Lischt vun dr Gmeina im Département Essonne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Essonne zellt àlla 194 Gmeina ìm Département Essonne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Kànton bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abbéville-la-Rivière 91001 91150 300 15,02 20 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Angerville 91016 91670 4202 25,83 163 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Angervilliers 91017 91470 1681 9,01 187 Dourdan
Saint-Chéron
Palaiseau
Étampes
Pays de Limours
Arpajon 91021 91290 10.227 2,40 4261 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Arrancourt 91022 91690 148 7,40 20 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Athis-Mons 91027 91200 33.691 8,56 3936 Athis-Mons
Athis-Mons
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Authon-la-Plaine 91035 91410 375 10,59 35 Étampes
Dourdan
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Auvernaux 91037 91830 333 6,50 51 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Auvers-Saint-Georges 91038 91580 1294 12,99 100 Étampes
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Avrainville 91041 91630 957 9,14 105 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Ballainvilliers 91044 91160 4539 4,01 1132 Longjumeau
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Ballancourt-sur-Essonne 91045 91610 7627 11,30 675 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Baulne 91047 91590 1318 8,17 161 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Bièvres 91064 91570 4628 9,69 478 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Versailles Grand Parc
Blandy 91067 91150 119 7,91 15 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boigneville 91069 91720 392 15,80 25 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Bois-Herpin 91075 91150 76 3,89 20 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boissy-la-Rivière 91079 91690 548 12,47 44 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boissy-le-Cutté 91080 91590 1317 4,58 288 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Boissy-le-Sec 91081 91870 683 19,06 36 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boissy-sous-Saint-Yon 91085 91790 3826 8,04 476 Arpajon
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Bondoufle 91086 91070 9357 6,76 1384 Ris-Orangis
Évry-Sud
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Boullay-les-Troux 91093 91470 637 4,80 133 Gif-sur-Yvette
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Bouray-sur-Juine 91095 91850 2219 7,23 307 Arpajon
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Boussy-Saint-Antoine 91097 91800 7282 2,90 2511 Épinay-sous-Sénart
Épinay-sous-Sénart
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Boutervilliers 91098 91150 425 7,01 61 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Boutigny-sur-Essonne 91099 91820 3023 16,20 187 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Deux Vallées
Bouville 91100 91880 649 20,53 32 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Brétigny-sur-Orge 91103 91220 26.275 14,56 1805 Brétigny-sur-Orge
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Breuillet 91105 91650 8440 6,69 1262 Dourdan
Saint-Chéron
Palaiseau
Étampes
Cœur d’Essonne Agglomération
Breux-Jouy 91106 91650 1247 4,68 266 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Brières-les-Scellés 91109 91150 1228 8,65 142 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Briis-sous-Forges 91111 91640 3501 10,86 322 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Brouy 91112 91150 138 8,39 16 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Brunoy 91114 91800 26.055 6,62 3936 Épinay-sous-Sénart
Yerres
Brunoy
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Bruyères-le-Châtel 91115 91680 3321 12,90 257 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Buno-Bonnevaux 91121 91720 445 15,99 28 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Bures-sur-Yvette 91122 91440 9686 4,17 2323 Gif-sur-Yvette
Orsay
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Cerny 91129 91590 3317 17,13 194 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Chalo-Saint-Mars 91130 91780 1093 28,67 38 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Chalou-Moulineux 91131 91740 430 10,47 41 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Chamarande 91132 91730 1144 5,74 199 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Champcueil 91135 91750 2870 16,35 176 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Champlan 91136 91160 2796 3,68 760 Longjumeau
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Champmotteux 91137 91150 367 7,57 48 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Chatignonville 91145 91410 61 5,13 12 Étampes
Dourdan
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Chauffour-lès-Étréchy 91148 91580 137 4,80 29 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Cheptainville 91156 91630 2012 7,15 281 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Chevannes 91159 91750 1671 10,23 163 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Chilly-Mazarin 91161 91380 20.133 5,57 3615 Massy
Chilly-Mazarin
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Congerville-Thionville 91613 91740 224 8,47 26 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Corbeil-Essonnes 91174 91100 51.049 11,01 4637 Corbeil-Essonnes
Corbeil-Essonnes-Est
Corbeil-Essonnes-Ouest
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Corbreuse 91175 91410 1750 15,79 111 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Courances 91180 91490 344 8,31 41 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Courdimanche-sur-Essonne 91184 91720 262 5,62 47 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Courson-Monteloup 91186 91680 582 3,74 156 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Crosne 91191 91560 9110 2,48 3673 Vigneux-sur-Seine
Yerres
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
D’Huison-Longueville 91198 91590 1515 10,04 151 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Dannemois 91195 91490 824 8,43 98 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Dourdan 91200 91410 10.702 30,64 349 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Draveil 91201 91210 29.279 15,75 1859 Draveil
Draveil
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Écharcon 91204 91540 791 6,81 116 Corbeil-Essonnes
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Égly 91207 91520 5645 3,95 1429 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Épinay-sous-Sénart 91215 91860 12.760 3,58 3564 Épinay-sous-Sénart
Épinay-sous-Sénart
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Épinay-sur-Orge 91216 91360 11.166 4,44 2515 Longjumeau
Longjumeau
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Étampes 91223 91150 24.422 40,92 597 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Étiolles 91225 91450 3157 11,65 271 Draveil
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Étréchy 91226 91580 6529 14,06 464 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Évry-Courcouronnes 91228 91000, 91080 68.090 12,7 5361 Évry Évry Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Fleury-Mérogis 91235 91700 11.430 6,51 1756 Ris-Orangis
Morsang-sur-Orge
Évry
Évry
Cœur d’Essonne Agglomération
Fontaine-la-Rivière 91240 91690 231 3,69 63 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Fontenay-lès-Briis 91243 91640 2076 9,72 214 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Fontenay-le-Vicomte 91244 91540 1214 6,83 178 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Forges-les-Bains 91249 91470 3815 14,58 262 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Gif-sur-Yvette 91272 91190 20.927 11,60 1804 Gif-sur-Yvette
Gif-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Gironville-sur-Essonne 91273 91720 762 13,21 58 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Gometz-la-Ville 91274 91400 1482 9,86 150 Gif-sur-Yvette
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Gometz-le-Châtel 91275 91940 2577 5,05 510 Les Ulis
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Grigny 91286 91350 28.958 4,87 5946 Viry-Châtillon
Grigny
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Guibeville 91292 91630 713 2,61 273 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Guigneville-sur-Essonne 91293 91590 968 9,19 105 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Guillerval 91294 91690 817 17,30 47 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Igny 91312 91430 9924 3,82 2598 Palaiseau
Palaiseau
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Itteville 91315 91760 6633 12,20 544 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Janville-sur-Juine 91318 91510 1959 10,67 184 Arpajon
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Janvry 91319 91640 637 8,24 77 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Juvisy-sur-Orge 91326 91260 16.341 2,24 7295 Athis-Mons
Juvisy-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
La Ferté-Alais 91232 91590 3880 4,55 853 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
La Forêt-le-Roi 91247 91410 523 7,94 66 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
La Forêt-Sainte-Croix 91248 91150 163 5,36 30 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
La Norville 91457 91290 4090 4,52 905 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
La Ville-du-Bois 91665 91620 7435 3,62 2054 Longjumeau
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Lardy 91330 91510 5514 7,63 723 Arpajon
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Le Coudray-Montceaux 91179 91830 4898 11,44 428 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Le Plessis-Pâté 91494 91220 4083 7,58 539 Ris-Orangis
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Le Val-Saint-Germain 91630 91530 1456 12,57 116 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Les Granges-le-Roi 91284 91410 1212 12,68 96 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Les Molières 91411 91470 1957 7,02 279 Gif-sur-Yvette
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Les Ulis 91692 91940 24.868 5,18 4801 Les Ulis
Les Ulis
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Leudeville 91332 91630 1454 7,84 185 Brétigny-sur-Orge
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Val d’Essonne
Leuville-sur-Orge 91333 91310 4384 2,49 1761 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Limours 91338 91470 6695 14,25 470 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Linas 91339 91310 6882 7,51 916 Longjumeau
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Lisses 91340 91090 7541 10,40 725 Corbeil-Essonnes
Évry-Sud
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Longjumeau 91345 91160 21.618 4,84 4467 Longjumeau
Longjumeau
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Longpont-sur-Orge 91347 91310 6362 5,05 1260 Brétigny-sur-Orge
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Maisse 91359 91720 2726 21,58 126 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Marcoussis 91363 91460 8137 16,8 484 Les Ulis
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Marolles-en-Beauce 91374 91150 226 6,00 38 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Marolles-en-Hurepoix 91376 91630 5300 6,47 819 Brétigny-sur-Orge
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Massy 91377 91300 49.924 9,43 5294 Massy
Massy-Est
Massy-Ouest
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Mauchamps 91378 91730 273 3,16 86 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Mennecy 91386 91540 14.170 11,09 1278 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Le Mérévillois 91390 91660 3381 32,97 103 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Mérobert 91393 91780 602 10,71 56 Étampes Étampes Étampois Sud Essonne
Mespuits 91399 91150 208 9,95 21 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Milly-la-Forêt 91405 91490 4668 33,80 138 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Moigny-sur-École 91408 91490 1261 12,23 103 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Mondeville 91412 91590 712 6,70 106 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Deux Vallées
Monnerville 91414 91930 388 8,31 47 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Montgeron 91421 91230 23.972 11,22 2137 Draveil
Vigneux-sur-Seine
Montgeron
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Montlhéry 91425 91310 7561 3,28 2305 Longjumeau
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Morangis 91432 91420 13.566 4,80 2826 Savigny-sur-Orge
Chilly-Mazarin
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Morigny-Champigny 91433 91150 4366 30,85 142 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Morsang-sur-Orge 91434 91390 21.149 4,39 4818 Sainte-Geneviève-des-Bois
Morsang-sur-Orge
Évry
Évry
Cœur d’Essonne Agglomération
Morsang-sur-Seine 91435 91250 540 4,39 123 Épinay-sous-Sénart
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Nainville-les-Roches 91441 91750 454 5,93 77 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Nozay 91458 91620 4741 7,34 646 Les Ulis
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Ollainville 91461 91340 4732 11,33 418 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Oncy-sur-École 91463 91490 1024 5,37 191 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Ormoy 91468 91540 2018 1,88 1073 Mennecy
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Ormoy-la-Rivière 91469 91150 933 10,29 91 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Orsay 91471 91400 16.678 7,97 2093 Palaiseau
Orsay
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Orveau 91473 91590 196 4,30 46 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Palaiseau 91477 91120 34.120 11,51 2964 Palaiseau
Palaiseau
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Paray-Vieille-Poste 91479 91550 7411 6,14 1207 Athis-Mons
Athis-Mons
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Pecqueuse 91482 91470 561 7,40 76 Gif-sur-Yvette
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Plessis-Saint-Benoist 91495 91410 318 9,16 35 Étampes
Dourdan
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Prunay-sur-Essonne 91507 91720 302 5,14 59 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Puiselet-le-Marais 91508 91150 275 11,27 24 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Pussay 91511 91740 2250 11,55 195 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Quincy-sous-Sénart 91514 91480 8957 5,20 1723 Épinay-sous-Sénart
Épinay-sous-Sénart
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Richarville 91519 91410 399 10,35 39 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Ris-Orangis 91521 91130 28.796 8,71 3306 Ris-Orangis
Ris-Orangis
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Roinville 91525 91410 1368 13,4 102 Dourdan
Dourdan
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Roinvilliers 91526 91150 102 7,16 14 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saclas 91533 91690 1779 13,66 130 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saclay 91534 91400 3967 13,65 291 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Saint-Aubin 91538 91190 700 3,57 196 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Saint-Chéron 91540 91530 5045 11,44 441 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Saint-Cyr-la-Rivière 91544 91690 517 8,81 59 Étampes
Méréville
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saint-Cyr-sous-Dourdan 91546 91410 998 9,89 101 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Sainte-Geneviève-des-Bois 91549 91700 35.859 9,27 3868 Sainte-Geneviève-des-Bois
Sainte-Geneviève-des-Bois
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Saint-Escobille 91547 91410 550 12,00 46 Étampes
Dourdan
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saint-Germain-lès-Arpajon 91552 91180 10.609 6,31 1681 Arpajon
Arpajon
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Saint-Germain-lès-Corbeil 91553 91250 7477 4,93 1517 Draveil
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Saint-Hilaire 91556 91780 404 6,79 59 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Saint-Jean-de-Beauregard 91560 91940 410 3,97 103 Les Ulis
Montlhéry
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Saint-Maurice-Montcouronne 91568 91530 1573 9,03 174 Dourdan
Saint-Chéron
Palaiseau
Étampes
Pays de Limours
Saint-Michel-sur-Orge 91570 91240 19.866 5,29 3755 Brétigny-sur-Orge
Saint-Michel-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Saint-Pierre-du-Perray 91573 91280 10.851 11,59 936 Épinay-sous-Sénart
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Saintry-sur-Seine 91577 91250 5709 3,29 1735 Épinay-sous-Sénart
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Saint-Sulpice-de-Favières 91578 91910 305 4,37 70 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Saint-Vrain 91579 91770 3059 11,57 264 Brétigny-sur-Orge
Brétigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Val d’Essonne
Saint-Yon 91581 91650 887 4,66 190 Arpajon
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Saulx-les-Chartreux 91587 91160 5319 7,65 695 Longjumeau
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Savigny-sur-Orge 91589 91600 36.307 6,97 5209 Savigny-sur-Orge
Juvisy-sur-Orge
Savigny-sur-Orge
Palaiseau
Palaiseau
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Sermaise 91593 91530 1633 13,60 120 Dourdan
Saint-Chéron
Étampes
Étampes
Dourdannais en Hurepoix
Soisy-sur-École 91599 91840 1268 11,52 110 Mennecy
Milly-la-Forêt
Évry
Évry
Deux Vallées
Soisy-sur-Seine 91600 91450 7075 8,56 827 Draveil
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Souzy-la-Briche 91602 91580 419 7,33 57 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Tigery 91617 91250 3840 8,64 444 Épinay-sous-Sénart
Saint-Germain-lès-Corbeil
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Torfou 91619 91730 271 3,50 77 Arpajon
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Valpuiseaux 91629 91720 610 18,70 33 Étampes
Étampes
Étampes
Étampes
Étampois Sud Essonne
Varennes-Jarcy 91631 91480 2312 5,48 422 Épinay-sous-Sénart
Épinay-sous-Sénart
Évry
Évry
Orée de la Brie
Vaugrigneuse 91634 91640 1275 6,06 210 Dourdan
Limours
Palaiseau
Palaiseau
Pays de Limours
Vauhallan 91635 91430 2046 3,34 613 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Vayres-sur-Essonne 91639 91820 921 8,46 109 Étampes
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Val d’Essonne
Verrières-le-Buisson 91645 91370 15.434 9,91 1557 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Vert-le-Grand 91648 91810 2373 15,93 149 Ris-Orangis
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Vert-le-Petit 91649 91710 2779 6,83 407 Ris-Orangis
Mennecy
Évry
Évry
Val d’Essonne
Videlles 91654 91890 600 8,70 69 Mennecy
La Ferté-Alais
Étampes
Étampes
Deux Vallées
Vigneux-sur-Seine 91657 91270 31.256 8,77 3564 Vigneux-sur-Seine
Vigneux-sur-Seine
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine
Villabé 91659 91100 5385 4,56 1181 Corbeil-Essonnes
Corbeil-Essonnes-Ouest
Évry
Évry
Grand Paris Sud Seine-Essonne-Sénart
Villebon-sur-Yvette 91661 91140 10.472 7,41 1413 Les Ulis
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Villeconin 91662 91580 728 14,45 50 Dourdan
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Villejust 91666 91140 2315 5,36 432 Les Ulis
Villebon-sur-Yvette
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Villemoisson-sur-Orge 91667 91360 6952 2,31 3010 Sainte-Geneviève-des-Bois
Longjumeau
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Villeneuve-sur-Auvers 91671 91580 618 7,07 87 Étampes
Étréchy
Étampes
Étampes
Entre Juine et Renarde
Villiers-le-Bâcle 91679 91190 1249 6,03 207 Gif-sur-Yvette
Bièvres
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Villiers-sur-Orge 91685 91700 4554 1,78 2558 Sainte-Geneviève-des-Bois
Longjumeau
Palaiseau
Palaiseau
Cœur d’Essonne Agglomération
Viry-Châtillon 91687 91170 30.575 6,07 5037 Viry-Châtillon
Viry-Châtillon
Évry
Évry
Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Wissous 91689 91320 7674 9,11 842 Savigny-sur-Orge
Chilly-Mazarin
Palaiseau
Palaiseau
Paris-Saclay
Yerres 91691 91330 28.820 9,84 2929 Yerres
Yerres
Évry
Évry
Val d’Yerres Val de Seine

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: