Lischt vun dr Gmeina im Département Ardennes

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Ardennes zellt àlla 449 Gmeina ìm Département Ardennes uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Acy-Romance 08001 08300 435 11,13 39 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Aiglemont 08003 08090 1653 8,85 187 Villers-Semeuse
Charleville-Centre
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Aire 08004 08190 218 6,29 35 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Alincourt 08005 08310 146 8,62 17 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Alland’Huy-et-Sausseuil 08006 08130 245 8,71 28 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Amagne 08008 08300 724 9,32 78 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Ambly-Fleury 08010 08130 131 5,88 22 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Anchamps 08011 08500 220 2,26 97 Revin
Revin
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Angecourt 08013 08450 387 3,73 104 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Annelles 08014 08310 140 12,31 11 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Antheny 08015 08260 102 10,14 10 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Aouste 08016 08290 209 12,83 16 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Apremont 08017 08250 118 12,86 9 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Ardeuil-et-Montfauxelles 08018 08400 70 4,28 16 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Arnicourt 08021 08300 158 8,33 19 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Arreux 08022 08090 328 4,23 78 Charleville-Mézières-2
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Artaise-le-Vivier 08023 08390 63 8,47 7 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Asfeld 08024 08190 1113 22,19 50 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Attigny 08025 08130 1138 11,46 99 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Aubigny-les-Pothées 08026 08150 318 10,42 31 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Auboncourt-Vauzelles 08027 08270 102 5,40 19 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Aubrives 08028 08320 874 10,73 81 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Auflance 08029 08370 85 6,16 14 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Auge 08030 08380 61 4,50 14 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Aure 08031 08400 51 12,72 4 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Aussonce 08032 08310 214 19,14 11 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Authe 08033 08240 90 9,47 10 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Autrecourt-et-Pourron 08034 08210 344 12,04 29 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Autruche 08035 08240 67 8,24 8 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Autry 08036 08250 119 16,34 7 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Auvillers-les-Forges 08037 08260 875 8,19 107 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Avançon 08038 08300 303 20,99 14 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Avaux 08039 08190 463 13,19 35 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Les Ayvelles 08040 08000 902 5,45 166 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Baâlons 08041 08430 220 14,72 15 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Bairon et ses environs 08116 08390 1056 44,86 24 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Balan 08043 08200 1613 4,65 347 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Balham 08044 08190 138 1,77 78 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Ballay 08045 08400 282 10,46 27 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Banogne-Recouvrance 08046 08220 157 19,01 8 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Barbaise 08047 08430 97 6,68 15 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Barby 08048 08300 407 11,32 36 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Bar-lès-Buzancy 08049 08240 126 9,40 13 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Bayonville 08052 08240 98 16,19 6 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Bazeilles 08053 08140 2426 36,14 67 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Beaumont-en-Argonne 08055 08210 431 31,05 14 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Beffu-et-le-Morthomme 08056 08250 49 5,49 9 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Belleville-et-Châtillon-sur-Bar 08057 08240 268 21,21 13 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Belval 08058 08090 222 4,94 45 Charleville-Mézières-1
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Belval-Bois-des-Dames 08059 08240 33 17,22 2 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Bergnicourt 08060 08300 283 8,16 35 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
La Berlière 08061 08240 42 10,54 4 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Bertoncourt 08062 08300 129 6,83 19 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
La Besace 08063 08450 138 13,97 10 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Biermes 08064 08300 300 7,96 38 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Bièvres 08065 08370 50 7,30 7 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Bignicourt 08066 08310 68 8,62 8 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Blagny 08067 08110 1225 7,42 165 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Blanchefosse-et-Bay 08069 08290 156 20,47 8 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Blanzy-la-Salonnaise 08070 08190 329 12,13 27 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Blombay 08071 08260 137 9,47 14 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Bogny-sur-Meuse 08081 08120 5169 23,16 223 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Bossus-lès-Rumigny 08073 08290 102 8,14 13 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Bouconville 08074 08250 52 15,21 3 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Boult-aux-Bois 08075 08240 141 15,20 9 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Boulzicourt 08076 08410 961 6,65 145 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Bourcq 08077 08400 52 9,85 5 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Bourg-Fidèle 08078 08230 866 14,79 59 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Bouvellemont 08080 08430 117 4,31 27 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Brécy-Brières 08082 08400 74 8,68 9 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Brévilly 08083 08140 375 7,30 51 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Brienne-sur-Aisne 08084 08190 240 12,23 20 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Brieulles-sur-Bar 08085 08240 214 13,23 16 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Briquenay 08086 08240 102 14,50 7 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Brognon 08087 08380 151 7,38 20 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Bulson 08088 08450 134 6,47 21 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Buzancy 08089 08240 337 22,67 15 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Carignan 08090 08110 2908 14,01 208 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Cauroy 08092 08310 189 17,46 11 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Cernion 08094 08260 58 6,58 9 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Chagny 08095 08430 185 13,35 14 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Chalandry-Elaire 08096 08160 649 5,18 125 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Challerange 08097 08400 450 11,13 40 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Champigneulle 08098 08250 62 7,73 8 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Champigneul-sur-Vence 08099 08430 121 4,61 26 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Champlin 08100 08260 72 5,90 12 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
La Chapelle 08101 08200 184 7,52 24 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Chappes 08102 08220 99 9,59 10 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Charbogne 08103 08130 219 9,06 24 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Chardeny 08104 08400 50 5,02 10 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Charleville-Mézières 08105 08000 46.682 31,44 1485 Charleville-Mézières-1
Charleville-Mézières-2
Charleville-Mézières-3
Charleville-Mézières-4
Charleville-Centre
Charleville-La Houillère
Mézières-Centre-Ouest
Mézières-Est
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Charnois 08106 08600 76 5,61 14 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Château-Porcien 08107 08360 1395 17,31 81 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Chatel-Chéhéry 08109 08250 150 16,08 9 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Le Châtelet-sur-Retourne 08111 08300 789 9,94 79 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Le Châtelet-sur-Sormonne 08110 08150 160 9,85 16 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Chaumont-Porcien 08113 08220 479 35,97 13 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Chémery-Chéhéry 08115 08350
08450
581 27,79 21 Sedan-1
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Chesnois-Auboncourt 08117 08270 173 4,71 37 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Cheveuges 08119 08350 417 8,90 47 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Chevières 08120 08250 46 6,17 7 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Chilly 08121 08260 147 5,89 25 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Chooz 08122 08600 745 13,08 57 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Chuffilly-Roche 08123 08130 76 7,67 10 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Clavy-Warby 08124 08460 350 11,78 30 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Cliron 08125 08090 361 6,18 58 Charleville-Mézières-1
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Condé-lès-Autry 08128 08250 71 7,97 9 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Condé-lès-Herpy 08126 08360 218 11,55 19 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Contreuve 08130 08400 81 11,02 7 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Cornay 08131 08250 62 10,94 6 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Corny-Machéroménil 08132 08270 189 10,54 18 Rethel
Novion-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Coucy 08133 08300 507 6,39 79 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Coulommes-et-Marqueny 08134 08130 89 11,99 7 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
La Croix-aux-Bois 08135 08400 148 5,77 26 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Daigny 08136 08140 350 2,85 123 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Damouzy 08137 08090 433 8,78 49 Charleville-Mézières-2
Charleville-La Houillère
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Les Deux-Villes 08138 08110 254 8,14 31 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Deville 08139 08800 1041 7,83 133 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Dom-le-Mesnil 08140 08160 1092 7,99 137 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Dommery 08141 08460 177 10,66 17 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Donchery 08142 08350 2144 27,36 78 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Doumely-Bégny 08143 08220 79 7,80 10 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Doux 08144 08300 97 6,52 15 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Douzy 08145 08140 2151 20,20 106 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Draize 08146 08220 103 6,79 15 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Dricourt 08147 08310 84 7,12 12 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
L’Écaille 08148 08300 267 9,15 29 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
L’Échelle 08149 08150 134 9,96 13 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Écly 08150 08300 179 9,36 19 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Écordal 08151 08130 325 12,89 25 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Escombres-et-le-Chesnois 08153 08110 357 8,29 43 Carignan
Sedan-Est
Sedan Portes du Luxembourg
Estrebay 08154 08260 70 9,37 7 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Étalle 08155 08260 102 4,44 23 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Éteignières 08156 08260 519 11,79 44 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Étrépigny 08158 08160 285 4,23 67 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Euilly-et-Lombut 08159 08210 116 10,11 11 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Évigny 08160 08090 191 4,33 44 Nouvion-sur-Meuse
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Exermont 08161 08250 41 18,29 2 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Fagnon 08162 08090 333 9,98 33 Charleville-Mézières-1
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Faissault 08163 08270 249 6,07 41 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Falaise 08164 08400 329 9,52 35 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Faux 08165 08270 56 3,28 17 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Fépin 08166 08170 265 5,79 46 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
La Férée 08167 08290 88 11,01 8 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
La Ferté-sur-Chiers 08168 08370 170 6,41 27 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Flaignes-Havys 08169 08260 120 13,70 9 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Fleigneux 08170 08200 203 13,65 15 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Fléville 08171 08250 98 7,89 12 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Fligny 08172 08380 184 6,85 27 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Flize 08173 08160 1716 25,97 66 Nouvion-sur-Meuse Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Floing 08174 08200 2396 7,43 322 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Foisches 08175 08600 187 4,65 40 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Fossé 08176 08240 53 8,94 6 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Fraillicourt 08178 08220 186 14,39 13 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Francheval 08179 08140 611 19,60 31 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
La Francheville 08180 08000 1687 6,79 248 Charleville-Mézières-4
Mézières-Est
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Le Fréty 08182 08290 58 7,09 8 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Fromelennes 08183 08600 1044 7,17 146 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Fromy 08184 08370 82 3,71 22 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Fumay 08185 08170 3476 37,56 93 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Germont 08186 08240 47 4,77 10 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Gernelle 08187 08440 315 4,83 65 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Gespunsart 08188 08700 1069 21,02 51 Villers-Semeuse
Nouzonville
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Girondelle 08189 08260 150 11,53 13 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Givet 08190 08600 6755 18,41 367 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Givonne 08191 08200 1053 14,04 75 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Givron 08192 08220 87 7,15 12 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Givry 08193 08130 272 11,93 23 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Glaire 08194 08200 904 6,46 140 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Gomont 08195 08190 332 7,23 46 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Grandchamp 08196 08270 95 7,28 13 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Les Grandes-Armoises 08019 08390 61 4,47 14 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Grandham 08197 08250 41 5,91 7 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Grandpré 08198 08250 554 42,54 13 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
La Grandville 08199 08700 814 10,02 81 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Grivy-Loisy 08200 08400 183 11,56 16 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Gruyères 08201 08430 99 5,48 18 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Gué-d’Hossus 08202 08230 533 5,23 102 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Guignicourt-sur-Vence 08203 08430 313 9,44 33 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Guincourt 08204 08130 90 5,31 17 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Hagnicourt 08205 08430 79 5,75 14 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Ham-les-Moines 08206 08090 378 3,12 121 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Ham-sur-Meuse 08207 08600 241 6,19 39 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Hannappes 08208 08290 144 8,45 17 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Hannogne-Saint-Martin 08209 08160 466 4,71 99 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Hannogne-Saint-Rémy 08210 08220 111 18,09 6 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Haraucourt 08211 08450 738 11,53 64 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Harcy 08212 08150 505 19,15 26 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Hargnies 08214 08170 476 42,24 11 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Harricourt 08215 08240 38 7,87 5 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Haudrecy 08216 08090 302 3,36 90 Charleville-Mézières-1
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Haulmé 08217 08800 91 3,63 25 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Les Hautes-Rivières 08218 08800 1507 31,34 48 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Hauteville 08219 08300 103 5,61 18 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Hauviné 08220 08310 322 14,55 22 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Haybes 08222 08170 1892 28,05 67 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Herbeuval 08223 08370 116 7,40 16 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Herpy-l’Arlésienne 08225 08360 196 10,64 18 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Hierges 08226 08320 208 4,05 51 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
La Horgne 08228 08430 207 5,27 39 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Houdilcourt 08229 08190 139 11,30 12 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Houldizy 08230 08090 366 4,62 79 Charleville-Mézières-2
Charleville-La Houillère
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Illy 08232 08200 411 15,60 26 Sedan-2
Sedan-Nord
Sedan Ardenne Métropole
Imécourt 08233 08240 49 8,42 6 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Inaumont 08234 08300 97 4,75 20 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Issancourt-et-Rumel 08235 08440 387 5,47 71 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Jandun 08236 08430 279 12,78 22 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Joigny-sur-Meuse 08237 08700 682 3,86 177 Bogny-sur-Meuse
Nouzonville
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Jonval 08238 08130 97 2,53 38 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Juniville 08239 08310 1219 26,20 47 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Justine-Herbigny 08240 08270 177 11,77 15 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Laifour 08242 08800 460 3,25 142 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Lalobbe 08243 08460 172 9,96 17 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Lametz 08244 08130 73 9,46 8 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Lançon 08245 08250 34 8,24 4 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Landres-et-Saint-Georges 08246 08240 81 20,43 4 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Landrichamps 08247 08600 133 4,72 28 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Launois-sur-Vence 08248 08430 693 13,37 52 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Laval-Morency 08249 08150 241 4,28 56 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Leffincourt 08250 08310 187 18,02 10 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Lépron-les-Vallées 08251 08150 85 6,42 13 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Létanne 08252 08210 130 7,50 17 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Liart 08254 08290 595 13,44 44 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Linay 08255 08110 264 7,28 36 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Liry 08256 08400 92 12,69 7 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Logny-Bogny 08257 08150 180 10,66 17 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Longwé 08259 08400 79 10,78 7 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Lonny 08260 08150 646 4,69 138 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Lucquy 08262 08300 587 5,07 116 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Lumes 08263 08440 1155 6,14 188 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Machault 08264 08310 507 16,58 31 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Maisoncelle-et-Villers 08268 08450 69 11,08 6 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Malandry 08269 08370 85 6,87 12 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Manre 08271 08400 100 18,50 5 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Maranwez 08272 08460 63 3,03 21 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Marby 08273 08260 57 7,35 8 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Marcq 08274 08250 101 10,61 10 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Margny 08275 08370 182 6,68 27 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Margut 08276 08370 775 7,53 103 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Marlemont 08277 08290 144 10,06 14 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Marquigny 08278 08390 89 6,65 13 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Mars-sous-Bourcq 08279 08400 54 4,73 11 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Marvaux-Vieux 08280 08400 73 11,61 6 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Matton-et-Clémency 08281 08110 460 18,32 25 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Maubert-Fontaine 08282 08260 1036 10,33 100 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Mazerny 08283 08430 124 12,30 10 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Les Mazures 08284 08500 915 36,14 25 Bogny-sur-Meuse
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Ménil-Annelles 08286 08310 104 9,15 11 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Ménil-Lépinois 08287 08310 131 18,01 7 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Mesmont 08288 08270 97 11,32 9 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Messincourt 08289 08110 615 8,15 75 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Mogues 08291 08110 199 8,26 24 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Moiry 08293 08370 151 3,91 39 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
La Moncelle 08294 08140 140 1,35 104 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Mondigny 08295 08430 164 5,90 28 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Montcheutin 08296 08250 138 9,64 14 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Montcornet 08297 08090 297 11,51 26 Bogny-sur-Meuse
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Montcy-Notre-Dame 08298 08090 1620 6,13 264 Charleville-Mézières-3
Charleville-Centre
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Le Mont-Dieu 08300 08390 16 18,72 1 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Montgon 08301 08390 64 8,20 8 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Monthermé 08302 08800 2337 32,33 72 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Monthois 08303 08400 368 11,98 31 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Montigny-sur-Meuse 08304 08170 80 8,10 10 Revin
Fumay
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Montigny-sur-Vence 08305 08430 239 8,24 29 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Mont-Laurent 08306 08130 63 6,83 9 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Montmeillant 08307 08220 83 7,02 12 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Mont-Saint-Martin 08308 08400 80 13,95 6 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Mont-Saint-Remy 08309 08310 55 7,55 7 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Mouron 08310 08250 77 6,40 12 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Mouzon 08311 08210 2346 41,83 56 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Murtin-et-Bogny 08312 08150 179 7,11 25 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Nanteuil-sur-Aisne 08313 08300 131 7,92 17 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Neuflize 08314 08300 777 13,78 56 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Neufmaison 08315 08460 66 7,06 9 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Neufmanil 08316 08700 1049 10,20 103 Villers-Semeuse
Nouzonville
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
La Neuville-à-Maire 08317 08450 129 7,26 18 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
La Neuville-aux-Joûtes 08318 08380 360 13,17 27 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Neuville-Day 08321 08130 160 7,68 21 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
La Neuville-en-Tourne-à-Fuy 08320 08310 575 27,34 21 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Neuville-lès-This 08322 08090 380 7,74 49 Rocroi
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
La Neuville-lès-Wasigny 08323 08270 161 5,21 31 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Neuville-lez-Beaulieu 08319 08380 335 35,92 9 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Neuvizy 08324 08430 120 8,62 14 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Noirval 08325 08400 28 5,00 6 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Nouart 08326 08240 151 17,73 9 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Nouvion-sur-Meuse 08327 08160 2255 9,06 249 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Nouzonville 08328 08700 5887 10,92 539 Charleville-Mézières-2
Nouzonville
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Novion-Porcien 08329 08270 493 17,21 29 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Novy-Chevrières 08330 08300 708 17,20 41 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Noyers-Pont-Maugis 08331 08350 694 9,32 74 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Oches 08332 08240 44 6,76 7 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Olizy-Primat 08333 08250 233 21,35 11 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Omicourt 08334 08450 42 7,36 6 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Omont 08335 08430 82 17,96 5 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Osnes 08336 08110 228 5,89 39 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Pauvres 08338 08310 188 12,64 15 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Perthes 08339 08300 303 23,41 13 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Les Petites-Armoises 08020 08390 64 4,37 15 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Poilcourt-Sydney 08340 08190 184 7,88 23 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Poix-Terron 08341 08430 793 14,26 56 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Pouru-aux-Bois 08342 08140 278 9,02 31 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Pouru-Saint-Remy 08343 08140 1179 10,19 116 Sedan-3
Sedan-Est
Sedan Ardenne Métropole
Prez 08344 08290 139 12,40 11 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Prix-lès-Mézières 08346 08000 1353 5,08 266 Charleville-Mézières-1
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Puilly-et-Charbeaux 08347 08370 238 18,29 13 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Puiseux 08348 08270 120 3,41 35 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Pure 08349 08110 621 6,50 96 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Quatre-Champs 08350 08400 209 11,51 18 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Quilly 08351 08400 81 5,49 15 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Raillicourt 08352 08430 205 6,87 30 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Rancennes 08353 08600 715 6,50 110 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Raucourt-et-Flaba 08354 08450 857 21,83 39 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Regniowez 08355 08230 395 18,27 22 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Remaucourt 08356 08220 171 10,8 16 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Remilly-Aillicourt 08357 08450 779 13,26 59 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Remilly-les-Pothées 08358 08150 249 9,92 25 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Renneville 08360 08220 208 9,85 21 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Renwez 08361 08150 1700 16,18 105 Bogny-sur-Meuse
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Rethel 08362 08300 7662 18,58 412 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Revin 08363 08500 6433 38,42 167 Revin
Revin
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Rilly-sur-Aisne 08364 08130 137 3,44 40 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Rimogne 08365 08150 1399 3,77 371 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Rocquigny 08366 08220 689 36,85 19 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Rocroi 08367 08230 2357 50,41 47 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Roizy 08368 08190 218 11,15 20 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
La Romagne 08369 08220 128 9,91 13 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Rouvroy-sur-Audry 08370 08150 588 9,15 64 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Rubigny 08372 08220 68 5,12 13 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Rumigny 08373 08290 346 17,38 20 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
La Sabotterie 08374 08130 110 3,64 30 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Sachy 08375 08110 185 5,90 31 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Sailly 08376 08110 250 12,8 20 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Saint-Aignan 08377 08350 147 7,74 19 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Saint-Clément-à-Arnes 08378 08310 109 10,13 11 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Sainte-Marie 08390 08400 81 5,57 15 Attigny
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Étienne-à-Arnes 08379 08310 243 29,56 8 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Sainte-Vaubourg 08398 08130 86 6,91 12 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Saint-Fergeux 08380 08360 207 25,5 8 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Saint-Germainmont 08381 08190 853 15,69 54 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Saint-Jean-aux-Bois 08382 08220 117 8,90 13 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Saint-Juvin 08383 08250 105 9,40 11 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux 08384 08130 144 10,74 13 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Saint-Laurent 08385 08090 1134 4,26 266 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Saint-Loup-en-Champagne 08386 08300 315 15,77 20 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Saint-Loup-Terrier 08387 08130 178 15,30 12 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Saint-Marceau 08388 08160 347 4,80 72 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Saint-Marcel 08389 08460 372 10,84 34 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Saint-Menges 08391 08200 985 12,21 81 Sedan-2
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Saint-Morel 08392 08400 213 12,04 18 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Pierre-à-Arnes 08393 08310 68 8,41 8 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Pierremont 08394 08240 74 19,77 4 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Saint-Pierre-sur-Vence 08395 08430 124 4,63 27 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Saint-Quentin-le-Petit 08396 08220 117 8,95 13 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Saint-Remy-le-Petit 08397 08300 43 7,50 6 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Sapogne-et-Feuchères 08400 08160 516 10,71 48 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Sapogne-sur-Marche 08399 08370 138 5,41 26 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Saulces-Champenoises 08401 08130 238 22,64 11 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Saulces-Monclin 08402 08270 802 20,23 40 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Sault-lès-Rethel 08403 08300 1914 6,45 297 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Sault-Saint-Remy 08404 08190 202 9,63 21 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Sauville 08405 08390 258 14,76 17 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Savigny-sur-Aisne 08406 08400 373 10,41 36 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Séchault 08407 08250 63 10,86 6 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Sécheval 08408 08150 552 13,79 40 Charleville-Mézières-2
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Sedan 08409 08200 16.846 16,28 1035 Sedan-1
Sedan-2
Sedan-3
Sedan-Est
Sedan-Nord
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Semide 08410 08400 196 37,04 5 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Semuy 08411 08130 90 3,97 23 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Senuc 08412 08250 164 13,58 12 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Seraincourt 08413 08220 272 16,20 17 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Sery 08415 08270 360 18,57 19 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Seuil 08416 08300 149 11,79 13 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Sévigny-la-Forêt 08417 08230 272 26,13 10 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Sévigny-Waleppe 08418 08220 228 24,11 9 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Signy-l’Abbaye 08419 08460 1372 62,03 22 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Signy-le-Petit 08420 08380 1267 38,72 33 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Signy-Montlibert 08421 08370 90 6,12 15 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Singly 08422 08430 135 9,92 14 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Sommauthe 08424 08240 115 9,78 12 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Sommerance 08425 08250 38 5,18 7 Attigny
Grandpré
Vouziers Argonne Ardennaise
Son 08426 08300 100 9,03 11 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Sorbon 08427 08300 191 14,43 13 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Sorcy-Bauthémont 08428 08270 151 11,14 14 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Sormonne 08429 08150 547 4,75 115 Rocroi
Renwez
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Stonne 08430 08390 42 7,18 6 Vouziers
Raucourt-et-Flaba
Sedan Portes du Luxembourg
Sugny 08431 08400 100 6,11 16 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Sury 08432 08090 107 3,31 32 Rocroi
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Suzanne 08433 08130 66 6,45 10 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Sy 08434 08390 52 7,97 7 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Tagnon 08435 08300 882 23,97 37 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Taillette 08436 08230 401 15,25 26 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Tailly 08437 08240 174 39,31 4 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Taizy 08438 08360 108 9,11 12 Château-Porcien
Château-Porcien
Rethel Pays Rethélois
Tannay 08439 08390 157 14,04 11 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Tarzy 08440 08380 165 10,12 16 Rocroi
Signy-le-Petit
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Tétaigne 08444 08110 126 5,79 22 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Thelonne 08445 08350 402 3,84 105 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Thénorgues 08446 08240 87 9,25 9 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Thilay 08448 08800 1064 36,04 30 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Thin-le-Moutier 08449 08460 626 39,72 16 Signy-l’Abbaye
Signy-l’Abbaye
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
This 08450 08090 232 4,46 52 Rocroi
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Le Thour 08451 08190 418 16,62 25 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Thugny-Trugny 08452 08300 263 13,41 20 Rethel
Rethel
Rethel Pays Rethélois
Toges 08453 08400 99 3,44 29 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Touligny 08454 08430 86 7,28 12 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Tourcelles-Chaumont 08455 08400 93 4,81 19 Attigny
Machault
Vouziers Argonne Ardennaise
Tournavaux 08456 08800 239 1,55 154 Bogny-sur-Meuse
Monthermé
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Tournes 08457 08090 1076 8,26 130 Charleville-Mézières-1
Renwez
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Tourteron 08458 08130 179 8,83 20 Attigny
Tourteron
Vouziers Crêtes Préardennaises
Tremblois-lès-Carignan 08459 08110 164 4,28 38 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Tremblois-lès-Rocroi 08460 08150 161 1,64 98 Rocroi
Rocroi
Charleville-Mézières Vallées et Plateau d’Ardenne
Vandy 08461 08400 207 11,11 19 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Vaux-Champagne 08462 08130 130 10,78 12 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Vaux-en-Dieulet 08463 08240 53 11,03 5 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Vaux-lès-Mouron 08464 08250 81 2,10 39 Attigny
Monthois
Vouziers Argonne Ardennaise
Vaux-lès-Mouzon 08466 08210 78 7,64 10 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Vaux-lès-Rubigny 08465 08220 50 3,92 13 Signy-l’Abbaye
Chaumont-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Vaux-Montreuil 08467 08270 108 8,35 13 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Vaux-Villaine 08468 08150 195 9,96 20 Signy-l’Abbaye
Rumigny
Charleville-Mézières Ardennes Thiérache
Vendresse 08469 08160 509 43,22 12 Nouvion-sur-Meuse
Omont
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Verpel 08470 08240 70 15,25 5 Vouziers
Buzancy
Vouziers Argonne Ardennaise
Verrières 08471 08390 27 6,36 4 Vouziers
Le Chesne
Vouziers Argonne Ardennaise
Viel-Saint-Remy 08472 08270 308 22,63 14 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Vieux-lès-Asfeld 08473 08190 322 6,66 48 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Villers-devant-le-Thour 08476 08190 419 16,41 26 Château-Porcien
Asfeld
Rethel Pays Rethélois
Villers-devant-Mouzon 08477 08210 98 4,53 22 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Villers-le-Tilleul 08478 08430 235 8,61 27 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Villers-le-Tourneur 08479 08430 195 7,85 25 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Villers-Semeuse 08480 08000 3591 7,40 485 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Villers-sur-Bar 08481 08350 243 5,45 45 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Villers-sur-le-Mont 08482 08430 111 5,30 21 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Ville-sur-Lumes 08483 08440 520 3,10 168 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Ville-sur-Retourne 08484 08310 83 9,56 9 Château-Porcien
Juniville
Rethel Pays Rethélois
Villy 08485 08370 215 7,78 28 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Vireux-Molhain 08486 08320 1523 8,29 184 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Vireux-Wallerand 08487 08320 1990 21,07 94 Givet
Givet
Charleville-Mézières Ardenne, Rives de Meuse
Vivier-au-Court 08488 08440 2979 9,34 319 Villers-Semeuse
Villers-Semeuse
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Voncq 08489 08400 218 19,87 11 Attigny
Attigny
Vouziers Crêtes Préardennaises
Vouziers 08490 08400 4359 42,48 103 Vouziers
Vouziers
Vouziers Argonne Ardennaise
Vrigne aux Bois 08491 08330 3645 22,57 161 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Vrigne-Meuse 08492 08350 300 4,44 68 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Wadelincourt 08494 08200 481 4,22 114 Sedan-1
Sedan-Ouest
Sedan Ardenne Métropole
Wagnon 08496 08270 129 15,28 8 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Warcq 08497 08000 1281 9,19 139 Charleville-Mézières-1
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Ardenne Métropole
Warnécourt 08498 08090 366 5,36 68 Nouvion-sur-Meuse
Mézières-Centre-Ouest
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises
Wasigny 08499 08270 340 9,98 34 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Wignicourt 08500 08270 59 4,49 13 Signy-l’Abbaye
Novion-Porcien
Rethel Crêtes Préardennaises
Williers 08501 08110 42 2,26 19 Carignan
Carignan
Sedan Portes du Luxembourg
Yoncq 08502 08210 107 15,50 7 Carignan
Mouzon
Sedan Portes du Luxembourg
Yvernaumont 08503 08430 140 2,82 50 Nouvion-sur-Meuse
Flize
Charleville-Mézières Crêtes Préardennaises

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: