Lischt vun dr Gmeina im Département Gers

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Gers zellt àlla 461 Gmeina ìm Département Gers uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aignan Anhan 32001 32290 732 32,16 23 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Ansan Ansan / Ançan 32002 32270 77 7,76 10 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Antras Antràs 32003 32360 48 6,59 7 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Arblade-le-Bas Arblada lo Baish 32004 32720 153 7,67 20 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Arblade-le-Haut Arblada de'n Haut 32005 32110 300 12,20 25 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Ardizas Ardisàs 32007 32430 210 8,52 25 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Armentieux Armentiu 32008 32230 77 4,83 16 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Armous-et-Cau Armons e lo Cau / Armós e lo cau 32009 32230 86 9,33 9 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Arrouède Arroeda 32010 32140 109 6,33 17 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Aubiet Aubiet / Aubièth 32012 32270 1083 38,96 28 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Auch Aush 32013 32000 21.618 72,48 298 Auch-1
Auch-2
Auch-3
Auch-Nord-Est
Auch-Nord-Ouest
Auch-Sud-Est-Seissan
Auch-Sud-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Augnax Aunhatz / Aunhats 32014 32120 107 4,00 27 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Aujan-Mournède Aujan e Morneda 32015 32300 89 8,46 11 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Auradé Auradèr 32016 32600 670 21,32 31 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Aurensan Aurensan 32017 32400 135 6,33 21 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Aurimont Aurimont 32018 32450 201 8,07 25 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Aussos Aussòs / Auços 32468 32140 79 7,86 10 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Auterive Autarriba 32019 32550 522 10,79 48 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Aux-Aussat Aus e Aussat 32020 32170 271 12,61 21 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Avensac Avensac / Avençac 32021 32120 78 4,80 16 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Avéron-Bergelle Averon e Bergela 32022 32290 146 14,70 10 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Avezan Avesan 32023 32380 104 5,66 18 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Ayguetinte Aigatinta 32024 32410 161 6,31 26 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Grand Auch Cœur de Gascogne
Ayzieu Aisíu / Aisiu 32025 32800 159 13,84 11 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Bajonnette Bajoneta 32026 32120 103 7,48 14 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Barcelonne-du-Gers Barçalona de Gers / Barçalona 32027 32720 1368 20,29 67 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Barcugnan Barcunhan 32028 32170 107 9,11 12 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Barran Barran 32029 32350 678 52,82 13 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Bars Bars / Barç 32030 32300 142 10,61 13 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Bascous Bàscos / Bascos 32031 32190 173 10,22 17 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Bassoues Bassoas 32032 32320 322 32,29 10 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Bazian Basian 32033 32320 116 12,71 9 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Bazugues Basugas 32034 32170 59 5,36 11 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Beaucaire Bèucaire / Beucaire 32035 32410 267 16,14 17 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Beaumarchés Bèumarchés / Beumarchés 32036 32160 668 32,47 21 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Beaumont Bèumont 32037 32100 140 7,56 19 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Beaupuy Bèthpoi 32038 32600 178 6,54 27 Gimone-Arrats
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Beccas Becàs 32039 32730 115 3,38 34 Mirande-Astarac
Marciac
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Bédéchan Bedeishan 32040 32450 160 7,84 20 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Bellegarde Belagarda e Adolins / Bèlagarda e Adolins 32041 32140 187 14,39 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Belloc-Saint-Clamens Bèthlòc e Sent Clamenç 32042 32300 129 10,49 12 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Belmont Bèlmont 32043 32190 151 15,10 10 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Béraut Beraut / Beraud 32044 32100 341 12,43 27 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Berdoues Berdoas 32045 32300 445 17,65 25 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Bernède Verneda 32046 32400 204 8,18 25 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Berrac Berrac 32047 32480 99 7,99 12 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Betcave-Aguin Vathcava e Aguin 32048 32420 86 10,19 8 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Bétous Betós 32049 32110 94 5,13 18 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Betplan Bèthplan 32050 32730 101 5,46 18 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Bézéril Beserilh 32051 32130 127 9,65 13 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Bezolles Besòlas 32052 32310 140 11,13 13 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Bézues-Bajon Besuas e Bajon 32053 32140 190 12,86 15 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Biran Biran 32054 32350 385 36,86 10 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Bivès Vivèrs 32055 32380 130 9,93 13 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Blanquefort Blancafòrt 32056 32270 56 3,33 17 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Blaziert Blasièrt 32057 32100 136 10,97 12 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Blousson-Sérian Blosson e Serian 32058 32230 42 5,27 8 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Bonas Bonàs 32059 32410 130 10,10 13 Gascogne-Auscitaine
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Grand Auch Cœur de Gascogne
Boucagnères Bocanhera 32060 32550 203 6,16 33 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Boulaur Bonlau o Bonlauc / Bonlòc / Prononciacion locala Bonlauc Utilizaire:Boulaur 32061 32450 172 9,03 19 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Bourrouillan Borrolhan 32062 32370 154 8,70 18 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Bouzon-Gellenave Boson e Gelanava 32063 32290 193 10,29 19 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Bretagne-d’Armagnac Bretanha d'Armanhac 32064 32800 433 12,35 35 Armagnac-Ténarèze
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Brugnens Brunhens 32066 32500 258 13,45 19 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Cabas-Loumassès Cabàs e Lo Massès / Cabàs e Lo Massés 32067 32140 51 4,11 12 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Cadeilhan Cadelhan 32068 32380 134 8,43 16 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Cadeillan Cadelhan Savés / Cadelhan de Savés 32069 32220 60 4,26 14 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Cahuzac-sur-Adour Caüsac d'Ador 32070 32400 230 6,62 35 Adour-Gersoise
Plaisance
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Caillavet Calhavet / Calhavèth 32071 32190 214 14,58 15 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Callian Calhan 32072 32190 45 7,91 6 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Campagne-d’Armagnac Campanha d'Armanhac 32073 32800 228 5,49 42 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Cassaigne Cassanha 32075 32100 220 8,58 26 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Castelnau-Barbarens Castèthnau Barbarens 32076 32450 523 42,37 12 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Castelnau-d’Anglès Castèthnau d'Anglés 32077 32320 92 11,94 8 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Castelnau-d’Arbieu Castèthnau d'Arbiu 32078 32500 235 16,34 14 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Castelnau d’Auzan Labarrère Castèthnau d'Eusan 32079 32250
32440
1256 56,78 22 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Grand Armagnac
Castelnau-sur-l’Auvignon Castèthnau d'Auvinhon 32080 32100 150 10,22 15 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Castelnavet Castèthnaveth / Castèthnavèth 32081 32290 128 18,06 7 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Castéra-Lectourois Lo Casterar Leitorés 32082 32700 347 18,86 18 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Castéra-Verduzan Lo Casterar e Verdusan 32083 32410 989 19,82 50 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Grand Auch Cœur de Gascogne
Castéron Lo Casteron 32084 32380 51 11,08 5 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Castet-Arrouy Castètharroi 32085 32340 184 8,04 23 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Castex Castèths 32086 32170 89 5,38 17 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Castex-d’Armagnac Castèths d'Armanhac 32087 32240 112 12,26 9 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Castillon-Debats Castilhon de Vaths 32088 32190 326 35,05 9 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Castillon-Massas Castilhon Massàs / Castilhon de Massàs o Castilhon de Massans 32089 32360 248 9,59 26 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Castillon-Savès Castilhon Savés / Castilhon de Savés 32090 32490 334 11,96 28 Val de Save
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Castin Castin / Castinh 32091 32810 337 11,22 30 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Catonvielle Catonvièla 32092 32200 98 3,07 32 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Caumont Caumont 32093 32400 105 7,15 15 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Caupenne-d’Armagnac Caupena d'Armanhac 32094 32110 431 21,65 20 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Caussens Caussens / Caussencs 32095 32100 623 13,27 47 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Cazaubon Casaubon 32096 32150 1648 55,64 30 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Cazaux-d’Anglès Casaus 32097 32190 118 12,60 9 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Cazaux-Savès Casaus Savés 32098 32130 314 5,62 56 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Cazaux-Villecomtal Casaus Vilacomdau 32099 32230 72 4,13 17 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Cazeneuve Casanava 32100 32800 140 8,31 17 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Céran Ceran 32101 32500 218 10,74 20 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Cézan Cesan 32102 32410 222 12,22 18 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Chélan Shelan 32103 32140 175 13,49 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Clermont-Pouyguillès Claramon Poiet / Claramon e Poiet 32104 32300 157 12,71 12 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Clermont-Savès Clarmont Savés / Clarmont de Savés 32105 32600 298 5,10 58 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Cologne Colonha 32106 32430 928 6,52 142 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Condom Condòm 32107 32100 6554 97,37 67 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Corneillan Cornelhan 32108 32400 140 8,47 17 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Couloumé-Mondebat Colomer e Mont Devath / Colomèr e Mont Devath 32109 32160 194 22,85 8 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Courrensan Corrensan 32110 32330 406 25,16 16 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Courties Cortías 32111 32230 54 6,02 9 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Crastes Crastas 32112 32270 253 19,25 13 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Cravencères Cravencèra 32113 32110 92 9,09 10 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Cuélas Cuelàs 32114 32300 124 6,55 19 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Dému Demú 32115 32190 342 28,89 12 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Duffort Dufòrt / Durfòrt 32116 32170 140 9,84 14 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Duran Duran 32117 32810 878 6,59 133 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Durban Durban 32118 32260 162 17,40 9 Auch-3
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Eauze Eusa / Eusa o Èusa 32119 32800 3894 69,86 56 Armagnac-Ténarèze
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Encausse Encaussa 32120 32430 422 15,65 27 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Endoufielle Endofièla 32121 32600 537 17,10 31 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Esclassan-Labastide Esclassan e La Bastida / Esclaçan e La Bastida 32122 32140 364 11,93 31 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Escornebœuf Escòrnabueu 32123 32200 556 25,45 22 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Espaon Espon 32124 32220 188 8,89 21 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Espas Espans 32125 32370 122 15,13 8 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Estampes Estampas e Castèthfranc / Estampas 32126 32170 161 10,82 15 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Estang Estang 32127 32240 639 22,51 28 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Estipouy Estipuèi 32128 32300 210 11,69 18 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Estramiac Estramiac 32129 32380 139 9,69 14 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Faget-Abbatial Faget Abadiau 32130 32450 218 17,46 12 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Flamarens Flamarens 32131 32340 144 14,36 10 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Fleurance Florença 32132 32500 6101 43,32 141 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Fourcès Forcés 32133 32250 264 23,72 11 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Frégouville Fregovièla 32134 32490 343 12,32 28 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Fustérouau Fustarroau / Husteroau 32135 32400 132 7,85 17 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Galiax Galiatz 32136 32160 155 6,05 26 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Garravet Garravet 32138 32220 156 9,09 17 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Gaudonville Gaudonvila 32139 32380 111 7,39 15 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Gaujac Gaujac 32140 32220 63 5,01 13 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Gaujan Gaujan 32141 32420 115 10,82 11 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Gavarret-sur-Aulouste Gavarret 32142 32390 143 8,38 17 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Gazaupouy Gasaupoi 32143 32480 308 20,94 15 Lectoure-Lomagne
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Gazax-et-Baccarisse Gasatz e Vacarissa 32144 32230 83 9,45 9 Fezensac
Montesquiou
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Gée-Rivière Gea e Ribèra / Gèrm e Ribèra 32145 32720 45 2,74 16 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Gimbrède Gimbreda 32146 32340 294 24,98 12 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Gimont Gimont 32147 32200 2989 27,58 108 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Giscaro Giscarò 32148 32200 96 5,40 18 Gimone-Arrats
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Gondrin Gondrin 32149 32330 1177 34,76 34 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Grand Armagnac
Goutz Gotz 32150 32500 197 8,46 23 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Goux Gots 32151 32400 70 5,36 13 Adour-Gersoise
Plaisance
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Haget Haget 32152 32730 333 9,10 37 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Haulies Haulias 32153 32550 157 10,13 15 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Homps Oms 32154 32120 104 9,24 11 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Idrac-Respaillès Idrac e Hrespalhers 32156 32300 214 13,03 16 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Izotges Isòtges 32161 32400 112 2,94 38 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Jegun Jigun 32162 32360 1137 39,25 29 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Jû-Belloc Ju e Bethlòc 32163 32160 298 10,01 30 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Juillac Julhac 32164 32230 124 7,49 17 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Juilles Julhas 32165 32200 221 13,86 16 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Justian Justian 32166 32190 117 6,30 19 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
L’Isle-Arné L'Isleta e Arnès 32157 32270 179 6,97 26 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
L’Isle-Bouzon L'Isla Boson 32158 32380 244 15,95 15 Lectoure-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
L’Isle-de-Noé L'Ila d'ArbeishanVorlage:Bdtopoc 32159 32300 538 25,66 21 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
L’Isle-Jourdain L'Isla de Baish 32160 32600 8729 70,48 124 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
La Romieu L'Arromiu 32345 32480 573 27,48 21 Lectoure-Lomagne
Condom
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
La Sauvetat La Sauvedat 32417 32500 350 27,71 13 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Laas Laàs / Las 32167 32170 295 10,94 27 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Labarthe La Barta 32169 32260 156 6,46 24 Astarac-Gimone
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Labarthète La Barteta 32170 32400 140 11,09 13 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Labastide-Savès La Bastida Savés 32171 32130 171 3,62 47 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Labéjan Labejan 32172 32300 317 18,71 17 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Labrihe La Briha 32173 32120 209 9,44 22 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Ladevèze-Rivière La Devesa Ribèra 32174 32230 214 13,54 16 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Ladevèze-Ville La Devesa Vila 32175 32230 249 9,09 27 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Lagarde Lagarda 32176 32700 119 8,85 13 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Lagarde-Hachan La Garda e Haishan 32177 32300 162 8,57 19 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Lagardère La Güardèra 32178 32310 76 4,95 15 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Lagraulet-du-Gers L'Agraulet de Gers 32180 32330 543 27,22 20 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Laguian-Mazous Laguian e Masons 32181 32170 239 9,98 24 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Lahas Lahàs 32182 32130 179 14,54 12 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Lahitte La Hita 32183 32810 253 5,03 50 Auch-2
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Lalanne La Lana 32184 32500 141 5,55 25 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Lalanne-Arqué La Lana Arquèr 32185 32140 157 11,15 14 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Lamaguère La Maguèra 32186 32260 81 6,49 12 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Lamazère La Masera 32187 32300 123 7,47 16 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Lamothe-Goas La Mòta Goàs 32188 32500 77 7,18 11 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Lannemaignan Lanamanhan 32189 32240 110 8,58 13 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Lannepax Lanapatz 32190 32190 488 30,84 16 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Lanne-Soubiran Lana Sobiran 32191 32110 140 6,67 21 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Lannux Lanús 32192 32400 244 12,83 19 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Larée L'Arrea 32193 32150 231 12,87 18 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Larressingle Larressingla 32194 32100 215 8,55 25 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Larroque-Engalin La Ròca Engalin 32195 32480 50 6,16 8 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Larroque-Saint-Sernin La Ròca Sent Sarnin 32196 32410 168 17,96 9 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Larroque-sur-l’Osse La Ròca d'Òssa 32197 32100 242 15,07 16 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Lartigue L'Artigua / L'Artiga 32198 32450 180 14,89 12 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Lasserade La Serrada 32199 32160 202 12,76 16 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Lasséran Lasseran 32200 32550 391 15,06 26 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Lasseube-Propre La Seuva Pròpra 32201 32550 332 14,57 23 Auch-3
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Laujuzan Laur Jusan 32202 32110 274 11,34 24 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Lauraët L'Auret 32203 32330 254 12,71 20 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Lavardens Lavardens 32204 32360 393 30,55 13 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Laveraët L'Agroet 32205 32230 108 11,86 9 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Laymont Laimont 32206 32220 209 11,05 19 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Le Brouilh-Monbert Lo Brolh e Montverd 32065 32350 227 12,96 18 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Le Houga Lo Hogar 32155 32460 1188 31,51 38 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Leboulin Lo Bolin 32207 32810 349 8,91 39 Auch-2
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Lectoure Leitora 32208 32700 3663 84,93 43 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Lelin-Lapujolle Lo Lin e La Pujòla 32209 32400 275 13,56 20 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Lias Liars 32210 32600 597 10,67 56 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Lias-d’Armagnac Liars d'Armanhac 32211 32240 197 11,92 17 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Ligardes Ligardas 32212 32480 218 11,30 19 Lectoure-Lomagne
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Lombez Lombers 32213 32220 2109 19,55 108 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Loubédat Lo Vedat 32214 32110 110 9,46 12 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Loubersan Lobersan 32215 32300 156 10,77 14 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Lourties-Monbrun Lortias e Montbrun 32216 32140 152 9,50 16 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Louslitges Aus Litges 32217 32230 72 12,03 6 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Loussous-Débat Lo Sos Devath 32218 32290 60 5,07 12 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Lupiac Lupiac 32219 32290 300 34,50 9 Fezensac
Aignan
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Luppé-Violles Lupèr e Viòlas 32220 32110 165 7,57 22 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Lussan Lussan / Luçan 32221 32270 224 12,83 17 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Magnan Manhan 32222 32110 243 11,30 22 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Magnas Manhàs 32223 32380 63 3,19 20 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Maignaut-Tauzia Manhaut e Tausiar 32224 32310 273 11,14 25 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Malabat Malavath 32225 32730 118 5,40 22 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Manas-Bastanous Manàs e Bastanós 32226 32170 80 7,54 11 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Manciet Mansiet 32227 32370 804 42,11 19 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Manent-Montané Manent e Montaner 32228 32140 93 7,45 12 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Mansempuy Mansenpuèi 32229 32120 87 6,33 14 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Mansencôme Massencoma 32230 32310 45 4,05 11 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Marambat Maramvath 32231 32190 450 9,70 46 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Maravat Maravat 32232 32120 44 6,46 7 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Marciac Marciac 32233 32230 1236 20,60 60 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Marestaing Marestanh 32234 32490 313 8,46 37 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Margouët-Meymes Margoèt e Mèimers 32235 32290 187 17,69 11 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Marguestau Marguestau 32236 32150 74 3,21 23 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Marsan Marsan 32237 32270 465 14,93 31 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Marseillan Marseilhan 32238 32170 96 4,34 22 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Marsolan Marsolan 32239 32700 465 26,14 18 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Mascaras Mascaràs 32240 32230 63 5,95 11 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Mas-d’Auvignon Lo Mas 32241 32700 173 13,74 13 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Masseube Masseuva 32242 32140 1511 21,03 72 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Mauléon-d’Armagnac Mauleon d'Armanhac 32243 32240 278 35,13 8 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Maulichères Maulishèra 32244 32400 169 6,18 27 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Maumusson-Laguian Maumusson e Laguian 32245 32400 141 9,30 15 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Maupas Maupàs 32246 32240 204 9,85 21 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Maurens Maurens 32247 32200 313 13,03 24 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Mauroux Maurós 32248 32380 130 9,96 13 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Mauvezin Mauvesin 32249 32120 2158 32,18 67 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Meilhan Melhan 32250 32420 81 6,82 12 Astarac-Gimone
Lombez
Mirande
Condom
Val de Gers
Mérens Merens 32251 32360 62 4,18 15 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Miélan Mielan 32252 32170 1149 21,88 53 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Miradoux Miradors 32253 32340 502 34,58 15 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Miramont-d’Astarac Miramont d'Astarac 32254 32300 350 14,73 24 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Miramont-Latour Miramont e La Tor 32255 32390 162 9,77 17 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Mirande Miranda 32256 32300 3483 23,42 149 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Mirannes Miranas 32257 32350 68 7,89 9 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Mirepoix Mirapeish 32258 32390 224 7,25 31 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Monbardon Montbardon 32260 32420 86 6,41 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Monblanc Montblanc 32261 32130 350 12,93 27 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Monbrun Montbrun 32262 32600 384 10,80 36 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Moncassin Montcassin 32263 32300 137 13,93 10 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Monclar Montclar d'Armanhac 32264 32150 183 10,12 18 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Monclar-sur-Losse Montclar sus l'Òssa 32265 32300 104 10,47 10 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Moncorneil-Grazan Moncornelh e Grasan 32266 32260 159 7,09 22 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Monferran-Plavès Montferrand e Plavés / Montferran e Plavès 32267 32260 123 11,07 11 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Monferran-Savès Montferrand de Savés / Montferran de Savés 32268 32490 794 24,68 32 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Monfort Montfòrt 32269 32120 490 22,49 22 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Mongausy Montgausin 32270 32220 74 7,41 10 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Monguilhem Montguilhèm 32271 32240 309 5,71 54 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Monlaur-Bernet Montlaur e Vernet 32272 32140 157 12,21 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Monlezun Montlesun 32273 32230 198 17,35 11 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Monlezun-d’Armagnac Montlasun d'Armanhac 32274 32240 201 6,48 31 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Monpardiac Montpardiac 32275 32170 45 3,50 13 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Montadet Montadet 32276 32220 77 5,11 15 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Montamat Montamat 32277 32220 134 6,60 20 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Montaut Montaut 32278 32300 119 8,48 14 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Montaut-les-Créneaux Montaut 32279 32810 707 26,23 27 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Mont-d’Astarac Lo Mont d'Astarac 32280 32140 109 8,05 14 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Mont-de-Marrast Lo Mont de Marrast 32281 32170 111 7,00 16 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Montégut Montagut 32282 32550 655 11,42 57 Auch-2
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Montégut-Arros Montegut Arròs 32283 32730 297 15,29 19 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Montégut-Savès Montagut Savés 32284 32220 65 3,69 18 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Montesquiou Montesquiu 32285 32320 583 46,80 12 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Montestruc-sur-Gers Montastruc 32286 32390 709 16,31 43 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Monties Montias 32287 32420 76 10,55 7 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Montiron Montiron 32288 32200 139 10,54 13 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Montpézat Montpesat 32289 32220 243 15,64 16 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Montréal Montrejau de Gers 32290 32250 1171 63,05 19 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Mormès Mormèrs 32291 32240 120 9,05 13 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Mouchan Moishan 32292 32330 411 13,11 31 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Mouchès Moishers 32293 32300 74 3,07 24 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Mourède Moreda 32294 32190 91 4,88 19 Fezensac
Eauze
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Nizas Nisàs 32295 32130 154 4,16 37 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Nogaro Nogaròu 32296 32110 1997 11,06 181 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Noilhan Nolhan 32297 32130 376 18,03 21 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Nougaroulet Nogarolet 32298 32270 375 15,79 24 Auch-2
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Noulens Nolens 32299 32800 105 5,74 18 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Orbessan Orbessan 32300 32260 278 8,24 34 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Ordan-Larroque Ordan e La Ròca 32301 32350 915 42,64 21 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Ornézan Ornesan 32302 32260 229 12,13 19 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Pallanne Patlana 32303 32230 60 5,18 12 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Panassac Panassac 32304 32140 286 9,17 31 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Panjas Panjàs 32305 32110 396 20,01 20 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Pauilhac Paulhac 32306 32500 631 25,27 25 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Pavie Pavia 32307 32550 2481 24,67 101 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Pébées Pebeas 32308 32130 99 4,05 24 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Pellefigue Pèlafiga 32309 32420 117 12,81 9 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Perchède Persheda 32310 32460 110 5,25 21 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Pergain-Taillac Lo Perganh e Talhac 32311 32700 307 19,38 16 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Pessan Pessan 32312 32550 671 26,87 25 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Pessoulens Pessolens 32313 32380 142 12,63 11 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Peyrecave Pèiracava 32314 32340 70 5,07 14 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Peyrusse-Grande Peirussa Grana 32315 32320 164 25,50 6 Fezensac
Montesquiou
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Peyrusse-Massas Peirussa Massàs 32316 32360 101 6,49 16 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Peyrusse-Vieille Peirussa Vielha 32317 32230 73 11,05 7 Fezensac
Montesquiou
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Pis Pis 32318 32500 110 5,36 21 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Plaisance Plasença 32319 32160 1474 13,71 108 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Plieux Plius 32320 32340 125 12,27 10 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Polastron Polastron 32321 32130 270 15,21 18 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Pompiac Pompiac 32322 32130 188 10,12 19 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Ponsampère Ponsan Pera 32323 32300 135 8,90 15 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Ponsan-Soubiran Ponsan Sobiran 32324 32300 95 6,87 14 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Pouydraguin Poidraguin 32325 32290 137 9,71 14 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Pouylebon Poilobon 32326 32320 136 14,38 9 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Pouy-Loubrin Poilobrin 32327 32260 84 9,64 9 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Pouy-Roquelaure Poi e Ròcalaura 32328 32480 123 11,04 11 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Préchac Preishac 32329 32390 179 12,79 14 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Préchac-sur-Adour Preishac d'Ador 32330 32160 203 4,37 46 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Preignan Prenhan 32331 32810 1283 10,67 120 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Préneron Preneron 32332 32190 136 8,63 16 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Projan Projan 32333 32400 180 11,78 15 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Pujaudran Pujaudran 32334 32600 1495 17,41 86 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Puycasquier Puicasquèr 32335 32120 457 20,14 23 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Puylausic Poilausic 32336 32220 164 9,84 17 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Puységur Poishegur 32337 32390 76 7,26 10 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Ramouzens Hramosens 32338 32800 162 16,67 10 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Razengues Rasengas 32339 32600 236 4,35 54 Gimone-Arrats
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Réans Rehans 32340 32800 286 12,31 23 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Réjaumont Rejaumont 32341 32390 239 13,60 18 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Ricourt Ricort 32342 32230 67 7,87 9 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Riguepeu Rigapeu 32343 32320 218 21,52 10 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Riscle Riscla 32344 32400 1802 36,55 49 Adour-Gersoise Mirande Armagnac Adour
Roquebrune Ròcabruna 32346 32190 213 18,41 12 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Roquefort Ròcahòrt 32347 32390 295 7,21 41 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Roquelaure Ròcalaura 32348 32810 577 21,23 27 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Roquelaure-Saint-Aubin Ròcalaura Sent Aubin 32349 32430 126 4,21 30 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Roquepine Ròcapina 32350 32100 40 3,77 11 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Roques Ròcas 32351 32310 101 8,48 12 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Rozès Rosers 32352 32190 124 10,74 12 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Sabaillan Sabalhan 32353 32420 149 11,21 13 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Sabazan Sabasan 32354 32290 135 8,26 16 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Sadeillan Sadelhan 32355 32170 88 5,92 15 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-André Sent Andreu 32356 32200 119 5,58 21 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Saint-Antoine Sent Antòni deu Pont d'Arrats 32358 32340 204 9,80 21 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Deux Rives
Saint-Antonin Sent Antonin 32359 32120 158 11,19 14 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Arailles Senta Aralha 32360 32350 134 13,20 10 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Saint-Arroman Sent Arroman 32361 32300 138 11,97 12 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Saint-Aunix-Lengros Sent Aunís e Lengròs 32362 32160 143 5,36 27 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Saint-Avit-Frandat Sent Avit e Frandat 32364 32700 99 7,55 13 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Saint-Blancard Sent Blancat 32365 32140 340 14,87 23 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Saint-Brès Sent Brès 32366 32120 78 5,89 13 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Caprais Sent Crabari 32467 32200 141 7,89 18 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Saint-Christaud Sent Cristau 32367 32320 64 11,00 6 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Saint-Clar Sent Clar 32370 32380 1001 17,91 56 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Créac Sent Criac 32371 32380 85 8,37 10 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Cricq Sent Cric 32372 32430 294 3,01 98 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Sainte-Anne Senta Anna 32357 32430 117 6,74 17 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Sainte-Aurence-Cazaux Senta Aurensa e Casaus 32363 32300 104 9,54 11 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sainte-Christie Senta Crestia 32368 32390 561 9,91 57 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Sainte-Christie-d’Armagnac Senta Crestia d'Armanhac 32369 32370 383 22,50 17 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Sainte-Dode Senta Dora 32373 32170 213 18,84 11 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sainte-Gemme Senta Gema 32376 32120 119 10,22 12 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Élix-d’Astarac Sent Helitz d'Astarac 32374 32450 196 8,17 24 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Saint-Élix-Theux Sent Helitz e Teus 32375 32300 107 8,37 13 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sainte-Marie Senta Maria 32388 32200 424 22,45 19 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Sainte-Mère Senta Mèra 32395 32700 218 9,43 23 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Sainte-Radegonde Senta Regonda 32405 32500 183 9,82 19 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Saint-Georges Sent Jòrdi 32377 32430 180 15,82 11 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Saint-Germé Sent Germer 32378 32400 495 9,55 52 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Saint-Germier Sent Germer 32379 32200 213 7,05 30 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Saint-Griède Sengrièda 32380 32110 141 7,52 19 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Saint-Jean-le-Comtal Sent Joan lo Comdau 32381 32550 408 17,15 24 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Saint-Jean-Poutge Sent Joan Potge 32382 32190 326 10,80 30 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Saint-Justin Sent Justin 32383 32230 131 13,18 10 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Saint-Lary Sent Lari 32384 32360 282 9,67 29 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Saint-Léonard Sent Launart 32385 32380 182 13,11 14 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Lizier-du-Planté Sent Lisièr deu Plantèr 32386 32220 136 10,49 13 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Saint-Loube Sent Loba e Amadas 32387 32220 94 6,09 15 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Saint-Martin Sent Martin 32389 32300 454 9,07 50 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-Martin-d’Armagnac Sent Martin d'Armanhac 32390 32110 241 10,80 22 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Saint-Martin-de-Goyne Sent Martin de Güeina 32391 32480 129 5,60 23 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Saint-Martin-Gimois Sent Martin Gimoés 32392 32450 91 6,68 14 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Saint-Maur Sent Maur 32393 32300 146 13,84 11 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Saint-Médard Sent Mesard 32394 32300 324 17,07 19 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-Mézard Sent Mesard 32396 32700 220 15,11 15 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Saint-Michel Sent Miquèu 32397 32300 258 16,56 16 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-Mont Sent Mont 32398 32400 321 12,59 25 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Saint-Orens Sent Orens 32399 32120 80 4,34 18 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Orens-Pouy-Petit Sent Orens e Poi Petit 32400 32100 180 11,31 16 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Saint-Ost Sent Haust 32401 32300 83 6,84 12 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-Paul-de-Baïse Sent Pau de Baïsa 32402 32190 101 10,10 10 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Saint-Pierre-d’Aubézies Sent Pèr d'Auvesías 32403 32290 72 8,42 9 Fezensac
Aignan
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Saint-Puy Sempoi 32404 32310 596 36,88 16 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Saint-Sauvy Sent Sauvi 32406 32270 332 17,58 19 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Saint-Soulan Sent Solan 32407 32220 161 12,31 13 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Salles-d’Armagnac Salas d'Armanhac 32408 32370 127 6,08 21 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Samaran Samaran 32409 32140 90 8,61 10 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Samatan Samatan 32410 32130 2378 33,53 71 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Sansan Sansan 32411 32260 98 3,70 26 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Saramon Saramon 32412 32450 817 13,03 63 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Sarcos Sarcòs 32413 32420 72 6,41 11 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Sarragachies Sarragaishias 32414 32400 247 12,83 19 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Sarraguzan Sarragusan 32415 32170 84 8,64 10 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sarrant Sarrant 32416 32120 368 19,81 19 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Sauveterre Sauvatèrra 32418 32220 259 16,45 16 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Sauviac Sauviac 32419 32300 109 6,48 17 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sauvimont Sauvimont 32420 32220 65 3,44 19 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Savignac-Mona Savinhac e Lo Monar 32421 32130 138 6,87 20 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Scieurac-et-Flourès Siurac e Florés 32422 32230 41 5,38 8 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Séailles Sealhas 32423 32190 47 8,11 6 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Ségos Segòs 32424 32400 234 8,67 27 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Ségoufielle Segofièla 32425 32600 1105 5,24 211 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Seissan Sheishan 32426 32260 1096 18,56 59 Astarac-Gimone
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Sembouès Semboés 32427 32230 60 2,65 23 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Sémézies-Cachan Semesias e Caishan 32428 32450 66 6,95 9 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Sempesserre Sempessèrra 32429 32700 299 20,99 14 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Sère Cèra 32430 32140 76 8,64 9 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Sérempuy Serempuèi 32431 32120 34 3,27 10 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Seysses-Savès Seishas de Savés 32432 32130 242 13,26 18 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Simorre Cimòrra 32433 32420 705 35,85 20 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Sion Sion 32434 32110 106 7,05 15 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Sirac Sirac 32435 32430 171 8,00 21 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Solomiac Solomiac 32436 32120 478 13,80 35 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Sorbets Sorbets 32437 32110 223 9,21 24 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Tachoires Taishoèras 32438 32260 97 9,61 10 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Tarsac Tarsac 32439 32400 168 4,51 37 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Tasque Tasca 32440 32160 256 10,02 26 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Taybosc Taibòsc 32441 32120 65 5,87 11 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Termes-d’Armagnac Tèrmis d'Armanhac 32443 32400 189 10,05 19 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Terraube Terrauba 32442 32700 378 25,14 15 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Thoux Tors 32444 32430 249 6,12 41 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Tieste-Uragnoux Tièste e Los Uranhós 32445 32160 177 6,10 29 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Tillac Tilhac 32446 32170 280 12,47 22 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Tirent-Pontéjac Tirent e Pontejac 32447 32450 86 7,55 11 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Touget Tojet 32448 32430 515 17,72 29 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Toujouse Tojosa 32449 32240 237 14,50 16 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Tourdun Tordun 32450 32230 111 6,95 16 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Tournan Tornan 32451 32420 182 12,56 14 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Tournecoupe Tornacopa 32452 32380 267 18,95 14 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Tourrenquets Torrenquets 32453 32390 115 7,12 16 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Traversères Traversèras 32454 32450 72 10,46 7 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Troncens Troncens 32455 32230 184 12,97 14 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Tudelle Tudèla 32456 32190 62 5,16 12 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Urdens Urdens 32457 32500 288 7,77 37 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Urgosse Urgòssa 32458 32110 242 6,70 36 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Valence-sur-Baïse Valença de Baïsa 32459 32310 1133 27,60 41 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Vergoignan Vergonhan 32460 32720 291 10,44 28 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Verlus Verlush 32461 32400 99 6,19 16 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Vic-Fezensac Vic en Fesensac 32462 32190 3468 53,94 64 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Viella Vièla 32463 32400 520 22,02 24 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Villecomtal-sur-Arros Vilacomdau d'Arròs 32464 32730 845 11,17 76 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Villefranche Vilafranca 32465 32420 130 12,62 10 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Viozan Viosan 32466 32300 110 6,76 16 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: Füsion Riscle un CannetRiscle

2016: Füsion Castelnau-d’Auzan un LabarrèreCastelnau d’Auzan Labarrère