Lischt vun dr Gmeina im Département Val-de-Marne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Val-de-Marne zellt àlla 47 Gmeina ìm Département Val-de-Marne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2018)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Ablon-sur-Seine 94001 94480 5818 1,11 5241 Orly
Villeneuve-le-Roi
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Alfortville 94002 94140 44.287 3,67 12067 Alfortville
Alfortville-Nord
Alfortville-Sud
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Arcueil 94003 94110 21.721 2,33 9322 Cachan
Arcueil
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Boissy-Saint-Léger 94004 94470 16.487 8,94 1844 Plateau briard
Boissy-Saint-Léger
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Bonneuil-sur-Marne 94011 94380 18.045 5,51 3275 Saint-Maur-des-Fossés-2
Bonneuil-sur-Marne
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Bry-sur-Marne 94015 94360 16.919 3,35 5050 Villiers-sur-Marne
Bry-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Cachan 94016 94230 30.884 2,78 11109 Cachan
Cachan
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Champigny-sur-Marne 94017 94500 77.039 11,30 6818 Champigny-sur-Marne-1
Champigny-sur-Marne-2
Bry-sur-Marne
Champigny-sur-Marne-Centre
Champigny-sur-Marne-Est
Champigny-sur-Marne-Ouest
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Charenton-le-Pont 94018 94220 30.053 1,85 16245 Charenton-le-Pont
Charenton-le-Pont
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Chennevières-sur-Marne 94019 94430 18.142 5,27 3443 Champigny-sur-Marne-2
Chennevières-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Chevilly-Larue 94021 94550 19.863 4,22 4707 Thiais
Chevilly-Larue
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Choisy-le-Roi 94022 94600 46.154 5,43 8500 Choisy-le-Roi
Choisy-le-Roi
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Créteil 94028 94000 92.265 11,43 8072 Créteil-1
Créteil-2
Créteil-Nord
Créteil-Ouest
Créteil-Sud
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Fontenay-sous-Bois 94033 94120 52.256 5,58 9365 Fontenay-sous-Bois
Fontenay-sous-Bois-Est
Fontenay-sous-Bois-Ouest
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Fresnes 94034 94260 28.230 3,58 7885 L’Haÿ-les-Roses
Fresnes
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Gentilly 94037 94250 18.577 1,18 15743 Le Kremlin-Bicêtre
Arcueil
Le Kremlin-Bicêtre
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Ivry-sur-Seine 94041 94200 63.309 6,10 10379 Ivry-sur-Seine
Ivry-sur-Seine-Est
Ivry-sur-Seine-Ouest
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Joinville-le-Pont 94042 94340 19.516 2,31 8448 Charenton-le-Pont
Joinville-le-Pont
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
L’Haÿ-les-Roses 94038 94240 31.417 3,80 8268 L’Haÿ-les-Roses
L’Haÿ-les-Roses
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
La Queue-en-Brie 94060 94510 11.909 9,16 1300 Plateau briard
Ormesson-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Le Kremlin-Bicêtre 94043 94270 24.850 1,54 16136 Le Kremlin-Bicêtre
Le Kremlin-Bicêtre
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Le Perreux-sur-Marne 94058 94170 33.793 3,95 8555 Nogent-sur-Marne
Le Perreux-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Le Plessis-Trévise 94059 94420 20.025 4,32 4635 Villiers-sur-Marne
Villiers-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Limeil-Brévannes 94044 94450 27.684 6,93 3995 Villeneuve-Saint-Georges
Boissy-Saint-Léger
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Maisons-Alfort 94046 94700 55.899 5,38 10390 Maisons-Alfort
Maisons-Alfort-Nord
Maisons-Alfort-Sud
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Mandres-les-Roses 94047 94520 4766 3,30 1444 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Marolles-en-Brie 94048 94440 4839 4,59 1054 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Nogent-sur-Marne 94052 94130 32.922 2,86 11511 Charenton-le-Pont
Nogent-sur-Marne
Nogent-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Noiseau 94053 94880 4622 4,49 1029 Plateau briard
Ormesson-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Orly 94054 94310 23.853 6,69 3565 Orly
Orly
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Ormesson-sur-Marne 94055 94490 10.403 3,41 3051 Saint-Maur-des-Fossés-2
Ormesson-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Périgny 94056 94520 2672 2,78 961 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Rungis 94065 94150 5705 4,20 1358 Thiais
Chevilly-Larue
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Saint-Mandé 94067 94160 22.248 0,92 24183 Vincennes
Saint-Mandé
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Saint-Maur-des-Fossés 94068 94100
94210
75.298 11,25 6693 Saint-Maur-des-Fossés-1
Saint-Maur-des-Fossés-2
Saint-Maur-des-Fossés-Centre
Saint-Maur-des-Fossés-Ouest
Saint-Maur-La Varenne
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Saint-Maurice 94069 94410 14.001 1,43 9791 Charenton-le-Pont
Charenton-le-Pont
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Santeny 94070 94440 4045 9,91 408 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Sucy-en-Brie 94071 94370 26.974 10,43 2586 Saint-Maur-des-Fossés-2
Sucy-en-Brie
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Thiais 94073 94320 29.806 6,43 4635 Thiais
Thiais
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Valenton 94074 94460 14.837 5,31 2794 Villeneuve-Saint-Georges
Valenton
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villecresnes 94075 94440 11.119 5,62 1978 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Villejuif 94076 94800 54.964 5,34 10293 Villejuif
Villejuif-Est
Villejuif-Ouest
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villeneuve-le-Roi 94077 94290 21.214 8,40 2525 Orly
Villeneuve-le-Roi
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villeneuve-Saint-Georges 94078 94190 34.607 8,75 3955 Choisy-le-Roi
Villeneuve-Saint-Georges
Valenton
Villeneuve-Saint-Georges
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villiers-sur-Marne 94079 94350 28.592 4,33 6603 Villiers-sur-Marne
Villiers-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Vincennes 94080 94300 49.635 1,91 25987 Fontenay-sous-Bois
Vincennes
Vincennes-Est
Vincennes-Ouest
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Vitry-sur-Seine 94081 94400 94.649 11,67 8110 Vitry-sur-Seine-1
Vitry-sur-Seine-2
Vitry-sur-Seine-Est
Vitry-sur-Seine-Nord
Vitry-sur-Seine-Ouest
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre