Lischt vun dr Gmeina im Département Gard

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Gard zellt àlla 351 Gmeina ìm Département Gard uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Aigaliers Aigaliers 30001 30700 512 28,06 18 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Aigremont Aigremont 30002 30350 784 12,55 62 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Aigues-Mortes Aigas Mòrtas 30003 30220 8456 57,78 146 Aigues-Mortes
Aigues-Mortes
Nîmes
Nîmes
Terre de Camargue
Aigues-Vives Aigas Vivas 30004 30670 3338 12,00 278 Vauvert
Sommières
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Aiguèze Aiguesa 30005 30760 214 20,03 11 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Aimargues Aimargues 30006 30470 5682 26,48 215 Aigues-Mortes
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Alès Alès 30007 30100 40.802 23,16 1762 Alès-1
Alès-2
Alès-3
Alès-Nord-Est
Alès-Ouest
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Allègre-les-Fumades Alègre 30008 30500 928 24,59 38 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Alzon Alzon 30009 30770 172 27,48 6 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Anduze Andusa 30010 30140 3382 14,60 232 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Aramon Aramon 30012 30390 4224 31,16 136 Beaucaire
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Argilliers Argiliers 30013 30210 469 6,67 70 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Arpaillargues-et-Aureillac Arpalhargues e Aurelhac 30014 30700 1018 13,67 74 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Arphy Arfi 30015 30120 162 20,92 8 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Arre Arre 30016 30120 287 7,26 40 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Arrigas Arrigàs 30017 30770 211 20,28 10 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Aspères Aspèras 30018 30250 507 10,06 50 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Aubais Aubais 30019 30250 2843 11,79 241 Aigues-Mortes
Sommières
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Aubord Aubòrn 30020 30620 2367 9,42 251 Vauvert
Vauvert
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Aubussargues Aubuçargues 30021 30190 316 8,52 37 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Aujac Aujac 30022 30450 179 16,47 11 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Aujargues Oiargues 30023 30250 817 6,85 119 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Aulas Aulaç 30024 30120 466 2,91 160 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Aumessas Aumessaç 30025 30770 228 21,45 11 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Avèze Avesa 30026 30120 1081 4,14 261 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Bagard Bagarn 30027 30140 2565 14,55 176 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bagnols-sur-Cèze Banhòus de Céser 30028 30200 18.072 31,37 576 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Barjac Barjac 30029 30430 1612 42,72 38 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Baron Baron 30030 30700 361 10,06 36 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Beaucaire Bèucaire 30032 30300 15.718 86,52 182 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Beauvoisin Bèuvesin 30033 30640 4905 27,82 176 Vauvert
Vauvert
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Bellegarde Bèlagarda 30034 30127 7273 44,96 162 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Belvézet Bèuveser 30035 30580 242 22,86 11 Alès-2
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Bernis Berniç 30036 30620 3425 12,80 268 Vauvert
Vauvert
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Bessèges Besseja 30037 30160 2838 10,32 275 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Bez-et-Esparon Beç e Esparron 30038 30120 330 8,33 40 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Bezouce Besoça 30039 30320 2293 12,29 187 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Blandas Blandaç 30040 30770 130 37,46 3 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Blauzac Blausac 30041 30700 1216 15,90 76 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Boisset-et-Gaujac Boisset e Gaujac 30042 30140 2549 14,24 179 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Boissières Boissièira 30043 30114 575 3,33 173 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Bonnevaux Bònavau 30044 30450 89 8,81 10 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bordezac Bordesac 30045 30160 391 9,05 43 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Boucoiran-et-Nozières Bocoiran e Nosièira 30046 30190 972 14,52 67 Quissac
Lédignan
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bouillargues Bolhargues 30047 30230 6305 15,77 400 Marguerittes
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Bouquet Boquet 30048 30580 179 30,26 6 Alès-2
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bourdic Bordic 30049 30190 377 7,34 51 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Bragassargues Bragaçargues 30050 30260 172 7,49 23 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Branoux-les-Taillades Branós e las Talhadas 30051 30110 1338 15,02 89 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
Bréau-Mars Brèu e Març 30052 30120 629 28,49 22 Le Vigan Le Vigan Pays Viganais
Brignon Brinhon 30053 30190 778 6,67 117 Quissac
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Brouzet-lès-Alès Broset d'Alès 30055 30580 660 13,03 51 Alès-2
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Brouzet-lès-Quissac Broset de Quiçac 30054 30260 296 15,94 19 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Cabrières Cabrièiras 30057 30210 1644 14,76 111 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Caissargues Caissargues 30060 30132 4089 8,02 510 Marguerittes
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Calvisson Cauviçon 30062 30420 5833 28,97 201 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Campestre-et-Luc Campèstre e lo Luc 30064 30770 111 38,10 3 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Canaules-et-Argentières Canaulas e l'Argentièira 30065 30350 452 10,06 45 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Cannes-et-Clairan Canas e Clairan 30066 30260 540 12,13 45 Calvisson
Quissac
Nîmes
Le Vigan
Pays de Sommières
Cardet Cardet 30068 30350 876 8,29 106 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Carnas Carnaç 30069 30260 492 15,49 32 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Carsan Carçan 30070 30130 718 11,71 61 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Cassagnoles Cassinhòlas 30071 30350 400 5,19 77 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Castelnau-Valence Castèlnòu e Valença 30072 30190 460 10,27 45 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Castillon-du-Gard Castilhon de Gard 30073 30210 1665 17,38 96 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Causse-Bégon Lo Causse Begon 30074 30750 22 7,67 3 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Caveirac Cavairac 30075 30820 4244 15,20 279 Saint-Gilles
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Cavillargues Caubilhargues 30076 30330 858 11,27 76 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Cendras Cendrats 30077 30480 1778 12,86 138 La Grand-Combe
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Chambon Lo Chambon 30079 30450 263 14,65 18 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Chamborigaud Chambonrigaud 30080 30530 863 17,86 48 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Chusclan Chusclan 30081 30200 967 13,23 73 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Clarensac Clarençac 30082 30870 4236 14,49 292 Saint-Gilles
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Codognan Codonhan 30083 30920 2418 4,65 520 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Codolet Codolet 30084 30200 639 5,17 124 Roquemaure
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Collias Colhaç 30085 30210 1073 20,42 53 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Collorgues Colòrgas 30086 30190 622 9,27 67 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Colognac Colonhac 30087 30460 223 12,30 18 Quissac
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Combas Combaç 30088 30250 631 16,04 39 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Comps Combs 30089 30300 1777 8,60 207 Beaucaire
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Concoules Concolas 30090 30450 259 16,47 16 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Congénies Congènhas 30091 30111 1667 8,64 193 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Connaux Conauç 30092 30330 1683 9,58 176 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Conqueyrac Concairac 30093 30170 97 27,18 4 Le Vigan
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Corbès Corbés 30094 30140 147 3,28 45 La Grand-Combe
Saint-Jean-du-Gard
Alès
Alès
Alès Agglomération
Corconne Corcòna 30095 30260 564 12,98 43 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Cornillon Cornilhon 30096 30630 942 15,58 60 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Courry Corri 30097 30500 280 8,22 34 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Crespian Crespian 30098 30260 424 7,91 54 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Cros Lo Cròs 30099 30170 245 16,94 14 Quissac
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Cruviers-Lascours Cruvièrs e las Corts 30100 30360 701 5,52 127 Quissac
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Deaux Dèus 30101 30360 645 5,95 108 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Dions Dion 30102 30190 564 11,32 50 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Domazan Domasan 30103 30390 935 11,42 82 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Domessargues Daumeçargues 30104 30350 748 7,32 102 Quissac
Lédignan
Nîmes
Alès
Nîmes Métropole
Dourbies Dórbias 30105 30750 140 60,88 2 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Durfort-et-Saint-Martin-de-Sossenac Durfòrt e Sent Martin de Sossenac 30106 30170 707 16,28 43 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Estézargues Estesargues 30107 30390 587 11,59 51 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Euzet Euset 30109 30360 449 6,81 66 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Flaux Flaus 30110 30700 374 10,68 35 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Foissac Foissac 30111 30700 431 3,80 113 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Fons Fònts 30112 30730 1563 9,28 168 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Fons-sur-Lussan Fonts de Lussan 30113 30580 237 10,49 23 Alès-2
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Fontanès Fontanès 30114 30250 689 14,44 48 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Fontarèches Fontarecha 30115 30580 256 13,42 19 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Fournès Fornés 30116 30210 1081 17,66 61 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Fourques Forcas 30117 30300 2843 38,24 74 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Fressac Fressac 30119 30170 159 5,89 27 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Gagnières Castilhon de Ganhièira 30120 30160 1085 11,22 97 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Gailhan Galhan 30121 30260 248 5,53 45 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Gajan Gajan 30122 30730 687 10,91 63 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Gallargues-le-Montueux Galargues 30123 30660 3667 10,89 337 Aigues-Mortes
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Garons Garons 30125 30128 4950 12,28 403 Marguerittes
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Garrigues-Sainte-Eulalie Garriga e Senta Olha 30126 30190 729 10,00 73 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Gaujac Gaujac 30127 30330 1087 10,28 106 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Générac Generac 30128 30510 4095 24,26 169 Saint-Gilles
Saint-Gilles
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Générargues Generargues 30129 30140 694 10,24 68 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Génolhac Ginolhac 30130 30450 833 17,30 48 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Goudargues Godargues 30131 30630 1103 30,27 36 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Issirac Issirac 30134 30760 307 20,28 15 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Jonquières-Saint-Vincent Jonquièra de Sent Vincenç 30135 30300 3814 21,32 179 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Junas Junàs 30136 30250 1126 7,75 145 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
La Bastide-d’Engras La Bastida d'En Gras 30031 30330 199 9,85 20 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
La Bruguière La Bruguièira 30056 30580 329 16,43 20 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
La Cadière-et-Cambo La Cadièira e Cambon 30058 30170 210 11,97 18 Le Vigan
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
La Calmette La Caumeta 30061 30190 2282 11,10 206 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
La Capelle-et-Masmolène La Capèla e Masmolena 30067 30700 426 24,45 17 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
La Grand-Combe La Grand Comba 30132 30110 5021 12,01 418 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
La Roque-sur-Cèze La Ròca de Céser 30222 30200 182 8,37 22 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
La Rouvière La Rovièira 30224 30190 613 7,90 78 Calvisson
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
La Vernarède La Vernareda 30345 30530 340 5,59 61 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Lamelouze La Melosa 30137 30110 137 8,83 16 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
Langlade L'Anglada 30138 30980 2204 9,00 245 Saint-Gilles
Sommières
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Lanuéjols Lanuèjols 30139 30750 355 62,43 6 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Lasalle La Sala 30140 30460 1122 10,10 111 Le Vigan
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Laudun-l’Ardoise Laudun 30141 30290 6316 34,19 185 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Laval-Pradel La Val 30142 30110 1147 17,68 65 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
Laval-Saint-Roman La Vau de Sant Roman 30143 30760 216 10,50 21 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Le Cailar Lo Cailar 30059 30740 2410 30,01 80 Aigues-Mortes
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Le Garn Lo Garn 30124 30760 215 10,81 20 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Le Grau-du-Roi Lo Grau dau Rei 30133 30240 8457 54,73 155 Aigues-Mortes
Aigues-Mortes
Nîmes
Nîmes
Terre de Camargue
Le Martinet Lo Martinet 30159 30960 745 10,35 72 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Le Pin Lo Pin 30196 30330 440 5,96 74 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Le Vigan Lo Vigan 30350 30120 3785 17,24 220 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Lecques Lècas 30144 30250 466 5,20 90 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Lédenon Ledenon 30145 30210 1590 19,44 82 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Lédignan Ledinhan 30146 30350 1472 6,93 212 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Les Angles Angles 30011 30133 8311 17,77 468 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Les Mages Los Mages 30152 30960 2059 12,69 162 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Les Plans Los Plans 30197 30340 263 6,15 43 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Les Plantiers Los Plantièrs 30198 30122 259 30,83 8 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Les Salles-du-Gardon Las Salas de Gardon 30307 30110 2598 21,09 123 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
L’Estréchure L'Estrechura 30108 30124 159 19,34 8 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Lézan Lesan 30147 30350 1517 9,54 159 Quissac
Lédignan
Alès
Alès
Alès Agglomération
Liouc Lièuc 30148 30260 302 9,64 31 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Lirac Lirac 30149 30126 914 9,76 94 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Logrian-Florian Logrian-Florian 30150 30610 264 8,58 31 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Lussan Lussan 30151 30580 488 46,92 10 Alès-2
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Malons-et-Elze Malon e Elze 30153 30450 124 31,21 4 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Mont Lozère
Mandagout Mandagon 30154 30120 402 15,12 27 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Manduel Manduèlh 30155 30129 6871 26,46 260 Marguerittes
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Marguerittes Margarida 30156 30320 8635 25,29 341 Marguerittes
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Martignargues Martinhargues 30158 30360 427 4,92 87 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Maruéjols-lès-Gardon Maruèjols de Gardon 30160 30350 252 3,82 66 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Massanes Maçanas 30161 30350 194 1,64 118 Quissac
Lédignan
Alès
Alès
Alès Agglomération
Massillargues-Attuech Macilhargues e Atuèg 30162 30140 664 6,27 106 Quissac
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Mauressargues Maureçargues 30163 30350 164 5,85 28 Quissac
Lédignan
Nîmes
Alès
Nîmes Métropole
Méjannes-le-Clap Mejanas e lo Clap 30164 30430 715 38,24 19 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Méjannes-lès-Alès Mejanas d'Alès 30165 30340 1209 6,58 184 Alès-3
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Meynes Meinas 30166 30840 2479 16,66 149 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Meyrannes Mairanas 30167 30410 810 6,51 124 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Mialet Mialet 30168 30140 621 30,76 20 La Grand-Combe
Saint-Jean-du-Gard
Alès
Alès
Alès Agglomération
Milhaud Milhau 30169 30540 5717 18,25 313 Saint-Gilles
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Molières-Cavaillac Molièras e Cavalhac 30170 30120 931 7,71 121 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Molières-sur-Cèze Molièras de Céser 30171 30410 1228 8,71 141 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Monoblet Monoblet 30172 30170 746 21,33 35 Quissac
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Mons Monts 30173 30340 1697 15,94 106 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Montagnac Montanhac 30354 30350 204 8,68 24 Quissac
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Montaren-et-Saint-Médiers Montaren e Sent Medier 30174 30700 1418 19,42 73 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Montclus Montclús 30175 30630 200 21,88 9 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Montdardier Montdardièr 30176 30120 199 35,25 6 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Monteils Montelhs 30177 30360 652 6,98 93 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Montfaucon Montfaucon 30178 30150 1507 4,24 355 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Montfrin Montfrin 30179 30490 3176 15,29 208 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Montignargues Montinhargues 30180 30190 587 4,46 132 Calvisson
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Montmirat Montmirat 30181 30260 442 9,52 46 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Montpezat Montpesat 30182 30730 1309 11,98 109 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Moulézan Molesan 30183 30350 652 11,39 57 Quissac
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Moussac Moçac 30184 30190 1511 7,40 204 Quissac
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Mus Murs 30185 30121 1429 2,60 550 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Nages-et-Solorgues Najas e Solòrgues 30186 30114 1818 6,18 294 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Navacelles Navacèlas 30187 30580 315 11,02 29 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Ners Nèrç 30188 30360 706 4,96 142 Quissac
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Nîmes Nimes 30189 30000
30900
149.633 161,85 925 Nîmes-1
Nîmes-2
Nîmes-3
Nîmes-4
Saint-Gilles
Nîmes-1
Nîmes-2
Nîmes-3
Nîmes-4
Nîmes-5
Nîmes-6
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Orsan Orsan 30191 30200 1166 6,90 169 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Orthoux-Sérignac-Quilhan Ortons, Serinhan e Quilhan 30192 30260 422 13,98 30 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Parignargues Parinhargues 30193 30730 687 11,01 62 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Peyremale Pèiramala 30194 30160 281 8,62 33 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Peyrolles Peiròlas 30195 30124 33 8,29 4 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Pommiers Pomièrs 30199 30120 56 6,51 9 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Pompignan Pompinhan 30200 30170 954 41,31 23 Le Vigan
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Ponteils-et-Brésis Pontelhs e Bresís 30201 30450 367 27,80 13 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Mont Lozère
Pont-Saint-Esprit Lo Pònt Sant Esperit 30202 30130 10.397 18,49 562 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Portes Pòrtas 30203 30530 339 14,42 24 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Potelières Potelièiras 30204 30500 368 6,47 57 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Pougnadoresse Pinhadorèissa 30205 30330 247 7,65 32 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Poulx Pous 30206 30320 4032 11,90 339 Marguerittes
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Pouzilhac Posilhac 30207 30210 733 16,04 46 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Puechredon Puègredond 30208 30610 44 8,08 5 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Pujaut Puejaut 30209 30131 4028 23,50 171 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Quissac Quiçac 30210 30260 3259 23,32 140 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Redessan Redeçan 30211 30129 4082 15,57 262 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Remoulins Remolins 30212 30210 2259 8,24 274 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Revens Reven 30213 30750 21 13,85 2 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Ribaute-les-Tavernes Ribauta e las Tavèrnas 30214 30720 2159 14,27 151 Alès-1
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Rivières Ribièiras 30215 30430 376 9,96 38 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Robiac-Rochessadoule Robiac e Ròca-sadola 30216 30160 833 10,31 81 Rousson
Bessèges
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Rochefort-du-Gard Ròcafòrt de Gardon 30217 30650 7574 34,03 223 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Rochegude Ròchaguda 30218 30430 252 11,94 21 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Rodilhan Rodilhan 30356 30230 2866 4,69 611 Marguerittes
La Vistrenque
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Rogues Rògas 30219 30120 107 30,22 4 Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Roquedur Ròcadun 30220 30440 256 10,85 24 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Roquemaure Ròcamaura 30221 30150 5520 26,22 211 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Rousson Rosson 30223 30340 4177 32,57 128 Rousson
Alès-Nord-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Sabran Sabran 30225 30200 1647 35,64 46 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Alexandre Sent Alexandre 30226 30130 1225 12,87 95 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Ambroix Sant Ambruèis 30227 30500 3257 11,74 277 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-André-de-Majencoules Sent Andrieu de Magencolas 30229 30570 594 21,79 27 Le Vigan
Valleraugue
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Saint-André-de-Roquepertuis Sant Andrieu de Ròcapertusa 30230 30630 585 12,18 48 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-André-de-Valborgne Sant Andrieu de Valbornha 30231 30940 367 48,71 8 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Saint-André-d’Olérargues Sent Andrieu d'Olerargues 30232 30330 428 9,75 44 Pont-Saint-Esprit
Lussan
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Bauzély Sent Bausèli 30233 30730 653 5,00 131 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Bénézet Sent Beneset 30234 30350 279 6,30 44 Quissac
Lédignan
Le Vigan
Alès
Piémont Cévenol
Saint-Bonnet-de-Salendrinque Sent Bonet de Salendrenca 30236 30460 119 3,59 33 La Grand-Combe
Lasalle
Alès
Le Vigan
Alès Agglomération
Saint-Bonnet-du-Gard Sent Bonet del Gard 30235 30210 843 6,84 123 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Saint-Brès Sent Breç 30237 30500 649 11,37 57 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Bresson Sent Breçon 30238 30440 58 8,40 7 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Saint-Césaire-de-Gauzignan Sent Cesari de Grasinhan 30240 30360 385 6,84 56 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Chaptes Sench Agde 30241 30190 1877 13,07 144 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Christol-de-Rodières Sent Cristòu de Rodièra 30242 30760 160 8,07 20 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Christol-lès-Alès Sent Cristòu d'Alès 30243 30380 7042 20,25 348 Alès-1
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Clément Sent Clement 30244 30260 369 5,04 73 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Saint-Côme-et-Maruéjols Sent Còsme e Maruèjols 30245 30870 809 13,01 62 Saint-Gilles
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Denis Sent Daunís 30247 30500 291 3,65 80 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Dézéry Sent Desèri 30248 30190 459 6,01 76 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Dionisy Sent Dionisi 30249 30980 1056 3,42 309 Saint-Gilles
Sommières
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Sainte-Anastasie Senta Anastasiá 30228 30190 1704 43,64 39 Uzès
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Sainte-Cécile-d’Andorge Senta Cecília d'Andòrge 30239 30110 590 19,09 31 La Grand-Combe
La Grand-Combe
Alès
Alès
Alès Agglomération
Sainte-Croix-de-Caderle Senta Crotz de Cadèrla 30246 30460 111 7,63 15 La Grand-Combe
Lasalle
Alès
Le Vigan
Alès Agglomération
Saint-Étienne-de-l’Olm Sent Estève de l'Ome 30250 30360 398 4,18 95 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Étienne-des-Sorts Sent Estève dei Sòrbs 30251 30200 552 9,85 56 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Félix-de-Pallières Sent Feliç de Palhièira 30252 30140 239 18,87 13 Quissac
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Florent-sur-Auzonnet Sent Florenç d'Ausona 30253 30960 1171 9,31 126 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Geniès-de-Comolas Sent Genièis de Comolaç 30254 30150 1983 8,26 240 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Geniès-de-Malgoirès Sent Ginièis de Malgoiriés 30255 30190 3036 11,54 263 Calvisson
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Gervais Sent Gervàs 30256 30200 742 11,87 63 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Gervasy Sent Gervasi 30257 30320 1949 6,93 281 Redessan
Marguerittes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Gilles Sant Geli 30258 30800 13.787 153,73 90 Saint-Gilles
Saint-Gilles
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Hilaire-de-Brethmas Sent Alari de Bretmàs 30259 30560 4408 13,91 317 Alès-3
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Hilaire-d’Ozilhan Sent Alari d'Ausilhan 30260 30210 1074 16,66 64 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Saint-Hippolyte-de-Caton Sent Ipolit de Caton 30261 30360 220 6,15 36 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Hippolyte-de-Montaigu Sent Ipolit de Montagut 30262 30700 257 4,05 63 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Hippolyte-du-Fort Sent Ipolit 30263 30170 3856 29,38 131 Le Vigan
Saint-Hippolyte-du-Fort
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Jean-de-Ceyrargues Sent Joan de Ceirargues 30264 30360 167 6,65 25 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Jean-de-Crieulon Vilaseca 30265 30610 243 5,57 44 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Jean-de-Maruéjols-et-Avéjan Sent Joan de Maruèjols e Avejan 30266 30430 886 17,30 51 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Jean-de-Serres Sent Joan de Sèrres 30267 30350 518 8,26 63 Quissac
Lédignan
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Jean-de-Valériscle Sent Joan de Ceba 30268 30960 648 8,15 80 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Jean-du-Gard Sant Joan de Gardonenca 30269 30270 2436 41,64 59 La Grand-Combe
Saint-Jean-du-Gard
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Jean-du-Pin Sent Joan del Pin 30270 30140 1512 13,96 108 Alès-1
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Julien-de-Cassagnas Sent Julian de Cassanhaç 30271 30500 712 4,46 160 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Julien-de-la-Nef Sent Julian de la Nau 30272 30440 142 8,83 16 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Saint-Julien-de-Peyrolas Sent Julian de Pairolaç 30273 30760 1425 12,54 114 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Julien-les-Rosiers Sent Julian dels Rosiers 30274 30340 3367 14,01 240 Rousson
Alès-Nord-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Just-et-Vacquières Sent Just e Vaquièiras 30275 30580 308 23,52 13 Alès-2
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Laurent-d’Aigouze Sent Laurenç de Gosa 30276 30220 3501 89,81 39 Aigues-Mortes
Aigues-Mortes
Nîmes
Nîmes
Terre de Camargue
Saint-Laurent-de-Carnols Sent Laurenç de Carnòls 30277 30200 496 10,15 49 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Laurent-des-Arbres Sent Laurenç deis Aubres 30278 30126 3032 16,35 185 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Laurent-la-Vernède Sent Laurenç de la Verneda 30279 30330 671 11,80 57 Uzès
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Laurent-le-Minier Sent Laurenç del Minièr 30280 30440 350 13,26 26 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais
Saint-Mamert-du-Gard Sant Mamet del Gard 30281 30730 1643 14,35 114 Calvisson
Saint-Mamert-du-Gard
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Saint-Marcel-de-Careiret Sent Marcèu de Carreireta 30282 30330 847 10,17 83 Pont-Saint-Esprit
Lussan
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Martial Sant Marçal 30283 30440 182 17,16 11 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Saint-Martin-de-Valgalgues Sent Martin de Valgalga 30284 30520 4472 13,11 341 Alès-2
Alès-Nord-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Maurice-de-Cazevieille Sent Maurici de Casasvièlhas 30285 30360 741 13,15 56 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Maximin Sent Maissemin 30286 30700 758 9,90 77 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Michel-d’Euzet Sent Miquèu d'Euset 30287 30200 643 10,36 62 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Nazaire Sent Nazari 30288 30200 1249 6,68 187 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Nazaire-des-Gardies Sent Nazari de Gàrdia 30289 30610 85 11,29 8 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Paulet-de-Caisson Sent Paulet de Caisson 30290 30130 1820 16,88 108 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Paul-la-Coste Sent Pau de la Còsta 30291 30480 288 18,95 15 La Grand-Combe
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Paul-les-Fonts Sent Pau dei Fònts 30355 30330 1029 5,46 188 Roquemaure
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Pons-la-Calm Sent Ponç de la Cam 30292 30330 448 6,37 70 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Saint-Privat-de-Champclos Sent Privat de Champclaus 30293 30430 347 11,64 30 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Privat-des-Vieux Sent Privat dels Vièlhs 30294 30340 5218 15,80 330 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Quentin-la-Poterie Sent Quentin de la Terralha 30295 30700 3063 24,06 127 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Roman-de-Codières Sent Roman de Codièira 30296 30440 155 18,43 8 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Saint-Sauveur-Camprieu Sent Sauvaire e Camriu 30297 30750 234 31,74 7 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Saint-Sébastien-d’Aigrefeuille Sent Sebastian d'Agrifuèlh 30298 30140 500 15,82 32 La Grand-Combe
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Saint-Siffret Sent Sifret 30299 30700 1082 11,28 96 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Théodorit Sent Teodorit 30300 30260 535 8,75 61 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saint-Victor-de-Malcap Sent Victor de Maucap 30303 30500 835 10,87 77 Rousson
Saint-Ambroix
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Saint-Victor-des-Oules Sent Victor deis Olas 30301 30700 304 4,77 64 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Saint-Victor-la-Coste Sent Victor de la Còsta 30302 30290 2104 26,64 79 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Salazac Salasac 30304 30760 185 9,98 19 Pont-Saint-Esprit
Pont-Saint-Esprit
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Salindres Salindres 30305 30340 3518 11,53 305 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Salinelles Salinèla 30306 30250 563 8,84 64 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Sanilhac-Sagriès Sanilhac e Sagriers 30308 30700 776 22,10 35 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Sardan Sardan 30309 30260 319 6,24 51 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saumane Saumana 30310 30125 278 12,14 23 Le Vigan
Saint-André-de-Valborgne
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Sauve Sauve 30311 30610 1912 31,56 61 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Sauveterre Sauvatèrra 30312 30150 2051 13,09 157 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Sauzet Sauset 30313 30190 750 6,70 112 Calvisson
Saint-Chaptes
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Savignargues Sauvinhargues 30314 30350 237 2,77 86 Quissac
Sauve
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Saze Sase 30315 30650 2051 12,60 163 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Sénéchas Seneschàs 30316 30450 244 14,86 16 La Grand-Combe
Génolhac
Alès
Alès
Alès Agglomération
Sernhac Saranhac 30317 30210 1748 8,93 196 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Nîmes Métropole
Servas Servaç 30318 30340 208 10,76 19 Alès-2
Alès-Sud-Est
Alès
Alès
Alès Agglomération
Serviers-et-Labaume Cervier e la Bauma 30319 30700 608 12,22 50 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Seynes Sèina 30320 30580 161 14,33 11 Alès-2
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Sommières Someire 30321 30250 4972 10,36 480 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Soudorgues Sodòrgues 30322 30460 271 25,70 11 Le Vigan
Lasalle
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Soustelle Sostèla 30323 30110 123 11,09 11 La Grand-Combe
Alès-Ouest
Alès
Alès
Alès Agglomération
Souvignargues Savinhargues 30324 30250 876 11,09 79 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Sumène Sumena 30325 30440 1469 36,59 40 Le Vigan
Sumène
Le Vigan
Le Vigan
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Tavel Tavèus 30326 30126 1994 19,96 100 Roquemaure
Roquemaure
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Tharaux Taraus 30327 30430 56 9,52 6 Rousson
Barjac
Alès
Alès
Cèze Cévennes
Théziers Tesiers 30328 30390 1045 11,34 92 Redessan
Aramon
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Thoiras Toiraç 30329 30140 438 22,89 19 La Grand-Combe
Lasalle
Alès
Le Vigan
Alès Agglomération
Tornac Tornac 30330 30140 923 19,68 47 Quissac
Anduze
Alès
Alès
Alès Agglomération
Tresques Trescas 30331 30330 1803 17,90 101 Bagnols-sur-Cèze
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Trèves Trève 30332 30750 121 26,59 5 Le Vigan
Trèves
Le Vigan
Le Vigan
Causses Aigoual Cévennes
Uchaud Uchau 30333 30620 4345 8,80 494 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Uzès Usès 30334 30700 8420 25,41 331 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Vabres Vabres 30335 30460 130 4,75 27 La Grand-Combe
Lasalle
Alès
Le Vigan
Alès Agglomération
Val-d’Aigoual Val d'Augal 30339 30570 1420 94,84 15 Le Vigan Le Vigan Causses Aigoual Cévennes
Vallabrègues Valabrega 30336 30300 1379 14,33 96 Beaucaire
Beaucaire
Nîmes
Nîmes
Beaucaire-Terre d’Argence
Vallabrix Valabriç 30337 30700 427 7,94 54 Uzès
Uzès
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Vallérargues Valerargues 30338 30580 141 12,73 11 Alès-2
Lussan
Nîmes
Nîmes
Pays d’Uzès
Valliguières Valaiguièra 30340 30210 592 19,25 31 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Vauvert Vauverd 30341 30600 11.633 109,86 106 Vauvert
Vauvert
Nîmes
Nîmes
Petite-Camargue
Vénéjan Venejan 30342 30200 1265 18,55 68 Pont-Saint-Esprit
Bagnols-sur-Cèze
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Verfeuil Verdfuèlh 30343 30630 606 25,97 23 Pont-Saint-Esprit
Lussan
Nîmes
Nîmes
Gard Rhodanien
Vergèze Vergesa 30344 30310 5243 10,16 516 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Vers-Pont-du-Gard Vèrç 30346 30210 1822 19,14 95 Redessan
Remoulins
Nîmes
Nîmes
Pont du Gard
Vestric-et-Candiac Vestric e Candiac 30347 30600 1393 10,92 128 Vauvert
Rhôny-Vidourle
Nîmes
Nîmes
Rhôny Vistre Vidourle
Vézénobres Vesenòbre 30348 30360 1777 17,07 104 Alès-3
Vézénobres
Alès
Alès
Alès Agglomération
Vic-le-Fesq Vic e lo Fesc 30349 30260 534 9,63 55 Quissac
Quissac
Le Vigan
Le Vigan
Piémont Cévenol
Villeneuve-lès-Avignon Vilanòva d'Avinhon 30351 30400 11.769 18,27 644 Villeneuve-lès-Avignon
Villeneuve-lès-Avignon
Nîmes
Nîmes
Grand Avignon
Villevieille Vilavièlha 30352 30250 1751 8,28 211 Calvisson
Sommières
Nîmes
Nîmes
Pays de Sommières
Vissec Virsec 30353 30770 63 21,83 3 Le Vigan
Alzon
Le Vigan
Le Vigan
Pays Viganais

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: