Lischt vun dr Gmeina im Département Métropole de Lyon

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Métropole de Lyon zellt àlla 59 Gmeina ìn dr Métropole de Lyon uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Kànton bìs 29. März 2015 Arrondissement
Albigny-sur-Saône 69003 69250 2911 2,57 Neuville-sur-Saône Lyon
Bron 69029 69500 42.216 10,30 Bron Lyon
Cailloux-sur-Fontaines 69033 69270 2803 8,69 Neuville-sur-Saône Lyon
Caluire-et-Cuire 69034 69300 42.847 10,45 Caluire-et-Cuire Lyon
Champagne-au-Mont-d’Or 69040 69410 5570 2,59 Écully Lyon
Charbonnières-les-Bains 69044 69260 5119 4,13 Vaugneray Lyon
Charly 69046 69390 4552 5,09 Irigny Lyon
Chassieu 69271 69680 10.498 11,57 Décines-Charpieu Lyon
Collonges-au-Mont-d’Or 69063 69660 4181 3,78 Limonest Lyon
Corbas 69273 69960 11.108 11,88 Saint-Fons Lyon
Couzon-au-Mont-d’Or 69068 69270 2472 3,11 Neuville-sur-Saône Lyon
Craponne 69069 69290 11.125 4,62 Vaugneray Lyon
Curis-au-Mont-d’Or 69071 69250 1175 3,03 Neuville-sur-Saône Lyon
Dardilly 69072 69570 8675 13,99 Écully Lyon
Décines-Charpieu 69275 69150 28.604 17,01 Décines-Charpieu Lyon
Écully 69081 69130 18.587 8,45 Écully Lyon
Feyzin 69276 69320 9879 9,64 Saint-Fons Lyon
Fleurieu-sur-Saône 69085 69250 1464 2,91 Neuville-sur-Saône Lyon
Fontaines-Saint-Martin 69087 69270 3053 2,74 Neuville-sur-Saône Lyon
Fontaines-sur-Saône 69088 69270 7068 2,32 Neuville-sur-Saône Lyon
Francheville 69089 69340 14.656 8,18 Tassin-la-Demi-Lune Lyon
Genay 69278 69730 5490 8,49 Neuville-sur-Saône Lyon
Givors 69091 69700 20.121 17,34 Givors Lyon
Grigny 69096 69520 9675 5,75 Givors Lyon
Irigny 69100 69540 8695 8,84 Irigny Lyon
Jonage 69279 69330 5989 12,11 Meyzieu Lyon
Limonest 69116 69760 3648 8,39 Limonest Lyon
Lissieu 69117 69380 3128 5,66 Limonest Lyon
Lyon 69123 69001
69002
69003
69004
69005
69006
69007
69008
69009
518.635 47,87 Lyon-I, Lyon-II
Lyon-III, Lyon-IV
Lyon-V, Lyon-VI
Lyon-VII, Lyon-VIII
Lyon-IX, Lyon-X
Lyon-XI, Lyon-XII
Lyon-XIII, Lyon-XIV
Lyon
Marcy-l’Étoile 69127 69280 3603 5,37 Vaugneray Lyon
Meyzieu 69282 69330 34.151 23,01 Meyzieu Lyon
Mions 69283 69780 13.665 11,57 Saint-Symphorien-d'Ozon Lyon
Montanay 69284 69250 3186 7,16 Neuville-sur-Saône Lyon
La Mulatière 69142 69350 6431 1,82 Sainte-Foy-lès-Lyon Lyon
Neuville-sur-Saône 69143 69250 7560 5,47 Neuville-sur-Saône Lyon
Oullins 69149 69600 26.583 4,40 Oullins Lyon
Pierre-Bénite 69152 69310 10.461 4,48 Irigny Lyon
Poleymieux-au-Mont-d’Or 69153 69250 1355 6,21 Neuville-sur-Saône Lyon
Quincieux 69163 69650 3480 17,72 Neuville-sur-Saône Lyon
Rillieux-la-Pape 69286 69140 30.410 14,48 Rillieux-la-Pape Lyon
Rochetaillée-sur-Saône 69168 69270 1532 1,29 Neuville-sur-Saône Lyon
Saint-Cyr-au-Mont-d’Or 69191 69450 5721 7,29 Limonest Lyon
Saint-Didier-au-Mont-d’Or 69194 69370 6951 8,34 Limonest Lyon
Saint-Fons 69199 69190 19.254 6,06 Saint-Fons Lyon
Saint-Genis-Laval 69204 69230 21.019 12,92 Saint-Genis-Laval Lyon
Saint-Genis-les-Ollières 69205 69290 5036 3,74 Vaugneray Lyon
Saint-Germain-au-Mont-d’Or 69207 69650 3043 5,43 Neuville-sur-Saône Lyon
Saint-Priest 69290 69800 46.510 29,71 Saint-Priest Lyon
Saint-Romain-au-Mont-d’Or 69233 69270 1221 2,62 Neuville-sur-Saône Lyon
Sainte-Foy-lès-Lyon 69202 69110 22.141 6,83 Sainte-Foy-lès-Lyon Lyon
Sathonay-Camp 69292 69580 6267 1,96 Rillieux-la-Pape Lyon
Sathonay-Village 69293 69580 2374 5,15 Rillieux-la-Pape Lyon
Solaize 69296 69360 2939 8,10 Saint-Fons Lyon
Tassin-la-Demi-Lune 69244 69160 22.403 7,79 Tassin-la-Demi-Lune Lyon
La Tour-de-Salvagny 69250 69890 4040 8,43 L’Arbresle Lyon
Vaulx-en-Velin 69256 69120 50.823 20,95 Vaulx-en-Velin Lyon
Vénissieux 69259 69200 67.129 15,33 Vénissieux-Nord
Vénissieux-Sud
Lyon
Vernaison 69260 69390 5001 4,03 Irigny Lyon
Villeurbanne 69266 69100 150.659 14,52 Villeurbanne-Centre
Villeurbanne-Nord
Villeurbanne-Sud
Lyon