Lischt vun dr Gmeina im Département Creuse

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Creuse zellt àlla 256 Gmeina ìm Département Creuse uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Ahun Aiun 23001 23150 1421 33,74 42 Ahun
Ahun
Guéret Creuse Sud Ouest
Ajain Ajanh 23002 23380 1106 33,14 33 Saint-Vaury
Guéret-Nord
Guéret Grand Guéret
Alleyrat Alairac (Cruesa) 23003 23200 142 9,54 15 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Anzême Anzesme 23004 23000 566 29,50 19 Saint-Vaury
Saint-Vaury
Guéret Grand Guéret
Arfeuille-Châtain Arfuelha Chastenh 23005 23700 197 20,50 10 Évaux-les-Bains
Évaux-les-Bains
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Arrènes 'Rena 23006 23210 215 22,56 10 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Ars Arç (Cruesa) 23007 23480 238 21,69 11 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Aubusson Lo Buçon 23008 23200 3328 19,21 173 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Auge Auja 23009 23170 96 9,97 10 Évaux-les-Bains
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Augères Augieras 23010 23210 117 12,43 9 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Aulon Aulon (Cruesa) 23011 23210 157 10,86 14 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Auriat Auriac (Cruesa) 23012 23400 111 21,66 5 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Auzances Ausança 23013 23700 1211 7,08 171 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Azat-Châtenet Asac Chastanet 23014 23210 119 9,51 13 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Azerables Drable 23015 23160 814 39,44 21 Dun-le-Palestel
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Banize Banhesa 23016 23120 184 15,24 12 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Basville Basvila 23017 23260 162 22,57 7 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Bazelat Balasac 23018 23160 252 13,43 19 Dun-le-Palestel
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Beissat Bèiçac 23019 23260 25 14,49 2 Auzances
La Courtine
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Bellegarde-en-Marche Belagarda (Cruesa) 23020 23190 409 3,14 130 Aubusson
Bellegarde-en-Marche
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Bénévent-l’Abbaye Benavent 23021 23210 765 11,56 66 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Bétête Beteste 23022 23270 369 28,24 13 Boussac
Châtelus-Malvaleix
Guéret Creuse Confluence
Blaudeix Blaudés 23023 23140 102 6,90 15 Gouzon
Jarnages
Guéret Creuse Confluence
Blessac Blaçac 23024 23200 533 17,75 30 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Bonnat Bònac 23025 23220 1329 45,79 29 Bonnat
Bonnat
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Bord-Saint-Georges Bòrn Sent Jòrge 23026 23230 351 32,50 11 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Bosmoreau-les-Mines Bòsc Morèl 23027 23400 240 9,01 27 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Bosroger Bòsc Rogier 23028 23200 108 7,56 14 Aubusson
Bellegarde-en-Marche
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Bourganeuf Borgon Nuòu 23030 23400 2487 22,54 110 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Boussac Boçac (Nauta Marcha) 23031 23600 1255 1,48 848 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Boussac-Bourg Boçac Borg 23032 23600 701 38,69 18 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Brousse Brossa (Cruesa) 23034 23700 28 3,63 8 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Budelière Budeliere 23035 23170 713 25,07 28 Évaux-les-Bains
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Bussière-Dunoise Bussiera de Dun 23036 23320 1034 41,13 25 Saint-Vaury
Saint-Vaury
Guéret Grand Guéret
Bussière-Nouvelle Bussiera Novela 23037 23700 80 8,52 9 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Bussière-Saint-Georges Bussiera Sent Jòrge 23038 23600 255 22,45 11 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Ceyroux Ceirom 23042 23210 126 12,13 10 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Chamberaud Chambareu 23043 23480 100 7,44 13 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Chambonchard Chambonchard 23046 23110 81 12,86 6 Évaux-les-Bains
Évaux-les-Bains
Aubusson Creuse Confluence
Chambon-Sainte-Croix Chambon Senta Crotz 23044 23220 77 6,66 12 Bonnat
Bonnat
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Chambon-sur-Voueize Chambon (Combralha) 23045 23170 874 33,58 26 Évaux-les-Bains
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Chamborand Chamboran 23047 23240 240 11,18 21 Le Grand-Bourg
Le Grand-Bourg
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Champagnat Champanhac (Cruesa) 23048 23190 469 28,82 16 Aubusson
Bellegarde-en-Marche
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Champsanglard Champ Sanglard 23049 23220 248 13,64 18 Bonnat
Bonnat
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Chard Chàrd 23053 23700 208 14,12 15 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Charron Charoms 23054 23700 231 30,11 8 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Châtelard Chastelar 23055 23700 31 2,42 13 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Châtelus-le-Marcheix Chasteluç lo Marchès 23056 23430 299 43,20 7 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Châtelus-Malvaleix Chasteluç Malvalés 23057 23270 557 14,97 37 Bonnat
Châtelus-Malvaleix
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Chavanat Chavanac (Cruesa) 23060 23250 144 12,73 11 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Chénérailles Charnalhas 23061 23130 757 7,77 97 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Chéniers Chamniers 23062 23220 565 34,90 16 Bonnat
Bonnat
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Clairavaux Claravau 23063 23500 155 27,55 6 Auzances
La Courtine
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Clugnat Clunhac 23064 23270 648 42,42 15 Boussac
Châtelus-Malvaleix
Guéret Creuse Confluence
Colondannes Colonzanas 23065 23800 272 10,70 25 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Cressat Cressac 23068 23140 541 32,68 17 Gouzon
Ahun
Guéret Creuse Confluence
Crocq Cròc (vila) 23069 23260 412 14,16 29 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Crozant Crosenc 23070 23160 442 30,52 14 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Croze Cròsa 23071 23500 193 22,16 9 Felletin
Felletin
Aubusson Creuse Grand Sud
Domeyrot Domeiròt 23072 23140 229 24,59 9 Gouzon
Jarnages
Guéret Creuse Confluence
Dontreix Dontrés 23073 23700 421 47,45 9 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Dun-le-Palestel Dun 23075 23800 1105 9,81 113 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Évaux-les-Bains Evaus 23076 23110 1359 45,55 30 Évaux-les-Bains
Évaux-les-Bains
Aubusson Creuse Confluence
Faux-la-Montagne Faus (Cruesa) 23077 23340 429 47,89 9 Felletin
Gentioux-Pigerolles
Aubusson Creuse Grand Sud
Faux-Mazuras Faus Masuras 23078 23400 185 19,96 9 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Felletin Falatin 23079 23500 1554 13,74 113 Felletin
Felletin
Aubusson Creuse Grand Sud
Féniers Feniers 23080 23100 94 14,33 7 Felletin
Gentioux-Pigerolles
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Flayat Flaiac 23081 23260 305 43,53 7 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Fleurat Fleurac (Cruesa) 23082 23320 314 12,30 26 Le Grand-Bourg
Le Grand-Bourg
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Fontanières Fontanieras 23083 23110 248 15,91 16 Évaux-les-Bains
Évaux-les-Bains
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Fransèches Fraisselines 23086 23480 243 18,29 13 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Fresselines Franceschas 23087 23450 493 30,78 16 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Fursac Furçac 23192 23290 1488 59,03 25 Le Grand-Bourg
Le Grand-Bourg
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Gartempe Gartempa 23088 23320 122 9,49 13 Saint-Vaury
Saint-Vaury
Guéret Grand Guéret
Genouillac Genolhac (Cruesa) 23089 23350 726 35,76 20 Bonnat
Châtelus-Malvaleix
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Gentioux-Pigerolles Genciòus e Pijairòu 23090 23340 391 79,29 5 Felletin
Gentioux-Pigerolles
Aubusson Creuse Grand Sud
Gioux Juòus 23091 23500 163 37,42 4 Felletin
Gentioux-Pigerolles
Aubusson Creuse Grand Sud
Glénic Glenic 23092 23380 673 27,60 24 Saint-Vaury
Guéret-Nord
Guéret Grand Guéret
Gouzon Gosom 23093 23230 1574 50,03 31 Gouzon
Jarnages
Guéret Creuse Confluence
Guéret Garait 23096 23000 12.889 26,21 492 Guéret-1
Guéret-2
Guéret-Nord
Guéret-Sud-Est
Guéret-Sud-Ouest
Guéret Grand Guéret
Issoudun-Létrieix Eissodun 23097 23130 299 26,43 11 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Jalesches Jalesches 23098 23270 90 8,45 11 Boussac
Châtelus-Malvaleix
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Janaillat Janalhac (Cruesa) 23099 23250 324 28,29 11 Ahun
Pontarion
Guéret Creuse Sud Ouest
Jarnages Jarnajas 23100 23140 445 9,17 49 Gouzon
Jarnages
Guéret Creuse Confluence
Jouillat Jolhac 23101 23220 391 22,44 17 Saint-Vaury
Guéret-Nord
Guéret Grand Guéret
La Brionne La Briòne 23033 23000 443 7,08 63 Saint-Vaury
Saint-Vaury
Guéret Grand Guéret
La Celle-Dunoise La Cela de Dun 23039 23800 542 29,11 19 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
La Celle-sous-Gouzon La Cela de Gosom 23040 23230 153 14,07 11 Gouzon
Jarnages
Guéret Creuse Confluence
La Cellette La Celeta 23041 23350 246 21,48 11 Bonnat
Châtelus-Malvaleix
Guéret Portes de la Creuse en Marche
La Chapelle-Baloue La Chapèle 23050 23160 132 8,68 15 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
La Chapelle-Saint-Martial La Chapela Sent Marçau 23051 23250 84 10,12 8 Ahun
Pontarion
Guéret Creuse Sud Ouest
La Chapelle-Taillefert La Chapela Talhafer 23052 23000 428 14,11 30 Guéret-2
Guéret-Sud-Ouest
Guéret Grand Guéret
La Chaussade La Chauçada 23059 23200 104 7,19 14 Aubusson
Bellegarde-en-Marche
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
La Courtine La Cortina 23067 23100 779 41,42 19 Auzances
La Courtine
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
La Forêt-du-Temple La Forest dau Temple 23084 23360 145 7,72 19 Bonnat
Bonnat
Guéret Portes de la Creuse en Marche
La Mazière-aux-Bons-Hommes La Masèira 23129 23260 65 10,24 6 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
La Nouaille La Noalha (Cruesa) 23144 23500 244 48,12 5 Felletin
Gentioux-Pigerolles
Aubusson Creuse Grand Sud
La Pouge La Poja 23157 23250 93 7,58 12 Ahun
Pontarion
Guéret Creuse Sud Ouest
La Saunière La Saunièra 23169 23000 620 7,50 83 Guéret-1
Guéret-Sud-Est
Guéret Grand Guéret
La Serre-Bussière-Vieille La Serra e Bussiera Vielha 23172 23190 122 14,41 8 Aubusson
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
La Souterraine La Sotarrana 23176 23300 5094 37,07 137 La Souterraine
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
La Villedieu La Viala-Diau 23264 23340 48 5,63 9 Felletin
Gentioux-Pigerolles
Aubusson Creuse Grand Sud
La Villeneuve La Vila Nueva 23265 23260 59 4,45 13 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
La Villetelle La Vialatèla 23266 23260 169 16,14 10 Auzances
Crocq
Aubusson Creuse Grand Sud
Ladapeyre Lada Peire 23102 23270 346 30,63 11 Gouzon
Guéret-Nord
Guéret Creuse Confluence
Lafat La Fag 23103 23800 336 21,28 16 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Lavaufranche La Vau Franche 23104 23600 242 16,34 15 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Lavaveix-les-Mines La Vavetz 23105 23150 651 4,71 138 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Le Bourg-d’Hem Le Borg d'Hem 23029 23220 216 15,39 14 Bonnat
Bonnat
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Le Chauchet Lo Chauchèt 23058 23130 107 10,62 10 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Le Compas Lo Compàs 23066 23700 203 16,54 12 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Le Donzeil Sent Saupise le Donselh 23074 23480 187 13,54 14 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Le Grand-Bourg Le Borg 23095 23240 1221 78,91 15 Le Grand-Bourg
Le Grand-Bourg
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Le Mas-d’Artige Lo Mas de L'Artija 23125 23100 98 16,21 6 Auzances
La Courtine
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Le Monteil-au-Vicomte Grand Montelh 23134 23460 199 14,40 14 Felletin
Royère-de-Vassivière
Aubusson Creuse Sud Ouest
Lépaud L'Espaud 23106 23170 365 24,12 15 Évaux-les-Bains
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Lépinas L'Espinaç 23107 23150 131 14,80 9 Ahun
Ahun
Guéret Creuse Sud Ouest
Les Mars Los Març 23123 23700 191 12,90 15 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Leyrat Lairac (Cruesa) 23108 23600 143 18,32 8 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Linard-Malval Linard 23109 23220 212 16,63 13 Bonnat Guéret Portes de la Creuse en Marche
Lioux-les-Monges Lion las Monjas 23110 23700 59 7,32 8 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Lizières Lisieres 23111 23240 262 14,67 18 Le Grand-Bourg
Le Grand-Bourg
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Lourdoueix-Saint-Pierre L'Ordoir 23112 23360 760 44,73 17 Bonnat
Bonnat
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Lupersat Luperçac 23113 23190 300 32,64 9 Aubusson
Bellegarde-en-Marche
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Lussat Luçac (Cruesa) 23114 23170 415 46,86 9 Évaux-les-Bains
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Magnat-l’Étrange Manhac (Cruesa) 23115 23260 245 25,87 9 Auzances
La Courtine
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Mainsat Mançac 23116 23700 553 34,81 16 Aubusson
Bellegarde-en-Marche
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Maison-Feyne Maison Feine 23117 23800 304 13,27 23 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Maisonnisses Maisoniças 23118 23150 183 11,12 16 Ahun
Ahun
Guéret Creuse Sud Ouest
Malleret Malerèt 23119 23260 44 11,80 4 Auzances
La Courtine
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Malleret-Boussac Malerèt de Boçac 23120 23600 191 25,43 8 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Mansat-la-Courrière Mançac la Corriéra 23122 23400 73 9,42 8 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Marsac Marçac (Cruesa) 23124 23210 664 19,67 34 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Mautes Mautas 23127 23190 204 22,67 9 Aubusson
Bellegarde-en-Marche
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Mazeirat Masèirac 23128 23150 126 7,80 16 Ahun
Ahun
Guéret Grand Guéret
Méasnes Mesnes 23130 23360 537 27,63 19 Bonnat
Bonnat
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Mérinchal Mairinchal 23131 23420 703 45,45 15 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Montaigut-le-Blanc Mont Agut 23132 23320 412 17,23 24 Guéret-2
Saint-Vaury
Guéret Grand Guéret
Montboucher Mont Bochier 23133 23400 349 27,68 13 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Mortroux Mortròu 23136 23220 281 13,28 21 Bonnat
Bonnat
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Mourioux-Vieilleville Moriòu Vielhavila 23137 23210 515 25,20 20 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Moutier-d’Ahun Mostier d'Aiun 23138 23150 176 9,91 18 Ahun
Ahun
Guéret Creuse Sud Ouest
Moutier-Malcard Mostier Malcard 23139 23220 544 25,81 21 Bonnat
Bonnat
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Moutier-Rozeille Mostier Roselha 23140 23200 422 19,66 21 Felletin
Felletin
Aubusson Creuse Grand Sud
Naillat Nalhac (Cruesa) 23141 23800 634 36,23 17 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Néoux Neon (Cruesa) 23142 23200 286 23,81 12 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Noth Nòt 23143 23300 495 22,89 22 La Souterraine
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Nouhant Noent 23145 23170 281 25,75 11 Évaux-les-Bains
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Nouzerines Noserines 23146 23600 244 19,09 13 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Nouzerolles Noseròles 23147 23360 97 8,17 12 Dun-le-Palestel
Bonnat
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Nouziers Nosiers 23148 23350 240 14,33 17 Bonnat
Châtelus-Malvaleix
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Parsac-Rimondeix Parçac e Rimondés 23149 23140 704 47,02 15 Gouzon
Jarnages
Guéret Creuse Confluence
Peyrabout Peirabon 23150 23000 155 8,91 17 Ahun
Ahun
Guéret Grand Guéret
Peyrat-la-Nonière Peirac 23151 23130 429 41,40 10 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Pierrefitte Peira Fita 23152 23130 71 6,40 11 Gouzon
Jarnages
Guéret Creuse Confluence
Pionnat Piònac 23154 23140 748 41,77 18 Gouzon
Ahun
Guéret Creuse Confluence
Pontarion Pont a Riom 23155 23250 365 5,25 70 Ahun
Pontarion
Guéret Creuse Sud Ouest
Pontcharraud Pont Charreu 23156 23260 81 9,56 8 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Poussanges Possanjas 23158 23500 157 23,35 7 Felletin
Felletin
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Puy-Malsignat Pueg Malsinhac 23159 23130 152 12,61 12 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Reterre Retèrra 23160 23110 284 17,54 16 Évaux-les-Bains
Évaux-les-Bains
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Roches Ròches 23162 23270 366 25,55 14 Bonnat
Châtelus-Malvaleix
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Rougnat Ronhac (Cruesa) 23164 23700 489 41,01 12 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Royère-de-Vassivière Roièra 23165 23460 576 74,14 8 Felletin
Royère-de-Vassivière
Aubusson Creuse Sud Ouest
Sagnat Sanhac 23166 23800 192 11,81 16 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Agnant-de-Versillat Sent Anhan (Cruesa) 23177 23300 1089 50,46 22 La Souterraine
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Agnant-près-Crocq Sent Anhan de Cròc 23178 23260 179 25,51 7 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Alpinien Sent Auprian 23179 23200 276 15,21 18 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Amand Sent Amand (Cruesa) 23180 23200 493 8,05 61 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Amand-Jartoudeix Sent Amand Jartodés 23181 23400 163 18,74 9 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Saint-Avit-de-Tardes Sent Avit de Tarda 23182 23200 173 14,42 12 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Avit-le-Pauvre Sent Avit le Paubre 23183 23480 78 4,99 16 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Saint-Bard Sent Bard 23184 23260 100 9,36 11 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Chabrais Sent Chabrés 23185 23130 289 24,94 12 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Christophe Sent Cristòu 23186 23000 155 7,79 20 Guéret-2
Guéret-Sud-Ouest
Guéret Grand Guéret
Saint-Dizier-la-Tour Sent Desíer la Tor 23187 23130 203 16,99 12 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Dizier-les-Domaines Sent Desíer las Reinas 23188 23270 196 15,89 12 Bonnat
Châtelus-Malvaleix
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Saint-Dizier-Masbaraud Sent Desíer (Cruesa) 23189 23400 1132 67,02 17 Bourganeuf Guéret Creuse Sud Ouest
Saint-Domet Sent Domèt 23190 23190 172 15,33 11 Aubusson
Bellegarde-en-Marche
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Sainte-Feyre Sent Afeiran 23193 23000 2472 29,99 82 Guéret-1
Guéret-Sud-Est
Guéret Grand Guéret
Sainte-Feyre-la-Montagne Sent Afeiran la Montanha 23194 23500 126 6,84 18 Felletin
Felletin
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Éloi Sent Alec 23191 23000 210 15,60 13 Guéret-2
Pontarion
Guéret Grand Guéret
Saint-Fiel Sent Fiel 23195 23000 1036 16,72 62 Saint-Vaury
Guéret-Nord
Guéret Grand Guéret
Saint-Frion Sent Frion 23196 23500 255 18,76 14 Felletin
Felletin
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Georges-la-Pouge Sent Jòrgi de la Poja 23197 23250 369 24,09 15 Ahun
Pontarion
Guéret Creuse Sud Ouest
Saint-Georges-Nigremont Sent Jòrgi e Negremont 23198 23500 136 18,59 7 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Germain-Beaupré Sent German 23199 23160 411 17,06 24 Dun-le-Palestel
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Goussaud Sent Gossaud 23200 23430 164 24,30 7 Le Grand-Bourg
Bénévent-l’Abbaye
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Hilaire-la-Plaine Sent Alari la Plana 23201 23150 211 11,06 19 Ahun
Ahun
Guéret Creuse Sud Ouest
Saint-Hilaire-le-Château Sent Alari lo Chasteu 23202 23250 231 19,59 12 Ahun
Pontarion
Guéret Creuse Sud Ouest
Saint-Julien-la-Genête Sent Julian la Genesta 23203 23110 218 11,91 18 Évaux-les-Bains
Évaux-les-Bains
Aubusson Creuse Confluence
Saint-Julien-le-Châtel Sent Julian lo Chastel 23204 23130 141 15,30 9 Gouzon
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Saint-Junien-la-Bregère Sent Ginhan 23205 23400 141 25,66 5 Bourganeuf
Royère-de-Vassivière
Aubusson Creuse Sud Ouest
Saint-Laurent Sent Laurenç (Cruesa) 23206 23000 694 12,93 54 Guéret-1
Guéret-Sud-Est
Guéret Grand Guéret
Saint-Léger-Bridereix Sent Legèr (Cruesa) 23207 23300 197 8,10 24 La Souterraine
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Léger-le-Guérétois Sent Legèr (Garaitós) 23208 23000 422 13,98 30 Saint-Vaury
Saint-Vaury
Guéret Grand Guéret
Saint-Loup Sent Lop (Cruesa) 23209 23130 183 18,82 10 Gouzon
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Saint-Maixant Sent Maissenç (Cruesa) 23210 23200 249 13,86 18 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Marc-à-Frongier Sent Marc a Frongier 23211 23200 425 25,45 17 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Marc-à-Loubaud Sent Marc a Lobaud 23212 23460 132 18,42 7 Felletin
Gentioux-Pigerolles
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Marien Sent Marien 23213 23600 184 12,78 14 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Saint-Martial-le-Mont Sent Marçau lo Mont 23214 23150 267 10,25 26 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Saint-Martial-le-Vieux Sent Marçau lo Vielh 23215 23100 139 22,22 6 Auzances
La Courtine
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Saint-Martin-Château Sent Martin Chasteu 23216 23460 145 31,25 5 Felletin
Royère-de-Vassivière
Aubusson Creuse Sud Ouest
Saint-Martin-Sainte-Catherine Sent Martin Senta Catarina 23217 23430 343 27,27 13 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Saint-Maurice-la-Souterraine Sent Maurici 23219 23300 1221 39,72 31 La Souterraine
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Maurice-près-Crocq Sent Maurici de Cròc 23218 23260 100 14,10 7 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Médard-la-Rochette Sent Medard e la Rocheta 23220 23200 575 38,92 15 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Merd-la-Breuille Sent Mèrd la Bruelha 23221 23100 193 40,19 5 Auzances
La Courtine
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Saint-Michel-de-Veisse Sent Michiu de Vaissa 23222 23480 162 15,57 10 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Saint-Moreil Sent Maurèlh 23223 23400 217 23,94 9 Bourganeuf
Royère-de-Vassivière
Aubusson Creuse Sud Ouest
Saint-Oradoux-de-Chirouze Sent Orador de Chirosa 23224 23100 70 28,58 2 Auzances
La Courtine
Aubusson Haute-Corrèze Communauté
Saint-Oradoux-près-Crocq Sent Orador de Cròc 23225 23260 100 13,36 7 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Pardoux-d’Arnet Sent Pardós d'Arnèt 23226 23260 171 16,44 10 Auzances
Crocq
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Pardoux-le-Neuf Sent Pardós lo Nuòu 23228 23200 196 7,51 26 Aubusson
Aubusson
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Pardoux-les-Cards Sent Pardós los Cars 23229 23150 283 24,76 11 Gouzon
Chénérailles
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Pardoux-Morterolles Sent Pardós Morteiròu 23227 23400 203 36,50 6 Bourganeuf
Royère-de-Vassivière
Aubusson Creuse Sud Ouest
Saint-Pierre-Bellevue Sent Peir 23232 23460 210 32,78 6 Bourganeuf
Royère-de-Vassivière
Aubusson Creuse Sud Ouest
Saint-Pierre-Chérignat Sent Peir Charnhac 23230 23430 167 23,72 7 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Saint-Pierre-le-Bost Sent Peir dau Bòsc 23233 23600 128 17,24 7 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Saint-Priest Sent Priech 23234 23110 160 22,34 7 Évaux-les-Bains
Évaux-les-Bains
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Priest-la-Feuille Sant Prit la Fuèlha 23235 23300 774 27,44 28 La Souterraine
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Priest-la-Plaine Sant Prit la Plana 23236 23240 258 21,90 12 Le Grand-Bourg
Le Grand-Bourg
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Priest-Palus Sent Priech Paluç 23237 23400 55 10,64 5 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Saint-Quentin-la-Chabanne Sent Quentin (Cruesa) 23238 23500 395 29,59 13 Felletin
Felletin
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Sébastien Sent Sebastian 23239 23160 640 24,98 26 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Silvain-Bas-le-Roc Sent Silvan (Cruesa) 23240 23600 401 15,32 26 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Saint-Silvain-Bellegarde Sent Sauve de Bèlagarda 23241 23190 214 20,85 10 Aubusson
Bellegarde-en-Marche
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Saint-Silvain-Montaigut Sant Sauve Mont Agut 23242 23320 220 9,55 23 Guéret-2
Saint-Vaury
Guéret Grand Guéret
Saint-Silvain-sous-Toulx Sant Sauve de Tol 23243 23140 160 14,57 11 Gouzon
Jarnages
Guéret Creuse Confluence
Saint-Sulpice-le-Dunois Sent Sepise (Dun) 23244 23800 597 30,85 19 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Saint-Sulpice-le-Guérétois Sent Sepise (Garaitós) 23245 23000 1947 36,18 54 Saint-Vaury
Saint-Vaury
Guéret Grand Guéret
Saint-Sulpice-les-Champs Sent Soupise las Chams 23246 23480 353 21,70 16 Aubusson
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Vaury Sent Vauric 23247 23320 1744 46,50 38 Saint-Vaury
Saint-Vaury
Guéret Grand Guéret
Saint-Victor-en-Marche Sent Victòr 23248 23000 368 16,62 22 Guéret-2
Guéret-Sud-Ouest
Guéret Grand Guéret
Saint-Yrieix-la-Montagne Sent Iries la Montanha 23249 23460 222 24,04 9 Felletin
Felletin
Aubusson Creuse Grand Sud
Saint-Yrieix-les-Bois Sent Iriès lo Bòsc 23250 23150 288 15,70 18 Ahun
Ahun
Guéret Grand Guéret
Sannat Sanac 23167 23110 337 34,00 10 Évaux-les-Bains
Évaux-les-Bains
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Sardent Sarden 23168 23250 779 41,11 19 Ahun
Pontarion
Guéret Creuse Sud Ouest
Savennes Savenas (Cruesa) 23170 23000 213 6,93 31 Guéret-1
Guéret-Sud-Ouest
Guéret Grand Guéret
Sermur Sermur 23171 23700 125 19,50 6 Auzances
Auzances
Aubusson Chénérailles, Auzances/Bellegarde et Haut Pays Marchois
Soubrebost Sobrebòsc 23173 23250 139 20,76 7 Bourganeuf
Bourganeuf
Guéret Creuse Sud Ouest
Soumans Solmans 23174 23600 590 36,68 16 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Sous-Parsat Sos Parçac 23175 23150 115 9,14 13 Ahun
Saint-Sulpice-les-Champs
Aubusson Creuse Sud Ouest
Tardes Tardas 23251 23170 132 21,40 6 Évaux-les-Bains
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Tercillat Tercilhac 23252 23350 158 13,64 12 Boussac
Châtelus-Malvaleix
Guéret Portes de la Creuse en Marche
Thauron Tauron 23253 23250 175 22,34 8 Ahun
Pontarion
Guéret Creuse Sud Ouest
Toulx-Sainte-Croix Tol Senta Crotz 23254 23600 259 35,05 7 Boussac
Boussac
Guéret Creuse Confluence
Trois-Fonds Tres Fonts 23255 23230 120 9,53 13 Gouzon
Jarnages
Guéret Creuse Confluence
Vallière Valièra 23257 23120 718 48,42 15 Felletin
Felletin
Aubusson Creuse Grand Sud
Vareilles Varelhes 23258 23300 307 17,68 17 La Souterraine
La Souterraine
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse
Verneiges Vernejes 23259 23170 117 7,59 15 Évaux-les-Bains
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Vidaillat Vidalhac (Cruesa) 23260 23250 168 23,59 7 Ahun
Pontarion
Guéret Creuse Sud Ouest
Viersat Viersac 23261 23170 296 29,09 10 Évaux-les-Bains
Chambon-sur-Voueize
Aubusson Creuse Confluence
Vigeville Vijavila 23262 23140 164 7,27 23 Gouzon
Ahun
Guéret Creuse Confluence
Villard Vilar (Cruesa) 23263 23800 370 16,37 23 Dun-le-Palestel
Dun-le-Palestel
Guéret Monts et Vallées Ouest Creuse

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: