Lischt vun dr Gmeina im Département Seine-Maritime

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Seine-Maritime zellt àlla 708 Gmeina ìm Département Seine-Maritime uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Allouville-Bellefosse 76001 76190 1157 14,66 79 Yvetot
Yvetot
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Alvimare 76002 76640 615 6,73 93 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Ambrumesnil 76004 76550 472 5,14 95 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Amfreville-la-Mi-Voie 76005 76920 3273 3,89 814 Darnétal
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Amfreville-les-Champs 76006 76560 171 4,60 38 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Anceaumeville 76007 76710 647 4,68 140 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Ancourt 76008 76370 653 12,44 54 Dieppe-2
Dieppe-Est
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Ancourteville-sur-Héricourt 76009 76560 333 3,50 93 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Ancretiéville-Saint-Victor 76010 76760 381 11,54 34 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Ancretteville-sur-Mer 76011 76540 170 3,15 58 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Angerville-Bailleul 76012 76110 191 4,59 42 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Angerville-l’Orcher 76014 76280 1426 9,91 145 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Angerville-la-Martel 76013 76540 1060 10,19 98 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Angiens 76015 76740 516 6,88 77 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Anglesqueville-l’Esneval 76017 76280 598 4,36 128 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Anglesqueville-la-Bras-Long 76016 76740 117 3,53 33 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Anneville-Ambourville 76020 76480 1190 20,33 59 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Anneville-sur-Scie 76019 76590 432 5,41 82 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Annouville-Vilmesnil 76021 76110 477 5,82 87 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Anquetierville 76022 76490 341 4,08 86 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Anvéville 76023 76560 295 4,23 70 Yvetot
Ourville-en-Caux
Rouen
Le Havre
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Ardouval 76024 76680 162 10,49 16 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Arelaune-en-Seine 76401 76940 2576 53,81 47 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Argueil 76025 76780 341 6,95 49 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Arques-la-Bataille 76026 76880 2583 14,69 180 Dieppe-2
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Aubéguimont 76028 76390 197 4,85 41 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Aubermesnil-aux-Érables 76029 76340 203 8,48 24 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Aubermesnil-Beaumais 76030 76550 468 4,88 94 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Auberville-la-Manuel 76032 76450 130 3,02 41 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Auberville-la-Renault 76033 76110 462 4,96 94 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Aumale 76035 76390 2024 9,06 240 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Auppegard 76036 76730 716 7,33 100 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Authieux-Ratiéville 76038 76690 405 5,16 79 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Autigny 76040 76740 313 4,10 78 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Auvilliers 76042 76270 101 4,89 23 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Auzebosc 76043 76190 1123 4,76 233 Yvetot
Yvetot
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Auzouville-l’Esneval 76045 76760 358 5,66 64 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Auzouville-sur-Ry 76046 76116 733 7,98 89 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Auzouville-sur-Saâne 76047 76730 152 3,21 48 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Avesnes-en-Bray 76048 76220 301 11,90 26 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Avesnes-en-Val 76049 76630 279 16,51 17 Neufchâtel-en-Bray
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Avremesnil 76050 76730 1016 5,42 189 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Bacqueville-en-Caux 76051 76730 1901 12,19 155 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Bailleul-Neuville 76052 76660 216 13,14 16 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Baillolet 76053 76660 106 8,74 12 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Bailly-en-Rivière 76054 76630 526 20,06 26 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Baons-le-Comte 76055 76190 349 5,38 67 Yvetot
Yvetot
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Bardouville 76056 76480 639 8,61 76 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Barentin 76057 76360 11.822 12,74 961 Barentin
Pavilly
Rouen
Rouen
Caux-Austreberthe
Baromesnil 76058 76260 228 7,98 30 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Bazinval 76059 76340 415 7,18 58 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Beaubec-la-Rosière 76060 76440 498 12,97 38 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Beaumont-le-Hareng 76062 76850 265 5,74 46 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Rouen
Dieppe
Inter-Caux-Vexin
Beaurepaire 76064 76280 497 2,83 175 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Beaussault 76065 76870 411 18,3 23 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Beautot 76066 76890 147 3,50 38 Luneray
Pavilly
Dieppe
Rouen
Terroir de Caux
Beauval-en-Caux 76063 76890 491 15,53 32 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Beauvoir-en-Lyons 76067 76220 617 33,29 19 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Bec-de-Mortagne 76068 76110 661 11,94 58 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Belbeuf 76069 76240 2201 6,56 314 Darnétal
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Bellencombre 76070 76680 680 12,91 52 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Bellengreville 76071 76630 476 7,67 62 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Belleville-en-Caux 76072 76890 711 4,38 154 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Belmesnil 76075 76590 457 3,03 152 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Bénarville 76076 76110 265 4,36 59 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Bénesville 76077 76560 195 5,51 35 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Bénouville 76079 76790 179 2,86 61 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Bernières 76082 76210 641 6,63 100 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Bertheauville 76083 76450 106 2,43 46 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Bertreville 76084 76450 120 3,22 37 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Bertreville-Saint-Ouen 76085 76590 345 6,67 54 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Bertrimont 76086 76890 219 4,74 47 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Berville-en-Caux 76087 76560 649 6,72 94 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Berville-sur-Seine 76088 76480 559 7,01 80 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Beuzeville-la-Grenier 76090 76210 1227 6,19 187 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Beuzeville-la-Guérard 76091 76450 225 6,42 34 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Beuzevillette 76092 76210 647 5,63 118 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Bézancourt 76093 76220 352 17,59 20 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Bierville 76094 76750 317 2,22 137 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Bihorel 76095 76420 8398 2,51 3276 Bois-Guillaume
Bois-Guillaume
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Biville-la-Baignarde 76096 76890 656 7,08 92 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Biville-la-Rivière 76097 76730 106 2,22 47 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Blacqueville 76099 76190 707 10,02 68 Barentin
Pavilly
Rouen
Rouen
Caux-Austreberthe
Blainville-Crevon 76100 76116 1209 14,80 82 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Blangy-sur-Bresle 76101 76340 2972 17,45 170 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Blosseville 76104 76460 254 6,96 40 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Bois-d’Ennebourg 76106 76160 563 7,04 79 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Bois-Guilbert 76107 76750 315 8,13 38 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Bois-Guillaume 76108 76230 13.796 8,85 1498 Bois-Guillaume
Bois-Guillaume
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Bois-Héroult 76109 76750 200 6,59 30 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Bois-Himont 76110 76190 460 5,84 79 Yvetot
Yvetot
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Bois-l’Évêque 76111 76160 554 7,21 73 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Boissay 76113 76750 406 6,63 59 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Bolbec 76114 76210 11.417 12,24 954 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Bolleville 76115 76210 580 9,73 62 Notre-Dame-de-Gravenchon
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Bonsecours 76103 76240 6462 3,76 1722 Darnétal
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Boos 76116 76520 3810 14,03 253 Le Mesnil-Esnard
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Bordeaux-Saint-Clair 76117 76790 666 10,31 65 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Bornambusc 76118 76110 260 4,11 64 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Bosc-Bérenger 76119 76680 190 3,38 51 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Bosc-Bordel 76120 76750 452 11,95 38 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Bosc-Édeline 76121 76750 360 6,19 57 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Bosc-Guérard-Saint-Adrien 76123 76710 948 10,41 86 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Bosc-Hyons 76124 76220 419 5,63 78 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Bosc-le-Hard 76125 76850 1462 10,37 141 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Rouen
Dieppe
Inter-Caux-Vexin
Bosc-Mesnil 76126 76680 312 9,37 33 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Bosville 76128 76450 579 8,69 67 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Boudeville 76129 76560 210 4,66 45 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Bouelles 76130 76270 276 7,99 35 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Bourdainville 76132 76760 463 5,34 86 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Bourville 76134 76740 297 6,61 45 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Bouville 76135 76360 982 12,48 78 Barentin
Pavilly
Rouen
Rouen
Caux-Austreberthe
Brachy 76136 76730 768 11,15 69 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Bracquetuit 76138 76850 336 8,47 40 Neufchâtel-en-Bray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Bradiancourt 76139 76680 217 4,11 55 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Brametot 76140 76740 206 3,21 62 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Bréauté 76141 76110 1340 13,91 95 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Brémontier-Merval 76142 76220 459 17,17 28 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Bretteville-du-Grand-Caux 76143 76110 1345 11,41 117 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Bretteville-Saint-Laurent 76144 76560 159 3,97 42 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Buchy 76146 76750 2757 26,30 103 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Bully 76147 76270 916 19,64 46 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Bures-en-Bray 76148 76660 323 10,99 29 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Butot 76149 76890 281 5,51 51 Yvetot
Pavilly
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Butot-Vénesville 76732 76450 247 3,51 71 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Cailleville 76151 76460 264 5,03 53 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Cailly 76152 76690 790 5,44 143 Le Mesnil-Esnard
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Callengeville 76122 76270 511 17,13 30 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Calleville-les-Deux-Églises 76153 76890 332 5,71 59 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Campneuseville 76154 76340 476 12,30 39 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Canehan 76155 76260 364 6,18 56 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Canouville 76156 76450 335 4,49 71 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Canteleu 76157 76380 14.181 17,61 843 Canteleu
Maromme
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Canville-les-Deux-Églises 76158 76560 328 5,77 57 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Cany-Barville 76159 76450 3052 13,57 225 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Carville-la-Folletière 76160 76190 425 4,36 102 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Carville-Pot-de-Fer 76161 76560 106 5,34 22 Yvetot
Ourville-en-Caux
Rouen
Le Havre
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Catenay 76163 76116 678 5,88 117 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Caudebec-lès-Elbeuf 76165 76320 10.335 3,68 2867 Caudebec-lès-Elbeuf
Caudebec-lès-Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Cauville-sur-Mer 76167 76930 1547 11,19 133 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Cideville 76174 76570 386 5,37 63 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Clais 76175 76660 259 12,45 21 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Clasville 76176 76450 326 3,16 99 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Claville-Motteville 76177 76690 279 9,26 30 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Cléon 76178 76410 4994 6,47 785 Caudebec-lès-Elbeuf
Caudebec-lès-Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Clères 76179 76690 1369 11,36 120 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Cleuville 76180 76450 194 4,10 48 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Cléville 76181 76640 159 5,47 29 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Cliponville 76182 76640 277 7,28 37 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Colleville 76183 76400 759 7,39 103 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Colmesnil-Manneville 76184 76550 107 1,91 57 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Compainville 76185 76440 180 6,36 28 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Conteville 76186 76390 491 13,71 37 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Contremoulins 76187 76400 155 4,38 38 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Cottévrard 76188 76850 470 7,88 58 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Rouen
Dieppe
Inter-Caux-Vexin
Crasville-la-Mallet 76189 76450 154 3,21 49 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Crasville-la-Rocquefort 76190 76740 214 5,21 42 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Criel-sur-Mer 76192 76910 2680 21,12 129 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Criquebeuf-en-Caux 76194 76111 404 2,08 178 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Criquetot-l’Esneval 76196 76280 2567 13,47 187 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Criquetot-le-Mauconduit 76195 76540 176 4,12 43 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Côte d’Albâtre
Criquetot-sur-Longueville 76197 76590 228 7,22 30 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Criquetot-sur-Ouville 76198 76760 811 5,83 140 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Criquiers 76199 76390 651 23,55 28 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Critot 76200 76680 465 7,05 69 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Croisy-sur-Andelle 76201 76780 554 3,83 148 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Croixdalle 76202 76660 307 11,00 25 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Croix-Mare 76203 76190 803 8,64 92 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Cropus 76204 76720 249 4,78 52 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Crosville-sur-Scie 76205 76590 248 3,51 70 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Cuverville 76206 76280 351 4,58 78 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Cuverville-sur-Yères 76207 76260 199 11,06 18 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Cuy-Saint-Fiacre 76208 76220 659 9,63 68 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Dampierre-en-Bray 76209 76220 453 12,82 36 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Dampierre-Saint-Nicolas 76210 76510 472 3,94 128 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Dancourt 76211 76340 229 18,30 12 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Darnétal 76212 76160 9707 4,93 1939 Darnétal
Darnétal
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Daubeuf-Serville 76213 76110 393 7,75 48 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Dénestanville 76214 76590 266 2,69 96 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Déville-lès-Rouen 76216 76250 10.492 3,60 2879 Mont-Saint-Aignan
Mont-Saint-Aignan
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Dieppe 76217 76200 29.080 11,67 2568 Dieppe-1
Dieppe-2
Dieppe-Est
Dieppe-Ouest
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Doudeauville 76218 76220 87 3,94 23 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Doudeville 76219 76560 2484 14,51 173 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Douvrend 76220 76630 522 17,96 29 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Drosay 76221 76460 198 6,43 30 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Duclair 76222 76480 4198 10,02 421 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Écalles-Alix 76223 76190 533 7,10 74 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Écrainville 76224 76110 1022 12,82 81 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Écretteville-lès-Baons 76225 76190 387 9,39 41 Yvetot
Yvetot
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Écretteville-sur-Mer 76226 76540 159 1,89 85 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Ectot-l’Auber 76227 76760 677 5,00 130 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Ectot-lès-Baons 76228 76970 394 4,92 80 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Elbeuf 76231 76500 16.166 16,32 1012 Elbeuf
Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Elbeuf-en-Bray 76229 76220 415 10,65 39 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Elbeuf-sur-Andelle 76230 76780 473 5,87 81 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Életot 76232 76540 645 6,81 92 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Ellecourt 76233 76390 147 4,45 32 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Émanville 76234 76570 707 6,43 108 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Caux-Austreberthe
Envermeu 76235 76630 2097 14,58 144 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Envronville 76236 76640 343 6,22 53 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Épinay-sur-Duclair 76237 76480 529 6,61 82 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Épouville 76238 76133 2686 5,59 490 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Épretot 76239 76430 735 6,84 105 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Épreville 76240 76400 1022 6,44 163 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Ermenouville 76241 76740 140 3,70 39 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Ernemont-la-Villette 76242 76220 180 7,46 25 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Ernemont-sur-Buchy 76243 76750 299 4,04 71 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Esclavelles 76244 76270 378 9,76 39 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Eslettes 76245 76710 1567 5,12 302 Notre-Dame-de-Bondeville
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Esteville 76247 76690 495 5,29 98 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Étaimpuis 76249 76850 805 10,6 73 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Étainhus 76250 76430 1160 8,22 132 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Étalleville 76251 76560 454 3,55 128 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Étalondes 76252 76260 1057 4,63 233 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Étoutteville 76253 76190 807 11,59 69 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Étretat 76254 76790 1291 4,07 341 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Eu 76255 76260 6883 17,93 396 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Fallencourt 76257 76340 188 12,08 16 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Fécamp 76259 76400 18.641 15,07 1272 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Ferrières-en-Bray 76260 76220 1674 15,88 106 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Fesques 76262 76270 119 8,80 14 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Flamanville 76264 76970 492 4,48 107 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Flamets-Frétils 76265 76270 162 12,39 14 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Flocques 76266 76260 711 4,93 142 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Fongueusemare 76268 76280 189 11,85 16 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Fontaine-en-Bray 76269 76440 176 6,03 29 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Fontaine-la-Mallet 76270 76290 2626 6,68 397 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Fontaine-le-Bourg 76271 76690 1759 12,20 141 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Fontaine-le-Dun 76272 76740 903 5,35 166 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Fontaine-sous-Préaux 76273 76160 508 3,52 145 Darnétal
Darnétal
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Fontenay 76275 76290 1240 5,61 186 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Forges-les-Eaux 76276 76440 3805 15,33 251 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Foucarmont 76278 76340 817 7,28 118 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Foucart 76279 76640 354 4,28 83 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Franqueville-Saint-Pierre 76475 76520 6123 8,56 722 Le Mesnil-Esnard
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Fréauville 76280 76660 132 5,41 24 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Freneuse 76282 76410 932 3,18 281 Caudebec-lès-Elbeuf
Caudebec-lès-Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Fresles 76283 76270 236 10,96 21 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Fresnay-le-Long 76284 76850 331 5,22 62 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Fresne-le-Plan 76285 76520 609 6,88 91 Le Mesnil-Esnard
Boos
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Fresnoy-Folny 76286 76660 699 13,12 54 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Fresquiennes 76287 76570 997 13,45 75 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Freulleville 76288 76510 364 11,13 33 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Frichemesnil 76290 76690 412 8,10 52 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Froberville 76291 76400 1245 5,88 209 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Fry 76292 76780 148 8,03 20 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Fultot 76293 76560 220 3,72 53 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Gaillefontaine 76295 76870 1225 26,23 47 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Gainneville 76296 76700 2582 4,65 560 Le Havre-3
Gonfreville-l’Orcher
Le Havre
Le Havre
Havraise
Gancourt-Saint-Étienne 76297 76220 228 12,48 18 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Ganzeville 76298 76400 477 3,96 126 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Gerponville 76299 76540 398 4,91 81 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Gerville 76300 76790 424 3,01 132 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Goderville 76302 76110 2851 7,98 355 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Gommerville 76303 76430 738 7,39 97 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Gonfreville-Caillot 76304 76110 359 4,22 82 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Gonfreville-l’Orcher 76305 76700 9057 25,81 358 Le Havre-3
Gonfreville-l’Orcher
Le Havre
Le Havre
Havraise
Gonnetot 76306 76730 197 2,33 87 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Gonneville-la-Mallet 76307 76280 1334 7,32 182 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Gonneville-sur-Scie 76308 76590 465 8,73 53 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Gonzeville 76309 76560 115 4,83 22 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Goupillières 76311 76570 417 4,13 101 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Caux-Austreberthe
Gournay-en-Bray 76312 76220 6072 10,4 605 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Gouy 76313 76520 869 4,97 164 Darnétal
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Graimbouville 76314 76430 615 6,40 97 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Grainville-la-Teinturière 76315 76450 1078 18,41 58 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Grainville-sur-Ry 76316 76116 446 5,38 82 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Grainville-Ymauville 76317 76110 439 6,29 70 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Grand-Camp 76318 76170 708 4,91 133 Notre-Dame-de-Gravenchon
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Grand-Couronne 76319 76530 9648 16,93 576 Elbeuf
Grand-Couronne
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Grandcourt 76320 76660 341 22,44 16 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Graval 76323 76270 155 3,95 39 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Grèges 76324 76370 838 3,13 255 Dieppe-2
Dieppe-Est
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Grémonville 76325 76970 433 8,27 51 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Greuville 76327 76810 379 2,96 128 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Grigneuseville 76328 76850 368 7,59 46 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Rouen
Dieppe
Inter-Caux-Vexin
Gruchet-le-Valasse 76329 76210 3160 14,20 221 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Gruchet-Saint-Siméon 76330 76810 687 2,63 261 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Grugny 76331 76690 1011 3,18 307 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Grumesnil 76332 76440 441 11,16 41 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Guerville 76333 76340 473 12,46 38 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Gueures 76334 76730 535 6,07 91 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Gueutteville 76335 76890 85 2,99 28 Luneray
Pavilly
Dieppe
Rouen
Terroir de Caux
Gueutteville-les-Grès 76336 76460 370 4,39 83 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Harcanville 76340 76560 510 7,48 68 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Harfleur 76341 76700 8449 4,21 1977 Le Havre-2
Gonfreville-l’Orcher
Le Havre
Le Havre
Havraise
Hattenville 76342 76640 724 9,32 76 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Haucourt 76343 76440 207 10,18 22 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Haudricourt 76344 76390 416 29,98 15 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Haussez 76345 76440 278 13,15 21 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Hautot-l’Auvray 76346 76450 329 7,33 49 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Hautot-le-Vatois 76347 76190 354 6,07 55 Yvetot
Fauville-en-Caux
Rouen
Le Havre
Région d’Yvetot
Hautot-Saint-Sulpice 76348 76190 678 8,53 78 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Hautot-sur-Mer 76349 76550 1914 9,46 205 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Hautot-sur-Seine 76350 76113 413 2,16 191 Canteleu
Grand-Couronne
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Héberville 76353 76740 116 3,99 28 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Hénouville 76354 76840 1302 10,69 117 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Héricourt-en-Caux 76355 76560 955 10,81 90 Yvetot
Ourville-en-Caux
Rouen
Le Havre
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Hermanville 76356 76730 116 4,72 24 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Hermeville 76357 76280 366 3,81 96 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Héronchelles 76359 76750 139 6,71 20 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Heugleville-sur-Scie 76360 76720 637 13,09 48 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Heuqueville 76361 76280 718 5,05 140 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Heurteauville 76362 76940 310 7,26 44 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Hodeng-au-Bosc 76363 76340 575 8,77 65 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Hodeng-Hodenger 76364 76780 279 11,54 25 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Houdetot 76365 76740 180 5,77 30 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Houppeville 76367 76770 2784 20,80 130 Notre-Dame-de-Bondeville
Notre-Dame-de-Bondeville
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Houquetot 76368 76110 353 4,09 88 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Hugleville-en-Caux 76370 76570 428 9,45 46 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Illois 76372 76390 407 14,54 27 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Imbleville 76373 76890 307 5,28 61 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Incheville 76374 76117 1247 7,89 161 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Ingouville 76375 76460 270 7,91 33 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Isneauville 76377 76230 3158 8,20 340 Bois-Guillaume
Bois-Guillaume
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Jumièges 76378 76480 1719 18,75 94 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
La Bellière 76074 76440 57 4,54 12 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
La Bouille 76131 76530 753 1,27 591 Elbeuf
Grand-Couronne
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
La Cerlangue 76169 76430 1289 27,93 46 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
La Chapelle-du-Bourgay 76170 76590 130 2,99 43 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
La Chapelle-Saint-Ouen 76171 76780 130 7,85 16 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
La Chapelle-sur-Dun 76172 76740 160 4,42 38 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
La Chaussée 76173 76590 549 8,08 70 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
La Crique 76193 76850 350 10,18 35 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
La Ferté-Saint-Samson 76261 76440 466 19,05 25 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
La Feuillie 76263 76220 1296 39,76 33 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
La Fontelaye 76274 76890 31 3,99 9 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
La Frénaye 76281 76170 2134 10,02 213 Notre-Dame-de-Gravenchon
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
La Gaillarde 76294 76740 386 7,78 50 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
La Hallotière 76338 76780 221 3,75 58 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
La Haye 76352 76780 381 6,74 55 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
La Houssaye-Béranger 76369 76690 534 8,06 66 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
La Londe 76391 76500 2334 30,98 75 Elbeuf
Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
La Neuville-Chant-d’Oisel 76464 76520 2240 21,83 103 Le Mesnil-Esnard
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
La Poterie-Cap-d’Antifer 76508 76280 453 5,81 77 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
La Remuée 76522 76430 1284 7,03 185 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
La Rue-Saint-Pierre 76547 76690 785 7,68 104 Le Mesnil-Esnard
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
La Trinité-du-Mont 76712 76170 798 2,06 387 Bolbec
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
La Vaupalière 76728 76150 1057 8,00 117 Notre-Dame-de-Bondeville
Notre-Dame-de-Bondeville
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
La Vieux-Rue 76740 76160 571 5,51 103 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Lamberville 76379 76730 192 7,33 26 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Lammerville 76380 76730 335 8,76 39 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Landes-Vieilles-et-Neuves 76381 76390 137 7,09 19 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Lanquetot 76382 76210 1147 5,09 222 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Le Bocasse 76105 76690 666 8,62 79 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Le Bois-Robert 76112 76590 351 4,95 68 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Le Bourg-Dun 76133 76740 431 14,74 28 Saint-Valery-en-Caux
Offranville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Le Catelier 76162 76590 261 3,84 65 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Le Caule-Sainte-Beuve 76166 76390 487 16,71 29 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Le Grand-Quevilly 76322 76120 25.698 11,11 2309 Le Grand-Quevilly
Grand-Couronne
Le Grand-Quevilly
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Le Hanouard 76339 76450 249 4,32 59 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Le Havre 76351 76600 170.147 46,95 3671 Le Havre-1
Le Havre-2
Le Havre-3
Le Havre-4
Le Havre-5
Le Havre-6
Le Havre-1
Le Havre-2
Le Havre-3
Le Havre-4
Le Havre-5
Le Havre-6
Le Havre-7
Le Havre-8
Le Havre-9
Le Havre
Le Havre
Havraise
Le Héron 76358 76780 252 10,72 24 Gournay-en-Bray
Darnétal
Dieppe
Rouen
4 Rivières
Le Houlme 76366 76770 4050 2,97 1374 Notre-Dame-de-Bondeville
Notre-Dame-de-Bondeville
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Le Mesnil-Durdent 76428 76460 18 1,32 14 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Le Mesnil-Esnard 76429 76240 7967 5,07 1568 Le Mesnil-Esnard
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Le Mesnil-Lieubray 76431 76780 99 5,94 17 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Le Mesnil-Réaume 76435 76260 793 5,55 139 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Le Mesnil-sous-Jumièges 76436 76480 639 6,84 94 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Le Petit-Quevilly 76498 76140 21.995 4,35 5175 Le Petit-Quevilly
Le Petit-Quevilly
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Le Thil-Riberpré 76691 76440 219 10,09 22 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Le Tilleul 76693 76790 695 6,27 111 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Le Torp-Mesnil 76699 76560 441 5,23 78 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Le Trait 76709 76580 4942 17,52 292 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Le Tréport 76711 76470 4870 6,77 729 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Les Authieux-sur-le-Port-Saint-Ouen 76039 76520 1265 4,53 275 Darnétal
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Les Cent-Acres 76168 76590 64 5,08 13 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Les Grandes-Ventes 76321 76950 1821 24,76 74 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Les Hauts-de-Caux 76041 76190 1384 11,76 119 Yvetot Rouen Région d’Yvetot
Les Ifs 76371 76630 75 4,03 19 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Les Loges 76390 76790 1157 14,86 81 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Les Trois-Pierres 76714 76430 751 7,48 97 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Lestanville 76383 76730 95 1,63 58 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Lillebonne 76384 76170 8894 14,66 611 Bolbec
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Limésy 76385 76570 1523 15,01 99 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Caux-Austreberthe
Limpiville 76386 76540 370 4,24 84 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Lindebeuf 76387 76760 399 4,62 89 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Lintot 76388 76210 449 8,00 55 Notre-Dame-de-Gravenchon
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Lintot-les-Bois 76389 76590 181 2,81 65 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Londinières 76392 76660 1263 18,79 69 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Longmesnil 76393 76440 52 3,86 14 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Longroy 76394 76260 634 5,32 120 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Longueil 76395 76860 561 11,73 49 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Longuerue 76396 76750 327 5,36 60 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Longueville-sur-Scie 76397 76590 980 3,96 247 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Louvetot 76398 76490 738 7,37 91 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Lucy 76399 76270 189 9,59 19 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Luneray 76400 76810 2211 5,08 430 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Malaunay 76402 76770 6110 9,25 642 Notre-Dame-de-Bondeville
Notre-Dame-de-Bondeville
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Malleville-les-Grès 76403 76450 202 3,06 54 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Manéglise 76404 76133 1261 8,35 153 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Manéhouville 76405 76590 226 4,28 52 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Maniquerville 76406 76400 411 2,55 156 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Manneville-ès-Plains 76407 76460 280 6,36 42 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Manneville-la-Goupil 76408 76110 1021 8,75 116 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Mannevillette 76409 76290 868 4,21 194 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Maromme 76410 76150 10.908 4,10 2689 Canteleu
Maromme
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Marques 76411 76390 232 13,05 17 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Martainville-Épreville 76412 76116 697 7,61 93 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Martigny 76413 76880 439 5,06 88 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Martin-Église 76414 76370 1587 9,58 162 Dieppe-2
Dieppe-Est
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Massy 76415 76270 343 11,24 32 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Mathonville 76416 76680 319 4,09 78 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Maucomble 76417 76680 415 5,07 80 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Maulévrier-Sainte-Gertrude 76418 76490 987 14,16 70 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Mauny 76419 76530 172 10,19 17 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Roumois Seine
Mauquenchy 76420 76440 352 12,64 28 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Mélamare 76421 76170 889 6,35 132 Bolbec
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Melleville 76422 76260 264 9,09 29 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Ménerval 76423 76220 173 12,43 15 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Ménonval 76424 76270 221 5,32 40 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Mentheville 76425 76110 301 3,08 95 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Mésangueville 76426 76780 164 10,55 16 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Mesnières-en-Bray 76427 76270 927 15,06 65 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Mesnil-Follemprise 76430 76660 128 7,48 18 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Mesnil-Mauger 76432 76440 247 8,28 30 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Mesnil-Panneville 76433 76570 719 11,87 58 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Mesnil-Raoul 76434 76520 1024 6,76 141 Le Mesnil-Esnard
Boos
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Meulers 76437 76510 563 6,67 88 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Millebosc 76438 76260 247 7,91 32 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Mirville 76439 76210 335 5,42 61 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Molagnies 76440 76220 167 4,65 37 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Monchaux-Soreng 76441 76340 654 10,05 65 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Monchy-sur-Eu 76442 76260 587 8,99 66 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Mont-Cauvaire 76443 76690 741 9,02 75 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Montérolier 76445 76680 596 11,70 51 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Montigny 76446 76380 1240 7,83 147 Notre-Dame-de-Bondeville
Notre-Dame-de-Bondeville
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Montivilliers 76447 76290 15.612 19,09 839 Le Havre-2
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Montmain 76448 76520 1314 6,04 226 Le Mesnil-Esnard
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Montreuil-en-Caux 76449 76850 507 9,40 56 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Montroty 76450 76220 273 10,79 25 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Mont-Saint-Aignan 76451 76130 18.850 7,94 2419 Mont-Saint-Aignan
Mont-Saint-Aignan
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Montville 76452 76710 4760 10,85 449 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Morgny-la-Pommeraye 76453 76750 1023 6,48 155 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Morienne 76606 76390 179 8,91 20 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Mortemer 76454 76270 83 8,94 9 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Morville-sur-Andelle 76455 76780 345 5,17 66 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Motteville 76456 76970 791 8,68 91 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Moulineaux 76457 76530 944 3,47 276 Elbeuf
Grand-Couronne
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Muchedent 76458 76590 131 7,05 19 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Nesle-Hodeng 76459 76270 349 15,72 22 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Nesle-Normandeuse 76460 76340 546 9,10 65 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Neufbosc 76461 76680 403 5,14 78 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Neufchâtel-en-Bray 76462 76270 4737 11,03 429 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Neuf-Marché 76463 76220 667 17,71 39 Gournay-en-Bray
Gournay-en-Bray
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Neuville-Ferrières 76465 76270 579 13,02 45 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Néville 76467 76460 1306 9,23 138 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Nointot 76468 76210 1346 6,00 225 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Nolléval 76469 76780 447 9,93 45 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Normanville 76470 76640 669 9,35 73 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Norville 76471 76330 987 11,69 81 Notre-Dame-de-Gravenchon
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Notre-Dame-d’Aliermont 76472 76510 771 13,31 57 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Notre-Dame-de-Bliquetuit 76473 76940 754 9,78 76 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Notre-Dame-de-Bondeville 76474 76960 7015 6,28 1136 Notre-Dame-de-Bondeville
Notre-Dame-de-Bondeville
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Notre-Dame-du-Bec 76477 76133 452 3,99 113 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Notre-Dame-du-Parc 76478 76590 172 3,01 50 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Nullemont 76479 76390 135 5,65 24 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Ocqueville 76480 76450 449 8,91 50 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Octeville-sur-Mer 76481 76930 5918 20,37 284 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Offranville 76482 76550 3119 17,34 177 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Oherville 76483 76560 228 4,57 50 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Oissel 76484 76350 11.895 22,19 512 Saint-Étienne-du-Rouvray
Saint-Étienne-du-Rouvray
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Omonville 76485 76730 262 2,83 93 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Orival 76486 76500 913 9,55 98 Elbeuf
Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Osmoy-Saint-Valery 76487 76660 324 16,21 21 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Ouainville 76488 76450 527 7,01 74 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Oudalle 76489 76430 440 9,65 46 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Ourville-en-Caux 76490 76450 1146 9,86 114 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Ouville-l’Abbaye 76491 76760 672 7,31 91 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Ouville-la-Rivière 76492 76860 495 6,34 81 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Paluel 76493 76450 432 10,87 41 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Parc-d’Anxtot 76494 76210 567 5,83 99 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Pavilly 76495 76570 6308 14,19 447 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Caux-Austreberthe
Petit-Caux 76618 76370
76630
76910
9553 91,11 104 Dieppe-2
Dieppe-Est
Envermeu
Eu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Petit-Couronne 76497 76650 8619 12,80 683 Le Grand-Quevilly
Grand-Couronne
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Petiville 76499 76330 1125 16,74 68 Notre-Dame-de-Gravenchon
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Pierrecourt 76500 76340 476 9,51 50 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Pierrefiques 76501 76280 135 2,31 60 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Pierreval 76502 76750 555 3,88 133 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Pissy-Pôville 76503 76360 1264 11,26 110 Notre-Dame-de-Bondeville
Notre-Dame-de-Bondeville
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Pleine-Sève 76504 76460 133 4,07 35 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Pommereux 76505 76440 96 5,39 18 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Pommeréval 76506 76680 463 7,60 58 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Ponts-et-Marais 76507 76260 799 5,90 131 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Port-Jérôme-sur-Seine 76476 76170
76330
10.030 30,50 319 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Préaux 76509 76160 1812 18,95 95 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Prétot-Vicquemare 76510 76560 224 4,73 43 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Preuseville 76511 76660 137 9,05 14 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Puisenval 76512 76660 25 4,88 6 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Quevillon 76513 76840 598 11,23 54 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Quévreville-la-Poterie 76514 76520 992 4,68 208 Darnétal
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Quiberville 76515 76860 552 3,35 163 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Quièvrecourt 76516 76270 448 4,02 112 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Quincampoix 76517 76230 2994 20,34 145 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Raffetot 76518 76210 503 6,85 73 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Rainfreville 76519 76730 69 2,58 28 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Réalcamp 76520 76340 627 11,45 57 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Rebets 76521 76750 147 3,67 40 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Rétonval 76523 76340 195 5,62 35 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Reuville 76524 76560 123 4,37 29 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Ricarville-du-Val 76526 76510 169 5,62 30 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Richemont 76527 76390 453 10,69 44 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Rieux 76528 76340 632 7,09 91 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Rives-en-Seine 76164 76490 4259 34,14 121 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Riville 76529 76540 293 7,44 41 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Robertot 76530 76560 215 2,45 84 Yvetot
Ourville-en-Caux
Rouen
Le Havre
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Rocquefort 76531 76640 315 5,36 57 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Rouen
Le Havre
Région d’Yvetot
Rocquemont 76532 76680 802 12,26 67 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Rogerville 76533 76700 1416 9,50 131 Le Havre-3
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Havraise
Rolleville 76534 76133 1195 7,06 166 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Roncherolles-en-Bray 76535 76440 479 14,37 34 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Roncherolles-sur-le-Vivier 76536 76160 1114 5,35 198 Darnétal
Darnétal
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Ronchois 76537 76390 175 8,62 19 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Rosay 76538 76680 267 10,46 26 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Rouen 76540 76000 110.145 21,38 5153 Rouen-1
Rouen-2
Rouen-3
Rouen-1
Rouen-2
Rouen-3
Rouen-4
Rouen-5
Rouen-6
Rouen-7
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Roumare 76541 76480 1508 9,96 142 Notre-Dame-de-Bondeville
Notre-Dame-de-Bondeville
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Routes 76542 76560 273 4,47 58 Yvetot
Ourville-en-Caux
Rouen
Le Havre
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Rouville 76543 76210 617 9,55 67 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Rouvray-Catillon 76544 76440 228 12,22 19 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Rouxmesnil-Bouteilles 76545 76370 1847 5,62 335 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Royville 76546 76730 282 4,44 61 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Ry 76548 76116 712 5,71 126 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Saâne-Saint-Just 76549 76730 159 6,94 23 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Sahurs 76550 76113 1226 11,23 111 Canteleu
Grand-Couronne
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Sainneville 76551 76430 846 6,97 121 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Saint Martin de l’If 76289 76190 1699 22,92 73 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Saint-Aignan-sur-Ry 76554 76116 348 8,00 42 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Saint-André-sur-Cailly 76555 76690 857 12,28 69 Le Mesnil-Esnard
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Saint-Antoine-la-Forêt 76556 76170 1079 6,44 163 Bolbec
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Saint-Arnoult 76557 76490 1384 13,86 94 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Saint-Aubin-Celloville 76558 76520 1057 6,72 148 Darnétal
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Aubin-de-Crétot 76559 76190 522 4,73 118 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Saint-Aubin-Épinay 76560 76160 1033 9,83 105 Darnétal
Darnétal
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Aubin-le-Cauf 76562 76510 853 10,11 87 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Saint-Aubin-lès-Elbeuf 76561 76410 8309 5,79 1412 Caudebec-lès-Elbeuf
Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Aubin-Routot 76563 76430 1900 6,63 285 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Saint-Aubin-sur-Mer 76564 76740 170 6,21 32 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Saint-Aubin-sur-Scie 76565 76550 1085 7,74 141 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Saint-Clair-sur-les-Monts 76568 76190 591 4,07 150 Yvetot
Yvetot
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Saint-Crespin 76570 76590 295 6,35 46 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Denis-d’Aclon 76572 76860 132 2,42 55 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Denis-le-Thiboult 76573 76116 504 10,25 50 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Saint-Denis-sur-Scie 76574 76890 674 8,63 77 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Sainte-Adresse 76552 76310 7389 2,26 3269 Le Havre-6
Le Havre-6
Le Havre
Le Havre
Havraise
Sainte-Agathe-d’Aliermont 76553 76660 310 7,97 39 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Sainte-Austreberthe 76566 76570 612 6,13 102 Notre-Dame-de-Bondeville
Pavilly
Rouen
Rouen
Caux-Austreberthe
Sainte-Beuve-en-Rivière 76567 76270 183 11,57 16 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Sainte-Colombe 76569 76460 215 5,74 37 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Sainte-Croix-sur-Buchy 76571 76750 697 13,80 50 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Sainte-Foy 76577 76590 593 7,00 82 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Sainte-Geneviève 76578 76440 270 14,33 19 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Sainte-Hélène-Bondeville 76587 76400 709 6,82 102 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Sainte-Marguerite-sur-Duclair 76608 76480 2028 7,26 269 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Sainte-Marguerite-sur-Mer 76605 76119 477 5,41 89 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Sainte-Marie-au-Bosc 76609 76280 367 3,18 115 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Sainte-Marie-des-Champs 76610 76190 1582 4,11 382 Yvetot
Yvetot
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Saint-Étienne-du-Rouvray 76575 76800 28.641 18,25 1560 Saint-Étienne-du-Rouvray
Sotteville-lès-Rouen
Saint-Étienne-du-Rouvray
Sotteville-lès-Rouen-Est
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Eustache-la-Forêt 76576 76210 1146 6,59 159 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Saint-Georges-sur-Fontaine 76580 76690 911 9,09 101 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Saint-Germain-d’Étables 76582 76590 263 7,26 37 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Germain-des-Essourts 76581 76750 406 9,37 43 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Saint-Germain-sous-Cailly 76583 76690 344 4,01 86 Le Mesnil-Esnard
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Saint-Germain-sur-Eaulne 76584 76270 207 8,79 22 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Saint-Gilles-de-Crétot 76585 76490 434 6,02 72 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Saint-Gilles-de-la-Neuville 76586 76430 645 7,09 94 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Saint-Hellier 76588 76680 459 14,22 32 Neufchâtel-en-Bray
Bellencombre
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Saint-Honoré 76589 76590 208 3,02 67 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Jacques-d’Aliermont 76590 76510 349 7,86 45 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Saint-Jacques-sur-Darnétal 76591 76160 2835 16,71 155 Darnétal
Darnétal
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Jean-de-Folleville 76592 76170 827 13,73 60 Bolbec
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Saint-Jean-de-la-Neuville 76593 76210 587 7,93 68 Bolbec
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Saint-Jean-du-Cardonnay 76594 76150 1377 7,52 183 Notre-Dame-de-Bondeville
Notre-Dame-de-Bondeville
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Saint-Jouin-Bruneval 76595 76280 1869 18,82 100 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Saint-Laurent-de-Brèvedent 76596 76700 1467 7,78 183 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Saint-Laurent-en-Caux 76597 76560 771 6,46 119 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Saint-Léger-aux-Bois 76598 76340 497 11,02 46 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Saint-Léger-du-Bourg-Denis 76599 76160 3450 2,81 1217 Darnétal
Darnétal
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Léonard 76600 76400 1724 11,92 147 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Saint-Lucien 76601 76400 245 9,30 188 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Saint-Maclou-de-Folleville 76602 76890 632 13,21 49 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Maclou-la-Brière 76603 76110 477 4,96 99 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Saint-Mards 76604 76730 194 6,52 31 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Martin-au-Bosc 76612 76340 251 7,20 33 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Saint-Martin-aux-Arbres 76611 76760 324 5,14 65 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Saint-Martin-aux-Buneaux 76613 76450 660 8,14 82 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Saint-Martin-de-Boscherville 76614 76840 1521 12,91 117 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Martin-du-Bec 76615 76133 609 4,12 143 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Saint-Martin-du-Manoir 76616 76290 1512 5,13 299 Octeville-sur-Mer
Montivilliers
Le Havre
Le Havre
Havraise
Saint-Martin-du-Vivier 76617 76160 1629 5,00 333 Darnétal
Darnétal
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Martin-l’Hortier 76620 76270 278 5,79 47 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Saint-Martin-le-Gaillard 76619 76260 298 17,80 16 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Saint-Martin-Osmonville 76621 76680 1171 21,34 54 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Saint-Maurice-d’Ételan 76622 76330 305 14,24 22 Notre-Dame-de-Gravenchon
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Saint-Michel-d’Halescourt 76623 76440 122 4,81 25 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Saint-Nicolas-d’Aliermont 76624 76510 3705 15,53 236 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Saint-Nicolas-de-la-Haie 76626 76490 413 3,15 130 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Saint-Nicolas-de-la-Taille 76627 76170 1572 9,25 161 Bolbec
Lillebonne
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Saint-Ouen-du-Breuil 76628 76890 778 6,30 124 Luneray
Pavilly
Dieppe
Rouen
Terroir de Caux
Saint-Ouen-le-Mauger 76629 76730 302 6,06 50 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Ouen-sous-Bailly 76630 76630 220 5,32 41 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Saint-Paër 76631 76480 1346 18,36 74 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Pierre-Bénouville 76632 76890 379 8,39 43 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Pierre-de-Manneville 76634 76113 921 10,21 87 Canteleu
Grand-Couronne
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Pierre-des-Jonquières 76635 76660 74 8,31 10 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Saint-Pierre-de-Varengeville 76636 76480 2338 13,18 178 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Pierre-en-Port 76637 76540 831 3,89 216 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Saint-Pierre-en-Val 76638 76260 1100 7,73 144 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Saint-Pierre-lès-Elbeuf 76640 76320 8202 6,36 1297 Caudebec-lès-Elbeuf
Caudebec-lès-Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Saint-Pierre-le-Vieux 76641 76740 192 7,06 27 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Saint-Pierre-le-Viger 76642 76740 257 5,45 47 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Saint-Rémy-Boscrocourt 76644 76260 803 8,37 96 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Villes Sœurs
Saint-Riquier-en-Rivière 76645 76340 148 9,99 16 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Saint-Riquier-ès-Plains 76646 76460 585 6,22 95 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Saint-Romain-de-Colbosc 76647 76430 4132 11,74 345 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Saint-Saëns 76648 76680 2391 25,50 98 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Saint-Saire 76649 76270 611 13,32 48 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Saint-Sauveur-d’Émalleville 76650 76110 1214 7,48 159 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Saint-Sylvain 76651 76460 179 3,24 56 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Saint-Vaast-d’Équiqueville 76652 76510 750 14,04 52 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Saint-Vaast-Dieppedalle 76653 76450 368 12,15 29 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Saint-Vaast-du-Val 76654 76890 471 5,79 82 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Valery-en-Caux 76655 76460 4006 10,47 402 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Saint-Victor-l’Abbaye 76656 76890 771 8,43 91 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Saint-Vigor-d’Ymonville 76657 76430 1130 29,43 37 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Saint-Vincent-Cramesnil 76658 76430 655 4,77 132 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Sandouville 76660 76430 801 14,80 54 Saint-Romain-de-Colbosc
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Estuaire
Sassetot-le-Malgardé 76662 76730 116 2,56 46 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Sassetot-le-Mauconduit 76663 76540 1100 8,81 121 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Sasseville 76664 76450 273 6,19 44 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Sauchay 76665 76630 415 5,74 71 Dieppe-2
Envermeu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Saumont-la-Poterie 76666 76440 412 15,94 26 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Sauqueville 76667 76550 345 3,39 109 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Saussay 76668 76760 376 5,17 74 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Sausseuzemare-en-Caux 76669 76110 435 3,88 113 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Senneville-sur-Fécamp 76670 76400 882 4,73 179 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Sept-Meules 76671 76260 193 8,22 22 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Serqueux 76672 76440 991 5,76 174 Gournay-en-Bray
Forges-les-Eaux
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Servaville-Salmonville 76673 76116 1133 7,85 141 Le Mesnil-Esnard
Darnétal
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Sierville 76675 76690 1039 15,91 64 Bois-Guillaume
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Sigy-en-Bray 76676 76780 515 17,87 29 Gournay-en-Bray
Argueil
Dieppe
Dieppe
4 Rivières
Smermesnil 76677 76660 407 12,81 32 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Sommery 76678 76440 809 21,39 38 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Sommesnil 76679 76560 103 3,06 31 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Sorquainville 76680 76540 185 4,47 41 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Sotteville-lès-Rouen 76681 76300 28.965 7,44 3899 Le Petit-Quevilly
Sotteville-lès-Rouen-Est
Sotteville-lès-Rouen-Ouest
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Sotteville-sous-le-Val 76682 76410 791 5,27 152 Caudebec-lès-Elbeuf
Caudebec-lès-Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Sotteville-sur-Mer 76683 76740 390 8,09 46 Saint-Valery-en-Caux
Fontaine-le-Dun
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Tancarville 76684 76430 1284 7,42 176 Bolbec
Saint-Romain-de-Colbosc
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Terres-de-Caux 76258 76640 4142 38,01 107 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Thérouldeville 76685 76540 664 4,58 146 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Theuville-aux-Maillots 76686 76540 554 7,24 76 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Thiergeville 76688 76540 406 9,25 44 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Thiétreville 76689 76540 371 5,33 72 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Thil-Manneville 76690 76730 608 6,78 88 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Thiouville 76692 76450 309 5,86 53 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Tocqueville-en-Caux 76694 76730 121 3,17 36 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Tocqueville-les-Murs 76695 76110 278 3,47 83 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Torcy-le-Grand 76697 76590 773 8,75 85 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Torcy-le-Petit 76698 76590 485 3,66 134 Luneray
Longueville-sur-Scie
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Tôtes 76700 76890 1559 7,61 209 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Touffreville-la-Corbeline 76702 76190 826 12,59 64 Yvetot
Yvetot
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Touffreville-sur-Eu 76703 76910 209 5,69 37 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Tourville-la-Rivière 76705 76410 2501 8,00 311 Caudebec-lès-Elbeuf
Caudebec-lès-Elbeuf
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Tourville-les-Ifs 76706 76400 613 8,34 63 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Tourville-sur-Arques 76707 76550 1234 5,90 215 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Toussaint 76708 76400 717 4,49 165 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Trémauville 76710 76640 106 2,80 38 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Trouville 76715 76210 632 10,38 62 Notre-Dame-de-Gravenchon
Bolbec
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Turretot 76716 76280 1469 6,07 245 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Val-de-la-Haye 76717 76380 710 10,16 69 Canteleu
Grand-Couronne
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Val-de-Saâne 76018 76890 1504 13,87 107 Luneray
Tôtes
Rouen
Rouen
Terroir de Caux
Val-de-Scie 76034 76720
76850
2555 22,05 116 Luneray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe Terroir de Caux
Valliquerville 76718 76190 1418 13,39 105 Yvetot
Yvetot
Dieppe
Dieppe
Région d’Yvetot
Valmont 76719 76540 847 5,55 154 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Varengeville-sur-Mer 76720 76119 957 10,75 92 Dieppe-1
Offranville
Dieppe
Dieppe
Région Dieppoise
Varneville-Bretteville 76721 76890 324 9,22 34 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Vassonville 76723 76890 455 5,65 78 Luneray
Tôtes
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Vatierville 76724 76270 133 4,52 28 Neufchâtel-en-Bray
Neufchâtel-en-Bray
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Vattetot-sous-Beaumont 76725 76110 576 6,94 84 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Vattetot-sur-Mer 76726 76111 319 5,14 65 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Vatteville-la-Rue 76727 76940 1140 51,14 22 Notre-Dame-de-Gravenchon
Caudebec-en-Caux
Rouen
Rouen
Caux Seine Agglo
Veauville-lès-Quelles 76730 76560 130 3,21 38 Saint-Valery-en-Caux
Ourville-en-Caux
Dieppe
Le Havre
Côte d’Albâtre
Vénestanville 76731 76730 205 2,64 73 Luneray
Bacqueville-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Terroir de Caux
Ventes-Saint-Rémy 76733 76680 226 6,12 37 Neufchâtel-en-Bray
Saint-Saëns
Dieppe
Dieppe
Bray-Eawy
Vergetot 76734 76280 442 4,31 102 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Veules-les-Roses 76735 76980 605 5,19 114 Saint-Valery-en-Caux
Saint-Valery-en-Caux
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Veulettes-sur-Mer 76736 76450 275 4,71 60 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Vibeuf 76737 76760 608 8,66 72 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Vieux-Manoir 76738 76750 736 8,13 91 Le Mesnil-Esnard
Buchy
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Vieux-Rouen-sur-Bresle 76739 76390 564 14,92 40 Gournay-en-Bray
Aumale
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Villainville 76741 76280 294 3,65 87 Octeville-sur-Mer
Criquetot-l’Esneval
Le Havre
Le Havre
Canton de Criquetot-l’Esneval
Villers-Écalles 76743 76360 1768 7,41 240 Barentin
Pavilly
Rouen
Rouen
Caux-Austreberthe
Villers-sous-Foucarmont 76744 76340 193 7,01 28 Eu
Blangy-sur-Bresle
Dieppe
Dieppe
Aumale Blangy-sur-Bresle
Villy-sur-Yères 76745 76260 194 8,34 23 Eu
Eu
Dieppe
Dieppe
Falaises du Talou
Vinnemerville 76746 76540 216 4,22 51 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Côte d’Albâtre
Virville 76747 76110 357 2,46 148 Saint-Romain-de-Colbosc
Goderville
Le Havre
Le Havre
Campagne-de-Caux
Vittefleur 76748 76450 655 8,17 76 Saint-Valery-en-Caux
Cany-Barville
Dieppe
Dieppe
Côte d’Albâtre
Wanchy-Capval 76749 76660 356 19,31 19 Neufchâtel-en-Bray
Londinières
Dieppe
Dieppe
Londinières
Yainville 76750 76480 1050 3,31 321 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Yébleron 76751 76640 1284 10,39 128 Saint-Valery-en-Caux
Fauville-en-Caux
Le Havre
Le Havre
Caux Seine Agglo
Yerville 76752 76760 2418 10,42 234 Yvetot
Yerville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Ymare 76753 76520 1154 4,03 288 Darnétal
Boos
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie
Yport 76754 76111 798 2,07 405 Fécamp
Fécamp
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Ypreville-Biville 76755 76540 573 10,20 57 Fécamp
Valmont
Le Havre
Le Havre
Fécamp Caux Littoral Agglomération
Yquebeuf 76756 76690 238 6,51 37 Le Mesnil-Esnard
Clères
Rouen
Rouen
Inter-Caux-Vexin
Yvecrique 76757 76560 644 5,97 110 Yvetot
Doudeville
Rouen
Rouen
Plateau de Caux-Doudeville-Yerville
Yvetot 76758 76190 11.859 7,47 1616 Yvetot
Yvetot
Rouen
Rouen
Région d’Yvetot
Yville-sur-Seine 76759 76530 451 8,25 56 Barentin
Duclair
Rouen
Rouen
Métropole Rouen Normandie

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2017:

2016: