Lischt vun dr Gmeina im Département Doubs

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Lischt vun dr Gmeina im Département Doubs zellt àlla 573 Gmeina ìm Département Doubs uf.

Gmein Code
INSEE
PLZ Iiwohner
(Stànd 1. Januar 2016)
Fleche
ìn km²
Iiwohner
pro km²
Kànton sit 30. März 2015
Kànton bìs 29. März 2015
Arrondissement Kommünàlverbànd
Abbans-Dessous 25001 25320 264 3,20 82 Saint-Vit
Boussières
Besançon Loue-Lison
Abbans-Dessus 25002 25440 304 4,43 68 Saint-Vit
Boussières
Besançon Loue-Lison
Abbenans 25003 25340 352 11,17 31 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Abbévillers 25004 25310 1031 11,18 92 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Accolans 25005 25250 99 5,18 19 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Adam-lès-Passavant 25006 25360 91 9,59 10 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Adam-lès-Vercel 25007 25530 102 3,19 31 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Aibre 25008 25750 477 4,50 107 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays d’Héricourt
Aïssey 25009 25360 175 10,67 17 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Allenjoie 25011 25490 733 6,56 112 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Allondans 25013 25550 251 5,14 48 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Amagney 25014 25220 807 13,13 58 Besançon-5
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Amancey 25015 25330 679 13,78 49 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Amathay-Vésigneux 25016 25330 163 12,13 13 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Amondans 25017 25330 89 5,68 16 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Anteuil 25018 25340 666 24,29 27 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Appenans 25019 25250 377 4,07 94 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Arbouans 25020 25400 930 1,32 714 Audincourt
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Arc-et-Senans 25021 25610 1630 14,98 109 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Arcey 25022 25750 1438 12,57 114 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Arçon 25024 25300 839 21,34 38 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Arc-sous-Cicon 25025 25520 670 28,49 24 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Arc-sous-Montenot 25026 25270 198 10,72 19 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Aubonne 25029 25520 238 15,17 16 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Audeux 25030 25170 432 1,75 247 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Audincourt 25031 25400 13.582 8,76 2 Audincourt
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Autechaux 25032 25110 416 6,59 63 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Autechaux-Roide 25033 25150 528 6,56 81 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Avanne-Aveney 25036 25720 2261 8,62 264 Besançon-1
Boussières
Besançon Grand Besançon
Avilley 25038 25680 166 5,62 30 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Avoudrey 25039 25690 900 12,86 70 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Badevel 25040 25490 827 3,73 223 Audincourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bannans 25041 25560 371 11,56 32 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Bart 25043 25420 2015 3,84 527 Montbéliard
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bartherans 25044 25440 52 5,81 9 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Battenans-les-Mines 25045 25640 57 2,78 22 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Battenans-Varin 25046 25380 78 6,38 12 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Baume-les-Dames 25047 25110 5149 24,79 211 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Bavans 25048 25550 3661 8,83 417 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Belfays 25049 25470 140 3,20 45 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Belleherbe 25051 25380 607 16,13 37 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Belmont 25052 25530 66 4,72 14 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Belvoir 25053 25430 108 9,31 11 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Berche 25054 25420 481 3,11 154 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Berthelange 25055 25410 320 4,07 76 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Besançon 25056 25000 116.466 65,05 2 Besançon-1
Besançon-2
Besançon-4
Besançon-4
Besançon-5
Besançon-6
Besançon-Est
Besançon-Nord-Est
Besançon-Nord-Ouest
Besançon-Ouest
Besançon-Planoise
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Bethoncourt 25057 25200 5702 6,54 864 Bethoncourt
Montbéliard-Est
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Beure 25058 25720 1364 3,99 345 Besançon-6
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Beutal 25059 25250 284 5,78 50 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bians-les-Usiers 25060 25520 670 14,01 47 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Bief 25061 25190 110 3,81 28 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Blamont 25063 25310 1226 10,06 122 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Blarians 25065 25640 59 0,80 75 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Blussangeaux 25066 25250 84 2,12 40 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Blussans 25067 25250 195 8,04 24 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Bolandoz 25070 25330 379 12,21 32 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Bondeval 25071 25230 473 4,68 101 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bonnal 25072 25680 34 1,80 18 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Pays de Villersexel
Bonnay 25073 25870 841 7,66 110 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Bonnétage 25074 25210 887 17,71 50 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Bonnevaux 25075 25560 379 16,53 23 Frasne
Mouthe
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Bouclans 25078 25360 1079 24,34 45 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Boujailles 25079 25560 422 28,22 15 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Bourguignon 25082 25150 930 5,56 170 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bournois 25083 25250 191 10,48 18 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Boussières 25084 25320 1102 5,58 195 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Bouverans 25085 25560 360 18,17 20 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Braillans 25086 25640 198 1,95 97 Besançon-4
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Branne 25087 25340 172 6,45 26 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Breconchaux 25088 25640 96 3,26 30 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Bremondans 25089 25530 85 7,22 12 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Brères 25090 25440 60 2,15 27 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Bretigney 25093 25250 71 1,83 40 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Bretigney-Notre-Dame 25094 25110 111 5,62 20 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Bretonvillers 25095 25380 276 13,66 20 Valdahon
Le Russey
Pontarlier Pays de Sancey-Belleherbe
Brey-et-Maison-du-Bois 25096 25240 99 6,18 17 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Brognard 25097 25600 481 2,90 164 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Buffard 25098 25440 159 8,10 18 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Bugny 25099 25520 217 4,77 46 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Bulle 25100 25560 427 14,03 30 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Burgille 25101 25170 550 9,28 59 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Burnevillers 25102 25470 46 6,74 7 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Busy 25103 25320 628 5,20 119 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
By 25104 25440 71 7,34 9 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Byans-sur-Doubs 25105 25320 543 9,91 53 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Cademène 25106 25290 75 3,39 23 Ornans
Quingey
Besançon Loue-Lison
Cendrey 25107 25640 191 5,52 34 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Cernay-l’Église 25108 25120 303 5,95 51 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Cessey 25109 25440 337 7,53 45 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Chaffois 25110 25300 974 16,25 59 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Chalèze 25111 25220 374 5,68 65 Besançon-4
Besançon-Est
Besançon Grand Besançon
Chalezeule 25112 25220 1291 3,94 325 Besançon-4
Besançon-Est
Besançon Grand Besançon
Chamesey 25113 25380 134 6,42 20 Valdahon
Le Russey
Pontarlier Pays de Sancey-Belleherbe
Chamesol 25114 25190 377 10,21 37 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Champagney 25115 25170 282 3,01 91 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Champlive 25116 25360 253 8,20 31 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Champoux 25117 25640 91 2,98 30 Besançon-4
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Champvans-les-Moulins 25119 25170 348 2,52 140 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Chantrans 25120 25330 399 14,31 28 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Chapelle-d’Huin 25122 25270 510 23,71 22 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Chapelle-des-Bois 25121 25240 253 39,69 6 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Charmauvillers 25124 25470 250 10,47 24 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Charmoille 25125 25380 332 10,14 33 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Charnay 25126 25440 476 5,66 84 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Charquemont 25127 25140 2656 21,44 123 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Chassagne-Saint-Denis 25129 25290 116 9,23 13 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Châteauvieux-les-Fossés 25130 25840 13 4,46 3 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Châtelblanc 25131 25240 125 20,79 6 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Châtillon-Guyotte 25132 25640 127 4,44 29 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Châtillon-le-Duc 25133 25870 2047 6,26 326 Besançon-3
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Châtillon-sur-Lison 25134 25440 9 2,89 3 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Chaucenne 25136 25170 516 4,88 106 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Chaux-lès-Passavant 25141 25530 139 8,44 17 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Chaux-Neuve 25142 25240 312 28,31 11 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Chay 25143 25440 213 6,54 31 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Chazot 25145 25430 118 5,35 22 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Chemaudin et Vaux 25147 25320 1890 12,44 151 Besançon-1
Audeux
Besançon Grand Besançon
Chenecey-Buillon 25149 25440 520 16,58 32 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Chevigney-lès-Vercel 25151 25530 127 5,38 23 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Chevigney-sur-l’Ognon 25150 25170 285 4,58 61 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Chevroz 25153 25870 130 1,98 64 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Chouzelot 25154 25440 269 6,41 42 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Cléron 25155 25330 315 14,56 22 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Colombier-Fontaine 25159 25260 1300 7,66 175 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Consolation-Maisonnettes 25161 25390 34 4,31 8 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Corcelle-Mieslot 25163 25640 108 6,42 17 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Corcelles-Ferrières 25162 25410 199 2,25 88 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Corcondray 25164 25410 144 5,38 27 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Côtebrune 25166 25360 77 3,22 23 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Courcelles 25171 25440 108 3,61 31 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Courcelles-lès-Montbéliard 25170 25420 1222 2,40 489 Montbéliard
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Courchapon 25172 25170 205 5,31 36 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Cour-Saint-Maurice 25173 25380 158 4,47 36 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Courtefontaine 25174 25470 248 7,70 32 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Courtetain-et-Salans 25175 25530 84 6,85 12 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Courvières 25176 25560 315 10,94 28 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Crosey-le-Grand 25177 25340 152 10,28 15 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Crosey-le-Petit 25178 25340 141 9,60 14 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Crouzet-Migette 25180 25270 118 5,67 21 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Cubrial 25181 25680 131 5,92 22 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Cubry 25182 25680 87 5,40 16 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Cusance 25183 25110 69 4,04 18 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Cuse-et-Adrisans 25184 25680 283 5,42 53 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Cussey-sur-l’Ognon 25186 25870 1029 7,55 134 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Cussey-sur-Lison 25185 25440 66 5,66 11 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Dambelin 25187 25150 490 12,43 39 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dambenois 25188 25600 740 3,28 224 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dammartin-les-Templiers 25189 25110 206 9,91 22 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Dampierre-les-Bois 25190 25490 1654 4,72 351 Audincourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dampierre-sur-le-Doubs 25191 25420 460 3,16 147 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dampjoux 25192 25190 176 2,31 77 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Damprichard 25193 25450 1886 21,90 85 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Dannemarie 25194 25310 114 2,25 50 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Dannemarie-sur-Crète 25195 25410 1448 4,06 348 Besançon-1
Audeux
Besançon Grand Besançon
Dasle 25196 25230 1423 5,67 250 Audincourt
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Deluz 25197 25960 623 8,03 78 Besançon-5
Roulans
Besançon Grand Besançon
Désandans 25198 25750 740 5,47 132 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Déservillers 25199 25330 341 13,88 25 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Devecey 25200 25870 1444 3,78 377 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Dommartin 25201 25300 694 6,39 106 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Dompierre-les-Tilleuls 25202 25560 267 12,94 20 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Domprel 25203 25510 174 9,40 18 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Doubs 25204 25300 2968 8,94 323 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Dung 25207 25550 650 3,22 206 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Durnes 25208 25580 177 8,51 20 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Échay 25209 25440 128 5,49 23 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Échenans 25210 25550 158 1,70 91 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Échevannes 25211 25580 89 5,23 17 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
École-Valentin 25212 25480 2542 3,22 769 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Écot 25214 25150 506 11,02 46 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Écurcey 25216 25150 270 7,43 37 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Émagny 25217 25170 591 5,15 114 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Épenouse 25218 25530 148 5,75 26 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Épenoy 25219 25800 631 13,25 48 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Épeugney 25220 25290 594 13,95 43 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Esnans 25221 25110 66 3,72 17 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Étalans 25222 25580 1532 40,91 36 Ornans
Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Éternoz 25223 25330 337 29,26 12 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Étouvans 25224 25260 822 6,56 123 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Étrabonne 25225 25170 193 5,52 35 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Étrappe 25226 25250 213 2,92 71 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Étray 25227 25800 262 6,00 44 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Étupes 25228 25460 3729 9,87 375 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Évillers 25229 25520 356 13,02 27 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Exincourt 25230 25400 3230 3,45 932 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Eysson 25231 25530 114 6,01 19 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Faimbe 25232 25250 110 1,97 56 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Fallerans 25233 25580 282 10,78 26 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Ferrières-le-Lac 25234 25470 170 2,47 69 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Ferrières-les-Bois 25235 25410 318 4,17 76 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Fertans 25236 25330 259 8,19 32 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Fesches-le-Châtel 25237 25490 2199 3,46 638 Bethoncourt
Étupes
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Fessevillers 25238 25470 159 6,16 26 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Feule 25239 25190 180 3,76 48 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Flagey 25241 25330 159 7,79 20 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Flagey-Rigney 25242 25640 110 3,03 36 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Flangebouche 25243 25390 774 23,27 32 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Fleurey 25244 25190 84 8,04 10 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Fontain 25245 25660
25720
1289 21,25 79 Besançon-5
Besançon-6
Besançon Grand Besançon
Fontaine-lès-Clerval 25246 25340 292 11,50 25 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Fontenelle-Montby 25247 25340 93 6,65 14 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Fontenotte 25249 25110 62 5,65 10 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Fourbanne 25251 25110 173 1,97 88 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Fourcatier-et-Maison-Neuve 25252 25370 107 2,75 37 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Fourg 25253 25440 364 12,10 29 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Fournet-Blancheroche 25255 25140 366 13,08 29 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Fournets-Luisans 25288 25390 684 27,71 24 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Frambouhans 25256 25140 892 10,10 87 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Franey 25257 25170 275 3,38 84 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Franois 25258 25770 2316 7,29 312 Besançon-1
Audeux
Besançon Grand Besançon
Frasne 25259 25560 1950 32,87 60 Frasne
Levier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Froidevaux 25261 25190 72 3,98 18 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Fuans 25262 25390 492 11,10 44 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Gellin 25263 25240 241 4,97 48 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Gémonval 25264 25250 84 3,39 25 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Geneuille 25265 25870 1342 6,45 209 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Geney 25266 25250 120 4,33 30 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Gennes 25267 25660 680 7,18 94 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Germéfontaine 25268 25510 129 11,16 12 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Germondans 25269 25640 59 3,52 17 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Gevresin 25270 25270 118 6,91 17 Ornans
Amancey
Besançon Altitude 800
Gilley 25271 25650 1636 17,27 94 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Glamondans 25273 25360 214 9,76 22 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Glay 25274 25310 341 6,49 53 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Glère 25275 25190 223 15,93 14 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Gondenans-les-Moulins 25277 25680 75 3,93 19 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Gondenans-Montby 25276 25340 175 11,78 15 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Gonsans 25278 25360 572 17,29 33 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Gouhelans 25279 25680 114 6,17 18 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Goumois 25280 25470 166 5,83 29 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Goux-lès-Dambelin 25281 25150 285 8,90 31 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Goux-les-Usiers 25282 25520 728 17,63 41 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Goux-sous-Landet 25283 25440 77 5,42 15 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Grand’Combe-Châteleu 25285 25570 1492 21,46 69 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Grand’Combe-des-Bois 25286 25210 138 11,87 12 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Grand-Charmont 25284 25200 5641 4,56 1225 Bethoncourt
Sochaux-Grand-Charmont
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Grandfontaine 25287 25320 1587 5,68 271 Besançon-1
Boussières
Besançon Grand Besançon
Grandfontaine-sur-Creuse 25289 25510 72 5,90 12 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Granges-Narboz 25293 25300 1194 16,22 72 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Grosbois 25298 25110 235 2,96 80 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Guillon-les-Bains 25299 25110 104 4,72 21 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Guyans-Durnes 25300 25580 275 9,03 30 Valdahon
Ornans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Guyans-Vennes 25301 25390 822 19,67 41 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Hauterive-la-Fresse 25303 25650 222 7,46 29 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Hérimoncourt 25304 25310 3640 7,29 499 Audincourt
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Houtaud 25309 25300 1074 7,89 134 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Huanne-Montmartin 25310 25680 82 3,43 24 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Hyémondans 25311 25250 198 6,87 28 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Hyèvre-Magny 25312 25110 73 3,41 22 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Hyèvre-Paroisse 25313 25110 188 8,79 21 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Indevillers 25314 25470 251 22,81 11 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Issans 25316 25550 241 2,72 91 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Jallerange 25317 25170 254 5,41 45 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Jougne 25318 25370 1839 29,03 62 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
L’Écouvotte 25215 25640 93 2,16 43 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
L’Hôpital-du-Grosbois 25305 25620 593 7,84 75 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
L’Hôpital-Saint-Lieffroy 25306 25340 113 3,43 31 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
L’Isle-sur-le-Doubs 25315 25250 3061 13,67 225 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
La Bosse 25077 25210 74 5,13 15 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
La Bretenière 25092 25640 71 4,16 17 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
La Chaux 25139 25650 528 16,94 29 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
La Chenalotte 25148 25500 487 4,88 98 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
La Chevillotte 25152 25620 143 7,68 18 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
La Cluse-et-Mijoux 25157 25300 1312 22,5 59 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
La Grange 25290 25380 93 6,16 15 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
La Longeville 25347 25650 797 15,66 50 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
La Planée 25459 25160 279 13,00 20 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
La Prétière 25470 25250 159 2,71 59 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
La Rivière-Drugeon 25493 25560 893 19,16 47 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
La Sommette 25550 25510 235 7,37 31 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
La Tour-de-Sçay 25566 25640 296 8,82 33 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
La Vèze 25611 25660 443 5,27 84 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Labergement-Sainte-Marie 25320 25160 1176 22,12 52 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Laire 25322 25550 401 3,17 125 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays d’Héricourt
Laissey 25323 25820 440 2,86 155 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Lanans 25324 25360 167 10,05 16 Bavans
Baume-les-Dames
Besançon Pays de Sancey-Belleherbe
Landresse 25325 25530 233 14,43 16 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Lantenne-Vertière 25326 25170 535 9,88 54 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Lanthenans 25327 25250 67 3,36 20 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Larnod 25328 25720 772 4,05 191 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Laval-le-Prieuré 25329 25210 34 5,29 6 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Lavans-Quingey 25330 25440 200 5,90 35 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Lavans-Vuillafans 25331 25580 233 10,16 22 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Lavernay 25332 25170 575 7,74 74 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Laviron 25333 25510 334 19,92 17 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Le Barboux 25042 25210 244 11,26 22 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Bélieu 25050 25500 443 10,72 39 Morteau
Le Russey
Pontarlier Val de Morteau
Le Bizot 25062 25210 309 7,85 38 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Crouzet 25179 25240 57 3,77 15 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Le Gratteris 25297 25620 179 2,97 59 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Le Luhier 25351 25210 217 5,21 41 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Mémont 25373 25210 41 3,16 13 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Moutherot 25414 25170 129 1,30 101 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Le Puy 25474 25640 111 3,42 32 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Le Russey 25512 25210 2298 24,17 94 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Le Val 25460 25440 241 3,81 63 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Le Vernoy 25608 25750 170 3,30 52 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays d’Héricourt
Les Alliés 25012 25300 150 5,28 27 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Les Auxons 25035 25870 2564 10,16 254 Besançon-3
Audeux
Besançon Grand Besançon
Les Bréseux 25091 25120 483 7,37 66 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Les Combes 25160 25500 731 17,58 41 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Les Écorces 25213 25140 714 9,51 75 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Les Fins 25240 25500 3075 25,39 120 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Les Fontenelles 25248 25210 567 8,38 68 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Les Fourgs 25254 25300 1345 27,99 47 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Grangettes 25295 25160 274 5,38 51 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Gras 25296 25790 811 14,99 55 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Les Hôpitaux-Neufs 25307 25370 885 6,56 129 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Hôpitaux-Vieux 25308 25370 441 14,21 30 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Plains-et-Grands-Essarts 25458 25470 222 10,35 22 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Les Pontets 25464 25240 139 6,36 22 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Les Premiers Sapins 25424 25580 1561 52,20 30 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Les Terres-de-Chaux 25138 25190 142 14,49 10 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Les Villedieu 25619 25240 206 15,07 14 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Levier 25334 25270 2169 37,60 57 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Liebvillers 25335 25190 170 3,03 55 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Liesle 25336 25440 521 16,54 32 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Lizine 25338 25330 87 7,33 11 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Lods 25339 25930 221 6,25 36 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Lombard 25340 25440 190 5,92 33 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Lomont-sur-Crête 25341 25110 167 9,79 17 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Longechaux 25342 25690 77 5,13 15 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Longemaison 25343 25690 153 9,63 15 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Longevelle-lès-Russey 25344 25380 44 2,56 16 Valdahon
Le Russey
Pontarlier Pays de Sancey-Belleherbe
Longevelle-sur-Doubs 25345 25260 690 8,31 84 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Longeville 25346 25330 171 9,46 18 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Longevilles-Mont-d’Or 25348 25370 566 13,25 40 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Loray 25349 25390 498 14,39 34 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Lougres 25350 25260 779 5,97 130 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Luxiol 25354 25110 161 6,44 25 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Magny-Châtelard 25355 25360 60 4,20 14 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Maîche 25356 25120 4296 17,42 245 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Maisons-du-Bois-Lièvremont 25357 25650 788 15,79 49 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Malans 25359 25330 180 10,49 16 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Malbrans 25360 25620 152 8,74 16 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Malbuisson 25361 25160 860 6,60 130 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Malpas 25362 25160 279 5,78 47 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Mamirolle 25364 25620 1773 11,49 154 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Mancenans 25365 25250 312 11,94 27 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Mancenans-Lizerne 25366 25120 191 6,09 31 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Mandeure 25367 25350 4833 15,10 321 Valentigney
Valentigney
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Marchaux-Chaudefontaine 25368 25640 1463 16,39 0 Besançon-4
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Marvelise 25369 25250 164 4,21 38 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Mathay 25370 25700 2166 14,85 146 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Mazerolles-le-Salin 25371 25170 203 4,20 50 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Médière 25372 25250 291 5,73 53 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Mercey-le-Grand 25374 25410 538 6,56 81 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Mérey-sous-Montrond 25375 25660 424 10,79 39 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Mérey-Vieilley 25376 25870 145 3,42 42 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Mésandans 25377 25680 219 5,66 39 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Meslières 25378 25310 372 2,99 128 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Mesmay 25379 25440 72 3,11 23 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Métabief 25380 25370 1184 5,76 205 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Miserey-Salines 25381 25480 2442 6,22 383 Besançon-3
Audeux
Besançon Grand Besançon
Moncey 25382 25870 563 5,00 110 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Moncley 25383 25170 286 7,92 37 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Mondon 25384 25680 95 4,50 20 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Montagney-Servigney 25385 25680 129 6,55 19 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Montancy 25386 25190 148 8,86 17 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Montandon 25387 25190 408 12,71 32 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Montbéliard 25388 25200 25.304 15,01 2 Montbéliard
Montbéliard-Est
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Montbéliardot 25389 25210 114 3,80 30 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Montbenoît 25390 25650 395 5,03 79 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Mont-de-Laval 25391 25210 175 8,45 20 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Mont-de-Vougney 25392 25120 181 7,03 25 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Montécheroux 25393 25190 569 13,13 44 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Montenois 25394 25260 1510 8,03 189 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Montfaucon 25395 25660 1527 7,25 207 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Montferrand-le-Château 25397 25320 2108 7,48 279 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Montflovin 25398 25650 104 3,35 30 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Montgesoye 25400 25111 472 11,06 43 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Montivernage 25401 25110 29 3,34 9 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Montjoie-le-Château 25402 25190 28 5,39 6 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Montlebon 25403 25500 2052 27,27 74 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Montmahoux 25404 25270 94 6,52 15 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Montperreux 25405 25160 847 11,61 72 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Montrond-le-Château 25406 25660 562 11,60 48 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Montussaint 25408 25680 59 3,04 20 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Morre 25410 25660 1354 5,27 254 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Morteau 25411 25500 6970 14,11 485 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Mouthe 25413 25240 1083 39,00 27 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Mouthier-Haute-Pierre 25415 25920 328 12,13 26 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Myon 25416 25440 187 16,06 12 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Naisey-les-Granges 25417 25360 798 25,13 32 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Nancray 25418 25360 1259 16,48 77 Besançon-5
Roulans
Besançon Grand Besançon
Nans 25419 25680 102 3,20 32 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Nans-sous-Sainte-Anne 25420 25330 147 8,86 16 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Narbief 25421 25210 66 3,47 19 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Neuchâtel-Urtière 25422 25150 194 6,21 30 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Noël-Cerneux 25425 25500 421 6,36 64 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Noirefontaine 25426 25190 377 3,35 118 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Noironte 25427 25170 383 6,73 56 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Nommay 25428 25600 1655 3,19 524 Bethoncourt
Sochaux-Grand-Charmont
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Novillars 25429 25220 1508 2,02 753 Besançon-5
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Ollans 25430 25640 38 2,31 16 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Onans 25431 25250 356 14,21 26 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Orchamps-Vennes 25432 25390 2134 24,79 84 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Orgeans-Blanchefontaine 25433 25120 47 4,83 10 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Ornans 25434 25290 4385 32,64 133 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Orsans 25435 25530 164 8,29 20 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Orve 25436 25430 64 5,51 12 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Osse 25437 25360 326 8,21 40 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Osselle-Routelle 25438 25320 952 10,74 88 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Ougney-Douvot 25439 25640 249 6,56 36 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Ouhans 25440 25520 375 15,85 24 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Ouvans 25441 25530 62 5,20 12 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Oye-et-Pallet 25442 25160 731 10,45 69 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Palantine 25443 25440 67 4,31 15 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Palise 25444 25870 141 2,09 67 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Paroy 25445 25440 124 4,37 28 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Passavant 25446 25360 230 14,98 15 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Passonfontaine 25447 25690 323 19,49 16 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Pays-de-Clerval 25156 25340 1231 22,55 55 Bavans Montbéliard Deux Vallées Vertes
Pelousey 25448 25170 1511 6,18 242 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Péseux 25449 25190 120 6,63 17 Valdahon
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Pessans 25450 25440 87 4,35 20 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Petite-Chaux 25451 25240 145 9,81 15 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Pierrefontaine-lès-Blamont 25452 25310 462 8,96 50 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Pierrefontaine-les-Varans 25453 25510 1414 28,90 48 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Pirey 25454 25480 2049 6,67 308 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Placey 25455 25170 198 2,57 74 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Plaimbois-du-Miroir 25456 25210 235 11,71 20 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Plaimbois-Vennes 25457 25390 102 10,80 9 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Pompierre-sur-Doubs 25461 25340 307 8,16 37 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Pontarlier 25462 25300 17.284 41,35 0 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Pont-de-Roide-Vermondans 25463 25150 4200 13,58 310 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Pont-les-Moulins 25465 25110 187 4,95 36 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Pouilley-Français 25466 25410 832 6,08 135 Saint-Vit
Audeux
Besançon Grand Besançon
Pouilley-les-Vignes 25467 25115 1967 9,34 209 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Pouligney-Lusans 25468 25640 848 11,60 72 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Présentevillers 25469 25550 453 3,83 118 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Provenchère 25471 25380 134 6,97 19 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Puessans 25472 25680 31 3,59 9 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Pugey 25473 25720 748 7,32 104 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Quingey 25475 25440 1425 8,55 165 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Rahon 25476 25430 128 5,69 22 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Rancenay 25477 25320 322 3,66 80 Besançon-1
Boussières
Besançon Grand Besançon
Randevillers 25478 25430 118 4,36 26 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Rang 25479 25250 421 10,32 41 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Raynans 25481 25550 339 4,03 85 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Recologne 25482 25170 650 6,78 95 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Reculfoz 25483 25240 41 2,54 16 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Rémondans-Vaivre 25485 25150 235 9,19 25 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Remoray-Boujeons 25486 25160 429 15,15 27 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Renédale 25487 25520 40 2,88 14 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Rennes-sur-Loue 25488 25440 99 5,50 17 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Reugney 25489 25330 316 8,19 39 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Rigney 25490 25640 398 9,58 42 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Rignosot 25491 25640 117 3,85 30 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Rillans 25492 25110 93 3,42 27 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Doubs Baumois
Rochejean 25494 25370 676 24,32 28 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Roche-lès-Clerval 25496 25340 120 5,34 24 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Roche-lez-Beaupré 25495 25220 2082 5,63 365 Besançon-5
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Roches-lès-Blamont 25497 25310 640 5,44 118 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Rognon 25498 25680 49 4,09 12 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Romain 25499 25680 130 4,85 27 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Ronchaux 25500 25440 88 5,24 17 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Rondefontaine 25501 25240 32 2,72 11 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Roset-Fluans 25502 25410 514 8,28 61 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Rosières-sur-Barbèche 25503 25190 124 5,31 23 Valdahon
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Rosureux 25504 25380 78 6,14 13 Valdahon
Le Russey
Pontarlier Pays de Maîche
Rougemont 25505 25680 1168 18,33 64 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Rougemontot 25506 25640 94 4,25 22 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Rouhe 25507 25440 82 4,19 20 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Roulans 25508 25640 1123 8,31 135 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Ruffey-le-Château 25510 25170 360 7,25 49 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Rurey 25511 25290 336 14,77 23 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Saint-Antoine 25514 25370 339 4,51 75 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Sainte-Anne 25513 25270 39 6,64 6 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Sainte-Colombe 25515 25300 394 10,49 37 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Sainte-Marie 25523 25113 695 7,17 99 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Sainte-Suzanne 25526 25630 1533 1,59 979 Montbéliard
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Saint-Georges-Armont 25516 25340 119 4,74 25 Bavans
Clerval
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Saint-Gorgon-Main 25517 25520 283 7,93 36 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Saint-Hilaire 25518 25640 162 2,64 61 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Saint-Hippolyte 25519 25190 904 11,01 82 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Saint-Juan 25520 25360 171 12,09 14 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Saint-Julien-lès-Montbéliard 25521 25550 166 3,81 44 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Saint-Julien-lès-Russey 25522 25210 171 10,01 16 Morteau
Le Russey
Pontarlier Plateau de Russey
Saint-Maurice-Colombier 25524 25260 907 13,29 68 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Saint-Point-Lac 25525 25160 281 4,52 62 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Saint-Vit 25527 25410 4854 16,44 294 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Samson 25528 25440 92 1,95 47 Saint-Vit
Quingey
Besançon Loue-Lison
Sancey 25529 25430 1322 30,57 43 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Saône 25532 25660 3361 20,55 162 Besançon-5
Besançon-Sud
Besançon Grand Besançon
Saraz 25533 25330 12 6,02 2 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Sarrageois 25534 25240 193 13,22 14 Frasne
Mouthe
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Saules 25535 25580 225 7,64 29 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Sauvagney 25536 25170 185 3,95 45 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Scey-Maisières 25537 25290 295 12,53 24 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Séchin 25538 25110 118 1,09 111 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Seloncourt 25539 25230 5823 7,92 740 Audincourt
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Semondans 25540 25750 300 2,77 108 Bavans
Montbéliard-Ouest
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Septfontaines 25541 25270 367 18,37 20 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Serre-les-Sapins 25542 25770 1577 5,24 297 Besançon-2
Audeux
Besançon Grand Besançon
Servin 25544 25430 201 10,03 20 Bavans
Baume-les-Dames
Besançon Pays de Sancey-Belleherbe
Silley-Amancey 25545 25330 136 5,16 25 Ornans
Amancey
Besançon Loue-Lison
Silley-Bléfond 25546 25110 53 4,34 11 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Sochaux 25547 25600 4015 2,17 1833 Bethoncourt
Sochaux-Grand-Charmont
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Solemont 25548 25190 158 8,09 20 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Sombacour 25549 25520 632 19,30 32 Ornans
Levier
Pontarlier Altitude 800
Soulce-Cernay 25551 25190 122 8,55 14 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Sourans 25552 25250 119 4,20 29 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Soye 25553 25250 385 13,89 28 Bavans
L’Isle-sur-le-Doubs
Montbéliard Deux Vallées Vertes
Surmont 25554 25380 124 7,38 17 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Taillecourt 25555 25400 1108 1,86 595 Audincourt
Audincourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Tallans 25556 25680 49 4,05 13 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Tallenay 25557 25870 409 2,34 176 Besançon-3
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Tarcenay-Foucherans 25558 25620 1487 24,04 62 Ornans Besançon Loue-Lison
Thiébouhans 25559 25470 254 5,81 44 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Thise 25560 25220 3069 8,93 346 Besançon-4
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Thoraise 25561 25320 358 3,99 88 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Thulay 25562 25310 219 2,23 99 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Thurey-le-Mont 25563 25870 129 4,83 27 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Torpes 25564 25320 1041 5,55 191 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Touillon-et-Loutelet 25565 25370 257 4,72 53 Frasne
Pontarlier
Pontarlier Lacs et Montagnes du Haut-Doubs
Tournans 25567 25680 132 9,14 14 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Trépot 25569 25620 530 14,5 37 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Tressandans 25570 25680 24 2,34 11 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Pays de Villersexel
Trévillers 25571 25470 483 10,74 45 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Trouvans 25572 25680 104 2,69 38 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Urtière 25573 25470 8 2,15 3 Maîche
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Uzelle 25574 25340 171 11,75 15 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Vaire 25575 25220 801 14,04 57 Besançon-5
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Valdahon 25578 25800 5605 25,51 215 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Val-de-Roulans 25579 25640 192 2,99 63 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Valentigney 25580 25700 10.381 9,74 1 Valentigney
Valentigney
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Valleroy 25582 25870 163 3,05 53 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Doubs Baumois
Valonne 25583 25190 248 8,33 30 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Valoreille 25584 25190 129 7,58 17 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Vandoncourt 25586 25230 837 8,57 98 Audincourt
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Vaucluse 25588 25380 120 5,01 24 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Vauclusotte 25589 25380 91 7,62 12 Valdahon
Maîche
Montbéliard Pays de Maîche
Vaudrivillers 25590 25360 90 3,65 25 Bavans
Baume-les-Dames
Besançon Pays de Sancey-Belleherbe
Vaufrey 25591 25190 159 9,37 17 Maîche
Saint-Hippolyte
Montbéliard Pays de Maîche
Vaux-et-Chantegrue 25592 25160 565 13,98 39 Frasne
Mouthe
Pontarlier Plateau de Frasne et du Val du Drugeon
Velesmes-Essarts 25594 25410 343 2,92 116 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Vellerot-lès-Belvoir 25595 25430 98 6,04 17 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Vellerot-lès-Vercel 25596 25530 65 4,57 13 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Vellevans 25597 25430 226 13,54 16 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Venise 25598 25870 509 6,18 83 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Vennans 25599 25640 261 1,36 190 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Vennes 25600 25390 169 7,31 21 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Vercel-Villedieu-le-Camp 25601 25530 1566 29,96 51 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Vergranne 25602 25110 109 5,18 21 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Verne 25604 25110 129 7,82 17 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Vernierfontaine 25605 25580 464 13,28 35 Valdahon
Vercel-Villedieu-le-Camp
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Vernois-lès-Belvoir 25607 25430 60 4,68 13 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe
Verrières-de-Joux 25609 25300 435 10,15 41 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Vieilley 25612 25870 703 9,43 74 Baume-les-Dames
Marchaux
Besançon Grand Besançon
Viéthorey 25613 25340 93 7,92 12 Baume-les-Dames
Rougemont
Besançon Deux Vallées Vertes
Vieux-Charmont 25614 25600 2725 2,51 1078 Bethoncourt
Sochaux-Grand-Charmont
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Villars-lès-Blamont 25615 25310 448 6,95 64 Maîche
Hérimoncourt
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Villars-Saint-Georges 25616 25410 270 5,15 51 Saint-Vit
Boussières
Besançon Grand Besançon
Villars-sous-Dampjoux 25617 25190 362 3,06 120 Valentigney
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Villars-sous-Écot 25618 25150 354 11,48 31 Bavans
Pont-de-Roide
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Ville-du-Pont 25620 25650 304 15,02 20 Ornans
Montbenoît
Pontarlier Montbenoît
Villeneuve-d’Amont 25621 25270 240 14,27 18 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Villers-Buzon 25622 25170 255 3,19 78 Saint-Vit
Audeux
Besançon Val Marnaysien
Villers-Chief 25623 25530 125 7,83 15 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Villers-Grélot 25624 25640 153 7,02 22 Baume-les-Dames
Roulans
Besançon Doubs Baumois
Villers-la-Combe 25625 25510 51 5,88 9 Valdahon
Pierrefontaine-les-Varans
Pontarlier Portes du Haut-Doubs
Villers-le-Lac 25321 25130 4889 30,17 160 Morteau
Morteau
Pontarlier Val de Morteau
Villers-Saint-Martin 25626 25110 216 8,90 25 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Villers-sous-Chalamont 25627 25270 290 22,18 13 Frasne
Levier
Pontarlier Altitude 800
Villers-sous-Montrond 25628 25620 211 6,33 33 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Voillans 25629 25110 208 10,12 20 Baume-les-Dames
Baume-les-Dames
Besançon Doubs Baumois
Voires 25630 25580 97 4,88 19 Valdahon
Ornans
Besançon Portes du Haut-Doubs
Vorges-les-Pins 25631 25320 597 4,76 125 Besançon-6
Boussières
Besançon Grand Besançon
Voujeaucourt 25632 25420 3248 9,45 351 Valentigney
Valentigney
Montbéliard Pays de Montbéliard Agglomération
Vuillafans 25633 25840 748 6,14 118 Ornans
Ornans
Besançon Loue-Lison
Vuillecin 25634 25300 647 14,24 44 Pontarlier
Pontarlier
Pontarlier Grand Pontarlier
Vyt-lès-Belvoir 25635 25430 187 7,54 25 Bavans
Clerval
Montbéliard Pays de Sancey-Belleherbe

Veranderunge sit 2015[ändere | Quälltäxt bearbeite]

2019:

2018:

2017:

2016: