Lischt vun dr Gmeina im Département Charente

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Charente zellt àlla 367 Gmeina ìm Département Charente uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abzac Azac 16001 16500 484 33,35 15 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Agris Agrís 16003 16110 857 18,74 46 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Aigre 16005 16140 1591 23,82 67 Charente-Nord Confolens Cœur de Charente
Alloue Alloue 16007 16490 468 46,54 10 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Ambérac 16008 16140 319 12,10 26 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Ambernac Ambernac 16009 16490 368 30,05 12 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Ambleville 16010 16300 180 5,09 35 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Anais Anais 16011 16560 581 9,87 59 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Angeac-Champagne 16012 16130 509 14,27 36 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Angeac-Charente 16013 16120 329 10,81 30 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Angeduc 16014 16300 127 3,59 35 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Angoulême 16015 16000 41.740 21,85 1910 Angoulême-1
Angoulême-2
Angoulême-3
Angoulême-Est
Angoulême-Nord
Angoulême-Ouest
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Ansac-sur-Vienne Ançac 16016 16500 829 30,79 27 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Ars 16018 16130 723 11,40 63 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Asnières-sur-Nouère 16019 16290 1224 21,17 58 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Aubeterre-sur-Dronne Aubaterra 16020 16390 386 2,39 162 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Aunac-sur-Charente 16023 16460 621 12,79 49 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Aussac-Vadalle Aussac-Vadalle 16024 16560 513 17,61 29 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Baignes-Sainte-Radegonde 16025 16360 1257 31,22 40 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Balzac 16026 16430 1337 9,64 139 Gond-Pontouvre
Gond-Pontouvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Barbezières 16027 16140 125 9,29 13 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Barbezieux-Saint-Hilaire 16028 16300 4672 26,55 176 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Bardenac 16029 16210 228 8,04 28 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Barret 16030 16300 1027 22,37 46 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Barro 16031 16700 413 10,65 39 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Bassac 16032 16120 524 7,62 69 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Bazac 16034 16210 143 4,92 29 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Beaulieu-sur-Sonnette Beuluec 16035 16450 207 10,29 20 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Bécheresse 16036 16250 290 8,38 35 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Bellevigne 16204 16120 1329 43,77 30 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Bellon 16037 16210 156 9,13 17 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Benest Benais 16038 16350 315 21,10 15 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Bernac 16039 16700 489 8,46 58 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Berneuil 16040 16480 316 16,55 19 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Bessac 16041 16250 107 10,55 10 Tude-et-Lavalette
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Bessé 16042 16140 121 7,67 16 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Bioussac 16044 16700 227 15,64 15 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Birac 16045 16120 361 11,84 30 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Blanzaguet-Saint-Cybard Blanzaguet 16047 16320 296 11,95 25 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Boisbreteau 16048 16480 136 15,16 9 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Boisné-La Tude 16082 16320 693 34,25 20 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Bonnes Bona 16049 16390 406 14,76 28 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Bonneuil 16050 16120 260 13,58 19 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Bors 16052 16190 268 16,14 17 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Bors 16053 16360 116 12,28 9 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Bouëx Bois 16055 16410 892 15,64 57 Boëme-Échelle
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Bourg-Charente 16056 16200 904 12,02 75 Jarnac
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Bouteville 16057 16120 322 12,07 27 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Boutiers-Saint-Trojan 16058 16100 1430 7,13 201 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Brettes 16059 16240 175 12,21 14 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Bréville 16060 16370 466 15,39 30 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Brie Brie 16061 16590 4221 34,05 124 Touvre-et-Braconne
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Brie-sous-Barbezieux 16062 16300 130 6,50 20 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Brie-sous-Chalais 16063 16210 154 10,34 15 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Brigueuil Briguelh 16064 16420 1096 47,07 23 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Brillac Brilhac 16065 16500 639 42,41 15 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Brossac 16066 16480 486 21,84 22 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Bunzac Bunzac 16067 16110 463 13,32 35 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Cellefrouin Cela Froïn 16068 16260 572 40,09 14 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Cellettes Cellettes 16069 16230 402 9,37 43 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Chabanais Chabanès 16070 16150 1651 15,01 110 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chabrac Chabrac 16071 16150 570 22,40 25 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chadurie 16072 16250 508 16,42 31 Tude-et-Lavalette
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Chalais 16073 16210 1759 17,58 100 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Challignac 16074 16300 324 13,21 25 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Champagne-Mouton Champanha Molton 16076 16350 874 22,59 39 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Champagne-Vigny 16075 16250 247 8,31 30 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Champmillon 16077 16290 501 9,51 53 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Grand Cognac
Champniers 16078 16430 5151 45,29 114 Gond-Pontouvre
Gond-Pontouvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Chantillac 16079 16360 332 18,05 18 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Charmé 16083 16140 355 11,42 31 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Charras Charreç 16084 16380 337 15,12 22 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Chasseneuil-sur-Bonnieure Chassanuelh 16085 16260 3046 33,34 91 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chassenon Chassanom 16086 16150 880 23,48 37 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chassiecq Chapciec 16087 16350 143 13,06 11 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chassors 16088 16200 1102 13,21 83 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Châteaubernard 16089 16100 3714 13,31 279 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Châteauneuf-sur-Charente 16090 16120 3536 24,02 147 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Châtignac 16091 16480 176 9,75 18 Tude-et-Lavalette
Brossac
Angoulême
Cognac
Lavalette Tude Dronne
Chazelles Chasèlas 16093 16380 1558 25,80 60 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Chenon 16095 16460 135 10,48 13 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Cherves-Châtelars Cherves Chastelar 16096 16310 413 30,68 13 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Cherves-Richemont 16097 16370 2344 37,94 62 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Chillac 16099 16480 220 14,61 15 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Chirac Chirac 16100 16150 751 34,33 22 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Claix 16101 16440 1029 14,87 69 Boëme-Échelle
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Cognac 16102 16100 18.825 15,50 1215 Cognac-1
Cognac-2
Cognac-Nord
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Combiers Combier 16103 16320 124 23,96 5 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Condac 16104 16700 477 9,59 50 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Condéon 16105 16360 607 31,40 19 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Confolens Confolent 16106 16500 2670 23,63 113 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Coteaux-du-Blanzacais 16046 16250 1033 23,83 43 Charente-Sud Cognac 4B Sud Charente
Coulgens Colgent 16107 16560 537 11,70 46 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Coulonges 16108 16330 133 3,02 44 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Courbillac 16109 16200 733 11,83 62 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Courcôme 16110 16240 792 29,58 27 Charente-Nord Confolens Val de Charente
Courgeac 16111 16190 189 18,42 10 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Courlac 16112 16210 54 6,58 8 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Couture 16114 16460 159 10,61 15 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Criteuil-la-Magdeleine 16116 16300 404 15,19 27 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Curac 16117 16210 125 4,92 25 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Deviat 16118 16190 143 8,42 17 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Dignac 16119 16410 1322 27,66 48 Boëme-Échelle
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Dirac Dirac 16120 16410 1518 29,29 52 Boëme-Échelle
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Douzat 16121 16290 469 11,48 41 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Rouillacais
Ébréon 16122 16140 143 10,05 14 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Échallat 16123 16170 497 15,14 33 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Rouillacais
Écuras Escuras 16124 16220 582 24,22 24 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Édon Aidon 16125 16320 252 16,49 15 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Empuré 16127 16240 100 8,37 12 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Épenède Espeneda 16128 16490 185 15,62 12 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Esse Essa 16131 16500 498 30,37 16 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Étagnac Estanhac 16132 16150 991 29,23 34 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Étriac 16133 16250 201 9,47 21 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Exideuil-sur-Vienne Eissiduelh 16134 16150 1014 20,56 49 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Eymouthiers Aimostier 16135 16220 302 8,68 35 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Feuillade Folhada 16137 16380 310 21,83 14 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Fléac 16138 16730 3742 12,60 297 Angoulême-1
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Fleurac 16139 16200 242 2,17 112 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Fontclaireau 16140 16230 436 5,61 78 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Fontenille 16141 16230 322 9,52 34 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Fouquebrune 16143 16410 682 28,85 24 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Fouqueure 16144 16140 402 16,43 24 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Foussignac 16145 16200 635 15,14 42 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Garat 16146 16410 2055 19,44 106 Boëme-Échelle
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Gardes-le-Pontaroux Garda 16147 16320 275 13,30 21 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Genac-Bignac 16148 16170 997 33,61 30 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Gensac-la-Pallue 16150 16130 1549 19,23 81 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Genté 16151 16130 884 11,59 76 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Gimeux 16152 16130 716 7,40 97 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Gond-Pontouvre 16154 16160 6010 7,45 807 Gond-Pontouvre
Gond-Pontouvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Grassac Graçac 16158 16380 323 28,23 11 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Graves-Saint-Amant 16297 16120 334 8,99 37 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Guimps 16160 16300 477 12,60 38 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Guizengeard 16161 16480 170 14,76 12 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Gurat 16162 16320 180 16,03 11 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Hiersac 16163 16290 1101 7,36 150 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Grand Cognac
Hiesse Hiesse 16164 16490 243 24,75 10 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Houlette 16165 16200 368 7,15 51 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Jarnac 16167 16200 4403 11,99 367 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Jauldes Jauldes 16168 16560 801 25,59 31 Touvre-et-Braconne
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Javrezac 16169 16100 583 3,66 159 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Juignac 16170 16190 408 24,18 17 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Juillac-le-Coq 16171 16130 649 14,54 45 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Juillé 16173 16230 184 8,60 21 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Julienne 16174 16200 508 6,30 81 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
L’Isle-d’Espagnac 16166 16340 5604 5,95 942 Angoulême-2
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
La Chapelle 16081 16140 214 7,69 28 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
La Chèvrerie 16098 16240 140 4,61 30 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
La Couronne 16113 16400 7732 28,82 268 La Couronne
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
La Faye 16136 16700 596 13,44 44 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
La Forêt-de-Tessé 16142 16240 189 10,70 18 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
La Magdeleine 16197 16240 114 6,68 17 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
La Rochefoucauld-en-Angoumois La Ròcha Focaud 16281 16110 3981 24,15 165 Val de Tardoire Angoulême La Rochefoucauld-Porte du Périgord
La Rochette La Rocheta 16282 16110 533 10,99 48 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
La Tâche La Tâche 16377 16260 115 7,30 16 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Lachaise 16176 16300 319 9,43 34 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Ladiville 16177 16120 120 7,19 17 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Lagarde-sur-le-Né 16178 16300 184 4,12 45 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Laprade La Prada 16180 16390 247 10,17 24 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Le Bouchage 16054 16350 166 16,43 10 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Le Grand-Madieu Le Grand-Madieu 16157 16450 173 8,40 21 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Le Lindois Le Lindois 16188 16310 345 17,95 19 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Le Tâtre 16380 16360 394 6,13 64 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Le Vieux-Cérier Le Vieux-Cérier 16403 16350 131 9,65 14 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Les Adjots 16002 16700 525 10,94 48 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Les Essards Les Essards 16130 16210 193 8,98 21 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Les Gours 16155 16140 108 11,42 9 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Les Métairies 16220 16200 727 5,18 140 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Les Pins Los Pins 16261 16260 462 21,06 22 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Lésignac-Durand Lésignac-Durand 16183 16310 187 19,74 9 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Lessac Lessac 16181 16500 535 34,14 16 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Lesterps L'Esterp 16182 16420 479 36,03 13 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Lichères 16184 16460 87 4,94 18 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Ligné 16185 16140 159 7,97 20 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Lignières-Sonneville 16186 16130 585 16,36 36 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Linars 16187 16730 2078 5,97 348 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Londigny 16189 16700 251 9,67 26 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Longré 16190 16240 187 14,73 13 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Lonnes 16191 16230 178 7,51 24 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Louzac-Saint-André 16193 16100 995 10,04 99 Cognac-1
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Lupsault 16194 16140 99 11,47 9 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Lussac Lussac 16195 16450 290 11,70 25 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Luxé 16196 16230 723 12,17 59 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Magnac-Lavalette-Villars Manhac e Vilars 16198 16320 440 23,75 19 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Magnac-sur-Touvre 16199 16600 3139 7,82 401 Touvre-et-Braconne
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Maine-de-Boixe Maine-de-Boixe 16200 16230 484 9,35 52 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Mainxe-Gondeville 16153 16200 1159 15,56 74 Jarnac Cognac Grand Cognac
Mainzac Minzac 16203 16380 110 11,29 10 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Manot Manot 16205 16500 550 20,34 27 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Mansle 16206 16230 1671 5,75 291 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Marcillac-Lanville 16207 16140 511 18,41 28 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Mareuil 16208 16170 405 11,51 35 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Marillac-le-Franc Marillac-le-Franc 16209 16110 824 14,49 57 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Marsac 16210 16570 827 13,34 62 Val de Nouère
Saint-Amant-de-Boixe
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Marthon Marton 16211 16380 559 12,82 44 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Massignac Massignac 16212 16310 390 23,93 16 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Mazerolles Maseròlas 16213 16310 305 17,45 17 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Médillac 16215 16210 158 5,84 27 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Mérignac 16216 16200 839 18,51 45 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Merpins 16217 16100 1104 10,46 106 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Mesnac 16218 16370 405 6,51 62 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Mons 16221 16140 247 20,11 12 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Montboyer 16222 16620 350 26,79 13 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Montbron Montberol 16223 16220 2028 43,34 47 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Montembœuf Montembuòu 16225 16310 653 16,05 41 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Montignac-Charente 16226 16330 728 8,63 84 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Montignac-le-Coq Montignac-le-Coq 16227 16390 138 10,20 14 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Montjean 16229 16240 236 8,01 29 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Montmérac 16224 16300 722 23,39 31 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Montmoreau 16230 16190 2575 64,85 40 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Montrollet Monteirolet 16231 16420 312 22,22 14 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Mornac 16232 16600 2172 23,48 93 Touvre-et-Braconne
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Mosnac 16233 16120 451 6,33 71 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Moulidars 16234 16290 725 17,17 42 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Grand Cognac
Moulins-sur-Tardoire Vilonor 16406 16220 777 21,88 36 Val de Tardoire Angoulême La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Mouthiers-sur-Boëme 16236 16440 2436 34,71 70 Boëme-Échelle
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Mouton 16237 16460 224 9,08 25 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Moutonneau 16238 16460 115 4,22 27 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Mouzon Mouzon 16239 16310 131 10,62 12 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Nabinaud Nabinaud 16240 16390 100 5,88 17 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Nanclars Nanclars 16241 16230 204 5,73 36 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Nanteuil-en-Vallée 16242 16700 1359 68,85 20 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Nercillac 16243 16200 1081 16,35 66 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Nersac 16244 16440 2416 9,24 261 La Couronne
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Nieuil Nieuil 16245 16270 932 23,90 39 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Nonac 16246 16190 281 20,84 13 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Oradour 16248 16140 164 14,40 11 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Oradour-Fanais Orador-Fanès 16249 16500 396 26,41 15 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Orgedeuil Orjaduelh 16250 16220 229 10,39 22 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Oriolles 16251 16480 255 18,30 14 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Orival 16252 16210 154 5,43 28 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Paizay-Naudouin-Embourie 16253 16240 368 25,42 14 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Palluaud Palluaud 16254 16390 228 8,57 27 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Parzac Parzac 16255 16450 140 11,38 12 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Passirac 16256 16480 240 14,67 16 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Pérignac 16258 16250 462 25,52 18 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Pillac Pillac 16260 16390 266 19,64 14 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Plassac-Rouffiac 16263 16250 401 11,97 34 Boëme-Échelle
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Pleuville Pleuville 16264 16490 342 33,63 10 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Poullignac 16267 16190 87 8,94 10 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Poursac 16268 16700 204 11,39 18 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Pranzac Pranzac 16269 16110 903 15,06 60 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Pressignac Pressinhac 16270 16150 349 28,15 12 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Puymoyen 16271 16400 2377 7,26 327 La Couronne
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Puyréaux 16272 16230 533 8,11 66 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Raix 16273 16240 141 6,87 21 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Ranville-Breuillaud 16275 16140 176 12,84 14 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Reignac 16276 16360 747 22,14 34 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Réparsac 16277 16200 601 11,06 54 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Rioux-Martin 16279 16210 233 14,60 16 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Rivières Rivières 16280 16110 1999 21,54 93 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Ronsenac Ronsenac 16283 16320 571 26,73 21 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Rouffiac 16284 16210 122 9,89 12 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Rougnac Ronhac 16285 16320 407 29,88 14 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Rouillac 16286 16170 2976 56,61 53 Val de Nouère Cognac Rouillacais
Roullet-Saint-Estèphe 16287 16440 4262 41,50 103 Boëme-Échelle
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Roussines Rossinas 16289 16310 283 16,08 18 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Rouzède Rauseda 16290 16220 241 14,33 17 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Ruelle-sur-Touvre 16291 16600 7201 10,66 676 Touvre-et-Braconne
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Ruffec 16292 16700 3410 13,37 255 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Adjutory Sent Aitòre 16293 16310 481 14,04 34 Val de Tardoire
Montembœuf
Angoulême
Confolens
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Saint-Amant-de-Boixe Saint-Amant-de-Boixe 16295 16330 1370 22,39 61 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Saint-Amant-de-Nouère 16298 16170 404 11,15 36 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Rouillacais
Saint-Aulais-la-Chapelle 16301 16300 233 14,84 16 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Avit 16302 16210 199 3,66 54 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Bonnet 16303 16300 407 17,77 23 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Brice 16304 16100 965 9,30 104 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Christophe Sent Crestòfa 16306 16420 332 23,65 14 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Ciers-sur-Bonnieure Saint-Ciers-sur-Bonnieure 16307 16230 334 10,44 32 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Saint-Claud Sent Claud 16308 16450 1057 26,75 40 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Coutant Saint-Coutant 16310 16350 220 19,40 11 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Cybardeaux 16312 16170 829 21,00 39 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Sainte-Sévère 16349 16200 524 18,31 29 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Sainte-Souline 16354 16480 118 7,32 16 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Félix 16315 16480 111 8,08 14 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Fort-sur-le-Né 16316 16130 372 6,80 55 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Fraigne 16317 16140 442 32,10 14 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Saint-Front Saint-Front 16318 16460 369 13,35 28 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Saint-Genis-d’Hiersac 16320 16570 907 19,08 48 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Rouillacais
Saint-Georges 16321 16700 54 2,25 24 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Germain-de-Montbron Sent German de Montberol 16323 16380 477 14,91 32 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Saint-Gourson 16325 16700 140 10,09 14 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Groux 16326 16230 137 4,50 30 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Saint-Laurent-de-Céris Saint-Laurent-de-Céris 16329 16450 778 29,89 26 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Laurent-de-Cognac 16330 16100 829 10,87 76 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Laurent-des-Combes 16331 16480 92 7,67 12 Tude-et-Lavalette
Brossac
Angoulême
Cognac
Lavalette Tude Dronne
Saint-Martial 16334 16190 131 9,31 14 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Martin-du-Clocher 16335 16700 123 6,66 18 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Mary Sent Mari 16336 16260 348 21,86 16 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Maurice-des-Lions Sent Maurzis 16337 16500 881 50,08 18 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Médard 16338 16300 326 8,24 40 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Même-les-Carrières 16340 16720 1068 15,14 71 Jarnac
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Michel 16341 16470 3227 2,46 1312 La Couronne
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Saint-Palais-du-Né 16342 16300 289 13,60 21 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Preuil 16343 16130 292 12,39 24 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Quentin-de-Chalais 16346 16210 255 12,38 21 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Quentin-sur-Charente Saint-Quentin-de-Chalais 16345 16150 215 14,39 15 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Romain Sent Roman 16347 16210 529 22,69 23 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Saturnin 16348 16290 1292 13,38 97 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Saint-Séverin Sent Severin 16350 16390 774 14,93 52 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Simeux 16351 16120 594 9,40 63 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Simon 16352 16120 203 3,77 54 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Sornin Sent Sornin 16353 16220 801 11,27 71 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Saint-Sulpice-de-Cognac 16355 16370 1216 23,82 51 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Sulpice-de-Ruffec 16356 16460 31 2,38 13 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Vallier 16357 16480 136 18,21 7 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Yrieix-sur-Charente 16358 16710 7274 14,65 497 Gond-Pontouvre
Gond-Pontouvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Salles-d’Angles 16359 16130 1026 21,80 47 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Salles-de-Barbezieux 16360 16300 427 9,85 43 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Salles-de-Villefagnan 16361 16700 323 12,83 25 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Salles-Lavalette Salles-Lavalette 16362 16190 352 20,15 17 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saulgond Saulgond 16363 16420 522 27,36 19 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Sauvagnac Sauvanhac 16364 16310 62 7,24 9 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Sauvignac 16365 16480 104 11,62 9 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Segonzac 16366 16130 2089 35,19 59 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Sers Sar 16368 16410 871 14,17 61 Boëme-Échelle
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Sigogne 16369 16200 992 22,16 45 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Sireuil 16370 16440 1158 10,01 116 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Souffrignac Sofrinhac 16372 16380 134 9,37 14 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Souvigné 16373 16240 208 10,37 20 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Soyaux 16374 16800 9351 12,76 733 Angoulême-3
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Suaux Suaux 16375 16260 390 11,93 33 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Taizé-Aizie 16378 16700 577 14,81 39 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Taponnat-Fleurignac Taponac e Florinhac 16379 16110 1504 21,49 70 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Terres-de-Haute-Charente Roumazières-Loubert 16192 16270 3953 86,65 46 Charente-Bonnieure
Charente-Vienne
Confolens Charente Limousine
Theil-Rabier 16381 16240 171 7,43 23 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Torsac 16382 16410 749 28,55 26 Boëme-Échelle
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Tourriers Tourriers 16383 16560 758 6,77 112 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Touvérac 16384 16360 626 18,19 34 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Touvre 16385 16600 1191 9,06 131 Touvre-et-Braconne
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Triac-Lautrait 16387 16200 453 6,40 71 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Trois-Palis 16388 16730 955 4,22 226 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Turgon Turgon 16389 16350 86 7,26 12 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Tusson 16390 16140 221 13,97 16 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Val-d’Auge 16339 16170 811 44,52 18 Val de Nouère Cognac Rouillacais
Val-de-Bonnieure Saint-Angeau 16300 16230 1301 28,11 46 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Val des Vignes 16175 16250 1428 50,66 28 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Valence 16392 16460 197 10,87 18 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Vars 16393 16330 2081 27,46 76 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Vaux-Lavalette Vaux-Lavalette 16394 16320 93 6,78 14 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Vaux-Rouillac 16395 16170 297 13,37 22 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Ventouse Ventouse 16396 16460 126 10,15 12 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Verdille 16397 16140 353 14,48 24 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Verneuil Verneuil 16398 16310 98 7,70 13 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Verrières 16399 16130 352 13,37 26 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Verteuil-sur-Charente 16400 16510 658 14,24 46 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Vervant 16401 16330 146 9,56 15 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Vibrac 16402 16120 287 2,82 102 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Vieux-Ruffec 16404 16350 106 12,75 8 Charente-Bonnieure
Ruffec
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Vignolles 16405 16300 168 8,80 19 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Villebois-Lavalette Vilabòsc e La Valeta 16408 16320 744 7,20 103 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Villefagnan 16409 16240 999 23,65 42 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Villejoubert Villejoubert 16412 16560 332 7,82 42 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Villiers-le-Roux 16413 16240 137 4,84 28 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Villognon 16414 16230 321 9,17 35 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Vindelle 16415 16430 1075 10,93 98 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Vitrac-Saint-Vincent Vitrac-Saint-Vincent 16416 16310 521 22,07 24 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Vœuil-et-Giget 16418 16400 1509 8,48 178 Boëme-Échelle
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Vouharte 16419 16330 329 10,64 31 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Voulgézac 16420 16250 248 13,42 18 Boëme-Échelle
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Vouthon Volton 16421 16220 419 10,38 40 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Vouzan Vosan 16422 16410 780 16,27 48 Boëme-Échelle
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Xambes Xambes 16423 16330 293 5,25 56 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Yviers 16424 16210 510 22,56 23 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Yvrac-et-Malleyrand Ivrac e Maleirand 16425 16110 547 18,90 29 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: