Lischt vun dr Gmeina im Département Allier

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Allier zellt àlla 317 Gmeina ìm Département Allier uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abrest Abrèt 03001 03200 2923 10,46 279 Vichy-2
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Agonges 03002 03210 312 24,10 13 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Ainay-le-Château 03003 03360 1006 24,07 42 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Andelaroche 03004 03120 258 20,28 13 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Archignat Archinhat 03005 03380 335 24,35 14 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Arfeuilles Arfuelha 03006 03120 660 59,56 11 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Arpheuilles-Saint-Priest Arfuelha e Sant Prich 03007 03420 355 20,02 18 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Arronnes Arona 03008 03250 377 26,00 15 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Aubigny 03009 03460 139 17,14 8 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Audes Auda 03010 03190 437 28,26 15 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Aurouër 03011 03460 416 27,06 15 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Autry-Issards 03012 03210 326 19,45 17 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Avermes 03013 03000 3907 15,60 250 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Avrilly 03014 03130 134 11,48 12 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Bagneux 03015 03460 318 24,87 13 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Barberier Barberier 03016 03140 143 8,08 18 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Barrais-Bussolles 03017 03120 194 25,34 8 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Bayet Baiet 03018 03500 707 22,58 31 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Beaulon 03019 03230 1664 63,98 26 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Beaune-d’Allier Beuna 03020 03390 290 24,20 12 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Bègues Begas 03021 03800 227 8,30 27 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Bellenaves Balanava 03022 03330 1022 34,88 29 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Bellerive-sur-Allier Vaissa 03023 03700 8501 18,97 448 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Bert 03024 03130 247 24,15 10 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Bessay-sur-Allier 03025 03340 1339 34,60 39 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Besson 03026 03210 771 47,16 16 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Bézenet Besenet 03027 03170 974 9,94 98 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Billezois Bilhasés 03028 03120 387 15,68 25 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Billy Bilhi 03029 03260 781 10,22 76 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Biozat Biozat 03030 03800 832 16,46 51 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Bizeneuille Bijanuelha 03031 03170 295 29,75 10 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Blomard Blomart 03032 03390 237 22,37 11 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Bost Bòst 03033 03300 192 9,48 20 Cusset
Cusset-Nord
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Boucé Bociat 03034 03150 514 21,68 24 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Bourbon-l’Archambault Bourbon-l'Archambault 03036 03160 2550 54,84 46 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Braize Braize 03037 03360 267 20,95 13 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Bransat Brançat 03038 03500 504 15,52 32 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Bresnay 03039 03210 378 23,13 16 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Bressolles 03040 03000 1099 23,38 47 Souvigny
Moulins-Sud
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Broût-Vernet Brot e Vernet 03043 03110 1182 31,71 37 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Brugheas Brujat 03044 03700 1473 26,81 55 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Busset Busset 03045 03270 940 36,96 25 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Buxières-les-Mines 03046 03440 1059 46,95 23 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Cérilly 03048 03350 1313 70,55 19 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Cesset Sessiat 03049 03500 406 12,19 33 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chambérat Chamberat 03051 03370 307 28,37 11 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Chamblet Chamblet 03052 03170 1097 20,50 54 Commentry
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Chantelle Chantela 03053 03140 1064 10,96 97 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chapeau 03054 03340 230 33,42 7 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Chappes Chapas 03058 03390 220 18,60 12 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Chareil-Cintrat Charuelh e Sintrat 03059 03140 358 12,77 28 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Charmeil Chalmelh 03060 03110 948 7,40 128 Vichy-1
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Charmes Charmes 03061 03800 396 8,19 48 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Charroux Charós 03062 03140 362 10,43 35 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chassenard 03063 03510 969 25,12 39 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Moulins
Vichy
Le Grand Charolais
Château-sur-Allier 03064 03320 177 27,75 6 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Châtel-de-Neuvre 03065 03500 547 19,34 28 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Châtel-Montagne Chastel de la Montanha 03066 03250 359 36,81 10 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Châtelperron 03067 03220 147 20,80 7 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Châtelus Châtelus 03068 03120 112 6,64 17 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Châtillon 03069 03210 316 12,90 24 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Chavenon Chavenon 03070 03440 135 17,47 8 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Chavroches 03071 03220 253 9,95 25 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Chazemais Chazemais 03072 03370 498 29,10 17 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Chemilly 03073 03210 634 16,94 37 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Chevagnes 03074 03230 667 49,78 13 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Chezelle Chezelle 03075 03140 182 7,33 25 Gannat
Chantelle
Vichy
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chézy 03076 03230 236 36,53 6 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Chirat-l’Église Chirat-l'Église 03077 03330 128 18,48 7 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chouvigny Chouvigny 03078 03450 220 13,41 16 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Cindré 03079 03220 301 22,63 13 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Cognat-Lyonne Conhat e Liona 03080 03110 702 12,51 56 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Colombier Colombier 03081 03600 332 12,92 26 Commentry
Commentry
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Commentry Comentriac 03082 03600 6262 20,96 299 Commentry
Commentry
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Contigny 03083 03500 597 17,93 33 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Cosne-d’Allier Cosne-d'Allier 03084 03430 2046 25,29 81 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Coulandon Coulandon 03085 03000 652 17,06 38 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Coulanges Coulanges 03086 03470 349 23,96 15 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Le Grand Charolais
Couleuvre 03087 03320 563 53,83 10 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Pays de Tronçais
Courçais Courçais 03088 03370 330 26,51 12 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Coutansouze Coutansouze 03089 03330 153 13,42 11 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Couzon Couzon 03090 03160 291 19,85 15 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Créchy Créchy 03091 03150 463 11,61 40 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Cressanges Cressanges 03092 03240 630 41,76 15 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Creuzier-le-Neuf Creuzier-le-Neuf 03093 03300 1157 10,88 106 Cusset
Cusset-Nord
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Creuzier-le-Vieux Creuzier-le-Vieux 03094 03300 3295 11,38 290 Cusset
Cusset-Nord
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Cusset Cucet 03095 03300 12.757 31,93 400 Cusset
Cusset-Nord
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Deneuille-lès-Chantelle Denuelha de Chantela 03096 03140 81 8,21 10 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Deneuille-les-Mines Denuelha de las Minas 03097 03170 362 24,88 15 Commentry
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Désertines Désertines 03098 03630 4387 8,34 526 Montluçon-2
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Deux-Chaises Deux-Chaises 03099 03240 399 41,01 10 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Diou 03100 03290 1403 24,89 56 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Domérat Domairat 03101 03410 8819 35,54 248 Montluçon-1
Domérat-Montluçon-Nord-Ouest
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Dompierre-sur-Besbre 03102 03290 3052 45,63 67 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Doyet Doyet 03104 03170 1193 27,58 43 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Droiturier Dreturier 03105 03120 325 22,07 15 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Durdat-Larequille Durdat-Larequille 03106 03310 1343 24,45 55 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Ébreuil Ebruelh 03107 03450 1260 23,22 54 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Échassières Échassières 03108 03330 390 23,40 17 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Escurolles Escuròlas 03109 03110 768 13,27 58 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Espinasse-Vozelle Espinassa e Vozela 03110 03110 1003 17,87 56 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Estivareilles Estivareilles 03111 03190 1107 11,27 98 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Étroussat Étroussat 03112 03140 636 13,03 49 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Ferrières-sur-Sichon Ferrièras 03113 03250 563 38,58 15 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Fleuriel Fleuriel 03115 03140 337 28,05 12 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Fourilles Fourilles 03116 03140 196 6,98 28 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Franchesse 03117 03160 467 40,24 12 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Gannat Gatnat 03118 03800 5836 36,85 158 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Gannay-sur-Loire 03119 03230 406 32,29 13 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Garnat-sur-Engièvre 03120 03230 699 18,74 37 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Gennetines 03121 03400 671 39,14 17 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Gipcy 03122 03210 239 27,57 9 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Gouise 03124 03340 220 23,12 10 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Haut-Bocage Maillet 03158 03190 892 70,64 13 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Hauterive Autariba 03126 03270 1181 8,08 146 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Hérisson Eiriçon 03127 03190 627 32,57 19 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Huriel Uriat 03128 03380 2664 34,92 76 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Hyds Ids 03129 03600 321 18,71 17 Commentry
Commentry
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Isle-et-Bardais 03130 03360 266 44,65 6 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Isserpent Isserpent 03131 03120 525 26,31 20 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Jaligny-sur-Besbre 03132 03220 587 9,63 61 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Jenzat Jenzat 03133 03800 511 11,64 44 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
La Celle La Cela 03047 03600 414 31,20 13 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
La Chabanne La Chabana 03050 03250 189 20,00 9 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
La Chapelaude La Chapela Auda 03055 03380 1002 28,60 35 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
La Chapelle La Chapela 03056 03300 372 21,70 17 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
La Chapelle-aux-Chasses 03057 03230 212 25,96 8 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
La Ferté-Hauterive 03114 03340 294 18,88 16 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
La Guillermie La Guillermie 03125 03250 129 12,33 10 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
La Petite-Marche La Petite-Marche 03206 03420 182 14,93 12 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Laféline Laféline 03134 03500 203 23,10 9 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Lalizolle Lalizolle 03135 03450 358 23,72 15 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Lamaids Lamaids 03136 03380 218 8,02 27 Montluçon-4
Montluçon-Ouest
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Langy Langy 03137 03150 276 7,36 38 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Lapalisse 03138 03120 3105 33,01 94 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Laprugne Laprunha 03139 03250 318 34,61 9 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Lavault-Sainte-Anne Lavault-Sainte-Anne 03140 03100 1170 9,08 129 Montluçon-4
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Lavoine Lavoine 03141 03250 151 17,53 9 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Le Bouchaud 03035 03130 214 22,55 9 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Le Brethon Lo Breton 03041 03350 327 44,61 7 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Le Breuil Lo Bruelh 03042 03120 534 34,55 15 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Le Donjon 03103 03130 1064 37,02 29 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Le Mayet-d’École Le Mayet-d'École 03164 03800 270 6,76 40 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Le Mayet-de-Montagne Lo Maiet de Montanha 03165 03250 1384 29,03 48 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Le Montet Lo Montet 03183 03240 467 1,77 264 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Le Pin 03208 03130 403 21,78 19 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Le Theil Le Theil 03281 03240 410 28,92 14 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Le Vernet Le Vernet 03306 03200 1932 10,07 192 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Le Veurdre 03309 03320 454 21,16 21 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Le Vilhain 03313 03350 268 26,37 10 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Lenax 03142 03130 260 28,25 9 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Lételon 03143 03360 113 6,37 18 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Liernolles 03144 03130 210 37,31 6 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Lignerolles Lignerolles 03145 03410 748 11,81 63 Montluçon-4
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Limoise 03146 03320 159 12,56 13 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Loddes 03147 03130 162 23,49 7 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Loriges Loriges 03148 03500 353 9,48 37 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Louchy-Montfand Louchy-Montfand 03149 03500 440 5,33 83 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Louroux-Bourbonnais 03150 03350 215 33,02 7 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Bocage Bourbonnais
Louroux-de-Beaune Louroux-de-Beaune 03151 03600 170 10,66 16 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Louroux-de-Bouble Louroux-de-Bouble 03152 03330 243 16,87 14 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Luneau 03154 03130 299 27,27 11 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Lurcy-Lévis 03155 03320 1906 71,42 27 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Lusigny 03156 03230 1698 44,55 38 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Magnet Magnet 03157 03260 982 12,72 77 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Malicorne Malicorne 03159 03600 806 11,84 68 Commentry
Commentry
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Marcenat Marcenat 03160 03260 403 18,07 22 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Marcillat-en-Combraille Marsilhac 03161 03420 898 35,21 26 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Marigny 03162 03210 201 17,24 12 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Mariol Mariol 03163 03270 795 9,41 84 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Mazerier Mazerier 03166 03800 299 7,23 41 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Mazirat Mazirat 03167 03420 281 20,26 14 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Meaulne-Vitray 03168 03360 889 50,10 18 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Meillard Meillard 03169 03500 315 25,48 12 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Meillers 03170 03210 141 23,48 6 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Mercy 03171 03340 263 28,80 9 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Mesples Mesples 03172 03370 127 15,30 8 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Molinet 03173 03510 1161 25,98 45 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Le Grand Charolais
Molles Molles 03174 03300 888 26,89 33 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Monestier Monestier 03175 03140 283 29,68 10 Gannat
Chantelle
Vichy
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Monétay-sur-Allier 03176 03500 505 11,77 43 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Monétay-sur-Loire 03177 03470 266 31,26 9 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Montaiguët-en-Forez Montaiguët-en-Forez 03178 03130 314 22,49 14 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Montaigu-le-Blin Montaigu-le-Blin 03179 03150 306 12,96 24 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Montbeugny Montbeugny 03180 03340 691 32,65 21 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Montcombroux-les-Mines Montcombroux-les-Mines 03181 03130 320 23,42 14 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Monteignet-sur-l’Andelot Monteignet-sur-l'Andelot 03182 03800 267 9,38 28 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Montilly Montilly 03184 03000 516 22,09 23 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Montluçon Montluçon 03185 03100 36.147 20,67 1749 Montluçon-1
Montluçon-2
Montluçon-3
Montluçon-4
Domérat-Montluçon-Nord-Ouest
Montluçon-Est
Montluçon-Nord-Est
Montluçon-Ouest
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Montmarault Montmarault 03186 03390 1520 9,00 169 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Montoldre Montoldre 03187 03150 638 18,90 34 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Montord Montord 03188 03500 211 4,44 48 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Montvicq Montvicq 03189 03170 716 10,02 71 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Moulins 03190 03000 19.613 8,61 2278 Moulins-1
Moulins-2
Moulins-Ouest
Moulins-Sud
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Murat Murat 03191 03390 295 20,07 15 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Nades Nades 03192 03450 152 8,49 18 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Nassigny Nassigny 03193 03190 179 18,32 10 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Naves Naves 03194 03330 115 8,13 14 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Néris-les-Bains Néris-les-Bains 03195 03310 2603 33,13 79 Montluçon-3
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Neuilly-en-Donjon 03196 03130 220 25,02 9 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Neuilly-le-Réal 03197 03340 1458 46,97 31 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Neure 03198 03320 184 11,97 15 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Neuvy 03200 03000 1593 19,03 84 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Nizerolles Nizerolles 03201 03250 327 17,57 19 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Noyant-d’Allier Noyant-d'Allier 03202 03210 653 21,05 31 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Paray-le-Frésil Paray-le-Frésil 03203 03230 387 37,30 10 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Paray-sous-Briailles Paray-sous-Briailles 03204 03500 635 22,18 29 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Périgny Périgny 03205 03120 447 27,22 16 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Pierrefitte-sur-Loire Pierrefitte-sur-Loire 03207 03470 508 25,36 20 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Poëzat Poëzat 03209 03800 146 2,12 69 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Pouzy-Mésangy 03210 03320 403 35,04 12 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Prémilhat Prémilhat 03211 03410 2439 21,12 115 Montluçon-4
Montluçon-Ouest
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Quinssaines Quinssaines 03212 03380 1469 25,37 58 Montluçon-4
Montluçon-Ouest
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Reugny Reugny 03213 03190 253 7,66 33 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Rocles Rocles 03214 03240 379 21,66 17 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Rongères Rongères 03215 03150 568 8,95 63 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Ronnet Ronnet 03216 03420 175 19,88 9 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Angel Saint-Angel 03217 03170 745 25,27 29 Commentry
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Saint-Aubin-le-Monial 03218 03160 263 21,63 12 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Bonnet-de-Four Saint-Bonnet-de-Four 03219 03390 210 18,73 11 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Saint-Bonnet-de-Rochefort Saint-Bonnet-de-Rochefort 03220 03800 691 16,36 42 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Bonnet-Tronçais 03221 03360 722 27,98 26 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Saint-Caprais Saint-Caprais 03222 03190 89 20,14 4 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Saint-Christophe Saint-Christophe 03223 03120 479 28,02 17 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Saint-Clément Saint-Clément 03224 03250 309 25,98 12 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Désiré Saint-Désiré 03225 03370 440 41,89 11 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Didier-en-Donjon 03226 03130 269 32,92 8 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Didier-la-Forêt Saint-Didier-la-Forêt 03227 03110 385 33,59 11 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Éloy-d’Allier Saint-Éloy-d'Allier 03228 03370 45 12,83 4 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Ennemond 03229 03400 638 38,08 17 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Sainte-Thérence Sainte-Thérence 03261 03420 188 13,14 14 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Étienne-de-Vicq Saint-Étienne-de-Vicq 03230 03300 521 19,22 27 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Saint-Fargeol Saint-Fargeol 03231 03420 191 10,36 18 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Félix Saint-Félix 03232 03260 324 5,20 62 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Genest Saint-Genest 03233 03310 404 15,17 27 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Gérand-de-Vaux 03234 03340 386 40,08 10 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Gérand-le-Puy Saint-Gérand-le-Puy 03235 03150 1010 19,55 52 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Germain-de-Salles Saint-Germain-de-Salles 03237 03140 424 11,59 37 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Germain-des-Fossés Sant German dels Fossats 03236 03260 3694 8,30 445 Vichy-1
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Hilaire 03238 03440 539 20,64 26 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Léger-sur-Vouzance 03239 03130 265 18,18 15 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Léon 03240 03220 575 33,62 17 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Léopardin-d’Augy 03241 03160 358 39,59 9 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Saint-Loup 03242 03150 559 17,62 32 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Marcel-en-Marcillat Saint-Marcel-en-Marcillat 03244 03420 144 10,55 14 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Marcel-en-Murat Saint-Marcel-en-Murat 03243 03390 126 16,82 7 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Saint-Martin-des-Lais Saint-Martin-des-Lais 03245 03230 124 18,25 7 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Saint-Martinien Saint-Martinien 03246 03380 610 25,48 24 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Menoux 03247 03210 1016 27,62 37 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Nicolas-des-Biefs Saint-Nicolas-des-Biefs 03248 03250 175 28,90 6 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Palais Saint-Palais 03249 03370 165 20,30 8 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Pierre-Laval Saint-Pierre-Laval 03250 042620 365 24,03 15 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Saint-Plaisir 03251 03160 384 52,54 7 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Pont Saint-Pont 03252 03110 644 12,31 52 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Pourçain-sur-Besbre 03253 03290 437 32,99 13 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Pourçain-sur-Sioule 03254 03500 5142 35,67 144 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Priest-d’Andelot Saint-Priest-d'Andelot 03255 03800 144 8,17 18 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Priest-en-Murat Saint-Priest-en-Murat 03256 03390 222 25,48 9 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Saint-Prix Saint-Prix 03257 03120 789 21,75 36 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Saint-Rémy-en-Rollat Saint-Rémy-en-Rollat 03258 03110 1695 20,84 81 Vichy-1
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Sauvier Saint-Sauvier 03259 03370 354 31,47 11 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Sornin Saint-Sornin 03260 03240 227 19,44 12 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Victor Saint-Victor 03262 03410 2113 23,22 91 Montluçon-1
Montluçon-Nord-Est
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Voir 03263 03220 194 25,12 8 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Yorre Saint-Yorre 03264 03270 2637 6,35 415 Vichy-2
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saligny-sur-Roudon 03265 03470 687 57,77 12 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Sanssat Sanssat 03266 03150 271 8,40 32 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saulcet Saulcet 03267 03500 712 7,98 89 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saulzet Saulzet 03268 03800 389 9,21 42 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Sauvagny Sauvagny 03269 03430 92 19,41 5 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Sazeret Sazeret 03270 03390 150 17,94 8 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Serbannes Serbannes 03271 03700 827 14,30 58 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Servilly Servilly 03272 03120 295 12,32 24 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Seuillet Seuillet 03273 03260 507 9,94 51 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Sorbier 03274 03220 313 17,09 18 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Souvigny 03275 03210 1866 44,35 42 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Sussat Sussat 03276 03450 102 8,00 13 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Target Target 03277 03140 257 26,47 10 Gannat
Chantelle
Vichy
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Taxat-Senat Taxat-Senat 03278 03140 205 13,62 15 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Teillet-Argenty Teillet-Argenty 03279 03410 560 21,99 25 Montluçon-4
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Terjat Terjat 03280 03420 207 17,74 12 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Theneuille 03282 03350 366 39,73 9 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Thiel-sur-Acolin 03283 03230 1117 57,71 19 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Thionne 03284 03220 325 26,96 12 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Tortezais Tortezais 03285 03430 175 24,11 7 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Toulon-sur-Allier 03286 03400 1139 38,69 29 Moulins-2
Moulins-Sud
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Treban Treban 03287 03240 394 25,63 15 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Treignat Treignat 03288 03380 416 28,94 14 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Treteau 03289 03220 536 31,28 17 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Trévol 03290 03460 1622 40,84 40 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Trézelles 03291 03220 398 18,14 22 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Tronget Tronget 03292 03240 907 31,06 29 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Urçay Urçay 03293 03360 266 12,49 21 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Ussel-d’Allier Ussel-d'Allier 03294 03140 160 8,02 20 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Valignat Valignat 03295 03330 77 2,32 33 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Valigny Valigny 03296 03360 376 21,18 18 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Vallon-en-Sully Vallon-en-Sully 03297 03190 1578 38,02 42 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Varennes-sur-Allier 03298 03150 3561 24,10 148 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Varennes-sur-Tèche 03299 03220 253 18,73 14 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Vaumas 03300 03220 538 34,88 15 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Vaux Vaux 03301 03190 1096 18,10 61 Montluçon-1
Montluçon-Nord-Est
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Veauce Veauce 03302 03450 37 3,54 10 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Venas Venas 03303 03190 241 32,15 7 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Vendat Vendat 03304 03110 2199 16,76 131 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Verneix Verneix 03305 03190 603 30,87 20 Commentry
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Verneuil-en-Bourbonnais Verneuil-en-Bourbonnais 03307 03500 250 14,14 18 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Vernusse Vernusse 03308 03390 155 19,55 8 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Vichy Vichèi 03310 03200 24.383 5,85 4168 Vichy-1
Vichy-2
Vichy-Nord
Vichy-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Vicq Vicq 03311 03450 330 13,25 25 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Vieure 03312 03430 277 29,81 9 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Villebret Villebret 03314 03310 1319 15,34 86 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Villefranche-d’Allier Villefranche-d'Allier 03315 03430 1352 39,63 34 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Villeneuve-sur-Allier 03316 03460 1067 26,30 41 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Viplaix Viplaix 03317 03370 303 30,40 10 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Voussac Voussac 03319 03140 478 34,46 14 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Commentry Montmarault Néris Communauté
Ygrande 03320 03160 775 52,71 15 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Yzeure 03321 03400 13.230 43,24 306 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017: Füsion Meaulne un VitrayMeaulne-Vitray

2016: Füsion Givarlais, Louroux-Hodement un MailletHaut-Bocage