Lischt vun dr Gmeina im Département Hérault

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Hérault zellt àlla 342 Gmeina ìm Département Hérault uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abeilhan Abelhan 34001 34290 1660 7,81 213 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Adissan Adiçan 34002 34230 1183 4,46 265 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Agde Agde 34003 34300 27.681 50,81 545 Agde
Agde
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Agel Agèl 34004 34210 227 12,54 18 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Agonès Agonés 34005 34190 257 4,16 62 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Aigne Anha 34006 34210 270 10,94 25 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Aigues-Vives Aigas Vivas 34007 34210 468 12,81 37 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Alignan-du-Vent Las Airas 34009 34290 1729 17,30 100 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Aniane Alinhan del Vent 34010 34150 2947 30,34 97 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Arboras Aniana 34011 34150 126 6,73 19 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Argelliers Arboras 34012 34380 1037 50,29 21 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Aspiran Argelièrs 34013 34800 1641 16,13 102 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Assas Aspiran 34014 34820 1510 19,11 79 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Assignan Assàs 34015 34360 164 7,95 21 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Aumelas Assinhan 34016 34230 524 58,26 9 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Aumes Aumelaç 34017 34530 490 7,39 66 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Autignac Aumes 34018 34480 904 11,55 78 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Avène Autinhac 34019 34260 294 62,65 5 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Azillanet Avèna 34020 34210 368 14,40 26 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Babeau-Bouldoux Asilhanet 34021 34360 298 21,40 14 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Baillargues Babau e Boldors 34022 34670 7421 7,68 966 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Balaruc-les-Bains Balhargues 34023 34540 6805 8,66 786 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Balaruc-le-Vieux Los Banhs de Balaruc 34024 34540 2644 5,92 447 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Bassan Balaruc Vièlh 34025 34290 2091 6,79 308 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Beaufort Baçan 34026 34210 215 6,09 35 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Beaulieu Baufòrt 34027 34160 1835 7,73 237 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Bédarieux Bèuluòc 34028 34600 5824 27,82 209 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Bélarga Bedarius 34029 34230 586 4,13 142 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Berlou Belargan 34030 34360 199 11,34 18 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Bessan Berlon 34031 34550 4975 27,65 180 Agde
Agde
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Béziers Bessan 34032 34500 76.493 95,48 801 Béziers-1
Béziers-2
Béziers-3
Béziers-1
Béziers-2
Béziers-3
Béziers-4
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Boisseron Besièrs 34033 34160 1946 7,46 261 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Boisset Boisseron 34034 34220 42 17,47 2 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Boujan-sur-Libron Boisset 34037 34760 3366 7,02 479 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Bouzigues La Boissièira 34039 34140 1690 3,05 554 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Brenas Lo Bòsc 34040 34650 52 10,59 5 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Brignac Bojan 34041 34800 865 4,65 186 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Brissac Lo Bosquet d'Òrb 34042 34190 617 44,13 14 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Buzignargues Bosiga 34043 34160 323 4,61 70 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Cabrerolles Brenaç 34044 34480 332 28,68 12 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Cabrières Brinhac 34045 34800 479 29,02 17 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Cambon-et-Salvergues Briçac 34046 34330 48 50,39 1 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Campagnan Businhargues 34047 34230 658 3,75 175 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Campagne Cabrairòlas 34048 34160 319 4,84 66 Lunel
Claret
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Camplong Cabrièras 34049 34260 235 13,25 18 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Candillargues Cambon e Salvèrgas 34050 34130 1688 8,23 205 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Canet Campanhan 34051 34800 3511 7,32 480 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Capestang Campanha 34052 34310 3194 39,56 81 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Carlencas-et-Levas Camplong 34053 34600 129 10,78 12 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Cassagnoles Candilhargues 34054 34210 100 24,54 4 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Castanet-le-Haut Canet 34055 34610 202 27,55 7 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Castelnau-de-Guers Cabestanh 34056 34120 1191 22,51 53 Pézenas
Florensac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Castelnau-le-Lez Carlencaç e Levaç 34057 34170 19.257 11,18 1722 Montpellier - Castelnau-le-Lez
Castelnau-le-Lez
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Castries Cassinhòlas 34058 34160 6105 24,05 254 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Causse-de-la-Selle Castanet lo Naut 34060 34380 379 45,19 8 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Causses-et-Veyran Castèlnòu de Guèrs 34061 34490 601 17,65 34 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Caussiniojouls Castèlnòu de Les 34062 34600 119 10,50 11 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Caux Càstias 34063 34720 2554 24,84 103 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Cazedarnes La Cauneta 34065 34460 597 11,64 51 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Cazevieille Lo Causse de la Cèla 34066 34270 184 16,21 11 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Cazilhac Causses e Vairan 34067 34190 1508 11,69 129 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Cazouls-d’Hérault Caussinuòjols 34068 34120 403 4,39 92 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Cazouls-lès-Béziers Caus 34069 34370 4944 38,46 129 Cazouls-lès-Béziers
Béziers-3
Béziers
Béziers
Domitienne
Cébazan Lo Cailar 34070 34360 610 13,03 47 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Ceilhes-et-Rocozels Casa d'Arnas 34071 34260 323 27,82 12 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Celles Casavièlha 34072 34800 35 7,56 5 Lodève
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Cers Casilhac 34073 34420 2490 7,85 317 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Cessenon-sur-Orb Casols d'Erau 34074 34460 2249 37,29 60 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Cesseras Càsols de Besièrs 34075 34210 384 15,07 25 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Ceyras Cebasan 34076 34800 1410 6,96 203 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Clapiers Selha e Rocosèls 34077 34830 5473 7,69 712 Montpellier - Castelnau-le-Lez
Montpellier-2
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Claret Cèlas 34078 34270 1509 28,27 53 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Clermont-l’Hérault Cèrç 34079 34800 8742 32,49 269 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Colombières-sur-Orb Cecenon 34080 34390 477 8,11 59 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Colombiers Sesseraç 34081 34440 2383 10,14 235 Cazouls-lès-Béziers
Béziers-3
Béziers
Béziers
Domitienne
Combaillaux Seiraç 34082 34980 1438 9,06 159 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Combes Clapièrs 34083 34240 337 10,97 31 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Corneilhan Claret 34084 34490 1715 14,23 121 Béziers-2
Béziers-3
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Coulobres Clarmont d'Erau 34085 34290 364 2,99 122 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Courniou Colombièiras d'Òrb 34086 34220 596 30,06 20 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Cournonsec Colombièrs 34087 34660 3315 12,06 275 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Cournonterral Combalhòus 34088 34660 5950 28,62 208 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Creissan Combas 34089 34370 1370 8,89 154 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Cruzy Cornelhan 34092 34310 998 25,85 39 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Dio-et-Valquières Colòbres 34093 34650 150 18,77 8 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Entre-Vignes Cornhon 34246 34400 2123 16,80 126 Lunel Montpellier Pays de Lunel
Espondeilhan Cornonsec 34094 34290 1040 5,08 205 Béziers-3
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Fabrègues Cornonterral 34095 34690 6914 31,46 220 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Faugères Creissa 34096 34600 500 26,06 19 Cazouls-lès-Béziers
Bédarieux
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Félines-Minervois Lo Crèç 34097 34210 474 29,87 16 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Ferrals-les-Montagnes Lo Cròs 34098 34210 178 25,78 7 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Ferrières-les-Verreries Crusi 34099 34190 52 17,42 3 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Ferrières-Poussarou Dian e Valquièiras 34100 34360 68 26,01 3 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Florensac Espondelhan 34101 34510 4977 36,90 135 Pézenas
Florensac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Fontanès Fabregas 34102 34270 344 8,18 42 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Fontès Faugièiras 34103 34320 1007 17,70 57 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Fos Felina de Menerbés 34104 34320 97 6,58 15 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Fouzilhon Ferrals de las Montanhas 34105 34480 240 5,39 45 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Fozières Ferrièiras de las Veirièiras 34106 34700 167 5,43 31 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Fraisse-sur-Agout Ferrièiras de Possaron 34107 34330 338 58,46 6 Saint-Pons-de-Thomières
La Salvetat-sur-Agout
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Frontignan Florençac 34108 34110 22.521 31,72 710 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Gabian Fontanés 34109 34320 841 15,96 53 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Galargues Fontés 34110 34160 715 11,43 63 Lunel
Castries
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Ganges Fòs 34111 34190 3987 7,16 557 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Garrigues Fosilhon 34112 34160 174 4,92 35 Lunel
Claret
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Gigean Fosièiras 34113 34770 6415 16,56 387 Frontignan
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Gignac Fraisse d'Agot 34114 34150 6074 29,85 203 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Gorniès Frontinhan 34115 34190 127 29,31 4 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Grabels Gabian 34116 34790 8281 16,24 510 Montpellier-1
Montpellier-10
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Graissessac Galargues 34117 34260 656 10,03 65 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Guzargues Gange 34118 34820 516 11,73 44 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Hérépian Garrigues 34119 34600 1513 8,77 173 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Jacou Gijan 34120 34830 6785 3,43 1978 Montpellier - Castelnau-le-Lez
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Joncels Ginhac 34121 34650 312 46,24 7 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Jonquières Gornièrs 34122 34725 439 2,05 214 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Juvignac Grabèls 34123 34990 10.864 10,83 1003 Lattes
Montpellier-10
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
La Boissière Graisseçac 34035 34150 1021 24,45 42 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
La Caunette Gusargues 34059 34210 304 21,78 14 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
La Grande-Motte Erépia 34344 34280 8882 10,58 840 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
La Livinière Jacon 34141 34210 544 31,56 17 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
La Salvetat-sur-Agout Jaucèls 34293 34330 1131 87,55 13 Saint-Pons-de-Thomières
La Salvetat-sur-Agout
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
La Tour-sur-Orb Jonquièras 34312 34260 1270 30,65 41 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
La Vacquerie-et-Saint-Martin-de-Castries Juvinhac 34317 34520 186 43,05 4 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Lacoste La Còsta 34124 34800 334 7,46 45 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Lagamas Lagamars 34125 34150 111 4,52 25 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Lamalou-les-Bains L'Amalon 34126 34240 2542 6,18 411 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Lansargues Lançargues 34127 34130 3120 18,39 170 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Laroque La Ròca 34128 34190 1628 6,63 246 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Lattes Latas 34129 34970 16.687 27,83 600 Lattes
Lattes
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Laurens Laurenç 34130 34480 1667 16,39 102 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Lauret Lauret 34131 34270 595 6,67 89 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Lauroux Laurós 34132 34700 195 26,42 7 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Lavalette La Valeta 34133 34700 61 8,54 7 Lodève
Lunas
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Lavérune La Veiruna 34134 34880 3191 7,18 444 Lattes
Montpellier-8
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Le Bosc Lespinhan 34036 34700 1337 28,13 48 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Le Bousquet-d’Orb Lesinhan de la Ceba 34038 34260 1574 11,83 133 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Le Caylar Liausson 34064 34520 445 22,08 20 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Le Crès Liuran de Cabrièiras 34090 34920 9259 5,84 1585 Le Crès
Castelnau-le-Lez
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Le Cros Liuran de Besièrs 34091 34520 54 22,45 2 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Le Pouget Linha d'Òrb 34210 34230 2037 13,91 146 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Le Poujol-sur-Orb La Livinièra 34211 34600 1069 4,58 233 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Le Pradal Lodeva 34216 34600 323 3,80 85 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Le Puech Lopian 34220 34700 238 15,86 15 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Le Soulié Lunaç 34305 34330 127 40,44 3 Saint-Pons-de-Thomières
La Salvetat-sur-Agout
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Le Triadou Lunèl 34314 34270 392 6,30 62 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Les Aires Lunèl Vièlh 34008 34600 613 20,54 30 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Les Matelles Magalaç 34153 34270 2015 16,81 120 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Les Plans Marauçan 34205 34700 280 18,12 15 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Les Rives Margon 34230 34520 143 23,79 6 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Lespignan Massilhan 34135 34710 3155 22,92 138 Béziers-1
Béziers-3
Béziers
Béziers
Domitienne
Lézignan-la-Cèbe Marsilhargues 34136 34120 1546 6,13 252 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Liausson Lo Castèl 34137 34800 145 7,95 18 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Lieuran-Cabrières Las Matèlas 34138 34800 324 6,13 53 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Lieuran-lès-Béziers Mauguiò 34139 34290 1391 8,51 163 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Lignan-sur-Orb Maurelhan 34140 34490 3097 3,41 908 Béziers-2
Béziers-3
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Lodève Merifonts 34142 34700 7426 23,17 321 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Loupian Mesa 34143 34140 2139 16,00 134 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Lunas Menèrba 34144 34650 669 44,89 15 Clermont-l’Hérault
Lunas
Béziers
Lodève
Grand Orb
Lunel Miravau 34145 34400 26.002 23,90 1088 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Lunel-Viel Mònts 34146 34400 3876 11,97 324 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Magalas Montadin 34147 34480 3313 20,76 160 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Maraussan Montanhac 34148 34370 4244 12,37 343 Cazouls-lès-Béziers
Béziers-3
Béziers
Béziers
Domitienne
Margon Montarnaud 34149 34320 670 4,47 150 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Marseillan Montaut 34150 34340 7773 51,71 150 Agde
Agde
Montpellier
Béziers
Bassin de Thau
Marsillargues Montbasin 34151 34590 6227 42,71 146 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Mas-de-Londres Montblanc 34152 34380 658 19,06 35 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Mauguio Montelhs 34154 34130 17.073 76,73 223 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Maureilhan Montesquiu 34155 34370 2085 10,55 198 Cazouls-lès-Béziers
Capestang
Béziers
Béziers
Domitienne
Mérifons Montferrièr de Les 34156 34800 45 6,74 7 Clermont-l’Hérault
Lunas
Lodève
Lodève
Clermontais
Mèze Montolièrs 34157 34140 11.533 34,59 333 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Minerve Montoliu 34158 34210 130 27,89 5 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Mireval Montpelhièr 34159 34110 3315 11,05 300 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Mons Mont Peirós 34160 34390 584 22,32 26 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Montady Molés e Baucèls 34161 34310 3929 9,95 395 Cazouls-lès-Béziers
Capestang
Béziers
Béziers
Domitienne
Montagnac Morese 34162 34530 4310 39,81 108 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Montarnaud Mudason 34163 34570 3456 27,53 126 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Montaud Murlas 34164 34160 987 12,92 76 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Montbazin Murvièlh (de Besièrs) 34165 34560 2975 21,13 141 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Montblanc Mervièlh 34166 34290 2832 26,94 105 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Montels Nevian 34167 34310 252 7,30 35 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Montesquieu Nefiès 34168 34320 69 14,47 5 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Montferrier-sur-Lez Nesinhan de l'Avesque 34169 34980 3598 7,70 467 Montpellier - Castelnau-le-Lez
Montpellier-2
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Montouliers Nissa d'Ausseruna 34170 34310 224 7,70 29 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Montoulieu Nisaç 34171 34190 161 16,10 10 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Montpellier Londras 34172 34000
34070
34080
34090
281.613 56,88 4951 Montpellier-1
Montpellier-2
Montpellier-3
Montpellier-4
Montpellier-5
Montpellier - Castelnau-le-Lez
Montpellier-1
Montpellier-2
Montpellier-3
Montpellier-4
Montpellier-5
Montpellier-6
Montpellier-7
Montpellier-8
Montpellier-9
Montpellier-10
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Montpeyroux Auton 34173 34150 1334 22,42 60 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Moulès-et-Baucels Olargues 34174 34190 883 22,78 39 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Mourèze Alaumet e Vilacun 34175 34800 192 13,44 14 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Mudaison Olonzac 34176 34130 2563 8,10 316 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Murles Opian 34177 34980 302 24,06 13 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Murviel-lès-Béziers Palhièrs 34178 34490 3051 32,36 94 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Murviel-lès-Montpellier Palavàs 34179 34570 1891 10,11 187 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Nébian Pardalhan 34180 34800 1395 9,79 142 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Neffiès Paulhan 34181 34320 1062 10,92 97 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Nézignan-l’Évêque Pegairòlas de Buòja 34182 34120 1818 4,33 420 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Nissan-lez-Enserune Pegairòlas de l'Escaleta 34183 34440 3967 29,74 133 Béziers-1
Capestang
Béziers
Béziers
Domitienne
Nizas Peret 34184 34320 666 8,53 78 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Notre-Dame-de-Londres Peròus 34185 34380 480 28,15 17 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Octon Pesenàs 34186 34800 516 21,81 24 Clermont-l’Hérault
Lunas
Lodève
Lodève
Clermontais
Olargues Pesena de las Minas 34187 34390 682 18,60 37 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Olmet-et-Villecun Pèirarua 34188 34700 172 9,55 18 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Olonzac Pinhan 34189 34210 1805 18,95 95 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Oupia Pinet 34190 34210 251 9,04 28 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Pailhès Plaissan 34191 34490 564 6,00 94 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Palavas-les-Flots Los Plans 34192 34250 6075 2,38 2553 Mauguio
Lattes
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Pardailhan Pòlhas 34193 34360 185 41,18 4 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Paulhan Pomeiròus 34194 34230 3891 11,26 346 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Pégairolles-de-Buèges Lopian 34195 34380 46 13,35 3 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Pégairolles-de-l’Escalette Portiranhas 34196 34700 157 32,13 5 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Péret Lo Poget 34197 34800 1005 10,97 92 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Pérols Lo Pojòl 34198 34470 9061 6,01 1508 Lattes
Lattes
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Pézenas Pojòls 34199 34120 8187 29,56 277 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Pézènes-les-Mines Poçan 34200 34600 244 26,87 9 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Pierrerue Posòlas 34201 34360 292 11,70 25 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Pignan Posòls 34202 34570 6844 20,32 337 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Pinet Lo Pradal 34203 34850 1624 8,83 184 Pézenas
Florensac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Plaissan Pradas de Les 34204 34230 1107 5,79 191 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Poilhes Pradas de Vernasòbre 34206 34310 568 5,95 95 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Pomérols Prumian 34207 34810 2246 11,01 204 Pézenas
Florensac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Popian Lo Puòg 34208 34230 348 5,86 59 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Portiragnes Pig-abon 34209 34420 3160 20,16 157 Agde
Béziers-2
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Poujols Puòglatgièr 34212 34700 163 2,86 57 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Poussan Puègmiçon 34213 34560 6001 30,08 200 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Pouzolles Puèg-ericon 34214 34480 1159 10,01 116 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Pouzols Puègserguièr 34215 34230 969 2,96 327 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Prades-le-Lez Cranta 34217 34730 5451 8,88 614 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Prades-sur-Vernazobre Restinclièiras 34218 34360 309 19,98 15 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Prémian Riu-sec 34219 34390 518 16,69 31 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Puéchabon Riòls 34221 34150 483 31,26 15 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Puilacher Las Ribas 34222 34230 552 2,68 206 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Puimisson Romiguièiras 34223 34480 1052 6,38 165 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Puissalicon Ròcabrun 34224 34480 1334 13,05 102 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Puisserguier Tiudaç 34225 34620 2845 28,27 101 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Quarante Ròcacèls 34226 34310 1760 30,05 59 Saint-Pons-de-Thomières
Capestang
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Restinclières Ròsis 34227 34160 1777 6,53 272 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Rieussec Lo Roet 34228 34220 69 22,20 3 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Riols Rojan 34229 34220 758 56,02 14 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Romiguières Sant Andrieu de Buòja 34231 34650 25 3,45 7 Lodève
Lunas
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Roquebrun Sant Andrieu de Sangònis 34232 34460 605 39,64 15 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Roqueredonde Sant Aunès 34233 34650 212 22,71 9 Lodève
Lunas
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Roquessels Sant Bausèli de la Seuva 34234 34320 107 8,98 12 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Rosis Sant Bausèli de Montmèl 34235 34610 295 52,91 6 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Monts de Lacaune et Montagne du Haut Languedoc
Rouet Sent Bausèli 34236 34380 62 24,77 3 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Roujan Sant Breç 34237 34320 2122 17,02 125 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Saint-André-de-Buèges Sanch Inhan 34238 34190 40 15,26 3 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Saint-André-de-Sangonis Sant Cristòu 34239 34725 5855 19,60 299 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Aunès Sant Clamenç 34240 34130 3320 12,32 269 Mauguio
Mauguio
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Saint-Bauzille-de-la-Sylve Santa Crotz de Quintilhargues 34241 34230 818 8,63 95 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Bauzille-de-Montmel Sant Dreseri 34242 34160 1012 21,52 47 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Bauzille-de-Putois Lo Mas de la Glèisa 34243 34190 1965 18,16 108 Lodève
Ganges
Lodève
Lodève
Cévennes Gangeoises et Suménoises
Saint-Brès Sant Estève de Gorgàs 34244 34670 2945 4,86 606 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saint-Chinian Sant Estève d'Estrechós 34245 34360 1719 23,29 74 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Saint-Clément-de-Rivière Sant Feliç de Leraç 34247 34980 4830 12,73 379 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Drézéry Sant Feliç de Lodés 34249 34160 2451 10,47 234 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Sainte-Croix-de-Quintillargues Sant Geli dau Fesc 34248 34270 881 6,62 133 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Étienne-d’Albagnan Sant Ginièis de las Morgas 34250 34390 313 22,70 14 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Étienne-de-Gourgas Sent Ginièis de Varençal 34251 34700 472 19,43 24 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Étienne-Estréchoux Sant Ginièis 34252 34260 267 3,58 75 Clermont-l’Hérault
Bédarieux
Béziers
Béziers
Grand Orb
Saint-Félix-de-l’Héras Sant Jòrdi d'Òrcas 34253 34520 35 12,92 3 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Félix-de-Lodez Sant Gervais 34254 34725 1170 4,38 267 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Saint-Gély-du-Fesc Sant Guilhèm dau Desèrt 34255 34980 9814 16,51 594 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Geniès-de-Fontedit Sant Guiraud 34258 34480 1553 9,24 168 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Saint-Geniès-des-Mourgues Sant Alari de Belvéser 34256 34160 1865 11,37 164 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saint-Geniès-de-Varensal Sant Joan de Buòja 34257 34610 205 12,55 16 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Saint-Georges-d’Orques Sant Joan de Cornièrs 34259 34680 5426 9,31 583 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saint-Gervais-sur-Mare Sant Joan de Cuculas 34260 34610 848 24,29 35 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Saint-Guilhem-le-Désert Sant Joan de Fòrcs 34261 34150 256 38,64 7 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Guiraud Sant Joan de la Blaquièira 34262 34725 207 6,07 34 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Hilaire-de-Beauvoir Sant Joan de Menerbés 34263 34160 403 4,69 86 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Jean-de-Buèges Sant Joan de Vedats 34264 34380 191 16,90 11 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Jean-de-Cornies Sant Julian 34265 34160 713 3,11 229 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Jean-de-Cuculles Sant Just 34266 34270 475 9,09 52 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Jean-de-Fos Sant Martin de l'Arçon 34267 34150 1672 14,19 118 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Jean-de-la-Blaquière Sant Martin de Londras 34268 34700 631 17,22 37 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Jean-de-Minervois Sant Matieu de Trevièrs 34269 34360 149 32,70 5 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Jean-de-Védas Sant Maurise de Navacèlas 34270 34430 9539 12,89 740 Lattes
Montpellier-8
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saint-Julien Sant Miquèl 34271 34390 219 19,25 11 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Just Sant Nazari de las Avelhanas 34272 34400 3229 6,08 531 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Saint-Martin-de-l’Arçon Sant Nazari de Pesan 34273 34390 138 4,22 33 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Martin-de-Londres Sant Pargòri 34274 34380 2720 38,20 71 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Mathieu-de-Tréviers Sant Pau e Valmala 34276 34270 4739 21,92 216 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Saint-Maurice-Navacelles Sant Pèire de la Faja 34277 34520 177 68,60 3 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Michel Sant Ponç de Tomièiras 34278 34520 44 25,40 2 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Nazaire-de-Ladarez Sant Ponç de Mauchins 34279 34490 366 28,27 13 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Saint-Nazaire-de-Pézan Sant Privat 34280 34400 623 5,66 110 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Saint-Pargoire Sant Adornin 34281 34230 2258 23,77 95 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Paul-et-Valmalle Sanch Erièg 34282 34570 1102 12,72 87 Gignac
Aniane
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Pierre-de-la-Fage Sant Tibèri 34283 34520 129 18,60 7 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Pons-de-Mauchiens Sant Vincenç de Barbairargues 34285 34230 669 13,58 49 Mèze
Montagnac
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Saint-Pons-de-Thomières Sant Vincenç d'Olargues 34284 34220 1892 40,99 46 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Privat Salasc 34286 34700 403 26,90 15 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Saint-Saturnin-de-Lucian La Salvetat (d'Agot) 34287 34725 287 9,83 29 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Saint-Sériès Saturargues 34288 34400 967 4,56 212 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Saint-Thibéry Çaussan 34289 34630 2578 18,47 140 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Saint-Vincent-d’Olargues Saucinas 34291 34390 351 15,84 22 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Saint-Vincent-de-Barbeyrargues Sautairargues 34290 34730 639 2,24 285 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Salasc Sauvian 34292 34800 307 9,00 34 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Saturargues Serinhan 34294 34400 953 5,99 159 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Saussan Cervian 34295 34570 1538 3,60 427 Pignan
Pignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Saussines Seta 34296 34160 1021 6,28 163 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Sauteyrargues Sira 34297 34270 405 12,76 32 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Sauvian Sòrbs 34298 34410 5285 13,07 404 Béziers-3
Béziers-4
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Sérignan Sobès 34299 34410 6934 27,45 253 Béziers-1
Béziers-4
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Servian Lo Solièr 34300 34290 4747 40,61 117 Béziers-3
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Sète Somont 34301 34200 43.609 24,21 1801 Sète
Sète-1
Sète-2
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Siran Suçargues 34302 34210 725 21,25 34 Saint-Pons-de-Thomières
Olonzac
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Sorbs Tauçac 34303 34520 35 20,20 2 Lodève
Le Caylar
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Soubès Teiran 34304 34700 939 12,35 76 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Soumont Tesan 34306 34700 188 11,04 17 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Sussargues Torbes 34307 34160 2725 6,48 421 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Taussac-la-Billière La Torre 34308 34600 440 14,62 30 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Teyran Treçan 34309 34820 4607 10,04 459 Saint-Gély-du-Fesc
Castries
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Thézan-lès-Béziers Lo Triador 34310 34490 2971 13,65 218 Cazouls-lès-Béziers
Murviel-lès-Béziers
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Tourbes Usclats d'Erau 34311 34120 1579 15,96 99 Pézenas
Pézenas
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Tressan Usclats del Bòsc 34313 34230 650 3,92 166 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Usclas-d’Hérault La Vacariá e Sant Martin de Castrias 34315 34230 393 2,82 139 Mèze
Montagnac
Lodève
Béziers
Clermontais
Usclas-du-Bosc Vaquièiras 34316 34700 214 4,51 47 Lodève
Lodève
Lodève
Lodève
Lodévois et Larzac
Vacquières Valhan 34318 34270 593 14,74 40 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Vailhan Valhauqués 34319 34320 160 11,23 14 Cazouls-lès-Béziers
Roujan
Béziers
Béziers
Les Avant-Monts
Vailhauquès Valèrgues 34320 34570 2575 16,12 160 Saint-Gély-du-Fesc
Les Matelles
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Valergues Valfaunés 34321 34130 2057 5,20 396 Mauguio
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de l’Or
Valflaunès Los Combals 34322 34270 759 21,04 36 Lodève
Claret
Lodève
Montpellier
Grand Pic Saint-Loup
Valmascle Valrans 34323 34800 40 6,99 6 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Valras-Plage Valros 34324 34350 4192 2,35 1784 Béziers-1
Béziers-4
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Valros Velius 34325 34290 1592 6,61 241 Pézenas
Servian
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Vélieux Vendargues 34326 34220 83 10,15 8 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Vendargues Vendemian 34327 34740 6176 8,98 688 Le Crès
Castries
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Vendémian Vèndres 34328 34230 1053 16,89 62 Gignac
Gignac
Lodève
Lodève
Vallée de l’Hérault
Vendres Las Verièirias 34329 34350 2693 37,80 71 Béziers-1
Béziers-4
Béziers
Béziers
Domitienne
Verreries-de-Moussans Viàs 34331 34220 95 18,69 5 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Pons-de-Thomières
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Vias Vic de la Gardiòla 34332 34450 5613 32,49 173 Agde
Agde
Béziers
Béziers
Hérault Méditerranée
Vic-la-Gardiole Viuça 34333 34110 3263 18,49 176 Frontignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Vieussan Vilamanha (l'Argentièira) 34334 34390 263 28,26 9 Saint-Pons-de-Thomières
Olargues
Béziers
Béziers
Minervois Saint-Ponais Orb-Jaur
Villemagne-l’Argentière Vilanòva de Besièrs 34335 34600 448 8,06 56 Clermont-l’Hérault
Saint-Gervais-sur-Mare
Béziers
Béziers
Grand Orb
Villeneuve-lès-Béziers Vilanòva de Magalona 34336 34420 4255 17,31 246 Béziers-3
Béziers-2
Béziers
Béziers
Béziers Méditerranée
Villeneuve-lès-Maguelone La Fatura 34337 34750 9846 22,70 434 Pignan
Frontignan
Montpellier
Montpellier
Montpellier Méditerranée Métropole
Villeneuvette Vilespassens 34338 34800 71 3,14 23 Clermont-l’Hérault
Clermont-l’Hérault
Lodève
Lodève
Clermontais
Villespassans Vilatèla 34339 34360 167 14,07 12 Saint-Pons-de-Thomières
Saint-Chinian
Béziers
Béziers
Sud-Hérault
Villetelle Vilamanda 34340 34400 1443 5,31 272 Lunel
Lunel
Montpellier
Montpellier
Pays de Lunel
Villeveyrac Viòus en la Val 34341 34560 3786 37,12 102 Mèze
Mèze
Montpellier
Montpellier
Bassin de Thau
Viols-en-Laval Viòus lo Fòrt 34342 34380 196 16,03 12 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup
Viols-le-Fort La Mota Granda 34343 34380 1203 16,73 72 Lodève
Saint-Martin-de-Londres
Lodève
Lodève
Grand Pic Saint-Loup

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: Füsion Saint-Christol un VérarguesEntre-Vignes