Lischt vun dr Gmeina im Département Ardennes

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ardennes zellt àlla 449 Gmeina ìm Département Ardennes uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Acy-Romance 08001 08300 456 11,13 41 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Aiglemont 08003 08090 1629 8,85 184 Villers-Semeuse
Charleville-Centre
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Aire 08004 08190 228 6,29 36 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Alincourt 08005 08310 154 8,62 18 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Alland’Huy-et-Sausseuil 08006 08130 244 8,71 28 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Amagne 08008 08300 724 9,32 78 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Ambly-Fleury 08010 08130 134 5,88 23 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Anchamps 08011 08500 214 2,26 95 Revin
Revin
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Angecourt 08013 08450 391 3,73 105 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Annelles 08014 08310 139 12,31 11 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Antheny 08015 08260 100 10,14 10 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Aouste 08016 08290 205 12,83 16 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Apremont 08017 08250 117 12,86 9 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Ardeuil-et-Montfauxelles 08018 08400 71 4,28 17 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Arnicourt 08021 08300 156 8,33 19 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Arreux 08022 08090 322 4,23 76 Charleville-Mézières-2
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Artaise-le-Vivier 08023 08390 66 8,47 8 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Asfeld 08024 08190 1097 22,19 49 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Attigny 08025 08130 1127 11,46 98 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Aubigny-les-Pothées 08026 08150 312 10,42 30 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Auboncourt-Vauzelles 08027 08270 99 5,40 18 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Aubrives 08028 08320 946 10,73 88 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Auflance 08029 08370 88 6,16 14 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Auge 08030 08380 59 4,50 13 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Aure 08031 08400 46 12,72 4 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Aussonce 08032 08310 217 19,14 11 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Authe 08033 08240 90 9,47 10 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Autrecourt-et-Pourron 08034 08210 341 12,04 28 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Autruche 08035 08240 64 8,24 8 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Autry 08036 08250 116 16,34 7 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Auvillers-les-Forges 08037 08260 878 8,19 107 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Avançon 08038 08300 323 20,99 15 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Avaux 08039 08190 466 13,19 35 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Les Ayvelles 08040 08000 891 5,45 163 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Baâlons 08041 08430 207 14,72 14 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Bairon et ses environs 08116 08390 1025 44,86 23 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Balan 08043 08200 1623 4,65 349 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Balham 08044 08190 157 1,77 89 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Ballay 08045 08400 278 10,46 27 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Banogne-Recouvrance 08046 08220 159 19,01 8 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Barbaise 08047 08430 104 6,68 16 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Barby 08048 08300 418 11,32 37 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Bar-lès-Buzancy 08049 08240 127 9,40 14 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Bayonville 08052 08240 90 16,19 6 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Bazeilles 08053 08140 2411 36,14 67 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Beaumont-en-Argonne 08055 08210 429 31,05 14 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Beffu-et-le-Morthomme 08056 08250 46 5,49 8 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Belleville-et-Châtillon-sur-Bar 08057 08240 276 21,21 13 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Belval 08058 08090 222 4,94 45 Charleville-Mézières-1
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Belval-Bois-des-Dames 08059 08240 32 17,22 2 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Bergnicourt 08060 08300 286 8,16 35 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
La Berlière 08061 08240 38 10,54 4 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Bertoncourt 08062 08300 126 6,83 18 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
La Besace 08063 08450 139 13,97 10 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Biermes 08064 08300 307 7,96 39 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Bièvres 08065 08370 47 7,30 6 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Bignicourt 08066 08310 68 8,62 8 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Blagny 08067 08110 1155 7,42 156 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Blanchefosse-et-Bay 08069 08290 147 20,47 7 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Blanzy-la-Salonnaise 08070 08190 356 12,13 29 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Blombay 08071 08260 138 9,47 15 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Bogny-sur-Meuse 08081 08120 5032 23,16 217 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Bossus-lès-Rumigny 08073 08290 100 8,14 12 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Bouconville 08074 08250 55 15,21 4 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Boult-aux-Bois 08075 08240 137 15,20 9 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Boulzicourt 08076 08410 957 6,65 144 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Bourcq 08077 08400 51 9,85 5 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Bourg-Fidèle 08078 08230 854 14,79 58 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Bouvellemont 08080 08430 125 4,31 29 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Brécy-Brières 08082 08400 79 8,68 9 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Brévilly 08083 08140 361 7,30 49 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Brienne-sur-Aisne 08084 08190 259 12,23 21 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Brieulles-sur-Bar 08085 08240 221 13,23 17 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Briquenay 08086 08240 94 14,50 6 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Brognon 08087 08380 148 7,38 20 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Bulson 08088 08450 133 6,47 21 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Buzancy 08089 08240 359 22,67 16 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Carignan 08090 08110 2880 14,01 206 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Cauroy 08092 08310 190 17,46 11 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Cernion 08094 08260 57 6,58 9 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Chagny 08095 08430 183 13,35 14 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Chalandry-Elaire 08096 08160 689 5,18 133 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Challerange 08097 08400 447 11,13 40 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Champigneulle 08098 08250 57 7,73 7 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Champigneul-sur-Vence 08099 08430 122 4,61 26 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Champlin 08100 08260 72 5,90 12 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
La Chapelle 08101 08200 173 7,52 23 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Chappes 08102 08220 96 9,59 10 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Charbogne 08103 08130 223 9,06 25 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Chardeny 08104 08400 56 5,02 11 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Charleville-Mézières 08105 08000 46.391 31,44 1476 Charleville-Mézières-1
Charleville-Mézières-2
Charleville-Mézières-3
Charleville-Mézières-4
Charleville-Centre
Charleville-La Houillère
Mézières-Centre-Ouest
Mézières-Est
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Charnois 08106 08600 75 5,61 13 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Château-Porcien 08107 08360 1338 17,31 77 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Chatel-Chéhéry 08109 08250 141 16,08 9 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Le Châtelet-sur-Retourne 08111 08300 788 9,94 79 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Le Châtelet-sur-Sormonne 08110 08150 162 9,85 16 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Chaumont-Porcien 08113 08220 492 35,97 14 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Chémery-Chéhéry 08115 08350
08450
561 27,79 20 Sedan-1
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Chesnois-Auboncourt 08117 08270 164 4,71 35 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Cheveuges 08119 08350 442 8,90 50 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Chevières 08120 08250 45 6,17 7 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Chilly 08121 08260 139 5,89 24 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Chooz 08122 08600 745 13,08 57 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Chuffilly-Roche 08123 08130 73 7,67 10 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Clavy-Warby 08124 08460 347 11,78 29 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Cliron 08125 08090 393 6,18 64 Charleville-Mézières-1
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Condé-lès-Autry 08128 08250 66 7,97 8 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Condé-lès-Herpy 08126 08360 218 11,55 19 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Contreuve 08130 08400 82 11,02 7 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Cornay 08131 08250 63 10,94 6 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Corny-Machéroménil 08132 08270 191 10,54 18 Rethel
Novion-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Coucy 08133 08300 503 6,39 79 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Coulommes-et-Marqueny 08134 08130 78 11,99 7 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
La Croix-aux-Bois 08135 08400 149 5,77 26 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Daigny 08136 08140 348 2,85 122 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Damouzy 08137 08090 451 8,78 51 Charleville-Mézières-2
Charleville-La Houillère
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Les Deux-Villes 08138 08110 253 8,14 31 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Deville 08139 08800 1041 7,83 133 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Dom-le-Mesnil 08140 08160 1101 7,99 138 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Dommery 08141 08460 181 10,66 17 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Donchery 08142 08350 2029 27,36 74 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Doumely-Bégny 08143 08220 73 7,80 9 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Doux 08144 08300 101 6,52 15 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Douzy 08145 08140 2188 20,20 108 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Draize 08146 08220 99 6,79 15 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Dricourt 08147 08310 84 7,12 12 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
L’Écaille 08148 08300 279 9,15 30 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
L’Échelle 08149 08150 139 9,96 14 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Écly 08150 08300 173 9,36 18 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Écordal 08151 08130 315 12,89 24 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Escombres-et-le-Chesnois 08153 08110 349 8,29 42 Carignan
Sedan-Est
Sedan Portes du Luxembourg
Estrebay 08154 08260 77 9,37 8 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Étalle 08155 08260 102 4,44 23 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Éteignières 08156 08260 511 11,79 43 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Étrépigny 08158 08160 296 4,23 70 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Euilly-et-Lombut 08159 08210 112 10,11 11 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Évigny 08160 08090 189 4,33 44 Nouvion-sur-Meuse
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Exermont 08161 08250 40 18,29 2 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Fagnon 08162 08090 350 9,98 35 Charleville-Mézières-1
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Faissault 08163 08270 254 6,07 42 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Falaise 08164 08400 333 9,52 35 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Faux 08165 08270 57 3,28 17 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Fépin 08166 08170 267 5,79 46 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
La Férée 08167 08290 79 11,01 7 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
La Ferté-sur-Chiers 08168 08370 173 6,41 27 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Flaignes-Havys 08169 08260 113 13,70 8 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Fleigneux 08170 08200 209 13,65 15 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Fléville 08171 08250 96 7,89 12 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Fligny 08172 08380 187 6,85 27 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Flize 08173 08160 1722 25,97 66 Nouvion-sur-Meuse Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Floing 08174 08200 2335 7,43 314 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Foisches 08175 08600 221 4,65 48 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Fossé 08176 08240 53 8,94 6 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Fraillicourt 08178 08220 187 14,39 13 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Francheval 08179 08140 603 19,60 31 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
La Francheville 08180 08000 1678 6,79 247 Charleville-Mézières-4
Mézières-Est
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Le Fréty 08182 08290 56 7,09 8 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Fromelennes 08183 08600 1041 7,17 145 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Fromy 08184 08370 82 3,71 22 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Fumay 08185 08170 3379 37,56 90 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Germont 08186 08240 48 4,77 10 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Gernelle 08187 08440 311 4,83 64 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Gespunsart 08188 08700 1036 21,02 49 Villers-Semeuse
Nouzonville
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Girondelle 08189 08260 159 11,53 14 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Givet 08190 08600 6610 18,41 359 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Givonne 08191 08200 1047 14,04 75 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Givron 08192 08220 87 7,15 12 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Givry 08193 08130 272 11,93 23 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Glaire 08194 08200 865 6,46 134 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Gomont 08195 08190 324 7,23 45 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Grandchamp 08196 08270 101 7,28 14 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Les Grandes-Armoises 08019 08390 61 4,47 14 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Grandham 08197 08250 38 5,91 6 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Grandpré 08198 08250 526 42,54 12 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
La Grandville 08199 08700 798 10,02 80 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Grivy-Loisy 08200 08400 185 11,56 16 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Gruyères 08201 08430 100 5,48 18 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Gué-d’Hossus 08202 08230 522 5,23 100 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Guignicourt-sur-Vence 08203 08430 291 9,44 31 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Guincourt 08204 08130 86 5,31 16 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Hagnicourt 08205 08430 76 5,75 13 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Ham-les-Moines 08206 08090 372 3,12 119 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Ham-sur-Meuse 08207 08600 235 6,19 38 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Hannappes 08208 08290 137 8,45 16 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Hannogne-Saint-Martin 08209 08160 474 4,71 101 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Hannogne-Saint-Rémy 08210 08220 112 18,09 6 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Haraucourt 08211 08450 724 11,53 63 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Harcy 08212 08150 505 19,15 26 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Hargnies 08214 08170 487 42,24 12 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Harricourt 08215 08240 41 7,87 5 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Haudrecy 08216 08090 306 3,36 91 Charleville-Mézières-1
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Haulmé 08217 08800 90 3,63 25 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Les Hautes-Rivières 08218 08800 1464 31,34 47 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Hauteville 08219 08300 112 5,61 20 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Hauviné 08220 08310 331 14,55 23 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Haybes 08222 08170 1866 28,05 67 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Herbeuval 08223 08370 121 7,40 16 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Herpy-l’Arlésienne 08225 08360 202 10,64 19 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Hierges 08226 08320 183 4,05 45 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
La Horgne 08228 08430 181 5,27 34 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Houdilcourt 08229 08190 130 11,30 12 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Houldizy 08230 08090 382 4,62 83 Charleville-Mézières-2
Charleville-La Houillère
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Illy 08232 08200 408 15,60 26 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Imécourt 08233 08240 47 8,42 6 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Inaumont 08234 08300 102 4,75 21 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Issancourt-et-Rumel 08235 08440 379 5,47 69 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Jandun 08236 08430 291 12,78 23 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Joigny-sur-Meuse 08237 08700 666 3,86 173 Bogny-sur-Meuse
Nouzonville
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Jonval 08238 08130 101 2,53 40 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Juniville 08239 08310 1226 26,20 47 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Justine-Herbigny 08240 08270 173 11,77 15 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Laifour 08242 08800 439 3,25 135 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Lalobbe 08243 08460 167 9,96 17 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Lametz 08244 08130 72 9,46 8 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Lançon 08245 08250 32 8,24 4 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Landres-et-Saint-Georges 08246 08240 76 20,43 4 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Landrichamps 08247 08600 131 4,72 28 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Launois-sur-Vence 08248 08430 692 13,37 52 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Laval-Morency 08249 08150 243 4,28 57 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Leffincourt 08250 08310 189 18,02 10 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Lépron-les-Vallées 08251 08150 76 6,42 12 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Létanne 08252 08210 124 7,50 17 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Liart 08254 08290 605 13,44 45 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Linay 08255 08110 237 7,28 33 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Liry 08256 08400 87 12,69 7 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Logny-Bogny 08257 08150 157 10,66 15 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Longwé 08259 08400 72 10,78 7 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Lonny 08260 08150 636 4,69 136 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Lucquy 08262 08300 580 5,07 114 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Lumes 08263 08440 1129 6,14 184 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Machault 08264 08310 512 16,58 31 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Maisoncelle-et-Villers 08268 08450 68 11,08 6 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Malandry 08269 08370 79 6,87 11 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Manre 08271 08400 100 18,50 5 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Maranwez 08272 08460 59 3,03 19 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Marby 08273 08260 67 7,35 9 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Marcq 08274 08250 101 10,61 10 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Margny 08275 08370 202 6,68 30 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Margut 08276 08370 756 7,53 100 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Marlemont 08277 08290 135 10,06 13 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Marquigny 08278 08390 83 6,65 12 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Mars-sous-Bourcq 08279 08400 57 4,73 12 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Marvaux-Vieux 08280 08400 74 11,61 6 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Matton-et-Clémency 08281 08110 468 18,32 26 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Maubert-Fontaine 08282 08260 1037 10,33 100 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Mazerny 08283 08430 126 12,30 10 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Les Mazures 08284 08500 890 36,14 25 Bogny-sur-Meuse
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Ménil-Annelles 08286 08310 111 9,15 12 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Ménil-Lépinois 08287 08310 135 18,01 7 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Mesmont 08288 08270 92 11,32 8 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Messincourt 08289 08110 610 8,15 75 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Mogues 08291 08110 232 8,26 28 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Moiry 08293 08370 145 3,91 37 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
La Moncelle 08294 08140 138 1,35 102 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Mondigny 08295 08430 178 5,90 30 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Montcheutin 08296 08250 117 9,64 12 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Montcornet 08297 08090 298 11,51 26 Bogny-sur-Meuse
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Montcy-Notre-Dame 08298 08090 1580 6,13 258 Charleville-Mézières-3
Charleville-Centre
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Le Mont-Dieu 08300 08390 16 18,72 1 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Montgon 08301 08390 67 8,20 8 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Monthermé 08302 08800 2283 32,33 71 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Monthois 08303 08400 379 11,98 32 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Montigny-sur-Meuse 08304 08170 81 8,10 10 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Montigny-sur-Vence 08305 08430 248 8,24 30 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Mont-Laurent 08306 08130 59 6,83 9 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Montmeillant 08307 08220 82 7,02 12 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Mont-Saint-Martin 08308 08400 85 13,95 6 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Mont-Saint-Remy 08309 08310 57 7,55 8 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Mouron 08310 08250 69 6,40 11 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Mouzon 08311 08210 2266 41,83 54 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Murtin-et-Bogny 08312 08150 185 7,11 26 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Nanteuil-sur-Aisne 08313 08300 139 7,92 18 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Neuflize 08314 08300 790 13,78 57 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Neufmaison 08315 08460 72 7,06 10 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Neufmanil 08316 08700 1013 10,20 99 Villers-Semeuse
Nouzonville
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
La Neuville-à-Maire 08317 08450 118 7,26 16 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
La Neuville-aux-Joûtes 08318 08380 358 13,17 27 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Neuville-Day 08321 08130 163 7,68 21 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
La Neuville-en-Tourne-à-Fuy 08320 08310 566 27,34 21 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Neuville-lès-This 08322 08090 375 7,74 48 Rocroi
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
La Neuville-lès-Wasigny 08323 08270 161 5,21 31 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Neuville-lez-Beaulieu 08319 08380 334 35,92 9 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Neuvizy 08324 08430 115 8,62 13 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Noirval 08325 08400 27 5,00 5 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Nouart 08326 08240 131 17,73 7 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Nouvion-sur-Meuse 08327 08160 2246 9,06 248 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Nouzonville 08328 08700 5760 10,92 527 Charleville-Mézières-2
Nouzonville
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Novion-Porcien 08329 08270 493 17,21 29 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Novy-Chevrières 08330 08300 751 17,20 44 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Noyers-Pont-Maugis 08331 08350 675 9,32 72 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Oches 08332 08240 44 6,76 7 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Olizy-Primat 08333 08250 236 21,35 11 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Omicourt 08334 08450 40 7,36 5 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Omont 08335 08430 82 17,96 5 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Osnes 08336 08110 231 5,89 39 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Pauvres 08338 08310 188 12,64 15 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Perthes 08339 08300 308 23,41 13 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Les Petites-Armoises 08020 08390 62 4,37 14 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Poilcourt-Sydney 08340 08190 179 7,88 23 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Poix-Terron 08341 08430 842 14,26 59 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Pouru-aux-Bois 08342 08140 253 9,02 28 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Pouru-Saint-Remy 08343 08140 1148 10,19 113 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Prez 08344 08290 133 12,40 11 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Prix-lès-Mézières 08346 08000 1345 5,08 265 Charleville-Mézières-1
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Puilly-et-Charbeaux 08347 08370 225 18,29 12 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Puiseux 08348 08270 113 3,41 33 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Pure 08349 08110 587 6,50 90 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Quatre-Champs 08350 08400 228 11,51 20 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Quilly 08351 08400 83 5,49 15 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Raillicourt 08352 08430 202 6,87 29 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Rancennes 08353 08600 720 6,50 111 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Raucourt-et-Flaba 08354 08450 826 21,83 38 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Regniowez 08355 08230 388 18,27 21 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Remaucourt 08356 08220 175 10,8 16 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Remilly-Aillicourt 08357 08450 778 13,26 59 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Remilly-les-Pothées 08358 08150 252 9,92 25 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Renneville 08360 08220 198 9,85 20 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Renwez 08361 08150 1668 16,18 103 Bogny-sur-Meuse
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Rethel 08362 08300 7522 18,58 405 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Revin 08363 08500 6038 38,42 157 Revin
Revin
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Rilly-sur-Aisne 08364 08130 137 3,44 40 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Rimogne 08365 08150 1368 3,77 363 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Rocquigny 08366 08220 690 36,85 19 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Rocroi 08367 08230 2307 50,41 46 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Roizy 08368 08190 219 11,15 20 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
La Romagne 08369 08220 131 9,91 13 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Rouvroy-sur-Audry 08370 08150 577 9,15 63 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Rubigny 08372 08220 67 5,12 13 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Rumigny 08373 08290 311 17,38 18 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
La Sabotterie 08374 08130 116 3,64 32 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Sachy 08375 08110 180 5,90 31 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Sailly 08376 08110 252 12,8 20 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Saint-Aignan 08377 08350 152 7,74 20 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Saint-Clément-à-Arnes 08378 08310 105 10,13 10 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Sainte-Marie 08390 08400 80 5,57 14 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Étienne-à-Arnes 08379 08310 243 29,56 8 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Sainte-Vaubourg 08398 08130 88 6,91 13 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Saint-Fergeux 08380 08360 213 25,5 8 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Saint-Germainmont 08381 08190 832 15,69 53 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Saint-Jean-aux-Bois 08382 08220 102 8,90 11 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Saint-Juvin 08383 08250 103 9,40 11 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux 08384 08130 144 10,74 13 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Saint-Laurent 08385 08090 1088 4,26 255 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Saint-Loup-en-Champagne 08386 08300 333 15,77 21 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Saint-Loup-Terrier 08387 08130 180 15,30 12 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Saint-Marceau 08388 08160 344 4,80 72 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Saint-Marcel 08389 08460 344 10,84 32 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Saint-Menges 08391 08200 960 12,21 79 Sedan-2
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Saint-Morel 08392 08400 204 12,04 17 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Pierre-à-Arnes 08393 08310 67 8,41 8 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Pierremont 08394 08240 72 19,77 4 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Pierre-sur-Vence 08395 08430 129 4,63 28 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Saint-Quentin-le-Petit 08396 08220 122 8,95 14 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Saint-Remy-le-Petit 08397 08300 46 7,50 6 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Sapogne-et-Feuchères 08400 08160 517 10,71 48 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Sapogne-sur-Marche 08399 08370 138 5,41 26 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Saulces-Champenoises 08401 08130 237 22,64 10 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Saulces-Monclin 08402 08270 815 20,23 40 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Sault-lès-Rethel 08403 08300 1915 6,45 297 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Sault-Saint-Remy 08404 08190 215 9,63 22 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Sauville 08405 08390 241 14,76 16 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Savigny-sur-Aisne 08406 08400 374 10,41 36 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Séchault 08407 08250 60 10,86 6 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Sécheval 08408 08150 555 13,79 40 Charleville-Mézières-2
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Sedan 08409 08200 16.193 16,28 995 Sedan-1
Sedan-2
Sedan-3
Sedan-Est
Sedan-Nord
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Semide 08410 08400 184 37,04 5 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Semuy 08411 08130 91 3,97 23 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Senuc 08412 08250 164 13,58 12 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Seraincourt 08413 08220 272 16,20 17 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Sery 08415 08270 348 18,57 19 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Seuil 08416 08300 168 11,79 14 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Sévigny-la-Forêt 08417 08230 276 26,13 11 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Sévigny-Waleppe 08418 08220 225 24,11 9 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Signy-l’Abbaye 08419 08460 1357 62,03 22 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Signy-le-Petit 08420 08380 1218 38,72 31 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Signy-Montlibert 08421 08370 92 6,12 15 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Singly 08422 08430 135 9,92 14 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Sommauthe 08424 08240 119 9,78 12 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Sommerance 08425 08250 40 5,18 8 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Son 08426 08300 98 9,03 11 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Sorbon 08427 08300 200 14,43 14 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Sorcy-Bauthémont 08428 08270 148 11,14 13 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Sormonne 08429 08150 540 4,75 114 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Stonne 08430 08390 40 7,18 6 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Sugny 08431 08400 100 6,11 16 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Sury 08432 08090 109 3,31 33 Rocroi
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Suzanne 08433 08130 63 6,45 10 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Sy 08434 08390 51 7,97 6 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Tagnon 08435 08300 884 23,97 37 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Taillette 08436 08230 407 15,25 27 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Tailly 08437 08240 174 39,31 4 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Taizy 08438 08360 106 9,11 12 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Tannay 08439 08390 153 14,04 11 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Tarzy 08440 08380 142 10,12 14 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Tétaigne 08444 08110 130 5,79 22 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Thelonne 08445 08350 410 3,84 107 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Thénorgues 08446 08240 81 9,25 9 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Thilay 08448 08800 1053 36,04 29 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Thin-le-Moutier 08449 08460 631 39,72 16 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
This 08450 08090 226 4,46 51 Rocroi
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Le Thour 08451 08190 390 16,62 23 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Thugny-Trugny 08452 08300 272 13,41 20 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Toges 08453 08400 103 3,44 30 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Touligny 08454 08430 85 7,28 12 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Tourcelles-Chaumont 08455 08400 92 4,81 19 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Tournavaux 08456 08800 237 1,55 153 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Tournes 08457 08090 1072 8,26 130 Charleville-Mézières-1
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Tourteron 08458 08130 182 8,83 21 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Tremblois-lès-Carignan 08459 08110 159 4,28 37 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Tremblois-lès-Rocroi 08460 08150 155 1,64 95 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Vandy 08461 08400 206 11,11 19 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Vaux-Champagne 08462 08130 129 10,78 12 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Vaux-en-Dieulet 08463 08240 54 11,03 5 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Vaux-lès-Mouron 08464 08250 80 2,10 38 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Vaux-lès-Mouzon 08466 08210 72 7,64 9 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Vaux-lès-Rubigny 08465 08220 45 3,92 11 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Vaux-Montreuil 08467 08270 108 8,35 13 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Vaux-Villaine 08468 08150 194 9,96 19 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Vendresse 08469 08160 480 43,22 11 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Verpel 08470 08240 67 15,25 4 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Verrières 08471 08390 28 6,36 4 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Viel-Saint-Remy 08472 08270 295 22,63 13 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Vieux-lès-Asfeld 08473 08190 305 6,66 46 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Villers-devant-le-Thour 08476 08190 418 16,41 25 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Villers-devant-Mouzon 08477 08210 104 4,53 23 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Villers-le-Tilleul 08478 08430 239 8,61 28 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Villers-le-Tourneur 08479 08430 193 7,85 25 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Villers-Semeuse 08480 08000 3572 7,40 483 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Villers-sur-Bar 08481 08350 251 5,45 46 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Villers-sur-le-Mont 08482 08430 108 5,30 20 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Ville-sur-Lumes 08483 08440 522 3,10 168 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Ville-sur-Retourne 08484 08310 82 9,56 9 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Villy 08485 08370 209 7,78 27 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Vireux-Molhain 08486 08320 1473 8,29 178 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Vireux-Wallerand 08487 08320 1942 21,07 92 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Vivier-au-Court 08488 08440 2930 9,34 314 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Voncq 08489 08400 218 19,87 11 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Vouziers 08490 08400 4339 42,48 102 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Vrigne aux Bois 08491 08330 3598 22,57 159 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Vrigne-Meuse 08492 08350 310 4,44 70 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Wadelincourt 08494 08200 465 4,22 110 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Wagnon 08496 08270 130 15,28 9 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Warcq 08497 08000 1273 9,19 139 Charleville-Mézières-1
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Warnécourt 08498 08090 379 5,36 71 Nouvion-sur-Meuse
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Wasigny 08499 08270 328 9,98 33 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Wignicourt 08500 08270 57 4,49 13 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Williers 08501 08110 41 2,26 18 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Yoncq 08502 08210 94 15,50 6 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Yvernaumont 08503 08430 133 2,82 47 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: