Lischt vun dr Gmeina im Département Côtes-d’Armor

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Côtes-d’Armor zellt àlla 348 Gmeina ìm Département Côtes-d’Armor uf.

Gmein Bretonisch Gallo Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Allineuc Alineg Aleinoec 22001 22460 599 24,09 25 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Andel Andel Andèu 22002 22400 1144 12,20 94 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Aucaleuc Oskaleg Laugaloeg 22003 22100 928 6,38 145 Dinan
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Beaussais-sur-Mer Bosez-Poudour 22209 22650 3757 41,65 90 Pleslin-Trigavou Dinan Côte d’Émeraude
Bégard Bear 22004 22140 4809 36,41 132 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Belle-Isle-en-Terre Benac'h 22005 22810 1026 14,11 73 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Berhet Berc'hed 22006 22140 268 3,23 83 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Binic-Étables-sur-Mer Binig-Staol 22055 22520
22680
6934 15,34 452 Plouha Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Bobital Bowidel Bobitau 22008 22100 1125 4,99 225 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Bon Repos sur Blavet Berrepoz-ar-Blavezh 22107 22570 1256 53,91 23 Rostrenen Guingamp Kreiz-Breizh
Boqueho Boskazoù Boco 22011 22170 1062 21,88 49 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Bourbriac Boulvriag Bólbriac 22013 22390 2122 71,86 30 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Bourseul Boursaout Bórsoeut 22014 22130 1165 22,23 52 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Bréhand Brehant-Monkontour Berhaund-Moncontór 22015 22510 1680 24,95 67 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Brélidy Brelidi 22018 22140 295 8,14 36 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Bringolo Brengoloù Brengolo 22019 22170 488 9,38 52 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Broons Bronn Bron 22020 22250 2902 35,21 82 Broons
Broons
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Brusvily Bruzivili Brisstaud 22021 22100 1176 11,83 99 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Bulat-Pestivien Bulad-Pestivien 22023 22160 421 31,23 13 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Calanhel Kalanel 22024 22160 227 14,32 16 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Callac Kallag 22025 22160 2229 33,03 67 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Calorguen Kerorgen Calorgen 22026 22100 744 8,48 88 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Camlez Kamlez 22028 22450 841 11,66 72 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Canihuel Kanuhel 22029 22480 348 32,14 11 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Caouënnec-Lanvézéac Kaouenneg-Lanvezeeg 22030 22300 889 7,07 126 Bégard
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Carnoët Karnoed 22031 22160 653 42,06 16 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Caulnes Kaon Caunn 22032 22350 2495 31,36 80 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Caurel Kaorel Caurèll 22033 22530 359 11,65 31 Mûr-de-Bretagne
Mûr-de-Bretagne
Saint-Brieuc
Guingamp
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Cavan Kawan 22034 22140 1532 16,40 93 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Châtelaudren-Plouagat Plagad 22206 22170 3916 32,44 114 Plélo Guingamp Leff Armor Communauté
Coadout Koadoud 22040 22970 582 9,73 60 Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Coatascorn Koadaskorn 22041 22140 263 8,05 33 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Coatréven Koatreven 22042 22450 495 9,13 54 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Coëtlogon Koedlogon Cotlagon 22043 22210 211 16,35 13 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Coëtmieux Koedmaeg Coétmioec 22044 22400 1781 8,02 222 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Cohiniac Kaouennieg Coheinyac 22045 22800 345 12,26 28 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Corlay Korle Corlaè 22047 22320 934 13,80 68 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Corseul Kersaout Corsoeut 22048 22130 2197 41,74 53 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Créhen Krehen Qerhen 22049 22130 1629 18,21 89 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Dinan Dinan Dinan 22050 22100 14.407 8,71 1654 Dinan Dinan Dinan Agglomération
Duault Duaod 22052 22160 370 21,59 17 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Éréac Erieg Eriac 22053 22250 682 21,21 32 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Erquy Erge-ar-Mor Erqi 22054 22430 3922 26,46 148 Pléneuf-Val-André
Pléneuf-Val-André
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Évran Evrann Evran 22056 22630 1757 23,56 75 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Fréhel Frehel 22179 22240 1602 32,64 49 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Gausson Gwalc'hion Gauczon 22060 22150 605 16,71 36 Mûr-de-Bretagne
Plouguenast
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Glomel Groñvel 22061 22110 1363 79,93 17 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Gomené Gouvene Gómenaé 22062 22230 544 25,37 21 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Gommenec’h Gouanac'h 22063 22290 555 11,83 47 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Gouarec Gwareg 22064 22570 948 6,41 148 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Goudelin Goudelin 22065 22290 1729 22,98 75 Guingamp
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Grâces Gras-Gwengamp 22067 22200 2545 14,07 181 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Grâce-Uzel Gras-Uzel Gracz-Uzèu 22068 22460 430 7,95 54 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Guenroc Gwenroc'h Genroc 22069 22350 217 7,39 29 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Guerlédan Gwerledan 22158 22530 2439 47,75 51 Mûr-de-Bretagne Saint-Brieuc Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Guingamp Gwengamp 22070 22200 7069 3,41 2073 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Guitté Gwitei Gitei 22071 22350 714 14,53 49 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Gurunhuel Gurunuhel 22072 22390 407 19,58 21 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Hémonstoir Henvoustoer Hémontoèr 22075 22600 720 14,03 51 Mûr-de-Bretagne
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Hénanbihen Henant-Bihan Hénaunt-Bihen 22076 22550 1325 31,65 42 Pléneuf-Val-André
Matignon
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Hénansal Henant-Sal Henant-Sau 22077 22400 1195 29,00 41 Lamballe
Matignon
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Hénon Henon Hénon 22079 22150 2268 40,87 55 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Hillion Hilion Hilion 22081 22120 4183 24,76 169 Trégueux
Langueux
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Île de Bréhat Enez-Vriad 22016 22870 352 3,09 114 Paimpol
Paimpol
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
-
Illifaut Ilifav Ilifaut 22083 22230 679 26,71 25 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Jugon-les-Lacs Lanyugon-Kumun-Nevez Jugon 22084 22270 2520 38,03 66 Plénée-Jugon Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Kerbors Kerborzh 22085 22610 289 6,88 42 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Kerfot Kerfod 22086 22500 658 5,71 115 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Kergrist-Moëlou Kergrist-Moeloù 22087 22110 653 47,16 14 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Kerien Kerien-Boulvriag 22088 22480 253 21,88 12 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Kermaria-Sulard Kervaria-Sular 22090 22450 1067 9,02 118 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Kermoroc’h Kervoroc'h 22091 22140 442 6,16 72 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Kerpert Kerbêr 22092 22480 269 21,00 13 Callac
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
La Bouillie Ar Vezvid Labólhi 22012 22240 881 10,91 81 Pléneuf-Val-André
Matignon
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
La Chapelle-Blanche Ar Chapel-Wenn La Chapèll-Blaunch 22036 22350 210 7,92 27 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
La Chapelle-Neuve Ar Chapel-Nevez 22037 22160 386 23,78 16 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
La Chèze Kez La Chaézz 22039 22210 554 2,53 219 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
La Harmoye Lanhervoed Laharmoét 22073 22320 375 17,67 21 Plélo
Plœuc-sur-Lié
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
La Landec Lannandeg Lalandéc 22097 22980 726 7,59 96 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
La Malhoure Lanvelor Lamalórr 22140 22640 598 5,02 119 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
La Méaugon Lanvealgon Laméaugon 22144 22440 1326 6,78 196 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
La Motte Ar Voudenn 22155 22600 2141 43,03 50 Mûr-de-Bretagne
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
La Prénessaye Perenezeg 22255 22210 879 16,97 52 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
La Roche-Jaudy Ar Roc'h-Derrien 22264 22450 2713 29,42 92 Tréguier Lannion Lannion-Trégor Communauté
La Vicomté-sur-Rance Kerveskont 22385 22690 1092 4,57 239 Pleslin-Trigavou
Dinan-Est
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Lamballe-Armor Lambal Lanball 22093 22400 16.688 130,65 128 Lamballe Saint-Brieuc
Pléneuf-Val-André
Lamballe Terre et Mer
Lancieux Lanseeg Lansioec 22094 22770 1558 6,69 233 Pleslin-Trigavou
Ploubalay
Dinan
Dinan
Côte d’Émeraude
Landebaëron Landebaeron 22095 22140 180 6,44 28 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Landébia Landebiav Landebia 22096 22130 459 3,55 129 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Landéhen Landehen Landehen 22098 22400 1425 11,80 121 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Lanfains Lanfeun Lanfaen 22099 22800 1098 21,87 50 Plélo
Plœuc-sur-Lié
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Langoat Langoad 22101 22450 1133 18,50 61 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Langrolay-sur-Rance Langorlae Langrolàe 22103 22490 958 5,28 181 Pleslin-Trigavou
Ploubalay
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Languédias Langadiarn Langèdiau 22104 22980 526 8,61 61 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Languenan Langenan Langenan 22105 22130 1146 15,95 72 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Langueux Langaeg Langioec 22106 22360 7801 9,10 857 Trégueux
Langueux
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Lanleff Lanleñv 22108 22290 122 2,16 56 Paimpol
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Lanloup Sant-Loup 22109 22580 210 2,45 86 Paimpol
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Lanmérin Lanvilin 22110 22300 601 4,15 145 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lanmodez Lanvaodez 22111 22610 404 4,15 97 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lannebert Lannebeur 22112 22290 437 6,99 63 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Lannion Lannuon 22113 22300 20.210 43,91 460 Lannion
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lanrelas Lanrelaz Lanrelas 22114 22250 847 29,40 29 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Lanrivain Larruen 22115 22480 441 36,74 12 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Lanrodec Lanrodeg Lanrodéc 22116 22170 1351 31,92 42 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Lantic Lannidig Lainti 22117 22410 1716 15,81 109 Plouha
Étables-sur-Mer
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Lanvallay Lanvalae Lanvalo 22118 22100 4195 14,61 287 Lanvallay
Dinan-Est
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Lanvellec Lanvaeleg 22119 22420 591 18,92 31 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lanvollon Lannolon Lanvolon 22121 22290 1780 5,01 355 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Laurenan Lanreunan Lanrenan 22122 22230 735 30,90 24 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Bodéo Bodeoù Le Bodéo 22009 22320 160 9,97 16 Plaintel
Plœuc-sur-Lié
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Le Cambout Ar C'hembod Le Canbót 22027 22210 417 18,02 23 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Faouët Ar Faoued 22057 22290 399 7,55 53 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Le Fœil Ar Fouilh Le Foelh 22059 22800 1412 20,54 69 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Le Haut-Corlay Ar Gozh-Korle Le Haut-Corlaè 22074 22320 644 25,64 25 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Hinglé An Hengleuz Le Henglé 22082 22100 906 3,37 269 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Le Leslay Al Leslae Le Leslaé 22126 22800 158 5,01 32 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Le Mené Ar Menez 22046 22330 6396 163,23 39 Plénée-Jugon Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Merzer Ar Merzher 22150 22200 947 12,63 75 Guingamp
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Le Moustoir Ar Vouster 22157 22340 670 14,85 45 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Poher Communauté
Le Quillio Ar C'hillioù 22260 22460 556 16,16 34 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Le Quiou Ar C'haeoù 22263 22630 333 5,06 66 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Le Vieux-Bourg Bourc'h-Kintin 22386 22800 776 25,13 31 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Le Vieux-Marché Ar C'houerc'had 22387 22420 1285 23,13 56 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Les Champs-Géraux Maez-Geraod Lez Chaun-Jeraud 22035 22630 1036 19,09 54 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Lescouët-Gouarec Leskoed-Gwareg 22124 22570 218 18,73 12 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Lézardrieux Lezardrev 22127 22740 1480 11,91 124 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Locarn Lokarn 22128 22340 410 32,36 13 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Loc-Envel Lokenvel 22129 22810 67 3,36 20 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Loguivy-Plougras Logivi-Plougraz 22131 22780 813 47,68 17 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Lohuec Lohueg 22132 22160 252 17,18 15 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Loscouët-sur-Meu Loskoed-ar-Mozon Le Loscoét 22133 22230 626 22,26 28 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Louannec Louaneg 22134 22700 3077 13,91 221 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Louargat Louergad 22135 22540 2329 57,23 41 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Loudéac Loudieg Lódeiac 22136 22600 9605 80,24 120 Loudéac
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Maël-Carhaix Mêl-Karaez 22137 22340 1469 36,57 40 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Maël-Pestivien Mael-Pestivien 22138 22160 360 31,29 12 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Magoar Magor 22139 22480 89 7,79 11 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Mantallot Mantallod 22141 22450 237 2,76 86 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Matignon Matignon Matinyon 22143 22550 1697 14,53 117 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Mégrit Megrid Mégrit 22145 22270 836 20,63 41 Broons
Broons
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Mellionnec Melioneg 22146 22110 391 24,22 16 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Merdrignac Medrigneg Merdrinyac 22147 22230 2937 57,12 51 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Mérillac Merelieg Méreliac 22148 22230 234 13,86 17 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Merléac Merleag Mèreliac 22149 22460 431 30,03 14 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Minihy-Tréguier Ar Vinic'hi 22152 22220 1262 12,07 105 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Moncontour Monkontour 22153 22510 790 0,40 1975 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Moustéru Mousteruz 22156 22200 649 14,28 45 Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Noyal Noual-Pentevr 22160 22400 946 6,80 139 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Pabu Pabu 22161 22200 2748 7,84 351 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Paimpol Pempoull 22162 22500 7179 23,61 304 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Paule Paoul 22163 22340 691 37,56 18 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Pédernec Pederneg 22164 22540 1839 27,05 68 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Penguily Pengilli 22165 22510 607 10,49 58 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Penvénan Perwenan 22166 22710 2494 19,84 126 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Perros-Guirec Perroz-Gireg 22168 22700 7089 14,16 501 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Peumerit-Quintin Purid-Kintin 22169 22480 173 14,80 12 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Plaine-Haute Plenaod 22170 22800 1633 15,29 107 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plaintel Pleneventer 22171 22940 4441 26,76 166 Plaintel
Plœuc-sur-Lié
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plancoët Plangoed 22172 22130 2981 11,49 259 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Pléboulle Pleboull 22174 22550 869 14,10 62 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plédéliac Pledeliav 22175 22270 1464 51,75 28 Plénée-Jugon
Jugon-les-Lacs
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Plédran Pledran 22176 22960 6839 34,71 197 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Pléguien Plian 22177 22290 1353 15,48 87 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Pléhédel Plehedel 22178 22290 1325 12,36 107 Paimpol
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plélan-le-Petit Plelann-Vihan 22180 22980 1901 21,23 90 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plélauff Pellann 22181 22570 629 25,51 25 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Plélo Pleuloc'h Piélo 22182 22170 3242 43,38 75 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Plémet Ar Milinoù 22183 22210 3697 56,64 65 Loudéac Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Plémy Plevig 22184 22150 1587 40,04 40 Plaintel
Plouguenast
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Plénée-Jugon Plened-Yugon 22185 22640 2429 61,36 40 Plénée-Jugon
Jugon-les-Lacs
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Pléneuf-Val-André Pleneg-Nantraezh 22186 22370 4083 17,07 239 Pléneuf-Val-André
Pléneuf-Val-André
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Plérin Plerin 22187 22190 14.309 27,72 516 Plérin
Plérin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plerneuf Plerneg 22188 22170 1090 8,30 131 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Plésidy Plijidi 22189 22720 580 25,79 22 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Pleslin-Trigavou Plelin-Tregavoù 22190 22490 3775 21,80 173 Pleslin-Trigavou
Ploubalay
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plestan Plestan 22193 22640 1617 32,81 49 Plénée-Jugon
Jugon-les-Lacs
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Plestin-les-Grèves Plistin 22194 22310 3620 34,52 105 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pleubian Pleuvihan 22195 22610 2298 11,91 193 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pleudaniel Planiel 22196 22740 936 18,42 51 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pleudihen-sur-Rance Pleudehen 22197 22690 2968 24,55 121 Lanvallay
Dinan-Est
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Pleumeur-Bodou Pleuveur-Bodoù 22198 22560 3857 26,71 144 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pleumeur-Gautier Pleuveur-Gaoter 22199 22740 1197 18,99 63 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pléven Pleven 22200 22130 593 9,73 61 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plévenon Plevenon 22201 22240 754 13,73 55 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plévin Plevin 22202 22340 754 27,36 28 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Poher Communauté
Plœuc-L’Hermitage Ploheg-Peniti 22203 22150 4103 82,27 50 Plaintel Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Ploëzal Pleuzal 22204 22260 1232 26,24 47 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plorec-sur-Arguenon Ploareg 22205 22130 417 13,65 31 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plouaret Plouared 22207 22420 2176 29,98 73 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plouasne Plouan 22208 22830 1711 33,61 51 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Ploubazlanec Plaeraneg 22210 22620 3039 15,04 202 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Ploubezre Ploubêr 22211 22300 3687 31,44 117 Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plouëc-du-Trieux Ploueg-Pontrev 22212 22260 1140 18,57 61 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plouër-sur-Rance Plouhern 22213 22490 3551 19,89 179 Pleslin-Trigavou
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plouézec Ploueg-ar-Mor 22214 22470 3140 27,87 113 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Ploufragan Ploufragan 22215 22440 11.383 27,06 421 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plougonver Plougonveur 22216 22810 731 35,72 20 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plougras Plougraz 22217 22780 408 26,48 15 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plougrescant Plougouskant 22218 22820 1166 15,54 75 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plouguenast-Langast Plougonwaz 22219 22150 2448 55,57 44 Mûr-de-Bretagne Saint-Brieuc Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Plouguernével Plougernevel 22220 22110 1643 41,60 39 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Plouguiel Priel 22221 22220 1733 19,07 91 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plouha Plouha 22222 22580 4541 39,97 114 Plouha
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Plouisy Plouizi 22223 22200 1989 23,63 84 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Ploulec’h Ploulec'h 22224 22300 1579 10,15 156 Lannion
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Ploumagoar Plouvagor 22225 22970 5409 32,07 169 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Ploumilliau Plouilio 22226 22300 2464 34,69 71 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plounérin Plounerin 22227 22780 776 25,89 30 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plounévez-Moëdec Plounevez-Moedeg 22228 22810 1462 40,36 36 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plounévez-Quintin Plounevez-Kintin 22229 22110 1071 42,89 25 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Plourac’h Plourac'h 22231 22160 317 32,15 10 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plourhan Plourc'han 22232 22410 1991 17,24 115 Plouha
Étables-sur-Mer
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Plourivo Plourivoù 22233 22860 2263 28,35 80 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plouvara Plouvara 22234 22170 1160 22,19 52 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Plouzélambre Plouzelambr 22235 22420 237 7,84 30 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pludual Plual 22236 22290 715 9,27 77 Plouha
Plouha
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Pluduno Pludunoù 22237 22130 2188 28,32 77 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plufur Plufur 22238 22310 531 17,50 30 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Plumaudan Pluvaodan 22239 22350 1333 17,83 75 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plumaugat Pluvaelgad 22240 22250 1077 40,43 27 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Plumieux Pluvaeg 22241 22210 1024 38,92 26 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Plurien Plurien 22242 22240 1559 21,65 72 Pléneuf-Val-André
Pléneuf-Val-André
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Plusquellec Pluskelleg 22243 22160 539 26,31 20 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Plussulien Plusulian 22244 22320 484 22,49 22 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Pluzunet Plûned 22245 22140 966 22,87 42 Bégard
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Pommeret Peuñvrid 22246 22120 2103 13,35 158 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Pommerit-le-Vicomte Pañvrid-ar-Beskont 22248 22200 1807 33,03 55 Guingamp
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Pont-Melvez Pont-Melvez 22249 22390 611 22,98 27 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Pontrieux Pontrev 22250 22260 1009 1,02 989 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Pordic Porzhig 22251 22590 7300 33,63 217 Plérin Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Prat Prad 22254 22140 1117 21,87 51 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Quemper-Guézennec Kemper-Gwezhenneg 22256 22260 1078 23,08 47 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Quemperven Kemperven 22257 22450 381 7,69 50 Bégard
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Quessoy Kesoue 22258 22120 3856 29,23 132 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Quévert Kever 22259 22100 3976 12,48 319 Dinan
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Quintenic Kistenid 22261 22400 362 7,50 48 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Quintin Kintin 22262 22800 2867 3,12 919 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Rospez Rospezh 22265 22300 1763 13,24 133 Lannion
Lannion
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Rostrenen Rostrenenn 22266 22110 3056 32,17 95 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Rouillac Rioleg 22267 22250 392 15,77 25 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Ruca Ruskad 22268 22550 600 12,13 49 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Runan Runan 22269 22260 250 5,12 49 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Adrien Sant-Rien 22271 22390 353 9,93 36 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Agathon Sant-Eganton 22272 22200 2289 14,56 157 Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Alban Sant-Alvan 22273 22400 2176 30,43 72 Pléneuf-Val-André
Pléneuf-Val-André
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Saint-André-des-Eaux Sant-Andrev-an-Doureier 22274 22630 372 5,24 71 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Barnabé Sant-Barnev 22275 22600 1238 22,75 54 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Bihy Sant-Bic'hi 22276 22800 269 8,22 33 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Brandan Sant-Vedan 22277 22800 2309 25,16 92 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Brieuc Sant-Brieg 22278 22000 43.605 21,88 1993 Saint-Brieuc-1
Saint-Brieuc-2
Saint-Brieuc-Nord
Saint-Brieuc-Ouest
Saint-Brieuc-Sud
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Caradec Sant-Karadeg 22279 22600 1119 21,94 51 Mûr-de-Bretagne
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Carné Sant-Karneg 22280 22100 1051 8,36 126 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Carreuc Sant-Kareg 22281 22150 1519 12,69 120 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Cast-le-Guildo Sant-Kast-ar-Gwildoù 22282 22380 3308 22,63 146 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Clet Sant-Kleve 22283 22260 877 14,46 61 Bégard
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Connan Sant-Konan 22284 22480 290 13,54 21 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Connec Sant-Koneg 22285 22530 258 10,93 24 Mûr-de-Bretagne
Mûr-de-Bretagne
Saint-Brieuc
Guingamp
Pontivy Communauté
Saint-Denoual Sant-Denwal 22286 22400 474 8,61 55 Pléneuf-Val-André
Matignon
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Saint-Donan Sant-Donan 22287 22800 1453 22,92 63 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Étienne-du-Gué-de-l’Isle Sant-Stefan-ar-Roudouz 22288 22210 351 14,91 24 Loudéac
La Chèze
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Sainte-Tréphine Sant-Trifin 22331 22480 185 12,52 15 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Fiacre Sant-Fieg 22289 22720 213 9,70 22 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Saint-Gildas Sant-Weltaz 22291 22800 251 15,54 16 Plélo
Quintin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Gilles-les-Bois Sant-Jili-ar-C'hoad 22293 22290 408 9,45 43 Plouha
Pontrieux
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Saint-Gilles-Pligeaux Sant-Jili-Plijo 22294 22480 305 19,45 16 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Gilles-Vieux-Marché Sant-Jili-ar-C'hozhvarc'had 22295 22530 358 21,95 16 Mûr-de-Bretagne
Mûr-de-Bretagne
Saint-Brieuc
Guingamp
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Glen Sant-Glenn 22296 22510 646 11,51 56 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Saint-Hélen Sant-Haelen 22299 22100 1512 17,02 89 Lanvallay
Dinan-Est
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Hervé Sant-Herve 22300 22460 392 9,83 40 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Igeaux Sant-Ijo 22334 22570 127 12,91 10 Rostrenen
Gouarec
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Jacut-de-la-Mer Sant-Yagu-an-Enez 22302 22750 911 2,92 312 Plancoët
Ploubalay
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Jean-Kerdaniel Sant-Yann-Gerdaniel 22304 22170 650 11,12 58 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Saint-Jouan-de-l’Isle Sant-Yowan-an-Enez 22305 22350 495 8,09 61 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Judoce Sant-Yuzeg 22306 22630 555 10,19 54 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Julien Sant-Juluan-Pentevr 22307 22940 2029 5,69 357 Ploufragan
Ploufragan
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Juvat Sant-Yuvad 22308 22630 646 17,41 37 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Launeuc Sant-Laoueneg 22309 22230 195 11,58 17 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Laurent Sant-Laorañs 22310 22140 468 8,96 52 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Lormel Sant-Loheñvel 22311 22130 874 9,77 89 Plancoët
Plancoët
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Maden Sant-Maden 22312 22350 226 6,56 34 Broons
Caulnes
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Martin-des-Prés Sant-Varzhin-Korle 22313 22320 306 20,3 15 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Maudan Sant-Maodan 22314 22600 403 6,67 60 Loudéac
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Maudez Sant-Maodez 22315 22980 284 5,09 56 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Mayeux Sant-Vaeg 22316 22320 469 30,63 15 Mûr-de-Bretagne
Corlay
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Méloir-des-Bois Sant-Melar 22317 22980 265 6,13 43 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Michel-de-Plélan Sant-Mikael-Plelann 22318 22980 307 7,24 42 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Michel-en-Grève Lokmikael-an-Traezh 22319 22300 456 4,69 97 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Saint-Nicodème Sant-Nigouden 22320 22160 168 16,94 10 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Nicolas-du-Pélem Sant-Nikolaz-ar-Pelem 22321 22480 1594 41,04 39 Rostrenen
Saint-Nicolas-du-Pélem
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Saint-Péver Sant-Pever 22322 22720 387 13,13 29 Plélo
Plouagat
Guingamp
Guingamp
Leff Armor Communauté
Saint-Pôtan Sant-Postan 22323 22550 815 19,89 41 Pléneuf-Val-André
Matignon
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Quay-Perros Sant-Ke-Perroz 22324 22700 1290 4,72 273 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Saint-Quay-Portrieux Sant-Ke-Porzh-Olued 22325 22410 3121 3,87 806 Plouha
Étables-sur-Mer
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Saint-Rieul Sant-Rieg 22326 22270 546 6,37 86 Lamballe
Lamballe
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Saint-Samson-sur-Rance Sant-Samzun 22327 22100 1637 6,27 261 Pleslin-Trigavou
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Saint-Servais Sant-Servez-Kallag 22328 22160 408 28,04 15 Callac
Callac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Saint-Thélo Sant-Teliav 22330 22460 395 14,56 27 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Saint-Trimoël Sant-Rivoued 22332 22510 521 8,35 62 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Saint-Vran Sant-Vran 22333 22230 761 28,12 27 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Senven-Léhart Senven-Lehard 22335 22720 236 12,50 19 Callac
Bourbriac
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Sévignac Sevinieg 22337 22250 1107 43,25 26 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Squiffiec Skiñvieg 22338 22200 760 10,80 70 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Taden Taden 22339 22100 2524 20,13 125 Pleslin-Trigavou
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Tonquédec Tonkedeg 22340 22140 1196 18,01 66 Bégard
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Tramain Tremaen 22341 22640 692 9,25 75 Plénée-Jugon
Jugon-les-Lacs
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Trébédan Trebêran 22342 22980 427 10,97 39 Plancoët
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Trébeurden Trebeurden 22343 22560 3641 13,4 272 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trébrivan Trabrivan 22344 22340 748 22,96 33 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Trébry Trebrid 22345 22510 784 25,12 31 Plénée-Jugon
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Trédaniel Trezeniel 22346 22510 900 15,92 57 Plaintel
Moncontour
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Lamballe Terre et Mer
Trédarzec Tredarzeg 22347 22220 1060 11,68 91 Tréguier
Lézardrieux
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trédias Trediarn 22348 22250 495 11,01 45 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Trédrez-Locquémeau Tredraezh-Lokemo 22349 22300 1449 10,65 136 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Tréduder Treduder 22350 22310 195 4,80 41 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Treffrin Trefrin 22351 22340 544 7,47 73 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Poher Communauté
Tréfumel Trefermael 22352 22630 274 5,81 47 Lanvallay
Évran
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Trégastel Tregastell 22353 22730 2535 7,00 362 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Tréglamus Treglañviz 22354 22540 1074 18,79 57 Callac
Belle-Isle-en-Terre
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Trégomeur Tregonveur 22356 22590 943 10,37 91 Plélo
Châtelaudren
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Trégonneau Tregonev 22358 22200 578 6,32 91 Bégard
Bégard
Guingamp
Guingamp
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Trégrom Tregrom 22359 22420 416 16,64 25 Plestin-les-Grèves
Plouaret
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trégueux Tregaeg 22360 22950 8459 14,57 581 Trégueux
Langueux
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Tréguidel Tregedel 22361 22290 627 6,56 96 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Tréguier Landreger 22362 22220 2416 1,52 1589 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trélévern Trelêvern 22363 22660 1243 6,94 179 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trélivan Trelivan 22364 22100 2862 11,10 258 Dinan
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Trémargat Tremargad 22365 22110 187 13,90 13 Rostrenen
Rostrenen
Guingamp
Guingamp
Kreiz-Breizh
Trémel Tremael 22366 22310 405 11,93 34 Plestin-les-Grèves
Plestin-les-Grèves
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Tréméreuc Tremereg 22368 22490 711 4,15 171 Pleslin-Trigavou
Ploubalay
Dinan
Dinan
Côte d’Émeraude
Trémeur Treveur 22369 22250 783 14,56 54 Broons
Broons
Saint-Brieuc
Dinan
Lamballe Terre et Mer
Tréméven Tremeven-Goueloù 22370 22290 348 5,12 68 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Trémorel Tremorae 22371 22230 1142 33,76 34 Broons
Merdrignac
Saint-Brieuc
Dinan
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Trémuson Tremuzon 22372 22440 2148 6,31 340 Plérin
Plérin
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Tréogan Treogan 22373 22340 102 7,10 14 Rostrenen
Maël-Carhaix
Guingamp
Guingamp
Poher Communauté
Tressignaux Tresigne 22375 22290 695 7,29 95 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Trévé Treve 22376 22600 1692 26,63 64 Mûr-de-Bretagne
Loudéac
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Tréveneuc Treveneg 22377 22410 797 6,65 120 Plouha
Étables-sur-Mer
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Trévérec Trevereg 22378 22290 216 4,33 50 Plouha
Lanvollon
Guingamp
Saint-Brieuc
Leff Armor Communauté
Trévou-Tréguignec An Trevoù 22379 22660 1483 6,52 227 Perros-Guirec
Perros-Guirec
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Trévron Treveron 22380 22100 685 9,60 71 Lanvallay
Dinan-Ouest
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Trézény Trezeni 22381 22450 351 3,25 108 Tréguier
Tréguier
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Troguéry Trogeri 22383 22450 224 3,61 62 Tréguier
La Roche-Derrien
Lannion
Lannion
Lannion-Trégor Communauté
Uzel Uzel 22384 22460 1053 6,79 155 Mûr-de-Bretagne
Uzel
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Loudéac Communauté – Bretagne Centre
Vildé-Guingalan Gwilde-Gwengalon 22388 22980 1239 7,35 169 Dinan
Plélan-le-Petit
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération
Yffiniac Ilfinieg 22389 22120 4990 17,44 286 Trégueux
Langueux
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc
Saint-Brieuc Armor Agglomération
Yvias Eviaz 22390 22930 777 11,61 67 Paimpol
Paimpol
Guingamp
Saint-Brieuc
Guingamp Paimpol Armor Argoat Agglomération
Yvignac-la-Tour Ivinieg 22391 22350 1129 35,39 32 Broons
Broons
Dinan
Dinan
Dinan Agglomération

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: