Lischt vun dr Gmeina im Département Loirete

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Loiret zellt àlla 326 Gmeina ìm Département Loiret uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Adon 45001 45230 228 24,65 9 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Aillant-sur-Milleron 45002 45230 399 26,93 15 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Amilly 45004 45200 12.694 40,26 315 Châlette-sur-Loing
Amilly
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Andonville 45005 45480 235 11,94 20 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Ardon 45006 45160 1156 53,65 22 La Ferté-Saint-Aubin
La Ferté-Saint-Aubin
Orléans
Orléans
Portes de Sologne
Artenay 45008 45410 1859 20,50 91 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Aschères-le-Marché 45009 45170 1150 20,90 55 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
La Forêt
Ascoux 45010 45300 1143 6,75 169 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Attray 45011 45170 210 16,74 13 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Audeville 45012 45300 186 12,71 15 Pithiviers
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Augerville-la-Rivière 45013 45330 233 4,03 58 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Aulnay-la-Rivière 45014 45390 510 16,14 32 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Autruy-sur-Juine 45015 45480 686 27,11 25 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Autry-le-Châtel 45016 45500 958 50,56 19 Gien
Châtillon-sur-Loire
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Auvilliers-en-Gâtinais 45017 45270 371 20,61 18 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Auxy 45018 45340 977 20,28 48 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Baccon 45019 45130 708 33,02 21 Beaugency
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Barville-en-Gâtinais 45021 45340 329 10,29 32 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Batilly-en-Gâtinais 45022 45340 454 10,32 44 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Batilly-en-Puisaye 45023 45420 116 17,35 7 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Baule 45024 45130 2086 12,11 172 Beaugency
Beaugency
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Bazoches-les-Gallerandes 45025 45480 1535 36,73 42 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Bazoches-sur-le-Betz 45026 45210 956 15,38 62 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Beauchamps-sur-Huillard 45027 45270 413 18,09 23 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Beaugency 45028 45190 7386 16,45 449 Beaugency
Beaugency
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Beaulieu-sur-Loire 45029 45630 1836 48,83 38 Gien
Châtillon-sur-Loire
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Beaune-la-Rolande 45030 45340 2007 20,55 98 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Bellegarde 45031 45270 1698 4,93 344 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Boësses 45033 45390 390 13,13 30 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Boigny-sur-Bionne 45034 45760 2158 7,53 287 Saint-Jean-de-Braye
Chécy
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Boiscommun 45035 45340 1138 16,06 71 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Boismorand 45036 45290 825 25,15 33 Gien
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Boisseaux 45037 45480 495 7,19 69 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Bondaroy 45038 45300 413 6,94 60 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Bonnée 45039 45460 716 11,61 62 Sully-sur-Loire
Ouzouer-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Bonny-sur-Loire 45040 45420 1994 25,80 77 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Bordeaux-en-Gâtinais 45041 45340 114 9,46 12 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Bou 45043 45430 936 6,29 149 Saint-Jean-de-Braye
Chécy
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Bougy-lez-Neuville 45044 45170 161 16,73 10 Pithiviers
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
La Forêt
Bouilly-en-Gâtinais 45045 45300 323 15,96 20 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Boulay-les-Barres 45046 45140 947 12,45 76 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Bouzonville-aux-Bois 45047 45300 436 7,54 58 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Bouzy-la-Forêt 45049 45460 1222 37,47 33 Châteauneuf-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Loges
Boynes 45050 45300 1359 15,43 88 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Bray-Saint Aignan 45051 45460 1757 26,16 67 Sully-sur-Loire
Ouzouer-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Breteau 45052 45250 83 16,45 5 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Briare 45053 45250 5384 45,41 119 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Briarres-sur-Essonne 45054 45390 543 8,23 66 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Bricy 45055 45310 557 12,66 44 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Bromeilles 45056 45390 330 14,75 22 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Bucy-le-Roi 45058 45410 169 4,58 37 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Bucy-Saint-Liphard 45059 45140 196 17,84 11 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Cepoy 45061 45120 2366 8,52 278 Châlette-sur-Loing
Châlette-sur-Loing
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Cercottes 45062 45520 1440 24,24 59 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Cerdon 45063 45620 954 67,30 14 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Cernoy-en-Berry 45064 45360 454 28,23 16 Gien
Châtillon-sur-Loire
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Césarville-Dossainville 45065 45300 264 19,06 14 Pithiviers
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Chailly-en-Gâtinais 45066 45260 693 18,37 38 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Chaingy 45067 45380 3649 21,69 168 Meung-sur-Loire
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Châlette-sur-Loing 45068 45120 12.746 13,13 971 Châlette-sur-Loing
Châlette-sur-Loing
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Chambon-la-Forêt 45069 45340 939 17,00 55 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Champoulet 45070 45420 48 9,36 5 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Chanteau 45072 45400 1446 28,85 50 Fleury-les-Aubrais
Fleury-les-Aubrais
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Chantecoq 45073 45320 496 15,93 31 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Chapelon 45078 45270 263 6,52 40 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Charmont-en-Beauce 45080 45480 371 18,05 21 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Charsonville 45081 45130 616 24,55 25 Meung-sur-Loire
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Châteauneuf-sur-Loire 45082 45110 8077 40,01 202 Châteauneuf-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Loges
Château-Renard 45083 45220 2227 40,34 55 Courtenay
Château-Renard
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Châtenoy 45084 45260 484 25,84 19 Lorris
Châteauneuf-sur-Loire
Montargis
Orléans
Canaux et Forêts en Gâtinais
Châtillon-Coligny 45085 45230 1898 25,53 74 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Châtillon-le-Roi 45086 45480 276 4,54 61 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Châtillon-sur-Loire 45087 45360 3162 40,67 78 Gien
Châtillon-sur-Loire
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Chaussy 45088 45480 328 12,94 25 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Chécy 45089 45430 8697 15,47 562 Saint-Jean-de-Braye
Chécy
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Chevannes 45091 45210 321 11,99 27 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Chevillon-sur-Huillard 45092 45700 1401 19,34 72 Montargis
Amilly
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Chevilly 45093 45520 2688 41,76 64 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Chevry-sous-le-Bignon 45094 45210 227 7,40 31 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Chilleurs-aux-Bois 45095 45170 1997 52,22 38 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Chuelles 45097 45220 1190 30,82 39 Courtenay
Château-Renard
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Cléry-Saint-André 45098 45370 3452 18,13 190 Beaugency
Cléry-Saint-André
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Coinces 45099 45310 563 21,63 26 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Combleux 45100 45800 504 1,10 458 Saint-Jean-de-Braye
Chécy
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Combreux 45101 45530 277 12,67 22 Châteauneuf-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Loges
Conflans-sur-Loing 45102 45700 369 9,14 40 Châlette-sur-Loing
Amilly
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Corbeilles 45103 45490 1540 32,62 47 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Corquilleroy 45104 45120 2797 13,96 200 Châlette-sur-Loing
Montargis
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Cortrat 45105 45700 77 11,03 7 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Coudroy 45107 45260 330 14,73 22 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Coullons 45108 45720 2430 78,97 31 Sully-sur-Loire
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Coulmiers 45109 45130 544 14,28 38 Meung-sur-Loire
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Courcelles-le-Roi 45110 45300 303 6,30 48 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Courcy-aux-Loges 45111 45300 436 20,90 21 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Courtemaux 45113 45320 265 12,19 22 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Courtempierre 45114 45490 236 13,30 18 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Courtenay 45115 45320 4035 50,13 80 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Cravant 45116 45190 968 33,90 29 Beaugency
Beaugency
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Crottes-en-Pithiverais 45118 45170 339 13,65 25 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Dadonville 45119 45300 2434 18,21 134 Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Dammarie-en-Puisaye 45120 45420 172 25,89 7 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Dammarie-sur-Loing 45121 45230 498 20,94 24 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Dampierre-en-Burly 45122 45570 1490 47,44 31 Sully-sur-Loire
Ouzouer-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Darvoy 45123 45150 1872 8,58 218 Châteauneuf-sur-Loire
Jargeau
Orléans
Orléans
Loges
Desmonts 45124 45390 169 4,76 36 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Dimancheville 45125 45390 116 2,35 49 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Donnery 45126 45450 2779 21,77 128 Châteauneuf-sur-Loire
Chécy
Orléans
Orléans
Loges
Dordives 45127 45680 3340 15,18 220 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Douchy-Montcorbon 45129 45220 1431 50,12 29 Courtenay
Château-Renard
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Dry 45130 45370 1395 22,64 62 Beaugency
Cléry-Saint-André
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Échilleuses 45131 45390 395 12,43 32 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Égry 45132 45340 368 7,39 50 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Engenville 45133 45300 566 18,10 31 Pithiviers
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Épieds-en-Beauce 45134 45130 1455 40,22 36 Meung-sur-Loire
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Erceville 45135 45480 309 12,72 24 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Ervauville 45136 45320 550 12,54 44 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Escrennes 45137 45300 736 11,55 64 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Escrignelles 45138 45250 52 14,04 4 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Estouy 45139 45300 524 18,07 29 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Faverelles 45141 45420 153 18,92 8 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Fay-aux-Loges 45142 45450 3758 26,48 142 Châteauneuf-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Loges
Feins-en-Gâtinais 45143 45230 37 11,89 3 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Férolles 45144 45150 1157 17,05 68 Saint-Jean-le-Blanc
Jargeau
Orléans
Orléans
Loges
Ferrières-en-Gâtinais 45145 45210 3666 27,32 134 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Fleury-les-Aubrais 45147 45400 20.973 10,12 2072 Fleury-les-Aubrais
Fleury-les-Aubrais
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Fontenay-sur-Loing 45148 45210 1716 9,73 176 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Foucherolles 45149 45320 288 9,80 29 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Fréville-du-Gâtinais 45150 45270 182 9,77 19 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Gaubertin 45151 45340 263 7,29 36 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Gémigny 45152 45310 209 14,17 15 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Germigny-des-Prés 45153 45110 732 9,78 75 Sully-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Gidy 45154 45520 1982 23,91 83 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Gien 45155 45500 14.108 67,86 208 Gien
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Girolles 45156 45120 627 13,90 45 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Givraines 45157 45300 418 11,26 37 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Gondreville 45158 45490 343 8,07 43 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Grangermont 45159 45390 194 3,93 49 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Greneville-en-Beauce 45160 45480 688 22,47 31 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Griselles 45161 45210 798 30,32 26 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Guigneville 45162 45300 532 32,01 17 Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Guilly 45164 45600 644 17,03 38 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Gy-les-Nonains 45165 45220 635 20,13 32 Courtenay
Château-Renard
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Huêtre 45166 45520 280 13,15 21 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Huisseau-sur-Mauves 45167 45130 1661 37,16 45 Meung-sur-Loire
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Ingrannes 45168 45450 527 38,98 14 Châteauneuf-sur-Loire
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
Loges
Ingré 45169 45140 8893 20,82 427 Saint-Jean-de-la-Ruelle
Ingré
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Intville-la-Guétard 45170 45300 127 4,88 26 Pithiviers
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Isdes 45171 45620 553 43,89 13 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Jargeau 45173 45150 4577 14,66 312 Châteauneuf-sur-Loire
Jargeau
Orléans
Orléans
Loges
Jouy-en-Pithiverais 45174 45480 271 15,86 17 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Jouy-le-Potier 45175 45370 1353 50,40 27 Beaugency
Cléry-Saint-André
Orléans
Orléans
Portes de Sologne
Juranville 45176 45340 448 15,23 29 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
La Bussière 45060 45230 814 35,23 23 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
La Chapelle-Onzerain 45074 45310 123 7,06 17 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
La Chapelle-Saint-Mesmin 45075 45380 10.223 8,96 1141 Saint-Jean-de-la-Ruelle
Ingré
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
La Chapelle-Saint-Sépulcre 45076 45210 244 6,21 39 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
La Chapelle-sur-Aveyron 45077 45230 649 19,03 34 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
La Cour-Marigny 45112 45260 344 13,43 26 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
La Ferté-Saint-Aubin 45146 45240 7393 86,12 86 La Ferté-Saint-Aubin
La Ferté-Saint-Aubin
Orléans
Orléans
Portes de Sologne
La Neuville-sur-Essonne 45225 45390 401 9,19 44 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
La Selle-en-Hermoy 45306 45210 827 19,56 42 Courtenay
Château-Renard
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
La Selle-sur-le-Bied 45307 45210 1031 30,12 34 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Laas 45177 45300 234 6,60 35 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Ladon 45178 45270 1395 13,75 101 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Lailly-en-Val 45179 45740 3078 45,61 67 Beaugency
Beaugency
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Langesse 45180 45290 76 8,97 8 Gien
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Le Bardon 45020 45130 1060 12,23 87 Meung-sur-Loire
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Le Bignon-Mirabeau 45032 45210 324 12,83 25 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Le Charme 45079 45230 148 13,82 11 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Le Malesherbois 45191 45300
45330
8134 85,04 96 Malesherbes
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Le Moulinet-sur-Solin 45218 45290 126 19,37 7 Gien
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Léouville 45181 45480 81 4,28 19 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Les Bordes 45042 45460 1820 24,02 76 Sully-sur-Loire
Ouzouer-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Les Choux 45096 45290 501 33,36 15 Gien
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Ligny-le-Ribault 45182 45240 1243 59,21 21 La Ferté-Saint-Aubin
La Ferté-Saint-Aubin
Orléans
Orléans
Portes de Sologne
Lion-en-Beauce 45183 45410 141 7,00 20 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Lion-en-Sullias 45184 45600 407 24,49 17 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Lombreuil 45185 45700 301 7,56 40 Montargis
Amilly
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Lorcy 45186 45490 559 16,75 33 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Lorris 45187 45260 2898 44,91 65 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Loury 45188 45470 2484 34,36 72 Fleury-les-Aubrais
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
La Forêt
Louzouer 45189 45210 279 11,23 25 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Marcilly-en-Villette 45193 45240 2096 62,66 33 La Ferté-Saint-Aubin
La Ferté-Saint-Aubin
Orléans
Orléans
Portes de Sologne
Mardié 45194 45430 2771 17,28 160 Saint-Jean-de-Braye
Chécy
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Mareau-aux-Bois 45195 45300 582 11,61 50 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Mareau-aux-Prés 45196 45370 1272 13,34 95 Beaugency
Cléry-Saint-André
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Marigny-les-Usages 45197 45760 1494 9,66 155 Fleury-les-Aubrais
Chécy
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Marsainvilliers 45198 45300 296 10,82 27 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Melleroy 45199 45220 503 24,23 21 Courtenay
Château-Renard
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Ménestreau-en-Villette 45200 45240 1470 53,62 27 La Ferté-Saint-Aubin
La Ferté-Saint-Aubin
Orléans
Orléans
Portes de Sologne
Mérinville 45201 45210 188 11,84 16 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Messas 45202 45190 882 5,21 169 Beaugency
Beaugency
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Meung-sur-Loire 45203 45130 6354 20,35 312 Meung-sur-Loire
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Mézières-en-Gâtinais 45205 45270 271 9,86 27 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Mézières-lez-Cléry 45204 45370 830 27,01 31 Beaugency
Cléry-Saint-André
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Mignères 45206 45490 318 5,12 62 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Mignerette 45207 45490 393 6,21 63 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Montargis 45208 45200 14.222 4,46 3189 Montargis
Montargis
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Montbarrois 45209 45340 312 6,01 52 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Montbouy 45210 45230 742 26,73 28 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Montcresson 45212 45700 1285 21,00 61 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Montereau 45213 45260 599 50,12 12 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Montigny 45214 45170 249 5,36 46 Pithiviers
Outarville
Orléans
Pithiviers
La Forêt
Montliard 45215 45340 229 8,99 25 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Mormant-sur-Vernisson 45216 45700 116 10,92 11 Montargis
Amilly
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Morville-en-Beauce 45217 45300 171 11,02 16 Pithiviers
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Moulon 45219 45270 198 9,40 21 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Nancray-sur-Rimarde 45220 45340 610 11,58 53 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Nargis 45222 45210 1495 22,27 67 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Nesploy 45223 45270 374 12,87 29 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Neuville-aux-Bois 45224 45170 4591 31,74 145 Pithiviers
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
La Forêt
Neuvy-en-Sullias 45226 45510 1348 25,28 53 Sully-sur-Loire
Jargeau
Orléans
Orléans
Val de Sully
Nevoy 45227 45500 1176 30,75 38 Gien
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Nibelle 45228 45340 1173 27,18 43 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Nogent-sur-Vernisson 45229 45290 2539 33,27 76 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Noyers 45230 45260 769 18,06 43 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Oison 45231 45170 130 12,09 11 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Olivet 45232 45160 21.520 23,39 920 Olivet
Olivet
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Ondreville-sur-Essonne 45233 45390 408 6,57 62 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Orléans 45234 45000 114.782 27,48 4177 La Ferté-Saint-Aubin
Orléans-1
Orléans-2
Orléans-3
Orléans-4
Orléans-Bannier
Orléans-Bourgogne
Orléans-Carmes
Orléans-La Source
Orléans-Saint-Marc-Argonne
Orléans-Saint-Marceau
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Ormes 45235 45140 4093 18,15 226 Orléans-3
Ingré
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Orville 45237 45390 117 7,19 16 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Ousson-sur-Loire 45238 45250 750 5,35 140 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Oussoy-en-Gâtinais 45239 45290 411 23,23 18 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Outarville 45240 45480 1347 46,61 29 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Ouvrouer-les-Champs 45241 45150 570 10,54 54 Saint-Jean-le-Blanc
Jargeau
Orléans
Orléans
Loges
Ouzouer-des-Champs 45242 45290 255 11,32 23 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Ouzouer-sous-Bellegarde 45243 45270 313 11,57 27 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Ouzouer-sur-Loire 45244 45570 2754 34,27 80 Sully-sur-Loire
Ouzouer-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Ouzouer-sur-Trézée 45245 45250 1155 61,63 19 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Pannecières 45246 45300 128 7,02 18 Pithiviers
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Pannes 45247 45700 3704 20,84 178 Montargis
Châlette-sur-Loing
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Patay 45248 45310 2160 13,80 157 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Paucourt 45249 45200 902 20,20 45 Châlette-sur-Loing
Châlette-sur-Loing
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Pers-en-Gâtinais 45250 45210 253 10,69 24 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Pierrefitte-ès-Bois 45251 45360 306 27,18 11 Gien
Châtillon-sur-Loire
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Pithiviers 45252 45300 9027 6,94 1301 Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Pithiviers-le-Vieil 45253 45300 1826 33,68 54 Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Poilly-lez-Gien 45254 45500 2413 33,29 72 Sully-sur-Loire
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Préfontaines 45255 45490 451 11,75 38 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Presnoy 45256 45260 247 8,00 31 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Pressigny-les-Pins 45257 45290 498 11,90 42 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Puiseaux 45258 45390 3401 20,32 167 Malesherbes
Puiseaux
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Quiers-sur-Bézonde 45259 45270 1156 16,61 70 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Ramoulu 45260 45300 253 11,96 21 Malesherbes
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Rebréchien 45261 45470 1337 19,19 70 Fleury-les-Aubrais
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
La Forêt
Rouvray-Sainte-Croix 45262 45310 144 9,47 15 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Rouvres-Saint-Jean 45263 45300 272 10,10 27 Pithiviers
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Rozières-en-Beauce 45264 45130 199 9,17 22 Meung-sur-Loire
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Rozoy-le-Vieil 45265 45210 422 8,14 52 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Ruan 45266 45410 204 16,26 13 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Saint-Aignan-le-Jaillard 45268 45600 607 24,31 25 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Saint-Ay 45269 45130 3400 10,07 338 Meung-sur-Loire
Meung-sur-Loire
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Saint-Benoît-sur-Loire 45270 45730 2044 18,27 112 Sully-sur-Loire
Ouzouer-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Saint-Brisson-sur-Loire 45271 45500 988 21,86 45 Sully-sur-Loire
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Saint-Cyr-en-Val 45272 45590 3291 44,23 74 La Ferté-Saint-Aubin
Saint-Jean-le-Blanc
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Saint-Denis-de-l’Hôtel 45273 45550 3057 25,45 120 Châteauneuf-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Loges
Saint-Denis-en-Val 45274 45560 7507 17,11 439 Saint-Jean-le-Blanc
Saint-Jean-le-Blanc
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Sainte-Geneviève-des-Bois 45278 45230 1080 40,74 27 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Saint-Firmin-des-Bois 45275 45220 468 19,05 25 Courtenay
Château-Renard
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Saint-Firmin-sur-Loire 45276 45360 534 24,76 22 Gien
Châtillon-sur-Loire
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Saint-Florent 45277 45600 453 37,78 12 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Saint-Germain-des-Prés 45279 45220 1916 26,18 73 Courtenay
Château-Renard
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Saint-Gondon 45280 45500 1115 22,40 50 Sully-sur-Loire
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Saint-Hilaire-les-Andrésis 45281 45320 898 25,71 35 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Saint-Hilaire-Saint-Mesmin 45282 45160 3029 14,12 215 Olivet
Olivet
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Saint-Hilaire-sur-Puiseaux 45283 45700 174 11,34 15 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Saint-Jean-de-Braye 45284 45800 20.376 13,70 1487 Saint-Jean-de-Braye
Saint-Jean-de-Braye
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Saint-Jean-de-la-Ruelle 45285 45140 16.298 6,06 2689 Saint-Jean-de-la-Ruelle
Saint-Jean-de-la-Ruelle
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Saint-Jean-le-Blanc 45286 45650 8636 7,66 1127 Saint-Jean-le-Blanc
Saint-Jean-le-Blanc
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Saint-Loup-des-Vignes 45288 45340 400 8,86 45 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Saint-Lyé-la-Forêt 45289 45170 1154 27,22 42 Pithiviers
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
La Forêt
Saint-Martin-d’Abbat 45290 45110 1759 38,97 45 Châteauneuf-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Loges
Saint-Martin-sur-Ocre 45291 45500 1234 15,79 78 Sully-sur-Loire
Gien
Montargis
Montargis
Giennoises
Saint-Maurice-sur-Aveyron 45292 45230 863 53,76 16 Lorris
Châtillon-Coligny
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Saint-Maurice-sur-Fessard 45293 45700 1197 15,38 78 Montargis
Amilly
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Saint-Michel 45294 45340 125 5,14 24 Malesherbes
Beaune-la-Rolande
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais-Gâtinais
Saint-Péravy-la-Colombe 45296 45310 752 18,96 40 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Saint-Père-sur-Loire 45297 45600 1049 10,69 98 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Saint-Pryvé-Saint-Mesmin 45298 45750 5666 8,87 639 Olivet
Olivet
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Saint-Sigismond 45299 45310 266 14,93 18 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Sandillon 45300 45640 3926 41,31 95 Saint-Jean-le-Blanc
Jargeau
Orléans
Orléans
Loges
Santeau 45301 45170 415 8,71 48 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Saran 45302 45770 16.379 19,65 834 Orléans-3
Ingré
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Sceaux-du-Gâtinais 45303 45490 637 31,72 20 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Seichebrières 45305 45530 203 14,84 14 Châteauneuf-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Loges
Semoy 45308 45400 3156 7,78 406 Saint-Jean-de-Braye
Saint-Jean-de-Braye
Orléans
Orléans
Orléans Métropole
Sennely 45309 45240 710 49,32 14 La Ferté-Saint-Aubin
La Ferté-Saint-Aubin
Orléans
Orléans
Portes de Sologne
Sermaises 45310 45300 1642 21,25 77 Pithiviers
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Sigloy 45311 45110 674 9,46 71 Saint-Jean-le-Blanc
Jargeau
Orléans
Orléans
Loges
Solterre 45312 45700 478 9,80 49 Montargis
Amilly
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Sougy 45313 45410 835 28,25 30 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Sully-la-Chapelle 45314 45450 421 26,17 16 Châteauneuf-sur-Loire
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
Loges
Sully-sur-Loire 45315 45600 5401 43,60 124 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Sury-aux-Bois 45316 45530 794 38,00 21 Châteauneuf-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Loges
Tavers 45317 45190 1340 22,62 59 Beaugency
Beaugency
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Thignonville 45320 45300 388 9,16 42 Pithiviers
Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Thimory 45321 45260 743 12,37 60 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Thorailles 45322 45210 179 3,45 52 Courtenay
Courtenay
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Thou 45323 45420 233 15,16 15 Gien
Briare
Montargis
Montargis
Berry Loire Puisaye
Tigy 45324 45510 2321 47,29 49 Saint-Jean-le-Blanc
Jargeau
Orléans
Orléans
Loges
Tivernon 45325 45170 278 12,61 22 Pithiviers
Outarville
Pithiviers
Pithiviers
Plaine du Nord Loiret
Tournoisis 45326 45310 414 14,94 28 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Traînou 45327 45470 3293 33,68 98 Fleury-les-Aubrais
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
La Forêt
Treilles-en-Gâtinais 45328 45490 283 13,97 20 Courtenay
Ferrières-en-Gâtinais
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Triguères 45329 45220 1307 35,78 37 Courtenay
Château-Renard
Montargis
Montargis
Cléry, Betz et de l’Ouanne
Trinay 45330 45410 228 17,22 13 Meung-sur-Loire
Artenay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Vannes-sur-Cosson 45331 45510 595 35,65 17 Saint-Jean-le-Blanc
Jargeau
Orléans
Orléans
Val de Sully
Varennes-Changy 45332 45290 1487 29,77 50 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Vennecy 45333 45760 1736 11,00 158 Fleury-les-Aubrais
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
La Forêt
Vieilles-Maisons-sur-Joudry 45334 45260 642 16,46 39 Lorris
Lorris
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Vienne-en-Val 45335 45510 1937 35,94 54 Saint-Jean-le-Blanc
Jargeau
Orléans
Orléans
Loges
Viglain 45336 45600 876 39,99 22 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Villamblain 45337 45310 283 25,95 11 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Villemandeur 45338 45700 6864 11,46 599 Montargis
Amilly
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Villemoutiers 45339 45270 484 16,18 30 Lorris
Bellegarde
Montargis
Montargis
Canaux et Forêts en Gâtinais
Villemurlin 45340 45600 590 48,95 12 Sully-sur-Loire
Sully-sur-Loire
Orléans
Orléans
Val de Sully
Villeneuve-sur-Conie 45341 45310 209 17,97 12 Meung-sur-Loire
Patay
Orléans
Orléans
Beauce Loirétaine
Villereau 45342 45170 366 9,12 40 Pithiviers
Neuville-aux-Bois
Orléans
Orléans
La Forêt
Villevoques 45343 45700 212 5,06 42 Courtenay
Châlette-sur-Loing
Montargis
Montargis
Quatre Vallées
Villorceau 45344 45190 1138 9,50 120 Beaugency
Beaugency
Orléans
Orléans
Terres du Val de Loire
Vimory 45345 45700 1196 26,22 46 Montargis
Amilly
Montargis
Montargis
Montargoise et Rives du Loing
Vitry-aux-Loges 45346 45530 2122 44,06 48 Châteauneuf-sur-Loire
Châteauneuf-sur-Loire
Orléans
Orléans
Loges
Vrigny 45347 45300 831 16,14 51 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais
Yèvre-la-Ville 45348 45300 706 26,77 26 Malesherbes
Pithiviers
Pithiviers
Pithiviers
Pithiverais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: