Lischt vun dr Gmeina im Département Vosges

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Vosges zellt àlla 507 Gmeina ìm Département Vosges uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2013
Arrondissement bìs 2012
Kommünàlverbànd
Ahéville 88002 88500 69 5,84 12 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Aingeville 88003 88140 61 5,77 11 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Ainvelle 88004 88320 142 9,03 16 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Allarmont 88005 88110 211 13,21 16 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ambacourt 88006 88500 297 6,76 44 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Ameuvelle 88007 88410 49 5,56 9 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Anglemont 88008 88700 167 5,93 28 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Anould 88009 88650 3369 24,23 139 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Aouze 88010 88170 191 11,21 17 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Arches 88011 88380 1638 17,50 94 Épinal-1
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Archettes 88012 88380 1085 13,93 78 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Aroffe 88013 88170 80 8,51 9 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Arrentès-de-Corcieux 88014 88430 179 17,00 11 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Attignéville 88015 88300 217 14,61 15 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Attigny 88016 88260 230 16,08 14 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Aulnois 88017 88300 161 4,44 36 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Autigny-la-Tour 88019 88300 159 15,86 10 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Autreville 88020 88300 183 11,09 17 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Autrey 88021 88700 286 17,42 16 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Auzainvilliers 88022 88140 228 8,25 28 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Avillers 88023 88500 84 6,92 12 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Avrainville 88024 88130 111 4,57 24 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Avranville 88025 88630 70 10,89 6 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Aydoilles 88026 88600 1028 10,00 103 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Épinal
Badménil-aux-Bois 88027 88330 154 9,14 17 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Bainville-aux-Saules 88030 88270 137 5,61 24 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Balléville 88031 88170 102 6,25 16 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Ban-de-Laveline 88032 88520 1211 26,45 46 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ban-de-Sapt 88033 88210 348 22,66 15 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ban-sur-Meurthe-Clefcy 88106 88230 949 45,04 21 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Barbey-Seroux 88035 88640 148 7,32 20 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Barville 88036 88300 91 8,45 11 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Basse-sur-le-Rupt 88037 88120 864 13,73 63 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Battexey 88038 88130 34 2,72 13 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Baudricourt 88039 88500 328 3,48 94 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Bayecourt 88040 88150 255 6,92 37 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Bazegney 88041 88270 113 5,81 19 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bazien 88042 88700 78 3,21 24 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Bazoilles-et-Ménil 88043 88500 114 5,77 20 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Bazoilles-sur-Meuse 88044 88300 598 21,25 28 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Beaufremont 88045 88300 90 9,02 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Beauménil 88046 88600 125 3,30 38 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Begnécourt 88047 88270 157 4,57 34 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bellefontaine 88048 88370 992 39,11 25 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Belmont-lès-Darney 88049 88260 112 3,99 28 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Belmont-sur-Buttant 88050 88600 302 8,46 36 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Belmont-sur-Vair 88051 88800 128 6,17 21 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Belrupt 88052 88260 102 9,14 11 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Belval 88053 88210 156 6,84 23 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bertrimoutier 88054 88520 310 3,72 83 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bettegney-Saint-Brice 88055 88450 169 5,32 32 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bettoncourt 88056 88500 96 3,18 30 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Biécourt 88058 88170 103 5,94 17 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Biffontaine 88059 88430 408 8,88 46 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Blémerey 88060 88500 28 2,48 11 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Bleurville 88061 88410 308 20,25 15 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Blevaincourt 88062 88320 108 8,75 12 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Bocquegney 88063 88270 134 4,57 29 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bois-de-Champ 88064 88600 111 17,69 6 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bonvillet 88065 88260 300 10,09 30 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Boulaincourt 88066 88500 71 2,51 28 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Bouxières-aux-Bois 88069 88270 139 7,68 18 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bouxurulles 88070 88130 170 6,70 25 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bouzemont 88071 88270 52 4,97 10 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Brantigny 88073 88130 211 3,01 70 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Brechainville 88074 88350 61 14,15 4 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Brouvelieures 88076 88600 446 7,36 61 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Brû 88077 88700 562 8,95 63 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Bruyères 88078 88600 3064 16,02 191 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Bulgnéville 88079 88140 1549 13,33 116 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Bult 88080 88700 308 9,86 31 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Bussang 88081 88540 1383 27,63 50 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Capavenir Vosges 88465 88150 8862 28,37 312 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Celles-sur-Plaine 88082 88110 821 20,09 41 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Certilleux 88083 88300 208 5,86 35 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Chamagne 88084 88130 465 15,29 30 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Champdray 88085 88640 179 9,49 19 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Champ-le-Duc 88086 88600 544 3,92 139 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Chantraine 88087 88000 3212 6,20 518 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Charmes 88090 88130 4689 23,49 200 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Charmois-devant-Bruyères 88091 88460 393 6,61 59 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Charmois-l’Orgueilleux 88092 88270 587 35,92 16 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Châtas 88093 88210 50 5,55 9 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Châtel-sur-Moselle 88094 88330 1702 11,86 144 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Châtenois 88095 88170 1706 17,57 97 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Châtillon-sur-Saône 88096 88410 131 9,21 14 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Chauffecourt 88097 88500 42 1,89 22 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Chaumousey 88098 88390 908 8,71 104 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Chavelot 88099 88150 1391 6,16 226 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Chef-Haut 88100 88500 46 3,18 14 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Cheniménil 88101 88460 1219 9,28 131 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Chermisey 88102 88630 96 10,75 9 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Circourt 88103 88270 88 5,93 15 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Circourt-sur-Mouzon 88104 88300 189 10,30 18 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Claudon 88105 88410 216 21,72 10 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Clérey-la-Côte 88107 88630 32 3,18 10 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Cleurie 88109 88120 651 11,04 59 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Clézentaine 88110 88700 214 13,11 16 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Coinches 88111 88100 360 5,69 63 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Combrimont 88113 88490 134 5,21 26 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Contrexéville 88114 88140 3202 14,96 214 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Corcieux 88115 88430 1538 17,40 88 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Cornimont 88116 88310 3208 40,23 80 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Courcelles-sous-Châtenois 88117 88170 79 2,33 34 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Coussey 88118 88630 723 16,02 45 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Crainvilliers 88119 88140 171 10,45 16 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Damas-aux-Bois 88121 88330 268 29,46 9 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Damas-et-Bettegney 88122 88270 366 15,07 24 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Damblain 88123 88320 254 13,27 19 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Darney 88124 88260 1092 7,92 138 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Darney-aux-Chênes 88125 88170 63 2,44 26 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Darnieulles 88126 88390 1407 10,10 139 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Deinvillers 88127 88700 61 5,60 11 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Denipaire 88128 88210 247 7,02 35 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Derbamont 88129 88270 111 6,83 16 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Destord 88130 88600 256 5,04 51 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Deycimont 88131 88600 309 6,32 49 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Deyvillers 88132 88000 1418 8,77 162 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Dignonville 88133 88000 190 5,93 32 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Dinozé 88134 88000 604 2,89 209 Épinal-1
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Docelles 88135 88460 879 8,74 101 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Dogneville 88136 88000 1486 11,42 130 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Dolaincourt 88137 88170 99 2,60 38 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Dombasle-devant-Darney 88138 88260 81 8,73 9 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Dombasle-en-Xaintois 88139 88500 124 4,72 26 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Dombrot-le-Sec 88140 88140 376 18,89 20 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Dombrot-sur-Vair 88141 88170 245 9,04 27 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Domèvre-sous-Montfort 88144 88500 57 3,28 17 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Domèvre-sur-Avière 88142 88390 402 9,16 44 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Domèvre-sur-Durbion 88143 88330 267 12,51 21 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Domfaing 88145 88600 216 3,90 55 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Domjulien 88146 88800 177 11,94 15 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Dommartin-aux-Bois 88147 88390 394 15,70 25 Darney
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Dommartin-lès-Remiremont 88148 88200 1894 21,08 90 Le Thillot
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Dommartin-lès-Vallois 88149 88260 55 4,93 11 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Dommartin-sur-Vraine 88150 88170 307 7,10 43 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Dompaire 88151 88270 1148 16,63 69 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Dompierre 88152 88600 257 8,88 29 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Épinal
Domptail 88153 88700 357 18,63 19 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Domrémy-la-Pucelle 88154 88630 104 8,99 12 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Domvallier 88155 88500 105 3,24 32 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Doncières 88156 88700 137 7,63 18 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Dounoux 88157 88220 855 9,23 93 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Éloyes 88158 88510 3180 12,51 254 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Entre-deux-Eaux 88159 88650 503 8,47 59 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Épinal 88160 88000 31.740 59,24 536 Épinal-1
Épinal-2
Épinal-Est
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Escles 88161 88260 436 22,54 19 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Esley 88162 88260 190 11,00 17 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Essegney 88163 88130 754 8,41 90 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Estrennes 88164 88500 89 5,99 15 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Étival-Clairefontaine 88165 88480 2616 27,12 96 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Évaux-et-Ménil 88166 88450 357 5,00 71 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Faucompierre 88167 88460 240 2,45 98 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Fauconcourt 88168 88700 132 4,90 27 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Fays 88169 88600 223 4,83 46 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Ferdrupt 88170 88360 721 14,60 49 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Fignévelle 88171 88410 45 4,40 10 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Fiménil 88172 88600 227 5,13 44 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Florémont 88173 88130 449 8,09 56 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Fomerey 88174 88390 158 5,03 31 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Fontenay 88175 88600 468 6,47 72 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Fontenoy-le-Château 88176 88240 532 34,60 15 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Fouchécourt 88179 88320 45 4,66 10 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Frain 88180 88320 129 7,54 17 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Fraize 88181 88230 2871 15,59 184 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Frapelle 88182 88490 190 4,55 42 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Frebécourt 88183 88630 313 10,53 30 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Fremifontaine 88184 88600 469 9,56 49 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Frenelle-la-Grande 88185 88500 108 5,50 20 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Frenelle-la-Petite 88186 88500 45 3,49 13 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Frénois 88187 88270 51 4,94 10 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Fresse-sur-Moselle 88188 88160 1738 18,41 94 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Fréville 88189 88350 145 6,36 23 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Frizon 88190 88440 515 11,75 44 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Gelvécourt-et-Adompt 88192 88270 110 3,94 28 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Gemaingoutte 88193 88520 139 3,90 36 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Gemmelaincourt 88194 88170 149 7,42 20 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Gendreville 88195 88140 106 8,08 13 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Gérardmer 88196 88400 7967 54,78 145 Gérardmer
Gérardmer
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Gerbamont 88197 88120 362 9,69 37 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Gerbépal 88198 88430 589 19,18 31 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Gignéville 88199 88320 79 5,58 14 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Gigney 88200 88390 46 5,09 9 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Girancourt 88201 88390 896 17,66 51 Darney
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Gircourt-lès-Viéville 88202 88500 184 8,44 22 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Girecourt-sur-Durbion 88203 88600 342 6,92 49 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Girmont-Val-d’Ajol 88205 88340 251 16,67 15 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Gironcourt-sur-Vraine 88206 88170 927 7,51 123 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Godoncourt 88208 88410 124 11,38 11 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Golbey 88209 88190 8623 9,49 909 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Gorhey 88210 88270 178 6,31 28 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Grand 88212 88350 360 36,59 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Grandrupt 88215 88210 77 6,34 12 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Grandrupt-de-Bains 88214 88240 81 3,60 23 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Grandvillers 88216 88600 753 17,46 43 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Granges-Aumontzey 88218 88640 2665 33,01 81 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Greux 88219 88630 157 8,04 20 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Grignoncourt 88220 88410 40 5,41 7 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Gruey-lès-Surance 88221 88240 262 27,10 10 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Gugnécourt 88222 88600 238 5,11 47 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Gugney-aux-Aulx 88223 88450 161 8,67 19 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hadigny-les-Verrières 88224 88330 405 13,74 29 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Hadol 88225 88220 2368 49,05 48 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Hagécourt 88226 88270 120 7,60 16 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hagnéville-et-Roncourt 88227 88300 87 8,55 10 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Haillainville 88228 88330 167 12,26 14 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Harchéchamp 88229 88300 74 7,41 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Hardancourt 88230 88700 41 3,33 12 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Haréville 88231 88800 480 6,56 73 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Harmonville 88232 88300 229 15,13 15 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Harol 88233 88270 628 27,34 23 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hennecourt 88237 88270 361 7,17 50 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hennezel 88238 88260 402 32,13 13 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Hergugney 88239 88130 135 5,46 25 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Herpelmont 88240 88600 282 5,58 51 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Houécourt 88241 88170 440 9,91 44 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Houéville 88242 88300 50 3,21 16 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Housseras 88243 88700 489 19,61 25 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Hurbache 88245 88210 320 9,93 32 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hymont 88246 88500 476 4,17 114 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Igney 88247 88150 1168 7,66 152 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Isches 88248 88320 164 13,60 12 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Jainvillotte 88249 88300 79 7,44 11 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Jarménil 88250 88550 474 5,10 93 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Épinal
Jeanménil 88251 88700 1113 18,24 61 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Jésonville 88252 88260 127 6,96 18 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Jeuxey 88253 88000 687 8,49 81 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Jorxey 88254 88500 83 5,40 15 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Jubainville 88255 88630 91 4,33 21 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Jussarupt 88256 88640 274 6,57 42 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Juvaincourt 88257 88500 184 8,82 21 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
La Baffe 88028 88460 634 9,01 70 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
La Bourgonce 88068 88470 896 16,56 54 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Bresse 88075 88250 4154 57,94 72 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
La Chapelle-aux-Bois 88088 88240 668 30,65 22 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
La Chapelle-devant-Bruyères 88089 88600 576 20,23 28 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Croix-aux-Mines 88120 88520 503 16,80 30 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Forge 88177 88530 529 4,72 112 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
La Grande-Fosse 88213 88490 129 6,79 19 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Haye 88236 88240 115 7,34 16 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
La Houssière 88244 88430 587 19,54 30 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Neuveville-devant-Lépanges 88322 88600 499 8,77 57 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
La Neuveville-sous-Châtenois 88324 88170 377 7,41 51 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
La Neuveville-sous-Montfort 88325 88800 180 10,21 18 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
La Petite-Fosse 88345 88490 78 5,04 15 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Petite-Raon 88346 88210 751 9,09 83 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Salle 88438 88470 394 4,71 84 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Vacheresse-et-la-Rouillie 88485 88140 125 9,36 13 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
La Vôge-les-Bains 88029 88240 1624 44,09 37 Le Val-d’Ajol
Le Val-d’Ajol
Épinal
Épinal
Épinal
La Voivre 88519 88470 686 5,86 117 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Lamarche 88258 88320 901 33,69 27 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Landaville 88259 88300 298 13,06 23 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Langley 88260 88130 161 2,73 59 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Laval-sur-Vologne 88261 88600 631 3,58 176 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Laveline-devant-Bruyères 88262 88600 610 3,10 197 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Laveline-du-Houx 88263 88640 214 8,21 26 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Le Beulay 88057 88490 97 2,40 40 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Clerjus 88108 88240 568 32,93 17 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Le Ménil 88302 88160 1069 20,38 52 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Le Mont 88306 88210 51 4,01 13 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Puid 88362 88210 102 5,41 19 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Roulier 88399 88460 195 5,67 34 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Le Saulcy 88444 88210 327 9,83 33 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Syndicat 88462 88120 1898 18,29 104 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Le Thillot 88468 88160 3438 15,14 227 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Le Tholy 88470 88530 1573 30,76 51 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Le Val-d’Ajol 88487 88340 3871 73,33 53 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Le Valtin 88492 88230 74 19,64 4 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Le Vermont 88501 88210 70 4,41 16 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Légéville-et-Bonfays 88264 88270 49 5,21 9 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Lemmecourt 88265 88300 30 1,78 17 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Lépanges-sur-Vologne 88266 88600 850 7,57 112 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Lerrain 88267 88260 460 12,65 36 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Les Ableuvenettes 88001 88270 62 4,49 14 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Les Forges 88178 88390 1868 7,14 262 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Les Poulières 88356 88600 241 2,98 81 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Les Rouges-Eaux 88398 88600 88 5,90 15 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Les Thons 88471 88410 105 10,09 10 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Les Vallois 88491 88260 118 5,25 22 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Les Voivres 88520 88240 310 12,81 24 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Lesseux 88268 88490 151 2,94 51 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Liézey 88269 88400 286 13,27 22 Gérardmer
Gérardmer
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Liffol-le-Grand 88270 88350 2144 33,91 63 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Lignéville 88271 88800 315 12,53 25 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Lironcourt 88272 88410 71 4,84 15 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Longchamp 88273 88000 456 10,26 44 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Longchamp-sous-Châtenois 88274 88170 66 4,85 14 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Lubine 88275 88490 228 14,85 15 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Lusse 88276 88490 434 19,49 22 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Luvigny 88277 88110 112 3,94 28 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Maconcourt 88278 88170 75 4,90 15 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Madecourt 88279 88270 52 4,49 12 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Madegney 88280 88450 128 3,05 42 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Madonne-et-Lamerey 88281 88270 401 7,02 57 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Malaincourt 88283 88140 85 6,05 14 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Mandray 88284 88650 589 12,36 48 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Mandres-sur-Vair 88285 88800 458 11,93 38 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Marainville-sur-Madon 88286 88130 95 4,88 19 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Marey 88287 88320 69 7,90 9 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Maroncourt 88288 88270 9 2,24 4 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Martigny-les-Bains 88289 88320 803 29,22 27 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Martigny-les-Gerbonvaux 88290 88300 108 9,04 12 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Martinvelle 88291 88410 122 24,73 5 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Mattaincourt 88292 88500 821 5,95 138 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Maxey-sur-Meuse 88293 88630 227 10,77 21 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Mazeley 88294 88150 267 10,39 26 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Mazirot 88295 88500 224 6,55 34 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Médonville 88296 88140 100 7,27 14 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Méménil 88297 88600 151 9,15 17 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Ménarmont 88298 88700 76 5,24 15 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Ménil-de-Senones 88300 88210 138 7,22 19 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ménil-en-Xaintois 88299 88500 150 4,23 35 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Ménil-sur-Belvitte 88301 88700 294 8,60 34 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Midrevaux 88303 88630 222 14,29 16 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Mirecourt 88304 88500 5246 12,12 433 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Moncel-sur-Vair 88305 88630 201 7,30 28 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Monthureux-le-Sec 88309 88800 159 11,36 14 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Monthureux-sur-Saône 88310 88410 879 19,02 46 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Mont-lès-Lamarche 88307 88320 98 7,10 14 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Mont-lès-Neufchâteau 88308 88300 300 11,51 26 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Montmotier 88311 88240 45 4,24 11 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Morelmaison 88312 88170 207 5,48 38 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Moriville 88313 88330 433 25,05 17 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Morizécourt 88314 88320 107 10,68 10 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Mortagne 88315 88600 170 22,20 8 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Morville 88316 88140 49 3,41 14 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Moussey 88317 88210 614 29,20 21 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Moyemont 88318 88700 223 12,30 18 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Moyenmoutier 88319 88420 3186 34,21 93 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Nayemont-les-Fosses 88320 88100 798 8,91 90 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Neufchâteau 88321 88300 6664 23,81 280 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Neuvillers-sur-Fave 88326 88100 339 5,12 66 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Nomexy 88327 88440 2097 7,95 264 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Nompatelize 88328 88470 541 6,91 78 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Nonville 88330 88260 200 8,91 22 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Nonzeville 88331 88600 51 1,62 31 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Norroy 88332 88800 222 7,22 31 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Nossoncourt 88333 88700 117 5,34 22 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Oëlleville 88334 88500 306 10,08 30 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Offroicourt 88335 88500 152 9,33 16 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Ollainville 88336 88170 67 6,31 11 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Ortoncourt 88338 88700 89 4,39 20 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Padoux 88340 88700 514 19,35 27 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Épinal
Pair-et-Grandrupt 88341 88100 511 4,58 112 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Pallegney 88342 88330 170 5,93 29 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Parey-sous-Montfort 88343 88800 149 7,04 21 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Pargny-sous-Mureau 88344 88350 182 17,97 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Pierrefitte 88347 88270 123 8,78 14 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Mirecourt Dompaire
Pierrepont-sur-l’Arentèle 88348 88600 136 6,23 22 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Plainfaing 88349 88230 1676 38,56 43 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Pleuvezain 88350 88170 76 3,80 20 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Plombières-les-Bains 88351 88370 1678 27,20 62 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Pompierre 88352 88300 219 12,42 18 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Pont-lès-Bonfays 88353 88260 102 4,47 23 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Pont-sur-Madon 88354 88500 178 3,42 52 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Portieux 88355 88330 1258 7,90 159 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Poussay 88357 88500 689 8,69 79 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Pouxeux 88358 88550 1992 14,36 139 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Épinal
Prey 88359 88600 93 2,13 44 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Provenchères-et-Colroy 88361 88490 1372 19,13 72 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Provenchères-lès-Darney 88360 88260 159 9,07 18 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Punerot 88363 88630 157 13,77 11 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Puzieux 88364 88500 148 5,42 27 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Racécourt 88365 88270 171 7,23 24 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Rainville 88366 88170 278 8,61 32 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Rambervillers 88367 88700 5170 20,64 250 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Ramecourt 88368 88500 189 3,26 58 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Ramonchamp 88369 88160 1978 15,74 126 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Rancourt 88370 88270 60 5,57 11 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Raon-aux-Bois 88371 88220 1237 24,05 51 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Épinal
Raon-l’Étape 88372 88110 6388 23,71 269 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Raon-sur-Plaine 88373 88110 146 3,54 41 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Rapey 88374 88130 23 3,03 8 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Raves 88375 88520 468 4,02 116 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Rebeuville 88376 88300 283 8,72 32 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Regnévelle 88377 88410 125 8,62 15 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Regney 88378 88450 88 3,90 23 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Rehaincourt 88379 88330 363 15,22 24 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Rehaupal 88380 88640 211 4,72 45 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Relanges 88381 88260 209 13,87 15 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Remicourt 88382 88500 66 4,22 16 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Remiremont 88383 88200 7714 18,00 429 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Remomeix 88386 88100 479 4,73 101 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Remoncourt 88385 88800 594 14,52 41 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Removille 88387 88170 214 7,55 28 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Renauvoid 88388 88390 118 9,36 13 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Repel 88389 88500 84 3,46 24 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Robécourt 88390 88320 108 8,78 12 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Rochesson 88391 88120 699 21,49 33 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Rollainville 88393 88300 306 8,13 38 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Romain-aux-Bois 88394 88320 48 8,14 6 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Romont 88395 88700 391 19,26 20 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Rouvres-en-Xaintois 88400 88500 277 11,19 25 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Rouvres-la-Chétive 88401 88170 450 11,33 40 Neufchâteau
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Roville-aux-Chênes 88402 88700 369 8,59 43 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Rozerotte 88403 88500 192 6,46 30 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Rozières-sur-Mouzon 88404 88320 63 4,78 13 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Rugney 88406 88130 141 5,73 25 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Ruppes 88407 88630 140 7,44 19 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Rupt-sur-Moselle 88408 88360 3525 45,55 77 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Saint-Amé 88409 88120 2154 8,07 267 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Saint-Baslemont 88411 88260 80 12,71 6 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Saint-Benoît-la-Chipotte 88412 88700 417 20,77 20 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Dié-des-Vosges 88413 88100 19.607 46,15 425 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Sainte-Barbe 88410 88700 278 30,38 9 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Sainte-Hélène 88418 88700 466 17,05 27 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Sainte-Marguerite 88424 88100 2319 5,55 418 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Étienne-lès-Remiremont 88415 88200 3840 33,81 114 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Saint-Genest 88416 88700 136 6,26 22 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Gorgon 88417 88700 391 5,77 68 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Jean-d’Ormont 88419 88210 122 5,29 23 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Julien 88421 88410 110 14,11 8 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Saint-Léonard 88423 88650 1355 14,57 93 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Maurice-sur-Mortagne 88425 88700 181 6,78 27 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Maurice-sur-Moselle 88426 88560 1404 37,00 38 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Saint-Menge 88427 88170 126 6,67 19 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Saint-Michel-sur-Meurthe 88428 88470 1864 15,54 120 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Nabord 88429 88200 4052 38,50 105 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Saint-Ouen-lès-Parey 88430 88140 495 21,09 23 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Saint-Paul 88431 88170 156 4,90 32 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Saint-Pierremont 88432 88700 153 5,51 28 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Prancher 88433 88500 83 4,41 19 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Saint-Remimont 88434 88800 224 4,60 49 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Saint-Remy 88435 88480 519 12,25 42 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Stail 88436 88210 73 6,21 12 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Vallier 88437 88270 98 4,44 22 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Sanchey 88439 88390 939 5,51 170 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Sandaucourt 88440 88170 174 10,78 16 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Sans-Vallois 88441 88260 133 4,43 30 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Sapois 88442 88120 641 16,89 38 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Sartes 88443 88300 99 6,86 14 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Saulcy-sur-Meurthe 88445 88580 2330 16,37 142 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saulxures-lès-Bulgnéville 88446 88140 252 9,54 26 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Saulxures-sur-Moselotte 88447 88290 2588 31,87 81 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Sauville 88448 88140 183 14,38 13 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Savigny 88449 88130 184 6,17 30 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Senaide 88450 88320 181 12,17 15 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Senones 88451 88210 2464 18,73 132 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Senonges 88452 88260 128 5,84 22 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Seraumont 88453 88630 43 10,29 4 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Sercœur 88454 88600 240 9,18 26 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Serécourt 88455 88320 100 13,70 7 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Serocourt 88456 88320 90 11,05 8 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Sionne 88457 88630 140 11,79 12 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Socourt 88458 88130 270 3,85 70 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Soncourt 88459 88170 44 3,91 11 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Soulosse-sous-Saint-Élophe 88460 88630 646 19,32 33 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Suriauville 88461 88140 214 13,44 16 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Taintrux 88463 88100 1543 31,69 49 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Tendon 88464 88460 516 21,85 24 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
They-sous-Montfort 88466 88800 127 10,21 12 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Thiéfosse 88467 88290 593 7,62 78 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Thiraucourt 88469 88500 99 3,02 33 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Thuillières 88472 88260 120 7,62 16 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Tignécourt 88473 88320 105 18,97 6 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Tilleux 88474 88300 58 3,88 15 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Tollaincourt 88475 88320 127 14,13 9 Darney
Darney
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Totainville 88476 88500 121 5,00 24 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Trampot 88477 88350 92 13,14 7 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Tranqueville-Graux 88478 88300 103 14,94 7 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Trémonzey 88479 88240 255 9,07 28 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Ubexy 88480 88130 175 5,01 35 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Uriménil 88481 88220 1355 15,62 87 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Urville 88482 88140 57 4,02 14 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Uxegney 88483 88390 2294 8,94 257 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Uzemain 88484 88220 1055 27,30 39 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Vagney 88486 88120 3925 24,91 158 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Valfroicourt 88488 88270 241 13,80 17 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Valleroy-aux-Saules 88489 88270 260 5,03 52 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Valleroy-le-Sec 88490 88800 167 5,87 28 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Varmonzey 88493 88450 28 2,57 11 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Vaubexy 88494 88500 126 6,52 19 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Vaudéville 88495 88000 162 3,22 50 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Vaudoncourt 88496 88140 157 5,67 28 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Vaxoncourt 88497 88330 452 8,43 54 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Vecoux 88498 88200 870 13,60 64 Le Thillot
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Velotte-et-Tatignécourt 88499 88270 158 5,36 29 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Ventron 88500 88310 838 24,97 34 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Vervezelle 88502 88600 132 1,92 69 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Vexaincourt 88503 88110 157 11,38 14 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Vicherey 88504 88170 195 5,88 33 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Pays de Colombey et du Sud Toulois
Vienville 88505 88430 125 3,38 37 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Vieux-Moulin 88506 88210 320 3,89 82 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Villers 88507 88500 209 4,97 42 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Ville-sur-Illon 88508 88270 558 17,89 31 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Villoncourt 88509 88150 110 6,40 17 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Villotte 88510 88320 153 8,21 19 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Villouxel 88511 88350 82 4,65 18 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Viménil 88512 88600 245 8,05 30 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Vincey 88513 88450 2181 12,81 170 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Viocourt 88514 88170 156 4,75 33 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Vioménil 88515 88260 145 23,59 6 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Vittel 88516 88800 5071 24,13 210 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Viviers-le-Gras 88517 88260 199 9,04 22 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Viviers-lès-Offroicourt 88518 88500 36 4,52 8 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Vomécourt 88521 88700 275 7,03 39 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Vomécourt-sur-Madon 88522 88500 70 3,53 20 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Vouxey 88523 88170 138 23,28 6 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Vrécourt 88524 88140 370 12,46 30 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Vroville 88525 88500 133 6,83 19 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Wisembach 88526 88520 409 11,30 36 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Xaffévillers 88527 88700 153 8,43 18 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Xamontarupt 88528 88460 155 5,00 31 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Xaronval 88529 88130 106 5,25 20 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Xertigny 88530 88220 2611 50,25 52 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Xonrupt-Longemer 88531 88400 1522 30,71 50 Gérardmer
Gérardmer
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Zincourt 88532 88330 83 4,47 19 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017:

2016: