Lischt vun dr Gmeina im Département Gers

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Gers zellt àlla 461 Gmeina ìm Département Gers uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aignan Anhan 32001 32290 734 32,16 23 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Ansan Ansan / Ançan 32002 32270 78 7,76 10 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Antras Antràs 32003 32360 47 6,59 7 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Arblade-le-Bas Arblada lo Baish 32004 32720 147 7,67 19 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Arblade-le-Haut Arblada de'n Haut 32005 32110 309 12,20 25 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Ardizas Ardisàs 32007 32430 216 8,52 25 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Armentieux Armentiu 32008 32230 76 4,83 16 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Armous-et-Cau Armons e lo Cau / Armós e lo cau 32009 32230 86 9,33 9 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Arrouède Arroeda 32010 32140 110 6,33 17 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Aubiet Aubiet / Aubièth 32012 32270 1083 38,96 28 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Auch Aush 32013 32000 21.935 72,48 303 Auch-1
Auch-2
Auch-3
Auch-Nord-Est
Auch-Nord-Ouest
Auch-Sud-Est-Seissan
Auch-Sud-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Augnax Aunhatz / Aunhats 32014 32120 109 4,00 27 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Aujan-Mournède Aujan e Morneda 32015 32300 89 8,46 11 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Auradé Auradèr 32016 32600 671 21,32 31 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Aurensan Aurensan 32017 32400 134 6,33 21 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Aurimont Aurimont 32018 32450 205 8,07 25 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Aussos Aussòs / Auços 32468 32140 81 7,86 10 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Auterive Autarriba 32019 32550 520 10,79 48 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Aux-Aussat Aus e Aussat 32020 32170 275 12,61 22 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Avensac Avensac / Avençac 32021 32120 77 4,80 16 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Avéron-Bergelle Averon e Bergela 32022 32290 143 14,70 10 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Avezan Avesan 32023 32380 107 5,66 19 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Ayguetinte Aigatinta 32024 32410 161 6,31 26 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Grand Auch Cœur de Gascogne
Ayzieu Aisíu / Aisiu 32025 32800 159 13,84 11 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Bajonnette Bajoneta 32026 32120 106 7,48 14 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Barcelonne-du-Gers Barçalona de Gers / Barçalona 32027 32720 1372 20,29 68 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Barcugnan Barcunhan 32028 32170 107 9,11 12 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Barran Barran 32029 32350 673 52,82 13 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Bars Bars / Barç 32030 32300 135 10,61 13 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Bascous Bàscos / Bascos 32031 32190 170 10,22 17 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Bassoues Bassoas 32032 32320 321 32,29 10 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Bazian Basian 32033 32320 112 12,71 9 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Bazugues Basugas 32034 32170 57 5,36 11 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Beaucaire Bèucaire / Beucaire 32035 32410 256 16,14 16 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Beaumarchés Bèumarchés / Beumarchés 32036 32160 664 32,47 20 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Beaumont Bèumont 32037 32100 136 7,56 18 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Beaupuy Bèthpoi 32038 32600 188 6,54 29 Gimone-Arrats
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Beccas Becàs 32039 32730 118 3,38 35 Mirande-Astarac
Marciac
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Bédéchan Bedeishan 32040 32450 152 7,84 19 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Bellegarde Belagarda e Adolins / Bèlagarda e Adolins 32041 32140 190 14,39 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Belloc-Saint-Clamens Bèthlòc e Sent Clamenç 32042 32300 129 10,49 12 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Belmont Bèlmont 32043 32190 150 15,10 10 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Béraut Beraut / Beraud 32044 32100 331 12,43 27 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Berdoues Berdoas 32045 32300 424 17,65 24 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Bernède Verneda 32046 32400 204 8,18 25 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Berrac Berrac 32047 32480 103 7,99 13 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Betcave-Aguin Vathcava e Aguin 32048 32420 85 10,19 8 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Bétous Betós 32049 32110 88 5,13 17 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Betplan Bèthplan 32050 32730 99 5,46 18 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Bézéril Beserilh 32051 32130 128 9,65 13 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Bezolles Besòlas 32052 32310 139 11,13 12 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Bézues-Bajon Besuas e Bajon 32053 32140 190 12,86 15 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Biran Biran 32054 32350 386 36,86 10 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Bivès Vivèrs 32055 32380 133 9,93 13 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Blanquefort Blancafòrt 32056 32270 57 3,33 17 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Blaziert Blasièrt 32057 32100 134 10,97 12 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Blousson-Sérian Blosson e Serian 32058 32230 42 5,27 8 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Bonas Bonàs 32059 32410 133 10,10 13 Gascogne-Auscitaine
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Grand Auch Cœur de Gascogne
Boucagnères Bocanhera 32060 32550 209 6,16 34 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Boulaur Bonlau o Bonlauc / Bonlòc / Prononciacion locala Bonlauc Utilizaire:Boulaur 32061 32450 179 9,03 20 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Bourrouillan Borrolhan 32062 32370 157 8,70 18 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Bouzon-Gellenave Boson e Gelanava 32063 32290 193 10,29 19 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Bretagne-d’Armagnac Bretanha d'Armanhac 32064 32800 422 12,35 34 Armagnac-Ténarèze
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Brugnens Brunhens 32066 32500 256 13,45 19 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Cabas-Loumassès Cabàs e Lo Massès / Cabàs e Lo Massés 32067 32140 52 4,11 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Cadeilhan Cadelhan 32068 32380 139 8,43 16 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Cadeillan Cadelhan Savés / Cadelhan de Savés 32069 32220 61 4,26 14 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Cahuzac-sur-Adour Caüsac d'Ador 32070 32400 223 6,62 34 Adour-Gersoise
Plaisance
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Caillavet Calhavet / Calhavèth 32071 32190 204 14,58 14 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Callian Calhan 32072 32190 47 7,91 6 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Campagne-d’Armagnac Campanha d'Armanhac 32073 32800 224 5,49 41 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Cassaigne Cassanha 32075 32100 221 8,58 26 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Castelnau-Barbarens Castèthnau Barbarens 32076 32450 528 42,37 12 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Castelnau-d’Anglès Castèthnau d'Anglés 32077 32320 89 11,94 7 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Castelnau-d’Arbieu Castèthnau d'Arbiu 32078 32500 234 16,34 14 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Castelnau d’Auzan Labarrère Castèthnau d'Eusan 32079 32250
32440
1252 56,78 22 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Grand Armagnac
Castelnau-sur-l’Auvignon Castèthnau d'Auvinhon 32080 32100 147 10,22 14 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Castelnavet Castèthnaveth / Castèthnavèth 32081 32290 130 18,06 7 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Castéra-Lectourois Lo Casterar Leitorés 32082 32700 350 18,86 19 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Castéra-Verduzan Lo Casterar e Verdusan 32083 32410 988 19,82 50 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Grand Auch Cœur de Gascogne
Castéron Lo Casteron 32084 32380 52 11,08 5 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Castet-Arrouy Castètharroi 32085 32340 186 8,04 23 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Castex Castèths 32086 32170 86 5,38 16 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Castex-d’Armagnac Castèths d'Armanhac 32087 32240 112 12,26 9 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Castillon-Debats Castilhon de Vaths 32088 32190 323 35,05 9 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Castillon-Massas Castilhon Massàs / Castilhon de Massàs o Castilhon de Massans 32089 32360 246 9,59 26 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Castillon-Savès Castilhon Savés / Castilhon de Savés 32090 32490 344 11,96 29 Val de Save
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Castin Castin / Castinh 32091 32810 343 11,22 31 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Catonvielle Catonvièla 32092 32200 97 3,07 32 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Caumont Caumont 32093 32400 102 7,15 14 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Caupenne-d’Armagnac Caupena d'Armanhac 32094 32110 424 21,65 20 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Caussens Caussens / Caussencs 32095 32100 619 13,27 47 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Cazaubon Casaubon 32096 32150 1629 55,64 29 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Cazaux-d’Anglès Casaus 32097 32190 119 12,60 9 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Cazaux-Savès Casaus Savés 32098 32130 315 5,62 56 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Cazaux-Villecomtal Casaus Vilacomdau 32099 32230 71 4,13 17 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Cazeneuve Casanava 32100 32800 148 8,31 18 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Céran Ceran 32101 32500 222 10,74 21 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Cézan Cesan 32102 32410 223 12,22 18 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Chélan Shelan 32103 32140 175 13,49 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Clermont-Pouyguillès Claramon Poiet / Claramon e Poiet 32104 32300 159 12,71 13 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Clermont-Savès Clarmont Savés / Clarmont de Savés 32105 32600 326 5,10 64 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Cologne Colonha 32106 32430 914 6,52 140 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Condom Condòm 32107 32100 6530 97,37 67 Astarac-Gimone
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Corneillan Cornelhan 32108 32400 146 8,47 17 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Couloumé-Mondebat Colomer e Mont Devath / Colomèr e Mont Devath 32109 32160 194 22,85 8 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Courrensan Corrensan 32110 32330 403 25,16 16 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Courties Cortías 32111 32230 56 6,02 9 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Crastes Crastas 32112 32270 254 19,25 13 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Cravencères Cravencèra 32113 32110 92 9,09 10 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Cuélas Cuelàs 32114 32300 124 6,55 19 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Dému Demú 32115 32190 337 28,89 12 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Duffort Dufòrt / Durfòrt 32116 32170 141 9,84 14 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Duran Duran 32117 32810 870 6,59 132 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Durban Durban 32118 32260 154 17,40 9 Auch-3
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Eauze Eusa / Eusa o Èusa 32119 32800 3918 69,86 56 Armagnac-Ténarèze
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Encausse Encaussa 32120 32430 427 15,65 27 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Endoufielle Endofièla 32121 32600 527 17,10 31 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Esclassan-Labastide Esclassan e La Bastida / Esclaçan e La Bastida 32122 32140 358 11,93 30 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Escornebœuf Escòrnabueu 32123 32200 565 25,45 22 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Espaon Espon 32124 32220 190 8,89 21 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Espas Espans 32125 32370 123 15,13 8 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Estampes Estampas e Castèthfranc / Estampas 32126 32170 159 10,82 15 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Estang Estang 32127 32240 638 22,51 28 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Estipouy Estipuèi 32128 32300 208 11,69 18 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Estramiac Estramiac 32129 32380 142 9,69 15 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Faget-Abbatial Faget Abadiau 32130 32450 218 17,46 12 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Flamarens Flamarens 32131 32340 150 14,36 10 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Fleurance Florença 32132 32500 6021 43,32 139 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Fourcès Forcés 32133 32250 260 23,72 11 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Frégouville Fregovièla 32134 32490 346 12,32 28 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Fustérouau Fustarroau / Husteroau 32135 32400 134 7,85 17 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Galiax Galiatz 32136 32160 161 6,05 27 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Garravet Garravet 32138 32220 157 9,09 17 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Gaudonville Gaudonvila 32139 32380 111 7,39 15 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Gaujac Gaujac 32140 32220 66 5,01 13 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Gaujan Gaujan 32141 32420 118 10,82 11 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Gavarret-sur-Aulouste Gavarret 32142 32390 142 8,38 17 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Gazaupouy Gasaupoi 32143 32480 296 20,94 14 Lectoure-Lomagne
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Gazax-et-Baccarisse Gasatz e Vacarissa 32144 32230 80 9,45 8 Fezensac
Montesquiou
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Gée-Rivière Gea e Ribèra / Gèrm e Ribèra 32145 32720 46 2,74 17 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Gimbrède Gimbreda 32146 32340 283 24,98 11 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Gimont Gimont 32147 32200 3032 27,58 110 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Giscaro Giscarò 32148 32200 100 5,40 19 Gimone-Arrats
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Gondrin Gondrin 32149 32330 1194 34,76 34 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Grand Armagnac
Goutz Gotz 32150 32500 205 8,46 24 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Goux Gots 32151 32400 67 5,36 13 Adour-Gersoise
Plaisance
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Haget Haget 32152 32730 331 9,10 36 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Haulies Haulias 32153 32550 165 10,13 16 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Homps Oms 32154 32120 104 9,24 11 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Idrac-Respaillès Idrac e Hrespalhers 32156 32300 214 13,03 16 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Izotges Isòtges 32161 32400 105 2,94 36 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Jegun Jigun 32162 32360 1144 39,25 29 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Jû-Belloc Ju e Bethlòc 32163 32160 296 10,01 30 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Juillac Julhac 32164 32230 121 7,49 16 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Juilles Julhas 32165 32200 220 13,86 16 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Justian Justian 32166 32190 118 6,30 19 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
L’Isle-Arné L'Isleta e Arnès 32157 32270 180 6,97 26 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
L’Isle-Bouzon L'Isla Boson 32158 32380 245 15,95 15 Lectoure-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
L’Isle-de-Noé L'Ila d'ArbeishanVorlage:Bdtopoc 32159 32300 543 25,66 21 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
L’Isle-Jourdain L'Isla de Baish 32160 32600 8851 70,48 126 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
La Romieu L'Arromiu 32345 32480 575 27,48 21 Lectoure-Lomagne
Condom
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
La Sauvetat La Sauvedat 32417 32500 368 27,71 13 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Laas Laàs / Las 32167 32170 298 10,94 27 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Labarthe La Barta 32169 32260 153 6,46 24 Astarac-Gimone
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Labarthète La Barteta 32170 32400 140 11,09 13 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Labastide-Savès La Bastida Savés 32171 32130 174 3,62 48 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Labéjan Labejan 32172 32300 303 18,71 16 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Labrihe La Briha 32173 32120 209 9,44 22 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Ladevèze-Rivière La Devesa Ribèra 32174 32230 214 13,54 16 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Ladevèze-Ville La Devesa Vila 32175 32230 236 9,09 26 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Lagarde Lagarda 32176 32700 119 8,85 13 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Lagarde-Hachan La Garda e Haishan 32177 32300 164 8,57 19 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Lagardère La Güardèra 32178 32310 78 4,95 16 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Lagraulet-du-Gers L'Agraulet de Gers 32180 32330 575 27,22 21 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Laguian-Mazous Laguian e Masons 32181 32170 241 9,98 24 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Lahas Lahàs 32182 32130 180 14,54 12 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Lahitte La Hita 32183 32810 247 5,03 49 Auch-2
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Lalanne La Lana 32184 32500 137 5,55 25 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Lalanne-Arqué La Lana Arquèr 32185 32140 156 11,15 14 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Lamaguère La Maguèra 32186 32260 81 6,49 12 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Lamazère La Masera 32187 32300 121 7,47 16 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Lamothe-Goas La Mòta Goàs 32188 32500 78 7,18 11 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Lannemaignan Lanamanhan 32189 32240 109 8,58 13 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Lannepax Lanapatz 32190 32190 494 30,84 16 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Lanne-Soubiran Lana Sobiran 32191 32110 141 6,67 21 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Lannux Lanús 32192 32400 245 12,83 19 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Larée L'Arrea 32193 32150 230 12,87 18 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Larressingle Larressingla 32194 32100 214 8,55 25 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Larroque-Engalin La Ròca Engalin 32195 32480 49 6,16 8 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Larroque-Saint-Sernin La Ròca Sent Sarnin 32196 32410 167 17,96 9 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Larroque-sur-l’Osse La Ròca d'Òssa 32197 32100 236 15,07 16 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Lartigue L'Artigua / L'Artiga 32198 32450 183 14,89 12 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Lasserade La Serrada 32199 32160 197 12,76 15 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Lasséran Lasseran 32200 32550 385 15,06 26 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Lasseube-Propre La Seuva Pròpra 32201 32550 340 14,57 23 Auch-3
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Laujuzan Laur Jusan 32202 32110 279 11,34 25 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Lauraët L'Auret 32203 32330 252 12,71 20 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Lavardens Lavardens 32204 32360 385 30,55 13 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Laveraët L'Agroet 32205 32230 108 11,86 9 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Laymont Laimont 32206 32220 210 11,05 19 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Le Brouilh-Monbert Lo Brolh e Montverd 32065 32350 228 12,96 18 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Le Houga Lo Hogar 32155 32460 1170 31,51 37 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Leboulin Lo Bolin 32207 32810 346 8,91 39 Auch-2
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Lectoure Leitora 32208 32700 3664 84,93 43 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Lelin-Lapujolle Lo Lin e La Pujòla 32209 32400 278 13,56 21 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Lias Liars 32210 32600 620 10,67 58 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Lias-d’Armagnac Liars d'Armanhac 32211 32240 196 11,92 16 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Ligardes Ligardas 32212 32480 217 11,30 19 Lectoure-Lomagne
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Lombez Lombers 32213 32220 2134 19,55 109 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Loubédat Lo Vedat 32214 32110 107 9,46 11 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Loubersan Lobersan 32215 32300 152 10,77 14 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Lourties-Monbrun Lortias e Montbrun 32216 32140 158 9,50 17 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Louslitges Aus Litges 32217 32230 67 12,03 6 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Loussous-Débat Lo Sos Devath 32218 32290 62 5,07 12 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Lupiac Lupiac 32219 32290 300 34,50 9 Fezensac
Aignan
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Luppé-Violles Lupèr e Viòlas 32220 32110 157 7,57 21 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Lussan Lussan / Luçan 32221 32270 228 12,83 18 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Magnan Manhan 32222 32110 239 11,30 21 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Magnas Manhàs 32223 32380 59 3,19 18 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Maignaut-Tauzia Manhaut e Tausiar 32224 32310 260 11,14 23 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Malabat Malavath 32225 32730 114 5,40 21 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Manas-Bastanous Manàs e Bastanós 32226 32170 81 7,54 11 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Manciet Mansiet 32227 32370 805 42,11 19 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Manent-Montané Manent e Montaner 32228 32140 92 7,45 12 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Mansempuy Mansenpuèi 32229 32120 86 6,33 14 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Mansencôme Massencoma 32230 32310 46 4,05 11 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Marambat Maramvath 32231 32190 442 9,70 46 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Maravat Maravat 32232 32120 43 6,46 7 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Marciac Marciac 32233 32230 1224 20,60 59 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Marestaing Marestanh 32234 32490 319 8,46 38 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Margouët-Meymes Margoèt e Mèimers 32235 32290 176 17,69 10 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Marguestau Marguestau 32236 32150 75 3,21 23 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Marsan Marsan 32237 32270 471 14,93 32 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Marseillan Marseilhan 32238 32170 90 4,34 21 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Marsolan Marsolan 32239 32700 458 26,14 18 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Mascaras Mascaràs 32240 32230 64 5,95 11 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Mas-d’Auvignon Lo Mas 32241 32700 171 13,74 12 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Masseube Masseuva 32242 32140 1520 21,03 72 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Mauléon-d’Armagnac Mauleon d'Armanhac 32243 32240 275 35,13 8 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Maulichères Maulishèra 32244 32400 169 6,18 27 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Maumusson-Laguian Maumusson e Laguian 32245 32400 145 9,30 16 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Maupas Maupàs 32246 32240 203 9,85 21 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Maurens Maurens 32247 32200 311 13,03 24 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Mauroux Maurós 32248 32380 135 9,96 14 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Mauvezin Mauvesin 32249 32120 2179 32,18 68 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Meilhan Melhan 32250 32420 80 6,82 12 Astarac-Gimone
Lombez
Mirande
Condom
Val de Gers
Mérens Merens 32251 32360 64 4,18 15 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Miélan Mielan 32252 32170 1139 21,88 52 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Miradoux Miradors 32253 32340 501 34,58 14 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Miramont-d’Astarac Miramont d'Astarac 32254 32300 347 14,73 24 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Miramont-Latour Miramont e La Tor 32255 32390 163 9,77 17 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Mirande Miranda 32256 32300 3468 23,42 148 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Mirannes Miranas 32257 32350 66 7,89 8 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Mirepoix Mirapeish 32258 32390 225 7,25 31 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Monbardon Montbardon 32260 32420 83 6,41 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Monblanc Montblanc 32261 32130 351 12,93 27 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Monbrun Montbrun 32262 32600 385 10,80 36 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Moncassin Montcassin 32263 32300 134 13,93 10 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Monclar Montclar d'Armanhac 32264 32150 192 10,12 19 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Monclar-sur-Losse Montclar sus l'Òssa 32265 32300 106 10,47 10 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Moncorneil-Grazan Moncornelh e Grasan 32266 32260 153 7,09 22 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Monferran-Plavès Montferrand e Plavés / Montferran e Plavès 32267 32260 120 11,07 11 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Monferran-Savès Montferrand de Savés / Montferran de Savés 32268 32490 803 24,68 33 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Monfort Montfòrt 32269 32120 492 22,49 22 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Mongausy Montgausin 32270 32220 75 7,41 10 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Monguilhem Montguilhèm 32271 32240 309 5,71 54 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Monlaur-Bernet Montlaur e Vernet 32272 32140 161 12,21 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Monlezun Montlesun 32273 32230 199 17,35 11 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Monlezun-d’Armagnac Montlasun d'Armanhac 32274 32240 201 6,48 31 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Monpardiac Montpardiac 32275 32170 45 3,50 13 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Montadet Montadet 32276 32220 74 5,11 14 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Montamat Montamat 32277 32220 136 6,60 21 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Montaut Montaut 32278 32300 117 8,48 14 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Montaut-les-Créneaux Montaut 32279 32810 708 26,23 27 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Mont-d’Astarac Lo Mont d'Astarac 32280 32140 104 8,05 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Mont-de-Marrast Lo Mont de Marrast 32281 32170 111 7,00 16 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Montégut Montagut 32282 32550 667 11,42 58 Auch-2
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Montégut-Arros Montegut Arròs 32283 32730 293 15,29 19 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Montégut-Savès Montagut Savés 32284 32220 64 3,69 17 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Montesquiou Montesquiu 32285 32320 581 46,80 12 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Montestruc-sur-Gers Montastruc 32286 32390 705 16,31 43 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Monties Montias 32287 32420 77 10,55 7 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Montiron Montiron 32288 32200 140 10,54 13 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Montpézat Montpesat 32289 32220 242 15,64 15 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Montréal Montrejau de Gers 32290 32250 1168 63,05 19 Armagnac-Ténarèze
Montréal
Condom
Condom
Ténarèze
Mormès Mormèrs 32291 32240 121 9,05 13 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Mouchan Moishan 32292 32330 406 13,11 31 Armagnac-Ténarèze
Condom
Condom
Condom
Ténarèze
Mouchès Moishers 32293 32300 75 3,07 24 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Mourède Moreda 32294 32190 86 4,88 18 Fezensac
Eauze
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Nizas Nisàs 32295 32130 149 4,16 36 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Nogaro Nogaròu 32296 32110 2009 11,06 182 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Noilhan Nolhan 32297 32130 375 18,03 21 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Nougaroulet Nogarolet 32298 32270 375 15,79 24 Auch-2
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Noulens Nolens 32299 32800 104 5,74 18 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Orbessan Orbessan 32300 32260 288 8,24 35 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Ordan-Larroque Ordan e La Ròca 32301 32350 916 42,64 21 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Ornézan Ornesan 32302 32260 229 12,13 19 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Pallanne Patlana 32303 32230 59 5,18 11 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Panassac Panassac 32304 32140 288 9,17 31 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Panjas Panjàs 32305 32110 400 20,01 20 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Pauilhac Paulhac 32306 32500 618 25,27 24 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Pavie Pavia 32307 32550 2486 24,67 101 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Pébées Pebeas 32308 32130 103 4,05 25 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Pellefigue Pèlafiga 32309 32420 116 12,81 9 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Perchède Persheda 32310 32460 118 5,25 22 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Pergain-Taillac Lo Perganh e Talhac 32311 32700 302 19,38 16 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Pessan Pessan 32312 32550 671 26,87 25 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Pessoulens Pessolens 32313 32380 142 12,63 11 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Peyrecave Pèiracava 32314 32340 72 5,07 14 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Peyrusse-Grande Peirussa Grana 32315 32320 164 25,50 6 Fezensac
Montesquiou
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Peyrusse-Massas Peirussa Massàs 32316 32360 104 6,49 16 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Peyrusse-Vieille Peirussa Vielha 32317 32230 70 11,05 6 Fezensac
Montesquiou
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Pis Pis 32318 32500 113 5,36 21 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Plaisance Plasença 32319 32160 1461 13,71 107 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Plieux Plius 32320 32340 134 12,27 11 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Polastron Polastron 32321 32130 272 15,21 18 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Pompiac Pompiac 32322 32130 191 10,12 19 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Ponsampère Ponsan Pera 32323 32300 126 8,90 14 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Ponsan-Soubiran Ponsan Sobiran 32324 32300 90 6,87 13 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Pouydraguin Poidraguin 32325 32290 131 9,71 13 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Pouylebon Poilobon 32326 32320 139 14,38 10 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Pouy-Loubrin Poilobrin 32327 32260 84 9,64 9 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Pouy-Roquelaure Poi e Ròcalaura 32328 32480 122 11,04 11 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Préchac Preishac 32329 32390 171 12,79 13 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Préchac-sur-Adour Preishac d'Ador 32330 32160 199 4,37 46 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Preignan Prenhan 32331 32810 1276 10,67 120 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Préneron Preneron 32332 32190 135 8,63 16 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Projan Projan 32333 32400 184 11,78 16 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Pujaudran Pujaudran 32334 32600 1523 17,41 87 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Puycasquier Puicasquèr 32335 32120 447 20,14 22 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Puylausic Poilausic 32336 32220 163 9,84 17 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Puységur Poishegur 32337 32390 75 7,26 10 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Ramouzens Hramosens 32338 32800 163 16,67 10 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Razengues Rasengas 32339 32600 239 4,35 55 Gimone-Arrats
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Réans Rehans 32340 32800 293 12,31 24 Grand-Bas-Armagnac
Cazaubon
Condom
Condom
Grand Armagnac
Réjaumont Rejaumont 32341 32390 240 13,60 18 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Ricourt Ricort 32342 32230 67 7,87 9 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Riguepeu Rigapeu 32343 32320 204 21,52 9 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Riscle Riscla 32344 32400 1830 36,55 50 Adour-Gersoise Mirande Armagnac Adour
Roquebrune Ròcabruna 32346 32190 213 18,41 12 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Roquefort Ròcahòrt 32347 32390 296 7,21 41 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Roquelaure Ròcalaura 32348 32810 572 21,23 27 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Roquelaure-Saint-Aubin Ròcalaura Sent Aubin 32349 32430 118 4,21 28 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Roquepine Ròcapina 32350 32100 36 3,77 10 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Roques Ròcas 32351 32310 104 8,48 12 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Rozès Rosers 32352 32190 124 10,74 12 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Sabaillan Sabalhan 32353 32420 148 11,21 13 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Sabazan Sabasan 32354 32290 136 8,26 16 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Sadeillan Sadelhan 32355 32170 87 5,92 15 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-André Sent Andreu 32356 32200 123 5,58 22 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Saint-Antoine Sent Antòni deu Pont d'Arrats 32358 32340 198 9,80 20 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Deux Rives
Saint-Antonin Sent Antonin 32359 32120 159 11,19 14 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Arailles Senta Aralha 32360 32350 135 13,20 10 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Saint-Arroman Sent Arroman 32361 32300 137 11,97 11 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Saint-Aunix-Lengros Sent Aunís e Lengròs 32362 32160 142 5,36 26 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Saint-Avit-Frandat Sent Avit e Frandat 32364 32700 99 7,55 13 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Saint-Blancard Sent Blancat 32365 32140 341 14,87 23 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Saint-Brès Sent Brès 32366 32120 76 5,89 13 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Caprais Sent Crabari 32467 32200 139 7,89 18 Auch-2
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Saint-Christaud Sent Cristau 32367 32320 65 11,00 6 Pardiac-Rivière-Basse
Montesquiou
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Saint-Clar Sent Clar 32370 32380 1015 17,91 57 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Créac Sent Criac 32371 32380 83 8,37 10 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Cricq Sent Cric 32372 32430 293 3,01 97 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Sainte-Anne Senta Anna 32357 32430 117 6,74 17 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Sainte-Aurence-Cazaux Senta Aurensa e Casaus 32363 32300 101 9,54 11 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sainte-Christie Senta Crestia 32368 32390 553 9,91 56 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Ouest
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Sainte-Christie-d’Armagnac Senta Crestia d'Armanhac 32369 32370 373 22,50 17 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Sainte-Dode Senta Dora 32373 32170 209 18,84 11 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sainte-Gemme Senta Gema 32376 32120 119 10,22 12 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Élix-d’Astarac Sent Helitz d'Astarac 32374 32450 189 8,17 23 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Saint-Élix-Theux Sent Helitz e Teus 32375 32300 106 8,37 13 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sainte-Marie Senta Maria 32388 32200 429 22,45 19 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Sainte-Mère Senta Mèra 32395 32700 215 9,43 23 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Sainte-Radegonde Senta Regonda 32405 32500 182 9,82 19 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Saint-Georges Sent Jòrdi 32377 32430 180 15,82 11 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Saint-Germé Sent Germer 32378 32400 500 9,55 52 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Saint-Germier Sent Germer 32379 32200 210 7,05 30 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Saint-Griède Sengrièda 32380 32110 140 7,52 19 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Saint-Jean-le-Comtal Sent Joan lo Comdau 32381 32550 411 17,15 24 Auch-1
Auch-Sud-Ouest
Mirande
Condom
Val de Gers
Saint-Jean-Poutge Sent Joan Potge 32382 32190 322 10,80 30 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Saint-Justin Sent Justin 32383 32230 130 13,18 10 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Saint-Lary Sent Lari 32384 32360 279 9,67 29 Gascogne-Auscitaine
Jegun
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Saint-Léonard Sent Launart 32385 32380 182 13,11 14 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Lizier-du-Planté Sent Lisièr deu Plantèr 32386 32220 138 10,49 13 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Saint-Loube Sent Loba e Amadas 32387 32220 96 6,09 16 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Saint-Martin Sent Martin 32389 32300 459 9,07 51 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-Martin-d’Armagnac Sent Martin d'Armanhac 32390 32110 247 10,80 23 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Saint-Martin-de-Goyne Sent Martin de Güeina 32391 32480 126 5,60 23 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Saint-Martin-Gimois Sent Martin Gimoés 32392 32450 91 6,68 14 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Saint-Maur Sent Maur 32393 32300 142 13,84 10 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Cœur d’Astarac en Gascogne
Saint-Médard Sent Mesard 32394 32300 327 17,07 19 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-Mézard Sent Mesard 32396 32700 225 15,11 15 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Saint-Michel Sent Miquèu 32397 32300 253 16,56 15 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-Mont Sent Mont 32398 32400 320 12,59 25 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Saint-Orens Sent Orens 32399 32120 80 4,34 18 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Saint-Orens-Pouy-Petit Sent Orens e Poi Petit 32400 32100 193 11,31 17 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Saint-Ost Sent Haust 32401 32300 87 6,84 13 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Saint-Paul-de-Baïse Sent Pau de Baïsa 32402 32190 102 10,10 10 Fezensac
Valence-sur-Baïse
Auch
Condom
Artagnan de Fezensac
Saint-Pierre-d’Aubézies Sent Pèr d'Auvesías 32403 32290 67 8,42 8 Fezensac
Aignan
Auch
Mirande
Artagnan de Fezensac
Saint-Puy Sempoi 32404 32310 600 36,88 16 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Saint-Sauvy Sent Sauvi 32406 32270 340 17,58 19 Gimone-Arrats
Gimont
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Saint-Soulan Sent Solan 32407 32220 160 12,31 13 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Salles-d’Armagnac Salas d'Armanhac 32408 32370 131 6,08 22 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Samaran Samaran 32409 32140 90 8,61 10 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Samatan Samatan 32410 32130 2370 33,53 71 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Sansan Sansan 32411 32260 99 3,70 27 Auch-3
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Saramon Saramon 32412 32450 825 13,03 63 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Sarcos Sarcòs 32413 32420 75 6,41 12 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Sarragachies Sarragaishias 32414 32400 237 12,83 18 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Sarraguzan Sarragusan 32415 32170 86 8,64 10 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sarrant Sarrant 32416 32120 368 19,81 19 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Sauveterre Sauvatèrra 32418 32220 265 16,45 16 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Sauviac Sauviac 32419 32300 108 6,48 17 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Sauvimont Sauvimont 32420 32220 66 3,44 19 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Savignac-Mona Savinhac e Lo Monar 32421 32130 138 6,87 20 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Scieurac-et-Flourès Siurac e Florés 32422 32230 40 5,38 7 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Séailles Sealhas 32423 32190 45 8,11 6 Fezensac
Eauze
Condom
Condom
Grand Armagnac
Ségos Segòs 32424 32400 229 8,67 26 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Ségoufielle Segofièla 32425 32600 1138 5,24 217 L’Isle-Jourdain
L’Isle-Jourdain
Auch
Auch
Gascogne Toulousaine
Seissan Sheishan 32426 32260 1091 18,56 59 Astarac-Gimone
Auch-Sud-Est-Seissan
Mirande
Condom
Val de Gers
Sembouès Semboés 32427 32230 60 2,65 23 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Sémézies-Cachan Semesias e Caishan 32428 32450 66 6,95 9 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Sempesserre Sempessèrra 32429 32700 294 20,99 14 Lectoure-Lomagne
Miradoux
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Sère Cèra 32430 32140 77 8,64 9 Astarac-Gimone
Masseube
Mirande
Mirande
Val de Gers
Sérempuy Serempuèi 32431 32120 34 3,27 10 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Seysses-Savès Seishas de Savés 32432 32130 239 13,26 18 Val de Save
Samatan
Auch
Auch
Savès
Simorre Cimòrra 32433 32420 710 35,85 20 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Sion Sion 32434 32110 103 7,05 15 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Sirac Sirac 32435 32430 169 8,00 21 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Solomiac Solomiac 32436 32120 481 13,80 35 Gimone-Arrats
Mauvezin
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Sorbets Sorbets 32437 32110 226 9,21 25 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Tachoires Taishoèras 32438 32260 98 9,61 10 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Tarsac Tarsac 32439 32400 168 4,51 37 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Tasque Tasca 32440 32160 255 10,02 25 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Taybosc Taibòsc 32441 32120 62 5,87 11 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Termes-d’Armagnac Tèrmis d'Armanhac 32443 32400 191 10,05 19 Adour-Gersoise
Aignan
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Terraube Terrauba 32442 32700 372 25,14 15 Lectoure-Lomagne
Lectoure
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Thoux Tors 32444 32430 253 6,12 41 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Auch
Bastides de Lomagne
Tieste-Uragnoux Tièste e Los Uranhós 32445 32160 167 6,10 27 Pardiac-Rivière-Basse
Plaisance
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Tillac Tilhac 32446 32170 281 12,47 23 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Tirent-Pontéjac Tirent e Pontejac 32447 32450 89 7,55 12 Astarac-Gimone
Saramon
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Touget Tojet 32448 32430 512 17,72 29 Gimone-Arrats
Cologne
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Toujouse Tojosa 32449 32240 248 14,50 17 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Tourdun Tordun 32450 32230 117 6,95 17 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Tournan Tornan 32451 32420 182 12,56 14 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Savès
Tournecoupe Tornacopa 32452 32380 263 18,95 14 Fleurance-Lomagne
Saint-Clar
Condom
Condom
Bastides de Lomagne
Tourrenquets Torrenquets 32453 32390 113 7,12 16 Gascogne-Auscitaine
Auch-Nord-Est
Auch
Auch
Grand Auch Cœur de Gascogne
Traversères Traversèras 32454 32450 71 10,46 7 Astarac-Gimone
Saramon
Mirande
Condom
Val de Gers
Troncens Troncens 32455 32230 184 12,97 14 Pardiac-Rivière-Basse
Marciac
Mirande
Mirande
Bastides et Vallons du Gers
Tudelle Tudèla 32456 32190 59 5,16 11 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Urdens Urdens 32457 32500 292 7,77 38 Fleurance-Lomagne
Fleurance
Condom
Condom
Lomagne Gersoise
Urgosse Urgòssa 32458 32110 239 6,70 36 Grand-Bas-Armagnac
Nogaro
Condom
Condom
Bas Armagnac
Valence-sur-Baïse Valença de Baïsa 32459 32310 1135 27,60 41 Astarac-Gimone
Valence-sur-Baïse
Condom
Condom
Ténarèze
Vergoignan Vergonhan 32460 32720 299 10,44 29 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Aire-sur-l’Adour
Verlus Verlush 32461 32400 105 6,19 17 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Vic-Fezensac Vic en Fesensac 32462 32190 3474 53,94 64 Fezensac
Vic-Fezensac
Auch
Auch
Artagnan de Fezensac
Viella Vièla 32463 32400 511 22,02 23 Adour-Gersoise
Riscle
Mirande
Mirande
Armagnac Adour
Villecomtal-sur-Arros Vilacomdau d'Arròs 32464 32730 853 11,17 76 Mirande-Astarac
Miélan
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne
Villefranche Vilafranca 32465 32420 128 12,62 10 Val de Save
Lombez
Auch
Auch
Coteaux Arrats Gimone
Viozan Viosan 32466 32300 113 6,76 17 Mirande-Astarac
Mirande
Mirande
Mirande
Astarac Arros en Gascogne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: Füsion Riscle un CannetRiscle

2016: Füsion Castelnau-d’Auzan un LabarrèreCastelnau d’Auzan Labarrère