Lischt vun dr Gmeina im Département Métropole de Lyon

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Métropole de Lyon zellt àlla 59 Gmeina ìn dr Métropole de Lyon uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Kànton bìs 29. März 2015 Arrondissement
Albigny-sur-Saône 69003 69250 2880 2,57 Neuville-sur-Saône Lyon
Bron 69029 69500 41.543 10,30 Bron Lyon
Cailloux-sur-Fontaines 69033 69270 2722 8,69 Neuville-sur-Saône Lyon
Caluire-et-Cuire 69034 69300 43.187 10,45 Caluire-et-Cuire Lyon
Champagne-au-Mont-d’Or 69040 69410 5526 2,59 Écully Lyon
Charbonnières-les-Bains 69044 69260 5067 4,13 Vaugneray Lyon
Charly 69046 69390 4541 5,09 Irigny Lyon
Chassieu 69271 69680 10.359 11,57 Décines-Charpieu Lyon
Collonges-au-Mont-d’Or 69063 69660 4052 3,78 Limonest Lyon
Corbas 69273 69960 11.050 11,88 Saint-Fons Lyon
Couzon-au-Mont-d’Or 69068 69270 2516 3,11 Neuville-sur-Saône Lyon
Craponne 69069 69290 11.067 4,62 Vaugneray Lyon
Curis-au-Mont-d’Or 69071 69250 1172 3,03 Neuville-sur-Saône Lyon
Dardilly 69072 69570 8600 13,99 Écully Lyon
Décines-Charpieu 69275 69150 28.602 17,01 Décines-Charpieu Lyon
Écully 69081 69130 18.517 8,45 Écully Lyon
Feyzin 69276 69320 9857 9,64 Saint-Fons Lyon
Fleurieu-sur-Saône 69085 69250 1449 2,91 Neuville-sur-Saône Lyon
Fontaines-Saint-Martin 69087 69270 3052 2,74 Neuville-sur-Saône Lyon
Fontaines-sur-Saône 69088 69270 7069 2,32 Neuville-sur-Saône Lyon
Francheville 69089 69340 14.198 8,18 Tassin-la-Demi-Lune Lyon
Genay 69278 69730 5470 8,49 Neuville-sur-Saône Lyon
Givors 69091 69700 19.975 17,34 Givors Lyon
Grigny 69096 69520 9662 5,75 Givors Lyon
Irigny 69100 69540 8641 8,84 Irigny Lyon
Jonage 69279 69330 5903 12,11 Meyzieu Lyon
Limonest 69116 69760 3664 8,39 Limonest Lyon
Lissieu 69117 69380 3122 5,66 Limonest Lyon
Lyon 69123 69001
69002
69003
69004
69005
69006
69007
69008
69009
516.092 47,87 Lyon-I, Lyon-II
Lyon-III, Lyon-IV
Lyon-V, Lyon-VI
Lyon-VII, Lyon-VIII
Lyon-IX, Lyon-X
Lyon-XI, Lyon-XII
Lyon-XIII, Lyon-XIV
Lyon
Marcy-l’Étoile 69127 69280 3657 5,37 Vaugneray Lyon
Meyzieu 69282 69330 33.477 23,01 Meyzieu Lyon
Mions 69283 69780 13.542 11,57 Saint-Symphorien-d'Ozon Lyon
Montanay 69284 69250 3142 7,16 Neuville-sur-Saône Lyon
La Mulatière 69142 69350 6334 1,82 Sainte-Foy-lès-Lyon Lyon
Neuville-sur-Saône 69143 69250 7514 5,47 Neuville-sur-Saône Lyon
Oullins 69149 69600 26.273 4,40 Oullins Lyon
Pierre-Bénite 69152 69310 10.390 4,48 Irigny Lyon
Poleymieux-au-Mont-d’Or 69153 69250 1332 6,21 Neuville-sur-Saône Lyon
Quincieux 69163 69650 3467 17,72 Neuville-sur-Saône Lyon
Rillieux-la-Pape 69286 69140 30.012 14,48 Rillieux-la-Pape Lyon
Rochetaillée-sur-Saône 69168 69270 1528 1,29 Neuville-sur-Saône Lyon
Saint-Cyr-au-Mont-d’Or 69191 69450 5576 7,29 Limonest Lyon
Saint-Didier-au-Mont-d’Or 69194 69370 6785 8,34 Limonest Lyon
Saint-Fons 69199 69190 18.802 6,06 Saint-Fons Lyon
Saint-Genis-Laval 69204 69230 21.217 12,92 Saint-Genis-Laval Lyon
Saint-Genis-les-Ollières 69205 69290 4984 3,74 Vaugneray Lyon
Saint-Germain-au-Mont-d’Or 69207 69650 3085 5,43 Neuville-sur-Saône Lyon
Saint-Priest 69290 69800 46.207 29,71 Saint-Priest Lyon
Saint-Romain-au-Mont-d’Or 69233 69270 1211 2,62 Neuville-sur-Saône Lyon
Sainte-Foy-lès-Lyon 69202 69110 22.012 6,83 Sainte-Foy-lès-Lyon Lyon
Sathonay-Camp 69292 69580 5934 1,96 Rillieux-la-Pape Lyon
Sathonay-Village 69293 69580 2360 5,15 Rillieux-la-Pape Lyon
Solaize 69296 69360 2922 8,10 Saint-Fons Lyon
Tassin-la-Demi-Lune 69244 69160 22.297 7,79 Tassin-la-Demi-Lune Lyon
La Tour-de-Salvagny 69250 69890 4050 8,43 L’Arbresle Lyon
Vaulx-en-Velin 69256 69120 49.658 20,95 Vaulx-en-Velin Lyon
Vénissieux 69259 69200 65.894 15,33 Vénissieux-Nord
Vénissieux-Sud
Lyon
Vernaison 69260 69390 4998 4,03 Irigny Lyon
Villeurbanne 69266 69100 147.712 14,52 Villeurbanne-Centre
Villeurbanne-Nord
Villeurbanne-Sud
Lyon