Lischt vun dr Gmeina im Département Sarthe

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Sarthe zellt àlla 354 Gmeina ìm Département Sarthe uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aigné 72001 72650 1631 12,59 130 Le Mans-2
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
Aillières-Beauvoir 72002 72600 219 15,07 15 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Allonnes 72003 72700 11.102 18,07 614 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Amné 72004 72540 563 15,95 35 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Ancinnes 72005 72610 961 27,21 35 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Arçonnay 72006 72610 1841 7,85 235 Mamers
Saint-Paterne
Mamers Alençon
Ardenay-sur-Mérize 72007 72370 480 11,67 41 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Arnage 72008 72230 5251 10,76 488 Le Mans-6
Le Mans-Sud-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
Arthezé 72009 72270 407 8,65 47 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Asnières-sur-Vègre 72010 72430 405 12,64 32 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Assé-le-Boisne 72011 72130 916 28,39 32 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Assé-le-Riboul 72012 72170 522 16,77 31 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Aubigné-Racan 72013 72800 2125 32,03 66 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Auvers-le-Hamon 72016 72300 1490 47,83 31 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Auvers-sous-Montfaucon 72017 72540 245 7,49 33 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Avesnes-en-Saosnois 72018 72260 89 5,68 16 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Avessé 72019 72350 370 18,72 20 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Avezé 72020 72400 737 20,81 35 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Avoise 72021 72430 626 24,56 25 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Ballon-Saint Mars 72023 72290 2211 31,61 70 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Bazouges Cré sur Loir 72025 72200 2075 47,09 44 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
Beaufay 72026 72110 1484 23,87 62 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Saosnois
Beaumont-Pied-de-Bœuf 72028 72500 483 24,68 20 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Beaumont-sur-Dême 72027 72340 333 13,49 25 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Beaumont-sur-Sarthe 72029 72170 1957 6,64 295 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Beillé 72031 72160 528 8,48 62 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Berfay 72032 72320 333 18,28 18 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Bernay-Neuvy-en-Champagne 72219 72240 861 25,13 34 Loué Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Bérus 72034 72610 453 6,73 67 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Bessé-sur-Braye 72035 72310 2222 20,60 108 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Béthon 72036 72610 337 3,85 88 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Blèves 72037 72600 97 2,04 48 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Boëssé-le-Sec 72038 72400 626 11,76 53 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Bonnétable 72039 72110 3869 40,08 97 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Bouër 72041 72390 324 12,00 27 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Bouloire 72042 72440 2068 26,77 77 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Bourg-le-Roi 72043 72610 316 0,36 878 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Bousse 72044 72270 439 12,02 37 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Brains-sur-Gée 72045 72550 812 15,90 51 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Brette-les-Pins 72047 72250 2148 14,51 148 Changé
Écommoy
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Briosne-lès-Sables 72048 72110 556 9,85 56 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Brûlon 72050 72350 1609 16,27 99 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Cérans-Foulletourte 72051 72330 3372 32,52 104 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Val de Sarthe
Chahaignes 72052 72340 701 22,83 31 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Challes 72053 72250 1220 25,83 47 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Champagné 72054 72470 3857 13,94 277 Changé
Montfort-le-Gesnois
Mamers Le Mans Métropole
Champfleur 72056 72610 1373 13,14 104 Mamers
Saint-Paterne
Mamers Alençon
Champrond 72057 72320 68 5,98 11 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Changé 72058 72560 6463 35,06 184 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Chantenay-Villedieu 72059 72430 859 27,74 31 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Chassillé 72070 72540 242 7,27 33 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Château-l’Hermitage 72072 72510 263 9,39 28 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Chaufour-Notre-Dame 72073 72550 1065 11,19 95 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Chemiré-en-Charnie 72074 72540 210 11,47 18 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Chemiré-le-Gaudin 72075 72210 969 22,79 43 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Chenay 72076 72610 226 2,16 105 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Alençon
Chenu 72077 72500 431 30,56 14 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Chérancé 72078 72170 368 10,38 35 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Chérisay 72079 72610 307 7,99 38 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Cherré-Au 72080 72400 2685 30,37 88 La Ferté-Bernard Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Chevillé 72083 72350 410 14,20 29 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Clermont-Créans 72084 72200 1266 17,82 71 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
Cogners 72085 72310 194 13,60 14 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Commerveil 72086 72600 134 5,64 24 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Conflans-sur-Anille 72087 72120 529 30,80 17 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Congé-sur-Orne 72088 72290 348 11,24 31 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Conlie 72089 72240 1878 17,16 109 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Connerré 72090 72160 2900 16,60 175 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Contilly 72091 72600 142 12,48 11 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Cormes 72093 72400 911 19,00 48 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Coudrecieux 72094 72440 619 24,27 26 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Coulaines 72095 72190 7447 3,93 1895 Le Mans-4
Le Mans-Nord-Campagne
Le Mans Le Mans Métropole
Coulans-sur-Gée 72096 72550 1643 27,48 60 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Coulongé 72098 72800 527 15,05 35 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Courcebœufs 72099 72290 636 16,83 38 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Courcelles-la-Forêt 72100 72270 410 19,60 21 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Courcemont 72101 72110 683 19,26 35 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Saosnois
Courcival 72102 72110 95 8,94 11 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Courdemanche 72103 72150 608 24,02 25 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Courgains 72104 72260 582 14,66 40 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Courgenard 72105 72320 501 11,32 44 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Courtillers 72106 72300 933 7,24 129 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Crannes-en-Champagne 72107 72540 352 11,97 29 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Crissé 72109 72140 604 20,83 29 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Crosmières 72110 72200 1044 20,45 51 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
Cures 72111 72240 494 11,50 43 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Dangeul 72112 72260 478 13,64 35 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Degré 72113 72550 795 9,83 81 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Dehault 72114 72400 271 8,94 30 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Dissay-sous-Courcillon 72115 72500 942 34,92 27 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Dollon 72118 72390 1483 25,33 59 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Domfront-en-Champagne 72119 72240 1027 20,97 49 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Doucelles 72120 72170 250 4,48 56 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Douillet 72121 72590 333 18,99 18 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Duneau 72122 72160 1047 12,82 82 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Dureil 72123 72270 71 7,96 9 Sablé-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Écommoy 72124 72220 4632 28,50 163 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Écorpain 72125 72120 295 21,26 14 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Épineu-le-Chevreuil 72126 72540 301 14,70 20 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Étival-lès-le-Mans 72127 72700 1948 10,34 188 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Fatines 72129 72470 841 5,44 155 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Fay 72130 72550 643 9,48 68 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Fercé-sur-Sarthe 72131 72430 588 12,11 49 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Fillé 72133 72210 1510 10,07 150 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Flée 72134 72500 543 17,54 31 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Fontenay-sur-Vègre 72136 72350 327 11,46 29 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Fresnay-sur-Sarthe 72138 72130 3026 29,20 104 Sillé-le-Guillaume Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Fyé 72139 72610 1004 16,40 61 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Gesnes-le-Gandelin 72141 72130 967 12,88 75 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Grandchamp 72142 72610 160 5,38 30 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Gréez-sur-Roc 72144 72320 334 25,38 13 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Guécélard 72146 72230 3015 12,18 248 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Jauzé 72148 72110 85 5,68 15 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Joué-en-Charnie 72149 72540 654 23,53 28 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Joué-l’Abbé 72150 72380 1286 10,39 124 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Juigné-sur-Sarthe 72151 72300 1156 20,66 56 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Juillé 72152 72170 474 5,72 83 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Jupilles 72153 72500 572 26,41 22 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
La Bazoge 72024 72650 3657 22,87 160 Bonnétable
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
La Bosse 72040 72400 135 10,75 13 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
La Bruère-sur-Loir 72049 72500 246 11,47 21 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
La Chapelle-aux-Choux 72060 72800 269 14,43 19 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
La Chapelle-d’Aligné 72061 72300 1691 33,04 51 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
La Chapelle-du-Bois 72062 72400 879 16,53 53 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
La Chapelle-Huon 72064 72310 545 18,65 29 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
La Chapelle-Saint-Aubin 72065 72650 2389 5,93 403 Le Mans-2
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
La Chapelle-Saint-Fray 72066 72240 454 6,38 71 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
La Chapelle-Saint-Rémy 72067 72160 975 19,20 51 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
La Chartre-sur-le-Loir 72068 72340 1440 8,30 173 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
La Ferté-Bernard 72132 72400 8848 14,96 591 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
La Flèche 72154 72200 15.163 74,21 204 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
La Fontaine-Saint-Martin 72135 72330 621 13,72 45 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Pays Fléchois
La Guierche 72147 72380 1082 7,88 137 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
La Milesse 72198 72650 2652 10,41 255 Le Mans-2
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
La Quinte 72249 72550 784 8,81 89 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
La Suze-sur-Sarthe 72346 72210 4462 21,40 209 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Laigné-en-Belin 72155 72220 2376 12,72 187 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Lamnay 72156 72320 970 22,09 44 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Lavardin 72157 72240 737 7,63 97 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Lavaré 72158 72390 847 22,88 37 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Lavernat 72160 72500 606 22,64 27 Château-du-Loir
Mayet
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Le Bailleul 72022 72200 1243 27,46 45 Sablé-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Le Breil-sur-Mérize 72046 72370 1541 18,35 84 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Le Grand-Lucé 72143 72150 1920 27,26 70 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Le Grez 72145 72140 394 7,45 53 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Le Luart 72172 72390 1445 12,23 118 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Le Lude 72176 72800 4344 68,36 64 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Le Mans 72181 72000 142.991 52,81 2708 Le Mans-1
Le Mans-2
Le Mans-3
Le Mans-4
Le Mans-5
Le Mans-6
Le Mans-7
Le Mans-Centre
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans-Nord-Campagne
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans-Nord-Ville
Le Mans-Ouest
Le Mans-Sud-Est
Le Mans-Sud-Ouest
Le Mans-Ville-Est
Le Mans Le Mans Métropole
Le Tronchet 72362 72170 158 3,89 41 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Les Aulneaux 72015 72600 119 8,17 15 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Les Mées 72192 72260 103 6,80 15 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Lhomme 72161 72340 903 18,32 49 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Ligron 72163 72270 510 13,48 38 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Livet-en-Saosnois 72164 72610 70 1,60 44 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Loir en Vallée 72262 72310
72340
2175 64,76 34 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Lombron 72165 72450 1917 24,11 80 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Longnes 72166 72540 331 6,40 52 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Louailles 72167 72300 732 10,49 70 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Loué 72168 72540 2185 15,85 138 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Louplande 72169 72210 1467 18,47 79 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Louvigny 72170 72600 182 8,71 21 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Louzes 72171 72600 101 8,24 12 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Luceau 72173 72500 1234 18,77 66 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Lucé-sous-Ballon 72174 72290 107 6,78 16 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Luché-Pringé 72175 72800 1568 49,39 32 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Maigné 72177 72210 349 11,50 30 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Maisoncelles 72178 72440 191 11,10 17 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Malicorne-sur-Sarthe 72179 72270 1916 15,13 127 La Suze-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Mamers 72180 72600 5311 5,05 1052 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Mansigné 72182 72510 1574 36,31 43 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Marçon 72183 72340 1050 30,05 35 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Mareil-en-Champagne 72184 72540 381 7,97 48 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Mareil-sur-Loir 72185 72200 662 11,83 56 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
Maresché 72186 72170 894 15,01 60 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Marigné-Laillé 72187 72220 1665 32,73 51 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Marolles-les-Braults 72189 72260 2210 24,19 91 Mamers Mamers Maine Saosnois
Marolles-lès-Saint-Calais 72190 72120 278 12,15 23 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Marollette 72188 72600 150 5,70 26 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Mayet 72191 72360 3140 53,96 58 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Melleray 72193 72320 441 25,90 17 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Meurcé 72194 72170 267 6,16 43 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Mézeray 72195 72270 1908 32,95 58 La Suze-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Mézières-sous-Lavardin 72197 72240 702 15,31 46 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Mézières-sur-Ponthouin 72196 72290 693 17,88 39 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Moitron-sur-Sarthe 72199 72170 256 10,32 25 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Moncé-en-Belin 72200 72230 3656 17,49 209 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Moncé-en-Saosnois 72201 72260 258 8,81 29 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Monhoudou 72202 72260 212 7,52 28 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Montaillé 72204 72120 548 30,18 18 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Montbizot 72205 72380 1812 11,38 159 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Montfort-le-Gesnois 72241 72450 2988 18,74 159 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Montmirail 72208 72320 403 12,53 32 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Montreuil-le-Chétif 72209 72130 302 14,64 21 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Montreuil-le-Henri 72210 72150 311 14,39 22 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Mont-Saint-Jean 72211 72140 643 42,31 15 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Montval-sur-Loir 72071 72500 6160 26,99 228 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Moulins-le-Carbonnel 72212 72130 702 16,31 43 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Mulsanne 72213 72230 5279 15,25 346 Écommoy
Écommoy
Le Mans Le Mans Métropole
Nauvay 72214 72260 11 2,71 4 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Neufchâtel-en-Saosnois 72215 72600 1029 23,41 44 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Neuvillalais 72216 72240 591 18,86 31 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Neuville-sur-Sarthe 72217 72190 2402 22,94 105 Bonnétable
Le Mans-Nord-Campagne
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Neuvillette-en-Charnie 72218 72140 299 14,70 20 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Nogent-le-Bernard 72220 72110 930 30,26 31 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Nogent-sur-Loir 72221 72500 377 10,81 35 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Notre-Dame-du-Pé 72232 72300 637 7,75 82 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Nouans 72222 72260 284 9,96 29 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Noyen-sur-Sarthe 72223 72430 2633 43,58 60 Loué
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Nuillé-le-Jalais 72224 72370 535 5,82 92 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Oisseau-le-Petit 72225 72610 665 8,60 77 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Oizé 72226 72330 1320 16,91 78 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Pays Fléchois
Panon 72227 72600 40 2,37 17 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Parcé-sur-Sarthe 72228 72300 2118 40,58 52 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Parennes 72229 72140 526 14,50 36 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Parigné-l’Évêque 72231 72250 4999 63,40 79 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Parigné-le-Pôlin 72230 72330 1088 13,85 79 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Peray 72233 72260 63 2,45 26 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Pezé-le-Robert 72234 72140 374 16,35 23 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Piacé 72235 72170 381 10,12 38 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Pincé 72236 72300 195 5,76 34 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Pirmil 72237 72430 520 17,40 30 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Pizieux 72238 72600 77 4,51 17 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Poillé-sur-Vègre 72239 72350 609 17,57 35 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Pontvallain 72243 72510 1697 34,88 49 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Précigné 72244 72300 2981 57,85 52 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Préval 72245 72400 686 7,62 90 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Prévelles 72246 72110 219 4,81 46 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Pruillé-l’Éguillé 72248 72150 822 21,18 39 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Pruillé-le-Chétif 72247 72700 1324 10,30 129 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Rahay 72250 72120 174 18,94 9 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
René 72251 72260 377 12,52 30 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Requeil 72252 72510 1210 13,89 87 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Roézé-sur-Sarthe 72253 72210 2615 26,46 99 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Rouessé-Fontaine 72254 72610 278 12,48 22 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Rouessé-Vassé 72255 72140 819 31,49 26 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Rouez 72256 72140 775 33,65 23 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Rouillon 72257 72700 2282 9,15 249 Le Mans-1
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Rouperroux-le-Coquet 72259 72110 296 12,07 25 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Ruaudin 72260 72230 3402 13,78 247 Écommoy
Le Mans-Sud-Est
Le Mans Le Mans Métropole
Ruillé-en-Champagne 72261 72240 339 14,93 23 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Sablé-sur-Sarthe 72264 72300 12.350 36,92 335 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Saint-Aignan 72265 72110 263 15,13 17 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Saint-Aubin-de-Locquenay 72266 72130 669 17,31 39 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Aubin-des-Coudrais 72267 72400 913 17,42 52 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Biez-en-Belin 72268 72220 722 9,27 78 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Saint-Calais 72269 72120 3248 22,76 143 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Saint-Calez-en-Saosnois 72270 72600 178 7,19 25 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Célerin 72271 72110 889 13,47 66 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Christophe-du-Jambet 72273 72170 228 11,24 20 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Christophe-en-Champagne 72274 72540 205 7,81 26 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Saint-Corneille 72275 72460 1404 11,16 126 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Cosme-en-Vairais 72276 72110 1997 32,63 61 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Denis-d’Orques 72278 72350 812 47,17 17 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Saint-Denis-des-Coudrais 72277 72110 118 7,00 17 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Sainte-Cérotte 72272 72120 317 14,36 22 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Sainte-Jamme-sur-Sarthe 72289 72380 2065 8,43 245 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Sainte-Sabine-sur-Longève 72319 72380 773 11,82 65 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Saint-Georges-de-la-Couée 72279 72150 158 11,68 14 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Saint-Georges-du-Bois 72280 72700 2100 7,23 290 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Saint-Georges-du-Rosay 72281 72110 438 17,31 25 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Saint-Georges-le-Gaultier 72282 72590 532 23,36 23 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Germain-d’Arcé 72283 72800 338 29,19 12 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Saint-Gervais-de-Vic 72286 72120 399 16,03 25 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Saint-Gervais-en-Belin 72287 72220 2103 9,53 221 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Saint-Jean-d’Assé 72290 72380 1739 21,29 82 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Saint-Jean-de-la-Motte 72291 72510 960 32,03 30 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Saint-Jean-des-Échelles 72292 72320 254 10,64 24 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Jean-du-Bois 72293 72430 631 14,62 43 La Suze-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Saint-Léonard-des-Bois 72294 72590 472 27,12 17 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Longis 72295 72600 504 11,22 45 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Maixent 72296 72320 730 22,48 32 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Marceau 72297 72170 552 8,91 62 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Mars-d’Outillé 72299 72220 2408 38,04 63 Changé
Écommoy
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Saint-Mars-de-Locquenay 72298 72440 567 21,78 26 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Mars-la-Brière 72300 72470 2686 34,69 77 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Martin-des-Monts 72302 72400 182 5,72 32 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Michel-de-Chavaignes 72303 72440 740 18,37 40 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Ouen-de-Mimbré 72305 72130 1021 10,63 96 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Ouen-en-Belin 72306 72220 1292 15,14 85 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Saint-Ouen-en-Champagne 72307 72350 239 11,20 21 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Saint-Paterne - Le Chevain 72308 72610 2129 12,93 165 Mamers
Saint-Paterne
Mamers Alençon
Saint-Paul-le-Gaultier 72309 72590 290 15,15 19 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Pavace 72310 72190 1928 5,16 374 Bonnétable
Le Mans-Nord-Campagne
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Saint-Pierre-de-Chevillé 72311 72500 365 11,51 32 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Saint-Pierre-des-Bois 72312 72430 237 7,54 31 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Saint-Pierre-des-Ormes 72313 72600 226 10,12 22 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Pierre-du-Lorouër 72314 72150 377 16,55 23 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Saint-Rémy-de-Sillé 72315 72140 838 11,25 74 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Saint-Rémy-des-Monts 72316 72600 689 10,12 68 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Rémy-du-Val 72317 72600 518 16,54 31 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Saturnin 72320 72650 2510 9,66 260 Le Mans-2
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
Saint-Symphorien 72321 72240 582 22,49 26 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Saint-Ulphace 72322 72320 228 15,98 14 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Victeur 72323 72130 455 7,06 64 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Vincent-des-Prés 72324 72600 519 10,51 49 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Vincent-du-Lorouër 72325 72150 871 26,96 32 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Saosnes 72326 72600 211 11,25 19 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Sarcé 72327 72360 298 10,99 27 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Sargé-lès-le-Mans 72328 72190 3575 13,85 258 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Le Mans Métropole
Savigné-l’Évêque 72329 72460 4008 28,48 141 Savigné-l’Évêque
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Gesnois Bilurien
Savigné-sous-le-Lude 72330 72800 430 33,84 13 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Sceaux-sur-Huisne 72331 72160 570 11,76 48 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Ségrie 72332 72170 602 21,99 27 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Semur-en-Vallon 72333 72390 444 15,13 29 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Sillé-le-Guillaume 72334 72140 2312 12,90 179 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Sillé-le-Philippe 72335 72460 1087 10,60 103 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Solesmes 72336 72300 1190 11,53 103 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Sougé-le-Ganelon 72337 72130 903 18,11 50 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Souillé 72338 72380 663 4,57 145 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Souligné-Flacé 72339 72210 693 16,49 42 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Souligné-sous-Ballon 72340 72290 1209 12,76 95 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Soulitré 72341 72370 640 10,99 58 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Souvigné-sur-Même 72342 72400 178 6,28 28 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Souvigné-sur-Sarthe 72343 72300 630 17,06 37 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Spay 72344 72700 2897 14,22 204 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Surfonds 72345 72370 342 4,85 71 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Tassé 72347 72430 324 10,80 30 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Tassillé 72348 72540 139 6,46 22 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Teillé 72349 72290 489 11,54 42 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Teloché 72350 72220 3021 22,79 133 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Tennie 72351 72240 1080 33,13 33 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Terrehault 72352 72110 133 5,73 23 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Théligny 72353 72320 216 14,31 15 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Thoigné 72354 72260 165 7,31 23 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Thoiré-sous-Contensor 72355 72610 86 5,99 14 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Thoiré-sur-Dinan 72356 72500 456 17,72 26 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Thorée-les-Pins 72357 72800 721 28,18 26 La Flèche
Le Lude
La Flèche Pays Fléchois
Thorigné-sur-Dué 72358 72160 1594 18,99 84 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Torcé-en-Vallée 72359 72110 1397 16,86 83 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Trangé 72360 72650 1359 11,11 122 Le Mans-7
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
Tresson 72361 72440 457 29,22 16 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Tuffé Val de la Chéronne 72363 72160 1662 29,16 57 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Vaas 72364 72500 1518 30,14 50 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Val d’Étangson 72128 72120 526 31,31 17 Saint-Calais Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Valennes 72366 72320 322 26,70 12 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Vallon-sur-Gée 72367 72540 802 17,15 47 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Vancé 72368 72310 325 12,47 26 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Verneil-le-Chétif 72369 72360 619 14,81 42 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Vernie 72370 72170 339 9,90 34 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Vezot 72372 72600 75 6,35 12 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Vibraye 72373 72320 2576 43,62 59 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Villaines-la-Carelle 72374 72600 155 14,70 11 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Villaines-la-Gonais 72375 72400 559 10,34 54 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Villaines-sous-Lucé 72376 72150 706 25,46 28 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Villaines-sous-Malicorne 72377 72270 1029 19,16 54 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Villeneuve-en-Perseigne 72137 72600 2220 86,70 26 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Alençon
Vion 72378 72300 1438 20,04 72 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Viré-en-Champagne 72379 72350 202 11,48 18 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Vivoin 72380 72170 950 18,26 52 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Voivres-lès-le-Mans 72381 72210 1378 11,44 120 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Volnay 72382 72440 915 19,84 46 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Vouvray-sur-Huisne 72383 72160 124 3,34 37 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Yvré-l’Évêque 72386 72530 4254 27,61 154 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Le Mans Métropole
Yvré-le-Pôlin 72385 72330 1763 21,84 81 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: