Lischt vun dr Gmeina im Département Vosges

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Vosges zellt àlla 507 Gmeina ìm Département Vosges uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2013
Arrondissement bìs 2012
Kommünàlverbànd
Ahéville 88002 88500 71 5,84 12 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Aingeville 88003 88140 61 5,77 11 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Ainvelle 88004 88320 139 9,03 15 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Allarmont 88005 88110 207 13,21 16 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ambacourt 88006 88500 290 6,76 43 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Ameuvelle 88007 88410 49 5,56 9 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Anglemont 88008 88700 168 5,93 28 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Anould 88009 88650 3363 24,23 139 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Aouze 88010 88170 197 11,21 18 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Arches 88011 88380 1629 17,50 93 Épinal-1
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Archettes 88012 88380 1081 13,93 78 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Aroffe 88013 88170 83 8,51 10 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Arrentès-de-Corcieux 88014 88430 181 17,00 11 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Attignéville 88015 88300 210 14,61 14 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Attigny 88016 88260 221 16,08 14 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Aulnois 88017 88300 164 4,44 37 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Autigny-la-Tour 88019 88300 154 15,86 10 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Autreville 88020 88300 185 11,09 17 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Autrey 88021 88700 282 17,42 16 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Auzainvilliers 88022 88140 230 8,25 28 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Avillers 88023 88500 82 6,92 12 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Avrainville 88024 88130 115 4,57 25 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Avranville 88025 88630 70 10,89 6 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Aydoilles 88026 88600 1012 10,00 101 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Épinal
Badménil-aux-Bois 88027 88330 149 9,14 16 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Bainville-aux-Saules 88030 88270 142 5,61 25 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Balléville 88031 88170 101 6,25 16 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Ban-de-Laveline 88032 88520 1205 26,45 46 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ban-de-Sapt 88033 88210 349 22,66 15 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ban-sur-Meurthe-Clefcy 88106 88230 947 45,04 21 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Barbey-Seroux 88035 88640 146 7,32 20 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Barville 88036 88300 95 8,45 11 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Basse-sur-le-Rupt 88037 88120 867 13,73 63 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Battexey 88038 88130 34 2,72 13 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Baudricourt 88039 88500 327 3,48 94 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Bayecourt 88040 88150 252 6,92 36 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Bazegney 88041 88270 111 5,81 19 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bazien 88042 88700 79 3,21 25 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Bazoilles-et-Ménil 88043 88500 110 5,77 19 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Bazoilles-sur-Meuse 88044 88300 600 21,25 28 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Beaufremont 88045 88300 89 9,02 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Beauménil 88046 88600 129 3,30 39 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Begnécourt 88047 88270 151 4,57 33 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bellefontaine 88048 88370 986 39,11 25 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Belmont-lès-Darney 88049 88260 113 3,99 28 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Belmont-sur-Buttant 88050 88600 304 8,46 36 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Belmont-sur-Vair 88051 88800 131 6,17 21 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Belrupt 88052 88260 99 9,14 11 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Belval 88053 88210 159 6,84 23 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bertrimoutier 88054 88520 305 3,72 82 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bettegney-Saint-Brice 88055 88450 167 5,32 31 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bettoncourt 88056 88500 96 3,18 30 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Biécourt 88058 88170 100 5,94 17 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Biffontaine 88059 88430 401 8,88 45 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Blémerey 88060 88500 30 2,48 12 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Bleurville 88061 88410 303 20,25 15 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Blevaincourt 88062 88320 103 8,75 12 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Bocquegney 88063 88270 134 4,57 29 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bois-de-Champ 88064 88600 108 17,69 6 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bonvillet 88065 88260 293 10,09 29 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Boulaincourt 88066 88500 70 2,51 28 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Bouxières-aux-Bois 88069 88270 138 7,68 18 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bouxurulles 88070 88130 172 6,70 26 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Bouzemont 88071 88270 52 4,97 10 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Brantigny 88073 88130 214 3,01 71 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Brechainville 88074 88350 60 14,15 4 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Brouvelieures 88076 88600 440 7,36 60 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Brû 88077 88700 564 8,95 63 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Bruyères 88078 88600 3078 16,02 192 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Bulgnéville 88079 88140 1541 13,33 116 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Bult 88080 88700 307 9,86 31 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Bussang 88081 88540 1360 27,63 49 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Capavenir Vosges 88465 88150 8748 28,37 308 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Celles-sur-Plaine 88082 88110 795 20,09 40 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Certilleux 88083 88300 210 5,86 36 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Chamagne 88084 88130 466 15,29 30 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Champdray 88085 88640 183 9,49 19 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Champ-le-Duc 88086 88600 531 3,92 135 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Chantraine 88087 88000 3205 6,20 517 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Charmes 88090 88130 4700 23,49 200 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Charmois-devant-Bruyères 88091 88460 390 6,61 59 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Charmois-l’Orgueilleux 88092 88270 592 35,92 16 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Châtas 88093 88210 46 5,55 8 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Châtel-sur-Moselle 88094 88330 1699 11,86 143 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Châtenois 88095 88170 1698 17,57 97 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Châtillon-sur-Saône 88096 88410 122 9,21 13 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Chauffecourt 88097 88500 42 1,89 22 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Chaumousey 88098 88390 902 8,71 104 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Chavelot 88099 88150 1381 6,16 224 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Chef-Haut 88100 88500 46 3,18 14 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Cheniménil 88101 88460 1232 9,28 133 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Chermisey 88102 88630 95 10,75 9 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Circourt 88103 88270 87 5,93 15 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Circourt-sur-Mouzon 88104 88300 188 10,30 18 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Claudon 88105 88410 212 21,72 10 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Clérey-la-Côte 88107 88630 33 3,18 10 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Cleurie 88109 88120 646 11,04 59 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Clézentaine 88110 88700 216 13,11 16 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Coinches 88111 88100 357 5,69 63 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Combrimont 88113 88490 134 5,21 26 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Contrexéville 88114 88140 3192 14,96 213 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Corcieux 88115 88430 1519 17,40 87 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Cornimont 88116 88310 3159 40,23 79 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Courcelles-sous-Châtenois 88117 88170 78 2,33 33 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Coussey 88118 88630 717 16,02 45 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Crainvilliers 88119 88140 171 10,45 16 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Damas-aux-Bois 88121 88330 269 29,46 9 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Damas-et-Bettegney 88122 88270 365 15,07 24 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Damblain 88123 88320 253 13,27 19 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Darney 88124 88260 1078 7,92 136 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Darney-aux-Chênes 88125 88170 64 2,44 26 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Darnieulles 88126 88390 1398 10,10 138 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Deinvillers 88127 88700 60 5,60 11 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Denipaire 88128 88210 248 7,02 35 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Derbamont 88129 88270 112 6,83 16 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Destord 88130 88600 252 5,04 50 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Deycimont 88131 88600 308 6,32 49 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Deyvillers 88132 88000 1389 8,77 158 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Dignonville 88133 88000 195 5,93 33 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Dinozé 88134 88000 611 2,89 211 Épinal-1
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Docelles 88135 88460 865 8,74 99 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Dogneville 88136 88000 1485 11,42 130 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Dolaincourt 88137 88170 100 2,60 38 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Dombasle-devant-Darney 88138 88260 80 8,73 9 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Dombasle-en-Xaintois 88139 88500 122 4,72 26 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Dombrot-le-Sec 88140 88140 372 18,89 20 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Dombrot-sur-Vair 88141 88170 241 9,04 27 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Domèvre-sous-Montfort 88144 88500 57 3,28 17 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Domèvre-sur-Avière 88142 88390 400 9,16 44 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Domèvre-sur-Durbion 88143 88330 271 12,51 22 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Domfaing 88145 88600 216 3,90 55 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Domjulien 88146 88800 175 11,94 15 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Dommartin-aux-Bois 88147 88390 390 15,70 25 Darney
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Dommartin-lès-Remiremont 88148 88200 1895 21,08 90 Le Thillot
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Dommartin-lès-Vallois 88149 88260 54 4,93 11 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Dommartin-sur-Vraine 88150 88170 301 7,10 42 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Dompaire 88151 88270 1128 16,63 68 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Dompierre 88152 88600 254 8,88 29 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Épinal
Domptail 88153 88700 347 18,63 19 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Domrémy-la-Pucelle 88154 88630 94 8,99 10 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Domvallier 88155 88500 103 3,24 32 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Doncières 88156 88700 135 7,63 18 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Dounoux 88157 88220 853 9,23 92 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Éloyes 88158 88510 3137 12,51 251 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Entre-deux-Eaux 88159 88650 501 8,47 59 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Épinal 88160 88000 32.223 59,24 544 Épinal-1
Épinal-2
Épinal-Est
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Escles 88161 88260 435 22,54 19 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Esley 88162 88260 192 11,00 17 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Essegney 88163 88130 747 8,41 89 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Estrennes 88164 88500 92 5,99 15 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Étival-Clairefontaine 88165 88480 2618 27,12 97 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Évaux-et-Ménil 88166 88450 357 5,00 71 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Faucompierre 88167 88460 236 2,45 96 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Fauconcourt 88168 88700 131 4,90 27 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Fays 88169 88600 219 4,83 45 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Ferdrupt 88170 88360 722 14,60 49 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Fignévelle 88171 88410 46 4,40 10 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Fiménil 88172 88600 227 5,13 44 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Florémont 88173 88130 455 8,09 56 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Fomerey 88174 88390 154 5,03 31 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Fontenay 88175 88600 464 6,47 72 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Fontenoy-le-Château 88176 88240 521 34,60 15 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Fouchécourt 88179 88320 44 4,66 9 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Frain 88180 88320 128 7,54 17 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Fraize 88181 88230 2852 15,59 183 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Frapelle 88182 88490 193 4,55 42 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Frebécourt 88183 88630 324 10,53 31 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Fremifontaine 88184 88600 454 9,56 47 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Frenelle-la-Grande 88185 88500 107 5,50 19 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Frenelle-la-Petite 88186 88500 45 3,49 13 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Frénois 88187 88270 53 4,94 11 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Fresse-sur-Moselle 88188 88160 1733 18,41 94 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Fréville 88189 88350 138 6,36 22 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Frizon 88190 88440 520 11,75 44 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Gelvécourt-et-Adompt 88192 88270 108 3,94 27 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Gemaingoutte 88193 88520 142 3,90 36 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Gemmelaincourt 88194 88170 144 7,42 19 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Gendreville 88195 88140 106 8,08 13 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Gérardmer 88196 88400 7802 54,78 142 Gérardmer
Gérardmer
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Gerbamont 88197 88120 357 9,69 37 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Gerbépal 88198 88430 595 19,18 31 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Gignéville 88199 88320 80 5,58 14 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Gigney 88200 88390 49 5,09 10 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Girancourt 88201 88390 897 17,66 51 Darney
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Gircourt-lès-Viéville 88202 88500 187 8,44 22 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Girecourt-sur-Durbion 88203 88600 344 6,92 50 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Girmont-Val-d’Ajol 88205 88340 257 16,67 15 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Gironcourt-sur-Vraine 88206 88170 899 7,51 120 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Godoncourt 88208 88410 117 11,38 10 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Golbey 88209 88190 8714 9,49 918 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Gorhey 88210 88270 176 6,31 28 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Grand 88212 88350 355 36,59 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Grandrupt 88215 88210 77 6,34 12 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Grandrupt-de-Bains 88214 88240 79 3,60 22 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Grandvillers 88216 88600 743 17,46 43 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Granges-Aumontzey 88218 88640 2630 33,01 80 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Greux 88219 88630 153 8,04 19 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Grignoncourt 88220 88410 43 5,41 8 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Gruey-lès-Surance 88221 88240 250 27,10 9 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Gugnécourt 88222 88600 245 5,11 48 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Gugney-aux-Aulx 88223 88450 161 8,67 19 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hadigny-les-Verrières 88224 88330 397 13,74 29 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Hadol 88225 88220 2358 49,05 48 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Hagécourt 88226 88270 125 7,60 16 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hagnéville-et-Roncourt 88227 88300 87 8,55 10 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Haillainville 88228 88330 171 12,26 14 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Harchéchamp 88229 88300 76 7,41 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Hardancourt 88230 88700 41 3,33 12 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Haréville 88231 88800 480 6,56 73 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Harmonville 88232 88300 224 15,13 15 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Harol 88233 88270 629 27,34 23 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hennecourt 88237 88270 363 7,17 51 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Hennezel 88238 88260 398 32,13 12 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Hergugney 88239 88130 132 5,46 24 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Herpelmont 88240 88600 283 5,58 51 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Houécourt 88241 88170 441 9,91 45 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Houéville 88242 88300 48 3,21 15 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Housseras 88243 88700 486 19,61 25 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Hurbache 88245 88210 319 9,93 32 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hymont 88246 88500 480 4,17 115 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Igney 88247 88150 1165 7,66 152 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Isches 88248 88320 169 13,60 12 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Jainvillotte 88249 88300 77 7,44 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Jarménil 88250 88550 475 5,10 93 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Épinal
Jeanménil 88251 88700 1116 18,24 61 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Jésonville 88252 88260 126 6,96 18 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Jeuxey 88253 88000 685 8,49 81 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Jorxey 88254 88500 82 5,40 15 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Jubainville 88255 88630 91 4,33 21 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Jussarupt 88256 88640 273 6,57 42 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Juvaincourt 88257 88500 183 8,82 21 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
La Baffe 88028 88460 620 9,01 69 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
La Bourgonce 88068 88470 900 16,56 54 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Bresse 88075 88250 4146 57,94 72 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
La Chapelle-aux-Bois 88088 88240 670 30,65 22 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
La Chapelle-devant-Bruyères 88089 88600 569 20,23 28 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Croix-aux-Mines 88120 88520 495 16,80 29 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Forge 88177 88530 525 4,72 111 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
La Grande-Fosse 88213 88490 132 6,79 19 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Haye 88236 88240 120 7,34 16 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
La Houssière 88244 88430 567 19,54 29 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Neuveville-devant-Lépanges 88322 88600 497 8,77 57 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
La Neuveville-sous-Châtenois 88324 88170 374 7,41 50 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
La Neuveville-sous-Montfort 88325 88800 180 10,21 18 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
La Petite-Fosse 88345 88490 75 5,04 15 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Petite-Raon 88346 88210 745 9,09 82 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Salle 88438 88470 393 4,71 83 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
La Vacheresse-et-la-Rouillie 88485 88140 122 9,36 13 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
La Vôge-les-Bains 88029 88240 1618 44,09 37 Le Val-d’Ajol
Le Val-d’Ajol
Épinal
Épinal
Épinal
La Voivre 88519 88470 682 5,86 116 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Lamarche 88258 88320 864 33,69 26 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Landaville 88259 88300 299 13,06 23 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Langley 88260 88130 158 2,73 58 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Laval-sur-Vologne 88261 88600 626 3,58 175 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Laveline-devant-Bruyères 88262 88600 591 3,10 191 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Laveline-du-Houx 88263 88640 205 8,21 25 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Le Beulay 88057 88490 95 2,40 40 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Clerjus 88108 88240 537 32,93 16 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Le Ménil 88302 88160 1048 20,38 51 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Le Mont 88306 88210 51 4,01 13 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Puid 88362 88210 107 5,41 20 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Roulier 88399 88460 199 5,67 35 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Le Saulcy 88444 88210 328 9,83 33 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Le Syndicat 88462 88120 1885 18,29 103 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Le Thillot 88468 88160 3405 15,14 225 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Le Tholy 88470 88530 1566 30,76 51 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Le Val-d’Ajol 88487 88340 3857 73,33 53 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Le Valtin 88492 88230 73 19,64 4 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Le Vermont 88501 88210 70 4,41 16 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Légéville-et-Bonfays 88264 88270 55 5,21 11 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Lemmecourt 88265 88300 30 1,78 17 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Lépanges-sur-Vologne 88266 88600 843 7,57 111 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Lerrain 88267 88260 458 12,65 36 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Les Ableuvenettes 88001 88270 60 4,49 13 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Les Forges 88178 88390 1850 7,14 259 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Les Poulières 88356 88600 256 2,98 86 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Les Rouges-Eaux 88398 88600 88 5,90 15 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Les Thons 88471 88410 103 10,09 10 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Les Vallois 88491 88260 120 5,25 23 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Les Voivres 88520 88240 304 12,81 24 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Lesseux 88268 88490 146 2,94 50 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Liézey 88269 88400 294 13,27 22 Gérardmer
Gérardmer
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Liffol-le-Grand 88270 88350 2134 33,91 63 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Lignéville 88271 88800 312 12,53 25 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Lironcourt 88272 88410 70 4,84 14 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Longchamp 88273 88000 450 10,26 44 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Longchamp-sous-Châtenois 88274 88170 76 4,85 16 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Lubine 88275 88490 236 14,85 16 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Lusse 88276 88490 415 19,49 21 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Luvigny 88277 88110 117 3,94 30 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Maconcourt 88278 88170 73 4,90 15 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Madecourt 88279 88270 51 4,49 11 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Madegney 88280 88450 131 3,05 43 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Madonne-et-Lamerey 88281 88270 403 7,02 57 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Malaincourt 88283 88140 83 6,05 14 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Mandray 88284 88650 585 12,36 47 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Mandres-sur-Vair 88285 88800 449 11,93 38 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Marainville-sur-Madon 88286 88130 96 4,88 20 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Marey 88287 88320 64 7,90 8 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Maroncourt 88288 88270 7 2,24 3 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Martigny-les-Bains 88289 88320 810 29,22 28 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Martigny-les-Gerbonvaux 88290 88300 108 9,04 12 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Martinvelle 88291 88410 125 24,73 5 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Mattaincourt 88292 88500 815 5,95 137 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Maxey-sur-Meuse 88293 88630 221 10,77 21 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Mazeley 88294 88150 265 10,39 26 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Mazirot 88295 88500 226 6,55 35 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Médonville 88296 88140 87 7,27 12 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Méménil 88297 88600 152 9,15 17 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Ménarmont 88298 88700 71 5,24 14 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Ménil-de-Senones 88300 88210 135 7,22 19 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Ménil-en-Xaintois 88299 88500 150 4,23 35 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Ménil-sur-Belvitte 88301 88700 298 8,60 35 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Midrevaux 88303 88630 211 14,29 15 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Mirecourt 88304 88500 5078 12,12 419 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Moncel-sur-Vair 88305 88630 198 7,30 27 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Monthureux-le-Sec 88309 88800 158 11,36 14 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Monthureux-sur-Saône 88310 88410 894 19,02 47 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Mont-lès-Lamarche 88307 88320 96 7,10 14 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Mont-lès-Neufchâteau 88308 88300 301 11,51 26 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Montmotier 88311 88240 41 4,24 10 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Morelmaison 88312 88170 202 5,48 37 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Moriville 88313 88330 429 25,05 17 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Morizécourt 88314 88320 104 10,68 10 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Mortagne 88315 88600 171 22,20 8 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Morville 88316 88140 49 3,41 14 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Moussey 88317 88210 590 29,20 20 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Moyemont 88318 88700 225 12,30 18 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Moyenmoutier 88319 88420 3138 34,21 92 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Nayemont-les-Fosses 88320 88100 791 8,91 89 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Neufchâteau 88321 88300 6642 23,81 279 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Neuvillers-sur-Fave 88326 88100 344 5,12 67 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Nomexy 88327 88440 2054 7,95 258 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Nompatelize 88328 88470 541 6,91 78 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Nonville 88330 88260 197 8,91 22 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Nonzeville 88331 88600 52 1,62 32 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Norroy 88332 88800 218 7,22 30 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Nossoncourt 88333 88700 120 5,34 22 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Oëlleville 88334 88500 308 10,08 31 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Offroicourt 88335 88500 152 9,33 16 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Ollainville 88336 88170 70 6,31 11 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Ortoncourt 88338 88700 87 4,39 20 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Padoux 88340 88700 507 19,35 26 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Épinal
Pair-et-Grandrupt 88341 88100 515 4,58 112 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Pallegney 88342 88330 164 5,93 28 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Parey-sous-Montfort 88343 88800 154 7,04 22 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Pargny-sous-Mureau 88344 88350 182 17,97 10 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Pierrefitte 88347 88270 116 8,78 13 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Mirecourt Dompaire
Pierrepont-sur-l’Arentèle 88348 88600 133 6,23 21 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Plainfaing 88349 88230 1645 38,56 43 Gérardmer
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Pleuvezain 88350 88170 79 3,80 21 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Plombières-les-Bains 88351 88370 1641 27,20 60 Le Val-d’Ajol
Plombières-les-Bains
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Pompierre 88352 88300 207 12,42 17 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Pont-lès-Bonfays 88353 88260 108 4,47 24 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Pont-sur-Madon 88354 88500 181 3,42 53 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Portieux 88355 88330 1249 7,90 158 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Poussay 88357 88500 689 8,69 79 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Pouxeux 88358 88550 1993 14,36 139 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Épinal
Prey 88359 88600 91 2,13 43 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Provenchères-et-Colroy 88361 88490 1354 19,13 71 Saint-Dié-des-Vosges-2
Provenchères-sur-Fave
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Provenchères-lès-Darney 88360 88260 158 9,07 17 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Punerot 88363 88630 157 13,77 11 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Puzieux 88364 88500 146 5,42 27 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Racécourt 88365 88270 165 7,23 23 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Rainville 88366 88170 279 8,61 32 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Rambervillers 88367 88700 5139 20,64 249 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Ramecourt 88368 88500 189 3,26 58 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Ramonchamp 88369 88160 1933 15,74 123 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Rancourt 88370 88270 60 5,57 11 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Raon-aux-Bois 88371 88220 1234 24,05 51 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Épinal
Raon-l’Étape 88372 88110 6297 23,71 266 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Raon-sur-Plaine 88373 88110 145 3,54 41 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Rapey 88374 88130 23 3,03 8 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Raves 88375 88520 470 4,02 117 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Rebeuville 88376 88300 280 8,72 32 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Regnévelle 88377 88410 124 8,62 14 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Regney 88378 88450 92 3,90 24 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Rehaincourt 88379 88330 363 15,22 24 Charmes
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Rehaupal 88380 88640 210 4,72 44 Bruyères
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Relanges 88381 88260 204 13,87 15 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Remicourt 88382 88500 64 4,22 15 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Remiremont 88383 88200 7691 18,00 427 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Remomeix 88386 88100 468 4,73 99 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Remoncourt 88385 88800 577 14,52 40 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Removille 88387 88170 215 7,55 28 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Renauvoid 88388 88390 119 9,36 13 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Repel 88389 88500 82 3,46 24 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Robécourt 88390 88320 107 8,78 12 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Rochesson 88391 88120 693 21,49 32 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Rollainville 88393 88300 306 8,13 38 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Romain-aux-Bois 88394 88320 51 8,14 6 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Romont 88395 88700 381 19,26 20 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Rouvres-en-Xaintois 88400 88500 281 11,19 25 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Rouvres-la-Chétive 88401 88170 448 11,33 40 Neufchâteau
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Roville-aux-Chênes 88402 88700 369 8,59 43 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Rozerotte 88403 88500 191 6,46 30 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Rozières-sur-Mouzon 88404 88320 65 4,78 14 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Rugney 88406 88130 138 5,73 24 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Ruppes 88407 88630 140 7,44 19 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Rupt-sur-Moselle 88408 88360 3528 45,55 77 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Saint-Amé 88409 88120 2149 8,07 266 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Saint-Baslemont 88411 88260 79 12,71 6 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Saint-Benoît-la-Chipotte 88412 88700 428 20,77 21 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Dié-des-Vosges 88413 88100 19.724 46,15 427 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Sainte-Barbe 88410 88700 273 30,38 9 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Sainte-Hélène 88418 88700 455 17,05 27 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Sainte-Marguerite 88424 88100 2314 5,55 417 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Étienne-lès-Remiremont 88415 88200 3842 33,81 114 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Saint-Genest 88416 88700 138 6,26 22 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Gorgon 88417 88700 392 5,77 68 Saint-Dié-des-Vosges-1
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Jean-d’Ormont 88419 88210 120 5,29 23 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Julien 88421 88410 109 14,11 8 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Saint-Léonard 88423 88650 1351 14,57 93 Saint-Dié-des-Vosges-2
Fraize
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Maurice-sur-Mortagne 88425 88700 180 6,78 27 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Maurice-sur-Moselle 88426 88560 1385 37,00 37 Le Thillot
Le Thillot
Épinal
Épinal
Ballons des Hautes-Vosges
Saint-Menge 88427 88170 127 6,67 19 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Saint-Michel-sur-Meurthe 88428 88470 1851 15,54 119 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Nabord 88429 88200 4023 38,50 104 Remiremont
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Saint-Ouen-lès-Parey 88430 88140 499 21,09 24 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Saint-Paul 88431 88170 160 4,90 33 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Saint-Pierremont 88432 88700 152 5,51 28 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Saint-Prancher 88433 88500 79 4,41 18 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Saint-Remimont 88434 88800 223 4,60 48 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Saint-Remy 88435 88480 519 12,25 42 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Stail 88436 88210 72 6,21 12 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Vallier 88437 88270 99 4,44 22 Charmes
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Sanchey 88439 88390 943 5,51 171 Épinal-1
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Sandaucourt 88440 88170 171 10,78 16 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Sans-Vallois 88441 88260 131 4,43 30 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Sapois 88442 88120 638 16,89 38 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Sartes 88443 88300 96 6,86 14 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Saulcy-sur-Meurthe 88445 88580 2326 16,37 142 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saulxures-lès-Bulgnéville 88446 88140 251 9,54 26 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Saulxures-sur-Moselotte 88447 88290 2540 31,87 80 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Sauville 88448 88140 180 14,38 13 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Savigny 88449 88130 184 6,17 30 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Senaide 88450 88320 183 12,17 15 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Senones 88451 88210 2439 18,73 130 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Senonges 88452 88260 131 5,84 22 Darney
Darney
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Seraumont 88453 88630 38 10,29 4 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Sercœur 88454 88600 235 9,18 26 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Serécourt 88455 88320 99 13,70 7 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Serocourt 88456 88320 87 11,05 8 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Sionne 88457 88630 141 11,79 12 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Socourt 88458 88130 272 3,85 71 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Soncourt 88459 88170 44 3,91 11 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Soulosse-sous-Saint-Élophe 88460 88630 649 19,32 34 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Suriauville 88461 88140 215 13,44 16 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Taintrux 88463 88100 1535 31,69 48 Saint-Dié-des-Vosges-1
Saint-Dié-des-Vosges-Ouest
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Tendon 88464 88460 513 21,85 23 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
They-sous-Montfort 88466 88800 128 10,21 13 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Thiéfosse 88467 88290 581 7,62 76 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Thiraucourt 88469 88500 99 3,02 33 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Thuillières 88472 88260 119 7,62 16 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Tignécourt 88473 88320 106 18,97 6 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Tilleux 88474 88300 61 3,88 16 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Tollaincourt 88475 88320 124 14,13 9 Darney
Darney
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Totainville 88476 88500 119 5,00 24 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Trampot 88477 88350 94 13,14 7 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Tranqueville-Graux 88478 88300 104 14,94 7 Neufchâteau
Coussey
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Trémonzey 88479 88240 255 9,07 28 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Épinal
Ubexy 88480 88130 171 5,01 34 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Uriménil 88481 88220 1348 15,62 86 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Urville 88482 88140 57 4,02 14 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Uxegney 88483 88390 2282 8,94 255 Golbey
Épinal-Ouest
Épinal
Épinal
Épinal
Uzemain 88484 88220 1046 27,30 38 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Vagney 88486 88120 3918 24,91 157 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Valfroicourt 88488 88270 239 13,80 17 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Valleroy-aux-Saules 88489 88270 257 5,03 51 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Valleroy-le-Sec 88490 88800 172 5,87 29 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Varmonzey 88493 88450 25 2,57 10 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Vaubexy 88494 88500 124 6,52 19 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Vaudéville 88495 88000 170 3,22 53 Épinal-2
Épinal-Est
Épinal
Épinal
Épinal
Vaudoncourt 88496 88140 158 5,67 28 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Vaxoncourt 88497 88330 446 8,43 53 Golbey
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Vecoux 88498 88200 865 13,60 64 Le Thillot
Remiremont
Épinal
Épinal
Porte des Vosges Méridionales
Velotte-et-Tatignécourt 88499 88270 161 5,36 30 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Ventron 88500 88310 835 24,97 33 La Bresse
La Bresse
Épinal
Épinal
Hautes Vosges
Vervezelle 88502 88600 132 1,92 69 Bruyères
Brouvelieures
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Bruyères-Vallons des Vosges
Vexaincourt 88503 88110 151 11,38 13 Raon-l’Étape
Raon-l’Étape
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Vicherey 88504 88170 202 5,88 34 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Pays de Colombey et du Sud Toulois
Vienville 88505 88430 124 3,38 37 Gérardmer
Corcieux
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Vieux-Moulin 88506 88210 316 3,89 81 Raon-l’Étape
Senones
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Villers 88507 88500 205 4,97 41 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Ville-sur-Illon 88508 88270 550 17,89 31 Darney
Dompaire
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Villoncourt 88509 88150 109 6,40 17 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal
Villotte 88510 88320 154 8,21 19 Darney
Lamarche
Neufchâteau
Neufchâteau
Vosges Côté Sud Ouest
Villouxel 88511 88350 84 4,65 18 Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Viménil 88512 88600 249 8,05 31 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Vincey 88513 88450 2183 12,81 170 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Épinal
Viocourt 88514 88170 158 4,75 33 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Vioménil 88515 88260 149 23,59 6 Le Val-d’Ajol
Bains-les-Bains
Épinal
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Vittel 88516 88800 4951 24,13 205 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Viviers-le-Gras 88517 88260 200 9,04 22 Darney
Monthureux-sur-Saône
Neufchâteau
Épinal
Vosges Côté Sud Ouest
Viviers-lès-Offroicourt 88518 88500 36 4,52 8 Vittel
Vittel
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Vomécourt 88521 88700 263 7,03 37 Charmes
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Vomécourt-sur-Madon 88522 88500 70 3,53 20 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Vouxey 88523 88170 146 23,28 6 Mirecourt
Châtenois
Neufchâteau
Neufchâteau
Ouest Vosgien
Vrécourt 88524 88140 361 12,46 29 Vittel
Bulgnéville
Neufchâteau
Neufchâteau
Terre d’Eau
Vroville 88525 88500 129 6,83 19 Mirecourt
Mirecourt
Neufchâteau
Neufchâteau
Mirecourt Dompaire
Wisembach 88526 88520 414 11,30 37 Saint-Dié-des-Vosges-2
Saint-Dié-des-Vosges-Est
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Xaffévillers 88527 88700 149 8,43 18 Raon-l’Étape
Rambervillers
Épinal
Épinal
Région de Rambervillers
Xamontarupt 88528 88460 156 5,00 31 Bruyères
Bruyères
Épinal
Épinal
Bruyères-Vallons des Vosges
Xaronval 88529 88130 111 5,25 21 Charmes
Charmes
Épinal
Épinal
Mirecourt Dompaire
Xertigny 88530 88220 2598 50,25 52 Le Val-d’Ajol
Xertigny
Épinal
Épinal
Épinal
Xonrupt-Longemer 88531 88400 1522 30,71 50 Gérardmer
Gérardmer
Saint-Dié-des-Vosges
Saint-Dié-des-Vosges
Hautes Vosges
Zincourt 88532 88330 80 4,47 18 Bruyères
Châtel-sur-Moselle
Épinal
Épinal
Épinal

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017:

2016: