Lischt vun dr Gmeina im Département Allier

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Allier zellt àlla 317 Gmeina ìm Département Allier uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement àb 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Abrest Abrèt 03001 03200 2931 10,46 280 Vichy-2
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Agonges 03002 03210 309 24,10 13 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Ainay-le-Château 03003 03360 994 24,07 41 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Andelaroche 03004 03120 258 20,28 13 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Archignat Archinhat 03005 03380 336 24,35 14 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Arfeuilles Arfuelha 03006 03120 648 59,56 11 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Arpheuilles-Saint-Priest Arfuelha e Sant Prich 03007 03420 356 20,02 18 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Arronnes Arona 03008 03250 374 26,00 14 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Aubigny 03009 03460 139 17,14 8 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Audes Auda 03010 03190 433 28,26 15 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Aurouër 03011 03460 413 27,06 15 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Autry-Issards 03012 03210 325 19,45 17 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Avermes 03013 03000 3966 15,60 254 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Avrilly 03014 03130 135 11,48 12 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Bagneux 03015 03460 321 24,87 13 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Barberier Barberier 03016 03140 143 8,08 18 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Barrais-Bussolles 03017 03120 192 25,34 8 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Bayet Baiet 03018 03500 698 22,58 31 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Beaulon 03019 03230 1651 63,98 26 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Beaune-d’Allier Beuna 03020 03390 291 24,20 12 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Bègues Begas 03021 03800 227 8,30 27 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Bellenaves Balanava 03022 03330 1020 34,88 29 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Bellerive-sur-Allier Vaissa 03023 03700 8500 18,97 448 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Bert 03024 03130 243 24,15 10 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Bessay-sur-Allier 03025 03340 1335 34,60 39 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Besson 03026 03210 768 47,16 16 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Bézenet Besenet 03027 03170 948 9,94 95 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Billezois Bilhasés 03028 03120 379 15,68 24 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Billy Bilhi 03029 03260 781 10,22 76 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Biozat Biozat 03030 03800 845 16,46 51 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Bizeneuille Bijanuelha 03031 03170 294 29,75 10 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Blomard Blomart 03032 03390 247 22,37 11 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Bost Bòst 03033 03300 188 9,48 20 Cusset
Cusset-Nord
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Boucé Bociat 03034 03150 508 21,68 23 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Bourbon-l’Archambault Bourbon-l'Archambault 03036 03160 2559 54,84 47 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Braize Braize 03037 03360 257 20,95 12 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Bransat Brançat 03038 03500 512 15,52 33 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Bresnay 03039 03210 383 23,13 17 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Bressolles 03040 03000 1113 23,38 48 Souvigny
Moulins-Sud
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Broût-Vernet Brot e Vernet 03043 03110 1169 31,71 37 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Brugheas Brujat 03044 03700 1484 26,81 55 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Busset Busset 03045 03270 910 36,96 25 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Buxières-les-Mines 03046 03440 1058 46,95 23 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Cérilly 03048 03350 1311 70,55 19 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Cesset Sessiat 03049 03500 416 12,19 34 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chambérat Chamberat 03051 03370 305 28,37 11 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Chamblet Chamblet 03052 03170 1097 20,50 54 Commentry
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Chantelle Chantela 03053 03140 1077 10,96 98 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chapeau 03054 03340 232 33,42 7 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Chappes Chapas 03058 03390 229 18,60 12 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Chareil-Cintrat Charuelh e Sintrat 03059 03140 358 12,77 28 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Charmeil Chalmelh 03060 03110 983 7,40 133 Vichy-1
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Charmes Charmes 03061 03800 398 8,19 49 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Charroux Charós 03062 03140 362 10,43 35 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chassenard 03063 03510 989 25,12 39 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Moulins
Vichy
Le Grand Charolais
Château-sur-Allier 03064 03320 179 27,75 6 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Châtel-de-Neuvre 03065 03500 542 19,34 28 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Châtel-Montagne Chastel de la Montanha 03066 03250 347 36,81 9 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Châtelperron 03067 03220 146 20,80 7 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Châtelus Châtelus 03068 03120 108 6,64 16 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Châtillon 03069 03210 314 12,90 24 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Chavenon Chavenon 03070 03440 134 17,47 8 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Chavroches 03071 03220 247 9,95 25 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Chazemais Chazemais 03072 03370 495 29,10 17 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Chemilly 03073 03210 639 16,94 38 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Chevagnes 03074 03230 663 49,78 13 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Chezelle Chezelle 03075 03140 175 7,33 24 Gannat
Chantelle
Vichy
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chézy 03076 03230 243 36,53 7 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Chirat-l’Église Chirat-l'Église 03077 03330 128 18,48 7 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Chouvigny Chouvigny 03078 03450 227 13,41 17 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Cindré 03079 03220 301 22,63 13 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Cognat-Lyonne Conhat e Liona 03080 03110 694 12,51 55 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Colombier Colombier 03081 03600 332 12,92 26 Commentry
Commentry
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Commentry Comentriac 03082 03600 6239 20,96 298 Commentry
Commentry
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Contigny 03083 03500 592 17,93 33 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Cosne-d’Allier Cosne-d'Allier 03084 03430 2039 25,29 81 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Coulandon Coulandon 03085 03000 650 17,06 38 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Coulanges Coulanges 03086 03470 354 23,96 15 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Le Grand Charolais
Couleuvre 03087 03320 581 53,83 11 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Pays de Tronçais
Courçais Courçais 03088 03370 325 26,51 12 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Coutansouze Coutansouze 03089 03330 154 13,42 11 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Couzon Couzon 03090 03160 299 19,85 15 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Créchy Créchy 03091 03150 455 11,61 39 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Cressanges Cressanges 03092 03240 626 41,76 15 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Creuzier-le-Neuf Creuzier-le-Neuf 03093 03300 1166 10,88 107 Cusset
Cusset-Nord
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Creuzier-le-Vieux Creuzier-le-Vieux 03094 03300 3304 11,38 290 Cusset
Cusset-Nord
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Cusset Cucet 03095 03300 12.661 31,93 397 Cusset
Cusset-Nord
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Deneuille-lès-Chantelle Denuelha de Chantela 03096 03140 81 8,21 10 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Deneuille-les-Mines Denuelha de las Minas 03097 03170 362 24,88 15 Commentry
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Désertines Désertines 03098 03630 4422 8,34 530 Montluçon-2
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Deux-Chaises Deux-Chaises 03099 03240 392 41,01 10 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Diou 03100 03290 1398 24,89 56 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Domérat Domairat 03101 03410 8780 35,54 247 Montluçon-1
Domérat-Montluçon-Nord-Ouest
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Dompierre-sur-Besbre 03102 03290 3040 45,63 67 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Doyet Doyet 03104 03170 1183 27,58 43 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Droiturier Dreturier 03105 03120 336 22,07 15 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Durdat-Larequille Durdat-Larequille 03106 03310 1328 24,45 54 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Ébreuil Ebruelh 03107 03450 1265 23,22 54 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Échassières Échassières 03108 03330 385 23,40 16 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Escurolles Escuròlas 03109 03110 775 13,27 58 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Espinasse-Vozelle Espinassa e Vozela 03110 03110 991 17,87 55 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Estivareilles Estivareilles 03111 03190 1103 11,27 98 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Étroussat Étroussat 03112 03140 655 13,03 50 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Ferrières-sur-Sichon Ferrièras 03113 03250 552 38,58 14 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Fleuriel Fleuriel 03115 03140 335 28,05 12 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Fourilles Fourilles 03116 03140 195 6,98 28 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Franchesse 03117 03160 471 40,24 12 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Gannat Gatnat 03118 03800 5832 36,85 158 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Gannay-sur-Loire 03119 03230 409 32,29 13 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Garnat-sur-Engièvre 03120 03230 705 18,74 38 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Gennetines 03121 03400 670 39,14 17 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Gipcy 03122 03210 238 27,57 9 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Gouise 03124 03340 219 23,12 9 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Haut-Bocage Maillet 03158 03190 888 70,64 13 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Hauterive Autariba 03126 03270 1169 8,08 145 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Hérisson Eiriçon 03127 03190 622 32,57 19 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Huriel Uriat 03128 03380 2646 34,92 76 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Hyds Ids 03129 03600 320 18,71 17 Commentry
Commentry
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Isle-et-Bardais 03130 03360 272 44,65 6 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Isserpent Isserpent 03131 03120 534 26,31 20 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Jaligny-sur-Besbre 03132 03220 575 9,63 60 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Jenzat Jenzat 03133 03800 508 11,64 44 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
La Celle La Cela 03047 03600 413 31,20 13 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
La Chabanne La Chabana 03050 03250 186 20,00 9 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
La Chapelaude La Chapela Auda 03055 03380 1007 28,60 35 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
La Chapelle La Chapela 03056 03300 370 21,70 17 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
La Chapelle-aux-Chasses 03057 03230 210 25,96 8 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
La Ferté-Hauterive 03114 03340 296 18,88 16 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
La Guillermie La Guillermie 03125 03250 127 12,33 10 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
La Petite-Marche La Petite-Marche 03206 03420 176 14,93 12 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Laféline Laféline 03134 03500 197 23,10 9 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Lalizolle Lalizolle 03135 03450 380 23,72 16 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Lamaids Lamaids 03136 03380 222 8,02 28 Montluçon-4
Montluçon-Ouest
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Langy Langy 03137 03150 272 7,36 37 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Lapalisse 03138 03120 3123 33,01 95 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Laprugne Laprunha 03139 03250 317 34,61 9 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Lavault-Sainte-Anne Lavault-Sainte-Anne 03140 03100 1165 9,08 128 Montluçon-4
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Lavoine Lavoine 03141 03250 146 17,53 8 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Le Bouchaud 03035 03130 214 22,55 9 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Le Brethon Lo Breton 03041 03350 325 44,61 7 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Le Breuil Lo Bruelh 03042 03120 532 34,55 15 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Le Donjon 03103 03130 1069 37,02 29 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Le Mayet-d’École Le Mayet-d'École 03164 03800 269 6,76 40 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Le Mayet-de-Montagne Lo Maiet de Montanha 03165 03250 1383 29,03 48 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Le Montet Lo Montet 03183 03240 467 1,77 264 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Le Pin 03208 03130 411 21,78 19 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Le Theil Le Theil 03281 03240 404 28,92 14 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Le Vernet Le Vernet 03306 03200 1941 10,07 193 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Le Veurdre 03309 03320 455 21,16 22 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Le Vilhain 03313 03350 275 26,37 10 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Lenax 03142 03130 253 28,25 9 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Lételon 03143 03360 106 6,37 17 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Liernolles 03144 03130 213 37,31 6 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Lignerolles Lignerolles 03145 03410 742 11,81 63 Montluçon-4
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Limoise 03146 03320 156 12,56 12 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Loddes 03147 03130 164 23,49 7 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Loriges Loriges 03148 03500 350 9,48 37 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Louchy-Montfand Louchy-Montfand 03149 03500 437 5,33 82 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Louroux-Bourbonnais 03150 03350 211 33,02 6 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Bocage Bourbonnais
Louroux-de-Beaune Louroux-de-Beaune 03151 03600 165 10,66 15 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Louroux-de-Bouble Louroux-de-Bouble 03152 03330 239 16,87 14 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Luneau 03154 03130 291 27,27 11 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Lurcy-Lévis 03155 03320 1893 71,42 27 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Lusigny 03156 03230 1698 44,55 38 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Magnet Magnet 03157 03260 989 12,72 78 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Malicorne Malicorne 03159 03600 796 11,84 67 Commentry
Commentry
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Marcenat Marcenat 03160 03260 405 18,07 22 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Marcillat-en-Combraille Marsilhac 03161 03420 905 35,21 26 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Marigny 03162 03210 204 17,24 12 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Mariol Mariol 03163 03270 797 9,41 85 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Mazerier Mazerier 03166 03800 301 7,23 42 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Mazirat Mazirat 03167 03420 282 20,26 14 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Meaulne-Vitray 03168 03360 889 50,10 18 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Meillard Meillard 03169 03500 318 25,48 12 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Meillers 03170 03210 136 23,48 6 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Mercy 03171 03340 261 28,80 9 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Mesples Mesples 03172 03370 124 15,30 8 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Molinet 03173 03510 1150 25,98 44 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Le Grand Charolais
Molles Molles 03174 03300 898 26,89 33 Lapalisse
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Monestier Monestier 03175 03140 282 29,68 10 Gannat
Chantelle
Vichy
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Monétay-sur-Allier 03176 03500 524 11,77 45 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Monétay-sur-Loire 03177 03470 264 31,26 8 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Montaiguët-en-Forez Montaiguët-en-Forez 03178 03130 313 22,49 14 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Montaigu-le-Blin Montaigu-le-Blin 03179 03150 302 12,96 23 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Montbeugny Montbeugny 03180 03340 681 32,65 21 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Montcombroux-les-Mines Montcombroux-les-Mines 03181 03130 313 23,42 13 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Monteignet-sur-l’Andelot Monteignet-sur-l'Andelot 03182 03800 266 9,38 28 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Montilly Montilly 03184 03000 508 22,09 23 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Montluçon Montluçon 03185 03100 35.653 20,67 1725 Montluçon-1
Montluçon-2
Montluçon-3
Montluçon-4
Domérat-Montluçon-Nord-Ouest
Montluçon-Est
Montluçon-Nord-Est
Montluçon-Ouest
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Montmarault Montmarault 03186 03390 1521 9,00 169 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Montoldre Montoldre 03187 03150 632 18,90 33 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Montord Montord 03188 03500 215 4,44 48 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Montvicq Montvicq 03189 03170 720 10,02 72 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Moulins 03190 03000 19.664 8,61 2284 Moulins-1
Moulins-2
Moulins-Ouest
Moulins-Sud
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Murat Murat 03191 03390 295 20,07 15 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Nades Nades 03192 03450 153 8,49 18 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Nassigny Nassigny 03193 03190 182 18,32 10 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Naves Naves 03194 03330 119 8,13 15 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Néris-les-Bains Néris-les-Bains 03195 03310 2553 33,13 77 Montluçon-3
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Neuilly-en-Donjon 03196 03130 222 25,02 9 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Neuilly-le-Réal 03197 03340 1456 46,97 31 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Neure 03198 03320 188 11,97 16 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Neuvy 03200 03000 1595 19,03 84 Moulins-1
Moulins-Ouest
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Nizerolles Nizerolles 03201 03250 314 17,57 18 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Noyant-d’Allier Noyant-d'Allier 03202 03210 627 21,05 30 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Paray-le-Frésil Paray-le-Frésil 03203 03230 389 37,30 10 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Paray-sous-Briailles Paray-sous-Briailles 03204 03500 633 22,18 29 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Périgny Périgny 03205 03120 440 27,22 16 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Pierrefitte-sur-Loire Pierrefitte-sur-Loire 03207 03470 509 25,36 20 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Poëzat Poëzat 03209 03800 148 2,12 70 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Pouzy-Mésangy 03210 03320 402 35,04 11 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Prémilhat Prémilhat 03211 03410 2458 21,12 116 Montluçon-4
Montluçon-Ouest
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Quinssaines Quinssaines 03212 03380 1487 25,37 59 Montluçon-4
Montluçon-Ouest
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Reugny Reugny 03213 03190 249 7,66 33 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Rocles Rocles 03214 03240 380 21,66 18 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Rongères Rongères 03215 03150 565 8,95 63 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Ronnet Ronnet 03216 03420 174 19,88 9 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Angel Saint-Angel 03217 03170 754 25,27 30 Commentry
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Saint-Aubin-le-Monial 03218 03160 266 21,63 12 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Bonnet-de-Four Saint-Bonnet-de-Four 03219 03390 212 18,73 11 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Saint-Bonnet-de-Rochefort Saint-Bonnet-de-Rochefort 03220 03800 698 16,36 43 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Bonnet-Tronçais 03221 03360 725 27,98 26 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Saint-Caprais Saint-Caprais 03222 03190 90 20,14 4 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Saint-Christophe Saint-Christophe 03223 03120 466 28,02 17 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Saint-Clément Saint-Clément 03224 03250 300 25,98 12 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Désiré Saint-Désiré 03225 03370 447 41,89 11 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Didier-en-Donjon 03226 03130 259 32,92 8 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Didier-la-Forêt Saint-Didier-la-Forêt 03227 03110 379 33,59 11 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Éloy-d’Allier Saint-Éloy-d'Allier 03228 03370 43 12,83 3 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Ennemond 03229 03400 626 38,08 16 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Sainte-Thérence Sainte-Thérence 03261 03420 184 13,14 14 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Étienne-de-Vicq Saint-Étienne-de-Vicq 03230 03300 526 19,22 27 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Saint-Fargeol Saint-Fargeol 03231 03420 190 10,36 18 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Félix Saint-Félix 03232 03260 315 5,20 61 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Genest Saint-Genest 03233 03310 407 15,17 27 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Gérand-de-Vaux 03234 03340 381 40,08 10 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Gérand-le-Puy Saint-Gérand-le-Puy 03235 03150 993 19,55 51 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Germain-de-Salles Saint-Germain-de-Salles 03237 03140 425 11,59 37 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Germain-des-Fossés Sant German dels Fossats 03236 03260 3656 8,30 440 Vichy-1
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Hilaire 03238 03440 543 20,64 26 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Léger-sur-Vouzance 03239 03130 265 18,18 15 Dompierre-sur-Besbre
Le Donjon
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Léon 03240 03220 549 33,62 16 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Léopardin-d’Augy 03241 03160 362 39,59 9 Bourbon-l’Archambault
Lurcy-Lévis
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Saint-Loup 03242 03150 568 17,62 32 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Marcel-en-Marcillat Saint-Marcel-en-Marcillat 03244 03420 136 10,55 13 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Marcel-en-Murat Saint-Marcel-en-Murat 03243 03390 124 16,82 7 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Saint-Martin-des-Lais Saint-Martin-des-Lais 03245 03230 123 18,25 7 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Saint-Martinien Saint-Martinien 03246 03380 602 25,48 24 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Menoux 03247 03210 1045 27,62 38 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Nicolas-des-Biefs Saint-Nicolas-des-Biefs 03248 03250 171 28,90 6 Lapalisse
Le Mayet-de-Montagne
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Palais Saint-Palais 03249 03370 164 20,30 8 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Pierre-Laval Saint-Pierre-Laval 03250 042620 357 24,03 15 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Saint-Plaisir 03251 03160 379 52,54 7 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Pont Saint-Pont 03252 03110 656 12,31 53 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Pourçain-sur-Besbre 03253 03290 418 32,99 13 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Pourçain-sur-Sioule 03254 03500 5160 35,67 145 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Priest-d’Andelot Saint-Priest-d'Andelot 03255 03800 145 8,17 18 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saint-Priest-en-Murat Saint-Priest-en-Murat 03256 03390 223 25,48 9 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Saint-Prix Saint-Prix 03257 03120 796 21,75 37 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Saint-Rémy-en-Rollat Saint-Rémy-en-Rollat 03258 03110 1706 20,84 82 Vichy-1
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saint-Sauvier Saint-Sauvier 03259 03370 348 31,47 11 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Saint-Sornin Saint-Sornin 03260 03240 225 19,44 12 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Saint-Victor Saint-Victor 03262 03410 2098 23,22 90 Montluçon-1
Montluçon-Nord-Est
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Saint-Voir 03263 03220 190 25,12 8 Moulins-2
Neuilly-le-Réal
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Saint-Yorre Saint-Yorre 03264 03270 2561 6,35 403 Vichy-2
Cusset-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Saligny-sur-Roudon 03265 03470 681 57,77 12 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Sanssat Sanssat 03266 03150 259 8,40 31 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Saulcet Saulcet 03267 03500 693 7,98 87 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Saulzet Saulzet 03268 03800 387 9,21 42 Gannat
Gannat
Vichy
Vichy
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Sauvagny Sauvagny 03269 03430 89 19,41 5 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Sazeret Sazeret 03270 03390 148 17,94 8 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Serbannes Serbannes 03271 03700 820 14,30 57 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Servilly Servilly 03272 03120 295 12,32 24 Lapalisse
Lapalisse
Vichy
Vichy
Pays de Lapalisse
Seuillet Seuillet 03273 03260 508 9,94 51 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Sorbier 03274 03220 315 17,09 18 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Souvigny 03275 03210 1828 44,35 41 Souvigny
Souvigny
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Sussat Sussat 03276 03450 101 8,00 13 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Target Target 03277 03140 254 26,47 10 Gannat
Chantelle
Vichy
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Taxat-Senat Taxat-Senat 03278 03140 196 13,62 14 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Teillet-Argenty Teillet-Argenty 03279 03410 556 21,99 25 Montluçon-4
Montluçon-Sud
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Terjat Terjat 03280 03420 196 17,74 11 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Theneuille 03282 03350 365 39,73 9 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Thiel-sur-Acolin 03283 03230 1125 57,71 19 Dompierre-sur-Besbre
Chevagnes
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Thionne 03284 03220 313 26,96 12 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Tortezais Tortezais 03285 03430 175 24,11 7 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Toulon-sur-Allier 03286 03400 1135 38,69 29 Moulins-2
Moulins-Sud
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Treban Treban 03287 03240 387 25,63 15 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Treignat Treignat 03288 03380 396 28,94 14 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Treteau 03289 03220 519 31,28 17 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Trévol 03290 03460 1625 40,84 40 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Trézelles 03291 03220 404 18,14 22 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Tronget Tronget 03292 03240 897 31,06 29 Souvigny
Le Montet
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Urçay Urçay 03293 03360 264 12,49 21 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Ussel-d’Allier Ussel-d'Allier 03294 03140 162 8,02 20 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Valignat Valignat 03295 03330 77 2,32 33 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Valigny Valigny 03296 03360 376 21,18 18 Bourbon-l’Archambault
Cérilly
Montluçon
Montluçon
Pays de Tronçais
Vallon-en-Sully Vallon-en-Sully 03297 03190 1564 38,02 41 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Varennes-sur-Allier 03298 03150 3561 24,10 148 Saint-Pourçain-sur-Sioule
Varennes-sur-Allier
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Varennes-sur-Tèche 03299 03220 245 18,73 13 Moulins-2
Jaligny-sur-Besbre
Vichy
Vichy
Entr’Allier Besbre et Loire
Vaumas 03300 03220 538 34,88 15 Dompierre-sur-Besbre
Dompierre-sur-Besbre
Moulins
Moulins
Entr’Allier Besbre et Loire
Vaux Vaux 03301 03190 1121 18,10 62 Montluçon-1
Montluçon-Nord-Est
Montluçon
Montluçon
Val de Cher
Veauce Veauce 03302 03450 38 3,54 11 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Venas Venas 03303 03190 235 32,15 7 Huriel
Hérisson
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Vendat Vendat 03304 03110 2216 16,76 132 Bellerive-sur-Allier
Escurolles
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Verneix Verneix 03305 03190 603 30,87 20 Commentry
Montluçon-Est
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Verneuil-en-Bourbonnais Verneuil-en-Bourbonnais 03307 03500 244 14,14 17 Souvigny
Saint-Pourçain-sur-Sioule
Moulins
Moulins
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Vernusse Vernusse 03308 03390 153 19,55 8 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Vichy Vichèi 03310 03200 24.166 5,85 4131 Vichy-1
Vichy-2
Vichy-Nord
Vichy-Sud
Vichy
Vichy
Vichy Communauté
Vicq Vicq 03311 03450 331 13,25 25 Gannat
Ébreuil
Vichy
Montluçon
Saint-Pourçain Sioule Limagne
Vieure 03312 03430 279 29,81 9 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Villebret Villebret 03314 03310 1316 15,34 86 Montluçon-3
Marcillat-en-Combraille
Montluçon
Montluçon
Montluçon Communauté
Villefranche-d’Allier Villefranche-d'Allier 03315 03430 1328 39,63 34 Commentry
Montmarault
Montluçon
Montluçon
Commentry Montmarault Néris Communauté
Villeneuve-sur-Allier 03316 03460 1071 26,30 41 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté
Viplaix Viplaix 03317 03370 300 30,40 10 Huriel
Huriel
Montluçon
Montluçon
Pays d’Huriel
Voussac Voussac 03319 03140 480 34,46 14 Gannat
Chantelle
Moulins
Moulins
Commentry Montmarault Néris Communauté
Ygrande 03320 03160 775 52,71 15 Bourbon-l’Archambault
Bourbon-l’Archambault
Moulins
Moulins
Bocage Bourbonnais
Yzeure 03321 03400 13.088 43,24 303 Yzeure
Yzeure
Moulins
Moulins
Moulins Communauté

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2017: Füsion Meaulne un VitrayMeaulne-Vitray

2016: Füsion Givarlais, Louroux-Hodement un MailletHaut-Bocage