Lischt vun dr Gmeina im Département Doubs

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Doubs zellt àlla 573 Gmeina ìm Département Doubs uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2017)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abbans-Dessous 25001 25320 263 3,20 82 Saint-Vit
Boussières
Besançon Loue-Lison
Abbans-Dessus 25002 25440 304 4,43 68 Saint-Vit
Boussières
Besançon Loue-Lison
Abbenans 25003 25340 342 11,17 31 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Abbévillers 25004 25310 1040 11,18 92 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Accolans 25005 25250 96 5,18 19 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Adam-lès-Passavant 25006 25360 89 9,59 10 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Adam-lès-Vercel 25007 25530 103 3,19 31 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Aibre 25008 25750 473 4,50 107 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays d’Héricourt
Aïssey 25009 25360 169 10,67 17 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Allenjoie 25011 25490 735 6,56 112 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Allondans 25013 25550 253 5,14 48 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Amagney 25014 25220 856 13,13 58 Besançon-5
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Amancey 25015 25330 687 13,78 49 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Amathay-Vésigneux 25016 25330 163 12,13 13 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Amondans 25017 25330 87 5,68 16 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Anteuil 25018 25340 652 24,29 27 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Appenans 25019 25250 376 4,07 94 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Arbouans 25020 25400 945 1,32 714 Audincourt
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Arc-et-Senans 25021 25610 1624 14,98 109 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Arcey 25022 25750 1441 12,57 114 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Arçon 25024 25300 841 21,34 38 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Arc-sous-Cicon 25025 25520 665 28,49 24 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Arc-sous-Montenot 25026 25270 195 10,72 19 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Aubonne 25029 25520 240 15,17 16 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Audeux 25030 25170 433 1,75 247 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Audincourt 25031 25400 13.387 8,76 2 Audincourt
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Autechaux 25032 25110 420 6,59 63 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Autechaux-Roide 25033 25150 523 6,56 81 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Avanne-Aveney 25036 25720 2255 8,62 264 Besançon-1
Boussières
Besançon Grand Besançon
Avilley 25038 25680 163 5,62 30 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Avoudrey 25039 25690 909 12,86 70 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Badevel 25040 25490 817 3,73 223 Audincourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bannans 25041 25560 369 11,56 32 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Bart 25043 25420 1980 3,84 527 Montbéliard
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bartherans 25044 25440 55 5,81 9 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Battenans-les-Mines 25045 25640 54 2,78 22 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Battenans-Varin 25046 25380 76 6,38 12 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Baume-les-Dames 25047 25110 5063 24,79 211 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Bavans 25048 25550 3640 8,83 417 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Belfays 25049 25470 138 3,20 45 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Belleherbe 25051 25380 625 16,13 37 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Belmont 25052 25530 67 4,72 14 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Belvoir 25053 25430 104 9,31 11 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Berche 25054 25420 495 3,11 154 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Berthelange 25055 25410 330 4,07 76 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Besançon 25056 25000 115.934 65,05 2 Besançon-1
Besançon-2
Besançon-4
Besançon-4
Besançon-5
Besançon-6
Besançon-Est
Besançon-Nord-Est
Besançon-Nord-Ouest
Besançon-Ouest
Besançon-Planoise
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Bethoncourt 25057 25200 5647 6,54 864 Bethoncourt
Montbéliard-Est
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Beure 25058 25720 1349 3,99 345 Besançon-6
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Beutal 25059 25250 277 5,78 50 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bians-les-Usiers 25060 25520 679 14,01 47 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Bief 25061 25190 114 3,81 28 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Blamont 25063 25310 1221 10,06 122 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Blarians 25065 25640 57 0,80 75 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Blussangeaux 25066 25250 84 2,12 40 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Blussans 25067 25250 194 8,04 24 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Bolandoz 25070 25330 372 12,21 32 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Bondeval 25071 25230 472 4,68 101 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bonnal 25072 25680 29 1,80 18 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Pays de Villersexel
Bonnay 25073 25870 837 7,66 110 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Bonnétage 25074 25210 917 17,71 50 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Bonnevaux 25075 25560 385 16,53 23 Frasne
Mouthe
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Bouclans 25078 25360 1073 24,34 45 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Boujailles 25079 25560 428 28,22 15 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Bourguignon 25082 25150 914 5,56 170 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bournois 25083 25250 192 10,48 18 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Boussières 25084 25320 1123 5,58 195 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Bouverans 25085 25560 364 18,17 20 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Braillans 25086 25640 205 1,95 97 Besançon-4
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Branne 25087 25340 175 6,45 26 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Breconchaux 25088 25640 93 3,26 30 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Bremondans 25089 25530 86 7,22 12 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Brères 25090 25440 62 2,15 27 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Bretigney 25093 25250 73 1,83 40 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bretigney-Notre-Dame 25094 25110 110 5,62 20 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Bretonvillers 25095 25380 276 13,66 20 Valdahon
Le Russey
Pontarlier Pays de Sancey-Belleherbe
Brey-et-Maison-du-Bois 25096 25240 102 6,18 17 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Brognard 25097 25600 481 2,90 164 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Buffard 25098 25440 169 8,10 18 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Bugny 25099 25520 217 4,77 46 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Bulle 25100 25560 433 14,03 30 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Burgille 25101 25170 565 9,28 59 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Burnevillers 25102 25470 45 6,74 7 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Busy 25103 25320 630 5,20 119 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
By 25104 25440 78 7,34 9 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Byans-sur-Doubs 25105 25320 560 9,91 53 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Cademène 25106 25290 71 3,39 23 Ornans
Quingey
Besançon Loue-Lison
Cendrey 25107 25640 191 5,52 34 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Cernay-l’Église 25108 25120 302 5,95 51 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Cessey 25109 25440 333 7,53 45 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Chaffois 25110 25300 985 16,25 59 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Chalèze 25111 25220 370 5,68 65 Besançon-4
Besançon-Est
Besançon Grand Besançon
Chalezeule 25112 25220 1292 3,94 325 Besançon-4
Besançon-Est
Besançon Grand Besançon
Chamesey 25113 25380 136 6,42 20 Valdahon
Le Russey
Pontarlier Pays de Sancey-Belleherbe
Chamesol 25114 25190 378 10,21 37 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Champagney 25115 25170 286 3,01 91 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Champlive 25116 25360 248 8,20 31 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Champoux 25117 25640 91 2,98 30 Besançon-4
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Champvans-les-Moulins 25119 25170 340 2,52 140 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Chantrans 25120 25330 405 14,31 28 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Chapelle-d’Huin 25122 25270 514 23,71 22 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Chapelle-des-Bois 25121 25240 253 39,69 6 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Charmauvillers 25124 25470 250 10,47 24 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Charmoille 25125 25380 330 10,14 33 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Charnay 25126 25440 474 5,66 84 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Charquemont 25127 25140 2668 21,44 123 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Chassagne-Saint-Denis 25129 25290 114 9,23 13 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Châteauvieux-les-Fossés 25130 25840 13 4,46 3 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Châtelblanc 25131 25240 120 20,79 6 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Châtillon-Guyotte 25132 25640 129 4,44 29 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Châtillon-le-Duc 25133 25870 2054 6,26 326 Besançon-3
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Châtillon-sur-Lison 25134 25440 9 2,89 3 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Chaucenne 25136 25170 511 4,88 106 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Chaux-lès-Passavant 25141 25530 133 8,44 17 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Chaux-Neuve 25142 25240 318 28,31 11 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Chay 25143 25440 213 6,54 31 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Chazot 25145 25430 120 5,35 22 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Chemaudin et Vaux 25147 25320 1937 12,44 151 Besançon-1
Audeux
Besançon Grand Besançon
Chenecey-Buillon 25149 25440 515 16,58 32 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Chevigney-lès-Vercel 25151 25530 128 5,38 23 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Chevigney-sur-l’Ognon 25150 25170 292 4,58 61 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Chevroz 25153 25870 131 1,98 64 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Chouzelot 25154 25440 269 6,41 42 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Cléron 25155 25330 309 14,56 22 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Colombier-Fontaine 25159 25260 1267 7,66 175 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Consolation-Maisonnettes 25161 25390 33 4,31 8 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Corcelle-Mieslot 25163 25640 109 6,42 17 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Corcelles-Ferrières 25162 25410 200 2,25 88 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Corcondray 25164 25410 144 5,38 27 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Côtebrune 25166 25360 80 3,22 23 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Courcelles 25171 25440 106 3,61 31 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Courcelles-lès-Montbéliard 25170 25420 1277 2,40 489 Montbéliard
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Courchapon 25172 25170 218 5,31 36 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Cour-Saint-Maurice 25173 25380 156 4,47 36 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Courtefontaine 25174 25470 246 7,70 32 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Courtetain-et-Salans 25175 25530 84 6,85 12 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Courvières 25176 25560 315 10,94 28 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Crosey-le-Grand 25177 25340 152 10,28 15 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Crosey-le-Petit 25178 25340 135 9,60 14 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Crouzet-Migette 25180 25270 116 5,67 21 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Cubrial 25181 25680 136 5,92 22 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Cubry 25182 25680 88 5,40 16 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Cusance 25183 25110 69 4,04 18 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Cuse-et-Adrisans 25184 25680 284 5,42 53 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Cussey-sur-l’Ognon 25186 25870 1045 7,55 134 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Cussey-sur-Lison 25185 25440 65 5,66 11 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Dambelin 25187 25150 495 12,43 39 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dambenois 25188 25600 754 3,28 224 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dammartin-les-Templiers 25189 25110 197 9,91 22 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Dampierre-les-Bois 25190 25490 1635 4,72 351 Audincourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dampierre-sur-le-Doubs 25191 25420 457 3,16 147 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dampjoux 25192 25190 172 2,31 77 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Damprichard 25193 25450 1903 21,90 85 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Dannemarie 25194 25310 113 2,25 50 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dannemarie-sur-Crète 25195 25410 1473 4,06 348 Besançon-1
Audeux
Besançon Grand Besançon
Dasle 25196 25230 1417 5,67 250 Audincourt
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Deluz 25197 25960 615 8,03 78 Besançon-5
Roulans
Besançon Grand Besançon
Désandans 25198 25750 734 5,47 132 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Déservillers 25199 25330 339 13,88 25 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Devecey 25200 25870 1451 3,78 377 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Dommartin 25201 25300 710 6,39 106 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Dompierre-les-Tilleuls 25202 25560 267 12,94 20 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Domprel 25203 25510 180 9,40 18 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Doubs 25204 25300 3021 8,94 323 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Dung 25207 25550 637 3,22 206 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Durnes 25208 25580 177 8,51 20 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Échay 25209 25440 129 5,49 23 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Échenans 25210 25550 155 1,70 91 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Échevannes 25211 25580 89 5,23 17 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
École-Valentin 25212 25480 2609 3,22 769 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Écot 25214 25150 503 11,02 46 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Écurcey 25216 25150 268 7,43 37 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Émagny 25217 25170 594 5,15 114 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Épenouse 25218 25530 151 5,75 26 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Épenoy 25219 25800 630 13,25 48 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Épeugney 25220 25290 586 13,95 43 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Esnans 25221 25110 68 3,72 17 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Étalans 25222 25580 1550 40,91 36 Ornans
Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Éternoz 25223 25330 338 29,26 12 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Étouvans 25224 25260 825 6,56 123 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Étrabonne 25225 25170 191 5,52 35 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Étrappe 25226 25250 213 2,92 71 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Étray 25227 25800 261 6,00 44 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Étupes 25228 25460 3727 9,87 375 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Évillers 25229 25520 366 13,02 27 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Exincourt 25230 25400 3222 3,45 932 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Eysson 25231 25530 116 6,01 19 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Faimbe 25232 25250 107 1,97 56 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Fallerans 25233 25580 284 10,78 26 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Ferrières-le-Lac 25234 25470 172 2,47 69 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Ferrières-les-Bois 25235 25410 320 4,17 76 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Fertans 25236 25330 256 8,19 32 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Fesches-le-Châtel 25237 25490 2189 3,46 638 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Fessevillers 25238 25470 158 6,16 26 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Feule 25239 25190 180 3,76 48 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Flagey 25241 25330 161 7,79 20 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Flagey-Rigney 25242 25640 112 3,03 36 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Flangebouche 25243 25390 779 23,27 32 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Fleurey 25244 25190 85 8,04 10 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Fontain 25245 25660
25720
1301 21,25 79 Besançon-5
Besançon-6
Besançon Grand Besançon
Fontaine-lès-Clerval 25246 25340 299 11,50 25 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Fontenelle-Montby 25247 25340 92 6,65 14 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Fontenotte 25249 25110 62 5,65 10 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Fourbanne 25251 25110 173 1,97 88 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Fourcatier-et-Maison-Neuve 25252 25370 112 2,75 37 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Fourg 25253 25440 380 12,10 29 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Fournet-Blancheroche 25255 25140 357 13,08 29 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Fournets-Luisans 25288 25390 699 27,71 24 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Frambouhans 25256 25140 904 10,10 87 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Franey 25257 25170 272 3,38 84 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Franois 25258 25770 2340 7,29 312 Besançon-1
Audeux
Besançon Grand Besançon
Frasne 25259 25560 1936 32,87 60 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Froidevaux 25261 25190 75 3,98 18 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Fuans 25262 25390 483 11,10 44 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Gellin 25263 25240 242 4,97 48 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Gémonval 25264 25250 85 3,39 25 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Geneuille 25265 25870 1331 6,45 209 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Geney 25266 25250 119 4,33 30 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Gennes 25267 25660 681 7,18 94 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Germéfontaine 25268 25510 122 11,16 12 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Germondans 25269 25640 60 3,52 17 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Gevresin 25270 25270 118 6,91 17 Ornans
Amancey
Besançon Altitude 800
Gilley 25271 25650 1656 17,27 94 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Glamondans 25273 25360 217 9,76 22 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Glay 25274 25310 340 6,49 53 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Glère 25275 25190 225 15,93 14 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Gondenans-les-Moulins 25277 25680 72 3,93 19 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Gondenans-Montby 25276 25340 175 11,78 15 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Gonsans 25278 25360 567 17,29 33 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Gouhelans 25279 25680 118 6,17 18 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Goumois 25280 25470 162 5,83 29 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Goux-lès-Dambelin 25281 25150 285 8,90 31 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Goux-les-Usiers 25282 25520 727 17,63 41 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Goux-sous-Landet 25283 25440 71 5,42 15 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Grand’Combe-Châteleu 25285 25570 1489 21,46 69 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Grand’Combe-des-Bois 25286 25210 133 11,87 12 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Grand-Charmont 25284 25200 5699 4,56 1225 Bethoncourt
Sochaux-Grand-Charmont
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Grandfontaine 25287 25320 1647 5,68 271 Besançon-1
Boussières
Besançon Grand Besançon
Grandfontaine-sur-Creuse 25289 25510 72 5,90 12 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Granges-Narboz 25293 25300 1226 16,22 72 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Grosbois 25298 25110 238 2,96 80 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Guillon-les-Bains 25299 25110 109 4,72 21 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Guyans-Durnes 25300 25580 280 9,03 30 Valdahon
Ornans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Guyans-Vennes 25301 25390 829 19,67 41 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Hauterive-la-Fresse 25303 25650 225 7,46 29 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Hérimoncourt 25304 25310 3632 7,29 499 Audincourt
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Houtaud 25309 25300 1094 7,89 134 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Huanne-Montmartin 25310 25680 87 3,43 24 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Hyémondans 25311 25250 201 6,87 28 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Hyèvre-Magny 25312 25110 71 3,41 22 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Hyèvre-Paroisse 25313 25110 191 8,79 21 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Indevillers 25314 25470 262 22,81 11 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Issans 25316 25550 238 2,72 91 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Jallerange 25317 25170 260 5,41 45 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Jougne 25318 25370 1858 29,03 62 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
L’Écouvotte 25215 25640 92 2,16 43 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
L’Hôpital-du-Grosbois 25305 25620 598 7,84 75 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
L’Hôpital-Saint-Lieffroy 25306 25340 114 3,43 31 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
L’Isle-sur-le-Doubs 25315 25250 2997 13,67 225 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
La Bosse 25077 25210 74 5,13 15 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
La Bretenière 25092 25640 71 4,16 17 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
La Chaux 25139 25650 558 16,94 29 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
La Chenalotte 25148 25500 499 4,88 98 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
La Chevillotte 25152 25620 147 7,68 18 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
La Cluse-et-Mijoux 25157 25300 1307 22,5 59 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
La Grange 25290 25380 94 6,16 15 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
La Longeville 25347 25650 806 15,66 50 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
La Planée 25459 25160 296 13,00 20 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
La Prétière 25470 25250 156 2,71 59 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
La Rivière-Drugeon 25493 25560 902 19,16 47 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
La Sommette 25550 25510 236 7,37 31 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
La Tour-de-Sçay 25566 25640 297 8,82 33 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
La Vèze 25611 25660 455 5,27 84 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Labergement-Sainte-Marie 25320 25160 1198 22,12 52 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Laire 25322 25550 400 3,17 125 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays d’Héricourt
Laissey 25323 25820 439 2,86 155 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Lanans 25324 25360 167 10,05 16 Bavans
Baume-les-Dames
Besançon Pays de Sancey-Belleherbe
Landresse 25325 25530 233 14,43 16 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Lantenne-Vertière 25326 25170 534 9,88 54 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Lanthenans 25327 25250 68 3,36 20 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Larnod 25328 25720 773 4,05 191 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Laval-le-Prieuré 25329 25210 35 5,29 6 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Lavans-Quingey 25330 25440 191 5,90 35 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Lavans-Vuillafans 25331 25580 238 10,16 22 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Lavernay 25332 25170 576 7,74 74 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Laviron 25333 25510 334 19,92 17 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Le Barboux 25042 25210 238 11,26 22 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Bélieu 25050 25500 450 10,72 39 Morteau
Le Russey
Pontarlier Val de Morteau
Le Bizot 25062 25210 309 7,85 38 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Crouzet 25179 25240 59 3,77 15 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Le Gratteris 25297 25620 186 2,97 59 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Le Luhier 25351 25210 222 5,21 41 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Mémont 25373 25210 44 3,16 13 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Moutherot 25414 25170 127 1,30 101 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Le Puy 25474 25640 112 3,42 32 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Le Russey 25512 25210 2342 24,17 94 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Val 25460 25440 245 3,81 63 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Le Vernoy 25608 25750 168 3,30 52 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays d’Héricourt
Les Alliés 25012 25300 158 5,28 27 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Les Auxons 25035 25870 2544 10,16 254 Besançon-3
Audeux
Besançon Grand Besançon
Les Bréseux 25091 25120 477 7,37 66 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Les Combes 25160 25500 737 17,58 41 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Les Écorces 25213 25140 718 9,51 75 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Les Fins 25240 25500 3100 25,39 120 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Les Fontenelles 25248 25210 568 8,38 68 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Les Fourgs 25254 25300 1381 27,99 47 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Grangettes 25295 25160 278 5,38 51 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Gras 25296 25790 797 14,99 55 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Les Hôpitaux-Neufs 25307 25370 921 6,56 129 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Hôpitaux-Vieux 25308 25370 450 14,21 30 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Plains-et-Grands-Essarts 25458 25470 219 10,35 22 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Les Pontets 25464 25240 135 6,36 22 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Premiers Sapins 25424 25580 1555 52,20 30 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Les Terres-de-Chaux 25138 25190 135 14,49 10 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Les Villedieu 25619 25240 207 15,07 14 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Levier 25334 25270 2183 37,60 57 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Liebvillers 25335 25190 164 3,03 55 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Liesle 25336 25440 533 16,54 32 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Lizine 25338 25330 92 7,33 11 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Lods 25339 25930 219 6,25 36 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Lombard 25340 25440 190 5,92 33 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Lomont-sur-Crête 25341 25110 171 9,79 17 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Longechaux 25342 25690 78 5,13 15 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Longemaison 25343 25690 154 9,63 15 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Longevelle-lès-Russey 25344 25380 46 2,56 16 Valdahon
Le Russey
Pontarlier Pays de Sancey-Belleherbe
Longevelle-sur-Doubs 25345 25260 682 8,31 84 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Longeville 25346 25330 173 9,46 18 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Longevilles-Mont-d’Or 25348 25370 581 13,25 40 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Loray 25349 25390 521 14,39 34 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Lougres 25350 25260 765 5,97 130 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Luxiol 25354 25110 161 6,44 25 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Magny-Châtelard 25355 25360 61 4,20 14 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Maîche 25356 25120 4286 17,42 245 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Maisons-du-Bois-Lièvremont 25357 25650 807 15,79 49 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Malans 25359 25330 173 10,49 16 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Malbrans 25360 25620 160 8,74 16 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Malbuisson 25361 25160 855 6,60 130 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Malpas 25362 25160 281 5,78 47 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Mamirolle 25364 25620 1775 11,49 154 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Mancenans 25365 25250 308 11,94 27 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Mancenans-Lizerne 25366 25120 192 6,09 31 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Mandeure 25367 25350 4819 15,10 321 Valentigney
Valentigney
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Marchaux-Chaudefontaine 25368 25640 1464 16,39 0 Besançon-4
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Marvelise 25369 25250 165 4,21 38 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Mathay 25370 25700 2158 14,85 146 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Mazerolles-le-Salin 25371 25170 200 4,20 50 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Médière 25372 25250 284 5,73 53 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Mercey-le-Grand 25374 25410 542 6,56 81 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Mérey-sous-Montrond 25375 25660 430 10,79 39 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Mérey-Vieilley 25376 25870 147 3,42 42 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Mésandans 25377 25680 222 5,66 39 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Meslières 25378 25310 361 2,99 128 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Mesmay 25379 25440 71 3,11 23 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Métabief 25380 25370 1196 5,76 205 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Miserey-Salines 25381 25480 2502 6,22 383 Besançon-3
Audeux
Besançon Grand Besançon
Moncey 25382 25870 579 5,00 110 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Moncley 25383 25170 280 7,92 37 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Mondon 25384 25680 96 4,50 20 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Montagney-Servigney 25385 25680 132 6,55 19 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Montancy 25386 25190 141 8,86 17 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Montandon 25387 25190 405 12,71 32 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Montbéliard 25388 25200 25.395 15,01 2 Montbéliard
Montbéliard-Est
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Montbéliardot 25389 25210 114 3,80 30 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Montbenoît 25390 25650 396 5,03 79 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Mont-de-Laval 25391 25210 177 8,45 20 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Mont-de-Vougney 25392 25120 186 7,03 25 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Montécheroux 25393 25190 557 13,13 44 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Montenois 25394 25260 1501 8,03 189 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Montfaucon 25395 25660 1550 7,25 207 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Montferrand-le-Château 25397 25320 2161 7,48 279 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Montflovin 25398 25650 107 3,35 30 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Montgesoye 25400 25111 465 11,06 43 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Montivernage 25401 25110 28 3,34 9 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Montjoie-le-Château 25402 25190 27 5,39 6 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Montlebon 25403 25500 2081 27,27 74 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Montmahoux 25404 25270 93 6,52 15 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Montperreux 25405 25160 840 11,61 72 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Montrond-le-Château 25406 25660 561 11,60 48 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Montussaint 25408 25680 58 3,04 20 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Morre 25410 25660 1361 5,27 254 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Morteau 25411 25500 6935 14,11 485 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Mouthe 25413 25240 1098 39,00 27 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Mouthier-Haute-Pierre 25415 25920 335 12,13 26 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Myon 25416 25440 183 16,06 12 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Naisey-les-Granges 25417 25360 796 25,13 32 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Nancray 25418 25360 1260 16,48 77 Besançon-5
Roulans
Besançon Grand Besançon
Nans 25419 25680 100 3,20 32 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Nans-sous-Sainte-Anne 25420 25330 156 8,86 16 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Narbief 25421 25210 69 3,47 19 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Neuchâtel-Urtière 25422 25150 195 6,21 30 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Noël-Cerneux 25425 25500 433 6,36 64 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Noirefontaine 25426 25190 359 3,35 118 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Noironte 25427 25170 386 6,73 56 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Nommay 25428 25600 1638 3,19 524 Bethoncourt
Sochaux-Grand-Charmont
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Novillars 25429 25220 1501 2,02 753 Besançon-5
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Ollans 25430 25640 39 2,31 16 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Onans 25431 25250 349 14,21 26 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Orchamps-Vennes 25432 25390 2129 24,79 84 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Orgeans-Blanchefontaine 25433 25120 44 4,83 10 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Ornans 25434 25290 4413 32,64 133 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Orsans 25435 25530 163 8,29 20 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Orve 25436 25430 61 5,51 12 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Osse 25437 25360 323 8,21 40 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Osselle-Routelle 25438 25320 949 10,74 88 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Ougney-Douvot 25439 25640 253 6,56 36 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Ouhans 25440 25520 376 15,85 24 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Ouvans 25441 25530 60 5,20 12 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Oye-et-Pallet 25442 25160 726 10,45 69 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Palantine 25443 25440 72 4,31 15 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Palise 25444 25870 141 2,09 67 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Paroy 25445 25440 126 4,37 28 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Passavant 25446 25360 217 14,98 15 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Passonfontaine 25447 25690 325 19,49 16 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Pays-de-Clerval 25156 25340 1229 22,55 55 Bavans Montbéliard Deux Vallées Vertes
Pelousey 25448 25170 1527 6,18 242 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Péseux 25449 25190 127 6,63 17 Valdahon
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Pessans 25450 25440 87 4,35 20 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Petite-Chaux 25451 25240 143 9,81 15 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Pierrefontaine-lès-Blamont 25452 25310 468 8,96 50 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Pierrefontaine-les-Varans 25453 25510 1421 28,90 48 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Pirey 25454 25480 2066 6,67 308 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Placey 25455 25170 198 2,57 74 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Plaimbois-du-Miroir 25456 25210 246 11,71 20 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Plaimbois-Vennes 25457 25390 102 10,80 9 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Pompierre-sur-Doubs 25461 25340 307 8,16 37 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Pontarlier 25462 25300 17.197 41,35 0 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Pont-de-Roide-Vermondans 25463 25150 4185 13,58 310 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Pont-les-Moulins 25465 25110 195 4,95 36 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Pouilley-Français 25466 25410 833 6,08 135 Saint-Vit
Audeux
Besançon Grand Besançon
Pouilley-les-Vignes 25467 25115 1965 9,34 209 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Pouligney-Lusans 25468 25640 850 11,60 72 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Présentevillers 25469 25550 455 3,83 118 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Provenchère 25471 25380 135 6,97 19 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Puessans 25472 25680 31 3,59 9 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Pugey 25473 25720 742 7,32 104 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Quingey 25475 25440 1430 8,55 165 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Rahon 25476 25430 126 5,69 22 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Rancenay 25477 25320 352 3,66 80 Besançon-1
Boussières
Besançon Grand Besançon
Randevillers 25478 25430 122 4,36 26 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Rang 25479 25250 418 10,32 41 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Raynans 25481 25550 337 4,03 85 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Recologne 25482 25170 653 6,78 95 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Reculfoz 25483 25240 41 2,54 16 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Rémondans-Vaivre 25485 25150 234 9,19 25 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Remoray-Boujeons 25486 25160 428 15,15 27 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Renédale 25487 25520 40 2,88 14 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Rennes-sur-Loue 25488 25440 104 5,50 17 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Reugney 25489 25330 305 8,19 39 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Rigney 25490 25640 390 9,58 42 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Rignosot 25491 25640 116 3,85 30 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Rillans 25492 25110 93 3,42 27 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Doubs Baumois
Rochejean 25494 25370 672 24,32 28 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Roche-lès-Clerval 25496 25340 110 5,34 24 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Roche-lez-Beaupré 25495 25220 2111 5,63 365 Besançon-5
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Roches-lès-Blamont 25497 25310 632 5,44 118 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Rognon 25498 25680 48 4,09 12 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Romain 25499 25680 128 4,85 27 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Ronchaux 25500 25440 87 5,24 17 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Rondefontaine 25501 25240 34 2,72 11 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Roset-Fluans 25502 25410 520 8,28 61 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Rosières-sur-Barbèche 25503 25190 122 5,31 23 Valdahon
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Rosureux 25504 25380 78 6,14 13 Valdahon
Le Russey
Pontarlier Pays de Maîche
Rougemont 25505 25680 1124 18,33 64 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Rougemontot 25506 25640 95 4,25 22 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Rouhe 25507 25440 79 4,19 20 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Roulans 25508 25640 1127 8,31 135 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Ruffey-le-Château 25510 25170 364 7,25 49 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Rurey 25511 25290 340 14,77 23 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Saint-Antoine 25514 25370 339 4,51 75 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Sainte-Anne 25513 25270 42 6,64 6 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Sainte-Colombe 25515 25300 409 10,49 37 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Sainte-Marie 25523 25113 685 7,17 99 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Sainte-Suzanne 25526 25630 1510 1,59 979 Montbéliard
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Saint-Georges-Armont 25516 25340 120 4,74 25 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Saint-Gorgon-Main 25517 25520 283 7,93 36 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Saint-Hilaire 25518 25640 160 2,64 61 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Saint-Hippolyte 25519 25190 898 11,01 82 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Saint-Juan 25520 25360 172 12,09 14 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Saint-Julien-lès-Montbéliard 25521 25550 165 3,81 44 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Saint-Julien-lès-Russey 25522 25210 180 10,01 16 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Saint-Maurice-Colombier 25524 25260 907 13,29 68 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Saint-Point-Lac 25525 25160 281 4,52 62 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Saint-Vit 25527 25410 4874 16,44 294 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Samson 25528 25440 86 1,95 47 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Sancey 25529 25430 1332 30,57 43 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Saône 25532 25660 3375 20,55 162 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Saraz 25533 25330 11 6,02 2 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Sarrageois 25534 25240 194 13,22 14 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Saules 25535 25580 226 7,64 29 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Sauvagney 25536 25170 185 3,95 45 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Scey-Maisières 25537 25290 291 12,53 24 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Séchin 25538 25110 113 1,09 111 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Seloncourt 25539 25230 5775 7,92 740 Audincourt
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Semondans 25540 25750 302 2,77 108 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Septfontaines 25541 25270 368 18,37 20 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Serre-les-Sapins 25542 25770 1639 5,24 297 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Servin 25544 25430 202 10,03 20 Bavans
Baume-les-Dames
Besançon Pays de Sancey-Belleherbe
Silley-Amancey 25545 25330 140 5,16 25 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Silley-Bléfond 25546 25110 56 4,34 11 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Sochaux 25547 25600 3949 2,17 1833 Bethoncourt
Sochaux-Grand-Charmont
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Solemont 25548 25190 150 8,09 20 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Sombacour 25549 25520 641 19,30 32 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Soulce-Cernay 25551 25190 127 8,55 14 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Sourans 25552 25250 118 4,20 29 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Soye 25553 25250 390 13,89 28 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Surmont 25554 25380 121 7,38 17 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Taillecourt 25555 25400 1104 1,86 595 Audincourt
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Tallans 25556 25680 47 4,05 13 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Tallenay 25557 25870 414 2,34 176 Besançon-3
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Tarcenay-Foucherans 25558 25620 1495 24,04 62 Ornans Besançon Loue-Lison
Thiébouhans 25559 25470 256 5,81 44 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Thise 25560 25220 3044 8,93 346 Besançon-4
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Thoraise 25561 25320 362 3,99 88 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Thulay 25562 25310 218 2,23 99 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Thurey-le-Mont 25563 25870 129 4,83 27 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Torpes 25564 25320 1021 5,55 191 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Touillon-et-Loutelet 25565 25370 269 4,72 53 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Tournans 25567 25680 127 9,14 14 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Trépot 25569 25620 532 14,5 37 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Tressandans 25570 25680 23 2,34 11 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Pays de Villersexel
Trévillers 25571 25470 484 10,74 45 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Trouvans 25572 25680 104 2,69 38 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Urtière 25573 25470 11 2,15 3 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Uzelle 25574 25340 172 11,75 15 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Vaire 25575 25220 810 14,04 57 Besançon-5
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Valdahon 25578 25800 5595 25,51 215 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Val-de-Roulans 25579 25640 195 2,99 63 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Valentigney 25580 25700 10.714 9,74 1 Valentigney
Valentigney
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Valleroy 25582 25870 156 3,05 53 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Valonne 25583 25190 244 8,33 30 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Valoreille 25584 25190 127 7,58 17 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Vandoncourt 25586 25230 830 8,57 98 Audincourt
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Vaucluse 25588 25380 120 5,01 24 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Vauclusotte 25589 25380 87 7,62 12 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Vaudrivillers 25590 25360 91 3,65 25 Bavans
Baume-les-Dames
Besançon Pays de Sancey-Belleherbe
Vaufrey 25591 25190 158 9,37 17 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Vaux-et-Chantegrue 25592 25160 585 13,98 39 Frasne
Mouthe
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Velesmes-Essarts 25594 25410 348 2,92 116 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Vellerot-lès-Belvoir 25595 25430 96 6,04 17 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Vellerot-lès-Vercel 25596 25530 67 4,57 13 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Vellevans 25597 25430 234 13,54 16 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Venise 25598 25870 513 6,18 83 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Vennans 25599 25640 259 1,36 190 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Vennes 25600 25390 182 7,31 21 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Vercel-Villedieu-le-Camp 25601 25530 1591 29,96 51 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Vergranne 25602 25110 108 5,18 21 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Verne 25604 25110 127 7,82 17 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Vernierfontaine 25605 25580 462 13,28 35 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Vernois-lès-Belvoir 25607 25430 60 4,68 13 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Verrières-de-Joux 25609 25300 450 10,15 41 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Vieilley 25612 25870 699 9,43 74 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Viéthorey 25613 25340 94 7,92 12 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Vieux-Charmont 25614 25600 2744 2,51 1078 Bethoncourt
Sochaux-Grand-Charmont
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Villars-lès-Blamont 25615 25310 441 6,95 64 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Villars-Saint-Georges 25616 25410 273 5,15 51 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Villars-sous-Dampjoux 25617 25190 356 3,06 120 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Villars-sous-Écot 25618 25150 352 11,48 31 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Ville-du-Pont 25620 25650 315 15,02 20 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Villeneuve-d’Amont 25621 25270 235 14,27 18 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Villers-Buzon 25622 25170 259 3,19 78 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Villers-Chief 25623 25530 123 7,83 15 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Villers-Grélot 25624 25640 152 7,02 22 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Villers-la-Combe 25625 25510 51 5,88 9 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Villers-le-Lac 25321 25130 4985 30,17 160 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Villers-Saint-Martin 25626 25110 212 8,90 25 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Villers-sous-Chalamont 25627 25270 296 22,18 13 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Villers-sous-Montrond 25628 25620 210 6,33 33 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Voillans 25629 25110 208 10,12 20 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Voires 25630 25580 92 4,88 19 Valdahon
Ornans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Vorges-les-Pins 25631 25320 602 4,76 125 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Voujeaucourt 25632 25420 3175 9,45 351 Valentigney
Valentigney
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Vuillafans 25633 25840 757 6,14 118 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Vuillecin 25634 25300 641 14,24 44 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Vyt-lès-Belvoir 25635 25430 188 7,54 25 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: