Lischt vun dr Gmeina im Département Vosges

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Vosges zellt àlla 507 Gmeina ìm Département Vosges uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2013
Arrondissement bìs 2012
Kommünàlverbànd
Ahéville 88002 88500 75 5,84 13 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Aingeville 88003 88140 62 5,77 11 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Ainvelle 88004 88320 133 9,03 15 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Allarmont 88005 88110 203 13,21 15 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ambacourt 88006 88500 290 6,76 43 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Ameuvelle 88007 88410 48 5,56 9 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Anglemont 88008 88700 168 5,93 28 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Anould 88009 88650 3368 24,23 139 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Aouze 88010 88170 198 11,21 18 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Arches 88011 88380 1634 17,50 93 Épinal-1
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Archettes 88012 88380 1105 13,93 79 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Aroffe 88013 88170 86 8,51 10 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Arrentès-de-Corcieux 88014 88430 183 17,00 11 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Attignéville 88015 88300 206 14,61 14 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Attigny 88016 88260 212 16,08 13 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Aulnois 88017 88300 166 4,44 37 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Autigny-la-Tour 88019 88300 149 15,86 9 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Autreville 88020 88300 188 11,09 17 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Autrey 88021 88700 283 17,42 16 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Auzainvilliers 88022 88140 234 8,25 28 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Avillers 88023 88500 81 6,92 12 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Avrainville 88024 88130 114 4,57 25 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Avranville 88025 88630 69 10,89 6 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Aydoilles 88026 88600 1009 10,00 101 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Épinal
Badménil-aux-Bois 88027 88330 144 9,14 16 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Bainville-aux-Saules 88030 88270 147 5,61 26 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Balléville 88031 88170 99 6,25 16 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Ban-de-Laveline 88032 88520 1199 26,45 45 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ban-de-Sapt 88033 88210 350 22,66 15 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ban-sur-Meurthe-Clefcy 88106 88230 946 45,04 21 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Barbey-Seroux 88035 88640 145 7,32 20 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Barville 88036 88300 96 8,45 11 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Basse-sur-le-Rupt 88037 88120 871 13,73 63 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Battexey 88038 88130 36 2,72 13 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Baudricourt 88039 88500 331 3,48 95 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Bayecourt 88040 88150 250 6,92 36 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Bazegney 88041 88270 109 5,81 19 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bazien 88042 88700 80 3,21 25 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Bazoilles-et-Ménil 88043 88500 110 5,77 19 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Bazoilles-sur-Meuse 88044 88300 603 21,25 28 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Beaufremont 88045 88300 87 9,02 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Beauménil 88046 88600 130 3,30 39 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Begnécourt 88047 88270 148 4,57 32 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bellefontaine 88048 88370 981 39,11 25 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Belmont-lès-Darney 88049 88260 113 3,99 28 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Belmont-sur-Buttant 88050 88600 303 8,46 36 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Belmont-sur-Vair 88051 88800 133 6,17 22 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Belrupt 88052 88260 97 9,14 11 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Belval 88053 88210 161 6,84 24 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bertrimoutier 88054 88520 306 3,72 82 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bettegney-Saint-Brice 88055 88450 164 5,32 31 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bettoncourt 88056 88500 96 3,18 30 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Biécourt 88058 88170 97 5,94 16 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Biffontaine 88059 88430 398 8,88 45 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Blémerey 88060 88500 32 2,48 13 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Bleurville 88061 88410 298 20,25 15 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Blevaincourt 88062 88320 98 8,75 11 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Bocquegney 88063 88270 136 4,57 30 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bois-de-Champ 88064 88600 108 17,69 6 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bonvillet 88065 88260 288 10,09 29 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Boulaincourt 88066 88500 68 2,51 27 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Bouxières-aux-Bois 88069 88270 136 7,68 18 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bouxurulles 88070 88130 174 6,70 26 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bouzemont 88071 88270 52 4,97 10 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Brantigny 88073 88130 213 3,01 71 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Brechainville 88074 88350 60 14,15 4 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Brouvelieures 88076 88600 433 7,36 59 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Brû 88077 88700 566 8,95 63 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Bruyères 88078 88600 3073 16,02 192 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Bulgnéville 88079 88140 1539 13,33 115 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Bult 88080 88700 306 9,86 31 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Bussang 88081 88540 1349 27,63 49 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Capavenir Vosges 88465 88150 8634 28,37 304 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Celles-sur-Plaine 88082 88110 784 20,09 39 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Certilleux 88083 88300 211 5,86 36 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Chamagne 88084 88130 466 15,29 30 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Champdray 88085 88640 187 9,49 20 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Champ-le-Duc 88086 88600 518 3,92 132 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Chantraine 88087 88000 3197 6,20 516 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Charmes 88090 88130 4690 23,49 200 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Charmois-devant-Bruyères 88091 88460 387 6,61 59 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Charmois-l’Orgueilleux 88092 88270 587 35,92 16 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Châtas 88093 88210 43 5,55 8 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Châtel-sur-Moselle 88094 88330 1708 11,86 144 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Châtenois 88095 88170 1702 17,57 97 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Châtillon-sur-Saône 88096 88410 112 9,21 12 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Chauffecourt 88097 88500 43 1,89 23 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Chaumousey 88098 88390 901 8,71 103 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Chavelot 88099 88150 1367 6,16 222 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Chef-Haut 88100 88500 46 3,18 14 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Cheniménil 88101 88460 1236 9,28 133 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Chermisey 88102 88630 95 10,75 9 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Circourt 88103 88270 87 5,93 15 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Circourt-sur-Mouzon 88104 88300 185 10,30 18 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Claudon 88105 88410 213 21,72 10 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Clérey-la-Côte 88107 88630 34 3,18 11 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Cleurie 88109 88120 646 11,04 59 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Clézentaine 88110 88700 219 13,11 17 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Coinches 88111 88100 355 5,69 62 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Combrimont 88113 88490 134 5,21 26 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Contrexéville 88114 88140 3190 14,96 213 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Corcieux 88115 88430 1500 17,40 86 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Cornimont 88116 88310 3111 40,23 77 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Courcelles-sous-Châtenois 88117 88170 78 2,33 33 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Coussey 88118 88630 713 16,02 45 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Crainvilliers 88119 88140 174 10,45 17 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Damas-aux-Bois 88121 88330 271 29,46 9 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Damas-et-Bettegney 88122 88270 364 15,07 24 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Damblain 88123 88320 252 13,27 19 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Darney 88124 88260 1076 7,92 136 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Darney-aux-Chênes 88125 88170 66 2,44 27 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Darnieulles 88126 88390 1380 10,10 137 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Deinvillers 88127 88700 59 5,60 11 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Denipaire 88128 88210 249 7,02 35 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Derbamont 88129 88270 114 6,83 17 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Destord 88130 88600 248 5,04 49 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Deycimont 88131 88600 307 6,32 49 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Deyvillers 88132 88000 1361 8,77 155 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Dignonville 88133 88000 199 5,93 34 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Dinozé 88134 88000 624 2,89 216 Épinal-1
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Docelles 88135 88460 864 8,74 99 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Dogneville 88136 88000 1484 11,42 130 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Dolaincourt 88137 88170 100 2,60 38 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Dombasle-devant-Darney 88138 88260 79 8,73 9 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Dombasle-en-Xaintois 88139 88500 120 4,72 25 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Dombrot-le-Sec 88140 88140 368 18,89 19 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Dombrot-sur-Vair 88141 88170 239 9,04 26 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Domèvre-sous-Montfort 88144 88500 56 3,28 17 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Domèvre-sur-Avière 88142 88390 406 9,16 44 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Domèvre-sur-Durbion 88143 88330 265 12,51 21 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Domfaing 88145 88600 216 3,90 55 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Domjulien 88146 88800 175 11,94 15 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Dommartin-aux-Bois 88147 88390 382 15,70 24 Darney
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Dommartin-lès-Remiremont 88148 88200 1882 21,08 89 Le Thillot
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Dommartin-lès-Vallois 88149 88260 54 4,93 11 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Dommartin-sur-Vraine 88150 88170 294 7,10 41 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Dompaire 88151 88270 1108 16,63 67 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Dompierre 88152 88600 249 8,88 28 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Épinal
Domptail 88153 88700 346 18,63 19 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Domrémy-la-Pucelle 88154 88630 91 8,99 10 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Domvallier 88155 88500 101 3,24 31 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Doncières 88156 88700 132 7,63 17 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Dounoux 88157 88220 856 9,23 93 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Éloyes 88158 88510 3122 12,51 250 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Entre-deux-Eaux 88159 88650 497 8,47 59 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Épinal 88160 88000 32.256 59,24 544 Épinal-1
Épinal-2
Épinal-Est
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Escles 88161 88260 434 22,54 19 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Esley 88162 88260 193 11,00 18 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Essegney 88163 88130 745 8,41 89 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Estrennes 88164 88500 94 5,99 16 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Étival-Clairefontaine 88165 88480 2610 27,12 96 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Évaux-et-Ménil 88166 88450 356 5,00 71 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Faucompierre 88167 88460 233 2,45 95 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Fauconcourt 88168 88700 136 4,90 28 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Fays 88169 88600 215 4,83 45 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Ferdrupt 88170 88360 725 14,60 50 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Fignévelle 88171 88410 47 4,40 11 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Fiménil 88172 88600 227 5,13 44 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Florémont 88173 88130 462 8,09 57 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Fomerey 88174 88390 151 5,03 30 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Fontenay 88175 88600 458 6,47 71 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Fontenoy-le-Château 88176 88240 508 34,60 15 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Fouchécourt 88179 88320 44 4,66 9 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Frain 88180 88320 126 7,54 17 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Fraize 88181 88230 2841 15,59 182 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Frapelle 88182 88490 195 4,55 43 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Frebécourt 88183 88630 335 10,53 32 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Fremifontaine 88184 88600 440 9,56 46 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Frenelle-la-Grande 88185 88500 109 5,50 20 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Frenelle-la-Petite 88186 88500 46 3,49 13 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Frénois 88187 88270 54 4,94 11 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Fresse-sur-Moselle 88188 88160 1726 18,41 94 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Fréville 88189 88350 135 6,36 21 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Frizon 88190 88440 521 11,75 44 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Gelvécourt-et-Adompt 88192 88270 105 3,94 27 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Gemaingoutte 88193 88520 145 3,90 37 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Gemmelaincourt 88194 88170 140 7,42 19 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Gendreville 88195 88140 105 8,08 13 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Gérardmer 88196 88400 7807 54,78 143 Gérardmer
Gérardmer
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Gerbamont 88197 88120 352 9,69 36 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Gerbépal 88198 88430 601 19,18 31 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Gignéville 88199 88320 78 5,58 14 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Gigney 88200 88390 53 5,09 10 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Girancourt 88201 88390 900 17,66 51 Darney
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Gircourt-lès-Viéville 88202 88500 191 8,44 23 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Girecourt-sur-Durbion 88203 88600 351 6,92 51 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Girmont-Val-d’Ajol 88205 88340 254 16,67 15 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Gironcourt-sur-Vraine 88206 88170 889 7,51 118 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Godoncourt 88208 88410 115 11,38 10 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Golbey 88209 88190 8798 9,49 927 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Gorhey 88210 88270 173 6,31 27 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Grand 88212 88350 351 36,59 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Grandrupt 88215 88210 77 6,34 12 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Grandrupt-de-Bains 88214 88240 76 3,60 21 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Grandvillers 88216 88600 744 17,46 43 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Granges-Aumontzey 88218 88640 2613 33,01 79 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Greux 88219 88630 149 8,04 19 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Grignoncourt 88220 88410 46 5,41 9 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Gruey-lès-Surance 88221 88240 237 27,10 9 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Gugnécourt 88222 88600 253 5,11 50 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Gugney-aux-Aulx 88223 88450 164 8,67 19 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hadigny-les-Verrières 88224 88330 388 13,74 28 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Hadol 88225 88220 2359 49,05 48 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Hagécourt 88226 88270 126 7,60 17 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hagnéville-et-Roncourt 88227 88300 86 8,55 10 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Haillainville 88228 88330 174 12,26 14 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Harchéchamp 88229 88300 73 7,41 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Hardancourt 88230 88700 40 3,33 12 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Haréville 88231 88800 477 6,56 73 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Harmonville 88232 88300 219 15,13 14 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Harol 88233 88270 628 27,34 23 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hennecourt 88237 88270 370 7,17 52 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hennezel 88238 88260 393 32,13 12 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Hergugney 88239 88130 135 5,46 25 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Herpelmont 88240 88600 279 5,58 50 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Houécourt 88241 88170 441 9,91 45 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Houéville 88242 88300 45 3,21 14 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Housseras 88243 88700 485 19,61 25 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Hurbache 88245 88210 319 9,93 32 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hymont 88246 88500 484 4,17 116 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Igney 88247 88150 1160 7,66 151 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Isches 88248 88320 174 13,60 13 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Jainvillotte 88249 88300 76 7,44 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Jarménil 88250 88550 478 5,10 94 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Épinal
Jeanménil 88251 88700 1119 18,24 61 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Jésonville 88252 88260 132 6,96 19 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Jeuxey 88253 88000 683 8,49 80 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Jorxey 88254 88500 82 5,40 15 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Jubainville 88255 88630 91 4,33 21 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Jussarupt 88256 88640 270 6,57 41 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Juvaincourt 88257 88500 179 8,82 20 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
La Baffe 88028 88460 618 9,01 69 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
La Bourgonce 88068 88470 899 16,56 54 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Bresse 88075 88250 4143 57,94 72 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
La Chapelle-aux-Bois 88088 88240 672 30,65 22 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
La Chapelle-devant-Bruyères 88089 88600 562 20,23 28 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Croix-aux-Mines 88120 88520 486 16,80 29 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Forge 88177 88530 520 4,72 110 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
La Grande-Fosse 88213 88490 135 6,79 20 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Haye 88236 88240 125 7,34 17 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
La Houssière 88244 88430 547 19,54 28 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Neuveville-devant-Lépanges 88322 88600 506 8,77 58 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
La Neuveville-sous-Châtenois 88324 88170 379 7,41 51 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
La Neuveville-sous-Montfort 88325 88800 183 10,21 18 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
La Petite-Fosse 88345 88490 72 5,04 14 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Petite-Raon 88346 88210 742 9,09 82 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Salle 88438 88470 392 4,71 83 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Vacheresse-et-la-Rouillie 88485 88140 120 9,36 13 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
La Vôge-les-Bains 88029 88240 1609 44,09 36 Le Val-d’Ajol
Le Val-d’Ajol
Épinal
Épinal
Épinal
La Voivre 88519 88470 676 5,86 115 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Lamarche 88258 88320 858 33,69 25 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Landaville 88259 88300 298 13,06 23 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Langley 88260 88130 154 2,73 56 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Laval-sur-Vologne 88261 88600 626 3,58 175 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Laveline-devant-Bruyères 88262 88600 582 3,10 188 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Laveline-du-Houx 88263 88640 206 8,21 25 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Le Beulay 88057 88490 92 2,40 38 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Clerjus 88108 88240 508 32,93 15 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Le Ménil 88302 88160 1026 20,38 50 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Le Mont 88306 88210 51 4,01 13 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Puid 88362 88210 113 5,41 21 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Roulier 88399 88460 202 5,67 36 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Le Saulcy 88444 88210 326 9,83 33 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Syndicat 88462 88120 1884 18,29 103 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Le Thillot 88468 88160 3376 15,14 223 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Le Tholy 88470 88530 1555 30,76 51 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Le Val-d’Ajol 88487 88340 3864 73,33 53 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Le Valtin 88492 88230 73 19,64 4 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Le Vermont 88501 88210 71 4,41 16 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Légéville-et-Bonfays 88264 88270 61 5,21 12 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Lemmecourt 88265 88300 30 1,78 17 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Lépanges-sur-Vologne 88266 88600 834 7,57 110 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Lerrain 88267 88260 451 12,65 36 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Les Ableuvenettes 88001 88270 58 4,49 13 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Les Forges 88178 88390 1833 7,14 257 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Les Poulières 88356 88600 272 2,98 91 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Les Rouges-Eaux 88398 88600 85 5,90 14 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Les Thons 88471 88410 102 10,09 10 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Les Vallois 88491 88260 119 5,25 23 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Les Voivres 88520 88240 298 12,81 23 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Lesseux 88268 88490 142 2,94 48 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Liézey 88269 88400 297 13,27 22 Gérardmer
Gérardmer
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Liffol-le-Grand 88270 88350 2124 33,91 63 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Lignéville 88271 88800 307 12,53 25 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Lironcourt 88272 88410 71 4,84 15 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Longchamp 88273 88000 456 10,26 44 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Longchamp-sous-Châtenois 88274 88170 78 4,85 16 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Lubine 88275 88490 239 14,85 16 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Lusse 88276 88490 395 19,49 20 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Luvigny 88277 88110 115 3,94 29 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Maconcourt 88278 88170 72 4,90 15 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Madecourt 88279 88270 50 4,49 11 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Madegney 88280 88450 137 3,05 45 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Madonne-et-Lamerey 88281 88270 405 7,02 58 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Malaincourt 88283 88140 81 6,05 13 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Mandray 88284 88650 581 12,36 47 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Mandres-sur-Vair 88285 88800 440 11,93 37 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Marainville-sur-Madon 88286 88130 98 4,88 20 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Marey 88287 88320 63 7,90 8 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Maroncourt 88288 88270 7 2,24 3 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Martigny-les-Bains 88289 88320 816 29,22 28 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Martigny-les-Gerbonvaux 88290 88300 105 9,04 12 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Martinvelle 88291 88410 131 24,73 5 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Mattaincourt 88292 88500 806 5,95 135 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Maxey-sur-Meuse 88293 88630 216 10,77 20 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Mazeley 88294 88150 263 10,39 25 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Mazirot 88295 88500 228 6,55 35 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Médonville 88296 88140 74 7,27 10 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Méménil 88297 88600 157 9,15 17 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Ménarmont 88298 88700 67 5,24 13 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Ménil-de-Senones 88300 88210 131 7,22 18 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ménil-en-Xaintois 88299 88500 147 4,23 35 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Ménil-sur-Belvitte 88301 88700 294 8,60 34 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Midrevaux 88303 88630 199 14,29 14 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Mirecourt 88304 88500 4949 12,12 408 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Moncel-sur-Vair 88305 88630 196 7,30 27 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Monthureux-le-Sec 88309 88800 159 11,36 14 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Monthureux-sur-Saône 88310 88410 909 19,02 48 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Mont-lès-Lamarche 88307 88320 95 7,10 13 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Mont-lès-Neufchâteau 88308 88300 302 11,51 26 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Montmotier 88311 88240 37 4,24 9 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Morelmaison 88312 88170 197 5,48 36 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Moriville 88313 88330 420 25,05 17 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Morizécourt 88314 88320 101 10,68 9 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Mortagne 88315 88600 171 22,20 8 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Morville 88316 88140 48 3,41 14 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Moussey 88317 88210 566 29,20 19 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Moyemont 88318 88700 227 12,30 18 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Moyenmoutier 88319 88420 3089 34,21 90 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Nayemont-les-Fosses 88320 88100 780 8,91 88 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Neufchâteau 88321 88300 6636 23,81 279 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Neuvillers-sur-Fave 88326 88100 349 5,12 68 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Nomexy 88327 88440 2005 7,95 252 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Nompatelize 88328 88470 542 6,91 78 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Nonville 88330 88260 195 8,91 22 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Nonzeville 88331 88600 53 1,62 33 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Norroy 88332 88800 215 7,22 30 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Nossoncourt 88333 88700 123 5,34 23 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Oëlleville 88334 88500 312 10,08 31 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Offroicourt 88335 88500 154 9,33 17 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Ollainville 88336 88170 73 6,31 12 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Ortoncourt 88338 88700 84 4,39 19 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Padoux 88340 88700 499 19,35 26 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Épinal
Pair-et-Grandrupt 88341 88100 508 4,58 111 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Pallegney 88342 88330 164 5,93 28 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Parey-sous-Montfort 88343 88800 159 7,04 23 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Pargny-sous-Mureau 88344 88350 182 17,97 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Pierrefitte 88347 88270 118 8,78 13 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Mirecourt Dompaire
Pierrepont-sur-l’Arentèle 88348 88600 131 6,23 21 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Plainfaing 88349 88230 1641 38,56 43 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Pleuvezain 88350 88170 78 3,80 21 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Plombières-les-Bains 88351 88370 1604 27,20 59 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Pompierre 88352 88300 195 12,42 16 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Pont-lès-Bonfays 88353 88260 108 4,47 24 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Pont-sur-Madon 88354 88500 185 3,42 54 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Portieux 88355 88330 1239 7,90 157 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Poussay 88357 88500 685 8,69 79 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Pouxeux 88358 88550 1980 14,36 138 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Épinal
Prey 88359 88600 91 2,13 43 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Provenchères-et-Colroy 88361 88490 1343 19,13 70 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Provenchères-lès-Darney 88360 88260 153 9,07 17 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Punerot 88363 88630 156 13,77 11 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Puzieux 88364 88500 146 5,42 27 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Racécourt 88365 88270 158 7,23 22 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Rainville 88366 88170 279 8,61 32 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Rambervillers 88367 88700 5096 20,64 247 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Ramecourt 88368 88500 191 3,26 59 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Ramonchamp 88369 88160 1889 15,74 120 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Rancourt 88370 88270 61 5,57 11 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Raon-aux-Bois 88371 88220 1228 24,05 51 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Épinal
Raon-l’Étape 88372 88110 6205 23,71 262 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Raon-sur-Plaine 88373 88110 147 3,54 42 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Rapey 88374 88130 23 3,03 8 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Raves 88375 88520 471 4,02 117 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Rebeuville 88376 88300 278 8,72 32 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Regnévelle 88377 88410 122 8,62 14 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Regney 88378 88450 96 3,90 25 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Rehaincourt 88379 88330 356 15,22 23 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Rehaupal 88380 88640 209 4,72 44 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Relanges 88381 88260 199 13,87 14 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Remicourt 88382 88500 67 4,22 16 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Remiremont 88383 88200 7691 18,00 427 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Remomeix 88386 88100 457 4,73 97 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Remoncourt 88385 88800 573 14,52 39 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Removille 88387 88170 217 7,55 29 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Renauvoid 88388 88390 121 9,36 13 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Repel 88389 88500 81 3,46 23 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Robécourt 88390 88320 106 8,78 12 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Rochesson 88391 88120 686 21,49 32 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Rollainville 88393 88300 315 8,13 39 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Romain-aux-Bois 88394 88320 51 8,14 6 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Romont 88395 88700 375 19,26 19 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Rouvres-en-Xaintois 88400 88500 274 11,19 24 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Rouvres-la-Chétive 88401 88170 447 11,33 39 Neufchâteau
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Roville-aux-Chênes 88402 88700 370 8,59 43 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Rozerotte 88403 88500 190 6,46 29 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Rozières-sur-Mouzon 88404 88320 67 4,78 14 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Rugney 88406 88130 134 5,73 23 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Ruppes 88407 88630 141 7,44 19 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Rupt-sur-Moselle 88408 88360 3529 45,55 77 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Saint-Amé 88409 88120 2146 8,07 266 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Saint-Baslemont 88411 88260 78 12,71 6 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Saint-Benoît-la-Chipotte 88412 88700 438 20,77 21 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Dié-des-Vosges 88413 88100 19.576 46,15 424 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Sainte-Barbe 88410 88700 272 30,38 9 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Sainte-Hélène 88418 88700 456 17,05 27 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Sainte-Marguerite 88424 88100 2308 5,55 416 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Étienne-lès-Remiremont 88415 88200 3847 33,81 114 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Saint-Genest 88416 88700 135 6,26 22 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Gorgon 88417 88700 386 5,77 67 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Jean-d’Ormont 88419 88210 119 5,29 22 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Julien 88421 88410 109 14,11 8 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Saint-Léonard 88423 88650 1351 14,57 93 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Maurice-sur-Mortagne 88425 88700 181 6,78 27 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Maurice-sur-Moselle 88426 88560 1367 37,00 37 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Saint-Menge 88427 88170 129 6,67 19 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Saint-Michel-sur-Meurthe 88428 88470 1836 15,54 118 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Nabord 88429 88200 3994 38,50 104 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Saint-Ouen-lès-Parey 88430 88140 503 21,09 24 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Saint-Paul 88431 88170 165 4,90 34 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Saint-Pierremont 88432 88700 153 5,51 28 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Prancher 88433 88500 76 4,41 17 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Saint-Remimont 88434 88800 222 4,60 48 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Saint-Remy 88435 88480 518 12,25 42 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Stail 88436 88210 72 6,21 12 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Vallier 88437 88270 99 4,44 22 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Sanchey 88439 88390 943 5,51 171 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Sandaucourt 88440 88170 168 10,78 16 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Sans-Vallois 88441 88260 128 4,43 29 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Sapois 88442 88120 635 16,89 38 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Sartes 88443 88300 95 6,86 14 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Saulcy-sur-Meurthe 88445 88580 2328 16,37 142 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saulxures-lès-Bulgnéville 88446 88140 250 9,54 26 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Saulxures-sur-Moselotte 88447 88290 2517 31,87 79 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Sauville 88448 88140 178 14,38 12 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Savigny 88449 88130 187 6,17 30 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Senaide 88450 88320 183 12,17 15 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Senones 88451 88210 2423 18,73 129 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Senonges 88452 88260 132 5,84 23 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Seraumont 88453 88630 34 10,29 3 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Sercœur 88454 88600 231 9,18 25 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Serécourt 88455 88320 98 13,70 7 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Serocourt 88456 88320 84 11,05 8 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Sionne 88457 88630 144 11,79 12 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Socourt 88458 88130 277 3,85 72 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Soncourt 88459 88170 43 3,91 11 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Soulosse-sous-Saint-Élophe 88460 88630 655 19,32 34 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Suriauville 88461 88140 215 13,44 16 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Taintrux 88463 88100 1529 31,69 48 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Tendon 88464 88460 510 21,85 23 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
They-sous-Montfort 88466 88800 129 10,21 13 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Thiéfosse 88467 88290 577 7,62 76 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Thiraucourt 88469 88500 99 3,02 33 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Thuillières 88472 88260 117 7,62 15 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Tignécourt 88473 88320 106 18,97 6 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Tilleux 88474 88300 64 3,88 16 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Tollaincourt 88475 88320 121 14,13 9 Darney
Darney
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Totainville 88476 88500 119 5,00 24 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Trampot 88477 88350 97 13,14 7 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Tranqueville-Graux 88478 88300 104 14,94 7 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Trémonzey 88479 88240 259 9,07 29 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Ubexy 88480 88130 167 5,01 33 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Uriménil 88481 88220 1340 15,62 86 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Urville 88482 88140 56 4,02 14 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Uxegney 88483 88390 2296 8,94 257 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Uzemain 88484 88220 1035 27,30 38 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Vagney 88486 88120 3911 24,91 157 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Valfroicourt 88488 88270 235 13,80 17 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Valleroy-aux-Saules 88489 88270 253 5,03 50 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Valleroy-le-Sec 88490 88800 178 5,87 30 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Varmonzey 88493 88450 24 2,57 9 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Vaubexy 88494 88500 121 6,52 19 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Vaudéville 88495 88000 177 3,22 55 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Vaudoncourt 88496 88140 161 5,67 28 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Vaxoncourt 88497 88330 443 8,43 53 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Vecoux 88498 88200 858 13,60 63 Le Thillot
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Velotte-et-Tatignécourt 88499 88270 160 5,36 30 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Ventron 88500 88310 832 24,97 33 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Vervezelle 88502 88600 133 1,92 69 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Vexaincourt 88503 88110 148 11,38 13 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Vicherey 88504 88170 207 5,88 35 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Pays de Colombey et du Sud Toulois
Vienville 88505 88430 124 3,38 37 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Vieux-Moulin 88506 88210 314 3,89 81 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Villers 88507 88500 200 4,97 40 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Ville-sur-Illon 88508 88270 541 17,89 30 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Villoncourt 88509 88150 109 6,40 17 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Villotte 88510 88320 154 8,21 19 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Villouxel 88511 88350 86 4,65 18 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Viménil 88512 88600 254 8,05 32 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Vincey 88513 88450 2190 12,81 171 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Viocourt 88514 88170 160 4,75 34 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Vioménil 88515 88260 151 23,59 6 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Vittel 88516 88800 4832 24,13 200 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Viviers-le-Gras 88517 88260 202 9,04 22 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Viviers-lès-Offroicourt 88518 88500 37 4,52 8 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Vomécourt 88521 88700 259 7,03 37 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Vomécourt-sur-Madon 88522 88500 71 3,53 20 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Vouxey 88523 88170 153 23,28 7 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Vrécourt 88524 88140 351 12,46 28 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Vroville 88525 88500 129 6,83 19 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Wisembach 88526 88520 419 11,30 37 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Xaffévillers 88527 88700 144 8,43 17 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Xamontarupt 88528 88460 156 5,00 31 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Xaronval 88529 88130 111 5,25 21 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Xertigny 88530 88220 2586 50,25 51 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Xonrupt-Longemer 88531 88400 1515 30,71 49 Gérardmer
Gérardmer
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Zincourt 88532 88330 77 4,47 17 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017:

2016: