Lischt vun dr Gmeina im Département Gard

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Gard zellt àlla 351 Gmeina ìm Département Gard uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigaliers Aigaliers 30001 30700 507 28,06 18 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Aigremont Aigremont 30002 30350 791 12,55 63 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Aigues-Mortes Aigas Mòrtas 30003 30220 8325 57,78 144 Aigues-Mortes
Aigues-Mortes
Nîmes
Nîmes
Terre de Camargue
Aigues-Vives Aigas Vivas 30004 30670 3337 12,00 278 Vauvert
Sommières
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Aiguèze Aiguesa 30005 30760 214 20,03 11 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Aimargues Aimargues 30006 30470 5647 26,48 213 Aigues-Mortes
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Alès Alès 30007 30100 40.219 23,16 1737 Alès-1
Alès-2
Alès-3
Alès-Nord-Est
Alès-Ouest
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Allègre-les-Fumades Alègre 30008 30500 902 24,59 37 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Alzon Alzon 30009 30770 177 27,48 6 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Anduze Andusa 30010 30140 3436 14,60 235 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Aramon Aramon 30012 30390 4238 31,16 136 Beaucaire
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Argilliers Argiliers 30013 30210 483 6,67 72 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Arpaillargues-et-Aureillac Arpalhargues e Aurelhac 30014 30700 1009 13,67 74 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Arphy Arfi 30015 30120 171 20,92 8 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Arre Arre 30016 30120 287 7,26 40 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Arrigas Arrigàs 30017 30770 211 20,28 10 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Aspères Aspèras 30018 30250 512 10,06 51 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Aubais Aubais 30019 30250 2762 11,79 234 Aigues-Mortes
Sommières
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Aubord Aubòrn 30020 30620 2375 9,42 252 Vauvert
Vauvert
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Aubussargues Aubuçargues 30021 30190 323 8,52 38 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Aujac Aujac 30022 30450 178 16,47 11 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Aujargues Oiargues 30023 30250 846 6,85 124 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Aulas Aulaç 30024 30120 477 2,91 164 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Aumessas Aumessaç 30025 30770 228 21,45 11 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Avèze Avesa 30026 30120 1080 4,14 261 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Bagard Bagarn 30027 30140 2574 14,55 177 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bagnols-sur-Cèze Banhòus de Céser 30028 30200 18.258 31,37 582 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Barjac Barjac 30029 30430 1596 42,72 37 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Baron Baron 30030 30700 356 10,06 35 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Beaucaire Bèucaire 30032 30300 15.963 86,52 185 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Beauvoisin Bèuvesin 30033 30640 4780 27,82 172 Vauvert
Vauvert
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Bellegarde Bèlagarda 30034 30127 7129 44,96 159 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Belvézet Bèuveser 30035 30580 245 22,86 11 Alès-2
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Bernis Berniç 30036 30620 3420 12,80 267 Vauvert
Vauvert
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Bessèges Besseja 30037 30160 2844 10,32 276 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Bez-et-Esparon Beç e Esparron 30038 30120 336 8,33 40 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Bezouce Besoça 30039 30320 2299 12,29 187 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Blandas Blandaç 30040 30770 135 37,46 4 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Blauzac Blausac 30041 30700 1196 15,90 75 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Boisset-et-Gaujac Boisset e Gaujac 30042 30140 2545 14,24 179 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Boissières Boissièira 30043 30114 565 3,33 170 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Bonnevaux Bònavau 30044 30450 88 8,81 10 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bordezac Bordesac 30045 30160 393 9,05 43 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Boucoiran-et-Nozières Bocoiran e Nosièira 30046 30190 947 14,52 65 Quissac
Lédignan
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bouillargues Bolhargues 30047 30230 6328 15,77 401 Marguerittes
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Bouquet Boquet 30048 30580 176 30,26 6 Alès-2
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bourdic Bordic 30049 30190 380 7,34 52 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Bragassargues Bragaçargues 30050 30260 175 7,49 23 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Branoux-les-Taillades Branós e las Talhadas 30051 30110 1340 15,02 89 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bréau-Mars Brèu e Març 30052 30120 616 28,49 22 Le Vigan Le Vigan Pays Viganais
Brignon Brinhon 30053 30190 771 6,67 116 Quissac
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Brouzet-lès-Alès Broset d'Alès 30055 30580 649 13,03 50 Alès-2
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Brouzet-lès-Quissac Broset de Quiçac 30054 30260 291 15,94 18 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Cabrières Cabrièiras 30057 30210 1623 14,76 110 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Caissargues Caissargues 30060 30132 4027 8,02 502 Marguerittes
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Calvisson Cauviçon 30062 30420 5745 28,97 198 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Campestre-et-Luc Campèstre e lo Luc 30064 30770 99 38,10 3 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Canaules-et-Argentières Canaulas e l'Argentièira 30065 30350 434 10,06 43 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Cannes-et-Clairan Canas e Clairan 30066 30260 540 12,13 45 Calvisson
Quissac
Nîmes
Le Vigan
Pays de Sommières
Cardet Cardet 30068 30350 871 8,29 105 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Carnas Carnaç 30069 30260 479 15,49 31 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Carsan Carçan 30070 30130 685 11,71 58 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Cassagnoles Cassinhòlas 30071 30350 403 5,19 78 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Castelnau-Valence Castèlnòu e Valença 30072 30190 454 10,27 44 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Castillon-du-Gard Castilhon de Gard 30073 30210 1684 17,38 97 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Causse-Bégon Lo Causse Begon 30074 30750 20 7,67 3 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Caveirac Cavairac 30075 30820 4181 15,20 275 Saint-Gilles
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Cavillargues Caubilhargues 30076 30330 843 11,27 75 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Cendras Cendrats 30077 30480 1841 12,86 143 La Grand-Combe
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Chambon Lo Chambon 30079 30450 266 14,65 18 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Chamborigaud Chambonrigaud 30080 30530 852 17,86 48 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Chusclan Chusclan 30081 30200 967 13,23 73 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Clarensac Clarençac 30082 30870 4263 14,49 294 Saint-Gilles
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Codognan Codonhan 30083 30920 2423 4,65 521 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Codolet Codolet 30084 30200 660 5,17 128 Roquemaure
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Collias Colhaç 30085 30210 1090 20,42 53 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Collorgues Colòrgas 30086 30190 608 9,27 66 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Colognac Colonhac 30087 30460 221 12,30 18 Quissac
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Combas Combaç 30088 30250 628 16,04 39 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Comps Combs 30089 30300 1784 8,60 207 Beaucaire
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Concoules Concolas 30090 30450 258 16,47 16 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Congénies Congènhas 30091 30111 1668 8,64 193 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Connaux Conauç 30092 30330 1674 9,58 175 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Conqueyrac Concairac 30093 30170 97 27,18 4 Le Vigan
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Corbès Corbés 30094 30140 154 3,28 47 La Grand-Combe
Saint-Jean-du-Gard
Alès
Alès
Alès Agglomération
Corconne Corcòna 30095 30260 542 12,98 42 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Cornillon Cornilhon 30096 30630 934 15,58 60 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Courry Corri 30097 30500 279 8,22 34 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Crespian Crespian 30098 30260 423 7,91 53 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Cros Lo Cròs 30099 30170 249 16,94 15 Quissac
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Cruviers-Lascours Cruvièrs e las Corts 30100 30360 702 5,52 127 Quissac
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Deaux Dèus 30101 30360 648 5,95 109 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Dions Dion 30102 30190 584 11,32 52 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Domazan Domasan 30103 30390 930 11,42 81 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Domessargues Daumeçargues 30104 30350 753 7,32 103 Quissac
Lédignan
Nîmes
Alès
Nîmes Métropole
Dourbies Dórbias 30105 30750 145 60,88 2 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Durfort-et-Saint-Martin-de-Sossenac Durfòrt e Sent Martin de Sossenac 30106 30170 685 16,28 42 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Estézargues Estesargues 30107 30390 579 11,59 50 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Euzet Euset 30109 30360 439 6,81 64 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Flaux Flaus 30110 30700 375 10,68 35 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Foissac Foissac 30111 30700 423 3,80 111 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Fons Fònts 30112 30730 1506 9,28 162 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Fons-sur-Lussan Fonts de Lussan 30113 30580 237 10,49 23 Alès-2
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Fontanès Fontanès 30114 30250 690 14,44 48 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Fontarèches Fontarecha 30115 30580 263 13,42 20 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Fournès Fornés 30116 30210 1085 17,66 61 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Fourques Forcas 30117 30300 2891 38,24 76 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Fressac Fressac 30119 30170 162 5,89 28 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Gagnières Castilhon de Ganhièira 30120 30160 1121 11,22 100 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Gailhan Galhan 30121 30260 246 5,53 44 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Gajan Gajan 30122 30730 668 10,91 61 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Gallargues-le-Montueux Galargues 30123 30660 3708 10,89 340 Aigues-Mortes
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Garons Garons 30125 30128 4895 12,28 399 Marguerittes
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Garrigues-Sainte-Eulalie Garriga e Senta Olha 30126 30190 731 10,00 73 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Gaujac Gaujac 30127 30330 1096 10,28 107 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Générac Generac 30128 30510 4118 24,26 170 Saint-Gilles
Saint-Gilles
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Générargues Generargues 30129 30140 699 10,24 68 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Génolhac Ginolhac 30130 30450 841 17,30 49 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Goudargues Godargues 30131 30630 1100 30,27 36 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Issirac Issirac 30134 30760 310 20,28 15 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Jonquières-Saint-Vincent Jonquièra de Sent Vincenç 30135 30300 3779 21,32 177 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Junas Junàs 30136 30250 1107 7,75 143 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
La Bastide-d’Engras La Bastida d'En Gras 30031 30330 196 9,85 20 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
La Bruguière La Bruguièira 30056 30580 328 16,43 20 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
La Cadière-et-Cambo La Cadièira e Cambon 30058 30170 210 11,97 18 Le Vigan
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
La Calmette La Caumeta 30061 30190 2200 11,10 198 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
La Capelle-et-Masmolène La Capèla e Masmolena 30067 30700 439 24,45 18 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
La Grand-Combe La Grand Comba 30132 30110 5041 12,01 420 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
La Roque-sur-Cèze La Ròca de Céser 30222 30200 184 8,37 22 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
La Rouvière La Rovièira 30224 30190 598 7,90 76 Calvisson
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
La Vernarède La Vernareda 30345 30530 336 5,59 60 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Lamelouze La Melosa 30137 30110 139 8,83 16 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
Langlade L'Anglada 30138 30980 2190 9,00 243 Saint-Gilles
Sommières
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Lanuéjols Lanuèjols 30139 30750 357 62,43 6 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Lasalle La Sala 30140 30460 1140 10,10 113 Le Vigan
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Laudun-l’Ardoise Laudun 30141 30290 6292 34,19 184 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Laval-Pradel La Val 30142 30110 1161 17,68 66 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
Laval-Saint-Roman La Vau de Sant Roman 30143 30760 217 10,50 21 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Le Cailar Lo Cailar 30059 30740 2412 30,01 80 Aigues-Mortes
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Le Garn Lo Garn 30124 30760 213 10,81 20 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Le Grau-du-Roi Lo Grau dau Rei 30133 30240 8517 54,73 156 Aigues-Mortes
Aigues-Mortes
Nîmes
Nîmes
Terre de Camargue
Le Martinet Lo Martinet 30159 30960 750 10,35 72 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Le Pin Lo Pin 30196 30330 426 5,96 71 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Le Vigan Lo Vigan 30350 30120 3820 17,24 222 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Lecques Lècas 30144 30250 470 5,20 90 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Lédenon Ledenon 30145 30210 1556 19,44 80 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Lédignan Ledinhan 30146 30350 1462 6,93 211 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Les Angles Angles 30011 30133 8349 17,77 470 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Les Mages Los Mages 30152 30960 2074 12,69 163 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Les Plans Los Plans 30197 30340 252 6,15 41 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Les Plantiers Los Plantièrs 30198 30122 257 30,83 8 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Les Salles-du-Gardon Las Salas de Gardon 30307 30110 2600 21,09 123 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
L’Estréchure L'Estrechura 30108 30124 161 19,34 8 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Lézan Lesan 30147 30350 1537 9,54 161 Quissac
Lédignan
Alès
Alès
Alès Agglomération
Liouc Lièuc 30148 30260 281 9,64 29 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Lirac Lirac 30149 30126 904 9,76 93 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Logrian-Florian Logrian-Florian 30150 30610 264 8,58 31 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Lussan Lussan 30151 30580 486 46,92 10 Alès-2
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Malons-et-Elze Malon e Elze 30153 30450 125 31,21 4 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Mont Lozère
Mandagout Mandagon 30154 30120 401 15,12 27 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Manduel Manduèlh 30155 30129 6814 26,46 258 Marguerittes
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Marguerittes Margarida 30156 30320 8586 25,29 340 Marguerittes
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Martignargues Martinhargues 30158 30360 424 4,92 86 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Maruéjols-lès-Gardon Maruèjols de Gardon 30160 30350 243 3,82 64 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Massanes Maçanas 30161 30350 194 1,64 118 Quissac
Lédignan
Alès
Alès
Alès Agglomération
Massillargues-Attuech Macilhargues e Atuèg 30162 30140 662 6,27 106 Quissac
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Mauressargues Maureçargues 30163 30350 158 5,85 27 Quissac
Lédignan
Nîmes
Alès
Nîmes Métropole
Méjannes-le-Clap Mejanas e lo Clap 30164 30430 710 38,24 19 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Méjannes-lès-Alès Mejanas d'Alès 30165 30340 1222 6,58 186 Alès-3
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Meynes Meinas 30166 30840 2456 16,66 147 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Meyrannes Mairanas 30167 30410 825 6,51 127 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Mialet Mialet 30168 30140 624 30,76 20 La Grand-Combe
Saint-Jean-du-Gard
Alès
Alès
Alès Agglomération
Milhaud Milhau 30169 30540 5636 18,25 309 Saint-Gilles
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Molières-Cavaillac Molièras e Cavalhac 30170 30120 938 7,71 122 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Molières-sur-Cèze Molièras de Céser 30171 30410 1297 8,71 149 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Monoblet Monoblet 30172 30170 728 21,33 34 Quissac
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Mons Monts 30173 30340 1677 15,94 105 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Montagnac Montanhac 30354 30350 208 8,68 24 Quissac
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Montaren-et-Saint-Médiers Montaren e Sent Medier 30174 30700 1434 19,42 74 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Montclus Montclús 30175 30630 206 21,88 9 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Montdardier Montdardièr 30176 30120 201 35,25 6 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Monteils Montelhs 30177 30360 656 6,98 94 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Montfaucon Montfaucon 30178 30150 1492 4,24 352 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Montfrin Montfrin 30179 30490 3189 15,29 209 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Montignargues Montinhargues 30180 30190 597 4,46 134 Calvisson
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Montmirat Montmirat 30181 30260 433 9,52 45 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Montpezat Montpesat 30182 30730 1234 11,98 103 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Moulézan Molesan 30183 30350 648 11,39 57 Quissac
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Moussac Moçac 30184 30190 1485 7,40 201 Quissac
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Mus Murs 30185 30121 1410 2,60 542 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Nages-et-Solorgues Najas e Solòrgues 30186 30114 1736 6,18 281 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Navacelles Navacèlas 30187 30580 325 11,02 29 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Ners Nèrç 30188 30360 702 4,96 142 Quissac
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Nîmes Nimes 30189 30000
30900
150.610 161,85 931 Nîmes-1
Nîmes-2
Nîmes-3
Nîmes-4
Saint-Gilles
Nîmes-1
Nîmes-2
Nîmes-3
Nîmes-4
Nîmes-5
Nîmes-6
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Orsan Orsan 30191 30200 1145 6,90 166 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Orthoux-Sérignac-Quilhan Ortons, Serinhan e Quilhan 30192 30260 416 13,98 30 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Parignargues Parinhargues 30193 30730 678 11,01 62 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Peyremale Pèiramala 30194 30160 285 8,62 33 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Peyrolles Peiròlas 30195 30124 33 8,29 4 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Pommiers Pomièrs 30199 30120 56 6,51 9 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Pompignan Pompinhan 30200 30170 957 41,31 23 Le Vigan
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Ponteils-et-Brésis Pontelhs e Bresís 30201 30450 364 27,80 13 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Mont Lozère
Pont-Saint-Esprit Lo Pònt Sant Esperit 30202 30130 10.336 18,49 559 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Portes Pòrtas 30203 30530 344 14,42 24 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Potelières Potelièiras 30204 30500 373 6,47 58 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Pougnadoresse Pinhadorèissa 30205 30330 246 7,65 32 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Poulx Pous 30206 30320 3933 11,90 331 Marguerittes
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Pouzilhac Posilhac 30207 30210 713 16,04 44 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Puechredon Puègredond 30208 30610 40 8,08 5 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Pujaut Puejaut 30209 30131 4136 23,50 176 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Quissac Quiçac 30210 30260 3216 23,32 138 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Redessan Redeçan 30211 30129 4115 15,57 264 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Remoulins Remolins 30212 30210 2281 8,24 277 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Revens Reven 30213 30750 21 13,85 2 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Ribaute-les-Tavernes Ribauta e las Tavèrnas 30214 30720 2209 14,27 155 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Rivières Ribièiras 30215 30430 362 9,96 36 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Robiac-Rochessadoule Robiac e Ròca-sadola 30216 30160 840 10,31 81 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Rochefort-du-Gard Ròcafòrt de Gardon 30217 30650 7532 34,03 221 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Rochegude Ròchaguda 30218 30430 252 11,94 21 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Rodilhan Rodilhan 30356 30230 2878 4,69 614 Marguerittes
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Rogues Rògas 30219 30120 107 30,22 4 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Roquedur Ròcadun 30220 30440 257 10,85 24 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Roquemaure Ròcamaura 30221 30150 5481 26,22 209 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Rousson Rosson 30223 30340 4106 32,57 126 Rousson
Alès-Nord-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Sabran Sabran 30225 30200 1674 35,64 47 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Alexandre Sent Alexandre 30226 30130 1232 12,87 96 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Ambroix Sant Ambruèis 30227 30500 3162 11,74 269 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-André-de-Majencoules Sent Andrieu de Magencolas 30229 30570 592 21,79 27 Le Vigan
Valleraugue
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Saint-André-de-Roquepertuis Sant Andrieu de Ròcapertusa 30230 30630 594 12,18 49 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-André-de-Valborgne Sant Andrieu de Valbornha 30231 30940 382 48,71 8 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Saint-André-d’Olérargues Sent Andrieu d'Olerargues 30232 30330 429 9,75 44 Pont-Saint-Esprit
Lussan
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Bauzély Sent Bausèli 30233 30730 649 5,00 130 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Bénézet Sent Beneset 30234 30350 274 6,30 43 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Saint-Bonnet-de-Salendrinque Sent Bonet de Salendrenca 30236 30460 120 3,59 33 La Grand-Combe
Lasalle
Alès
Le Vigan
Alès Agglomération
Saint-Bonnet-du-Gard Sent Bonet del Gard 30235 30210 835 6,84 122 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Saint-Brès Sent Breç 30237 30500 652 11,37 57 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Bresson Sent Breçon 30238 30440 54 8,40 6 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Saint-Césaire-de-Gauzignan Sent Cesari de Grasinhan 30240 30360 382 6,84 56 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Chaptes Sench Agde 30241 30190 1865 13,07 143 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Christol-de-Rodières Sent Cristòu de Rodièra 30242 30760 160 8,07 20 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Christol-lès-Alès Sent Cristòu d'Alès 30243 30380 7030 20,25 347 Alès-1
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Clément Sent Clement 30244 30260 379 5,04 75 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Saint-Côme-et-Maruéjols Sent Còsme e Maruèjols 30245 30870 790 13,01 61 Saint-Gilles
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Denis Sent Daunís 30247 30500 294 3,65 81 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Dézéry Sent Desèri 30248 30190 450 6,01 75 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Dionisy Sent Dionisi 30249 30980 1039 3,42 304 Saint-Gilles
Sommières
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Sainte-Anastasie Senta Anastasiá 30228 30190 1686 43,64 39 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Sainte-Cécile-d’Andorge Senta Cecília d'Andòrge 30239 30110 586 19,09 31 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
Sainte-Croix-de-Caderle Senta Crotz de Cadèrla 30246 30460 113 7,63 15 La Grand-Combe
Lasalle
Alès
Le Vigan
Alès Agglomération
Saint-Étienne-de-l’Olm Sent Estève de l'Ome 30250 30360 388 4,18 93 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Étienne-des-Sorts Sent Estève dei Sòrbs 30251 30200 557 9,85 57 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Félix-de-Pallières Sent Feliç de Palhièira 30252 30140 252 18,87 13 Quissac
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Florent-sur-Auzonnet Sent Florenç d'Ausona 30253 30960 1173 9,31 126 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Geniès-de-Comolas Sent Genièis de Comolaç 30254 30150 1969 8,26 238 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Geniès-de-Malgoirès Sent Ginièis de Malgoiriés 30255 30190 3007 11,54 261 Calvisson
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Gervais Sent Gervàs 30256 30200 720 11,87 61 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Gervasy Sent Gervasi 30257 30320 1899 6,93 274 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Gilles Sant Geli 30258 30800 13.607 153,73 89 Saint-Gilles
Saint-Gilles
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Hilaire-de-Brethmas Sent Alari de Bretmàs 30259 30560 4313 13,91 310 Alès-3
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Hilaire-d’Ozilhan Sent Alari d'Ausilhan 30260 30210 1069 16,66 64 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Saint-Hippolyte-de-Caton Sent Ipolit de Caton 30261 30360 213 6,15 35 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Hippolyte-de-Montaigu Sent Ipolit de Montagut 30262 30700 260 4,05 64 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Hippolyte-du-Fort Sent Ipolit 30263 30170 3939 29,38 134 Le Vigan
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Jean-de-Ceyrargues Sent Joan de Ceirargues 30264 30360 164 6,65 25 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Jean-de-Crieulon Vilaseca 30265 30610 246 5,57 44 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Jean-de-Maruéjols-et-Avéjan Sent Joan de Maruèjols e Avejan 30266 30430 920 17,30 53 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Jean-de-Serres Sent Joan de Sèrres 30267 30350 521 8,26 63 Quissac
Lédignan
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Jean-de-Valériscle Sent Joan de Ceba 30268 30960 669 8,15 82 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Jean-du-Gard Sant Joan de Gardonenca 30269 30270 2433 41,64 58 La Grand-Combe
Saint-Jean-du-Gard
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Jean-du-Pin Sent Joan del Pin 30270 30140 1511 13,96 108 Alès-1
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Julien-de-Cassagnas Sent Julian de Cassanhaç 30271 30500 698 4,46 157 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Julien-de-la-Nef Sent Julian de la Nau 30272 30440 141 8,83 16 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Saint-Julien-de-Peyrolas Sent Julian de Pairolaç 30273 30760 1402 12,54 112 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Julien-les-Rosiers Sent Julian dels Rosiers 30274 30340 3348 14,01 239 Rousson
Alès-Nord-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Just-et-Vacquières Sent Just e Vaquièiras 30275 30580 302 23,52 13 Alès-2
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Laurent-d’Aigouze Sent Laurenç de Gosa 30276 30220 3474 89,81 39 Aigues-Mortes
Aigues-Mortes
Nîmes
Nîmes
Terre de Camargue
Saint-Laurent-de-Carnols Sent Laurenç de Carnòls 30277 30200 496 10,15 49 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Laurent-des-Arbres Sent Laurenç deis Aubres 30278 30126 3072 16,35 188 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Laurent-la-Vernède Sent Laurenç de la Verneda 30279 30330 681 11,80 58 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Laurent-le-Minier Sent Laurenç del Minièr 30280 30440 341 13,26 26 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Saint-Mamert-du-Gard Sant Mamet del Gard 30281 30730 1634 14,35 114 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Marcel-de-Careiret Sent Marcèu de Carreireta 30282 30330 845 10,17 83 Pont-Saint-Esprit
Lussan
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Martial Sant Marçal 30283 30440 179 17,16 10 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Saint-Martin-de-Valgalgues Sent Martin de Valgalga 30284 30520 4419 13,11 337 Alès-2
Alès-Nord-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Maurice-de-Cazevieille Sent Maurici de Casasvièlhas 30285 30360 727 13,15 55 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Maximin Sent Maissemin 30286 30700 746 9,90 75 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Michel-d’Euzet Sent Miquèu d'Euset 30287 30200 636 10,36 61 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Nazaire Sent Nazari 30288 30200 1229 6,68 184 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Nazaire-des-Gardies Sent Nazari de Gàrdia 30289 30610 83 11,29 7 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Paulet-de-Caisson Sent Paulet de Caisson 30290 30130 1810 16,88 107 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Paul-la-Coste Sent Pau de la Còsta 30291 30480 285 18,95 15 La Grand-Combe
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Paul-les-Fonts Sent Pau dei Fònts 30355 30330 1031 5,46 189 Roquemaure
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Pons-la-Calm Sent Ponç de la Cam 30292 30330 438 6,37 69 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Privat-de-Champclos Sent Privat de Champclaus 30293 30430 344 11,64 30 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Privat-des-Vieux Sent Privat dels Vièlhs 30294 30340 5182 15,80 328 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Quentin-la-Poterie Sent Quentin de la Terralha 30295 30700 3054 24,06 127 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Roman-de-Codières Sent Roman de Codièira 30296 30440 157 18,43 9 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Saint-Sauveur-Camprieu Sent Sauvaire e Camriu 30297 30750 245 31,74 8 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Saint-Sébastien-d’Aigrefeuille Sent Sebastian d'Agrifuèlh 30298 30140 500 15,82 32 La Grand-Combe
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Siffret Sent Sifret 30299 30700 1067 11,28 95 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Théodorit Sent Teodorit 30300 30260 532 8,75 61 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Victor-de-Malcap Sent Victor de Maucap 30303 30500 833 10,87 77 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Victor-des-Oules Sent Victor deis Olas 30301 30700 306 4,77 64 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Victor-la-Coste Sent Victor de la Còsta 30302 30290 2073 26,64 78 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Salazac Salasac 30304 30760 184 9,98 18 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Salindres Salindres 30305 30340 3494 11,53 303 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Salinelles Salinèla 30306 30250 573 8,84 65 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Sanilhac-Sagriès Sanilhac e Sagriers 30308 30700 780 22,10 35 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Sardan Sardan 30309 30260 300 6,24 48 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saumane Saumana 30310 30125 276 12,14 23 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Sauve Sauve 30311 30610 1928 31,56 61 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Sauveterre Sauvatèrra 30312 30150 2036 13,09 156 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Sauzet Sauset 30313 30190 747 6,70 111 Calvisson
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Savignargues Sauvinhargues 30314 30350 239 2,77 86 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saze Sase 30315 30650 2037 12,60 162 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Sénéchas Seneschàs 30316 30450 247 14,86 17 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Sernhac Saranhac 30317 30210 1755 8,93 197 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Servas Servaç 30318 30340 209 10,76 19 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Serviers-et-Labaume Cervier e la Bauma 30319 30700 604 12,22 49 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Seynes Sèina 30320 30580 161 14,33 11 Alès-2
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Sommières Someire 30321 30250 4917 10,36 475 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Soudorgues Sodòrgues 30322 30460 275 25,70 11 Le Vigan
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Soustelle Sostèla 30323 30110 123 11,09 11 La Grand-Combe
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Souvignargues Savinhargues 30324 30250 871 11,09 79 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Sumène Sumena 30325 30440 1549 36,59 42 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Tavel Tavèus 30326 30126 1979 19,96 99 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Tharaux Taraus 30327 30430 56 9,52 6 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Théziers Tesiers 30328 30390 1039 11,34 92 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Thoiras Toiraç 30329 30140 436 22,89 19 La Grand-Combe
Lasalle
Alès
Le Vigan
Alès Agglomération
Tornac Tornac 30330 30140 904 19,68 46 Quissac
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Tresques Trescas 30331 30330 1806 17,90 101 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Trèves Trève 30332 30750 128 26,59 5 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Uchaud Uchau 30333 30620 4315 8,80 490 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Uzès Usès 30334 30700 8454 25,41 333 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Vabres Vabres 30335 30460 121 4,75 25 La Grand-Combe
Lasalle
Alès
Le Vigan
Alès Agglomération
Val-d’Aigoual Val d'Augal 30339 30570 1431 94,84 15 Le Vigan Le Vigan Causses Aigoual Cévennes
Vallabrègues Valabrega 30336 30300 1392 14,33 97 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Vallabrix Valabriç 30337 30700 432 7,94 54 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Vallérargues Valerargues 30338 30580 140 12,73 11 Alès-2
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Valliguières Valaiguièra 30340 30210 584 19,25 30 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Vauvert Vauverd 30341 30600 11.608 109,86 106 Vauvert
Vauvert
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Vénéjan Venejan 30342 30200 1246 18,55 67 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Verfeuil Verdfuèlh 30343 30630 600 25,97 23 Pont-Saint-Esprit
Lussan
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Vergèze Vergesa 30344 30310 5188 10,16 511 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Vers-Pont-du-Gard Vèrç 30346 30210 1850 19,14 97 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Vestric-et-Candiac Vestric e Candiac 30347 30600 1406 10,92 129 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Vézénobres Vesenòbre 30348 30360 1774 17,07 104 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Vic-le-Fesq Vic e lo Fesc 30349 30260 522 9,63 54 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Villeneuve-lès-Avignon Vilanòva d'Avinhon 30351 30400 11.698 18,27 640 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Villevieille Vilavièlha 30352 30250 1709 8,28 206 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Vissec Virsec 30353 30770 60 21,83 3 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: