Lischt vun dr Gmeina im Département Somme

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Somme zellt àlla 772 Gmeina ìm Département Somme uf.

Gmein Pikàrdisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abbeville Adville 80001 80100 22.837 26,42 881 Abbeville-1
Abbeville-2
Abbeville-Nord
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Ablaincourt-Pressoir Blincourt oder Ablinco 80002 80320 263 9,46 29 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Acheux-en-Amiénois Acheu 80003 80560 589 7,07 87 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Acheux-en-Vimeu Acheu 80004 80210 519 12,33 43 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Agenville Ginville 80005 80370 88 3,30 30 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Agenvillers Ginvilé 80006 80150 242 5,98 35 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Aigneville Ingville 80008 80210 892 10,76 82 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Ailly-le-Haut-Clocher Ailly-Clotcher 80009 80690 982 10,81 88 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Ailly-sur-Noye Ailly 80010 80250 2835 25,35 113 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Ailly-sur-Somme Ailly 80011 80470 2985 15,06 201 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Airaines Arainne 80013 80270 2379 24,88 95 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Aizecourt-le-Bas Aizcourt-Bas 80014 80240 55 3,57 17 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Aizecourt-le-Haut Aizcourt-Heut 80015 80200 66 3,65 19 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Albert Albèrte 80016 80300 9810 13,80 720 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Allaines Alaine 80017 80200 454 8,36 54 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Allenay Alnay 80018 80130 249 2,18 124 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Allery Arry 80019 80270 793 13,07 61 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Allonville Alonville 80020 80260 750 10,37 72 Amiens-2
Amiens-8 (Nord)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Amiens Anmien 80021 80000 133.891 49,46 2686 Amiens-1
Amiens-2
Amiens-3
Amiens-4
Amiens-5
Amiens-6
Amiens-7
Amiens-1 (Ouest)
Amiens-2 (Nord-Ouest)
Amiens-3 (Nord-Est)
Amiens-4 (Est)
Amiens-5 (Sud-Est)
Amiens-6 (Sud)
Amiens-7 (Sud-Ouest)
Amiens-8 (Nord)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Andainville Adinville 80022 80140 260 8,35 28 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Andechy Andchy 80023 80700 274 7,77 33 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Argœuves Ardjeuve 80024 80730 543 10,21 54 Ailly-sur-Somme
Amiens-2 (Nord-Ouest)
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Argoules Argoule 80025 80120 325 9,45 34 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Arguel Ardjué 80026 80140 29 2,54 11 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Armancourt Armancourt 80027 80700 32 2,16 13 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Arquèves Artchève 80028 80560 161 7,64 21 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Arrest Arré 80029 80820 855 11,15 77 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Arry Arry 80030 80120 215 7,34 28 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Arvillers Arvili 80031 80910 770 12,68 63 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Assainvillers Sinvilé 80032 80500 106 7,30 16 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Assevillers Asvilé 80033 80200 300 5,47 53 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Athies Atie 80034 80200 591 10,67 56 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Aubercourt Aubércourt 80035 80110 80 3,80 23 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Aubigny Aubignin 80036 80800 534 9,75 47 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Aubvillers Aubvilé 80037 80110 148 4,88 29 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Auchonvillers Chonvilé 80038 80560 144 5,72 24 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Ault Él Bourq-Éd-Eut 80039 80460 1431 5,99 253 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Aumâtre Aumate 80040 80140 179 5,57 33 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Aumont Aumont 80041 80640 146 3,31 41 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Autheux Auteu oder Autiu 80042 80600 121 8,27 16 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Authie Eutie 80043 80560 275 9,93 30 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Authieule Eutieule 80044 80600 409 4,58 88 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Authuille Eutuile 80045 80300 162 3,58 47 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Avelesges Avlège 80046 80270 56 4,87 12 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Aveluy Avluy 80047 80300 522 6,64 79 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Avesnes-Chaussoy Aveinne 80048 80140 63 6,12 11 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Ayencourt Ayincourt 80049 80500 179 4,67 39 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Bacouel-sur-Selle Bacoué 80050 80480 493 6,24 81 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bailleul Bailleu 80051 80490 259 14,06 20 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Baizieux Boaiziu 80052 80300 206 5,09 39 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Balâtre Balate 80053 80700 70 3,30 25 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Barleux Bérlu 80054 80200 233 7,46 31 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Barly Barly 80055 80600 173 11,64 15 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bavelincourt Blavincourt 80056 80260 99 7,75 16 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bayencourt Bayincourt 80057 80560 78 1,84 43 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Bayonvillers Bayonvili 80058 80170 337 8,10 43 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Bazentin Bazintin 80059 80300 78 5,10 15 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Béalcourt Biacourt 80060 80370 104 3,61 29 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Beaucamps-le-Jeune Bieucamp-Jonne 80061 80430 192 6,72 33 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Beaucamps-le-Vieux Bieucamp 80062 80430 1424 5,02 281 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Beauchamps Beuchin 80063 80770 991 7,22 139 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Beaucourt-en-Santerre Boucourt 80064 80110 171 5,95 31 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Beaucourt-sur-l’Ancre Bieucourt 80065 80300 92 3,51 28 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Beaucourt-sur-l’Hallue Bieucourt 80066 80260 289 5,47 52 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Beaufort-en-Santerre Bieufort 80067 80170 197 4,59 44 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Beaumetz Bieumé 80068 80370 224 6,16 38 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Beaumont-Hamel Bieumont 80069 80300 211 8,31 25 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Beauquesne Bieutchène 80070 80600 1318 20,04 69 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Beauval Bieuvo 80071 80630 2066 22,56 93 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bécordel-Bécourt Bécordé 80073 80300 158 3,57 45 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Becquigny Bècgny 80074 80500 130 6,04 20 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Béhen Béhin 80076 80870 515 9,83 50 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Béhencourt Béhincourt 80077 80260 324 7,06 48 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bellancourt Balancourt 80078 80132 512 5,98 87 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Belleuse Béleu 80079 80160 341 7,80 46 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Belloy-en-Santerre Bélo 80080 80200 149 5,49 28 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Belloy-Saint-Léonard Belloy 80081 80270 91 6,55 14 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Belloy-sur-Somme Belloy 80082 80310 746 13,24 57 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Bergicourt Bérgicourt 80083 80290 143 6,85 23 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bermesnil Bérmini 80084 80140 218 4,10 55 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Bernâtre Barnate 80085 80370 35 4,59 7 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bernaville Bérnaville 80086 80370 1062 17,34 63 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bernay-en-Ponthieu Bèrna 80087 80120 232 9,97 23 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Bernes Bèrne 80088 80240 352 7,61 46 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Berneuil Bèrneu 80089 80620 265 5,51 47 Doullens
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Berny-en-Santerre Bérny 80090 80200 153 4,43 35 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Bertangles Bèrtangue 80092 80260 656 8,57 66 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Berteaucourt-les-Dames Bértécourt 80093 80850 1133 4,64 250 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Berteaucourt-lès-Thennes Bérteucourt 80094 80110 435 2,62 168 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Bertrancourt Bétrancourt 80095 80560 218 6,09 37 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Béthencourt-sur-Mer Bétincourt 80096 80130 958 2,95 336 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Béthencourt-sur-Somme Bétencourt 80097 80190 129 2,87 45 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Bettembos Bétimbo 80098 80590 105 4,16 23 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bettencourt-Rivière Bétincourt 80099 80270 224 7,38 29 Gamaches
Molliens-Dreuil
Abbeville
Amiens
Baie de Somme
Bettencourt-Saint-Ouen Bétincourt-Saint-Ouin 80100 80610 619 8,04 78 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Beuvraignes Buvrainne 80101 80700 859 14,45 60 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Biaches Biache 80102 80200 384 6,52 57 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Biarre Bière 80103 80190 66 2,40 29 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Biencourt Biencourt 80104 80140 134 2,22 58 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Billancourt Bilancourt 80105 80190 171 4,95 35 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Blangy-sous-Poix Blangy 80106 80290 178 8,01 23 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Blangy-Tronville Blangin 80107 80440 573 12,44 44 Amiens-4
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Boisbergues Boébérque 80108 80600 75 4,31 19 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Boismont Boémont 80110 80230 471 15,57 31 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Bonnay Bonnay 80112 80800 238 5,86 40 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Bonneville Boéneville 80113 80670 333 10,20 32 Doullens
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bosquel L’Boutchi oder Ech Boké 80114 80160 335 9,48 34 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bouchavesnes-Bergen Bouchavène 80115 80200 287 10,09 31 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Bouchoir Bouchoèr 80116 80910 280 5,88 54 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Bouchon Bouchon 80117 80830 156 4,60 33 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Boufflers Bouflèr 80118 80150 119 5,62 22 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Bougainville Boudjinville 80119 80540 435 10,21 44 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bouillancourt-en-Séry Bouillincourt-In-Sry 80120 80220 544 16,11 35 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Bouillancourt-la-Bataille Bouillancourt 80121 80500 156 3,59 41 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Bouquemaison Bouque-Moaison 80122 80600 495 7,15 73 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bourdon Bordon 80123 80310 374 6,97 58 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Bourseville Borséville 80124 80130 701 8,07 86 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Boussicourt Bouchicourt 80125 80500 87 3,32 26 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Bouttencourt Boutincourt 80126 80220 932 7,73 123 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Bouvaincourt-sur-Bresle Bouvincourt-Su-Bréle 80127 80220 850 6,08 138 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Bouvincourt-en-Vermandois Bouvincourt 80128 80200 148 1,94 81 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Bouzincourt Bouzincourt 80129 80300 546 8,11 68 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Bovelles Bovéle 80130 80540 431 6,87 63 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Boves Bofe 80131 80440 3228 25,37 122 Amiens-5
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Braches Brache 80132 80110 247 7,21 35 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Brailly-Cornehotte Brailly-Cornote 80133 80150 239 11,50 21 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Brassy Brachy 80134 80160 76 2,41 29 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bray-lès-Mareuil Bra 80135 80580 242 5,43 44 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Bray-sur-Somme Bray 80136 80340 1274 16,81 74 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Breilly Breilly 80137 80470 715 5,73 95 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Bresle Bréle 80138 80300 126 3,54 35 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Breuil Breuil 80139 80400 44 2,17 23 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Brévillers Brévilé 80140 80600 108 1,83 58 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Brie Brie 80141 80200 331 6,89 49 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Briquemesnil-Floxicourt Briquemannier oder Bri 80142 80540 293 7,35 30 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Brocourt Brocourt 80143 80430 99 2,41 42 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Brouchy Brouchy 80144 80400 504 8,07 65 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Brucamps Brucamp 80145 80690 140 6,37 22 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Brutelles Brutéle 80146 80230 206 6,29 32 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Buigny-l’Abbé Boégny 80147 80132 318 7,22 45 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Buigny-lès-Gamaches Grand Boégny 80148 80220 407 4,77 87 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Buigny-Saint-Maclou Bugny oder Boégny 80149 80132 520 7,30 70 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Buire-Courcelles Buire 80150 80200 227 7,76 31 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Buire-sur-l’Ancre Buire oder Buire-Su-L’inc 80151 80300 308 5,28 59 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Bus-la-Mésière Bu 80152 80700 158 6,85 25 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Bus-lès-Artois Beu 80153 80560 133 6,74 20 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Bussu Bussu 80154 80200 213 6,79 32 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Bussus-Bussuel Buchu 80155 80135 297 8,16 38 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Bussy-lès-Daours Buchin 80156 80800 391 8,10 45 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Bussy-lès-Poix Buchy 80157 80290 99 4,40 22 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Buverchy Buvèrchy 80158 80400 50 1,85 24 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Cachy Cachin 80159 80380 281 6,11 45 Amiens-4
Boves
Amiens
Amiens
Val de Somme
Cagny Cagnin 80160 80330 1205 5,29 227 Amiens-5
Amiens-5 (Sud-Est)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Cahon Cahon 80161 80132 202 7,04 29 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Caix Tchai 80162 80170 719 11,95 64 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Cambron Cambron 80163 80132 723 12,61 59 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Camon Canmon 80164 80450 4424 12,90 338 Amiens-3
Amiens-4 (Est)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Camps-en-Amiénois Camp 80165 80540 189 4,54 40 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Canaples Quénape 80166 80670 704 10,26 67 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Canchy Canchy 80167 80150 326 6,47 50 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Candas L’Cando 80168 80750 1104 17,27 63 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Cannessières Tchènessière 80169 80140 68 3,75 20 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Cantigny Cantegny 80170 80500 112 4,03 28 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Caours Cœu 80171 80132 600 6,13 99 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Cappy Capin 80172 80340 544 11,91 43 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Cardonnette Cardonette 80173 80260 522 5,46 90 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Carnoy-Mametz Carneu 80505 80300 287 10,25 28 Albert Péronne Pays du Coquelicot
Carrépuis Carrépui 80176 80700 270 5,5 50 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Cartigny Quèrtgny 80177 80200 730 15,15 50 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Caulières Queuillè oder Tcheuillére 80179 80590 212 5,41 37 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Cavillon Cavion 80180 80310 104 5,46 19 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Cayeux-en-Santerre Tchéyu 80181 80720 122 5,44 22 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Cayeux-sur-Mer Tchéyeu 80182 80410 2462 26,29 96 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Cerisy Çrisin-Gaillin 80184 80800 532 10,93 48 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Cerisy-Buleux Buleu 80183 80140 265 5,60 47 Poix-de-Picardie
Gamaches
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Champien Chimpien 80185 80700 283 8,77 30 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Chaulnes Chonne 80186 80320 2054 8,46 237 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Chaussoy-Epagny L’Queuchoi oder L’Queuchoé 80188 80250 585 11,59 50 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Chépy Chpy oder Échpy 80190 80210 1237 7,35 174 Gamaches
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Chilly Chilly 80191 80170 178 4,85 39 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Chipilly Chipillin 80192 80800 169 6,85 26 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Chirmont Chirmont 80193 80250 126 7,85 16 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Chuignes Chuingne 80194 80340 136 4,56 30 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Chuignolles Chugnole 80195 80340 153 4,86 32 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Citerne Chitèrne 80196 80490 238 6,40 39 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Cizancourt Cizancourt 80197 80200 32 1,83 19 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Clairy-Saulchoix Clairy 80198 80540 374 6,52 57 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Cléry-sur-Somme Cléry 80199 80200 534 18,78 29 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Cocquerel Cocré 80200 80510 227 9,54 25 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Coigneux Cognu 80201 80560 49 2,88 17 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Coisy Coésy 80202 80260 348 6,08 53 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Colincamps Colincamp 80203 80560 89 4,38 20 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Combles Conme 80204 80360 756 9,87 81 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Condé-Folie Conda 80205 80890 917 10,37 89 Flixecourt
Picquigny
Abbeville
Amiens
Baie de Somme
Contalmaison Cantamason oder Cotamoaison 80206 80300 117 5,67 21 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Contay Conta 80207 80560 364 8,41 43 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Conteville Conteville 80208 80370 216 6,46 31 Doullens
Crécy-en-Ponthieu
Amiens
Abbeville
Territoire Nord Picardie
Contre Conte 80210 80160 147 9,75 17 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Conty Conty 80211 80160 1773 23,72 72 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Corbie Corbeu 80212 80800 6307 16,25 387 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Cottenchy Cotinchy 80213 80440 573 10,73 54 Ailly-sur-Noye
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Coullemelle Coulméle 80214 80250 326 9,32 36 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Coulonvillers Clonvilé 80215 80135 225 9,47 25 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Courcelette Corchlette 80216 80300 154 4,66 32 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Courcelles-au-Bois Courchéle-Au-Bos oder Corchéle-Au-Bos 80217 80560 79 2,02 41 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Courcelles-sous-Moyencourt Courchéle 80218 80290 144 6,78 19 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Courcelles-sous-Thoix Courchéle oder Courchéle-Sous-Toé 80219 80160 69 4,37 15 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Courtemanche Corteminche 80220 80500 103 4,15 24 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Cramont Cramont 80221 80370 303 9,56 32 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Crécy-en-Ponthieu Carcy 80222 80150 1403 56,55 26 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Crémery Crèmerin 80223 80700 129 2,58 40 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Cressy-Omencourt Quèrsin 80224 80190 123 7,67 16 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Creuse Creuse 80225 80480 191 5,02 38 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Croix-Moligneaux Cro 80226 80400 275 7,88 38 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Croixrault Cloreu 80227 80290 441 8,96 48 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Crouy-Saint-Pierre Crouy oder Cro 80229 80310 343 10,51 32 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Curchy Curchy 80230 80190 301 9,63 30 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Curlu Curlu oder Tchurlu 80231 80360 170 5,89 25 Albert
Combles
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Damery Dambry 80232 80700 230 4,83 51 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Dancourt-Popincourt Dancourt 80233 80700 155 5,90 25 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Daours Dour 80234 80800 780 8,65 96 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Dargnies Dérgny 80235 80570 1221 3,67 349 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Davenescourt Davnécourt 80236 80500 568 11,73 47 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Démuin Démuin 80237 80110 508 11,23 43 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Dernancourt Dèrnincourt 80238 80300 558 6,63 76 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Devise Dvise 80239 80200 52 2,75 18 Péronne
Ham
Péronne
Péronne
Haute Somme
Doingt Doin 80240 80200 1415 8,61 166 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Domart-en-Ponthieu Donmart 80241 80620 1074 17,93 63 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Domart-sur-la-Luce Domart 80242 80110 410 8,59 51 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Domesmont Domémont 80243 80370 42 1,94 27 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Dominois Domino 80244 80120 176 6,15 29 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Domléger-Longvillers Donnegé 80245 80370 302 8,91 32 Doullens
Crécy-en-Ponthieu
Amiens
Abbeville
Territoire Nord Picardie
Dommartin Domartin 80246 80440 349 6,55 53 Ailly-sur-Noye
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Dompierre-Becquincourt Dompierre 80247 80980 708 11,05 63 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Dompierre-sur-Authie Dompierre 80248 80150 410 22,73 18 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Domqueur Dontcheur 80249 80620 312 8,37 37 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Domvast Donvo 80250 80150 350 12,85 27 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Doudelainville Dodlinville 80251 80140 345 4,99 67 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Douilly Douilly 80252 80400 245 9,88 23 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Doullens Dourlin 80253 80600 5998 33,4 189 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Dreuil-lès-Amiens Dréeuil 80256 80730 1648 3,18 496 Ailly-sur-Somme
Amiens-1 (Ouest)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Driencourt Dryincourt 80258 80240 91 5,00 20 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Dromesnil Droméni 80259 80640 88 5,38 20 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Drucat Drucot 80260 80132 926 10,84 84 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Dury Dury 80261 80480 1459 10,99 118 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Eaucourt-sur-Somme Ieucourt 80262 80580 408 4,42 96 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Éclusier-Vaux Éclusier 80264 80340 83 6,34 13 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Embreville Imbreuville 80265 80570 574 5,33 106 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Englebelmer Ingbèlmèr 80266 80300 305 9,41 32 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Ennemain Ènmain 80267 80200 273 6,44 38 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Épagne-Épagnette Épagne-Épagnette 80268 80580 537 6,56 86 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Épaumesnil Épeuméni 80269 80140 126 4,74 27 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Épécamps Épécamp 80270 80370 5 1,60 3 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Épehy Épii 80271 80740 1137 17,33 70 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Épénancourt Èpnancourt 80272 80190 124 3,50 35 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Éplessier Éplessier 80273 80290 353 14,09 27 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Eppeville Éppeville 80274 80400 1810 4,95 372 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Équancourt Équancourt 80275 80360 299 7,79 38 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Équennes-Éramecourt Étcheinne 80276 80290 291 9,08 33 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Erches Èrche 80278 80500 187 8,21 23 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ercheu Èrchu 80279 80400 777 14,15 57 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ercourt Ércourt 80280 80210 122 4,20 29 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Ergnies Arni 80281 80690 179 1,96 92 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Érondelle Érondé 80282 80580 509 4,00 123 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Esclainvillers Éclainvilé 80283 80250 167 5,58 30 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Esmery-Hallon Inmery 80284 80400 757 18,90 41 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Essertaux Chartieu 80285 80160 261 6,60 40 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Estrébœuf Détèrbeu 80287 80230 240 6,24 39 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Estrées-Deniécourt Étrée 80288 80200 326 6,45 51 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Estrées-lès-Crécy Étrèe oder Étra 80290 80150 391 11,19 35 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Estrées-Mons Étrée-Mon 80557 80200 600 15,30 39 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Estrées-sur-Noye Étrée 80291 80250 271 5,96 47 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Étalon Étalon 80292 80190 135 4,56 30 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ételfay Tèrfayin oder Teurfayi 80293 80500 370 8,12 47 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Éterpigny Térpigny 80294 80200 163 4,05 43 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Étinehem-Méricourt Étinin 80295 80340 596 18,22 32 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Étréjust Utruju 80297 80140 42 3,78 12 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Étricourt-Manancourt Étricourt 80298 80360 532 11,02 48 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Falvy Falvy 80300 80190 153 6,32 23 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Famechon Famechon 80301 80290 272 4,84 52 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Faverolles Favrole 80302 80500 165 6,70 23 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Favières Faviére oder Feuviére 80303 80120 462 12,62 36 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Fay Fayin 80304 80200 101 3,90 27 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Ferrières Ferrière 80305 80470 475 3,47 137 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Fescamps Fécamp 80306 80500 135 5,08 28 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Feuillères Fuillère 80307 80200 150 5,89 25 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Feuquières-en-Vimeu Feutchére 80308 80210 2533 7,99 323 Gamaches
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Fieffes-Montrelet Fièfe 80566 80670 334 9,68 33 Doullens
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Fienvillers Fienvileu 80310 80750 686 11,69 58 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Fignières Fignère 80311 80500 154 6,60 23 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Fins Fin 80312 80360 277 6,87 41 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Flaucourt Floucourt 80313 80200 290 7,36 39 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Flers Flèr 80314 80360 197 6,27 29 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Flers-sur-Noye Flèr 80315 80160 507 4,65 111 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Flesselles Fléchèle 80316 80260 2042 20,49 103 Flixecourt
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Fleury Floury 80317 80160 217 9,42 25 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Flixecourt Flichcourt 80318 80420 3205 11,84 268 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Fluy Fluy 80319 80540 337 6,38 50 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Folies Foulie 80320 80170 149 5,63 25 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Folleville Forville 80321 80250 144 6,09 24 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Fonches-Fonchette Fonche-Fonchette 80322 80700 167 5,02 32 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Fontaine-lès-Cappy Fontainne 80325 80340 51 3,47 15 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Fontaine-le-Sec Fontainne-Sèque 80324 80140 149 7,44 21 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fontaine-sous-Montdidier Fontainne 80326 80500 108 9,03 12 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Fontaine-sur-Maye Fontainne-Su-Mèye 80327 80150 159 5,67 29 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Fontaine-sur-Somme Fontainne 80328 80510 521 15,18 34 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Forceville Fourville 80329 80560 175 7,57 23 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Forceville-en-Vimeu Feurville 80330 80140 237 2,97 81 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Forest-l’Abbaye Fèr-L’abbie 80331 80150 306 3,30 88 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Forest-Montiers Frémontieu oder Frémontier 80332 80120 398 10,22 39 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Fort-Mahon-Plage Fort-Mahon oder Martchéne 80333 80790 1300 13,04 91 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Fossemanant Fosménant 80334 80160 95 2,70 36 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Foucaucourt-en-Santerre Fouquécourt 80335 80340 256 6,91 41 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Foucaucourt-Hors-Nesle Foucaucourt 80336 80140 80 2,94 25 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fouencamps Flancamp 80337 80440 206 3,65 61 Ailly-sur-Noye
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Fouilloy Fouilloé 80338 80800 1828 5,73 324 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Fouquescourt Fouquécourt 80339 80170 156 5,45 31 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Fourcigny Fourcigny 80340 80590 198 4,55 40 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Fourdrinoy Fordinoé 80341 80310 409 9,12 45 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Framerville-Rainecourt Franmèrville 80342 80131 462 9,91 47 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Framicourt Framicourt 80343 80140 175 5,02 38 Poix-de-Picardie
Gamaches
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Francières Franciére 80344 80690 188 5,81 35 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Franleu Franleu 80345 80210 541 8,43 64 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Franqueville Frangville 80346 80620 172 6,26 29 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Fransart Fransart 80347 80700 153 3,00 49 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Fransu Fransu 80348 80620 178 5,64 29 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Fransures Franseu 80349 80160 131 4,26 33 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Franvillers Franvili 80350 80800 507 4,77 110 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Fréchencourt Fèrchincourt 80351 80260 259 5,59 48 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Frémontiers Frémontyi 80352 80160 156 12,89 12 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Fresnes-Mazancourt Frène 80353 80320 145 5,70 24 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Fresnes-Tilloloy Frène-Tiloloy 80354 80140 204 3,52 56 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fresneville Frainneville 80355 80140 104 3,40 31 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fresnoy-Andainville Frénoy 80356 80140 88 3,96 22 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fresnoy-au-Val Frénoé 80357 80710 239 8,07 30 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Fresnoy-en-Chaussée Fréneu-In-Cœuchie 80358 80110 142 3,80 39 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Fresnoy-lès-Roye Frénoé 80359 80700 290 7,65 39 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Fressenneville Freuchéneville 80360 80390 2191 8,66 258 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Frettecuisse Fèrtchuiche 80361 80140 75 5,27 14 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Frettemeule Frécmole 80362 80220 316 7,45 42 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Friaucourt Friaucourt oder Frieucourt 80364 80460 712 4,16 193 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Fricamps Fricamp 80365 80290 177 5,55 31 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Fricourt Fricourt 80366 80300 490 11,3 44 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Frise Frisse 80367 80340 181 6,15 31 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Friville-Escarbotin Freuville 80368 80130 4501 8,86 533 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Frohen-sur-Authie Frouhin 80369 80370 235 7,08 33 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Froyelles Freuyéle oder Freuyére 80371 80150 100 2,79 42 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Frucourt Frucourt 80372 80490 128 5,27 25 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Gamaches Gamache 80373 80220 2501 9,92 266 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Gapennes Gapeinne 80374 80150 281 11,37 24 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Gauville Gueuville 80375 80590 344 7,32 48 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Gentelles Gintelle 80376 80380 646 5,57 109 Amiens-4
Boves
Amiens
Amiens
Val de Somme
Gézaincourt Zincourt 80377 80600 418 6,97 60 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Ginchy Ginchy 80378 80360 63 5,92 11 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Glisy Glisu 80379 80440 799 5,55 128 Amiens-4
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Gorenflos Granflo 80380 80690 249 6,17 40 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Gorges Gorge 80381 80370 39 4,87 9 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Goyencourt Goéyincourt 80383 80700 93 5,38 18 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Grandcourt Grandcourt 80384 80300 176 8,38 21 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Grand-Laviers Lavier oder Lavieu 80385 80132 446 9,50 42 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Gratibus Gratibu 80386 80500 180 5,33 35 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Grattepanche Gratepanche 80387 80680 321 6,43 47 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Grébault-Mesnil Guérbeu 80388 80140 216 2,58 88 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Grivesnes Grivène 80390 80250 409 18,75 21 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Grivillers Grévilé 80391 80700 87 3,39 24 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Grouches-Luchuel Grouche-Luchué 80392 80600 577 9,02 67 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Gruny Greuny 80393 80700 314 7,01 47 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Guerbigny Guérbigny 80395 80500 285 8,27 35 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Gueschart Djéchar 80396 80150 353 12,89 23 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Gueudecourt Gudecourt 80397 80360 94 4,87 20 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Guignemicourt Djimicourt 80399 80540 390 4,48 67 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Guillaucourt Djoucourt 80400 80170 427 6,37 66 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Guillemont Djilmont 80401 80360 134 3,27 43 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Guizancourt Dizincourt 80402 80290 135 5,94 20 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Guyencourt-Saulcourt Djiyincourt 80404 80240 140 5,00 29 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Guyencourt-sur-Noye Dyincourt 80403 80250 183 3,81 44 Ailly-sur-Noye
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Hailles Heille 80405 80440 427 5,07 83 Moreuil
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Hallencourt Hallencourt 80406 80490 1306 20,55 66 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Hallivillers Halévilé 80407 80250 145 7,12 21 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Halloy-lès-Pernois Halloé 80408 80670 339 6,20 57 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Hallu Hallu 80409 80320 165 3,85 49 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Ham Hin 80410 80400 4596 9,50 493 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Hamelet Hanmelet 80412 80800 634 5,93 105 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Hancourt Hancourt 80413 80240 90 4,06 24 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hangard Hangard 80414 80110 124 6,34 19 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Hangest-en-Santerre Hangi 80415 80134 1014 15,08 68 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Hangest-sur-Somme Hangé 80416 80310 773 12,46 60 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Harbonnières Harbounière 80417 80131 1638 15,37 107 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Hardecourt-aux-Bois Harcourt 80418 80360 84 5,23 15 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Harponville Harponville 80420 80560 174 2,75 70 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Hattencourt Hatencourt 80421 80700 292 3,61 80 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Hautvillers-Ouville Hautvillé oder Hautvilleu 80422 80132 579 6,06 97 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Havernas Havèrno 80423 80670 387 4,48 90 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Hébécourt Heutecourt 80424 80680 535 5,04 108 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Hédauville Hédeuville 80425 80560 121 4,04 30 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Heilly Heillin 80426 80113 429 9,37 44 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Hem-Hardinval Hin-Hardinveu 80427 80600 369 10,25 34 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Hem-Monacu L’hèm 80428 80360 131 3,66 35 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hénencourt Hinincourt 80429 80300 194 3,26 60 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Herbécourt Hèrcourt 80430 80200 211 4,50 47 Péronne
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hérissart Hérissart 80431 80260 648 7,39 82 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Herleville Harville 80432 80340 184 6,05 32 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Herly Hèrly 80433 80190 44 3,75 12 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Hervilly Hèrvilly 80434 80240 189 6,18 28 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hesbécourt Hébécourt 80435 80240 57 3,62 15 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hescamps Hécamp 80436 80290 518 34,56 15 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Heucourt-Croquoison Hucourt-Creuqueuson 80437 80270 112 5,00 25 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Heudicourt Vidicourt 80438 80122 514 12,71 42 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Heuzecourt Hoscourt 80439 80370 167 7,20 24 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Hiermont Hièrmont 80440 80370 151 5,01 29 Doullens
Crécy-en-Ponthieu
Amiens
Abbeville
Territoire Nord Picardie
Hombleux Hombleu 80442 80400 1177 15,81 74 Ham Péronne Est de la Somme
Hornoy-le-Bourg Hornoy oder Hornoè 80443 80640 1679 51,23 32 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Huchenneville Hucheinneville 80444 80132 663 11,54 58 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Humbercourt Himbèrcourt 80445 80600 269 8,25 32 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Huppy Hupy 80446 80140 764 10,81 76 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Hypercourt 80621 80320 732 15,57 46 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Ignaucourt Ignaucourt oder Igneucourt 80449 80720 72 4,19 19 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Inval-Boiron Invo-Ch’boron 80450 80430 113 3,32 34 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Irles Ile 80451 80300 120 5,38 19 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Jumel Jumèl 80452 80250 519 8,89 58 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
L’Échelle-Saint-Aurin Lichéle 80263 80700 51 5,10 10 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
L’Étoile L’Étoéle 80296 80830 1190 7,90 159 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
La Chaussée-Tirancourt L’Cœuchie-Tinincourt 80187 80310 652 12,52 52 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
La Chavatte L’Chavate 80189 80700 73 1,89 39 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
La Faloise Faloèse 80299 80250 233 9,75 22 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
La Neuville-lès-Bray 80593 80340 263 4,03 66 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
La Neuville-Sire-Bernard 80595 80110 295 4,18 67 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
La Vicogne L’Vicongne 80792 80260 248 4,84 52 Corbie
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Laboissière-en-Santerre L’Boéssière 80453 80500 144 7,15 23 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Lachapelle Capéle 80455 80290 88 2,51 30 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lafresguimont-Saint-Martin L’Boéssière oder Laboéssiére 80456 80430 549 26,54 20 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lahoussoye Houssoée 80458 80800 461 4,09 117 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Laleu Laleu 80459 80270 112 1,56 64 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lamaronde L’Maronde oder Maronne 80460 80590 67 2,55 24 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lamotte-Brebière L’Motte 80461 80450 218 4,25 55 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Lamotte-Buleux L’Motte 80462 80150 353 6,16 56 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Lamotte-Warfusée L’Motte-Warfusée 80463 80720 702 9,36 75 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Lanchères Lanchére 80464 80230 922 16,39 55 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Lanches-Saint-Hilaire Lanche 80466 80620 133 5,45 23 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Languevoisin-Quiquery Languevoésin 80465 80190 200 4,83 39 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Laucourt Laucourt 80467 80700 199 6,37 31 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Laviéville Lavièville 80468 80300 171 2,15 80 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Lawarde-Mauger-l’Hortoy L’Warde-Mauger 80469 80250 167 9,32 19 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Le Boisle L’Boèle 80109 80150 354 11,68 31 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Le Cardonnois L’Cardonoi oder L’Quérdonoé 80174 80500 81 2,37 36 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Le Crotoy L’Crotoé 80228 80550 2002 16,32 127 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Le Hamel Hami 80411 80800 498 9,12 56 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Le Mazis Él Mazi 80522 80430 107 3,80 28 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Le Meillard L’Meillèr 80526 80370 155 6,93 22 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Le Mesge L’Mage 80535 80310 168 8,73 21 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Le Plessier-Rozainvillers Plessii 80628 80110 764 10,17 73 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Le Quesne L’Tchène 80651 80430 267 1,43 192 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Le Quesnel L’Tchiny 80652 80118 786 11,38 70 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Le Titre Él Tite 80763 80132 351 4,51 84 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Le Translay L’Tranlay 80767 80140 253 5,61 42 Poix-de-Picardie
Gamaches
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Léalvillers Lavilé oder Iavilé 80470 80560 166 2,23 75 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Lesbœufs Lébu oder Les Bus 80472 80360 177 5,97 29 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Liancourt-Fosse Liancourt 80473 80700 298 6,44 46 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Licourt Licourt 80474 80320 399 6,93 57 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Liéramont Léramont oder Iéramont 80475 80240 221 7,29 32 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Liercourt Lièrcourt 80476 80580 369 5,53 63 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Ligescourt Ligicourt 80477 80150 220 5,12 44 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Lignières Lignère 80478 80500 141 6,33 21 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Lignières-Châtelain Lignère 80479 80590 364 6,54 57 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lignières-en-Vimeu Ligneu 80480 80140 112 3,29 34 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Lihons Lion oder Lionse 80481 80320 448 12,42 34 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Limeux Limeu 80482 80490 141 8,62 17 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Liomer Iomèr 80484 80430 393 3,89 104 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Long Long 80486 80510 619 9,19 68 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Longavesnes Longavène 80487 80240 82 4,09 22 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Longpré-les-Corps-Saints Longpra oder Longprè 80488 80510 1623 8,06 205 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Longueau Londjeu 80489 80330 5693 3,42 1606 Amiens-4
Amiens-4 (Est)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Longueval Longuevo 80490 80360 270 8,53 33 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Longuevillette Longuevillette 80491 80600 76 2,06 36 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Louvencourt Louvincourt 80493 80560 285 7,74 35 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Louvrechy Louvèrchy 80494 80250 200 5,78 35 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Lucheux Loucheu 80495 80600 528 27,65 20 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Machiel Machiel oder Machié 80496 80150 156 6,61 26 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Machy Machy 80497 80150 122 3,29 40 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Mailly-Maillet Mailly oder Maillu 80498 80560 630 11,14 55 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Mailly-Raineval Rain-Nvo 80499 80110 299 14,3 20 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Maisnières Mainniére 80500 80220 524 12,73 41 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Maison-Ponthieu Moaison-Pontiu 80501 80150 282 10,95 24 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Maison-Roland Moaison-Roland 80502 80135 103 4,91 23 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Maizicourt Maizicourt 80503 80370 189 5,80 32 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Malpart Malpart 80504 80250 76 4,25 20 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Marcelcave Marché 80507 80720 1251 12,49 95 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Marché-Allouarde Marché-Aloèrde 80508 80700 52 2,07 29 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Marchélepot-Misery Marchèlpou-Mizry 80509 80200
80320
599 8,55 70 Ham Péronne Terre de Picardie
Marestmontiers Marémontié 80511 80500 113 2,48 46 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Mareuil-Caubert Mareu 80512 80132 831 9,08 91 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Maricourt Maricourt oder Mércourt 80513 80360 179 7,52 24 Albert
Combles
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Marieux Mériu 80514 80560 126 4,07 28 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Marlers Marlé 80515 80590 143 3,93 35 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Marquaix Marqué 80516 80240 197 5,29 40 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Marquivillers Marquivilé 80517 80700 192 5,78 30 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Martainneville Martchainneville 80518 80140 416 7,58 57 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Matigny Matny 80519 80400 505 6,99 71 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Maucourt Moucourt 80520 80170 180 3,68 48 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Maurepas Maurpo 80521 80360 204 10,88 18 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Méaulte Mieute 80523 80810 1257 10,75 119 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Méharicourt Maricourt 80524 80170 591 7,01 83 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Meigneux Mingnu 80525 80590 177 3,97 43 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Méneslies Él Meillie 80527 80520 307 4,04 77 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Méréaucourt Mreucourt 80528 80290 8 3,04 2 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Mérélessart Mnéchar 80529 80490 197 3,74 53 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Méricourt-en-Vimeu Maricourt 80531 80640 103 3,31 31 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Méricourt-l’Abbé Méricourt 80530 80113 610 6,95 85 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Mers-les-Bains Mérs oder Mèr 80533 80350 2738 5,39 527 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Mesnil-Bruntel Ch’moéni 80536 80200 288 7,31 40 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Mesnil-Domqueur Au Mouni 80537 80620 89 3,49 25 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Mesnil-en-Arrouaise Au Moénié 80538 80360 124 6,50 21 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Mesnil-Martinsart Au Mouni 80540 80300 237 8,76 27 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Mesnil-Saint-Georges Mini 80541 80500 193 6,04 30 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Mesnil-Saint-Nicaise Grand-Moni oder Ptit-Moni 80542 80190 559 6,80 83 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Métigny Métigny 80543 80270 118 6,68 19 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Mézerolles Mézrole 80544 80600 186 6,44 30 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Mézières-en-Santerre Mézière 80545 80110 577 10,71 54 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Miannay Miéna 80546 80132 574 8,81 64 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Millencourt Milincourt 80547 80300 209 5,79 37 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Millencourt-en-Ponthieu Milincourt 80548 80135 357 8,62 42 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Miraumont Mirumont 80549 80300 658 13,96 48 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Mirvaux Milveu 80550 80260 137 2,29 66 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Moislains Molin 80552 80760 1177 20,62 59 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Molliens-au-Bois Molien oder Moyin 80553 80260 321 7,28 45 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Molliens-Dreuil Moyin-Vidame 80554 80540 971 22,80 40 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Monchy-Lagache Monchy-Agache 80555 80200 622 15,44 43 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Mons-Boubert Monboubert 80556 80210 556 9,53 58 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Monsures Monsure 80558 80160 225 8,98 25 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Montagne-Fayel Montane-Foéyé 80559 80540 143 6,93 23 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Montauban-de-Picardie Montaubin 80560 80300 212 7,67 31 Albert
Combles
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Montdidier Mondidji 80561 80500 6174 12,58 493 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Montigny-les-Jongleurs Montigny 80563 80370 95 5,00 19 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Montigny-sur-l’Hallue Montignin 80562 80260 207 4,91 44 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Montonvillers Moutonvilé 80565 80260 81 1,48 59 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Morchain Mourchin 80568 80190 350 5,84 59 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Morcourt Morcourt 80569 80340 325 7,56 38 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Moreuil Moreu 80570 80110 3968 23,43 171 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Morisel Morisi 80571 80110 507 6,43 79 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Morlancourt Morlancourt 80572 80300 367 11,87 31 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Morvillers-Saint-Saturnin Morvilé 80573 80590 402 12,78 32 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Mouflers Mouflèr 80574 80690 95 3,53 26 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Mouflières Monfliére 80575 80140 83 2,76 33 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Moyencourt Moyincourt 80576 80400 319 4,15 77 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Moyencourt-lès-Poix Moéyincourt 80577 80290 182 10,45 17 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Moyenneville Moéyénneville 80578 80870 720 14,12 51 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Muille-Villette Muile 80579 80400 839 6,53 126 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Nampont Nampont 80580 80120 252 19,39 13 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Namps-Maisnil Neu-L'Mini 80582 80710 995 21,96 45 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Nampty Nanty 80583 80160 288 5,21 53 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Naours Nor oder Nour oder Neur 80584 80260 1082 16,55 65 Corbie
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Nesle Nèle 80585 80190 2321 7,72 308 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Nesle-l’Hôpital Nèle 80586 80140 158 4,80 32 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Neslette Nélette 80587 80140 82 2,07 41 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Neufmoulin Neumolin 80588 80132 359 4,43 82 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Neuilly-l’Hôpital Neuly 80590 80132 324 7,69 42 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Neuilly-le-Dien Noly oder Neuly 80589 80150 98 4,90 19 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Neuville-au-Bois Neuville-Au-Bos 80591 80140 152 2,93 53 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Neuville-Coppegueule Cobieule 80592 80430 514 8,66 63 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Neuvillette Neuvilette 80596 80600 221 3,13 70 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Nibas Nibo 80597 80390 854 12,65 67 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Nouvion Nouvion 80598 80860 1288 15,73 84 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Noyelles-en-Chaussée Noéyelle oder Noéyelle-In-Cœuchie 80599 80150 240 10,47 24 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Noyelles-sur-Mer Noéyelle 80600 80860 708 20,01 36 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Nurlu Norlu 80601 80240 380 6,53 63 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Occoches Ocoche 80602 80600 128 7,09 17 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Ochancourt Uchincourt 80603 80210 325 3,95 78 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Ô-de-Selle 80485 80160 1191 26,72 46 Ailly-sur-Noye Amiens Somme Sud-Ouest
Offignies Ofignie 80604 80590 77 4,47 16 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Offoy Oufo 80605 80400 212 7,10 32 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Oisemont Oésemont 80606 80140 1160 8,04 146 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Oissy Oéssy 80607 80540 217 5,52 41 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Oneux Oneu 80609 80135 398 12,49 30 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Oresmaux Orémieu 80611 80160 926 11,03 80 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Oust-Marest Oute-Méré oder Oute-Méreu 80613 80460 626 5,80 108 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Outrebois Otérbou 80614 80600 314 9,57 32 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Ovillers-la-Boisselle Ovilé-L’Boésselle 80615 80300 442 9,61 47 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Pargny Pargny 80616 80190 202 3,68 54 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Parvillers-le-Quesnoy Parvilé 80617 80700 234 9,50 25 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Pendé Pinda oder Grand Pinda 80618 80230 1054 16,43 67 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Pernois Parnou 80619 80670 735 8,83 82 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Péronne Péronne 80620 80200 7595 14,16 540 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Picquigny Pincgny 80622 80310 1317 10,31 132 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Piennes-Onvillers Pieinne 80623 80500 368 12,29 30 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Pierregot Pièrgou 80624 80260 282 2,46 112 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Trois-Rivières 80625 80500 1519 16,63 90 Moreuil
Roye
Montdidier Communauté de communes du Grand Roye
Pissy Pisso 80626 80540 287 6,63 42 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Plachy-Buyon Plachy-Bion 80627 80160 854 10,13 89 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Pœuilly Peilly 80629 80240 115 6,22 20 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Poix-de-Picardie Poé 80630 80290 2385 11,66 206 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Ponches-Estruval Ponche 80631 80150 100 7,04 16 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Pont-de-Metz Pont-Mès 80632 80480 2448 7,69 310 Amiens-7
Amiens-7 (Sud-Ouest)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Ponthoile Pontoéle 80633 80860 611 19,41 32 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Pont-Noyelles Pont 80634 80115 830 8,62 98 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Val de Somme
Pont-Remy Pont D’érmy 80635 80580 1464 9,93 148 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Port-le-Grand Port 80637 80132 289 11,28 25 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Potte Pote 80638 80190 105 3,27 33 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Poulainville Poulainville 80639 80260 1223 12,60 96 Amiens-2
Amiens-8 (Nord)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Pozières Pozière 80640 80300 267 3,24 80 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Prouville Proville 80642 80370 319 8,81 34 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Prouzel Prouzi 80643 80160 553 5,19 100 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Proyart Proéyar 80644 80340 703 9,86 70 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Puchevillers Puchvilé 80645 80560 555 14,24 38 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Punchy Peuchin 80646 80320 88 3,04 28 Ham
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Puzeaux Puzeu 80647 80320 295 3,75 77 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Pys Py 80648 80300 121 5,05 23 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Quend Tchin 80649 80120 1355 37,78 37 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Querrieu Tchériu 80650 80115 642 10,03 65 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Quesnoy-le-Montant Tchénoé-L’Montant 80654 80132 553 7,04 82 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Quesnoy-sur-Airaines L’Tchénoy 80655 80270 434 16,14 28 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Quevauvillers Gueuvilé 80656 80710 1094 8,82 126 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Quiry-le-Sec Tchéry 80657 80250 325 6,88 47 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Quivières Tchivière 80658 80400 143 6,83 22 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Raincheval Rainchveu 80659 80600 276 6,80 42 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Rainneville Rainneville 80661 80260 1001 7,11 131 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Ramburelles Ramburelle 80662 80140 280 4,59 59 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Rambures Rambure 80663 80140 341 9,90 36 Poix-de-Picardie
Gamaches
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Rancourt Rancourt 80664 80360 189 2,91 70 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Regnière-Écluse Érgnére 80665 80120 125 9,54 13 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Remaisnil Rémini oder Érmini 80666 80600 31 2,92 10 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Remaugies Èrmeugi 80667 80500 130 4,14 31 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Remiencourt Émiencourt 80668 80250 171 4,82 38 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Rethonvillers Èrtonvilé 80669 80700 358 7,12 50 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Revelles Érvéle 80670 80540 504 14,41 37 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Ribeaucourt Ribieucourt 80671 80620 242 5,42 47 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Ribemont-sur-Ancre Rigmont 80672 80113 662 9,23 70 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Riencourt Riancourt 80673 80310 176 10,16 18 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Rivery Rivroé 80674 80136 3576 6,37 542 Amiens-3
Amiens-3 (Nord-Est)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Rogy Rougy 80675 80160 127 6,77 19 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Roiglise Roéglise 80676 80700 155 5,67 27 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Roisel Rési 80677 80240 1604 10,16 167 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Rollot Reulou 80678 80500 760 12,00 63 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ronssoy Roncheu 80679 80740 588 7,53 78 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Rosières-en-Santerre Rousière 80680 80170 3001 12,98 232 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Rouvrel Rouvré 80681 80250 307 7,16 42 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Rouvroy-en-Santerre Rouvroé 80682 80170 213 7,35 28 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Rouy-le-Grand Rouy-Grand 80683 80190 105 3,81 29 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Rouy-le-Petit Rouy-Ptit oder Tchout Rouy 80684 80190 111 3,27 36 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Roye Roèe 80685 80700 5709 15,55 384 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Rubempré Rubimpré oder Rubimpri 80686 80260 727 10,08 72 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Rubescourt Robécourt 80687 80500 133 3,97 34 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Rue Rue 80688 80120 3096 29,06 107 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Rumigny Ruminy 80690 80680 622 7,83 74 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saigneville Sainneville 80691 80230 373 12,86 32 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Sailly-Flibeaucourt Sailly-Flibeaucourt 80692 80970 1030 10,64 97 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Sailly-Laurette Saillin 80693 80800 320 6,39 48 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Sailly-le-Sec Saillin oder Sailly-Sé 80694 80800 349 6,74 52 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Sailly-Saillisel Sailly-Saillisél 80695 80360 479 9,39 50 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Sains-en-Amiénois Sains 80696 80680 1212 9,92 121 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saint-Acheul Saint-Acheu 80697 80370 29 3,04 9 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Saint-Aubin-Montenoy Saint-Aubin 80698 80540 223 10,41 22 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Saint-Aubin-Rivière Saint-Aubin 80699 80430 112 3,08 36 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Saint-Blimont Saint-Blimont 80700 80960 878 6,63 133 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Saint-Christ-Briost Saint-Cri 80701 80200 434 7,82 56 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Sainte-Segrée Sainte-Grée 80719 80290 54 2,27 26 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Saint-Fuscien Saint-Fuchien 80702 80680 1240 9,92 108 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saint-Germain-sur-Bresle Saint-Gérmain 80703 80430 205 8,69 24 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Saint-Gratien Saint-Gratien 80704 80260 380 6,95 54 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Saint-Léger-lès-Authie Saint-Ngèr 80705 80560 86 4,29 22 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Saint-Léger-lès-Domart Saint-Ngé 80706 80780 1852 7,05 263 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Saint-Léger-sur-Bresle Saint-Lgé 80707 80140 77 1,09 81 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Saint-Mard Saint-Mard 80708 80700 159 4,15 43 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Saint-Maulvis Saint-Meuvi 80709 80140 266 6,21 43 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Saint-Maxent Saint-Manchin 80710 80140 393 6,38 60 Gamaches
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Saint-Ouen Saint-Ouin 80711 80610 1867 4,35 440 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Saint-Quentin-en-Tourmont Saint-Quentin 80713 80120 283 32,89 9 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Saint-Quentin-la-Motte-Croix-au-Bailly L’Croé 80714 80880 1287 6,91 188 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Saint-Riquier Saint-Ritché 80716 80135 1270 14,48 85 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Saint-Sauflieu Souliu oder Souyu oder Sinosuyu 80717 80160 985 7,76 131 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saint-Sauveur Saint-Sauveu 80718 80470 1356 9,04 157 Ailly-sur-Somme
Amiens-2 (Nord-Ouest)
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Saint-Vaast-en-Chaussée Saint-Vo 80722 80310 492 4,72 107 Flixecourt
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saint-Valery-sur-Somme Saint-Wary 80721 80230 2491 10,50 249 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Saisseval Saisevo 80723 80540 239 7,32 33 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Saleux Saleu 80724 80480 2826 8,02 356 Amiens-7
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Salouël Saloué 80725 80480 3921 4,58 881 Amiens-7
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Sancourt Seucourt 80726 80400 267 7,20 36 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Saulchoy-sous-Poix Chauchoé 80728 80290 73 3,72 18 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Sauvillers-Mongival Seuvilé-Mongivo 80729 80110 176 5,18 34 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Saveuse Saveuse 80730 80730 942 3,99 226 Ailly-sur-Somme
Amiens-1 (Ouest)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Senarpont Ésnèrpont 80732 80140 638 7,00 95 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Senlis-le-Sec Sanli 80733 80300 300 8,28 36 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Sentelie Chindlie 80734 80160 212 5,53 36 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Seux Seu 80735 80540 166 3,53 48 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Sorel Soéré 80737 80240 162 7,94 21 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Sorel-en-Vimeu Seuré 80736 80490 213 4,09 55 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Soues Sou 80738 80310 125 8,64 15 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Sourdon Sordon 80740 80250 337 5,12 59 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Soyécourt Soucourt 80741 80200 189 5,16 33 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Surcamps Surcamp 80742 80620 64 2,97 23 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Suzanne Suzène 80743 80340 190 8,66 20 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Tailly Tailly oder Chl’Abe-à-Mouques 80744 80270 58 4,05 15 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Talmas Talmar oder Talma 80746 80260 1069 19,2 55 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Templeux-la-Fosse Timplu-L’Fosse 80747 80240 138 7,23 20 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Templeux-le-Guérard Timplu-L’Gra 80748 80240 179 6,48 27 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Terramesnil Taraméni 80749 80600 313 2,66 115 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Tertry Tèltry 80750 80200 148 4,93 35 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Thennes Teinne 80751 80110 568 8,00 63 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Thézy-Glimont Tézin 80752 80440 664 6,76 86 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Thiepval Tièbvo 80753 80300 126 4,40 30 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Thieulloy-l’Abbaye Tuloy-L’abie oder Tuloé L’abie 80754 80640 385 14,66 24 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Thieulloy-la-Ville Tuloy 80755 80290 147 3,28 42 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Thièvres Tieufe 80756 62760 63 1,26 49 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Thoix Toé 80757 80160 144 11,12 13 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Thory Toéry 80758 80250 200 5,19 35 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Tilloloy Tieuloy Tieuloé 80759 80700 350 6,37 55 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Tilloy-Floriville Tiloé 80760 80220 385 8,09 49 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Tincourt-Boucly Tincourt 80762 80240 351 12,80 28 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Tœufles Teufe 80764 80870 296 8,88 34 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Tours-en-Vimeu Tour 80765 80210 815 13,39 64 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Toutencourt Toutincourt 80766 80560 450 14,37 33 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Treux Treu 80769 80300 241 2,24 111 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Tully Tully 80770 80130 541 1,88 303 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Ugny-l’Équipée Iny 80771 80400 37 2,85 14 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Vadencourt Vasincourt 80773 80560 103 4,92 19 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Vaire-sous-Corbie Vaire 80774 80800 291 6,74 42 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Valines Valainne 80775 80210 637 5,25 121 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Varennes Vareinne 80776 80560 219 7,24 30 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Vauchelles-lès-Authie Veuchelle 80777 80560 145 4,70 33 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Vauchelles-lès-Domart Veuchelle 80778 80620 126 3,92 30 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Vauchelles-les-Quesnoy Veuchelle 80779 80132 853 6,14 137 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Vaudricourt Audricourt 80780 80230 400 2,98 134 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Vauvillers Veuvilé 80781 80131 236 6,22 42 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Vaux-en-Amiénois Veu 80782 80260 412 11,18 37 Flixecourt
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Vaux-Marquenneville Veu 80783 80140 85 3,97 22 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Vaux-sur-Somme Veu 80784 80800 307 5,18 59 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Vecquemont Vècmont 80785 80800 542 1,87 289 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Velennes Vlène 80786 80160 149 3,96 37 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Vercourt Vércourt 80787 80120 93 4,67 20 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Vergies Vérgie 80788 80270 168 8,00 20 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Vermandovillers Vèrmando oder Vèrminduvilé 80789 80320 150 5,83 25 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Verpillières Vèrpillère 80790 80700 172 4,87 31 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Vers-sur-Selle Vèr 80791 80480 736 11,18 65 Amiens-7
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Vignacourt Vinacourt 80793 80650 2354 29,10 82 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Villecourt Vilcourt 80794 80190 57 2,19 26 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Ville-le-Marclet Ville 80795 80420 471 8,93 54 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Villeroy Viéroé 80796 80140 186 6,02 33 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Villers-aux-Érables Tchout-Vilèr 80797 80110 132 4,34 29 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Villers-Bocage Vilèr 80798 80260 1428 14,17 98 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Villers-Bretonneux Grand-Vilèr 80799 80380 4482 14,51 302 Amiens-4
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Villers-Campsart Vilèr 80800 80140 148 4,45 34 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Villers-Carbonnel Vilèr 80801 80200 348 7,66 45 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Villers-Faucon Ch’faucon 80802 80112 566 11,42 55 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Villers-lès-Roye Vilèr 80803 80700 272 6,31 44 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Villers-sous-Ailly Vilèr 80804 80690 176 6,26 30 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Villers-sur-Authie Vilèr 80806 80120 473 12,01 39 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Villers-Tournelle Vilèr 80805 80500 164 5,93 27 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ville-sur-Ancre Ville 80807 80300 274 5,95 45 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Vironchaux Vironcheu 80808 80150 494 16,14 30 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Vismes Vinme 80809 80140 480 13,26 36 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Vitz-sur-Authie Visse 80810 80150 128 4,66 26 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ternois
Voyennes Voéyéne 80811 80400 601 8,87 70 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Vraignes-en-Vermandois Vraigne 80812 80240 139 4,22 35 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Vraignes-lès-Hornoy Vraingne 80813 80640 96 5,65 16 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Vrély Vèrly oder Vreuly 80814 80170 443 5,66 77 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Vron Vron 80815 80120 836 20,67 41 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Wargnies Wargni 80819 80670 86 2,82 32 Corbie
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Warloy-Baillon Varloé 80820 80300 755 15,27 50 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Warlus Warlu oder Varlu 80821 80270 221 8,12 28 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Warsy Warsy 80822 80500 148 2,98 47 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Warvillers Warvilé 80823 80170 142 4,18 35 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Wiencourt-l’Équipée Vyincourt 80824 80170 265 5,86 44 Moreuil
Moreuil
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Wiry-au-Mont Wéry 80825 80270 118 4,81 25 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Woignarue Wégnérue 80826 80460 797 16,51 52 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Woincourt Wincourt 80827 80520 1255 4,18 317 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Woirel Wérél 80828 80140 63 1,85 29 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Y Y 80829 80190 91 2,73 34 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Yaucourt-Bussus Yeucourt 80830 80135 244 7,03 34 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Yonval Yonvo 80836 80132 223 3,93 59 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Yvrench Yvrin 80832 80150 304 9,29 34 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Yvrencheux Yvrincheu oder Vrinchu 80833 80150 125 6,01 22 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Yzengremer Zinguérmeu 80834 80520 514 3,40 150 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Yzeux Yzieu 80835 80310 268 5,05 53 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017: