Zum Inhalt springen

Lischt vun dr Gmeina im Département Essonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy

D Lischt vun dr Gmeina im Département Essonne zellt àlla 194 Gmeina ìm Département Essonne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2020)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abbéville-la-Rivière 91001 91150 328 15,02 22 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Angerville 91016 91670 4374 25,83 169 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Angervilliers 91017 91470 1725 9,01 191 Dourdan
Saint-Chéron
Palaiseau
Étampes
Pays de Limours
Arpajon 91021 91290 11.165 2,40 4652 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Arrancourt 91022 91690 126 7,40 17 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Athis-Mons 91027 91200 35.641 8,56 4164 Athis-Mons
Athis-Mons
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Authon-la-Plaine 91035 91410 373 10,59 35 Étampes
Dourdan
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Auvernaux 91037 91830 325 6,50 50 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Auvers-Saint-Georges 91038 91580 1272 12,99 98 Étampes
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Avrainville 91041 91630 1017 9,14 111 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Ballainvilliers 91044 91160 4666 4,01 1164 Longjumeau
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Ballancourt-sur-Essonne 91045 91610 7706 11,30 682 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Baulne 91047 91590 1363 8,17 167 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Bièvres 91064 91570 4796 9,69 495 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Versailles Grand Parc
Blandy 91067 91150 115 7,91 15 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boigneville 91069 91720 390 15,80 25 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Bois-Herpin 91075 91150 81 3,89 21 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boissy-la-Rivière 91079 91690 500 12,47 40 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boissy-le-Cutté 91080 91590 1367 4,58 298 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Boissy-le-Sec 91081 91870 692 19,06 36 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boissy-sous-Saint-Yon 91085 91790 3806 8,04 473 Arpajon
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Bondoufle 91086 91070 10.326 6,76 1528 Ris-Orangis
Évry-Sud
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Boullay-les-Troux 91093 91470 647 4,80 135 Gif-sur-Yvette
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Bouray-sur-Juine 91095 91850 2095 7,23 290 Arpajon
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Boussy-Saint-Antoine 91097 91800 7980 2,90 2752 Épinay-sous-Sénart
Épinay-sous-Sénart
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Boutervilliers 91098 91150 430 7,01 61 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boutigny-sur-Essonne 91099 91820 2952 16,20 182 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Deux Vallées
Bouville 91100 91880 650 20,53 32 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Brétigny-sur-Orge 91103 91220 27.006 14,56 1855 Brétigny-sur-Orge
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Breuillet 91105 91650 8759 6,69 1309 Dourdan
Saint-Chéron
Palaiseau
Étampes
Cœur d’Essonne Agglomération
Breux-Jouy 91106 91650 1280 4,68 274 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Brières-les-Scellés 91109 91150 1282 8,65 148 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Briis-sous-Forges 91111 91640 3394 10,86 313 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Brouy 91112 91150 125 8,39 15 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Brunoy 91114 91800 25.344 6,62 3828 Épinay-sous-Sénart
Yerres
Brunoy
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Bruyères-le-Châtel 91115 91680 3594 12,90 279 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Buno-Bonnevaux 91121 91720 464 15,99 29 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Bures-sur-Yvette 91122 91440 9240 4,17 2216 Gif-sur-Yvette
Orsay
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Cerny 91129 91590 3346 17,13 195 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Chalo-Saint-Mars 91130 91780 1020 28,67 36 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Chalou-Moulineux 91131 91740 390 10,47 37 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Chamarande 91132 91730 1134 5,74 198 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Champcueil 91135 91750 2880 16,35 176 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Champlan 91136 91160 2771 3,68 753 Longjumeau
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Champmotteux 91137 91150 367 7,57 48 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Chatignonville 91145 91410 72 5,13 14 Étampes
Dourdan
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Chauffour-lès-Étréchy 91148 91580 140 4,80 29 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Cheptainville 91156 91630 2227 7,15 311 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Chevannes 91159 91750 1569 10,23 153 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Chilly-Mazarin 91161 91380 19.943 5,57 3580 Massy
Chilly-Mazarin
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Congerville-Thionville 91613 91740 215 8,47 25 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Corbeil-Essonnes 91174 91100 52.340 11,01 4754 Corbeil-Essonnes
Corbeil-Essonnes-Est
Corbeil-Essonnes-Ouest
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Corbreuse 91175 91410 1712 15,79 108 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Courances 91180 91490 332 8,31 40 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Courdimanche-sur-Essonne 91184 91720 277 5,62 49 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Courson-Monteloup 91186 91680 583 3,74 156 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Crosne 91191 91560 9458 2,48 3814 Vigneux-sur-Seine
Yerres
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
D’Huison-Longueville 91198 91590 1509 10,04 150 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Dannemois 91195 91490 833 8,43 99 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Dourdan 91200 91410 10.733 30,64 350 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Draveil 91201 91210 28.595 15,75 1816 Draveil
Draveil
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Écharcon 91204 91540 768 6,81 113 Corbeil-Essonnes
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Égly 91207 91520 6539 3,95 1655 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Épinay-sous-Sénart 91215 91860 12.197 3,58 3407 Épinay-sous-Sénart
Épinay-sous-Sénart
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Épinay-sur-Orge 91216 91360 11.102 4,44 2500 Longjumeau
Longjumeau
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Étampes 91223 91150 26.251 40,92 642 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Étiolles 91225 91450 3114 11,65 267 Draveil
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Étréchy 91226 91580 6806 14,06 484 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Évry-Courcouronnes 91228 91000, 91080 66.106 12,7 5205 Évry Évry Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Fleury-Mérogis 91235 91700 13.708 6,51 2106 Ris-Orangis
Morsang-sur-Orge
Évry
Évry
Cœur d’Essonne Agglomération
Fontaine-la-Rivière 91240 91690 179 3,69 49 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Fontenay-lès-Briis 91243 91640 2281 9,72 235 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Fontenay-le-Vicomte 91244 91540 1565 6,83 229 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Forges-les-Bains 91249 91470 3973 14,58 272 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Gif-sur-Yvette 91272 91190 21.439 11,60 1848 Gif-sur-Yvette
Gif-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Gironville-sur-Essonne 91273 91720 763 13,21 58 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Gometz-la-Ville 91274 91400 1511 9,86 153 Gif-sur-Yvette
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Gometz-le-Châtel 91275 91940 2618 5,05 518 Les Ulis
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Grigny 91286 91350 27.571 4,87 5661 Viry-Châtillon
Grigny
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Guibeville 91292 91630 871 2,61 334 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Guigneville-sur-Essonne 91293 91590 893 9,19 97 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Guillerval 91294 91690 813 17,30 47 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Igny 91312 91430 10.157 3,82 2659 Palaiseau
Palaiseau
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Itteville 91315 91760 6638 12,20 544 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Janville-sur-Juine 91318 91510 1964 10,67 184 Arpajon
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Janvry 91319 91640 638 8,24 77 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Juvisy-sur-Orge 91326 91260 17.656 2,24 7882 Athis-Mons
Juvisy-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
La Ferté-Alais 91232 91590 3656 4,55 804 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
La Forêt-le-Roi 91247 91410 510 7,94 64 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
La Forêt-Sainte-Croix 91248 91150 163 5,36 30 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
La Norville 91457 91290 4316 4,52 955 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
La Ville-du-Bois 91665 91620 8021 3,62 2216 Longjumeau
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Lardy 91330 91510 5462 7,63 716 Arpajon
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Le Coudray-Montceaux 91179 91830 4828 11,44 422 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Le Plessis-Pâté 91494 91220 4114 7,58 543 Ris-Orangis
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Le Val-Saint-Germain 91630 91530 1498 12,57 119 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Les Granges-le-Roi 91284 91410 1184 12,68 93 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Les Molières 91411 91470 1856 7,02 264 Gif-sur-Yvette
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Les Ulis 91692 91940 25.165 5,18 4858 Les Ulis
Les Ulis
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Leudeville 91332 91630 1557 7,84 199 Brétigny-sur-Orge
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Val d’Essonne
Leuville-sur-Orge 91333 91310 4350 2,49 1747 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Limours 91338 91470 6460 14,25 453 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Linas 91339 91310 6864 7,51 914 Longjumeau
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Lisses 91340 91090 7302 10,40 702 Corbeil-Essonnes
Évry-Sud
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Longjumeau 91345 91160 21.105 4,84 4361 Longjumeau
Longjumeau
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Longpont-sur-Orge 91347 91310 6378 5,05 1263 Brétigny-sur-Orge
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Maisse 91359 91720 2809 21,58 130 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Marcoussis 91363 91460 8262 16,8 492 Les Ulis
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Marolles-en-Beauce 91374 91150 239 6,00 40 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Marolles-en-Hurepoix 91376 91630 5607 6,47 867 Brétigny-sur-Orge
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Massy 91377 91300 50.506 9,43 5356 Massy
Massy-Est
Massy-Ouest
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Mauchamps 91378 91730 331 3,16 105 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Mennecy 91386 91540 15.669 11,09 1413 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Le Mérévillois 91390 91660 3307 32,97 100 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Mérobert 91393 91780 630 10,71 59 Étampes Étampes Étampois Sud Essonne
Mespuits 91399 91150 214 9,95 22 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Milly-la-Forêt 91405 91490 4620 33,80 137 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Moigny-sur-École 91408 91490 1252 12,23 102 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Mondeville 91412 91590 733 6,70 109 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Deux Vallées
Monnerville 91414 91930 378 8,31 45 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Montgeron 91421 91230 23.943 11,22 2134 Draveil
Vigneux-sur-Seine
Montgeron
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Montlhéry 91425 91310 8561 3,28 2610 Longjumeau
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Morangis 91432 91420 13.131 4,80 2736 Savigny-sur-Orge
Chilly-Mazarin
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Morigny-Champigny 91433 91150 4376 30,85 142 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Morsang-sur-Orge 91434 91390 20.149 4,39 4590 Sainte-Geneviève-des-Bois
Morsang-sur-Orge
Évry
Évry
Cœur d’Essonne Agglomération
Morsang-sur-Seine 91435 91250 561 4,39 128 Épinay-sous-Sénart
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Nainville-les-Roches 91441 91750 517 5,93 87 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Nozay 91458 91620 4490 7,34 612 Les Ulis
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Ollainville 91461 91340 4803 11,33 424 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Oncy-sur-École 91463 91490 1040 5,37 194 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Ormoy 91468 91540 2200 1,88 1170 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Ormoy-la-Rivière 91469 91150 909 10,29 88 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Orsay 91471 91400 15.554 7,97 1952 Palaiseau
Orsay
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Orveau 91473 91590 155 4,30 36 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Palaiseau 91477 91120 34.750 11,51 3019 Palaiseau
Palaiseau
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Paray-Vieille-Poste 91479 91550 7823 6,14 1274 Athis-Mons
Athis-Mons
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Pecqueuse 91482 91470 547 7,40 74 Gif-sur-Yvette
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Plessis-Saint-Benoist 91495 91410 331 9,16 36 Étampes
Dourdan
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Prunay-sur-Essonne 91507 91720 287 5,14 56 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Puiselet-le-Marais 91508 91150 259 11,27 23 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Pussay 91511 91740 2120 11,55 184 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Quincy-sous-Sénart 91514 91480 9463 5,20 1820 Épinay-sous-Sénart
Épinay-sous-Sénart
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Richarville 91519 91410 391 10,35 38 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Ris-Orangis 91521 91130 29.643 8,71 3403 Ris-Orangis
Ris-Orangis
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Roinville 91525 91410 1313 13,4 98 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Roinvilliers 91526 91150 106 7,16 15 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saclas 91533 91690 1854 13,66 136 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saclay 91534 91400 4261 13,65 312 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Saint-Aubin 91538 91190 691 3,57 194 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Saint-Chéron 91540 91530 5264 11,44 460 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Saint-Cyr-la-Rivière 91544 91690 506 8,81 57 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saint-Cyr-sous-Dourdan 91546 91410 941 9,89 95 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Sainte-Geneviève-des-Bois 91549 91700 35.879 9,27 3870 Sainte-Geneviève-des-Bois
Sainte-Geneviève-des-Bois
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Saint-Escobille 91547 91410 478 12,00 40 Étampes
Dourdan
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saint-Germain-lès-Arpajon 91552 91180 11.068 6,31 1754 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Saint-Germain-lès-Corbeil 91553 91250 7474 4,93 1516 Draveil
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Saint-Hilaire 91556 91780 408 6,79 60 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saint-Jean-de-Beauregard 91560 91940 482 3,97 121 Les Ulis
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Saint-Maurice-Montcouronne 91568 91530 1540 9,03 171 Dourdan
Saint-Chéron
Palaiseau
Étampes
Pays de Limours
Saint-Michel-sur-Orge 91570 91240 21.298 5,29 4026 Brétigny-sur-Orge
Saint-Michel-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Saint-Pierre-du-Perray 91573 91280 11.514 11,59 993 Épinay-sous-Sénart
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Saintry-sur-Seine 91577 91250 5835 3,29 1774 Épinay-sous-Sénart
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Saint-Sulpice-de-Favières 91578 91910 268 4,37 61 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Saint-Vrain 91579 91770 3029 11,57 262 Brétigny-sur-Orge
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Val d’Essonne
Saint-Yon 91581 91650 907 4,66 195 Arpajon
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Saulx-les-Chartreux 91587 91160 6593 7,65 862 Longjumeau
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Savigny-sur-Orge 91589 91600 37.190 6,97 5336 Savigny-sur-Orge
Juvisy-sur-Orge
Savigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Sermaise 91593 91530 1605 13,60 118 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Soisy-sur-École 91599 91840 1245 11,52 108 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Soisy-sur-Seine 91600 91450 7218 8,56 843 Draveil
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Souzy-la-Briche 91602 91580 445 7,33 61 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Tigery 91617 91250 4380 8,64 507 Épinay-sous-Sénart
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Torfou 91619 91730 273 3,50 78 Arpajon
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Valpuiseaux 91629 91720 620 18,70 33 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Varennes-Jarcy 91631 91480 2302 5,48 420 Épinay-sous-Sénart
Épinay-sous-Sénart
Évry
Évry
Orée de la Brie
Vaugrigneuse 91634 91640 1389 6,06 229 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Vauhallan 91635 91430 2054 3,34 615 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Vayres-sur-Essonne 91639 91820 962 8,46 114 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Verrières-le-Buisson 91645 91370 14.602 9,91 1473 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Vert-le-Grand 91648 91810 2260 15,93 142 Ris-Orangis
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Vert-le-Petit 91649 91710 2782 6,83 407 Ris-Orangis
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Videlles 91654 91890 590 8,70 68 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Deux Vallées
Vigneux-sur-Seine 91657 91270 31.495 8,77 3591 Vigneux-sur-Seine
Vigneux-sur-Seine
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Villabé 91659 91100 5469 4,56 1199 Corbeil-Essonnes
Corbeil-Essonnes-Ouest
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Villebon-sur-Yvette 91661 91140 10.406 7,41 1404 Les Ulis
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Villeconin 91662 91580 747 14,45 52 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Villejust 91666 91140 2446 5,36 456 Les Ulis
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Villemoisson-sur-Orge 91667 91360 7014 2,31 3036 Sainte-Geneviève-des-Bois
Longjumeau
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Villeneuve-sur-Auvers 91671 91580 598 7,07 85 Étampes
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Villiers-le-Bâcle 91679 91190 1155 6,03 192 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Villiers-sur-Orge 91685 91700 4592 1,78 2580 Sainte-Geneviève-des-Bois
Longjumeau
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Viry-Châtillon 91687 91170 31.098 6,07 5123 Viry-Châtillon
Viry-Châtillon
Évry
Évry
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Wissous 91689 91320 7063 9,11 775 Savigny-sur-Orge
Chilly-Mazarin
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Yerres 91691 91330 29.097 9,84 2957 Yerres
Yerres
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: