Lischt vun dr Gmeina im Département Sarthe

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Sarthe zellt àlla 354 Gmeina ìm Département Sarthe uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Aigné 72001 72650 1686 12,59 134 Le Mans-2
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
Aillières-Beauvoir 72002 72600 211 15,07 14 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Allonnes 72003 72700 11.075 18,07 613 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Amné 72004 72540 579 15,95 36 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Ancinnes 72005 72610 938 27,21 34 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Arçonnay 72006 72610 1874 7,85 239 Mamers
Saint-Paterne
Mamers Alençon
Ardenay-sur-Mérize 72007 72370 494 11,67 42 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Arnage 72008 72230 5351 10,76 497 Le Mans-6
Le Mans-Sud-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
Arthezé 72009 72270 377 8,65 44 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Asnières-sur-Vègre 72010 72430 403 12,64 32 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Assé-le-Boisne 72011 72130 909 28,39 32 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Assé-le-Riboul 72012 72170 504 16,77 30 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Aubigné-Racan 72013 72800 2115 32,03 66 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Auvers-le-Hamon 72016 72300 1472 47,83 31 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Auvers-sous-Montfaucon 72017 72540 242 7,49 32 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Avesnes-en-Saosnois 72018 72260 89 5,68 16 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Avessé 72019 72350 377 18,72 20 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Avezé 72020 72400 716 20,81 34 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Avoise 72021 72430 599 24,56 24 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Ballon-Saint Mars 72023 72290 2250 31,61 71 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Bazouges Cré sur Loir 72025 72200 2021 47,09 43 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
Beaufay 72026 72110 1499 23,87 63 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Saosnois
Beaumont-Pied-de-Bœuf 72028 72500 487 24,68 20 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Beaumont-sur-Dême 72027 72340 329 13,49 24 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Beaumont-sur-Sarthe 72029 72170 1964 6,64 296 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Beillé 72031 72160 528 8,48 62 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Berfay 72032 72320 330 18,28 18 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Bernay-Neuvy-en-Champagne 72219 72240 867 25,13 35 Loué Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Bérus 72034 72610 442 6,73 66 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Bessé-sur-Braye 72035 72310 2166 20,60 105 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Béthon 72036 72610 318 3,85 83 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Blèves 72037 72600 112 2,04 55 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Boëssé-le-Sec 72038 72400 604 11,76 51 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Bonnétable 72039 72110 3834 40,08 96 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Bouër 72041 72390 339 12,00 28 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Bouloire 72042 72440 2088 26,77 78 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Bourg-le-Roi 72043 72610 323 0,36 897 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Bousse 72044 72270 439 12,02 37 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Brains-sur-Gée 72045 72550 827 15,90 52 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Brette-les-Pins 72047 72250 2129 14,51 147 Changé
Écommoy
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Briosne-lès-Sables 72048 72110 528 9,85 54 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Brûlon 72050 72350 1550 16,27 95 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Cérans-Foulletourte 72051 72330 3379 32,52 104 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Val de Sarthe
Chahaignes 72052 72340 686 22,83 30 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Challes 72053 72250 1228 25,83 48 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Champagné 72054 72470 3816 13,94 274 Changé
Montfort-le-Gesnois
Mamers Le Mans Métropole
Champfleur 72056 72610 1343 13,14 102 Mamers
Saint-Paterne
Mamers Alençon
Champrond 72057 72320 71 5,98 12 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Changé 72058 72560 6549 35,06 187 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Chantenay-Villedieu 72059 72430 853 27,74 31 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Chassillé 72070 72540 243 7,27 33 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Château-l’Hermitage 72072 72510 252 9,39 27 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Chaufour-Notre-Dame 72073 72550 1070 11,19 96 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Chemiré-en-Charnie 72074 72540 210 11,47 18 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Chemiré-le-Gaudin 72075 72210 990 22,79 43 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Chenay 72076 72610 236 2,16 109 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Alençon
Chenu 72077 72500 428 30,56 14 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Chérancé 72078 72170 358 10,38 34 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Chérisay 72079 72610 310 7,99 39 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Cherré-Au 72080 72400 2708 30,37 89 La Ferté-Bernard Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Chevillé 72083 72350 396 14,20 28 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Clermont-Créans 72084 72200 1261 17,82 71 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
Cogners 72085 72310 182 13,60 13 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Commerveil 72086 72600 137 5,64 24 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Conflans-sur-Anille 72087 72120 494 30,80 16 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Congé-sur-Orne 72088 72290 338 11,24 30 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Conlie 72089 72240 1881 17,16 110 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Connerré 72090 72160 2916 16,60 176 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Contilly 72091 72600 136 12,48 11 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Cormes 72093 72400 903 19,00 48 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Coudrecieux 72094 72440 615 24,27 25 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Coulaines 72095 72190 7600 3,93 1934 Le Mans-4
Le Mans-Nord-Campagne
Le Mans Le Mans Métropole
Coulans-sur-Gée 72096 72550 1653 27,48 60 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Coulongé 72098 72800 512 15,05 34 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Courcebœufs 72099 72290 638 16,83 38 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Courcelles-la-Forêt 72100 72270 411 19,60 21 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Courcemont 72101 72110 675 19,26 35 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Saosnois
Courcival 72102 72110 97 8,94 11 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Courdemanche 72103 72150 610 24,02 25 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Courgains 72104 72260 576 14,66 39 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Courgenard 72105 72320 496 11,32 44 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Courtillers 72106 72300 939 7,24 130 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Crannes-en-Champagne 72107 72540 351 11,97 29 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Crissé 72109 72140 569 20,83 27 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Crosmières 72110 72200 1044 20,45 51 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
Cures 72111 72240 479 11,50 42 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Dangeul 72112 72260 474 13,64 35 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Degré 72113 72550 774 9,83 79 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Dehault 72114 72400 269 8,94 30 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Dissay-sous-Courcillon 72115 72500 923 34,92 26 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Dollon 72118 72390 1474 25,33 58 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Domfront-en-Champagne 72119 72240 1041 20,97 50 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Doucelles 72120 72170 251 4,48 56 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Douillet 72121 72590 324 18,99 17 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Duneau 72122 72160 1043 12,82 81 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Dureil 72123 72270 72 7,96 9 Sablé-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Écommoy 72124 72220 4710 28,50 165 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Écorpain 72125 72120 297 21,26 14 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Épineu-le-Chevreuil 72126 72540 290 14,70 20 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Étival-lès-le-Mans 72127 72700 1943 10,34 188 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Fatines 72129 72470 849 5,44 156 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Fay 72130 72550 694 9,48 73 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Fercé-sur-Sarthe 72131 72430 598 12,11 49 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Fillé 72133 72210 1483 10,07 147 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Flée 72134 72500 535 17,54 31 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Fontenay-sur-Vègre 72136 72350 319 11,46 28 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Fresnay-sur-Sarthe 72138 72130 2915 29,20 100 Sillé-le-Guillaume Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Fyé 72139 72610 980 16,40 60 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Gesnes-le-Gandelin 72141 72130 943 12,88 73 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Grandchamp 72142 72610 153 5,38 28 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Gréez-sur-Roc 72144 72320 329 25,38 13 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Guécélard 72146 72230 3062 12,18 251 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Jauzé 72148 72110 83 5,68 15 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Joué-en-Charnie 72149 72540 643 23,53 27 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Joué-l’Abbé 72150 72380 1270 10,39 122 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Juigné-sur-Sarthe 72151 72300 1141 20,66 55 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Juillé 72152 72170 459 5,72 80 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Jupilles 72153 72500 560 26,41 21 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
La Bazoge 72024 72650 3640 22,87 159 Bonnétable
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
La Bosse 72040 72400 139 10,75 13 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
La Bruère-sur-Loir 72049 72500 245 11,47 21 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
La Chapelle-aux-Choux 72060 72800 263 14,43 18 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
La Chapelle-d’Aligné 72061 72300 1698 33,04 51 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
La Chapelle-du-Bois 72062 72400 862 16,53 52 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
La Chapelle-Huon 72064 72310 538 18,65 29 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
La Chapelle-Saint-Aubin 72065 72650 2331 5,93 393 Le Mans-2
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
La Chapelle-Saint-Fray 72066 72240 427 6,38 67 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
La Chapelle-Saint-Rémy 72067 72160 989 19,20 52 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
La Chartre-sur-le-Loir 72068 72340 1403 8,30 169 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
La Ferté-Bernard 72132 72400 8852 14,96 592 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
La Flèche 72154 72200 14.902 74,21 201 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
La Fontaine-Saint-Martin 72135 72330 612 13,72 45 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Pays Fléchois
La Guierche 72147 72380 1132 7,88 144 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
La Milesse 72198 72650 2638 10,41 253 Le Mans-2
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
La Quinte 72249 72550 770 8,81 87 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
La Suze-sur-Sarthe 72346 72210 4473 21,40 209 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Laigné-en-Belin 72155 72220 2331 12,72 183 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Lamnay 72156 72320 945 22,09 43 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Lavardin 72157 72240 724 7,63 95 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Lavaré 72158 72390 843 22,88 37 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Lavernat 72160 72500 591 22,64 26 Château-du-Loir
Mayet
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Le Bailleul 72022 72200 1227 27,46 45 Sablé-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Le Breil-sur-Mérize 72046 72370 1544 18,35 84 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Le Grand-Lucé 72143 72150 1926 27,26 71 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Le Grez 72145 72140 396 7,45 53 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Le Luart 72172 72390 1442 12,23 118 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Le Lude 72176 72800 4167 68,36 61 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Le Mans 72181 72000 143.252 52,81 2713 Le Mans-1
Le Mans-2
Le Mans-3
Le Mans-4
Le Mans-5
Le Mans-6
Le Mans-7
Le Mans-Centre
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans-Nord-Campagne
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans-Nord-Ville
Le Mans-Ouest
Le Mans-Sud-Est
Le Mans-Sud-Ouest
Le Mans-Ville-Est
Le Mans Le Mans Métropole
Le Tronchet 72362 72170 164 3,89 42 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Les Aulneaux 72015 72600 116 8,17 14 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Les Mées 72192 72260 97 6,80 14 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Lhomme 72161 72340 902 18,32 49 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Ligron 72163 72270 497 13,48 37 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Livet-en-Saosnois 72164 72610 70 1,60 44 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Loir en Vallée 72262 72310
72340
2171 64,76 34 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Lombron 72165 72450 1901 24,11 79 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Longnes 72166 72540 320 6,40 50 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Louailles 72167 72300 722 10,49 69 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Loué 72168 72540 2084 15,85 131 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Louplande 72169 72210 1457 18,47 79 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Louvigny 72170 72600 175 8,71 20 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Louzes 72171 72600 102 8,24 12 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Luceau 72173 72500 1229 18,77 65 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Lucé-sous-Ballon 72174 72290 103 6,78 15 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Luché-Pringé 72175 72800 1555 49,39 31 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Maigné 72177 72210 356 11,50 31 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Maisoncelles 72178 72440 192 11,10 17 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Malicorne-sur-Sarthe 72179 72270 1895 15,13 125 La Suze-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Mamers 72180 72600 5231 5,05 1036 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Mansigné 72182 72510 1554 36,31 43 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Marçon 72183 72340 1064 30,05 35 Château-du-Loir
La Chartre-sur-le-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Mareil-en-Champagne 72184 72540 385 7,97 48 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Mareil-sur-Loir 72185 72200 664 11,83 56 La Flèche
La Flèche
La Flèche Pays Fléchois
Maresché 72186 72170 888 15,01 59 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Marigné-Laillé 72187 72220 1608 32,73 49 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Marolles-les-Braults 72189 72260 2157 24,19 89 Mamers Mamers Maine Saosnois
Marolles-lès-Saint-Calais 72190 72120 277 12,15 23 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Marollette 72188 72600 151 5,70 26 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Mayet 72191 72360 3128 53,96 58 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Melleray 72193 72320 431 25,90 17 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Meurcé 72194 72170 269 6,16 44 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Mézeray 72195 72270 1896 32,95 58 La Suze-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Mézières-sous-Lavardin 72197 72240 692 15,31 45 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Mézières-sur-Ponthouin 72196 72290 719 17,88 40 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Moitron-sur-Sarthe 72199 72170 279 10,32 27 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Moncé-en-Belin 72200 72230 3738 17,49 214 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Moncé-en-Saosnois 72201 72260 259 8,81 29 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Monhoudou 72202 72260 202 7,52 27 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Montaillé 72204 72120 529 30,18 18 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Montbizot 72205 72380 1794 11,38 158 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Montfort-le-Gesnois 72241 72450 2948 18,74 157 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Montmirail 72208 72320 374 12,53 30 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Montreuil-le-Chétif 72209 72130 304 14,64 21 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Montreuil-le-Henri 72210 72150 306 14,39 21 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Mont-Saint-Jean 72211 72140 637 42,31 15 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Montval-sur-Loir 72071 72500 6069 26,99 225 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Moulins-le-Carbonnel 72212 72130 700 16,31 43 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Mulsanne 72213 72230 5232 15,25 343 Écommoy
Écommoy
Le Mans Le Mans Métropole
Nauvay 72214 72260 10 2,71 4 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Neufchâtel-en-Saosnois 72215 72600 1023 23,41 44 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Maine Saosnois
Neuvillalais 72216 72240 590 18,86 31 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Neuville-sur-Sarthe 72217 72190 2434 22,94 106 Bonnétable
Le Mans-Nord-Campagne
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Neuvillette-en-Charnie 72218 72140 288 14,70 20 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Nogent-le-Bernard 72220 72110 908 30,26 30 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Nogent-sur-Loir 72221 72500 376 10,81 35 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Notre-Dame-du-Pé 72232 72300 647 7,75 83 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Nouans 72222 72260 279 9,96 28 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Noyen-sur-Sarthe 72223 72430 2625 43,58 60 Loué
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Nuillé-le-Jalais 72224 72370 537 5,82 92 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Oisseau-le-Petit 72225 72610 664 8,60 77 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Oizé 72226 72330 1327 16,91 78 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Pays Fléchois
Panon 72227 72600 43 2,37 18 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Parcé-sur-Sarthe 72228 72300 2094 40,58 52 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Parennes 72229 72140 490 14,50 34 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Parigné-l’Évêque 72231 72250 5173 63,40 82 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Parigné-le-Pôlin 72230 72330 1075 13,85 78 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Peray 72233 72260 61 2,45 25 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Pezé-le-Robert 72234 72140 367 16,35 22 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Piacé 72235 72170 380 10,12 38 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Pincé 72236 72300 192 5,76 33 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Pirmil 72237 72430 505 17,40 29 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Pizieux 72238 72600 71 4,51 16 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Poillé-sur-Vègre 72239 72350 615 17,57 35 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Pontvallain 72243 72510 1662 34,88 48 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Précigné 72244 72300 2965 57,85 51 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Préval 72245 72400 688 7,62 90 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Prévelles 72246 72110 213 4,81 44 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Pruillé-l’Éguillé 72248 72150 825 21,18 39 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Pruillé-le-Chétif 72247 72700 1344 10,30 130 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Rahay 72250 72120 154 18,94 8 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
René 72251 72260 381 12,52 30 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Requeil 72252 72510 1163 13,89 84 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Roézé-sur-Sarthe 72253 72210 2620 26,46 99 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Rouessé-Fontaine 72254 72610 272 12,48 22 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Rouessé-Vassé 72255 72140 806 31,49 26 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Rouez 72256 72140 767 33,65 23 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Rouillon 72257 72700 2281 9,15 249 Le Mans-1
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Rouperroux-le-Coquet 72259 72110 287 12,07 24 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Ruaudin 72260 72230 3436 13,78 249 Écommoy
Le Mans-Sud-Est
Le Mans Le Mans Métropole
Ruillé-en-Champagne 72261 72240 306 14,93 20 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Sablé-sur-Sarthe 72264 72300 12.127 36,92 328 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Saint-Aignan 72265 72110 240 15,13 16 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Saint-Aubin-de-Locquenay 72266 72130 712 17,31 41 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Aubin-des-Coudrais 72267 72400 919 17,42 53 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Biez-en-Belin 72268 72220 706 9,27 76 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Saint-Calais 72269 72120 3245 22,76 143 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Saint-Calez-en-Saosnois 72270 72600 189 7,19 26 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Célerin 72271 72110 916 13,47 68 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Christophe-du-Jambet 72273 72170 232 11,24 21 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Christophe-en-Champagne 72274 72540 208 7,81 27 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Saint-Corneille 72275 72460 1466 11,16 131 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Cosme-en-Vairais 72276 72110 1944 32,63 60 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Denis-d’Orques 72278 72350 786 47,17 17 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Saint-Denis-des-Coudrais 72277 72110 114 7,00 16 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Sainte-Cérotte 72272 72120 315 14,36 22 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Sainte-Jamme-sur-Sarthe 72289 72380 2043 8,43 242 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Sainte-Sabine-sur-Longève 72319 72380 752 11,82 64 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Saint-Georges-de-la-Couée 72279 72150 157 11,68 13 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Saint-Georges-du-Bois 72280 72700 2141 7,23 296 Le Mans-7
Allonnes
Le Mans Le Mans Métropole
Saint-Georges-du-Rosay 72281 72110 439 17,31 25 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Saint-Georges-le-Gaultier 72282 72590 534 23,36 23 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Germain-d’Arcé 72283 72800 335 29,19 11 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Saint-Gervais-de-Vic 72286 72120 391 16,03 24 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Saint-Gervais-en-Belin 72287 72220 2048 9,53 215 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Saint-Jean-d’Assé 72290 72380 1773 21,29 83 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Saint-Jean-de-la-Motte 72291 72510 976 32,03 30 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe
Saint-Jean-des-Échelles 72292 72320 246 10,64 23 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Jean-du-Bois 72293 72430 621 14,62 42 La Suze-sur-Sarthe
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Saint-Léonard-des-Bois 72294 72590 471 27,12 17 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Longis 72295 72600 502 11,22 45 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Maixent 72296 72320 749 22,48 33 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Marceau 72297 72170 555 8,91 62 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Mars-d’Outillé 72299 72220 2429 38,04 64 Changé
Écommoy
Le Mans Sud-Est du Pays Manceau
Saint-Mars-de-Locquenay 72298 72440 574 21,78 26 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Mars-la-Brière 72300 72470 2693 34,69 78 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Martin-des-Monts 72302 72400 175 5,72 31 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Michel-de-Chavaignes 72303 72440 734 18,37 40 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Saint-Ouen-de-Mimbré 72305 72130 1003 10,63 94 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Ouen-en-Belin 72306 72220 1312 15,14 87 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Saint-Ouen-en-Champagne 72307 72350 242 11,20 22 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Saint-Paterne - Le Chevain 72308 72610 2113 12,93 163 Mamers
Saint-Paterne
Mamers Alençon
Saint-Paul-le-Gaultier 72309 72590 287 15,15 19 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Pavace 72310 72190 1921 5,16 372 Bonnétable
Le Mans-Nord-Campagne
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Saint-Pierre-de-Chevillé 72311 72500 357 11,51 31 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Saint-Pierre-des-Bois 72312 72430 233 7,54 31 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Saint-Pierre-des-Ormes 72313 72600 225 10,12 22 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Pierre-du-Lorouër 72314 72150 376 16,55 23 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Saint-Rémy-de-Sillé 72315 72140 825 11,25 73 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Saint-Rémy-des-Monts 72316 72600 683 10,12 67 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Rémy-du-Val 72317 72600 509 16,54 31 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Saturnin 72320 72650 2560 9,66 265 Le Mans-2
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
Saint-Symphorien 72321 72240 539 22,49 24 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Saint-Ulphace 72322 72320 224 15,98 14 Saint-Calais
Montmirail
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Saint-Victeur 72323 72130 456 7,06 65 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Saint-Vincent-des-Prés 72324 72600 510 10,51 49 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Saint-Vincent-du-Lorouër 72325 72150 847 26,96 31 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Saosnes 72326 72600 208 11,25 18 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Sarcé 72327 72360 299 10,99 27 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Sargé-lès-le-Mans 72328 72190 3650 13,85 264 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Le Mans Métropole
Savigné-l’Évêque 72329 72460 4030 28,48 142 Savigné-l’Évêque
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Gesnois Bilurien
Savigné-sous-le-Lude 72330 72800 430 33,84 13 Le Lude
Le Lude
La Flèche Sud Sarthe
Sceaux-sur-Huisne 72331 72160 570 11,76 48 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Ségrie 72332 72170 607 21,99 28 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Semur-en-Vallon 72333 72390 444 15,13 29 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Sillé-le-Guillaume 72334 72140 2267 12,90 176 Sillé-le-Guillaume
Sillé-le-Guillaume
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Sillé-le-Philippe 72335 72460 1070 10,60 101 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Solesmes 72336 72300 1206 11,53 105 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Sougé-le-Ganelon 72337 72130 883 18,11 49 Sillé-le-Guillaume
Fresnay-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Souillé 72338 72380 716 4,57 157 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Souligné-Flacé 72339 72210 679 16,49 41 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Souligné-sous-Ballon 72340 72290 1207 12,76 95 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Soulitré 72341 72370 622 10,99 57 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Souvigné-sur-Même 72342 72400 170 6,28 27 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Souvigné-sur-Sarthe 72343 72300 625 17,06 37 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Spay 72344 72700 2885 14,22 203 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Surfonds 72345 72370 340 4,85 70 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Tassé 72347 72430 305 10,80 28 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Tassillé 72348 72540 130 6,46 20 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Teillé 72349 72290 478 11,54 41 Bonnétable
Ballon
Le Mans Maine Cœur de Sarthe
Teloché 72350 72220 3056 22,79 134 Écommoy
Écommoy
Le Mans Orée de Bercé-Belinois
Tennie 72351 72240 1052 33,13 32 Loué
Conlie
Mamers Champagne Conlinoise et Pays de Sillé
Terrehault 72352 72110 137 5,73 24 Bonnétable
Bonnétable
Mamers Maine Saosnois
Théligny 72353 72320 214 14,31 15 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Thoigné 72354 72260 163 7,31 22 Mamers
Marolles-les-Braults
Mamers Maine Saosnois
Thoiré-sous-Contensor 72355 72610 99 5,99 17 Sillé-le-Guillaume
Saint-Paterne
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Thoiré-sur-Dinan 72356 72500 422 17,72 24 Château-du-Loir
Château-du-Loir
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Thorée-les-Pins 72357 72800 726 28,18 26 La Flèche
Le Lude
La Flèche Pays Fléchois
Thorigné-sur-Dué 72358 72160 1611 18,99 85 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Torcé-en-Vallée 72359 72110 1421 16,86 84 Savigné-l’Évêque
Montfort-le-Gesnois
Mamers Gesnois Bilurien
Trangé 72360 72650 1458 11,11 131 Le Mans-7
Le Mans-Nord-Ouest
Le Mans Le Mans Métropole
Tresson 72361 72440 475 29,22 16 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Tuffé Val de la Chéronne 72363 72160 1657 29,16 57 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Vaas 72364 72500 1470 30,14 49 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Val d’Étangson 72128 72120 531 31,31 17 Saint-Calais Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Valennes 72366 72320 316 26,70 12 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Vallon-sur-Gée 72367 72540 799 17,15 47 Loué
Loué
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Vancé 72368 72310 323 12,47 26 Saint-Calais
Saint-Calais
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Verneil-le-Chétif 72369 72360 610 14,81 41 Le Lude
Mayet
La Flèche Sud Sarthe
Vernie 72370 72170 329 9,90 33 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Vezot 72372 72600 76 6,35 12 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Vibraye 72373 72320 2531 43,62 58 Saint-Calais
Vibraye
Mamers Vallées de la Braye et de l’Anille
Villaines-la-Carelle 72374 72600 151 14,70 10 Mamers
Mamers
Mamers Maine Saosnois
Villaines-la-Gonais 72375 72400 548 10,34 53 La Ferté-Bernard
La Ferté-Bernard
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Villaines-sous-Lucé 72376 72150 710 25,46 28 Château-du-Loir
Le Grand-Lucé
La Flèche Loir-Lucé-Bercé
Villaines-sous-Malicorne 72377 72270 1023 19,16 53 La Flèche
Malicorne-sur-Sarthe
La Flèche Pays Fléchois
Villeneuve-en-Perseigne 72137 72600 2186 86,70 25 Mamers
La Fresnaye-sur-Chédouet
Mamers Alençon
Vion 72378 72300 1448 20,04 72 Sablé-sur-Sarthe
Sablé-sur-Sarthe
La Flèche Sablé-sur-Sarthe
Viré-en-Champagne 72379 72350 197 11,48 17 Loué
Brûlon
La Flèche Loué-Brûlon-Noyen
Vivoin 72380 72170 949 18,26 52 Sillé-le-Guillaume
Beaumont-sur-Sarthe
Mamers Haute Sarthe Alpes Mancelles
Voivres-lès-le-Mans 72381 72210 1377 11,44 120 La Suze-sur-Sarthe
La Suze-sur-Sarthe
La Flèche Val de Sarthe
Volnay 72382 72440 932 19,84 47 Saint-Calais
Bouloire
Mamers Gesnois Bilurien
Vouvray-sur-Huisne 72383 72160 132 3,34 40 La Ferté-Bernard
Tuffé
Mamers Pays de l’Huisne Sarthoise
Yvré-l’Évêque 72386 72530 4196 27,61 152 Changé
Le Mans-Est-Campagne
Le Mans Le Mans Métropole
Yvré-le-Pôlin 72385 72330 1774 21,84 81 Le Lude
Pontvallain
La Flèche Sud Sarthe

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: