Lischt vun dr Gmeina im Département Val-de-Marne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Val-de-Marne zellt àlla 47 Gmeina ìm Département Val-de-Marne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Ablon-sur-Seine 94001 94480 5785 1,11 5212 Orly
Villeneuve-le-Roi
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Alfortville 94002 94140 43.881 3,67 11957 Alfortville
Alfortville-Nord
Alfortville-Sud
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Arcueil 94003 94110 21.501 2,33 9228 Cachan
Arcueil
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Boissy-Saint-Léger 94004 94470 16.345 8,94 1828 Plateau briard
Boissy-Saint-Léger
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Bonneuil-sur-Marne 94011 94380 17.950 5,51 3258 Saint-Maur-des-Fossés-2
Bonneuil-sur-Marne
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Bry-sur-Marne 94015 94360 16.624 3,35 4962 Villiers-sur-Marne
Bry-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Cachan 94016 94230 31.069 2,78 11176 Cachan
Cachan
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Champigny-sur-Marne 94017 94500 77.630 11,30 6870 Champigny-sur-Marne-1
Champigny-sur-Marne-2
Bry-sur-Marne
Champigny-sur-Marne-Centre
Champigny-sur-Marne-Est
Champigny-sur-Marne-Ouest
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Charenton-le-Pont 94018 94220 30.374 1,85 16418 Charenton-le-Pont
Charenton-le-Pont
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Chennevières-sur-Marne 94019 94430 18.321 5,27 3476 Champigny-sur-Marne-2
Chennevières-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Chevilly-Larue 94021 94550 19.491 4,22 4619 Thiais
Chevilly-Larue
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Choisy-le-Roi 94022 94600 45.331 5,43 8348 Choisy-le-Roi
Choisy-le-Roi
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Créteil 94028 94000 90.605 11,43 7927 Créteil-1
Créteil-2
Créteil-Nord
Créteil-Ouest
Créteil-Sud
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Fontenay-sous-Bois 94033 94120 52.939 5,58 9487 Fontenay-sous-Bois
Fontenay-sous-Bois-Est
Fontenay-sous-Bois-Ouest
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Fresnes 94034 94260 27.802 3,58 7766 L’Haÿ-les-Roses
Fresnes
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Gentilly 94037 94250 18.605 1,18 15767 Le Kremlin-Bicêtre
Arcueil
Le Kremlin-Bicêtre
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Ivry-sur-Seine 94041 94200 62.052 6,10 10172 Ivry-sur-Seine
Ivry-sur-Seine-Est
Ivry-sur-Seine-Ouest
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Joinville-le-Pont 94042 94340 19.133 2,31 8283 Charenton-le-Pont
Joinville-le-Pont
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
L’Haÿ-les-Roses 94038 94240 31.204 3,80 8212 L’Haÿ-les-Roses
L’Haÿ-les-Roses
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
La Queue-en-Brie 94060 94510 11.931 9,16 1303 Plateau briard
Ormesson-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Le Kremlin-Bicêtre 94043 94270 25.334 1,54 16451 Le Kremlin-Bicêtre
Le Kremlin-Bicêtre
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Le Perreux-sur-Marne 94058 94170 33.879 3,95 8577 Nogent-sur-Marne
Le Perreux-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Le Plessis-Trévise 94059 94420 20.130 4,32 4660 Villiers-sur-Marne
Villiers-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Limeil-Brévannes 94044 94450 27.228 6,93 3929 Villeneuve-Saint-Georges
Boissy-Saint-Léger
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Maisons-Alfort 94046 94700 55.655 5,38 10345 Maisons-Alfort
Maisons-Alfort-Nord
Maisons-Alfort-Sud
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Mandres-les-Roses 94047 94520 4755 3,30 1441 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Marolles-en-Brie 94048 94440 4847 4,59 1056 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Nogent-sur-Marne 94052 94130 32.851 2,86 11486 Charenton-le-Pont
Nogent-sur-Marne
Nogent-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Noiseau 94053 94880 4651 4,49 1036 Plateau briard
Ormesson-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Orly 94054 94310 23.801 6,69 3558 Orly
Orly
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Ormesson-sur-Marne 94055 94490 10.305 3,41 3022 Saint-Maur-des-Fossés-2
Ormesson-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Périgny 94056 94520 2668 2,78 960 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Rungis 94065 94150 5611 4,20 1336 Thiais
Chevilly-Larue
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Saint-Mandé 94067 94160 22.619 0,92 24586 Vincennes
Saint-Mandé
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Saint-Maur-des-Fossés 94068 94100
94210
74.859 11,25 6654 Saint-Maur-des-Fossés-1
Saint-Maur-des-Fossés-2
Saint-Maur-des-Fossés-Centre
Saint-Maur-des-Fossés-Ouest
Saint-Maur-La Varenne
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Saint-Maurice 94069 94410 14.056 1,43 9829 Charenton-le-Pont
Charenton-le-Pont
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Santeny 94070 94440 3775 9,91 381 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Sucy-en-Brie 94071 94370 26.472 10,43 2538 Saint-Maur-des-Fossés-2
Sucy-en-Brie
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Thiais 94073 94320 29.017 6,43 4513 Thiais
Thiais
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Valenton 94074 94460 14.796 5,31 2786 Villeneuve-Saint-Georges
Valenton
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villecresnes 94075 94440 10.458 5,62 1861 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Villejuif 94076 94800 54.753 5,34 10253 Villejuif
Villejuif-Est
Villejuif-Ouest
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villeneuve-le-Roi 94077 94290 21.384 8,40 2546 Orly
Villeneuve-le-Roi
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villeneuve-Saint-Georges 94078 94190 33.545 8,75 3834 Choisy-le-Roi
Villeneuve-Saint-Georges
Valenton
Villeneuve-Saint-Georges
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villiers-sur-Marne 94079 94350 28.456 4,33 6572 Villiers-sur-Marne
Villiers-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Vincennes 94080 94300 49.891 1,91 26121 Fontenay-sous-Bois
Vincennes
Vincennes-Est
Vincennes-Ouest
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Vitry-sur-Seine 94081 94400 93.557 11,67 8017 Vitry-sur-Seine-1
Vitry-sur-Seine-2
Vitry-sur-Seine-Est
Vitry-sur-Seine-Nord
Vitry-sur-Seine-Ouest
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre