Lischt vun dr Gmeina im Département Hérault

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Hérault zellt àlla 342 Gmeina ìm Département Hérault uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abeilhan Abelhan 34001 34290 1795 7,81 230 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Adissan Adiçan 34002 34230 1259 4,46 282 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Agde Agde 34003 34300 29.600 50,81 583 Agde
Agde
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Agel Agèl 34004 34210 245 12,54 20 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Agonès Agonés 34005 34190 285 4,16 69 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Aigne Anha 34006 34210 271 10,94 25 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Aigues-Vives Aigas Vivas 34007 34210 470 12,81 37 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Alignan-du-Vent Las Airas 34009 34290 1753 17,30 101 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Aniane Alinhan del Vent 34010 34150 2918 30,34 96 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Arboras Aniana 34011 34150 111 6,73 16 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Argelliers Arboras 34012 34380 973 50,29 19 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Aspiran Argelièrs 34013 34800 1662 16,13 103 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Assas Aspiran 34014 34820 1488 19,11 78 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Assignan Assàs 34015 34360 164 7,95 21 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Aumelas Assinhan 34016 34230 531 58,26 9 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Aumes Aumelaç 34017 34530 494 7,39 67 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Autignac Aumes 34018 34480 923 11,55 80 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Avène Autinhac 34019 34260 276 62,65 4 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Azillanet Avèna 34020 34210 360 14,40 25 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Babeau-Bouldoux Asilhanet 34021 34360 297 21,40 14 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Baillargues Babau e Boldors 34022 34670 7654 7,68 997 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Balaruc-les-Bains Balhargues 34023 34540 6991 8,66 807 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Balaruc-le-Vieux Los Banhs de Balaruc 34024 34540 2648 5,92 447 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Bassan Balaruc Vièlh 34025 34290 2155 6,79 317 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Beaufort Baçan 34026 34210 221 6,09 36 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Beaulieu Baufòrt 34027 34160 2144 7,73 277 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Bédarieux Bèuluòc 34028 34600 5743 27,82 206 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Bélarga Bedarius 34029 34230 681 4,13 165 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Berlou Belargan 34030 34360 211 11,34 19 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Bessan Berlon 34031 34550 5162 27,65 187 Agde
Agde
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Béziers Bessan 34032 34500 78.308 95,48 820 Béziers-1
Béziers-2
Béziers-3
Béziers-1
Béziers-2
Béziers-3
Béziers-4
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Boisseron Besièrs 34033 34160 2072 7,46 278 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Boisset Boisseron 34034 34220 39 17,47 2 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Boujan-sur-Libron Boisset 34037 34760 3367 7,02 480 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Bouzigues La Boissièira 34039 34140 1643 3,05 539 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Brenas Lo Bòsc 34040 34650 54 10,59 5 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Brignac Bojan 34041 34800 940 4,65 202 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Brissac Lo Bosquet d'Òrb 34042 34190 605 44,13 14 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Buzignargues Bosiga 34043 34160 361 4,61 78 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Cabrerolles Brenaç 34044 34480 341 28,68 12 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Cabrières Brinhac 34045 34800 524 29,02 18 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Cambon-et-Salvergues Briçac 34046 34330 49 50,39 1 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Campagnan Businhargues 34047 34230 699 3,75 186 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Campagne Cabrairòlas 34048 34160 310 4,84 64 Lunel
Claret
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Camplong Cabrièras 34049 34260 229 13,25 17 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Candillargues Cambon e Salvèrgas 34050 34130 1950 8,23 237 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Canet Campanhan 34051 34800 3506 7,32 479 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Capestang Campanha 34052 34310 3281 39,56 83 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Carlencas-et-Levas Camplong 34053 34600 128 10,78 12 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Cassagnoles Candilhargues 34054 34210 106 24,54 4 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Castanet-le-Haut Canet 34055 34610 216 27,55 8 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Castelnau-de-Guers Cabestanh 34056 34120 1253 22,51 56 Pézenas
Florensac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Castelnau-le-Lez Carlencaç e Levaç 34057 34170 22.534 11,18 2016 Montpellier - Castelnau-le-Lez
Castelnau-le-Lez
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Castries Cassinhòlas 34058 34160 6294 24,05 262 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Causse-de-la-Selle Castanet lo Naut 34060 34380 402 45,19 9 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Causses-et-Veyran Castèlnòu de Guèrs 34061 34490 619 17,65 35 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Caussiniojouls Castèlnòu de Les 34062 34600 152 10,50 14 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Caux Càstias 34063 34720 2538 24,84 102 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Cazedarnes La Cauneta 34065 34460 608 11,64 52 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Cazevieille Lo Causse de la Cèla 34066 34270 215 16,21 13 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Cazilhac Causses e Vairan 34067 34190 1536 11,69 131 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Cazouls-d’Hérault Caussinuòjols 34068 34120 412 4,39 94 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Cazouls-lès-Béziers Caus 34069 34370 5060 38,46 132 Cazouls-lès-Béziers
Béziers-3
Béziers
Béziers
Domitienne
Cébazan Lo Cailar 34070 34360 627 13,03 48 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Ceilhes-et-Rocozels Casa d'Arnas 34071 34260 329 27,82 12 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Celles Casavièlha 34072 34800 27 7,56 4 Lodève
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Cers Casilhac 34073 34420 2560 7,85 326 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Cessenon-sur-Orb Casols d'Erau 34074 34460 2336 37,29 63 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Cesseras Càsols de Besièrs 34075 34210 413 15,07 27 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Ceyras Cebasan 34076 34800 1368 6,96 197 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Clapiers Selha e Rocosèls 34077 34830 5411 7,69 704 Montpellier - Castelnau-le-Lez
Montpellier-2
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Claret Cèlas 34078 34270 1671 28,27 59 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Clermont-l’Hérault Cèrç 34079 34800 9029 32,49 278 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Colombières-sur-Orb Cecenon 34080 34390 482 8,11 59 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Colombiers Sesseraç 34081 34440 2684 10,14 265 Cazouls-lès-Béziers
Béziers-3
Béziers
Béziers
Domitienne
Combaillaux Seiraç 34082 34980 1742 9,06 192 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Combes Clapièrs 34083 34240 326 10,97 30 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Corneilhan Claret 34084 34490 1724 14,23 121 Béziers-2
Béziers-3
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Coulobres Clarmont d'Erau 34085 34290 353 2,99 118 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Courniou Colombièiras d'Òrb 34086 34220 616 30,06 20 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Cournonsec Colombièrs 34087 34660 3454 12,06 286 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Cournonterral Combalhòus 34088 34660 6423 28,62 224 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Creissan Combas 34089 34370 1313 8,89 148 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Cruzy Cornelhan 34092 34310 967 25,85 37 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Dio-et-Valquières Colòbres 34093 34650 146 18,77 8 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Entre-Vignes Cornhon 34246 34400 2107 16,80 125 Lunel Montpellier Pays de Lunel
Espondeilhan Cornonsec 34094 34290 1109 5,08 218 Béziers-3
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Fabrègues Cornonterral 34095 34690 7293 31,46 232 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Faugères Creissa 34096 34600 546 26,06 21 Cazouls-lès-Béziers
Bédarieux
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Félines-Minervois Lo Crèç 34097 34210 473 29,87 16 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Ferrals-les-Montagnes Lo Cròs 34098 34210 153 25,78 6 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Ferrières-les-Verreries Crusi 34099 34190 48 17,42 3 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Ferrières-Poussarou Dian e Valquièiras 34100 34360 55 26,01 2 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Florensac Espondelhan 34101 34510 5057 36,90 137 Pézenas
Florensac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Fontanès Fabregas 34102 34270 349 8,18 43 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Fontès Faugièiras 34103 34320 1045 17,70 59 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Fos Felina de Menerbés 34104 34320 126 6,58 19 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Fouzilhon Ferrals de las Montanhas 34105 34480 254 5,39 47 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Fozières Ferrièiras de las Veirièiras 34106 34700 180 5,43 33 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Fraisse-sur-Agout Ferrièiras de Possaron 34107 34330 343 58,46 6 Saint-Pons-de-Thomières
La Salvetat-sur-Agout
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Frontignan Florençac 34108 34110 23.028 31,72 726 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Gabian Fontanés 34109 34320 844 15,96 53 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Galargues Fontés 34110 34160 733 11,43 64 Lunel
Castries
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Ganges Fòs 34111 34190 4098 7,16 572 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Garrigues Fosilhon 34112 34160 207 4,92 42 Lunel
Claret
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Gigean Fosièiras 34113 34770 6507 16,56 393 Frontignan
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Gignac Fraisse d'Agot 34114 34150 6480 29,85 217 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Gorniès Frontinhan 34115 34190 118 29,31 4 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Grabels Gabian 34116 34790 8798 16,24 542 Montpellier-1
Montpellier-10
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Graissessac Galargues 34117 34260 608 10,03 61 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Guzargues Gange 34118 34820 502 11,73 43 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Hérépian Garrigues 34119 34600 1515 8,77 173 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Jacou Gijan 34120 34830 6808 3,43 1985 Montpellier - Castelnau-le-Lez
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Joncels Ginhac 34121 34650 285 46,24 6 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Jonquières Gornièrs 34122 34725 528 2,05 258 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Juvignac Grabèls 34123 34990 11.344 10,83 1047 Lattes
Montpellier-10
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
La Boissière Graisseçac 34035 34150 1028 24,45 42 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
La Caunette Gusargues 34059 34210 315 21,78 14 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
La Grande-Motte Erépia 34344 34280 8696 10,58 822 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
La Livinière Jacon 34141 34210 521 31,56 17 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
La Salvetat-sur-Agout Jaucèls 34293 34330 1132 87,55 13 Saint-Pons-de-Thomières
La Salvetat-sur-Agout
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
La Tour-sur-Orb Jonquièras 34312 34260 1279 30,65 42 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
La Vacquerie-et-Saint-Martin-de-Castries Juvinhac 34317 34520 186 43,05 4 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Lacoste La Còsta 34124 34800 308 7,46 41 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Lagamas Lagamars 34125 34150 111 4,52 25 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Lamalou-les-Bains L'Amalon 34126 34240 2500 6,18 405 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Lansargues Lançargues 34127 34130 3099 18,39 169 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Laroque La Ròca 34128 34190 1625 6,63 245 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Lattes Latas 34129 34970 17.453 27,83 627 Lattes
Lattes
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Laurens Laurenç 34130 34480 1770 16,39 108 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Lauret Lauret 34131 34270 638 6,67 96 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Lauroux Laurós 34132 34700 205 26,42 8 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Lavalette La Valeta 34133 34700 57 8,54 7 Lodève
Lunas
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Lavérune La Veiruna 34134 34880 3328 7,18 464 Lattes
Montpellier-8
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Le Bosc Lespinhan 34036 34700 1362 28,13 48 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Le Bousquet-d’Orb Lesinhan de la Ceba 34038 34260 1584 11,83 134 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Le Caylar Liausson 34064 34520 458 22,08 21 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Le Crès Liuran de Cabrièiras 34090 34920 9310 5,84 1594 Le Crès
Castelnau-le-Lez
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Le Cros Liuran de Besièrs 34091 34520 56 22,45 2 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Le Pouget Linha d'Òrb 34210 34230 2082 13,91 150 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Le Poujol-sur-Orb La Livinièra 34211 34600 1008 4,58 220 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Le Pradal Lodeva 34216 34600 334 3,80 88 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Le Puech Lopian 34220 34700 251 15,86 16 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Le Soulié Lunaç 34305 34330 127 40,44 3 Saint-Pons-de-Thomières
La Salvetat-sur-Agout
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Le Triadou Lunèl 34314 34270 576 6,30 91 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Les Aires Lunèl Vièlh 34008 34600 605 20,54 29 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Les Matelles Magalaç 34153 34270 2005 16,81 119 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Les Plans Marauçan 34205 34700 283 18,12 16 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Les Rives Margon 34230 34520 147 23,79 6 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Lespignan Massilhan 34135 34710 3299 22,92 144 Béziers-1
Béziers-3
Béziers
Béziers
Domitienne
Lézignan-la-Cèbe Marsilhargues 34136 34120 1567 6,13 256 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Liausson Lo Castèl 34137 34800 148 7,95 19 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Lieuran-Cabrières Las Matèlas 34138 34800 333 6,13 54 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Lieuran-lès-Béziers Mauguiò 34139 34290 1385 8,51 163 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Lignan-sur-Orb Maurelhan 34140 34490 3218 3,41 944 Béziers-2
Béziers-3
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Lodève Merifonts 34142 34700 7477 23,17 323 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Loupian Mesa 34143 34140 2191 16,00 137 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Lunas Menèrba 34144 34650 661 44,89 15 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Lunel Miravau 34145 34400 26.385 23,90 1104 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Lunel-Viel Mònts 34146 34400 4367 11,97 365 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Magalas Montadin 34147 34480 3371 20,76 162 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Maraussan Montanhac 34148 34370 4628 12,37 374 Cazouls-lès-Béziers
Béziers-3
Béziers
Béziers
Domitienne
Margon Montarnaud 34149 34320 717 4,47 160 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Marseillan Montaut 34150 34340 7734 51,71 150 Agde
Agde
Montpellier
Béziers
Bassin de Thau
Marsillargues Montbasin 34151 34590 6407 42,71 150 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Mas-de-Londres Montblanc 34152 34380 672 19,06 35 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Mauguio Montelhs 34154 34130 16.705 76,73 218 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Maureilhan Montesquiu 34155 34370 2260 10,55 214 Cazouls-lès-Béziers
Capestang
Béziers
Béziers
Domitienne
Mérifons Montferrièr de Les 34156 34800 44 6,74 7 Clermont-l’Hérault
Lunas
Lodève
Lodève
Clermontais
Mèze Montolièrs 34157 34140 12.307 34,59 356 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Minerve Montoliu 34158 34210 103 27,89 4 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Mireval Montpelhièr 34159 34110 3310 11,05 300 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Mons Mont Peirós 34160 34390 627 22,32 28 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Montady Molés e Baucèls 34161 34310 3960 9,95 398 Cazouls-lès-Béziers
Capestang
Béziers
Béziers
Domitienne
Montagnac Morese 34162 34530 4324 39,81 109 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Montarnaud Mudason 34163 34570 4052 27,53 147 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Montaud Murlas 34164 34160 1028 12,92 80 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Montbazin Murvièlh (de Besièrs) 34165 34560 2934 21,13 139 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Montblanc Mervièlh 34166 34290 2865 26,94 106 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Montels Nevian 34167 34310 254 7,30 35 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Montesquieu Nefiès 34168 34320 74 14,47 5 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Montferrier-sur-Lez Nesinhan de l'Avesque 34169 34980 3960 7,70 514 Montpellier - Castelnau-le-Lez
Montpellier-2
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Montouliers Nissa d'Ausseruna 34170 34310 213 7,70 28 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Montoulieu Nisaç 34171 34190 163 16,10 10 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Montpellier Londras 34172 34000
34070
34080
34090
295.542 56,88 5196 Montpellier-1
Montpellier-2
Montpellier-3
Montpellier-4
Montpellier-5
Montpellier - Castelnau-le-Lez
Montpellier-1
Montpellier-2
Montpellier-3
Montpellier-4
Montpellier-5
Montpellier-6
Montpellier-7
Montpellier-8
Montpellier-9
Montpellier-10
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Montpeyroux Auton 34173 34150 1360 22,42 61 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Moulès-et-Baucels Olargues 34174 34190 866 22,78 38 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Mourèze Alaumet e Vilacun 34175 34800 205 13,44 15 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Mudaison Olonzac 34176 34130 2753 8,10 340 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Murles Opian 34177 34980 324 24,06 13 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Murviel-lès-Béziers Palhièrs 34178 34490 3105 32,36 96 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Murviel-lès-Montpellier Palavàs 34179 34570 1863 10,11 184 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Nébian Pardalhan 34180 34800 1437 9,79 147 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Neffiès Paulhan 34181 34320 1039 10,92 95 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Nézignan-l’Évêque Pegairòlas de Buòja 34182 34120 1827 4,33 422 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Nissan-lez-Enserune Pegairòlas de l'Escaleta 34183 34440 3996 29,74 134 Béziers-1
Capestang
Béziers
Béziers
Domitienne
Nizas Peret 34184 34320 677 8,53 79 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Notre-Dame-de-Londres Peròus 34185 34380 507 28,15 18 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Octon Pesenàs 34186 34800 522 21,81 24 Clermont-l’Hérault
Lunas
Lodève
Lodève
Clermontais
Olargues Pesena de las Minas 34187 34390 662 18,60 36 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Olmet-et-Villecun Pèirarua 34188 34700 188 9,55 20 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Olonzac Pinhan 34189 34210 1687 18,95 89 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Oupia Pinet 34190 34210 237 9,04 26 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Pailhès Plaissan 34191 34490 571 6,00 95 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Palavas-les-Flots Los Plans 34192 34250 5844 2,38 2455 Mauguio
Lattes
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Pardailhan Pòlhas 34193 34360 177 41,18 4 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Paulhan Pomeiròus 34194 34230 4016 11,26 357 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Pégairolles-de-Buèges Lopian 34195 34380 55 13,35 4 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Pégairolles-de-l’Escalette Portiranhas 34196 34700 159 32,13 5 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Péret Lo Poget 34197 34800 1040 10,97 95 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Pérols Lo Pojòl 34198 34470 9016 6,01 1500 Lattes
Lattes
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Pézenas Pojòls 34199 34120 8002 29,56 271 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Pézènes-les-Mines Poçan 34200 34600 236 26,87 9 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Pierrerue Posòlas 34201 34360 293 11,70 25 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Pignan Posòls 34202 34570 7959 20,32 392 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Pinet Lo Pradal 34203 34850 1906 8,83 216 Pézenas
Florensac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Plaissan Pradas de Les 34204 34230 1373 5,79 237 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Poilhes Pradas de Vernasòbre 34206 34310 538 5,95 90 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Pomérols Prumian 34207 34810 2196 11,01 199 Pézenas
Florensac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Popian Lo Puòg 34208 34230 358 5,86 61 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Portiragnes Pig-abon 34209 34420 3104 20,16 154 Agde
Béziers-2
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Poujols Puòglatgièr 34212 34700 175 2,86 61 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Poussan Puègmiçon 34213 34560 5993 30,08 199 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Pouzolles Puèg-ericon 34214 34480 1172 10,01 117 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Pouzols Puègserguièr 34215 34230 959 2,96 324 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Prades-le-Lez Cranta 34217 34730 5908 8,88 665 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Prades-sur-Vernazobre Restinclièiras 34218 34360 310 19,98 16 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Prémian Riu-sec 34219 34390 505 16,69 30 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Puéchabon Riòls 34221 34150 499 31,26 16 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Puilacher Las Ribas 34222 34230 616 2,68 230 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Puimisson Romiguièiras 34223 34480 1152 6,38 181 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Puissalicon Ròcabrun 34224 34480 1348 13,05 103 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Puisserguier Tiudaç 34225 34620 3037 28,27 107 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Quarante Ròcacèls 34226 34310 1796 30,05 60 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Restinclières Ròsis 34227 34160 2109 6,53 323 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Rieussec Lo Roet 34228 34220 77 22,20 3 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Riols Rojan 34229 34220 739 56,02 13 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Romiguières Sant Andrieu de Buòja 34231 34650 21 3,45 6 Lodève
Lunas
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Roquebrun Sant Andrieu de Sangònis 34232 34460 604 39,64 15 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Roqueredonde Sant Aunès 34233 34650 210 22,71 9 Lodève
Lunas
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Roquessels Sant Bausèli de la Seuva 34234 34320 97 8,98 11 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Rosis Sant Bausèli de Montmèl 34235 34610 275 52,91 5 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Rouet Sent Bausèli 34236 34380 68 24,77 3 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Roujan Sant Breç 34237 34320 2187 17,02 128 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Saint-André-de-Buèges Sanch Inhan 34238 34190 36 15,26 2 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Saint-André-de-Sangonis Sant Cristòu 34239 34725 6198 19,60 316 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Aunès Sant Clamenç 34240 34130 3786 12,32 307 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Saint-Bauzille-de-la-Sylve Santa Crotz de Quintilhargues 34241 34230 873 8,63 101 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Bauzille-de-Montmel Sant Dreseri 34242 34160 1074 21,52 50 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Bauzille-de-Putois Lo Mas de la Glèisa 34243 34190 2001 18,16 110 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Saint-Brès Sant Estève de Gorgàs 34244 34670 3209 4,86 660 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saint-Chinian Sant Estève d'Estrechós 34245 34360 1697 23,29 73 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Saint-Clément-de-Rivière Sant Feliç de Leraç 34247 34980 5016 12,73 394 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Drézéry Sant Feliç de Lodés 34249 34160 2735 10,47 261 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Sainte-Croix-de-Quintillargues Sant Geli dau Fesc 34248 34270 943 6,62 142 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Étienne-d’Albagnan Sant Ginièis de las Morgas 34250 34390 302 22,70 13 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Étienne-de-Gourgas Sent Ginièis de Varençal 34251 34700 519 19,43 27 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Étienne-Estréchoux Sant Ginièis 34252 34260 253 3,58 71 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Saint-Félix-de-l’Héras Sant Jòrdi d'Òrcas 34253 34520 34 12,92 3 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Félix-de-Lodez Sant Gervais 34254 34725 1163 4,38 266 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Saint-Gély-du-Fesc Sant Guilhèm dau Desèrt 34255 34980 10.197 16,51 618 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Geniès-de-Fontedit Sant Guiraud 34258 34480 1669 9,24 181 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Saint-Geniès-des-Mourgues Sant Alari de Belvéser 34256 34160 2017 11,37 177 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saint-Geniès-de-Varensal Sant Joan de Buòja 34257 34610 216 12,55 17 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Saint-Georges-d’Orques Sant Joan de Cornièrs 34259 34680 5552 9,31 596 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saint-Gervais-sur-Mare Sant Joan de Cuculas 34260 34610 855 24,29 35 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Saint-Guilhem-le-Désert Sant Joan de Fòrcs 34261 34150 245 38,64 6 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Guiraud Sant Joan de la Blaquièira 34262 34725 250 6,07 41 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Hilaire-de-Beauvoir Sant Joan de Menerbés 34263 34160 433 4,69 92 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Jean-de-Buèges Sant Joan de Vedats 34264 34380 210 16,90 12 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Jean-de-Cornies Sant Julian 34265 34160 750 3,11 241 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Jean-de-Cuculles Sant Just 34266 34270 500 9,09 55 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Jean-de-Fos Sant Martin de l'Arçon 34267 34150 1727 14,19 122 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Jean-de-la-Blaquière Sant Martin de Londras 34268 34700 634 17,22 37 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Jean-de-Minervois Sant Matieu de Trevièrs 34269 34360 147 32,70 4 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Jean-de-Védas Sant Maurise de Navacèlas 34270 34430 11.086 12,89 860 Lattes
Montpellier-8
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saint-Julien Sant Miquèl 34271 34390 219 19,25 11 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Just Sant Nazari de las Avelhanas 34272 34400 3278 6,08 539 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Saint-Martin-de-l’Arçon Sant Nazari de Pesan 34273 34390 143 4,22 34 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Martin-de-Londres Sant Pargòri 34274 34380 2766 38,20 72 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Mathieu-de-Tréviers Sant Pau e Valmala 34276 34270 4883 21,92 223 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Maurice-Navacelles Sant Pèire de la Faja 34277 34520 186 68,60 3 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Michel Sant Ponç de Tomièiras 34278 34520 55 25,40 2 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Nazaire-de-Ladarez Sant Ponç de Mauchins 34279 34490 325 28,27 11 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Saint-Nazaire-de-Pézan Sant Privat 34280 34400 615 5,66 109 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Saint-Pargoire Sant Adornin 34281 34230 2329 23,77 98 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Paul-et-Valmalle Sanch Erièg 34282 34570 1248 12,72 98 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Pierre-de-la-Fage Sant Tibèri 34283 34520 135 18,60 7 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Pons-de-Mauchiens Sant Vincenç de Barbairargues 34285 34230 638 13,58 47 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Saint-Pons-de-Thomières Sant Vincenç d'Olargues 34284 34220 1794 40,99 44 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Privat Salasc 34286 34700 401 26,90 15 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Saturnin-de-Lucian La Salvetat (d'Agot) 34287 34725 267 9,83 27 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Sériès Saturargues 34288 34400 976 4,56 214 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Saint-Thibéry Çaussan 34289 34630 2807 18,47 152 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Saint-Vincent-d’Olargues Saucinas 34291 34390 355 15,84 22 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Vincent-de-Barbeyrargues Sautairargues 34290 34730 719 2,24 321 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Salasc Sauvian 34292 34800 302 9,00 34 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Saturargues Serinhan 34294 34400 1011 5,99 169 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Saussan Cervian 34295 34570 1616 3,60 449 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saussines Seta 34296 34160 1004 6,28 160 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Sauteyrargues Sira 34297 34270 426 12,76 33 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Sauvian Sòrbs 34298 34410 5485 13,07 420 Béziers-3
Béziers-4
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Sérignan Sobès 34299 34410 7504 27,45 273 Béziers-1
Béziers-4
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Servian Lo Solièr 34300 34290 5233 40,61 129 Béziers-3
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Sète Somont 34301 34200 43.858 24,21 1812 Sète
Sète-1
Sète-2
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Siran Suçargues 34302 34210 744 21,25 35 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Sorbs Tauçac 34303 34520 38 20,20 2 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Soubès Teiran 34304 34700 920 12,35 74 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Soumont Tesan 34306 34700 174 11,04 16 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Sussargues Torbes 34307 34160 2802 6,48 432 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Taussac-la-Billière La Torre 34308 34600 457 14,62 31 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Teyran Treçan 34309 34820 4595 10,04 458 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Thézan-lès-Béziers Lo Triador 34310 34490 3029 13,65 222 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Tourbes Usclats d'Erau 34311 34120 1719 15,96 108 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Tressan Usclats del Bòsc 34313 34230 676 3,92 172 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Usclas-d’Hérault La Vacariá e Sant Martin de Castrias 34315 34230 430 2,82 152 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Usclas-du-Bosc Vaquièiras 34316 34700 226 4,51 50 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Vacquières Valhan 34318 34270 721 14,74 49 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Vailhan Valhauqués 34319 34320 151 11,23 13 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Vailhauquès Valèrgues 34320 34570 2584 16,12 160 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Valergues Valfaunés 34321 34130 2057 5,20 396 Mauguio
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Valflaunès Los Combals 34322 34270 766 21,04 36 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Valmascle Valrans 34323 34800 44 6,99 6 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Valras-Plage Valros 34324 34350 4206 2,35 1790 Béziers-1
Béziers-4
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Valros Velius 34325 34290 1641 6,61 248 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Vélieux Vendargues 34326 34220 91 10,15 9 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Vendargues Vendemian 34327 34740 6423 8,98 715 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Vendémian Vèndres 34328 34230 1122 16,89 66 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Vendres Las Verièirias 34329 34350 2723 37,80 72 Béziers-1
Béziers-4
Béziers
Béziers
Domitienne
Verreries-de-Moussans Viàs 34331 34220 95 18,69 5 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Vias Vic de la Gardiòla 34332 34450 5717 32,49 176 Agde
Agde
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Vic-la-Gardiole Viuça 34333 34110 3373 18,49 182 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Vieussan Vilamanha (l'Argentièira) 34334 34390 269 28,26 10 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Villemagne-l’Argentière Vilanòva de Besièrs 34335 34600 419 8,06 52 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Villeneuve-lès-Béziers Vilanòva de Magalona 34336 34420 4102 17,31 237 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Villeneuve-lès-Maguelone La Fatura 34337 34750 10.344 22,70 456 Pignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Villeneuvette Vilespassens 34338 34800 69 3,14 22 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Villespassans Vilatèla 34339 34360 174 14,07 12 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Villetelle Vilamanda 34340 34400 1467 5,31 276 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Villeveyrac Viòus en la Val 34341 34560 3859 37,12 104 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Viols-en-Laval Viòus lo Fòrt 34342 34380 206 16,03 13 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Viols-le-Fort La Mota Granda 34343 34380 1228 16,73 73 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: Füsion Saint-Christol un VérarguesEntre-Vignes