Lischt vun dr Gmeina im Département Oise

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Oise zellt àlla 679 Gmeina ìm Département Oise uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abancourt 60001 60220 648 6,01 108 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Abbecourt 60002 60430 768 7,44 102 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Abbeville-Saint-Lucien 60003 60480 483 5,26 94 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Achy 60004 60690 400 12,7 31 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Acy-en-Multien 60005 60620 842 11,47 73 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Agnetz 60007 60600 3050 12,94 237 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Airion 60008 60600 416 6,73 66 Saint-Just-en-Chaussée
Clermont
Clermont Plateau Picard
Allonne 60009 60000 1548 15,45 99 Beauvais-2
Beauvais-Sud-Ouest
Beauvais Beauvaisis
Amblainville 60010 60110 1733 20,98 82 Méru
Méru
Beauvais Sablons
Amy 60011 60310 389 12,58 30 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Andeville 60012 60570 3208 4,17 758 Méru
Méru
Beauvais Sablons
Angicourt 60013 60940 1397 4,96 291 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Angivillers 60014 60130 183 6,27 29 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Angy 60015 60250 1184 3,60 331 Mouy
Mouy
Clermont Thelloise
Ansacq 60016 60250 274 8,40 33 Mouy
Mouy
Clermont Clermontois
Ansauvillers 60017 60120 1202 6,95 174 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Antheuil-Portes 60019 60162 412 10,73 38 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Antilly 60020 60620 268 3,64 77 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Appilly 60021 60400 537 4,57 118 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Apremont 60022 60300 673 13,62 50 Chantilly
Chantilly
Senlis Aire Cantilienne
Armancourt 60023 60880 559 2,03 276 Compiègne-2
Compiègne-Sud-Ouest
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Arsy 60024 60190 772 7,27 106 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Attichy 60025 60350 1866 14,74 126 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Auchy-la-Montagne 60026 60360 576 8,05 70 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Beauvaisis
Auger-Saint-Vincent 60027 60800 507 13,97 36 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Aumont-en-Halatte 60028 60300 480 6,83 74 Senlis
Senlis
Senlis Senlis Sud Oise
Auneuil 60029 60390 2927 27,33 108 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Beauvaisis
Auteuil 60030 60390 563 11,92 48 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Beauvaisis
Autheuil-en-Valois 60031 60890 273 9,24 30 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Autrêches 60032 60350 744 13,03 58 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Aux Marais 60703 60000 813 5,71 136 Beauvais-2
Beauvais-Sud-Ouest
Beauvais Beauvaisis
Avilly-Saint-Léonard 60033 60300 886 11,96 74 Senlis
Senlis
Senlis Aire Cantilienne
Avrechy 60034 60130 1150 12,39 93 Saint-Just-en-Chaussée
Clermont
Clermont Plateau Picard
Avricourt 60035 60310 254 7,01 36 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Avrigny 60036 60190 368 6,01 61 Estrées-Saint-Denis
Clermont
Clermont Plaine d’Estrées
Babœuf 60037 60400 526 7,18 74 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Bacouël 60039 60120 485 5,48 85 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Bailleul-le-Soc 60040 60190 642 14,14 45 Estrées-Saint-Denis
Clermont
Clermont Plaine d’Estrées
Bailleul-sur-Thérain 60041 60930 2102 9,50 218 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Bailleval 60042 60140 1485 8,01 187 Clermont
Liancourt
Clermont Liancourtois
Bailly 60043 60170 643 4,26 151 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Balagny-sur-Thérain 60044 60250 1708 6,80 249 Montataire
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Barbery 60045 60810 564 7,60 74 Pont-Sainte-Maxence
Senlis
Senlis Senlis Sud Oise
Bargny 60046 60620 329 7,54 43 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Baron 60047 60300 767 21,47 36 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Baugy 60048 60113 247 7,17 34 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Bazancourt 60049 60380 129 3,15 41 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Bazicourt 60050 60700 330 3,82 84 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Beaudéduit 60051 60210 216 3,72 57 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Beaugies-sous-Bois 60052 60640 102 3,91 27 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Beaulieu-les-Fontaines 60053 60310 611 12,60 49 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Beaurains-lès-Noyon 60055 60400 337 3,80 89 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Beaurepaire 60056 60700 67 5,07 12 Pont-Sainte-Maxence
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Pays d’Oise et d’Halatte
Beauvais 60057 60000 56.020 33,31 2 Beauvais-1
Beauvais-2
Beauvais-Nord-Est
Beauvais-Nord-Ouest
Beauvais-Sud-Ouest
Beauvais Beauvaisis
Beauvoir 60058 60120 252 10,27 26 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Béhéricourt 60059 60400 211 5,30 40 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Belle-Église 60060 60540 612 7,83 79 Méru
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Belloy 60061 60490 94 2,98 32 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Berlancourt 60062 60640 337 7,12 47 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Berneuil-en-Bray 60063 60390 782 15,15 52 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Beauvaisis
Berneuil-sur-Aisne 60064 60350 1007 10,61 95 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Berthecourt 60065 60370 1635 6,97 236 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Béthancourt-en-Valois 60066 60129 228 4,12 58 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Béthisy-Saint-Martin 60067 60320 1101 9,82 116 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Région de Compiègne et de la Basse Automne
Béthisy-Saint-Pierre 60068 60320 3113 6,53 478 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Région de Compiègne et de la Basse Automne
Betz 60069 60620 1181 15,39 75 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Bienville 60070 60280 455 3,51 128 Compiègne-1
Compiègne-Nord
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Biermont 60071 60490 175 3,92 45 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Bitry 60072 60350 319 6,61 49 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Blacourt 60073 60650 630 11,49 57 Grandvilliers
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Blaincourt-lès-Précy 60074 60460 1192 8,13 147 Montataire
Montataire
Senlis Thelloise
Blancfossé 60075 60120 145 5,16 28 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Blargies 60076 60220 538 10,05 53 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Blicourt 60077 60860 345 14,57 23 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Blincourt 60078 60190 97 2,82 35 Estrées-Saint-Denis
Clermont
Clermont Plaine d’Estrées
Boissy-Fresnoy 60079 60440 1019 15,87 65 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Bonlier 60081 60510 459 4,47 94 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Bonneuil-en-Valois 60083 60123 1043 12,81 81 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Bonneuil-les-Eaux 60082 60120 813 18,29 45 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Bonnières 60084 60112 160 8,44 19 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Bonvillers 60085 60120 208 5,86 37 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Boran-sur-Oise 60086 60820 2171 11,25 192 Chantilly
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Borest 60087 60300 330 12,78 26 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Senlis Sud Oise
Bornel 60088 60540 4828 23,73 202 Méru
Méru
Beauvais Sablons
Boubiers 60089 60240 412 10,35 41 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Bouconvillers 60090 60240 385 4,79 80 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Bouillancy 60091 60620 382 13,59 28 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Boullarre 60092 60620 224 7,58 30 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Boulogne-la-Grasse 60093 60490 475 9,41 51 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Boursonne 60094 60141 302 3,44 87 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Boury-en-Vexin 60095 60240 340 11,09 30 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Normand
Boutencourt 60097 60590 227 7,51 31 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Bouvresse 60098 60220 161 2,80 60 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Braisnes-sur-Aronde 60099 60113 170 2,60 66 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Brasseuse 60100 60810 105 8,30 12 Pont-Sainte-Maxence
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Senlis Sud Oise
Brégy 60101 60440 621 13,17 46 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Brenouille 60102 60870 2041 4,31 480 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Bresles 60103 60510 4129 20,99 198 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Breteuil 60104 60120 4436 17,27 263 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Brétigny 60105 60400 408 5,16 80 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Breuil-le-Sec 60106 60840 2615 8,89 290 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Breuil-le-Vert 60107 60600 3072 7,37 414 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Briot 60108 60210 279 6,49 42 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Brombos 60109 60210 263 6,90 39 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Broquiers 60110 60220 239 2,92 81 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Broyes 60111 60120 181 4,80 38 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Brunvillers-la-Motte 60112 60130 340 6,50 52 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Bucamps 60113 60480 187 5,82 32 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Buicourt 60114 60380 143 3,51 41 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Bulles 60115 60130 906 16,70 55 Saint-Just-en-Chaussée
Clermont
Clermont Plateau Picard
Bury 60116 60250 2982 17,05 175 Mouy
Mouy
Clermont Clermontois
Bussy 60117 60400 325 3,87 84 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Caisnes 60118 60400 519 6,19 85 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Cambronne-lès-Clermont 60120 60290 1122 9,34 118 Mouy
Mouy
Clermont Clermontois
Cambronne-lès-Ribécourt 60119 60170 1953 6,93 284 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Campagne 60121 60640 166 4,55 37 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Campeaux 60122 60220 520 11,46 47 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Campremy 60123 60480 497 10,21 49 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Candor 60124 60310 296 8,95 33 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Canly 60125 60680 795 8,00 101 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Cannectancourt 60126 60310 514 7,57 69 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Canny-sur-Matz 60127 60310 391 6,89 56 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Canny-sur-Thérain 60128 60220 230 5,92 39 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Carlepont 60129 60170 1503 19,54 76 Noyon
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Pays Noyonnais
Catenoy 60130 60840 1044 12,61 83 Clermont
Liancourt
Clermont Clermontois
Catheux 60131 60360 110 11,78 10 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Catigny 60132 60640 191 6,68 29 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Catillon-Fumechon 60133 60130 526 13,31 39 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Cauffry 60134 60290 2500 4,74 525 Nogent-sur-Oise
Liancourt
Clermont Liancourtois
Cauvigny 60135 60730 1629 17,50 92 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Cempuis 60136 60210 527 9,38 59 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Cernoy 60137 60190 298 4,91 59 Estrées-Saint-Denis
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Chamant 60138 60300 909 12,00 76 Senlis
Senlis
Senlis Senlis Sud Oise
Chambly 60139 60230 10.098 12,87 1 Méru
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Chambors 60140 60240 316 6,65 48 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Chantilly 60141 60500 10.789 16,19 1 Chantilly
Chantilly
Senlis Aire Cantilienne
Chaumont-en-Vexin 60143 60240 3237 18,54 174 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Chavençon 60144 60240 172 5,76 29 Chaumont-en-Vexin
Méru
Beauvais Sablons
Chelles 60145 60350 524 9,08 57 Compiègne-2
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Chepoix 60146 60120 416 8,86 45 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Chevincourt 60147 60150 867 8,16 107 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Chèvreville 60148 60440 428 10,34 42 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Chevrières 60149 60710 1965 12,40 156 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Chiry-Ourscamp 60150 60138 1175 13,25 86 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Choisy-au-Bac 60151 60750 3300 15,86 209 Compiègne-1
Compiègne-Nord
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Choisy-la-Victoire 60152 60190 232 9,97 23 Estrées-Saint-Denis
Clermont
Clermont Plaine d’Estrées
Choqueuse-les-Bénards 60153 60360 103 4,16 25 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Cinqueux 60154 60940 1541 6,79 228 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Cires-lès-Mello 60155 60660 3974 16,73 235 Montataire
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Clairoix 60156 60280 2152 4,70 455 Compiègne-1
Compiègne-Nord
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Clermont 60157 60600 10.193 5,81 2 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Coivrel 60158 60420 255 6,11 42 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Compiègne 60159 60200 40.258 53,10 1 Compiègne-1
Compiègne-2
Compiègne-Nord
Compiègne-Sud-Est
Compiègne-Sud-Ouest
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Conchy-les-Pots 60160 60490 700 9,67 72 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Conteville 60161 60360 77 3,62 22 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Corbeil-Cerf 60162 60110 344 3,95 90 Chaumont-en-Vexin
Méru
Beauvais Sablons
Cormeilles 60163 60120 436 7,21 62 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Coudun 60166 60150 1038 10,4 98 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Couloisy 60167 60350 528 3,74 138 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Courcelles-Epayelles 60168 60420 204 6,38 32 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Courcelles-lès-Gisors 60169 60240 827 6,92 120 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Normand
Courteuil 60170 60300 619 5,32 117 Senlis
Senlis
Senlis Senlis Sud Oise
Courtieux 60171 60350 179 2,62 68 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Coye-la-Forêt 60172 60580 3884 6,96 559 Chantilly
Chantilly
Senlis Aire Cantilienne
Cramoisy 60173 60660 803 6,30 120 Montataire
Montataire
Senlis Creil Sud Oise
Crapeaumesnil 60174 60310 201 4,82 41 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Creil 60175 60100 35.747 11,09 3 Creil
Creil-Nogent-sur-Oise
Creil-Sud
Senlis Creil Sud Oise
Crépy-en-Valois 60176 60800 15.231 16,28 1 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Cressonsacq 60177 60190 451 6,53 69 Estrées-Saint-Denis
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Crèvecœur-le-Grand 60178 60360 3552 12,30 288 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Beauvaisis
Crèvecœur-le-Petit 60179 60420 141 3,33 41 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Crillon 60180 60112 485 8,66 55 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Crisolles 60181 60400 957 10,54 93 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Croissy-sur-Celle 60183 60120 267 11,10 25 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Croutoy 60184 60350 209 3,27 65 Compiègne-2
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Crouy-en-Thelle 60185 60530 1104 5,87 189 Chantilly
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Cuignières 60186 60130 249 6,24 40 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Cuigy-en-Bray 60187 60850 936 9,81 97 Grandvilliers
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Cuise-la-Motte 60188 60350 2169 10,05 214 Compiègne-2
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Cuts 60189 60400 969 10,78 89 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Cuvergnon 60190 60620 288 7,33 40 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Cuvilly 60191 60490 632 8,61 73 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Cuy 60192 60310 217 4,33 50 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Daméraucourt 60193 60210 221 8,57 26 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Dargies 60194 60210 255 14,42 17 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Delincourt 60195 60240 478 8,05 60 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Dieudonné 60197 60530 826 10,38 79 Méru
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Dives 60198 60310 399 8,29 47 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Doméliers 60199 60360 243 6,13 39 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Domfront 60200 60420 308 2,76 111 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Dompierre 60201 60420 242 2,73 89 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Duvy 60203 60800 454 8,51 54 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Écuvilly 60204 60310 315 5,77 55 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Élencourt 60205 60210 54 1,34 42 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Élincourt-Sainte-Marguerite 60206 60157 865 10,98 80 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Éméville 60207 60123 287 1,84 158 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Énencourt-Léage 60208 60590 142 4,46 32 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Épineuse 60210 60190 245 7,12 35 Estrées-Saint-Denis
Clermont
Clermont Plaine d’Estrées
Éragny-sur-Epte 60211 60590 619 8,53 72 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Ercuis 60212 60530 1610 4,38 342 Méru
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Ermenonville 60213 60950 1009 16,49 61 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Ernemont-Boutavent 60214 60380 203 8,95 22 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Erquery 60215 60600 618 5,91 106 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Erquinvillers 60216 60130 178 3,77 46 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Escames 60217 60380 216 11,68 18 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Esches 60218 60110 1555 7,69 201 Méru
Méru
Beauvais Sablons
Escles-Saint-Pierre 60219 60220 159 3,37 47 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Espaubourg 60220 60650 509 5,99 86 Grandvilliers
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Esquennoy 60221 60120 723 9,79 74 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Essuiles 60222 60510 560 13,54 41 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Estrées-Saint-Denis 60223 60190 3758 8,08 459 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Étavigny 60224 60620 157 7,17 21 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Étouy 60225 60600 777 9,53 82 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Ève 60226 60330 420 10,43 41 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Évricourt 60227 60310 220 3,00 72 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Fay-les-Étangs 60228 60240 469 8,47 55 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Feigneux 60231 60800 437 11,41 39 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Ferrières 60232 60420 494 4,81 106 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Feuquières 60233 60960 1431 12,24 119 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Fitz-James 60234 60600 2469 9,65 251 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Flavacourt 60235 60590 663 18,51 36 Beauvais-2
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Flavy-le-Meldeux 60236 60640 210 3,15 68 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Fléchy 60237 60120 98 4,77 20 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Fleurines 60238 60700 1909 11,95 159 Senlis
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Senlis Sud Oise
Fleury 60239 60240 551 6,29 87 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Fontaine-Bonneleau 60240 60360 251 16,37 16 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Fontaine-Chaalis 60241 60300 353 33,11 11 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Senlis Sud Oise
Fontaine-Lavaganne 60242 60690 501 6,76 74 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Fontaine-Saint-Lucien 60243 60480 163 7,25 22 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Fontenay-Torcy 60244 60380 124 5,96 21 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Formerie 60245 60220 2145 12,82 167 Grandvilliers Beauvais Picardie Verte
Fouilleuse 60247 60190 139 2,91 46 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Fouilloy 60248 60220 193 4,62 42 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Foulangues 60249 60250 197 5,13 39 Montataire
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Fouquenies 60250 60000 426 6,35 66 Beauvais-1
Beauvais-Nord-Ouest
Beauvais Beauvaisis
Fouquerolles 60251 60510 283 10,21 28 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Fournival 60252 60130 511 11,53 44 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Francastel 60253 60480 480 12,58 38 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Beauvaisis
Francières 60254 60190 546 8,23 67 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Fréniches 60255 60640 349 5,96 58 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Fresne-Léguillon 60257 60240 446 7,31 62 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Fresnières 60258 60310 164 2,97 55 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Fresnoy-en-Thelle 60259 60530 928 6,28 150 Méru
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Fresnoy-la-Rivière 60260 60127 637 6,81 94 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Fresnoy-le-Luat 60261 60800 510 11,50 45 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Frétoy-le-Château 60263 60640 257 5,01 51 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Frocourt 60264 60000 522 6,44 81 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Beauvaisis
Froissy 60265 60480 890 6,56 135 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Gannes 60268 60120 349 8,56 42 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Gaudechart 60269 60210 374 5,71 62 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Genvry 60270 60400 318 5,14 62 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Gerberoy 60271 60380 93 4,51 20 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Gilocourt 60272 60129 665 6,93 93 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Giraumont 60273 60150 543 3,55 150 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Glaignes 60274 60129 365 5,42 66 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Glatigny 60275 60650 227 3,63 62 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Godenvillers 60276 60420 225 5,18 42 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Goincourt 60277 60000 1304 6,52 191 Beauvais-2
Beauvais-Sud-Ouest
Beauvais Beauvaisis
Golancourt 60278 60640 387 4,13 92 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Gondreville 60279 60117 209 7,09 30 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Gourchelles 60280 60220 127 2,23 57 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Gournay-sur-Aronde 60281 60190 576 14,71 40 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Gouvieux 60282 60270 9162 23,25 396 Chantilly
Chantilly
Senlis Aire Cantilienne
Gouy-les-Groseillers 60283 60120 28 3,07 10 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Grandfresnoy 60284 60680 1758 10,57 165 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Grandrû 60287 60400 342 7,35 46 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Grandvillers-aux-Bois 60285 60190 316 6,63 48 Estrées-Saint-Denis
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Grandvilliers 60286 60210 3002 6,64 451 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Grémévillers 60288 60380 453 6,85 66 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Grez 60289 60210 272 5,86 47 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Guignecourt 60290 60480 384 4,62 82 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Guiscard 60291 60640 1800 20,49 88 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Gury 60292 60310 243 5,01 48 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Hadancourt-le-Haut-Clocher 60293 60240 361 8,67 42 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Hainvillers 60294 60490 77 2,96 27 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Halloy 60295 60210 454 3,84 118 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Hannaches 60296 60650 143 9,52 16 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Hanvoile 60298 60650 621 5,88 105 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Hardivillers 60299 60120 550 9,63 58 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Haucourt 60301 60112 137 3,88 35 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Haudivillers 60302 60510 823 9,79 84 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Hautbos 60303 60210 187 4,30 42 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Haute-Épine 60304 60690 270 6,73 40 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Hautefontaine 60305 60350 332 5,57 56 Compiègne-2
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Hécourt 60306 60380 157 7,47 21 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Heilles 60307 60250 623 6,01 103 Mouy
Mouy
Clermont Thelloise
Hémévillers 60308 60190 457 6,93 65 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Hénonville 60309 60119 830 6,84 121 Chaumont-en-Vexin
Méru
Beauvais Sablons
Herchies 60310 60112 638 4,41 144 Beauvais-1
Beauvais-Nord-Ouest
Beauvais Beauvaisis
Héricourt-sur-Thérain 60312 60380 132 4,35 30 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Hermes 60313 60370 2494 11,72 210 Mouy
Noailles
Beauvais Beauvaisis
Hétomesnil 60314 60360 307 7,84 39 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Hodenc-en-Bray 60315 60650 492 9,94 50 Grandvilliers
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Hodenc-l’Évêque 60316 60430 250 3,47 73 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Hondainville 60317 60250 699 6,00 115 Mouy
Mouy
Clermont Thelloise
Houdancourt 60318 60710 664 6,71 97 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Ivors 60320 60141 255 8,35 30 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Ivry-le-Temple 60321 60173 749 12,47 58 Chaumont-en-Vexin
Méru
Beauvais Sablons
Jaméricourt 60322 60240 320 4,25 75 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Janville 60323 60150 691 0,90 773 Compiègne-1
Compiègne-Nord
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Jaulzy 60324 60350 916 7,26 126 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Jaux 60325 60880 2559 8,63 297 Compiègne-2
Compiègne-Sud-Ouest
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Jonquières 60326 60680 612 7,32 83 Compiègne-2
Compiègne-Sud-Ouest
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Jouy-sous-Thelle 60327 60240 1030 12,78 81 Chaumont-en-Vexin
Auneuil
Beauvais Vexin Thelle
Juvignies 60328 60112 322 8,09 39 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
La Chapelle-en-Serval 60142 60520 3026 10,81 272 Senlis
Senlis
Senlis Aire Cantilienne
La Corne en Vexin 60209 60240 528 16,85 31 Chaumont-en-Vexin Beauvais Vexin Thelle
La Drenne 60196 60790 993 13,87 71 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Sablons
La Hérelle 60311 60120 238 5,15 46 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
La Houssoye 60319 60390 614 6,50 94 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Vexin Thelle
La Neuville-en-Hez 60454 60510 984 28,42 35 Mouy
Clermont
Clermont Beauvaisis
La Neuville-Roy 60456 60190 952 12,49 76 Estrées-Saint-Denis
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
La Neuville-Saint-Pierre 60457 60480 163 4,11 41 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
La Neuville-sur-Oudeuil 60458 60690 329 3,70 89 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
La Neuville-sur-Ressons 60459 60490 216 2,68 82 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
La Neuville-Vault 60460 60112 183 4,52 39 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
La Rue-Saint-Pierre 60559 60510 800 8,68 92 Mouy
Clermont
Clermont Beauvaisis
La Villeneuve-sous-Thury 60679 60890 163 4,32 38 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Laberlière 60329 60310 195 3,49 56 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Laboissière-en-Thelle 60330 60570 1330 9,64 136 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Labosse 60331 60590 444 14,22 31 Beauvais-2
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Labruyère 60332 60140 684 2,41 281 Clermont
Liancourt
Clermont Liancourtois
Lachapelle-aux-Pots 60333 60650 1619 9,85 163 Beauvais-2
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Lachapelle-Saint-Pierre 60334 60730 917 4,22 216 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Lachapelle-sous-Gerberoy 60335 60380 148 4,93 30 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Lachaussée-du-Bois-d’Écu 60336 60480 211 5,92 37 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Beauvaisis
Lachelle 60337 60190 645 9,07 70 Compiègne-2
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Lacroix-Saint-Ouen 60338 60610 4521 20,83 207 Compiègne-2
Compiègne-Sud-Est
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Lafraye 60339 60510 368 5,53 67 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Lagny 60340 60310 530 10,77 49 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Lagny-le-Sec 60341 60330 2067 11,23 185 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Laigneville 60342 60290 4571 8,53 518 Nogent-sur-Oise
Liancourt
Clermont Liancourtois
Lalande-en-Son 60343 60590 667 5,99 113 Beauvais-2
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Lalandelle 60344 60850 469 11,23 42 Beauvais-2
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Lamécourt 60345 60600 197 3,44 59 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Lamorlaye 60346 60260 8918 15,34 586 Chantilly
Chantilly
Senlis Aire Cantilienne
Lannoy-Cuillère 60347 60220 281 14,98 19 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Larbroye 60348 60400 507 2,20 229 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Lassigny 60350 60310 1399 16,65 84 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Lataule 60351 60490 114 7,37 15 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Lattainville 60352 60240 151 3,44 44 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Lavacquerie 60353 60120 208 8,28 25 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Laverrière 60354 60210 39 3,74 10 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Laversines 60355 60510 1151 13,79 82 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Lavilletertre 60356 60240 517 16,22 31 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Le Coudray-Saint-Germer 60164 60850 928 13,48 71 Grandvilliers
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Le Coudray-sur-Thelle 60165 60790 542 3,76 142 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Le Crocq 60182 60120 183 3,10 59 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Le Fayel 60229 60680 223 2,56 86 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Le Fay-Saint-Quentin 60230 60510 530 7,19 75 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Le Frestoy-Vaux 60262 60420 256 8,79 30 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Le Gallet 60267 60360 174 3,47 50 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Le Hamel 60297 60210 179 7,86 22 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Le Mesnil-Conteville 60397 60210 90 3,49 28 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Le Mesnil-en-Thelle 60398 60530 2237 6,09 371 Chantilly
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Le Mesnil-Saint-Firmin 60399 60120 197 4,14 47 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Le Mesnil-sur-Bulles 60400 60130 264 6,26 41 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Le Mesnil-Théribus 60401 60240 796 6,61 121 Chaumont-en-Vexin
Auneuil
Beauvais Vexin Thelle
Le Meux 60402 60880 2254 7,80 282 Compiègne-2
Compiègne-Sud-Ouest
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Le Mont-Saint-Adrien 60428 60650 649 7,74 83 Beauvais-1
Auneuil
Beauvais Beauvaisis
Le Plessier-sur-Bulles 60497 60130 215 3,91 54 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Le Plessier-sur-Saint-Just 60498 60130 507 7,63 67 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Le Plessis-Belleville 60500 60330 3194 6,86 466 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Le Plessis-Brion 60501 60150 1372 7,47 184 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Le Plessis-Patte-d’Oie 60502 60640 110 2,82 42 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Le Ployron 60503 60420 112 4,18 26 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Le Quesnel-Aubry 60520 60480 214 4,75 45 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Le Saulchoy 60608 60360 98 4,97 21 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Beauvaisis
Le Vaumain 60660 60590 357 8,10 44 Beauvais-2
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Le Vauroux 60662 60390 506 9,74 52 Beauvais-2
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Léglantiers 60357 60420 550 7,78 71 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Les Ageux 60006 60700 1182 5,00 229 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Les Hauts Talican 60054 60390 884 22,56 39 Chaumont-en-Vexin Beauvais Sablons
Lévignen 60358 60800 944 13,90 66 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Lhéraule 60359 60650 191 2,76 69 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Pays de Bray
Liancourt 60360 60140 6986 4,75 1493 Clermont
Liancourt
Clermont Liancourtois
Liancourt-Saint-Pierre 60361 60240 593 12,69 46 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Libermont 60362 60640 191 11,37 18 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Lierville 60363 60240 234 7,75 31 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Lieuvillers 60364 60130 713 9,41 76 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Lihus 60365 60360 404 16,03 25 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Litz 60366 60510 353 9,76 36 Mouy
Clermont
Clermont Beauvaisis
Loconville 60367 60240 340 5,53 62 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Longueil-Annel 60368 60150 2608 5,94 437 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Longueil-Sainte-Marie 60369 60126 1921 17,00 113 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Lormaison 60370 60110 1301 4,98 260 Méru
Méru
Beauvais Sablons
Loueuse 60371 60380 149 7,32 20 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Luchy 60372 60360 636 10,79 58 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Beauvaisis
Machemont 60373 60150 687 6,33 108 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Maignelay-Montigny 60374 60420 2699 18,79 144 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Maimbeville 60375 60600 421 5,75 73 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Maisoncelle-Saint-Pierre 60376 60112 158 4,16 37 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Maisoncelle-Tuilerie 60377 60480 302 7,72 39 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Marest-sur-Matz 60378 60490 410 3,25 127 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Mareuil-la-Motte 60379 60490 654 9,17 71 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Mareuil-sur-Ourcq 60380 60890 1616 10,14 159 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Margny-aux-Cerises 60381 60310 255 4,55 56 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Margny-lès-Compiègne 60382 60280 8218 6,66 1218 Compiègne-1
Compiègne-Nord
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Margny-sur-Matz 60383 60490 534 7,24 74 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Marolles 60385 60890 685 13,22 52 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Marquéglise 60386 60490 504 6,76 76 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Marseille-en-Beauvaisis 60387 60690 1474 8,26 177 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Martincourt 60388 60112 128 5,08 26 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Maucourt 60389 60640 251 3,12 81 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Maulers 60390 60480 311 7,62 41 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Beauvaisis
Maysel 60391 60660 249 3,71 67 Montataire
Montataire
Senlis Creil Sud Oise
Mélicocq 60392 60150 724 6,53 108 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Mello 60393 60660 633 3,35 190 Montataire
Montataire
Senlis Thelloise
Ménévillers 60394 60420 106 4,88 22 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Méru 60395 60110 14.640 22,83 1 Méru
Méru
Beauvais Sablons
Méry-la-Bataille 60396 60420 632 11,26 56 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Milly-sur-Thérain 60403 60112 1659 19,57 82 Beauvais-1
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Beauvaisis
Mogneville 60404 60140 1564 3,91 396 Nogent-sur-Oise
Liancourt
Clermont Liancourtois
Moliens 60405 60220 1147 9,39 121 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Monceaux 60406 60940 816 6,60 121 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Monceaux-l’Abbaye 60407 60220 230 4,57 51 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Monchy-Humières 60408 60113 749 7,80 93 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Monchy-Saint-Éloi 60409 60290 2153 3,88 558 Nogent-sur-Oise
Liancourt
Clermont Liancourtois
Mondescourt 60410 60400 248 3,19 80 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Monneville 60411 60240 823 9,19 90 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Montagny-en-Vexin 60412 60240 670 4,18 161 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Montagny-Sainte-Félicité 60413 60950 420 5,67 74 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Montataire 60414 60160 13.345 10,66 1 Montataire
Montataire
Senlis Creil Sud Oise
Montchevreuil 60256 60240 1266 17,09 74 Chaumont-en-Vexin Beauvais Sablons
Montépilloy 60415 60810 145 5,86 26 Pont-Sainte-Maxence
Senlis
Senlis Senlis Sud Oise
Montgérain 60416 60420 184 4,91 37 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Montiers 60418 60190 424 7,89 53 Estrées-Saint-Denis
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Montjavoult 60420 60240 482 16,73 28 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Mont-l’Évêque 60421 60300 404 14,18 29 Senlis
Senlis
Senlis Senlis Sud Oise
Montlognon 60422 60300 193 5,24 36 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Senlis Sud Oise
Montmacq 60423 60150 1060 7,25 147 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Montmartin 60424 60190 259 3,33 77 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Montreuil-sur-Brêche 60425 60480 494 10,53 48 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Montreuil-sur-Thérain 60426 60134 247 1,47 169 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Monts 60427 60119 170 3,67 49 Chaumont-en-Vexin
Méru
Beauvais Sablons
Morangles 60429 60530 406 5,93 71 Chantilly
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Morienval 60430 60127 1071 25,74 41 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Morlincourt 60431 60400 525 3,42 150 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Mortefontaine 60432 60128 846 15,29 55 Senlis
Senlis
Senlis Aire Cantilienne
Mortefontaine-en-Thelle 60433 60570 898 6,02 147 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Mortemer 60434 60490 224 6,56 34 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Morvillers 60435 60380 474 5,12 90 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Mory-Montcrux 60436 60120 88 4,66 20 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Mouchy-le-Châtel 60437 60250 81 3,22 25 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Moulin-sous-Touvent 60438 60350 222 18,14 12 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Mouy 60439 60250 5321 9,87 535 Mouy
Mouy
Clermont Clermontois
Moyenneville 60440 60190 634 7,19 88 Estrées-Saint-Denis
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Moyvillers 60441 60190 655 9,06 70 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Muidorge 60442 60480 140 5,34 26 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Beauvaisis
Muirancourt 60443 60640 566 5,68 99 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Mureaumont 60444 60220 152 4,74 31 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Nampcel 60445 60400 317 16,69 18 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Nanteuil-le-Haudouin 60446 60440 4224 20,95 195 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Néry 60447 60320 663 16,34 41 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Région de Compiègne et de la Basse Automne
Neufchelles 60448 60890 372 6,46 57 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Neufvy-sur-Aronde 60449 60190 281 7,31 38 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Neuilly-en-Thelle 60450 60530 3448 15,73 215 Méru
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Neuilly-sous-Clermont 60451 60290 1671 7,74 216 Mouy
Mouy
Clermont Clermontois
Neuville-Bosc 60452 60119 524 8,89 60 Chaumont-en-Vexin
Méru
Beauvais Sablons
Nivillers 60461 60510 189 7,65 24 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Noailles 60462 60430 2842 10,04 285 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Nogent-sur-Oise 60463 60180 19.595 7,46 3 Nogent-sur-Oise
Creil-Nogent-sur-Oise
Senlis Creil Sud Oise
Nointel 60464 60840 998 9,35 107 Clermont
Liancourt
Clermont Clermontois
Noirémont 60465 60480 178 6,37 28 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Noroy 60466 60130 222 5,45 39 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Nourard-le-Franc 60468 60130 353 11,48 30 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Novillers 60469 60730 361 4,79 75 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Noyers-Saint-Martin 60470 60480 834 13,27 61 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Noyon 60471 60400 13.666 18,00 1 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Offoy 60472 60210 115 4,20 27 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Ognes 60473 60440 292 6,76 43 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Ognolles 60474 60310 289 6,67 45 Thourotte
Guiscard
Compiègne Pays des Sources
Omécourt 60476 60220 198 8,71 23 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Ons-en-Bray 60477 60650 1403 13,54 104 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Pays de Bray
Ormoy-le-Davien 60478 60620 349 3,95 90 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Ormoy-Villers 60479 60800 627 10,37 61 Nanteuil-le-Haudouin
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Oroër 60480 60510 560 9,06 62 Mouy
Nivillers
Beauvais Oise Picarde
Orrouy 60481 60129 589 16,14 36 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Orry-la-Ville 60482 60560 3365 12,10 280 Senlis
Senlis
Senlis Aire Cantilienne
Orvillers-Sorel 60483 60490 525 8,51 63 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Oudeuil 60484 60860 260 6,08 43 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Oursel-Maison 60485 60480 241 6,97 35 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Paillart 60486 60120 583 14,18 41 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Parnes 60487 60240 345 12,43 28 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Passel 60488 60400 287 3,65 78 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Péroy-les-Gombries 60489 60440 1125 11,21 96 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Pierrefitte-en-Beauvaisis 60490 60112 359 5,67 62 Beauvais-1
Beauvais-Nord-Ouest
Beauvais Beauvaisis
Pierrefonds 60491 60350 1819 22,32 82 Compiègne-2
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Pimprez 60492 60170 875 9,49 92 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Pisseleu 60493 60860 486 2,88 168 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Plailly 60494 60128 1732 16,25 105 Senlis
Senlis
Senlis Aire Cantilienne
Plainval 60495 60130 401 9,19 44 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Plainville 60496 60120 160 4,25 38 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Plessis-de-Roye 60499 60310 233 6,20 38 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Ponchon 60504 60430 1108 9,73 113 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Pontarmé 60505 60520 801 13,24 62 Senlis
Senlis
Senlis Senlis Sud Oise
Pont-l’Évêque 60506 60400 669 1,13 592 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Pontoise-lès-Noyon 60507 60400 463 6,58 71 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Pontpoint 60508 60700 3240 19,11 170 Pont-Sainte-Maxence
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Pays d’Oise et d’Halatte
Pont-Sainte-Maxence 60509 60700 12.470 14,76 1 Pont-Sainte-Maxence
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Pays d’Oise et d’Halatte
Porcheux 60510 60390 581 4,71 121 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Vexin Thelle
Porquéricourt 60511 60400 386 3,75 101 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Pouilly 60512 60790 153 3,81 39 Chaumont-en-Vexin
Méru
Beauvais Sablons
Précy-sur-Oise 60513 60460 3217 9,65 334 Montataire
Montataire
Senlis Thelloise
Prévillers 60514 60360 227 5,18 43 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Pronleroy 60515 60190 386 8,97 43 Estrées-Saint-Denis
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Puiseux-en-Bray 60516 60850 424 8,01 53 Grandvilliers
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Puiseux-le-Hauberger 60517 60540 844 5,36 156 Méru
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Puits-la-Vallée 60518 60480 201 4,31 48 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Quesmy 60519 60640 183 4,83 39 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Quincampoix-Fleuzy 60521 60220 393 9,22 44 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Quinquempoix 60522 60130 321 5,86 55 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Rainvillers 60523 60155 888 6,50 137 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Beauvaisis
Rantigny 60524 60290 2495 4,16 606 Clermont
Liancourt
Clermont Liancourtois
Raray 60525 60810 152 6,72 23 Pont-Sainte-Maxence
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Senlis Sud Oise
Ravenel 60526 60130 1115 11,61 98 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Réez-Fosse-Martin 60527 60620 150 7,11 22 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Reilly 60528 60240 125 8,32 15 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Rémécourt 60529 60600 81 2,78 31 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Rémérangles 60530 60510 216 8,20 26 Mouy
Clermont
Clermont Beauvaisis
Remy 60531 60190 1791 19,97 88 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Ressons-sur-Matz 60533 60490 1707 9,23 185 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Rethondes 60534 60153 670 9,48 73 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Reuil-sur-Brêche 60535 60480 327 12,58 26 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Rhuis 60536 60410 142 2,70 52 Pont-Sainte-Maxence
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Pays d’Oise et d’Halatte
Ribécourt-Dreslincourt 60537 60170 3763 12,98 291 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Ricquebourg 60538 60490 283 5,09 54 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Rieux 60539 60870 1561 2,33 667 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Rivecourt 60540 60126 580 3,87 150 Estrées-Saint-Denis
Estrées-Saint-Denis
Compiègne Plaine d’Estrées
Roberval 60541 60410 372 4,83 77 Pont-Sainte-Maxence
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Pays d’Oise et d’Halatte
Rochy-Condé 60542 60510 991 6,38 157 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Rocquemont 60543 60800 119 6,26 18 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Rocquencourt 60544 60120 194 9,81 19 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Romescamps 60545 60220 560 10,48 55 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Rosières 60546 60440 136 9,27 15 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Rosoy 60547 60140 633 4,95 127 Clermont
Liancourt
Clermont Liancourtois
Rosoy-en-Multien 60548 60620 531 8,49 58 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Rotangy 60549 60360 214 9,78 22 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Beauvaisis
Rothois 60550 60690 227 3,18 71 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Rousseloy 60551 60660 315 3,90 81 Montataire
Mouy
Clermont Creil Sud Oise
Rouville 60552 60800 259 7,00 38 Nanteuil-le-Haudouin
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Rouvillers 60553 60190 277 11,88 23 Estrées-Saint-Denis
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Rouvres-en-Multien 60554 60620 460 8,12 56 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Rouvroy-les-Merles 60555 60120 55 4,06 13 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Royaucourt 60556 60420 207 9,45 22 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Roy-Boissy 60557 60690 323 10,96 30 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Roye-sur-Matz 60558 60310 460 10,75 43 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Rully 60560 60810 723 15,45 47 Pont-Sainte-Maxence
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Senlis Sud Oise
Russy-Bémont 60561 60117 204 9,75 21 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Sacy-le-Grand 60562 60700 1523 17,70 84 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Sacy-le-Petit 60563 60190 553 7,45 75 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Sains-Morainvillers 60564 60420 276 12,42 22 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Saint-André-Farivillers 60565 60480 512 11,35 45 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Saint-Arnoult 60566 60220 216 7,90 27 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Saint-Aubin-en-Bray 60567 60650 1128 6,38 176 Beauvais-2
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Saint-Aubin-sous-Erquery 60568 60600 334 6,26 53 Clermont
Clermont
Clermont Clermontois
Saint-Crépin-aux-Bois 60569 60170 229 16,30 14 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Saint-Crépin-Ibouvillers 60570 60149 1526 19,61 77 Chaumont-en-Vexin
Méru
Beauvais Sablons
Saint-Deniscourt 60571 60380 87 4,68 19 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Sainte-Eusoye 60573 60480 314 8,48 36 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Sainte-Geneviève 60575 60730 3159 8,01 386 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Saint-Étienne-Roilaye 60572 60350 318 7,96 41 Compiègne-2
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Saint-Félix 60574 60370 630 5,13 124 Mouy
Mouy
Clermont Thelloise
Saint-Germain-la-Poterie 60576 60650 453 6,02 71 Beauvais-1
Auneuil
Beauvais Beauvaisis
Saint-Germer-de-Fly 60577 60850 1715 19,90 86 Grandvilliers
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Saintines 60578 60410 1056 2,87 360 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Région de Compiègne et de la Basse Automne
Saint-Jean-aux-Bois 60579 60350 316 25,21 13 Compiègne-2
Compiègne-Sud-Est
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Saint-Just-en-Chaussée 60581 60130 5992 14,66 407 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Saint-Léger-aux-Bois 60582 60170 798 8,30 97 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Saint-Léger-en-Bray 60583 60155 349 4,43 80 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Beauvaisis
Saint-Leu-d’Esserent 60584 60340 4686 13,08 357 Montataire
Montataire
Senlis Creil Sud Oise
Saint-Martin-aux-Bois 60585 60420 288 9,31 31 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Saint-Martin-le-Nœud 60586 60000 1044 5,46 192 Beauvais-2
Beauvais-Sud-Ouest
Beauvais Beauvaisis
Saint-Martin-Longueau 60587 60700 1507 3,62 414 Pont-Sainte-Maxence
Liancourt
Clermont Pays d’Oise et d’Halatte
Saint-Maur 60588 60210 384 7,76 50 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Saint-Maximin 60589 60740 3005 12,33 253 Chantilly
Chantilly
Senlis Creil Sud Oise
Saint-Omer-en-Chaussée 60590 60860 1259 10,33 123 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Saint-Paul 60591 60650 1533 9,52 161 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Beauvaisis
Saint-Pierre-es-Champs 60592 60850 711 10,80 65 Grandvilliers
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Saint-Pierre-lès-Bitry 60593 60350 151 3,42 45 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Saint-Quentin-des-Prés 60594 60380 287 10,80 27 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Saint-Remy-en-l’Eau 60595 60130 403 10,06 39 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Saint-Samson-la-Poterie 60596 60220 253 4,30 59 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Saint-Sauveur 60597 60320 1670 16,5 101 Compiègne-2
Compiègne-Sud-Est
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Saint-Sulpice 60598 60430 1008 8,88 113 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Saint-Thibault 60599 60210 304 10,62 29 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Saint-Vaast-de-Longmont 60600 60410 644 4,90 131 Crépy-en-Valois
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Région de Compiègne et de la Basse Automne
Saint-Vaast-lès-Mello 60601 60660 1102 7,97 142 Montataire
Montataire
Senlis Creil Sud Oise
Saint-Valery 60602 60220 65 4,52 14 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Salency 60603 60400 887 7,79 114 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Sarcus 60604 60210 264 13,04 20 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Sarnois 60605 60210 348 5,56 63 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Savignies 60609 60650 828 9,83 84 Beauvais-1
Beauvais-Nord-Ouest
Beauvais Beauvaisis
Sempigny 60610 60400 796 4,40 183 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Senantes 60611 60650 628 19,94 32 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Senlis 60612 60300 14.590 24,05 1 Senlis
Senlis
Senlis Senlis Sud Oise
Senots 60613 60240 337 6,25 53 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Serans 60614 60240 223 8,79 25 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Sérévillers 60615 60120 134 3,26 40 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Sérifontaine 60616 60590 2758 20,43 138 Beauvais-2
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Sermaize 60617 60400 247 5,04 47 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Séry-Magneval 60618 60800 284 6,02 48 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Silly-le-Long 60619 60330 1165 11,35 103 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Silly-Tillard 60620 60430 442 11,14 39 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Solente 60621 60310 129 3,06 42 Thourotte
Guiscard
Compiègne Pays des Sources
Sommereux 60622 60210 475 12,97 36 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Songeons 60623 60380 1071 13,53 79 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Sully 60624 60380 170 4,83 35 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Suzoy 60625 60400 557 5,17 106 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Talmontiers 60626 60590 687 9,23 75 Grandvilliers
Le Coudray-Saint-Germer
Beauvais Pays de Bray
Tartigny 60627 60120 281 6,98 40 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Therdonne 60628 60510 1055 8,98 117 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Thérines 60629 60380 205 10,80 19 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Thibivillers 60630 60240 170 6,35 27 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Thiers-sur-Thève 60631 60520 1049 6,25 166 Senlis
Senlis
Senlis Senlis Sud Oise
Thiescourt 60632 60310 752 13,03 58 Thourotte
Lassigny
Compiègne Pays des Sources
Thieuloy-Saint-Antoine 60633 60210 406 2,49 157 Grandvilliers
Grandvilliers
Beauvais Picardie Verte
Thieux 60634 60480 429 9,18 46 Saint-Just-en-Chaussée
Froissy
Clermont Oise Picarde
Thiverny 60635 60160 1056 2,06 509 Montataire
Montataire
Senlis Creil Sud Oise
Thourotte 60636 60150 4571 4,38 1047 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Thury-en-Valois 60637 60890 489 11,26 43 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Thury-sous-Clermont 60638 60250 681 5,42 126 Mouy
Mouy
Clermont Thelloise
Tillé 60639 60000 1118 14,80 74 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Tourly 60640 60240 176 3,32 53 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Tracy-le-Mont 60641 60170 1737 18,57 94 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Tracy-le-Val 60642 60170 1109 4,69 234 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Tricot 60643 60420 1463 11,91 126 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Trie-Château 60644 60590 1951 13,34 144 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Trie-la-Ville 60645 60590 313 4,55 70 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Troissereux 60646 60112 1138 14,05 82 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Trosly-Breuil 60647 60350 2091 10,98 191 Compiègne-1
Attichy
Compiègne Lisières de l’Oise
Troussencourt 60648 60120 339 5,33 65 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Trumilly 60650 60800 520 12,94 40 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Ully-Saint-Georges 60651 60730 1858 18,71 100 Montataire
Neuilly-en-Thelle
Senlis Thelloise
Valdampierre 60652 60790 941 8,67 109 Chaumont-en-Vexin
Auneuil
Beauvais Sablons
Valescourt 60653 60130 290 6,87 41 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Vandélicourt 60654 60490 281 4,67 61 Thourotte
Ribécourt-Dreslincourt
Compiègne Deux Vallées
Varesnes 60655 60400 371 9,15 41 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Varinfroy 60656 60890 292 2,95 94 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Vauchelles 60657 60400 273 2,34 120 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Vauciennes 60658 60117 683 6,36 107 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Vaudancourt 60659 60240 173 4,67 38 Chaumont-en-Vexin
Chaumont-en-Vexin
Beauvais Vexin Thelle
Vaumoise 60661 60117 979 3,13 311 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Velennes 60663 60510 239 6,17 38 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Vendeuil-Caply 60664 60120 478 10,84 44 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Venette 60665 60280 2830 8,45 333 Compiègne-2
Compiègne-Sud-Ouest
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Verberie 60667 60410 3921 15,05 265 Crépy-en-Valois
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Région de Compiègne et de la Basse Automne
Verderel-lès-Sauqueuse 60668 60112 739 12,46 59 Mouy
Nivillers
Beauvais Beauvaisis
Verderonne 60669 60140 491 3,33 148 Clermont
Liancourt
Clermont Liancourtois
Verneuil-en-Halatte 60670 60550 4652 22,26 211 Creil
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Pays d’Oise et d’Halatte
Versigny 60671 60440 375 14,50 26 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Ver-sur-Launette 60666 60950 1173 13,18 89 Nanteuil-le-Haudouin
Nanteuil-le-Haudouin
Senlis Pays de Valois
Vez 60672 60117 292 10,88 28 Crépy-en-Valois
Crépy-en-Valois
Senlis Pays de Valois
Viefvillers 60673 60360 182 4,09 42 Saint-Just-en-Chaussée
Crèvecœur-le-Grand
Beauvais Oise Picarde
Vieux-Moulin 60674 60350 642 17,65 37 Compiègne-2
Compiègne-Sud-Est
Compiègne Région de Compiègne et de la Basse Automne
Vignemont 60675 60162 433 4,23 101 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Ville 60676 60400 764 6,04 127 Noyon
Noyon
Compiègne Pays Noyonnais
Villembray 60677 60650 258 6,53 39 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Pays de Bray
Villeneuve-les-Sablons 60678 60175 1194 4,43 273 Méru
Méru
Beauvais Sablons
Villeneuve-sur-Verberie 60680 60410 640 8,16 79 Pont-Sainte-Maxence
Pont-Sainte-Maxence
Senlis Pays d’Oise et d’Halatte
Villers-Saint-Barthélemy 60681 60650 493 9,90 51 Beauvais-2
Auneuil
Beauvais Pays de Bray
Villers-Saint-Frambourg-Ognon 60682 60810 717 14,54 49 Pont-Sainte-Maxence Senlis Senlis Sud Oise
Villers-Saint-Genest 60683 60620 383 9,66 39 Nanteuil-le-Haudouin
Betz
Senlis Pays de Valois
Villers-Saint-Paul 60684 60870 6428 4,93 1305 Nogent-sur-Oise
Creil-Nogent-sur-Oise
Senlis Creil Sud Oise
Villers-Saint-Sépulcre 60685 60134 980 7,29 131 Chaumont-en-Vexin
Noailles
Beauvais Thelloise
Villers-sous-Saint-Leu 60686 60340 2344 4,37 535 Montataire
Montataire
Senlis Thelloise
Villers-sur-Auchy 60687 60650 381 8,59 45 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Pays de Bray
Villers-sur-Bonnières 60688 60860 162 4,02 40 Grandvilliers
Marseille-en-Beauvaisis
Beauvais Picardie Verte
Villers-sur-Coudun 60689 60150 1399 6,39 218 Estrées-Saint-Denis
Ressons-sur-Matz
Compiègne Pays des Sources
Villers-Vermont 60691 60380 125 6,61 19 Grandvilliers
Formerie
Beauvais Picardie Verte
Villers-Vicomte 60692 60120 157 5,20 31 Saint-Just-en-Chaussée
Breteuil
Clermont Oise Picarde
Villeselve 60693 60640 416 6,89 58 Noyon
Guiscard
Compiègne Pays Noyonnais
Vineuil-Saint-Firmin 60695 60500 1362 7,78 176 Senlis
Senlis
Senlis Aire Cantilienne
Vrocourt 60697 60112 34 4,40 8 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Wacquemoulin 60698 60420 310 6,66 45 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard
Wambez 60699 60380 164 4,54 36 Grandvilliers
Songeons
Beauvais Picardie Verte
Warluis 60700 60430 1163 11,44 102 Beauvais-2
Noailles
Beauvais Beauvaisis
Wavignies 60701 60130 1200 9,81 123 Saint-Just-en-Chaussée
Saint-Just-en-Chaussée
Clermont Plateau Picard
Welles-Pérennes 60702 60420 257 13,41 19 Estrées-Saint-Denis
Maignelay-Montigny
Clermont Plateau Picard

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: