Lischt vun dr Gmeina im Département Somme

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Somme zellt àlla 772 Gmeina ìm Département Somme uf.

Gmein Pikàrdisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abbeville Adville 80001 80100 22.946 26,42 881 Abbeville-1
Abbeville-2
Abbeville-Nord
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Ablaincourt-Pressoir Blincourt oder Ablinco 80002 80320 266 9,46 29 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Acheux-en-Amiénois Acheu 80003 80560 593 7,07 87 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Acheux-en-Vimeu Acheu 80004 80210 528 12,33 43 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Agenville Ginville 80005 80370 91 3,30 30 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Agenvillers Ginvilé 80006 80150 228 5,98 35 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Aigneville Ingville 80008 80210 890 10,76 82 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Ailly-le-Haut-Clocher Ailly-Clotcher 80009 80690 966 10,81 88 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Ailly-sur-Noye Ailly 80010 80250 2838 25,35 113 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Ailly-sur-Somme Ailly 80011 80470 2967 15,06 201 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Airaines Arainne 80013 80270 2378 24,88 95 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Aizecourt-le-Bas Aizcourt-Bas 80014 80240 54 3,57 17 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Aizecourt-le-Haut Aizcourt-Heut 80015 80200 67 3,65 19 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Albert Albèrte 80016 80300 9928 13,80 720 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Allaines Alaine 80017 80200 466 8,36 54 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Allenay Alnay 80018 80130 250 2,18 124 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Allery Arry 80019 80270 793 13,07 61 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Allonville Alonville 80020 80260 738 10,37 72 Amiens-2
Amiens-8 (Nord)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Amiens Anmien 80021 80000 134.057 49,46 2686 Amiens-1
Amiens-2
Amiens-3
Amiens-4
Amiens-5
Amiens-6
Amiens-7
Amiens-1 (Ouest)
Amiens-2 (Nord-Ouest)
Amiens-3 (Nord-Est)
Amiens-4 (Est)
Amiens-5 (Sud-Est)
Amiens-6 (Sud)
Amiens-7 (Sud-Ouest)
Amiens-8 (Nord)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Andainville Adinville 80022 80140 254 8,35 28 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Andechy Andchy 80023 80700 269 7,77 33 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Argœuves Ardjeuve 80024 80730 542 10,21 54 Ailly-sur-Somme
Amiens-2 (Nord-Ouest)
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Argoules Argoule 80025 80120 326 9,45 34 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Arguel Ardjué 80026 80140 29 2,54 11 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Armancourt Armancourt 80027 80700 33 2,16 13 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Arquèves Artchève 80028 80560 165 7,64 21 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Arrest Arré 80029 80820 869 11,15 77 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Arry Arry 80030 80120 212 7,34 28 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Arvillers Arvili 80031 80910 778 12,68 63 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Assainvillers Sinvilé 80032 80500 108 7,30 16 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Assevillers Asvilé 80033 80200 296 5,47 53 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Athies Atie 80034 80200 594 10,67 56 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Aubercourt Aubércourt 80035 80110 81 3,80 23 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Aubigny Aubignin 80036 80800 505 9,75 47 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Aubvillers Aubvilé 80037 80110 142 4,88 29 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Auchonvillers Chonvilé 80038 80560 143 5,72 24 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Ault Él Bourq-Éd-Eut 80039 80460 1464 5,99 253 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Aumâtre Aumate 80040 80140 180 5,57 33 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Aumont Aumont 80041 80640 145 3,31 41 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Autheux Auteu oder Autiu 80042 80600 120 8,27 16 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Authie Eutie 80043 80560 286 9,93 30 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Authieule Eutieule 80044 80600 409 4,58 88 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Authuille Eutuile 80045 80300 165 3,58 47 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Avelesges Avlège 80046 80270 57 4,87 12 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Aveluy Avluy 80047 80300 522 6,64 79 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Avesnes-Chaussoy Aveinne 80048 80140 64 6,12 11 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Ayencourt Ayincourt 80049 80500 192 4,67 39 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Bacouel-sur-Selle Bacoué 80050 80480 501 6,24 81 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bailleul Bailleu 80051 80490 266 14,06 20 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Baizieux Boaiziu 80052 80300 207 5,09 39 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Balâtre Balate 80053 80700 72 3,30 25 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Barleux Bérlu 80054 80200 230 7,46 31 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Barly Barly 80055 80600 177 11,64 15 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bavelincourt Blavincourt 80056 80260 106 7,75 16 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bayencourt Bayincourt 80057 80560 79 1,84 43 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Bayonvillers Bayonvili 80058 80170 340 8,10 43 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Bazentin Bazintin 80059 80300 79 5,10 15 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Béalcourt Biacourt 80060 80370 104 3,61 29 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Beaucamps-le-Jeune Bieucamp-Jonne 80061 80430 202 6,72 33 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Beaucamps-le-Vieux Bieucamp 80062 80430 1421 5,02 281 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Beauchamps Beuchin 80063 80770 996 7,22 139 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Beaucourt-en-Santerre Boucourt 80064 80110 176 5,95 31 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Beaucourt-sur-l’Ancre Bieucourt 80065 80300 95 3,51 28 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Beaucourt-sur-l’Hallue Bieucourt 80066 80260 298 5,47 52 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Beaufort-en-Santerre Bieufort 80067 80170 204 4,59 44 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Beaumetz Bieumé 80068 80370 226 6,16 38 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Beaumont-Hamel Bieumont 80069 80300 215 8,31 25 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Beauquesne Bieutchène 80070 80600 1339 20,04 69 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Beauval Bieuvo 80071 80630 2095 22,56 93 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bécordel-Bécourt Bécordé 80073 80300 160 3,57 45 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Becquigny Bècgny 80074 80500 131 6,04 20 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Béhen Béhin 80076 80870 509 9,83 50 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Béhencourt Béhincourt 80077 80260 333 7,06 48 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bellancourt Balancourt 80078 80132 513 5,98 87 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Belleuse Béleu 80079 80160 357 7,80 46 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Belloy-en-Santerre Bélo 80080 80200 149 5,49 28 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Belloy-Saint-Léonard Belloy 80081 80270 92 6,55 14 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Belloy-sur-Somme Belloy 80082 80310 752 13,24 57 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Bergicourt Bérgicourt 80083 80290 145 6,85 23 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bermesnil Bérmini 80084 80140 222 4,10 55 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Bernâtre Barnate 80085 80370 32 4,59 7 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bernaville Bérnaville 80086 80370 1070 17,34 63 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bernay-en-Ponthieu Bèrna 80087 80120 231 9,97 23 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Bernes Bèrne 80088 80240 352 7,61 46 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Berneuil Bèrneu 80089 80620 257 5,51 47 Doullens
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Berny-en-Santerre Bérny 80090 80200 154 4,43 35 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Bertangles Bèrtangue 80092 80260 627 8,57 66 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Berteaucourt-les-Dames Bértécourt 80093 80850 1162 4,64 250 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Berteaucourt-lès-Thennes Bérteucourt 80094 80110 437 2,62 168 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Bertrancourt Bétrancourt 80095 80560 223 6,09 37 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Béthencourt-sur-Mer Bétincourt 80096 80130 968 2,95 336 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Béthencourt-sur-Somme Bétencourt 80097 80190 129 2,87 45 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Bettembos Bétimbo 80098 80590 102 4,16 23 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bettencourt-Rivière Bétincourt 80099 80270 230 7,38 29 Gamaches
Molliens-Dreuil
Abbeville
Amiens
Baie de Somme
Bettencourt-Saint-Ouen Bétincourt-Saint-Ouin 80100 80610 619 8,04 78 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Beuvraignes Buvrainne 80101 80700 860 14,45 60 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Biaches Biache 80102 80200 384 6,52 57 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Biarre Bière 80103 80190 67 2,40 29 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Biencourt Biencourt 80104 80140 133 2,22 58 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Billancourt Bilancourt 80105 80190 173 4,95 35 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Blangy-sous-Poix Blangy 80106 80290 181 8,01 23 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Blangy-Tronville Blangin 80107 80440 563 12,44 44 Amiens-4
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Boisbergues Boébérque 80108 80600 78 4,31 19 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Boismont Boémont 80110 80230 475 15,57 31 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Bonnay Bonnay 80112 80800 237 5,86 40 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Bonneville Boéneville 80113 80670 331 10,20 32 Doullens
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bosquel L’Boutchi oder Ech Boké 80114 80160 334 9,48 34 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bouchavesnes-Bergen Bouchavène 80115 80200 291 10,09 31 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Bouchoir Bouchoèr 80116 80910 293 5,88 54 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Bouchon Bouchon 80117 80830 155 4,60 33 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Boufflers Bouflèr 80118 80150 122 5,62 22 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Bougainville Boudjinville 80119 80540 448 10,21 44 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bouillancourt-en-Séry Bouillincourt-In-Sry 80120 80220 550 16,11 35 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Bouillancourt-la-Bataille Bouillancourt 80121 80500 155 3,59 41 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Bouquemaison Bouque-Moaison 80122 80600 503 7,15 73 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Bourdon Bordon 80123 80310 385 6,97 58 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Bourseville Borséville 80124 80130 699 8,07 86 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Boussicourt Bouchicourt 80125 80500 87 3,32 26 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Bouttencourt Boutincourt 80126 80220 931 7,73 123 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Bouvaincourt-sur-Bresle Bouvincourt-Su-Bréle 80127 80220 868 6,08 138 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Bouvincourt-en-Vermandois Bouvincourt 80128 80200 151 1,94 81 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Bouzincourt Bouzincourt 80129 80300 550 8,11 68 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Bovelles Bovéle 80130 80540 434 6,87 63 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Boves Bofe 80131 80440 3192 25,37 122 Amiens-5
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Braches Brache 80132 80110 263 7,21 35 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Brailly-Cornehotte Brailly-Cornote 80133 80150 241 11,50 21 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Brassy Brachy 80134 80160 74 2,41 29 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Bray-lès-Mareuil Bra 80135 80580 240 5,43 44 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Bray-sur-Somme Bray 80136 80340 1276 16,81 74 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Breilly Breilly 80137 80470 685 5,73 95 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Bresle Bréle 80138 80300 128 3,54 35 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Breuil Breuil 80139 80400 46 2,17 23 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Brévillers Brévilé 80140 80600 108 1,83 58 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Brie Brie 80141 80200 331 6,89 49 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Briquemesnil-Floxicourt Briquemannier oder Bri 80142 80540 269 7,35 30 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Brocourt Brocourt 80143 80430 98 2,41 42 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Brouchy Brouchy 80144 80400 512 8,07 65 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Brucamps Brucamp 80145 80690 139 6,37 22 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Brutelles Brutéle 80146 80230 207 6,29 32 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Buigny-l’Abbé Boégny 80147 80132 311 7,22 45 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Buigny-lès-Gamaches Grand Boégny 80148 80220 414 4,77 87 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Buigny-Saint-Maclou Bugny oder Boégny 80149 80132 517 7,30 70 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Buire-Courcelles Buire 80150 80200 234 7,76 31 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Buire-sur-l’Ancre Buire oder Buire-Su-L’inc 80151 80300 310 5,28 59 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Bus-la-Mésière Bu 80152 80700 167 6,85 25 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Bus-lès-Artois Beu 80153 80560 134 6,74 20 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Bussu Bussu 80154 80200 213 6,79 32 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Bussus-Bussuel Buchu 80155 80135 297 8,16 38 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Bussy-lès-Daours Buchin 80156 80800 381 8,10 45 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Bussy-lès-Poix Buchy 80157 80290 101 4,40 22 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Buverchy Buvèrchy 80158 80400 49 1,85 24 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Cachy Cachin 80159 80380 282 6,11 45 Amiens-4
Boves
Amiens
Amiens
Val de Somme
Cagny Cagnin 80160 80330 1204 5,29 227 Amiens-5
Amiens-5 (Sud-Est)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Cahon Cahon 80161 80132 199 7,04 29 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Caix Tchai 80162 80170 740 11,95 64 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Cambron Cambron 80163 80132 724 12,61 59 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Camon Canmon 80164 80450 4432 12,90 338 Amiens-3
Amiens-4 (Est)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Camps-en-Amiénois Camp 80165 80540 188 4,54 40 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Canaples Quénape 80166 80670 706 10,26 67 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Canchy Canchy 80167 80150 322 6,47 50 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Candas L’Cando 80168 80750 1100 17,27 63 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Cannessières Tchènessière 80169 80140 70 3,75 20 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Cantigny Cantegny 80170 80500 114 4,03 28 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Caours Cœu 80171 80132 603 6,13 99 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Cappy Capin 80172 80340 535 11,91 43 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Cardonnette Cardonette 80173 80260 518 5,46 90 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Carnoy-Mametz Carneu 80505 80300 285 10,25 28 Albert Péronne Pays du Coquelicot
Carrépuis Carrépui 80176 80700 272 5,5 50 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Cartigny Quèrtgny 80177 80200 745 15,15 50 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Caulières Queuillè oder Tcheuillére 80179 80590 206 5,41 37 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Cavillon Cavion 80180 80310 103 5,46 19 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Cayeux-en-Santerre Tchéyu 80181 80720 121 5,44 22 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Cayeux-sur-Mer Tchéyeu 80182 80410 2477 26,29 96 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Cerisy Çrisin-Gaillin 80184 80800 531 10,93 48 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Cerisy-Buleux Buleu 80183 80140 266 5,60 47 Poix-de-Picardie
Gamaches
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Champien Chimpien 80185 80700 276 8,77 30 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Chaulnes Chonne 80186 80320 2083 8,46 237 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Chaussoy-Epagny L’Queuchoi oder L’Queuchoé 80188 80250 581 11,59 50 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Chépy Chpy oder Échpy 80190 80210 1252 7,35 174 Gamaches
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Chilly Chilly 80191 80170 183 4,85 39 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Chipilly Chipillin 80192 80800 171 6,85 26 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Chirmont Chirmont 80193 80250 119 7,85 16 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Chuignes Chuingne 80194 80340 134 4,56 30 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Chuignolles Chugnole 80195 80340 152 4,86 32 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Citerne Chitèrne 80196 80490 238 6,40 39 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Cizancourt Cizancourt 80197 80200 34 1,83 19 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Clairy-Saulchoix Clairy 80198 80540 370 6,52 57 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Cléry-sur-Somme Cléry 80199 80200 546 18,78 29 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Cocquerel Cocré 80200 80510 229 9,54 25 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Coigneux Cognu 80201 80560 49 2,88 17 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Coisy Coésy 80202 80260 340 6,08 53 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Colincamps Colincamp 80203 80560 88 4,38 20 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Combles Conme 80204 80360 765 9,87 81 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Condé-Folie Conda 80205 80890 916 10,37 89 Flixecourt
Picquigny
Abbeville
Amiens
Baie de Somme
Contalmaison Cantamason oder Cotamoaison 80206 80300 118 5,67 21 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Contay Conta 80207 80560 364 8,41 43 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Conteville Conteville 80208 80370 211 6,46 31 Doullens
Crécy-en-Ponthieu
Amiens
Abbeville
Territoire Nord Picardie
Contre Conte 80210 80160 153 9,75 17 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Conty Conty 80211 80160 1735 23,72 72 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Corbie Corbeu 80212 80800 6283 16,25 387 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Cottenchy Cotinchy 80213 80440 576 10,73 54 Ailly-sur-Noye
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Coullemelle Coulméle 80214 80250 332 9,32 36 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Coulonvillers Clonvilé 80215 80135 231 9,47 25 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Courcelette Corchlette 80216 80300 154 4,66 32 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Courcelles-au-Bois Courchéle-Au-Bos oder Corchéle-Au-Bos 80217 80560 82 2,02 41 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Courcelles-sous-Moyencourt Courchéle 80218 80290 139 6,78 19 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Courcelles-sous-Thoix Courchéle oder Courchéle-Sous-Toé 80219 80160 69 4,37 15 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Courtemanche Corteminche 80220 80500 102 4,15 24 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Cramont Cramont 80221 80370 303 9,56 32 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Crécy-en-Ponthieu Carcy 80222 80150 1436 56,55 26 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Crémery Crèmerin 80223 80700 121 2,58 40 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Cressy-Omencourt Quèrsin 80224 80190 123 7,67 16 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Creuse Creuse 80225 80480 190 5,02 38 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Croix-Moligneaux Cro 80226 80400 278 7,88 38 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Croixrault Cloreu 80227 80290 434 8,96 48 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Crouy-Saint-Pierre Crouy oder Cro 80229 80310 346 10,51 32 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Curchy Curchy 80230 80190 298 9,63 30 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Curlu Curlu oder Tchurlu 80231 80360 168 5,89 25 Albert
Combles
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Damery Dambry 80232 80700 235 4,83 51 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Dancourt-Popincourt Dancourt 80233 80700 155 5,90 25 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Daours Dour 80234 80800 797 8,65 96 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Dargnies Dérgny 80235 80570 1246 3,67 349 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Davenescourt Davnécourt 80236 80500 563 11,73 47 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Démuin Démuin 80237 80110 493 11,23 43 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Dernancourt Dèrnincourt 80238 80300 540 6,63 76 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Devise Dvise 80239 80200 50 2,75 18 Péronne
Ham
Péronne
Péronne
Haute Somme
Doingt Doin 80240 80200 1427 8,61 166 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Domart-en-Ponthieu Donmart 80241 80620 1094 17,93 63 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Domart-sur-la-Luce Domart 80242 80110 419 8,59 51 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Domesmont Domémont 80243 80370 45 1,94 27 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Dominois Domino 80244 80120 177 6,15 29 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Domléger-Longvillers Donnegé 80245 80370 302 8,91 32 Doullens
Crécy-en-Ponthieu
Amiens
Abbeville
Territoire Nord Picardie
Dommartin Domartin 80246 80440 350 6,55 53 Ailly-sur-Noye
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Dompierre-Becquincourt Dompierre 80247 80980 706 11,05 63 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Dompierre-sur-Authie Dompierre 80248 80150 401 22,73 18 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Domqueur Dontcheur 80249 80620 311 8,37 37 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Domvast Donvo 80250 80150 350 12,85 27 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Doudelainville Dodlinville 80251 80140 339 4,99 67 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Douilly Douilly 80252 80400 240 9,88 23 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Doullens Dourlin 80253 80600 6106 33,4 189 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Dreuil-lès-Amiens Dréeuil 80256 80730 1653 3,18 496 Ailly-sur-Somme
Amiens-1 (Ouest)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Driencourt Dryincourt 80258 80240 92 5,00 20 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Dromesnil Droméni 80259 80640 94 5,38 20 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Drucat Drucot 80260 80132 921 10,84 84 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Dury Dury 80261 80480 1430 10,99 118 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Eaucourt-sur-Somme Ieucourt 80262 80580 424 4,42 96 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Éclusier-Vaux Éclusier 80264 80340 81 6,34 13 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Embreville Imbreuville 80265 80570 557 5,33 106 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Englebelmer Ingbèlmèr 80266 80300 299 9,41 32 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Ennemain Ènmain 80267 80200 262 6,44 38 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Épagne-Épagnette Épagne-Épagnette 80268 80580 544 6,56 86 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Épaumesnil Épeuméni 80269 80140 133 4,74 27 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Épécamps Épécamp 80270 80370 5 1,60 3 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Épehy Épii 80271 80740 1145 17,33 70 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Épénancourt Èpnancourt 80272 80190 123 3,50 35 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Éplessier Éplessier 80273 80290 361 14,09 27 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Eppeville Éppeville 80274 80400 1816 4,95 372 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Équancourt Équancourt 80275 80360 298 7,79 38 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Équennes-Éramecourt Étcheinne 80276 80290 296 9,08 33 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Erches Èrche 80278 80500 187 8,21 23 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ercheu Èrchu 80279 80400 785 14,15 57 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ercourt Ércourt 80280 80210 122 4,20 29 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Ergnies Arni 80281 80690 180 1,96 92 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Érondelle Érondé 80282 80580 511 4,00 123 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Esclainvillers Éclainvilé 80283 80250 167 5,58 30 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Esmery-Hallon Inmery 80284 80400 767 18,90 41 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Essertaux Chartieu 80285 80160 262 6,60 40 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Estrébœuf Détèrbeu 80287 80230 243 6,24 39 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Estrées-Deniécourt Étrée 80288 80200 330 6,45 51 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Estrées-lès-Crécy Étrèe oder Étra 80290 80150 391 11,19 35 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Estrées-Mons Étrée-Mon 80557 80200 606 15,30 39 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Estrées-sur-Noye Étrée 80291 80250 270 5,96 47 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Étalon Étalon 80292 80190 136 4,56 30 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ételfay Tèrfayin oder Teurfayi 80293 80500 378 8,12 47 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Éterpigny Térpigny 80294 80200 168 4,05 43 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Étinehem-Méricourt Étinin 80295 80340 592 18,22 32 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Étréjust Utruju 80297 80140 44 3,78 12 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Étricourt-Manancourt Étricourt 80298 80360 531 11,02 48 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Falvy Falvy 80300 80190 150 6,32 23 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Famechon Famechon 80301 80290 266 4,84 52 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Faverolles Favrole 80302 80500 161 6,70 23 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Favières Faviére oder Feuviére 80303 80120 462 12,62 36 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Fay Fayin 80304 80200 103 3,90 27 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Ferrières Ferrière 80305 80470 477 3,47 137 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Fescamps Fécamp 80306 80500 138 5,08 28 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Feuillères Fuillère 80307 80200 147 5,89 25 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Feuquières-en-Vimeu Feutchére 80308 80210 2570 7,99 323 Gamaches
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Fieffes-Montrelet Fièfe 80566 80670 327 9,68 33 Doullens
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Fienvillers Fienvileu 80310 80750 686 11,69 58 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Fignières Fignère 80311 80500 154 6,60 23 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Fins Fin 80312 80360 277 6,87 41 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Flaucourt Floucourt 80313 80200 291 7,36 39 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Flers Flèr 80314 80360 195 6,27 29 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Flers-sur-Noye Flèr 80315 80160 506 4,65 111 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Flesselles Fléchèle 80316 80260 2063 20,49 103 Flixecourt
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Fleury Floury 80317 80160 223 9,42 25 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Flixecourt Flichcourt 80318 80420 3173 11,84 268 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Fluy Fluy 80319 80540 332 6,38 50 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Folies Foulie 80320 80170 146 5,63 25 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Folleville Forville 80321 80250 146 6,09 24 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Fonches-Fonchette Fonche-Fonchette 80322 80700 164 5,02 32 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Fontaine-lès-Cappy Fontainne 80325 80340 51 3,47 15 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Fontaine-le-Sec Fontainne-Sèque 80324 80140 154 7,44 21 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fontaine-sous-Montdidier Fontainne 80326 80500 108 9,03 12 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Fontaine-sur-Maye Fontainne-Su-Mèye 80327 80150 161 5,67 29 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Fontaine-sur-Somme Fontainne 80328 80510 518 15,18 34 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Forceville Fourville 80329 80560 175 7,57 23 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Forceville-en-Vimeu Feurville 80330 80140 238 2,97 81 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Forest-l’Abbaye Fèr-L’abbie 80331 80150 301 3,30 88 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Forest-Montiers Frémontieu oder Frémontier 80332 80120 399 10,22 39 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Fort-Mahon-Plage Fort-Mahon oder Martchéne 80333 80790 1259 13,04 91 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Fossemanant Fosménant 80334 80160 93 2,70 36 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Foucaucourt-en-Santerre Fouquécourt 80335 80340 268 6,91 41 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Foucaucourt-Hors-Nesle Foucaucourt 80336 80140 80 2,94 25 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fouencamps Flancamp 80337 80440 208 3,65 61 Ailly-sur-Noye
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Fouilloy Fouilloé 80338 80800 1837 5,73 324 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Fouquescourt Fouquécourt 80339 80170 158 5,45 31 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Fourcigny Fourcigny 80340 80590 193 4,55 40 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Fourdrinoy Fordinoé 80341 80310 417 9,12 45 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Framerville-Rainecourt Franmèrville 80342 80131 461 9,91 47 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Framicourt Framicourt 80343 80140 176 5,02 38 Poix-de-Picardie
Gamaches
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Francières Franciére 80344 80690 194 5,81 35 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Franleu Franleu 80345 80210 552 8,43 64 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Franqueville Frangville 80346 80620 177 6,26 29 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Fransart Fransart 80347 80700 151 3,00 49 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Fransu Fransu 80348 80620 176 5,64 29 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Fransures Franseu 80349 80160 133 4,26 33 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Franvillers Franvili 80350 80800 513 4,77 110 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Fréchencourt Fèrchincourt 80351 80260 263 5,59 48 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Frémontiers Frémontyi 80352 80160 154 12,89 12 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Fresnes-Mazancourt Frène 80353 80320 139 5,70 24 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Fresnes-Tilloloy Frène-Tiloloy 80354 80140 203 3,52 56 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fresneville Frainneville 80355 80140 105 3,40 31 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fresnoy-Andainville Frénoy 80356 80140 86 3,96 22 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Fresnoy-au-Val Frénoé 80357 80710 243 8,07 30 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Fresnoy-en-Chaussée Fréneu-In-Cœuchie 80358 80110 148 3,80 39 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Fresnoy-lès-Roye Frénoé 80359 80700 293 7,65 39 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Fressenneville Freuchéneville 80360 80390 2207 8,66 258 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Frettecuisse Fèrtchuiche 80361 80140 74 5,27 14 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Frettemeule Frécmole 80362 80220 324 7,45 42 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Friaucourt Friaucourt oder Frieucourt 80364 80460 742 4,16 193 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Fricamps Fricamp 80365 80290 176 5,55 31 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Fricourt Fricourt 80366 80300 490 11,3 44 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Frise Frisse 80367 80340 183 6,15 31 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Friville-Escarbotin Freuville 80368 80130 4569 8,86 533 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Frohen-sur-Authie Frouhin 80369 80370 233 7,08 33 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Froyelles Freuyéle oder Freuyére 80371 80150 105 2,79 42 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Frucourt Frucourt 80372 80490 132 5,27 25 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Gamaches Gamache 80373 80220 2548 9,92 266 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Gapennes Gapeinne 80374 80150 281 11,37 24 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Gauville Gueuville 80375 80590 346 7,32 48 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Gentelles Gintelle 80376 80380 640 5,57 109 Amiens-4
Boves
Amiens
Amiens
Val de Somme
Gézaincourt Zincourt 80377 80600 428 6,97 60 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Ginchy Ginchy 80378 80360 61 5,92 11 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Glisy Glisu 80379 80440 771 5,55 128 Amiens-4
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Gorenflos Granflo 80380 80690 254 6,17 40 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Gorges Gorge 80381 80370 40 4,87 9 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Goyencourt Goéyincourt 80383 80700 94 5,38 18 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Grandcourt Grandcourt 80384 80300 176 8,38 21 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Grand-Laviers Lavier oder Lavieu 80385 80132 433 9,50 42 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Gratibus Gratibu 80386 80500 182 5,33 35 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Grattepanche Gratepanche 80387 80680 318 6,43 47 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Grébault-Mesnil Guérbeu 80388 80140 220 2,58 88 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Grivesnes Grivène 80390 80250 407 18,75 21 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Grivillers Grévilé 80391 80700 86 3,39 24 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Grouches-Luchuel Grouche-Luchué 80392 80600 586 9,02 67 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Gruny Greuny 80393 80700 324 7,01 47 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Guerbigny Guérbigny 80395 80500 293 8,27 35 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Gueschart Djéchar 80396 80150 335 12,89 23 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Gueudecourt Gudecourt 80397 80360 94 4,87 20 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Guignemicourt Djimicourt 80399 80540 360 4,48 67 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Guillaucourt Djoucourt 80400 80170 440 6,37 66 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Guillemont Djilmont 80401 80360 137 3,27 43 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Guizancourt Dizincourt 80402 80290 127 5,94 20 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Guyencourt-Saulcourt Djiyincourt 80404 80240 140 5,00 29 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Guyencourt-sur-Noye Dyincourt 80403 80250 177 3,81 44 Ailly-sur-Noye
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Hailles Heille 80405 80440 422 5,07 83 Moreuil
Boves
Montdidier
Amiens
Avre Luce Noye
Hallencourt Hallencourt 80406 80490 1325 20,55 66 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Hallivillers Halévilé 80407 80250 149 7,12 21 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Halloy-lès-Pernois Halloé 80408 80670 343 6,20 57 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Hallu Hallu 80409 80320 177 3,85 49 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Ham Hin 80410 80400 4611 9,50 493 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Hamelet Hanmelet 80412 80800 630 5,93 105 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Hancourt Hancourt 80413 80240 92 4,06 24 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hangard Hangard 80414 80110 124 6,34 19 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Hangest-en-Santerre Hangi 80415 80134 1016 15,08 68 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Hangest-sur-Somme Hangé 80416 80310 775 12,46 60 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Harbonnières Harbounière 80417 80131 1641 15,37 107 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Hardecourt-aux-Bois Harcourt 80418 80360 84 5,23 15 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Harponville Harponville 80420 80560 180 2,75 70 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Hattencourt Hatencourt 80421 80700 291 3,61 80 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Hautvillers-Ouville Hautvillé oder Hautvilleu 80422 80132 580 6,06 97 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Havernas Havèrno 80423 80670 394 4,48 90 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Hébécourt Heutecourt 80424 80680 538 5,04 108 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Hédauville Hédeuville 80425 80560 126 4,04 30 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Heilly Heillin 80426 80113 424 9,37 44 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Hem-Hardinval Hin-Hardinveu 80427 80600 363 10,25 34 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Hem-Monacu L’hèm 80428 80360 128 3,66 35 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hénencourt Hinincourt 80429 80300 195 3,26 60 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Herbécourt Hèrcourt 80430 80200 224 4,50 47 Péronne
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hérissart Hérissart 80431 80260 614 7,39 82 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Herleville Harville 80432 80340 183 6,05 32 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Herly Hèrly 80433 80190 45 3,75 12 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Hervilly Hèrvilly 80434 80240 189 6,18 28 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hesbécourt Hébécourt 80435 80240 57 3,62 15 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Hescamps Hécamp 80436 80290 516 34,56 15 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Heucourt-Croquoison Hucourt-Creuqueuson 80437 80270 117 5,00 25 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Heudicourt Vidicourt 80438 80122 507 12,71 42 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Heuzecourt Hoscourt 80439 80370 169 7,20 24 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Hiermont Hièrmont 80440 80370 150 5,01 29 Doullens
Crécy-en-Ponthieu
Amiens
Abbeville
Territoire Nord Picardie
Hombleux Hombleu 80442 80400 1180 15,81 74 Ham Péronne Est de la Somme
Hornoy-le-Bourg Hornoy oder Hornoè 80443 80640 1679 51,23 32 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Huchenneville Hucheinneville 80444 80132 665 11,54 58 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Humbercourt Himbèrcourt 80445 80600 268 8,25 32 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Huppy Hupy 80446 80140 785 10,81 76 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Hypercourt 80621 80320 731 15,57 46 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Ignaucourt Ignaucourt oder Igneucourt 80449 80720 76 4,19 19 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Inval-Boiron Invo-Ch’boron 80450 80430 113 3,32 34 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Irles Ile 80451 80300 113 5,38 19 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Jumel Jumèl 80452 80250 518 8,89 58 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
L’Échelle-Saint-Aurin Lichéle 80263 80700 53 5,10 10 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
L’Étoile L’Étoéle 80296 80830 1194 7,90 159 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
La Chaussée-Tirancourt L’Cœuchie-Tinincourt 80187 80310 659 12,52 52 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
La Chavatte L’Chavate 80189 80700 73 1,89 39 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
La Faloise Faloèse 80299 80250 231 9,75 22 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
La Neuville-lès-Bray 80593 80340 266 4,03 66 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
La Neuville-Sire-Bernard 80595 80110 285 4,18 67 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
La Vicogne L’Vicongne 80792 80260 252 4,84 52 Corbie
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Laboissière-en-Santerre L’Boéssière 80453 80500 150 7,15 23 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Lachapelle Capéle 80455 80290 85 2,51 30 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lafresguimont-Saint-Martin L’Boéssière oder Laboéssiére 80456 80430 550 26,54 20 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lahoussoye Houssoée 80458 80800 471 4,09 117 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Laleu Laleu 80459 80270 117 1,56 64 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lamaronde L’Maronde oder Maronne 80460 80590 65 2,55 24 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lamotte-Brebière L’Motte 80461 80450 222 4,25 55 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Lamotte-Buleux L’Motte 80462 80150 352 6,16 56 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Lamotte-Warfusée L’Motte-Warfusée 80463 80720 703 9,36 75 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Lanchères Lanchére 80464 80230 915 16,39 55 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Lanches-Saint-Hilaire Lanche 80466 80620 131 5,45 23 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Languevoisin-Quiquery Languevoésin 80465 80190 195 4,83 39 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Laucourt Laucourt 80467 80700 203 6,37 31 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Laviéville Lavièville 80468 80300 171 2,15 80 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Lawarde-Mauger-l’Hortoy L’Warde-Mauger 80469 80250 173 9,32 19 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Le Boisle L’Boèle 80109 80150 363 11,68 31 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Le Cardonnois L’Cardonoi oder L’Quérdonoé 80174 80500 83 2,37 36 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Le Crotoy L’Crotoé 80228 80550 2012 16,32 127 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Le Hamel Hami 80411 80800 501 9,12 56 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Le Mazis Él Mazi 80522 80430 106 3,80 28 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Le Meillard L’Meillèr 80526 80370 154 6,93 22 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Le Mesge L’Mage 80535 80310 176 8,73 21 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Le Plessier-Rozainvillers Plessii 80628 80110 755 10,17 73 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Le Quesne L’Tchène 80651 80430 267 1,43 192 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Le Quesnel L’Tchiny 80652 80118 792 11,38 70 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Le Titre Él Tite 80763 80132 358 4,51 84 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Le Translay L’Tranlay 80767 80140 248 5,61 42 Poix-de-Picardie
Gamaches
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Léalvillers Lavilé oder Iavilé 80470 80560 167 2,23 75 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Lesbœufs Lébu oder Les Bus 80472 80360 182 5,97 29 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Liancourt-Fosse Liancourt 80473 80700 301 6,44 46 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Licourt Licourt 80474 80320 400 6,93 57 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Liéramont Léramont oder Iéramont 80475 80240 227 7,29 32 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Liercourt Lièrcourt 80476 80580 359 5,53 63 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Ligescourt Ligicourt 80477 80150 219 5,12 44 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Lignières Lignère 80478 80500 137 6,33 21 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Lignières-Châtelain Lignère 80479 80590 385 6,54 57 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Lignières-en-Vimeu Ligneu 80480 80140 111 3,29 34 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Lihons Lion oder Lionse 80481 80320 442 12,42 34 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Limeux Limeu 80482 80490 141 8,62 17 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Liomer Iomèr 80484 80430 397 3,89 104 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Long Long 80486 80510 621 9,19 68 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Longavesnes Longavène 80487 80240 86 4,09 22 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Longpré-les-Corps-Saints Longpra oder Longprè 80488 80510 1660 8,06 205 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Longueau Londjeu 80489 80330 5621 3,42 1606 Amiens-4
Amiens-4 (Est)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Longueval Longuevo 80490 80360 271 8,53 33 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Longuevillette Longuevillette 80491 80600 77 2,06 36 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Louvencourt Louvincourt 80493 80560 281 7,74 35 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Louvrechy Louvèrchy 80494 80250 200 5,78 35 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Lucheux Loucheu 80495 80600 534 27,65 20 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Machiel Machiel oder Machié 80496 80150 156 6,61 26 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Machy Machy 80497 80150 127 3,29 40 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Mailly-Maillet Mailly oder Maillu 80498 80560 624 11,14 55 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Mailly-Raineval Rain-Nvo 80499 80110 299 14,3 20 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Maisnières Mainniére 80500 80220 516 12,73 41 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Maison-Ponthieu Moaison-Pontiu 80501 80150 274 10,95 24 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Maison-Roland Moaison-Roland 80502 80135 106 4,91 23 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Maizicourt Maizicourt 80503 80370 192 5,80 32 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Malpart Malpart 80504 80250 78 4,25 20 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Marcelcave Marché 80507 80720 1239 12,49 95 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Marché-Allouarde Marché-Aloèrde 80508 80700 53 2,07 29 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Marchélepot-Misery Marchèlpou-Mizry 80509 80200
80320
599 8,55 70 Ham Péronne Terre de Picardie
Marestmontiers Marémontié 80511 80500 113 2,48 46 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Mareuil-Caubert Mareu 80512 80132 825 9,08 91 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Maricourt Maricourt oder Mércourt 80513 80360 178 7,52 24 Albert
Combles
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Marieux Mériu 80514 80560 122 4,07 28 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Marlers Marlé 80515 80590 141 3,93 35 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Marquaix Marqué 80516 80240 200 5,29 40 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Marquivillers Marquivilé 80517 80700 188 5,78 30 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Martainneville Martchainneville 80518 80140 422 7,58 57 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Matigny Matny 80519 80400 503 6,99 71 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Maucourt Moucourt 80520 80170 180 3,68 48 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Maurepas Maurpo 80521 80360 197 10,88 18 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Méaulte Mieute 80523 80810 1254 10,75 119 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Méharicourt Maricourt 80524 80170 589 7,01 83 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Meigneux Mingnu 80525 80590 175 3,97 43 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Méneslies Él Meillie 80527 80520 310 4,04 77 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Méréaucourt Mreucourt 80528 80290 6 3,04 2 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Mérélessart Mnéchar 80529 80490 197 3,74 53 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Méricourt-en-Vimeu Maricourt 80531 80640 103 3,31 31 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Méricourt-l’Abbé Méricourt 80530 80113 604 6,95 85 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Mers-les-Bains Mérs oder Mèr 80533 80350 2825 5,39 527 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Mesnil-Bruntel Ch’moéni 80536 80200 288 7,31 40 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Mesnil-Domqueur Au Mouni 80537 80620 88 3,49 25 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Mesnil-en-Arrouaise Au Moénié 80538 80360 126 6,50 21 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Mesnil-Martinsart Au Mouni 80540 80300 238 8,76 27 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Mesnil-Saint-Georges Mini 80541 80500 188 6,04 30 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Mesnil-Saint-Nicaise Grand-Moni oder Ptit-Moni 80542 80190 561 6,80 83 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Métigny Métigny 80543 80270 118 6,68 19 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Mézerolles Mézrole 80544 80600 188 6,44 30 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Mézières-en-Santerre Mézière 80545 80110 589 10,71 54 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Miannay Miéna 80546 80132 564 8,81 64 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Millencourt Milincourt 80547 80300 211 5,79 37 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Millencourt-en-Ponthieu Milincourt 80548 80135 359 8,62 42 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Miraumont Mirumont 80549 80300 664 13,96 48 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Mirvaux Milveu 80550 80260 144 2,29 66 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Moislains Molin 80552 80760 1201 20,62 59 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Molliens-au-Bois Molien oder Moyin 80553 80260 322 7,28 45 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Molliens-Dreuil Moyin-Vidame 80554 80540 958 22,80 40 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Monchy-Lagache Monchy-Agache 80555 80200 643 15,44 43 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Mons-Boubert Monboubert 80556 80210 558 9,53 58 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Monsures Monsure 80558 80160 227 8,98 25 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Montagne-Fayel Montane-Foéyé 80559 80540 145 6,93 23 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Montauban-de-Picardie Montaubin 80560 80300 214 7,67 31 Albert
Combles
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Montdidier Mondidji 80561 80500 6255 12,58 493 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Montigny-les-Jongleurs Montigny 80563 80370 95 5,00 19 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Montigny-sur-l’Hallue Montignin 80562 80260 205 4,91 44 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Montonvillers Moutonvilé 80565 80260 82 1,48 59 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Morchain Mourchin 80568 80190 352 5,84 59 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Morcourt Morcourt 80569 80340 312 7,56 38 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Moreuil Moreu 80570 80110 3980 23,43 171 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Morisel Morisi 80571 80110 518 6,43 79 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Morlancourt Morlancourt 80572 80300 371 11,87 31 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Morvillers-Saint-Saturnin Morvilé 80573 80590 406 12,78 32 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Mouflers Mouflèr 80574 80690 93 3,53 26 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Mouflières Monfliére 80575 80140 86 2,76 33 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Moyencourt Moyincourt 80576 80400 317 4,15 77 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Moyencourt-lès-Poix Moéyincourt 80577 80290 181 10,45 17 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Moyenneville Moéyénneville 80578 80870 716 14,12 51 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Muille-Villette Muile 80579 80400 831 6,53 126 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Nampont Nampont 80580 80120 248 19,39 13 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Namps-Maisnil Neu-L'Mini 80582 80710 987 21,96 45 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Nampty Nanty 80583 80160 289 5,21 53 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Naours Nor oder Nour oder Neur 80584 80260 1080 16,55 65 Corbie
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Nesle Nèle 80585 80190 2339 7,72 308 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Nesle-l’Hôpital Nèle 80586 80140 156 4,80 32 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Neslette Nélette 80587 80140 81 2,07 41 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Neufmoulin Neumolin 80588 80132 361 4,43 82 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Neuilly-l’Hôpital Neuly 80590 80132 323 7,69 42 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Neuilly-le-Dien Noly oder Neuly 80589 80150 96 4,90 19 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Neuville-au-Bois Neuville-Au-Bos 80591 80140 153 2,93 53 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Neuville-Coppegueule Cobieule 80592 80430 521 8,66 63 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Neuvillette Neuvilette 80596 80600 222 3,13 70 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Nibas Nibo 80597 80390 853 12,65 67 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Nouvion Nouvion 80598 80860 1316 15,73 84 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Noyelles-en-Chaussée Noéyelle oder Noéyelle-In-Cœuchie 80599 80150 243 10,47 24 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Noyelles-sur-Mer Noéyelle 80600 80860 730 20,01 36 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Nurlu Norlu 80601 80240 387 6,53 63 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Occoches Ocoche 80602 80600 127 7,09 17 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Ochancourt Uchincourt 80603 80210 317 3,95 78 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Ô-de-Selle 80485 80160 1205 26,72 46 Ailly-sur-Noye Amiens Somme Sud-Ouest
Offignies Ofignie 80604 80590 74 4,47 16 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Offoy Oufo 80605 80400 217 7,10 32 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Oisemont Oésemont 80606 80140 1171 8,04 146 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Oissy Oéssy 80607 80540 221 5,52 41 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Oneux Oneu 80609 80135 389 12,49 30 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Oresmaux Orémieu 80611 80160 930 11,03 80 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Oust-Marest Oute-Méré oder Oute-Méreu 80613 80460 630 5,80 108 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Outrebois Otérbou 80614 80600 312 9,57 32 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Ovillers-la-Boisselle Ovilé-L’Boésselle 80615 80300 446 9,61 47 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Pargny Pargny 80616 80190 205 3,68 54 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Parvillers-le-Quesnoy Parvilé 80617 80700 233 9,50 25 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Pendé Pinda oder Grand Pinda 80618 80230 1069 16,43 67 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Pernois Parnou 80619 80670 735 8,83 82 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Péronne Péronne 80620 80200 7579 14,16 540 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Picquigny Pincgny 80622 80310 1337 10,31 132 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Piennes-Onvillers Pieinne 80623 80500 363 12,29 30 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Pierregot Pièrgou 80624 80260 280 2,46 112 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Trois-Rivières 80625 80500 1504 16,63 90 Moreuil
Roye
Montdidier Communauté de communes du Grand Roye
Pissy Pisso 80626 80540 281 6,63 42 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Plachy-Buyon Plachy-Bion 80627 80160 878 10,13 89 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Pœuilly Peilly 80629 80240 121 6,22 20 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Poix-de-Picardie Poé 80630 80290 2408 11,66 206 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Ponches-Estruval Ponche 80631 80150 101 7,04 16 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Pont-de-Metz Pont-Mès 80632 80480 2467 7,69 310 Amiens-7
Amiens-7 (Sud-Ouest)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Ponthoile Pontoéle 80633 80860 615 19,41 32 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Pont-Noyelles Pont 80634 80115 840 8,62 98 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Val de Somme
Pont-Remy Pont D’érmy 80635 80580 1469 9,93 148 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Port-le-Grand Port 80637 80132 283 11,28 25 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Potte Pote 80638 80190 103 3,27 33 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Poulainville Poulainville 80639 80260 1211 12,60 96 Amiens-2
Amiens-8 (Nord)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Pozières Pozière 80640 80300 266 3,24 80 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Prouville Proville 80642 80370 314 8,81 34 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Prouzel Prouzi 80643 80160 552 5,19 100 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Proyart Proéyar 80644 80340 695 9,86 70 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Puchevillers Puchvilé 80645 80560 555 14,24 38 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Punchy Peuchin 80646 80320 87 3,04 28 Ham
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Puzeaux Puzeu 80647 80320 298 3,75 77 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Pys Py 80648 80300 120 5,05 23 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Quend Tchin 80649 80120 1396 37,78 37 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Querrieu Tchériu 80650 80115 648 10,03 65 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Quesnoy-le-Montant Tchénoé-L’Montant 80654 80132 564 7,04 82 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Quesnoy-sur-Airaines L’Tchénoy 80655 80270 441 16,14 28 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Quevauvillers Gueuvilé 80656 80710 1102 8,82 126 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Quiry-le-Sec Tchéry 80657 80250 325 6,88 47 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Quivières Tchivière 80658 80400 142 6,83 22 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Raincheval Rainchveu 80659 80600 282 6,80 42 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Rainneville Rainneville 80661 80260 997 7,11 131 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Ramburelles Ramburelle 80662 80140 280 4,59 59 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Rambures Rambure 80663 80140 343 9,90 36 Poix-de-Picardie
Gamaches
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Rancourt Rancourt 80664 80360 198 2,91 70 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Regnière-Écluse Érgnére 80665 80120 126 9,54 13 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Remaisnil Rémini oder Érmini 80666 80600 29 2,92 10 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Remaugies Èrmeugi 80667 80500 132 4,14 31 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Remiencourt Émiencourt 80668 80250 175 4,82 38 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Rethonvillers Èrtonvilé 80669 80700 366 7,12 50 Ham
Roye
Péronne
Montdidier
Est de la Somme
Revelles Érvéle 80670 80540 515 14,41 37 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Ribeaucourt Ribieucourt 80671 80620 250 5,42 47 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Ribemont-sur-Ancre Rigmont 80672 80113 679 9,23 70 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Riencourt Riancourt 80673 80310 178 10,16 18 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Rivery Rivroé 80674 80136 3552 6,37 542 Amiens-3
Amiens-3 (Nord-Est)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Rogy Rougy 80675 80160 126 6,77 19 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Roiglise Roéglise 80676 80700 155 5,67 27 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Roisel Rési 80677 80240 1613 10,16 167 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Rollot Reulou 80678 80500 751 12,00 63 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ronssoy Roncheu 80679 80740 587 7,53 78 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Rosières-en-Santerre Rousière 80680 80170 3008 12,98 232 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Rouvrel Rouvré 80681 80250 306 7,16 42 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Rouvroy-en-Santerre Rouvroé 80682 80170 212 7,35 28 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Rouy-le-Grand Rouy-Grand 80683 80190 107 3,81 29 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Rouy-le-Petit Rouy-Ptit oder Tchout Rouy 80684 80190 112 3,27 36 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Roye Roèe 80685 80700 5786 15,55 384 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Rubempré Rubimpré oder Rubimpri 80686 80260 726 10,08 72 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Rubescourt Robécourt 80687 80500 134 3,97 34 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Rue Rue 80688 80120 3101 29,06 107 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Rumigny Ruminy 80690 80680 611 7,83 74 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saigneville Sainneville 80691 80230 393 12,86 32 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Sailly-Flibeaucourt Sailly-Flibeaucourt 80692 80970 1037 10,64 97 Abbeville-1
Nouvion
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Sailly-Laurette Saillin 80693 80800 314 6,39 48 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Sailly-le-Sec Saillin oder Sailly-Sé 80694 80800 352 6,74 52 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Sailly-Saillisel Sailly-Saillisél 80695 80360 477 9,39 50 Péronne
Combles
Péronne
Péronne
Haute Somme
Sains-en-Amiénois Sains 80696 80680 1205 9,92 121 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saint-Acheul Saint-Acheu 80697 80370 27 3,04 9 Doullens
Bernaville
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Saint-Aubin-Montenoy Saint-Aubin 80698 80540 225 10,41 22 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Saint-Aubin-Rivière Saint-Aubin 80699 80430 111 3,08 36 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Saint-Blimont Saint-Blimont 80700 80960 878 6,63 133 Friville-Escarbotin
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Saint-Christ-Briost Saint-Cri 80701 80200 437 7,82 56 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Sainte-Segrée Sainte-Grée 80719 80290 57 2,27 26 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Saint-Fuscien Saint-Fuchien 80702 80680 1170 9,92 108 Amiens-6
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saint-Germain-sur-Bresle Saint-Gérmain 80703 80430 206 8,69 24 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Saint-Gratien Saint-Gratien 80704 80260 377 6,95 54 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Saint-Léger-lès-Authie Saint-Ngèr 80705 80560 89 4,29 22 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Saint-Léger-lès-Domart Saint-Ngé 80706 80780 1855 7,05 263 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Saint-Léger-sur-Bresle Saint-Lgé 80707 80140 81 1,09 81 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Saint-Mard Saint-Mard 80708 80700 165 4,15 43 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Saint-Maulvis Saint-Meuvi 80709 80140 267 6,21 43 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Saint-Maxent Saint-Manchin 80710 80140 392 6,38 60 Gamaches
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Saint-Ouen Saint-Ouin 80711 80610 1907 4,35 440 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Saint-Quentin-en-Tourmont Saint-Quentin 80713 80120 282 32,89 9 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Saint-Quentin-la-Motte-Croix-au-Bailly L’Croé 80714 80880 1291 6,91 188 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Saint-Riquier Saint-Ritché 80716 80135 1258 14,48 85 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Saint-Sauflieu Souliu oder Souyu oder Sinosuyu 80717 80160 995 7,76 131 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saint-Sauveur Saint-Sauveu 80718 80470 1376 9,04 157 Ailly-sur-Somme
Amiens-2 (Nord-Ouest)
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Saint-Vaast-en-Chaussée Saint-Vo 80722 80310 495 4,72 107 Flixecourt
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Saint-Valery-sur-Somme Saint-Wary 80721 80230 2510 10,50 249 Abbeville-2
Saint-Valery-sur-Somme
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Saisseval Saisevo 80723 80540 239 7,32 33 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Saleux Saleu 80724 80480 2846 8,02 356 Amiens-7
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Salouël Saloué 80725 80480 3979 4,58 881 Amiens-7
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Sancourt Seucourt 80726 80400 267 7,20 36 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Saulchoy-sous-Poix Chauchoé 80728 80290 71 3,72 18 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Sauvillers-Mongival Seuvilé-Mongivo 80729 80110 175 5,18 34 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Saveuse Saveuse 80730 80730 932 3,99 226 Ailly-sur-Somme
Amiens-1 (Ouest)
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Senarpont Ésnèrpont 80732 80140 647 7,00 95 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Senlis-le-Sec Sanli 80733 80300 294 8,28 36 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Sentelie Chindlie 80734 80160 208 5,53 36 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Seux Seu 80735 80540 168 3,53 48 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Sorel Soéré 80737 80240 162 7,94 21 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Sorel-en-Vimeu Seuré 80736 80490 213 4,09 55 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Soues Sou 80738 80310 125 8,64 15 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Sourdon Sordon 80740 80250 325 5,12 59 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Soyécourt Soucourt 80741 80200 182 5,16 33 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Surcamps Surcamp 80742 80620 64 2,97 23 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Suzanne Suzène 80743 80340 186 8,66 20 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Tailly Tailly oder Chl’Abe-à-Mouques 80744 80270 59 4,05 15 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Talmas Talmar oder Talma 80746 80260 1067 19,2 55 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Templeux-la-Fosse Timplu-L’Fosse 80747 80240 140 7,23 20 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Templeux-le-Guérard Timplu-L’Gra 80748 80240 172 6,48 27 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Terramesnil Taraméni 80749 80600 310 2,66 115 Doullens
Doullens
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Tertry Tèltry 80750 80200 156 4,93 35 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Thennes Teinne 80751 80110 563 8,00 63 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Thézy-Glimont Tézin 80752 80440 662 6,76 86 Ailly-sur-Noye
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Thiepval Tièbvo 80753 80300 129 4,40 30 Albert
Albert
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Thieulloy-l’Abbaye Tuloy-L’abie oder Tuloé L’abie 80754 80640 372 14,66 24 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Thieulloy-la-Ville Tuloy 80755 80290 144 3,28 42 Poix-de-Picardie
Poix-de-Picardie
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Thièvres Tieufe 80756 62760 62 1,26 49 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Thoix Toé 80757 80160 144 11,12 13 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Thory Toéry 80758 80250 195 5,19 35 Ailly-sur-Noye
Ailly-sur-Noye
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Tilloloy Tieuloy Tieuloé 80759 80700 353 6,37 55 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Tilloy-Floriville Tiloé 80760 80220 393 8,09 49 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Tincourt-Boucly Tincourt 80762 80240 356 12,80 28 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Tœufles Teufe 80764 80870 299 8,88 34 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Tours-en-Vimeu Tour 80765 80210 818 13,39 64 Abbeville-2
Moyenneville
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Toutencourt Toutincourt 80766 80560 461 14,37 33 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Treux Treu 80769 80300 249 2,24 111 Corbie
Bray-sur-Somme
Amiens
Péronne
Val de Somme
Tully Tully 80770 80130 548 1,88 303 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Ugny-l’Équipée Iny 80771 80400 40 2,85 14 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Vadencourt Vasincourt 80773 80560 100 4,92 19 Corbie
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Vaire-sous-Corbie Vaire 80774 80800 288 6,74 42 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Valines Valainne 80775 80210 636 5,25 121 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Varennes Vareinne 80776 80560 220 7,24 30 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Vauchelles-lès-Authie Veuchelle 80777 80560 151 4,70 33 Albert
Acheux-en-Amiénois
Péronne
Amiens
Pays du Coquelicot
Vauchelles-lès-Domart Veuchelle 80778 80620 125 3,92 30 Flixecourt
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Vauchelles-les-Quesnoy Veuchelle 80779 80132 851 6,14 137 Abbeville-1
Abbeville-Nord
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Vaudricourt Audricourt 80780 80230 395 2,98 134 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Vauvillers Veuvilé 80781 80131 246 6,22 42 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Vaux-en-Amiénois Veu 80782 80260 406 11,18 37 Flixecourt
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Vaux-Marquenneville Veu 80783 80140 87 3,97 22 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Vaux-sur-Somme Veu 80784 80800 308 5,18 59 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Vecquemont Vècmont 80785 80800 540 1,87 289 Amiens-3
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Velennes Vlène 80786 80160 149 3,96 37 Ailly-sur-Noye
Conty
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Vercourt Vércourt 80787 80120 93 4,67 20 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Vergies Vérgie 80788 80270 163 8,00 20 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Vermandovillers Vèrmando oder Vèrminduvilé 80789 80320 150 5,83 25 Ham
Chaulnes
Péronne
Péronne
Terre de Picardie
Verpillières Vèrpillère 80790 80700 165 4,87 31 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Vers-sur-Selle Vèr 80791 80480 735 11,18 65 Amiens-7
Boves
Amiens
Amiens
Amiens Métropole
Vignacourt Vinacourt 80793 80650 2368 29,10 82 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Villecourt Vilcourt 80794 80190 58 2,19 26 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Ville-le-Marclet Ville 80795 80420 473 8,93 54 Flixecourt
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme
Villeroy Viéroé 80796 80140 190 6,02 33 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Villers-aux-Érables Tchout-Vilèr 80797 80110 127 4,34 29 Moreuil
Moreuil
Montdidier
Montdidier
Avre Luce Noye
Villers-Bocage Vilèr 80798 80260 1422 14,17 98 Amiens-2
Villers-Bocage
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Villers-Bretonneux Grand-Vilèr 80799 80380 4464 14,51 302 Amiens-4
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Villers-Campsart Vilèr 80800 80140 152 4,45 34 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Villers-Carbonnel Vilèr 80801 80200 366 7,66 45 Péronne
Péronne
Péronne
Péronne
Haute Somme
Villers-Faucon Ch’faucon 80802 80112 588 11,42 55 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Villers-lès-Roye Vilèr 80803 80700 274 6,31 44 Roye
Roye
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Villers-sous-Ailly Vilèr 80804 80690 181 6,26 30 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Villers-sur-Authie Vilèr 80806 80120 474 12,01 39 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Villers-Tournelle Vilèr 80805 80500 155 5,93 27 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Ville-sur-Ancre Ville 80807 80300 271 5,95 45 Albert
Bray-sur-Somme
Péronne
Péronne
Pays du Coquelicot
Vironchaux Vironcheu 80808 80150 491 16,14 30 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Vismes Vinme 80809 80140 483 13,26 36 Gamaches
Gamaches
Abbeville
Abbeville
Aumale Blangy-sur-Bresle
Vitz-sur-Authie Visse 80810 80150 127 4,66 26 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ternois
Voyennes Voéyéne 80811 80400 603 8,87 70 Ham
Nesle
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Vraignes-en-Vermandois Vraigne 80812 80240 142 4,22 35 Péronne
Roisel
Péronne
Péronne
Haute Somme
Vraignes-lès-Hornoy Vraingne 80813 80640 96 5,65 16 Poix-de-Picardie
Hornoy-le-Bourg
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Vrély Vèrly oder Vreuly 80814 80170 437 5,66 77 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Vron Vron 80815 80120 837 20,67 41 Rue
Rue
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Wargnies Wargni 80819 80670 89 2,82 32 Corbie
Domart-en-Ponthieu
Amiens
Amiens
Territoire Nord Picardie
Warloy-Baillon Varloé 80820 80300 758 15,27 50 Corbie
Corbie
Amiens
Amiens
Val de Somme
Warlus Warlu oder Varlu 80821 80270 222 8,12 28 Ailly-sur-Somme
Molliens-Dreuil
Amiens
Amiens
Somme Sud-Ouest
Warsy Warsy 80822 80500 143 2,98 47 Roye
Montdidier
Montdidier
Montdidier
Grand Roye
Warvillers Warvilé 80823 80170 150 4,18 35 Moreuil
Rosières-en-Santerre
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Wiencourt-l’Équipée Vyincourt 80824 80170 263 5,86 44 Moreuil
Moreuil
Péronne
Montdidier
Terre de Picardie
Wiry-au-Mont Wéry 80825 80270 121 4,81 25 Gamaches
Hallencourt
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Woignarue Wégnérue 80826 80460 816 16,51 52 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Villes Sœurs
Woincourt Wincourt 80827 80520 1268 4,18 317 Friville-Escarbotin
Friville-Escarbotin
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Woirel Wérél 80828 80140 60 1,85 29 Poix-de-Picardie
Oisemont
Amiens
Abbeville
Somme Sud-Ouest
Y Y 80829 80190 92 2,73 34 Ham
Ham
Péronne
Péronne
Est de la Somme
Yaucourt-Bussus Yeucourt 80830 80135 244 7,03 34 Rue
Ailly-le-Haut-Clocher
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Yonval Yonvo 80836 80132 227 3,93 59 Abbeville-2
Abbeville-Sud
Abbeville
Abbeville
Baie de Somme
Yvrench Yvrin 80832 80150 304 9,29 34 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Yvrencheux Yvrincheu oder Vrinchu 80833 80150 127 6,01 22 Rue
Crécy-en-Ponthieu
Abbeville
Abbeville
Ponthieu-Marquenterre
Yzengremer Zinguérmeu 80834 80520 514 3,40 150 Friville-Escarbotin
Ault
Abbeville
Abbeville
Vimeu
Yzeux Yzieu 80835 80310 267 5,05 53 Ailly-sur-Somme
Picquigny
Amiens
Amiens
Nièvre et Somme

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017: