Lischt vun dr Gmeina im Département Côtes-d’Armor

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Côtes-d’Armor zellt àlla 348 Gmeina ìm Département Côtes-d’Armor uf.

Gmein Bretonisch Gallo Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Allineuc Alineg Aleinoec 22001 22460 588 24,09 24 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Andel Andel Andèu 22002 22400 1114 12,20 91 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Aucaleuc Oskaleg Laugaloeg 22003 22100 974 6,38 153 Dinan
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Beaussais-sur-Mer Bosez-Poudour 22209 22650 3532 41,65 85 Pleslin-Trigavou Dinan Côte d’Émeraude
Bégard Bear 22004 22140 4774 36,41 131 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Belle-Isle-en-Terre Benac'h 22005 22810 1034 14,11 73 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Berhet Berc'hed 22006 22140 253 3,23 78 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Binic-Étables-sur-Mer Binig-Staol 22055 22520
22680
6965 15,34 454 Plouha Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Bobital Bowidel Bobitau 22008 22100 1097 4,99 220 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Bon Repos sur Blavet Berrepoz-ar-Blavezh 22107 22570 1279 53,91 24 Rostrenen Guingamp Kreiz-Breizh
Boqueho Boskazoù Boco 22011 22170 1081 21,88 49 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Bourbriac Boulvriag Bólbriac 22013 22390 2335 71,86 32 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Bourseul Boursaout Bórsoeut 22014 22130 1134 22,23 51 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Bréhand Brehant-Monkontour Berhaund-Moncontór 22015 22510 1624 24,95 65 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Brélidy Brelidi 22018 22140 299 8,14 37 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Bringolo Brengoloù Brengolo 22019 22170 463 9,38 49 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Broons Bronn Bron 22020 22250 2892 35,21 82 Broons
Broons
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Brusvily Bruzivili Brisstaud 22021 22100 1191 11,83 101 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Bulat-Pestivien Bulad-Pestivien 22023 22160 430 31,23 14 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Calanhel Kalanel 22024 22160 211 14,32 15 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Callac Kallag 22025 22160 2210 33,03 67 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Calorguen Kerorgen Calorgen 22026 22100 721 8,48 85 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Camlez Kamlez 22028 22450 911 11,66 78 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Canihuel Kanuhel 22029 22480 360 32,14 11 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Caouënnec-Lanvézéac Kaouenneg-Lanvezeeg 22030 22300 868 7,07 123 Bégard
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Carnoët Karnoed 22031 22160 672 42,06 16 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Caulnes Kaon Caunn 22032 22350 2474 31,36 79 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Caurel Kaorel Caurèll 22033 22530 362 11,65 31 Mûr-de-Bretagne
Mûr-de-Bretagne
Saint-Brieuc
Guingamp
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Cavan Kawan 22034 22140 1530 16,40 93 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Châtelaudren-Plouagat Plagad 22206 22170 3844 32,44 112 Plélo Guingamp Leff Armor Communauté
Coadout Koadoud 22040 22970 581 9,73 60 Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Coatascorn Koadaskorn 22041 22140 256 8,05 32 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Coatréven Koatreven 22042 22450 492 9,13 54 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Coëtlogon Koedlogon Cotlagon 22043 22210 221 16,35 14 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Coëtmieux Koedmaeg Coétmioec 22044 22400 1776 8,02 221 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Cohiniac Kaouennieg Coheinyac 22045 22800 365 12,26 30 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Corlay Korle Corlaè 22047 22320 957 13,80 69 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Corseul Kersaout Corsoeut 22048 22130 2177 41,74 52 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Créhen Krehen Qerhen 22049 22130 1639 18,21 90 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Dinan Dinan Dinan 22050 22100 14.222 8,71 1633 Dinan Dinan Dinan Agglomération
Duault Duaod 22052 22160 359 21,59 17 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Éréac Erieg Eriac 22053 22250 680 21,21 32 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Erquy Erge-ar-Mor Erqi 22054 22430 3904 26,46 148 Pléneuf-Val-André
Pléneuf-Val-André
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Évran Evrann Evran 22056 22630 1705 23,56 72 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Fréhel Frehel 22179 22240 1550 32,64 47 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Gausson Gwalc'hion Gauczon 22060 22150 620 16,71 37 Mûr-de-Bretagne
Plouguenast
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Glomel Groñvel 22061 22110 1396 79,93 17 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Gomené Gouvene Gómenaé 22062 22230 546 25,37 22 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Gommenec’h Gouanac'h 22063 22290 553 11,83 47 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Gouarec Gwareg 22064 22570 908 6,41 142 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Goudelin Goudelin 22065 22290 1757 22,98 76 Guingamp
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Grâces Gras-Gwengamp 22067 22200 2510 14,07 178 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Grâce-Uzel Gras-Uzel Gracz-Uzèu 22068 22460 425 7,95 53 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Guenroc Gwenroc'h Genroc 22069 22350 219 7,39 30 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Guerlédan Gwerledan 22158 22530 2446 47,75 51 Mûr-de-Bretagne Saint-Brieuc Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Guingamp Gwengamp 22070 22200 6899 3,41 2023 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Guitté Gwitei Gitei 22071 22350 702 14,53 48 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Gurunhuel Gurunuhel 22072 22390 433 19,58 22 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Hémonstoir Henvoustoer Hémontoèr 22075 22600 717 14,03 51 Mûr-de-Bretagne
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Hénanbihen Henant-Bihan Hénaunt-Bihen 22076 22550 1339 31,65 42 Pléneuf-Val-André
Matignon
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Hénansal Henant-Sal Henant-Sau 22077 22400 1169 29,00 40 Lamballe
Matignon
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Hénon Henon Hénon 22079 22150 2237 40,87 55 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Hillion Hilion Hilion 22081 22120 4117 24,76 166 Trégueux
Langueux
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Île de Bréhat Enez-Vriad 22016 22870 364 3,09 118 Paimpol
Paimpol
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
-
Illifaut Ilifav Ilifaut 22083 22230 700 26,71 26 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Jugon-les-Lacs Lanyugon-Kumun-Nevez Jugon 22084 22270 2485 38,03 65 Plénée-Jugon Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Kerbors Kerborzh 22085 22610 314 6,88 46 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Kerfot Kerfod 22086 22500 712 5,71 125 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Kergrist-Moëlou Kergrist-Moeloù 22087 22110 652 47,16 14 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Kerien Kerien-Boulvriag 22088 22480 262 21,88 12 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Kermaria-Sulard Kervaria-Sular 22090 22450 1045 9,02 116 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Kermoroc’h Kervoroc'h 22091 22140 463 6,16 75 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Kerpert Kerbêr 22092 22480 275 21,00 13 Callac
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
La Bouillie Ar Vezvid Labólhi 22012 22240 857 10,91 79 Pléneuf-Val-André
Matignon
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
La Chapelle-Blanche Ar Chapel-Wenn La Chapèll-Blaunch 22036 22350 203 7,92 26 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
La Chapelle-Neuve Ar Chapel-Nevez 22037 22160 404 23,78 17 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
La Chèze Kez La Chaézz 22039 22210 566 2,53 224 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
La Harmoye Lanhervoed Laharmoét 22073 22320 377 17,67 21 Plélo
Plœuc-sur-Lié
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
La Landec Lannandeg Lalandéc 22097 22980 736 7,59 97 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
La Malhoure Lanvelor Lamalórr 22140 22640 576 5,02 115 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
La Méaugon Lanvealgon Laméaugon 22144 22440 1286 6,78 190 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
La Motte Ar Voudenn 22155 22600 2130 43,03 50 Mûr-de-Bretagne
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
La Prénessaye Perenezeg 22255 22210 891 16,97 53 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
La Roche-Jaudy Ar Roc'h-Derrien 22264 22450 2721 29,42 92 Tréguier Lannion Lannion-Trégor Communauté
La Vicomté-sur-Rance Kerveskont 22385 22690 1052 4,57 230 Pleslin-Trigavou
Dinan-Est
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Lamballe-Armor Lambal Lanball 22093 22400 16.653 130,65 127 Lamballe Saint-Brieuc
Pléneuf-Val-André
Lamballe Terre et Mer
Lancieux Lanseeg Lansioec 22094 22770 1514 6,69 226 Pleslin-Trigavou
Ploubalay
Dinan
Dinan
Côte d’Émeraude
Landebaëron Landebaeron 22095 22140 189 6,44 29 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Landébia Landebiav Landebia 22096 22130 493 3,55 139 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Landéhen Landehen Landehen 22098 22400 1412 11,80 120 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Lanfains Lanfeun Lanfaen 22099 22800 1085 21,87 50 Plélo
Plœuc-sur-Lié
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Langoat Langoad 22101 22450 1165 18,50 63 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Langrolay-sur-Rance Langorlae Langrolàe 22103 22490 923 5,28 175 Pleslin-Trigavou
Ploubalay
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Languédias Langadiarn Langèdiau 22104 22980 502 8,61 58 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Languenan Langenan Langenan 22105 22130 1165 15,95 73 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Langueux Langaeg Langioec 22106 22360 7648 9,10 840 Trégueux
Langueux
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Lanleff Lanleñv 22108 22290 121 2,16 56 Paimpol
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Lanloup Sant-Loup 22109 22580 230 2,45 94 Paimpol
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Lanmérin Lanvilin 22110 22300 600 4,15 145 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lanmodez Lanvaodez 22111 22610 423 4,15 102 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lannebert Lannebeur 22112 22290 449 6,99 64 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Lannion Lannuon 22113 22300 19.831 43,91 452 Lannion
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lanrelas Lanrelaz Lanrelas 22114 22250 828 29,40 28 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Lanrivain Larruen 22115 22480 461 36,74 13 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Lanrodec Lanrodeg Lanrodéc 22116 22170 1314 31,92 41 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Lantic Lannidig Lainti 22117 22410 1656 15,81 105 Plouha
Étables-sur-Mer
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Lanvallay Lanvalae Lanvalo 22118 22100 4153 14,61 284 Lanvallay
Dinan-Est
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Lanvellec Lanvaeleg 22119 22420 598 18,92 32 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lanvollon Lannolon Lanvolon 22121 22290 1764 5,01 352 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Laurenan Lanreunan Lanrenan 22122 22230 735 30,90 24 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Bodéo Bodeoù Le Bodéo 22009 22320 162 9,97 16 Plaintel
Plœuc-sur-Lié
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Le Cambout Ar C'hembod Le Canbót 22027 22210 442 18,02 25 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Faouët Ar Faoued 22057 22290 395 7,55 52 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Le Fœil Ar Fouilh Le Foelh 22059 22800 1439 20,54 70 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Le Haut-Corlay Ar Gozh-Korle Le Haut-Corlaè 22074 22320 672 25,64 26 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Hinglé An Hengleuz Le Henglé 22082 22100 905 3,37 269 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Le Leslay Al Leslae Le Leslaé 22126 22800 158 5,01 32 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Le Mené Ar Menez 22046 22330 6425 163,23 39 Plénée-Jugon Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Merzer Ar Merzher 22150 22200 968 12,63 77 Guingamp
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Le Moustoir Ar Vouster 22157 22340 666 14,85 45 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Poher Communauté
Le Quillio Ar C'hillioù 22260 22460 553 16,16 34 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Quiou Ar C'haeoù 22263 22630 311 5,06 61 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Le Vieux-Bourg Bourc'h-Kintin 22386 22800 787 25,13 31 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Le Vieux-Marché Ar C'houerc'had 22387 22420 1339 23,13 58 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Les Champs-Géraux Maez-Geraod Lez Chaun-Jeraud 22035 22630 1043 19,09 55 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Lescouët-Gouarec Leskoed-Gwareg 22124 22570 218 18,73 12 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Lézardrieux Lezardrev 22127 22740 1469 11,91 123 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Locarn Lokarn 22128 22340 405 32,36 13 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Loc-Envel Lokenvel 22129 22810 70 3,36 21 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Loguivy-Plougras Logivi-Plougraz 22131 22780 929 47,68 19 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lohuec Lohueg 22132 22160 262 17,18 15 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Loscouët-sur-Meu Loskoed-ar-Mozon Le Loscoét 22133 22230 638 22,26 29 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Louannec Louaneg 22134 22700 3073 13,91 221 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Louargat Louergad 22135 22540 2355 57,23 41 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Loudéac Loudieg Lódeiac 22136 22600 9593 80,24 120 Loudéac
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Maël-Carhaix Mêl-Karaez 22137 22340 1514 36,57 41 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Maël-Pestivien Mael-Pestivien 22138 22160 390 31,29 12 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Magoar Magor 22139 22480 85 7,79 11 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Mantallot Mantallod 22141 22450 227 2,76 82 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Matignon Matignon Matinyon 22143 22550 1652 14,53 114 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Mégrit Megrid Mégrit 22145 22270 811 20,63 39 Broons
Broons
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Mellionnec Melioneg 22146 22110 410 24,22 17 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Merdrignac Medrigneg Merdrinyac 22147 22230 2940 57,12 51 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Mérillac Merelieg Méreliac 22148 22230 235 13,86 17 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Merléac Merleag Mèreliac 22149 22460 451 30,03 15 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Minihy-Tréguier Ar Vinic'hi 22152 22220 1274 12,07 106 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Moncontour Monkontour 22153 22510 868 0,40 2170 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Moustéru Mousteruz 22156 22200 670 14,28 47 Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Noyal Noual-Pentevr 22160 22400 889 6,80 131 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Pabu Pabu 22161 22200 2767 7,84 353 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Paimpol Pempoull 22162 22500 7186 23,61 304 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Paule Paoul 22163 22340 716 37,56 19 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Pédernec Pederneg 22164 22540 1849 27,05 68 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Penguily Pengilli 22165 22510 611 10,49 58 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Penvénan Perwenan 22166 22710 2571 19,84 130 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Perros-Guirec Perroz-Gireg 22168 22700 7212 14,16 509 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Peumerit-Quintin Purid-Kintin 22169 22480 175 14,80 12 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Plaine-Haute Plenaod 22170 22800 1595 15,29 104 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plaintel Pleneventer 22171 22940 4315 26,76 161 Plaintel
Plœuc-sur-Lié
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plancoët Plangoed 22172 22130 3022 11,49 263 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Pléboulle Pleboull 22174 22550 859 14,10 61 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plédéliac Pledeliav 22175 22270 1424 51,75 28 Plénée-Jugon
Jugon-les-Lacs
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Plédran Pledran 22176 22960 6571 34,71 189 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Pléguien Plian 22177 22290 1323 15,48 85 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Pléhédel Plehedel 22178 22290 1301 12,36 105 Paimpol
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plélan-le-Petit Plelann-Vihan 22180 22980 1914 21,23 90 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plélauff Pellann 22181 22570 653 25,51 26 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Plélo Pleuloc'h Piélo 22182 22170 3332 43,38 77 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Plémet Ar Milinoù 22183 22210 3609 56,64 64 Loudéac Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Plémy Plevig 22184 22150 1564 40,04 39 Plaintel
Plouguenast
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Plénée-Jugon Plened-Yugon 22185 22640 2408 61,36 39 Plénée-Jugon
Jugon-les-Lacs
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Pléneuf-Val-André Pleneg-Nantraezh 22186 22370 4069 17,07 238 Pléneuf-Val-André
Pléneuf-Val-André
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Plérin Plerin 22187 22190 13.824 27,72 499 Plérin
Plérin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plerneuf Plerneg 22188 22170 1046 8,30 126 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Plésidy Plijidi 22189 22720 612 25,79 24 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Pleslin-Trigavou Plelin-Tregavoù 22190 22490 3578 21,80 164 Pleslin-Trigavou
Ploubalay
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plestan Plestan 22193 22640 1587 32,81 48 Plénée-Jugon
Jugon-les-Lacs
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Plestin-les-Grèves Plistin 22194 22310 3590 34,52 104 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pleubian Pleuvihan 22195 22610 2356 11,91 198 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pleudaniel Planiel 22196 22740 928 18,42 50 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pleudihen-sur-Rance Pleudehen 22197 22690 2880 24,55 117 Lanvallay
Dinan-Est
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Pleumeur-Bodou Pleuveur-Bodoù 22198 22560 3968 26,71 149 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pleumeur-Gautier Pleuveur-Gaoter 22199 22740 1233 18,99 65 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pléven Pleven 22200 22130 582 9,73 60 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plévenon Plevenon 22201 22240 795 13,73 58 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plévin Plevin 22202 22340 761 27,36 28 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Poher Communauté
Plœuc-L’Hermitage Ploheg-Peniti 22203 22150 4054 82,27 49 Plaintel Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Ploëzal Pleuzal 22204 22260 1261 26,24 48 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plorec-sur-Arguenon Ploareg 22205 22130 412 13,65 30 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plouaret Plouared 22207 22420 2145 29,98 72 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plouasne Plouan 22208 22830 1716 33,61 51 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Ploubazlanec Plaeraneg 22210 22620 2999 15,04 199 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Ploubezre Ploubêr 22211 22300 3578 31,44 114 Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plouëc-du-Trieux Ploueg-Pontrev 22212 22260 1132 18,57 61 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plouër-sur-Rance Plouhern 22213 22490 3520 19,89 177 Pleslin-Trigavou
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plouézec Ploueg-ar-Mor 22214 22470 3210 27,87 115 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Ploufragan Ploufragan 22215 22440 11.398 27,06 421 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plougonver Plougonveur 22216 22810 733 35,72 21 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plougras Plougraz 22217 22780 413 26,48 16 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plougrescant Plougouskant 22218 22820 1202 15,54 77 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plouguenast-Langast Plougonwaz 22219 22150 2492 55,57 45 Mûr-de-Bretagne Saint-Brieuc Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Plouguernével Plougernevel 22220 22110 1711 41,60 41 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Plouguiel Priel 22221 22220 1774 19,07 93 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plouha Plouha 22222 22580 4484 39,97 112 Plouha
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Plouisy Plouizi 22223 22200 1972 23,63 83 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Ploulec’h Ploulec'h 22224 22300 1662 10,15 164 Lannion
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Ploumagoar Plouvagor 22225 22970 5412 32,07 169 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Ploumilliau Plouilio 22226 22300 2487 34,69 72 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plounérin Plounerin 22227 22780 733 25,89 28 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plounévez-Moëdec Plounevez-Moedeg 22228 22810 1434 40,36 36 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plounévez-Quintin Plounevez-Kintin 22229 22110 1102 42,89 26 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Plourac’h Plourac'h 22231 22160 322 32,15 10 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plourhan Plourc'han 22232 22410 1989 17,24 115 Plouha
Étables-sur-Mer
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plourivo Plourivoù 22233 22860 2281 28,35 80 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plouvara Plouvara 22234 22170 1148 22,19 52 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Plouzélambre Plouzelambr 22235 22420 235 7,84 30 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pludual Plual 22236 22290 732 9,27 79 Plouha
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Pluduno Pludunoù 22237 22130 2195 28,32 78 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plufur Plufur 22238 22310 538 17,50 31 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plumaudan Pluvaodan 22239 22350 1266 17,83 71 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plumaugat Pluvaelgad 22240 22250 1083 40,43 27 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plumieux Pluvaeg 22241 22210 1016 38,92 26 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Plurien Plurien 22242 22240 1509 21,65 70 Pléneuf-Val-André
Pléneuf-Val-André
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Plusquellec Pluskelleg 22243 22160 528 26,31 20 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plussulien Plusulian 22244 22320 492 22,49 22 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Pluzunet Plûned 22245 22140 1000 22,87 44 Bégard
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pommeret Peuñvrid 22246 22120 2070 13,35 155 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Pommerit-le-Vicomte Pañvrid-ar-Beskont 22248 22200 1761 33,03 53 Guingamp
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Pont-Melvez Pont-Melvez 22249 22390 609 22,98 27 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Pontrieux Pontrev 22250 22260 1036 1,02 1016 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Pordic Porzhig 22251 22590 7105 33,63 211 Plérin Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Prat Prad 22254 22140 1114 21,87 51 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Quemper-Guézennec Kemper-Gwezhenneg 22256 22260 1113 23,08 48 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Quemperven Kemperven 22257 22450 382 7,69 50 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Quessoy Kesoue 22258 22120 3804 29,23 130 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Quévert Kever 22259 22100 3724 12,48 298 Dinan
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Quintenic Kistenid 22261 22400 366 7,50 49 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Quintin Kintin 22262 22800 2815 3,12 902 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Rospez Rospezh 22265 22300 1756 13,24 133 Lannion
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Rostrenen Rostrenenn 22266 22110 3062 32,17 95 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Rouillac Rioleg 22267 22250 396 15,77 25 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Ruca Ruskad 22268 22550 602 12,13 50 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Runan Runan 22269 22260 233 5,12 46 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Adrien Sant-Rien 22271 22390 356 9,93 36 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Agathon Sant-Eganton 22272 22200 2263 14,56 155 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Alban Sant-Alvan 22273 22400 2152 30,43 71 Pléneuf-Val-André
Pléneuf-Val-André
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Saint-André-des-Eaux Sant-Andrev-an-Doureier 22274 22630 330 5,24 63 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Barnabé Sant-Barnev 22275 22600 1251 22,75 55 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Bihy Sant-Bic'hi 22276 22800 261 8,22 32 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Brandan Sant-Vedan 22277 22800 2398 25,16 95 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Brieuc Sant-Brieg 22278 22000 44.999 21,88 2057 Saint-Brieuc-1
Saint-Brieuc-2
Saint-Brieuc-Nord
Saint-Brieuc-Ouest
Saint-Brieuc-Sud
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Caradec Sant-Karadeg 22279 22600 1110 21,94 51 Mûr-de-Bretagne
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Carné Sant-Karneg 22280 22100 996 8,36 119 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Carreuc Sant-Kareg 22281 22150 1509 12,69 119 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Cast-le-Guildo Sant-Kast-ar-Gwildoù 22282 22380 3351 22,63 148 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Clet Sant-Kleve 22283 22260 874 14,46 60 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Connan Sant-Konan 22284 22480 300 13,54 22 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Connec Sant-Koneg 22285 22530 255 10,93 23 Mûr-de-Bretagne
Mûr-de-Bretagne
Saint-Brieuc
Guingamp
Pontivy Communauté
Saint-Denoual Sant-Denwal 22286 22400 452 8,61 52 Pléneuf-Val-André
Matignon
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Saint-Donan Sant-Donan 22287 22800 1448 22,92 63 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Étienne-du-Gué-de-l’Isle Sant-Stefan-ar-Roudouz 22288 22210 355 14,91 24 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Sainte-Tréphine Sant-Trifin 22331 22480 188 12,52 15 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Fiacre Sant-Fieg 22289 22720 214 9,70 22 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Saint-Gildas Sant-Weltaz 22291 22800 278 15,54 18 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Gilles-les-Bois Sant-Jili-ar-C'hoad 22293 22290 428 9,45 45 Plouha
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Saint-Gilles-Pligeaux Sant-Jili-Plijo 22294 22480 290 19,45 15 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Gilles-Vieux-Marché Sant-Jili-ar-C'hozhvarc'had 22295 22530 351 21,95 16 Mûr-de-Bretagne
Mûr-de-Bretagne
Saint-Brieuc
Guingamp
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Glen Sant-Glenn 22296 22510 609 11,51 53 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Saint-Hélen Sant-Haelen 22299 22100 1463 17,02 86 Lanvallay
Dinan-Est
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Hervé Sant-Herve 22300 22460 408 9,83 42 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Igeaux Sant-Ijo 22334 22570 138 12,91 11 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Jacut-de-la-Mer Sant-Yagu-an-Enez 22302 22750 906 2,92 310 Plancoët
Ploubalay
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Jean-Kerdaniel Sant-Yann-Gerdaniel 22304 22170 631 11,12 57 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Saint-Jouan-de-l’Isle Sant-Yowan-an-Enez 22305 22350 499 8,09 62 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Judoce Sant-Yuzeg 22306 22630 569 10,19 56 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Julien Sant-Juluan-Pentevr 22307 22940 2061 5,69 362 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Juvat Sant-Yuvad 22308 22630 657 17,41 38 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Launeuc Sant-Laoueneg 22309 22230 204 11,58 18 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Laurent Sant-Laorañs 22310 22140 490 8,96 55 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Lormel Sant-Loheñvel 22311 22130 876 9,77 90 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Maden Sant-Maden 22312 22350 230 6,56 35 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Martin-des-Prés Sant-Varzhin-Korle 22313 22320 320 20,3 16 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Maudan Sant-Maodan 22314 22600 399 6,67 60 Loudéac
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Maudez Sant-Maodez 22315 22980 293 5,09 58 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Mayeux Sant-Vaeg 22316 22320 469 30,63 15 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Méloir-des-Bois Sant-Melar 22317 22980 257 6,13 42 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Michel-de-Plélan Sant-Mikael-Plelann 22318 22980 330 7,24 46 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Michel-en-Grève Lokmikael-an-Traezh 22319 22300 453 4,69 97 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Saint-Nicodème Sant-Nigouden 22320 22160 168 16,94 10 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Nicolas-du-Pélem Sant-Nikolaz-ar-Pelem 22321 22480 1667 41,04 41 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Péver Sant-Pever 22322 22720 415 13,13 32 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Saint-Pôtan Sant-Postan 22323 22550 804 19,89 40 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Quay-Perros Sant-Ke-Perroz 22324 22700 1309 4,72 277 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Saint-Quay-Portrieux Sant-Ke-Porzh-Olued 22325 22410 2918 3,87 754 Plouha
Étables-sur-Mer
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Rieul Sant-Rieg 22326 22270 548 6,37 86 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Saint-Samson-sur-Rance Sant-Samzun 22327 22100 1587 6,27 253 Pleslin-Trigavou
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Servais Sant-Servez-Kallag 22328 22160 409 28,04 15 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Thélo Sant-Teliav 22330 22460 419 14,56 29 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Trimoël Sant-Rivoued 22332 22510 533 8,35 64 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Saint-Vran Sant-Vran 22333 22230 758 28,12 27 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Senven-Léhart Senven-Lehard 22335 22720 233 12,50 19 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Sévignac Sevinieg 22337 22250 1098 43,25 25 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Squiffiec Skiñvieg 22338 22200 777 10,80 72 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Taden Taden 22339 22100 2408 20,13 120 Pleslin-Trigavou
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Tonquédec Tonkedeg 22340 22140 1183 18,01 66 Bégard
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Tramain Tremaen 22341 22640 691 9,25 75 Plénée-Jugon
Jugon-les-Lacs
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Trébédan Trebêran 22342 22980 427 10,97 39 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Trébeurden Trebeurden 22343 22560 3664 13,4 273 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trébrivan Trabrivan 22344 22340 734 22,96 32 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Trébry Trebrid 22345 22510 817 25,12 33 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Trédaniel Trezeniel 22346 22510 944 15,92 59 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Trédarzec Tredarzeg 22347 22220 1082 11,68 93 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trédias Trediarn 22348 22250 482 11,01 44 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Trédrez-Locquémeau Tredraezh-Lokemo 22349 22300 1444 10,65 136 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Tréduder Treduder 22350 22310 196 4,80 41 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Treffrin Trefrin 22351 22340 559 7,47 75 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Poher Communauté
Tréfumel Trefermael 22352 22630 275 5,81 47 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Trégastel Tregastell 22353 22730 2447 7,00 350 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Tréglamus Treglañviz 22354 22540 1014 18,79 54 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Trégomeur Tregonveur 22356 22590 941 10,37 91 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Trégonneau Tregonev 22358 22200 566 6,32 90 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Trégrom Tregrom 22359 22420 417 16,64 25 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trégueux Tregaeg 22360 22950 8444 14,57 580 Trégueux
Langueux
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Tréguidel Tregedel 22361 22290 616 6,56 94 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Tréguier Landreger 22362 22220 2437 1,52 1603 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trélévern Trelêvern 22363 22660 1257 6,94 181 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trélivan Trelivan 22364 22100 2719 11,10 245 Dinan
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Trémargat Tremargad 22365 22110 181 13,90 13 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Trémel Tremael 22366 22310 421 11,93 35 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Tréméreuc Tremereg 22368 22490 761 4,15 183 Pleslin-Trigavou
Ploubalay
Dinan
Dinan
Côte d’Émeraude
Trémeur Treveur 22369 22250 752 14,56 52 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Tréméven Tremeven-Goueloù 22370 22290 338 5,12 66 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Trémorel Tremorae 22371 22230 1160 33,76 34 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Trémuson Tremuzon 22372 22440 2051 6,31 325 Plérin
Plérin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Tréogan Treogan 22373 22340 100 7,10 14 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Poher Communauté
Tressignaux Tresigne 22375 22290 677 7,29 93 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Trévé Treve 22376 22600 1645 26,63 62 Mûr-de-Bretagne
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Tréveneuc Treveneg 22377 22410 785 6,65 118 Plouha
Étables-sur-Mer
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Trévérec Trevereg 22378 22290 219 4,33 51 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Trévou-Tréguignec An Trevoù 22379 22660 1339 6,52 205 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trévron Treveron 22380 22100 690 9,60 72 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Trézény Trezeni 22381 22450 359 3,25 110 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Troguéry Trogeri 22383 22450 266 3,61 74 Tréguier
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Uzel Uzel 22384 22460 1041 6,79 153 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Vildé-Guingalan Gwilde-Gwengalon 22388 22980 1246 7,35 170 Dinan
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Yffiniac Ilfinieg 22389 22120 5019 17,44 288 Trégueux
Langueux
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Yvias Eviaz 22390 22930 762 11,61 66 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Yvignac-la-Tour Ivinieg 22391 22350 1184 35,39 33 Broons
Broons
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: