Lischt vun dr Gmeina im Département Aube

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Aube zellt àlla 431 Gmeina ìm Département Aube uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2019)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Ailleville 10002 10200 237 5,01 47 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Aix-Villemaur-Pâlis 10003 10160 3546 75,30 47 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Allibaudières 10004 10700 207 24,13 9 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Amance 10005 10140 255 22,88 11 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Arcis-sur-Aube 10006 10700 2803 9,49 295 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Arconville 10007 10200 104 15,00 7 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Argançon 10008 10140 113 8,20 14 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Arrelles 10009 10340 87 14,36 6 Les Riceys
Les Riceys
Troyes Barséquanais en Champagne
Arrembécourt 10010 10330 47 7,12 7 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Arrentières 10011 10200 210 13,91 15 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Arsonval 10012 10200 306 7,58 40 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Assenay 10013 10320 145 3,42 42 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Assencières 10014 10220 181 7,39 24 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Aubeterre 10015 10150 376 11,66 32 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Troyes Champagne Métropole
Aulnay 10017 10240 130 10,44 12 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Auxon 10018 10130 1023 25,49 40 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Avant-lès-Marcilly 10020 10400 505 27,62 18 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Avant-lès-Ramerupt 10021 10240 157 20,77 8 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Avirey-Lingey 10022 10340 200 17,85 11 Les Riceys
Les Riceys
Troyes Barséquanais en Champagne
Avon-la-Pèze 10023 10290 187 12,70 15 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Avreuil 10024 10130 169 10,33 16 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Bagneux-la-Fosse 10025 10340 171 22,93 7 Les Riceys
Les Riceys
Troyes Barséquanais en Champagne
Bailly-le-Franc 10026 10330 36 6,00 6 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Balignicourt 10027 10330 60 13,06 5 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Balnot-la-Grange 10028 10210 120 20,11 6 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Balnot-sur-Laignes 10029 10110 155 10,13 15 Les Riceys
Les Riceys
Troyes Barséquanais en Champagne
Barberey-Saint-Sulpice 10030 10600 1530 9,36 163 Saint-Lyé
Troyes-4
Troyes Troyes Champagne Métropole
Barbuise 10031 10400 471 18,09 26 Nogent-sur-Seine
Villenauxe-la-Grande
Nogent-sur-Seine Nogentais
Baroville 10032 10200 302 17,32 17 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube 10033 10200 4787 16,27 294 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Bar-sur-Seine 10034 10110 2961 27,53 108 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Bayel 10035 10310 751 23,00 33 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Bercenay-en-Othe 10037 10190 447 17,85 25 Aix-en-Othe
Estissac
Troyes Pays d’Othe
Bercenay-le-Hayer 10038 10290 194 14,63 13 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Bergères 10039 10200 117 5,81 20 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Bernon 10040 10130 164 17,91 9 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Bertignolles 10041 10110 50 6,19 8 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Bérulle 10042 10160 206 16,50 12 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Bessy 10043 10170 127 7,03 18 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Bétignicourt 10044 10500 34 3,18 11 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Bessy 10045 10140 182 17,33 11 Vendeuvre-sur-Barse
Essoyes
Troyes Vendeuvre-Soulaines
Blaincourt-sur-Aube 10046 10500 114 5,79 20 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Blignicourt 10047 10500 41 4,27 10 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Bligny 10048 10200 161 22,74 7 Bar-sur-Aube
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Bossancourt 10050 10140 198 6,92 29 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Bouilly 10051 10320 1087 15,49 70 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Boulages 10052 10380 216 11,54 19 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Bouranton 10053 10270 594 8,15 73 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Bourdenay 10054 10290 113 18,69 6 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Bourguignons 10055 10110 266 16,42 16 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Bouy-Luxembourg 10056 10220 240 12,04 20 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Bouy-sur-Orvin 10057 10400 53 6,70 8 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Bragelogne-Beauvoir 10058 10340 242 23,39 10 Les Riceys
Les Riceys
Troyes Barséquanais en Champagne
Braux 10059 10500 112 15,21 7 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Bréviandes 10060 10450 2851 6,14 464 Vendeuvre-sur-Barse
Troyes-7
Troyes Troyes Champagne Métropole
Brévonnes 10061 10220 673 19,77 34 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Briel-sur-Barse 10062 10140 201 12,45 16 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Brienne-la-Vieille 10063 10500 411 16,21 25 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Brienne-le-Château 10064 10500 2772 21,56 129 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Brillecourt 10065 10240 85 5,73 15 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Bucey-en-Othe 10066 10190 436 13,03 33 Aix-en-Othe
Estissac
Troyes Troyes Champagne Métropole
Buchères 10067 10800 1827 7,14 256 Vendeuvre-sur-Barse
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Buxeuil 10068 10110 125 4,43 28 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Buxières-sur-Arce 10069 10110 116 10,43 11 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Celles-sur-Ource 10070 10110 490 9,59 51 Bar-sur-Seine
Mussy-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Chacenay 10071 10110 51 7,80 7 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Chalette-sur-Voire 10073 10500 127 5,64 23 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Chamoy 10074 10130 507 16,7 30 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Champfleury 10075 10700 96 17,98 5 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Champignol-lez-Mondeville 10076 10200 264 44,17 6 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Champigny-sur-Aube 10077 10700 110 6,71 16 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Champ-sur-Barse 10078 10140 27 7,12 4 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Channes 10079 10340 129 14,26 9 Les Riceys
Les Riceys
Troyes Barséquanais en Champagne
Chaource 10080 10210 1038 31,06 33 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Chapelle-Vallon 10082 10700 245 19,24 13 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Chappes 10083 10260 338 9,75 35 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Charmont-sous-Barbuise 10084 10150 1019 38,33 27 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Charmoy 10085 10290 65 6,89 9 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Charny-le-Bachot 10086 10380 264 13,64 19 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Chaserey 10087 10210 53 6,86 8 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Châtres 10089 10510 698 15,76 44 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Chauchigny 10090 10170 232 9,72 24 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Chaudrey 10091 10240 141 13,68 10 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Chauffour-lès-Bailly 10092 10110 128 19,01 7 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Chaumesnil 10093 10500 103 11,07 9 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Chavanges 10094 10330 588 29,79 20 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Chennegy 10096 10190 433 23,19 19 Aix-en-Othe
Estissac
Troyes Pays d’Othe
Chervey 10097 10110 161 13,28 12 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Chesley 10098 10210 322 21,17 15 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Chessy-les-Prés 10099 10130 519 25,69 20 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Clérey 10100 10390 1127 18,79 60 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Coclois 10101 10240 173 6,92 25 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Colombé-la-Fosse 10102 10200 189 9,31 20 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Colombé-le-Sec 10103 10200 153 8,78 17 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Cormost 10104 10800 306 11,36 27 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Courcelles-sur-Voire 10105 10500 26 4,90 5 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Courceroy 10106 10400 136 6,69 20 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Coursan-en-Othe 10107 10130 104 9,27 11 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Courtaoult 10108 10130 82 8,36 10 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Courtenot 10109 10260 232 8,37 28 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Courteranges 10110 10270 559 6,47 86 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Courteron 10111 10250 105 10,33 10 Bar-sur-Seine
Mussy-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Coussegrey 10112 10210 177 16,16 11 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Couvignon 10113 10200 199 13,43 15 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Crancey 10114 10100 706 8,81 80 Romilly-sur-Seine
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Portes de Romilly-sur-Seine
Creney-près-Troyes 10115 10150 1982 15,76 126 Creney-près-Troyes
Troyes-2
Troyes Troyes Champagne Métropole
Crésantignes 10116 10320 316 2,10 150 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Crespy-le-Neuf 10117 10500 158 10,19 16 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Cunfin 10119 10360 174 33,12 5 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Cussangy 10120 10210 213 21,39 10 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Dampierre 10121 10240 322 29,36 11 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Davrey 10122 10130 225 9,66 23 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Dienville 10123 10500 873 20,34 43 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Dierrey-Saint-Julien 10124 10190 262 21,25 12 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Dierrey-Saint-Pierre 10125 10190 307 21,61 14 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Troyes Champagne Métropole
Dolancourt 10126 10200 133 4,88 27 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Dommartin-le-Coq 10127 10240 58 6,34 9 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Donnement 10128 10330 73 11,24 6 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Dosches 10129 10220 299 20,64 14 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Dosnon 10130 10700 101 28,69 4 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Droupt-Saint-Basle 10131 10170 360 18,61 19 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Droupt-Sainte-Marie 10132 10170 234 14,40 16 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Eaux-Puiseaux 10133 10130 260 8,61 30 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Échemines 10134 10350 88 18,20 5 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Éclance 10135 10200 101 11,48 9 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Éguilly-sous-Bois 10136 10110 117 10,11 12 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Engente 10137 10200 33 5,12 6 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Épagne 10138 10500 142 3,94 36 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Épothémont 10139 10500 166 10,43 16 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Ervy-le-Châtel 10140 10130 1142 21,39 53 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Essoyes 10141 10360 721 35,57 20 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Estissac 10142 10190 1851 25,66 72 Aix-en-Othe
Estissac
Troyes Troyes Champagne Métropole
Étourvy 10143 10210 169 15,41 11 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Étrelles-sur-Aube 10144 10170 154 10,43 15 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Faux-Villecerf 10145 10290 212 21,30 10 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Fay-lès-Marcilly 10146 10290 90 5,76 16 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Fays-la-Chapelle 10147 10320 126 0,50 252 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Ferreux-Quincey 10148 10400 410 15,32 27 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Feuges 10149 10150 333 10,99 30 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Troyes Champagne Métropole
Fontaine 10150 10200 253 5,68 45 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Fontaine-les-Grès 10151 10280 877 12,16 72 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Fontaine-Mâcon 10153 10400 621 16,01 39 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Fontenay-de-Bossery 10154 10400 71 8,40 8 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Fontette 10155 10360 190 19,36 10 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Fontvannes 10156 10190 706 13,01 54 Aix-en-Othe
Estissac
Troyes Troyes Champagne Métropole
Fouchères 10158 10260 535 8,58 62 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Fralignes 10159 10110 88 5,14 17 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Fravaux 10160 10200 37 3,72 10 Bar-sur-Aube
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Fresnay 10161 10200 49 7,54 6 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Fresnoy-le-Château 10162 10270 287 11,48 25 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Fuligny 10163 10200 43 10,34 4 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Gélannes 10164 10100 735 12,13 61 Romilly-sur-Seine
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Portes de Romilly-sur-Seine
Géraudot 10165 10220 337 16,74 20 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Grandville 10167 10700 91 9,24 10 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Gumery 10169 10400 220 10,92 20 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Gyé-sur-Seine 10170 10250 490 23,66 21 Bar-sur-Seine
Mussy-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Hampigny 10171 10500 231 9,49 24 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Herbisse 10172 10700 155 22,04 7 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Isle-Aubigny 10174 10240 169 18,76 9 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Isle-Aumont 10173 10800 462 3,48 133 Vendeuvre-sur-Barse
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Jasseines 10175 10330 177 16,29 11 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Jaucourt 10176 10200 164 6,61 25 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Javernant 10177 10320 148 5,62 26 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Jessains 10178 10140 263 10,88 24 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Jeugny 10179 10320 472 15,85 30 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Joncreuil 10180 10330 96 10,55 9 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Jully-sur-Sarce 10181 10260 221 30,44 7 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Juvancourt 10182 10310 119 8,29 14 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Juvanzé 10183 10140 35 4,94 7 Brienne-le-Château
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Juzanvigny 10184 10500 128 7,64 17 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
La Chaise 10072 10500 34 8,81 4 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
La Chapelle-Saint-Luc 10081 10600 11.741 10,48 1120 Troyes-3
La Chapelle-Saint-Luc
Troyes Troyes Champagne Métropole
La Fosse-Corduan 10157 10100 215 3,73 58 Saint-Lyé
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
La Loge-aux-Chèvres 10200 10140 91 2,82 32 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
La Loge-Pomblin 10201 10210 69 5,22 13 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
La Louptière-Thénard 10208 10400 290 13,68 21 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
La Motte-Tilly 10259 10400 364 11,59 31 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
La Rivière-de-Corps 10321 10440 3591 7,26 495 Saint-André-les-Vergers
Sainte-Savine
Troyes Troyes Champagne Métropole
La Rothière 10327 10500 114 7,13 16 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
La Saulsotte 10367 10400 689 18,93 36 Nogent-sur-Seine
Villenauxe-la-Grande
Nogent-sur-Seine Nogentais
La Vendue-Mignot 10402 10800 245 10,48 23 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
La Ville-aux-Bois 10411 10500 27 5,56 5 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
La Villeneuve-au-Châtelot 10421 10400 148 6,17 24 Nogent-sur-Seine
Villenauxe-la-Grande
Nogent-sur-Seine Nogentais
La Villeneuve-au-Chêne 10423 10140 417 10,94 38 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Lagesse 10185 10210 209 12,57 17 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Laines-aux-Bois 10186 10120 529 16,43 32 Les Riceys
Troyes-6
Troyes Troyes Champagne Métropole
Landreville 10187 10110 400 14,20 28 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Lantages 10188 10210 215 18,87 11 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Lassicourt 10189 10500 59 7,73 8 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Laubressel 10190 10270 569 16,24 35 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Lavau 10191 10150 910 5,74 159 Creney-près-Troyes
Troyes-2
Troyes Troyes Champagne Métropole
Le Chêne 10095 10700 289 21,01 14 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Le Mériot 10231 10400 621 12,60 49 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Le Pavillon-Sainte-Julie 10281 10350 291 22,93 13 Saint-Lyé
Troyes-4
Troyes Troyes Champagne Métropole
Lentilles 10192 10330 127 17,18 7 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Les Bordes-Aumont 10049 10800 531 5,49 97 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Les Croûtes 10118 10130 93 7,11 13 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Les Grandes-Chapelles 10166 10170 398 22,10 18 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Les Granges 10168 10210 79 1,61 49 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Les Loges-Margueron 10202 10210 218 31,21 7 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Les Noës-près-Troyes 10265 10420 3280 0,70 4686 Troyes-2
La Chapelle-Saint-Luc
Troyes Troyes Champagne Métropole
Les Riceys 10317 10340 1212 42,93 28 Les Riceys
Les Riceys
Troyes Barséquanais en Champagne
Lesmont 10193 10500 303 9,92 31 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Lévigny 10194 10200 95 13,75 7 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Lhuître 10195 10700 296 35,82 8 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Lignières 10196 10130 209 25,79 8 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Lignol-le-Château 10197 10200 180 21,85 8 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Lirey 10198 10320 99 4,84 20 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Loches-sur-Ource 10199 10110 349 13,71 25 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Longchamp-sur-Aujon 10203 10310 390 16,39 24 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Longeville-sur-Mogne 10204 10320 147 4,15 35 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Longpré-le-Sec 10205 10140 93 15,71 6 Vendeuvre-sur-Barse
Essoyes
Troyes Vendeuvre-Soulaines
Longsols 10206 10240 126 12,61 10 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Longueville-sur-Aube 10207 10170 128 11,64 11 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Lusigny-sur-Barse 10209 10270 2207 37,92 58 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Luyères 10210 10150 455 17,37 26 Arcis-sur-Aube
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Macey 10211 10300 971 20,46 47 Saint-Lyé
Sainte-Savine
Troyes Troyes Champagne Métropole
Machy 10212 10320 116 2,74 42 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Magnant 10213 10110 160 15,32 10 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Magnicourt 10214 10240 87 7,89 11 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Magny-Fouchard 10215 10140 261 15,16 17 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Mailly-le-Camp 10216 10230 1933 42,70 45 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Maison-des-Champs 10217 10140 32 4,35 7 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Maisons-lès-Chaource 10218 10210 164 5,85 28 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Maisons-lès-Soulaines 10219 10200 67 6,16 11 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Maizières-la-Grande-Paroisse 10220 10510 1498 20,46 73 Romilly-sur-Seine
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Portes de Romilly-sur-Seine
Maizières-lès-Brienne 10221 10500 162 9,50 17 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Maraye-en-Othe 10222 10160 438 42,32 10 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Marcilly-le-Hayer 10223 10290 727 34,34 21 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Marigny-le-Châtel 10224 10350 1757 20,31 87 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Marnay-sur-Seine 10225 10400 234 10,10 23 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Marolles-lès-Bailly 10226 10110 112 4,40 25 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Marolles-sous-Lignières 10227 10130 329 15,12 22 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Mathaux 10228 10500 198 12,44 16 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Maupas 10229 10320 105 4,26 25 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Mergey 10230 10600 680 15,01 45 Creney-près-Troyes
Troyes-2
Troyes Troyes Champagne Métropole
Merrey-sur-Arce 10232 10110 325 8,39 39 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Méry-sur-Seine 10233 10170 1511 12,42 122 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Mesgrigny 10234 10170 277 7,27 38 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Mesnil-la-Comtesse 10235 10700 47 0,90 52 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Mesnil-Lettre 10236 10240 57 8,89 6 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Mesnil-Saint-Loup 10237 10190 591 11,40 52 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Mesnil-Saint-Père 10238 10140 458 17,45 26 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Mesnil-Sellières 10239 10220 587 8,43 70 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Messon 10240 10190 466 11,49 41 Aix-en-Othe
Estissac
Troyes Troyes Champagne Métropole
Metz-Robert 10241 10210 64 4,26 15 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Meurville 10242 10200 160 16,35 10 Bar-sur-Aube
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Molins-sur-Aube 10243 10500 105 6,26 17 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Montaulin 10245 10270 809 12,41 65 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Montceaux-lès-Vaudes 10246 10260 264 10,11 26 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Montfey 10247 10130 124 11,49 11 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Montgueux 10248 10300 388 11,25 34 Saint-Lyé
Sainte-Savine
Troyes Troyes Champagne Métropole
Montiéramey 10249 10270 403 6,73 60 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Montier-en-l’Isle 10250 10200 224 10,55 21 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Montigny-les-Monts 10251 10130 253 14,63 17 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Montmartin-le-Haut 10252 10140 60 1,61 37 Vendeuvre-sur-Barse
Essoyes
Troyes Vendeuvre-Soulaines
Montmorency-Beaufort 10253 10330 141 9,38 15 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Montpothier 10254 10400 328 7,72 42 Nogent-sur-Seine
Villenauxe-la-Grande
Nogent-sur-Seine Nogentais
Montreuil-sur-Barse 10255 10270 291 13,13 22 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Montsuzain 10256 10150 407 19,62 21 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Troyes Champagne Métropole
Morembert 10257 10240 30 2,50 12 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Morvilliers 10258 10500 283 15,64 18 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Moussey 10260 10800 643 7,25 89 Vendeuvre-sur-Barse
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Mussy-sur-Seine 10261 10250 1017 28,07 36 Bar-sur-Seine
Mussy-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Neuville-sur-Seine 10262 10250 415 14,42 29 Bar-sur-Seine
Mussy-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Neuville-sur-Vanne 10263 10190 435 17,25 25 Aix-en-Othe
Estissac
Troyes Pays d’Othe
Noé-les-Mallets 10264 10360 117 8,33 14 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Nogent-en-Othe 10266 10160 47 9,06 5 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Nogent-sur-Aube 10267 10240 312 16,03 19 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Nogent-sur-Seine 10268 10400 5966 20,00 298 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Nozay 10269 10700 150 15,75 10 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Onjon 10270 10220 258 22,31 12 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Origny-le-Sec 10271 10510 595 16,31 36 Saint-Lyé
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Ormes 10272 10700 180 10,14 18 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Ortillon 10273 10700 24 8,02 3 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Orvilliers-Saint-Julien 10274 10170 312 23,92 13 Saint-Lyé
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Ossey-les-Trois-Maisons 10275 10100 594 16,25 37 Saint-Lyé
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Paisy-Cosdon 10276 10160 334 17,84 19 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Pargues 10278 10210 137 13,98 10 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Pars-lès-Chavanges 10279 10330 53 8,50 6 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Pars-lès-Romilly 10280 10100 817 17,88 46 Romilly-sur-Seine
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Portes de Romilly-sur-Seine
Payns 10282 10600 1374 16,97 81 Saint-Lyé
Troyes-4
Troyes Troyes Champagne Métropole
Pel-et-Der 10283 10500 130 13,18 10 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Périgny-la-Rose 10284 10400 148 6,86 22 Nogent-sur-Seine
Villenauxe-la-Grande
Nogent-sur-Seine Nogentais
Perthes-lès-Brienne 10285 10500 73 3,63 20 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Petit-Mesnil 10286 10500 206 14,83 14 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Piney 10287 10220 1483 70,98 21 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Plaines-Saint-Lange 10288 10250 263 10,73 25 Bar-sur-Seine
Mussy-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Plancy-l’Abbaye 10289 10380 968 41,38 23 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Planty 10290 10160 235 10,82 22 Aix-en-Othe
Marcilly-le-Hayer
Troyes Pays d’Othe
Plessis-Barbuise 10291 10400 187 5,50 34 Nogent-sur-Seine
Villenauxe-la-Grande
Nogent-sur-Seine Nogentais
Poivres 10293 10700 159 42,51 4 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Poligny 10294 10110 62 1,59 39 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Polisot 10295 10110 323 10,52 31 Bar-sur-Seine
Mussy-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Polisy 10296 10110 190 11,35 17 Bar-sur-Seine
Mussy-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Pont-Sainte-Marie 10297 10150 5154 3,99 1292 Troyes-4
Troyes-2
Troyes Troyes Champagne Métropole
Pont-sur-Seine 10298 10400 1159 16,15 72 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Pouan-les-Vallées 10299 10700 522 16,61 31 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Pougy 10300 10240 290 8,96 32 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Pouy-sur-Vannes 10301 10290 173 15,82 11 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Praslin 10302 10210 87 11,98 7 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Précy-Notre-Dame 10303 10500 81 4,53 18 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Précy-Saint-Martin 10304 10500 185 6,57 28 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Prémierfait 10305 10170 86 14,79 6 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Proverville 10306 10200 239 6,98 34 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Prugny 10307 10190 367 8,62 43 Aix-en-Othe
Estissac
Troyes Troyes Champagne Métropole
Prunay-Belleville 10308 10350 211 25,65 8 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Prusy 10309 10210 95 3,95 24 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Puits-et-Nuisement 10310 10140 216 12,19 18 Vendeuvre-sur-Barse
Essoyes
Troyes Vendeuvre-Soulaines
Racines 10312 10130 168 7,50 22 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Radonvilliers 10313 10500 371 23,29 16 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Ramerupt 10314 10240 409 13,60 30 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Rances 10315 10500 45 3,81 12 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Rhèges 10316 10170 221 14,80 15 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Rigny-la-Nonneuse 10318 10290 161 18,19 9 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Rigny-le-Ferron 10319 10160 325 19,05 17 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Rilly-Sainte-Syre 10320 10280 233 14,16 16 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Romilly-sur-Seine 10323 10100 14.480 25,32 572 Romilly-sur-Seine
Romilly-sur-Seine-1
Romilly-sur-Seine-2
Nogent-sur-Seine Portes de Romilly-sur-Seine
Roncenay 10324 10320 159 3,82 42 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Rosières-près-Troyes 10325 10430 4521 6,23 726 Saint-André-les-Vergers
Troyes-7
Troyes Troyes Champagne Métropole
Rosnay-l’Hôpital 10326 10500 171 12,47 14 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Rouilly-Sacey 10328 10220 388 19,48 20 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Rouilly-Saint-Loup 10329 10800 513 11,26 46 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Rouvres-les-Vignes 10330 10200 110 8,28 13 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Rumilly-lès-Vaudes 10331 10260 557 42,38 13 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Ruvigny 10332 10410 497 4,15 120 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-André-les-Vergers 10333 10120 12.784 5,86 2182 Saint-André-les-Vergers
Troyes-6
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Aubin 10334 10400 589 17,76 33 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Saint-Benoist-sur-Vanne 10335 10160 241 16,68 14 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Saint-Benoît-sur-Seine 10336 10180 395 11,78 34 Creney-près-Troyes
Troyes-2
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Christophe-Dodinicourt 10337 10500 33 4,87 7 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Sainte-Maure 10352 10150 1715 20,92 82 Creney-près-Troyes
Troyes-2
Troyes Troyes Champagne Métropole
Sainte-Savine 10362 10300 10.508 7,55 1392 Troyes-2
Sainte-Savine
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Étienne-sous-Barbuise 10338 10700 177 10,84 16 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Saint-Flavy 10339 10350 291 17,24 17 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Saint-Germain 10340 10120 2275 13,80 165 Saint-André-les-Vergers
Troyes-6
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Hilaire-sous-Romilly 10341 10100 357 20,20 18 Romilly-sur-Seine
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Portes de Romilly-sur-Seine
Saint-Jean-de-Bonneval 10342 10320 404 6,14 66 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Julien-les-Villas 10343 10800 6765 5,26 1286 Troyes-4
Troyes-7
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Léger-près-Troyes 10344 10800 902 9,21 98 Vendeuvre-sur-Barse
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Léger-sous-Brienne 10345 10500 383 13,52 28 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Saint-Léger-sous-Margerie 10346 10330 54 6,58 8 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Saint-Loup-de-Buffigny 10347 10100 208 10,16 20 Saint-Lyé
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Saint-Lupien 10348 10350 231 22,92 10 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Saint-Lyé 10349 10180 2885 32,70 88 Saint-Lyé
Troyes-4
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Mards-en-Othe 10350 10160 638 31,40 20 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Saint-Martin-de-Bossenay 10351 10100 366 16,26 23 Saint-Lyé
Romilly-sur-Seine-1
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Saint-Mesmin 10353 10280 886 16,15 55 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Saint-Nabord-sur-Aube 10354 10700 137 8,55 16 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Saint-Nicolas-la-Chapelle 10355 10400 67 11,54 6 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Saint-Oulph 10356 10170 299 10,94 27 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Saint-Parres-aux-Tertres 10357 10410 3167 11,82 268 Troyes-4
Troyes-1
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Parres-lès-Vaudes 10358 10260 1043 3,08 339 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Saint-Phal 10359 10130 513 33,27 15 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Saint-Pouange 10360 10120 953 10,02 95 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Remy-sous-Barbuise 10361 10700 241 15,57 15 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Saint-Thibault 10363 10800 550 11,71 47 Vendeuvre-sur-Barse
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Saint-Usage 10364 10360 73 16,30 4 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Salon 10365 10700 123 21,67 6 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Saulcy 10366 10200 65 11,39 6 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Savières 10368 10600 999 18,54 54 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Semoine 10369 10700 193 22,55 9 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Soligny-les-Étangs 10370 10400 246 15,94 15 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Sommeval 10371 10320 308 9,57 32 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Soulaines-Dhuys 10372 10200 417 20,06 21 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Souligny 10373 10320 379 10,59 36 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Spoy 10374 10200 161 10,36 16 Bar-sur-Aube
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Thennelières 10375 10410 332 6,73 49 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Thieffrain 10376 10140 154 7,36 21 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Thil 10377 10200 112 19,42 6 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Thors 10378 10200 69 8,33 8 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Torcy-le-Grand 10379 10700 456 7,54 60 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Torcy-le-Petit 10380 10700 80 7,29 11 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Torvilliers 10381 10440 988 12,11 82 Saint-André-les-Vergers
Sainte-Savine
Troyes Troyes Champagne Métropole
Traînel 10382 10400 1047 19,99 52 Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Nogentais
Trancault 10383 10290 185 26,80 7 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Trannes 10384 10140 217 10,11 21 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Trouans 10386 10700 224 29,75 8 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Troyes 10387 10000 61.957 13,20 4694 Troyes-1
Troyes-2
Troyes-3
Troyes-4
Troyes-5
Troyes-1
Troyes-2
Troyes-3
Troyes-4
Troyes-5
Troyes-6
Troyes-7
Troyes Troyes Champagne Métropole
Turgy 10388 10210 44 9,97 4 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Unienville 10389 10140 116 11,79 10 Brienne-le-Château
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Urville 10390 10200 122 12,20 10 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Vailly 10391 10150 294 11,25 26 Creney-près-Troyes
Troyes-2
Troyes Troyes Champagne Métropole
Val-d’Auzon 10019 10220 379 27,58 14 Brienne-le-Château
Piney
Troyes Forêts, Lacs, Terres en Champagne
Vallant-Saint-Georges 10392 10170 400 17,86 22 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Vallentigny 10393 10500 177 15,74 11 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Vallières 10394 10210 165 8,34 20 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Vanlay 10395 10210 295 25,91 11 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Vauchassis 10396 10190 500 24,17 21 Aix-en-Othe
Estissac
Troyes Troyes Champagne Métropole
Vauchonvilliers 10397 10140 164 11,62 14 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Vaucogne 10398 10240 76 16,51 5 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Vaudes 10399 10260 720 7,57 95 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Vaupoisson 10400 10700 117 10,79 11 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Vendeuvre-sur-Barse 10401 10140 2315 51,94 45 Vendeuvre-sur-Barse
Vendeuvre-sur-Barse
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Vernonvilliers 10403 10200 54 7,66 7 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Verpillières-sur-Ource 10404 10360 109 17,93 6 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Verricourt 10405 10240 56 6,93 8 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Verrières 10406 10390 1858 10,12 184 Vendeuvre-sur-Barse
Lusigny-sur-Barse
Troyes Troyes Champagne Métropole
Viâpres-le-Petit 10408 10380 132 11,13 12 Creney-près-Troyes
Méry-sur-Seine
Nogent-sur-Seine Seine et Aube
Villacerf 10409 10600 602 9,64 62 Creney-près-Troyes
Troyes-2
Troyes Troyes Champagne Métropole
Villadin 10410 10290 107 12,35 9 Saint-Lyé
Marcilly-le-Hayer
Nogent-sur-Seine Orvin et Ardusson
Villechétif 10412 10410 942 12,24 77 Creney-près-Troyes
Troyes-1
Troyes Troyes Champagne Métropole
Villeloup 10414 10350 124 16,31 8 Saint-Lyé
Troyes-4
Troyes Troyes Champagne Métropole
Villemereuil 10416 10800 245 7,81 31 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Villemoiron-en-Othe 10417 10160 204 12,49 16 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Villemorien 10418 10110 201 13,80 15 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Villemoyenne 10419 10260 753 12,21 62 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Villenauxe-la-Grande 10420 10370 2726 18,05 151 Nogent-sur-Seine
Villenauxe-la-Grande
Nogent-sur-Seine Nogentais
Villeneuve-au-Chemin 10422 10130 184 3,35 55 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Villeret 10424 10330 63 3,25 19 Brienne-le-Château
Chavanges
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne
Villery 10425 10320 272 3,59 76 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Ville-sous-la-Ferté 10426 10310 960 19,77 49 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Ville-sur-Arce 10427 10110 204 16,16 13 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Ville-sur-Terre 10428 10200 100 16,10 6 Bar-sur-Aube
Soulaines-Dhuys
Bar-sur-Aube Vendeuvre-Soulaines
Villette-sur-Aube 10429 10700 248 7,28 34 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Villiers-Herbisse 10430 10700 85 26,44 3 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Villiers-le-Bois 10431 10210 101 5,16 20 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Villiers-sous-Praslin 10432 10210 71 8,42 8 Les Riceys
Bar-sur-Seine
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Villy-en-Trodes 10433 10140 251 17,91 14 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Villy-le-Bois 10434 10800 56 5,41 10 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Villy-le-Maréchal 10435 10800 186 3,29 57 Les Riceys
Bouilly
Troyes Troyes Champagne Métropole
Vinets 10436 10700 170 9,17 19 Arcis-sur-Aube
Ramerupt
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Virey-sous-Bar 10437 10260 605 10,85 56 Bar-sur-Seine
Bar-sur-Seine
Troyes Barséquanais en Champagne
Vitry-le-Croisé 10438 10110 221 32,72 7 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Viviers-sur-Artaut 10439 10110 125 6,04 21 Bar-sur-Seine
Essoyes
Troyes Barséquanais en Champagne
Voigny 10440 10200 146 7,09 21 Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube
Bar-sur-Aube Région de Bar-sur-Aube
Vosnon 10441 10130 232 12,83 18 Aix-en-Othe
Ervy-le-Châtel
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Voué 10442 10150 686 13,25 52 Arcis-sur-Aube
Arcis-sur-Aube
Troyes Arcis, Mailly, Ramerupt
Vougrey 10443 10210 45 4,17 11 Les Riceys
Chaource
Troyes Chaourçois et Val d’Armance
Vulaines 10444 10160 227 8,72 26 Aix-en-Othe
Aix-en-Othe
Troyes Pays d’Othe
Yèvres-le-Petit 10445 10500 54 8,35 6 Brienne-le-Château
Brienne-le-Château
Bar-sur-Aube Lacs de Champagne

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2016: