Lischt vun dr Gmeina im Département Cher

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Cher zellt àlla 287 Gmeina ìm Département Cher uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Achères 18001 18250 379 12,75 30 Saint-Martin-d’Auxigny
Henrichemont
Bourges Terres du Haut Berry
Ainay-le-Vieil 18002 18200 183 13,77 13 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Allogny 18004 18110 1020 49,53 21 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Allouis 18005 18500 1074 35,59 30 Mehun-sur-Yèvre
Mehun-sur-Yèvre
Vierzon Cœur de Berry
Annoix 18006 18340 231 11,79 20 Trouy
Levet
Bourges Bourges Plus
Apremont-sur-Allier 18007 18150 71 30,69 2 La Guerche-sur-l’Aubois
La Guerche-sur-l’Aubois
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Arçay 18008 18340 515 18,32 28 Trouy
Levet
Bourges Bourges Plus
Arcomps 18009 18200 317 20,14 16 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Ardenais 18010 18170 204 17,55 12 Châteaumeillant
Le Châtelet
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Argent-sur-Sauldre 18011 18410 2122 67,35 32 Aubigny-sur-Nère
Argent-sur-Sauldre
Vierzon Sauldre et Sologne
Argenvières 18012 18140 471 14,72 32 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Arpheuilles 18013 18200 294 48,01 6 Dun-sur-Auron
Charenton-du-Cher
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Assigny 18014 18260 157 17,05 9 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Aubigny-sur-Nère 18015 18700 5514 61,50 90 Aubigny-sur-Nère
Aubigny-sur-Nère
Vierzon Sauldre et Sologne
Aubinges 18016 18220 375 10,97 34 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Augy-sur-Aubois 18017 18600 291 30,46 10 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Avord 18018 18520 2606 27,98 93 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Azy 18019 18220 445 27,62 16 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Bannay 18020 18300 931 25,03 37 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Bannegon 18021 18210 266 21,08 13 Dun-sur-Auron
Charenton-du-Cher
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Barlieu 18022 18260 370 27,87 13 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Baugy 18023 18800 1725 47,78 36 Avord Bourges La Septaine
Beddes 18024 18370 90 12,92 7 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Beffes 18025 18320 653 11,83 55 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Belleville-sur-Loire 18026 18240 1054 11,00 96 Sancerre
Léré
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Bengy-sur-Craon 18027 18520 666 35,24 19 Avord
Baugy
Bourges Pays de Nérondes
Berry-Bouy 18028 18500 1187 30,87 38 Mehun-sur-Yèvre
Mehun-sur-Yèvre
Vierzon Bourges Plus
Bessais-le-Fromental 18029 18210 323 25,75 13 Dun-sur-Auron
Charenton-du-Cher
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Blancafort 18030 18410 1049 64,35 16 Aubigny-sur-Nère
Argent-sur-Sauldre
Vierzon Sauldre et Sologne
Blet 18031 18350 579 30,08 19 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Boulleret 18032 18240 1427 32,71 44 Sancerre
Léré
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Bourges 18033 18000 65.555 68,74 954 Bourges-1
Bourges-2
Bourges-3
Bourges-4
Bourges-1
Bourges-2
Bourges-3
Bourges-4
Bourges-5
Bourges Bourges Plus
Bouzais 18034 18200 318 3,35 95 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Brécy 18035 18220 982 39,63 25 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Brinay 18036 18120 526 29,48 18 Mehun-sur-Yèvre
Lury-sur-Arnon
Vierzon Cœur de Berry
Brinon-sur-Sauldre 18037 18410 993 116,30 9 Aubigny-sur-Nère
Argent-sur-Sauldre
Vierzon Sauldre et Sologne
Bruère-Allichamps 18038 18200 565 13,90 41 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Bué 18039 18300 310 6,30 49 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Bussy 18040 18130 380 26,69 14 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Cerbois 18044 18120 433 18,45 23 Mehun-sur-Yèvre
Lury-sur-Arnon
Vierzon Cœur de Berry
Chalivoy-Milon 18045 18130 438 19,61 22 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Chambon 18046 18190 173 13,91 12 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Charenton-du-Cher 18052 18210 1063 47,89 22 Dun-sur-Auron
Charenton-du-Cher
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Charentonnay 18053 18140 287 21,85 13 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Charly 18054 18350 251 25,66 10 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Chârost 18055 18290 986 10,97 90 Chârost
Chârost
Bourges Pays d’Issoudun
Chassy 18056 18800 245 17,76 14 Avord
Baugy
Bourges Pays de Nérondes
Châteaumeillant Chastèlmelhan 18057 18370 1856 42,48 44 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Châteauneuf-sur-Cher 18058 18190 1456 21,97 66 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Chaumont 18060 18350 54 2,11 26 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Chaumoux-Marcilly 18061 18140 97 16,72 6 Avord
Sancergues
Bourges La Septaine
Chavannes 18063 18190 175 24,06 7 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Chéry 18064 18120 211 13,54 16 Mehun-sur-Yèvre
Lury-sur-Arnon
Vierzon Cœur de Berry
Chezal-Benoît 18065 18160 835 46,46 18 Châteaumeillant
Lignières
Saint-Amand-Montrond Pays d’Issoudun
Civray 18066 18290 950 40,87 23 Chârost
Chârost
Bourges Fercher Pays Florentais
Clémont 18067 18410 724 50,11 14 Aubigny-sur-Nère
Argent-sur-Sauldre
Vierzon Sauldre et Sologne
Cogny 18068 18130 37 16,69 2 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Colombiers 18069 18200 407 9,51 43 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Concressault 18070 18260 205 7,45 28 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Contres 18071 18130 33 16,03 2 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Cornusse 18072 18350 270 19,61 14 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Corquoy 18073 18190 217 36,57 6 Trouy Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Couargues 18074 18300 205 11,62 18 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Cours-les-Barres 18075 18320 1044 21,16 49 La Guerche-sur-l’Aubois
La Guerche-sur-l’Aubois
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Coust 18076 18210 448 21,89 20 Dun-sur-Auron
Charenton-du-Cher
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Couy 18077 18140 351 18,36 19 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Crézançay-sur-Cher 18078 18190 55 7,65 7 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Crézancy-en-Sancerre 18079 18300 483 18,92 26 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Croisy 18080 18350 161 12,96 12 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Crosses 18081 18340 385 26,49 15 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Cuffy 18082 18150 1097 34,57 32 La Guerche-sur-l’Aubois
La Guerche-sur-l’Aubois
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Culan Culant 18083 18270 723 20,23 36 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Dampierre-en-Crot 18084 18260 204 22,05 9 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Dampierre-en-Graçay 18085 18310 254 9,38 27 Vierzon-2
Graçay
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Drevant 18086 18200 558 4,84 115 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Dun-sur-Auron 18087 18130 3945 50,09 79 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Ennordres 18088 18380 209 63,79 3 Aubigny-sur-Nère
La Chapelle-d’Angillon
Vierzon Sauldre et Sologne
Épineuil-le-Fleuriel Espinuelh de Flurièt 18089 18360 449 41,60 11 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Étréchy 18090 18800 456 31,88 14 Avord
Sancergues
Bourges La Septaine
Farges-Allichamps 18091 18200 241 8,30 29 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Farges-en-Septaine 18092 18800 1026 24,48 42 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Faverdines 18093 18360 144 18,51 8 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Feux 18094 18300 341 27,46 12 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Flavigny 18095 18350 203 13,06 16 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Foëcy 18096 18500 2084 16,21 129 Mehun-sur-Yèvre
Mehun-sur-Yèvre
Vierzon Cœur de Berry
Fussy 18097 18110 1981 11,08 179 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Gardefort 18098 18300 148 8,44 18 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Garigny 18099 18140 248 19,66 13 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Genouilly 18100 18310 686 34,66 20 Vierzon-2
Graçay
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Germigny-l’Exempt 18101 18150 309 28,26 11 La Guerche-sur-l’Aubois
La Guerche-sur-l’Aubois
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Givardon 18102 18600 298 21,90 14 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Graçay 18103 18310 1454 31,82 46 Vierzon-2
Graçay
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Groises 18104 18140 135 17,63 8 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Gron 18105 18800 475 26,22 18 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Grossouvre 18106 18600 278 15,75 18 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Henrichemont 18109 18250 1778 25,27 70 Saint-Germain-du-Puy
Henrichemont
Bourges Terres du Haut Berry
Herry 18110 18140 1002 49,87 20 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Humbligny 18111 18250 194 20,86 9 Saint-Germain-du-Puy
Henrichemont
Bourges Terres du Haut Berry
Ids-Saint-Roch 18112 18170 307 27,83 11 Châteaumeillant
Le Châtelet
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Ignol 18113 18350 180 17,67 10 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Ineuil 18114 18160 244 27,48 9 Châteaumeillant
Lignières
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Ivoy-le-Pré 18115 18380 809 98,74 8 Aubigny-sur-Nère
La Chapelle-d’Angillon
Vierzon Sauldre et Sologne
Jalognes 18116 18300 299 28,09 11 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Jars 18117 18260 511 37,34 14 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Jouet-sur-l’Aubois 18118 18320 1364 17,33 79 La Guerche-sur-l’Aubois
La Guerche-sur-l’Aubois
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Jussy-Champagne 18119 18130 190 27,30 7 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Jussy-le-Chaudrier 18120 18140 617 25,73 24 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
La Celette 18041 18360 176 24,81 7 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
La Celle 18042 18200 350 12,80 27 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
La Celle-Condé 18043 18160 205 30,94 7 Châteaumeillant
Lignières
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
La Chapelle-d’Angillon 18047 18380 636 10,17 63 Aubigny-sur-Nère
La Chapelle-d’Angillon
Vierzon Sauldre et Sologne
La Chapelle-Hugon 18048 18150 391 16,16 24 La Guerche-sur-l’Aubois
La Guerche-sur-l’Aubois
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
La Chapelle-Montlinard 18049 18140 478 17,14 28 Avord
Sancergues
Bourges Loire, Nièvre et Bertranges
La Chapelle-Saint-Ursin 18050 18570 3475 7,83 444 Saint-Doulchard
Saint-Doulchard
Bourges Bourges Plus
La Chapelotte 18051 18250 158 28,50 6 Saint-Germain-du-Puy
Henrichemont
Bourges Terres du Haut Berry
La Groutte 18107 18200 129 2,92 44 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
La Guerche-sur-l’Aubois 18108 18150 3322 52,70 63 La Guerche-sur-l’Aubois
La Guerche-sur-l’Aubois
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
La Perche 18178 18200 209 10,45 20 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Lantan 18121 18130 90 13,36 7 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Lapan 18122 18340 203 10,50 19 Trouy
Levet
Bourges Arnon Boischaut Cher
Lazenay 18124 18120 344 30,74 11 Mehun-sur-Yèvre
Lury-sur-Arnon
Vierzon Cœur de Berry
Le Châtelet 18059 18170 1031 32,80 31 Châteaumeillant
Le Châtelet
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Le Chautay 18062 18150 305 14,74 21 La Guerche-sur-l’Aubois
La Guerche-sur-l’Aubois
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Le Noyer 18168 18260 220 19,98 11 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Le Pondy 18183 18210 141 6,63 21 Dun-sur-Auron
Charenton-du-Cher
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Le Subdray 18255 18570 942 20,28 46 Chârost
Chârost
Bourges Bourges Plus
Léré 18125 18240 1114 15,98 70 Sancerre
Léré
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Les Aix-d’Angillon 18003 18220 1926 14,68 131 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Levet 18126 18340 1397 25,97 54 Trouy
Levet
Bourges Arnon Boischaut Cher
Lignières 18127 18160 1367 21,88 62 Châteaumeillant
Lignières
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Limeux 18128 18120 160 13,17 12 Mehun-sur-Yèvre
Lury-sur-Arnon
Vierzon Cœur de Berry
Lissay-Lochy 18129 18340 224 22,06 10 Trouy
Levet
Bourges Bourges Plus
Loye-sur-Arnon 18130 18170 308 34,15 9 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Lugny-Bourbonnais 18131 18350 36 5,33 7 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Lugny-Champagne 18132 18140 144 29,54 5 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Lunery 18133 18400 1541 32,87 47 Chârost
Chârost
Bourges Fercher Pays Florentais
Lury-sur-Arnon 18134 18120 673 13,84 49 Mehun-sur-Yèvre
Lury-sur-Arnon
Vierzon Cœur de Berry
Maisonnais 18135 18170 239 26,95 9 Châteaumeillant
Le Châtelet
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Marçais 18136 18170 285 29,03 10 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Mareuil-sur-Arnon 18137 18290 546 25,89 21 Chârost
Chârost
Bourges Fercher Pays Florentais
Marmagne 18138 18500 1982 37,66 53 Saint-Doulchard
Saint-Doulchard
Bourges Bourges Plus
Marseilles-lès-Aubigny 18139 18320 656 9,88 66 Avord
Sancergues
Bourges Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Massay 18140 18120 1396 47,94 29 Mehun-sur-Yèvre
Vierzon-2
Vierzon Cœur de Berry
Mehun-sur-Yèvre 18141 18500 6571 24,45 269 Mehun-sur-Yèvre
Mehun-sur-Yèvre
Vierzon Cœur de Berry
Meillant 18142 18200 686 40,60 17 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Menetou-Couture 18143 18320 361 28,93 12 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Menetou-Râtel 18144 18300 492 28,01 18 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Menetou-Salon 18145 18510 1622 37,66 43 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Ménétréol-sous-Sancerre 18146 18300 314 5,67 55 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Ménétréol-sur-Sauldre 18147 18700 216 50,08 4 Aubigny-sur-Nère
Aubigny-sur-Nère
Vierzon Sauldre et Sologne
Méreau 18148 18120 2633 18,65 141 Mehun-sur-Yèvre
Lury-sur-Arnon
Vierzon Cœur de Berry
Méry-ès-Bois 18149 18380 576 91,59 6 Aubigny-sur-Nère
La Chapelle-d’Angillon
Vierzon Sauldre et Sologne
Méry-sur-Cher 18150 18100 670 20,91 32 Vierzon-2
Vierzon-2
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Montigny 18151 18250 384 28,65 13 Saint-Germain-du-Puy
Henrichemont
Bourges Terres du Haut Berry
Montlouis 18152 18160 110 18,98 6 Châteaumeillant
Lignières
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Morlac 18153 18170 330 32,38 10 Châteaumeillant
Le Châtelet
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Mornay-Berry 18154 18350 186 9,15 20 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Mornay-sur-Allier 18155 18600 428 21,62 20 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Morogues 18156 18220 443 30,53 15 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Morthomiers 18157 18570 760 14,54 52 Chârost
Chârost
Bourges Bourges Plus
Moulins-sur-Yèvre 18158 18390 849 15,33 55 Avord
Baugy
Bourges Terres du Haut Berry
Nançay 18159 18330 853 106,33 8 Aubigny-sur-Nère
Vierzon-2
Vierzon Les Villages de la Forêt
Nérondes 18160 18350 1492 34,00 44 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Neuilly-en-Dun 18161 18600 232 29,46 8 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Neuilly-en-Sancerre 18162 18250 256 26,05 10 Saint-Germain-du-Puy
Henrichemont
Bourges Terres du Haut Berry
Neuvy-Deux-Clochers 18163 18250 289 16,50 18 Saint-Germain-du-Puy
Henrichemont
Bourges Terres du Haut Berry
Neuvy-le-Barrois 18164 18600 142 41,98 3 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Neuvy-sur-Barangeon 18165 18330 1197 67,34 18 Aubigny-sur-Nère
Vierzon-2
Vierzon Les Villages de la Forêt
Nohant-en-Goût 18166 18390 589 24,79 24 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Nohant-en-Graçay 18167 18310 304 23,78 13 Vierzon-2
Graçay
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Nozières 18169 18200 217 10,35 21 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Oizon 18170 18700 677 62,03 11 Aubigny-sur-Nère
Aubigny-sur-Nère
Vierzon Sauldre et Sologne
Orcenais 18171 18200 253 18,93 13 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Orval 18172 18200 1815 7,65 237 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Osmery 18173 18130 271 21,27 13 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Osmoy 18174 18390 275 22,63 12 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Ourouer-les-Bourdelins 18175 18350 615 24,64 25 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Parassy 18176 18220 419 26,02 16 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Parnay 18177 18130 65 17,28 4 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Pigny 18179 18110 946 8,08 117 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Plaimpied-Givaudins 18180 18340 1979 40,51 49 Trouy
Levet
Bourges Bourges Plus
Plou 18181 18290 528 33,21 16 Chârost
Chârost
Bourges Fercher Pays Florentais
Poisieux 18182 18290 222 10,30 22 Chârost
Chârost
Bourges Cœur de Berry
Précy 18184 18140 344 14,45 24 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Presly 18185 18380 263 74,63 4 Aubigny-sur-Nère
La Chapelle-d’Angillon
Vierzon Sauldre et Sologne
Preuilly 18186 18120 446 14,94 30 Mehun-sur-Yèvre
Lury-sur-Arnon
Vierzon Cœur de Berry
Préveranges 18187 18370 530 38,16 14 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Primelles 18188 18400 248 26,57 9 Chârost
Chârost
Bourges Fercher Pays Florentais
Quantilly 18189 18110 466 12,69 37 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Quincy 18190 18120 866 18,19 48 Mehun-sur-Yèvre
Lury-sur-Arnon
Vierzon Cœur de Berry
Raymond 18191 18130 209 9,24 23 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Reigny 18192 18270 264 24,61 11 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Rezay 18193 18170 220 21,26 10 Châteaumeillant
Le Châtelet
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Rians 18194 18220 980 32,41 30 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Sagonne 18195 18600 186 18,85 10 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Saint-Aignan-des-Noyers 18196 18600 99 10,95 9 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Saint-Amand-Montrond 18197 18200 9830 20,17 487 Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Saint-Ambroix 18198 18290 369 31,22 12 Chârost
Chârost
Bourges Pays d’Issoudun
Saint-Baudel 18199 18160 248 30,09 8 Châteaumeillant
Lignières
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Saint-Bouize 18200 18300 312 14,97 21 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Saint-Caprais 18201 18400 770 14,42 53 Trouy
Levet
Bourges Fercher Pays Florentais
Saint-Céols 18202 18220 15 3,34 4 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Saint-Christophe-le-Chaudry 18203 18270 105 17,52 6 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Saint-Denis-de-Palin 18204 18130 315 30,51 10 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Saint-Doulchard 18205 18230 9486 24,01 395 Saint-Doulchard
Saint-Doulchard
Bourges Bourges Plus
Sainte-Gemme-en-Sancerrois 18208 18240 435 14,84 29 Sancerre
Léré
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Saint-Éloy-de-Gy 18206 18110 1544 31,20 49 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Sainte-Montaine 18227 18700 183 53,79 3 Aubigny-sur-Nère
Aubigny-sur-Nère
Vierzon Sauldre et Sologne
Sainte-Solange 18235 18220 1145 31,85 36 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Sainte-Thorette 18237 18500 477 26,54 18 Mehun-sur-Yèvre
Mehun-sur-Yèvre
Vierzon Cœur de Berry
Saint-Florent-sur-Cher 18207 18400 6618 22,41 295 Chârost
Chârost
Bourges Fercher Pays Florentais
Saint-Georges-de-Poisieux 18209 18200 457 15,61 29 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Saint-Georges-sur-la-Prée 18210 18100 625 22,83 27 Vierzon-2
Graçay
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Saint-Georges-sur-Moulon 18211 18110 701 9,43 74 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Saint-Germain-des-Bois 18212 18340 626 29,00 22 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Saint-Germain-du-Puy 18213 18390 5081 21,63 235 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Bourges Plus
Saint-Hilaire-de-Court 18214 18100 605 11,75 51 Vierzon-2
Vierzon-2
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Saint-Hilaire-de-Gondilly 18215 18320 176 18,42 10 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Saint-Hilaire-en-Lignières 18216 18160 503 53,78 9 Châteaumeillant
Lignières
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Saint-Jeanvrin 18217 18370 154 17,53 9 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Saint-Just 18218 18340 639 15,12 42 Trouy
Levet
Bourges Bourges Plus
Saint-Laurent 18219 18330 498 38,72 13 Saint-Martin-d’Auxigny
Vierzon-2
Vierzon Les Villages de la Forêt
Saint-Léger-le-Petit 18220 18140 357 10,05 36 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Saint-Loup-des-Chaumes 18221 18190 301 18,55 16 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Saint-Martin-d’Auxigny 18223 18110 2369 24,08 98 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Saint-Martin-des-Champs 18224 18140 306 18,96 16 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Saint-Maur 18225 18270 289 25,62 11 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Saint-Michel-de-Volangis 18226 18390 476 17,42 27 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Bourges Plus
Saint-Outrille 18228 18310 215 12,48 17 Vierzon-2
Graçay
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Saint-Palais 18229 18110 623 26,12 24 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Saint-Pierre-les-Bois 18230 18170 292 20,38 14 Châteaumeillant
Le Châtelet
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Saint-Pierre-les-Étieux 18231 18210 695 27,34 25 Dun-sur-Auron
Charenton-du-Cher
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Saint-Priest-la-Marche 18232 18370 224 20,33 11 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Saint-Satur 18233 18300 1432 7,86 182 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Saint-Saturnin 18234 18370 420 39,04 11 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Saint-Symphorien 18236 18190 134 9,54 14 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Saint-Vitte Sent Vit 18238 18360 132 16,38 8 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Sancergues 18240 18140 664 15,53 43 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Sancerre 18241 18300 1409 16,27 87 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Sancoins 18242 18600 3090 53,52 58 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Santranges 18243 18240 413 24,31 17 Sancerre
Léré
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Saugy 18244 18290 80 9,63 8 Chârost
Chârost
Bourges Fercher Pays Florentais
Saulzais-le-Potier 18245 18360 499 32,38 15 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Savigny-en-Sancerre 18246 18240 991 33,31 30 Sancerre
Léré
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Savigny-en-Septaine 18247 18390 704 22,58 31 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Senneçay 18248 18340 467 14,47 32 Trouy
Levet
Bourges Le Dunois
Sens-Beaujeu 18249 18300 398 21,54 18 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Serruelles 18250 18190 78 7,51 10 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Sévry 18251 18140 68 9,04 8 Avord
Sancergues
Bourges Berry-Loire-Vauvise
Sidiailles 18252 18270 304 31,96 10 Châteaumeillant
Châteaumeillant
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Soulangis 18253 18220 485 13,76 35 Saint-Germain-du-Puy
Les Aix-d’Angillon
Bourges Terres du Haut Berry
Soye-en-Septaine 18254 18340 581 18,57 31 Trouy
Levet
Bourges La Septaine
Subligny 18256 18260 343 17,26 20 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Sury-en-Vaux 18258 18300 708 15,82 45 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Sury-ès-Bois 18259 18260 264 31,90 8 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Sury-près-Léré 18257 18240 697 17,78 39 Sancerre
Léré
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Tendron 18260 18350 95 10,44 9 La Guerche-sur-l’Aubois
Nérondes
Saint-Amand-Montrond Pays de Nérondes
Thaumiers 18261 18210 416 27,33 15 Dun-sur-Auron
Charenton-du-Cher
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Thauvenay 18262 18300 335 9,86 34 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Thénioux 18263 18100 667 18,33 36 Vierzon-2
Vierzon-2
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Thou 18264 18260 76 9,19 8 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Torteron 18265 18320 800 13,53 59 La Guerche-sur-l’Aubois
La Guerche-sur-l’Aubois
Saint-Amand-Montrond Portes du Berry entre Loire et Val d’Aubois
Touchay 18266 18160 261 23,41 11 Châteaumeillant
Lignières
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Trouy 18267 18570 3966 23,19 171 Trouy
Levet
Bourges Bourges Plus
Uzay-le-Venon 18268 18190 399 34,60 12 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Vailly-sur-Sauldre 18269 18260 662 18,25 36 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Vallenay 18270 18190 740 25,66 29 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Vasselay 18271 18110 1420 20,21 70 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Veaugues 18272 18300 654 27,92 23 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Venesmes 18273 18190 823 31,76 26 Trouy
Châteauneuf-sur-Cher
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Verdigny 18274 18300 312 4,99 63 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Vereaux 18275 18600 139 22,96 6 Dun-sur-Auron
Sancoins
Saint-Amand-Montrond Les Trois Provinces
Vernais 18276 18210 196 25,84 8 Dun-sur-Auron
Charenton-du-Cher
Saint-Amand-Montrond Cœur de France
Verneuil 18277 18210 34 11,04 3 Dun-sur-Auron
Dun-sur-Auron
Saint-Amand-Montrond Le Dunois
Vesdun 18278 18360 575 48,61 12 Châteaumeillant
Saulzais-le-Potier
Saint-Amand-Montrond Berry Grand Sud
Vierzon 18279 18100 26.365 74,50 354 Vierzon-1
Vierzon-2
Vierzon-1
Vierzon-2
Vierzon Vierzon-Sologne-Berry
Vignoux-sous-les-Aix 18280 18110 712 14,94 48 Saint-Martin-d’Auxigny
Saint-Martin-d’Auxigny
Bourges Terres du Haut Berry
Vignoux-sur-Barangeon 18281 18500 2130 24,87 86 Saint-Martin-d’Auxigny
Vierzon-2
Vierzon Les Villages de la Forêt
Villabon 18282 18800 570 18,28 31 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Villecelin 18283 18160 99 9,39 11 Châteaumeillant
Lignières
Saint-Amand-Montrond Arnon Boischaut Cher
Villegenon 18284 18260 219 32,93 7 Sancerre
Vailly-sur-Sauldre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Villeneuve-sur-Cher 18285 18400 464 26,13 18 Chârost
Chârost
Bourges Fercher Pays Florentais
Villequiers 18286 18800 483 29,49 16 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Vinon 18287 18300 302 18,01 17 Sancerre
Sancerre
Bourges Pays Fort Sancerrois Val de Loire
Vorly 18288 18340 235 18,84 12 Trouy
Levet
Bourges Bourges Plus
Vornay 18289 18130 595 26,35 23 Avord
Baugy
Bourges La Septaine
Vouzeron 18290 18330 560 52,63 11 Saint-Martin-d’Auxigny
Vierzon-2
Vierzon Les Villages de la Forêt

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019: