Lischt vun dr Gmeina im Département Val-de-Marne

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Val-de-Marne zellt àlla 47 Gmeina ìm Département Val-de-Marne uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Ablon-sur-Seine 94001 94480 5852 1,11 5272 Orly
Villeneuve-le-Roi
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Alfortville 94002 94140 44.805 3,67 12208 Alfortville
Alfortville-Nord
Alfortville-Sud
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Arcueil 94003 94110 21.788 2,33 9351 Cachan
Arcueil
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Boissy-Saint-Léger 94004 94470 16.977 8,94 1899 Plateau briard
Boissy-Saint-Léger
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Bonneuil-sur-Marne 94011 94380 18.062 5,51 3278 Saint-Maur-des-Fossés-2
Bonneuil-sur-Marne
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Bry-sur-Marne 94015 94360 17.525 3,35 5231 Villiers-sur-Marne
Bry-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Cachan 94016 94230 30.440 2,78 10950 Cachan
Cachan
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Champigny-sur-Marne 94017 94500 76.990 11,30 6813 Champigny-sur-Marne-1
Champigny-sur-Marne-2
Bry-sur-Marne
Champigny-sur-Marne-Centre
Champigny-sur-Marne-Est
Champigny-sur-Marne-Ouest
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Charenton-le-Pont 94018 94220 29.882 1,85 16152 Charenton-le-Pont
Charenton-le-Pont
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Chennevières-sur-Marne 94019 94430 18.039 5,27 3423 Champigny-sur-Marne-2
Chennevières-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Chevilly-Larue 94021 94550 19.988 4,22 4736 Thiais
Chevilly-Larue
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Choisy-le-Roi 94022 94600 46.150 5,43 8499 Choisy-le-Roi
Choisy-le-Roi
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Créteil 94028 94000 93.246 11,43 8158 Créteil-1
Créteil-2
Créteil-Nord
Créteil-Ouest
Créteil-Sud
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Fontenay-sous-Bois 94033 94120 52.008 5,58 9320 Fontenay-sous-Bois
Fontenay-sous-Bois-Est
Fontenay-sous-Bois-Ouest
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Fresnes 94034 94260 28.710 3,58 8020 L’Haÿ-les-Roses
Fresnes
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Gentilly 94037 94250 18.815 1,18 15945 Le Kremlin-Bicêtre
Arcueil
Le Kremlin-Bicêtre
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Ivry-sur-Seine 94041 94200 63.748 6,10 10450 Ivry-sur-Seine
Ivry-sur-Seine-Est
Ivry-sur-Seine-Ouest
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Joinville-le-Pont 94042 94340 19.652 2,31 8507 Charenton-le-Pont
Joinville-le-Pont
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
L’Haÿ-les-Roses 94038 94240 32.071 3,80 8440 L’Haÿ-les-Roses
L’Haÿ-les-Roses
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
La Queue-en-Brie 94060 94510 12.051 9,16 1316 Plateau briard
Ormesson-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Le Kremlin-Bicêtre 94043 94270 24.971 1,54 16215 Le Kremlin-Bicêtre
Le Kremlin-Bicêtre
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Le Perreux-sur-Marne 94058 94170 33.588 3,95 8503 Nogent-sur-Marne
Le Perreux-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Le Plessis-Trévise 94059 94420 19.829 4,32 4590 Villiers-sur-Marne
Villiers-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Limeil-Brévannes 94044 94450 27.833 6,93 4016 Villeneuve-Saint-Georges
Boissy-Saint-Léger
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Maisons-Alfort 94046 94700 56.483 5,38 10499 Maisons-Alfort
Maisons-Alfort-Nord
Maisons-Alfort-Sud
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Mandres-les-Roses 94047 94520 4777 3,30 1448 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Marolles-en-Brie 94048 94440 4783 4,59 1042 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Nogent-sur-Marne 94052 94130 34.042 2,86 11903 Charenton-le-Pont
Nogent-sur-Marne
Nogent-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Noiseau 94053 94880 4607 4,49 1026 Plateau briard
Ormesson-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Orly 94054 94310 24.627 6,69 3681 Orly
Orly
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Ormesson-sur-Marne 94055 94490 10.419 3,41 3055 Saint-Maur-des-Fossés-2
Ormesson-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Périgny 94056 94520 2688 2,78 967 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Rungis 94065 94150 5657 4,20 1347 Thiais
Chevilly-Larue
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Saint-Mandé 94067 94160 22.377 0,92 24323 Vincennes
Saint-Mandé
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Saint-Maur-des-Fossés 94068 94100
94210
74.976 11,25 6665 Saint-Maur-des-Fossés-1
Saint-Maur-des-Fossés-2
Saint-Maur-des-Fossés-Centre
Saint-Maur-des-Fossés-Ouest
Saint-Maur-La Varenne
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Saint-Maurice 94069 94410 14.189 1,43 9922 Charenton-le-Pont
Charenton-le-Pont
Créteil Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Santeny 94070 94440 4014 9,91 405 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Sucy-en-Brie 94071 94370 27.157 10,43 2604 Saint-Maur-des-Fossés-2
Sucy-en-Brie
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Thiais 94073 94320 30.676 6,43 4771 Thiais
Thiais
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Valenton 94074 94460 14.883 5,31 2803 Villeneuve-Saint-Georges
Valenton
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villecresnes 94075 94440 11.779 5,62 2096 Plateau briard
Villecresnes
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand Paris Sud Est Avenir
Villejuif 94076 94800 55.208 5,34 10339 Villejuif
Villejuif-Est
Villejuif-Ouest
L’Haÿ-les-Roses Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villeneuve-le-Roi 94077 94290 21.679 8,40 2581 Orly
Villeneuve-le-Roi
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villeneuve-Saint-Georges 94078 94190 34.890 8,75 3987 Choisy-le-Roi
Villeneuve-Saint-Georges
Valenton
Villeneuve-Saint-Georges
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre
Villiers-sur-Marne 94079 94350 28.895 4,33 6673 Villiers-sur-Marne
Villiers-sur-Marne
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Vincennes 94080 94300 49.788 1,91 26067 Fontenay-sous-Bois
Vincennes
Vincennes-Est
Vincennes-Ouest
Nogent-sur-Marne Métropole du Grand Paris un
Paris Est Marne et Bois
Vitry-sur-Seine 94081 94400 95.510 11,67 8184 Vitry-sur-Seine-1
Vitry-sur-Seine-2
Vitry-sur-Seine-Est
Vitry-sur-Seine-Nord
Vitry-sur-Seine-Ouest
Créteil Métropole du Grand Paris un
Grand-Orly Seine Bièvre