Lischt vun dr Gmeina im Département Charente

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Charente zellt àlla 367 Gmeina ìm Département Charente uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abzac Azac 16001 16500 493 33,35 15 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Agris Agrís 16003 16110 854 18,74 46 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Aigre 16005 16140 1585 23,82 67 Charente-Nord Confolens Cœur de Charente
Alloue Alloue 16007 16490 465 46,54 10 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Ambérac 16008 16140 315 12,10 26 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Ambernac Ambernac 16009 16490 374 30,05 12 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Ambleville 16010 16300 173 5,09 34 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Anais Anais 16011 16560 574 9,87 58 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Angeac-Champagne 16012 16130 507 14,27 36 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Angeac-Charente 16013 16120 324 10,81 30 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Angeduc 16014 16300 127 3,59 35 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Angoulême 16015 16000 41.711 21,85 1909 Angoulême-1
Angoulême-2
Angoulême-3
Angoulême-Est
Angoulême-Nord
Angoulême-Ouest
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Ansac-sur-Vienne Ançac 16016 16500 827 30,79 27 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Ars 16018 16130 714 11,40 63 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Asnières-sur-Nouère 16019 16290 1233 21,17 58 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Aubeterre-sur-Dronne Aubaterra 16020 16390 364 2,39 152 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Aunac-sur-Charente 16023 16460 605 12,79 47 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Aussac-Vadalle Aussac-Vadalle 16024 16560 511 17,61 29 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Baignes-Sainte-Radegonde 16025 16360 1238 31,22 40 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Balzac 16026 16430 1348 9,64 140 Gond-Pontouvre
Gond-Pontouvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Barbezières 16027 16140 126 9,29 14 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Barbezieux-Saint-Hilaire 16028 16300 4678 26,55 176 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Bardenac 16029 16210 227 8,04 28 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Barret 16030 16300 1040 22,37 46 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Barro 16031 16700 411 10,65 39 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Bassac 16032 16120 516 7,62 68 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Bazac 16034 16210 144 4,92 29 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Beaulieu-sur-Sonnette Beuluec 16035 16450 203 10,29 20 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Bécheresse 16036 16250 289 8,38 34 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Bellevigne 16204 16120 1313 43,77 30 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Bellon 16037 16210 148 9,13 16 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Benest Benais 16038 16350 311 21,10 15 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Bernac 16039 16700 481 8,46 57 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Berneuil 16040 16480 311 16,55 19 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Bessac 16041 16250 109 10,55 10 Tude-et-Lavalette
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Bessé 16042 16140 112 7,67 15 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Bioussac 16044 16700 221 15,64 14 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Birac 16045 16120 364 11,84 31 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Blanzaguet-Saint-Cybard Blanzaguet 16047 16320 294 11,95 25 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Boisbreteau 16048 16480 133 15,16 9 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Boisné-La Tude 16082 16320 679 34,25 20 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Bonnes Bona 16049 16390 391 14,76 26 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Bonneuil 16050 16120 256 13,58 19 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Bors 16052 16190 257 16,14 16 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Bors 16053 16360 117 12,28 10 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Bouëx Bois 16055 16410 893 15,64 57 Boëme-Échelle
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Bourg-Charente 16056 16200 897 12,02 75 Jarnac
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Bouteville 16057 16120 321 12,07 27 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Boutiers-Saint-Trojan 16058 16100 1419 7,13 199 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Brettes 16059 16240 175 12,21 14 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Bréville 16060 16370 462 15,39 30 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Brie Brie 16061 16590 4227 34,05 124 Touvre-et-Braconne
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Brie-sous-Barbezieux 16062 16300 132 6,50 20 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Brie-sous-Chalais 16063 16210 156 10,34 15 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Brigueuil Briguelh 16064 16420 1103 47,07 23 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Brillac Brilhac 16065 16500 618 42,41 15 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Brossac 16066 16480 475 21,84 22 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Bunzac Bunzac 16067 16110 467 13,32 35 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Cellefrouin Cela Froïn 16068 16260 568 40,09 14 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Cellettes Cellettes 16069 16230 392 9,37 42 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Chabanais Chabanès 16070 16150 1610 15,01 107 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chabrac Chabrac 16071 16150 580 22,40 26 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chadurie 16072 16250 508 16,42 31 Tude-et-Lavalette
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Chalais 16073 16210 1768 17,58 101 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Challignac 16074 16300 329 13,21 25 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Champagne-Mouton Champanha Molton 16076 16350 878 22,59 39 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Champagne-Vigny 16075 16250 243 8,31 29 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Champmillon 16077 16290 492 9,51 52 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Grand Cognac
Champniers 16078 16430 5149 45,29 114 Gond-Pontouvre
Gond-Pontouvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Chantillac 16079 16360 342 18,05 19 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Charmé 16083 16140 347 11,42 30 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Charras Charreç 16084 16380 334 15,12 22 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Chasseneuil-sur-Bonnieure Chassanuelh 16085 16260 3065 33,34 92 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chassenon Chassanom 16086 16150 870 23,48 37 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chassiecq Chapciec 16087 16350 142 13,06 11 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Chassors 16088 16200 1097 13,21 83 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Châteaubernard 16089 16100 3738 13,31 281 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Châteauneuf-sur-Charente 16090 16120 3541 24,02 147 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Châtignac 16091 16480 173 9,75 18 Tude-et-Lavalette
Brossac
Angoulême
Cognac
Lavalette Tude Dronne
Chazelles Chasèlas 16093 16380 1581 25,80 61 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Chenon 16095 16460 132 10,48 13 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Cherves-Châtelars Cherves Chastelar 16096 16310 416 30,68 14 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Cherves-Richemont 16097 16370 2302 37,94 61 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Chillac 16099 16480 221 14,61 15 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Chirac Chirac 16100 16150 759 34,33 22 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Claix 16101 16440 1041 14,87 70 Boëme-Échelle
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Cognac 16102 16100 18.628 15,50 1202 Cognac-1
Cognac-2
Cognac-Nord
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Combiers Combier 16103 16320 123 23,96 5 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Condac 16104 16700 470 9,59 49 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Condéon 16105 16360 614 31,40 20 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Confolens Confolent 16106 16500 2673 23,63 113 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Coteaux-du-Blanzacais 16046 16250 1018 23,83 43 Charente-Sud Cognac 4B Sud Charente
Coulgens Colgent 16107 16560 535 11,70 46 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Coulonges 16108 16330 132 3,02 44 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Courbillac 16109 16200 747 11,83 63 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Courcôme 16110 16240 778 29,58 26 Charente-Nord Confolens Val de Charente
Courgeac 16111 16190 179 18,42 10 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Courlac 16112 16210 56 6,58 9 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Couture 16114 16460 162 10,61 15 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Criteuil-la-Magdeleine 16116 16300 397 15,19 26 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Curac 16117 16210 123 4,92 25 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Deviat 16118 16190 140 8,42 17 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Dignac 16119 16410 1339 27,66 48 Boëme-Échelle
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Dirac Dirac 16120 16410 1519 29,29 52 Boëme-Échelle
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Douzat 16121 16290 454 11,48 40 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Rouillacais
Ébréon 16122 16140 141 10,05 14 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Échallat 16123 16170 492 15,14 32 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Rouillacais
Écuras Escuras 16124 16220 576 24,22 24 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Édon Aidon 16125 16320 257 16,49 16 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Empuré 16127 16240 99 8,37 12 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Épenède Espeneda 16128 16490 180 15,62 12 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Esse Essa 16131 16500 497 30,37 16 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Étagnac Estanhac 16132 16150 991 29,23 34 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Étriac 16133 16250 199 9,47 21 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Exideuil-sur-Vienne Eissiduelh 16134 16150 1014 20,56 49 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Eymouthiers Aimostier 16135 16220 308 8,68 35 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Feuillade Folhada 16137 16380 310 21,83 14 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Fléac 16138 16730 3772 12,60 299 Angoulême-1
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Fleurac 16139 16200 238 2,17 110 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Fontclaireau 16140 16230 437 5,61 78 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Fontenille 16141 16230 321 9,52 34 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Fouquebrune 16143 16410 693 28,85 24 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Fouqueure 16144 16140 414 16,43 25 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Foussignac 16145 16200 635 15,14 42 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Garat 16146 16410 2094 19,44 108 Boëme-Échelle
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Gardes-le-Pontaroux Garda 16147 16320 269 13,30 20 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Genac-Bignac 16148 16170 1002 33,61 30 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Gensac-la-Pallue 16150 16130 1540 19,23 80 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Genté 16151 16130 885 11,59 76 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Gimeux 16152 16130 719 7,40 97 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Gond-Pontouvre 16154 16160 6057 7,45 813 Gond-Pontouvre
Gond-Pontouvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Grassac Graçac 16158 16380 315 28,23 11 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Graves-Saint-Amant 16297 16120 332 8,99 37 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Guimps 16160 16300 480 12,60 38 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Guizengeard 16161 16480 167 14,76 11 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Gurat 16162 16320 181 16,03 11 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Hiersac 16163 16290 1137 7,36 154 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Grand Cognac
Hiesse Hiesse 16164 16490 243 24,75 10 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Houlette 16165 16200 368 7,15 51 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Jarnac 16167 16200 4411 11,99 368 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Jauldes Jauldes 16168 16560 812 25,59 32 Touvre-et-Braconne
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Javrezac 16169 16100 571 3,66 156 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Juignac 16170 16190 404 24,18 17 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Juillac-le-Coq 16171 16130 650 14,54 45 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Juillé 16173 16230 184 8,60 21 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Julienne 16174 16200 505 6,30 80 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
L’Isle-d’Espagnac 16166 16340 5592 5,95 940 Angoulême-2
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
La Chapelle 16081 16140 214 7,69 28 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
La Chèvrerie 16098 16240 140 4,61 30 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
La Couronne 16113 16400 7759 28,82 269 La Couronne
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
La Faye 16136 16700 576 13,44 43 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
La Forêt-de-Tessé 16142 16240 194 10,70 18 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
La Magdeleine 16197 16240 112 6,68 17 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
La Rochefoucauld-en-Angoumois La Ròcha Focaud 16281 16110 3976 24,15 165 Val de Tardoire Angoulême La Rochefoucauld-Porte du Périgord
La Rochette La Rocheta 16282 16110 533 10,99 48 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
La Tâche La Tâche 16377 16260 115 7,30 16 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Lachaise 16176 16300 307 9,43 33 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Ladiville 16177 16120 121 7,19 17 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Lagarde-sur-le-Né 16178 16300 187 4,12 45 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Laprade La Prada 16180 16390 247 10,17 24 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Le Bouchage 16054 16350 172 16,43 10 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Le Grand-Madieu Le Grand-Madieu 16157 16450 168 8,40 20 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Le Lindois Le Lindois 16188 16310 343 17,95 19 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Le Tâtre 16380 16360 403 6,13 66 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Le Vieux-Cérier Le Vieux-Cérier 16403 16350 129 9,65 13 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Les Adjots 16002 16700 522 10,94 48 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Les Essards Les Essards 16130 16210 190 8,98 21 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Les Gours 16155 16140 109 11,42 10 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Les Métairies 16220 16200 722 5,18 139 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Les Pins Los Pins 16261 16260 469 21,06 22 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Lésignac-Durand Lésignac-Durand 16183 16310 182 19,74 9 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Lessac Lessac 16181 16500 525 34,14 15 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Lesterps L'Esterp 16182 16420 462 36,03 13 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Lichères 16184 16460 87 4,94 18 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Ligné 16185 16140 157 7,97 20 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Lignières-Sonneville 16186 16130 568 16,36 35 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Linars 16187 16730 2063 5,97 346 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Londigny 16189 16700 252 9,67 26 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Longré 16190 16240 187 14,73 13 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Lonnes 16191 16230 179 7,51 24 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Louzac-Saint-André 16193 16100 991 10,04 99 Cognac-1
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Lupsault 16194 16140 102 11,47 9 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Lussac Lussac 16195 16450 292 11,70 25 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Luxé 16196 16230 725 12,17 60 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Magnac-Lavalette-Villars Manhac e Vilars 16198 16320 438 23,75 18 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Magnac-sur-Touvre 16199 16600 3179 7,82 407 Touvre-et-Braconne
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Maine-de-Boixe Maine-de-Boixe 16200 16230 481 9,35 51 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Mainxe-Gondeville 16153 16200 1164 15,56 75 Jarnac Cognac Grand Cognac
Mainzac Minzac 16203 16380 112 11,29 10 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Manot Manot 16205 16500 546 20,34 27 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Mansle 16206 16230 1676 5,75 291 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Marcillac-Lanville 16207 16140 502 18,41 27 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Mareuil 16208 16170 405 11,51 35 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Marillac-le-Franc Marillac-le-Franc 16209 16110 824 14,49 57 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Marsac 16210 16570 822 13,34 62 Val de Nouère
Saint-Amant-de-Boixe
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Marthon Marton 16211 16380 560 12,82 44 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Massignac Massignac 16212 16310 393 23,93 16 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Mazerolles Maseròlas 16213 16310 296 17,45 17 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Médillac 16215 16210 157 5,84 27 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Mérignac 16216 16200 842 18,51 45 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Merpins 16217 16100 1103 10,46 105 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Mesnac 16218 16370 407 6,51 63 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Mons 16221 16140 244 20,11 12 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Montboyer 16222 16620 331 26,79 12 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Montbron Montberol 16223 16220 2017 43,34 47 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Montembœuf Montembuòu 16225 16310 651 16,05 41 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Montignac-Charente 16226 16330 723 8,63 84 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Montignac-le-Coq Montignac-le-Coq 16227 16390 139 10,20 14 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Montjean 16229 16240 239 8,01 30 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Montmérac 16224 16300 716 23,39 31 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Montmoreau 16230 16190 2573 64,85 40 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Montrollet Monteirolet 16231 16420 316 22,22 14 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Mornac 16232 16600 2162 23,48 92 Touvre-et-Braconne
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Mosnac 16233 16120 1026 6,33 162 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Moulidars 16234 16290 729 17,17 42 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Grand Cognac
Moulins-sur-Tardoire Vilonor 16406 16220 777 21,88 36 Val de Tardoire Angoulême La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Mouthiers-sur-Boëme 16236 16440 2416 34,71 70 Boëme-Échelle
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Mouton 16237 16460 225 9,08 25 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Moutonneau 16238 16460 116 4,22 27 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Mouzon Mouzon 16239 16310 133 10,62 13 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Nabinaud Nabinaud 16240 16390 100 5,88 17 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Nanclars Nanclars 16241 16230 204 5,73 36 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Nanteuil-en-Vallée 16242 16700 1384 68,85 20 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Nercillac 16243 16200 1064 16,35 65 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Nersac 16244 16440 2382 9,24 258 La Couronne
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Nieuil Nieuil 16245 16270 933 23,90 39 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Nonac 16246 16190 271 20,84 13 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Oradour 16248 16140 155 14,40 11 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Oradour-Fanais Orador-Fanès 16249 16500 402 26,41 15 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Orgedeuil Orjaduelh 16250 16220 225 10,39 22 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Oriolles 16251 16480 254 18,30 14 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Orival 16252 16210 153 5,43 28 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Paizay-Naudouin-Embourie 16253 16240 362 25,42 14 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Palluaud Palluaud 16254 16390 224 8,57 26 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Parzac Parzac 16255 16450 142 11,38 12 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Passirac 16256 16480 241 14,67 16 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Pérignac 16258 16250 473 25,52 19 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Pillac Pillac 16260 16390 269 19,64 14 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Plassac-Rouffiac 16263 16250 403 11,97 34 Boëme-Échelle
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Pleuville Pleuville 16264 16490 333 33,63 10 Charente-Vienne
Confolens-Nord
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Poullignac 16267 16190 88 8,94 10 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Poursac 16268 16700 207 11,39 18 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Pranzac Pranzac 16269 16110 898 15,06 60 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Pressignac Pressinhac 16270 16150 347 28,15 12 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Puymoyen 16271 16400 2381 7,26 328 La Couronne
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Puyréaux 16272 16230 537 8,11 66 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Raix 16273 16240 132 6,87 19 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Ranville-Breuillaud 16275 16140 175 12,84 14 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Reignac 16276 16360 753 22,14 34 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Réparsac 16277 16200 597 11,06 54 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Rioux-Martin 16279 16210 229 14,60 16 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Rivières Rivières 16280 16110 1998 21,54 93 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Ronsenac Ronsenac 16283 16320 571 26,73 21 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Rouffiac 16284 16210 120 9,89 12 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Rougnac Ronhac 16285 16320 407 29,88 14 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Rouillac 16286 16170 2959 56,61 52 Val de Nouère Cognac Rouillacais
Roullet-Saint-Estèphe 16287 16440 4251 41,50 102 Boëme-Échelle
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Roussines Rossinas 16289 16310 287 16,08 18 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Rouzède Rauseda 16290 16220 242 14,33 17 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Ruelle-sur-Touvre 16291 16600 7246 10,66 680 Touvre-et-Braconne
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Ruffec 16292 16700 3377 13,37 253 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Adjutory Sent Aitòre 16293 16310 486 14,04 35 Val de Tardoire
Montembœuf
Angoulême
Confolens
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Saint-Amant-de-Boixe Saint-Amant-de-Boixe 16295 16330 1347 22,39 60 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Saint-Amant-de-Nouère 16298 16170 388 11,15 35 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Rouillacais
Saint-Aulais-la-Chapelle 16301 16300 231 14,84 16 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Avit 16302 16210 208 3,66 57 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Bonnet 16303 16300 407 17,77 23 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Brice 16304 16100 966 9,30 104 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Christophe Sent Crestòfa 16306 16420 319 23,65 13 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Ciers-sur-Bonnieure Saint-Ciers-sur-Bonnieure 16307 16230 333 10,44 32 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Saint-Claud Sent Claud 16308 16450 1056 26,75 39 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Coutant Saint-Coutant 16310 16350 218 19,40 11 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Cybardeaux 16312 16170 822 21,00 39 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Sainte-Sévère 16349 16200 516 18,31 28 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Sainte-Souline 16354 16480 118 7,32 16 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Félix 16315 16480 109 8,08 13 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Fort-sur-le-Né 16316 16130 378 6,80 56 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Fraigne 16317 16140 444 32,10 14 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Saint-Front Saint-Front 16318 16460 367 13,35 27 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Saint-Genis-d’Hiersac 16320 16570 901 19,08 47 Val de Nouère
Hiersac
Cognac
Angoulême
Rouillacais
Saint-Georges 16321 16700 50 2,25 22 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Germain-de-Montbron Sent German de Montberol 16323 16380 475 14,91 32 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Saint-Gourson 16325 16700 136 10,09 13 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Groux 16326 16230 136 4,50 30 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Saint-Laurent-de-Céris Saint-Laurent-de-Céris 16329 16450 780 29,89 26 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Laurent-de-Cognac 16330 16100 827 10,87 76 Cognac-2
Cognac-Sud
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Laurent-des-Combes 16331 16480 90 7,67 12 Tude-et-Lavalette
Brossac
Angoulême
Cognac
Lavalette Tude Dronne
Saint-Martial 16334 16190 128 9,31 14 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Martin-du-Clocher 16335 16700 123 6,66 18 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Mary Sent Mari 16336 16260 346 21,86 16 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Maurice-des-Lions Sent Maurzis 16337 16500 890 50,08 18 Charente-Vienne
Confolens-Sud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Médard 16338 16300 322 8,24 39 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Même-les-Carrières 16340 16720 1050 15,14 69 Jarnac
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Michel 16341 16470 3223 2,46 1310 La Couronne
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Saint-Palais-du-Né 16342 16300 294 13,60 22 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Preuil 16343 16130 295 12,39 24 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Quentin-de-Chalais 16346 16210 250 12,38 20 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Quentin-sur-Charente Saint-Quentin-de-Chalais 16345 16150 216 14,39 15 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Saint-Romain Sent Roman 16347 16210 512 22,69 23 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Saturnin 16348 16290 1294 13,38 97 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Saint-Séverin Sent Severin 16350 16390 794 14,93 53 Tude-et-Lavalette
Aubeterre-sur-Dronne
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saint-Simeux 16351 16120 577 9,40 61 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Simon 16352 16120 209 3,77 55 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Sornin Sent Sornin 16353 16220 794 11,27 70 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Saint-Sulpice-de-Cognac 16355 16370 1206 23,82 51 Cognac-1
Cognac-Nord
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Saint-Sulpice-de-Ruffec 16356 16460 31 2,38 13 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Saint-Vallier 16357 16480 135 18,21 7 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Saint-Yrieix-sur-Charente 16358 16710 7327 14,65 500 Gond-Pontouvre
Gond-Pontouvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Salles-d’Angles 16359 16130 1018 21,80 47 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Salles-de-Barbezieux 16360 16300 415 9,85 42 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Salles-de-Villefagnan 16361 16700 318 12,83 25 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Salles-Lavalette Salles-Lavalette 16362 16190 339 20,15 17 Tude-et-Lavalette
Montmoreau-Saint-Cybard
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Saulgond Saulgond 16363 16420 530 27,36 19 Charente-Vienne
Chabanais
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Sauvagnac Sauvanhac 16364 16310 63 7,24 9 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Sauvignac 16365 16480 106 11,62 9 Charente-Sud
Brossac
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Segonzac 16366 16130 2082 35,19 59 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Sers Sar 16368 16410 879 14,17 62 Boëme-Échelle
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Sigogne 16369 16200 988 22,16 45 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Sireuil 16370 16440 1158 10,01 116 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Souffrignac Sofrinhac 16372 16380 131 9,37 14 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Souvigné 16373 16240 202 10,37 19 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Soyaux 16374 16800 9553 12,76 749 Angoulême-3
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Suaux Suaux 16375 16260 388 11,93 33 Charente-Bonnieure
Saint-Claud
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Taizé-Aizie 16378 16700 570 14,81 38 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Taponnat-Fleurignac Taponac e Florinhac 16379 16110 1486 21,49 69 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Terres-de-Haute-Charente Roumazières-Loubert 16192 16270 3931 86,65 45 Charente-Bonnieure
Charente-Vienne
Confolens Charente Limousine
Theil-Rabier 16381 16240 167 7,43 22 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Torsac 16382 16410 729 28,55 26 Boëme-Échelle
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Tourriers Tourriers 16383 16560 757 6,77 112 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Touvérac 16384 16360 597 18,19 33 Charente-Sud
Baignes-Sainte-Radegonde
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Touvre 16385 16600 1164 9,06 128 Touvre-et-Braconne
Ruelle-sur-Touvre
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Triac-Lautrait 16387 16200 451 6,40 70 Jarnac
Jarnac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Trois-Palis 16388 16730 948 4,22 225 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Turgon Turgon 16389 16350 86 7,26 12 Charente-Bonnieure
Champagne-Mouton
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Tusson 16390 16140 223 13,97 16 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Val-d’Auge 16339 16170 807 44,52 18 Val de Nouère Cognac Rouillacais
Val-de-Bonnieure Saint-Angeau 16300 16230 1301 28,11 46 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Val des Vignes 16175 16250 1409 50,66 28 Charente-Sud
Blanzac-Porcheresse
Cognac
Angoulême
4B Sud Charente
Valence 16392 16460 193 10,87 18 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Vars 16393 16330 2113 27,46 77 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Vaux-Lavalette Vaux-Lavalette 16394 16320 88 6,78 13 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Vaux-Rouillac 16395 16170 296 13,37 22 Val de Nouère
Rouillac
Cognac
Cognac
Rouillacais
Ventouse Ventouse 16396 16460 125 10,15 12 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Verdille 16397 16140 365 14,48 25 Charente-Nord
Aigre
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Verneuil Verneuil 16398 16310 101 7,70 13 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Verrières 16399 16130 350 13,37 26 Charente-Champagne
Segonzac
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Verteuil-sur-Charente 16400 16510 638 14,24 45 Charente-Nord
Ruffec
Confolens
Confolens
Val de Charente
Vervant 16401 16330 145 9,56 15 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Vibrac 16402 16120 282 2,82 100 Charente-Champagne
Châteauneuf-sur-Charente
Cognac
Cognac
Grand Cognac
Vieux-Ruffec 16404 16350 107 12,75 8 Charente-Bonnieure
Ruffec
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Vignolles 16405 16300 166 8,80 19 Charente-Sud
Barbezieux-Saint-Hilaire
Cognac
Cognac
4B Sud Charente
Villebois-Lavalette Vilabòsc e La Valeta 16408 16320 730 7,20 101 Tude-et-Lavalette
Villebois-Lavalette
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Villefagnan 16409 16240 988 23,65 42 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Villejoubert Villejoubert 16412 16560 334 7,82 43 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Villiers-le-Roux 16413 16240 137 4,84 28 Charente-Nord
Villefagnan
Confolens
Confolens
Val de Charente
Villognon 16414 16230 316 9,17 34 Boixe-et-Manslois
Mansle
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Vindelle 16415 16430 1086 10,93 99 Val de Nouère
Hiersac
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Vitrac-Saint-Vincent Vitrac-Saint-Vincent 16416 16310 514 22,07 23 Charente-Bonnieure
Montembœuf
Confolens
Confolens
Charente Limousine
Vœuil-et-Giget 16418 16400 1528 8,48 180 Boëme-Échelle
La Couronne
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Vouharte 16419 16330 331 10,64 31 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Angoulême
Cœur de Charente
Voulgézac 16420 16250 245 13,42 18 Boëme-Échelle
Blanzac-Porcheresse
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Vouthon Volton 16421 16220 410 10,38 39 Val de Tardoire
Montbron
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord
Vouzan Vosan 16422 16410 791 16,27 49 Boëme-Échelle
Soyaux
Angoulême
Angoulême
Grand Angoulême
Xambes Xambes 16423 16330 273 5,25 52 Boixe-et-Manslois
Saint-Amant-de-Boixe
Confolens
Confolens
Cœur de Charente
Yviers 16424 16210 518 22,56 23 Tude-et-Lavalette
Chalais
Angoulême
Angoulême
Lavalette Tude Dronne
Yvrac-et-Malleyrand Ivrac e Maleirand 16425 16110 554 18,90 29 Val de Tardoire
La Rochefoucauld
Angoulême
Angoulême
La Rochefoucauld-Porte du Périgord

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: