Lischt vun dr Gmeina im Département Drôme

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Drôme zellt àlla 365 Gmeina ìm Département Drôme uf.

Gmein Okzitànisch Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement sit 2017
Arrondissement bìs 2016
Kommünàlverbànd
Albon 26002 26140 1937 25,62 76 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Aleyrac Alairac 26003 26770 47 6,65 7 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Alixan Les Aleissans 26004 26300 2509 28,28 89 Bourg-de-Péage
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Allan Alan 26005 26780 1727 28,81 60 Montélimar-2
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Allex Alèis 26006 26400 2515 20,17 125 Loriol-sur-Drôme
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Ambonil Ambonil 26007 26800 113 1,23 92 Loriol-sur-Drôme
Loriol-sur-Drôme
Valence
Valence
Val de Drôme
Ancône Ancona 26008 26200 1341 1,59 843 Montélimar-1
Montélimar-1
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Andancette 26009 26140 1339 5,98 224 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Anneyron 26010 26140 3999 36,23 110 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Aouste-sur-Sye Aosta 26011 26400 2524 17,98 140 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Arnayon Arnavon 26012 26470 24 19,45 1 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Arpavon Arpavon 26013 26110 77 13,45 6 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Arthémonay Artemonai 26014 26260 588 5,70 103 Drôme des collines
Saint-Donat-sur-l’Herbasse
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Aubenasson Aubenasson 26015 26340 72 6,69 11 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Aubres Aubres 26016 26110 421 20,27 21 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Aucelon Aucelon 26017 26340 16 26,34 1 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Aulan Aulan 26018 26570 11 10,55 1 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Aurel Aurel 26019 26340 245 26,26 9 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Autichamp Autichamp 26021 26400 121 6,25 19 Crest
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
Ballons Valons 26022 26560 83 17,23 5 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Barbières Barbières 26023 26300 1059 14,40 74 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Barcelonne Barcilona 26024 26120 349 8,28 42 Crest
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Barnave Barnava 26025 26310 198 13,06 15 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Barret-de-Lioure Barret-de-Lioure 26026 26570 74 34,64 2 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Barsac Barçac 26027 26150 138 15,58 9 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Bathernay 26028 26260 254 5,71 44 Drôme des collines
Saint-Donat-sur-l’Herbasse
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Beaufort-sur-Gervanne Beufòrt de Gervana 26035 26400 471 9,48 50 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Beaumont-en-Diois Bèumont de Diés 26036 26310 104 17,65 6 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Beaumont-lès-Valence Bèumont de Valença 26037 26760 3649 17,61 207 Valence-3
Portes-lès-Valence
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Beaumont-Monteux Bèlmont e Montèls 26038 26600 1317 13,37 99 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Beauregard-Baret Bèlregard de Barret 26039 26300 854 23,44 36 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Beaurières Baurièras 26040 26310 67 24,58 3 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Beausemblant 26041 26240 1432 11,67 123 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Beauvallon Bèuvalon 26042 26800 1591 3,12 510 Valence-3
Portes-lès-Valence
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Beauvoisin Bèuvesin 26043 26170 145 8,90 16 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Bellecombe-Tarendol Bèlacomba e Tarandòu 26046 26110 75 13,48 6 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Bellegarde-en-Diois Bèlagarda de Diés 26047 26470 85 26,04 3 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Bénivay-Ollon Benivai 26048 26170 66 9,03 7 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Bésayes Besaias 26049 26300 1221 9,53 128 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Bésignan Besinhan 26050 26110 82 8,94 9 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Bézaudun-sur-Bîne Besaudun 26051 26460 68 17,97 4 Dieulefit
Bourdeaux
Nyons
Die
Dieulefit-Bourdeaux
Bonlieu-sur-Roubion Bonlieu-sur-Roubion 26052 26160 469 6,05 78 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Bouchet Boschet 26054 26790 1512 11,89 127 Grignan
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Boulc Bolc 26055 26410 134 57,35 2 Le Diois
Châtillon-en-Diois
Die
Die
Diois
Bourdeaux Bordèus 26056 26460 653 23,11 28 Dieulefit
Bourdeaux
Nyons
Die
Dieulefit-Bourdeaux
Bourg-de-Péage Lo Borg dau Peatge 26057 26300 10.205 13,71 744 Bourg-de-Péage
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Bourg-lès-Valence Lo Borg de Valença 26058 26500 19.975 20,30 984 Valence-1
Bourg-lès-Valence
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Bouvante Bouvante 26059 26190 226 83,88 3 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Bouvières Bovièras 26060 26460 146 25,05 6 Dieulefit
Bourdeaux
Nyons
Die
Dieulefit-Bourdeaux
Bren Bren 26061 26260 563 11,03 51 Drôme des collines
Saint-Donat-sur-l’Herbasse
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Brette Breta 26062 26340 40 15,50 3 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Buis-les-Baronnies Lo Bois dei Baroniás 26063 26170 2302 33,74 68 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Chabeuil Chabuelh 26064 26120 6875 41,07 167 Valence-2
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Chabrillan Chabrelha 26065 26400 721 17,75 41 Crest
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
Chalancon Chalancon 26067 26470 53 36,00 1 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Chamaloc Chamalòsc 26069 26150 131 21,89 6 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Chamaret Chamaret 26070 26230 546 7,79 70 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Chanos-Curson Chanòsc e Curson 26071 26600 1078 8,18 132 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Chantemerle-les-Blés Chantamèrle 26072 26600 1282 15,39 83 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Chantemerle-lès-Grignan Chantamèrle de Grinhan 26073 26230 251 9,82 26 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Charens Charens 26076 26310 28 13,47 2 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Charmes-sur-l’Herbasse Charmas d'Erbaça 26077 26260 927 12,84 72 Drôme des collines
Saint-Donat-sur-l’Herbasse
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Charols Charols 26078 26450 918 7,31 126 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Charpey Charpei 26079 26300 1417 15,48 92 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Chastel-Arnaud Chastel-Arnaud 26080 26340 40 12,65 3 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Châteaudouble Chastèudoble 26081 26120 578 17,37 33 Crest
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Châteauneuf-de-Bordette Chastelnòu de Bordeta 26082 26110 96 15,33 6 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Châteauneuf-de-Galaure 26083 26330 1808 18,08 100 Drôme des collines
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Châteauneuf-du-Rhône Chastelnòu del Ròse 26085 26780 2725 27,27 100 Montélimar-2
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Châteauneuf-sur-Isère Chasteunuòu d'Isèra 26084 26300 3875 45,57 85 Tain-l’Hermitage
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Châtillon-en-Diois Chastilhon de Diés 26086 26410 666 110,06 6 Le Diois Die Diois
Châtillon-Saint-Jean Chastilhon e Sent Joan 26087 26750 1359 8,82 154 Romans-sur-Isère
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Chatuzange-le-Goubet Chatusange e los Gobets 26088 26300 5516 28,24 195 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Chaudebonne Chaudabona 26089 26110 56 20,77 3 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Chauvac-Laux-Montaux Chauvac-Laux-Montaux 26091 26510 42 24,24 2 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Chavannes Chavana 26092 26260 710 4,67 152 Drôme des collines
Saint-Donat-sur-l’Herbasse
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Clansayes Clansaias 26093 26130 529 14,47 37 Le Tricastin
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Claveyson 26094 26240 865 16,13 54 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Cléon-d’Andran Cleon d'Andran 26095 26450 836 10,25 82 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Clérieux Claireu 26096 26260 2017 13,53 149 Romans-sur-Isère
Romans-sur-Isère-1
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Cliousclat Cliosclat 26097 26270 638 9,65 66 Loriol-sur-Drôme
Loriol-sur-Drôme
Die
Valence
Val de Drôme
Cobonne Cobòna 26098 26400 161 11,20 14 Crest
Crest-Nord
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
Colonzelle Colonzèla 26099 26230 549 6,06 91 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Combovin Combovin 26100 26120 422 35,86 12 Crest
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Comps Comps 26101 26220 156 11,88 13 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Condillac Condilhac 26102 26740 139 9,57 15 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Condorcet Condorcet 26103 26110 486 22,44 22 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Cornillac Cornilhac 26104 26510 83 19,44 4 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Cornillon-sur-l’Oule Cornilhon 26105 26510 69 14,55 5 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Crépol 26107 26350 563 11,42 49 Drôme des collines
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Crest Crest 26108 26400 8505 23,38 364 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Crozes-Hermitage Croses e Ermitatge 26110 26600 670 5,48 122 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Crupies Crúpias 26111 26460 100 13,16 8 Dieulefit
Bourdeaux
Nyons
Die
Dieulefit-Bourdeaux
Curnier Curnier 26112 26110 181 8,00 23 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Die Diá 26113 26150 4621 57,28 81 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Dieulefit Dieulofet 26114 26220 3159 27,42 115 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Divajeu Divajeu 26115 26400 640 13,25 48 Crest
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
Donzère Donzèra 26116 26290 5833 32,06 182 Grignan
Pierrelatte
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Échevis Échevis 26117 26190 51 11,11 5 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Épinouze 26118 26210 1521 11,21 136 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Érôme Erauma 26119 26600 811 7,33 111 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Espeluche Espelucha 26121 26780 1064 11,33 94 Montélimar-2
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Espenel Espenel 26122 26340 172 15,06 11 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Establet Establet 26123 26470 27 12,58 2 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Étoile-sur-Rhône Estiala 26124 26800 5478 42,79 128 Loriol-sur-Drôme
Portes-lès-Valence
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Eurre Uèrre 26125 26400 1334 18,06 74 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Eygalayes Aigalaia 26126 26560 86 17,97 5 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Eygaliers Aigaliers (Daufinat) 26127 26170 104 8,00 13 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Eygluy-Escoulin Aiglui e l'Escolin 26128 26400 67 26,53 3 Le Diois
Saillans
Die
Die
Val de Drôme
Eymeux Aimue 26129 26730 1024 9,88 104 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Eyroles Airòlas 26130 26110 28 8,75 3 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Eyzahut Eisaüc 26131 26160 147 6,66 22 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Fay-le-Clos 26133 26240 163 4,56 36 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Félines-sur-Rimandoule Félines-sur-Rimandoule 26134 26160 79 8,46 9 Dieulefit
Bourdeaux
Die
Die
Val de Drôme
Ferrassières Ferrassières 26135 26570 127 29,27 4 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Ventoux-Sud
Francillon-sur-Roubion Francilhon 26137 26400 190 10,80 18 Dieulefit
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
Génissieux Geniciu 26139 26750 2282 8,93 256 Romans-sur-Isère
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Gervans Gervans 26380 26600 554 3,28 169 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Geyssans Geissan 26140 26750 717 10,90 66 Drôme des collines
Romans-sur-Isère-1
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Gigors-et-Lozeron Gigòrs e Lauseron 26141 26400 193 35,27 5 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Glandage Glandatge 26142 26410 113 52,11 2 Le Diois
Châtillon-en-Diois
Die
Die
Diois
Grane Grâne 26144 26400 1913 44,84 43 Crest
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
Granges-les-Beaumont Las Granjas 26379 26600 927 7,51 123 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Grignan Grinhan 26146 26230 1551 43,43 36 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Gumiane Gumiane 26147 26470 20 8,92 2 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Hauterives 26148 26390 1895 30,51 62 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Hostun Ostun 26149 26730 983 18,24 54 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Izon-la-Bruisse Ison de la Broeissa 26150 26560 10 14,65 1 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Jaillans Jalhan 26381 26300 892 9,04 99 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Jonchères Junchèras 26152 26310 28 16,68 2 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
La Bâtie-des-Fonds La Bastiá de las Fonts 26030 26310 4 12,12 0 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
La Bâtie-Rolland La Bastiá de Rotland 26031 26160 1029 8,33 124 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
La Baume-Cornillane La Bauma Cornelhana 26032 26120 443 14,42 31 Crest
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
La Baume-d’Hostun La Bauma d'Ostun 26034 26730 571 8,46 67 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
La Baume-de-Transit Bauma de Transit 26033 26790 881 12,05 73 Grignan
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
La Bégude-de-Mazenc La Beguda de Masenc 26045 26160 1656 23,62 70 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
La Chapelle-en-Vercors Chapèla de Vercòrs 26074 26420 713 45,27 16 Vercors-Monts du Matin
La Chapelle-en-Vercors
Die
Die
Royans-Vercors
La Charce La Charce 26075 26470 34 9,43 4 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
La Chaudière La Chaudèira 26090 26340 28 12,17 2 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
La Coucourde La Cogorda 26106 26740 1071 11,15 96 Montélimar-1
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
La Garde-Adhémar La Garda d'Aimar 26138 26700 1107 27,73 40 Le Tricastin
Pierrelatte
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
La Laupie La Laupie 26157 26740 756 9,68 78 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
La Motte-Chalancon La Mota de Chalancon 26215 26470 426 22,83 19 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
La Motte-de-Galaure 26216 26240 795 7,73 103 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
La Motte-Fanjas La Mota dau Fanjàs 26217 26190 193 4,78 40 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
La Penne-sur-l’Ouvèze La Pena 26229 26170 96 7,32 13 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
La Répara-Auriples La Reparaa e Auriple 26020 26400 235 15,03 16 Crest
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
La Roche-de-Glun La Ròcha de Glun 26271 26600 3272 12,79 256 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
La Roche-sur-Grane La Roche-sur-Grane 26277 26400 170 12,23 14 Crest
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
La Roche-sur-le-Buis La Ròcha dau Bois 26278 26170 288 27,72 10 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
La Rochette-du-Buis La Rochette-du-Buis 26279 26170 72 11,06 7 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
La Touche La Toscha 26352 26160 253 8,29 31 Dieulefit
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Laborel Laborèl 26153 26560 102 23,91 4 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Sisteronais-Buëch
Lachau Lachau 26154 26560 232 25,78 9 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Sisteronais-Buëch
Lapeyrouse-Mornay 26155 26210 1219 11,45 106 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Larnage Larnage 26156 26600 1078 9,08 119 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Laval-d’Aix La Val d'Ais 26159 26150 118 20,05 6 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Laveyron 26160 26240 1187 5,32 223 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Le Chaffal Lo Chaafalc 26066 26190 39 11,58 3 Vercors-Monts du Matin
Chabeuil
Die
Valence
Royans-Vercors
Le Chalon 26068 26350 211 8,38 25 Drôme des collines
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Le Grand-Serre 26143 26530 912 24,74 37 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Le Pègue Lo Pègue 26226 26770 364 11,12 33 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Le Poët-Célard Le Poët-Célard 26241 26460 127 8,34 15 Dieulefit
Bourdeaux
Die
Die
Val de Drôme
Le Poët-en-Percip Le Poët-en-Percip 26242 26170 17 6,07 3 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Le Poët-Laval Lo Poet Laval 26243 26160 933 31,22 30 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Le Poët-Sigillat Lo Poet de Santa Jalla 26244 26110 121 15,36 8 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Lemps Lemps 26161 26510 50 16,04 3 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Lens-Lestang 26162 26210 882 16,41 54 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Léoncel Lioncèl 26163 26190 51 43,01 1 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Les Granges-Gontardes Lei Granjas Gontardas 26145 26290 643 7,26 89 Grignan
Pierrelatte
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Les Pilles Les Pilles 26238 26110 246 5,84 42 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Les Prés Les Prés 26255 26310 24 16,6 1 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Les Tonils Les Tonils 26351 26460 25 13,00 2 Dieulefit
Bourdeaux
Nyons
Die
Dieulefit-Bourdeaux
Les Tourrettes Les Tourrettes 26353 26740 1030 7,34 140 Montélimar-1
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Lesches-en-Diois Leschas 26164 26310 53 20,08 3 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Livron-sur-Drôme Liuron de Droma 26165 26250 9104 39,52 230 Loriol-sur-Drôme
Loriol-sur-Drôme
Die
Valence
Val de Drôme
Loriol-sur-Drôme L'Auriòu de Droma 26166 26270 6593 28,66 230 Loriol-sur-Drôme
Loriol-sur-Drôme
Die
Valence
Val de Drôme
Luc-en-Diois Luc de Diés 26167 26310 527 23,49 22 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Lus-la-Croix-Haute Lutz de la Crotz Auta 26168 26620 549 87,20 6 Le Diois
Châtillon-en-Diois
Die
Die
Diois
Malataverne Malatavèrna 26169 26780 2012 16,68 121 Grignan
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Malissard Malissard 26170 26120 3201 10,17 315 Valence-2
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Manas Manas 26171 26160 194 1,91 102 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Manthes 26172 26210 670 6,83 98 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Marches Marches 26173 26300 836 11,09 75 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Margès Marjais 26174 26260 1159 9,79 118 Drôme des collines
Saint-Donat-sur-l’Herbasse
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Marignac-en-Diois Marinhac de Diés 26175 26150 214 18,26 12 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Marsanne Marçana 26176 26740 1343 34,29 39 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Marsaz Marsàs 26177 26260 761 8,95 85 Drôme des collines
Saint-Donat-sur-l’Herbasse
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Menglon Menglon 26178 26410 517 36,47 14 Le Diois
Châtillon-en-Diois
Die
Die
Diois
Mercurol-Veaunes Mercurol e Veaunes 26179 26600 2664 25,01 107 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Mérindol-les-Oliviers Merindòu (Daufinat) 26180 26170 236 9,23 26 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Mévouillon Mevolhon 26181 26560 238 29,09 8 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Mirabel-aux-Baronnies Mirabèu 26182 26110 1620 22,56 72 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Mirabel-et-Blacons Mirabel-et-Blacons 26183 26400 1095 17,48 63 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Mirmande Mirmanda 26185 26270 585 26,45 22 Loriol-sur-Drôme
Loriol-sur-Drôme
Die
Valence
Val de Drôme
Miscon Miscon 26186 26310 55 12,66 4 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Mollans-sur-Ouvèze Molan 26188 26170 1061 19,96 53 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Vaison Ventoux
Montauban-sur-l’Ouvèze Montauban d'Ovèsa 26189 26170 110 32,29 3 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Montaulieu Montoliu 26190 26110 83 13,05 6 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Montboucher-sur-Jabron Montboschier 26191 26740 2285 9,80 233 Montélimar-2
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Montbrison-sur-Lez Montbrison 26192 26770 281 12,83 22 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Montbrun-les-Bains Montbrun 26193 26570 441 33,26 13 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Montchenu 26194 26350 579 16,15 36 Drôme des collines
Saint-Donat-sur-l’Herbasse
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Montclar-sur-Gervanne Montclar de Gervana 26195 26400 186 29,63 6 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Montéléger Montalagier 26196 26760 1806 9,45 191 Valence-3
Portes-lès-Valence
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Montélier Montélier 26197 26120 4140 24,76 167 Valence-2
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Montélimar Montelaimar 26198 26200 39.097 46,81 835 Montélimar-1
Montélimar-2
Montélimar-1
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Montferrand-la-Fare Montferrand-la-Fare 26199 26510 29 11,24 3 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Montfroc Montfroc 26200 26560 75 14,76 5 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Jabron-Lure-Vançon-Durance
Montguers Montguers 26201 26170 45 11,06 4 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Montjoux Montjòus-la Palhita 26202 26220 332 18,35 18 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Montjoyer Montjoier 26203 26230 286 18,02 16 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Montlaur-en-Diois Montlaur (Diés) 26204 26310 146 9,72 15 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Montmaur-en-Diois Montmaur (Diés) 26205 26150 83 12,80 6 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Montmeyran Montmairan 26206 26120 2916 24,01 121 Crest
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Montmiral 26207 26750 671 26,69 25 Drôme des collines
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Montoison Monteison 26208 26800 1925 16,11 119 Loriol-sur-Drôme
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Montréal-les-Sources Montreal (Daufinat) 26209 26510 23 10,26 2 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Montségur-sur-Lauzon Montsegur 26211 26130 1312 18,24 72 Grignan
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Montvendre Montvendre 26212 26120 1185 17,24 69 Crest
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Moras-en-Valloire 26213 26210 667 8,58 78 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Mornans Mornans 26214 26460 72 11,72 6 Dieulefit
Bourdeaux
Die
Die
Val de Drôme
Mours-Saint-Eusèbe Mours-Saint-Eusèbe 26218 26540 3153 5,27 598 Romans-sur-Isère
Romans-sur-Isère-1
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Mureils 26219 26240 465 5,45 85 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Nyons Niom 26220 26110 6793 23,45 290 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Omblèze Omblèsas 26221 26400 72 44,92 2 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Orcinas Orcinas 26222 26220 38 5,27 7 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Oriol-en-Royans Auriòu de Roians 26223 26190 532 16,01 33 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Ourches Orcha 26224 26120 251 9,23 27 Crest
Crest-Nord
Valence
Die
Valence Romans Agglo
Parnans Parnans 26225 26750 697 11,24 62 Drôme des collines
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Pelonne Pelòna 26227 26510 24 2,77 9 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Pennes-le-Sec Penas lo Sec 26228 26340 36 9,31 4 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Peyrins Pairin 26231 26380 2751 25,16 109 Romans-sur-Isère
Romans-sur-Isère-1
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Peyrus Peirús 26232 26120 606 10,48 58 Crest
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Piégon Pueigon 26233 26110 260 10,21 25 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Piégros-la-Clastre Piegròs e la Clastra 26234 26400 843 24,76 34 Crest
Crest-Sud
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Pierrelatte Pèiralata 26235 26700 13.496 49,56 272 Le Tricastin
Pierrelatte
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Pierrelongue Pèiralonga 26236 26170 217 5,13 42 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Plaisians Plaisians 26239 26170 199 29,64 7 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Plan-de-Baix Lo Plan de Bais 26240 26400 147 19,39 8 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Pommerol Pomairòl 26245 26470 11 9,83 1 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Ponet-et-Saint-Auban Ponet-et-Saint-Auban 26246 26150 125 13,21 9 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Ponsas Ponsas 26247 26240 527 2,71 194 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Pontaix Pontais 26248 26150 168 19,68 9 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Pont-de-Barret Pont de Barret 26249 26160 670 16,60 40 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Pont-de-l’Isère Pont-de-l'Isère 26250 26600 3503 10,09 347 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Portes-en-Valdaine Portes-en-Valdaine 26251 26160 399 15,04 27 Dieulefit
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Portes-lès-Valence Pòrtas 26252 26800 10.610 14,43 735 Valence-3
Portes-lès-Valence
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Poyols Poiòu 26253 26310 70 13,35 5 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Pradelle Pradèla 26254 26340 18 12,92 1 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Propiac Propiac 26256 26170 131 11,15 12 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Puygiron Puegiron 26257 26160 433 6,68 65 Dieulefit
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Puy-Saint-Martin Puèg Sant Martin 26258 26450 886 11,65 76 Dieulefit
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
Ratières 26259 26330 270 9,01 30 Drôme des collines
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Réauville Réauville 26261 26230 387 18,22 21 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Recoubeau-Jansac Recobèu e Gençac 26262 26310 269 12,96 21 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Reilhanette Reilhanette 26263 26570 144 14,78 10 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Rémuzat Remusat 26264 26510 343 16,78 20 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Rimon-et-Savel Rimont e Savèl 26266 26340 27 12,31 2 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Rioms Rioms 26267 26170 26 9,39 3 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Rochebaudin Rochebaudin 26268 26160 121 7,56 16 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Rochebrune Ròchabruna 26269 26110 61 16,15 4 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Rochechinard Rochechinard 26270 26190 120 9,78 12 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Rochefort-en-Valdaine Ròchafòrt 26272 26160 355 12,80 28 Dieulefit
Montélimar-2
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Rochefort-Samson Rochefort-Samson 26273 26300 1007 24,59 41 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Rochefourchat Ròchaforchaa 26274 26340 1 12,74 0 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Rochegude Ròchaguda 26275 26790 1579 18,30 86 Le Tricastin
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Roche-Saint-Secret-Béconne La Ròcha Sant Segret e Becona 26276 26770 452 33,23 14 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Romans-sur-Isère Rumans 26281 26100 33.160 33,08 1002 Bourg-de-Péage
Romans-sur-Isère
Romans-sur-Isère-1
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Romeyer Romeièr 26282 26150 197 41,46 5 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Rottier Rottier 26283 26470 21 8,54 2 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Roussas Rossàs 26284 26230 365 16,07 23 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Rousset-les-Vignes Rosset 26285 26770 289 15,45 19 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Roussieux Roussieux 26286 26510 23 9,42 2 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Roynac Roinac 26287 26450 486 17,06 28 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Sahune Saüna 26288 26510 313 16,55 19 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Saillans Salhens 26289 26340 1278 14,84 86 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Saint-Agnan-en-Vercors Sant Anhan de Vercòrs 26290 26420 376 84,21 4 Vercors-Monts du Matin
La Chapelle-en-Vercors
Die
Die
Royans-Vercors
Saint-Andéol Sant Andiòu 26291 26150 83 13,37 6 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Saint-Auban-sur-l’Ouvèze Sant Auban d'Ovèsa 26292 26170 213 16,55 13 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Saint-Avit 26293 26330 306 8,94 34 Drôme des collines
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Saint-Bardoux Sent Bardol 26294 26260 622 10,63 59 Romans-sur-Isère
Romans-sur-Isère-1
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Saint-Barthélemy-de-Vals 26295 26240 1869 20,27 92 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Saint-Benoit-en-Diois Sant Benest 26296 26340 27 11,17 2 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Saint-Christophe-et-le-Laris 26298 26350 416 11,35 37 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Saint-Dizier-en-Diois Sant Disier 26300 26310 48 13,94 3 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois
Saint-Donat-sur-l’Herbasse Sant Donat 26301 26260 4195 19,52 215 Drôme des collines
Saint-Donat-sur-l’Herbasse
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Sainte-Croix Santa Crotz 26299 26150 106 10,78 10 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Sainte-Eulalie-en-Royans Santa Eulàlia de Roians 26302 26190 544 6,14 89 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Sainte-Euphémie-sur-Ouvèze Sainte-Euphémie-sur-Ouvèze 26303 26170 70 11,28 6 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Sainte-Jalle Santa Jala 26306 26110 308 18,16 17 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Saint-Ferréol-Trente-Pas Sant Ferriòu 26304 26110 258 21,48 12 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Saint-Gervais-sur-Roubion Sant Gervais de Robion 26305 26160 1035 14,57 71 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Saint-Jean-en-Royans Sant Joan de Roians 26307 26190 2868 27,86 103 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Saint-Julien-en-Quint Sant Julian de Quint 26308 26150 153 47,35 3 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Saint-Julien-en-Vercors Sant Julian de Vercòrs 26309 26420 238 18,47 13 Vercors-Monts du Matin
La Chapelle-en-Vercors
Die
Die
Royans-Vercors
Saint-Laurent-d’Onay 26310 26350 154 6,28 25 Drôme des collines
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Saint-Laurent-en-Royans Sant Laurenç de Roians 26311 26190 1419 27,39 52 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Saint-Marcel-lès-Sauzet Sant Marcèu de Sauset 26312 26740 1244 3,98 313 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Saint-Marcel-lès-Valence Sant Marçau de Valença 26313 26320 6236 15,05 414 Valence-1
Bourg-lès-Valence
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Saint-Martin-d’Août 26314 26330 383 7,67 50 Drôme des collines
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Saint-Martin-en-Vercors Sant Martin de Vercòrs 26315 26420 361 27,13 13 Vercors-Monts du Matin
La Chapelle-en-Vercors
Die
Die
Royans-Vercors
Saint-Martin-le-Colonel Saint-Martin-le-Colonel 26316 26190 192 3,18 60 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Saint-Maurice-sur-Eygues Sant Maurici 26317 26110 781 8,82 89 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Saint-May Sant Mai 26318 26510 39 10,23 4 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Saint-Michel-sur-Savasse 26319 26750 583 11,11 52 Drôme des collines
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Saint-Nazaire-en-Royans Sant Nazari de Roians 26320 26190 804 3,54 227 Vercors-Monts du Matin
La Motte-Chalancon
Die
Valence
Royans-Vercors
Saint-Nazaire-le-Désert Sant Nazari dau Desert 26321 26340 193 46,62 4 Le Diois
Saint-Jean-en-Royans
Die
Die
Diois
Saint-Pantaléon-les-Vignes Sant Pantali (Daufinat) 26322 26770 441 8,31 53 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Saint-Paul-lès-Romans Sant Pau de Rumans 26323 26750 1822 15,77 116 Romans-sur-Isère
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Saint-Paul-Trois-Châteaux Sant Pau de Tricastin 26324 26130 8937 22,04 405 Le Tricastin
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Saint-Rambert-d’Albon 26325 26140 6530 13,41 487 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Saint-Restitut Sant Restit 26326 26130 1387 14,48 96 Le Tricastin
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Saint-Roman Sant Roman 26327 26410 201 7,10 28 Le Diois
Châtillon-en-Diois
Die
Die
Diois
Saint-Sauveur-en-Diois Sant Sauvador de Diés 26328 26340 55 6,95 8 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Saint-Sauveur-Gouvernet Sant Sauvador Governet 26329 26110 182 19,32 9 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Saint-Sorlin-en-Valloire 26330 26210 2268 26,50 86 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Saint-Thomas-en-Royans Sant Tomàs de Roians 26331 26190 596 5,15 116 Vercors-Monts du Matin
Saint-Jean-en-Royans
Die
Valence
Royans-Vercors
Saint-Uze 26332 26240 2046 10,10 203 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Saint-Vallier 26333 26240 3915 5,42 722 Saint-Vallier
Saint-Vallier
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Saint-Vincent-la-Commanderie Sent Vincenç de Charpei 26382 26300 541 13,34 41 Vercors-Monts du Matin
Bourg-de-Péage
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Salettes Salettes 26334 26160 145 6,98 21 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Salles-sous-Bois Salas 26335 26770 191 9,50 20 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Saou Sau 26336 26400 571 41,60 14 Dieulefit
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
Saulce-sur-Rhône Saussa 26337 26270 1855 18,43 101 Montélimar-1
Loriol-sur-Drôme
Nyons
Valence
Montélimar-Agglomération
Sauzet Sauset 26338 26740 1840 19,19 96 Dieulefit
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Savasse Savasse 26339 26740 1444 22,01 66 Montélimar-1
Marsanne
Nyons
Nyons
Montélimar-Agglomération
Séderon Sederon 26340 26560 264 20,30 13 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Serves-sur-Rhône Serves-sur-Rhône 26341 26600 729 6,49 112 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Solaure en Diois Solerieu 26001 26150 444 19,36 23 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Solérieux Souspierre 26342 26130 335 8,55 39 Le Tricastin
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Souspierre Soyans 26343 26160 97 5,25 18 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Soyans Susa 26344 26400 388 25,64 15 Dieulefit
Crest-Sud
Die
Die
Val de Drôme
Suze Susa la Rossa 26346 26400 234 14,43 16 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Suze-la-Rousse Tinh de l'Ermitatge 26345 26790 2104 30,6 69 Le Tricastin
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Tain-l’Hermitage Taulinhan 26347 26600 6162 4,85 1271 Tain-l’Hermitage
Tain-l’Hermitage
Valence
Valence
Hermitage-Tournonais-Herbasse-
Pays de Saint Félicien
Taulignan 26348 26770 1677 34,65 48 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Tersanne Teyssières 26349 26390 357 9,49 38 Drôme des collines
Le Grand-Serre
Valence
Valence
Porte de DrômArdèche
Teyssières Triors 26350 26220 88 28,09 3 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Triors Truinas 26355 26750 567 5,65 100 Romans-sur-Isère
Romans-sur-Isère-2
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Truinas Tuleta 26356 26460 119 8,64 14 Dieulefit
Bourdeaux
Nyons
Die
Dieulefit-Bourdeaux
Tulette Upie 26357 26790 1989 23,53 85 Grignan
Saint-Paul-Trois-Châteaux
Nyons
Nyons
Drôme Sud Provence
Upie Vachèiras de Quint 26358 26120 1520 19,53 78 Crest
Chabeuil
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Vachères-en-Quint Valaurie 26359 26150 32 5,14 6 Le Diois
Die
Die
Die
Diois
Valaurie Vaudroma 26360 26230 593 12,30 48 Grignan
Grignan
Nyons
Nyons
Enclave des Papes-Pays de Grignan
Valdrôme Valença 26361 26310 146 41,51 4 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Valence Vau Maravèu 26362 26000 63.714 36,69 1737 Valence-1
Valence-2
Valence-3
Valence-4
Valence-1
Valence-2
Valence-3
Valence-4
Valence
Valence
Valence Romans Agglo
Valherbasse Valouse 26210 26350 1010 43,57 23 Drôme des collines Valence Valence Romans Agglo
Val-Maravel Vassieux-en-Vercors 26136 26310 55 21,60 3 Le Diois
Luc-en-Diois
Die
Die
Diois
Valouse Vaunaveys-la-Rochette 26363 26110 36 6,33 6 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Vassieux-en-Vercors Venterol 26364 26420 313 48,25 6 Vercors-Monts du Matin
La Chapelle-en-Vercors
Die
Die
Royans-Vercors
Vaunaveys-la-Rochette Ventairòu 26365 26400 584 21,93 27 Crest
Crest-Nord
Die
Die
Val de Drôme
Venterol Verclausa 26367 26110 699 31,69 22 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Vercheny Vercoiran 26368 26340 461 11,19 41 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Verclause Véronne 26369 26510 59 26,14 2 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Vercoiran Vers-sur-Méouge 26370 26170 141 19,95 7 Nyons et Baronnies
Buis-les-Baronnies
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Véronne Vesc (Daufinat) 26371 26340 46 21,31 2 Le Diois
Saillans
Die
Die
Crestois et du Pays de Saillans
Vers-sur-Méouge Villebois-les-Pins 26372 26560 42 13,81 3 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Vesc Vilafrancha dau Chastèu 26373 26220 260 40,48 6 Dieulefit
Dieulefit
Nyons
Nyons
Dieulefit-Bourdeaux
Villebois-les-Pins Vilaperdritz 26374 5700 16 10,81 1 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Sisteronais-Buëch
Villefranche-le-Château Vinsòbres 26375 26560 20 7,42 3 Nyons et Baronnies
Séderon
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Villeperdrix Volvent 26376 26510 118 26,15 5 Nyons et Baronnies
Rémuzat
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Vinsobres 26377 26110 1115 35,42 31 Nyons et Baronnies
Nyons
Nyons
Nyons
Baronnies en Drôme Provençale
Volvent 26378 26470 33 16,73 2 Le Diois
La Motte-Chalancon
Die
Die
Diois

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2016: