Annonay-Nord
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Désaignes Desanha 07079 07570 1162 50,72 23 Lamastre
Lamastre
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Devesset Devesset 07080 07320 297 29,24 10 Le Cheylard
Saint-Agrève
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Dompnac Dompnac 07081 07260 58 16,12 4 Les Vans
Valgorge
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Dornas Dorna 07082 07160 205 17,63 12 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Dunière-sur-Eyrieux Dunèira 07083 07360 434 7,73 56 Le Cheylard
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Eclassan Eclassan 07084 07370 1028 15,93 65 Sarras
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Porte de DrômArdèche
Empurany Empurani 07085 07270 619 18,94 33 Lamastre
Lamastre
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Étables Étables 07086 07300 931 15,70 59 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Fabras Fabràs 07087 07380 433 7,52 58 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Faugères Faugièras 07088 07230 97 5,99 16 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Félines Felina 07089 07340 1713 14,00 122 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Flaviac Flaviac 07090 07000 1224 12,98 94 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Fons Fons 07091 07200 333 4,03 83 Aubenas-2
Aubenas
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Freyssenet Fraissenet 07092 07000 46 9,54 5 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Genestelle Ginestèla 07093 07530 275 21,43 13 Aubenas-1
Antraigues-sur-Volane
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Gilhac-et-Bruzac Gilhac e Bruzac 07094 07800 178 30,94 6 La Voulte-sur-Rhône
La Voulte-sur-Rhône
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Gilhoc-sur-Ormèze Gilhoc sur Ormèze 07095 07270 460 20,74 22 Lamastre
Lamastre
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Gluiras Gluiràs 07096 07190 371 25,10 15 Le Cheylard
Saint-Pierreville
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Glun Glun 07097 07300 693 7,56 92 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Gourdon Gourdon 07098 07000 81 12,84 6 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Gras Gras 07099 07700 633 56,68 11 Bourg-Saint-Andéol
Bourg-Saint-Andéol
Privas
Privas
Rhône aux Gorges de l’Ardèche
Gravières Gravières 07100 07140 499 18,52 27 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Grospierres Grospierres 07101 07120 911 27,30 33 Vallon-Pont-d’Arc
Joyeuse
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Guilherand-Granges Guilherand Granges 07102 07500 10.756 6,55 1642 Guilherand-Granges
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Issamoulenc Issamoulenc 07104 07190 87 15,66 6 Le Cheylard
Saint-Pierreville
Tournon-sur-Rhône
Privas
Val Eyrieux
Issanlas Issanlas 07105 07510 99 28,40 3 Thueyts
Coucouron
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Issarlès Issarlés 07106 07470 132 18,44 7 Thueyts
Coucouron
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Jaujac Jaujac 07107 07380 1273 24,27 52 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Jaunac Jaunac 07108 07160 119 3,92 30 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Joannas Joanàs 07109 07110 297 11,93 25 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Joyeuse Juèsa 07110 07260 1752 13,04 134 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Juvinas Juvinas 07111 07600 169 8,43 20 Aubenas-1
Antraigues-sur-Volane
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
La Rochette La Rocheta 07195 07310 62 13,86 4 Le Cheylard
Saint-Martin-de-Valamas
Largentière
Tournon-sur-Rhône
Montagne d’Ardèche
La Souche La Socha 07315 07380 372 31,52 12 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
La Voulte-sur-Rhône La Vòuta 07349 07800 4848 9,70 500 La Voulte-sur-Rhône
La Voulte-sur-Rhône
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Labastide-de-Virac La Bastida de Virac 07113 07150 308 23,32 13 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Labastide-sur-Bésorgues La Bastida de Besòrgas 07112 07600 248 17,29 14 Aubenas-1
Antraigues-sur-Volane
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Labatie-d’Andaure La Bastia d'Andaura 07114 07570 201 9,93 20 Lamastre
Saint-Agrève
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Labeaume La Bauma 07115 07120 671 17,76 38 Vallon-Pont-d’Arc
Joyeuse
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Labégude La Beguda 07116 07200 1358 3,12 435 Aubenas-1
Vals-les-Bains
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Lablachère La Blachèira 07117 07230 2206 26,38 84 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Laboule La Bola 07118 07110 145 17,45 8 Les Vans
Valgorge
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Lachamp-Raphaël Lachamp Raphaël 07120 07530 61 14,09 4 Aubenas-1
Antraigues-sur-Volane
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Lachapelle-Graillouse La Chapèla Gralhosa 07121 07470 192 20,48 9 Thueyts
Coucouron
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Lachapelle-sous-Aubenas Lachapelle sous Aubenas 07122 07200 1657 10,12 164 Aubenas-2
Aubenas
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Lachapelle-sous-Chanéac La Chapèla de Chanhac 07123 07310 165 8,94 18 Le Cheylard
Saint-Martin-de-Valamas
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Lafarre La Fara 07124 07520 38 11,33 3 Lamastre
Saint-Félicien
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Lagorce La Gòrça 07126 07150 1171 69,49 17 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Lalevade-d’Ardèche La Levada d'Ardecha 07127 07380 1118 2,27 493 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Lalouvesc L'Alauvesc 07128 07520 379 10,53 36 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val d’Ay
Lamastre La Mastra 07129 07270 2349 25,45 92 Lamastre
Lamastre
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Lanarce La Narsa 07130 07660 205 22,37 9 Thueyts
Coucouron
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Lanas Lanàs 07131 07200 452 9,85 46 Aubenas-2
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Largentière L'Argentèira 07132 07110 1587 7,22 220 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Larnas Larnàs 07133 07220 243 13,50 18 Bourg-Saint-Andéol
Bourg-Saint-Andéol
Privas
Privas
Rhône aux Gorges de l’Ardèche
Laurac-en-Vivarais Laurac 07134 07110 1019 8,97 114 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Laveyrune La Veiruna 07136 048250 104 13,44 8 Thueyts
Saint-Étienne-de-Lugdarès
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Lavillatte La Vilata 07137 07660 44 18,60 2 Thueyts
Coucouron
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Lavilledieu Laviladieu 07138 07170 2226 14,65 152 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Laviolle Laviòla 07139 07530 105 13,84 8 Aubenas-1
Antraigues-sur-Volane
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Le Béage Lo Biatge 07026 07630 254 32,83 8 Thueyts
Montpezat-sous-Bauzon
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Le Chambon Lo Chambon 07049 07160 54 10,52 5 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Le Cheylard Lo Chailar 07064 07160 2877 13,45 214 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Le Crestet Lo Crestet 07073 07270 520 9,91 52 Lamastre
Lamastre
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Le Lac-d’Issarlès Lo Lac d'Issarlés 07119 07470 255 14,35 18 Thueyts
Coucouron
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Le Plagnal Lo Planhau 07175 07590 83 16,07 5 Thueyts
Saint-Étienne-de-Lugdarès
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Le Pouzin Lo Polzin 07181 07250 2879 12,52 230 Le Pouzin
Chomérac
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Le Roux Lo Ros 07200 07560 59 16,43 4 Thueyts
Montpezat-sous-Bauzon
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Le Teil Lo Telh 07319 07400 8832 26,59 332 Le Teil
Viviers
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Lemps Lemps 07140 07300 797 12,18 65 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Lentillères Lentilheras 07141 07200 232 8,72 27 Aubenas-2
Aubenas
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Les Assions Los Assions 07017 07140 763 14,88 51 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Les Ollières-sur-Eyrieux Las Olièras 07167 07360 1006 7,58 133 Le Cheylard
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Les Salelles Les Salelles 07305 07140 372 5,61 66 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Les Vans Los Vans 07334 07140 2655 31,09 85 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Lespéron L'Esperon 07142 07660 318 24,99 13 Thueyts
Coucouron
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Limony Limony 07143 07340 773 7,22 107 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Loubaresse Lobaressa 07144 07110 47 8,99 5 Les Vans
Valgorge
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Lussas Lussas 07145 07170 1160 16,45 71 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Lyas Lias 07146 07000 601 7,95 76 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Malarce-sur-la-Thines Malarça de Tina 07147 07140 242 37,34 6 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Malbosc Malbòsc 07148 07140 146 21,43 7 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Marcols-les-Eaux Marcols 07149 07190 284 16,00 18 Le Cheylard
Saint-Pierreville
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Mariac Mariac 07150 07160 556 16,39 34 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Mars Mars 07151 07320 257 18,69 14 Le Cheylard
Saint-Agrève
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Mauves Mauves 07152 07300 1183 7,05 168 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Mayres Maires 07153 07330 264 30,07 9 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Mazan-l’Abbaye Masan de l'Abadiá 07154 07510 121 44,79 3 Thueyts
Montpezat-sous-Bauzon
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Mercuer Mercuer 07155 07200 1210 7,57 160 Aubenas-2
Aubenas
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Meyras Mairàs 07156 07380 931 12,31 76 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Meysse Mèissa 07157 07400 1345 19,18 70 Le Pouzin
Rochemaure
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Mézilhac Mesilhac 07158 07530 99 26,66 4 Aubenas-1
Antraigues-sur-Volane
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Mirabel Mirabèu 07159 07170 715 19,90 36 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Monestier Lo Moniteir 07160 07690 64 7,41 9 Annonay-2
Annonay-Sud
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Montpezat-sous-Bauzon Montpesat 07161 07560 739 27,23 27 Thueyts
Montpezat-sous-Bauzon
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Montréal Montreal 07162 07110 581 6,15 94 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Montselgues Montselgas 07163 07140 81 35,87 2 Les Vans
Valgorge
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Nozières Nozières 07166 07270 250 21,79 11 Lamastre
Lamastre
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Orgnac-l’Aven Ornhac 07168 07150 597 21,84 27 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Ozon Ozon 07169 07370 381 8,32 46 Sarras
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Porte de DrômArdèche
Pailharès Pailharès 07170 07410 243 19,69 12 Lamastre
Saint-Félicien
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Payzac Paisac 07171 07230 537 13,70 39 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Peaugres Peugre 07172 07340 2276 14,44 158 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Péreyres Pereiras 07173 07450 50 12,63 4 Thueyts
Burzet
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Peyraud Peyraud 07174 07340 482 5,96 81 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Porte de DrômArdèche
Planzolles Plansòlas 07176 07230 153 5,41 28 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Plats Plats 07177 07300 847 16,25 52 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Pont-de-Labeaume Pònt de la Bauma 07178 07380 588 4,66 126 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Pourchères Pourchères 07179 07000 134 7,64 18 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Prades Pradas 07182 07380 1186 9,79 121 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Pradons Pradons 07183 07120 473 7,98 59 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Pranles Pranles 07184 07000 511 29,49 17 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Préaux Preaus 07185 07290 703 22,33 31 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val d’Ay
Privas Privàs 07186 07000 8465 12,14 697 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Prunet Prunet 07187 07110 135 8,81 15 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Quintenas Quintenàs 07188 07290 1686 14,00 120 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Ribes Ribes 07189 07260 315 7,17 44 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Rochecolombe Ròchacolomba 07190 07200 216 21,50 10 Vallon-Pont-d’Arc
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Rochemaure Ròchamaura 07191 07400 2292 24,33 94 Le Pouzin
Rochemaure
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Rochepaule Ròchapaura 07192 07320 242 33,34 7 Le Cheylard
Saint-Agrève
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Rocher Rocher 07193 07110 276 3,09 89 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Rochessauve Ròchasauva 07194 07210 457 17,62 26 Privas
Chomérac
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Rocles Rocles 07196 07110 258 16,51 16 Les Vans
Largentière
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Roiffieux Reifiòc 07197 07100 2746 19,52 141 Annonay-2
Annonay-Sud
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Rompon Rompon 07198 07250 1126 22,03 51 Le Pouzin
La Voulte-sur-Rhône
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Rosières Rosèiras 07199 07260 1249 16,29 77 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Ruoms Ruoms 07201 07120 2276 12,14 187 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Sablières Sablièras 07202 07260 177 38,98 5 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Sagnes-et-Goudoulet Sanha e Godolet 07203 07450 116 25,02 5 Thueyts
Burzet
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Saint-Agrève Sant Agrève 07204 07320 2377 48,56 49 Le Cheylard
Saint-Agrève
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Alban-Auriolles Sant Alban Auriolles 07207 07120 1084 17,57 62 Vallon-Pont-d’Arc
Joyeuse
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Saint-Alban-d’Ay Sant Alban d'Ai 07205 07790 1419 23,73 60 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val d’Ay
Saint-Alban-en-Montagne Sant Alban en Montagne 07206 07590 77 13,94 6 Thueyts
Saint-Étienne-de-Lugdarès
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Saint-Andéol-de-Berg Sant Andiòu de Berg 07208 07170 123 15,57 8 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Saint-Andéol-de-Fourchades Sant Andiòu de Forchadas 07209 07160 54 16,47 3 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Andéol-de-Vals Sant Andéol de Vals 07210 07600 519 16,65 31 Aubenas-1
Antraigues-sur-Volane
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Saint-André-de-Cruzières Sant Andrieu de Crusèiras 07211 07460 461 19,81 23 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Saint-André-en-Vivarais Sant Andrieu de Vivarés 07212 07690 210 20,48 10 Le Cheylard
Saint-Agrève
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-André-Lachamp Sant Andrieu de la Chalm 07213 07230 149 17,09 9 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Saint-Apollinaire-de-Rias Sant Apolinari de Riàs 07214 07240 206 8,34 25 La Voulte-sur-Rhône
Vernoux-en-Vivarais
Privas
Tournon-sur-Rhône
Privas Centre Ardèche
Saint-Barthélemy-Grozon Sant Bartomieu de Groson 07216 07270 497 19,40 26 Lamastre
Lamastre
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Saint-Barthélemy-le-Meil Sant Bartomieu Amelh 07215 07160 199 7,35 27 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Barthélemy-le-Plain Sant Barthélemy le Plain 07217 07300 833 19,08 44 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Saint-Basile Sant Basile 07218 07270 346 17,85 19 Lamastre
Lamastre
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Saint-Bauzile Sent Bausèli 07219 07210 320 7,05 45 Le Pouzin
Chomérac
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Saint-Christol Sant Christol 07220 07160 107 14,63 7 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Cierge-la-Serre Sant Cierge la Serre 07221 07800 248 16,20 15 La Voulte-sur-Rhône
La Voulte-sur-Rhône
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Saint-Cierge-sous-le-Cheylard Sant Ciri de Chailar 07222 07160 209 5,99 35 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Cirgues-de-Prades Sant Cirgues de Prades 07223 07380 139 3,48 40 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Saint-Cirgues-en-Montagne Sant Cirgue de Montanha 07224 07510 217 21,78 10 Thueyts
Montpezat-sous-Bauzon
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Saint-Clair Sant Clar 07225 07430 1187 5,81 204 Annonay-1
Annonay-Nord
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Saint-Clément Sant Clamenç 07226 07310 88 19,55 5 Le Cheylard
Saint-Martin-de-Valamas
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Cyr Sant Circ 07227 07430 1392 8,12 171 Annonay-1
Annonay-Nord
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Saint-Désirat Sant Désirat 07228 07340 844 7,31 115 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Saint-Didier-sous-Aubenas Sant Desideri sota Aubenàs 07229 07200 926 2,76 336 Aubenas-2
Aubenas
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Sainte-Eulalie Santa Aulalha 07235 07510 216 22,11 10 Thueyts
Burzet
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Sainte-Marguerite-Lafigère Santa Margarida Lafigèira 07266 07140 113 10,07 11 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Saint-Étienne-de-Boulogne Sant Estève de Bolonha 07230 07200 413 14,97 28 Aubenas-2
Vals-les-Bains
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Saint-Étienne-de-Fontbellon Sant Estève de Fontbelon 07231 07200 2833 9,51 298 Aubenas-2
Aubenas
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Saint-Étienne-de-Lugdarès Sant Estève de Ludarés 07232 07590 413 50,34 8 Thueyts
Saint-Étienne-de-Lugdarès
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Saint-Étienne-de-Serre Sant Estève de Serre 07233 07190 211 16,52 13 Le Cheylard
Saint-Pierreville
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Saint-Étienne-de-Valoux Sant Estève de Valós 07234 07340 297 2,36 126 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Porte de DrômArdèche
Saint-Félicien Sant Farcian 07236 07410 1147 21,44 53 Lamastre
Saint-Félicien
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Saint-Fortunat-sur-Eyrieux Sant Fortunat 07237 07360 777 22,07 35 La Voulte-sur-Rhône
La Voulte-sur-Rhône
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Saint-Genest-de-Beauzon Sant Genèst de Beuson 07238 07230 332 5,31 63 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Saint-Genest-Lachamp Sant Genèst de Champlen 07239 07160 110 23,09 5 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Georges-les-Bains Sant Jòrdi 07240 07800 2405 14,11 170 La Voulte-sur-Rhône
La Voulte-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Privas
Rhône Crussol
Saint-Germain Sant Germain 07241 07170 711 9,50 75 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Saint-Gineis-en-Coiron Sant Gineis en Coiron 07242 07580 112 13,20 8 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Saint-Jacques-d’Atticieux Sant Jacques d'Atticieux 07243 07340 290 4,97 58 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Saint-Jean-Chambre Sant Jean Chambre 07244 07240 256 15,26 17 La Voulte-sur-Rhône
Vernoux-en-Vivarais
Privas
Tournon-sur-Rhône
Privas Centre Ardèche
Saint-Jean-de-Muzols Sant Joan de Mosol 07245 07300 2508 10,68 235 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Saint-Jean-le-Centenier Sant Joan lo Centenièr 07247 07580 845 15,16 56 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Saint-Jean-Roure Sant Joan dau Rore 07248 07160 247 23,99 10 Le Cheylard
Saint-Martin-de-Valamas
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Jeure-d’Andaure Sant Jeure d'Andaure 07249 07320 95 13,28 7 Le Cheylard
Saint-Agrève
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Jeure-d’Ay Sant Jeure d'Ay 07250 07290 486 6,90 70 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val d’Ay
Saint-Joseph-des-Bancs Lubancs 07251 07530 173 12,89 13 Aubenas-1
Antraigues-sur-Volane
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Saint-Julien-d’Intres 07103 07310
07320
310 21,17 15 Haut-Eyrieux Tournon-sur-Rhône Val Eyrieux
Saint-Julien-du-Gua Sant Julian dau Ga 07253 07190 175 16,96 10 Le Cheylard
Saint-Pierreville
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Saint-Julien-du-Serre Sant Julian delh Sèrre 07254 07200 872 9,78 89 Aubenas-1
Vals-les-Bains
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Saint-Julien-en-Saint-Alban Sant Julien en Sant Alban 07255 07000 1461 10,39 141 Le Pouzin
Chomérac
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Saint-Julien-le-Roux Sant Julian lo Rot 07257 07240 114 8,64 13 La Voulte-sur-Rhône
Vernoux-en-Vivarais
Privas
Tournon-sur-Rhône
Privas Centre Ardèche
Saint-Julien-Vocance Sant Julian de Vocança 07258 07690 223 26,42 8 Annonay-2
Annonay-Sud
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Saint-Just-d’Ardèche Sant Just 07259 07700 1688 10,44 162 Bourg-Saint-Andéol
Bourg-Saint-Andéol
Privas
Privas
Rhône aux Gorges de l’Ardèche
Saint-Lager-Bressac Sant Lager Bressac 07260 07210 950 15,37 62 Le Pouzin
Chomérac
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Saint-Laurent-du-Pape Sant Laurent 07261 07800 1589 20,10 79 La Voulte-sur-Rhône
La Voulte-sur-Rhône
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Saint-Laurent-les-Bains-Laval-d’Aurelle Sant Laurenç daus Banhs e L'Aval d'Aurèla 07262 07590 172 35,48 5 Haute-Ardèche Largentière Montagne d’Ardèche
Saint-Laurent-sous-Coiron Sant Laurent sous Coiron 07263 07170 111 15,58 7 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Saint-Marcel-d’Ardèche Sant Marcel d'Ardèche 07264 07700 2380 36,12 66 Bourg-Saint-Andéol
Bourg-Saint-Andéol
Privas
Privas
Rhône aux Gorges de l’Ardèche
Saint-Marcel-lès-Annonay Sant Marcèl d'ès Anonai 07265 07100 1384 16,61 83 Annonay-1
Annonay-Nord
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Saint-Martial Sant Marciau 07267 07310 267 36,18 7 Le Cheylard
Saint-Martin-de-Valamas
Largentière
Tournon-sur-Rhône
Montagne d’Ardèche
Saint-Martin-d’Ardèche Sant Martin d'Ardecha 07268 07700 949 5,53 172 Bourg-Saint-Andéol
Bourg-Saint-Andéol
Privas
Privas
Rhône aux Gorges de l’Ardèche
Saint-Martin-de-Valamas Sant Martin de Valamàs 07269 07310 1096 19,98 55 Le Cheylard
Saint-Martin-de-Valamas
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Martin-sur-Lavezon Sant Martin sur Lavezon 07270 07400 432 23,54 18 Le Pouzin
Rochemaure
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Saint-Maurice-d’Ardèche Sant Maurici d'Ardecha 07272 07200 313 5,19 60 Vallon-Pont-d’Arc
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Saint-Maurice-d’Ibie Sant Maurici d'Ibia 07273 07170 217 23,30 9 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Saint-Maurice-en-Chalencon Sant Maurici de Chalencon 07274 07190 208 7,81 27 Le Cheylard
Vernoux-en-Vivarais
Privas
Tournon-sur-Rhône
Privas Centre Ardèche
Saint-Mélany Sant Melani 07275 07260 103 10,64 10 Les Vans
Valgorge
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Saint-Michel-d’Aurance Sant Michel d'Aurance 07276 07160 266 8,14 33 Le Cheylard
Le Cheylard
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val Eyrieux
Saint-Michel-de-Boulogne Sant Michèu de Bolonha 07277 07200 149 7,53 20 Aubenas-2
Vals-les-Bains
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Saint-Michel-de-Chabrillanoux Sant Michèu de Chabrilhanós 07278 07360 389 12,14 32 Le Cheylard
La Voulte-sur-Rhône
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Saint-Montan Sant Montan 07279 07220 1897 33,18 57 Bourg-Saint-Andéol
Bourg-Saint-Andéol
Privas
Privas
Rhône aux Gorges de l’Ardèche
Saint-Paul-le-Jeune Sant Pau lo Jove 07280 07460 958 14,38 67 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Saint-Péray Sant Pèire d'Ai 07281 07130 7580 24,05 315 Guilherand-Granges
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Saint-Pierre-de-Colombier Sant Pierre de Colombier 07282 07450 430 9,43 46 Thueyts
Burzet
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Saint-Pierre-la-Roche Sant Pèire de la Ròcha 07283 07400 63 9,92 6 Le Pouzin
Rochemaure
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Saint-Pierre-Saint-Jean Sant Pèire e Sant Joan 07284 07140 169 23,62 7 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Pays des Vans en Cévennes
Saint-Pierre-sur-Doux Sant Pèire 07285 07520 109 21,19 5 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val d’Ay
Saint-Pierreville Sant Pèire Viala 07286 07190 526 20,56 26 Le Cheylard
Saint-Pierreville
Tournon-sur-Rhône
Privas
Val Eyrieux
Saint-Pons Sant Ponç 07287 07580 296 16,50 18 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Saint-Priest Sant Priest 07288 07000 1280 19,15 67 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Saint-Privat Sant Privat 07289 07200 1688 6,13 275 Aubenas-2
Vals-les-Bains
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Saint-Prix Sent Prech 07290 07270 269 15,21 18 Lamastre
Lamastre
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Pays de Lamastre
Saint-Remèze Sant Remèsi 07291 07700 858 42,69 20 Vallon-Pont-d’Arc
Bourg-Saint-Andéol
Largentière
Privas
Gorges de l’Ardèche
Saint-Romain-d’Ay Sant Roman d'Ai 07292 07290 1248 9,36 133 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val d’Ay
Saint-Romain-de-Lerps Sant Romain de Lerps 07293 07130 900 14,14 64 Guilherand-Granges
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Saint-Sauveur-de-Cruzières Sant Sauvador de Crusèiras 07294 07460 533 24,84 21 Les Vans
Les Vans
Largentière
Largentière
Cèze Cévennes
Saint-Sauveur-de-Montagut Sant Sauvador de Montagut 07295 07190 1106 11,54 96 Le Cheylard
Saint-Pierreville
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Saint-Sernin Sant Sernin 07296 07200 1748 5,78 302 Aubenas-2
Aubenas
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Saint-Sylvestre Sant Silvèstre 07297 07440 508 15,16 34 Lamastre
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Saint-Symphorien-de-Mahun Sant Safloriá 07299 07290 120 19,32 6 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val d’Ay
Saint-Symphorien-sous-Chomérac Sant Sinforian de Chomerac 07298 07210 777 7,86 99 Le Pouzin
Chomérac
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Saint-Thomé Sant Thomé 07300 07220 461 19,65 23 Le Teil
Viviers
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Saint-Victor Sant Victor 07301 07410 950 31,88 30 Lamastre
Saint-Félicien
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Saint-Vincent-de-Barrès Sant Vincent de Barrès 07302 07210 837 19,10 44 Le Pouzin
Rochemaure
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Saint-Vincent-de-Durfort Sant Vincent de Durfort 07303 07360 254 12,52 20 Le Cheylard
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Salavas Salavàs 07304 07150 704 17,11 41 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Sampzon Sampzon 07306 07120 232 8,39 28 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Sanilhac Sanilhac 07307 07110 447 20,95 21 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Sarras Sarràs 07308 07370 2228 11,65 191 Sarras
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Porte de DrômArdèche
Satillieu Satiliu 07309 07290 1503 32,82 46 Lamastre
Satillieu
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Val d’Ay
Savas Savas 07310 07430 903 12,44 73 Annonay-1
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Sceautres Çautre 07311 07400 146 14,64 10 Le Teil
Rochemaure
Largentière
Privas
Berg et Coiron
Sécheras Sécheras 07312 07610 534 7,26 74 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Serrières Serreira 07313 07340 1137 3,96 287 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Silhac Silhac 07314 07240 380 22,71 17 La Voulte-sur-Rhône
Vernoux-en-Vivarais
Privas
Tournon-sur-Rhône
Privas Centre Ardèche
Soyons Soions 07316 07130 2284 7,90 289 La Voulte-sur-Rhône
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Talencieux Talencieu 07317 07340 1085 7,10 153 Annonay-2
Annonay-Sud
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Tauriers Tauriers 07318 07110 200 4,51 44 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Thorrenc Torrenc 07321 07340 239 3,67 65 Annonay-2
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Thueyts Tuèis 07322 07330 1216 21,78 56 Thueyts
Thueyts
Largentière
Largentière
Ardèche des Sources et Volcans
Toulaud Toulaud 07323 07130 1708 34,73 49 La Voulte-sur-Rhône
Saint-Péray
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Rhône Crussol
Tournon-sur-Rhône Tornon 07324 07300 10.622 21,01 506 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Ucel Ucèl 07325 07200 2062 5,54 372 Aubenas-1
Vals-les-Bains
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Usclades-et-Rieutord Usclada e Riutòrt 07326 07510 117 12,46 9 Thueyts
Montpezat-sous-Bauzon
Largentière
Largentière
Montagne d’Ardèche
Uzer Uzer 07327 07110 412 3,51 117 Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Largentière
Val de Ligne
Vagnas Vanhans 07328 07150 583 23,83 24 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Vallées-d’Antraigues-Asperjoc Vals d'Entraigas e Asperjòc 07011 07530
07600
894 21,93 41 Aubenas-1 Largentière Bassin d’Aubenas
Valgorge Vaugòrja 07329 07110 417 26,36 16 Les Vans
Valgorge
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Vallon-Pont-d’Arc Valon 07330 07150 2412 28,62 84 Vallon-Pont-d’Arc
Vallon-Pont-d’Arc
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche
Vals-les-Bains Vals 07331 07600 3530 19,20 184 Aubenas-1
Vals-les-Bains
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Valvignères Valvinhera 07332 07400 447 29,78 15 Le Teil
Viviers
Privas
Privas
Ardèche Rhône Coiron
Vanosc Vanòsc 07333 07690 935 26,10 36 Annonay-2
Annonay-Sud
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Vaudevant Vaudavent 07335 07410 207 12,46 17 Lamastre
Saint-Félicien
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Vernon Vernon 07336 07260 225 3,71 61 Les Vans
Joyeuse
Largentière
Largentière
Pays Beaume-Drobie
Vernosc-lès-Annonay Vernòsc 07337 07430 2614 16,08 163 Annonay-2
Annonay-Sud
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Vernoux-en-Vivarais Vernons 07338 07240 1962 30,55 64 La Voulte-sur-Rhône
Vernoux-en-Vivarais
Privas
Tournon-sur-Rhône
Privas Centre Ardèche
Vesseaux Vessau 07339 07200 1990 18,71 106 Aubenas-2
Vals-les-Bains
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Veyras Veiràs 07340 07000 1514 7,76 195 Privas
Privas
Privas
Privas
Privas Centre Ardèche
Villeneuve-de-Berg Vilanòva de Berg 07341 07170 3001 24,61 122 Le Teil
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Berg et Coiron
Villevocance Vilavocança 07342 07690 1184 9,38 126 Annonay-2
Annonay-Sud
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Vinezac Vinezac 07343 07110 1401 10,91 128 Aubenas-2
Largentière
Largentière
Largentière
Bassin d’Aubenas
Vinzieux Vinzieux 07344 07340 466 6,87 68 Sarras
Serrières
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Vion Vion 07345 07610 944 6,21 152 Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Viviers Vivièrs 07346 07220 3689 34,15 108 Bourg-Saint-Andéol
Viviers
Privas
Privas
Rhône aux Gorges de l’Ardèche
Vocance Vocança 07347 07690 628 17,17 37 Annonay-2
Annonay-Sud
Tournon-sur-Rhône
Tournon-sur-Rhône
Annonay Rhône Agglo
Vogüé Vogüé 07348 07200 1097 11,72 94 Vallon-Pont-d’Arc
Villeneuve-de-Berg
Largentière
Largentière
Gorges de l’Ardèche

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: